Bueller...? Bueller...? Bueller...?Jag kanske ska ta och kolla på denna underbara film. Imorrn.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


OJ OJ OJ

Jag såg nyss att jag hade OVANLIGT många besökare på bloggen idag! Hoppas att ni kommer tillbaks! Fast jag förstår inte varför NÅN kommer tillbaks, jag skriver i bloggen som om jag skriver till mig själv. Som en dagbok men ändå inte.
Aja, hej till er nya folk!
Och hej till er gamla också!
HEJ TILL ER ALLA. Så...

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Harry Potter & the deathly hallows pt.1Så äntligen har jag sett den senaste Harry Potter filmen, jag råkade glömma bort den. Jag som brukar vara duktig med att se det senaste! Whatever. Den var bra faktiskt, jag var lite förvånad. Jag förväntade mig inte det. Dom var inte i skolan nånting! Och jag hade glömt bort att han Gandalf, Hogwarts, Gryffindor, vad han nu heter hade dött. Jag trodde han kom tillbaks... Jag kanske drömde det. Jag tyckte filmen var spännande och bara BRA helt enkelt, det var nån scen där dom sprang från några människor som var efter dom och så såg man Ron's ansikte i slowmotion, vet inte varför men jag gillade just den scenen. Hans ansiktsuttryck.
Var det nåt mer? Det enda jag tycker är lite jobbigt med Harry Potter filmerna är alla namn. Det är så många ovanliga namn som man måste komma ihåg. Det är det enda jag har svårt för, det är svårt att hänga med då.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Dreamhouse...Nån som vill fixa ett sånt där hem åt mig?


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


ROCK N ROLL!!!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Liz Taylor's hemlighet om James Dean


För 14 år sedan i en intervju sa Elizabeth Taylor en sak om James Dean som de två hade pratat om när de spelade in hans sista film Giant år 1955:

I loved Jimmy. I’m going to tell you something, but it’s off the record until I die. OK? When Jimmy was 11 and his mother passed away, he began to be molested by his minister. I think that haunted him the rest of his life. In fact, I know it did. We talked about it a lot. During Giant we’d stay up nights and talk and talk, and that was one of the things he confessed to me.
-Elizabeth Taylor, 1997, till Kevin Sessume (POZ Magazine)


Stackars människa... Det kanske förklarar hans personlighet lite mer när man vet vad han verkligen varit med om som barn. Bli antastad av en fucking präst, och man måste tänka på att det var på 40-talet då, hans mamma hade precis dött och allt... Men han lyckades bra i livet iallafall.


Dom två såg ut att vara så jäkla bra kompisar. Undra hur deras relation hade sett ut om han inte hade dött.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Mailbox

Jag vill ha en sån här brevlåda:
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


...

Jag måste prutta. Men den vill inte komma ut. Den har varit inom mig sen igår fan! Something's wrong.

Ska jag verkligen vara så här ärlig på min blogg? Äh.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Sawry

Sorry för NOLL uppdateringar men jag satte aldrig igång datan igår. Jag kollade på Heroes hela dagen. Typ. Nu har jag äntligen fått mamma att börja gilla det haha. Jag sa: "men kan vi inte bara kolla på ETT avsnitt då?" så gick hon med på det... Helt plötsligt hade vi kollat på typ 3 avsnitt men OC började då så jag stängde ner efter att avsnittet var slut så sa hon: "neeeeeej vi måste ju se vad som händer nu!" hahaha. Nu har jag fått mamma att gilla Supernatural, Veronica Mars, Will & Grace, Big Bang Theory, Desperate Housewifes OCH Heroes. I'm gooood.Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vad är det med internet nu för tiden?! Är det bara mitt som är fucked?


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Zombieland

Jag har sett ett antal zombie komedier men de enda BRA jag har sett är Shaun Of The Dead och Zombieland. Pappa kollade själv på den igår och idag skulle jag kolla med mamma. Vem ville kolla med oss då? Pappa! Han älskade den. Jag kom knappt ihåg nånting... Men den är kul. Jag gillar reglerna huvudrollen har. Under filmen säger han ett antal regler han har för att överleva zombievärlden, som "double tap" där man skjuter en zombie två gånger bara för att vara säker på att den är död. Och "cardio" så visar dom en tjock kille som försöker springa från en zombie. Det är viktigt att vara i form om man vill överleva!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Spam spam spam spam spam

Jag älskar spam kommentarer... Inte sånna där "kolla in min blogg" utan helt random på amerikanska. Som "wonderful site, I've gotten alot of useful information". Det är väl ändå en jävla virus kommentar? ORKA!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Trying to be cool

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


HEADBANG!

Jag hade tråkigt när jag kom hem från stan idag.

Fick inga bra bilder.

Men lägger upp iallafall.

För jag måste uppdatera med nåt.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Be kind rewindDen här filmen är så kul och söt... Jag vet inte vad jag ska skriva om den, det tar lång tid att berätta handlingen. En videobutik som håller på att gå i konkurs råkar radera alla VHS filmer och måste filma egna versioner för att kunna hålla igång butiken. Oh, det var inte så svårt som jag trodde haha.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Burrrrrrrp

Mina rapar smakar bajs.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Dagens äventyr

Jag kan inte fatta att jag inspirerade mig själv till att dra ut på äventyr... Ett inlägg jag skrev igår om att min blogg är tråkig så jag måste ut och göra nåt. And I did! Jag drog till stan... Haha. Själv. Jag ville till scifi bokhandeln och se om det fanns nå kul filmer. Jag hittade The Imaginarium Of Doctor Parnassus så den köpte jag, sen hittade jag Zombieland, Hot Fuzz och Be Kind Rewind. Och säsong 1 av Heroes. Efter det drog jag till Bengans för att göra ett nytt försök till att hitta nåt med Cyndi Lauper. Jag stog och kollade på bokstaven C ett tag och hittade inget. Sen sa det "DING!" och jag tänkte... Om det inte finns under C borde det kanske finnas under L? LAUPER liksom. Och jaaaaaaa jag hittade! True Colors och Best Of. Jag tog Best Of. Och helt random låg det en Huey Lewis and The News: Greatest Hits precis där. I took it as a sign from above and bought it.

När jag var klar med det drog jag till stora pressbyrån för att se om det fanns nån kul Kerrang och det var punkspecial med Green Day och skit! Och så fanns det en Rock Sound med Panic och Good Charlotte med en Avenged Sevenfold poster. En stor! Så jaaaa... Det var allt.Oj oj... Ibland känner jag bara för att skriva.
Synd att inget intressant hände.

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Super 8

Steven Spielberg OCH J.J. Abrams? Jag skiter i vad det är, jag MÅSTE se.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


We're off to see the wizard, the wonderful Wizard Of Oz

... because, because, because, because, becauseeeeeeee.... Because of the wonderful things he does, dada da da dada da dada da.

Ibland är det kul att se lite äldre filmer för en gångs skull.Jag sitter alltid och DÖR för Toto, sötaste hunden ever, och hur Dorothy kastar runt stackarn hela tiden.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Ojsannnnnn hoppsannnn

Jag har märkt att jag börjar förlora läsare hahaha... Vi får se om jag kommer på nåt spännande att skriva om. Men inte mycket händer när man bara sitter hemma. Jag kanske ska dra ut på nåt äventyr nån dag? Prata med främlingar. Eller fota kanske. Hmmm.... Så många möjligheter....


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.ZodiacDenna film handlar om en mördare som aldrig åkt fast. Baserat på en verklig händelse och riktiga uppgifter från polisen utspelar sig filmen i slutet av 60-talet till början av 80-talet och följer en kille som började med att rita serier till en tidning till att vara den enda som orkar bry sig om att fånga mördaren som skrivit skumma brev till tidningen och mördat ett visst antal folk på olika sätt.
Filmen var väldigt lång... För lång enligt mig. Ungeffär 2 timmar och 30 minuter. Och inte mycket hände. Dom borde tryckt ihop allt till en normalt lång film (1 timme och 45 minuter) eller gjort en miniserie.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


HAIRY PHOTO

Check out the other blog.

HAIRYPHOTO.BLOGG.SE
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Ninja cat

Jag skrattade så hårt och länge åt den här bilden.Fast jag var väldigt trött också. I still am.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


The Imaginarium Of Doctor ParnassusSvåraste titeln på länge, jag kan bara inte lyckas komma ihåg vad den heter...

Varför har jag inte sett den här tidigare?! Så jäkla bra! Tim Burton meets Harry Potter typ! Det enda dåliga var att Johnny Depp kunde varit med lite längre. Lite lurigt att Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrel är med på framsidan och skit när dom knappt var med nånting i filmen. Vart är Andrew Garfield liksom? Han var ju en av huvudrollerna? Men men... Den här filmen ska köpas...


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Boy AJag är inte så mycket för drama filmer. Den här gjorde det inte bättre... Väldigt seg... Bra handling men rätt så tråkig. Det var sorgligt i slutet, fast jag tycker också att man borde fått se mer för att ge det lite mer känsla.
Andrew Garfield var skitduktig iallafall.
Filmen handlar om en kille som precis kommit ut ur fängleset för ett brott han begick när han var yngre. Han ville starta ett nytt liv och fick hjälp med att skaffa nytt namn, jobb och bostad. Precis när hans nya liv börjar, får pressen reda på vem han är och alla hans kompisar han ljugit för.
När man kollar på filmen får man lite då och då se flashbacks från hans förflutna, och se ungeffär vad som hände och varför han är i situationen han är i. Men det var ändå rätt suddigt för mig, man fick inte se mycket, bara en liten idé av vad som hänt.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Jersey Shore


Haha premiären för Jersey Shores tredje säsong är nu i helgen och jag såg nyss sista avsnittet för den säsongen. Men det var en bra säsong, bara 13 avsnitt men mycket hände. The main thing var nog Sam och Ron som bråkade heeeela jäääävla tiden men... It was good.

Deena störde mig lite, hon verkade falsk.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Housewife

Jag känner mig som en riktig housewife just nu, jag gick upp runt 9 imorse, satte igång att baka, drog till ICA för att köpa blockchoklad, kom hem och städade huset, fortsatte baka och hoppade in i duschen. Och bakada klart efter...
Fråga inte hur jag orkar, jag vet inte själv... Men det är för min brors födelsedag. Idag.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Andrew Garfield

Jag hittade nyss en skitsnygg bild på Andrew Garfield.Woff.

Min favorit typ av bilder: Svartvitt porträtt med närbild på ansiktet, skärpa på ögonen och.. fint hår... Suddig bakgrund. Fint ansiktsuttryck. Äh, jag bara älskar bilden!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


You're so hot...

Den här videon var så otroligt jävla sjuk att den blev rolig. Den är helt störd.
Men den var kul i slutet haha.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Intressant fakta: Yxmorden i Villisca

Yxmorden i Villisca, Iowa.

 

Josiah B. Moore och Sara Montgomery Moore gifte sig den 6 December, 1899 och fick fyra barn, Herman (11 år), Katherine (10 år), Boyd (7 år) och Paul (5 år). Den 9 Juni år 1912 hittades Joe, Sara, barnen och två kompisar till barnen som var 12 och 8 år gamla, nerklubbade till döds med familjens egen yxa följande morgon. Deras granne, Mary Peckham, hade gått ut kl. 5 på morgonen för att hänga upp tvätt. Vid ungeffär 7 på morgonen lade hon märke till att familjen inte hade kommit ut ur huset för att börja med sina dagliga sysslor, och att huset självt var ovanligt tyst. Hon gick och knackade på husets dörr, och när ingen öppnade försökte hon själv öppna dörren men märkte att den var låst från insidan. Efter att hon släppte ut familjens höns, ringde hon Josiah's bror Ross Moore som senare hittade familjen mördad inne i huset.
Det sägs att mördaren gömde sig i en garderob i föräldrarnas sovrum och mördade dom först, genom att hugga sönder deras ansikten med yxan, och gick senare vidare till barnen som också sov på övervåningen.
Även om pastorn George Kelly som var i kyrkan där familjen sist sågs levande erkände till mordet, ignorerades hans bekännelse och mordet fortsatte vara olöst.Deras mord började en kedja av händelser som för evigt ändrade inriktningen av stadens historia och livet för dess invånare. Idag sägs det att huset är hemsökt och en massa turister och paranormala utredare kommer till huset för att hitta bevis på övernaturliga aktiviteter.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.

Glammed out gun

Om jag var en mördare skulla jag skjuta folk med en sån här pistol:Eller nåt enklare, i den här stilen:Oh yes.

OM jag var en mördare. Jag är ingen. Inte än. Haha jag skojjade! SKOJJ.
... eller?


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Mighty TinyHahaha jag skrattade så hårt åt den här bilden... Jag bara föreställer mig hur han pratar och hur excited han är. "Jööööööööööh töjnööö räcöööörpläjöööööör!" Åh... I'm in love.

Jag vill fan ha den där.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Baka baka en massa kaka

Jaaa, så tårtjäveln gick åt helvette. Jag tänker göra muffins istället. Eller cupcakes då. Och så har jag spenderat hela morgonen med att baka kakor. Jag brände mig på fingret. It hurts. Jag funderar på om jag ska täcka hela kakorna med blockchoklad. Bara för att parta till det lite.

Dunno.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Red Velvet

Jag är så snurrig, jag kommer få bo med farmor på hemmet snart. Min brorsa fyller år på fredag och jag trodde det var torsdag idag så jag började med tårtan. Jag får linda in den med plastfolie och typ... Göra klart imorgon kväll kanske. Åhh... Jag suger helt enkelt.

Jag håller på med en jäkla Red Velvet som jag aldrig gjort förut. Hoppas den inte blir skit. Vet inte ens om den blev röd. Jävla helvette. I wish att den kommer bli så här snygg:


Men det tror jag ju icke.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Coincidence?

Jag kom på! Att när jag kollade på Just Go With It såg jag en intressant sak i bakgrunden, två tavlor som var äckligt lika mina tavlor jag hade på fotoutställningen när vi slutade trean i gymnasiet!


Det var ett fullt öga till höger.

Och så här såg en av mina tavlor ut:

Sen hade jag ett grönt öga till höger (men jag gillade inte den så... den är väl raderad eller nåt, vet inte riktigt vart den är...) hur freaky är inte det?! Två tavlor, med samma motiv, upphängda på samma sätt och plats. Jag lovar, jag har inspirerat nån i Hollywood.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Just Go With It (min låtsas fru)Adam Sandler is the man! Det känns som att jag är den enda människan i världen som älskar Adam Sandler. Det känns lite ensamt måste jag säga. Men filmen var kul, även om Jennifer Aniston var med. Jag har inga problem med henne men alla filmer jag sett med henne har varit skitdåliga. Så det var kul att se att hon fortfarande kan liksom!

Filmen är för komplicerad för att förklara vad den handlar om, det blev så invecklat, men Adam Sandlers roll blir kär i en tjej som tror att han är gift för han hade en vigselring i fickan som han raggar på tjejer med (han säger att hans fru slår honom och skit) och han säger att han ska skilja sig, så tjejen vill träffa hans fru och han frågar sin assistent (Jennifer Aniston) om hon kan låtsas vara hans fru. Hennes barn blir hans barn och dom åker på semester och åhhh... Mycket händer. Jag orkar inte förklara. Just watch it.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


 


Elizabeth Taylor

Nu har Elizabeth Taylor dött också. Undra vem som dör imorrn? Okej jag var inte särskilt intresserad av Elizabeth Taylor men hon spelade in en hel film med James Dean så... Nån sorts plats hade hon väl i mitt hjärta haha. Okej, jag ska lägga av... Hon blev 79 år gammal. Vet inte om jag faktist vill leva så länge men good for her iallafall.Liz och JD på inspelningen av Giant.


RIP both of you. Undra vad dom gör i himlen just nu. Snackar om the good old days haha... Flyger runt på enhörningar med glittriga vingar. Sitter på ett moln av sockervadd och äter... Sockervadd.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Re-spect - WALK!

Ahh jag orkade inte uppdatera igår.. SAWRRRY.

Jag drog upp till ICA idag och köpte glass. Och godis. Igår gjorde jag samma sak fast köpte nötter och... Nånting. Mitt minne är inte vad det brukade vara haha. Gahhh jag hatar Valsta! Eller valstabarnen, jag fattar inte varför dom insisterar med att PRATA med mig och GLOOOO! Jag önskar att dom bara kunde försvinna... Men just nu är jag hungrig. Jag tänkte kanske kolla på Tillbaka Till Framtiden eller nåt. Om det är så att någon är intresserad av vad jag gör när jag har supertråkigt. AH! Naturgodis köpte jag också. Men det var jättelite. Igår alltså.

Ajaaaaa.... Jag önskar att jag hade något mer intressant att uppdatera med men.. Nope.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


TIRED

Åhhh jag är så jäkla trött på min design här på bloggen... Headern... Allt... Men jag är så otroligt jävla lat att jag orkar inte fixa något nytt. Sorry.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Kul pratande djur

Jag bara MÅSTE dela med mig av den här videon, jag skrattade så otroligt hårt att när zebrorna i videon kom så skrattade jag inte ÅT dom, jag skrattade MED dom... Fan vilken rolig video.. Men det kanske bara är min humor?
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Limitless


När jag först såg trailern till denna film tänkte jag "Eeeehhh... Jag vet inte jag..." men nu när jag faktist kollade på den var den skitbra! Den var smart men också lite jobbig och stressig. På ett bra sätt, tror jag. Jag önskar att det fanns såna där piller, fast att det inte var livsfarligt att sluta ta dom.

"What if a pill could make you rich and powerful?" säger nog allt du behöver veta om filmen. Eddie Morra (Bradley Cooper) är en författare som ligger efter med sin första bok och bor i en skitig liten lägenhet och träffar en gammal kompis som brukade vara en knarklangare, och hade nu blivit en mer "sofistikerad" knarklangare med ett nytt piller som inte kommit ut i marknaden än. För att vara snäll ger han Eddie ett piller att testa och förändrar hela Eddies liv. Så filmen handlar om hur han blir framgångsrik genom att ta dessa piller men samtidigt hur det är andra som vet om pillrerna och vill också ha.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Marlon Brando

THE GODFATHER.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Audrey Kitching

Audrey Kitching, en rosahårig modell, bloggare, designer och föredetta hårstylist, skrev nyss på sin facebook (eller twitter) att hennes pappa just dött. Ush ush ush jag tycker så synd om henne! Inte kul...Jag tror det var tack vare henne att jag började älska rosa igen. När jag var liten var rosa min favoritfärg, sen orkade jag inte med den färgen längre. Men för några år sedan när jag upptäckte henne började jag älska färgen igen! Jag blev mer tjejig, och älskar glitter och starka färger och skit... aja. Rest in peace Audrey's pappa.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Red Riding Hood

Den här filmen var inte så jäkla bra som alla säger att den är. Inte särskilt spännande... Inte läskig... Inte dramatisk... Inte romantisk... Jag förstår inte vilken genre den är. Den var ingenting. En gåta, när man skulle försöka lista ut vem varulven var. Men inte ens det var spännande. Så... Den var lite "blah". Den påminnde om Ginger Snaps 3. Fast den är mycket bättre. Det hade varit roligare om någon gjorde en MODERN twist av berättelsen om lilla rödluvan, den här utspelades i förr i tiden.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Paul

Kollade nyss på den där nya filmen Paul som handlar om två snubbar som träffar en alien och hjälper honom att åka till en viss destination. Den var kul! Inte sådär att man gråter av skratt eller så men den var rolig!

Bästa citatet från filmen var "Yo fucknuts! It's probing time..." Jag tyckte det var så kul, han gjorde en grej med fingret medan ha sa det också.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.

Oooooreeeeoooo, oreoooo, oreo!Ett rosa oreo halsband? Ja tack.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Snyt dig med stilPuuuuuuurfect.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Gremlins & Goonies

Off to Väsby! Jag och Bea drog hem till Dessi idag för att kolla på film (jag tog med typ 20 filmer) och vi valde att glo på Gremlins och Goonies. Jag älskar att både Bea och Dessi aldrig sett Goonies. Dom var Goonies-oskulder. Jag tror jag förändrat deras liv till något bättre nu haha. Hoppas jag.


Dessi & Bea (jag är aldrig med på bild har jag märkt. Men det är väl nåt bra antar jag.
Nej det ligger inte en Marabou där, ni ser i syne.

Jag är så jävla stolt över mig själv! Jag kramade 3 personer idag! Malin som jag träffade på väg till Väsby och så kramade jag både Dessi och Bea när vi sa hej då. FRAMSTEG IS THA SHIIIIEEEET!!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Kosskväll

Igår drog man till Moe för att kolla på Motorsågsmassakern med henne och Leo. Motorsågsmassakern är en kossklassiker som vi inte sett på evigheter så vi tyckte att den var passande. Moe blev arg på han med motorsågen och kallade honom för en "jävla motorsågsmassak" hahaha.Asså I'm telling you, något har gått sönder i Moe's huvud, she's crazy! More crazy than she was before! Jag vet inte om jag ska säga vad hon gör nu för tiden men bilderna här under är VANLIGA Moe.Gotta love her anyways.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Pisssssssed

Idag är det städdag och nu har jag äntligen städat klart och duschat. Jag blev extra förbannad när jag städade idag så det blev inte så noga. Pms är inget positivt. Och att städa golvet med en blöt trasa är inte heller kul.
Vad skulle hjälpa nu? Will & Grace och en marabou. Mmmmmmm....


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 30

Your favorite song at this time last year.


John Mayer -
Free Fallin'Både Free Fallin och In Your Atmosphere knarkade jag runt den här tiden förra året.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Smurfarna i 3D

Jag vet inte vad jag ska tycka. Kolla in trailern här och berätta vad ni tycker!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


I don't give a damn
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


More Moe

Lite mer bilder jag gjorde på Moe:


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Muffins

Jag ska testa att göra några av dessa muffins nån gång!
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 29

A song from your child-hood.Robyn -
Show Me Love


Det är galet hur den här låten tar mig tillbaks...


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.You'll dance to anything

Panic! At The Dsicos nya album Vices & Virtues är så galet bra! Jag har absolut knarkat sönder alla låtar sedan igår! Och jag lyckades aldrig somna igår kväll så jag satte igång ipoden och lyssnade igenom albumet ungeffär 5 gånger till...

Mina favoritlåtar på albumet hittills är:

Hurricane


Memories


Ready To Go (Get Me Out Of My Mind)


The Calendar


Nearly Witches


The Ballad Of Mona Lisa (så klart)Lyssna och älska.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Fightstarrrrr

Åhhh kolla in Fightstar samlingen en polare i England har:Me wants it. Me wants it baaaaaad.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Moe is coooool...

Ny bild på Moe yooooo:... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Intressant fakta: Hollywood skylten

Hollywood skylten

Hollywood-skylten var ursprungligen en annons för fastigheter:
1923, ville affärsmannen Harry Chandler göra reklam för sitt nya bostadsområde i Hollywood Hills, "Hollywoodland". Den totala kostnaden för annonsen var 21.000 dollar och skulle egentligen bara hålla i 18 månader. Den hette "Hollywoodland Sign" tills 1949, då Hollywood Chamber of Commerce och Los Angeles Parks Department sammarbetade för att renovera skylten. De valde att ta bort "land" delen så att skylten kunde representera hemstaden bättre.

Ett antal olyckliga incidenter har hänt vid skylten under åren, som 1932, självmordet av en kämpande skådespelerska vid namnet Peg Entwhistle, 1973 när skylten ändrades från "Hollywood" till "Hollyweed" för att förespråka marijuana, eller när någon försökte bränna ner bokstaven "L" på 1970-talet.
(P.S. jag såg en bild där någon ändrat texten till JollyGood vilket jag tyckte var lite småroligt)


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.DrömnaglarnaJag vill bara äta upp dom.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Teapot

Men hallå?! Jag bara MÅSTE bo så här i framtiden!
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Hey Monday

Jag visste inte att Glee hade sjungt Hey Monday's låt Candles! Fast det är klart, jag kollar inte på Glee. Men jag såg nyss att Hey Monday släppt en video till den låten och jag brukar läsa kommentarerna. Verkar som att dom blivit superkändisar nu tack vara Glee.Jag gillar den andra versionen av låten bättre.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 28

A song that makes you feel guilty.


David Archuleta - Crush


Jag har ingen låt som gör att jag känner mig skyldig så jag får ge er en guilty pleasure istället. Igen. Om jag hade en låt som gjorde att jag kände mig skyldig så skulle jag fan inte lyssna på den haha. Åh... Jag hatar den här låten. Men den är så bra. Hahaha.
Men låten påminner också om ett avsnitt av Hannah Montana där David Archuleta faktist var med. Miley skulle till skolans bal med en tönt och kände sig skyldig för hon spelade in en låt med David istället. Men till slut drog hon till balen med tönten iallafall.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Panic! At The Disco: Vices & Virtues

Panic! At The Disco kommer ut med sitt nya album Vices & Virtues den 29 Mars och låter sina fans lyssna på det på deras facebook sida. Jag lyssnade igenom alla låtar och personligen tyckte jag det var superbra! De har gått tillbaks till sitt gamla sound som dom slog igenom med, fast med en liten twist. Allt låter inte exakt som första albumet men det är definitivt deras sound. Albumet har mycket melodier och snabba beats till skillnad från deras förra album "Pretty. Odd." som lät lite lugnare och var mer akustiskt.Nu är det bara Brendon och Spencer kvar, jag tycker att Ryan och Jon som lämnade bandet gjorde ett stort misstag. Men de ville inte gå tillbaks till sitt gamla sound (vad jag har hört) utan ville fortsätta med det nya. It's their choice.


Gå till deras facebook och lyssna på nya albumet!... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.

Tropic Thunder

Tänkte bara säga lite snabbt att Tropic Thunder visas på lördag kl: 21.30 på Kanal 5.
Ni måste se den om ni inte redan sett den! Så jäkla rolig!
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


G.I. JaneJag gillar meddelandet den här filmen har: att kvinnor är lika bra som män. Och jag gillar också hur männen i filmen är så jävla kaxiga men hon säger helt enkelt att dom ska hålla käften och behandla henne som dom behandlar varandra. Män är inte bättre än kvinnor, så är det bara.
Skitbra film.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


The Hangover part II

Fan vad jag längtar! Jag visste inte ens att det fanns en trailer...
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


James Dean's final day

Friday, September 30, 1955
8 A.M.: Jimmy arrived at Competition Motors with Rolf Wutherich, who gave the Porsche one last check on spark plugs and oil pressure.

12 Noon: Winton Dean and Charlie Dean showed up to say goodbye, and the four had lunch at the Farmer’s Market on Fairfax Avenue in downtown Los Angeles.

1:30 P.M.: Rolf and Jimmy went to pick up Sandy Roth and Bill Hickman. They went down Cahuenga to the freeway, then up Sepulveda to the Ridge Route.
They drove along the Ridge Route, stopping at Tip’s Diner for something to eat. Jimmy had a glass of milk. Rolf said, “I’d never seen Jimmy so happy. He talked and laughed and seemed very at ease.

3 P.M.: Back on the Grabevine (a grade of the Ridge Route), Wutherich gave Jimmy some advice about driving.
“Don’t go too fast!” I said, my face dead serious. “Don’t try to win! The Spyder is something quite different from the Speedster. Don’t drive to win; drive to get experience!” “Okay, Rolf,” he said with a smile, a sort of smile that laughed at me and my fears.
Then he hesitated for a moment. He pulled a ring from his finger. It wasn’t an expensive ring-just some little souvenir he had picked up, but I knew he had a sentimental attachment to the ring. He handed it to me.
“Why?” I asked.
“I want to give you something,” he said. “To show we’re friends, Rolf.” I was touched. The ring just fitted on my small finger. My hand was much bigger than Jimmy’s.
Jimmy’s driving was like the best in Europe. When he drove, he drove with his whole being. He had good steel in his hands.

3:30 P.M.: Highway patrolman Oscar Hunger pulled Jimmy over and gave him a ticket for doing sixty-five in a forty-five-mile-per-hour speed zone.

5 P.M.: They made a fifteen-minute stop at Blackwell’s Corner at the junction of Routes 466 and 33.

5:30 P.M.: Twilight. Jimmy had averaged seventy-five miler per hour from the time he’d been ticketed, which meant he must have been doing over one hundred miles per hour in some stretches.
A few minutes later, they approached the intersection of Routes 466 and 41 in Cholame. A Ford sedan going in the opposite direction on Route 466 becan to turn left. The driver looked down the road, didn’t see anything coming and turned.
Jimmy said to Wutherich, “That guy up there’s gotta stop; he’ll see us.”

5:45 P.M.: James Dean was dead.
It just sucks, that's all...


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.30 day song challenge: day 27

A song that you wish you could play.


Avenged Sevenfold -
Radiant Eclipse


Vad som fucking helst med Avenged Sevenfold. De snabba trummorna och gitarrerna. Jag önskar att jag kunde spela gitarr eller trummor över huvud taget men jag vill kunna spela sådär haha. Jag kunde inte komma på nån speciell låt med Avenged Sevenfold så jag bara tog nån bra.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.VANS

Älskar dessa skor. Me want. Me want bad.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Nyckeln Till Frihet

Jag kollade på Nyckeln Till Frihet idag.Det är en bra men lång film. Fast jag gillar själva historian, om hur en oskyldig man blir bestraffad till livstid gånger två (!) och hur han skaffar vänner inne i fängelset. Fast han som spelar den mannen ser lite sliskig ut tycker jag, det är det enda som stör mig lite. Och jag absolut älskar slutet. Jag gillar lyckliga slut. Ibland. Men det här slutet är verkliget "YAAAAAAAAAAAAAAAAYYYY!!!".


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Beställning once again

Nu har jag beställt skit igen. Men den här gången var det bara fyra filmer.

 Motorsågsmassakern

 When A Stranger Calls

 Charlie Bartlett

 John Mayer - Where The Light Is


Jag vet inte riktigt varför jag beställde John Mayer. Jag har redan själva albumet. Men den kostade bara 99 så jag tänkte... What the hell.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Rita Hayworth

Jag älskar den här bilden på Rita Hayworth. Burgerrrrrrr.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Creepy Moe

Moe kan gå från söt till creepy på sekunder. It's a gift I guess.

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


The Walking Dead

Någon som kollat in miniserien The Walking Dead än? Jag kollade nyss in det sista avsnittet. Jag tyckte den var skitbra, det var som en jättelång zombiefilm uppdelad i 6 delar. Vissa tror att det bara är en massa zombies och blod men det är mer om människorna som försöker överleva hela katastrofen. Och det är klart att dom stöter på zombies men det är inte överdrivet som vissa filmer är.
Serien går på tv11 22.30 varje söndag.
Undra om det kommer någon sorts fortsättning...?


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 25

A song that you can play on an instrument.


Blinka lilla stjärna

Tyvärr... Är det den enda jag kan spela. På gitarr. På en sträng. Jag har kunnat spela temporära låtar på trummor och bas men bara på musiklektioner. Nu är dom helt borta. Jag kan inte ens komma ihåg vilka det var.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.yummm

Ibland är Moe så het att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Marilyn Monroe som brunettJag bara gillade bilden. Tjolahopp!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Trying to be healthy... Not.

Ibland får jag cp-ryck som gör att jag vill äta frukt och sallad och INGET socker eller kolhydrater eller nåt. Det kan hålla i ett par timmar kanske haha. Så jag drog upp till ICA idag, promenad för att bränna lite... vad det nu heter. På vägen dit såg jag en sak som jag fortfarande inte fattar hur dom kan vara kvar:


It looks really gross. Men jag gjorde det när jag var yngre, det är tuggummi som jag formade som hjärtan. Jag vet inte hur gamla dom är men they're STILL THERE. Dom kan vara upp till 8 år gamla. Men förmodligen 6-7 år gamla. Ewwwww.

Jag köpte sallad (två olika), morötter, vindruvor, russin, valnötter, nyponsoppa, flingor och... choklad. Men det är mörk choklad! Mycket nyttigare än vanlig marabou så SHUT UP. När jag hade lagt i nyponsoppan och gick till andra sidan för att se om det fanns en viss yoghurt jag ville ha så var det en förvirrad gubbe som frågade mig om jag visste vart nyponsoppan var haha. Tur att jag visste. Skojj.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 25

A song that makes you laugh.


The Fold -
Every Band In The USA

(En parodi av Miley Cyrus' Party In The USA)


En annan låt som får mig att skratta är Cobra Starship's parodi av Gwen Stefani's Hollaback Girl. Som heter Hollaback Boy. Bästa delen är "the shit is, supercalafragalisticexpialidocious S-U-P-E-R-C-A-L-A-F-R-A-G-A... uhhh... WHAAAAAT!"... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Dark Water

När jag kollar på Dark Water kan jag inte sluta tänka på hur gärna jag skulle vilja ha en dotter. Jag fattar inte varför jag tänker på det men jag bara vill... Jag vill ha en egen liten krabat som jag kan ta hand om och lämna av i skolan och laga mat till och allt! Det är så skumt. Jag gillar ju inte barn. Men jag vill ha en dotter.
Dark Water handlar om en kvinna som precis skiljt sig. Hon och hennes dotter flyttar till en ny lägen het. Dom ser en läcka i taket och försöker ta hand om det medan en massa skumma saker börjar hända.
Själva filmen är inte den bästa men den går att kolla på nån gång om året. När man glömt vad som händer.

Tjolahopp.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Lite mer Moe

Jag redigerade några fler bilder:


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 24

A song that you want to play at your funeral.


Good Charlotte
- The Day That I DieSpelar inte någon roll direkt men jag vill inte att det ska vara någon ledsen låt, mer någon som jag alltid lyssnade på kanske. Någon låt från några av mina favoritband typ. Men några som skulle passa någorlunda med mina favoritband kan vara Die Romantic med Aiden, Seize The Day med A7X, Breaking Benjamins cover av Who Wants To Live Forever, Time of Your Life med Green Day, Helena med My Chemical Romance och Untitled med Simple Plan.

Och om man vill gråta kan man få spela Broken med Lifehouse, Hide and Seek med Imogen Heap, What Hurts the Most med Rascal Flatts, Chasing Cars med Snow Patrol, Mono med Fightstar eller I Won't See You Tonight pt.1 med Avenged Sevenfold.

Så är det.

Fan, när vi väl snackar om det så vill inte jag att folk ska gråta på min begravning. Jag vill att det ska vara a celebration of my life istället för mourning of my death. Jag vill att folk ska snacka om gamla glada minnen och skratta istället för att tänka "hon är borta och kommer aldrig tillbaks", tänk istället att liksom... Jag är glad för tiden jag hade med henne. Eller nåt.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Leka med Moe

Idag kom Moe och fi försökte fota lite. Hon hade en idé där hon skulle se lite halvt ut som en kille med mustach och skit. Så vi testade. Vissa blev bra, vissa blev inte, men jag föredrog när hon INTE hade mustach haha.
Nu har jag precis börjat redigera så mer kommer väl lite senare eller imorrn.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Pineapple Express

Jag sitter och kollar på Pineapple Express just nu, och måste säga att den är roligare än vad jag trodde! Fast den är lite väl kaotisk och sånt gör mig stressad och ger mig.. Magvärk? Jag får ont i magen! Och måste ta djupa andetag. Men kul är det. Jag brukar inte gilla Seth whateverhisnameis men James Franco är bra i komedier.Jag har alltid undrat varför den heter Pineapple Express men det var visst en typ av weed. Filmen handlar om en knarklangare och en kille som brukar köpa av honom som är på rymmen från två poliser som mördat nån... Typ. Jag har inte varit så uppmärksam för jag gjort lite annat medan jag kollat men det är i princip allt det handlar om. Och dom röker på hela tiden. Och är i stort sett höga genom hela filmen.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Intressant fakta: Exorsism

Annelise Michel var en tysk ung kvinna som påstod att hon var besatt av 6 demoner, bland annat Lucifer och Hitler.

År 1968 när hon var 17 och fortfarande i gymnasiet, började Anneliese drabbas av kramper och hon upplevde sitt första epileptiska anfall år 1969. Det var då en neurolog vid psykiatriska kliniken Wurzburg diagnoserade henne med Grand Mal epilepsi. Snart började Anneliese uppleva djävulska hallucinationer medan hon bad. Hon började också höra röster som sa att hon var fördömd. Domstolen fastställde år 1973 att Anneliese led av depression och övervägde självmord. Hon bad om en exorsism för att bli av med demonerna som slutade med att hon dog år 1976. Även om exorsimen var hennes idé blev pastorn Ernst Alt, fader Arnold Renz och Annelieses föräldrar dömda till dråp.

De första tecknen
Den första inofficiella diagnosen gjordes av en äldre kvinna som följde Anneliese på pilgrimsfärd. Hon märkte att Anneliese undvikte att gå förbi en viss bild av Jesus, och att hon vägrade att dricka vatten från en helig källa. Kvinnan hävdade också att Anneliese luktade djävulskt illa.

Anneliese gjorde ett antal mycket oroande saker. Hon slickade hennes eget urin från golvet. Hon åt flugor, spindlar och kol. Hon bet huvudet av en död fågel. En gång kröp hon under ett bord och skällde som en hund i två dagar. Hon kunde ofta höras skrika genom väggarna i timmar. Att slita av sig kläderna och kissa på golvet blev en återkommande händelse.Kopierade hon sitt beteende från Exorsisten?
Annelises exorsism spelades in och trots att hennes röst var ganska skrämmande, var det en slående likhet mellan morrandet, skällandet och den omänskliga röst Linda Blair hade i Friedkins film. Detta gjorde att folk misstänkte att Annelise hade härmat det hon sett i filmen, om hon ens hade sett den. Men trots filmens premiär år 1974 förklarar det inte Annelises beteende innan filmen hade släpps.

Annelise dog av uttorkning och undernäring.
HAIRY PHOTOMin andra blogg!

CHECK IT OUT.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


?

Jag vet inte vad jag ska uppdatera med här längre!
Jag vet inte vad folk är intresserade av att läsa!
Mycket eller lite text?
Text och bilder?
Bara bilder?
Vad ska man skriva om?
Musik?
Film?
Mig själv?
Mitt liv?
Kläder, smink?


Ehmmm... kommentarer uppskattas.


... i'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Tulips
Jag uppdaterade en av tulpanbilderna....


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


treehouse

Så här vill jag ärligt talat bo nån gång i mitt liv:
Hur coolt skulle inte det vara?! Värsta neverland typ. I like.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


The Madden bros

Grattis mina små bebisaaaaaaaaaaaaaar! Joel och Benji blir 32 idag!
All grown up!


Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag älskar dessa pojkar... Ush! Det är äckligt hur mycket jag älskar dom! De har förändrat mitt liv och jag är förevigt tacksam att dom finns.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Jersey Shore säsong 3

Jag hatar att erkänna att jag faktist kollar på Jersey Shore nu... Men det är så otroligt underhållande. Man fastnar... Jag har fastnat. Och har kollat på 3 avsnitt av den senaste säsongen online. Idag. Ikväll!
Jag vill inte. Men jag vill..... Damn you Jersey Shore!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 23

A song that you want to play at your wedding.


Lifehouse -
You And Me


Vilken tid på bröllopet? När jag går längs gången eller efter när vi festar? Hur som helst.. Den enda låten jag kan komma att tänka på är Lifehouse's låt You And Me. Classic wedding.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


I'm a teapot

Så jäkla söt.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Sleeping on... A burger?

Jag vill ha!!!... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Cleaning sucks.

Idag var värsta dagen för mig att städa huset på. Så fort jag började städa blev jag förbannad. Sen kom brorsan med disk och skit precis när jag fixat där och torkat golvet... Allt bara gick fel. Ush.

Fuuuuuuuck cleaning.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


A Mighty HeartEfter att ha läst om Daniel Pearl ville jag se filmen som gjordes om hans historia. Fast den handlade mer om hur hans fru handskades med situationen och hur hon pratade med folk som försökte hitta honom och hans kidnappare. Filmen sög. Han förtjänar fan bättre... Bara för att Angelina Jolie är med i filmen betyder inte att den är bra. Jag vet att den skulle handla om hur det gick till men dom behöver inte göra den tråkig för det. En film är till för att underhålla OCH berätta en historia men den här filmen berättade mer en historia bara. Fast jag måste erkänna att den vart lite sorglig mot slutet när dom hade sett videon och var tvugna att berätta för henne om det.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.30 day song challenge: day 22

A song that you listen to when you’re sad.Huey Lewis & The News -
The Power Of Love


Jag lyssnar inte på något speciellt när jag är ledsen, men förmodligen nån låt som gör mig glad. So I give you the ultimate song - The Power Of Love. Jag tänker på Tillbaka Till Framtiden när jag hör den och blir omedelbart på bättre humör. I dare you, tryck play och om du inte känner att något inom dig ändras så är du inte mänsklig. Man blir såååå glad! Fan vad den låten är bra...... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Tulpaner 3

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Kul ljuskrona

Vem vill inte ha den här?! Jag tyckte den var hur kul som helst. Eller inte kul men... cool? Äh jag vill ha den. Den är annorlunda. Jag gillar färgerna.

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Tulpaner 2


Vilken blev bäst? Eller ska jag göra nåt annat?


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


TulpanerJag tog den här bilden för ett tag sedan men råkade glömma bort. Jag gillar den. På nåt skumt sätt. Den säger inte mycket och visar inte mycket men är fin iallafall.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Dolls

Hehe... Dolls...

Dockor är creepy.Never liked them. Never will.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Död, death, muerto

Jag mår illa nu... Jag satt och kollade in dödsfall som fångats på video... Jag kunde inte kolla på de flesta för jag klarar inte av hur mycket som helst men såg när några blev skjutna. Sen läste jag om hur vissa fått deras huvud avkurna och skit... BLÄH! Stackarna. Så jävla hemskt. Jag läste om en journalist som hette Daniel Pearl. När jag såg en bild på honom mådde jag ännu mer illa. Inte på när han var död eller så, utan när han levde och var lycklig. Han dog efter att ha blivit tillfångatagen av folk som han faktist hade åkt till Pakistan för att skriva om. Typ Al-Qaeda och hans människor. Jag fattar inte hur NÅGON skulle kunna klara av att skära huvudet av någon. Det är en sak att HUGGA av det, det går snabbt men att skääära... Det tar ju ett tag... Och sen ta tag i håret och lyfta upp huvudet för att visa kameran... VEM GÖR SÅ?! Vem kan vara så störd i huvudet och faktist göra så mot en annan människa?! Jag fattar inte.

Kolla på honom liksom! Han såg ut att vara den trevligaste snubben ever, och bara för att han åker utomlands och ska skriva en artikel blir han kidnappad och mördad för ingenting! Dom trodde att han jobbade för CIA och gav en massa "demands" till USA där dom hade skrivit "We give you one more day if America will not meet our demands we will kill Daniel. Then this cycle will continue and no American journalist could enter Pakistan." Men USA gjorde INGET och han mördades. Jag hade gjort allt jag kunde för att försöka rädda stackars människan liksom. Så jävla onödigt.
RIP Daniel Pearl.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.30 day song challenge: day 21

A song that you listen to when you’re happy.Simple Plan -
I'd Do AnythingJag lyssnar igentligen på vad som helst när jag är glad men... Simple Plans äldre låtar brukar GÖRA mig glad så jag lägger upp en sådan haha. I'd do anythiiiiiiiiiiiiing juust to hold you in my aaarms. Man blir glad.
Annat som gör mig glad är typ Fall Out Boy, Good Charlotte (första 2 albumen), Busted och The Movement. Och några andra singellåtar.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Drömjobbet...Här skulle jag definitivt jobba.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Cake?Kan jag få den här när jag fyller år?... I'm not a complete idiot. Some part are missing.


JawsJag kollade på Hajen för första gången idag. Neeeej, jag har aldrig sett den förut. Alla har alltid sagt hur fake hajen ser ut (Tillbaka Till Framtiden 2) så jag har aldrig känt att jag velat se den. Men idag kollade jag för skojs skull. Den var inte så dålig faktist, man skrattade lite när man fick se den haha. Jag önskar jag kunde visa hur den såg ut men den hade en kul min... Den typ tuggade i luften och såg ut som att den sa "mat? mat? mat? yum, yum, yummm" det var superkul.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Stackars Dougie!

Heartbroken McFly star Dougie Poynter in rehab to get over being dumped by The Saturday's Frankie Sandford.

McFly have confirmed that bassist Dougie Poynter has been in the Priory for the last four weeks as he struggles to get over this split with The Saturday's Frankie Sandford.
Dougie, 23, is said to have been left devastated after he was dumped by Frankie, 22, in November just as they were in the process of buying a new house together and moving from the North London flat they shared.
She is now dating footballer Wayne Bridge, 30. She and Wayne were first seen together in the New Year, but talking last week, the singer said she 'couldn't remember' when they got together. 

Talking to More! magazine last week, Frankie said: 'To be honest, I'm really not sure how long we've been together, it's all been such a whirlwind...'
It only rubbed salt into poor Dougie's wounds to see his former sweetheart move on so quickly


Artikeln är tagen härifrån.

Vilken bitch... Ush. He's better off med nån annan.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Big mistake

Hahahahaahahahahhaahhahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...... Jag orkar inte... Jag addade en tjej på facebook som är ett stort Aiden fan och tänkte "jaa men okej, hon gillar Aiden, jag addar henne" och nu ångrar jag det... Hon verkar jättetrevlig och så men hon skriver hela tideeeeeeen och hon taggade mig nyss i typ 20 bilder av bandet. På bandet. Hur man nu säger. Jag vill inte vara taggad i en massa Aiden bilder! Hennes syrra addade mig också och hon är typ exakt likadan! Om det inte är samma människa!
PLUS att hon la till mig som sin syster! I AIN'T YO SISTAH! What to doooooooooooooo.


Okej det där blev ett galet inlägg men åh.... Fan.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Disney & Star Wars art

Jag hittade dessa två bilder och tyckte dom var lite skojj:
Inte för att jag gillar Star Wars men tänkte att dom som gillar kanske uppskattar bilden.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 20

song that you listen to when you’re angry.


Slipknot -
People = Shit


När jag hör hur Corey skriker och låter förbannad så känner jag att jag inte behöver skrika och vara förbannad längre, han gör det åt mig. Och så är det som ett sorts soudtrack till mina känslor när jag är arg, jag bara hatar folk och tycker att dom suger haha. När jag är arg.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Punk loveJag är kär i den här bilden.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Pick your noseHahahaha jag vill ha! Hur kul som helst ju.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Modern FamilyIdag har jag kollat igenom 3 avsnitt av Modern Family och måste säga att den serien är fan kul! Inte så kul att man sitter och skrattar tills man gråter men den är ändå kul att kolla på.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Hug it out
Jag kommer inte leva länge.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Country StrongDen var faktiskt bra! Jag trodde inte den skulle vara så jättebra (I know, varför kollade jag då...?) eftersom den är som en sorts... film som är baserad på en sann historia typ. Det är den inte men det är en sån typ av film. Och jag gillar inte countrymusik men Gwyneth Palthrow har en jättefin röst. Leighton Meester också.

Check it.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


FriendsSöt.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Then & nowJag erkänner att jag verkligen är en av dom med kamerorna men vi bor i SVERIGE! Det kommer aldrig några bra band hit så jag känner att jag måste ta så mycket bilder som möjligt för att kunna titta på sen och minnas... Men t.ex när Aiden kommer hit tar jag inte så mycket bilder för nu har jag sett dom typ 10 gånger. Jag fattar inte varför dom fortsätter komma tillbaks, det är typ 20 pers på deras konserter.

Anyways. I'm not ashamed. Poop.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 19

song from your favorite album.


Good Charlotte
- A New Beginning (The Young & The Hopeless)


The Young & the Hopeless är, och kommer förmodligen alltid vara mitt favoritalbum. Det fick mig att börja gilla all musik jag gillar idag och var mitt första album EVER. Snacka om att ha tur med första albumet. SCORE!!!
Jag brukar oftast inte gilla sånna här intro låtar
men har alltid ÄLSKAT den här. Hur den börjar med gulligt wonderland sound och går in i rockigt wonderland sen. Love it.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Musik
Jag vet inte vad Miley Cyrus och The Academy Is... gör där, jag lyssnar inte särskilt mycket på dom. Och Hollywood Undead. Men yeah, här är det mesta av det jag lyssnar på om någon undrar... Vad jag lyssnar på...


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


I looove me some ICE CREAM!
Vet inte varför men så är det.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Big Mommas like father like sonDen kändes jättelång. Den var inte så superkul men inte supertråkig heller.
Jag har typ inga åsikter om den här filmen haha. Jag hade inte sett trailern innan jag kollade så jag hade ingen aning om vad som skulle hända i filmen. Det enda jag tyckte var lite halvdåligt var att han som spelar Trent (Brandon T. Jackson) är inte samma skådespelare som i de två första filmerna. Så det var lite skumt. Men jag gillar honom.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


CHANGE OR DIE30 Seconds To Mars är alltid bra på att sprida budskap genom sin musik och jag gillar att dom försöker få folk att förstå hur illa vår planet ligger till, att vi alla måste ändra på våran livsstil för att faktist över leva de närmsta 100 åren!

Vi behöver inte ändra oss särskilt drastiskt, bara något litet gör en stor skillnad.

KOLLA PÅ VIDEON!
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Ice Age 2
Jag kollade på Ice Age 2 idag. Inte den bästa filmen jag sett direkt men jag skrattade några gånger och den var lite söt.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Banananananananana shoesJag skulle faktist kunna tänka mig ett par liknande skor! Är det galet? Om jag kunde gå i högklackat... Och ville. Jag gillar inte bladen men som sagt, några LIKNANDE skor skulle var hur kul som helst!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Mitt framtida hus
Jag har en känsla av att jag kommer bo i något liknande.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.What's in my bag?

Med tanke på min otroliga BOREDOM så... aa... Tog jag kort på allt skit jag har i min väska. Och tänkte.... Att nån kanske är intresserad. Eller inte. Av vad jag har där. Inget speciellt iallafall. Men here you go.Plånbok, iPod, mobil, läppglans, nycklar.... Lite allt möjligt. Men samtidigt något som typ alla har.
Jag är inte så orginell.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Gremlins & ostglass = glad Elin

Jag och mamma kollade på Gremlins och åt lite av min ostglass som jag gjorde igår.
Nu har jag inget att göra igen. Jag har haft så otroligt tråkigt idag... Ush.
Det finns inte ens nån film jag har lust att kolla på. What to dooooo......
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Glam cupcake, take two.

Jag är helt enkelt inte så bra på att rita... Fast den här gjorde jag också lite slarvigt men saken är att när jag var nöjd med den skulle jag bara fixa en liten sak till så fuckade jag upp den. När jag var klar... Så försökte jag fixka och fuckade upp den ännu mer...

Och så försökte jag fixa till den första lite mer också. Men lyckades inte. I gave up on both of them.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.30 day song challenge: day 18

A song that you wish you heard on the radio.


Fightstar - Mercury Summer


Vad som helst med Fightstar egentligen. Spelar ingen roll vilken låt.


Jag skippade gårdagens "challenge" som var "A song you always hear on the radio" delvis för att jag glömde men i stort sett för att jag aldrig lyssnar på radio...... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.The Shortcut

Jag tycker synd om den här filmen. Trailern suger, framsidan suger och ett par saker kunde gjorts bättre men den var bra! Den förtjänar inte att ha så dålig reklam och typ... aa... Vad man nu kallar det. Specialeffekter och hur ljudet delades upp. Jag hatar när man klart och tydligt kan höra när dom har mikrofon och inspelat ljud i samma scen.Jag ska se om jag kan köpa den. Nånstans.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Creeeeeeeeeeepy

Wahhh jag satt nyss och kollade på en massa bilder på mig själv och fick ett sånt där ögonblick där man tänker "shit, det där är MITT ansikte, det är sådär JAG ser ut, det där är JAG, människan som sitter här nu är JAG, det är JAG som rör den här kroppen och kontrollerar saker, det är verkligen JAG på dom där bilderna", det är svårt att förklara känslan men ni har kanske haft en liknande känsla? När man ser sig själv i spegeln och tänker "det där är JAG". Ibland känns det som att det är nån annan i spegeln, att man inte kollar på sig själv.

Det är en skum känsla.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Varför?

Nån mer som märkt hur bloggen fuckar upp sig hela tiden? Med dom här jävla reklamgrejjorna? Let me show you what I mean:Min text läggs brevid reklamen så man knappt lägger märke till den! Suck my balls.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Glam cupcake

Den här vart inte så superbra men jag gillade själva ideén.
Jag ska försöka göra nåt bättre, kanske ge det mer tid! Ibland har jag alldeles för bråttom.
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Mitt hår......

Jag vill göra nåt med mitt hår. Jag vill bli blond igen men vill samtidigt inte förlora allt!!Jag orkar inte vara brunett längre... Jag vill göra nåt kul! Med färger!... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Ostglass?

Idag har inte varit en särskilt händelserik dag... Jag har kollat på Dead Silence, Harry Potter och Liar, Liar. Och nyss blev jag klar med min första ostglass. Det tog EVIGHETER att göra! 3 olika bunkrar att jobba i! Plus två skålar att dela upp äggen i... Och en att mosa digestive kex i...

Aldrig igen.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 16

A song that you used to love but now hate.


Britney Spears -
Slave For YouNär jag var liten älskade jag allt med Britney och Christina. Vissa låtar med Britney är väl helt okej (det gamla skitet) men den här låten tål jag inte. Ush. och Toxic. No thank you.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Frustration...

Fan vad jag hatar mig själv och mitt minne ibland...
Jag hade ett perfekt ämne att skriva om i mina "intressant fakta" inlägg men nuuuu är det borta... Jag kan inte komma ihåg vad jag skulle skriva om... Vad fan var det?! Ååååååååh!!!!


... I'm a complete idiot.


Inspiration

Jag har så många ideér till fotograferingar och bilder jag vill göra men har inga modeller eller platser eller "props". En ny kamera skulle inte skada heller... Eller kunskap.Nåt sånt här skulle vara kul att göra.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


McFly

Ush vad dom växt upp!Coolt och creepy på samma gång.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Skojj videos

Varför gillar jag att kolla på sånna här videos?
Jag bara älskar när folk får vad dom förtjänar... Som när tjurar stångar folk till exempel. Jag tänker bara "yeah boiiiii give it to him!" Är det sjukt av mig?"Now it's the leopards turn to do the poking" hahaha


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Intressant fakta: Frankensteins monster

Frankenstein

Dr. Frankensteins experiment om att leva för evigt skulle egentligen gjorts på sig själv men han vågade inte så han ville skapa en helt ny människa.
Vissa kanske tänker ”Frankensteins monster är fiction…” men det är bara delvis rätt. Frankensteins monster är baserat på en verklig historia från när författaren Mary Shelley var på besök i Frankensteins riktiga slott där hon hörde historian om Konrad Dippel, en ökänd alkemist. Han hade utfört hemska experiment med mänskliga kroppar i hopp om att överföra själen från en kropp till en annan. Folket i staden blev arga och ville inte ha honom där så han blev utdriven ur staden.

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.30 day song challenge: day 15

song that describes you.


McFly -
Home Is Where The Heart Is


Den här var svår! För jag är en komplicerad människa så det finns inte många låttexter som passar in och min musiksmak är ganska bred så det finns ingen som riktigt kan beskriva mig med melodi eller instrument heller så... Jag tog Home Is Where The Heart Is med McFly för jag älskar att vara hemma. När jag är nånstans längtar jag alltid hem. Jag älskar att vara hemma. Hela låten stämmer väl kanske inte riktigt in men titeln gör det.... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


wiL is a f*cking idiot

Den här videon blir aldrig gammal:
... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Happy breakfast

Vill ha, vill ha, vill ha!!!

... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


LIVE!

Så fort jag gick upp imorse satte jag i Good Charlotte's live DVD och käkade frukost. Efter det satte jag i Breaking Benjamin's live DVD. Vad ska man kolla på nu? Jag har kollat på tv ett tag men vill kolla på fler live DVDer.

Mums mums mums!!


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.My gardner, Keith.Varför är dom så roliga? Typiskt Danny...


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 14

A song that no one would expect you to love.Nelly ft. Fergie -
Party People


Det förvånar folk att jag gillar nån sorts hip hop över huvudtaget. Ush. Men Nelly har faktist många bra låtar som jag inte VILL gilla men gör tyvärr det. Den här låten kanske skulle varit på "Guilty Pleasure" istället?


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.Film, film, film

Idag har jag kollat igenom tre filmer: Gremlins, Goonies och The Hangover. Fuuuuck vad jag längtar tills tvåan kommer ut! Hoppas den är lika rolig som den första.


Vad ska man kolla på imorrn då? Det får nog bli konsertdag. Med mig själv.


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.They see me rollin', they hatin'

Den här scenen i Gremlins är bara föööör bra!

För det första är han så SÖÖÖÖÖT, sen är hunden så rolig. Och i slutet säger han "woof wooooof!"


... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


30 day song challenge: day 13

song that is a guilty pleasure.Lady GaGa -
Paparazzi


Kan inte rå för det...... I'm not a complete idiot. Some parts are missing.


Supernatural: The French Mistake

Vet inte om jag gillade det här avsnittet så mycket... Det var kul i början men sen mördade dom Misha. Not fun.... I'm not a complete idiot. Some pars are missing.


RSS 2.0