Downton Abbey

Jag har hållt mig borta från den här serien då jag inte är särskilt förtjust i just denna tidsperiod (typ 1800-tal och tidig 1900-tal är jag så jävla ointresserad av). Serien utspelar sig i början av 1910-talet och man får se under 6 säsonger hur dom lever genom typ lite mer än 10 år om jag kommer ihåg rätt. Serien slutar i slutet av 20-talet.
 
HURSOMHELST så hade mamma knarkat igenom denna och sa att hon älskade den och jag har alltid hört så mycket om den och vet att den har bra betyg och allt det där så jag gav den en chans. Först var den lite halvtråkig, men jag märkte att jag var med intresserad av de som arbetade för familjen. Sjävla familjen var så jävla tråkig, och det tyckte jag nästan genom hela serien. Dom är rika och har rika problem.
Det var väldigt viktigt att jag hittade en favorit, annars hade jag nog inte sett klart serien.

 
 
Min beeeeeeeeeeeeeeebis!
 
Han är världens jävla douchebag men är det för han är så osäker på sig själv och hatar sig själv så han typ behöver få andra att må dåligt för att inte känna sig så ensam. Egentligen ingen ursäkt men i sista säsongen får man se hur allt kommer tillbaks mot honom och alla år av hans dåliga attityd slår honom i ansiktet och... aa... Jag tycker så jävla synd om honom.... Men det var han som fick saker att hända!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0