Every day is the worst day ever

Jag råkade ringa en arg gammal tant idag. När jag var på jobbet. Haha först var jag chockad och rädd för hon var så förbannad men sen satt jag och typ asgarvade för mig själv. Det var kul..
Imorrn ska jag once again göra en fucking enkät, det är typ det värsta jag vet, när man ska gå runt och störa folk och sedan fråga en jävla fråga som dom inte vet hur dom ska svara på sen måste man ta en jävla bild som gör dom osäkra och folk börjar glo.. I HATE IT.

Men studentskivan är imorrn! Då får man träffa alla gossar igen! Fast jag ska se ut som ett retard för temat är "Så här kommer du aldrig se mig igen" så jag ska gå runt i pyjamas.. För jag kunde inte komma på nåt bättre.. Och ingen kommer se mig i den pyjamasen. Ever. Again.
Dagens: Låt - Zebrahead, Bootylicious Vinyl
... Not shaken. Just nerd.


Untitled

Eftersom jag knappt hade något att göra idag så lyckades jag rita en fin liten muffins och en massa småskit som jag brukar få in i huvudet när jag har tråkigt:Fint va? Haha

Jag gjorde om min muffins lite mer under dagen:


Tänk att det enda jag hade problem med var den där lilla citrongrejsimojsen, jag kunde bara inte få till den! Jag suger på sånna där små detaljgrejjer. Den gjorde mig lite ledsen kan jag säga!

Dagens: Citat -
"This is my elephant and today I bought a painting of an elephant. And yesterday we saw an elephant. Elephant. It's all about elephants man." , Pierre Bouvier... Not shaken. Just nerd.I just wanna jump

Wallahh wallahh idag har jag inte gjort ett SKIT! Jag fixade några bildtexter till bilder jag tog i... torsdags? Onsdags? Fredags? Nån gång förra veckan! Sen har jag bara varit inne på deviantart.com hela dagen. Och lyssnat på musik. A very productive day.

And guess what?!
Jag känner att jag börjar komma tillbaks till min Simple Plan period. Kanske inte lika starkt som det ver då men oj oj, something's coming... Jag saknar dom. Den gamla goda tiden, jag har inte lyssnat på nåt av det nya dom har gjort. Jag gillar inte Pierre's hår.Ibland är förändringar bra. Men inte i Simple Plans fall.
Dagens: Låt - Glasvegas, Daddy's Gone... Not shaken. Just nerd.Chuck VS Supernatural

YES! Jag såg ett nytt avsnitt av Supernatural idag! Jag har fan väntat i evigheter på att dom ska komma med nytt!
Och så kollade jag en halvtimme på Chuck, men det var på megavideo så jag blev tvungen att vänta en timme efter att tiden hade gått ut. Men gissa vad som hände när jag skulle kolla igen. Någon hade raderat videon! Liksom! I veckor har jag väntat på att någon skulle ladda upp just det avsnittet på megavideo, så lyckades jag kolla idag men på en timme så raderar någon videon. Nu vet jag inte hur avsnittet slutar!!Dagens: Band -
Simple Plan
... Not shaken. Just nerd.


Triplets are freaks

Joel och Benji är två av de bästa människor jag vet <3
... Not shaken. Just nerd.


Födelsedagar

Födelsedagar är onödiga, visst, vi blir äldre men vem fan vill fira det? Wohooo ett år närmare döden!
I fredags firade vi Millis födelsedag, det var kul men att ha två veckors skratt explodera på en kväll är nog ingen bra idé! Efter att ha varit ensam framför en data i två hela veckor och sedan träffa sina kompisar så skrattar man åt vad som helst!

Jag var så jäkla trött när jag kom hem men stannade ändå uppe till typ ett och kollade på tv. Dagen efter (igår) så kollade jag bara på Will & Grace hela dagen. Bokstavligen. Jag var inne i mitt rum hela dagen och gick igenom typ tre säsonger!

Åhh så har jag panik inför imorrn, min enkät... Jag är så dum i huvet att jag har glömt ta kort på 3 pers och en glömde jag fråga ålder och bostad på så min sista utväg var att fråga Bea frågan till enkläten men så glömde jag ta kort på henne också och idag har hon inte tid. Nu har jag ingen kvar. Jag kan ju fan inte fråga någon i familjen, då kommer min handledare fatta att jag frågat familjen! Sug.

Och mitt busskort är ju borta så jag åker på remsa men den är typ slut och min fotolärare skulle lämna remsor i receptionen imorrn men jag hinner inte hämta så hur i helvette ska jag få tag på dom?

Dagens: Låt -
Limp Bizkit, Break Stuff (den beskriver min panik och ilska at the moment)
... Not shaken. Just nerd.


Holy shitface!

Faaaaaaaan vad jag mår illa! Jag är ju laktosintolerant och har nyss ätit en hel påse med M&Ms!
Crap... Det ångrar jag som faaaan nu!... Not shaken. Just nerd.


Inte våffeldagen - Brors FÖDELSEDAG!

Så idag sägs det att det är våffeldagen, vilket är delvis rätt, men det är ju för fan min brorsas födelsedag! Idag fyller han.. vänta.. jag är 18.. ska fylla 19.. två år äldre.. 21?
I THINK SO!
Och eftersom han bestämmer vad vi ska äta idag så blir det antingen pizza, kinamat eller donken :D Yay!

Poop, jag mår illa men måste in till arlanda idag för att fota nån konstutställning och fråga konstnärerna lite skit. Jag fattar bara inte hur man ska hitta människorna som gjort målningarna...... Not shaken. Just nerd.


Hello Hello

It's official, nu är jag med i Sigtunabygden! Tjoho!
Jag har skrivit nåt om Earth Hour, kommer inte ihåg om det är med i tidningen eller om det var på hemsidan, men whatever.
I tidningen har dom en bild (texten var faktist av mig också, men jag stämmer dom sen) på ett par ungar som sitter och spelar trummor, sen i slutet där sporten är så är det en unge som spelar pingis - min bild!

Så det så!

Sen idag så har jag åkt runt med en annan praktikant och pratat med folk till en enkät, och samtidigt så lyckades jag tappa mitt busskort! Det gör jag aldrig, jag har aldrig gjort det i hela mitt liv så jag har inte riktigt tagit in det än, jag tänker bara att jag kommer hitta det snart.. Jag måste ha det, mitt matkort låg där i! Mitt orginalmatkort! Skiiiit liksom!
Dagens: Låt - Liam Lynch, United States of Whatever
... Not shaken. Just nerd.


Dagens Film

Första gången jag såg den här filmen så underskattade jag den totalt, kanske för att den påminner så mycket om Dude, Where's My Car? Och så är jag inte riktigt inne i dagens ungdomsfilmer som Superbad och sådan humor. Men efter att ha sett filmen en tredje gång (tredje gången gillt, eller hur?) så älskar jag den!

Dagens: Film - The Hangover


... Not shaken. Just nerd.


Anything less than I love you is lying

Idag ville jag vara hemma, så jag ringde min handledare och frågade om jag fick jobba hemma and she said yes. Men tyvärr kan jag inte slappa, jag måste ringa Terry och fråga en massa frågor och få typ 10 namn och nummer till personer som jag måste prata med IDAG till en enkät som måste vara klar imorrn. Och jag fick uppgiften igår när jag skulle hem.

Sigtunabygden suger.


Jag försökte fota lite nu på morgonen men det gick inte särskilt bra.
Det blev inte som jag tänkt iallafall.
Poop.

Dagens: Låt - Friends, Lovers or Nothing, John Mayer
... Not shaken. Just nerd.

Back to school

Efter en hel veckas tid är jag bara så dödstrött på praktiken och vill tillbaks till skolan, till alla bekanta ansikten, till alla tråkiga lektioner och irriterande uppgifter. I wanna go back! Det är så sjukt igentligen, man har ju varit ute på praktik förut men jag har aldrig längtat tillbaks till skolan så här mycket i hela mitt liv!
Jag funderar nästan på att säga till min handledare att jag hittat en annan praktikplats som tar emot mig IMORGON. Så drar jag bara till skolan och hänger med Wille. Och om det är nån som fortfarande inte fått praktikplats. SHIT.


Dagens: Låt - Mest, Jaded
... Not shaken. Just nerd.Who says...?

Idag åkte jag till IKEA och skopunkten för att shoppa loss! Okej, kanske inte, men jag var på jakt efter nya skor och hittade (thank Chuck) 3 par som jag köpte.
Haha jag är så snål, jag köper alltid fejk converse. Men vem fan bryr sig, dom är billiga och ser ju fortfarande snygga och fräsha ut! Who gives a crap..?

Och så köpte jag doftljus inne på IKEA, fattar inte varför jag är så beroende... Men jag köpte två skiiiiitstora och 3 små. Sen när jag kom hem tände jag de två stora (blanda dofter is the shiiieeet) och satte i Will & Grace.

Yes boss.
Vad ska man göra nuuu...? Min choklad är slut. Kanske kan äta nacho chips?Dagens: Skådespelare - Justin Bartha
... Not shaken. Just nerd.


Dreampack

Idag hade jag fått ett litet uppdrag från Sigtunabygden att åka och kolla in den där talangjakten som kallar sig själv för Dreampack, typ som ett fattigt Idol. Först var jag så jäkla otaggad och stressad och nervös för jag visste som vanligt inte vad det var jag höll på med. Men Bea hängde med och hjälpte till så det började bra iallafall.
Först pratade vi med två stycken som skulle audition och det gick helt okej, jag fick lite basic info som jag kunde skriva ner, så tog Bea kort samtidigt. Sen gick vi in till rummet där de fick audition och kolla på ett par folk som sjöng.
Domarna var fett sköna, speciellt Terry McLeod, typ "ledaren". Han kommer från england och hade skönaste humorn, fett trevlig och rolig! Han gjorde upplevelsen mycket roligare och jag kände mig mer bekväm. Så fick man träna lite på engelskan ocskå, han fattade inte mycket svenska :)


Sen drog man till CHEESEsta (Kista) hah! Aja.. vi åt på donken, gick runt och dregglade över saker, köpte godis på pressbyrån och satte oss bakom en bänk/bord grej vid bion och kollade på Dane Cooks "Vicious Circle".Terry is the black guy om ni inte listat ut det ;)
Skönaste snubben ever.


And to top it off, en liten bild på mig som journalist!
Bea tog alla bilder, medan jag skrev ner allt.
Cheese vad mycket jag skrev!
Fint fint.Dagens: Ord - Cheese... Not shaken. Just nerd.Warm and fuzzy feelings

Jag känner mig ignorerad och utelämnad. Oh how I love to feel that way.
Whenever man sitter på "jobbet" och har hur tråkigt som helst och messar folk så får man inget svar. Eller så får man svar på kvällen när man kommit hem. Och så verkar det som att alla som är ute på praktik har någon att vara med hela tiden, någon man känner. Och så sitter jag helt ensam i fucking märsta centrum med en massa främligar som inte bryr sig mindre om vem jag är eller vad jag gör. Plus att dom litar på mig alldeles för mycket, jag kan ju för fan inget skit alls.
Imorrn ska jag fota och intervjua folk inför en talangjakt - som idol typ fast mycket mindre. Jag kan inte prata med folk. Jag får panik. Jag vill dö.

Dags att skjuta mig själv - see yah never!
Dagens: Låt -
Kesha, Tik Tok... Not shaken. Just nerd.Skojj på jobbet?

Nu sitter jag och gör absolut ingenting. Jag måste hitta en ny praktikplats också, dom kan inte ha mig under hela den här tiden (vilket jag visste men har inte tänkt på det) så nästa vecka bär det förmodligen av till skolan för att ha ännu tråkigare!

Idag drog jag och en snubbe som jobbar på sporten till... nån ort bredvid Märsta och Sigtuna för att intervjua och ta kort på 5 ungar som spelar pingis. Kul.
Plus att den där snubben är så jäkla petig med bilderna så jag kände mig helt värdelös. Plus att han inte kunde sluta babbla som sig själv och tidningen.

Och jag missade lunchen idag igen, jag har varit utan lunch varje dag den här veckan. Men det är delvis mitt fel också, för jag inte vågar äta med nån. Jag tog med mig en macka som jag tänkte äta men det blev aldrig av... Nu kanske jag går ner i vikt iallafall! :D
Sug.
Dagens: Kläder - Mammas... Not shaken. Just nerd.


I was born without bones, can you carry me?

Igår stannade jag hemma från praktiken men fick ta det som en ledig dag så jag är bara ledig på söndag.. Poop.
Jag vill aldrig åka tillbaks dit igen. Vet inte varför, alla är trevliga och så men jag gillar bara inte att vara där! Och så har jag panik över hela lunch grejen, jag "vågar inte" äta med dom. Jag har typ allvarliga sociala problem, jag fattar inte vad det är. Det har tagit mig typ 3 år att kunna äta med folk i skolan. Jag vill inte äta med folk men jag vill inte äta ensam. Helvete.


... Not shaken. Just nerd.Tjolahopp!

Så igår hade jag min första fotouppgift på praktiken då jag skulle åka till arlandagymnasiet och fota en show. Jag hade typ ingen aning om vad jag skulle göra förutom att jag skulle fråga nån/några som var med i showen hur det kändes typ. Och det gick åt helvete. Jag är så oerhört osocial och vet inte hur man pratar med folk.
När jag kom dit fick jag en liten minichock, jag trodde det bara skulle vara en vanlig föreställning med elever från skolan, men det var liksom för handikappade och liknande från olika skolor! Det hade ingen sagt.. Inte för att jag har något problem med såna människor men dom är ju lite svårare att prata med..
Jag fick bara ja och nej svar.
Igentligen ska jag in till Sigtuna idag och vara med i nån... vandring genom stan typ. Men jag är så jäääävla förkyld så vi ska se om jag vågar sjukanmäla mig. Undra om dom blir arga?... Not shaken. Just nerd.


Dagens Video

Ush jag är så jävla förkyld, ska snart dra till "jobbet". I don't wannaaaa!!


Hittade den här roliga videon i dag, sååååå kuuuul!


 

... Not shaken. Just nerd.I wanna go home!

Idag skulle jag till Sigtunabygden för att prata om min praktikplats vilket jag trodde skulle ta kanske en halvtimme eller nåt så jag sedan kunde dra till skolan för att hämta papper och skit. But no. När jag kom dit så började vi prata, jag och min handledare, sen helt plötsligt fick jag en massa jobbuppgifter! Så jag bara... "så jag har fått en praktikplats här alltså?" liksom! Jag blev sysselsatt hela dagen! Bajstråkigt, jag ska ju praktisera som en fotograf men jag fick bara en massa skriftliga uppgifter. Toppen, med tanske på att det är skriftliga saker jag är absolut SÄMST på! Plus att jag är sååååå förkyld. Och har förbannelsen.

Men imorrn ska det fotas i Arlanda Gymnasiet. Kl. 18.00.Dagens: Frukost - INGET. (sarkastiskt)... Not shaken. Just nerd.


Koss/Flickstjärt

Igår fick jag förbannelsen. Yeeeehaaaaww!!!! GREAT!

Så nu mår min koss väldigt illa. Och jag åt en massa maltesers igår. Jag har inga kvar. Jag är så jävla suger på choklad! GIVE MEEEE!! Jag ska gå och äta en massa left over kyckling från gårdagens fajitas. *dregglar*

Och jag satt hela morgonen imorse och spelade in två av John Mayers album, jag är för slö för att ladda ner eller köpa.

I'm gonna go watch a movie. Men vilken? Och vilken Genre? Skräck? Komedi? Poop. Jag måste sluta säga poop. Jag ska komma på något annat att säga. Flickstjärt!
Dagens: Video -
Dane Cook, One Night Stand... Not shaken. Just nerd.


Vem fan bryr sig om melodifestivalen?

Idag skulle jag, Mimmi, Carro och Lovisa stått i Edsvik men jag glömde totalt bort det.
Jag hade duschat stället. Så jag hade inte hunnit även om jag försökte haha! Carro messade mig typ kvart över ett och vi skulle börja stå där klockan ett. Det skulle ta typ en kvart att föna mitt hår, sen ta på något smink så man inte skrämmer folk när man går ut, ta på kläder och sedan faktist hinna till bussen och åka dit. Det tar en timme att komma dit härifrån. Så nu känner jag mig sämst som glömde bort. Hur fan kunde jag glömma?
Kommer jag få IG i projektarbetet nu?
Dagens: Låt - John Mayer, Crossroads
... Not shaken. Just nerd.I wonder where I am in my relationship to you

Fan vad irriterande mamma kan vara. Min data funkar inte så jag får variera mellan mammas och pappas data. Idag sitter jag vid mammas och gör en massa skolarbete men hon tvingar bort mig och blir sur för att JAG MÅSTE GÖRA SKOLARBETE. Vad fan är hennes problem igentligen? Vad är det hon inte fattar? JAG GÅR I SKOLAN! Hon ska cykla på sin jävla motionscykel grej och lyssna på musikl! Och fixa hennes Farmville på facebook! Är det viktigare än skolan eller?

Cp mongo!
Dagens: Komiker - Dane Cook (jag skrattade tills jag grät för ett tag sedan, han är så sjukt rolig!)


... Not shaken. Just nerd.


Warfare

Jahopp. Idag var första dagen av utställningen i Edsvik. Det gick väl hyfsat bra men jag hade inte lyckats skriva ut texter mina bilder så ingen fattade något och ingen visste att jag tagit bilderna. Men folk verkade gilla dom! Jag försökte tjuvlyssna när folk kollade men med tanke på att jag är halvt döv så hörde jag bara mummel. Eller så hann jag inte springa dit när folk stog framför bilden.

   

Efter allt, när folk började packa ihop och dra hem så hade vi en liten fin stund med Marianne där vi gick runt och visade och diskuterade folks bilder. Myspys.


Nu är det dags att jobba med uppgiften vi fick av Ted. Men guess what? När jag faktist sitter hemma och tänker spendera min tid till att plugga.. vad händer då? Då går det inte att öppna sidan man ska hitta alla svaren på..
Poop.Dagens: Människa -
Marianne Häger
... Not shaken. Just nerd.


All we ever do is say goodbye

Sitter i studion med my peeps och skriver ut en massa bilder till edsvik utställningen. Det var nyss catfight där nere mellan the other peeps. Skitkul! Men irriterande, dom höll aldrig käften.

Dagens: Visdomsord - "Det kan inte bli värre än sämst", Lovisa... Not shaken. Just nerd.Inspiration - John Mayer

Vad jobbigt. Jag brukar vanligtvis inte lyssna på sån här musik men av någon konstig anledning har jag fastnat för John Mayer. Inte för "han är snygg" eller sånt där skit, jag gillar verkligen musiken och min dröm om att kunna sjunga och spela gitarr börjar bubbla upp inom mig igen. Han är så skön!

Dagens: Outfit - Randig svartvit tröja, blåa jeans, ljusrosa sjal... Not shaken. Just nerd.


Leka leka leka

Idag hängde jag lite med Bea och Dessi för jag ville fota dom till projekt.. Vet inte om jag ska ha någon av deras bilder! Jag vill ha mig själv för en gångs skull haha. Jag har bara fotat andra.. Igentligen ville jag inte ens ha någon människa men visste inte vad jag annars skulle fota.
Jag vill tillbaks till mina underliga självporträttsbilder...

Dagens: Låt - Paramore, Never Let This Go
... Not shaken. Just nerd.


Anonymt Självporträtt

Jag funderade över utställningen i Edsvik och tänkte att man kanske kan göra något sånt här som sista projektbilden? Eller? Jag tänkte inte ha just det där ögat för det var lite oskarpt men nåt sånt här?


Just a thought. Min andra idé krävde så mycket redigering...
Dagens: Folk - Bea och Dessi... Not shaken. Just nerd.Panik

Fan vad jobbigt jag känner att det börjar bli nu. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv, jag har ingen plan. Och det verkar som att alla redan har allting klart för sig själva, dom har planerat allt och det går skitbra. Så sitter jag här hemma och kan inte komma på nånting. Jag känner att jag inte kan leva på att vara fotograf, det känns inte som ett liv. Det känns inte som ett jobb. Det skulle vara skitkul att ha en egen fotostudio men det är inget jag vill leva på resten av mitt liv.
Vad vill jag göra?
Jag vill inte ens leta efter praktikplats för jag vill inte bli fotograf känner jag. För ett tag sedan ville jag det, jag ville bli porträttfotograf. Men inte längre.
Vad känns rätt?
Det låter hur knäppt som helst men jag vill bara ha ett "normalt" jobb, inget speciellt. Bara NÅGOT som ger mig pengar och någonstans att bo. Bara något jag kan leva på. I don't care. Jag har typ ingen passion förutom film och musik men det är inget jag vill jobba med. Konstigt nog.
I don't know.
Jag önskar att man kunde göra som i Crossroad Blues avsnittet från Supernatural, att man gräver ner lite skit i en vägkorsning och gör ett avtal med djävulen. Man får precis vad man vill och får leva med det i 10 år. Sedan blir man mördad av en svart hund. Det avtalet skulle jag gjort på en gång. Vad skulle man vilja ha? Jag skulle önskat att jag hade världens bästa sångröst så jag kunde bli en världskänd artist. Tänk att leva så i 10 år, att bara vara en kändis och få pengar hur lätt som helst. Att vara en känd artist i 10 år är fett mycket.
Yes please!Dagens: Artist - John Mayer... Not shaken. Just nerd.

Slappa = <3

Idag sov jag jättelänge, åt en pannkaka till frukost, drack pucko, åt kladdkaka med chokladglasyr och satt vi datan, kollade på Chuck, satte mig framför tvn och kollade på film.. Nu är jag här igen. Jag älskar att göra ingenting!
Jag visste att detta skulle komma förr eller senare - jag lyssnar på John Mayer. Han är faktist skitbra, det är skön musik som man bara sitter och njuter av. I like.Dagens: Låt - John Mayer, Free Falling... Not shaken. Just nerd.Alice

Sedan jag såg Alice I Underlandet så har jag tänkt på låten i slutet, man hörde att det var Avril Lavigne men den var så olik hennes alla andra låtar och den lät så jäkla bra, speciellt i slutet av filmen. Nu sitter jag och knarkar sönder den.


... Not shaken. Just nerd.


Skridskoåkning i Kungsträdgården

Idag drog jag, Bea, Emma, Amne och Linus in till stan för att åka skridskor lite random. Jag har inte åkt sedan jag var typ 9 så svårt var det men tillslut lyckades jag åka utan att hålla i mig i någon. Men då skulle vi dra. Det var bajskallt och en massa skitungar som åkte åt fel håll så vi alla höll på att dö. En unge åkte in i Bea så båda ramlade omkull (skitkul) och Linus lyckades ramla omkull on his own.

Det var kul att göra något annorlunda för en gångs skull, plus att skridskorna vi hyrde var fett sköna! Jättemjuka och varma haha.

Sedan efter skridskoturen gick vi och fikade i gamla stan (fett dyrt - 33 kr för en morotskaka!) vilket var lite... underligt. Jag fikar inte. Kanske för jusst den anledningen att jag är väldigt snål och vill inte spendera så mycket pengar på fika helt enkelt.

Och EFTER DET gick vi till sci-fi affären. Den enda anledningen till att jag gillar att gå dit är för alla Heroes och Supernatural grejjor. Jag hittade en Heroes almanacka, tidning och bok plus en Supernatural tidning. Jag hade bara råd att köpa en av alla dom grejjorna så jag köpte Supernatural tidningen. But I liked it ALOT!Ush för mycket text blev det nu. I'm tired and want to go to bed. See yah!Dagens: Film - Die Hard


Ps. Alla bilder är tagna av Bea. Men det kanske ni fattade?


... Not shaken. Just nerd.Wonderland

Yes, ladies and gents, jag och B-Slice såg Alice In Wonderland i 3D! Den var så jäkla bra - Johnny Depp som en skummis säger man bara inte nej till. Plus att det var i 3D. Den var rolig, spännande, cool och härlig! Äkta Tim Burton stil. Yes, yes, yes säger jag bara.Efter vi såg filmen så gick vi och shoppade, som vanligt. Nu är jag typ pank. Jag köpte två väskor, en t-shirt, en tröjja, två "sets" med ringar (då fick man 8 stycken) och ett bälte. Typ. Och två sjalar! Plus att jag gick på bio och köpte an massa godis och skit. Så nu har jag väl inget kvar. Poop.


Nu ska jag gå och dagdrömma om en ung Bruce Willis... See yah!Dagens: Låt - Cake, Short Skirt Long Jacket... Not shaken. Just nerd.


Jag skulle bli lesbisk för...

Ush, jag kom nyss från tandläkaren.. Not awesome. Jag hade inga hål, men iallafall.

Nu har jag uppdaterat min "tjejer jag skulle bli lesbisk för" lista! Okej det låter skumt men jag kom på att jag hade typ 4 stycken jag skulle bli lesbisk för förut.. kommer inte ihåg exakt vilka men det var typ Hayley Williams, Kat Von D och Jayla från Top Model plus nån till.

Här är den nya (inte i ordning):

Katie Cassidy
Debra Messing
Melissa Joan Hart
Sarah Lancaster
Yvonne Strahovski


Oh yes. Intressant? Nej men kände bara för att göra en liten dum lista haha. Om någon av dom skulle komma upp till mig och säga "hej jag är lesbisk, ska vi ha sex?" så hade jag gjort det utan tvekan hahahaha. Okej nu blev det live för skumt här. Awkward.Dagens: Låt - Toto, Africa
... Not shaken. Just nerd.


2 nya halvbra bilder

Jag hade inget att göra så jag tog på massor med kajal och försökte fota med det jobbiga objektivet.
Poop? Jag gillade inte bilderna så mycket men kände att jag måste uppdatera med nåt.Dom ser mycket bättre ut på sånt här nära håll därför laddar jag nog bara upp dom här! Skitjobbigt när man inte har autofokus, det blir aldrig riktigt skarpt.
Sug mig.... Not shaken. Just nerd.RSS 2.0