KUSSEBULLE

Heldag med kusinen! Spenderade hela dagen i stan, kom sen hem till mig för att göra sen middag - finsmakarsallad - YUM! Och nej, hon är inte fet, hon är gravid. Haha skojja hon är fet.

(Ps. om du trodde på det jag sa om att hon är fet är du en bajskorv)Stan igen

Idag med kussebullen. Igår åkte jag in dit för ett uppdrag: att hitta en skiva, kanske en till, och nya kläder och en jacka. Jag kom hem med tre linnen. What? Nej. Idag gör vi ett nytt försök.

JAG LÄNGTAR TILL ATT SE KUSINEN!

Stockholm

Stan idag med kossorna. Vi avslutade dagen i kungsträdgården bland körsbärsblommorna!

Purrrrrrdyyyyyyyyy
Jag är aldrig med på bild. Fuck that.It's kind of a double edged sword, isn't it?It's a trap.Ew nu mår jag jätteilla

Jag åt potatissallad. Jag tål inte det.

Nu har jag hittat så mycket ny och bra musik att jag blir galen!!!!

Jag kommer aldrig kunna gå och lägga mig nu! Vill bara hoppa runt i mitt rum och headbanga!!

Ghost Adventures

Blähhhhhhh det här var säsongsavslutningen. Seriöst? 7 avsnitt?
Det var inte så bra heller, det var en massa högljudda bimbos som förstörde.

No man is worth your tearsMitt hjärta gör ont för jag älskar dom så mycket.Supernatural saturday är min favoritdag

Supernatural och Ghost Adventures. Jag saknar sci-fi sundays också, när det kom nya avsnitt av Doctor Who. Snart ska jag OCH MAMMA kolla på Ghost Adventures. Vince Neil från Mötley Crue är med i dagens avsnitt.
Plus att hon tycker Zak är het. Hon sa "är det dom där med han som är lite halvt snygg?" Ja mamma, det är han som är smärtsamt het. Yes.SOMMAR!

Nu känns det verkligen som sommar, pappa är ute och grillar, jag och mamma har suttit ute i solen och nu kan vi käka ute på altanen! Shulululuuuuuuuuu!

Loves itJag tycker de förtjänar att bli stångade och nedtrampade. Jag vet inte om det är skumt, men jag absolut ÄLSKAR att se det. Det är så rättvist. Liksom, vad fan har tjuren gjort för att förtjäna det där djurplågeriet?När Jeremy är ledsen, det är då tårarna kommer#The Vampire DiariesMen jävla helvete vad irriterande

Jag har sagt åt pappa 100000000 00000000 0000000 000000000000 0 0 000 00 0000 0000 00 gånger: FRÅGA MIG INNAN DU KÖPER NÅN FILM DU INTE SETT. Jag har också sagt till honom varje gång han nämner Paranormal Activity: KÖP INTE TVÅAN FÖR DEN SUGER. Vad ser jag nu när jag går ut i vardagsrummet? Paranormal Activity 2.Why.... WHY????

Men stackarn, han kommer aldrig ihåg...Senaste Supernatural var så bra!!!

Jag älskar Charlie, hon måste komma tillbaks! Och Veronica Mars reference! YAY!

KING ARTHUR

Bara en massa Supernatural spoilers

EVERWHERE. Jag vill kolla på det SEN. Så jag får hålla mig borta från internet. For now.

Kanske går och sätter mig ute i solen istället. Men det blåser så mycket.


Good night

Jag har världens huvudvärk som bara inte vill försvinna. Den har jävlats med mig hela dan. Så nu ska jag gå och sova. Nej, jag skojjar inte. Jag har borstat tänderna och är redo att bara kollapsa mot kudden.

Så nu säger jag god natt, med en bra låt av You Me At Six.

New Girl

Jag hade tråkigt, det fanns absolut inget att kolla på, så jag bestämde mig för att fortsätta med New Girl. Ingen aning om vart jag låg nånstans så jag började från avsnitt 10.


Min cheesecake vart inte så god

Jag gillade inte konsistensen. Fast, vad fan vet jag, jag är ingen fucking cheesecake expert, den kanske SKA vara så. Smaken var ju helt okej, jag trodde bara den skulle vara krämigare av nåt slag.

Anyways.

Jag vet inte vad jag ska göra med den nu. Ingen vill ha.

Naaaeeeej Vampire Diaries
So gayClean clean clean

Dags för en paus från städandet.

Jag ska göra cheesecake snart. När jag städat klart. Den som vill ha, kan komma sen.

Gahhh jag gick till ica för att köpa ingredienser, och köpte frysta bär som jag ska ha ovanpå, och smakade några. HOLY SHIT vad sura och beska grejjor det är där i!

Nu blev jag deppig

The Avengers har premiär imorrn. Det visste inte jag. Jag trodde den kom i maj. Så jag kommer sitta hemma och ruttna medan hela sverige är ute och ser den filmen.

Nu vill jag gråta.Det finns ju INGEN att gå med.....................................................................................................
Zac Efron vill vara Sal Mineo


Ibland önskar jag att jag var Cameron från Ferris Bueller's Day OffVarför kan inte jag också tänka sådär? Mitt liv skulle vara så mycket lättare.
John Farnham - You're the voice

Knarkar den här låten just nu. Tack vare denna video:"Take me to Glasgow" hahahahahha

När Colin säger John Farmer DÖR jag för hans skratt efter. Fyfan vilken söt liten bajskorv han är alltså.
IDAG VAR EN BRA DAG

MIN ABSOLUTA FAVORITKUND KOM IN IDAG OCH HAN VAR GLAD ATT SE MIG!!Jag har inte sett honom på MÅNADERRRRRRRRRR!!!! Jag vet inte varför jag gillar honom så mycket men han är så snäll och jag får automatiskt ett stort leende på läpparna när han kommer in.

Sen kom en av mina andra favoritkunder in hihihiiiiiiiiiiiiiii. Fast han verkade inte lika glad.Tappa hörlurarna på marken och skrika "pitt" jättehögt

JAG MÅSTE KOLLA PÅ SUPERNATURAL IDAG!

Note to self: mitten/slutet av första säsongen!

Varför är internet så seeeeeeeeeeeeeegt???

OH MY GOD


ALLTSÅ FATTAR NI HUR LÄNGE JAG SATT OCH GARVADE ÅT DET HÄR?!

Min mage....Onödig fakta om mig själv:

När jag ser ett gulligt djur säger jag WWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! jättehögt tills jag nästan svimmar. Vilket hände för tre sekunder sedan.

Intressant fakta: Invisibility cloak

Forskare från University of Texas i Dallas har skapat ett av naturens mest fascinerande fenomen - osynlighet. De har gjort något de kallar för osynlighetsmantel, som kan dölja objekt från ögat, den fungerar bäst under vattnet och har även en nästan omedelbar on / off knapp.
För att förstå hur det fungerar, måste du först förstå grunderna i 'the mirage effect'. Denna ovanliga erfarenhet ses ibland i öknen eller på varma vägar under sommaren, och kan lura din hjärna till att se objekt som egentligen inte finns.

Det händer när en stor förändring i temperaturen över en liten sträcka böjer ljusstrålar så att de skickas mot ögat istället för att studsa från ytan. Så om du ser en pool av blått vatten i mitten av öknen är det bara den blå himlen som omdirigeras från den varma marken och skickas direkt in i ögat. Din hjärna, den smarta lilla datorn som den är, tar den här galna bilden ut för något mer vettigt: en vattenpöl.
Med detta i åtanke, ville forskarna hitta ett material som har en exceptionell förmåga att leda värme och snabbt överföra den till omgivande områden för att efterlikna de ljus-snedvridande temperaturgradienter i öknen. Detta material, de hittade var ark av "carbon nanotubes" (kolnanorör).

Nanorören - en molekyl-tjocka skivor av kol lindade upp i ett cylindriskt rör - har densiteten av luft men styrkan av stål. De är också utmärkta ledare, vilket gör dem ett idealiskt material att utnyttja "Mirage effekten."
Genom elektrisk stimulering kan det transparenta arket av höggradigt inriktade nanotuber snabbt upphettas till höga temperaturer. Genom att överföra denna värme till dess omgivningar, skapas en brant temperaturändring, vilket gör att ljusstrålarna böjs bort från objektet dolt bakom anordningen. Därför verkar föremålet osynligt.

My feelingssss

Jag råkade glo på ännu ett avsnitt av Merlin.

Jag såg ett namn i början som jag visste vem det var, så jag tänkte först "shuuueeee" sen blev det "nej!" sen "va?" sen "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO O OOO OOOOO OOOO OO OOOOOO OOOO OOO O O" för jag förstog nästan vad som skulle hända.

Åhh.... Jag hatar när det är grejer som händer Arthur och Gwen. Tårarna rann.
Jag hade gråtit som en bebis om det inte var så att min dörr var öppen.Ew

McDonalds sour cream & chive dipp smakar bajs.

Klaine
Kill me now.
Gleeeeeee


Varje gång jag ska skriva Anthony Perkins skriver jag Anthony Hopkins.

VARJE GÅNG. Irriterande.

Time Bomb!

Jag vet inte varför, men kände för att kolla upp en massa All Time Low låtar, jag har aldrig riktigt lyssnat på dom men har en massa låtar på min ipod. Jag fastnade HÅRT för den här låten! Den accustiska versionen är skitbra den med!Anna från Vampire Diaries är med i videon! Eller det ser ut som hon iallafall. Jag är ganska så väldigt säker på att det är hon.M&M

Jag lekte lite snabbt med Moe och Maximus idag.Interesting.....
Svar 3.0Baka scones och kolla på Alice

There's nothing better!


Svar 2.0Jensen Ackles är SUPERHET men jag har ingen Jensen Ackles period jusst nu haha... Och jag älskar att konvertera folk till Supernatural! Jag vet inte en enda människa som sett det och INTE gillat det sååå... Alla ni som aldrig sett det: KOLLA!


Svar
Är inte dom andra det också???

Supernatural <3

HJÄLP MIG HJÄLP MIG HJÄLP MIG!

Jag är besatt av alldeles för många människor på en gång.

Hjälp mig välja EN:

Ben Mansfield?


David Tennant?


Colin Morgan?


Andrew Lee Potts?


Bradley James?


Sal Mineo?Välj nån åt mig SNÄLLA! Mitt huvud kommer explodera!Jag fick nyss ett skumt samtal

Från nån tävling jag är med i. Verkar det som. Jag vet att jag gick med i den men fan vad lång tid det tagit då haha, jag hade glömt bort ju! Aja. Jag förstog typ 20% av samtalet. Nånting om pengar. Eller resor. Tror jag.

Plugg plugg plugg

Sitter och käkar choklad samtidigt som jag skriver in några historiauppgifter på datan. Jag sitter och skriver i ett block, sen skriver jag in på datan. Jobbigt. Men det är lättare att skriva för hand när man läser i boken!


Aja random.SvarAllmänt tycker jag faktiskt att killar är sämre. Speciellt i förhållanden. De kan inte ens dumpa tjejer ordentligt. De kan inte prata om saker de stör sig på eller problem. Dom fattar bara inte.

Killar suger

Kort och enkelt.Girls rule, boys drool.Random gif på ArthurBara för att.Sommarlistan


Jag måste göra en massa av dessa grejjor i sommar!Burning up

Varför är jag så varm idag?? Jag brinner nästan upp!

Fan, på jobbet, jag har några favoritkunder som kommer in, men jag har två absoluta favoritkunder som inte kommer längre! Vart är ni??? Det är en av mina favoriter som kom in idag, han är döv, men han är så snäääääll! Och han luktar sååååååå GOTT! Det kanske är creepy men alltid när han gått sniffar jag in ett djupt andetag haha.


Man märker när jag glott på Merlin

Nu skapade jag en hel fucking Merlin-kategori. Jag orkade inte gå så långt bak för att hitta mitt FÖRSTA inlägg om serien men jag tror jag hittade det mesta. Och ingen är intresserad men whatever. Tjolahopp!


Merlin

Jag försöker spara på avsnittena, men ibland kan jag inte hålla mig. Nu råkade jag glo på ett avsnitt. Varför ska jag alltid sitta och skrika åt datan när det händer saker?

Hahaha jag är så dum... Det var en grej som hände, så tänkte jag "Merlin ring Gaius och säg att det inte funkar!" sen kom jag på "ohh... medeltiden... inga telefoner...".
HAHAHAHAHAHA ASSÅ OOOOHHH MYYYY GODDDDD VAD SÖÖÖÖÖÖÖTA!

Okej enough.
Alltså jag älskar den här serien så mycket att jag mår illa och vill gråta. Ärligt. Jag mår illa.MahroNågra bilder från igår!
Jag älskade färgerna, men nu kan jag inte få till dom igen...


Heta Moe

Igår hahahahÄr hon inte HET?!Ghost Adventures

Senaste Ghost Adventures var så fucking sorgligt. De var hemma hos en familj som förlorat sin dotter i en bilolycka och försökte kommunicera med henne. När de fick "Hi dad" och "miss you all" slog det hårt alltså.

Intressant fakta: Crying boy

Berättelserna och legenden bakom denna målning började omkring 1985, då flera mystiska bränder inträffade runt England. Det mystiska var att det enda som återstod efter allt skräp rensades, var den orörda och obrända målningen av 'Crying Boy'. En brandman från Yorkshire var så upprörd av händelserna att han berättade historien för en tidning i England. Det fanns på den tiden mer än en av dessa målningar i cirkulation och alla verkade ha samma effekt. Tidningen började ta telefonsamtal från människor över hela det område som hade liknande historier att berätta om målningen. En person som kontaktade "Sun" var Dora Mann från Mitcham och hon hade sagt "Bara sex månader efter det att jag hade köpt bilden var mitt hus helt förstört av branden. Alla mina målningar förstördes, utom en, 'the crying boy'. "

Efter en månad av att höra alla berättelser, gav "Sun" sina läsare chansen att ta med sig sina 'crying boy' målningar och ha en stor brasa för att förstöra dem. Alla målningar som fördes till händelsen brändes. Ingen vet säkert var målningen kommer från eller vem konstnären är, men det kan inte bara vara en slump att 40-50 liknande fall inträffade i samma tidsperiod. Bilden i sig var ett porträtt av en föräldralös målad av en spansk konstnär som massproducerades i Storbritannien med flera tusen i omlopp. Det sägs att konstnärens ateljé brann till marken, och pojken dödades senare i en bilolycka. Det sägs att förbannelsen enbart kommer att påverka någon om ägaren av målningen blir medveten om det.Yesterday

Sorry för noll uppdateringar igår, jag försökte göra läxan, sen drog jag iväg för att fota Moe's syrra. Sen hängde vi resten av dagen/kvällen. Så... Ni får väl en intressant fakta igen. Antar jag.Bilder från fotograferingen får ni sen. Nån gång.Fuck läxan...

Jag fattar ingenting. Det har med politik och parlament och skit att göra. Den ska in idag och jag har två såna uppgifter kvar. Jag vet inte ens vad jag ska googla!

Prinsessan och GrodanFråga inte varför jag valde att glo på den här, jag var på ett disneyhumör och hade aldrig sett den.

Fan jag började skriva vad den handlade om men åh... Vad komplicerat... Min hjärna funkar inte som den ska just nu, men de flesta vet väl redan... Annars finns google och youtube.Det enda jag gillade var slutet. Filmen var 1 timme och 30 minuter lång, men den kändes dubbelt så lång. Den var rätt tråkig faktiskt. Jag var inte imponerad. Det var några dagar sedan jag såg den, men jag kommer klart och tydligt ihåg att jag blev så uttråkad och ville göra nåt annat, men tvingade mig själv att kolla klart så jag hade nån film att uppdatera med haha...Anthony Perkins

Jag har hittat så många fina bilder på Anthony Perkins idag.Jag vill lägga upp varenda jävla bild jag hittade men vet att ni inte blir glada då. Detta är min favorit av de jag hittade. Mums. Axlarna. Den kunde varit större. Men jag tar det jag får.Nu kom jag på vad jag mer drömde om!

Jag drömde att jag tappade alla mina tänder!
Ni vet när man känner att en tand är lös, sen åker den helt plötsligt ut, sen kommer en till, en till, sen ramlar det ur tre stycken, sen till slut alla i en blodig röra? Yeah. Jag har drömt det en massa jävla gånger.

Panik varje gång. Sämsta drömmer ever.
I min lilla drömbok står det att man drömmer sånt om man känner sig osäker, stressad eller när man känner ångest och panik över att bli äldre, och att man drömmer detta när saker håller på att förändras i livet. Det stämmer till 100%. På allt.

Världens undergång drömmar suger också.

Jag drömde så mycket skumt inatt!

Jag drömde att det fanns russin som var av björnbär! Skitgoda var dom!
Sen drömde jag om One Direction igen! Dom är överallt! Irriterande!
Och jag drömde att det fanns två versioner av Rebel Without A Cause! I WISH!
Vad mer... Jag vet att det var nåt mer skumt! Men ni vet hur det är, det försvinner... Fuck...
Nåt med Sal Mineo...


Intressant fakta: Fritz HaarmanNär han var 45 år gammal, dömdes Fritz Haarmann för att ha våldtagit och mördat 27 unga män i Hannover mellan 1918 och 1924. Haarmann, som var en polis och privatdetektiv, lockade skolpojkar eller andra driftare från Hannover järnvägsstation tillbaka till sin lägenhet. Där angrep han sina offer och dödade dem genom att bita sig igenom deras halsar. Efteråt sålde han deras kött till lokala slakterier och restauranger, och hävdade att det var fläsk, medan han dumpade benen i floden bakom hans lägenhet. Det var upptäckten av flera skallar i floden som led till hans arrest.Min far

När jag glodde på Simple Plan dvdn idag gick pappa förbi och stannade upp för att kolla lite, jag vet att han tycker dom är roliga haha. Efter ett tag frågade jag vem hans favorit är.
Han gav mig ett svar på en gång! Han sa "han med rosiga kinderna som gav örfilar". Jag visste exakt vad han menade, men trodde han menade Chuck, för jag tänkte "rosiga kinder? Vem fan har rosiga kinder? Ingen har rosiga kinder?" Men så sa han NEJ DEN ANDRA (Pierre). Han har fan rosiga kinder! Det har jag aldrig tänkt på!

(Jaooo hela dvdn finns på youtube verkar det som) Kolla från 2.40! Han har rosiga kinder! Direkt efter kommer scenen jag snackade om, med örfilarna som jag kan kolla på OM OCH OM OCH OM OCH OM igen på!


Så jävla kul! Jag vet inte varför, men jag tyckter det är det roligaste i hela dvdn.

SLAP SLAP SLAP *smiley face* SLAP!


Justin Bieber = James Dean?
BebisarJag vill åka och köpa naturgodis och kolla på Rebel Without A Cause. Yes. Det låter bra.Worst day ever

Vilken jobbig dag! Vaknade tidigt, fick mens, var tvungen att gå igenom en fucking snöstorm, jobbade själv med en massa kartonger med bläckpåsar och satte på klistermärken, gick igenom snöstormen igen, väntade 20 minuter på bussen, städade huset... BLAH! Jag satte igång Simple Plan dvdn när jag var klar med allt haha... Nu är jag hungrig. Och måste göra klart historian. 

Är jag med i dolda kameran eller??

Helt plötsligt kommer en massa killar och flirtar! What? Vart kommer ni ifrån??Det här har aldrig hänt mig förut. This is a first. Varför kommer ni NU? När min ungdom är slut?Tattoo

Jag är 100% säker på vad jag vill ha för tatuering nu, men vet inte hur jag vill att den ska se ut, jag vet inte vart jag vill ha den heller. Eller jag vill HELST ha på handleden, men då vet man inte vad man kommer få för jobb.Jobbigt.CIPHER

Jag har så tråkigt... Så jag gjorde en liten kod åt er.

Om någon listar ut vad det står lägger jag upp en till intressant fakta. 

JRAOOKKTAEJRMTOIGNSVLANGÄBKSURST


Lycka till! Det finns säkert folk som vet EXAKT hur man löser den där. På tre sekunder.

Intressant fakta: Noah's ark

Har man hittat den?

Den 5e Juni år 2006, ledde bibelhistorikern Bob Cornuke en expedition med 15 geologer, historiker, arkeologer, forskare och advokater som skulle hitta resterna, eller hela, Noahs Ark som sades finnas i ett berg 6 timmar norr om Tehran, Iran. Den hade hittills varit begravd under en glaciär men efter att Iran hade haft en av sina varmaste somrar det året och många varma somrar innan det så smälte en del av glaciären och avslöjade en del av ”objektet”.
Under expeditionen hittade man ett altar som kunde vara altaret Noah byggde eftersom det var byggt av samma material som de senare hittade i arken. De hittade också vinrankor som var ungefär 5 cm tjocka i området. DNA:et från vinrankorna visar att det är de äldsta vinrankorna man någonsin hittat, och i bibeln står det att Noah planterade en vingård. Själva arken var byggd i sektioner, ungefär som ett hus som kollapsat under åren.

Nu sägs det också att man hittat arken år 2007 och 2008 på ett berg i Turkiet, där det står i bibeln att arken stannade. Men det finns många skeptiker, som både säger att det är fel berg, att dna:et från materialet är alldeles för ungt, att man aldrig kommer hitta den för att den antingen tagits sönder för att bygga ett hus av träet, eller att den ruttnat i havet.

Personlig åsikt: Om man verkligen hittat Noahs ark, borde man inte hört om det? Eftersom man inte bara hittat den en gång, eller TVÅ gånger som jag skrivit om nu, det är folk som "hittar" den hela tiden. Dessutom, om man faktiskt hittar den riktiga kommer det alltid finnas skeptiker som gör att man aldrig kommer vara säker på att det är den. Eller så har den kanske aldrig funnits?Matt Cohen

Okej, det här är nåt som börjar irritera mig.
Folk säger att han som spelar Lloyd i Malcolm In The Middle är Matt Cohen från Supernatural. Okej, så det står att han från Malcolm heter Evan Matthew Cohen. Och Matt Cohen's fulla namn är Matthew Joseph Cohen. Evan Matthew Cohen's IMDB sida slutar vid 2003. Matt's börjar 2005. Alltså jag börjar bli förvirrad. Är det han eller inte?
Ser ni nån likhet? Jag ser typ 20% likhet, men det är för att jag LETAR efter den.
Har han bytt namn eller?Gold vs SilverGammal bild på Moe. Jag la upp den på facebook, och nu har folk börjat rösta! Fattar inte varför, men så är det. Alla gillar den svartvita. Men den andra har så fina färger tycker jag. Aja.Igår var en händelserik dag

* Jag var snäll mot en främling som hade bråttom till tåget och lät honom gå före mig i kön till bankomaten
* Nån skummis bjöd ut mig och frågade efter mitt nummer
* En katt kom in på jobbet och mjauade
* Köande till Simple Plan, där vi träffade en ny människa
* Jag hoppade och skrek i typ 2 timmar i rad till alla Simple Plans låtar
* Träffade en av killarna från We The Kings
* En lång, mörk och läskig väg hem från stan kl 2 på morgonenEn vanlig dag för mig är att vakna. Äta. Sova. Upprepa.Merlin!

Jag har glömt att kolla på Merlin! Ska jag? Nej... Jag sparar... Eller? NEJ. Jag ska kolla.

Broccoli pajGodaste skiten som finns alltså. Jag blir nästan tårögd.Fuck

Jag missade American Horror Story i söndags.

Jag är så trött idag

Min kropp fungerar inte. Jag kan inte röra mig. Jag börjar bli gammal... Ush...
Jag har också sovit typ 6 timmar på två dygn.Men jag har problem med min nacke, det går inte att sova i min säng. Jag får så jäkla ont i nacken.JUMP!

Den här låten är den ultimata Simple Plan låten för mig. Live iallafall, det är den jag alltid längtar till för man måste hoppa under hela låten! Det är så awesome! Och jobbigt! Men awesome!Det var sådär dom såg ut sist jag såg dom live. Jag kommer ihåg att Pierre hade den där tuppkammen.Simple Plan

IT WAS SO GOOD!! Sist jag såg dom var jag typ 14, jag har saknat dom! Hela min kropp gör ont...
Jag gick med Dessi, och vi kom i tid till insläppet, men det tog fucking 2 timmar att komma in! En jävla lång kö var det när vi kom dit, vi trodde att alla släppts in. Wrong.
Vi träffade en snäll tjej som heter Kristina i kön också, som kom själv från Göteborg för att se We The Kings haha. Jag önskar att jag hade pluggat på lite. Jag kunde bara en av deras låtar.


(älskar folk som fotobombar)


We The KingsDe två bästa bilderna jag lyckades få
Jag är helt död. Jag hoppade och skrek som en galning. Skönt att få släppa ut lite haha.No updates

Om en halvtimme drar jag till jobbet, sen direkt efter blir det SIMPLE PLAN! 

Så jag kommer inte uppdatera nåt föränn imorrn. 

Därför fick ni en intressant fakta. Jag lägger alltid upp en när jag känner mig skyldig haha...
Anyways.

Intressant fakta: ICA-stenar

Ica-stenarna består av runt 15 000 stenar med ingraverade bilder av människor som använder teleskop och avancerad läkarutrustning, samt bilder på människor tillsammans med dinosaurier. Stenarna upptäcktes i en grotta av en bonde i staden Ica, Peru år 1960. Han greps när han försökte sälja fynden till turister. Man tror att stenarna skulle kunna vara lämningar från en sedan länge försvunnen civilisation som samexisterade med dinosaurier, då man behärskade både teleskop och komplicerad läkarvetenskap.
År 1966 fick peruanen dr Javier Cabrera en av stenarna i present, vilket öppnade hans ögon för mysteriet. Snart hade Cabrera köpt upp alla stenarna, och år 1996 öppnade han ett Ica-sten museum.
Stenarna är gjorda av andesit - en gråsvart, vulkanisk stenart, vilket gör det nästan omöjligt att fastställa hur gamla de är, då stenen inte har något organiskt material som kan C14-dateras. Många av de kartliknande skisser av stora kontinenter som återfunnits på flera av stenarna tros föreställa jorden så som den såg ut för tretton miljoner år sedan.

Chad Lindberg i Ghost Adventures!

Jag blev lite sen med Ghost Adventures, och kollade nyss in det senaste avsnittet. Till min förvåning var Chad FUCKING Lindberg med! Jag känner igen honom som Ash från Supernatural, men han har ju såklart vart med i annat!
YEEEEEEEEEEEEEH!

SvarHALLOJ! Jimmy är så sööööööööt yeeeeeeees han är bra! Joo, dom är från internet haha, kommer väl inte riktigt ihåg exakt varifrån men jag skulle totalt kunna maila dom till dig om du vill! Eller det kanske är lite creepy? Din mail står med i kommentaren, jag publicerar den bara inte... Din mail alltså, jag publicerar kommentaren! Oj oj oj nu blev det mycket...

Min dag

Jag råkade glo på The Butterfly Effect (fan vilken hemsk och jobbig film) och Titanic idag. Sen lyckades jag klämma in lite plugg ute i solen också. Fan är det allt jag gjort? Vart tog min dag vägen?

Anyways, imorrn är det Simple Plan! Whoop whooooop!Men jag kommer få sämst plats, jag slutar jobbet kl 5 och insläppet är kl 6. Det tar typ mer än en timme att komma in till stan. Så yayyyy... Jag kommer knappt få se deras ansikten! Men whatever. Jag får försöka armbåga mig fram.
Mamma sitter och kollar på The Hangover helt själv

Hon sitter i vardagsrummet och skrattar
Jag skulle kollat med henne, man fastnade vid datan...Jag behöver nya Doctor Who NUJag trodde det skulle komma en påskspecial?
Först en julspecial, sen en påskspecial? Nej? VARFÖR?SOL!

Härligt väder idag, snön är nästan helt borta! Yes!
Jag tog med historiaboken ut i solen för att plugga, men det blev inget haha...

En liten teckning på hår fick jag iallafall:Jag önskar att jag kunde bli brun. Jag har skumma pigment. Om det har med saken att göra.

Titanic

Den borde visats igår, men eftersom den är idag ska jag glo på den. Eftersom det var 100 år sedan igår som båten sjönk. Men idag borde väl också räknas som 100 år sedan. Det är ju morgonen efter.
Av de 2224 människor som var ombord, fanns det 123 svenskar. Bland de 710 som överlevde fanns det bara 34 svenskar. Inte för att det spelar sån stor roll. Rest in peace, alla som dog. Hemskt alltså.Wolf Creek"Based on true events". När ska folk lära sig skillnaden mellan "baserad" och "inspirerad"? Visst, början och slutet är "baserat" på sanna händelser, men det står klart och tydligt i slutet att man inte vet säkert vad som hände eftersom killen som överlevde inte kunde berätta exakt vart stället var någonstans eller exakt vad som hände. Det stog också att man aldrig hittade tjejerna, dessuton fanns inga vittnen där heller så hela mitten av filmen är bullshit liksom. Det är inte baserat på nånting, det fanns ingen fakta där över huvudtaget. Man hittade aldrig mördaren, och killen som överlevde blev anklagad för morden! Jag skulle sagt "inspirerad" istället för "baserad" på verkliga händelser.

Filmen handlar om tre kompisar som åker på en roadtrip till nåt ställe dom ska festa på eller nåt. På vägen dit stannar dom vid ett ställe som heter Wolf Creek, ett litet vandringsställe där dom ville hänga ett par timmar. När dom kommer tillbaks till bilen vill den inte starta, men en snäll gammal man kommer för att hjälpa dom. Han tar med dom och bilen till sin lilla verkstad för att fixa problemet, och dom sitter och har det mysigt vid en öppen eld. Men den "snälla mannen" är den totala motsatsen till vad han verkar.Jag hatar när filmer tar för lång tid på sig för att komma till saken. Början kunde gått lite snabbare, jag tyckte den var så tråkig och nästan onödig. Man fick ingen viktig fakta, eller anledning till att gilla karaktärerna. Hela grejen med början av filmer är för att lära sig gilla karaktärerna och inte vilja att dom ska dö. Jag brydde mig typ inte när dom dog sen, för jag lärde inte känna dom. Boring. Men den var rätt sjuk när saker väl började hända. Man blev lite stressad och irriterad, vilket är själva huvudgrejen med skräckfilmer.Filmtips

IDAG:

15.00 Spiderwick, Kanal 4
21.00 Titanic, SVT1
21.00 Wolfman, Kanal 3


Dianna Agron blev Punk'd!
Alltså stackarn, men fyfan vad kul det var!Ryan Dunn visste vad han pratade om

SvarWhaaaaaaaaaaaaaaaa-TACK DU! Så jäkla random haha, men tack!Pappa kom hem med choklad idag

Grave Encounters
Varför spenderade jag min tid på att kolla på den här filmen...?

Den handlar om ett gäng som filmar ett realityprogram om spöken (Ghost Adventures, Ghost Hunters, Paranormal State osv) som kallar sig för Grave Encounters. De undersöker ett gammalt mentalsjukhus och börjar tröttna då inget händer, så de försöker komma ut men hittar ingen utväg. Dörren de kom in från har helt plötsligt förvandlats till ännu en korridor, så de vandrar vidare och hittar äntligen bevis på att det finns något efter döden.Jag tyckte att första halvan var så irriterande och barnslig, som att dom FÖRSÖKTE vara dåliga. Det var så uppenbart att dom jävlades med spökprogram som finns idag, och eftersom jag älskar Ghost Adventures blev jag lite pissed för det gör att de ser dåliga ut. Men den blev lite creepy mot mitten. Jag glodde på den för att folk sagt att den är skitbra och skitläskig. Om man aldrig sett en skräckfilm i sitt liv kanske den var det, men jaoooo det finns mycket bättre och läskigare filmer än den här. Bara för att det är filmat med handkameror gör inte att den blir läskig eller "verklig" för det. Skådespelarna gör allt, och dom störde mig.Filmtips

IKVÄLL:

20.00 Material Girls, TV4+
21.30
John Tucker Must Die, Kanal 4
21.30
Pirates of the Caribbean – Vid Världens Ände, Kanal 5
23.50
The Grudge, TV4 FilmOkej, Material Girls är inte världens bästa film, men det är en sån där dålig chick-flick som man kan kolla på när man har tråkigt. Plus att Joel och Benji Madden är med i den.DET HAR INTE KOMMIT NÅT NYTT SUPERNATURAL AVSNITT

KAN NÅGON BERÄTTA VARFÖR DET INTE KOMMIT ETT NYTT SUPERNATURAL AVSNITT PÅ TVÅ VECKOR?

DET SNÖAR

VARFÖR SNÖAR DET?
KAN NÅGON BERÄTTA VARFÖR DET SNÖAR I MITTEN AV APRIL?

Jag glömde mobilen i väskan på ljudlös igenVarenda människa jag känner blir alltid förbannad på mig när jag inte svarar på sms eller samtal, det är oftast för att jag antingen glömt att ta bort ljudlös, eller så är den på både ljudlös och i min väska. Eller så är jag på toa. Eller ute. Kort sagt: jag suger på att svara folk. Ibland står jag i köket och hör inte att det ringer.

Men ingen är perfekt... Vi alla gör misstag... Och ibland lär sig vissa inte av sina misstag...
Malcolm In The Middle

Alltså den här serien kommer FOREVER vara den absolut roligaste serien EVER.
Nu ska jag knarka några avsnitt.

Vintage Love

Kolla in min andra blogg vintagelove.blogg.se!Fast det är väl därför jag förlorat besökare på den här bloggen, för ingen är intresserad haha... Jag försöker komma på nåt som piffar upp den lite. Still working on it.

Ni vet när en låt bara inte vill försvinna ur huvudet?

Det hände idag. Från morgon tills NU har jag haft denna låt i huvudet:Och jag kan inte ens sjunga med, för jag vet inte vad han säger.Filmtips

IKVÄLL:

20.00 Big Daddy, Kanal 3
20.00
Bron Till Terabithia, TV4+
21.00 Stand By Me, Kanal 8AJ AJ AJJJJJ

GAHHHHHHHH jag satt nyss och åt en hård naturgodis, och den GRÄVDE sig in i min tand och det ILADE SOM IN I FUCKING HELVETE OH MY GOD vad ont det gjorde!Liam Payne - Use SomebodyJag är inget fan av One Direction (även om jag måste erkänna att jag har What Makes You Beautiful), men den här covern var så jäkla bra. Han har en skitfin röst måste jag säga.


Jag måste glo på Will & Grace!

(Igen) Det går inte att sluta glo på den serien.
One does not simply watch all Will & Grace episodes just once.

Will & Vince alltså <3

Intressant fakta: Door to hellDarweze, också känt som "the door to hell", är ett 70 meter brett hål i mitten av Karakum öknen i Turkmenistan. Hålet bildades år 1971 när ett team sovjetiska geologers borrigg kollapsade då borren träffat en grotta fylld med naturlig gas. I ett försök att undvika giftiga utsläpp försökte de bränna bort gasen, och trodde att gasen skulle tömmas ut på några dagar. Men det brinner fortfarande idag.
HOLY SHITMitt framtida rum!!!Nu har jag bara 6 avsnitt kvar av PrimevalVad fan ska jag göra med mitt liv när det inte finns fler avsnitt...?
 Alltså jag GRÅTER

Jag vet inte varför jag tyckte det här var så kul, men jag satt och googlade Sal Mineo (jag får googla hur mycket Sal Mineo jag vill) sen såg jag en helt random bild på MERLIN som såg lite bekant ut, så jag kollade upp det. Jaoooo det var en länk till min blogg!

Så jag kollade lite mer och det kom fler och fler länkar hahahahahaha!Jag kanske ska ta det lite lugnt med Sal ett tag?

Bästa videon på youtube EVERCaptain Becker och Arthur kastar frisbeeeeeeeeee!!!!

Åh, ni som varken kollar på Primeval eller Merlin förstår inte...Ibland kan Glee vara så pinsamt...

Eller det är mest den här säsongen om jag ska vara ärlig. Det har hänt flera gånger att jag bara vill gömma mig när det kommer ett musiknummer. Som i senaste avsnittet. När dom pratar, sen smälter dom in dialogen i låten som börjar. Och så gör dom pinsamma grejjer. Denna vecka var det Blaine's nummer som gjorde att jag ville spola framåt. När han står och boxar, och duschar...


Scary story

Bedroom Mirror

A man was awakened by a clap of thunder. He lay in bed, looking at the shadows cast in his darkened bedroom. He was looking at the mirror on his bedroom wall, when suddenly, a flash of lightning illuminated the room.
The man was terrified. For a split second, he had seen faces staring at him from inside the mirror, their eyes blackened, their mouths hanging open.

Unsettled, by the weird apparition, he was unable to sleep for the rest of the night. His mind kept replaying the memory of those disturbing faces staring at him intently.
The next morning, he removed the mirror from his bedroom wall and locked it in a storage room. The next night, he slept like a baby. Days passed and the memory of those horrible faces began to fade.

One morning, he woke up and went into the bathroom to take a shower. He got out of the shower and was drying himself with a towel, when he happened to look up at the bathroom mirror. The steam from the shower had fogged up the mirror and revealed a message written in the moisture.

It read: “Please return the mirrors. We miss watching you sleep at night.”
Goonies foreverrrr

Joel Madden <3Good Charlotte kommer alltid vara mina hjältar. Jag är förevigt deras slav och gör precis vad dom säger. Om dom säger "ge oss varenda krona du har" skulle jag gå och tömma sparbössan på en gång. Inte för att dom behöver mina pengar men om dom säger att jag ska göra det så gör jag det. Simple as that.Connor TempleConnor:
Where are you?
Danny: I'm up here
Connor: What are you doing up there?
Danny: What do you think i'm doing up here?
Connor: I dunno. Kinda why I askedConnor har sån där subtil humor som jag älskar, som inte heller går att förklara för någon, det är nåt man måste se och höra själv. Han gör verkligen hela serien alltså!NEONSlarviga, avkapade naglar som inte alls ser neoniga ut. Men i verkligheten är dom BLÄNDANDE.
SvarOMG BEA CREEEEEEEEPY JAG HAR SUTTIT OCH KNARKAT DEN LÅTEN I FLERA DAGAR! <3

Och Terese, jag ska fan kolla på McFly videos, det är sant att det hjälper hahaha, BEBISAR!

Min blogg är nu signerad av Sal MineoHans autograf är så jäkla fin!PåsknaglarnaNär man har tråkigt har man tråkigt. Jag tänkte göra VÄRSTA påsknaglarna med fucking kycklingar och fucking påskägg och fucking fucking fucking grejjor. Men orkade inte, jag tog bara nån snygg färg.

Och tog kort med godis. Varför inte?

Svar

Du är den enda som bryr sig och förstår, tack haha...
Men just nu är jag i det där stadiet där jag tror att alla tycker att jag stjäl deras syre, och att jag är i vägen. När det känns som att de ser mig som en skugga i bakgrunden och allt jag gör är fel. Jag behöver något som får mig att tänka på annat, så jag ska försöka knarka filmer och serier ett tag.Det enda jag vill göra nu är att äta flingor och glo på The Walking Dead

Anyone care to join me?Ta med flingor.Jag känner inte för att le längreJag behöver förändringar i mitt liv. Men jag vill inte träffa människor.Jag hatar när jag hör pappa sitta och klaga över en film jag gillar.

Man hör "den var ju skitdålig, helt värdelös, nej den var inge bra" osv. från vardagsrummet.Det gör mig så jävla irriterad. Jag får ont i huvudet.


Det är som när någon säger "Breaking Benjamin suger". Jag känner för att hämta motorsågen.
Primeval är så jävla braaaaaaaaaaa!!Säsong 3 är definitivt den bästa säsongen hittills asså! Måste köpa!Stephen Hawking var med i TBBT!

Jag satt nyss och kollade in senaste avsnittet av The Big Bang Theory, som handlade om Stephen Hawking, och jag satt och tänkte "det är klart att man inte kommer få se honom, dom kan inte få honom att vara med i nåt avsnitt" men där satt han! What the fuck?!Intressant fakta: De vises sten

De vises sten är inte bara något J.K Rowling hittade på till Harry Potter, utan är en mystisk sten som var eftertraktad av många alkemister som sökte efter ett sätt att omvandla bly till guld. Den högsta önskan för alla alkemister var dock inte att framställa just guld, utan att framställa ett universalämne som kunde omvandla ett ämne till ett annat. Det skulle kunnat vara från bly till silver, eller vad som helst. Detta de ville framställa kallades för, och kallas fortfarande för "de vises sten". Idén var att denna "sten" endast genom beröring skulle kunna ändra ämnets innersta struktur. De vises sten skulle också kunna fungera som medicin och kanske till och med göra innehavaren odödlig. Stenen påstods bestå av ett pulver som inte bara omedelbart kunde förvandla metall till guld, utan även växa och "föröka" sig så att den aldrig tog slut. Den kände alkemisten Abu Musa Jabir ibn Hayyan skrev ned en formel för framställandet av de vises sten, men tyvärr är dessa så obegripliga att dagens kemister inte kan testa dem.
Det behövs lite Gwaine nu när jag varit borta
Det får duga.

Primeval

Nytt ögongodis efter att Stephen dött!
Connor är ju hur söt som helst, men Captain Becker alltså.

Relevant gifOkej enough depp. Nu kör vi som vanligt.I'm back!

Sorry för att jag inte uppdaterat nåt.

Min deppiga period har kommit tillbaks. Rösterna som säger "du är värdelös, du slösar andras tid, du behövs inte här, du är ful, fet och dum i huvudet, du har ingen framtid, ingen gillar dig" osv terroriserade mig igår. Mer än vanligt. Jag hade ett litet breakdown.Anyways.Det kommer inte bli mycket uppdaterat idag.

Förmodligen inte imorrn heller...

Men när jag kommer tillbaks får ni en intressant fakta! Jag ska se till att det blir en bra.


Filmtips

IDAG:

16.15 Harry Potter och Fenixordern, Kanal 6
19.00
Natt på museet, TV4+
21.10 Natt på museet 2, TV4+
22.15 Bruce Den Allsmäktige, Kanal 4


Bam Margera on Punk'd

Senaste avsnittet av Punk'd!
Haha Ronnie från Jersey Shore blev punk'd av Bam Margera! I love it!
Jag känner mig utnyttjad.Rebel, rebel
Jag tror det är olagligt att vara så där söta.

Vet inte om detta ska bli James Dean eller Sal Mineo kategorin. Så jag lägger in den på Film.


Rebel Without A Cause, 1955.BLOGG.SE I SWEAR TO GOD!!!!!!

YOU ARE MAKING ME SO FUCKING PISSED, DET ÄR INTE FUCKING SANT!!!

SLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!


Hahaaaaaaaaa I love it...

Blogg.se kan verkligen göra mig förbannad ibland.

Mina länkar syns inte, för det går inte att ändra färg på dom.

Jag tar på förhandsgranska, och ser att dom är svarta och syns klart och tydligt. Sen när jag sparat och går och kollar på bloggen, är dom VITA och smälter alltså då in i bakgrunden.

NY BLOGG!

Eller EN TILL BLOGG, jag lämnar inte den här.

Klicka på bilden för att komma dit!Bara för att ibland måste jag få ut lite av mina James Dean, Sal Mineo och Anthony Perkins bilder. Jag vet inte varför men jag känner att jag måste dela med mig, så jag skapade bara en fucking vintage blogg. Jag kommer lägga upp bilder på mina tre pojkar, sen typ Rita Hayworth, Marilyn Monroe och Natalie Wood som "huvudpersoner" sen andra människor och grejjer. I dunno.

Jag sitter fortfarande och funderar på design och innehåll.Fucking Agravaine

Jag råkade kolla på ett till avsnitt av Merlin. FAAAAAAN vad jag hatar Agravaine! "There's a traitor among us" JAAAAAA DET ÄR DUUUUU jävla asshole!! Skyll inte på Gaius!

Kidnappar Gaius och säger att han rymt för han är skyldig...

GWAAAAAIIIIIINEEEE to the rescue!Filmtips

IDAG:

16.15 Harry Potter och Fången Från Azkaban, Kanal 6
21.30
Harry Potter och Halvblodsprinsen, Kanal 4
21.30 Pirates Of The Caribbean: Död Mans Kista, Kanal 5
Destiel/Cockles

  Jag fick pappa att kolla på Alice

And he liked it....
Han satt igenom hela också! Utan paus! I'M SO PROUD!Doctor Who spoilers!NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Varför bråkar dom vad har hänt OMG!!!

Jag är redo att få mitt hjärta krossat. Eller inte. Please don't doooo thiiiiiiis!!!

Facebooooooook

Det är skumt hur folk gillar bilder jag INTE gillar så mycket, men sen lägger jag upp en bild jag ÄLSKAR och är skitstolt över, så får jag varken kommentarer eller "gilla". Fan, jag behöver feedback för att må bra. Jag går alltid tillbaks och tar bort en massa bilder som är tomma av feedback. Jag får ångest!

Här är en random bild på Tony Perkins. För den är fin.

Mamma lyckades få mig att plocka ur diskmaskinen.

Sen trodde jag hon var allvarlig när hon sa att jag skulle plocka i den också, men uppenbarligen skojjade hon, och sa det EFTER jag var klar med att plocka i. Vilken tönt. Men hon fick dåligt samvete haha...

Jag kanske kan få henne att kolla klart på Alice med mig då. Eller Doctor Who.

AAAAAAAAAHHH!!!!!

FOR FUCKS SAKE DEN HÄR FUCKING DATAN IDAG ALLTSÅ OH MY GOD VAD ARG JAG BLIR, NU SVETTAS JAG OCH HJÄRTAT DUNKAR UPPE I HALSEN SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT VAD FÖRBBBBBBBBBBANNNNNNNNAAAAAAAAD JAJJAJJAJAJAJJAJAJAJAAAAAAAAAAG KAN BLI PÅ DEN HÄR DATAN IBLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAG SKREV ETT HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT FUCKING INLÄGG OCH DET FUUUUUUCCKCKCKCKCKCKCING RADERADEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! BARA FÖR ATT DATAN OCH INTERNET SKA FUCKING HACKA SOM EN FUCKING HACKSPETT SOM FUCKING HACKAT UPP SIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGG!!!!!!!

GGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!
Random

Jag drömde att killarna i One Direction tyckte jag var het. Och att en av dom bjöd ut mig. Så sa jag att jag är tillräckligt gammal för att vara hans mamma. Varför drömde jag om dom? Av alla människor?

Sen drömde jag om kläder som vanligt. Det var skitsnyggt...Det är så dåligt att jag inte kan visa hur det ser ut i mitt huvud för jag kan inte rita haha, men byxorna var lite jeansliknande men med TUNNT tyg, och det var lite rutigt av nåt slag. Dom var puffiga och höga. Sen var det ett linne som hade små blommor. Sen hade jag ett par converse med samma mönster. Så jäkla snyggt var det haha.Jag känner inte för att göra nånting idag

Deppdag.
Jag känner mig stressad inför historian som ska skickas in på söndag. Jag har typ 5 uppgifter som varken jag, mamma eller pappa kan. Vi får samarbeta på google sen.Intressant fakta: Belle Gunness

Belle Gunness var en storväxt kvinna som kom till USA från en liten fiskeby i Norge 1881. Som alla andra invandrare från 1800-talet såg den unga kvinnan Amerika som överflödets land, där hon kunde sätta sina gudagivna talanger till den mest lönsamma användningen, och Belle's särskilda talang var mord. De flesta av hennes offer var antingen potentiella makar eller älskare, och man tror att hon dödat 25-45 personer. Deras död fick Gunness att tjäna pengar på sina försäkringar och rensa deras bankkonton. Hon mördade också två av sina egna spädbarn efter att hon gjort en försäkran över deras liv. Efter att en brand förstört hennes gård i Indiana år 1908, fann man de sönderdelade resterna av minst ett dussin människor utspridda på hennes egendom, bl.a tre barn och en huvudlös kvinna som man trodde var Belle men som aldrig fastställts. Gunness har fått legendariskt status, inte bara på grund av hennes brott, utan också för att hon försvann spårlöst.
Filmtips

IDAG

15.55
Harry Potter och Hemligheternas Kammare, Kanal 6 
16.35 Systrar I Jeans, Kanal 9
17.30 Legally Blonde, TV4+
19.30 Råttatouille, TV4+
20.00
Evan Den Allsmäktige, Kanal 3

Ps. Om ni kollar på Legally Blonde kommer ni se Anthony Perkins' son!
Här har ni en anledning till att kolla på Merlin:Eller sex anledningar.

Jag vill kolla på Viva La Bam
Stephen NOOOOOOO

Fan vad dåligt att Stephen dog! What the heeeeeeeellllllllll!!! Jahupp, då var det bara Connor kvar då.

Grrrrr

Jag vill ut i vardagsrummet och glo på Alice men pappa sitter där och snarkar.
Igår tvingade jag mamma att kolla, men hon somnade i mitten. Stackarn. Hon lyckades se 1½ timme iallafall. Den är tre timmar lång. I love it. Jag satt igenom hela. Och nu vill jag se igen. Det är galet.


Glad påsk

Yep. Idag är det påsk.

Jag försökte pimpa min blomma med påskägg:Men den protesterade efter ett tag så det blev fjädrar istället:Mamma hade tagit alla fina oranga, gula och mörkblåa fjädrar men det här blev fint iallafall.
So the joke is on her.JAG FICK MITT PAKET IDAG!

Tänk att man ska få vänta en hel fucking vecka på tre filmer när jag brukar få 10 filmer efter två dagar for fucks sake MEN NU ÄR DET HÄR OH MY GOD jag satt bara och väntade på Alice!IDAG!

När jag nästan var hemma efter min promenad gick jag förbi en skola jag bor vid, och det var några ungar som spelade fotboll så var det några som skrek på en annan pojke som satte sig bakom ett sånt där litet hus dom har alla grejjer i och såg ledsen ut.

Jag blev ledsen av att se det! Jag ville nästan springa upp till honom och ge honom en kram! Och sparka de elaka ungarna! Om det var min unge hade det där varit OACCEPTABELT. Min unge ska berätta allt sånt där för mig, så kommer jag till skolan och pratar med rektorn och barnens föräldrar, stämmer några människor och tar med ungen och köper glass. Alltså. Stackars bebis!Merlin all dayyyyRoligaste skiten ever. Bästa avsnittet. EVER.
Skrivstil

När jag var liten tyckte jag det var skitkul att skriva med skrivstil, men jag kan inte göra det längre! Det har försvunnit ur mitt huvud och mina händer. Jag fortsatte med nån skum skrivstil jag hittade när jag var typ 10-11 som jag tyckte var rolig. Bokstäverna är lite annorlunda så den funkade lite som ett hemligt språk för mig:Jag skrev mitt namn, mina kompisars namn och Merlin, Arthur, Gwaine och Sir Leon hahaha. Jag tränade att skriva mitt namn på ett nytt sätt, jag behöver en ny autograf. Så slutade det men en massa klotter.

Skojj skojj.... Om ni vill kan ni kommentera med erat namn så kan jag skriva upp det åt er! Eller vad som helst. Om ni vill att jag ska skriva "jag är en bajskorv" kan jag skriva det.
Anyways....Don't say that, never say that!

Kinderägg är så jäkla gott

Sen händer det att man kan få kul leksaker!

Jag fick en sån där skojj grejja som man får kul mönster med:Haha jag är så barnslig ibland... Men har man tråkigt så har man.
Måla måla naglarLite slarvigt men det går bort. Älskar färgen! Den ser lite ljusblå ut på bilden men är mer grön i verkligheten.

Från H&M.
Svar

Jäklar vad med komplimanger jag får idag! TACK!Jag vill tillbaks till Gran Canaria
Mina fucking piña colada's och coco loco's. I miss you guys... FAN JÄVLA HELVETE!

Jag saknar till och med clownen. Då vet man att det är jobbigt.


Svar

Tack snällaste sötaste raraste lilla du!
MERLIN - M&R = ELIN

OMG. Mitt namn finns i Merlin. Jag märkte det nyss. Inte konstigt att det är en sån bra serie.

MERLIN!

Jag försöker att inte kolla så mycket på Merlin för jag vill inte att avsnittena ska ta slut men jag kunde inte hålla mig så jag glodde på ett. Fyfan vad bra det var! Så många gay ögonblick mellan Merlin och Arthur! Som när Arthur bärde Merlin! Och när han kramade honom! Dom kramas aldrig! aghvdfhjbdsgjbswaSen kom old!Merlin tillbaks! Riddargänget träffade honom! Det finns inget bättre än riddarna och gamla Merlin!Merlin var lite elak i det här avsnittet också, han hade blivit förtrollad att mörda (!) Arthur! Evil!Merlin är lite het men samtidigt creepy. Och rolig som fan! När har snackade med Sir Leon satt jag och absolut DOG!Och sen var Gwaine med. Gwaine gör min koss glad asså.Okej sorry, ENOUGH! Men det här var ett så jäkla bra avsnitt. Jag vill kolla på det igen. Nu. På en gång.Hahaha jag får mig själv att skratta

Hahaha jag sitter och skrattar lite för mig själv, jag börjar bli lite psycho! Jag såg mig själv i spegeln och började asgarva, fan vad ful jag är hahahaha åhh gud... Varför skrattar jag?


Nu har jag knarkat en massa Primeval

Han som spelar Stephen har ett jäkla fint ansikte, han ser ut som en vuxen Zac Efron eller nåt!

SvarDu behöver inte ens fråga!

Happy tuesday!

Jag är så trött på mitt ansikte!

Jag vill ha ett nytt!
Jag tar gärna en ny kropp när vi ändå håller på.


GaygaygaygaygaygayJag ska kolla på Merlin. Då kanske jag blir gladare.
Och glömmer bort verkligheten.Idag är en värdelös dag

Jag känner mig värdelös. Och tjock.
Historian kommer inte plugga sig själv heller. Jag orkar inte plugga.Sponge BobJag vet inte varför, så fråga inte.EXITHaha det är så kul att se den här skylten ovanför min dörr när jag släcker lampan.
Sir Leon var med i Primeval!

Ingen bryr sig men whaaaaaaaaatHan spelar Sir Leon i Merlin och nu såg jag honom lite random i Primeval!

Jävla cliffhanger i Once Upon A Time

Jag hatar cliffhangers. JAG MÅSTE VETA VAD SOM HÄNT NUUUUU!!

My neverending cries

Jag fick inte mitt paket från cdon.com idag heller. Nu har jag förlorat allt hopp.Då blir det Alice online istället. Jag kan inte vänta på dvdn.Filmtips

Ikväll kl 21.00: The Accidental Husband på kanal 9. 

Intressant fakta: Atlantis

Atlantis är en ö som är omtalad av Platon, men som inte kunnat bevisa dess existens. Enligt Platon ska ön ha varit det mäktigaste riket på jorden. Han skrev två beskrivningar av ön, i en skrev han "För över 11 000 år sedan existerade det en ö-nation, mitt i den Atlantiska oceanen, befolkad av ett nobelt och kraftfullt folk. Invånarna på ön innehade stora rikedomar tack vare de rika naturtillgångar ön inehöll. Ön var centrum för handel och kommers ända till Afrika och Europa. Det här var Atlantis. Atlantis tillhörde Poseidon, havsguden. Poseidon blev kär i en vanlig dödlig kvinna, Cleito, och fick fem tvillingpojkar med henne. Barnen blev de första härskarna av Atlantis. I generationer levde invånarna på Atlantis enkla men lyckliga liv. Men allt eftersom tiden gick förändrades de och blev allt girigare och korrupta. Detta vredgade guden Zeus, som i ett våldsamt slag skapade svallvågor så stora att de slukade och förstörde Atlantis, som sjönk till havets botten." I den andra beskrivningen stog det att Athen krigade mot Atlantis, en ö mitt i Atlanten och att efter besegringen av den atlantiska armen, förstördes Atlantis av jorbävningar och översvämningar. Dessa två beskrivningar av Atlantis är de första och enda existerande beskrivningarna av den försvunna civilastionen.Det finns många spekulationer och teorier om vart Atlantis låg någonstans, och det sägs att Antarktis kunnat vara föredetta Atlantis då man vet att européer funnits där långt innan Columbus tid, när Antartis inte var täck av is. Men många olika teorier har kommit fram till att Irland, Spanien Kanarieöarna, Sverige, Afrika, Bahamas och mer länder kanske har något att göra med Atlantis. Många säger också, som till exempel Aristotles (en av Platons stidenter) att det är en fiktiv historia Platon hittat på.
American Horror Story

Det är så skumt. Men så bra.
Om ni inte sett det har det börjat nu på tv11. Jag antar att det kommer vara varje söndag, jag sitter och glor på det nu. Haha det är en sexscen! Den där skumma med THE RUBBER MAN. Creeeeeepy.
AHA! Jag ska kolla på Zombieland.


Vad ska jag gööööraaaaa??

Jag vill kolla på Alice igen men pallar inte att kolla på youtube, den är indelad i 18 delar där - ORKA! Men fyfan... Jag får ont i lungorna... Måste... kolla... NEJ!

Jag ska kolla på Thor. Eller Supernatural. Eller Glee. Eller Primeval. Eller Merlin. Fuck.


Filmtips

Ikväll kl 21.00 A Perfect Getaway på Kanal 3

NI MÅSTE SE DENNA FILM! Så fucking bra!!


Var jag den enda som släckte igår?Whatevurrrrrrrr
RSS 2.0