Cake

Jag är så över Vevax nu. Jag orkar inte bry mig.. hahaaaaaa.

Mamma har köpt en ny dator som står tillfälligt i vardagsrummet. Nu kan jag sitta vid datan och kolla på Chuck samtidigt! Skooooojj!


Nu är det kört för mig med praktiken, jag kan inte hitta någon att fråga om praktikplats. Jag har mailat typ 5 stycken som alla sagt nej och nu har jag inga kvar. Fuck. IG.


Nu regnar det vilket bara betyder TVÅ saker - snön är snart borta och jävligt isiga vägar!


Tjockisen skrev till mig för nån vecka sen eller nåt och undrade om jag ville träffa honom när han väl är i sverige. Jag vill inte men känner nästan att jag måste. Fast jag ska inte. Han kommer med Lamb Of God och jag har aldrig hört dom. Plus att det är om ett par dagar, jag PALLAR INTE!
... Not shaken. Just nerd.


Finally!

Då var man äntligen klar med Vevax Video Awards! Det har verkligen tagit slut på min energi även om jag inte var så upptagen som vissa andra. Man går upp tidigt och kommer hem sent. Ush.. Det har varit kul och ett helvete på samma gång. I will miss it.
Jag stog och poppade popcorn i cafeterian i typ en och en halv timme innan minglet. Vi hade två micros som slutade fungera hela tiden så det var många som inte lyckades få popcorn. Stackarna!

Kolla in tre av årets posters vi gjorde:


Nu är det dags att leta efter praktikplatser!
... Not shaken. Just nerd.Jävla skit dag

Igår var den väsrta skoldagen jag haft på länge - och jag hade inte ens några vanliga lektioner! Förutom filmkunskap och mediekommunikation... Men dom känns inte som lektioner.
Okej, så hela dagen börjar med att jag måste gå upp jättetidigt för att jag och Linus skulle fixa inför spex i cafeterian som vi skulle ha. Med tanske på att vi skulle ha skräcktema och en massa zombies och mördare så började vi med att smeta blod på dörrarna så när folk kom skulle dom tänka "wtf?". Och det lyckades vi med, men det blev för lite tyckte vi. Vi tänkte inte mer på det eftersom det var -26 grader ute och min hand domnade bort så vi struntade i alla andra saker vi hade planerat att göra. Så det enda vi hade var blod på dörrarna, men det fick räcka. Sen under hela dan kommer folk och klagar om det! Typ våran lärare Ted kom till mig flera gånger och sa att en massa hade klagat för man får inte göra så, men hur kommer det sig att 4 människor som vi SKULLE prata med om det där sa att det var okej?
Allt bara fuckade upp sig, det blev heller inga zombies så vi smetade blodet på dörrarna i onödan. Och fick en massa skäll i onödan.


Sug mig.


Idag har jag så mycket ångest att min mage bara knyter ihop sig så jag åker inte till skolan. Men det får dom fan ta och acceptera, det är inte BARA jag som ska ta hand om allt, det är två till i min grupp som ska ta hand om cafeterian och fyra andra i själva scenografigruppen. Dom vet vad dom ska göra. Och allt jag köpt finns i aulan eller hos Ted. Fixa det...
... Not shaken. Just nerd.


Feeling Alright - Heroes & Chuck

Igår hittade jag den bästa reklamen jag någonsin sett på youtube och fattar inte hur jag aldrig sett den förut.

Medium är helt okej, jag har sett det ett par gånger men både Heroes och Chuck är två av mina favoritserier EVER och båda är med i den här roliga reklamen:

 

Oooohhh yeahh... ch-chicka-chickhaaaahhhh
... Not shaken. Just nerd.Mys med SL

Idag efter skolan åkte jag och Bea in till stan för att shoppa inne på buttericks till Vevax nästa vecka. När jag sen skulle hem själv så var mitt tåg en timme försenat och hela sverige skulle på just det tåget jag skulle på. Inte bara det, sen när jag väl kom på mitt fucking tåg så fick jag stå upp igen, efter att redan ha stått och väntat på tåget i en timme får man stå en extra halvtimme inne i tåget. Sen fick jag stå och vänta i typ 10 minter på att imn pappa skulle hämta mig vid station för att jag inte orkade ta bussen hem. Nu är jag helt död.
Och så hade jag inte ätit påååå... 9 timmar! Cheeeeeseeeee....
... Not shaken. Just nerd.


Suck Me

Något jag börjat säga ovanligt mycket är: SUG MIG! Jag säger det hela tiden, kanske inte är så bra men vet inte vad jag annars ska säga när jag blir irriterad.

Nu börjar det hända en massa saker med Vevax och jag blev nyss "klar" med mitt andra fotoprojekt. Då har man bara ett kvar då!

What else?
Vet inte... orkar inte skriva nu när jag är i skolan. Poop.
... Not shaken. Just nerd.Jävla fejsbookhelvete!

För att citera pappa...

Asså vad fan är det med facebook?? Ärligt? Jag blir arg!
... Not shaken. Just nerd.


I'll Be Ready!

Idag gick jag på en lektion, jag orkade inte gå på den sista lektionen då jag skulle redovisa. Jag ska på måndag istället.
På vägen till skolan lyssnade på Baywatch låten typ 5 gånger, jag blev genast på bättre humör! Älskar den låten!

Och sen har jag bara längtat så hårt efter chokladtårta idag så på vägen hem köpte jag en massa skit och gjorde en tårta när jag kom hem. Den blev inte snygg men jag hoppas den blev god!Dagens: Låt - Jimi Jamison, I'll Be Ready
... Not shaken. Just nerd.


Starta dagen med lite mensvärk

Man måste ju bara ÄLSKA att vara tjej, eller hur? Nu har jag så jävla ont i kossen att jag inte kan gå till skolan. Fast jag måste till sista lektionen men det är den enda jag tänker gå till. Nu får hela dagen gå till att försöka plugga men min hjärna har gett upp, den kan inte ta upp någon information över huvud taget... Hur ska jag klara av mina två skitstora prov imorrn och övermorgon? Det går knappt att bullshita sig igenom ju!... Not shaken. Just nerd.


Dagens Video

Bara för han är underskattad i serien:

 

This made my day, därför är Dagens Ord - Awesome... Not shaken. Just nerd.VIVA GLAM - Lady Gaga & Cyndi Lauper

Cyndi Lauper och Lady Gaga samlar in pengar till Haiti genom att sälja läppstift! Jag tänker köpa ett, 100% av pengarna går till Haiti. Vet bara inte om jag ska ta Cyndi's eller Lady Gaga's.
What do ya think?


Man kan köpa dom HÄR.

... Not shaken. Just nerd.


Senaste Heroes

CLAIRE, WHY???? Why the FUCK did you do it????

Nu blev jag så frustrerad... Säsongsavslutningen av Heroes kan suga mitt ass.


What's gonna happen now??


... Castiel owns everyone


My bloody valentine

Fredagar är mina Supernatural dagar och jag kollade nyss på det senaste avsnittet av min kära favoritserie Supernatural. My boys. Det var ett alla hjärtans dag avsnitt, ett av de underligaste avsnitten från Supernatural på länge! Roligt men skumt.

Cas kunde inte sluta äta hamburgare, vilket fick mig att skratta genom hela avsnittet:När han och Dean satt i bilen och planerade en plan så satt han och åt en hamburgare once again, sedan sa han: "These make me.. very happy", så log han vilket han ALDRIG gör! Sen frågade Dean hur många han ätit så sa han "lost count, it's in the low hundreds"

Äh, det var kul.. man måste sett typ.. mycket av Supernatural för att fatta hur kul det är.
... Castiel owns everyone


Niiiice kittyyyyy

Asså Bea's katt är hur underbar som helst, jag försökte fota den lite men fick inte så jättebrea bilder, dom såg bättre ut på kameran..
Men här bjuder jag på två stycken:Om ni kollar noga på den svartvita så ser ni stjärnor i ögonen.
Ps. dom är HANDGJORDA, inget jäkla photoshop-crap! Eller jaa, jag gjorde dom på datan, men jag använde smudge.. Lalalalalaaaaaa
... Castiel owns everyoneUnravelling the mystery, it all started with a Big Bang!

Nu har jag var it hos Bea i cirka två dygn. Vad vi gjort:

* Haft ett dussin skrattattacker
* Gjort/ätit nachos
* Gosat med hennes katt
* Kollat på 3 filmer
* Sovit
* Ritat i min bok
* Åkt till skolan för att sedan upptäcka att vi kunde skolkat en lektion och kunnat stanna hemma hela dagen
* Lärt oss en kul dans från Hannah Montana The Movie
* Tagit fula webbcambilder:
Haha den sista är bäst.. Varför vi tycker att det är så jäkla kul att ta dessa bilder vet jag inte, men vi har gjort det i 3 år nu, ända sedan vi upptäckte det på skolans datorer.Dagens: Låt -
Miley Cyrus, Hoedown Throwdown
... Castiel owns everyoneCaught In A Bad Romaaaance

Jag kan inte få ut Lady Gaga ur huvudet at the moment. Jag är hos Bea for a sleepover och vi satt och lyssnade på typ Lady Gaga och Miley Cyrus. Vi ska lära oss en dans från Hannah Montana The Movie haha! För skojs skull...

Vi åt nachos när vi kom hem från skolan, för första gången blev det typ lyckat! Jag fuckar alltid upp det på nåt sätt men inte nu.

Och vi har haft typ 5 skrattattacker den här kvällen vilket är ovanligt (vi brukar ha högst 2 stycken) så jag var tvungen att ta bort mitt smink för min mascara kom in i ögat hela tiden vilket störde mig.

Nu är jag van vid att skriva mycket och töja ut på all min text för att få med allt onödigt bullshit men det är för projekrapporten jag var tvungen att skriva idag, som skulle vara 3 sidor lång! Holy crap! Jag kan inte få ihop så mycket text om hur vårat projektarbete har gått typ. Omöjligt.. Men hoppas det blev tillräckligt med 2½ sidor.


Nu är jag så jävla trött efter allt skrattande och det är som en sorts reaktion jag får efter att jag tagit bort mitt smink - jag är redo för att gå och lägga mig.Dagens: Aktivitet - Dans till Miley Cyrus... Castiel owns everyoneStudiedag = Hallelujah moment

När jag vaknade idag så var jag bara på sämsta skolhumöret, jag hade absolut noll lust att åka till skolan, det är kallt ute och jag ser ut som en rumpnisse. Så jag loggade in på skolans hemsida för att kolla min närvaro och se om jag  kanske kan sjukskriva mig. Så såg jag på mitt schema att hela måndagen var borta! Studiedag! Men det känns ändå lite fishy för i fredags sa min svenskalärare att vi ska ha nån bokdiskution idag.. Och dom som inte läst boken ska få en uppgift.. Eller hörde jag fel? Eller förstår jag fel när det gäller studiedagen? Jag vill inte messa nån för om det är studiedag ligger alla förmodligen och sover.. Och om det INTE är studiedag ligger dom nog iallafall och sover.

Jag har kommit på två nya ideér till fotoprojekten man måste göra, kanske inte de bästa ideérna men om jag inte kommer på nåt bättre så har jag iallafall nåt att fota!

Btw, jag har glömt att visa hur mitt första projekt blev:Nu ser man ju inte så jättebra men bajsssss...
... Castiel owns everyoneWe All Want Something We Can't Have

Vad ska man göra idag? Duscha.. Kolla lite mer på Chuck. Sen försöka äta upp kladdkakan man gjorde igår samtidigt som man kollar på nån crappy film.
Yes! Så ska min dag vara! Hallelujah!

Ps. Vad fan har dom gjort med facebook? Det ser helt cp ut...
... Castiel owns everyone


Son of a.. B**CH

Wahhhh.. Gårdagen var åt helvete, samtidigt var den också så lång att jag inte han sitta vid datan när jag kom hem och uppdatera här. Men min Svenskalärare suger och förstörde min dag samtidigt som hon gjorde att jag förlorat den lilla respekten jag hade kvar för henne. Så hon kan dra neråt.
Sen blekte jag håret lite när jag kom hem (igår) och det blev också åt helvete men hellre att färgen är skum än att allt mitt hår klippts av igen. Anything is better than that. Jag har bara fått positiva kommentarer hittills men jag tror inte att dom varit särskilt ärliga.

Projektredovisningen gick bra idag! Den kunde gått bättre men vi gjorde det bästa vi kunde av situationen och ingen klagade... Typ.

SL gjorde mig lite pissed också, jag tog en tidigare buss så jag skulle komma tidigare till skolan. Först stannade tåget i Väsby och där stog vi i kanske.. 10 minuter eller nåt, en kvart kanske. Eller mer? Mindre? Jag kollade inte. Sen kom vi till nästa station efter ett tag och där stannade vi bara totalt. Så jag och små människor jag hittade på tåget tog bussen som gick till skolan. Vi kom försent men it's all good.


Efter redovisningarna blev jag på dåligt humör och drog hem. Jag mådde ändå illa, hade ont i huvet och var supertrött. Jag sov knappt nånting inatt.

Så nu ska jag gå och kolla på Wrong Turn. Eller ska jag vänta tills jag kan kolla på Heroes igen?Dagens: Smycke - Ringar... Castiel owns everyone


Chuck

Nu har jag bestämt mig för att kolla på Chuck. Jag har velat se det jättelänge men glömt bort, och nu har jag börjat komma in på Zachary Levi, och kom på att jag velat se den serien... Sååå... Jag kollade in första avsnittet och det var skitkul! Älskar det redan. Så nu när jag får tid ska jag kolla på det.


Dagens: Konversation - Jag och pappa vid middan:
Pappa: Jag brukade ha en tvättbräda
Jag: Vart då, på arslet?
Pappa: Jaa, det var helt rutigt. Nu är det bara randigt.
... Castiel owns everyone


I Don't Know You

Idag har varit en helvetes dag. Okej kanske inte riktigt, den började och slutade åt helvete. Jag vaknade som vanligt kl.6 och drog till skolan som vanligt för en två timmars lektion av Svenska B. Men när jag kom dit så visade det sig att vi inte hade svenska, vi hade sovmorgon.
Sen nu när jag skulle hem, vid station.. Så såg jag att tåget stog där när jag kom upp! Och jag fick lite halvt panik, så vad tror ni händer? Mitt busskort funkar inte när jag drar det i den där grejjen.. Så jag prövade den andra och det funkade inte heller.. Det är typ 5 stycken sånna där grejer och jag testade alla - INGEN funkade. Så jag fick hoppa över och höll på att få ett vredesutbrott bland alla stackars människor. Men jag hann med tåget iallafall!! Wohoo! 
Och så klart, när jag kom till Märsta station så var det en buss med röda säten. Den sämsta bussen ever. Eller den med gröna är typ lika sämst men vad fan liksom..


Dagens: Video - Busted, Who's David?

 
... Castiel owns everyone


RSS 2.0