Jag hatar mycket.

Just nu stör jag mig på härmapor och folk som inte kan vara originella eller takes credit för saker som andra gjort först. Typ om man redigerar eller tar en bild så är det nån annan som lägger upp den själv utan att säga "den här människan har tagit eller redigerat bilden". Sådant och liknande.

Hate it.

To be fair lägger jag upp en massa bilder från tumblr men jag säger inte att JAG HAR GJORT DEN HÄR eller REDIGERAT DEN HÄR. Plus att det är svårt att hitta den som faktiskt gjort bilden för allt sprids så fort och man har aldrig nån aning om vem som faktiskt gjort bilden...

Nu kom jag in på något jag inte tänkt skriva om men whatever. Jag ville snacka om folk som HÄRMAR inte stjälar. I min blogg lägger jag bara upp skit som jag gillar, kommit på att folk kanske gillar, som intressant fakta till exempel, det kom jag på att det kunde vara kul och det kanske folk tycker är INTRESSANT. Sen lägger jag upp gifs som jag såg på tumblr och tänkte det kanske är kul att ha i bloggen för andra bloggar är annars så jäkla tråkiga. Jag har inte fått dessa ideér från andra bloggar därför tycker jag att min blogg är någorlunda originell för jag kom på det själv.

Anyways, försök att vara lite originella så kommer ni långt. Inte för att jag kommit långt men ni kanske lyckas bättre med er originalitet. Så...


Vart är snön???Det är inte nyårsafton utan snö...
Något jag hatarPå morgonen när jag är helt död är allt svart i mitt rum förutom det där ljuset som smyger sig in i mitt rum. Det är helt fucking bländande och det gör mig förbannad.
Milo Ventimiglia


:DJag är duktig som inte lägger upp så mycket Sal Mineo.Nyårslöften

Jag har aldrig nyårslöften men nu ska jag se om jag får fram nåt...* Skaffa jobb
* Please others, hur erländig jag än är eller blir av det ska jag göra saker åt och för andra
* Gå och se Simple Plan (aj aj aj det kommer bli svårt och tråkigt)
* Okej jag kan inte komma på mer. Gå ner i vikt? Get a tan? Whatevs.
Gamla skolböcker

Ibland ser man hur kul jag kunde ha i skolan:

Sånt där är i böckerna också. Typ varje sida. Om man skulle skriva om ost ritade jag ost. Om man skulle skriva om natur ritade jag natur. Den där singing in the rain är på min filmkunskaps bok. Vi hade kollat på Singing In the Rain. That's how I do it.Jag hatar när jag tror att jag har en film men så visar det sig att jag inte har den.
Jag var helt 100 på att jag hade den här men det hade jag visst inte... Då får jag kolla online...


Ibland kan det bli FÖR kul
Denna bild är PRICELESS. Jag märkte inte det där på tvn föränn dom hade gått!

Historian bakom bilden är att Moe satte sig på Leo så ramlade dom av sängen. Det var allt.
I want to break the law


Seriöst, det är inte nyårsafton än

Sluta smälla era fucking raketer nu när alla sover.heyyyyy JAMES FRANCO!MmmmmmmmmmmmmmPresentssssss!

Jag och kossorna bytte julklappar med varandra idag, this is what I got:Boken av Moe, sen fick jag sånna där mönster/klistermärken till naglarna som man bara klistrar på av Moe också, sen nagellacken fick jag av Leo plus en gosig halsduk som jag spanat in skitlänge hahaha!
Happy happy Elin! Jag måste baka så mycket muffins nu också!L-O-V-E

Playing with the kosses


Svar

Jag vet att jag är på väg in i en Jude Law period nu....
Let the hell begin...
The Leto brothers

Zach Galifianakis


Repo Men
Igår köpte jag 3 filmer: Vacancy, Catch Me If You Can och Repo Men. Catch Me If You Can har jag redan sett men gillar den så... Men jag hade varken sett Vacancy eller Repo Men och JAG ÄR SÅ GLAD att båda var bra! Repo Men var så jäääävla bra! Om ni gillar blod, action och Jude Law kommer det bli din nya favoritfilm...

Den handlar om
att man får köpa organ till sig själv om det är något som inte funkar. Typ om din lever börjar lägga av kan du köpa en ny men du måste betala för den hela tiden. Om du inte har pengar kommer THE REPO MEN (Jude Law och Forest Whitaker) för att hämta organet (eller organen). Ni vet, man betalar av sitt hus men om man inte har pengar tas det ifrån dig, det är samma sak med organen bara det att dom bryr sig inte om du dör, dom kommer bara för att ta tillbaks organen. SÅ BRA! 


Grattis Jude Law

Innan klockan slår 12 tänkte jag säga ett snabbt grattis till Jude Law som fyller 39 idag!


Lipsmacker


Women

VacancyJag köpte en skräckfilm idag utan att ha sett den först (jag hatar att göra så) men jag hade sett trailern så jag visste att jag tänkte att den kanske är bra. Aaaaaanyways, jag kollade på den och den var bra! Jag hade en jävla tur också, jag trodde den kostade 99 kr men det stog visst 19.99. Så 20 kr kostade den! Jag älskar billiga filmer!


Mr TennantSweet jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesus....
Okej nu skiter jag i min header

Det får se ut så här ett tag nu
Svar
Shuuueee jag hittade 60 kr i min jackficka!

I'm rich bitch!

Help help help

När ni kollar på min blogg, ser rubrikerna ut så här då:
Tema

Jag vill byta tema men jag vill förhandsgranska dom. Man ser ju inget era fucking idioter!Seriöst, jag hatar den här skiten ibland...Lords Of DogtownGood times. Jag hade totalt glömt bort att Johnny Knoxville är med i den här! En glad överraskning.
Jag har lyssnat på Simple Plan hela dagen

Dags att kolla på Malcolm In The Middle


Jag kollade på Sherlock Holmes igår
Beneath this pillow lies the key to my releaseRDJ
GET YOUR HEART ON!Jag tänkte köpa det här albumet igår men jag är så snål så jag laddade ner det idag. Jag kommer köpa det sen! Men jag ville bara lyssna på det NU så... I cheated... Men fan vad bra det är! Åhhh jag blir så glad!!

I LOVE SIMPLE PLAN.
The DilemmaJag ska vara ärlig, den här filmen var inte så bra... Jag kunde kolla igenom hela men om jag tänker efter så skrattade jag inte en enda gång! Filmer med Vince Vaughn är bara aldrig bra, jag tycker det är synd... För Kevin James är så jäkla bra och rolig men den här filmen bara förstörde det.
Nej, jag har ingen header

Jag blev så arg och förlorade min inspiration, så nu har jag så här tills jag orkar fixa en ny... annars kommer jag med nån gammal, ingen bryr sig väl haha


Äntligen är jag klar med det där jävla jobbet, jag har varit tvungen att jobba under hela julen!

Jag säger god natt med en söt bild på SalNu mår jag lite bättre... Vi tar en på Jimmy också:

En glad Sal och Jimmy. Jag kan sova nu.
Haha ;)

Haha ;) ?Min data känner också hur irriterad jag är just nu.

Don't talk to me.
Any of you.

Som skylten på min dörr säger: WARNING I have PMS and I'm all out of chocolate.GAHHHHHHH FOR FUCKS SAKE

JAG HATAR ATT REDIGERA OCH FIXA HEADERS OCH BAKGRUNDER OCH FUCKING SKIT TILL DEN HÄR JÄVLA BLOGGEN MITT FUCKING PROGRAM BARA HACKAR OCH STANNAR UPP OCH SAKNAR FUNKTIONER OCH SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!


Det är en sån här tröja jag vill ha:Vart kan jag köpa? Amy har alltid fina kläder... Fint hår... Ansikte... Fuck you...Nu har jag beställt skit igen

Men det var en massa jag ville ha som inte fanns eller som var för dyrt... Jag hatar när det händer!!! Några filmer som jag aldrig lyckas hitta: Ginger Snaps, Practical Magic, Scream 2, Romy & Michele, Camille, Sydney White, Minutemen, Big Fat Liar och typ många fler. Jag tänkte ta Click också men då var det en sån där två filmer i en. Jag ville inte ha den andra filmen. Jag tänker inte betala för en film jag inte vill ha!

JAG KAN INTE KOMMA ÖVER DOCTOR WHO!!!

Bästa julspecialen ever!Happy crying


The Doctor, The Widow, and The Wardrobe

Amy: Mr Pond, guess who's coming for dinner!
Rory: Not dead then?
Amy: We've done that... We're about to have christmas dinner, joining us?
The Doctor: If it's no trouble!
Rory: There's a plate set for you
The Doctor: But you didn't know I was coming, why would you set me a plate?
Amy: Because we always do... It's christmas you moron *squirts with water pistol*DOCTOR WHO SKA ALLTID FÅ MIG ATT GRÅTA! Damn you!!

Dom trodde att doktorn var död och sätter alltid fram en tallrik åt honom ifall att han kommer och nu kom han och dom ska fira jul tillsammans och doktorn är inte ensam under julen han ska fira den med sina bästa kompisar och jag sitter bara och gråter i min ensamhet böhöhöhöhöhööööö!!!Crowley <3

Alltså jag älskar Crowley så jävla mycket... Hans attityd och kommentarer är det bästa som finns!


Santa DOES exist


SÖTA!

Nya Doctor Who julspecialen är idag!

Jag tänker kolla ikväll.

Jag ska leta upp julavsnittena av Sabrina

Julafton har redan varit men man kan fortfarande kolla på julfilmer och skit!
Dags för Gremlins


Bara en massa Supernatural

Jag fick säsong 6 av Supernatural. Nu har jag, mamma och pappa suttit och kollat en massa... Så sorry ONCE AGAIN för dåliga uppdateringar! Jag har glott på tv också, det är en massa bra filmer på tv nu!
Dessa två...Snälla gift er.
Whoop whooooop jag fick säsong 2 av Doctor Who!

Jag är typ den enda som drack något ikväll

Eller jag var den enda som fick uppmärksamhet för det. I don't get it. Det var EN smirnoff ice. Min pappa och morfar drack öl och nubbe, men dom kallar MIG alkolist. That's my family for yah.

Jag har två flaskor kvar.

The presentsNu har jag fått mina julklappar och tyvärr låg inte James Franco under granen... Men en massa bra fick jag... Eller EN MASSA är väl att överdriva, vi är fattiga.
I wish


Jag tog kort på våran lilla gran utanför dörrenDen är söt!
Nu var jag klar med Supernatural och Will & Grace, dags för Doctor Who!


Min julgran
Ugh ful bild och jag orkade inte dekorera den mer än så men tjolahopp!
A Very Supernatural Christmas

Wahhh jag har så mycket att kolla på idag! Jag börjar med julavsnittet av Supernatural.


Jag ska kolla på alla Will & Grace julavsnitt nu

“Grace! It’s Christmas, for goodness sake! Think about the baby Jesus… up in that tower, letting his hair down… so that the Three Wise Men can climb up and spin the dreidel and see if there’s six more weeks of winter.” —  Karen Walker 

GOD JUL!!

SvarJag tänkte lägga upp Grinchen men tänkte "Vänta lite... jag gillar inte den!" Visst man får världens julkänsla av den men den visas varje varje varje år och jag är så trött på den... Jag tror jag bara sett den en gång faktiskt! Sen har jag bara sett delar för jag orkar inte kolla på hela haha.

Men söt är den.

Rebel rebel

Synchronize your Winchesters


Julfilmer

Skynda er att hyra julfilmerna ni vill glo på för IMORRN ÄR DET JULAFTON!! Tyvärr måste jag sitta och jobba, yayyy... Men jag tänker iallafall dela med mig av mina favoritjulfilmer!

Den ultimata julfilmen för mig är Ensam I New York, jag kan inte tröttna på den. Ensam Hemma är ju så jäkla bra, men tvåan kommer alltid vara bättre. Det är något med att han är helt ensam i den stora staden och har två brottslingar efter sig... Sen gillar jag hur han blir bästa kompis med den hemlösa kvinnan. Och i slutet vid den stora granen när han och hans mamma ser varandra... TÅRAR!!!Sen har vi Gremlins också, så söt och creepy och rolig... LOVE LOVE LOVE!
Några andra bra julfilmer är:

Harry Potter (första filmen)
Kalle Och Chokladfabriken
Snuten I Varuhuset
Bridget Jones Dagbok
Mean Girls
Edward Scissorhands
Cast Away
Just Friends
Wind Chill

Välkommen Till Familjen


Vilka julfilmer gillar ni att kolla på?
DELA MED ER!Ni fick en intressant fakta för att jag suger på att uppdatera

Intressant fakta: Gravar med galler
Detta är några gravar från den

viktorianska perioden (ungeffär, 1700-1800 talet, kanske någon från tidiga 1900-talet också). Man satte galler över vissa gravar för att folk inte skulle gräva upp de döda och göra experiment eller sälja dom. Det var också för att folk trodde på vampyrer och zombies och ville att de döda skulle hållas inne om det var så att dom vaknade.
Ursäkta mina NÅGRA uppdateringar

Jag sitter och jobbar under dagen, sen är mitt internet så jäkla segt att det knappt går att göra nåt... Det tar ett tag att komma in på bloggen och ladda upp bilder och skit. Ibland har jag inget tålamod...

Svar
Vad mycket bra det var på tv igår!

Big Fat Liar, Ett Monster Till Svärmor, Min Stora Kärlek... Jag stannade på Green Day's top 20 på VH1 efter att jag var klar med Big Fat Liar. Yep, jag gillar fortfarande mina band...
 


Chriiistmaaaas

Nu har jag slagit in alla julklappar... Shit vad många! Sammanlagt slog jag in 10 stycken paket.

Här är mormor och morfars:Julafton kan komma nu, jag är beredd!
Big Fat LiarBig Fat Liar var på tv ikväll! Jag kan vara lite töntig och gilla sånna filmer ibland... Men jag älskade den när jag var yngre och har inte kunnat hitta den att köpa nånstans så glad blev jag! Ja, just det, jag kan vara lite töntig och KÖPA filmer också. Fuck downloading, jag vill ha på dvd. Jag kollar bara online om jag är osäker på om jag vill köpa eller inte.Dougie and The DoctorShuuuuuuuuueeeee Dougie har träffat doktorn! Tack Terese!!
Doctor Who och McFly i en bild!!Castiel

Intressant fakta: Joshua PhillipsÅr 1998, märkte modern av den 14-åriga Joshua Phillips att det var något som läckte från hennes sons vattensäng när hon gick in för att städa. Under den var kroppen av Maddie, en 8-årig granne som hade försvunnit en vecka tidigare. Phillip, som inte hade några tidigare tecken av våld, hade råkat slå henne i ögat med en baseboll, och när hon skrek fick han panik, släpade in henne i hans hus där han slog och knivhögg henne till döds. Han sa sig inte vara skyldig men han dömdes för mord av första graden och sitter fortfarande i fängelse efter att ha fått livstid.
iTunesNån som lyssnar på iTunes? Jag är iallafall galen i den där... Vad ska man kalla den, skärmsläckaren fast det är ingen skärmsläckare. Jag kan sitta och stirra i timmar när den är igång!
Jag måste till bolaget imorrn
Let's get wasted!!
Vart har The Lonely Island tagit vägen?Jag har inte hört nåt från dom på ett tag....
Kanske för att jag inte kollat på Saturday Night Live på ett tag heller.
Movie night as usualHos Leo denna gång! Vi kollade på Frozen. That's it, nu ska jag fortsätta jobba.Liz Taylor & Jimmy DeanSå söta att jag kissade på mig lite.
Sushi

Jag och kossorna drog lite random till Sollentuna Centrum för att käka sushi.
Ohhhh så glamoröst, nu är jag som en riktig bloggerska!


Morfar var nyss här

Han skulle hämta en grej, men han berättade om deras hund Milton som blev attackerad av en annan hund, JAG VISSTE ATT MORFAR VAR SOM MIG! Han sa att ägarna åkt bort men när dom kommer hem SÅ JÄVLAR haha... Han sa att dom ska betala för alla veterinärbesök och skadestånd för 10 000 hahaaaaaa... I love it... That's right! You go gramps!!!

Jag drömde att Sal Mineo var min bästis!!!Jag åt nyss apelsinklyftor och nu har det fastnat mellan tänderna

The annoying idiot

Sherlock Holmes: A Game Of ShadowsWaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh äntligen en BRA FILM! Sååå jäkla bra var den! Och scenen när dom springer i skogen alltså... Orgasmic... Hela min rumpa vibrerade när det var explosioner. I liked it very much.


 

Off to see Sherlock!

Nu ska jag till Kista för att glo på nya Sherlock Holmes!!


James and NatKan jag få se ut som Natalie Wood?
Darren CrissSå jäkla fin bild!!!!
Sweeeeeet jeeeeeeeeesus!Är det bara mitt internet som är åt helvete?

Så jäkla segt..Måste kolla på Hot Rod!! Så länge sen!

Robert Taylor

Jag har aldrig kollat in människan men jag gillade dessa två bilder haha. Tjolahopp!!
What is (gay) love?


Jag vill ha coolt hårLångt ska det vara också... Jag har bara till axlarna...
Jag kan inte fatta att det hände igen...

Jag satte på tvn och det var på BBC Entertainment. Vad var det jag såg? Josh Groban vid sitt piano. Vilket betyder? Att jag missade David Tennant och Catherine Tate IGEN. What the hell? Tänk att båda gångerna jag missade var det när Josh Groban satt och spelade. What are the odds...?

Jag skulle ju kollat på film

Jag satte i Face/Off men orkade inte kolla på den... Så jag tänkte kolla på August Rush istället men den är från USA så jag måste ändra region men har glömt bort hur man gör... Jag trodde jag visste men det funkade inte. Och jag hittade ingen annan jag hade lust att glo på. Så jag kollade på en massa Graham Norton intervjuer på youtube istället. Och lite Malcolm In The Middle.Mitt liv är så otroligt jäkla spännande.
Jag förstår inte hur folk står ut med alla mina historier, dom måste vara så avundsjuka!Varför är jag fortfarande uppe?

Kanske ätit för mycket socker... Åt typ en hel påse med dumle... Fyyyyyy.... Det tog mig typ 4 timmar. Och en burk med Dr Pepper. Och lite cola som blev över från donken.

Jag måste sova.Lazy

Nu ska jag sätta i en film och äta godis.Åhh mitt element är på nu, så det är jättevarmt och gosigt i mitt rum... Jag börjar bli sömnig haha...

Jag kommer ligga och sova om 5 minuter.X-mas

Nu är det en vecka kvar innan julafton och snön har kommit, så jag bestämde mig för att ha en lite juligare design! Jag blandade Doctor Who och Supernatural!

Nu är jag förbannad

Vi alla visste att det skulle komma förr eller senare.

Nu måste jag ut i skitvädret för att köpa mat till mig själv, eftersom ingen annan bryr sig tillräckligt. Jag har inget körkort så jag måste ta bussen. Yay.Nej men seriöst jag känner för att gråta... Jag har världens pms och känner mig bara så jävla oviktig och ivägen. Och ensam. I love it.
New Years EveKollade på New Years Eve. Den var helt okej. Men dom borde sluta med sånna här filmer nu...Alla har någonstans att ta vägen idag och något att göra

Min mamma ska ha tjejmiddag här hemma, min pappa ska ut nånstans och det ska min brorsa också. Vad fan ska jag äta? Vad fan ska jag göra? Jag skulle ha varit barnvakt men det blev väl inget. Jag får sitta här i mitt rum och ruttna och svälta.


Blaine Anderson

The Graham Norton Show

Jag satt och kollade på Doctor Who. Sen stängde jag av och kollade vad som fanns på tv. Först såg jag att det fanns Die Hard 4. Sen Snakes On A Plane. Sen Titanic. Men det var reklam på ALLA dom så jag kollade runt lite mer. Sen hamnade jag på BBC Entertainment och såg att det var The Graham Norton Show, men det var Josh Groban som satt och spelade så det var nästan slut, men jag tänkte "jag ska se vilka som är gäster iallafall". VILKA VAR GÄSTER? David FUCKING Tennant och Catherine FUCKING Tate. PISSED blev jag.

Men sen efter var det ett till avsnitt och då var det Catherine Tate igen med JOHNNY KNOXVILLE. Så jag blev lite gladare. Fast jag har redan sett den intervjun. Men den är så otroligt jävla rolig så....

Nu får jag faktiskt lägga upp en bild på Sal, det var ett tag sedan... Typ två dagar sedan... Mer...Jag är så hungrig men det finns aldrig mat här hemma...

Så jag får sitta och dricka vatten. Mums.

Whores

Unitard

10 vs 11
Åhhhhh jag tycker att dom ska försöka få in David Tennant i nåt nytt avsnitt nästa säsong... Så 11e doktorn träffar sin tidigare regeneration!!!! Då kan 10 säga sitt "what?!". Det tycker jag låter bra.

Allons-y!!
Cleaning

Fan vad trött jag är. Nu har jag städat huset och måste göra mig i ordning så jag kan dra ner till banken. Jag orkar inte... Det är skitväder också... Kan jag inte bara få sova...

The Human Hangover

Svar

Haha skojja, nämen... Jag skulle ju vilja det men då kommer det ta slut så snabbt och det är svårt att hitta nya grejjor att skriva om... Det mesta jag har handlar om mördare och mord, inget riktigt INTRESSANT. Och sen när jag väl hittar nåt måste jag skriva om det och hitta information och skit...

Det är svårt. Men kanske LITE oftare då. Jag är bara väldigt lat. Och glömmer bort.


Men kul att inläggen uppskattas! Wohooo!
Goodbye Amy & RorySå i nästa säsong av Doctor Who måste vi säga hej då till Rory och Amy. FAN! Mina fucking favoriter! Dammmmnnnn ittttt!!! Ni som inte kollar på Doctor Who fattar inte men fan dom är bättre än alla tidigare companions!!! Bättre än DONNA! FUCK!  
Steve-O

FYFAN VAD ARG JAG BLEV NU

JÄVLA IDIOTER ALLTSÅ! Ibland fattar jag inte!

Okej, så, mamma kom nyss och berättade om min mormor och morfars hund Milton, en liten blandras av papillon och chihuahua (ganska liten alltså) och sa att han hade blivit attackerad av en större hund för nån dag sedan (bet honom över halsen). Han blev opererad i flera timmar och han blöder typ hela tiden. Han vill inte gå ut heller och gömmer sig under sängen. Han måste till veterinären och kollas upp varje dag. Och ägaren till den där hunden har inte ens kommit och frågat hur Milton mår.

JAG VILL GÅ TILL DEN DÄR JÄVLA FITTJÄVELN OCH SÄGA att hon ska betala för alla jävla veterinärbesök och skadestånd och skit, flytta till nån jävla övergiven stad så ingen behöver se henne eller hennes jävla hund igen. Fan vad arg jag blir.... Nu har jag en gif som passar perfekt:Om inte mormor och morfar stämmer jäveln gör jag det åt dom. För det här är inte första gången den där hundfan har varit aggressiv mot andra hundar. OCH MÄNNISKOR. Jag är inte en sån som vill att djur ska avlivas, därför vill jag att dom bara DRAR IFRÅN CIVILISATION. Flytta till nån öken, PLEASE.

Och nu kommer dom inte på julafton. God FUCKING damnit. Jag tror inte Milton någonsin kommer bli normal igen. Han kommer alltid vara rädd.MalcolmLord have MERCY vad jag sitter och knarkar Malcolm In The Middle! BÄST!!!Christmas!

Whoooooo nu har jag laddat ner så många Glee låtar från båda julalbumen...

Rudy WadeJag drömde att vi skulle do the dirty. Vi gjorde det aldrig men vi SKULLE. Jag tror jag vaknade... Eller så började jag drömma om nåt annat... Jag hade nog inte klagat om drömmen fortsatte hahahahaMmmmmm

Half sparkleMina naglar! När dom var nya. Lite halft kladdiga. Nu har jag tagit bort allt och ska göra nytt och fint.
Mitt internet blev normalt nu när jag ska sova


SvarDreamcatcher suger fanDet visste jag redan men jag glodde på den iallafall bara för att Timothy Olyphant är med i den.

Yummmmm.
Intressant fakta: Irena Sendler

Irena Sendler (1910-2008) var en 98-årig polsk kvinna när hon dog. Under andra världskriget jobbade hon i Warsaw Ghetto som rörmokare och avloppsspecialist. Hon dedikerade sitt liv till att smuggla ut judiska barn. Småbarn bärdes i botten av verktygslådor hon använde och äldre barn i en säck hon hade i bak av sin bil.
Hon hade också en hund i bak som hon tränat att skälla när nazist soldater släppte in och ut henne från ghettot. Soldaterna ville inte ha något att göra med hunden och skällandet täckte barnens ljud. Irena lyckades smuggla ut och rädda 2500 barn under den tiden. Hon blev tillslut upptäckt och nazisterna bröt båda hennes ben och armar, och misshandlade henne. Irena höll ett register över de namn på barnen hon smugglade ut i en glasburk som hon begravt under ett träd på hennes gård. Efter kriget försökte hon hitta föräldrar som kanske överlevt till barnen hon räddat och återförenade några familjer men de flesta hade dödats.
Sedan hjälpte hon de föräldralösa barnen genom att hitta fosterfamiljer eller att bli adopterade. År 2007 var Irena nominerad till Nobel Peace Prize. Hon vann inte. Al Gore vann för ett bildspel om global uppvärmning.Jag vill spela gamla tv spelVad fan hette det här spelet nu igen... Jag spelade det ett par gånger när jag var liten och har alltid velat spela det sedan dess. Men vet inte vart man får tag i det. Och jag har inget playstation.JOSH BROLIN
Shake it


Alltså mitt internet är bara segare än segast

Det går inte att göra nåt! Jag som ville kolla på Glee...................

Jag får kolla på film eller tv resten av dagen då... Om det inte är nåt jag ABSOLUT måste göra på datan sen. Blah... Irriterande. Men jag har två stora högar av filmer som jag tänkt kolla på, nu får jag chansen att kolla igenom dom iallafall!Tänk att jag aldrig sett Forrest Gump

Tills idag.

Jag vet att jag sett nåt klipp lite här och där förut, som när han hade blivit skjuten i rumpan och åt glass. Fan vad härlig filmen var... Rolig, söt, sorglig... Bara bra helt enkelt. I liked it very much.
Ibland mår jag så dåligt när jag kollar på andra människor

Eller ibland? ALLTID! Alla är så mycket snyggare och smartare och bara BÄTTRE än mig... Det är så frustrerande... Aj mitt huvud...

Varför är jag alltid så avundsjuk?
Jag önskar att jag hade bra självförtroende och var social och skit...

Det här är jag jämfört med alla andra:Fast fulare. Åhhhhhh...........................Jag drömde om David Tennant inatt

Det är bara Bea som förstår...
Hon var med också.
Vi jobbade på samma jobb och han var våran chef. It was hot.


Pepparkakor

Jag är en tönt. Jag gjorde pepparkakor idag:Daleks, Tardisar och hjärtan haha! Eftersom timelords har två hjärtan gjorde jag sådär... Jag kan vara lite finurlig på det sättet...Söta djur!!

Tänkte bara dela med mig lite hahaha så sööööööta!!!
Harry... nej.Ni kanske tänker "WOFF" men jag tycker det där är för mycket... Jag älskar McFly och Harry men snälla sluta träna hahaha det är snyggare när det är lite plattare jaoooo.
Vinyl

Fan alltså...

Jag kollade upp Sal Mineo på tradera för att se vad jag hittade. Och jag hittade två vinylskivor som jag ville ha. Båda stog på typ 9 kr så jag tänkte "OMG PERFEEEEEKT" och dom skulle gå ut imorse.

Så jag la upp sidorna som genvägar på mitt skrivbord för att komma ihåg. Igår kväll la jag bud på en av dom men det var nåt jävla "maxbud" på den så jag var tvungen att lägga bud tills den stog på 40 kr. Och jag ville inte att någon skulle lägga högre än mig så jag gick upp halv 9 imorse för att se till att jag fick båda. Sån där sista minuten grej.

Och jag satt och väntade helt skakig för jag hade druckit kaffe haha och tänkte "yeeehh boiiii THEY'RE MINE!!" Jag lyckades lägga högsta bud på en OCH JAG FICK DEN YAYYYY:Men det var ett fucking maxbud på den andra OCKSÅ. Jag tänkte okej men kanske 10 kr högre än vad det står men jag la bud till den stog på typ 80 kr och då tog tiden slut. Så jag hann inte. Fuck my ass...Men jag fick iallafall EN och det var den jag helst ville ha så... I'm happy.. Billigare vart den också haha.

Jag får inte gå in på tradera mer. Jag blir så galen...


O_O

Ibland är James Dean så jävla het att jag får tårar i ögonen.

Hur sover du?Jag är typ alla förutom b och e.
Vilken är du?
Kan jag få?


Your boyfriend's queer, dear.

American Horror Story

Nån som kollar på det?

Jag tycker att Rudy är het på nåt konstigt sätt

Jag gillar hans ansikte.
Min mamma säger att hon känner jultomten.

Det tror jag inte på. En av världens och historiens mest kända människor.
Varför skulle han hålla kontakt med just henne?She needs to get her story straight om hon förväntar sig att någon ska tro på henne.

Just sayin'.
Smokin'

Måste kolla på Dum & DummareNär polisen dricker flaskan med piss. Hans skumma ryck. Gets me everytime.Rock, paper, SCISSORS


Ohh, Karen...När jag blir vuxen vill jag vara som Karen Walker <3Sorry för noll uppdatering idag

Men jag gick upp någorlunda tidigt för att dra ut och leta julklappar.
Sen... råkade jag kolla på en massa avsnitt av Malcolm In The Middle.


Let's kick it

Svar

I LOVE YOU! Okej nu kommer det inte bli så mycket uppdaterat i bloggen för jag har 7 säsonger av Malcolm In The Middle att kolla på! YAY!
Pudd <3


Mr Ackles
SvarJAG DÖÖÖÖR!!!Intressant fakta: The Black Dahlia


(Bilden är redigerad, om ni vill se riktiga bilden är det bara att googla Elizabeth Short)

Hennes namn var Elizabeth Short, hon var bara 22 år gammal när hon, den 15e Januari 1947, hittades naken på en ödetomt i Los Angeles, sågad mitt itu vid midjan, tömd på sitt blod och skuren från mungiporna till öronen. Hennes mord har varit en inspiration för böcker och filmer, många av dem erbjuder teorier om vem som dödat henne och varför -- men i verkligheten förblir fallet olöst. Det är också oklart hur hon kom att bli känd som "The Black Dahlia", vissa tror att det är vänner till henne som gav henne smeknamnet, efter 1946 filmen The Blue Dahlia. Andra hävdar att namnet kom efter mordet, som uppfanns av reportrar som jobbade med fallet.
Det är ingen Supernatural idag...

Pop the cherry

Svar 3.0Åh en tumblr OCH Supernatural människa! I'll follow you right nowwwwww!!

Zip your vagina

herp derp

Malcolm In The MiddleFan vad jag vill kolla på Malcolm In The Middle.

Ingen som vet vart man kan ladda ner? Eller kolla online?Svar 2.0

Jag håller på med ett par Intressant Fakta just nu, men jag glömmer alltid att lägga upp skiten haha, det kommer snart! Senare idag! Jag ska försöka att vara lite argare också! Och komma med åsikter!Svar

Han var mest känd på 50-talet efter att han spelade mot James Dean i Rebel Without A Cause, han var gay (men det ryktades att han dejtade Jill Haworth under en period, så kanske bi?) och dog på 70-talet när han rånades. The bitches stabbed him. Han blev 37.

KÄRA LÄSARE!

Vad gillar ni och vad ogillar ni med mig blogg?

Ni kan vara 100% ärliga, ni kan vara anonyma eller inte, jag vill bara förbättra bloggen.

Ogillar ni designen?

För mycket James Dean? För mycket Doctor Who? För mycket Sal Mineo? För mycket Supernatural? För mycket bilder? För mycket text? För lite bilder? För lite text? För lite personliga inlägg? För mycket?

Vad gillar ni för människor, program, filmer, musik, band, skådespelare?
Vad gör ni på fritiden?


VAD SOM HELST. Just tell me.
Ni får vara hur brutala ni vill.Jag vill kolla på Ferris...
Varför känner inte jag folk som gillar 80-tals filmer...?
Det är bara mamma och pappa som vill kolla på dessa filmer med mig...
Karen <3

MisfitsGahhh jag önskar Misfits hade fler avsnitt per säsong! 6-7 avsnitt? Wtf is up with that???
That's hotBokstavligen.
Mr Hot Stuff

SvarJoo tack jag frågade pappa en sekund efter att jag lagt upp det där... Åkte nyss och hämtade det, det var från fucking arbetsförmedlingen som jag hatar så jävla mycket.

Ni har ingen aning om hur många Sal Mineo bilder jag har som jag vill lägga upp.

Men jag lägger inte upp alla på en gång för jag vet att jag kommer förlora så otroligt många läsare då. Så lite mellanrum får det vara mellan bilderna! Men dom bara ligger och väntar! Ojojojojojojojojoj!!

Holes

Cinnamisha!


Jag har fått nåt REK i posten

Vad fan är REK?Jag måste åka och hämta ut det på ica...

Jag hoppas att det är en stor jävla väska med pengar.L-O-V-E

Dean + Cas = <3


Colin FarrelLove Actually


Och så har man kollat på den här filmen idag. Jag har bara sett den en gång, när den var ny, och med tanke på att jag var typ 12 då var det inte så konstigt att jag inte gillade den och aldrig kollade på den igen. Men det var typ samma sak den här gången också. Det är ju ett flertal olika historier i en film som sen i slutet visar sig ha något gemensamt: alla känner varandra på ett eller annat sätt.

Men jag tycker bara att den är så tråkig... Ett par av "historierna" var okej, som Hugh Grant's till exempel, hans del av filmen var bra. Och Liam Neeson's var bra också. Men annars gillade jag den inte så mycket...  Colin Firth's var helt okej också...The Hangover

Row row row the boatDen här bilden fick mig att le. Han är så söt! Fast inte på DET sättet, jag älskar människan som en bror. Brorsan jag aldrig fick. Eller hade. A girl can dream, right?
Ursäkta om jag skrivit något skumt

Men jag ser inte hela min text. Varför är alla sidor åt helvete nu för tiden?

SABRINA!

Jag kollade igenom en hel skiva av Sabrina idag... Jag valde att glo på säsong 4. Vet inte varför, men tjolahopp! Fan vad jag älskar den serien.... Men ingen vill kolla med mig haha. Så jag får sitta och skratta själv.


Phone BoothJag kollade på Phone Booth idag. Colin Farrel. Det var allt.
Jag har så ont i huvudet att jag får tårar i ögonen...

... vad är det som händer?

Sal Mineo & Jill HaworthSäg inte att jag måste skapa en Sal Mineo kategori... Nej, jag tror jag bara har en liten period.

Enjoy it while it lasts.
Nu ska jag äta tårta och kolla på Fresh Prince

Intressant fakta: Amityville pojken
Första gången denna bild visades var på The Merv Griffin Show år 1979. Den upptäcktes 3 år efter att den tagits. Gene Campbell, som var en professionell fotograf, togs in i huset år 1976 när Ed och Lorraine Warren gick in med sitt team. Han ställde upp en automatisk kamera på andra våningen som tog infraröda bilder, svartvita, under natten. Det är bokstavligen rullar av film utan något på dem. Det är bara en bild med en liten pojke.
What do you like again?KAREN:
All right, honey. I’ll fix you up. What do you like again?

JACK: Ah.. men.

KAREN: I know JUST the gender. Give me more.

JACK: He’d have to be kind, with just an air of mystery about him. Something that’d make my pants go, huh!
Darren Criss


A wild Sam & Dean appears...
Titta vad jag hittade!!Leo

Tall, dark and handsome
Hahahaha awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww han är så SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!
The immortal words of Nathan Young

You know who does that? CRAZY PEOPLE!

Lite mer...Jag har så skumma vinklar, jag rör LITE på huvudet så får jag ett helt nytt ansikte... Jag fattar inte...
Jag har fotat!!

Och som vanligt har jag gjort 34562467547 miljoner olika versioner av en bild och kan inte bestämma mig för vilken som blev bäst. Hjälp?
Själv tror jag att jag gillar den längst upp till höger för jag älskar när det är mörkblått och något orange i fokus liksom... Det mörka är blått och håret är orange. Jag gillar dom färgerna tillsammans.
Rudy <3

MEN SHIT jag glömde att jag faktiskt har en blogg!

Nu ska jag lägga upp lite...


SabrinaGAAAAAAAAAAHHHHHH jag vill kolla på Sabrina!!! Nån som vill ha marathon med mig?
Jag måste fota snart!!!Har inte fotat på skiiiiiitlänge... Men nu ser allt så tråkigt och deppigt ut. Man får ingen inspiration.. Och det blir mörkt så snabbt. Finns inget ljus att fota med.Jag har gråtit tillräckligt idag...Jag har aldrig blivit riktigt mobbad men sånt här påverkar mig alltid och jag känner igen mig. I högstadiet var jag väldigt annorlunda från alla andra och fick skumma blickar och elaka kommentarer men jag låter aldrig någon trycka ner mig, jag försvarar mig själv. Plus att jag hade mina kompisar vid min sida vilket jag alltid kommer vara tacksam över. Om dom inte varit där hade jag nog aldrig klarat av att gå till skolan. Jag visste att jag var annorlunda och såg annorlunda ut men det var JAG och jag ändrar mig inte för NÅGON. Så fuck alla mobbare som känner att dom måste trycka ner någon för att må bättre, att om någon är annorlunda eller överviktig eller ensam så förtjänar dom fysiska och psykiska slag. Ni får vad ni förtjänar förr eller senare.

Var den du vill och se ut hur fan du vill. Var stolt över att inte smälta in i mängden.Jag har suttit och laddat ner alla Sal Mineo's låtar idag

Ni får tycka att jag är skum. För det är jag.Jag sjöng på den här låten när jag skulle äta middag, sen fastnade den i mammas huvud hahaha.


Sen satt hon och sjöng på den...

 


Det är såhär min hjärna fungerar:Jag kunde inte beskrivit det bättre... Tack Dougie!!
Till ett gladare samtalsämne:

Mamma och pappa gillade julavsnittet av Doctor Who! Dom har alltid gett mig skit när jag frågat om dom vill kolla med mig, dom rullar på ögonen och drar en massa skämt och skit. Dom skrattade när det var roligt, var tysta när det var spännande, sa inget skämt när det var fint eller sorgligt. När avsnittet var slut sa jag "det var väl inte så farligt?" så sa dom "det var ganska bra faktiskt, helt okej".

Shululululuuuuuuuu!!!


Okej nej men seriöst, Bobby <3
Jag kommer slå någon.
Dean gets pissedJag älskar när Dean är förbannad... Men nu var det en snubbe som frågade om Bobby's organ. Man ska inte fråga Dean om Bobby's organ. För Bobby ska inte dö.
Jävla Supernatural

BOBBY COME BAAAAAAAAACK! Fyfaaaaan jag grät inte alls när Castiel försvann men nu vill inte tårarna sluta rinna... Bobby får inte dö! What the hell!!!!

Jahupp nu är mina ögon puffiga och min näsa rinner.

Fuck everything.
MineoNatalie Wood & Sal MineoVarför är inte den här bilden större? Jag älskar den!!!!
Rebell

Doctor Who christmas

Hahaaaaaaaaaaaaaaaa nu har jag tjatat på föräldrarna så mycket om Doctor Who att jag fått dom att kolla på julavsnittet från 2010. Vi ska kolla snart! Dom låter inte så glada men vi ska kolla iallafall hahahahaha åhhh... Ibland är jag bra... Eller vad fan säger jag? Ibland? ALLTID!


Varför..........

Jag sa åt min brorsa att köpa Marabou och Polly.
Han kommer hem med Fazer och Polly.
Fazer
är
inte
Marabou.

ShelterDen här filmen var skum. Den handlar om att hon tar hand om folk med fler personligheter och får ta hand om honom. Hon försöker förstå vad det var som gjorde att han fick fler personligheter, vad som hänt liksom...
Den var bra men skum.


 

SvarLÄGG AV. Jag vill dit! Måste kolla upp!!


CheJag kollade på Che när jag gick upp idag.
Är jag den enda som tyckte att den var väldigt stökig och svår att förstå? Det är en massa krig och politik, sen hoppar dom fram och tillbaks i tiden... Jag fattade ingenting. Men jag tror jag ska se den andra delen också... Jag kanske inte köper den, men jag vill se iallafall.

Fan vad Benicio Del Toro är lik den riktiga Che Guevara!Supernatural

Jag måste hålla mig borta från tumblr, alla skriver en massa spoilers om Supernatural och jag har inte sett senaste avsnittet. Det är nåt om Bobby. Om han dör tror jag att jag vill sluta kolla.
Jag kan inte kolla föränn jag varit och handlat. Jag kan inte BARA KOLLA på det, jag måste kolla när det känns rätt. Vänta på perfekta tillfället.Det är Supernatural för fan!
Svar

I WISH. Men tack. I guess.

:DBeing a virgin is like being a unicornExakt hur jag känner. Att få höra "du förstår inte" hela tiden, bara för den anledningen.
Det blir jävligt irriterande efter ett tag.Svar
En skräckfilm behöver inte vara läskig för att vara bra ;) Men jag förstår vad du menar. Den nya versionen är iallafall läskigare än de gamla. De äldre känns mer surrealistiska medan man fortfarande finns kvar i verkligeheten i den här nya versionen.


Måste. Ha.
Idiot

BEWARE
Hoverboard


A Nightmare On Elm Street

Jag, mamma och pappa ska kolla på film snart. Pappa ville kolla på A Nightmare On Elm Street för att Katie Cassidy är med i den haha... Vilken tönt. Fast det var antingen den eller Orphan...Jaa jag är 20 år och kollar på film med föräldrarna. Om ni tycker att det är töntigt tycker jag att ni ska växa upp och dra härifrån.
Alla är arga på mig idag

Och den här gången har jag faktiskt inte gjort nånting...
Jag kan aldrig göra något rätt.PrettyJag bara älskar den här bilden... Sal Mineo och nån tjej. FÖRLÅT men jag vet inte vem hon är. Jag glömde kolla. Fin bild iallafall. Tror det är från en film.
Is this a dream or is it just fanta sea?Doctor Who meets Back To The Future.

Fuck jag kollade nyss in i min lampa så jag ser inte vad jag skriver... Men shit vad jag vill ha denna bil!
Johnny B. Goode

Paint

Jag vill börja mååååååla... Men jag vet inte ens om jag KAN måla. Det skulle bara vara för skojs skull iallafall, det går fan inte att sälja tavlor... Men jag har fått så många ideér! Jag och mamma satt nyss och kollade på Stay, fan vad med ideér man får från den filmen... Oj oj oj.RIP Ryan DunnVad deppig jag blev nu...
Frozen

Äntligen har jag Frozen hemma också! Den glodde jag på idag. Den är inte läskig eller särskilt spännande men är ändå skitbra tycker jag. Dom sitter bara i en lift under hela filmen men på nåt sätt orkar jag kolla igenom den. Och vill nästan kolla en gång till när den är slut. Men vi alla tycker väl olika...


Hidden War (Bang Bang Club)

Jag kollade på en av filmerna jag tog hem, The Hidden War. Den handlar om ett gäng fotografer i Sydafrika på tidiga 90-talet som tar krigsbilder på folk som dör och dödar. En sann historia dessutom.
Ni vet de här bilderna?Greg Marinovich och Kevin Carter som tog bilderna vann ett varsitt Pulitzer pris för dom, och det är det filmen handlar om, de två och ett par till fotografer som springer runt mitt i kriget och tar bilder.


Den var rätt bra, men inte så bra att jag orkar kolla på den igen... Inte nu iallafall... Om nåt år kanske.
RSS 2.0