Månadens bloggar

Nu är månaden slut (eller så har den precis börjat, beroende på när du läser detta), och jag tänkte lite random lägga upp två bloggar jag gillar, som får bli månadens bloggar.
Shululuuuu!Linn: lägger upp tjejiga saker som naglar, smycken, kläder osv. Och mysiga sommarbilder.Terese: bloggar mycket om musiken hon gillar och vad hon gör på fritiden.Klicka på bilderna för att komma till bloggarna. Ch-ch-check them out jaooooo.

Misfits

Jag brukar tycka att det är viktigt med en bra öppning i en serie.


Intressant fakta: Hananuma Masakichi

Hananuma Masakichi (1832-1895) var en japansk konstnär som fick reda på att han var döende i tuberkulos och ville lämna en avskedsgåva till den kvinna han älskade. Han gjorde en staty av sig själv som var så verklig och realistisk att ingen kunde säga vilken som var statyn även när den verkliga Masakichi stod bredvid.Genom att arbeta med justerbara speglar, gjorde Masakichi varje kroppsdel separat med mellan 2000 till 5000 remsor av mörkt trä. Statyn är mest ihålig inuti, inga spikar har använts, remsorna sattes ihop med anpassade träbitar, lim och trä pinnar. De sitter så perfekt att inga sömmar kan ses, även med ett förstoringsglas. Träet var målat och lackerat för att matcha hudtonen och speglar varje sena, muskel, ben, ven, rynka och por.
Master of time

The immortal words of Nathan Young

Aziz AnsariAziz Ansari: I was sitting there with friend and he’s like ‘Aziz, what you’ve been up to in L.A.?’ and I said - ‘Shut up. Because 50 Cent is sitting over there and i need to hear everything he says’. 50 Cent did not disappoint. Okay. He ordered a grapefruit soda, right. Waiter brings him grapefruit soda. And 50 Cent said the greatest thing anyone could ever say when you see a grapefruit soda. He looks at the waiter and goes - ’Why isn’t this purple?’ And it took me a few seconds and then I realized - Oh my God. 50 Cent has no idea what a grapefruit is. I couldn’t believe it. I was like ‘Everybody in restaurant you need to shup up right now because a waiter is about to explain to a grown man what a grapefruit is!’ I just couldn’t believe it! How does he not know what a grapefruit is? He’s been rich for so long. He must’ve run into a grapefruit every now and then. I do ‘okay’ and I see grapefruit at least every other day.


 


Josh BrolinOh dear looooord

BeautifulKolla bara på hans vackra ansikte!


Doctor Who

Jag har kollat på så otroligt mycket Doctor Who idag.Hoodie Allen

Sorry, men jag kommer bara aldrig tröttna på det där.
Han är en smart man. Han vet att vi blir glada och får en kick av att han gör så, vilket gör att vi lägger upp ännu mer musik och whatever med honom så sprids det vidare och gör att han får mer och mer fans. Oh yes... Han kommer bli väldigt populär.Zombieland

Doctor Who

Åh herreGUD vad jag grät av Van Gogh avsnittet av Doctor Who! Jag tror inte jag någonsin gråtit så hårt från en serie EVER! Jag hade gråtit ännu hårdare om jag hade varit ensam men jag var rädd att mamma eller pappa skulle komma in i mitt rum och se mig böla haha...Om ni undrar så heter avsnittet Vincent and the Doctor och är avsnitt 10 i femte säsongen av 2005 serien. Om ni inte förstog vad jag nyss sa så kan ni bara klicka på bilden så finns en länk till avsnittet, man behöver inte sett tidigare avsnitt för att förstå. Man förstår lika lite iallafall haha! Nej men, det var mot slutet som jag grät... Ush det var så fint.

Jag är så glad att jag tog bort mitt smink innan jag kollade på avsnittet.TurtleLeonardo DiCaprio

Musse Pigg - en helt ny sidaVad fan gör han hålen med?!Cobra Starship

...eller inte <--- Det där var bokstavligen min reaktion.

I will now present to you, the REAL Cobra Starship:Btw, jag hatar Gabe's hår. Det är alldeles för kort.
I'm gonna take a shit in his bed!


CynPurrrfect
Hoodie AllenSam Winchester

30 Seconds To Mars


NathanRobert Sheehan som Nathan i Misfits. Om ni inte sett det MÅSTE ni kolla!James Dean

Tabasco

Lea Michele

Idag fyller Lea Michele 25 år!Happy birffffday!
Jensen Ackles striking a poseAS LONG AS IT'S NOT WHAT JARED AND I LIKE TO CALL 'LABORED INHALE FACE' WICH IS-

I PREFER-
Downey Jr. VS StoneShopping

Äntligen hemma från en heldag av shopping med miss Beata Holmring. Lite fail men ändå inte; jag hade en checklista med saker jag skulle leta efter men hittade inget av dom. However, hittade jag en snygg jacka som jag letat efter i ungeffär 6 år och en Supernatural tidning! YAY! Dom har aldrig tidningarna...

Jag får beställa allt från min checklista på internet istället.


Och tack för kommentarerna btw, fler kommenterarer uppskattas!. Jag vill veta vad ni gillar så jag kan se om jag gillar det också. Så kan jag lägga upp det i bloggen. Då blir den kanske roligare om det är mer saker NI gillar! Shululu!!
Kära läsare!

Okej nu är det dags igen, jag vill bara veta vad ni gillar?

Vad är era intressen?
Vilka program brukar ni kolla på?
Vilken musik gillar ni?
Favorit artister eller band?
Vad har ni för humor? Snuskig, sjuk, dum...?
Favoritfilmer?
Favoritskådespelare?

Kommentera kommentera!


Lägg gärna upp länk till eran blogg (om ni har nån) så jag kan hälsa på hahaHoodie Allen
Okej jag ska inte spamma mer för jag vet att ni inte gillar det, jag ska variera mig, men jag var bara tvungen att få upp detta! Lyssna! Sprid vidare! Shululululululululuuuuuuuuuuu.
Hoodie AllenOkej nu ska jag sprida ordet om Hoodie Allen tills jag spyr, för om en snubbe som rappar och gör hip hop kan få mig att älska hans musik, då är han fan bra. Så...

Ni kan ladda ner och lyssna på hans album helt gratis på hans sida!

Här är länkarna:

Leap Year

Pep Rally
Hoodie AllenJag vet inte vad jag känner just nu. Jag känner mig speciell! Och glad! Och lite halvt "what the fuck...?"
Underbara människaDet är inte alla som får gosa med den här lilla hundvalpen men det fick jag! I en dröm, men iallafall.
Jared LetoPerfect man is perfect.
Girl logic

Chris Colfer

Cyndi Lauper
Jag tror inte jag behöver förklara varför hon är min idol?
spam spam spam

Okej folk gillar inte mina Misfits och Tillbaka Till Framtiden spams...

I'll stop.


Nooooooo

Jag tänkte kolla på Jersey Shore nu men min marabou är på andra sidan av rummet!
Jag är för lat för att ställa mig upp och hämta den... Fuck... Jag ringer mamma.


Okej ärligt, den här huvudvärken gör att jag känner mig spyfärdig.

DJ Pauly D

Pauly från Jersey Shore var med i Ellen idag. Ifall nån missade.Haha han är så jävla skön!
Huvudvärk

Jag har så ont i huvudet att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Men jag är envis så jag lägger mig inte och vilar. Jag sitter här och bloggar istället. I'm a fighter.


Swing, swing, swing


Universal Studios


This is war

I dream of James Dean

Bokstavligen. Inatt drömde jag att han och jag var tillsammans. Kära nån vad många såna här drömmar jag har nu för tiden. Men han var jättegosig!Bokstavligen :D


Kan jag få sova????

NÄR ska folk sluta väcka mig?! Nu har det hänt i flera dagar att antingen på morgonen eller på kvällen så är det nån som messar eller plingar på. Igår kväll och imorse hände BÅDA. Jag hade svårt för att somna på kvällen, sen somnar jag tillslut men så messar nån. Så får jag börja om igen. Sen imorse när jag låg och sov så sött, så plingar nån jävel på dörrn! Jag öppnade inte men jag gick up... For fucks sake...

Me, weird?

Uppdatering på min spegel

Nu har jag uppdaterat min spegel lite, jag har lagt dit tre nya bilder.Ni kanske kan gissa vilka jag lagt till... Jag fattar inte varför hela den här Misfits grejen slagit till hårdare nu när jag kollar in avsnittena för andra (och kanske till och med tredje) gången.
Söta djur spam

Och så slutar vi med den sötaste och roligaste:
Jag kände att detta inlägg behövdes.I will always look down on you

J2

VandalismRock n' RollOkej nu tror jag det räcker.McFly
... eller hur vissa bara sett EN eller TVÅ av filmerna. Vill dom inte veta hur allting slutar?!/CryJag förstår inte hur vissa människor INTE gillar Tillbaka Till Framtiden?! Jag förstår verkligen inte!! Eller hur man inte ens SETT den! WHAT?!

DeLorean
Back To The Future

Jag tror jag kommer ha en liten Tillbaka Till Framtiden spam. Det går snabbt.

Michael J. Fox

Marty McFly
Forever the man of my dreams.Being Human

Okej så jag har börjat kolla på den amerikanska versionen av Being Human (jag har inte sett den engelska men orkar inte kolla på den) och hittils är det väl sådär, men antar att det blir bättre. Det blir det alltid.

Jensen AcklesYou beautiful bitch

Self portraitJag fixade den lite, gjorde lite guldigare typ. Tjolahopp!
Intressant fakta: Crooked forestI ett litet hörn av västra Polen finns en skog på cirka 400 tallar som växer med en 90 graders böj vid basen av deras stammar - alla böjda norrut. Omgiven av en större skog av raka växande tallar är denna samling av böjda träd, eller "Crooked Forest", ett mysterium.
Disney

Varför är Disney filmer så jävla bra för? Och varför måste dom vara så svåra att få tag på??Två nya kategorier

Nu har jag suttit och mixat lite med två nya kategorier: Glee och Misfits. Bara för att jag gillar att ha ordning och reda haha...
The immortal words of Nathan Young


No breakfast

Jag har inte ätit frukost. Jag vill, jag är hungrig, men jag orkar inte.
Vad ska jag göra nuuuu... Kolla på Glee, Misfits, Supernatural eller nån gammal Disney film?
That is the question.
Universum vill inte att jag ska ha jobb

Igår hade jag tänkt gå till centrum för att fråga runt efter jobb men det blev inget, så jag tänkte gå idag men kom på att jag kanska ska ha med mig mitt CV men det är på den andra datan så jag satte igång den men funkade inte datamusen så jag kunde inte skriva ut det. Då ringde jag runt till några dagis istället men alla sa "fråga Christina, du kan ringa henne på måndag eftermiddag". På måndag eftermiddag kommer jag inte vilja ha jobb längre. Det funkar bara idag. Idag eller aldrig.


Maybe you were born with both sets of genitalia. You know like a chick with a dick.

Jake Gyllenhaal

ParanoiaDet är lite sorgligt att alla dom där stämmer.
Nathan Young
Prepare for a Misfits spam. Jag har börjat kolla om på alla avsnitt.


Chris Colfer

Jag drömde att jag och Chris Colfer var bästa kompisar. Igen. Och att det var sista skoldagen eller nåt och vi var tvugna att säga hej då men kunde inte sluta gråta och krama varandra. Varför kan inte det var verklighet?!Chris Brown got OWNED!
Nathan Young


Här är vi:Jim

Random


Jag önskar att jag hade en kompis som...


...förstår exakt vem och hur jag är
...har samma intressen som mig
...jag kan prata med om allt
...jag kan dela kläder med
...kan sova över när jag känner mig ledsen
...jag kan känna mig tillräckligt bekväm med för att sova över där
...jag kan vara "intim" med utan att gå över gränsen
...vill fixa naglar, hår och smink med mig bara för att
...vill kolla på alla program jag vill kolla på med mig

...ser mig som ens bästa vän.

Forever alone

Jag är tillbaks till en av mina ONCE AGAIN deppiga perioder. Jag känner mig bara så otroligt oälskad och ensam. Det är inge kul att känna sig TRÅKIG, ensam och oälskad. Ouppskattad. Och bara deprimerad.
James Dean i East Of Eden

“He [James Dean] really wanted to look uptight, so to get himself really uncomfortable, he told me he didn’t pee all day until they did the shot.”

- Dennis Hopper, in reference to the Ferris Wheel scene in “East of Eden” 


Världen går under år 2029

China and Europe Both Have Plans To Prevent Deadly Asteroid Apophis from Hitting Earth in 2029 (or 2036)

Apophis is a 46 million tonne asteroid that will pass within a hair’s breath of Earth in 2029. However, Apophis’s trajectory is likely to take it through a region of space near Earth known as a keyhole that will ensure the asteroid returns in 2036.

Nobody knows how close Apophis will come on that pass. But if there’s a chance of a collision, we’ll have only 7 years to work out how to avoid catastrophe.

In 2002, the European Space Agency began a program called Don Quijote to find out how best to perform such a deflection. Don Quijote involves sending two spacecraft to a near Earth asteroid; one to smash into it and the other to watch while in orbit above the impact crater. The goal is to change the asteroid’s semimajor axis by more than 100 metres and to measure the change with an accuracy greater than 1 per cent.


Men jaha... Tack för den... Nu har jag vetenskapliga bevis på hur och när världen går under. Jag kommer inte kunna sova tills den dagen kommer. Förhoppningsvis lever fortfarande Bruce Willis då och kan rädda oss från denna katastrof.


Zachary LeviYou handsome devil.
DinosI want i want i want!Glee toddlers

Goonies

Jag får knarka Goonies om jag vill.

Veronica Mars & Misfits

Idag har jag bara knarkat Veronica Mars och Misfits.
Veronica Mars ställdes in och Misfits förlorar Nathan.James Franco


Robert Sheehan
Ögonen.
Chokladpaj

HELVETE vad god min chokladpaj blev! Jag känner att jag gick upp 20 kilo på en tugga... Men mumsalainen!
Det var inte i receptet men jag sprayade en massa grädde ovanpå.Om ni vill ha receptet är det bara att klicka på bilden. Det är en video från youtube. Killen ser creepy ut men pajen är god haha. Plus att han hade ett färdigt pajskal men jag vet inte vart man hittar sånna så jag gjorde en egen. Och om ni ska göra pajen rekomenderar jag att ni har typ en fjärdedel mörk choklad och resten ljus. En tredjedel kanske... Aja.

The room is spinning

Oh dear lord jag känner redan hur mina ögon börjar gå i kors! Jag har inte ens druckit halva glaset...
What's up with that?


HAMBURGARE!Ge mig den NU.
Foooooooooooood

Idag kunde jag inte motstå frestelserna så jag åt fast mat. Och en kaka. Och nu dricker jag en skum drink. Sen blir det chokladpaj, key lime paj och kladdkaka.


Mamma tvingar i mig alkohol

För hon vill inte dricka själv.

Hahahahahaha jag DÖÖÖÖR!!!

Jag var inne på toa och hörde en smäll ute på altanen och hörde hur mamma sa "vad var det där?" och sen hörde jag pappa och hur mamma sa "men neeeeeej stackaaaarn" eller nåt liknande så jag gick dit och undrade vad fan dom höll på med så sa dom att han halkade hahahahahahahahahahahaha! Jag har suttit och asgarvat i flera minuter nu, jag har så ont i magen! Han var blöt i bak hahahaha!
Jag tycker så synd om honom men kan verkligen inte rå för det!


Kakor kakor, överallt, KAKOR!

Åhhhhh vet ni hur svårt det är att köra nutrilett och baka kakor samtidigt? Oh my dear LOOOORD! Och jag ska göra två pajer imorrn också! Choklad och lime.Hoppas dom smakar skit.TealMina sexiga naglar.
Jag är kär

Igen. Men nu är det inte en kändis! Yay! Fast jag kan inte säga vem det är för, jag vet inte vem som läser den här bloggen... Jag har gjort det misstaget förut haha, han bor i märsta också (antar jag) för han jobbar här. And that's alllll you need to know.


Jävla kakor...

Jag försökte göra kakor från ett amerikanskt recept IGEN och ÄNNU EN GÅNG fuckades dom upp. Jag hade för mycket smör. Så dom blev pannkakor. Och jättemjuka så dom gick sönder när man försökte ta upp dom.

Percy Jackson

Jag kollade på Percy Jackson igår. Jag kommer aldrig komma över Logan Lermans ansikte.

Eye sex

Full frontal male nudity

Ferris Bueller, you're my hero

Drunk

Händer verkligen detta?

Igår bad jag pappa ta med sig en lapp med en massa saker han måste köpa efter jobbet för jag ska baka tills imorrn. Men han förstog väl inte svenska när jag sa till honom så han tog inte med sig lappen. När han kom hem frågade jag om han ska åka och handla det som står på lappen men då orkar han inte. Så jag sminkade mig och tänkte "jag går eller tar bussen till ica" men så börjar det regna... Jag ska baka en massa kakor och två pajjer tills imorrn. Kanske till och med kladdkaka.


The HelpOkej den här filmen var så JÄLVA bra! Såååå jävla BRAAA! Jag ville gråta som fan men visste att jag inte skulle kunna sluta om jag väl började så... Men tårögd blev jag. Det som var extra bra var också att man skrattade ibland. Det är en väldigt stark film men inte på ett våldsamt sätt, bara om hur det var för svarta människor förr, hur man delade upp svarta och vita, att vita människor fick göra allt möjligt men svarta fick ha skitjobb och om de var städare i en vit familjs hem fick dom inte gå på toaletten inomhus.

Det är skumt att jag vill ha en chokladpaj efter att ha sett filmen. Om ni ser den så förstår ni vad jag menar...
Fucking... no.


Skriv nåt fint eller intressant istället. Typ "idag drack jag ett glas vatten" eller "Supernatural äger".

Let's try it again.White ChicksTänk att jag inte har den här filmen... Jag gav den till Moe... Varför gjorde jag det? Hon bara glömmer den i Iran hahaha! Jag ska köpa den.

Now if you'll excuse, I'm gonna go shave my feet.


SchmexFreeeeeezingDear lord...
JAG DÖR!
My milkshake brings all the boys to the yaaardSurprise!

Robert Downey Jr

:')

Jake AbelI wanna buttfuck you with a knife

Om du bara visste hur irriterad och deprimerad du gör mig.
Keep calm


James DeanYep, min header har gått tillbaks till James Dean igen. Jag hatar när jag inte kan komma på nåt nytt!
Jobb jobb jobb

Jag fick nyss tacka nej till ett fotojobb, man fick inga pengar.
I ain't workin for no charity case! I need money yo!

Design...

Okej jag har ingen aning om vad fan jag håller på med när det gäller designen på min blogg.. Men jag tröttnar så snabbt... Jag ska nog fixa nåt snart... Bajs.
Kul när man åker hiss:


GuldskorMe wants me wantssssss

Endless pain...

...in my groin. Jag har världens mensvärk.


:'(

Jag ska äta så många hamburgare när jag är klar med nutrilett. Det kanske inte var en så bra idé att börja precis när jag ska få mens.


Hamburgare

Jag har suttit och knarkat en massa Supernatural och märkte att FAN VAD MYCKET HAMBURGARE DOM ÄTER HELA TIDEN JAG VILL OCKSÅ HA HAMBURGARE DET SER SÅ GOTT UT NÄR DEAN ÄTER DET OCH NÄR CASTIEL ÄTER NÅGRA HUNDRA STYCKEN UNDER ALLA HJÄRTANS DAG AVSNITTET JAG VILL BARA DÖ.
Intressant fakta: Toxic woman

På kvällen den 19 februari, 1994, blev Gloria Ramirez inskriven på akuten i ett sjukhus i Kalifornien, på grund av en avancerad form av cancer. När en sköterska drog Gloria’s blod upptäckte hon en obehaglig lukt, så stark att sjukhuspersonal började må illa och kollapsade omkring henne. Så småningom blev så många som 23 personer drabbade. Akutmottagningen evakuerades och en saneringsenhet kom in. Fallet skrevs snabbt av som masshysteri, men med tanke på att det värst drabbade offret tillbringade två veckor på intensiven och led av hepatit, pankreatit och avaskulär nekros (ett tillstånd som bokstavligen gör att ditt skelett dör), måste det varit en jäkla allvarlig masshysteri.

Gloria dog bara 40 minuter efter ankomsten till sjukhuset. Hennes obduktion utfördes av män i skyddskläder och trots att fallet är ett av de mest omfattande rättsmedicinska undersökningarna i historien, vet man fortfarande inte exakt vad som gjorde kvinnans blod giftigt.

 


 


Feeeeed meee!
Förbannelsen.

Oh yes, min favoritvecka är tillbaks. Jag drömde om att jag hade blödit skitmycket, sen vaknade jag upp och tänkte "shit. toa. nu." och kände hur der rann ner för benet. Awesome. Det kom på mina pyjamasbyxor. Så jag bytte, obviously. Men guess what? Sen blödde det igenom och kom på både trosorna OCH det andra paret av pyjamasbyxor. Kan det bli bättre?
Supernatural confessionsJag är i klimateriet

Det känns som det. Jag svettas, sen fryser jag. Sen svettas jag som en galning. Sen fryser jag.GleeeeeeeeImorrn är det Glee och då vill jag äta naturgodis men det får jag inte. Fuck my life yayyyy.

East Of Eden

Jag vill baka paj och kolla på East Of Eden. Men tyvärr får jag inte äta paj så jag får väl nöja mig med att kolla på filmen utan nåt gott. Fast James Dean är ju rätt mumsig.


Mat!Åhh ni anar inte hur gärna jag vill dyka in i den här bilden!!!
-.-

Så jävla pissed just nu. Eller irriterad. Kanske är det PMS, kanske är det nåt annat.

Jared Padalecki & Jensen Ackles
THEY ARE SO BADASS!!Audrey Hepburn

Skum flingaLite underlig flinga jag hittade i min skål back in the day när jag fick äta mat.
Jävla grannar!

Nu är våran gran nersågad, efter att grannarna klagade på att den lutar. JÄVLA IDIOTER säger jag bara. Dom har en exakt likadan som lutar mer, men nej, det är VÅRAN som ska ner. Dom har sågat ner våra buskar också. Som är precis utanför mitt fönster, nu måste jag se deras fula ungar och skräp dom har. Dessutom känns det som att dom ser in i mitt rum hela tiden. Creepy bastards.Yep, ser ni hur korta buskarna är bakom granen? Det är en tredjedel av vad dom var innan. Nej, en fjärdedel fan! Grrrrrrr.... På bilden håller mamma, pappa och morfar på med att ta bort en jasminbuske också. Så grannarna fick en FUCKING BONUS. Och kolla in granen. Den var så jävla stor och fin och gjorde att man inte såg grannarnas hus när man kommer från gatan. Nu ser man deras hus klart och tydligt. Vilket gör mig förbannad. JAg vill inte se deras fula hus.

Okej jag kan skriva en hel bok om hur mycket jag hatar dom och vad dom klagar på och håller på med, men låt mig bara säga att dom alla ska nog få ett par grenar uppstoppade i varje hål dom har. Speciellt lilla dottern.
Vovven!!!

Igår och idag har lilla Mullebullen varit här! Vi har gosat, gosat och gosat!Han låg på min halvt blöta handduk från när jag duschade idag. Förstår inte varför men den älskade han så jag slängde på honom en filt och han somnade på en gång.
Sweet sweet nailsKom på att jag aldrig la upp den här bilden. Dom blev söta men jag orkade inte gå runt sådär så jag tog bort det efter en dag och målade knallblått istället haha.
Wish you were hereIgår såg jag en jättefin James Dean tavla. Den kostade 500 kr. Som vanligt fick jag gå hem tomhänt.
Mitt framtida barn


Magen kurrar...

Nu har jag börjat med Nutrilett igen... De första dagarna är alltid värst. Man vill bara ge upp. Speciellt när mamma köpt bullar och glass och havrebollar och jagvetintevad.


Ed Helms

My man Ed Helms var ÄNTLIGEN på Ellen idag! Bara typ två månader försent..
Men bättre sent än aldrig, right?

Barn alltså....Barn idag kommer nog inte ha en ljus framtid. Vi fick iallafall frisk luft och motion när vi var små. Kolla på dagens barn och ungdomar... I'm ashamed of being alive. Jag skäms över att vara människa.
Min mormor
Vi var i enköping idag och mormor följde med haha. MIN MORMOR! Ingen annans! Inte min brorsas och inte mina kusiners, bara MIN! Hon köpte strumpor åt mig.
Äpplet jag äter smakar lök.

Och jag ser ut som mamma i tröjan jag har på mig.


The demon in me


SÖT GRIS!JAG DOG LITE INOMBORDS OMG JAG VILL SKITA PÅ MIG OCH HOPPA IN I DATAN JAG MÅSTE GOSA SÖNDER DEN KAN JAG FÅ EN GRIS SNÄLLA!
Svar

Btw, ibland svarar jag på era frågor eller kommentarer som en kommentar i samma inlägg.
In case you didn't know...
The tree of silverFuck vet jag... Här har ni ett nytt foto iallafall haha. Hösten är snart här!
James Dean approves of small James Dean spam


James Dean

Farmer Jimmy Dean

James Dean

James Dean

Jag har förlorat läsare på grund av min Supernatural spam...

How am I gonna please you..... Jag tänker ut nåt imorrn.

BoredJag måste lära mig att bli rolig och festa och dansa ute.
Jag kommer dö ensam.

Jag blir aldrig accepterad för den jag är. JAAA JAG ÄR TRÅKIG. That's who I am, SORRY!


GleeMärsta suger

Fucking skit!

Åhhh varför kan inte jag få vara smal och snygg som alla andra?! Jävla helvette! Varför ska jag ha en fucking bulle på magen för?! Varför ska jag ha krulligt hår? Små läppar, små trollögon, stor skum näsa? Tjocka fingrar? Stor panna? Kärringrumpa? Stora fötter? Stora boobs? Jag kan räkna upp varenda fucking millimeter på min kropp och säga vad som är fel.Jag sitter med min marabou och klagar på hur ful och fet jag är.
Jag måste gå ner i vikt. NU! När jag käkat upp min marabou.

Jag kan inte trösta människor

Om någon är ledsen vet inte jag vad jag ska göra... Jag kramar inte folk. Jag vet inte hur man tröstar någon.


Klaine


Supernatural spam

Jag vet inte hur många av er som faktiskt gillar Supernatural men...


Supernatural confessions
Supernatural confessionsSupernatural confessionsKatie Cassidy ftw.
Supernatural confessions
Supernatural confessions
Dean. James Dean.Perfekt människa är perfekt.
Sheldon Cooper

Nyduschad

Förväntning:

Verklighet:


Cory Monteith

Eftersom jag somnade runt 5 imorse råkade jag sova extra länge idag och vaknade 12.55. Jag fick lite halvt panik för jag hade missat 10 minuter av Ellen och jag tänkte "tänk om det är nån jag gillar idag?! Jag får inte missa!" så jag satte igång tvn och såg att.... Det började om typ en halv minut. Då tänkte jag genast "det är ödet, det kommer någon jag gillar på dagens program och det är meningen att jag ska se det". Och det var lite halvt sant, Cory Monteith som spelar Finn i Glee var med idag. Och det var skoj. Tjolahopp.

Porr

Haha jag måste ha skumma rubriker för att folk ska kolla...

OKEJ JAG VILL HA ERAN UPPMÄRKSAMHET. Rösta på min kompis. Jag veeeeeeet, who cares right? Ni känner inte henne, varför rösta, vad gör det för skillnad?

Well guess what, hon och jag blir glada. Hennes familj och vänner blir glada. Så jalla, klicka på DEN HÄR länken och fyll bara i stjärnorna. Hur lätt som helst. Sprid vidare.


The Breakfast Club

Nu vill jag kolla på The Breakfast Club.Man känner alltid igen sig.
Family Portrait
För det första, vem kom på idén?
För det andra, vem går med på det?

Den där bilden stör mig på så många nivåer.Insomnia

Jag har haft problem med att sova nu för tiden och inatt orkade jag inte ligga och vrida på mig så jag satte i En Prinsessas Dagbok 2. Den är fan bättre än ettan.
Chris Pine jaoooo.
Glee confessions

Glee confessions

Chris Colfer

Dean Winchester


Remember when we were like lionsCharlie Simpson - When We Were Lions


Sabrina tonårshäxan

Åhhh jag sitter och knarkar säsong 4 av Sabrina. Soooooooo gooooooooooood...

James Dean's glasögonMe wantsssssssssssss.....

Svar 3.0
Jag bor hemma! Det är svårt att hitta något ställe jag faktiskt kan jobba på... Jag är lite speciell (ett annat ord för dum).
I'm a wizard.


Marilyn Monroe

Glee confessions

Glee confessions

Svar 2.0
Oh dear loooord... okej...

Jag har aldrig kollat så mycket på Astrid Lindgren grejjor men jag gillar Emil, Pippi och Ronja haha. Om det var det du menade... Jag kan typ inga fler... Jag suger, I know.Det är kul med frågor! Fråga på bara!
Chipmunk

CupcakeSäg hejdå till mitt ljus som jag bestämde mig för att tända idag.

Buhu.... Det luktar vanilj.
Pure happinessOh yes.... Jag råkade beställa Roadkill, American Gangster, Holes, The Breakfast Club och säsong 4 av Sabrina. Det var inte meningen... Men jag kunde bara inte låta bli...
Bro fist
Supernatural confessions


Supernatural confessionsWincest is creepy.
Supernatural confessionsEller bara för Jared eller Jensen.
My Girl

Okej så jag var lite rädd för att sätta igång min tv men datan fuckade upp och jag blev arg så jag satte i My Girl. Det stog mellan den och Gremlins men jag kände att jag ville gråta lite.


Kul ugglor

Jag skrattade så hårt när jag såg det här:"Owls confirmed for creepiest birds ever. Just look at those bastards!!! If you fail to notice the fucker swallowing a rat like a champ then there’s the dude singing some satanic song or something and the other two fuckers synchronized to make you feel the creeps with their soulless dance of doom."


Bara den där kommentaren gjorde bilden så otroligt jävla rolig.

Jimmy

Darren CrissHow I Met Your Mother

Svar
1. Jag föddes 31/5-1991 så jag är 20 år gammal.
2. Jag bor i Märsta utanför Stockholm.
3. Jag hittar bilderna på en magisk plats som kallas Tumblr.


Tack för frågorna haha :)


Om det är nåt mer nån vill veta eller säga eller whatever, kommentera kommentera kommentera!
And I shall answer...Fucking åska!

Jag vaknade nån gång innan kl 4 imorse av en stor jävla explosion, and guess what, DET VAR ÅSKAN. Jag fattar inte varför jag är så rädd för åskan, jag var aldrig det när jag var liten, men inatt kramade jag min flodhäst och ville gråta haha... Så jag satte igång min ipod och lyssnade skithögt på Breaking Benjamin. Jag somnade inte föränn nån gång runt 6.

Och nu är åskan igång igen. Jag vill stänga av datan och TVn.

James Dean

Everything is Klaine and nothing hurts

Friends
Två olika dagar och två olika rum men tre underbara människor <3
Kära läsare

Bara så ni älsklingar vet; kommentarer uppskattas.

Vad vill ni att jag ska säga eller lägga upp på denna blogg? Speciellt för att få er att rösta på min kompis till att bli Miss World Sweden.

Tisdag.


RÖSTA!Okej, här har ni bilden på Josh Brolin, NU FÅR NI FAN TA OCH RÖSTA! En röst gör en jävla stor skillnad, så SNÄLLA just do it. Klicka på DEN HÄR LÄNKEN och klicka in alla fem stjärnor.

Thank youuuuuuuuuuuuuu


Sharkweek

When you see it...Hahahahahahhaha! Jag fattar inte varför men det tog mig ett bra tag att hitta, och jag skrattade så hårt när jag väl hittade... Jag orkar inte med mig själv...
Jersey Shore säsong 3Den här säsongen kommer bli SÅ JÄVLA BRA. Dear lord...
Marabou

Jag har ätit upp min brorsas marabou.


Supernatural confessionsJag hatar henne. Likadant som jag hatade Ruby 2.0.
Supernatural confessions


Supernatural confessions


Supernatural confessions


J.B.D

Jag har inte lagt upp nån bild på Jimmy på ett tag så här har ni en fin:


Fixa och mixa

Jag älskar att fixa i mitt rum. Speciellt nu när allt är så rent och enkelt. Jag hittade en plats för min Cyndi Lauper vinyl skiva och så satte jag upp en ny 30 Seconds To Mars poster i mitt tak.Tjolahopp!
Z-Man & Cooper ScooperMarry me.
ZookeeperFan vad rolig den här filmen var! Först tänker man "talande djur...?" men sen sitter man bara och garvar... Björnarna var så jävla roliga hahaha.
Supernatural season 7

Sista säsongen. Så många känslor...

Ed Helms teen choice awards 2011

Min man vann ett Teen Choice Award! YAY!"WHAT THE FUCK IS GOING ON?!?!?!"Goodbye Harry
Måste ha marathon snart...
Sexy photoshoot

Gå in på DEN HÄR länken och klicka in 5 stjärnor för att rösta på min kompis till att bli Miss World Sweden. Om hon kommer med i top 16 lägger jag upp en porrbild på min själv.
Your call.

Här är en på henne:


Kolla vad jag gjorde för er! Det minsta ni kan göra är att rösta! DET TAR EN SEKUND.
Eller måste jag lägga upp bilden på Josh Brolin utan tröja igen?
Good Charlotte - 1979Bebisar! Dom kommer alltid ha sin egna lilla plats i mitt hjärta.
The soundtrack of my day

Hoodie Allen - James Franco


Milk
Den här filmen var inte så bra. Men Mr. Brolin hade en kul frisyr.
Nya Jersey Shore


Baby isbjörn

In The Valley Of ElahJävla skitfilm... False advertising! Jag visste att både Josh Brolin och James Franco i samma film var för bra för att vara sant. Dom var inte med alls ju... Två varsina korta scener typ. Och själva filmen var jättelång och tråkig. Jag hängde inte med alls. Kanske för att kossorna var här men iallafall.
Johnny Depp


Miss World Sweden: Mahak Pourheidari

Rösta på min koss till Miss World Sweden HÄR OCH NU.
Jalla.


Gissa vem jag är

1985

 • Ronald Reagan blir president för andra gången
 • USA sände upp sin första militära rymdfärja
 • Sverige fick sin 50-lapp
 • Tillbaka Till Framtiden hade premiär
 • Halles comet passerade jorden
 • Charlie Simpson föddes
 • The Goonies hade premiär
 • E.T. hade premiär
 • Huey Lewis & The News - The Power Of Love och Back In Time släpptes
 • A-Ha - Take On Me släpptes
 • Cyndi Lauper - The Goonies R' Good Enough släpptes

 


Accurate.Jag gjorde denna lite snabbt efter nåt jag läste på facebook haha, jag tyckte att det lät bra.
Intressant fakta: Kontrollera dina drömmar

Lägg dig ner för att sova. Detta fungerar bäst om du är väldigt trött. Ligg på rygg med armarna vid sidan och stäng dina ögon. LIGG HELT STILL. Du måste hålla dig vaken. Din hjärna kommer skicka signaler till kroppen för att se om du är redo att sova. Dessa signaler kan vara: någor börjar klia, du vill byta position, vilja blinka eller röra ögonen (kom ihåg att ögonen måste vara stängda). DU MÅSTE IGNORERA ALLA DESSA TECKEN. Efter ungeffär 20-30 minuter kommer du att känna en tyngd i bröstet; du kommer kanske till och med höra konstiga ljud. Du är nu i sömn Paralasis, om du öppnar ögonen kommer du att börja hallucinera (drömma med ögonen öppna) och du kommer inte att kunna röra dig. Din kropp har nu somnat helt. Nu när du är medveten om att du drömmer, kan du stänga ögonen och börja drömma på direkten. Du kommer vara fullt medveten om att du drömmer och kan nu (med lite övning) kunna kontrollera dina drömmar.Good luck.
sexually oblivious rhino


Nicole Richie & Harlow

The 24 hour clock


Mask


Jersey ShoreDags att kolla på andra delen av nya Jersey Shore avsnittet! Om jag hittar en fungerande länk....Chris Colfer


Different

Pretzels

Miss World Sweden: Mahak PourheidariRösta på min koss Moe!

Hon ska bli Miss World Sweden jaoooo....

Klicka i 5 stjärnor, THANK YOU!


RÖSTA HÄR.
Field


Fredag fredag fredag.


Tumblr

Jag känner att Tumblr är väldigt komplicerat jämfört med blogg.se.
Och jag känner mig väldigt ensam där.
Wall Street: Money Never Sleeps

Jag måste sluta samla på mig en massa filmer med skådespelare jag gillar. Jag köpte den här idag.Den här filmen var inte ens särskilt bra! Men Josh Brolin åker motorcykel och tar sönder en tavla... I need it...
Food.


Cyndi LauperKärlek till denna kvinna!
FridayImorrn är det repris av Glee! Som jag måste kolla på med mamma, för hon såg inte i onsdags... Men jag klagar inte, det är ett jävligt bra avsnitt haha.Ed Helms
Koss
Big Bang Theory

Nej nu är det dags att kolla på Big Bang Theory.
Sola sola solaaa

Varför.... är det så varmt....?När jag för en gångs skull ska sola så försöker solen steka sönder mig. Elakt.


Nya karaktärer i Glee

Det kommer att komma hela FYRA nya karaktärer till nya säsongen av Glee:

Sugar: En rik, självisk och elak tjej som inte kan sjunga

Sheila
: En tatuerad rock tjej

Bubba
: En stor snubbe i fotbollslaget som börjar dejta Mercedes under sommaren

Nancy Bletheim
: En ny geometri lärare runt 60 som är emot skolans vanor.

Om man tycker att fyra nya karaktärer är mycket, så får man ju tänka på att det kom FEM nya karaktärer i säsong 2... Biest, Sam, Sunshine, Carl och Blaine.Jag ser fram emot de nya karaktärerna faktiskt! En rocktjej? AWESOME! En bitch som inte kan sjunga? Hur kul som helst! En ny lärare? Sue kommer bli galen! En kille till Mercedes? Finally!Ett extra avsnitt av Supernatural!

Shuuuuuuuuueeee Supernatural ska få ett extra avsnitt i den nya säsongen (whoop whooooop) bara för att göra pausen dom brukar ha kortare. Det kommer bli en paus från slutet av november till slutet av januari så om det bara blir en vecka kortare blir fansen glada. Damn right.


Will & Grace forever <3


Marion Raven - Break YouJag hittade den här låten lite random på min ipod och har fortfarande ingen aning om vart den kommer ifrån, men det är en låt från 2005. Och jag kände igen den som fan men hur? Vart? När? What? Den är bra iallafall. Nån som hört den? Den känns lite 90-talig.
FriesMmmmm jag åt pommes till middag. Yummmmm.
Fucking grannar!

Nu har våra grannar (som bott här i nåt år kanske) kommit och plingat på (en gång i morse som väckte mig) och sagt att vi måste såga ner våra träd som nuddar deras garage! WHAT?! Vilka fan tror ni att ni är?! Det där garaget och träden har stått där i 30 år och NI kommer NU och säger att VI ska såga ner dom? Vilka fan tror ni att ni är som kan bestämma över oss?! Erat garage mår bra! Vet ni att växter också lever och har känslor??? Vi ska mörda för att erat garage inte ska bli probed? Erat garage kanske gillar att bli pökat i sidan, har ni tänkt på det??

Sen undrar dom också om våran gran som står brevid deras garageuppfart kommer ramla och krossa deras bil. En liten "hint" att vi ska ta bort den också. NI KANSKE SKA TA OCH FLYTTA INNAN DET HÄNDER.Glee - Never been kissed

Förstår ni hur excited jag är över kvällens avsnitt av Glee? Jag har sett det typ 4 gånger, men nu ska mamma se det för första gången haha! Och jag har marabou, kakor och läsk.


Harry Potter in 99 secondsVarför tyckte jag att den här var så kul?
What are you afraid of?


Pappsen

Ryan Gosling

Kiss kiss bang bang


Higher“You get high enough, you can get a shot at anything. Problem? The higher you get the better a target you are.”
-James Dean
Veronica Mars


Fucking flugor

När jag var på väg hem från Moe flög det in en fluga i mitt öga. Den fastnade. Det gjorde ont. Jag tyckte synd om den. För den dog. Så jag tog upp min ipod och kollade i spegeln på baksidan och pökade ut den. It was gross.Gross.YOUDU. NEJ. FÅR. INTE. NOPE. ALDRIG. NEEEEEJ.

Fuckalainen.PISSED.

Oh DEEEAAAR LOOOOOOORD vad arg/irriterad/ jagvetintevad jag blev nu. Jag kan inte säga varför men OJ OJ OJ! Du! DUUUU! Nej! NEJ! NEEEEJ! Du får inte, du är inte tillåten att GÖRA SÅ säger jag bara. Jaa, DU!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

Photoshoot

Jag fotade kossen Moe YOOOOO idag. Sexig fotografering. Nuuuuude.

Här är en bild jag nyss redigerade:Yummmmmm... Mer bilder kommer sen.Winchester logic


Good Charlotte eller Breaking Benjamin?Igår när jag skulle sova började jag tänka lite random på Good Charlotte och Breaking Benjamin (mina favoritband). För när jag får frågan "vilket är ditt favoritband?" så säger jag automatiskt Breaking Benjamin men det är väl ändå egentligen Good Charlotte som är favoritbandet. Men då tänkte jag... "vilka gillar jag mest? GC eller BB?" Jag mår illa när jag tänker på det. 
Chris ColferJag drömde att han och jag var bästa kompisar inatt.Ryan DunnJag fattar fortfarande inte att han är borta...BubbleboyÄlskar den här filmen...
Ed, Edd & Eddy


ValerieNu har jag en ny knarklåt! Amy Winehouse's låt Valerie fast Glee's version som Naya Rivera (Santana) sjunger. Fast jag har knarkat så mycket Glee nu men... Bra musik är bra musik haha.


Hyllor

Äntligen satte pappa upp mina hyllor! Jag hade så många filmer att jag behövde extra hyllor (men vi köpte bara två, ska förmodligen köpa en till). När man kollar såhär ser det ut att vara ganska lite filmer... Liksom kolla in komedierna, borde inte jag ha mer? Och stackars mina skräckfilmer som nästan håller på att ramla haha! Dom tänker typ "nooooo, backa backa BACKA!" Jag var tvungen att lägga några i mitten vid dom blandade filmerna...


Tv people

Space energy comes from sugar smacks


Leonie

Jag tog en fin bild på Leo med digitalkameran som jag redigerade lite snabbt:Den med färg blev nog finast men whateverrrrrrrrr.
Koss


Vi är någorlunda skumma.
Who's Glee?

Felton & Franco

Depp

Jag är så jävla deprimerad att jag mår illa.

RSS 2.0