Dagens Video

Jag vet att det är stört att jag gillar den här videon men whatever.

Dagens Video:
... Not shaken. Just nerd.


Go me, i'ts my B-Day!

Då är man 19. Känns inte särskilt annorlunda, jag är för stressad för skolan idag. Jag har inga pengar och måste lyckas komma till Sollentuna. Jag har inte råååååd! Och jag vet inte vad man ska messa för att komma dit! Plus att det är sååå jäääävla dyrt att skicka sms! Min räkning kommer göra min familj hemlös...

Igår lekte jag lite med Bea och Dessi, vi drog till Kista för att kolla på bio men käraste lilla Dessi ville inte kolla på de filmen så det blev bara jag och Bea. Men skoj var det.

Dagens: Bild -


"Uhm HI, welcomah to Autoworldah!"


... Not shaken. Just nerd.Koss

Idag kom Moe och Leo hit för att hänga, vi glodde Paranormal Activity och början på Cabin Fever 2. När vi skulle kolla på The Hangover så fuckade den upp lite då och då vilket gjorde mig ledsen så jag stängde av.
Imorrn bär det av till Kista för att kolla på bio! Tjohoo!


Dagens: Program - Las Vegas


... Not shaken. Just nerd.


Shuuluuuluuuu

Idag var sista dagen på Sigtunabygden. Sad. Jag och Cecilia åkte först till Sigtuna för att fota när folket på SSHL tog studenten och sedan skulle vi till Arlandagymnasiet för att göra samma sak. Jag fick bättre bilder på SSHL but then again.. jag hatar ju Arlandagymnasiet.
Allt folk som jobbar på Sigtunabygden fikade med mig och Cecilia för vi båda hade våran sista dag där. Så fick vi ett par biobiljetter! Nu kan jag gå på biiiioooo!!!

Om en vecka är det Rudbecks tuuuuur! Jag kan inte fatta att det snart är över.. Ingen skola, ingen praktik, inga lektioner, läxor, prov... pendlande, buss, busskort, bussremsor! WAHHH! Men man måste ju skaffa jobb istället. Men det som är så bra är att jag behöver inte känna någon stress. Och på tal om bussremsor, jag tappade min sista idag på morgonen och jag hade PRECIS börjat på den. De hade en stämpel som fortfarande gällde när jag och Cecilia skulle till sigtuna men.. it was gone. Så jag har fått messa mig fram och tillbaks idag. Undra hur mycket jag spenderat på att skicka sms bara för att kunna åka buss. Dom kostar ju 18 kr. Rena rama rånet.


Dagens: Sämsta - Att jag inte såg en viss Amanda Hansen på studenten i Arlandagymnasiet. Om nån vet var den lilla människan är - give me a call!


... Not shaken. Just nerd.Intressant Fakta: Dreamwalking

Dreamwalking

Vilka är dina största, mörkaste hemligheter? Vilken är din största rädsla?
Föreställ dig nu att någon annan listar ut dessa och använder dom mot dig i dina mest undermedvetna drömmar. Drömmar så äkta att du kan inte skilja dem från verkligheten. Och även om du förstår att du drömmer så kan du inte vakna upp för att denna person kontrollerar din dröm. Snacka om en levande mardröm!
Silene capensis, a.k.a "afrikansk dröm rot" har använts av olika medicinmän i århundraden. Det är en oneirogen, som kommer från det grekiska ordet oneiros som betyder dröm och gen som betyder att skapa eftersom det skapar en drömlik effekt av medvetandet.
Rätt mängd, förberedande och förtäring av denna rot gör att du kan kolla runt i andras drömmar. Sedan kan du gräva lite djupare och kolla runt i deras minnen. Om du använder den regelbundet, och övar tillsräckligt mycket så kan du tillslut kontrollera vad som helst. Du kan göra dåliga drömmar till bra och tvärtom. Om du har tillräckligt med talang inom detta kan du till och med döda någon när de sover.


African dream root... Not shaken. Just nerd.The Contest

Okej, då är det bestämt att jag anmäler denna bild till tävlingen om Photoshop Elements 8. Jag känner behovet efter photoshop så jag har väl inget att förlora genom att gå med i tävlingen, eller hur? ;)
Habbalahh.... Not shaken. Just nerd.


Ahh..

Min header stör mig. Men jag är för slö för att fixa den.

Jag vill ha en fin som jag brukade ha, med färg and shit.... Not shaken. Just nerd.


Fototävling

Hej folk, tänkte bara se om nån kan tycka till om vilken bild jag ska ha med i en liten tävling där man kan vinna photoshop, jag kan inte bestämma mig och det är ju bra om man får åsikter!

Sååå... Temat är "vardagsvackert".

Vad tycker ni? Vad tycker DU *pekar på dig*
Dagens: Låt - Boys Like Girls, Love Drunk... Not shaken. Just nerd.Intressant Fakta: Rosalia Lombardo

Rosalia Lombardo


Rosalia Lombardo var ett italienskt barn som föddes år 1918 och dog av lunginflammation år 1920. Hennes pappa blev så ledsen att han bad en känd läkare att mumifiera henne. Tack vara doktorns teknik så är Rosalias kropp ovanligt välbevarad och x-rays av kroppen visar att alla inre organ är intakta. Hon ser ut att sova vilket har gett henne namnet ”Sleeping Beauty”, men färgen på huden har ändrats vilket gör att man förstår att hon är död.
Rosalia Lombardos kropp finns att se i kapellet Capuchin Catacombs i Palermo, Sicilien.
Furreakyyyy...
... Not shaken. Just nerd.Alla bara dör...

Orka at Paul Gray från Slipknot dött nu också! Varför?!
Wahhhh vad irriterande!


Sug mig. Nu.Och att man får reda på det från fucking Aftonbladet också!... Not shaken. Just nerd.


Thunder

Vad var det jag skulle skriva nu igen...?
Mök. Igår var jag, Malin och Bea på öppningen av Forum för att kolla på Dreampack. Vi orkade inte stanna kvar på hela föreställningen, det slutade så sent. Jag och Bea drog och kökade kinamat efter!! Yay!

Jag smygfixade bilder på Moe och Leo idag också:


Habbalahhhhh!!


Dagens: Skådespelare - Ryan Hansen


... Not shaken. Just nerd.Intressant Fakta: Tandfén

Matilda Dixon


År 1827 kom en grupp människor till staden Darkness Falls som var känd för sin rika mängd av fisk. Två av dessa människor var det nygifta paret Sonny och Matilda Dixon.

De var lyckligt gifta och Sonny jobbade som en lokal fiskare medan Matilda stannade hemma i huset. En stormig dag när Sonny var ute till havs sjönk hans fiskebåt och sågs inte till igen. Matilda var förkrossad och hittade aldrig någon ny man att gifta sig med. Hon stannade istället hemma och bakade till byfolket. Barn som nyss hade tappat en tand brukade få en speciell kaka av Matilda.
Eftersom Matilda älskade att baka så var det svårt att undvika olyckan som brände ner hennes hus och gjorde henne svårt brandskadad. Eftersom hennes ansikte hade i stort sett bränts sönder så bar hon en porslinsmask och gick bara ut på kvällen. Hon pratade inte mer med folk i byn och barn som tappat sina tänder fick inte kakor av Matilda. Istället hängde de sina tänder på ytterdörrarna och Matilda gick förbi och bytte tanden mot ett mynt. Detta är bakgrunden till hennes smeknamn ”tandfén”.
En dag försvann två pojkar från byn efter att de skulle besöka henne och Matilda blev på en gång anklagad för händelsen. Hon hängdes och porslinsmasken togs av från hennes ansikte. En stund efter så kom pojkarna tillbaks oskadda och sa att de hade gått vilse. Byfolket förstod på en gång att de hade begått ett misstag, begravde Matildas kropp och pratade aldrig om det igen.

Ett år senare var början av en massa mystiska händelser. Under 10 år efter Matildas död så har valar och fiskar försvunnit och dött, ovanligt hårda stormar har anlänt till staden och ett gäng barn har försvunnit. De två pojkarna som byborna anklagat Matilda för att ha kidnappat lämnade ett år efter hennes död ett självmordsbrev i fyren och sågs aldrig till igen.Filmen Darkness Falls är baserad på denna historia men jag är inte säker på att staden faktist hette Darkness Falls... Ha lite fantasi. Jag hade för mig at detta var i Australien men såg att namnet Darkness Falls har inspirerats av en stad som heter Fall River i Massachusets USA. Jag orkade inte kolla upp det.

... Not shaken. Just nerd.Hey Ladybug

Laddade nyss upp en ny bild på Deviant Art:I'm a sucker for the colors.
Jag ska försöka ta fler liknande bilder imorrn, när jag tog de här hade jag bråttom.


Jag önskar att Weevil och Veronica kunde bli ett par i Veronica Mars. Random I know men jag har kollat på Veronica Mars hela dagen.Dagens: Låt - The Dandy Warhols, We Used To Be Friends
... Not shaken. Just nerd.


Intressant Fakta: Holy Lance

Ett spjut som kallas för "The Spear of Longinus" eller "Spear of Destiny" sägs vara spjutet som körde igenom Jesus ena sida när han hängdes på korset och finns på något museum i Tyskland.
Det sägs också att det spjutet har en viss kraft som gör att den som för ögonblicket äger spjutet får kontroll över sina fiender.
Hitler tog spjutet från Annexed Austria år 1938 och hade det tills 1944. Medan nazisterna hade spjutet så höll de på att vinna andra världskriget. Men när amerikanerna tog tillbaks spjutet år 1944 så förlorade nazisterna kriget.

Interesting... Hur hittar jag dessa saker igentligen??


... Not shaken. Just nerd.No Excuse

Yay jag behöver inte ta studenten med brorsans öliga studentmössa! Jag fick igentligen mössan för ett par dagar sedan men hämtade ut den idag. *Suck*
Men jag vill inte ha klänningen.. Jag bryr mig igentligen inte men den är lite genomskinlig och jag är tillräckligt osäker för att inte vilja visa mig i den. Plus att jag inte har några skor heller. Och nu vill jag ha en vit kofta istället för västgrejjen jag köpte. What to doooooo???

Idag har varit en trevlig dag, även om jag var tvungen att sitta och lyssna på en tråkig konferens i arlanda.Dagens: Låt - Boys Like Girls, Heels Over Head... Not shaken. Just nerd.


Today

Jag ska in till arlanda och träffa en massa kostymnissar idag, så jag får inte ha på mig det jag brukar ha. Jag ska vara... respektabel?

Justja, för de som inte vet... Och jag har glömt att skriva: Heroes har officiellt lagts ner :(
Jag som ville veta vad som skulle hända med Claire! OCH DOM ANDRA!

Jag fixade bilder igår också:
Det är skönt nu när man har tillgång till gratis photoshop och kan lära sig mer och fixa bilder. Om en vecka är det slut med det! Då kommer det förmodligen inga fler bilder.
... Not shaken. Just nerd.Normal is the Watchword

Wahh vad jag har ont i magen! Idag har det inte hänt något intressant, min lärare kom och besökte praktiken men that's it.

Jag tar en "Visste du att..." istället för intressant fakta idag:


Visste du att...
...båten Queen Elisabeth 2 alltid måste skrivas som "QE2" för att QEII betyder själva drottningen?


Tråkigt, I know, men jag är trött och ska fortsätta kolla på Veronica Mars nu.
Jag får komma med något mer skoj imorrn!
Dagens: Ätbara - Snickers... Not shaken. Just nerd.


When I look at you

Innan jag drar iväg till praktiken idag ska jag försöka klämma in ett Veronica Mars avsnitt, det var så spännande igår...

Ehmm.. Jag vet inte, det var allt jag hade att säga antar jag!

Min lärare kommer på besök till praktiken idag! NOOOOO!!Dagens: Låt - Miley Cyrus, When I Look At You... Not shaken. Just nerd.


Ice Box

Idag är det minsann inte lika fint väder som det varit tidigare i veckan.
Jag och den nya praktikanten Cecilia ska till Arlanda Gymnasiet för att kolla in nåt sen ska jag in till skolan för att skriva ett prov.. yaaaayyy... Jag som hade pluggat men det var tidigare och i början av praktiken, nu har jag inte en aning om vad man ska skriva.

Igår åkte jag in till rosersberg också för att fota Kajsa Ingemarsson när hon hade nån sorts get together för att prata om sina böcker. Inte kul.... Not shaken. Just nerd.


Intressant fakta: Motorsågsmassakern

Ed Gein


Ed Gein är mannen som inspirerat ett flertal klassiska skräckfilmer. Han är inspirationen till Buffalo Bill i "När Lammen Tystnar", Norman Bates i "Psycho", och den mest kända är nog Tomas Hewitt i Texas Chainsaw Massacre.
Många tror att mannen i Motorsågsmassakern faktiskt funnits och mördade folk med en motorsåg för att sedan skala av deras ansikten och göra en mask som han kunde ha på sig för att gömma sitt riktiga ansikte. Det enda som stämmer med filmen och Ed Geins verkliga liv är att Ed Gein var en mördare och visst, han använde folks skinn att göra en mask av, men inte alls som i Motorsågsmassakern. Han gjorde det för att han ville vara mer som en kvinna, i filmen var det för att hans ansikte var "konstigt". Och huset som visas i filmen är ganska likt det han bodde i. Han använde också folks skinn till att sy en helkropps kostym av, som Buffalo Bill i När Lammen Tystnar. Buffalo Bill gjorde en hel kostym med kvinno bröst och en vajayjay, vilket Ed Gein också gjorde när han levde. Två kvinnolik som identifierats av polisen var båda skjutna och en tjej, Bernice Worden, hittades hängande, utan huvud, och rensad av sina inälvor. Huvudet hade INTE sågats av med en motorsåg.
Man kan ju undra vilken bakgrund Ed måste haft för att göra allt detta. Hans mamma var en väldigt kristen kvinna och läste bibeln för Ed och hans bror varje dag. Hans pappa var en alkolist och mamman tyckte att han var helt värdelös. Efter att ha sparat ihop en massa pengar så flyttade mamman och de två pojkarna till Wisconsin. Så fort Ed skaffade nya kompisar skällde mamman på honom. Han fick heller inte vara intresserad av flickor för han hörde att man hamnar i helvetet då.
Ed har misstänkts för att ha mördat ett antal människor mellan åren 1954 och 1957.
Han dog den 26 Juli, 1984 av hjärtvikt och cancer på ett mentalsjukhus i Wisconsin.


... Not shaken. Just nerd.Rosepedals

Idag har jag mixat och fixat en massa med bilder. Jag försöker jobba på mina färdigheter i photoshop!
Några blev bra, några blev mindre bra. Jag vågar inte riktigt ladda upp på deviantart ifall jag ändrar något eller ångrar mig..

Det har också börjat en ny praktikant på praktiken, hon är trevlig. Hon är rockare också, äntligen någon som är lite lik mig! Så känner jag mig inte som ett retard. Vi skulle in till Sigtuna för någon park som öppnade - och jag träffade Malin där! YAY!
Jag fattar inte varför det blev lila runt kanterna på den översta rosen men.. aja.

So what do you think? Någon som kan laddas upp på dev? Jag har redan laddat upp rosorna.Dagens: Låt - There For Tomorrow, Ice Box... Not shaken. Just nerd.Charlie Simpson

Charlie Simpson från Fighstar och tidigare från Busted håller på och spelar in och skriver sitt egna soloalbum.
Men han säger att det inte är slutet för Fightstar (thank Benjamin).


Kolla in hans låt Thorns:

Den är ju bara så UNDERBAR!


Ladda ner den gratis HÄR.
När ni får mailet, se till att ni fixar så ni bor i STOCKHOLM. Så han fattar att han ska komma HIT!!... Not shaken. Just nerd.


You'll Go Out In Style

Eftersom hälften av min musik har raderats sitter jag nu och spelar in en massa.

Idag var en lite trevlig dag, jag och Dessi gick till den där grejen men jag orkade inte göra någon enkät och kände mig alldeles för socialt handikappad idag så jag har en liten plan tills på måndag.
Det var föööör varmt idag!! Jag dog ju! Sommaren ska inte vara här än! No! Det är ju vår!

 

Vi köpte slushees.. slushes.. hur stavas det? Äh.


Oh skummaste saken! En bild jag laddade up på Deviant Art igår har blivit fett populär! Eller för mig iallafall, det är typ 140 som lagt den i sina favoriter och 47 som laddat ner den! Det har aldrig hänt mig förut!Själv tyckte jag inte att den var så jäkla bra men jag hade sån bra titel så jag ville ladda upp den. Jag döpte den till Strawberry Forest för det ser ut som jordgubbar hohoooooo.... Not shaken. Just nerd.Tattoo

Just nu sitter jag och äter en våffla, sen runt 13.00 ska jag möta Dessi för att kolla in den där grejen som tatuerarna har sponsrat vid väggen. Jag ska igentligen jobba. Göra en enkät. Men det sa jag inte till Dessi hahaaaaa.. Vi får se hur det går.

Jag kollade lite på Murder By Numbers nyss men orkade inte kolla klart på hela. Jag ska nog kolla på Practical Magic sen istället.

Toodles.Dagens: Skådespelare - Ryan Gosling


... Not shaken. Just nerd.


Veronica Mars

Bered er på Bea's proud moment...
Jag har börjat kolla på Veronica Mars idag, jag har tänkt göra det ett tag men idag kände jag bara att jag har så tråkigt, inget på tv, ingen att leka med, jag vill bara slappa och det är dags att börja kolla på något nytt. Så HELLO VERONICA MARS!
Jag lyckades kolla igenom de fyra första avsnitten sen blev laddaren så seg. Jag får fortsätta imorrn.


Dagens: Skådespelare - Kristen Bell... Not shaken. Just nerd.


Intressant Fakta: Winchester Mansion

Winchester Mystery Mansion


Sarah Winchester och hennes man William Wirt Winchester ägde en vapenfabrik som skapade en massa gevär och pistoler.
Efter att Sarahs både dotter och man hade dött anställde hon ett medium för att hon trodde huset var hemsökt. Mediet sa att det faktist var hemsökt men att det också låg en förbannelse över familjen Winchester eftersom gevären familjen skapat har tagit så många liv och att de andarna söker hämnd.
Sarah trodde att eftersom huset var ett färdigbyggt hus så var det hemsökt och många spöken och andar kunde känna sig hemmastadda där av just den anledningen. Därför började hon bygga ut huset så inga spöken kunde bo där. Om huset aldrig är färdigbyggt kan det inte bli hemsökt. Så Sarah Winchester byggde och byggde i 38 år tills hon dog av ålderdom.
Winchester Mansion ligger i Californien och är en mycket populär turistattraktion än idag.Och till alla Supernaturalfans: bröderna Sam och Dean's efternamn är inspirerat av Sarah Winchester, men det var väl inget nytt? ;) Det är iallafall inget överraskande.... Not shaken. Just nerd.Sista Supernatural

Wow... Jag blev så ledsen att jag mådde illa. Sen blev jag glad igen. Och sen blev jag ledsen/förvirrad.
Det var ett bra säsongsavslut men det kändes lite som slutet av allt för alltid. Även om jag vet att Jensen Ackles och Jared Padalecki har 6-årskontrakt så det kommer bli en till säsong.
*skriker av lycka*

Det var inte så mycket kul i detta avsnitt men who can blame them?Det som jag tyckte var lite kul i det här avsnittet var när Sam sa hej då till Dean, Bobby och Cas, när han sa till Cas att ta hand om Bobby och Dean:

Sam: Take care of these guys, okay?
Castiel: That's not possible...
Sam: Then humour me.
Castiel: Oh... i'm supposed to lie... uh... suuure, they'll be fine!
Sam: Just stop talking...Det var sättet Cas sa "suuuure" på som jag tyckte var så kul, han ska ju vara en ängel som pratar lite som en robot men nu när han börjat bli mer mänsklig låter det så kul. Och så gjorde han en skum min samtidigt. I love him.


Jahupp, så nu måste man vänta i evigheter för att se om det blir någon fortsättning och om det kommer bli en bra fortsättning. (Jag vill inte vara 100% säker på om det blir någon för då blir det säkert inget men det slutade med en skum liten cliffhanger)... Not shaken. Just nerd.


Great Scott!

Mina tre favoritvideos på YouTube at the moment:
This is heavy...... Not shaken. Just nerd.


Die Hard 3

Haha Die Hard 3 var den roligaste hittills! Jag vet inte om jag vill se den fjärde, 3 filmer är precis lagom..
Jag älskar John's vittiga kommentarer han säger hela tiden.
Jag ville igentligen inte se den här filmen för att Samuel L Jacksson är med i den, det verkar som att alla filmer han är med i suger. Jag har väntat jättelänge med att se den men gav upp tillslut. Den var kul, även om jag inte riktigt gillade hans roll i filmen. Men han gjorde den inte värre iallafall!
Det roligaste var i början när John tvingades gå runt med en rasistskylt i Harlem, New York. SJÄLVMORD!
Sååååå... vad ska man göra nu?Dagens: Låt -
Good Charlotte, Can't Get You Out Of My Head

(Sorry för ljudet men det var den enda som fanns på youtube.. jag kanske får ladda upp en egen video med låten haha)

... Not shaken. Just nerd.


Bilder från igår

Jag blev kidnappad av mamma, mormor och morfar igår på lunchen, och vi drog till rosersberg.

Och sisst, men inte minst, min mormor:


Hon har faktiskt stickat de där till nyfödda barn i fattiga länder!
Vad gör din mormor??

Nu ska jag kolla klart på Die Hard 3 som jag började kolla på igår.... Not shaken. Just nerd.Intressant teori: Tidsresande

Farfarsparadoxen

En vanlig frågeställning när det rör tidsresor är ifall det är möjligt att resa tillbaka i tiden och döda sin egen farfar innan ens pappa blivit till. Om man lyckas innebär det att man har förhindrat sin egen födelse, vilket i sin tur innebär att man aldrig kan göra tidsresan och därmed inte kan döda sin farfar.

Min egna "teori": Visst kan man döda sin egna farfar om man åker tillbaks i tiden men då gör man samtidigt självmord. Man dödar sin farfar och samtidigt dör din pappa och du själv. Om farfarn försvinner så har din pappa aldrig funnits vilket uppenbarligen gör att du aldrig funnits. Du har ju redan dödat din farfar, han kan inte börja leva igen bara för att du aldrig funnits. För det har du. Men eftersom du dödade din farfar dödar du er tre i samma smäll liksom.


Föräldralösparadoxen

Antag att du uppnår den ultimala Oidipus-drömmen -- du åker tillbaka i din tidsmaskin, träffar din mamma, gör henne med barn, och blir på så vis din egen pappa! Var kommer då dina kromosomer ifrån?
Min egna "teori": Så fort man ens börjar med förspel med sin mamma så har man ändrat historien vilket gör att man aldrig blev till vilket gör att du inte kan ha sex med din mamma om du åker tillbaks i tiden för du kommer försvinna på en gång. Och om man faktist lyckas göra ens mamma med barn kan man inte bli sin egna pappa för man kan ju inte skapa dig själv för fan. Om du redan är gjord och ligger och dregglar i nåt hörn med leksaker kan du ändå inte bli din pappa om du gör ett barn med din mamma, då får du bara ett barn/syskon. Du blir inte din egna förälder.

Eller antag att du bygger dig en tidsmaskin utifrån ritningar som du fått i ett anonymt brev. Du använder tidsmaskinen till att åka tillbaka i tiden och skicka ritningarna i ett anonymt brev till ditt yngre jag. Vem ritade ursprungligen ritningarna?
Min egna "teori": Den som ritade ritningarna var anonym. Men du ger den anonymas anteckningar till dig själv när du var ung. Så när du får dom senare i "nuet" så har du dom redan. Vilket betyder att du fått något du redan har.
Har jag kollat för mycket på tillbaka till framtiden? För jag tyckte dom här teorierna var ganska dumma. Eller är det bara jag som är dum? Är det ens NÅGON som förstår mina kommentarer jag skrivit efteråt? Vems teorier är smartast?

En sista teori, eller en oklar tanke... är att om man reser tillbaks i tiden, och är en man, har sex med sin mamma när hon igentligen skulle gjort dig.. Då ändrar man historien och gör att man själv aldrig funnits. Då försvinner man och kan inte ha sex med sin mamma. Men om man inte finns för att ha sex med sin mamma så kommer hon ju göra dig. Vilket gör att du kommer åka tillbaks i tiden för att ändra historien och försvinna igen. Wahhh en ond cirkel! Förstog nån det där?... Not shaken. Just nerd.

Santi

Once again har jag inte gjort ett bajs på jobbet men mamma ringde vid lunch och sa att hon och mormor och morfar var i närheten och att jag kunde intervjua mormor om en sak. Så jag frågade min handledare om det och hon sa att jag kunde göra en liten grej om det. Mormor stickar typ små bäbiskläder till nåt fattigt land.

Ikväll är det Desperate Housewives!!


Dagens: Låt -
3 Doors Down, Here Without You... Not shaken. Just nerd.


Intressant Fakta: Belmez-Ansiktena

Intressant fakta:


Belmez-ansikterna

I spanska Bélmez De La Moraleda bor familjen Pereiras, och i deras hem har underliga händelser pågått i över 30 år. Det började år 1970 när Maria Gomez Pereira lade märke till en underlig form på öppna spisen. Det såg ut som ett människoansikte som stirrade på dem. Marias man tog en hacka och slog sönder den öppna spisen och byggde sedan en ny. Men en vecka senare visade sig samma ansikte. Man bad kommunen undersöka saken, och efter veckor av utgrävningar hittades ett hål med människoben direkt under eldstaden. Hålet fylldes igen och en ny eldstad byggdes, men inom några veckor visades fler ansikten. Under 30 år har ansikten bevittnats av forskare, vetenskapsmän och ett antal tv-reportrar. Många tror att ansiktena är falska och att de målats dit. Men undersökningar av eldstaden visar att ansiktena finns i cementen, inte på ytan. Det finns en massa olika teorier men vissa forskare anser att det är utan tvekan ”seklets viktigaste paranormala fenomen”.... Not shaken. Just nerd.I've been stalking you for 42 days

Robot Speed.

Idag har jag inte gjort ett skit, vilket jag uppskattar ibland.

Wow. Jag har inget att säga idag. Jag är så trött!

Typ hälften av alla låtar jag äger har försvunnit från min data vilket gör att jag nästan inte har nåt kul att lyssna på i min ipod. Så jag måste ladda ner och spela in allt igen. Jaa, jag spelar in istället för att ladda ner. Jobbigt men effektivt.

Eftersom jag inte har nåt att säga eller tillägga så lägger jag upp en bild på John McClane. För jag känner ett stort sug efter de första två filmerna av Die Hard.

Dagens: Låt - Jen Titus, O Death... Not shaken. Just nerd.


Bea's Farty Party

Igår var jag hårmodell åt Moe för hennes skumma prov hon hade och det gick hyfsat bra, jag fick en kärringfrisyr men it was supposed to se ut så, det vart inte så farligt... Men det var svårt att hitta stället och sen när man skulle tillbaks till t-centralen så regnade det som in i helvette! Inte kul. Direkt efter det shoppade jag loss på pressbyrån för ungeffär 300 kr till Bea, sen drog jag hem till henne för att umgås med folk och ha kul. Det var två saker Linus sa som jag skulle skriva upp här men jag har totalt glömt bort båda sakerna. Det var nåt kul iallafall.


Jag lyckas alltid se så glad ut på bilder.


Lekar ska det vara! Med Marabou!


Linus och Bea's syrra Gabriella


Jag och Bulle.


And the gang.


Sen ville jag visa Bea scenen från Supernatural när man fick se Death, och jag hittade den på YouTube! Så jag delar med mig med alla:
Är inte det det bästa ni någonsin sett?? Det är så olikt Supernatural att göra en scen på det sättet. Ovanligt men bra!Dagens: Film - Die Hard 2


... Not shaken. Just nerd.Dagens Supernatural

Kul citat från dagens avsnitt:

(Castiel ringer Dean från sjukhuset efter att varit borta ett tag)
Dean: Cas? We all thought you were dead, where the hell are you man?
Castiel: At the hospital.
Dean: Are you okay?
Castiel: No.
....
Dean: ... You wanna elaborate?(Alla ska iväg på ett uppdrag och Bobby, för dom som inte vet, sitter ju i en rullstol)
Crowley: Bobby... Are you just gonna sit there?
Bobby: No I'm gonna riverdance...


(Dean och Crowley ska träffa Döden och Crowley, som är en crossroads demon säger att han är i byggnaden framför dom)
Crowley: He's in there.
Dean: How do you know?
Crowley: Have you met me? Cuz I know. I'll be right back.
Crowley: *försvinner i 3 sekunder och dyker sedan upp bakom Dean*
Crowley: Boy is my face red. Death's not in there.(Bobby, Sam och Castiel ska stoppa en massa lastbilar med svininfluensa vaccin för det är ett "28 dagar senare virus" i dom och kollar på 3 laddade lastbilar)
Bobby: *förklarar planen*
Castiel: Uh that truck is leaving. *pekar på lastbilen*
Bobby: BALLS!Ush vad jag älskar denna serie. Bilden ovanför är jobbig att förklara men det var kul. Bobby sålde/lånade ut sin själ till Crowley och genom att sälja sin själ till en sån demon som Crowley är måste man kyssa han/henne för att avtalet ska bli officiellt. Så när Bobby sa att han sålt sin själ till honom sa dom så här:
Sam: Did you kiss him?
Dean: Sam...!
Sam: Just wondering...
Bobby: ... ... ... NO!
Crowley: *harklar sig och visar sedan bilden på telefonen*
Bobby: Why did you take a picture?
Crowley: Why did you have to use tongue?
... Not shaken. Just nerd.


Intressant fakta: Elisabeth Bathory

Elisabeth BathoryElisabeth Bathory var en Ungersk grevinna
som levde mellan 1500 och 1600-talet. Hon var väldigt rik och levde själv bland många tjänare.
En dag när en av hennes tjänarinnor kammade hennes hår råkade hon riva Elisabeth. Elisabeth blev då förbannad och smällde till tjänarinnan så hon började blöda näsblod. Efter att hon torkat bort blodet från sin hand tyckte hon att det gjort underverk för hennes hud. Efter det bestämde hon sig genast för att ta ett bad i människoblod och hade ett par äldre tjänare som medhjälpare till att få det gjort.
Elisabeth Bathory mördade över 600 unga, både fattiga och rika, kvinnor under sin livstid. Fattiga bondflickor som fick en inbjudan till Bathorys slott blev överlyckliga och ville mer än gärna komma dit på besök. Efter att borgmästarens dotter hade dött och han inte fick se liket för att kistan var igenspikad väcktes misstankar, samtidigt som ovanligt många unga kvinnor i trakten dött eller försvunnit. En flicka lyckades fly från Elisabeths tortyrkällare där hon plågade och tömde tjejer på blod, och berättade vad som pågick i slottet. Man hittade ett 50 tal lik runt slottet och ett par flickor i hennes kryptor under slottet samt två som fortfarande var vid liv i hennes tortyrkällare. Hon hade dokumenterat alla mord i sin dagbok, och anteckningar från hennes rättegång finns fortfarande kvar i Ungern idag.
Elisabeths medhjälpare dömdes till döden men Elisabeths dom var att muras in högt upp i ett slottstorn med bara en liten öppen springa som hon fick mat igenom. År 1614 drabbades staden av den värsta stormen de kunde minnas och dagen därpå hittades Elisabeth död i sin cell. Det sägs att djävulen kom för att hämta henne.Historian om Elisabeth Bathory har influerat en massa ideér till filmer och sagor, som t.ex den onda häxan i snövit. Två exempel på filmer som gjorts om henne är
Stay Alive där ett gäng ungdomar spelar ett nytt outsläppt tv-spel om henne och The Countess som baseras på hennes liv.... Not shaken. Just nerd.Vilken tid det tar...

Jag sitter och uppdaterar ipoden. Jag var tvungen att radera typ 90% av alla låtar jag hade för jag flyttade dom till den externa hårddisken och HERRE BENJAMIN vilken tid det tar! Jag är ju tvungen att konvertera en helt del också! Jag vill soooooova... jag är dödstrött.
Jag ska fota nån grej imorrn men har typ ingen aning om vad det är, vart det är eller vilken tid det är. Tjejen som har all info svarar inte i telefonen. Hon råkade ringa upp mig haha, jag gissar att den låg i hennes ficka eller nåt för jag hörde en massa skratt och mummel. Det var lite kul.

Kolla vilken fin bild jag hittade när jag gick igenom en massa:

 

Jag tänker nog ladda upp den på dev... Ohhhhhh yeah... ch-chickahh chickhaahhhh


Dagens: Film - Wrong Turn


... Not shaken. Just nerd.Faceless Enemy

Idag hade jag gärna velat ändra designen till bloggen igen, mennnn jag har inte tid! Jag köpte en extern hårddisk som jag bombat med en massa bilder och skit, jag ska fixa alla låtar imorrn vilket kommer bli ett helvette för min ipods skull.. Och pappa kör bort mig från datan nu. Så nånting kanske händer imorrn, annars blir det väl nån annan dag.


Dagens: Röst - Benjamin Burnley's


... Not shaken. Just nerd.


Newwwww...

Jag gillar det enkelt. Simple. Jag höll på skitlänge med en jävla design nu, proppad med albumcovers, mina fotografier och skit.. Proppad med färger och allt möjligt men ändrade mig och gjorde den här på typ fem minuter... Jag ska ändra text och skit också.

Poop.


Btw, jag vet att det inte är så snyggt men när man är trött är det svårt att prestera bra. Så sug mig.


... Not shaken. Just nerd.


Ny Design

Jag är trött på hur min blogg ser ut nu men jag orkar inte fixa nytt. Nån som orkar göra åt mig? Wahh programmet jag jobbar i på den här datorn suuuuger.. Eller för mig är det lättare än photoshop men kvaliten blir så dålig.
Bajs.


... Not shaken. Just nerd.


GISSA vad som hände idag!

Aina, en av de som jobbar på min praktikplats, skulle åka och intervjua någon om en massa morsdags kort. Hon sa att det var på Vestagatan vilket är gatan jag bodde på förut. Så sa jag att jag vet vart det är och kan visa vägen för hon var lite osäker på vart det var.
Sen när vi var på gatan frågade jag vilket nummer det var. Hon sa först "35" så tänkte jag "fuck.. jag hoppades på 32 för det var där jag bodde förut" sen sa hon "32" och jag bara DOG lite! Liksom shiiiit jag skulle in i huset jag växte upp i! Jag har inte varit där på 10 år och det var så äckligt att komma in dit igen! När jag såg trappan och köket och allt. Det hade förändrats mycket men man kände ändå igen mycket. 


 

Kusin Angelica och jag (på julen så jag fattar inte varför vi har dom där skumma kläderna på oss) nedanför trappan. Man ser in i köket bakom oss.Dagens: Låt - Breaking Benjamin, What Lies Beneath... Not shaken. Just nerd.


Dear Agony

Jag kunde inte vänta på att köpa det eller få det i present så jag spelade in Breaking Benjamins nya album. I feel bad. Men jag ska köpa det sen, jag ville bara ha det NU liksom. Poop.

... Not shaken. Just nerd.


Tattoo

Mina fötter och ben är så döda! Jag stog upp i 4 timmar idag, gick en jävligt lång bit och har knappt ätit nåt... När jag fotade i tatueringstudion så var jag ju tvungen att stå för att få olika vinklar... Cheeeeese... Jobbigt. Men dom var trevliga och kul. Intressant. Dit ska jag för att göra min muffins på handleden sen, för en av dom hade visst velat göra muffins väldigt länge. Eller nåt.

Btw, så tar dom betalt typ 750 kr per timme, så passa på!! Studion ligger mitt emot Centralskolan i Märsta. Oh yes... Skolgatan 6 my firend...Och han tatueraren älskar choklad lika mycket som jag! Och hatar spindlar haha... så mycket lärde jag känna honom på denna tid. Plus en halvtimme eller nåt. Jag kom dit halv 10 och det var klart vid 3. Jag orkar inte räkna ut.
Dom spelade bara hip hop så jag dog lite inombords.
Dagens: Program - Hannah Montana... Not shaken. Just nerd.Intressant fakta: Crossroads

Jahopp, nu kommer en till sån där "intressant faktagrej" jag tänkt börja med:


Crossroads/Vägkorsningar

Det finns en massa olika vägkorsnings historier runt om i världen, det är väl bara nånting med korsningen av två olika vägar som känns kraftfullt. Kanske är det att när man står mitt i en korsning så är man emellan två olika platser, man står inte längre på någon av vägarna. Den filosofiska frågan är då "vart är man igentligen?".
Myten om "crossroads" är att man kan kalla på demoner där och göra avtal med djävulen. Vi alla, eller de flesta, har väl hört historien om Robert Johnson, att han gjorde ett avtal med djävulen. Han sålde sin själ för att bli den bästa gitarristen i världen. Robert Johnson var och är fortfarande en av de mest kända gitarristerna i våran tid och dog en tidig död, han skrev också ett par låtar som bygger på händelsen med djävulen, men det ska vi inte gå in djupare på.
Själva processen att tillkalla en demon vid en väggkorsning innebär seriös hoodoo magi. Många blandar ihop "voodoo" och "hoodoo" och skillnaden är väl någorlunda stor. Voodoo är en religion medan Hoodoo är en typ av Afrikansk folkmagi som använts från generation till generation. Det är en väldigt kraftfull typ av magi som man inte borde hålla på med.
Bara en varning för de som är intresserade.


Robert Johnson, CrossroadsJohn Mayer, Crossroads

... Not shaken. Just nerd.
Todayyy

Woahh idag har jag spenderat typ över 700 kr på skit i stan, och det enda klädesplagget jag köpte var ett linne för 99 kr!
Jag spenderade 600 kr på böcker och 50 kr på högtalare till min ipod. coh 99 på linnet. Shit! Sen när började jag shoppa loss på böcker liksom??

Men trevligt var det, inne på HM träffade man Bulle, Millis och Malin! Weird!
Synd att jag inte har bilder men aja... Nästa gång!


Dagens: Bok - The Element Encyclopedia of Secret Societies... Not shaken. Just nerd.Sushi

Idag bär det av till stockholm stad!
Jag vaknade runt 6 imorse och kunde inte somna om, jag har sååå tråkigt... om typ två timmar ska jag in till stan med B-Slice. Jag är hungrig. Och trött. Jag satt och spelade ett skumt sushispel jag hittade igår.
Jag drömde också att jag färgade håret svart.

What to doooooo?
... Not shaken. Just nerd.


RSS 2.0