Stephen Fry is GodIf you know someone who’s depressed, please resolve never to ask them why. Depression isn’t a straightforward response to a bad situation; depression just is, like the weather. Try to understand the blackness, lethargy, hopelessness, and loneliness they’re going through. Be there for them when they come through the other side. It’s hard to be a friend to someone who’s depressed, but it is one of the kindest, noblest and best things you will ever do.


Jag kunde inte sagt det bättre själv.
Sitter och äter nya maraboun

Den är god.Jag gillar att se normal ut.

David TennantYes please.
JAG LÄNGTAR TILLS NYA STAR TREK KOMMER UT OH MY GODDDD JAG VET INTE VAD SOM HÄNDERRRRR!!

Man har sett nya bilder och behind the scenes video redan! GAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!

Fighting scene mellan Benedict Cumberbatch (bad guy) och Zack Quinto (Spock)
KOM NU.LAX!

Åhhh älskar lax. Jag åt det till brunch idag, efter jag och Moe gått promenad. Sen tänkte vi hänga lite, glo på film typ. Så lagade vi mat, gissa vad!? LAX! Jag älskar lax så jävla mycket. Yummm.
Det var mitt jobb att göra salladen. Den blev fin. Och god. Inte för att jag kan påverka smaken men... Den vart god. Vi åt bara sallad till laxen. It was good. Gott. Good. Yum. Okej enough...
PrommisJag och Moe är dumma som tar på oss Converse när det är is ute. Men whatever. Vi överlevde.


Fire

Intressant fakta: John Wayne GacyJohn Wayne Gacy, också känd som The Killer Clown, Pogo the Clown, The Clown Killer, presenterar den klassiska dubbla personligheten i många seriemördare. Offentligt, bar han en trevlig och engagerande personlighet, och arbetade även med att underhålla barn. Men bakom stängda dörrar, hade han en kärlek för att våldta och mörda unga män och dödade 33 personer innan rättvisan äntligen hann upp med honom. Han extrajobbade som en clown vilket han använde till sin fördel genom att lura hem unga män till sitt hus och lyckades övertala dom att ta på sig ett par handbojor som han sa var falska. Efter det brukade han slå eller använda kloroform för att sedan våldta, tortera och kväva sina offer. De flesta han mördade var hemlösa prostituerade men fem av offrena var unga tonåringar som jobbade på hans firma. Hans tid rann slutligen ut den 10 maj 1994, då han avrättades med en giftinjektion, och hans sista ord var “Kiss my ass”.
Jag kom precis på en sak

Klockan är 5. Och det är fortfarande ljust ute.Våren är här!
The Last ExorcismEn pastor som försöker bevisa att exorsismer är falska, tar med sig ett litet kamerateam till en familj som säger att dottern är besatt av en demon och att de behöver hjälp. De vill bevisa för publiken att om någon är "besatt" av en demon är allt i deras huvud, personen TROR att han/hon är besatt så om de TROR att de genomgår en exorsism kommer de bli övertygade om att de blivit friska och kan fortsätta leva sina liv. Pastorn börjar genast komma med en massa lögner och förbereder an massa trick som högtalare med demonljud, rök från ett kors, rörande tavlor och bubblande vatten. Efter att ha genomfört "exorsismen" och tagit betalt från pappan åker de till et motell en liten bit bort. När de gjort sig i ordning för natten sitter dottern i pastorns rum och säger inte ett ord. Hon beter sig jättekonstigt och de tar henne till ett sjukhus, som inte kan förklara vad som är fel. Hon börjar bli väldigt våldsam, och teamet stannar kvar med familjen för att försöka komma fram till en psykologisk förklaring till varför hon beter sig på detta vis, men allt börjar bli galet. Hon blir galen.Jag brukar ha svårt för exorsism filmer, och handkamera filmer börjar bli övergjort men jag gillade den här filmen! Den var creepy. Slutet var lite överraskande också. I did not see that coming.
Van GoghFightstar - Vincent (Don McLean cover)


Now I understand
What you tried to say to me
How you suffered for your sanity
How you tried to set them free
They would not listen they did not know how
Perhaps they'll listen now

For they could not love you
But still your love was true
And when no hope was left in sight
On that starry, starry night
You took your life as lovers often do
But I could have told you Vincent
This world was never meant for one as
beautiful as you


Now I think I know
What you tried to say to me
How you suffered for your sanity
How you tried to set them free
They would not listen they're not listening still
Perhaps they never will


Jag tycker så synd om Vincent Van Gogh. Speciellt efter man sett Doctor Who avsnittet om honom. Det är som att man lär känna honom. När alla sa att han var galen och inte kunde måla. Om han ändå visste liksom... Hur älskad han är nu. En av historiens bästa och mest kända konstnärer. Men på hans tid kunde han knappt sälja en enda målning. Inga kompisar eller familj... Tillslut klarar han inte av mer och tar livet av sigDet är sorgligt också att de flesta blir kända eller mer kända efter de dött.
Vackra varelseSal Mineo everybody. Sal Mineo.

Jag sitter ju och läser boken om honom (jag är en seg läsare, har bara kommit halvvägs) men har precis lärt mig att han blev fan inte gay föränn han var typ 25. Han ÄLSKADE tjejer innan det. Och hade en affär med Jill Haworth och tog hennes oskuld när hon var 15 och han var typ 22. Dom "gjorde slut" när hon kom hem och såg honom ha sex med en killkompis i deras sovrum.
Men han verkade vara en kul människa.
The SoloistSÅ JÄVLA BRA FILM! Jag är så glad att jag köpte den!

Baserad på en sann historia, om redaktören Steve Lopez från L.A Times's bok om hur han träffade en hemlös man vid namn Nathaniel Ayers. De träffades när Nathaniel spelade på sin fiol och nämnde att han studerade på Julliard när han var yngre, vilket fångade Steve's uppmärksamhet och gjorde att han ville skriva om Nathaniel i sin kolumn. Efter att ha skrivit om Nathaniel i tidningen, skickar en rörd läsare in sin gamla cello för att ge till Nathaniel, men eftersom det är lätt att bli rånad när man är hemlös försöker Steve övertyga honom att gå till ett hemlöscenter för att spela på den. Efter att ha träffats några gånger försöker Steve hjälpa honom med att ta cello lektioner, få en lägenhet, och annat. Men ibland behöver man inte fysisk hjälp och nya ägodelar för att må bra, man behöver bara en kompis.Robert Downey Jr är alltid bra i sina filmer, men Jamie Foxx var så JÄVLA bra alltså. Shit pommes.

Aftershock
Det finns så många filmer jag ser fram emot just nu!! En av dom är Aftershock, som håller på att filmas nu. Den handlar typ om... Vad var det... Dom är på nån ö eller semester ställe där det händer nån naturlig katastrof eller nåt. Och det är ett mentalsjukhus som rasar eller nåt som gör att alla patienter kommer ut och allt blir galet! Jag tror det var det den handlade om iallafall. Anyways. Den verkar bra.Busy busy busy

Tänk vad jag lägger ner tid att hitta intressanta grejer att skriva om bara för att ni ska ha något att läsa om eller kul grejor att lära er... Nu sitter jag som en galning  och kollar igenom böcker, filmer, serier, tidningar och googlar och skriver om en massa nya Intressant Fakta efter att allt försvunnit från min data... Jag försöker komma ihåg skit jag redan skrivit om också men mitt minne alltså...

Snart kommer det intressant fakta!
Stay tuned!
Jag måste dela med mig av några söta bilder

Jag kommer inte ihåg vart jag hittade dom men här har ni:
Liksom. I'm speechless.GypsyJag har fått reda på att jag har zigenar blod i mig från pappas sida.
Intressant, med tanke på att annars är det bara svenskar så långt bak det går.

Och den här bilden tog jag INNAN jag fick reda på det.

Intressant fakta: Morning gloryMorning Glory poolen ses som den absolut vackraste poolen i världen och något man måste se i Yellowstone National Park. Dess färger är på grund av förekomsten av ”värme-blomstrande” bakterier som gör att flera olika färger dyker upp. Det blåa vattnet är skapat av termofila bakterier som frodas i poolens värme.
Under åren har folk kastat i mynt, flaskor och skräp i poolen, som gjort att poolen minskat sitt flöde och fått de röda och orange bakterierna att bildas runt kanterna, och gjort att de blåa bakterierna håller sig till det varmare vattnet i mitten av poolen.


The OrphanageEn spansk film som handlar om en liten familj på tre som bor i ett hus som tidigare varit ett barnhem mamman bodde i när hon var en liten flicka. Deras adopterade son leker med sina osynliga vänner och skaffar en ny osynlig vän en dag på stranden som han bjuder med hem. När han en dag försvinner när mamman har en fest för olika förståndshandikappade barn som hon tänkt kunde bo i hemmet är hon övertygad om att han är kidnappad men också att det spökar i huset. Hon får reda på att huset har en mörk historia från när hon bodde där som liten, och hon känner att hon kommer närmare och närmare sin son alltefter hon får reda på mer om husets historia.

Njaeee... Det var inte spanskan som gjorde att jag blev lite bored, jag har lärt mig att kolla på filmer med olika språk, det var bara det att den var lite smått seg. Och det kunde varit nåt mer WOW. Jag fick ett wow. Eller mer ett OH NO. Som jag tyckte var bra. Men annars...

Inglorious BasterdsJag bestämde mig för att glo på Inglourious Basterds igår.

Jag vet inteeeeeeeeeeeee...... Den var inte så jäkla bra. Jag trodde det BARA skulle vara Brad Pitt och hans gäng, men det var en massa "sido historier", alltså man fick se andra folk vid sidan om. Brad Pitt hade totalt typ 20-30 minuters screentime i hela filmen som var 2 timmar och 30 minuter lång. Och jag hade svårt för att hänga med. Fast det är Quentin Tarantino for yah. Jag har lite svårt för hans filmer.

Den handlar om Nazister och judiska nazistmördare på Hitlers tid. Och allt leder upp till att mörda honom och några viktiga ledare typ. Nazister. Jag vet inte. Eli Roth var med i den. Han är het. Han är typ den hetaste producenten ever. Det är han som skrivit och producerat Hostel, Cabin Fever och Grindhouse, sen har han producerat The Last Exorcism. Som är en av filmerna jag ska kolla in. Anyways. Not the point.


Idag har jag glott på mycket

Ett avsnitt av Chuck, två nya avsnitt av The Walking Dead, ett nytt Glee, ett nytt Supernatural, ett nytt Modern Family, ett nytt Big Bang Theory och nu har jag en hel säsong av Merlin att glo på, två säsonger av Chuck och 3½ säsonger av Torchwood.... Och typ... 7 filmer som jag kan komma på nu som jag måste glo på. Det är betydligt mer än så men man måste börja nånstans!

NYA GLEE


summerlovin'


Jag kommer inte kunna uppdatera normalt föränn jag fixat mitt internet

Ända sedan jag fick virus och åkte in med datan har den varit helt FUCKED. Mitt internet är inte som det ska, allt stannar upp, jag har anslutningsproblem, sidorna fungerar inte som dom ska... Jag blir galen...

Det är nåt jag måste uppdatera men det GÅR INTE.Jag har så mycket jag vill lägga upp men.... Jag måste mörda någon. Känner jag.
Hur Många Lingon Finns Det I Världen?Jag blev så PISSED när jag hörde att det skulle vara en svensk film på planet TILL Gran Canaria och en på vägen TILLBAKS för jag hatar svenska filmer. Jag brukar tycka att de är töntiga och jobbiga. Men jag såg trailern till den här och tyckte att den verkade helt okej, jag kanske skulle ge den en chans. Och det gjorde jag.

Jag blev glatt överraskad! Den var faktiskt bra, den var inte typiskt rolig men man blev glad. Och den var ganska söt också, jag tyckte inte att det var en typisk svensk film, den skulle definitivt funka som engelsk eller amerikansk också. Det är bara namnet som irriterar mig. Hur Många Lingon Finns Det I Världen? Vem fan döper en film till det? Det var bara någon som sa det lite random i slutet. Jag tycker inte att det passar alls. Men iallafall.


Vart fan kom snön ifrån??

Nu är jag hemma... Buhuuuuu... Jag längtade hem men jag ville verkligen inte åka från hotellet. Det blev som ett andra hem, även om jag bara var där en vecka lyckades jag bli bekväm där väldigt snabbt. Vilket är ovanligt för mig. Jag har problem med främmande ställen. Speciellt toaletter.

Jag saknar ALLT. Just nu hade vi suttit på showen dom har varje kväll. Ikväll skulle det vara några "dancing queens" det hade varit kul att se. Och alla drinkar... Vem ska ge mig drinkar nu???

Jag saknar solen. Jag saknar affärerna. Stranden. Gatorna. Värmen. Maten. Folket.
Boredom

Jag och mamma sitter i lobbyn just nu och lyssnar på showen som är nedanför oss. Den var tråkig idag... Buhuhuuuu... Igår var det kul! Det var nån "indiana jones" show, med en snubbe som hade ett par ormar och ödlor. Han var jätterolig! Och jag tror att jag såg clownen osminkad också. Det måste vart han. Han sprutade eld.
He is a man of many talents.


Jag fick förbannelsen igår

Jag fick inte bada, och nu kommer jag aldrig få det heller.Vacation = ruined.
I'm on a motherf*cking boat!Okej inte direkt. Men sånna här bilder kan jag ta från balkongen på hotellrummet.Sunset

 Headlights

Vacation
SICK

Jag har inte sovit nånting inatt, jag blev magsjuk. Eller jag mådde illa hela natten, därför sov jag inget men jag var tvungen att gå och kissa två gånger sen var det bara bajs. Bokstavligen. Skojj. Jag vet att ni bryr er. Allt jag och min familj snackat om på denna semester är bajs.Jag bestämde mig för att ta kort. Sjuka mig är inte stor skillnad från friska mig. Men iallafall. Jag ser alltid ut som skit. Nu har jag en massa solexem över bröstet, händerna och fötterna. Sen lite på armarna och skit...
The Clown

Imorse när vi käkade frukost var clownen där. For fucks sake. Nu får man inte ens äta frukost ifred. Han gav mig en ballongblomma typ. Jag kissade nästan på mig. Jag var tvungen att gå därifrån. Fast idag var han inte på styltor! Han bara blåste ballonger. Den ballongblåsande clownen är inte lika läskig som den med styltor.Fin? Mamma tog in den på vårat rum. Jag vågade inte.
Toblerone överraskning!Städerskan kommer in och städar rummet varje dag, och idag fick jag och mamma en varsin toblerone på sängen! Vi vet inte riktigt varför men jag gissar på att det var för min Sal Mineo bok låg vid sidan av sängen. Vem gillar inte den lilla sötnosen?Nu har jag testat så många olika drinkar

Vi dricker varje dag haha... Men det är gratis! Man måste ju.


Vad har jag druckit hittills? Strawberry Daiquiri, Piña Colada, Coco Loco, Irish Coffee, Green Lagoon, Gin & Tonic, Black Russian, Alexander, Sex On The Beach, Sangria och några klunkar av Margarita och Manhattan.

Och mycket mer ska det bli!Tjolahopp!
Ni kan aldrig gissa vad som hände mig igår.

En levande fucking mardröm.

Jag, mamma och brorsan skulle ner till salongen/the showroom för att kolla på en show, och när vi var i lobbyn som man måste gå igenom stog det en clown på styltor där och terroriserade folk. Jag gömde mig lite bakom mamma och började gå snabbt för jag absolut HATAR clowner. Men det var ett stort misstag för det är klart att han såg mig och tänkte "yayyy henne ska jag terrorisera!". Så han ställde sig i vägen för oss och lät oss inte komma fram, men jag lyckades typ komma förbi och började skynda mig ned för trappan man måste ner för. VAD HÖR JAG DÅ? Snabba tunga fotsteg från hans styltor bakom mig. Ända ner för trappan också! Så jag fick panik för ni anar inte hur läskigt det ljudet var, när man också VET att det är en CLOWN på STYLTOR som jagar dig ner för en trappa. När jag var nere för trappan visste jag inte vart jag skulle ta vägen, jag kunde kutat in i showrummet men kunde inte tänka klart så jag kutade ut mot solstolarna för dörren var öppen men det var också ett stort misstag. Det satt folk där. När jag kom på att det inte var en bra idé och skulle vända mig om kände jag en hand som tog tag i min arm och jag SKREK TILL. Det var inte meningen men jag blev så rädd så jag sprang in i showrummet. Då hörde jag några skratt och hade en massa blickar på mig.

Vad kom jag på då? Att absolut alla hade sett allt som hänt. Allt från lobbyn, till trappan, till solstolarna, till in i showrummet. För att det är fönster och skit i trappan och dörrarna är av glas, så jaa... Alla såg...Där uppe är lobbyn, det var där allt började. Till höger ser man hela trappan jag sprang ned för och sen ser man ut till solstolarna där han tog tag i mig. Fyfan vad pinsamt, läskigt och bara hemskt.

Nu är jag rädd för att gå igenom lobbyn. Även om jag sitter här nu.... Men det är enda stället med internet.

To top it all off dog min mamma av skratt. Hon tyckte det var skitkulSvarPiña Coladas är min absoluta favoritdrink, skit i vatten fan nu är det bara Piña's som gäller! Och Coco Loco's dom var supergoda. Bilderna var awesome! Litet tips: mixa lite med färger och ljus så du får fram olika effekter! Man kan bli positivt överraskad ibland :)

PIZZA!

Den godaste maten jag hittat här är en salami pizza nere i en typ... Vad säger man... Där man kan sitta ute. Aja, såååå fucking goooooooooood! En massa ost som jag egentligen inte tål men shit vad god den är!

Piña Colada

Idag har vi druckit mer piña coladas. Vi såg att det var gratis där man sitter ute, så vi bestämde oss för att sola och dricka lite heheee... Så jäkla gott.Just nu sitter jag med en coco loco. Kul namn! Den ser typ likadan ut fast vit. Yummmyyy.

Så köpte jag en väska tidigare också. Eller mamma köpte den åt mig. Jag ville inte direkt ha den men hon tvingade på mig den. Så nu måste jag använda den. Och två armband också:Enkla armband men love them. Mitt mål är att köpa en MASSA armband när jag är här.
SunsetTog lite snabb bild på stranden igår. Puuurrrrdy.
ChaplinJag och mamma var på promenad i morse för att kolla in lite, och titta vad jag hittade! En bar med Charlie Chaplin haha, så jäkla awesome... Jag vill också ha en bar. Typ i den här stilen.
Blahabbalah

Nu när jag vet att jag kan få gratis internet kanske jag kan uppdatera lite här!

Jag ska gå nu, dricka upp min lilla (eller stora) drink, så ska vi sätta oss vid havsutsikten och dricka nåt annat. Lets get wasted! Nej skojja. Jag kanske uppdaterar nåt ikväll eller imorrn.Love ya'll!
The BeachFrån när vi kollade in stranden igår!
Sola och bada i Piña Colada

Mamma kom nyss med en varsin piã colada. GOTT!Vi ser ut som två spöken men jag orkade inte fixa med ljuset.
Gran Canaria

Shululuuuuuuuuu foooooooooolk!

Just nu sitter jag i lobbyn i mitt hotell för det var enda platsen man hade gratis internet. Men mysigt är det! Värsta lyxhotell vi bor på. Skitfint! Vi har havsutsikt också! Nu hade jag bara lagt in några bilder på datan, så detta är den enda bilden jag har på hotellet:Fint va?!

Utsikten:Så jäkla fint. Idag var vi på stranden och solade också. Vi alla är röda. Ett gäng tomater!

Oj juste, sa jag föresten att jag ska utomlands? Nu vet ni iallafall.Roligaste scenen i MerlinInte den ABSOLUT roligaste, men jag älskar när dom bråkar. Eller när Arthur är arg på Merlin.
Och det ser kul ut när all mat försvinner hahaha
Alltså allt jag vill göra är att sitta och kolla på Merlin

Vad irriterande.Hoppas FÖR ER SKULL att min period är över tills på söndag.
Om det inte är så att ni gillar serien. Ni borde kolla in den. Till säsong 3 blir det jättespännande!

Åh så fina människor...
GothikaNi ser nog på bilden varför jag kollade på den här.

En typisk "jag är normal, men alla tror att jag är galen, så nu måste jag rymma från detta mentalsjukhus" film. Hon jobbar på ett mentalsjukhus för kvinnor, sen en regnig kväll på vägen hem kör hon nästan på en kvinna som står mitt på vägen, så hon kliver ut ur bilen och frågar hur hon mår. Sen vaknar hon upp i en cell där alla säger att hon mördat sin man. Hon kommer inte ihåg nåt men är helt säker på att hon inte gjort det, för varför skulle hon? Hon älskar ju honom? Eller?
Den gick att kolla på men var inte särskilt spännande. Kanske för att den itne var så originell.
Kära läsare

Jag kommer förmodligen inte kunna uppdatera här på en vecka, och jag hade ju tänkt lägga upp de två intressant fakta jag har på datan för att make it up to you, men det funkar inte... Så...

Jag får göra nåt när jag kommer hem.


Om jag inte lagt upp nåt nästa lördag eller söndag är jag död.
Seriöst

Jag hade tänkt lägga upp två intressant fakta men jag kan inte klistra in nån text i inlägget för hela internet stängs ner då. Varje gång jag försöker klistra in text blir det så här:Så FÖRLÅT men det är inte mitt fel.
Hela kvällen har jag försökt installera Internet Explorer 9

DET FUNKAR INTE OCH JAG ÄR FÖRBANNAD.

Jag "laddar ner" och "kör" och skit, men sen kommer det upp en ruta där det står att jag "behöver det här, hämta nu" och jag klickar på "hämta" men då kommer man till en sida där det inte finns skit att hämta. Det är bara en massa information som inte alls hjälper.Hela mitt internet är fucked, allting bara stannar upp. Jag är inte glad.
Brolin

NEJ INTE JOSH BROLIN.

Nu jävlar är det Bradley + Colin = BROLIN som gäller.HOMOSEXUALS
Tennant
Typiska hollywood hunkar intresserar inte mig!Mormor och morfar är här

Vi har käkat kinamat

SvarDär var sidan jag letade efterrrrr!! TACK SNÄLLASTE!
Merlin


So gayTop Gear snackar om James Dean och hans bil

"He was a rebel without an airbag".
Not amused.
NEEEEEEEEEEEEJ!!!

Sidan jag kollade på Malcolm In The Middle på är borta! FUCK!
Nån som vet vart man kan kolla på Malcolm In The Middle??
Bridge To Terabithia

Det här är en film jag inte vill berätta för mycket om, men det är en pojke som inte är populär i skolan, och hans familj kan inte bry sig mindre om honom eller vad han gör. En dag börjar en ny tjej i hans klass, som inte heller passar in särskilt bra, men som är nöjd med vem hon är och bryr sig inte alls om vad andra tycker. Hon har stor fantasi och får honom att fantisera lika mycket. De börjar umgås och hittar ett ställe i skogen nära där dom bor och börjar bygga på en trädkojja för att sedan skapa sin egna värld Terabithia.

SpaceJag tog aldrig nån bra bild på mina "space" naglar, nu har jag kapat av dom också... Men dom blev skitbra fan! Det såg verkligen ut som rymden! Jag ska göra det igen när de växt ut. Jag råkade bryta av två naglar så jag bestämde mig för att bara kapa av alla...

Den här bilden blev så mörk och ljuset är skumt så man ser inte riktigt hur det såg ut.
Hahaaaaaaaa hela min data är fucked

Internet, alla program, designen, allt är fucked.

Jag kan inte kolla mina tags på tumblr. Hela skiten stannar upp.Jag fattar inte vad som hänt med min design

Allt är så "luftigt", det är mellanrum överallt. Och min lilla profilgrejja som är till vänster hittade jag DÄR NERE. What the hell? Måste jag sitta och fixa med designen nu också? Jag har inte bara hela min data att fixa, men jag måste hålla på med bloggen också? Jag orkar inte.


Albert Fish

Jag är så glad att min Albert Fish text räddades! Så jag la upp den så fort jag såg att det var den jag jobbat med. Pooooopalainen! Jag sitter och letar efter en massa grejjer jag kan skriva om nu, eftersom allt försvann!

#intressant fakta10,000 BCNu kommer jag inte ihåg mycket, men filmen handlar om en by, där en massa blir kidnappade till slavar och en av de som lyckades undvika att bli kidnappad var HAN PÅ BILDEN. Hans tjej blev kidnappad så han försöker få tillbaks henne. Och det är typ... år 10 000 f.kr? Det kan det väl inte vara... Aja. Jag gillade den inte. Men jag kollade igenom hela. Slutet sög.

Intressant fakta: Albert Fish

Albert Fish, född 19 maj år 1870 i Washington, dömdes till dödsstraff efter att ha strypt 10-åriga Grace Budd till döds den 3 Juni år 1928. Han hade sett en annons från Edward Budd, hennes äldre bror, där det stog att han letade efter ett sommarjobb. Fish kom till deras hus, låtsades att han ägde en stor gård och att han behövde anställda, med planen att mörda Edward i baktanken, men såg istället lilla Grace. Han frågade om han kunde ta med henne på ett litet kalas, vilket han fick, och det slutade med att hon var den som blev mördad i ett hus han valt ut lite tidigare. Efter att ha gripits, erkände han med rysande detaljer och erkände till att ha strypt flickan till döds, skurit upp hennes kropp i tre delar och åt lite av varje del. I erkännandet sa han att han hade en konstant sexuell spänning medan kan kokade Grace's organ med morötter, lök och bacon som han sedan åt. Fish hade släktingar som led av mentala problem: en farbor och en halvbror, som båda dog på mentalsjukhus, en moster, två bröder, en syster och hans mor. Förutom att vara en mördare, kannibal och en "coprophagic" (gillar att äta mänsklig avföring), var Fish också en sadomasochist: han gillade att lägga bommullstussar i alkohol, trycka upp i rumpan och tända eld. Han gjorde också så med några av barnen han trackasserade. Det sades att Fish angrep minst 100 barn i 23 olika stater och föredrog afrikanska barn eftersom myndigheterna inte brydde sig lika mycket om de försvann, och kan ha mördat, styckat och ätit av så många som 15 barn.

Under år gillade Fish att trycka in nålar i son kropp, helst området mellan analhålet och pungen. Han brukade vanligtvis ta ut nålarna, men ibland stack han in dem så djupt att de inte gick att ta ut. Efter han greps visade röntgen att han hade 29 nålar kvar i sin kropp. Efter rättegången som dömde Fish till att vara skyldig, sa han ‘What a thrill that will be, if I have to die in the electric chair. It will be a supreme thrill-the only one I haven’t tried.’

I Januari år 1936 satt Fish i den elektriska stolen och eftersom mer än två dussin nålar fortfarande var kvar i hans kropp, blev det en liten kortslutning, och en andra "jolt" av elektrisitet var nödvändig för att avsluta jobbet.
STHLM

Igår drog man till stan med Bea på ett litet äventyr.
Jag hittade säsong 5 av Doctor Who, säsong 1 av Sherlock, sen råkade jag köpa 8 filmer.
Som vanligt då? Haha jajajaaaaa...... Och en Supernatural tidning... Och två linnen.. Som jag ser fet ut i.Bea's fina Sherlock tröja! Vi hade så kul, vi gick och asgarvade på gatorna, jag vet inte ens vad vi skrattade åt men kul var det iallafall. Tjolahopp.
Svar

Tack snälla människor för länkarna till serier!!!

Jag har precis fått tillbaks min käraste mish mish men han har förlorat minnet. Stackarn... Doktorn kunde inte göra nåt.

Så nu sitter jag och försöker installera en massa skit och få tillbaks alla program och skit. Det kommer ta evigheter så vi alla får ha lite tålamod...

Ps. Om ni har fler länkar till serier är det bara att skicka länkar, jag behöver MÅNGA för jag hittar alltid favoriter. Mina två favoritsidor kan jag inte hitta... Buhuhuhuhuhuhuhuuuu
Snälla gör mig en tjänst?

ALLA sidor ni har som man kan kolla på serier på, skicka länk i kommentarerna.

Eftersom allt kommer raderas på min data behöver jag hitta nya sidor att kolla på...

Min lilla mish mish

Så jag åkte in med datan idag. Kostade mig 700 kr. Men den kommer må bra imorrn, HOWEVER så kommer förmodligen ALLT vara borta. ALL min intressant fakta som jag jobbat så jävla hårt med... Oh my god... Det är min enda ångest. All intressant fakta kommer raderas.

Och alla mina favoriter... sweet jesus... FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!!!

V-Day

Fuckalainen

Okej så jag är på mammas data men jag har totalt glömt ALLA namn på sidorna jag kollar på serier på sååååååå om ni är inne på min blogg NU, skriv gärna en kommentar med länkar till sidor ni brukar kolla in serier på.

Pleaaaaaaaaaasssssssssssseeeeeeeee
Gosh darnit

Min data är sjuk.

Den fick virus igår. När jag var och borstade tänderna. It died... Jag kunde inte göra nåt... Så jag ska se om jag kan åka in med den idag eller imorrn typ för att fixa. Men uppdateringar blir det inget av tyvärr.

Jude LawJake Gyllenhaal har alltid varit så söt

Mormor och morfarInget internet = film

Eftersom jag typ inte kan göra nåt på datan, mina program laddar inte, filmer laddar inte, jag kommer inte in nånstans, och där jag kommer in är allt så FUCKING segt, så jag tänker ha nåt litet film marathon för mig själv. Vet bara inte vad jag ska glo på.

Jag tror jag ska glo på alla Jurassic Park filmerna.

Yes.MITT INTERNET ÄR SÅ FUCKED OH MY GOD!
GRRRRRR ELIN ÄR PISSED

SOM VANLIGT.

Jag behöver nytt virusskydd men vi har inte råd. Varför är vi så fattiga för...
JAG KAN INTE GÖRA NÅT PÅ MIN DATA!

Svar

Du messade mig vid 9 imorse! Jag sov...Vad mycket Supernatural jag lagt upp

Vad saknar ni?

Josh Brolin?

Jude Law?

Robert Downey Jr?

Doctor Who?

James Dean? Nej jag har ju spammat...

Sal Mineo? Eller ni är väl trötta på honom...

Misfits?

Glee?

Foton? Bilder?

Inget? Är allt perfekt? Supernatural? Yes?
VAD FAN ÄR DET FÖR FEL MED MITT INTERNET?!?!?!?!?!??!?!?!

INGET FUNKAR! JAG KOMMER INTE IN NÅNSTANS! FACEBOOK GÅR BARA ATT GLÖMMA, GOOGLE ÄR BARA ATT GLÖMMA, TUMBLR ÄR NÄSTAN HELT HOPPLÖST OCH DET ÄR RESTEN AV SKITEN OCKSÅ! 

VARFÖR KOMMER JAG INTE IN NÅNSTANS?!?!?!

Jag satt och glodde på Torchwood också, mitt i världens mest spännande scen blir skärmen blå och får en massa vit text - VILKET BETYDER att man måste stänga av datan fort som fan för det är virus.

Mitt virusskydd har gått ut såååååååååååååååå min dataaaaaaaaaaaaaaa kommer dööööööööööö snaaaaaaaaaaaaaaaaart och jag är PISSSSSSSSSSSSED!!!Lycka till med att läsa det där.

Tur att min blogg funkar iallafall. VARFÖR FUNKAR BARA MIN BLOGG?!?!?!?!?!?!
Destiel

Rösta på Dean och Castiel HÄR.

Vilka ska vinna? Glee eller Supernatural?

SUPERNATURAL SÅ KLART! Jag älskar Glee, men Dean och Cas går före ALLT.

Schnälla rösta? En gång? Det går snabbt!! Det är sååååå näääära, dom ligger under med typ 1%


MIN MUSIIIIIIIK!!

Efter att ha lyssnat  på BARA hiphip och liknande, kommer jag äntligen hem och får lyssna på MIN musik. Ord kan inte beskriva hur glada mina öron är haha, jag KAN lyssna på hiphop men det blir tjatigt efter ett tag.

Nu är det rock som gäller!

SvarMusic & LyricsEn föredetta popidol från 80/90-talet blir tillfrågad av en populär sångerska om att skriva en ny låt de kan sjunga tillsammans. Detta ser han som en stor chans att få börja om på nytt och accepterar så klart, men har bara ett par dagar på sig och har ingen aning om hur man faktiskt skriver text till en låt. En kompis till hon som tar hand om hans växter kommer en dag för att göra jobbet åt henne, och kommer på en liten text, och han blir direkt imponerad. Han vill att hon ska hjälpa till med låten, och efter att ha frågat en massa gånger hjälpte hon tillslut till och allt går enligt planen, plus mer.


Den var inte så bra. Musiken var inte bra, allt lät likadant, och Drew Barrymore spelade så... Jag vet inte. Hon var nästan FÖR oskyldig och töntig. Det funkade bara inte. Men jag har alltid gillat Hugh Grant.I'M HOME!!!

Hemma från att ha varit hos Moe på "fest" / "middag". Det var inte SÅÅÅÅÅ farligt men... Jag är inte bra på sociala sammanhang. Om man nu säger så. Social events. Jag dansar inte. Jag pratar inte. Jag lyssnar inte på sån musik. Typ alla är fortfarande kvar och dansar men jag orkade inte...
Jag försökte iallafall. Jag kom. Jag förtjänar att få gå tidigt.

När Dean skrattade!!!
Det här är typ andra gången Dean verkligen SKRATTAT under alla 7 säsonger. Och nu när Cas försvunnit... It was magical... Jag blev så glad!


Plucky Pennywhistle’s Magic MenagerieGettin' readyMiddag hos Moe. Jag är inte glad. Hatar folk.
MEN det är hennes födelsedag så jag måste. Suck it up.
Dean Winchester
Purgatory, Dean... Purgatory...ShortcutsJag sitter och kollar på Shortcuts eftersom den är på tv. När jag började kolla insåg jag inte att den är fucking 3 timmar lång. Men Robert Downey Jr är med i den så jag känner att jag måste fortsätta kolla. Även om den är supertråkig. Den handlar om en massa olika människor, som typ känner varandra lite halvt. Man får se ALLAS liv. Ni vet som Love, Actually och typ... Valentine's Day... Man får se olika människors liv sen får man reda på att alla är kopplade till alla typ. Vilka fler filmer har sån handling? New Year's Eve. New York I Love You. Sen är Modern Family lite så också. Äh nu babblar jag.

Kolla inte på denna film. It's boring. Den slutar vid midnatt. Tror inte jag kommer kolla på hela...
Hur fan kan den vara så känd? På IMDB fick den 4 stjärnor? I don't get it? Fast det kanske är för att jag faktiskt inte kollar... Bara lite då och då...JudePier AngeliHon var så jävla snygg... Bitch...

Bebis!Moe var helt fascinerad av min Sal Mineo bok igår för den hade bilder på honom när han var äldre.
Tate Langdon

Intressant fakta: Moscow hundar

Bland Moscow's stora population av hemlösa hundar, har en liten del som bor runt tunnelbanorna börjat fatta hur man använder sig av dom. De har börjat förstå att dessa tåg kan ta dig från en plats till en annan. De har också lärt sig att gå över vägen med människor och lärt sig trafikljus, så när det är grönt vet de att de får gå över.
De har lärt sig mänskliga beteénden
, och kommit på hur man kan få mat av människor - genom att skälla bakom dom när de har mat i handen så det ramlar ner på marken när de blir skrämda.
You AgainJag hade inga höga förväntningar alls när jag såg den här, så lite positivt överraskad blev jag! Så jäkla kul eller bra var den inte, men den var inte SÅ dålig heller. Den enda gången jag verkligen skrattade var i slutet.

Den handlar om en tjej, Marni, som var en tönt i skolan och mobbad av skolans populäraste tjej, Joanna, och hennes kompisar. Nu när Marni är vuxen och framgångsrik ska hon hem igen när hennes bror ska gifta sig. Hon får äntligen träffa brorsans fästmö, och vem är det? Joanna så klart. Senare mot kvällen kommer Joannas moster vilket gör mamman lite överraskad då hon ser att det var hennes bästa kompis från hennes skoltid. Marni inser att hon måste varna sin bror och berätta vilken bitch Joanna verkligen är, men det är inte så lätt som hon tror.

SvarSötaste gifen EVERJAG KAN KOLLA PÅ DEN I EVIGHETER!!!!!!!!!!
Sherlock


Leap YearEn typisk romantisk komedi där tjejen redan har en pojkvän men råkar lite random träffa en snubbe som hon bråkar med och inte alls tål men som hon sedan så klart blir kär i. What else?

Men den var bra, även om den inte var särskilt originell så gillade jag den. Den var söt. Inte en sån där "lovey dovey" romantisk film, den var lite kaotisk och jobbig. Men på ett o-jobbigt sätt. Om det makes any sense.

Anna är tillsammans med en hjärtkirurg som hon är väldigt kär i, och har planerat att gifta sig med. Han har inte friat än, men en kväll när han hade en liten ask med sig till maddagen trodde hon att DAGEN ÄR HÄR. Nej. Det var så klart ett par diamant örhängen. När han åker till Dublin för att jobba, tänkte hon åka dit och fria till honom efter att ha hört om en irländsk tradition där kvinnorna kan fria till männen den 29e Februari. PERFEKT. Men planet var tvunget att landa i Cardiff när det var en storm, och nästa plan kom inte föränn nästa dag. Så hon tänker ta en taxi till Dublin. Inte så lätt som hon tror. Hon hamnar till slut i en bar/hotell/B&B där bartendern erbjöd sig att köra dit henne om hon betalar 500 euro och hon accepterade. Tyvärr kommer de inte överens särskilt bra och planerna går inte som planerat.


Den hade kanske fått nån till stjärna om den varit roligare. Just sayin.Vad är det för fel med internet???

Inget funkarrrrrrrrr!När jag väl väljer att sitta vid datan på morgonen funkar inte ett skit! BAJS!

Koss

Kossorna smakade mina kakor jag gjort. Så klart ska Moe tugga ihop allt till en äcklig deg och sitta med öppen mun och skratta... Hon är den enda som tycker det är kul hahaBBC Sherlock

Jag kollade på sista avsnittet... Eller senaste avsnittet... Tårar... Everywhere...'I was so alone... and I owe you so much. But please, there's just one more thing, one more thing, one more miracle, Sherlock, for me, don't be... dead. Would you do that just for me? Just stop it.' - John Watson

Watson... Kom hit så kramas vi...
Jag tänkte kolla på Merlin. Men det vill inte ladda.For fucks sake.

Fast det KAN ju vara så att jag beställt säsong 1-3.
Men det kommer jag knappast få imorrn. Vilket betyder att jag kommer vara utan det hela helgen. Jag funkar inte på det sättet. Och jag har bara ett avsnitt av Sherlock kvar.Här sitter man och försöker kolla på Sherlock. så har Moe och Leo tråkigt och kommer mitt i ett avsnittNejjjj men det var skojj.... Jag försökte kolla även om dom var här... Det gick inte så bra...Winters BoneMhm.

Winters Bone handlar om en 17 årig tjej , Ree Dolly, som bor med sin mentalt sjuka mamma och sina två yngre syskon. De bor ute i ett stort skogsområde där alla känner alla och de är nästan alla släkt genom blod, vilket syftar på att det är väldigt litet och isolerat. En dag kommer sheriffen och undrar vart hennes pappa är efter att ha fått borgen betalad och en tid i rättegången. Man får senare reda på att pappan tillverkar knark, och att området de bor i inte är särskilt trevligt alls. Pappan hade skrivit över hela deras hus till borgen, och om han inte dyker upp till rättegången förlorar de allt. Eftersom de knappt har pengar som räcker till mat och varken de eller nån annan vet vart han är, blir Ree desperat efter att hitta honom men ingen vill hjälpa till och tror att det innebär trubbel för sig själva om det berättar vad de vet.Jag tyckte den var otroligt seg, inte mycket hände. Jag vet att den vunnit och blivit nominerad till en massa priser och whatever, men det gör den inte perfekt för det. Om det hade varit lite mer... spänning? Så hade den varit MYCKET bättre, men det var bara hon när hon gick fram och tillbaks till folk i staden och frågade om de vissta nåt om sin pappa. Och en massa elakingar som inte ville berätta nåt. Men den gick att kolla på.
What the fuck drömde jag inatt

Jag drömde om Hayley Williams. Sen Brendon Urie. Och jag vet att Josh Brolin fanns nånstans där i mitten. Hayley var en bitch! Och hon hade mitt hotmail lösenord tatuerat på sitt öra. Weird...Jag har fastnat för Merlin - IGEN

Jag började kolla på första säsongen för ett tag sen, nu fortsatte jag.

ARTHUR OCH GWEN, YESSSSS!! Ni bryr er inte, men jag väntade sååå länge på att det skulle hända nåt mellan dom! Först tänkte dom kyssas men så kom Merlin in och avbröt vilket gjorde mig PISSED. Men sen hände det.
Hon är en maid och han är en PRINS oj oj oj det får egentligen inte hända BUT IT'S HAPPENING! Men den där jävla Lancelot som kommer och förstör och hon bara "I LOVE YOU" pffffffft. HOE.
Ni hatade min James Dean spam igår eller hur?

Grattis James Dean!
Rest in peace käraste Jimmy.

Grattis James Dean!DAT ASS
Grattis James Dean!


Grattis James Dean!
Grattis James Dean!Natalie Wood, James Dean och Sal Mineo screentest för Rebel Without A CauseGrattis James Dean!


Grattis James Dean!


Grattis James Dean!

Grattis James Dean!

“Jim Dean and Elvis were the spokesmen for an entire generation. When I was in acting school in New York, years ago, there was a saying that if Marlon Brando changed the way people acted, then James Dean changed the way people lived. He was the greatest actor who ever lived. He was simply a genius.”
Martin Sheen


Grattis James Dean!

Grattis James Dean!

Grattis James Dean!We used to roam the streets of New York together, and I liked to photograph Jimmy observing others. He had a great natural curiosity about people, was a collector of street vignettes, and I was forever amazed at the oddities he would stumble on to. One of the oddest was Jimmy’s passing a store one day and pausing to see what one of the two little girls had in her hand. What was it? A chicken head. Only Jimmy would happen upon such surreal situations.


 Grattis James Dean!Idag skulle min bebis fyllt 81.

Grattis James Dean!

Grattis James Dean!Natalie Wood puts up pictures of James Dean in her dressing room after his deathGrattis James Dean!

Grattis James Dean!

Grattis James Dean!


Svar
Haha den där gifen beskriver hela vårat förhållande!!
Jag och Bea

Vad fan snackade vi om ens? Nånting om Sherlock... Cumberbatch...
Susan och Roberts son kommer bli så het


Och jag BER att han fått Roberts ögon.
Inte för att det är nåt fel på Susans, men Roberts ögon. That's it.EXTON ELIAS DOWNEYRobert Downey Jr. welcomes Son EXTON ELIAS DOWNEY

Wife Susan delivered son Exton Elias Downey at 7:24 a.m. on Tuesday, Feb. 7 in Los Angeles, his rep confirms to PEOPLE.

“Everyone is healthy and they couldn’t be happier,” a friend of the couple says.

Baby boy weighs in at 7 lbs., 5 oz., is 20 inches long and joins big brother Indio, 18, Downey’s son from his previous marriage.
IT'S HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERE!!!!Jag fixade mina naglar idag förestenMed sånna där klistermärken för naglar som jag fick av Moe i julklapp.

Fan vad irriterande dom är!! När man tog på dom blev det bubblor och inte alls jämt, sen ska man ju fila bort det övriga, men då viks kanterna upp liksom. Hur ska jag förklara.. Längst ut. Det sitter inte åt, det är löst och öppet typ. Som man kan ta tag i och dra av hela nageln. Skitirriterande.

Jag har DRÄNKT dom i genomskinligt nagellack men det funkar inte...
Tisdag


Tennant TuesdayJag kollade på en massa Doctor Who idag.
David Tennant är så het...
PuddSå söta....

Favoritparet i McFly hahaJag har börjat kolla på Merlin igenMitt problem är att jag inte kan balansera saker, om jag hittar en serie sitter jag och knarkar alla avsnitt non-stop, det är därför det inte blir många uppdateringar.


Once again - FÖRLÅT.


Men imorrn så jävlar.
TITTA VAD JAG FICK

Gissa vad det är:
Svårt va? Hahahaha åh jag älskar honom...
FERRIS! <3Jag måste alltid säga det där med dom i den här scenen.
Jag älskar "sa-wiiing" hahahaAmerican Horror StoryTate är helt klart bäst i hela serien, men man blir lite arg...
Nu måste jag kolla om på säsongen. Jag har så mycket annat att kolla på men jag MÅSTE.
Det är farligt att bakaJag har tråkigtFortsätt gissa vad som händer den 8e Februari så får ni en Intressant Fakta!
Dead By April - Promise Me

Fan... Okej, nytt band. Nu har jag börjat lyssna på Dead By April. Jag fastnade på deras fucking låt Mystery som dom körde på melodifestivalen. Så det är klart att jag kollar upp dom och laddar ner en massa låtar. En av mina favoriter är Promise Me som jag haft på repeat hela dagen.Den enda låten jag ägt av dom är Losing You. Som är bra, men jag har inte orkat kolla upp dom...SvarTACK! Jag redigerar mina bilder i Paint Shop.

Svar 2.0
OH SWEEEEEEET BABYYYYYY JEEEESSSUUUUSSSSSS

SvarVad händer den 8e Februari?

Den som gissar rätt får... Nånting.

Om nån gissar rätt lägger jag upp en Intressant Fakta!
Rob & Big all day
I love it.
Rob & Big marathon!!!

Rob & Big från 12-18 typ på MTV!!!!!Seeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Okej det börjar om en timme, men iallafall.

Svar

Fast jag ska byta snart, är redan trött på den...
MelodifestivalenDead By April var bra. Dom kör vi på.Mamma frågade om jag ville ha vinJag har aldrig gillat det. Jag förstår inte hur vin och öl kan vara den vanligaste alkoholen när båda är så otroligt äckliga. Det är väl nåt man måste lära sig att gilla... Eller tvinga sig själv...
Karen Walker is my spiritanimal

Gizmo <3


BertIntressant fakta: Metal fang

Nikolai Dzhumagaliev, också känd som ”Metal Fang” på grund av hans ovanliga falska tänder gjorda av vit metall, hade redan suttit inne på grund av mord när han började mörda unga kvinnor i Alma-Ata, Kazakhastan, en republik i Sovjetunionen, 1980. Dzhumagaliev var en välklädd och stilig man som inte hade några problem att få kvinnor att komma med honom till ostörda platser där han sedan mördade dom. När han väl hade kontroll över sina offer fortsatte han med att våldta dom och hacka dom till döds med en yxa. Kannibalism var också en stor del till hans mord och efter offrens död brukade han skära upp kropparna och servera köttet till middag när han hade gäster.
Två gäster som Dzhumagaliev bjöd över till sitt hem upptäckte en kväll en kvinnas huvud i köket och ringde snabbt polisen, som dömde honom skyldig till sju mord, även om det ryktas att han mördade många fler. Han hamnade på ett mentalsjukhus efter att han sågs vara galen men rymde år 1989 när han skulle flyttas till en annan anläggning, och greps igen år 1991. Det sägs att han inte mördade någon under tiden han var ute, men ingen vet säkert.Jag gjorde det klassiska misstaget när jag glodde på Wrong Turn

Efter 10 minuter blev det kallt så jag tog på mig täcket, efter 20 minuter var jag helt borta. Jag låg och LYSSNADE på filmen men mina ögon gick inte att öppna. Filmen kändes som om den var 30 minuter lång. Och jag låg och dregglade på min arm. Good times.

Nu ska jag fan kolla på Wrong Turn

Det var så jävla länge sedan!!

The Slice Girls

Snacka om att senaste Supernatural var ett feminist avsnitt! Men bra var det.
Jenna från Vampire Diaries var med! Yay!

SvarAnd lookin' goooooooodFör er som undrar vad det faktiskt är, är det min Breaking Benjamin logga jag målat upp på väggen!Fan jag borde fota mig själv i en sombrero.. Vart kan man få tag på en??Nu och då

Robert Downey JrHan var såååå SÖÖÖÖÖÖÖÖT när han var yngre, hans ögon var så STORA, men nu är han HEEEET.

Man blir nästan lite arg när vissa åldras så bra.
Maten är snart klar!

Jag döööööööör! Så jävla hungriiiiiiig!
Haha jag har en MASSA twix i mitt rum, jag skulle ge några till min brorsa men det kommer knappast hända... Dom är mina nu... Jag delar inte med mig.


Rock N' RollFan vad jag vill ha Freaks & Geeks på dvd!!!American Horror Story

Jag älskar hur under halloween avsnittet när det ska vara spännande och dramatiskt och läskigt, så ser man det här mitt i scenen:


Elia Kazan, Marlon Brando, Julie Harris, och James Dean

Jag har jobbat hårt idag!

Eller kanske inte HÅRT men jag har tagit bilder, redigerat, sen har jag fixat ny design till både den här bloggen och min andra som jag har med Moe: HAIRY PHOTO, även om jag inte blev nöjd med nån av dom så är det fortfarande NY DESIGN, sen glodde jag på tre filmer: Scream 4, Turner & Hooch och Johnny Be Good.


Absolut ingen har kollat in min blogg idag

Ni har märkt att jag börjar bli tråkig haha

Jag kollade in några av mina äldre inlägg idag, jag var roligare förut.


En till bild

Bara för att.
Var den finare som mörk eller ljus? Eller skulle jag gjort nåt mitt emellan?
Jag är redan trött på min design


En ung RDJOkej nu får det se ut så härJag jobbar på designen

Ni får stå ut med det här ett tag... Jag fixar och fixar men blir inte nöjd och tröttnar.

Så nu ser det tråkigt ut.SvarGOSH DARNIT!

Jag fotade idag, satt nyss och redigerade men råkade spara ÖVER en bild. Så den försvann. HELVETE!
Den översta med blåa nyansen, jag hade en ljusare med snyggare färger som var mer ROSA och blå.
Sug mig liksom... Aja.
ÄRLIGT

KOLLA VAD SÖTA DOM ÄRJAG VILL FAN GRÅTA
Nya Glee

Fan... Okej det var ett bra avsnitt, om man bara kollar på handlingen. Resten var lite pinsamt... Det har blivit för mycket High School Musical och för lite Glee.Det enda som håller mig kvar är Klaine och Santana.
SvarÄr jag den enda som hatar semlor??

Jag har bara aldrig gillat det... För mycket grädde... Mandelmassa...
Sen är det bara ett äckligt bröd...


Leonardo DiCaprioUghhhh that's hot...

Vad fan är det med mig idag??

Jag har kissat och bajsat så jävla mycket att jag måste gått ner 10 kilo. What the hell.

Kanske var apelsinen till frukost, yoghurten till lunch och snickers, lion, kinapuffar, nötter och kaffe som jag åt direkt efter. KANSKE. Uppenbarligen.Men jag har inte druckit nåt på jättelänge, ändå går jag och kissar så mycket att toan svämmar över.Stan igår

Igår drog jag till stan med Moe Yoooo... Och som vanligt glömde jag ta bilder, men myspys var det. Hon tvingade mig att käka pizza. Hon tog kebabtallrik men jag hatar kebab. Så jag tog pizza. Jag ångrade det på en gång, jag skulle tagit sallad... Fuck..

Men whatever. Jag köpte inte mycket heller, men hittade två skitsnygga kuddar och en James Dean tavla. Jag var tvungen att köpa, för det var så billigt! Kuddarna kostade 99 styck och tavlan kostade 39. Vem köper INTE?
Jag tog inte bort plasten för jag vet inte vart jag ska ha den och vill inte att den ska skadas...

Uppenbarligen skiter jag i Elvis, Marilyn och Humphrey, men once again var den så jävla billig, och det där är en av mina absolut favoritbilder på Jimmy - en av hans hetaste.Okej man ser inte så bra på tavlan, men det är den här bilden iallafall. YUM!Filmdag idag igen

Idag har jag kollat på Heart & Souls, Iron Man och Tropic Thunder. Intressant...

Alltså egentligen är jag jätteledsen över att jag inte uppdeterat så mycket de senaste dagarna, men samtidigt skiter jag i det, för jag älskar att glo på film och har så mycket nytt nu.


Kristen Bell

Alltså jag måste dela med mig här också, det här är typ fjärde gången jag ser den här videon och tårarna sprutar FORFARANDE för jag skrattar så hårt... Fan vad den är rolig!!!Asså Kristen Bell är bara så jävla bäst...

RSS 2.0