ATM

 
Tre kollegor från jobbet åker tillsammans hem från en firmafest tidigt på morgonen och stannar vid en bankomat på vägen. När de väl är redo att gå tillbaks till bilen ser de en misstänksam man i en tjock vinterjacka och luva på sig. När de är osäkra på om de ska gå till bilen ser de en annan man med sin hund en bit bort. Mannen i vinterjackan ser detta och går dit. De tre arbetskollegorna är nu säkra på att de inte vill gå till bilen vid detta tillfälle då den här mannen slår ihjäl mannen med hunden. Hur ska de komma tillbaks till bilen som står på den tomma parkeringen utan att bli dödade?
 
Jag gillade det mesta av början och mot mitten av den här filmen men sen började den bli lite löjlig nästan. Liksom det är tre av dom, och en av mördaren. Hur svårt är det att bara kuta ut och springa?
Anyways... Den var väl helt okej ändå. Men lite störande, som de flesta thriller/skräckfilmer. Väldigt mycket panik och kaos också. Onödig panik och kaos. Fan nu kanske jag gav den för högt betyg. Äh... Jag gillade Josh Peck's karaktär, ett asshole men jag gillade honom iallafall. Och jag fattade inte slutet. Om nån ser filmen kan ni förklara för mig.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0