RIP James Dean

Okej, sista inlägget av min James Dean spam i minne av hans liv och sorgliga död.

COWBOY DEAN








We miss you and you will always be forever young. <3



RIP James Dean





RIP James Dean

Rebel Without A Cause






RIP James Dean



To -

Two, very special people, my precious grandmother and my wonderful grandfather. With all my love forever,

Jimmie



RIP James Dean





RIP James Dean





RIP James Dean

Jag kan inte fatta att vissa människor säger "oh I forgot it's James Dean's birthday today!"

Idioter... Ursäkta mig medan jag går och gråter i ett hörn...






RIP James Dean

Rebel Without A Cause screentest.







RIP James Dean

The last day.






Jag mår illa....




RIP James Dean

Fakta: In the 4th grade, Dean once burst into tears before the whole class and blurted out “I miss my mother.” His mother, Mildred Wilson, had died of cancer when Dean was nine years old. Students who had teased Dean prior to the incident, stopped soon after.






RIP James Dean

“Gratification comes in the doing, not in the results.”

-James Dean






RIP James Dean

Fakta: As a child, Dean knocked out his front teeth in an barn accident and had them replaced with a dental bridge. As an adult, Dean liked to remove the bridge and place it in the bottom of different people’s drinking glasses as a prank.







RIP James Dean

"I think there’s only one true form of greatness for man. If a man can bridge the gap between life and death. I mean, if he can live on after he’s died, then maybe he was a great man. To me, the only success, the only greatness, is immortality."

- James Dean






RIP James Dean

❝ James Dean was more than a phenomenon or even a legend. He was far more than a cinematic genius who could act his balls off. He was simply the greatest screen experience of all time. The fact that he was cut off in his prime is unfortunate but irrelevant. The three films he left us with stand as their own monument. He remains indestructible. He accomplished only three roles, but he ruined the careers of a hundred other aspiring actors who tried to follow him. ❞

— Sammy Davis Jr.





RIP James Dean

James Byron Dean

February 8, 1931 – September 30, 1955






RIP James Dean



At once, he was a man with a great emergent talent, a screwball sense of humor, a flair for daredevilry. Yet he had lofty standards for heroic achievement and was intellectually curious.

-Roy Schatt




RIP James Dean





RIP James Dean

Okej, nu börjar dagen. Bara James Dean ALL DAY.

Han dog den 30e September år 1955. Han skulle varit 80 år gammal idag.







Pardon my French, but Cameron is so tight that if you stuck a lump of coal up his ass, in two weeks you’d have a diamond.





En ung Liz Taylor





Booohoooo Doctor Whooo






LOL





Imorgon är en ledsen dag i James Dean världen, så jag tänker bara spamma en massa James Dean bilder då.



Tennant porn








You're welcome.




Ben & Jerrys

Jag skulle inte ha ätit en massa glass igår och idag... Jag är laktosintolerant.





Svar




Bara för att jag inte gillade X-Men så mycket betyder inte att jag INTE kommer gilla dom andra filmerna, allt beror på själva filmen och handlingen för mig!

Och jaaaa DOCTOR WHOOOO jävla helvettes rumpnisse! Nästa säsong kommer inte föränn 2013! Vi kanske inte ens lever då!!



Men vi har iallafall ett julavsnitt att se fram emot i december.



Terror On Elm Street



Den enda anledningen till att jag kollade på Terror On Elm Street var för Katie Cassidy och hon var knappt med. Jag trodde hon var en av huvudrollerna... Men nu vill jag se den. I shall watch it!




X-MEN




Nu har jag äntligen kollat klart på alla fyra x-men filmerna! Dear looord... Okej, så, jag tyckte att första filmen sög (sorry men jag har bara aldrig orkat kolla på den men nu tvingade jag mig själv från början till slut) den andra var bra, trean var sådär, fyran var bäst. Tjolahopp.




Paul Wesley









Svar 2.0



Jag veeeeeeeet jag kom faktiskt på det efter och tänkte "Bea kommer mööörda mitt ansikte!"






Svar



Jajjamensan! Spock vinkade tillbaks, men Kirk bara nickade med huvudet :/




David Tennant








It's okay to be gay






Thor



Naaaaeeeeee jag vet inte... Den var inte så jättebra... Den var lite kul när han kom till jorden och fattade noll och fortsatte skrika en massa "I am Thor, aaaalllmightyyyy" saker. Men annars... Den är inte min typ av film.

Sawwwwry...




1.21 gw





Mjau



Eller snarare, RAWWWWR.



Size matters





Lick it






En pojke lämnade sin cykel fastkedjad vid ett träd när han gick till krig år 1914. Han återvände aldrig och lämnar trädet inget annat val än att växa runt cykeln.





Chris Colfers utveckling



Varje gång jag ser honom börjar jag le och göra konstiga ljud... Han är så söt!




Goonies






Fuck that shiiieeeet, jag tänker kolla på Goonies...




Good mood

Av någon konstig anledning känner jag mig på så otroligt bra humör jusst nu!
Jag är aldrig på ett RIKTIGT bra humör! It's soooo weird! Mitt hjärta typ... Brinner! Det går inte att förklara! Synd att det kommer vara över imorrn... Men just nu! Regnbågar!





Svar





Dina kommentarer gör mig lycklig.




Jag tänkte dela med mig av en ny låt

Jag har knarkat den hela dagen.

Sleeping With Sirens - Let's Cheers To This



Soundet är såååå oldschool för mig, jag älskar det. Det är sånt jag brukade lyssna på för ett bra tag sen. Ughhh den är så braaaaaaaaa! Jag älskar att ha ny musik.






Svar



Den största frågan jag har är "varför?". Det kommer alltid förbli ett mysterium för mig, varför man vill tortera och skada djur utan anledning. Små hjälplösa djur.





The Bad Girls Club

Alltså, denna serie är bara såååå bäst! Det är så dumt men jag älskar den. Det är bara catfights heeeeela tiden! Det är såååå kul! Judi är min favorit, hon är så skum men så skön hahaha. Hon pratar med växter. Och voodoo dockor.








The Bad Girls Club



Oh snap, jag har kollat in The Bad Girls Club, första avsnittet av säsong 7, och måste säga att jag är kär! Det är catfights hela tiden! Jag älskar catfights!




Tennant







Vilka äääääär ni?



Jag får alltid nå skumma kommentarer från nederländerna? Varför? Är ni nån sorts spam? Virus? Eller trevliga folk som kollar på en massa gamla inlägg på min blogg även om ni inte kan svenska?





OH!

Jag beställde nyss säsong 3 av Doctor Who (den enda säsongen som fanns att köpa) och säsong 2 av Vampire Diaries från cdon.com. Inte för att nån bryr sig. Men jag skriver vad fan jag vill här.





Jag älskar att plåga mina föräldrar med detaljer

Som "jag måste bajsa" eller "jag har mens" eller "my vagina is bleeding" "nu rinner det" "jag bajsade nyss, men det var inget trevligt bajs, det var löst" "jag måste prutta" och så vidare. Jag tycker det är jättekul. För dom säger antingen "nämen!" eller "okej".

Jag är barnslig.






Jag älskade senaste avsnittet av Doctor Who







Varför hatar jag människor?

På grund av detta. Den här hunden var 10 veckor gammal när han blev fastbunden som bete till en pitbull och fick halva ansiktet avbitet, en del av käken krossades till och med! Sen slängdes han in i en bur för att dö.

Jag förstår inte hur vissa människor kan göra så! Hur kan det vara okej? Vad har hunden gjort mot dig? Vad har igelkottarna ni sparkar på gjort förutom att sitta i en buske och se söta ut? Vad har katterna och hundarna, grävlingarna och rävarna ni råkat köra på med bilen gjort för att förtjäna att lämnas vid sidan av vägen och dö? Om ni köper ett djur ska ni älska det, inte använda det som en slagpåse. Det har ni gymmet till.
Jag kan inte ens mosa insekter så det här är verkligen en av de största mysteriumen för mig. Jag mår dåligt av att trampa på en myra, du måste haft en väldigt jobbig uppväxt för att kunna skada ett större djur. Visst, jag är inte vegetarian, men jag säger nej till kött så mycket jag kan. För jag vill inte tänka på hur djuren har dött för att vi ska få mat. Det är svårt att vara vegetarian med tanke på att kött finns i nästan ALLT vi äter. De är grunden till en måltid nästan. Men vi dödar dom iallafall för en anledning och använder nästan allt av djuret till nånting. Att döda och plåga ett djur utan anledning är en helt annan sak. Och jag blir bara så arg och ledsen när jag tänker på det. Detta är varför jag gillar djur mer än människor.




Best quotes















Yes, detta kommer komma varje lördag eller söndag. Om ni inte gillar det... Tough luck.




Varje lördag/söndag kommer hädanefter vara Supernatural/Doctor Who spam dagar.





Come baaaaaack!!!



Whyyyyyyyyyyy??




NYA SUPERNATURAL!!!











Jag och min flodhäst

Jag ska börja ta väldigt skumma och random bilder. För skojjs skull.






Istället för en Supernatural Saturday fick jag en Sci-Fi Sunday.

Det blev så sent igår så jag flyttade Supernatural tills idag. Jag har fortfarande inte kollat. Jag ska se Ghost Adventures nu, sen blir det Doctor Who och Supernatural. Shululuuuuuu!





Chris Colfer



Jag måste bli en man så han och jag kan gifta oss.




Peddo larm

Någon som har en sån här föresten?



Från elgiganten, om man "hamnar i trubbel" med nån "skummis" som försöker "kidnappa eller våldta" dig. Man drar i kedjan så låter det som ett skrik. Tror jag. Jag har uppenbarligen inte testat den för det ska vara väldigt högt... Men... Bra antar jag. Nån som har? Ni borde köpa iallafall! Här där jag bor (Märsta) är det nån som blir skjuten eller mördad varje dag känns det som. Jag vågar inte gå ut själv.




Stockholm med Bea

Oj oj oj, igår var en lååång men kul dag. Jag och Bea var på äventyr i Stockholm, sen drog vi hem till henne och kollade på Doctor Whooooo.




Spock och Captain Kirk. Pommes. Chips. Bajs.

Vi hittade en engelsk affär också, jag köpte godis för JAG TÄNKER INTE SÄGA HUR MYCKET men dyrt blev det. Jag kan bli lite galen när det kommer till sånt. Men det fanns BABY RUTH! Folk som kollat på Goonies fattar varför jag blev så galen på grund av det. Mamma och pappa blev glada också. Vi delade på en.


Goooooooodis!!!!!


Sen klassiska timerbilder:


Tomma glas, gråta av Doctor Who och läsa tidningar.

Classic.




Nu ska jag till stan för att leka med Bea!

Förhoppningsvis kommer jag hem med åtminstonde EN säsong av Doctor Who.





IKVÄLL ÄR DET SUPERNATURAL!!!

Jag kan inte fatta att jag överlevt! Sweet jeeeeeeeesus! Nu är dagen här! Jag kommer sitta och gråta så hårt! Jag har planerat allt, hoppas att mina planer inte krossas!






Huvudvärk...

Jag får bokstavligen huvudvärk av hur jävla själviska och ignoranta VISSA folk kan vara.
Jag försöker göra allt jag kan för alla jag känner, jag kan göra planer för vänner och familj när jag redan hade andra planer för mig själv. Jag verkligen FÖRSÖKER vara där för ALLA. Men när JAG behöver någon eller något, när JAG vill nånstans eller när JAG vill göra något neeeej DÅÅÅÅÅ är alla upptagna med att sitta och fucking pilla på sig sjävla eller nåt. Dom är upptagna med att stirra in i en vägg. Ligga och vila. WTF?!

Så jävla otacksamma! ALLA. Det jag hatar mest är att dom inte ens märker hur ofta jag är där för dom.
Jag har ont i magen nu... Varför bryr jag mig ens...? Why bother.






Pink lips. Green face.





Min flodhäst ute på promenad



Nej, jag leker inte med gosedjur, men den är bra att ha när jag fotar mig själv så jag vet vart jag ska stå för att bli skarp. Visst är den söt?! Jag sitter och gosar med den as we speak.




Modern Family

Åhh det är nu alla serier börjar igen, och jag har suttit och knarkat en massa. Här var det roligaste från första avsnittet av Modern Family:



Asså Dylan... <3




Vampire Diaries







James Franco spam

Jag kände för en James Franco spam... men det blir bara en LITEN. Enjoy:








Jag säger inte att han ser bäst ut i svartvitt men... Jao.





Ditt ansikte!



Jag förstår inte... Det är så orättvist... Jag bara... What...?




Crazy Stupid Love



Jag trodde ärligt talat att den här skulle vara roligare. Ha aldrig höga förväntningar när du ska kolla på en film... Den var rolig! Men låååångsam... Och inte så rolig som jag trodde den skulle vara... Den var roligast mot mitten /slutet.



Oh hello, I'm James Franco... Welcome to "acting with James Franco"



Jag kan bara aldrig få nog av Acting With James Franco. Den här videon är roligast...

"You broke your collarbone? That's stupid..."
"My fucking cat died!"




Söta rara underbara Breaking Benjamin






Bless your face






Ga-ga-ga-ga-gooooooonies!



Måste. Kolla. Nu.



Rise Of The Planet Of The Apes



Jäkla lång titel...
Yes yes yes nu har jag sett denna film också! Den var skitbra, men jag hatar när det ska vara skit om djur... Ush. När dom gör tester och experiment och skit. Blah! Men annars var den skitbra. James Franco. Jag trodde Tom Felton skulle ha en större roll, men allt handlar väl om publicitet antar jag.




Intressant fakta: Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer ansågs vara USA’s värsta seriemördare genom tiderna. Han hade våldtagit, mördat och/eller ätit av minst 17 personer under en period på cirka 13 år.
Detaljerna om vad som fanns i Jeffrey Dahmers lägenhet var fruktansvärda, och matchade bara hans bekännelser om vad han gjorde med sina offer.

Föremål som hittades i Dahmers lägenhet var bl.a.:

 • Ett mänskligt huvud och tre påsar av organ, i en av påsarna fanns ett hjärta, som hittades i kylskåpet.
 • Tre huvuden, en överkropp och olika inre organ som fanns i en fristående frys.
 • Kemikalier, formaldehyd, eter och kloroform plus två skallar, två händer och manliga genitalier som hittades i garderoben.
 • Ett arkivskåp som innehöll tre målade dödskallar, ett skelett, en torkad hårbotten, manliga könsorgan och olika fotografier av sina offer.
 • En låda med två skallar inuti.
 • Ett 57-liters kar fyllt med syra och tre överkroppar.
 • Offrens identifiering.
 • Blekmedel som använts för att bleka skallar och ben.
 • Rökelse. Grannarna klagade ofta till Dahmer om lukten från hans lägenhet.
 • Verktyg - hammare, en vanlig såg och olika borrar.
 • En injektionsnål.
 • Olika filmer, några pornografiska.
 • Blod blöt madrass och blod stänk.
 • En bibel.





Svar



Creepy barn skrämmer mig, och gör mig förbannad på samma gång haha... Under hela filmen tänkte jag "jävla skitunge" men sen vet vi ju båda hur den slutade ;)





KLAAAAAAAINE!!!








Gleeeeeeee!!!





FOOOOOOOOOOOODFIIIIIIIGHT!!!




Svar





I know, right! Jag visste inte vad jag skulle skriva så jag bara tog det haha

Allons-y Allonso!



RÖSTA!

It's voting season!

Rösta på Hoodie Allen, NUUUU!

Klicka på bilden jaoooooo






Breaking Benjamin vs Cyndi Lauper

Okej ingen bryr sig men jag är kär i den här videon.
Ben Burnely sjunger Time After Time av Cyndi Lauper.






Final Destination 5

Nu när jag ändå lägger upp nya filmer jag sett, så kan jag säga att Final Destination 5 var helt okej att kolla på! Typ exakt likadan som de tidigare (förutom fyran, dear loooord vad den sög). Även om jag kände på mig vad som hände i slutet så var det något som var annorlunda från de tidigare filmerna.






SÅ JÄVLA SÖT JAG DÖÖÖÖR!!!



Mot oändligheten, OCH VIDAREEEEEE!




Toy Story 3



ÄNTLIGEN kollade jag på Toy Story 3! Jag trodde inte jag skulle gråta men...






Sniff it





Orphan

Oh snap! Jag vet inte varför jag aldrig kollat på den, men bestämde mig för att kolla på Orphan idag. Den var STÖRD! Och värsta twisten mot slutet. Hon är en jävligt bra skådespelare. Den var bra!



Den handlar om en kvinna, hennes man och deras två barn. Kvinnan hade varit gravid och förlorade barnet innan det föddes, så hon började dricka och filmen börjar nästan ett år efter hon blivit nykter. De bestämmer sig för att adoptera och väljer Ester, en 9-årig flicka som älskar att måla och verkar jättesmart och trevlig. Men det är klart att hon inte är som hon verkar.



Tjejer jag skulle blir lesbisk för: Debra Messing






James Dean's hår







Gratisbio.se

Jag har nyss registrerat mig på Gratisbio.se! Dags att vinna lite gratis prylar!
Jag förstår inte så mycket där, men jag vet att man får poäng genom att vara med i tävlingar haha...
Låter inte så dåligt...






JAG ÄR NOMINERAD FÖR EN EMA!!!



That's right bitches, jag är ett 30 Seconds To Mars fan! Haha.. bästa kategorin... Men jalla, rösta på 30 Seconds To Mars, dom är nominerade i 3 kategorier! Och JAG vill vinna Biggest Fans, så röööööösta!

Klicka på bilden för att komma till sidan.



James Franco







Lite Marlon Brando for yah



Varsågod.



James Dean's jacka





Bunkbeds are cool






Avenged Sevenfold

Jag fixade en bild på Avenged Sevenfold jätte jätte snabbt (la på färg för den var svartvit och fixade kontrastet) men jag kan inte bestämma mig för vilken version som blev bäst?




Den blåa va? Jag spenderade en extra minut på den (det syns nog ganska tydligt) men ska jag fixa den andra lite mer? Den var så eldig och fin... Äh vem bryr sig.

Den blåa får det vara.




The girls of Doctor Who



Jag gråter inte, jag har bara fått en gren i ögat.




Tjejer jag skulle blir lesbisk för: Katie Cassidy






Det enda jag tänkte på under Doctor Who igår:




Det bara förstörde allt. Jag förstog inte.



That moment when you hear people talking about their boyfriends/girlfriends,and going to parties, and getting wasted and stuff...

and you’re just there like…




Jag var tvungen! Okej...




The Devils Bible



The Codex Gigas—also known as The Devil’s Bible—once considered the eighth wonder of the world.

 



Svar



Aww tack du! Men även om jag blir glad kommer det bara vara tillfälligt som vanligt, depression är inget som försvinner tyvärr :( Men tack ändå, många vet hur det känns men ändå inte.







The God Complex

Jag skulle livestreama nya Doctor Who men det var så hackigt vilket gjorde att jag missade en massa av vad dom sa så jag sket i det och glodde på film medans alla kollade klart så dom kunde ladda upp. Nu när alla laddat upp tänkte jag kolla online men nej, då vill det inte ladda...

Så nu måste jag ladda ner men det tar evigheter det också! Kan jag inte bara få mitt jäkla Doctor Who???






Tonfisk sallad



GÖTT!!





Sheldon Cooper



Jag tänker kolla på Big Bang Theory resten av dagen.


Min depression börjar bubbla upp igen



Fuck. Jag vill VERKLIGEN inte gråta. Speciellt på grund av vad som hände förra gången när jag grät i typ 3 dagar. Åhhh men jag är bara så TRÖTT på hela jävla världen! Allt känns så falskt. Allt och alla... Och ingen förstår... Jag känner mig så ensam. NEJ TÄNK PÅ NÅT ANNAT. Gå och lägg dig.





Benjamin Burnley

Tänk hur mycket makt en sån här liten bild har över mig:



Jag blir nästan nervös bara jag kollar på den. Fuck you Ben. Fuck you.






James Dean porn



You're welcome.




Saturday

Det luktar lördag här. Jag kan inte beskriva det men det känns som en klassisk lördag! En klassisk lördag KVÄLL. Om det faktiskt hade varit lördag idag hade det varit perfekt. Åh.... Det känns som en höstig lördag kväll. Och snart kommer det! Jag längtar! Så kan man ta fina höstbilder! Shuuuuue!





Rasberry



Yehhh jag kände att jag måste komma med NÅT nytt, så jag tog denna. Poop!




Nya Vampire Diaries!





RÖSTA PÅ CHRIS COLFER!

Chris Colfer är nominerad till/för en Emmy, han har bara 1% så röööösta!

Click heeeeeere.





Reklam...



Why? På min blogg? Varför?







David Tennant vs KITTENS!




Den i mitten mördar mig! SÅ SÖÖÖT!


Åhh nu kan jag inte bestämma mig för om Matt Smith eller David Tennant är den bästa doktorn... Fuck... Dom är så olika men ändå så lika? ÅNGEST!




Breaking Benjamin logo



Jag satt och mixade lite med Breaking Benjamins logga och gjorde en sån här bild, med olika... bilder. Fast nu, så som ni ser den är den lite taggig, jag lyckas aldrig göra bilder mindre utan att dom blir pixliga och taggiga! I don't get it! Men den här blev min favorit iallafall. Jag ska se om jag kan komma på nån kul idé till en header med den här.




Vegas Baby

Okej, här är videon av Nathan (Misfits), förklaringen till varför han inte kommer vara med i nästa säsong. JAG TYCKER DEN SÖG! Det var alldeles för lite, sämsta anledningen till att han inte kommer vara med också. Dom kunde kommit med nåt bättre. OCH ETT FULLT AVSNITT KANSKE? Nej, jag är väldigt besviken.

PS. om ni inte sett Misfits, för det första måste ni börja kolla! Och för det andra får ni inte kolla på denna video då. Inte för att den skulle vara ett dugg intressant, men om ni skulle vilja börja kolla på Misfits är det en major spoiler alert. Typ.






Mcfly vs The Doctor!

Oh snap! Snacka om överraskning när jag kollade på Doctor Who! HELT RANDOM dyker McFly upp! What?! WHAT?! WHAAAAAT?! Det var jättekort men iallafall! Hahahahahaha whaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttt?!?!?!




Aja... äh jag säger det igen: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT????




Den mystiska chokladen...

Mamma hittade choklad i kylen som ingen av oss vet vart den kommer ifrån. Pappa sa "jag har inte köpt den" och min brorsa sa samma sak. Men sen sa han att det säkert är han som köpt den. Då sa pappa samma sak. Och då sa jag att jag köpt den. Hahaha vi är så barnsliga... Men jag tänker paxa den iallafall.






Jag har börjat få dyslexi

Så om ni ser att jag skrivit något väldigt fel, ignorera bara... Eller så kan ni säga till om ni vill haha. Fan jag kan sitta och läsa igenom ett inlägg 5 gånger och ser inte ett uppenbart stavfel. Jag kan se det ett år senare! Ironiskt om det är nåt i det här inlägget.





Chokladsug

.......... rubriken säger allt.....

Åhhh det här är plågeri! Jag vill ha choklad! Kinapuffar, dumle, kexchoklad, marabouuuuuu, plockgodis, plopp, snickers, mars, milkyway, sån där med mousse i, mörk, ljus, vit choklad, naturgodis, daim, ALLT!





Robert Downey Jr.







Jag har en instängd prutt som inte vill komma ut... Jag döööör det gör så ont!






A blooy mess



Nu vill jag kolla på Misfits igen. Hmmm... Men vilket avsnitt?



Tardis



Jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha!




Do the creep

The Lonely Island påminner lite om mig, Moe och Leo.






Cyanide & Happiness








Blodbad!

Oh dear loooord när jag vaknade imorse var det BLOOOOOOOD överallt. Okej inte överallt, nu överdrev jag men... Jag antar att ni vet vad som hände? Fan, jag hade helvita trosor! Jag tror jag lyckades rädda dom... Den här veckan kommer inte vara rolig.






Jag känner mig utnyttjad av alla jag känner. Det är inte en rolig känsla.





Jag vill vinna på lotto

Jag vill bara vinna på lotto... that's it... Skaffa lägenhet och jobb i Stockholm. Plugga på lite om USA så jag vet vart jag kan bo nånstans där. Det är allt jag vill. Kan jag få det? Vinna på lotto? Please?





Glasses are cool






Intressant fakta: Helga Goebbels




Helga Goebbels dog när hon var 12. Hon blev hon förgiftad av sina föräldrar tillsammans med sina fem syskon i Hitlers bunker den 1 maj 1945, som den sovjetiska armén närmade sig och slutet på Tredje Riket var till hands. Hennes föräldrar, Josef och Magda dödade därefter sig själva.




Fright Night



Yeahhh, jag kollade på nya Fright Night. Den var sådär. Den var inte alls läskig, inte särskilt spännande heller men Collin Farrel? Dave Franco? David Tennant? YES.



Glee high school confidential




Kevin såg ju fett bra ut! Och lilla Chris! HAHAHAHAHA! Så sööööööööööt!!




Svar



Nej I wish. Jag är för slö för att leta efter en massa bilder och jag är inte tillräckligt kreativ för att göra sånna där fina collage hahaaaaaaaa... Men jag kanske ska försöka nån gång?




Svar 2.0








Svar







Min framtid




Folk tycker att jag är så jäkla skum för det, men you know what?





Tjejer jag skulle blir lesbisk för: Jennifer Aniston






Maybe it's Maybelline. Maybe it's Photoshop.




Bloooooooper





Nathan






I LIED






Fuck you Doctor Who som alltid får mig att gråta!






Svar 2.0





Tack du snällaste människa! Sånna där kommentarer gör mig glad! :D
Jag tycker att vi ska bli bästisar.




Jerseyyy

Igår kväll drog jag och Leo till Moe för att glo på Jersey Shore. Om dom ändå gillade Doctor Who eller Supernatural eller Vampire Diaries eller om MOE gillade GLEE så hade vi kunnat göra sånt här oftare. But no. Vi har bara Jersey Shore gemensamt. Suck my buttcrack.



Jusste, Moe höll på att platta sitt hår, det är därför hon hade en bulle på huvudet.



Svar





(jag tror jag ska börja svara på kommentarer så här för jag vet inte om ni får svaren annars)

Jag är ju inte direkt kändis här, så i genomsnitt (typ) kanske jag har runt 30-40 om dagen, ibland kan jag ha 12, ibland kan jag komma upp till 100 (och en gång när jag nästan flippade ur och fattade inte vad som hände hade jag typ 300 från ingenstans).

That's it. Tack för frågan.

Jag gillar frågor, ge mig mer. Jalla.
Jaa jag är svensk och säger jalla. Döm om ni vill.
Och om ni tycker att jag har några besökare then so be it.



Jag älskar alla som läser min blogg, även om jag kanske inte visar det.



I have no regrets

Kom nyss hem från Moe och sitter med äppelpaj och kollar på The Office.







Om exakt två veckor börjar Supernatural!






nej :(

Idag kommer mina två kusiner hit som är typ... 8 år gamla. Jag gillar inte när dom är här för dom är högljudda, har alldeles för mycket energi, vill alltid krama mig och prata och umgås...

Allt jag vill göra är att kolla på Jersey Shore och Doctor Who.






Why...?

Det är skumt hur jag en dag inte lägger upp ett skit här, får hur många besökare som helst men när jag jag lägger upp typ 100 inlägg får jag hälften så många besökare.





Så jävla hemskt!



This young boy was with his parents in a bus terminal when a man grabbed him and took him hostage. The hostage taker became irritated because there where so many police negotiators talking to him at the same time. The suspect then stabbed the boy numerous times which resulted in the police shooting him. Both the young boy and the hostage taker were killed.

Jag vet inte när eller vart det här var men FAN VAD HEMSKT. Tänk, den där lilla gråtande pojken hade inte gjort något men blev huggen till döds bara ögonblick senare.






Oh Jimmy...






Tjejer jag skulle blir lesbisk för: Naya Rivera




Jag ska ge er några sånna här lite då och då. Bara för att.




Dustin Hoffman & Jake Gyllenhaal






NIKE



GE MIG NUUUUU!! Tänk om dom där skorna faktiskt finns att köpa som vanliga skor tills 2015?






Back For The Future



Jag vill ha dom där jävla skorna.... Men priserna på ALLA paren ligger mellan 4000-5000 dollar. Jag vet att pengarna går till parkinsonforskning men VEM FAN HAR RÅD liksom? Kan dom inte göra EN MASSA skor och bara låta DOM PENGARNA gå till forskningen. Det borde fan bli lika mycket pengar, OM INTE MER.





Idioter

Oh dear lord... Jag läste några kommentarer från ett inlägg på nån blogg som sa att det var tjockisar i Miss World och skit... Och att det bara ska vara svenskar med i tävlingen...

The world is slowly fading away... Jag hatar verkligen världen vi lever i. I hate it.

Kolla in alla cp kommentarer (och inlägget) häääääär.





Supernatural





yum





Damon Salvatore



Varför kan inte alla serier börja IDAG. Jag har tråkigt.



Intressant fakta

Gahhhh om jag kommer ihåg ska jag lägga upp nån intressant fakta imorrn!
Jag brukar glömma att lägga upp den där skiten. Jag borde lägga upp något "varje fredag" eller nåt. Bestämma en speciell dag i veckan...


Om ni har något exempel på nåt "intressant" att skriva om är det bara att säga till! Ibland har jag inget att lägga upp... Något historiskt kanske, vetenskapligt... övernaturligt... you know...





Scream



Fan vad länge sedan det var jag såg Scream! Jag kom knappt ihåg nånting! Okej jag visste vem mördaren var men jag kom knappt ihåg hur alla dog... Nu vill jag se nån till skräckfilm! Typ Scream 2, den är bäst av alla 4.




War Is Hell



An unidentified U.S. Army soldier wears a hand lettered “War Is Hell” slogan on his helmet, in Vietnam on June 18, 1965.


Så jäkla fin bild. Poop.



SPN



Jag vill knarka Supernatural resten av kvällen...




Devil



Idag kollade jag på Devil för typ tionde gången. Varför kan jag inte få nog av den?! Jag skulle kunna ha den på repeat resten av mitt liv. I love it. Även om jag vet precis vad som kommer hända och vem mördaren är.




Jag vill ha Doctor Who på dvd men har inga pengar. Vill någon donera?






Varför har inte jag 6 miljoner kompisar för?!

Jag har fått ett litet halvt tillfälligt jobb imorrn där jag ska dela ut papper i stan, men INGEN kan göra med mig. Jag skulle helst ha med mig nån, men alla är upptagna. Fuck my life. Jag vill inte stå själv!





Dinner






Synchronize your Winchesters





YOU IDIOT!



Fan vad jag vill kolla på Goonies nu... Vill nån kolla med mig? Nej? Okej...




Boring

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Jag plockade ur och i diskmaskin. Sen har jag bara suttit framför datan. I need to do somethingggg. Jag ska göra en till äppelpaj. Yayyyy, jag kommer bli ännu fetare!




Doctor Who får mig alltid att gråta.



Fuq dat shiet.




Cuteness





Let me die...




Quinto





Ruby





Forever (insert your situation here)





Roligaste bilden EVER

Jag vet inte om jag redan laddat upp den här men den är så jävla rolig!
Läs texten först, kolla på bilden sen.









Supernatural är så heterosexuellt








Brolin







Everything is Klaine and nothing hurts








Matt Smith



Han kommer alltid vara min doktor. Tjolahopp.






Tisdag!






random

Igår kollade jag på en random Cyndi Lauper blogg och jag bara satt och scrobblade och tänkte "yayyy Cyndi Lauper" men sen helt plötsligt dyker MIN BILD upp! En som jag fixade för ett bra tag sedan, men den var en framsida till en EP hon gjort, min bild har inget att göra med hennes EP men där var den.



Först blev jag shockad, sen blev jag lite arg för att nån snott den, men sen kom jag över det för det är ju inte direkt jag som tagit orginalbilden på henne, jag har bara fixat den till en pop-art bild. Så... Plus att min logga är där. Inte för att folk vet att det är jag men. Evs....



Cyndi Lauper



Yayyy jag redigerade den här lite snabbt igår. I liiiike.






Supernatural season 6 gag reel



Supernatural's bästa gag reel hittills! Så otroligt heterosexuell att jag vill bara dööööööö








Cool story, bro.

Jag och mamma körde nästan på ett rådjur på vägen hem från affären! Vi fick en varsin fartrand i byxorna. Helvete. Tänk om vi hade kört på den!






Paj

Jag vill göra paj men ingen vill handla med mig...
Jag vill inte upp själv för jag ser ut som skit.
Vilket dilemma.






Brendon Urie






Michael J. Fox



Så söööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööt!!!






SWAG





Saker tjejer vill höra




Något Harry Potter, Supernatural eller Doctor Who fan som håller med? Haha.
Jag vill gärna höra alla.

Hagrid, Doktorn och Castiel får gärna komma NU och säga till mig.




Fez






Mirroring




Nu hade jag tänkt kolla på tionde doktorn (David Tennant) men hittar typ inga avsnitt. Poop.




My One and Only




Kollade nyss klart på My One And Only. It was very good. Det var inte så mycket som hände men den var fortfarande underhållande. Den handlar om en kvinna och hennes två söner, dom kör tvärs över america på jakt efter en man hon kan gifta sig med så dom kan få pengar och ett liv efter att hennes man varit otrogen. Men det är alltid nåt fel på männen hon hittar...




Psykologi



Jag gillade psykologi men hade så svårt att förstå. Eller det var väl någorlunda lätt att förstå men det var svårt att komma ihåg. Jag lärde mig typ bara två saker från att gå både psykologi A och B: katharsis och vem Freud var.




Leonardo DiCaprio



Så jävla fin bild!




Night terrors




Senaste avsnittet av Doctor Who alltså... Creepy...



Excuse me, I’m making perfect sense. You’re just not keeping up.





A face in my floor

Helt random igår kollade jag ner på mitt golv och såg ett ansikte. Det var creepy.






Miss World Sweden

Okej så Moe vann inte men hon var bäst iallafall. Den där tävlingen var skit, och domarna tänkte inte ens, dom tog inte den dom tyckte. Tävlingen var fixad. Och jag säger inte så bara för att hon skulle vunnit (eller åtminstonde kommit i top 5), den var faktiskt fixad. Bullshit.








Nu måste jag göra mig i ordning för Miss World Sweden. Nej jag är inte med i tävlingen, jag ska hejja på Moe Yooo.






James Dean



“Naturally, I shall always consider the role of Cal in “East of Eden” as a highlight in my career. It marked my debut in motion pictures. But best? Never! I consider my present role in “Rebel Without a Cause” better than the part of Cal. In each succeeding picture, I shall think of the part as better than the one before. I always must do better. I must improve. I must grow with each year. There is no point in an actor’s life when he must feel that he has done his best. I always think that my best is yet to come. When it does arrive, I know that I shall not feel satisfied.”

- James Dean



Varför fick han bara tre filmer för?



Logan Lerman



Varför? VARFÖR?






Tardis strumpor



ALLTSÅ! Jag måste få min mormor att sticka sånna åt mig.




Did you kiss her back?







Min jacka!

Nu är jag en jacka fattigare.

Jag var tvungen att ta kort så jag kan minnas dagarna vi hade tillsammans:



Den kanske finns på rea sen. Förhoppningsvis.

Här är mitt hår föresten:



Okej man ser väl inte så bra men det är typ orange/rosa. Nån skitkonstig färg. Så får jag se ut ett tag nu.







Ångest

Jag älskar min nya jacka. Men den kostade 400 kr. Jag har inget jobb vilket betyder att jag inte har pengar. Biljetten till Miss World Sweden kostade också 400 kr. Och jag har en massa annat skit ja vill köpa. Så jag tänker lämna tillbaks jackan. Mamma sa att hon betalar för biljetten men jag känner mig så snål och skyldig så jag tänkte köpa säsong 2 av Vampire Diaries eller nåt för pengarna, hon och pappa gillar den serien också så...

Men jag får sån ÅNGEST. Jag älskar verkligen den där jackan. Jag har velat ha den sen jag började gilla Breaking Benjamin. Tack vare videon nedanför. Sångaren har typ en sång jacka och jag har alltid kallat den för en "sooner or later-jacka". Jag vill ha den. Men jag har inte råd.





BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH jag vill ha jackan! Men den är så tunn och jag har redan en liknande jacka som är lite tjockare. Jag får vänta 6 år till istället... Jag borde ha ett jobb runt den tiden.




Galifianakis vs Carell





The immortal words of Nathan Young






Donnie Darko






Misha is such a troll






I don't want to talk to you






Lauper



Den här stilen hade jag när jag gick i sjuan.
Jag lyckades inte lika bra.



True.





Disney prinsessor





Mindfuck









Jett Rink






Unf



Typ.




Bowties are cool







Jersey Shore ikväll!




Yeeeaaaah BUDDY.



Poop

Oj jag lyckades lägga upp 3 arga inlägg i rad! Ett rekord tror jag.
Nu blir det mitt fjärde arga inlägg.

Jag tog blekningen. Jag ville inte ha i för länge, så färgen blev bara ljusare. Nu är det rosa/orange/rött med gult lite här och där. Bättre än vad det var innan iallafall.

Men fortfarande skit.
Och nu måste jag städa huset.







JUST LET IT GO

Åhhh jag står och kollar mig i spegeln hela tiden och försöker planera ut hur jag ska rädda håret. Jag har en flaska med blekning men för det första tror jag inte det skulle räcka till hela håret, det skulle se skumt ut med slingor och MITT HÅR SKULLE RAMLA AV. Jag ser inte ens normal ut med uppsatt! Och min lugg bara förstör ALLT. Det ser så skumt ut. Fuck... Jag tror inte röd hårfärg kommer fixa det heller.

Varför är Miss World Sweden skiten imorrn för?! Jag kan inte gå ut bland folk!




Jag höll på att gå in med blekningen och sa till mig själv "just do it" men sen sa jag "JUST LEAVE IT, LET IT GOOOO".




Crap sticks...

Varför måste mitt liv suga för?! Jag färgade nyss håret. Big mistake. Men jag var så TRÖTT på mitt hår och utväxten var förfärlig, så jag ville ha lite brun/rött/orange i håret. Lite som Amy Pond i Doctor Who. Men neeeeeeeeeeeej, varför ska jag få som jag vill? Det blev typ vinrött, men inte ens snyggt vinrött, det blev bara BLEHHH. Vad ska man göra nu... Jag får typ åka och köpa röd färg så det blir lite djupare färg... Allt mitt hår kommer åka av.




Den där färgen vill jag ha. Om ni tänker kladdkaka. Den färgen har jag. Fast med lite rött i.
Hur fan blev det så?!






Jag känner mig så arg och irriterad idag. Lite deppig också.







Chaaaarlie Simpson



Charlie Simpson - Down Down Down




Breaking Benjamin



Jag drömde om Breaking Benjamin inatt. Det var trevligt. Dom hade en konsert i mitt kök. Och Ben läste vad det stog på min t-shirt. It didn't make any sense men whatever.





Doctor. DOCTOR!

Okej nu har jag kollat klart på alla Doctor Who avsnitt som finns med den 11e doktorn (matt smith). Nu vill jag fan inte kolla på den 10e doktorn (david tennant), när jag är så van vid den 11e. Om folk vill döma mig för det, then so be it.






Pie





Puppy



GrrrrRRRRRrrrRrRRrRRRRrrrRRrrrrrrrrrrrrrrrrRRRrrrrr....





Nya Glee



Det har kommit både en promo och en hel reklam för nya säsongen! YAY! Jag längtar!




People = Shit



Jag kan inte säga det för många gånger: folk suger. Jag hatar folk. That's it.




RSS 2.0