You make me dream
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Peace On Earth
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Julen är snart här!

Jag sitter och lyssnar på en massa gamla jullåtar.
När jag lyssnar på denna musik (även om det är rockversioner) så kommer jag direkt i julstämning! Jag vill att julafton ska vara här NU!
Min favorit är Busted's version av Hark The Herald Angels Sing. Men jag gillar också The Used's Alone This Holiday. Och Family Force 5's version av Grandma Got Runover By A Reindeer. Äh det finns en massa bra!

Jag kommer också i stämning av denna roliga video från Cobra Starship:


Jag kollar på den varje år haha.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Intressant fakta: Mystiskt regn

I Oakville Washington regnar det ungeffär 149 dagar om året. Så när det började regna på morgonen den 7 Augusti, 1994 brydde sig inget eftersom det inte var något ovanligt. Men sedan såg de att det inte regnade vatten. Det regnade små geggiga gelatin klumpar som gjorde folk sjuka. Alla i staden fick en sorts influensa som höll upp till 2 eller 3 månader.
Geggan skickades till olika labb för att undersökas och de kom fram till att det innehöll vita blodkroppar och en bakterie som finns i människans matsmältningssystem. Man undrade om det var mänskligt avfall som fallit från ett trafikflygplan men det är vanligtvis blått och denna gegga var klar och genomskinlig.
Man hittade också en eukarot cell, en cell som har en definierbar kärna och finns i de flesta djur. Översättning: geggan levde.

Idag är det omöjligt att säga vad geggan var eller vart den kom ifrån eftersom alla tester och bevis har försvunnit.

Har det faktist hänt över huvudtaget?


       ... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Movie Maniac

Äntligen har vi köpt en hylla som jag kan ha mina filmer på! Vi köpte två stycken men man fick visst inte med skruvarna (skumt) så vi satte bara upp en av dom. Det blev lite proppat med alla mina filmer men jag vill ha en massa annat under min tv. Så jag bara staplade upp alla på varandra.Tur att jag nyss gick ut med hälften till gäststugan. Annars hade dom verkligen inte kunnat få plats. Och en fjärdedel är i vardagsrummet. Jag kanske får köpa två hyllor till?
Mina böcker måste få plats också.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Simple

Jag gillade den här bilden jag tog på Moe igår:Den är enkel och ren. SIMPLE. I like.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Ikea

Jag drog med familjen till IKEA idag, bara för att komma ut ur huset. Jag gillar oftast inte att handla där, det är supertråkigt. Det är kul när man kommer dill doftljusen - då sniffar jag för fullt!
Idag var dock annorlunda. När vi kom in såg jag genast ett jättestort gosedjur i form av en flodhäst! Som Abby i Navy CIS har! Fast hennes pruttar när man kramar den men jag har alltid velat ha en sån! Så min liknar hennes och pruttar INTE. Men whatever, den är jättemjuk och len. Kramgo som fan. Och jag har döpt den till Abby. Kanske kommer döpa den till nåt annat med tyckte det var passande haha.
Det fanns en elefant som var lika kramgo den också men man måste ju ta flodhästen!Dagens: Låt - Good Charlotte, Right Where I Belong... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


I'm a dork

Jag tänkte dela med mig av en bild på mig själv för jag är klädd som en tönt idag.
DORKS RULE!
Min kära Back To The Future t-shirt med en grön långärmad under. Inget säger tönt som den outfiten. Plus jeans och sockor då. Med håret bakom öronen. Yep.
That's me.
Jag kan snart ha all lugg bakom örat! Mitt mål är att ha tillräckligt lång lugg så den går att ha bakom örat. Jag vet inte varför men jag vill ha så. Jag har haft kort lugg i typ 5 år nu, det är dags att ändra på det.


Dagens: Låt - Avenged Sevenfold, Chapter Four... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Nya Supernatural?

Ingen har laddat upp senaste avsnittet av Supernatural! Var det inget igår eller? Jag sitter ju och väntar... Booooo jag vill se!
Jag sitter och beställer böcker på CDON.com, det är en fraktfri vecka! Man sparar typ 30 kr! Och om man handlar över 100 kr kan man beställa en serie för 100 kr, jag valde första säsongen av Förhäxad haha. De bästa avsnitten är ju när Prue är med. Första säsongen är typ bäst. Jag har faktist tänkt på att jag vill ha dom säsongerna.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Iskall Moe

Moe kom hit idag för att bli fotad av mig. Jag ville ha lite nya bilder och tänkte först fota några fina bilder mot min vita vägg och några utomhus. Men nu när det är vinter så blir det mörkt jävligt snabbt så det vart inte så många bra bilder för det började bli mörkt så dom blev lätt pixliga och suddiga. Men ett par bra fick jag! Det var så kallt ute också, vi klarade inte av att stå där ute och fota så vi sprang in igen.
Jag har inte gått igenom riktigt alla och har bara börjat redigera och mixa lite men jag lägger upp iallafall:

Det är dom jag hittills tyckte blev bäst. Kommer kanske mer nån dag!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.After.Life

Kollade nyss klart på After.Life som jag började kolla på igår. Fan vilken besvikelse! Den verkade så bra men var faktist väldigt långtråkig. Det var en bra idé till en film men... Jag tror många killar skulle gilla den för det var mycket av Christina Ricci's boobs.
Den enda anledningen till att jag kollade klart var för jag ville verkligen se hur den slutade.
Was she dead or alive...?
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


28 Weeks Later

Shululuuuu kollade nyss på 28 Weeks Later. Har alltid älskat den filmen, bättre än den första. Enligt mig! Kanske för att det är en bror och en syster som gör allt för att hålla ihop bland all panik och undergång. I den första är det bara främlingar som försöker överleva.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Ny design!

Nu när det är så mycket snö ute och vintern är officiell så vill jag ha en vintrig blogg. Jag kommer nog ändra headern lite och kanske fixa lite annat men jag börjar med detta. Det är ljust och enkelt.

I like!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Jag skrämmer mig själv

Hahahahahaha jag dör! Jag stog nyss i köket och fixade té, sen såg jag min spegelbild i fönstret och fattade inte att det var jag först så jag blev skitskrämd! Nu sitter jag och skrattar åt mig själv för jag är så jävla förkyld och ser ut som skit. Jag ser ut som den galna kattkärringen i Simpsons. Med en röd rinnande näsa.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Crazy Cab

Det känns som att jag är den enda människan på denna planet som spelar detta spel:Fattar igentligen inte varför jag spelar det, man blir så förbannad när andra kör in i en så bilen blir skadad så får man mindre pengar när det inte var mitt eget fel. Så för man göra om den nivån.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Movie Day!

Jahupp då vaknade man alldeles för tidigt idag igen. Jag vaknade vid 5 men gick upp nånstans runt 6 och satte i en film. Efter det satte jag i en till film. Och efter den filmen kollade jag på ännu en till.
Först kollade jag på The Forgotten. Så fort jag satte i den blev jag totalt freaked out. Det är ingen läskig film men att vara ensam hemma när det är mörkt, vid en stor djup mörk skog och en åker samtidigt som att det spelas läskig skum musik och man får se blinkande siluetter gör att jag blir paranoid och lite smått rädd. Men det gick över efter att jag börjat kolla på filmen haha.
Efter den kollade jag på Agent Cody Banks 2. Jag har inte sett den på flera år och kände för att kolla på en lite smått töntig komedi efter att ha kollat på en thriller.
Sen kollade jag på Sleepy Hollow. Är jag den enda som tycker att den är läskig? Visst är den lite rolig och häftig "Tim Burton style" men jag tycker att han den huvudlöse ryttaren är läskig! Det är en läskig stämning. Och mörka färger.Idag har jag varit täppt i min högra näsborre. HELA DAGEN. Irriterande säger jag bara. Och jag fick en nysattack runt lunch, jag nös typ 4 gånger i rad. Jag dog nästan! När man är svag och inte ätit och sedan nyser flera gånger i rad så vill man bara kollapsa ner på golvet. Är kollapsa ett ord?Dagens: Låt - The Used, The Bird And The Worm... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Navy CIS

Det här är typ första gången jag inte orkar kolla klart på ett Navy CIS avsnitt. Det är reklam nu men jag vet inte vad som hände innan det blev reklam.. Jag orkar inte kolla.Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår. Säger man så? Äh. Jag är lite hostig och lite smått snuvig, har snytit mig typ 10 gånger idag. Och knaprat i mig en hel påse med halstabletter.

What else... Orkar inte skriva mer. Poop. Ska kolla på Avenged Sevenfold nu.


BTW, är det nån som har något intressant jag kan skriva om? Till mina "intressant fakta" inlägg? No? Det är svårt att hitta intressanta saker att skriva om...... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Förkyld

Fy fan vad jag mår dåligt. Hela ansiktet svider och värker, mina ögon rinner och dunkar och hela huvudet gör ont. Min hals kliar och svider och nu sitter jag och fryser under mitt täcke men måste gå och kissa... Jag orkar inte.

Kolla in en kul bild på Miley Cyrus och Ryan Dunn från årets EMA's:


Random, I know men har inget att uppdatera med...... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.I feel dead...

Satan vad förkyld jag har blivit. Jag har inte lyckats sova nåt inatt för jag har varit så täppt i näsan och den ville inte sluta klia. Så fick jag ont i halsen också.
Jag gick tillslut upp vid 6 och kollade på vänner sen satte jag i Can't Buy Me Love. Så hoppade jag in i duschen och lät min näsa rinna av lite, sen kollade jag på Goonies... Men jag råkade halvsova mot slutet.
Nu ligger jag bara och dör! Jag mår illa och min näsa kliar och rinner som fan! Jag verkligen hatar att vara förkyld. Jag har hellre förbannelsen en hel månad i rad.

Men shit vad mycket hjärnslem det kommer ut ur näsan då! Jag har gjort slut på typ 3 eller 4 förpackningar med näsdukar IDAG. Jag hatar att andas genom munnen... Nån som vill komma och mysa med mig? Haha.


Dagens: Låt - Cyndi Lauper, The Goonies 'R' Good Enough... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Intressant fakta: Jack the Ripper

I den senare halvan av 1888 var London terroriserat av en serie mord i den östra delen (till stor del i Whitechapel området). Namnet Jack the Ripper var taget från ett brev till en tidning av någon som påstår sig vara mördaren. Med brevet fick man en halv njure och texten "I send you half the kidney I took from one woman ... and the other piece I fried and ate ..." Returadressen var ”helvetet”.
Offren var oftast prostituerade som fick sina halsar avskurna och organ skadade. I vissa fall upptäcktes kropparna bara minuter efter Ripper hade lämnat platsen. Polisen på den tiden hade många misstänkta men kunde aldrig hitta tillräckliga bevis för att fälla någon. I modern tid har det även förekommit en del spekulationer om att prins Albert Victor var mördaren. Även med moderna polismetoder, har inga ytterligare ljus fällts om morden.

Jack the Ripper var misstänkt för upp till 14 mord och än i dag vet ingen vem han var.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


 

 


Forever Charmed

Jag såg nyss sista avsnittet av Förhäxad, jag har aldrig kollat så mycket efter att Prue dött men har börjat komma in i det mer nu när det visas varje dag.
Det var lite halvt sorgligt men ändå ett bra avslut för hela serien. Men jag tycker att dom ska fortsätta, man kan få se hur deras barn håller på med magi istället. Eller nåt.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Baka baka liten kaka

Eftersom jag har förbannelsen nu så trodde jag att jag skulle gå upp extra tidigt med tanke på att jag alltid har svårt att sova denna tid i månaden. Först gick jag upp vid 6 eller 7 för att gå på toa men lyckades somna om. Och när vaknade jag sen? KLOCKAN ETT! Jag har sovit jättedåligt den senaste veckan så jag är faktist glad att jag lyckades sova så länge. När jag gick upp satte jag i en skiva med Will & Grace och bakade kolakakor.

Men vad ska man göra nu? Det finns inget på tv... Jag kanske kan kolla på gamla Grey's Anatomy avsnitt eller nåt. Eller nån skum film på internet.

JAG FRYSER!!!!

Haha jag hade skummaste drömmen om en väska som jag köpte. I drömmen var den hur cool som helst men nu tänker man bara.. wtf..?

Nu har ju hela dagen gått sen jag drömde detta så min vackra bild ser nog inte exakt ut så som väskan gjorde i drömmen men den var helt röd med en jättestor klocka och genomskinliga/röda nitar runt hela.
Jag tror den kostade 600 kr. Haha.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Bilder från A7X

Jag gick igenom bilderna från mobilen som jag tog igår på konserten och jag tänkte lägga upp några snabba bilder som man faktist NÄSTAN kan se ansiktena på. Jag vill ha en digitalkamera.And there yah go.
Det var de bästa bilderna jag fick. Vad ska man göra.. Varför får man inte ha systemkamera på konserter för?? Irriterande!!

Jussteeee jag skulle ju kolla igenom min externa hårddisk efter bilder från 2006 när dom spelade med Guns n Roses! Matt frågade om nån var och såg dom och många skrek (inklusive jag) men han trodde inte på att vi hade varit där. Jag har fan bevis! Jag vet att jag filmade också och la upp på youtube men man hör inget, man ser bara. Tror den ligger på mitt benjahole konto.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Clap if you believe...

Eftersom jag var och såg Avenged Sevenfold igår lyckades jag inte kolla på Supernatural, det fick bli ikväll!
Ganska mycket kul i dagens avsnitt som inte går att skriva ner med citat.

Dagens: Låt -
Avenged Sevenfold, God Hates Us


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Avenged Sevenfold

Snacka om timing! Jag fick förbannelsen nu när jag kom hem - THANK GOD att jag inte fick den på Stone Sour eller nu innan Avenged Sevenfold.

Fan vad dom var bra, jag har sett DVDn några hundra gånger och det var som att kolla på den bara med en massa jävla folk och på absolut högsta volym. Och en jättestor skärm.

Jag lyckades smuggla in kameran igen men lyckades inte ta en massa bilder som på Stone Sour. Jag och Dessi stog så långt fram här och en vakt fick syn på den. Jag såg MORD i hans ögon! Fan vad arg han var! Men jag lyckades försvinna into the darkness typ men vågade inte ta upp den igen. Så jag försökte ta bilder med mobilen men dom vart inge bra. Så jag har inget att lägga upp. Sorry.

Efter konserten köpte jag en hoodie! Igentligen ville jag nästan inte men jag kände att jag var tvungen. Jag är ju så snål och det är snoooordyrt på konserter. Vågar jag säga vad den kostade? 600......... kronor....... Fuck.
Och Matt's lilla tal om Jimmy..... Heartbreaking. Jag ville bara stå där och böla men kände att det var onödigt att fucka upp sminket. Haha. Jag saknar honom... Det skulle vart så häftigt att se honom så nära också. Jag kan bara inte acceptera att han är död.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Good Charlotte - Cardiology

Mina bebisar har kommit ut med sitt nya album Cardiology och jag satt nyss och lyssnade igenom det.
They did good! Det var som en blandning av The Young & The Hopeless och Good Morning Revival.
Låtarna jag gillade mest var Harlow's Song (Can't Dream Without You), 1979, There She Goes och Right Where I Belong.

Albumet finns på Spotify att lyssna på!

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


STONE SOUR IGÅR

Jag är helt död från igår. Jag börjar bli gammal.
Jag och B-Slice drog till stan för att se Stone Sour igår. Förbandet hette Hellyeah, dom var rätt bra faktist, men dom såg ut att vara mellan 40 och 47 allihop.
Först hade vi skitbra platser, praktist taget längst fram, det var bara en tjej som stog framför mig. Och så kom Stone Sour ut... All hell breaks loose... Jag hamnade lite längre bak och stog bakom en massa långa människor med händerna uppe i luften och headbangade huvet av sig så jag fick håret i ansiktet. Plus att jag svettades som en jävel så det fastnade i ansiktet också! Efter att jag bestämt mig för att det inte var kul så smockade jag till några människor för att kunna komma ut från allt. Oj jusste, vi hade inte så jättebra platser först men sen började en moshpit precis där vi stog och folk började putta in oss så vi sprang för livet.
När vi stog vid sidan tog jag upp systemkameran och försökte fota så mycket jag kunde. Hade varit lättare med autofokus... Fick inte så jättemånga bra bilder.
Jag redigerade några:
Jag är ytterst tacksam över att Corey tog av sig sin tröja. Han var jävligt het med tröjan på men.. Wohooo utan tröja.. Jag vill ha hans barn. Hahaha.

Jag tog mycket mer bilder men har inte gått igenom alla. Jag orkar inte. Speciellt inte idag.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Stone Sour

Imorrn är det Stone Sour! Längtarrrrrr.
Helt plötsligt kommer typ varenda jäkla band hit till Stockholm, what is happening?? Men ändå kan inte Linkin Park, Lifehouse eller Green Day komma. Satan vad det är många band som jag vill ska komma...
Good Charlotte kan gärna komma igen. Man kan inte se för mycket av dom. Och så missade jag 30 Seconds To Mars när dom var här sisst. Cobra Starship borde komma!

Jag hittade en kul video på YouTube som många kanske minns:


Jag kunde inte sluta skratta! Jimmy Fallon är så jävla rolig!... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Grown Ups

Äntligen har jag kollat på Grown Ups! Jag hade nästan glömt bort den haha.
Trodde den skulle vara roligare men den var inte direkt tråkig.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Golden Globes

Ny bild!
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Angry Silence

Jag och Moe drog hem till Leo igår för att hänga ett litet tag på kvällen. Vi hade kul som vanligt och gjorde inte ett skit, bara snackade och skrattade.
Jag tog en jättefin bild på en rosa nalle brevid Moe's ass men tror inte jag får lägga upp den här haha.

När det var dags att dra så ringde jag mamma och sa att hon eller pappa ska komma och möta mig (jag är ovanligt paranoid nu för tiden), jag sa att jag skulle stå vid dagiset i början av våran gata. Tyvärr finns det ett nytt dagis inte alls långt därifrån så det är klart att hon inte alls lyssnar på vad man säger i telefon och går till det andra dagiset. Det slutar med att efter ha gått runt i kanske 20 minuter och letat, även gått hem och tillbaks så hittade jag mina föräldrar. Ibland känner jag mig som en förälder och dom är barnen. Och såklart tycker mamma att det var hon som hade rätt och jag fuckade upp. Det var mitt fel att hon inte lyssnade och gick till fel dagis. Nu ska jag bara sluta ringa dom och gå hem själv, det går snabbare och det utesluter mer förvirrning.

På vägen hem var vi alla tysta och förbannade. Men jag log för det var kul att alla var förbannade.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Loneliness

Idag bestämde jag mig för att dra in till Stockholm för att köpa Kerrang! eftersom det var en Green Day poster special och jag vet att den stora pressbyrån alltid har min kära tidning där. Jag måste in nästa vecka också för man får en stor poster på 30 Seconds To Mars haha. Den var fin också. I want it. Är jag skum som åker in till stan själv bara för att köpa en tidning? Mehh who cares...På vägen hem träffade jag en Emelie Andersson! Synd att vi bara satt tillsammans på bussen i typ 10 minuter, hade gärna snackat mer med henne. Det är inte ofta man får se den människan.

Nu har jag suttit och knarkat lite CSI: NY. Och ätit nacho chips med guaca.


Vad mer...

... Nope, kan inte komma på nåt mer. Som är någorlunda intressant.


Dagens: Låt - Nelly, Country Grammar... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Supernatural - All Dogs Go To Heaven

Kvällens avsnitt har gjort mig paranoid när det gäller hundar. They're gonna kill us all!Jag gillar Crowley. Man vet att man kommer få höra nåt roligt när han dyker upp.


Dagens: Låt - Linkin Park, Hands Held High


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Exausting

Igår natt lyckades jag sova typ 4 timmar eller mindre. Igår kväll var jag inte ens trött så jag gick och la mig vid halv två kanske. Så vart jag tvungen att gå upp tidigare idag för att städa huset. Och det tog ovanligt lång tid idag! Fan vad stökigt vi har det!
Men nu är jag klar och har inget att göra. Ska kanske kolla på Blair Witch eller nåt, det var länge sen.


Dagens: Låt - 30 Seconds To Mars, This Is War


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Nelly

Vet inte om jag ska hide in shame eller nåt men jag kan inte sluta knarka Nelly just nu.
Fuck... Jag hittade några gamla godingar och några "nya" som är bra. 
Vissa är det mycket svärord och bitches i, vissa är mer "serious". 

Jag kan inte sluta lyssna på Just A Dream, melodin är så jäkla bra!
Man bara måste sjunga med. 
Åååhhhhh... Kan.. Inte... Motstå alla tunga beats... Och melodier.. Och svärord...
Nelly - Just a Dream... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


The Longest Yard

Jag kan inte sluta kolla på den här filmen, har sett den typ 4 gånger på en vecka nu. Okej kanske två veckor.
Förut när jag såg den för första gången tyckte jag inte att den var så kul men nu är den hur kul som helst!


Dagens: Skådespelare: Adam Sandler


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Marabou MANIA!

Jag har sagt åt mamma att jag är sträng med att hennes jobbarkompisar skriver ut mina bilder och gör vad fan dom vill med dom och att jag vill ha betalt för det.
En av hennes jobbarkompisar, som jag träffat några gånger, är den enda som fattar och köpte en present åt mig idag.
När jag öppnade var det FYRA STYCKEN MARABOU där i! Man kan ju bara förstå hur glad jag blev!

Det var så random... Även om jag föredrar pengar så hade jag väl ändå slösat pengarna på något liknande.
Jag har ätit upp havla vita och börjat på Non Stop. Don't judge...


Dagens: Låt - Wc feat. Nelly, Whip Yo Ass


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


The Hitcher

Jag kollade på The Hitcher från 1986 idag, eftersom jag gillar den nya versionen av filmen. Har aldrig sett orginalet men den var bra. Fast jag föredrar den nya versionen, den är lite mer actionladdad och mer spänd.

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Supernatural: Family Matters

Äntligen fick jag kolla på senaste avsnittet av Supernatural!
Nu är jag inte lika arg på Sam när man vet vad som är fel. Men det är frustrerande när han inte är sig själv.

Det var typ bara Dean som sa roliga saker i det här avsnittet. Men det är ju oftast så haha.

Jag älskar den där "Legoland?" haha.


Dagens: Låt - 30 Seconds To Mars, A Call To Arms


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Intressant fakta: Freddy Krueger

Visste du att idéen till Freddy Krueger föddes av en verklig händelse där en pojke dog i sömnen? Han vägrade att somna då det var något som ville honom illa, till slut somnade han och vaknade aldrig… Det finns också information om människor som haft återkommande drömmar om en Mr. T och har senare dött i sömnen.

I en intervju säger Wes Craven (skaparen) att när han var liten så hörde han något ljud utanför sitt hem:
"När jag tittade ner var det en man som gick längs trottoaren. Han måste ha känt att någon tittade på honom och stannade och tittade rakt in i mitt ansikte. Han skrämde livet ur mig, så jag hoppade tillbaka in i skuggorna. Jag väntade på att höra honom gå iväg. Slutligen trodde jag att han måste ha gått, så jag gick tillbaka till fönstret. Killen stirrade inte bara fortfarande på mig men han lutade huvudet framåt som om han menade, "Ja, jag tittar fortfarande på dig." Mannen gick mot lägenhetens entré. Jag sprang genom lägenheten till vår dörr när han gick in i vårt hus på nedre våningen. Jag hörde honom börja gå upp för trappan. Min bror som är tio år äldre än jag, tog ett basebollträ och gick ut till korridoren, men han var borta. "


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Arbetsförmedlingen

Idag vart jag tvungen att dra in till arbetsförmedlingen för jag glömde att ringa in och prata om hur det går med jobb och skit.
När jag kom dit var det 10 pers innan mig i "kön" så först gick jag ut och väntade för det är såååå varmt där inne. Jag väntade i trapphuset så var det nån kvinna som också väntade där och började prata med mig. Eftersom jag är så osocial gav jag henne en chans att vara tyst men hon var inte det så jag gick till Willy's. Vänta det där lät som att jag totalt ignorerade henne eller nåt, jag pratade tillbaks såklart men ville undvika fler konversationer så jag sa typ "ush vad tråkigt det är att vänta, jag går till Willy's" haha. Jag köpte julmust och en tidning. Sen kom jag tillbaks och då var det typ 3 pers innan mig.
När det var min tur gick jag fram och frågade om jag kunde prata med någon om det jag skulle pratat om. Det enda han gjorde var att hitta matchningar till min utbildning och gav mig ingen information jag inte redan visste om. Han sa bara "det är svårt att hitta fotojobb och du måste hitta ett jobb". No shit Sherlock.
Hela förmiddagen gick åt helvete. Tack.


Dagens: Låt - Linkin Park, Session


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


EMA'S

Jag och Moe var inne i stan hela dagen igår och bestämde att när vi kom hem skulle vi kolla på film och sedan kolla på EMA'S tillsammans. Hon tyckte EMA'S var tråkigt MEN INTE JAG!
Man fick se både Jackass och 30 Seconds To Mars flera gånger under kvällen! Och jag har en 30 Seconds To Mars period just nu, och en Jackass period samtidigt vilket man lätt kan lägga märke till.

Linkin Park fick man se också.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Gummisnoddar - Safari

När jag var i stan i lördags hittade jag gummisnoddar som var formade som djur och hade tidigare sett det på internet och vet att det är ganska inne i USA. Igår hittade jag samma gummisnoddar igen och bestämde mig för att köpa en liten påse. Jag tog safari. Jag vet att det finns "Farm" och "Dino" och typ fiskar och sådant med hittade inte dom. Så det vart safari djur. 15 kr. Awesome.
Det går att hitta på BR Leksaker och Teknikmagasinet.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Shopping

Idag var man i stan för att shoppa lite på Sci-Fi bokhandeln.
Jag hittade en ny Supernatural bok! Och så köpte jag säsong 3 av Veronica Mars eftersom pappa aldrig kan beställa den.
Sen bestämde jag mig för att kolla på Jackass på bio haha. B-Slice ville inte se den men det sket jag i, jag gick själv. När jag har bestämt mig för nånting så är det bara så. Och fan vad kul det var att se den i 3D på bio! En helt annan upplevelse, sen är det kul att höra andras reaktioner haha.

Nu är äntligen datan tillbaks och jag satt uppe till 3 inatt för att installera en massa skit. Eller det var typ 3 saker som tog 4 timmar. Segt som fan. Och jag måste göra om hela min ipod nu... Allting raderades när vi lämnade in datan.... Boooooo.

Ughhhh jag har så ont i huvudet att jag mår illa. Och mamma vill kolla på Veronica Mars... Jag får kolla på Supernatural imorrn.

Och nu ser jag i iTunes att det har lagts in en massa dubbla låtar... Faaaaan vad jobbigt! Då får man sitta och radera en massa imorrn.Dagens: Låt - Muse, Stockholm Syndrome... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Virusjävel

Jahupp jag har fått virus på min data så jag och min far åkte in med den idag för att se om det går att ta bort. Annars kommer den formateras om så jag får börja om från början med min ipod igen. Och ihtta alla videos och sidor som jag lagt till i mina favoriter igen. Två års jobb typ, SKOJJ!

Så nu sitter jag ute i gäststugan på mammas data och kan inte ens logga in på Deviant Art. Poooop.

Igår var lite skojj, vi har en målare som kommit hit och målar i vårat vardagsrum och folk som känner mig vet at jag är lite paranoid så jag ville ut ur huset. Jag åkte ner till centrum för att köpa mat och skit. När jag var påväg till Willys hittade jag två människor vid namn Malin och Jennifer! Vi gick in på Ö&B och Willys tillsammans. Det tog ett tag vilket jag uppskattade för jag ville inte hem haha.


Aja, önska mig lycka till med datan och be att den inte behöver formateras om!... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Intressant fakta: Blair Witch

Många har sett filmen The Blair Witch Project och det har länge spekulerats om filmen varit äkta eller inte, men inte långt efter filmen kom ut visste man att det var skådespelare.
Även om filmen inte var äkta, så är fortfarande legenden om häxan något folk pratar om.

Själva "häxan" hette Elly Kedward och blev anklagad som häxa i februari år 1785 efter att ha lurat till sig barn som hon sedan sägs ha mördat. Hon blev förvisad från staden under en väldigt kall vinter och förklarades som död.
I november år 1876 så försvann hälften av stadens barn och alla av Elly Kedwards anklagare. Folket i staden Blair, numera kallad Burkitsville, flydde från staden i rädsla för att Elly Kedward hade lagt en förbannelse över byn.
I augusti år 1825 var det elva vittnen som såg 10-åriga Eileen Treacle bli neddragen i Tappy East Creek som bara var 30 centimeter djup. Hennes kropp hittades aldrig igen, och under tretton dagar efter händelsen började bäcken bli igentäppt av en massa oljiga pinnar och gjorde vattnet odrickbart.
I mars år 1886 försvann en 8-årig flicka vid namn Robin Weaver från staden och en grupp gick ut för att leta efter henne i skogen. Flickan kom tillbaks ensam och gruppen som letade efter henne kom aldrig tillbaks. Ytterligare en grupp gick ut för att leta efter den andra gruppen. Man hittade kropparna av gruppen vid Coffin Rock i skogen. De alla hade blivit hopbundna och deras inälvor och organ hade tagits bort. De alla hade också konstiga symboler inristade i pannan, på bröstet, händerna och fötterna. Gruppen som hittade kropparna skyndade tillbaks till staden för förstärkning men när de kom tillbaks till Coffin Rock var kropparna borta. Spår av blod och repen var kvar och lukten av de döda kropparna fanns kvar men inga kroppar.

Från november år 1940 till maj 1941 så rapporterades det om sju försvunna barn från staden.
En man vid namn Rustin Parr kom en dag in till en lokal affär och sa: ”Jag är äntligen klar.” Efter att polisen vandrat i fyra timmar upp till hans hus i skogen så hittade de kropparna av de sju försvunna barnen. De alla hade dött inom ritualer och liknade morden av den försvunna gruppen som hittades vid Coffin Rock. Parr erkände till morden och sa att det var en röst av en gammal kvinna som hade sagt åt honom att göra det. Man hittade också ett åttonde barn som stog i hörnet inne i källaren med ansiktet mot väggen. Efter att Parr hade mördat det sjunde barnet hade rösten sagt att han var klar. Pojken som inte blev mördad hette Kyle Brody och det var tack vare honom som polisen lyckades döma Parr. Inte långt efteråt hängdes Parr och hans hus brändes ned. Kyle Brody växte upp med brottsligt beteende och hamnade i ett psykhem för brottslingar.

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.

 


 


Halloween 2010

What better way to spend this years halloween then to have one of your best friends over to watch a movie and eat all bunch of crap.
Det lät mycket bättre på engelska...
Eftersom jag och Moe inte hade något bättre för oss igår drog vi till ICA och köpte en massa skit som vi planerade att frossa i oss. Även om vi båda är laktosintolera åt vi glass som vi aldrig ätit det förr. Vi mådde inte bra efteråt.

Gissa vad jag kollar på nu? Veronica Mars! Hahaaaaa det var ett tag sedan. Pappa har fortfarande inte köpt säsong 3... Jag förstår inte vad det är som tar sån tid!!Dagens: Låt - 30 Seconds To Mars, Closer To The Edge


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


RSS 2.0