SvarOH MY GOD I LOVE YOU SO MUCH FOREVER AND EVER NI ÄR OFFICIELLT MINA FAVORITER


Due Date

Jag måste gå och lägga mig men satte i Due Date så jag måste kolla klart...
Den är så bra... Men jag är så trött....

.... men den är så braaaaa....Tänkte bara säga en snabb sak till er

Jag fattar inte varför ni är här och läser min blogg, men jag är förevigt tacksam över att ni gör det. Vad fan är det jag lägger upp som gör att ni är här?!

Mina galna skådespelar perioder, onödiga textinlägg, random bilder och gifs... I don't get it.Please stay with me!
Det kommer inte bli mycket uppdateringar idag heller

Jag ska in till stan nu, sen ska jag handla mer när jag kommer hem, sen ska jag glo på film som vanligt sååå... Om ni har tråkigt kan ni kolla in Intressant Fakta kategorin och läsa lite.


Johnny Be Good & The Pick-up Artist

Jag är SNART klar med min RDJ period, just hang on...

Jag kollade på två 80-tals filmer har var med i som jag aldrig sett förut.SÅ JÄVLA BRA! BÅDA!

The Pick-up Artist handlar om att han springer upp till tjejer och flörtar lite för att få deras nubber, med samma replik. En dag springer han upp till HENNE och hon är såklart helt annorlunda från alla andra tjejer vilket gör att han blir så mycket mer intresserad. Men hon är inte ett dugg intresserad.


Johnny Be Good handlar om en kille i high school som spelar amerikansk fotboll och är superbra på det, så det är en massa människor från olika colleges som vill ge honom stipendium så han pluggar på deras skola. Filmen visar helt enkelt honom när han åker till några skolor och kollar in hur det är där, samtidigt som man får se lite av hans flickvän och roliga, knäppa kompis som också är med i hans fotbollslag med honom (men som aldrig får spela). Skitkul film!

Jag känner mig alltid skyldig när jag inte uppdaterar, så ni får intressant fakta istället

Men det borde ni väl vara nöjda med?

Intressant fakta: Varulven av Bedburg


Varulven av Bedburg var ett odjur som terroriserade kvinnor, barn och boskap. Monstret var en man av kött och blod vid namn Peter Stumpp, också känd som Peter Stubbe, Stumpf och andra liknande namn. Han våldtog och åt av 14 barn och två gravida kvinnor, som han erkände till. Han hävdade att han praktiserade svart magi när han var 12 år gammal, och att djävulen hade gett honom ett magiskt bälte. Bältet gjorde honom till en varg och när han tog av det blev han en människa igen. Han hade också en dotter, Belle (eller Beele/Sybil), som han utnyttjade sexuellt. Hon fick en son som resultat av hennes fars våldtäckt, och var runt 15 år gammal när det hände. Peter erkände till att ha ätit detta barns hjärna.
Han fångades år 1589 och torterades genom att en apparat långsamt slet av hans armar och ben. Efter hans erkännanden arresterades också hans dotter Belle som sågs medskyldig till faderns brott. De slet bort kött från hans kropp på 10 olika ställen och bröt också av ben i hans kropp. Sedan högg de av hans huvud. När de ändå inte var nöjda efter detta, kastade de också hans kropp på bål och brände den. De kastade också på Belle som redan blivit våldtagen och strupen, som fick brännas levande med sin far.
Fanboys


Winter Mooooorning


Noll inspiration på grund av sämst kamera och 10 minusgrader. Men för att vara trött, sur och kall blev det väl rätt bra? Jag gillade att de översta fick en lite sepia-liknande färg. Alla är oredigerade, så färgerna blev jag nöjd med!

Tjolahopp
Man ser att jag har absolut noll tålamodJag ger alltid upp! Varför?! Som vanligt satt jag med min MULTICOLOR bläckpenna... Älskar den. Färgerna lukar gott. Den gula är godast. Nu låter jag som en galning.

Jag ville färglägga teckningen lite, när jag hade tråkigt. Men sen hade jag inte tråkigt längre så jag började slarva. Jag glodde på QI. Det är INTE tråkigt, så jag koncentrerade mig inte... Whatever.
Nice cardigan


Chaplin

Man märker att jag har världens RDJ period just nu...Jag bestämde mig för att kolla på Chaplin, baserad på Charlie Chaplins biografi om sig själv. Den visar honom från när han var ett barn till nära sin död, man får se hur han kom in i branchen, hur han var som människa och sina fruar och problem bakom scenen.

Robert Downey Jr fick en Academy Award nominering som Best Actor för den här filmen, och han borde ärligt talat vunnit för han var verkligen super som Chaplin, men sjävlaste filmen var lite seg. Det var verkligen en biografi. Det var som att kolla på en dokumentär fast med BARA skådespelarna som föreställer de riktiga människorna. Men nu kan jag iallafall säga att jag sett den.


OH MY GOD

Jag fick mina andra filmer OCKSÅ!Haha S.W.A.T passar verkligen inte in, jag vet inte varför jag köpte den... *host*Colin Farrel*host*

Och det är åtminstonde EN till film på gång, jag kommer inte ihåg vilka jag beställde!
I AM SO HAPPY RIGHT NOW!!!Jag fick 5 av typ 20 filmer jag beställt haha, men jag är så glad över Iron Man, Ginger Snaps och Heart & Souls! JAG VILL KOLLA PÅ DOM NUUUUU! Så braaaaaaa!!! ÄNTLIGEN har jag Ginger Snaps på dvd! Jag har haft den på vhs i typ 10 år, jag har aldrig lyckats hitta den på dvd!Less Than ZeroFyfan vilken hemsk film. Eller SÅ hemsk var den inte, men ganska tragisk. Och jag vet att det är en klassiker, men jag vet inte om jag skulle orka se den igen. Den var inte dålig men lite seg var den.

Den handlar om tre bästa kompisar som går ut skolan, och en av dom blir beroende av droger och är skyldig langarna en massa pengar. Han lyckas inte komma ur missbruket och de andra två kompisarna försöker hjälpa honom att för det första betala langarna men också få honom att sluta knarka.

Det som gjorde att jag blev lite "oh shit..." var att Robert Downey Jr, som spelar knarkaren, faktiskt var sådär. Inte just när filmen gjordes, visst han var beroende då, men det var EFTER filmen som han blev värre än vad som visas. Han sa att i filmen var han en överdriven version av hur han var DÅ, men sen efter blev HAN en överdriven version av hur han var i filmen. Ush.

Dane Cook <3

En klassisk video! Så jävla rolig!!!Dane: So I turned to him and this is what I said, I looked at him and I went uhh... "God Bless You." Yeah I said it like that I said it like "God bless you." wich IS God bless you, but it kinda sounded like "cover your fucking mouth". Yeah. I say God bless you by the way when someone sneezes I don't say "bless you" because I'm not the Lord. I can't do that. I'm just a messenger for big guns upstairs.

Genious.
Nu är klockan helt plötsligt 22.17

What the hell....Jag bara blinkade, så blev det kväll.
Weird Science

Hahahahaaaaaaa..... Jag har frågat mamma i ett par dagar nu om hon vill kolla på Weird Science med mig men hon har sagt nej hela tiden. Så jag kom med en hög Robert Downey Jr filmer (jag har en period) till henne PLUS Rebel Without A Cause. Så frågade hon om hon sett den (Rebel Without A Cause) och jag tänkte: "bättre än ingenting, JAMES DEAN!" Så jag sa "NEEEJ det har du inte."
Men sen tänkte jag: "hon kommer ju märka när vi satt i den att hon sett den..." Så jag fixade ihop en annan hög med filmer hon kanske vill kolla på istället, och sa att hon HAR faktiskt sett den. Men då sa hon "jaha, men sätt i Weird Science då". Så stog jag där med en hög filmer utan att hon såg och tänkte "shuuuueeee!" så jag slängde undan filmerna och satte i Weird Science.  Suckerrrrrrrrrrr!!!
Svar
När han var yngre hade han drog och alkohol problem så han blev alltid arresterad på grund av det, han blev hög och körde runt som en galning, satte sig i bilen naken med en pistol och så vidare haha... Crazy...
Jag vill kolla på Tropic Thunder med mamma men hon vill inte.

Jag skulle kunna kolla på den själv men vill ha sällskap.

Vart fan tog min dag vägen?!

Jag vet inte ens vad jag gjort idag.
Vad fan har jag gjort idag???

Det enda jag minns är QI och en biografi om RDJ.Shit vad många gånger polisen har gripit den människan.
Jag är glad att han är hälsosam och lycklig nu.
Svar
Jag ska sova nu

Fan, jag försökte rita av Sal Mineo men jag har ingen riktig talang, jag önskar att jag kunde göra såna där riktiga, REALISTISKA porträtt. But no. Jag håller mig till sånt här:Inte för att den är ett dugg klar, men jag orkade inte mer... Jag satt så länge med Sal Mineo, sen blev jag förbannad... Jag tänkte kanske färglägga den här? I dunno.

Och BTW så är inte jag så här kreativ, jag har ritat ev en målning. It is not my original idea.
Intressant fakta: Lions mane jellyfishLions Mane Jellyfish (röd brännmanet) är den största maneten i världen. De har simmat i arktiska vatten sedan innan dinosauriernas tid (över 650 miljoner år sedan) och är bland de äldsta överlevande djurarterna i världen.


De största kan bli över 6 meter och har hundratals giftiga tentakler som kan bli över 50 meter långa.
I sverige blir de inte särskilt stora, ungeffär en halv meter, men har mer norrut sagts blivit ungeffär 2 meter breda.
 

Varför är jag sjuk...

Jag sitter och dör. Förut hade jag bara ont i halsen men nu är min näsa igentäppt. Och rinner. Och kliar. Jag nyser. Och nyser. Och nyser. Snart kommer jag börja hosta.

Jag hatar när man är sjuk och måste andas genom näsan. Munnen blir torr och läpparna blir torra. Sen när bara EN näsborre är igentäppt. Så irriterande!

Filmtips: The Hitcher

Halloj gott folk!

Jag såg att The Hitcher är på Kanal 5 ikväll runt 11, om ni inte sett den borde ni se den! En av mina favorit thriller/skräck filmer. Så jäkla bra. Det är en remake från en 80-tals film med samma titel och handling. Fast den från 80-talet handlar om EN kille som träffar en tjej senare, den här handlar om ett par.Tänkte bara dela med mig. Jag kanske ska göra det oftare haha.
Fast jag vet inte hur många av er som har TV4 Film. Det brukar vara bra filmer där.Little ManFan vad besviken jag blev! Den verkade så rolig när jag såg trailern och sen när jag praktiserade på video var det nån som undrade om vi hade den. Nu när jag glodde skrattade jag typ bara en gång när han bajsade på sig så sa han pappan "you made a little surprise! for mommy!" (typ). Det var kul. Annars var den inte så jäkla rolig.

Den handlar om att han lilla snubben och hans kompis, i normal storlek, snodde en stor diamant åt en man, men när polisen kom var de tvugna att gömma den så han lägger den i en kvinnas väska, som de sedan följer efter. De klär ut honom i bebiskläder och lägger honom utanför huset till kvinnan som nu har diamanten. Kvinnan och hennes kille tar in honom och tror verkligen han är en bebis, men han försöker ta tillbaks diamanten.

Svar 2.0
Det undrar jag verkligen, men uppskattar att du kom tillbaks!Please stay!
Judesie


Jag har bestämt mig för att vara den bättre människan

Om någon irriterar eller stör mig, ska jag inte spendera min tid att hata eller tänka på det, jag är bättre än så. Jag blir bara stressad och mår dåligt, jag ska vara den bättre människan och göra det bästa av det jag har. För jag är BÄTTRE än de som stör och irriterar. Jag måste intala mig själv det: JAG ÄR BÄTTRE.

Men...Jack McFarland


The WardMmmmmhmmmm....

Den var lite seg och upprepande. Men ändå helt okej att kolla på! Lite som en skräckversion av Girl, Interrupted. Och jag undrade under hela filmen vad det skulle vara för twist i slutet (man märkte att det måste vara nåt mer än det man såg) och jag blev lite besviken. För de som inte sett Identity borde twisten vara helt GENIOUS men jag tyckte det var en rip-off. Sorry. Blah.

Den handlar om att man i början får se en tjej som springer i skogen, bränner ner ett hus och blir tagen av polisen och förd till ett mentalsjukhus för att bo där med några andra tjejer. Uppenbarligen är hon INTE galen och har hamnat fel (Girl, Interrupted). Sen är det ett spöke av en tidigare patient vid namn Alice som spökar och mördar tjejerna. Uppenbarligen lite mysko så Kristen, hon man fick se i början, huvudrollen, bestämmer sig för att rymma. Ett flertal gånger.


SvarDet skulle jag också vilja veta! Varför du stannade kvar är ännu ett mysterium.


SON OF A COCK LOVING WHORE

Hahahaha jag kollade på Inside The Actors Studio med RDJ och hans favorit svärord var "son of a cock loving whore" fyfan vad kul när han sa det... Åh jag älskar honom.

En Andra Chans

Jag tvingade mamma och pappa att kolla på En Andra Chans (Heart & Souls) med mig eftersom den nyss var på tv. Mamma tröttnade efter typ 20-30 minuter men pappa satt kvar haha. Fast mamma satt och kollade lite halvt vid sidan. Hon satt med sin laptop. Pappa gillade den.

Jag älskar denna film! Robert Downey Jr är så jävla rolig.Och den är så sorglig i början! Blöhöhöhöhöööö

Sen min favorit del i hela filmen:


Om ni inte sett filmen fattar ni inte varför han gör till sig, men jag orkar inte förklara. Kolla på filmen!Josh Brolin
My natural hair
Fråga inte ens vad jag håller på med. Jag tänkte bara dela med mig av hur mitt hår ser ut just nu. När jag varken borstat, fönat, plattat eller sovit. Har bara duschat och lämnat det. Jag har blond afro.

You're welcome.

ps. visst är det där en fin bild på mig? Jag är väldigt fotogenisk.Wrong Turn 4Åh Wrong Turn... Ni borde slutat efter den FÖRSTA filmen. Varför lägger dom inte bara ner? Fyfan vad dessa filmer suger! Jag kollade inte klart... Men jag gav den en jävla chans iallafall, jag måste kollat åtminstonde 45 minuter. Dåliga effekter, dåliga skådespelare, sex som fyller ut och orangeaktigt blod. Nope.

Bättre än trean iallafall. Som jag såg typ 3 minuter av.


Back To The FutureJag vill kolla på Tillbaka Till Framtiden nu... Fast tvåan... Jag vill bara linda in mig i mitt täcke, äta kladdkaka, dricka kaffe och kolla på när Marty åker till framtiden och sen all kaos i 1955. Biff. Och den roliga Jennifer.Svar
Man lägger bara upp som vanlig bild!
Bride WarsNu har jag börjat med hela den där "kolla på så många nya filmer du kan" igen, och glodde på Bride Wars igår, som handlar om två bästisar som drömt om att gifta sig hela sina liv. De blir äntligen förlovade med sina pojkvänner SAMTIDIGT vilket är en DREAM COME TRUE för båda, så de kan vara varandras brudtärnor. De har alltid velat gifta sig på samma ställe också och bokade snabbt in ett varsitt datum samma månad i juni. Men datumen råkade blandas ihop så de fick på samma dag, och bråkar då om VEM som ska få gifta sig den dagen.

Den var inte DÅLIG men inte så jättebra heller. Det var en typisk chickflick men den var inte särskilt kul.

RDJude

SvarI know I know men det är allt det där vart man hittar uppgifterna och hur man ska lämna in och hur man får närvaro och vart jag ska hitta boken och blah blah blahhhhhh
Oh fuck

Jag sökte ju till Historia A på komvux, uppenbarligen kom jag in, men nu har jag fått alla uppgifter och all information. Jag börjar sakta men säkert ångra mig... Men jag SKA göra det där! FUCK!

Men all information var så förvirrande! Så mycket att förstå OM kursen....

Nu har jag laddat ner en massa Adam Lambert låtar
Idag skulle Paul Newman fyllt 87Happy birfday!
The CraziesYehhhh jag är sjuk och satt och glodde på The Crazies! MYS! Satt med mitt täcke och ett paket med glass för att försöka dämpa smärtan i halsen. Ush ush ush.

Timothy Olyphant <3

Om ni inte sett filmen är det en sån där klassisk virusfilm, inte zombies men som 28 Dagar Senare, dom blir smittade med ett virus som gör dom galna. It's good.
Nu har jag beställt filmer

Men jag glömde vilka det var. Plus att det kanske blev fel för jag tror att det blev fel email. Men Iron Man och What A Girl Wants blir det iallafall! Shululu!

Måste köpa en massa filmer

Inklusive White Chicks. Bara för att man köper den åt Moe så tar hon med den till Iran och glömmer den där. Hahaha asså... Åh... Jag har inget mer att säga om det hahahaha.

How To Train Your DragonIbland tröttnar man på animerade filmer för alla är så lika, men jag älskade den här! De flesta är alltid kul, söta och fina men på olika sätt. Den här handlade om en by med vikingar som måste handskas med drakar ibland när de anfaller byn. Den enda som inte vill eller vet hur man slåss mot drakar är Hickup, en tanig liten kille som alla tycker är helt värdelös. En kväll när byn blir anfallen bestämmer han sig för att försöka ta ner en av de farligaste drakarna som ingen sett eller kunnat slåss mot. Han lyckas skjuta ett nät/rep mot den och ser att den störtar ner mot marken långt bort. Morgonen efter går han och letar efter den, och hittar den sedan hjälplös på marken. Han vill döda den och ta med hjärtat hem till sin pappa för att visa att han faktiskt KAN slåss mot drakar och har dödat den farligaste draken som finns. Men när han ser hur rädd draken är ser han lite av sig själv och bestämmer sig för att hjälpa den.

Sen blir dom bästisar och han lär sig en massa tricks som gör att han kan handskas med andra farliga drakar och han ser ut som en hjälte i byns ögon.

Tjolahopp.


Jag mår så jävla illa just nu


Hahahaha åhh min design!

Jag orkar inte ha en snygg och proffsig design till min blogg.. Jag vill bara ha nån kul header och en färgglad bakgrund... Sal Mineo och Natalie Wood med en massa blommor! I love it! Jag bryr mig inte om det ser töntigt eller "oproffsigt och fult" ut, let me have my fun!
När du har tråkigt

Ta bilder

Awkward

Jag måste sluta skriva på händerna

Varje gång jag kollar mig i spegeln ser jag en massa bläckfläckar...
Intressant fakta: Jack The Ripper offers gravstenarCatherine Eddowes och Mary Ann Nichols, två av Jack The Rippers många offer, har båda sina namn felstavade på sina gravstenar. 
Jag råkade kolla på Iron Man 2 igenOm jag hade den första filmen hade jag glott på den också. Men jag ska köpa den.
Giant - behind the scenesAj aj aj vilken mensvärk jag har...

Det värsta med att ha förbannelsen är att man kan inte sitta eller sova hur man vill, man är uppsvälld och på dåligt humör. Jag känner mig fet och äcklig. Och nu säger pappa att vi ska äta pizza.

Jag vill ha men jag känner mig fet. Det får väl bli sallad...Dean Winchester everybody

Nathan has a heart


Jag är fortfarande igång med Sal Mineo boken. Så bra!

Jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna...

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt...

Jag har bara två anledningar, inte särskilt bra men det är anledningar: Jag har glott på en massa film och serier, sen har jag blivit sjuk. Jag har haft så otroligt ont i huvudet och halsen idag, så har jag fått förbannelsen. Och jag är så trött... Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu.

Good night.


Upp

Jag, mamma och pappa satt nyss och glodde på Upp. Jag ville gråta hela tiden! För den är så rolig, fin och sorglig! Speciellt i början...
True words

Varför tänder jag på äldre män?
MÄN också, inte killar. MÄN.
Jag säger det hela tiden, men jag måste köpa säsong 5 & 6 av Doctor Who!


Go away

This song saved my life
Ska den vara i färg eller svartvitt?
Jävla ACTA, SOPA & PIPA

Hela internet stängs ner ju! Det kommer inte gå att kolla på filmer eller program över internet längre, man kommer inte få lägga upp bilder eller vara inne på facebook, twitter eller tumblr eller nånting!

Hur fan ska jag hitta nya filmer, serier eller ny musik?

Megavideo är redan nere. Min favoritspelare.


Det luktar smör i hela huset

Nån har gjort smörpopkorn och nu stinker det... Jag kände inget när jag var i mitt rum för jag är instängd men nu gick jag ut och OH MY GOD vad det luktar. Nu har det sjunkit in i mina kläder också så det spelar ingen roll om jag är i mitt rum eller inte, jag känner fortfarande smörlukten... Nasty...

Jag är inte klar med Jude Law

Här har ni lite:
Ps. jag vill se ut som Sienna Miller.
Enda anledningen till att jag fortfarande kollar på Glee är dessa två
HothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothothotShit pommes...

Det tog evigheter att fixa det tidigare inlägget...

Men nu ska jag göra sådär med filmer, jag lägger upp en länk till trailern och betygsätter.
MED ROSA STJÄRNOR! Yay!
Movie maniac
The Thing (2011)
Ett gäng forskare i Antarktis hittar ett supergammalt rymdskepp och en liten bit bort, en igenomfrusen alien i isen. Uppenbarligen borrar dom upp den och gör experiment. Och uppenbarligen börjar den leva och mördar alla. Nej, men den börjar leva och de såg i ett av blodproven att den kan muteras och likna vem som helst. Så igenom hela filmen byter den skepnad till nån av forskarna och mördar dom, så man måste sitta och gissa och undra vem det är. Det är ingen remake av 1982 filmen, det här ska utspelas FÖRE den filmen.


Are You Scared (2006)
Sämsta filmen jag sett på länge. Dåligt filmat, dålig musik, dåliga skådespelare och inte alls originell. Det enda som höll mig kvar var att jag ville se hur alla dog och hur den slutade. Men fan vad dålig...
En Saw rip-off. Trailern såg helt okej ut och jag gillade idén men nej... nej...


Captain America (2011)
Jag trodde ärligt talat att den här skulle vara bättre. Den var rätt bra i början men bara för att jag hade höga förväntningar. Efter halva filmen började jag tänka på annat och hängde därför inte med... Det var nån snubbe som var jävligt röd iallafall. Och han Captain America hade en sköld.
Om ni inte redan vet vad den handlar om, så är det en väldigt smal liten kille som vill ut och kriga i andra världskrigen men får inte för han är så liten och har astma. Han får vara med i ett experiment som gör att han blir lång och får en massa muskler och kan då slåss med folk. Typ.


House Of The Dead II (2005)
Jag kollade inte klart... Det här är ännu ett exempel på en film som tror att nakenhet gör filmen bättre. WRONG. Jag tycker alltid att det gör filmerna sämre. Det visar att de som jobbar med filmen inte kan komma på nåt smart eller spännande att ha med i filmen.
Det är en zombie film helt enkelt. Ett virus, och dom letar efter de zombies som först blev infekterade för att leta efter ett motgift så att säga.


Iron Man (2008)
Varför har jag inte sett den här tidigare?! Joo för jag hatar robotfilmer... Men den var så bra! Jag har aldrig velat se den för jag tänkte att jag kommer bli besviken för jag brukar vanligtvis tycka att liknande filmer är tråkiga men oj oj oj hade jag fel! I loved it!
Tony Stark har ärvt sin pappas vapenindustri och är superbra på att skapa vapen och sån teknik, han blir tillfångatagen i Afghanistan när han demonstrerar sitt nya vapen och tvingas bygga ett sådant till dom, men istället bygger han en robotdräkt som han sedan bryter sig ut med, och blir en SUPERHERO. Det är för mycket att förklara. Kolla på trailern.


Iron Man II (2010)
Det jag nyss sa! Awesome!
Filmen börjar direkt där den första slutade, fast 6 månader efter.


The Uninvited (2009)
En film jag sett förut och anledningen till att jag köpte den, I like it very much. Det är en sån där frustrerande skräckfilm med en twist. Ganska originell också.
Den handlar om en tjej som kommer hem efter att ha varit på ett insitut för att hon försökt ta livet av sig när hennes mamma hade dött. När hon kommer hem med sin pappa träffar hon sin syster och pappans nya flickvän Rachel, mammans sköterska, som hon absolut inte gillar. Efter ett tag märker hon att flickvännen inte är den hon verkar så hon och systern försöker bevisa att hon är en lögnare och förmodligen en mördare.


The Children (2008)
Utspelar sig i England runt nyår där två familjer ska fira det nya året. Allt är trevligt tills barnen en efter en blir sjuka och börjar uppföra sig konstigt. Det händer en olycka och den äldsta dottern märker att det var barnen som gjorde det, och att de försöker mörda alla vuxna.
En film om creepy barn. Den var inte så dålig faktiskt! Jag hade varken höga eller låga förväntningar, så jag blev inte överraskad eller besviken. Jag tyckte den var helt okej.
Jag har inte uppdaterat så mycket de senaste dagarna

And I'm sawwwwry men jag har glott på en massa filmer. Uppdatering om filmerna kommer snart. Ska bara kolla på ett par till. Två till, kanske tre.Jag bröt av en fucking nagel igår!Helvete alltså! Jag som äntligen lyckats få långa naglar, så går en av... Man kan inte gå runt sådär, med alla naglar långa sen en liten retarded kort nagel. Nope. Jag tycker inte det iallafall, det ser skumt ut... Så jag var tvungen att kapa av alla naglar. Nu ser dom ut så här:Det är skönt att ha korta naglar men inte lika snyggt. Man ser hur jag är med mina naglar hihi jag orkar inte vänta tills nagellacket torkat och jag orkar inte fixa runtom...
Jag skulle börja använda högklackat för dessa skor
Intressant fakta: Santa Monica High School

Santa Monica High School är en skola som har varit med i många filmer och är som många kändisar gått på,
som till exempel:

Carson Daly - MTV programledare
Emilio Estevez - skådespelare
Tony Alva - skateboard proffs
Robert Downey Jr - en av de hetaste männen i världen
Rob Lowe - skådespelare
Sean Penn - skådespelare
Maya Rudolph - komiker, skådespelare
Charlie Sheen - skådespelare, knarkare
Amber Tamblyn - skådespelare

Den är mest känd för att ha varit med i Rebel Without A Cause men också 17 Again som filmades 2007. Inte en av mina vanliga Intressant Fakta men jag kände för att dela med mig lite snabbt när jag ändå var på gång.

 

Jude LawDetta är min nuvarande bakgrundsbild på datan.
Nathan Young


Gremlins


Dave Franco


Sherblock & Botson

Kolla vad Bea gjorde igår! Jag kan bara inte komma över den! Så jäkla kul! Det är väl ett sorts inside joke mellan oss nu, men inte så svårt att förstå.

Det är obviously Sherlock & Watson men mitt efternamn börjar på B och Bea's första namn börjar på B så vi skojjade om det. Tjolahopp!
Svar

Fan vad det snöar ute!
Kolla! I'm covered! Och jag var inte ens halvvägs hem när jag tog den! Hade ingen mössa så var tvungen att ta halsduken på huvudet hahaha. Såg ut som en kärring men ingen såg mig.
SvarIngen Supernatural saturday för mig inte

Stan hela dagen, sen kommer jag hem och tvingas till filmkväll med kossorna haha... Det får bli Supernatural sunday istället. Det händer ofta... När man kollar på Supernatural måste det vara speciellt.

One does not simply watch Supernatural.


9 nya filmer

Jag kunde kommit hem med nån säsong av Misfits eller säsong 5 eller 6 av Doctor Who eller första säsongen av Sherlock eller kanske till och med nån säsong av Torchwood. Men jag kommer hem med 9 nya filmer istället. Vad fan hände?! Plus att jag köpte två andra filmer för två dagar sedan. What is happening?!?!Jag är så jävla glad att jag hittade The Holiday. Eller det var Bea som hittade den åt mig! Tack Bea!
Due DateJag har så många filmer jag vill kolla på. Jag kommer explodera.Mini choklad cheesecakesYummmmm

Om ni vill ha receptet lägger jag upp.AVENGE ME!Bill Hader och James Franco <3Zachary Quinto var med i Big Bang Theory!


Eyesex

Bebisar!

Åhh jag torkade precis golven

Och innan frågade jag om nån måste gå på toa eller nåt för annars måste dom vänta tills det torkat.
Men nu måste JAG gå på toa!


Intressant fakta: En mans hjärtesorg

En 55-årig vietnamesisk man vid namn Le Van från en liten stad i Quang Nam sa att efter hans fru hade dött år 2003, hade han sovit ovanpå hennes grav, men ungefär 20 månader senare oroade han sig för regnet, vinden och kylan så han bestämde sig för att gräva en tunnel till hennes grav för att ”sova med henne”. Men hans barn fick reda på det, och förbjöd honom från att gå till hennes grav. Så en natt i November år 2004 grävde han upp henne och tog hem liket.

Efter att ha grävt upp sin frus lik formade han lera runt hennes kropp för att få fram kvinnliga former, satte på henne kläder och placerade henne i sängen. Han sov sedan bredvid det i över fem år för han ville krama henne i sängen.
Repo Men
Sweet jesus.
Sal Mineo - A Biography

Idag drog jag till Arlanda Gymnasiet för att kolla om jag kan plugga Historia A på komvux. Och jag började läsa biografin om Sal Mineo som jag köpte för nåt tag sedan. Jag är visserligen bara på tredje kapitlet men den är så jävla bra hittills!!Ursäkta min glada min men jag är så trött. Imorrn ska jag läsa som FAN.
Ryan Dunn <3Svar
Exakt! Mitt största problem är att ibland blir en färg för tunn så det blir inget mönster... Det blir bara nåt litet streck på nageln, ingen variation mellan två eller tre färger. Jävla skit är det!
Vanishing on 7th StreetFilmkväll med kossorna. Jag köpte den här filmen. We watched it. Den var inte så jäkla bra... Kunde varit lite mer action och skrämmade, och lite mer förklaringar.

Den var som en blandning mellan Darkness Falls och The Darkest Hour. Folk försvann när dom var i mörkret och alla lampor och skit slutade funka så dom tvingades vara i mörkret... Men man fick aldrig veta VARFÖR eller vad det var, vart dom hamnade (dom verkade inte dö för det var nån snubbe som hade blivit tagen och kom tillbaks efter ett par dagar). Sen ville jag hellre se dom första dagarna OCH dom sista dagarna. Man fick se när en hel biosalong försvann sen skippade dom till tre dagar senare.
Svar


Orka att du ens la märke till naglarna!

Jag gjorde dom jätteslarvigt när jag hade tråkigt, det är sån där marble nails skit. Jag suger på det.

Stan med kossan

Det blir alltid bara en massa bilder på henne haha. Evs.
Vi skulle lämna in en massa cv till olika butiker men det slutade med att vi lämnade in typ 3 var sen shoppade vi. Men bara lite! Vi fastnade inne på Beyond Retro. Jag köpte 3 tröjjor. Sen köpte jag två filmer inne på sci fi.
Svar 3.0

Så fort jag gick upp idag blev jag irriterad

Sen blev jag ännu mer irriterad. Och sen ÄNNU mer. Och jag tror inte det kommer bli bättre senare idag.

Idag är igen glad dag.


Datan är seg nu. Jag börjar bli förbannad.

Svar 2.0

Vilka härmar jag om jag får fråga? Du vet ju inte vad jag pratar om?
Sweet sweet RDJ

Jag är pissed, har ont i magen och huvudet.Här är mamma när hon hjälpte mig med mitt cv tidigare ikväll. Jag var redan irriterad innan vi började, och när skit inte funkade och fuckade upp blev jag förbannad.

Not fun.Svar


Haha sorry men den passade så bra!

Nejjjj men jao. Can't say. För det verkar som att alla hittar den här bloggen så jag måste hålla käften. Jag är en sån där fegis som inte vågar säga till folk när dom stör mig...När jag redigerar bilder orkar jag inte leta efter papperJag skriver ner storlekarna på handen. Och plussar ihop. Lite minus ibland.BTW!

Nu har jag och Moe börjat skriva i VÅRAN blogg igen.

Det kommer väl inte hålla länge.. Men whatever...


HAIRYPHOTO.BLOGG.SE
Jag fick mamma att kolla på Sherlock Holmes idag

And she liked it.Hon var väldigt skeptisk och hade liksom bestämt sig för att hon inte vill se den för den suger.
I proved her WRONG.
Svar

Jag heter Elin, är 20 år, bor i Märsta nära Stockholm och är tyvärr arbetslös men njuter av varenda tråkiga sekund jag har här hemma för jag kan bara slappa och kolla på film och serier och skit. Jag har tänkt plugga lite Historia A för att sen försöka komma in på en film kurs... Bara för att ha något att göra tills jag hittar jobb.

Mer intressant än så blir det inte!
Tack för kommentaren!

Frågor är kul! YAY!
Eller ska jag ha ett Chuck marathon imorrn?

....... JAAAAAAAAAAAAAJag ska fan börja om från början med första avsnittet! Och se hur långt jag kommer.
Mmmmmmmm... Sounds good...
Imorrn ska jag kolla på East Of Eden

Jag ska bara äta marabou med kaffe och kolla på urgulliga James Dean. Yep.


Intressant fakta: Rosa sjöSjön Lake Hillier finns på den Australienska ön Middle Recherche Archipelago. Det är en saltsjö med en bredd på cirka 600 meter och separeras genom en smal bit av land från havet. Anledningen till den rosa färgen har inte fastställts än.


-.-

GRRRRRRRRRR SLUTA HÄRMAS. Seriöst. Jag blir så fucking pissed.Det är inte bra för mitt hjärta...Insults - the Supernatural way


RDJOkej så istället för Jude Law har det blivit Robert Downey Jr igen. Fuck.
Åhhhhhh James Dean

She's the manDen här filmen kommer alltid vara rolig


Voting


The Pursuit of Happyness


Weird Science

Jag kollade nyss på Weird Science och bara satt och skrattade när Robert Downey Jr var med i scenen för han var så otroligt söt på den tiden!
Svar

Han frågade var Emma var, vilket låter lite skumt så han sa att han inte vill creep anyone out?Mark Salling @ Golden Globes 2012

 Jag har redan lagt upp den här men måste lägga upp igen


Heart & Souls

Awwww Heart and Souls var nyss på tv4 film. Varför har jag aldrig sett den förut?! Den var awesome!


Intressant fakta: Kidnappad och mördad bebis

James Bulger, 2 år, kidnappades från en galleria av Jon Venables och Robert Thompson, båda 10 år, och leddes nästan 5 kilometer till ett järnvägsspår där han torterades och mördades den 12 Februari år 1993. Pojkarna dömdes till mord den 24 November, 1993 och spenderade 8 år under övervakning för brottet. De är nu båda fria och har livslång anonymitet.

Övervakningsbilden:

Ny kategori

Jag har gjort en "Svar" kategori där jag lägger upp alla svar på era kommentarer... Om det är så att ni kanske missat mitt svar eller whateverrrrrrr...

Vissa kommer jag inte ha i "Svar" kategorin, om er kommentar handlar om t.ex Supernatural kommer den hamna i "Supernatural" kategorin, om det är om Doctor Who hamnar den i "Doctor Who" och så vidare...


Tjolahopp.Svar
När jag var liten hade jag skitsnyggt, långt, vågigt hår. Inte särskilt lockigt, bara VÅGIGT med några random halvt raka slingor typ. Nu är det KRULLIGT. Men jag har också bara till axlarna så det blir typ... Mer afro. Det skulle varit snyggare om jag hade långt hår. Men när mitt hår väl börjat bli långt måste jag klippa det igen.
Ni som har naturligt rakt hår ARE SO LUCKYNär jag plattade håret idag tyckte jag att skillnaden mellan det fluffiga/ruffsiga/fönade håret och det raka/fina/plattade håret såg så kul ut så jag bestämde mig för att ta en snabb bild.

Man ser en plattad slinga på det oplattade håret och fortfarande lite ruffs på den plattade sidan, but you get the idea. It's so pretty. Not.
Jag behandlar inte andra så som jag själv vill bli behandlad

Jag behandlar andra så som dom behandlar mig.

Vampire Diaries

Senaste avsnittet!I ship Caroline & Klaus so hard! SO HARD!Jude Law är kul att redigera
Hans ansikte bara passar i starkt svartvitt kontrast. I love it.Jensen var så het i det här avsnittetDean var fast i 1944.

Time After Time

Nya Supernatural var så bra!! Två Tillbaka Till Framtiden referenser!
Dean: "It's called Anime. And it's an art form."


(Tillbaka Till Framtiden 2)
Dean: "Lester... Is that a German name?!"Så jävla bra.... Jag vill kolla på det igen...The Darkest HourJag och kossorna såg The Darkest Hour igår som handlar om två amerikanska killar som åker till Ryssland för en affärsidé som går åt helvete, och träffar sen två tjejer som också är där för skojjs skull typ. Helst plötsligt släcks alla lampor och all elektricitet är nere. När dom går ut ser dom en massa ljus som ramlar ner från himlen och såklart blir man nyfiken på vad det är, så en polis går fram för att pöka på det och hela han blir aska. Panik blir det då, och alla springer omkring och blir damm. Okej, jag ska inte berätta hela början, det handlar helt enkelt om att dom försöker överleva. De gömde sig och klarade det värsta, nu letar dom efter en väg hem.Hungover

Det känns som att jag har världens baksmälla, utan att ha druckit nåt kvällen innan... Åhh mitt huvud... Jag var på bio igår med kossorna. Det kanske förklarar allt?Åhh nu blev jag pissed...

Rör. Inte. Mina. Saker.

Varför kastas saker utan att fråga vad det är till för?!

Nu kommer mina naglar aldrig bli klara i tid. For fucks sake...Nu sitter jag bara och suckar för att försöka hålla mig från att explodera.
Men stackars pappa, han visste inte...

FRÅGA VEMS OCH VAD DET ÄR INNAN DU KASTAR.
King of the world


Supernatural Fans Call For Apology From People’s Choice Awards

What should have been a cause only for celebration has taken a frustrating turn for fans of The CW’s cult hit show “Supernatural”. As soon as the People’s Choice Award nominations were announced fans of “Supernatural” began voting for their favorite show on twitter and facebook. In the past few years these energetic fans have shown exactly what can happen when you have a strong presence online. “Supernatural” was nominated in both “favorite sci-fi” and “favorite network drama” categories for the 2012 People’s Choice Awards to be broadcast on CBS. 

It only took a quick glance at twitter on any given day post-nominations to see how seriously “Supernatural” fans had taken the voting. Some people were adding up vote counts on twitter and passing them on to the cast and crew. Some voted 100 times, some 1000 and a select few even reached as many as 10 000 votes. Cast and crew of the CW show were encouraging fans, and everyone seemed to be having a pretty good time.
The Winchester brothers – Jared Padalecki and Jensen Ackles – went so far as to make a video thanking fans for their support and urging them to keep voting. The fact that they appeared pant-less in the video was a source of great amusement.
But that’s the kind of thing Jared and Jensen do. You don’t have to go to fan conventions to hear the two actors make a point of thanking their fans for their support. On more than one occasion they’ve stated that the reason their show is still on the air is because of the tremendous support they receive from their viewers.
Some people tuned in to the Red Carpet Live pre-show that was streaming on the People’s Choice website. Imagine their surprise when it was announced in between a conversation with Gene Simmons and Nathan Fillion that “Supernatural” had won both “favorite sci-fi” and “favorite drama”. A brief video was shown of Jared and Jensen with their awards. They thanked fans – and their moms (you can take the boy out of Texas…) and then it was over.
There were no actors or crew members on the red carpet. There was no presentation of a well-deserved award onstage in front of industry peers.
If you watch award shows – it won’t come as a big surprise to find out that a sci-fi themed award didn’t make it to the live broadcast. But favorite drama? The big awards are always actor, actress, drama and comedy. Last year the award for favorite drama was broadcast. Earlier in evening, Clif Kosterman – bodyguard for the actors on set – had tweeted that the cast and crew simply weren’t invited.

It’s a very unusual move to give out an award of such stature on the red carpet. It’s even more unusual when the nominees in that category are shows like “The Good Wife”, “Grey’s Anatomy” and “House”. “The Vampire Diaries”, another CW upstart, was also nominated. Would the award have been televised if one of the more high-profile TV shows had won? The People’s Choice awards have been noticeably silent regarding their snub of “Supernatural”. There are currently well over 2 000 comments on their facebook page, hundreds more on the official website blog and fans have been organizing to send their complaints and concerns to as many places as possible. There really should be some kind of response. An official apology might be appropriate. After all, for a genre show like “Supernatural” – the People’s Choice Awards represent the best chance of getting recognition for a cast and crew that clearly work their asses off for the better part of each year. And, they’ve been doing this for seven years now. Fans voted “like crazy” to give Jared Padalecki and Jensen Ackles the chance to receive an award in front of their industry peers. That’s a pretty cool gift. Without a doubt, the cast and crew of the little-show-that-could appreciate the support of their fans. They take every opportunity to express their appreciation.

It’s time – People’s Choice Awards – to apologize to Jared and Jensen, the crew, and to the fans who voted so tirelessly.

Show some class.

(hittad här)Sorry för all text, men det är SÅ värt att läsa. People's Choice Awards kan suga sig själva, HOW RUDE! Supernatural vann ju två priser, men var inte ens inbjudna till galan, och fick bara ett par sekunders sändning för att tacka sina fans. WHAT THE HELL.
Supernatural Saturday


Viva La Bam
Åhh gud vad jag vill kolla på Viva La Bam nu...
SIMPLE PLAN

YES JAG HAR ÄNTLIGEN BESTÄLLT BILJETT TILL SIMPLE PLAN
Svar

Jag satt precis och laddade ner ett par låtar från soundtracket!Varför är jag fortfarande uppe?

Jag har bara suttit och lyssnat på/laddat ner musik i några timmar nu


Dom spelar musik på MTV!Och det är nån superskum RnB/pop/reggae/hip hop cover av Toto's låt Africa.

Jason Derulo såg jag nu att han hette.
Sucker PunchWhat the hell did I just watch?

Jag hade de lägsta förväntningarna när jag startade filmen.
Och jag trodde att jag skulle bli positivt överraskad men inget hände... Den var definitivt bättre än jag trodde för jag hade ingen aning om vad den handlade om, jag visste bara att det hade nåt med drömmar eller fantasi eller mindfuck att göra. Men jaja... den var lite VÄL underlig. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte... Men jag gillade slutet! Jag ville gråta lite. But I didn't. Jag gillade att man fick veta att filmen faktiskt inte handlade om huvudrollen. Att historian egentligen handlade om en av de andra tjejerna. Typ.

Ursäkta för spoilern om ni hade tänkt se filmen.Om du sett filmen, vad tyckte du?Destiel <3


Nu behöver vi lite Jude Law igenYum.Mamma har lånat ut The Hangover till nån jobbarkompis

No me gusta.Det är inte det att jag vill kolla på den just nu, jag gillar bara inte när mina filmer är så långt borta. Jag gillar inte att låna ut filmer till folk jag aldrig träffar för då får jag aldrig tillbaks dom.
Snyggaste bilden på Robert Downey Jr EVERJag bara fastnade för den!
East Of Eden

Jag fick världens sug att kolla på East Of Eden.Det är snöstorm ute

Horrible BossesJag är så otroligt jävla trött på filmer med sexhumor, där fitta, kuk och knulla är huvudorden.
Enough is enough.

Fast den här filmen var ganska kul ändå. Den var inte BASERAD på den humorn men den hade lite sån humor också. Anyways..... Det var bara en scen jag verkligen satt och skrattade åt, när Charlie Day (jag kommer inte ihåg vad hans karaktär hette) satt i bilen och sjöng efter att ha råkat sniffa in kokain...

Här har ni:

Breaking Benjamin jewelry

Titta vad jag fick idag!
Supernatural vann 2 People's Choice Awards
INGEN FÖRTJÄNAR DET MER ÄN DOM!!!

Tofu glassSå jävla gott!!!
Måste kolla på Misfits.....

oink oink


The Black DahliaJag hade inga förväntningar för den här filmen, jag hade bara tråkigt. Och filmen gjorde inte saken bättre. Den var lite väl långtråkig... Början och slutet var ganska bra, men hela mitten var jag lite borta.

Den handlar om två poliser som tidigare varit boxare (vilket inte var viktigt i handlingen alls) och hur de försöker lösa mordet på Elizabeth Short, aka. The Black Dahlia (henne borde ni veta lite om, jag har skrivit om henne i min intressant fakta).

Inte spännande, intressant, läskig, romantisk.Josh Hartnett var het. Men annars... Blah.
Intressant fakta: H.H Holmes

På sena 1800-talet öppnade Herman Webster Mudgett, H. H. Holmes som han senare blev känd som, en apotek kedja som han tjänade en förmögenhet på.

Han byggde ett hotell med över 100 rum, men bakom det vanliga utseendet gömde sig
korridorer genom hela hotellet med kikhål för att spionera på gästerna. Hotellet var fyllt med gaskammare, falska dörrar, kar med syra, övertäckta luckor och gropar, falska väggar och hemliga entréer. Det fanns till och med ett hisschakt utan en hiss och en hiss utan ett hisschakt. Ett rum hade också gjorts till en lufttät stål kammare, utrustad med gas slangar som ledde till nästa rum. I källaren fanns det kar med syra, en rad med ugnar och andra sätt för tortyr och mord. Under "World's Columbian Exposition" år 1893 hyrde han ut rummen till besökare som kom för att fira 400 årsdagen Columbus kom till amerika. Han lurade kvinnor till sitt ”tortyr slott” där han pratade om giftermål. Istället för att gifta sig med dom, tvingade han dom att skriva över sina besparingar och slängde sedan ner dom i ett hisschakt för att sedan gasa dom till döds. I källaren styckade och flådde han sina offer och experimenterade med liken. När polisen blev misstänksam satte han eld på byggnaden och flydde. I de brända resterna av huset hittades över 200 lik. H.H Holmes fångades när en av hans försäkringsbedrägerier avslöjades och hängdes den 7 Maj 1896.

H.H Holmes är känd som den första seriemördaren i Amerika.
Åhh jag hade tänkt lägga upp en intressant fakta men höll på att rensa datan

Det tog så lång tid så nu orkar jag inte... Men det kommer kanske imorrn! Håll utkik!
The other side (John Edward)

JACK: Jack McFarland. It's such an honor to meet you. I love your show. You're, like, my favorite medium. Although, in person, you look more like a Large. Hello, arms. [JACK SLUGS JOHN'S ARMS.]
JOHN: Thank you for noticing. Just because I talk to the dead doesn't mean I can't look good.
JACK: Right.
JOHN: [TO KAREN] Who can I make yours out to?
KAREN: Oh, um, I'm not here for that. I need you to get through to my late husband, Stanley Walker. You see, I'm engaged.
JOHN: Nice rock. What is that, Martin Katz?
KAREN: Damn, you are good. No... You see, I can't go through with the wedding unless I have Stanley's blessing.
JACK: And, um, could you get me through to Jude Law?
JOHN: He's not dead.
JACK: Yeah, I know, but I would like to make contact with his other side.
A Lonely Place To DieJag trodde den här skulle vara bättre. Den var inte dålig, men inte så bra som jag trodde...

Den handlar om ett gäng bergsklättrare som är i de djupa skogarna av skottland för ett litet äventyr. När de tar en kort paus i skogen hör de en röst av en flicka och följer genast ljudet för att sedan hitta ett rör som rösten kommer ifrån. De upptäcker att det är en nergrävd flicka som behöver hjälp. Hon pratar inte engelska men de förstår att hon är kidnappad, så de delar upp sig för att få ut henne ur skogen och hitta hjälp men hennes kidnappare är inte långt bakom.

Fan vilken bra handling jag lyckades skriva ihop! Aja. Det handlar den om iallafall.Castiel"I serve heaven, I don't serve man. And I certainly don't serve you." - Castiel.


Fan, Cas var så badass i säsong 4.
KlaineÅhhh dom är så söta, jag vill bara lägga mig ner och gråta!!
Jude Law - DiorÅhh sluta härmas, kom på nåt eget

Gahhh jag blir så stressad och irriterad...

The evolution of SupernaturalHaha sån jäkla skillnad om man kollar på säsong 2 och 3, sen 5 och 6. Helt galet!
Jag fick pappa att kolla på Sherlock Holmes med mig idag

Idag gjorde jag som jag sa igår att jag skulle göra

En kall promenad upp till ica för att köpa skit, kom hem och satte i Will & Grace.
It was nice.


Onödiga filmfodral

Ni vet när man köper en film, så är det ett skumt extra fodral ÖVER fodralet? Oftast lite glittrigt eller glansigt? Åh dom är så onödiga! Fina, men onödiga... Så jag bestämde mig för att ta bort en massa från min hylla.Ibland tänker man inte på dom, men jag blev förvånad över hur många jag hade. Jag slängde dom inte, jag har svårt för att slänga saker, så jag la bara undan dom haha... Jag suger...
Oh sweet jesus...


Grattis Sal Mineo!!!!

Åh min bebis! Han skulle fyllt 73 idag.
Svar
Jag brukar kolla HÄR, om du går in på sida 3 så finns första avsnittet där!


Ähh jag går och lägger mig nu.

Jag säger godnatt med en het bild på Jude Law.Just nu dränker jag mina sorger i tonfisksallad.

Det funkar inte riktigt.

Och till er/du som sitter och tänker "vem fan tror hon att hon är, det finns folk som FAKTISKT är deprimerade, hon är en jävla wannabe" eller liknande:
Så... yeah...
Kära deppiga period, du behöver inte komma tillbaks hela tiden.

Har du inte märkt att jag inte gillar dig? Get a hint.


Åhhh... Jag hatar depression... It sucks... Imorrn ska jag ta en promenad till ica, köpa en massa onyttigt och dränka mina sorger med Will & Grace, socker och fett. Medan jag hatar mig själv och min kropp. Och bara allt. Will & Grace får mig alltid på bättre humör. För tillfället iallafall.


Svar
Jag har fortfarande inte kommit över min Jude Law period...

Sorry! Men slutet kommer väl förr eller senare, ni får bara ha lite tålamod.
Fast jag lägger väl inte upp så mycket Jude Law här... Men iallafall, ni som inte gillar honom - SORRY!
Jag vill börja kolla på Torchwood

Bara för en Mr. John Barrowman.
Jag har kollat på Doctor Who hela dagen och kände verkligen suget att börja kolla...Heta naglarJag har ett av nagellacken jag fick av Leo på mig just nu, man ser inte så bra på bilden (poooop) men färgen är så jävla het, den nästa lyser typ... yum.

Fast dom ser lite slarviga ut... Whatever.Åh gud vad jag vill kolla på Brokeback Mountain just nu

Lite gay cowboy action...
Heath Ledger och Jake Gyllenhaal...Jag har bara sett den en gång och kommer fan inte ihåg nångting... Bara nåt tält. Som det händer lite grejjor i. Och att dom rider på hästar. På ett berg. Yep...
Yo yo yo what are yall doinnnn??

Jag sitter och glor på Celebrity Big Brother. Jag har totalt fastnat för det nu. Först tyckte jag att Jedward var sååå irriterande och jobbiga men nu är dom så jävla roliga. Som när dom tvingades äta vitlöks gelé, dom höll på att spy sen ställde dom sig upp för att dansa sen fortsatte dom att äta hahahaha


Svar
Jag vill faktiskt ha den! Men problemet är bara hur jag ska få hem den, pallar inte hålla på med den på tåget och bussen, jag kommer smocka till folk och så har jag svaga armar haha
A Game of Shadows

     

Vet någon vart jag kan kolla på Saturday Night Live avsnittet med Johnny Knoxville?

Inte ladda ner, det är alltid den där torrent piratebay skiten som man måste ha nåt program eller nåt till, bara nån enkel länk till att kolla online eller ladda ner normalt... Jag hittar bara jävla Hulu skiten som bara funkar för amerikaner. Det stöööööör mig!!!

Eller om ni kan förklara hur man laddar ner för jag fattar inte. Jag kollar alltid online.


Mina filmer svämmar över

Alltså jag älskar mina filmer men jag har för många! Jag får gå ut till gäststugan och lägga en massa där hela tiden för dom får fan inte plats! Och till vardagsrummet men där är det verkligen ÖVERFULLT!Jag behöver mer hyllor men dom får inte heller plats...
Okej nu mår jag lite bättre, jag har fått i mig mat *host*digestivekex*host

Och så gick jag nyss på promenad med kossen, hennes mun stängs aldrig men it's all good.


Idag är ingen glad dag för mig

Så länge min brorsa bor i samma hus som mig kommer jag vara en förbannad människa. Jag fattar inte! What's wrong with him?!?!?! Vi säger alltid åt honom "fråga innan du äter upp eller dricker upp nåt som inte är ditt" (din jävla fan) men han frågar ALDRIG! Nu har han ätit upp min frukost/lunch. Som vanligt. Och jag är så fucking förbannad. Det kanske verkar som att jag är någorlunda lugn men inombords BRINNER jag. Jag SKAKAR. Och måste ta djupa andetag.

Det är inte så att han blivit uppfostrad så för då skulle jag vara likadan. It's AAAALLLLL him.
OCH MIN DATA ÄR SÅ SEG OH MY GOD!!!!!!!!
Fan vilken bitch jag brukade vara...

Jag läste några gamla inlägg från typ 2008 och märkte att det enda jag gjorde var att antingen KLAGA, VARA ARG PÅ NÅGON eller lägga upp videos.


Hmm....
Breaking Benjamin!Åh min stackars ipod... Den ser så sliten ut haha. I've used it well. Hon heter Ruby föresten.
Jag tror ni kan se varför hon heter så.
Robert Downey Jr

Jag vet att Bea kommer uppskatta den här haha
Hahahaha


Har jag lagt upp den här?Älskar det nagellacket, min nya favorit!! Så jävla hett... Färgen är lite mörkare än den ser ut på bilden.
Och det håller så jävla länge! Det blev lite slitet längst upp men inte mycket alls. Det går att fixa snabbt. Sen behöver man bara ett lager också.

Love it.

Titta vem jag hitta!
THE DOCTAAAHHHH!!


Okej nu har jag ätit


Snart är det middag! Jag är så hungrig!!!

Are we?

Why....
Ge mig!!!!Så snygg!
Supernatural!

Äntligen är det tillbaks!


Svar


Hahahahaha asså jag döööööööööööööööööör!!!! Jag kanske ska ta och ändra det där hahahahaha!
All by myself

Jag gick till köket för att göra te och frågade mamma och pappa om dom ville kolla på film med mig men det ville dom INTE, så gick jag in i mitt rum och hörde att låten All By Myself var igång hahaha.

Ironi.
The Imaginarium Of Doctor Parnassus

Jag ska glo på denna nu. Så många bra namn... Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrel, Andrew Garfield... James Dean är med i nån sekund också!Jag tycker fortfarande att det är lite kul med den här bilden. Johnny, Colin och Jude är bara med i ett par minuter var och är klart och tydligt med på framsidan. Men Andrew Garfield som är en av huvudrollerna har bara sitt namn där uppe. 'sup with that? Reklam...
Jack & Karen

KAREN: Honey, have you been asleep this whole time?

JACK: Except when I peed. But I never got out of the bed. Why?Alltså... Will & Grace... Jag måste kolla nu.
Jag sitter och skrattar åt mig själv...

Ibland är jag så jävla rolig asså...
Jag fattar inte...


Jag kan inte ens förklara... Jag säger inte att jag är så rolig att det inte går att förklara, jag kan bara inte förklara situationen. Sorry hahahahaha åhhh....
Saknar ni James Dean?


JAG DÖR!Doktorn var på bröllopet!!!
Vackra människa...


Söta Sal!Hihiiiiii den bilden är i min bok! Så söt! Jag var tvungen att ta kort... Jag hann inte scanna in
Bästa scenen i A Game Of Shadows!Äntligen en gif på det!
Imorrn är det Supernatural Saturday!

It's back! Jag vill gråta bara jag tänker på det... I refuse to believe Bobby is dead... Men ärligt, Crowley har ju världens mancrush på Bobby, han kan få tillbaks honom. Han gjorde det ju med Sam och Samuel i början av säsong 6. Eller det var väl med Castiel's hjälp... och Cas är borta... NOOOOO! Bobby måste komma tillbaks!!!

Crowley hittar nog nåt sätt... I believe in you Crowley!Senaste Vampire Diaries!!!!

Fan ÄNTLIGEN har det kommit, jag har väntat i nästan två månader!!! IT WAS SOOOO GOOOOOOD!!! Alla fans är så jävla glada nu haha. Men ändå besvikna.Ahhhh slutet av avsnittet!!Jag har väntat sååå länge på det.... Sweet jesus...
Varför läser jag skvallerblaskor...?

Det är bara en massa Justin Bieber och Selena Gomez iallafall, who cares......RDJudeWhich one's Glee?Jag kom på en sak!

Som jag hade tänkt dela med mig, för min familj är rolig.

Okej, vi åt middag, as usual, och vi snackade om en grej, så sa vi så här:

Robin: Men jag vill inte sitta bredvid nån svettig tant!
Pappa: Nej men JAG kan sitta bredvid mamma.


Hahahahahaha asså den var så klockren! Stackars mamma... Men vi skämtar alltid så där... Vi försöker att inte ta illa upp när en liknande kommentar kastas mot en.
"I was right in the middle of a great dream. Jude Law and I were taking a Jacuzzi. And I was looking at the long arm of the Law."

RDJ


LET ME LOVE YOU!!Men herregud varför funkar inte itunes?!

Det går inte att öppna! Jag orkar inte starta om datan... Jag orkar inte...
Nailpolish


Endless fun right there. ÅHHHHHH SÅ MYCKET FÄRGER!!!!!
Repo Men

Fan vad jag och mamma har kollat på film idag. Vi glodde på Repo Men. En massa blod och Jude Law. I like it very much. Men slutet kan skita på sig. Jag hatar slutet.It's Kind Of A Funny StoryJag och mamma kollade på halva It's Kind Of A Funny Story, hon ville inte se mer för hon tyckte att den var deppig och tråkig... Jag tror vi båda är känsliga för hela depression grejjen. Men jag tycker den är bra iallafall. Zach Galifianakis är ju med i den också! Min nalle!
DerailedMamma hade köpt denna film för hennes jobbarkompisar sa att den var bra så vi glodde idag. Den störde mig lite, den var inte superdålig men handlingen var så jobbig för han kunde lätt gått till polisen hur många gånger som helst men gjorde det aldrig. Om han hade sagt nåt till polisen hade inget av det där hänt.

Idiot.

Enkel handling: han planerade att vara otrogen mot sin fru med en tjej han träffade på tåget till jobbet, dom går till en skitigt hotell och börjar porra sig, sen helt plötsligt står en snubbe med pistol där och vill ha deras pengar. Han ville våldta tjejen men huvudrollen säger emot och blir slagen medvetslös medan tjejen blir våldtagen. Rånaren har sedan adressen och numret till killen och utpressar honom på en massa pengar som han sparat till sin sjuka dotter. Sen blir han utpressad på mer pengar. Och mer pengar. Som han inte har. Skitjobbig.We need to tell someone what she's doing!"Oh yeah right, HELP, everybody's stopped taking drugs and urinating on the street! Who are we gonna tell, this is every policeman and parents wet dream..."Easy A


Jag och mamma kollade på Easy A idag, hon godkände. Pappa kom och satte sig sen också, han godkände också. Det är en kul film...
Svar 2.0

Jag kan inte vänta tills den kommer på dvd, jag vill seriöst åka och se den på bio NU! Har sett första två gånger på typ 3 dagar buhuhuhuuuuGodaste godiset everKonsistensen gör den så mycket godare också. Jag fattar inte.
SvarJag har sett den redan men glömde totalt bort den av någon anledning! Så jävla bra, måste köpa den så jag kan kolla varje dag haha
Tårar

Jag och mamma kollade på The Holiday som nyss var på tv, så jäkla bra! Om jag hade varit själv hade jag gråtit men mamma fick gråta åt mig istället haha. Åh Jude Law <3


Svar


Intressant fakta: Adam och Eva

Genetiker har kommit fram till att kvinnor delar samma kvinnliga förfader som de kallar ”urmoder” vilket ska ha varit den första kvinnan som skapade en obruten linje av mor-dotter-dotterdotter osv som ska ha fötts för ungefär 150 000-200 000 år sedan. Forskare kallar henne för Eva (Eve) och säger också att män delar samma manliga förfader som föddes 80 000 år efter Eva. Alla dessa raka linjer har dött ut och brutits från generationer med bara män efter kvinnan eller bara kvinnor efter det. Men bara för att alla kvinnor har en urmoder betyder det inte att hon var den första människan under hennes generation, det är bara att vi har tagit efter henne.


Eva är den kvinnliga motsvarigheten till Y-kromosomen Adam inom området humangenetik, Eva hänvisar till "MRCA" (most recent common ancestor), senaste gemensamma förfadern. Med andra ord var hon den kvinna från vilken alla levande människor idag kommer ifrån, på sin mors sida och genom mödrar till dessa mödrar och så vidare, bakåt tills alla linjer hamnar på en person.
THE HOLIDAY PÅ TREAN KL 8 IKVÄLL!!!!!!!

Jag sa ju att jag skulle kolla på The Holiday och Alfie idag men har inte gjort det än haha, nu såg jag att The fucking Holiday är på tv ikväll! SWEEEEEEEEEEEET JEEEEEEEEEEESUS!!!!Det var ett Rob & Big marathon på mtv idag

Jag tycker dom kan ha det varje dag!


Varför är J2 alltid så synkroniserade??
Kolla på axlarna!Titta vad jag fick idag!
YES!!"Take it easy driving, the life you might save might be mine."James Dean's sista intervju.

Den där jäveln som körde in i honom borde lyssnat! Helvete...
Ska jag ha den här på intressant fakta? Det är väl någorlunda intressant/creepy... ÄhhOkej seriöst, jag är rädd att jag kommer få en Jude Law period

Jag försöker hålla tillbaks men imorrn tänker jag kolla på Alfie och The Holiday.


Ångest

Åhhh jag skrev ett så bitchigt och elakt inlägg förut om att jag hatar folk som härmas... Nu mår jag dåligt och vill ta bort det... Men när jag är på dåligt humör är jag på dåligt humör...

Det känns som att folk är rädda för mig nu!


Movies!

Filmerna jag köpt:Systrar i Jeans 2 tog jag bara för den var så jäkla billig


Jag, mamma och pappa kollade nyss på Jackass 3.5Det är så kul att jag kan kolla på sånt med dom!
Fast mamma är uppenbarligen inte HELT inne på det men hon skrattar ibland...The widow & the wardrobe
Såååå jäkla bra, måste kolla igen alltså!
Shaun Of The Dead
Classic.You're meeting her, Holmes!Gjorde bara snabbt, men det där är typ min favoritscen i hela filmen alltså!!!
My artwork

Titta vad mamma och pappa satt upp i sitt rum!Det är jag som redigerat bilden haha... Uppenbarligen har jag inte tagit den... I wish... Men den skulle nog varit större, jag har för mig att hon ville ha den över hela väggen. Whatevs.
Intressant fakta: Lizzie BordenDen 4e augusti år 1892, smög någon upp sig på en sovandes Andrew och Abby Borden i deras hem i Fall River, Massachusetts, och mördade dem med en liten yxa.
Andrew Borden hade blivit så brutalt attackerad att hans skalle var krossad och ett av hans ögon var delat på två. Bevis pekade på Andrew’s dotter Lizzie Borden, som bråkade med hennes pappa och styvmamma om fastigheter. Kort innan morden hade Lizzie försökt köpa cyanid från den lokala apotekaren och familjen hade nyligen blivit sjuk efter att ha ätit vad Abby misstänkte var förgiftad mat. Efter morden ärvde Lizzie sina föräldrars pengar vilket gjorde henne väldigt förmögen men det verkade inte vara ett tillräckligt bra motiv heller, eftersom om hon hade mördat sina föräldrar hade hon varit dränkt i blod när man först såg henne efter morden. Lizzie blev frikänd den 20 juni, 1893, men inga andra misstänkta arresterades eller misstänktes och fallet anses vara ett av historiens märkligaste fall.

SPN season 6Jag och Angelica har kollat en massa säsong 6 av Supernatural igår och idag.
We just can't get enough...Gerard Way


Kolla på Supernatural och äta ostglass

Det är inte ett nytt år utan ostglass.

Nu har Angelica åkt hem... Åh jag är så glad och avis på henne! But I will keep my mouth shut... Man ser vilket avsnitt vi kollade på här:Sam i en cowboy hatt? Uppenbarligen Frontierland - vilda västern avsnittet... Det är ett bra avsnitt.
Haaaappy neeeeeeeeeew yeaaaaaar


Kussebullen Angelica kom och firade med oss! Classic bild...
Jag tycker att alla borde ha sånna där istället för raketer på nyårsafton, det skulle vara så fint... Det var en massa fler som hade sånna och jag tänkte bara på Tangled. Pretty.


RSS 2.0