Cupcakes

Ikväll är sista kvällen av 2012, så jag har gjort saffransmuffins med våran sista saffranpåse i min nya muffins"maskin" (ser ut som ett rosa våffeljärn fast har muffinformar i), och gjorde lite vit chokladtopping! 
 
 
Några gjorde jag så dom såg ut som rosor, och några såg ut som classiska cupcakes. 
Gött.
 


Kill me now

 
Alltså mitt hjärta och min mage gör faktiskt ont.
Och jag mår illa.
 
HUR KAN DOM LÄGGA NER MIN SERIE
 
OCH HUR KAN DOM SLUTA SÅDÄR
 


Kan jag få en kompis som Jack McFarland?

 


The Mechanic


Arthur är en proffesionell iskall yrkesmördare. I branchen vänder man sig alltid till honom om man vill ha någon mördad utan bevis. Men när jobbet är att mörda hans mentor ändras allt. Han gör jobbet, men sonen till mentorn vill hämnas när han tror att det är en bilkapare som mördat honom. Nu försöker Arthur lära honom sina knep utan att han ska få veta sanningen om sin fars mord.


Alla Jason Stathams filmer är typ likadana men jag kollar på dom iallafall. För dom är oftast bra. Oftast. I början av den här filmen hade jag svårt att koncentrera mig för jag var inte så intresserad men efter typ 20 minuter var jag fast. Men fortfarande en ganska typisk actionfilm. Slagsmål, pistoler, någon som är efter honom. Och ett förutsägbart slut. Men sak samma!


Mina riddare

 
 
 
 
 
Jag är extra känslig för allt som har med Merlin att göra just nu.
 


Jag vill se ut som en ung Winona Ryder

 
 
Om någon kunde göra det möjligt skulle jag vara väldigt tacksam.
 


FUCK DEN HÄR DATAN

Fan vad jag hatar nya saker OH MY GOD. Jag sitter och laddar ner musik (yes, skjut mig) och ibland SPELAR JAG IN låtar istället för att ladda ner, så nu när jag var MITT I EN LÅT skulle jag byta namn på en annan men råkade klicka två gånger för snabbt vilket gjorde att den andra låten började spelas upp SAMTIDIGT i ett annat program som var typ osynligt så jag hittade inte vart ljudet kom ifrån och kunde inte pausa.
 
Så jag var tvungen att göra om skiten. Och söka och leta efter vart det där jävla ljudet kom ifrån. När jag tillslut hittade platsen så fanns det ingen jävla stop, play, paus eller NÅN knapp att klicka på. Jag vet inte hur eller varför den dök upp sen men tack gode någon att den gjorde det för jag hade slängt datan i golvet.
 
 
Asshole
 


Ohhhhhhhh long john.....

 
Jag har hållt på i iTunes hur länge som helst nu och har precis börjat importera mina album.
Vilket tar EVIGHETER.
 
Jusst nu sitter jag med mina Queen album, och har hittills importerat 4 stycken.
 
 
Yay.
 


Pitch Perfect


Beca börjar på college utan vilja och tvingas stanna kvar av hennes pappa som är en lärare på skolan. Allt hon vill är att flytta till L.A och göra musik, så när hennes pappa uppmuntrar henne till att gå med i någon klubb provar hon på en av accapella grupperna på skolan. Man deras ledare är inte alls öppen för nya idéer, och resten av gruppen vill gärna inte säga emot henne. Men Beca går gärna mot strömmen.


Som Glee omgjord till en film. En romantisk komedi med mycket musik. Den var faktiskt bra, inte jätterolig, originell eller spännande men bra. Jag störde mig bara på huvudrollen så otroligt mycket. Hon kändes så bitchig och stöddig. Skådespelerskan var inte alls rätt för rollen tycker jag. Hon kunde sjunga, men dom borde valt någon annan.Synd att tians regeneration inte finns på dvdn.... Jag fattar inte det. Säsongsfinalen finns inte på dvdn. Vad är det för skit?

 


Nu kan jag kolla på hur mycket Queer As Folk som jag vill!

Nu när jag inte haft någon data har jag varit tvungen att sitta ute i våran gäststuga där mamma och pappa har en varsin data, och jag satt vid mammas. Men när pappa satt där samtidigt kunde jag inte kolla på Queer As Folk på grund av all GAY PORRRRRR och kände att det kanske skulle vara lite awkward om pappa kollar över mot mig under nån sån scen. Så.
 
 
Jag är typ den totala motsatsen från en homofob. Jag är inte gay, men önskar nästan att jag var en bög. Liksom, fråga inte varför, men så är det.
 

 

Titta hur den här skiten ser ut

 
Okej, härifrån ser det helt okej ut, men titta längst ner. Jag har ingen vanlig START knapp som man kommer in till alla sina program på. Jag har bara utforskaren där nere. Och INGENTING finns där. Bara bilder, dokument och musik typ.
 
 
Men sen om man rör från höger till vänster på musgrejjan, ni vet, plattan, så kommer detta upp:
 
DET DÄR ÄR MIN JÄVLA STARTKNAPP. Och om man klickar på den kommer man hit:
 
 
WHAT THE FUCK IS THAT.
WHAT THE ACTUAL FUCK.
 
 
Det kommer ta ett jävla tag innan jag vänjer mig vid det här.
 
 

 

I'VE GOT A COMPUTER BITCHESSSSSS

 
AHHHHHHHHHHHH äntligen! Köpte den idag och har spenderat typ 4 timmar med att komma igång. Och så råkade jag kolla på ett avsnitt av Queer As Folk. Men shit alltså det är mycket arbete med att köpa en helt ny data! Man måste börja om heeeeelt från början. Plus att jag är så van vid min gamla data. Nu ser allt så annorlunda ut. Hela skiten. JAG HITTADE INTE ENS PAINT.
 
Men det kommer väl. Man kommer vänja sig. Nu har jag gjort den fin iallafall:
 
Jag hade inte så många fina klistermärken att sätta på... Men det kommer det också.
 
 


Svar

 
Men åhhh hur långt kom du då??? De första avsnittena i säsong 1 är lite svaga för dom har ju precis börjat men det blir så mycket bättre sen! Speciellt mot säsong 3-4!
 


I like your face

The Hobbit


En ung Bilbo Baggins träffar Gandalf som bjuder in en massa dvärgar utan ett hem. De har ett möte om att försöka få tillbaks sitt hem som en drake, Smaug, tog över för länge sedan. De ger sig av för ett äventyr som Bilbo först tvekade över. Men nu vill han med mer än någonsin.


Hela filmen hade den klassiska Sagan Om Ringen känslan, och alla gamla skådespelare var med. Det enda jag inte gillade var att hela filmen kändes så animerad. I de första filmerna var orcherna spelade av mäniskor med smink och dräkter, men i den här var de animerade. Jag gillade inte det. Men annars var den skitbra, jag gillade dvärgarna. Och Bilbo som spelades av Martin Freeman var super. Sen fanns det ju också Aidan Turner som spelar dvärgen Kili, någon många pratar om. Mest på grund av hans utseende, och det förstår jag. Han är HET. Men han ser inte ut som en dvärg. Jag klagar inte, men alla dvärgar ser ut på ett speciellt sätt - skägg, långt hår, stora näsor osv. Han hade bara långt hår. För dom ville inte förstöra hans fina ansikte. Det var lite dåligt egentligen.... Men sak samma. Man hade något att kolla på.
 
 


Jag skiter i vad andra tycker, Martha är en av mina favorit companions i Doctor Who

 
Hon är badass. Hon räddade hela världen och Doktorn men får knappt ett tack. Liksom. Fuck you.
 
 


Life As We Know It


Holly och Eric har känt varandra genom gemensamma vänner i flera år. De kommer inte alls överens, men när deras kompisar dör i en olycka står det i parets testamente att de två ska få ta hand om parets bebis. Nu måste de bo tillsammans och uppfostra ett barn utan någon alls erfarenhet.


Inte världens roligaste film, men fortfarande värd att se. Lite smått fin, kul och sorglig. Den hade i stort sätt allt. Nu var det ett tag sedan jag såg den, men jag gillade den, det vet jag. Kolla på den!
 


Julspecialen av Doctor Who

 


Malcolm In The Middle visas på Comedy Central kl 7!

Jag är lite "rädd" för den kanalen för min tv brukar fastna där. Den är skum.
Men Malcolm In The Middle är värt det.
 
 


Svar

 
Åh jag vet, synd att jag inte vill kolla på den serien. Jag började kolla på den amerikanska versionen men tröttnade så nu har jag typ NOLL lust att kolla på den brittiska... Men det kommer väl förr eller senare.
Jag ska fan också lära mig namnen på alla dvärgarna! Fili, Kili, Thorin och Balin är de enda jag kan men jag vet att alla typ rimmar hahaha
 


Ibland gillar man serier extra mycket på grund av skådespelarna

Svar

 
Åh jag såg den nyss whoop whooooooop (kunde inte vänta) den var skitbra! Du måste se!
Kili är feeeeeeeeeeeeeeeett mumsig
 
 


Titta på Gwaine

 
Jag har inte sett det där avsnittet. Men om han gråter sådär betyder det att jag aldrig tänker se det.
 


Jag kan inte kolla på Merlin

Det går inte. Det är slut. Forever. Inga fler avsnitt. Så hur kan jag kolla på de sista avsnittena Merlin någonsin kommer ha? Jag kan inte. Det går inte. Jag mår illa.
 
 
Jag tror Arthur dör.
Men han kan inte.
Fast han kan ju det.
Nu när det inte kommer mer.
Men Albion.
Merlin.
Nej.
 


Alltså jag har fortfarande inte sett The Hobbit och jag DÖR inombords

Förut ville jag se den för det uppenbarliga: MARTIN FREEMAN. Och för det är Sagan Om Ringen, såklart. Men nu är det detta alla snackar om:
 
 
Preciousssssssss
 
 


Jul med kossorna

Alla våra julklappar utspridda på sängen.
Igår drog vi hem till Leo för att byta julklappar. FAN VAD VARMT DU HAR LEO. En fucking bastu. Men iallafall, skoj var det och Glee var på tv så jag var nöjd hahaha. 
 
Av Moe fick jag (längst upp till vänster) en MASSA ögonskuggor och ett guldigt armband med grejjor på, och av Leo fick jag nagellack och doftljus MUMS! Alla filmerna fick Moe haha - Twilight av mig och två Marilyn Monroe av Leo. Sen köpte jag lite smått och gott till Leo som silvriga lösnaglar, nagelfil, bodysplash och grejjorrrr. Och burkarna med godis fick dom också. Jag kände mig kreativ.
 
Då får man börja spara till nästa år då?
 


The Lucky One

 

En soldat kommer hem igen efter tre rundor i Irak. Många av hans kompisar dog ute i striden, och han hade hittat ett foto av en kvinna som han trodde gav honom tur. Så när han kommit tillbaks till USA bestämmer han sig för att hitta henne. När han väl träffar henne berättar han inte sanningen, utan tar ett jobb hon erbjuder honom. De börjar komma varandra närmre, men sanningen har fortfarande inte kommit ut.
 
En typisk romantisk drama. Men den var bra. Precis som alla andra romantiska filmer och väldigt förutsägbar, men ändå bra. Mycket drama. Och romantik. Som sagt. Om man gillar Dagboken så gillar man den här.

 

Julafton julafton julafton


Det var en najs julafton, bara hemma med familjen. Och vi är inte rika så jag fick inte hur många julklappar som helst men nöjd blev jag om ni kollar på bilden längst ner. Queen. Muffins. Film. Hörlurar. Yehhh.
Och min älskade pappa hade letat efter Freddie Mercurys soloalbum åt mig men hittade ingenstans! Bless! Men allt jag vill ha är inte alltid lätt att hitta. Synd.
 


Fuck my life

 


Kan jag få se ut som Pier Angeli?

 
Inte? Nähepp.
 


Fortfarande ingen egen data

Det är svårt att knarka Malcolm In The Middle utan en egen data
 
 


Surrogates


I en nära framtid lever vi genom robotar som man kallar för surrogater. Man får en egen robot som man kan styla hur man vill, en bättre version av sig själv eller en med ett helt nytt ansikte. MAn styr den bekvämt hemifrån medan den är ute i världen och lever ditt liv. Brottsligheten har gått ner nästan 100%, men en kväll är det två surrogater som dör, och människorna som styr dem också. Eftersom detta egentligen är omöjligt måste polisen som vanligtvis inte har något att göra undersöka detta. Hur är det möjligt? Vem ligger bakom det? FBI-agenten Greer får sin surrogat förstörd och måste riskera sitt eget liv ute bland en massa andra surrogater för att hitta mördaren.


Bruce Willis är typ en av mina favorit action-skådespelare. Men jag ville aldrig se den här för den verkade inte vara så bra. Men den var mycket bättre än jag trodde! Tack gode gud, för jag köpte den. Jag köpte den på grund av extramaterialet. Bästa extramaterialet EVER. Om ni undrar vad det är får ni hitta filmen i en affär och kolla på baksidan hahaaaaaaa! Det enda jag tyckte dom kunde gjort lite annorlunda med filmen var att mördaren borde varit den sista man trodde. Typ Bruce Willis själv. Eller hans fru. Någon nära honom. Man borde inte fått veta på en gång vem det var och vem han jobbade för. Eller man fick väl inte reda på det SÅ snabbt men jag blev inte särskilt chockad.
 


Nu är jag på ett Sal och Jimmy humör.

 
Måste kolla på Rebel Without A Cause!!!!!!
 


Julafton är över men jag vill ändå ha den här tröjan

 


Jag har sagt det jättelänge, men jag behöver ett Jackass marathon

 


Jag har ätit så mycket choklad de senaste dagarna

Mamma har shoppat loss på Lindt för det var nåt att hon fick billigare.... Sweet baby jesus.
 


Första hela musikvideon jag såg med Good Charlotte

 
Love at first sight.
 


Season Of The Witch


Korsriddarna Behmen och Felson har lämnat stridsfältet och återvänder hem, men upptäcker att det inte alls är som de lämnade det. Pesten har slagit ut och en häxa anklagas för sjukdomen. Motvilligt måste de båda riddarna ta med häxan på en farlig resa till ett kloster långt bort för att hitta en gammal bok som sägs ha kraftiga ritualer som dödar en häxa och hennes magi för gott.


Inte världens bästa film men den var bra. Den gick att kolla på. Vissa har något emot Nicolas Cage, och det brukade jag också ha men jag har öppnat ögonen lite mer och han har faktiskt en massa bra filmer. Så jag gav den här en chans, eftersom Robert Sheehan också är med. Det var nog mest mot slutet som jag kände att det blev lite... Ehhhhh liksom. Men jag ska inte avslöja något.
 


Jesus vs jews

 


Två videos jag absolut MÅSTE kolla på varje julafton

 


Hoppas jag fått nåt från min önskelista.

 


Thank God it's christmas

 


Merrrrrrrrrry christmas

 


God Jul

 


Christmas to Karen Walker

 
Det där är jag om några år
 


Svar

 
Och den är inte det nu?
Om man är en tjej idag är man en hora och förtjänar att bli våldtagen verkar det som.
Jag tycker det var bättre förr....
 
Man fick mer respekt, även om mycket var annorlunda mot hur det ser ut idag.
 


New rings

 
Jag älskar ringar men har så tjocka fingrar att jag kan aldrig hitta några fina som passar mig. Men nu chansade jag och köpte några stycken. And they fit!
 


I've got the mooooves lite Mercury

 


STACKARS ALICE!

Hahahahahahahahhahahahahahahhahhahahaahaahaaahahhahaaaaaaa hon ser så hög ut på den här bilden! Hon har blivit kastrerad och måste ha THE CONE OF SHAME på sig! Staaaaaackarn!!! Men hon är så söt... Och det är så kul... Hon råkar gå in i väggen med den där. Och i stolar. Och bordsben. Och när hon ska äta mat råkar hon skopa upp all mat och ner på golvet.
Underhållande för oss, men inte så mycket för henne. Stackarn....
 


Orka att det ens finns sån här skit

 
Liksom det finns olika religioner i världen, folk som firar olika saker.
Fira vad fan ni vill och håll käften! Orka bry sig om vad andra firar. Om ni inte gillar det - håll det för er själva.
 


The Lost Coast Tapes


En känd journalist ser en man på nyheterna som sägs ha hittat en död Bigfoot. Han tror inte på historian men bestämmer sig för att samla ihop ett team för att filma och intervjua mannen. Han tror att detta kommer ge honom en massa pengar och berömmelse, men när de väl är där inser de att mannen talade sanning. Och de är inte direkt glada över detta.
 
Ännu en B-film som försöker härma Blair Witch. Det blir gammalt väldigt snabbt. Den enda bra skådespelaren i den här filmen var med i två minuter, och det var den svarta snubben i början. Resten spelade över så det räckte till världens oändlighet. Men dom försökte iallafall. Och den var bättre än uppföljarna till Wrong Turn. Så två stjärnor fick den.
 


Top 15 julfilmer

Ensam Hemma
Ensam hemma 2
Harry Potter
Die Hard
Die Hard 2
Just Friends
Gremlins
Snuten I Varuhuset (Paul Blart: Mall Cop)
Cast Away
Edward Scissorhands
Kalle och Chokladfabriken
Frozen
The Holiday
Wind Chill
Love Actually

(Inte i ordning)


Sätt igång att ladda ner, streama, hyr eller köp!Total RecallDouglas Quaid besöker ett företag som heter Rekall - där man kan fakturera sina egna drömmar och minnen. Han bestämde sig för att drömma om att vara en hemlig spion, men något går fel, och linjen mellan dröm och verklighet suddas ut. Nu blir han jagad av sin fru som också visar sig vara en spion men som uppenbarligen inte är på hans sida, och hennes män.


Jag trodde det skulle vara mer mindfuck och hopp mellan dröm och verklighet som i originalet men han var bara i en verklighet hela tiden... Jag trodde man skulle sitta och vara förvirrad men hela filmen gick ut på att han blev jagad av sin fru. Den var bra ändå, även om man hade andra förväntningar så var den bra. Den var bara inte som jag hade förväntat mig.BEBIS!

 
Jag vill sitta och knarka Never Mind The Buzzcocks nu, men måste käka frukost, städa, sen jobba. USHHHH!
 


Bästa scenen i bästa Sagan Om Ringen trilogin

 


Intressant fakta: The tower of silence


The tower of silence är en zoroastriansk tradition som finns i vissa samhällen i Indien. Enligt traditionen är en död kropp oren, och en demon kommer till den döda kroppen för att förorena den och allt den kommer i kontakt med. Därför byggde zoroastrianerna torn med tag som innehöll tre koncentriska cirklar (jag var tvungen att googla det där ordet) - en för män, en för kvinnor och en för barn. De placerade de döda kropparna där tills solen och fåglar förstört dem. Benen som återstog knuffade de sedan ner i mitten där det fanns en sorts brunn, där fick de ligga begravda inuti tornet.Jag vill seriöst leva på 50-talet

 
Allt var så glamoröst, fint och gulligt.
 


Relevant gif till denna dag

 
Världen gick inte under igår! Whoop whoooooop!
 


Yippee-ki-yay mother fucker

 


Private Valentine: Blonde & Dangerous


Hollywood stjärnan Megan Valentine har förlorat alla sina pengar och har nyss fått reda på att hennes pojkvän är gay. Hela hennes liv börjar kännas som att det faller ihop, så en kväll efter att hon supit sig full, lägger hon sig för att sova utanför ett militärt kontor. När hon vaknar ber hon om att få låna toaletten och det slutar med att hon skriver in sig hos militären. När hon kommer dit ångrar hon sig direkt men får inte åka hem eftersom hon skrivit på ett kontrakt och militären äger henne under den här tiden. Så nu kämpar hon med hinder, diciplin och att komma i tid.


En typisk "dum blondin" film, och en typisk Jessica Simpson film. En typisk chick-flick där hon är dum och inte kan nåt men sen ska hon minsan visa dom och blir duktig och förvånar alla. En TYPISK film helt enkelt, men jag gillar sånna ibland. Dessutom var den inte så jobbig som man skulle kunna tro. Ibland satt jag och tänkte "okej... det räcker... ahhh... töntigt" men det finns inte många filmer som man INTE tänker så om. Så den här funkade. Det fanns vissa saker jag faktiskt skrattade åt. Inte världens bästa film men den förtjänade 3 stjärnor tycker jag.
 


Det finns så mycket Sagan Om Ringen nu på grund av The Hobbit! It makes me happy!

 


Synd att Jimmy är suddig på den här bilden

 


Russel Brand

 
Han kan vara så irriterande men han är så jävla rolig
 


Is there anything you would like to say specifically yourself to the gays that are watching this interview?

 


Mmmmmmmmm Becker

 
 


En av de bästa scenerna i Malcolm In The Middle

VAD ÄR DET MED MIG OCH BÖGAR

 
 
Fast jag har aldrig godkänt Freddies pojkvän. Jag vet inte vad det är... Men. Nej.
 


Intressant fakta: Carl Panzram

 

Efter år av tortyr, misshandel och sexuella övergrepp både i och utanför fängelset, utvecklades Carl Panzram till en man full av hat och ilska. Han hatade alla, inklusive sig själv. "I was so full of hate that there was no room in me for such feelings as love, pity, kindness or honor or decency", har han sagt, "my only regret is that I wasn’t born dead or not at all." Han begick brott i Europa, Skottland, USA och Sydamerika. År 1920, när han var 29, begick Panzram sitt första mord då han dödade några sjömän i New York som han hade lockat bort från en bar, som han sedan sköt och dumpade i en flod. Han dödade också sex män på en dag i Afrika och matade kropparna till hungriga krokodiler. En dag var det också en man som försökte råna honom. Panzram sköt honom. Han våldtog senare och dödade två små pojkar, en slog han till döds med en sten och ströp den andra med ett bälte.
Han erkände till att ha dödat 22 människor och våldtagit över 1000 män. Den 5 september år 1930 hänges han för det. Han blev 39 år gammal.

 Jag vill bara knarka Primeval idag, men måste jobba hemifrån.............

Ett helt häfte med dubbla sidor av en massa priser som ska ändras på datan. Fattar ni hur lång tid det tar?! Och det ska vara klart innan nyår.
 
 
Pengar.... Elin, du får pengar.... Money money moneyyyyy....
 


Forever and ever

 
Dessa två har räddat mig fler gånger än jag kan räkna <3
 


Rampart


En korrupterad polis som skiter fullständigt i hur han behandlar brottslingar, fångas på film när han börjar misshandla den man som körde in i hans polisbil och sprang iväg. Nu kämpar han för att behålla sitt jobb och sin familj.


Som vanligt skiter jag i hur många nomineringar och priser den fått. TRÅKIG. Seg, inget hände, inte speciell på nåt sätt alls. Den höll mig inte kvar. Jag såg inte klart. För jag brydde mig inte hur den slutade. Men jag gillar Woody Harrelson så den fick en extra stjärna bara för att han är bra.
 


Julbord i söndags

Ingen bryr sig men jag var på julbord i söndags. Fyfan vad tråkigt. Jag var inte alls på humör. Jag var så trött och hade så ont i huvudet... Sen är jag inte så förtjust i julmat. Äter helst inte korv. Hatar köttbullar. Det enda jag gillar är lax. Så det enda jag tog var lax. Men eftersom man får ta hur mycket man vill och hur många omgångar man vill kände alla att de var tvugna att gå tio omgångar. Jag ville bara hem.
 
 
Men jag träffade en heting där iallafall:
 
 
Eller två.
 
Jaaaaaaa jag vet.... Jag orkar inte med mig själv....
 
 


Elfte doktorn är min favorit av en anledning

 
Visst så har Tennant sina fördelar (Martha, Donna, lite snyggare) men alltså.... Elvan är lite barnsligare och kommer med de roligaste kommentarerna, sen Amy och honom tillsammans går bara inte att slå. Och när han är arg blir man mer chockad än när tian är arg. För han är arg hela tiden. Och visar det klart och tydligt. Elvan är liksom LUGN men man bara VET.
 


Svar

 
 


True words

 


I wanna watch Alice

 
Ibland får jag ett sånt där ryck där jag känner att jag bara MÅSTE kolla på den. Sen när jag väl kollar får jag en skön känsla som jag inte kan beksriva. Typ... Självständighet. Ledighet. FETT NAJS känsla. I like it.
 


STOPP! Kolla på det här:

 
 
Okej, nu kan ni fortsätta med det ni höll på med...
 
 


Jane Fonda och Anthony Perkins

 


David Tennant och Jude Law?

 

 
 

Ush jag var barnvakt igår

Vilken tur att mamma och pappa också var hemma, jag hade blivit GALEN om jag var själv! Men vi alla var helt döda. Pappa gick och sov runt 8 och mamma somnade i soffan. Ungarna skulle vara kvar till midnatt så jag tvingade mig själv att vara vaken. Men jag hade gärna gått och lagt mig efter middagen. Jag hade inte sovit ett skit natten innan.
 
 
Dom somnade typ en halvtimme innan de skulle dra. Orättvist.
 

 
 

Roll me further bitch

 


Simon Amstell


But I think the world is pretty nuts, and I think the things that are considered normal in our culture are pretty nuts. And so to do something that’s a bit odd, to me, is sometimes the most rational thing you can do. There you go. What about that. That wasn’t bad, right? That was a sentence.Wrath Of The Titans

För ett tag sedan såg jag Wrath Of The Titans men orkade inte skriva om den. Den var inte så bra. Toby Kebbel var det enda som höll mig kvar.

Mmmmmm

 


Jag skulle säga något om Adam Lambert...

Men glömde bort... så här får ni bara en fin bild. Helt enkelt.
 
 


Doctahhhh!!!

 
11 <3
 


När Amy Winehouse var på Never Mind The Buzzcocks

 
Ett av de roligaste avsnittena EVER
 


The musical prostitute


The Sorcerer's ApprenticeBalthazar Blake, en av Merlins lärlingar, måste hitta och utbilda Merlins sanna ättling för att förstöra Morgana le Fey, den mörkaste trollkvinnan genom tiderna. När han efter flera generationer letat efter ättlingen finner han honom i usa men måste lära den okunnige unga killen sin sanna förmåga till magi.


Ibland behöver jag filmer som denna. Lite halvt kul fantasifilmer. Jay Baruchel får typ alltid spela tönt, men han är så bra på det! Nicholas Cage är inte min favoritskådespelare men han funkar. I vissa filmer. Han var bra i den här, men på nåt sätt tyckte jag inte att de två passade så bra ihop. Men det funkade iallafall. Filmen var bra, lite förutsägbar men bra. Ett uppdrag, en bad guy som hittar någon att jobba för honom, en tjej som huvudrollen blir kär i, problem på vägen men ett lyckat slut. Awesome.
 


Jag älskar den här bilden på Orson Welles och Anthony Perkins

 


Intressant fakta: Varför står flamingos på ett ben?

Flamingos står på ett ben för att sova, men det är bara ena halvan av kroppen som sover. När den halvan är klar byter de ben och låter den andra halvan av kroppen sova.
 
 


Jimmy Carr

 


Det är Lucia idag! Märkte jag nu.

Min kära Aiden dog den här dagen. För tre år sedan.
 
 
Miss you <3
 


Rose

 
Varför får jag inte till såna här bilder längre?
 


Nu när jag äntligen bara kan ligga hemma och ruttna ska jag glo på Sagan Om Ringen

 


Men lägg av

 


Svar

 
Hohooooo tack!
 


Giant

 


Ni SKA kolla på den här videon!


Ni måste förstå min kärlek till Freddie Mercury

Eller ni kanske inte förstår iallafall... Men den här låten... Videon... Mannen... GAHHHH
 


Projekt mormor

Min mormor har gett mig 3 stycken fotoramar som hon vill att jag ska fylla.
 
Problem 1: Hur ska jag veta vad hon vill ha?
Problem 2: Mormor och morfar har precis flyttat och jag vet inte hur det ser ut eller vart hon vill ha ramarna, så jag har ingen aning om vilka färger som passar.
Problem 3: En av ramarna är 8 stycken små ramar som sitter ihop. Hur ska jag hitta 8 små bilder som passar tillsammans?
 
Och ett halvt litet problem till, deras hund Milton dog ju för ett tag sedan, så jag vet inte om jag får ta nån bild på honom att rama in. Jag vet inte hur känsliga dom är angående hans död. Kommer dom bli deppiga av att ha honom på deras vägg? Jag tänkte nåt sånt här:
 
 
Mormor gillar blommor... Jag kanske bara fyller ramarna med blommor istället...
 
 


Two of my favorite gays

 


Om jag spelade gitarr...

 
Äh, ge mig den iallafall!
 


Gay filth

 


Hahaaaaa Matthew Broderick var med i Modern Family!

Åhhh det var så bra!!!
 
 


Det är faktiskt ganska härligt med snö

 
Det är bara att när det är 20 minusgrader känns det lite överdrivet.
 


Även om katten kan vara en bitch ibland:

 
så älskar jag den lilla bajskorven
 
 


Red Dawn

 

När Nordkorea invaderar Amerika och tillfångatar amerikanarna tvingas en grupp ungdomar som lyckades fly in till skogen slås för sitt land. De kallar sig själva Wolverines, och när fienden får reda på att de har ett gäng som slås tillbaka är den största prioriteten att döda dem, eftersom de ger resten av amerika hopp och modet att kämpa.


En remake av 80-talsfilmen med samma namn. Den här var SÅÅÅ mycket bättre. Originalet orkade jag inte se klart på. Den var så seg och man fick ingen bakgrund alls till karaktärerna, man bara hoppade direkt in i kaoset men sen var det ingen fart på filmen alls. Den här var väldigt annorlunda, med samma handling och ett antal scener som var med i originalet också. Den här hade mer action och mer drama. När något hände kände man det verkligen. Den var bra.Snart klar med säsong 4 av Breaking Bad

Finally... Jesse... I missed you..
 
 


Halfway into the centre of the earth

Det har tagit mig två dagar att komma halvvägs in i den här boken.
Vilket faktiskt är snabbt för mig.
 
 
Med tanke på att det tog ett halvår att läsa klart Sal Mineo biografin. Fast den är dubbelt så tjock. Med mindre text. Men iallafall!
 


Jag har inte sett de tre senaste avsnittena av Supernatural

Vem är jag?!
Men jag föredrar de äldre avsnittena. Säsong 1-4. Eller 1-3. Säsong 4 och 5 var bra men de första tre var bäst. Nu har det blivit lite blah.
 
 
Fast ärligt talat så har jag bara kollat på Walking Dead och American Horror Story. Yep. De två senaste Merlin har jag inte sett. Nope. Nein....
 

 

Julklapparna är inslagna!

 
Synd att man måste skriva på dem, jag har världens fulaste handstil.
 


I have no idea what I'm doing

Idag försökte jag fota men det gick inte så bra. -15 grader ute. Sen såg bilderna bättre ut på kameran... Jag vet inte hur man gör det här längre. Helvete. Dessa var de bästa jag fick:
 
 
Shit pommes. Får försöka nån annan dag igen. Wish me luck!
 


Svar

 
Hohoooooo jag är fortfarande lite seg med att sätta mig vid datan! Har fortfarande inte fixat någon ny :(
 
Fota Dessi låter skoj! Fast jag skulle vilja fota utomhus you know, ta lite fina vinterbilder
 


Jag måste börja fota igen

 
Nu när det är så vitt och fint ute kanske man ska passa på... MEN DET ÄR SÅ KALLT!
 


Ni måste saknat Sal Mineo! Här har ni:

 


Intressant fakta: Seth Privacky

Den 29 November år 1998 sköt 18-åriga Seth Privacky ihjäl sina föräldrar, sin bror, broderns flickvän och sin morfar på thanksgiving. Den 15 Juli år 2010 sköts han själv ihjäl av vakter när han försökte rymma från fängelset. Privacky och två andra fångar lyckades ta över en bil och försökte köra ut genom staketet men de andra två fångarna lyckades vakterna gripa. Privacky hade inte samma tur, utan blev skjuten när bilen stannade och han försökte fly. Alla tre brottslingar satt inne för mord.
 
 
 


Jag har fått mammsen att kolla på Criminal Minds

 
Vi myser framför tvn med säsong 6. Man behöver inte ha sett de tidigare säsongerna....
 


Unf

Bane.
 
 
Omnomnomnommmmm
 
 


Jag drömde att jag och Kurt Cobain var tillsammans

Men han var ett asshole. Kommer hit och förstör våra krukor... Vem fan tror du att du är...
 
 
 


Hur ska jag klara mig utan Merlin och mina riddare???

 
Mina älsklingar... Åh gud.... Världen håller faktiskt på att gå under.
 


James Dean's sista intervju

 


Finaste chokladkalendern

 
Jaa, min familj är töntig så jag och min bror får fortfarande chokladkalendrar. Han fick en med bilar på.
Vi är 21 och 23 år gamla.
 


Jag gillar Noel Fieldings ansikte

 


The Dark Knight RisesEfter att ha tagit på sig skulden för Harvey Dents död försvinner Batman från publiken, och stänger in sig i sitt hus. Men när Bane, en galen brottsling vill låta Gotham brinna, måste Bruce Wayne komma ut från sitt gömställe för att ställa allt till rätta och för att rädda staden.
 
Tom Hardy var verkligen super som Bane i den här filmen, även om man inte såg hela hans ansikte så fick han verkligen till rollen. Han var läskig, cool och man märkte att hans karaktär verkligen kunde göra vad som helst utan att bry sig. Christian Bale däremot... Jag vet inte vad mitt problem med honom är, men han stör mig. Och jag vet att Batman gör till sin röst lite för att man inte ska höra att det är han, men fan vad irriterad jag blev. Kanske är därför jag inte sett de andra filmerna. Eller jag såg The Dark Knight men kommer inte ihåg ett skit. Så mycket gillade jag den. Och sen hade vi Anne Hathaway. Hon var faktiskt helt okej. Hon kan göra mer än komedi. Men hon var inte LYSANDE, hon var okej. Jag tyckte inte hennes karaktär hade mycket att komma med. Vi hade klarat oss utan henne i den här filmen. Själva filmen var lite väl seg också. Jag förlorade intresset. Men slutet! Det måste ju vara bästa delen i hela filmen. Joseph Gordon-Levitts karaktärs slut! Okej mer än så säger jag inte.
 


Den gången man fick se fjärde och elfte doktorn i Criminal Minds

 
Synd att Reid inte var utklädd till tionde doktorn, han hade sett AWESOME ut. Men så klart, eftersom att det är REID så måste han uppenbarligen gilla ÄLDRE Doctor Who för han är en NÖRD och ett GENI och man måste ha både GAMLA och NYA Doctor Who för annars ser man DUM ut. Så det ÄR KLART. Jävla.... Aja.
 


Titta på fina armbanden jag fick av Moe i tidig julklapp!

 
Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.
 
 


Ahhh.... Paul Newman


“I’m a supporter of gay rights. And not a closet supporter either. From the time I was a kid, I have never been able to understand attacks upon the gay community. There are so many qualities that make up a human being… by the time I get through with all the things that I really admire about people, what they do with their private parts is probably so low on the list that it is irrelevant.” 

Allt är Merlin, och allt gör ont

 
 
Det finns ingen gif som kan förklara hur ledsen jag är över detta.
 
 
Men typ så där känner jag.
 
 

Under tiden jag varit borta ska ni veta att jag absolut KNARKAT Never Mind The Buzzcocks.

Mest för Simon Amstell.
 
 
 


Bara för att jag sa två veckor, kommer jag tillbaks exakt två veckor efter mitt inlägg om en PAUS

Tyvärr kan jag inte matte, och min mobil ligger inte här just nu, så jag vet inte om det var igår, idag eller imorrn som det är exakt två veckor sedan, men här är jag iallafall.
 
 
Och nej, min Queen period är inte över riktigt än.
 


RSS 2.0