Oh, Jimmy...

 
Jag har inte lagt upp mycket James Dean på sistonde...
 
Men snart kommer en spam. Den 30e September.
 


Tjejdag

 
Jag och Dessi hade planerat att dra in till stan för att shoppa eller nåt, sen hängde Jenna med, som jag inte träffat sen studenten typ! Vi har bara snackat hela dan, och jag var den enda som shoppade haha. Eller jag var den enda som kom hem med grejer, Dessi köpte ett halsband. Och hår. Som hon sa.
 
Finfin dag.
 


ÄNTLIGEN nös jag!

Hela dagen har jag haft en nysning som bara inte velat komma ut. Nu fick jag ut den!
 
 


Svar

 
Sök bara på Dylan O'Brien and Tyler Hoechlin Get Freaky On Boat på youtube haha det är så sexigt OH MY GOD dom måste bli gay för varandra (om dom inte redan är det, hehhh....)
 
 


Igår träffade jag mina två kossor innan jobbet!

Glömde säga det. Inte för att nån är intresserad, men skojj var det. Moe var ute med hunden, och Leo hade precis slutat och var påväg hem. Så hon och jag satt utanför mitt jobb och snackade en kvart, eftersom jag var en kvart för tidig och hennes buss skulle inte komma föränn om en kvart typ haha
 
 
Kolla vad söt hon är i sin lilla uniform
 


Den här gif:en får mig alltid att skratta!

 
 


Intressant fakta: Kannibalism i Anderna

På vintern, högt uppe i Anderna år 1972, krashade planet Uruguay Air Force Flight 571 som bar 45 passagerare. 8 av de 29 överlevande dog i en lavin kort efter krashen, vilket gav resten av de överlevande en massa fruset kött och ett svårt moraliskt beslut. När de hörde över radion att räddningspartierna hade kallats tillbaks, visste de att det enda sättet för dem att överleva var att äta av de döda passagerarna. Många av de döda hade varit kompisar med de överlevande, vilket gjorde hela situationen så mycket svårare. Men detta gjorde att de överlevde i hela 72 dagar innan räddningen kom, tack vare två av de överlevande: Nando Parrado och Roberto Canessa, som vandrade i 12 dagar över Anderna för att söka hjälp. Berättelsen har förevigats i boken "Alive" och filmen från 1993 med samma namn.
 


Jag vill kolla om på The Walking Dead från början

 


Faaaaaaaaaaaaaan

Nu sitter jag verkligen och knarkar Teen Wolf. Jag som precis kommit in i Criminal Minds! FAN!
 
Men det är för dessa två:
 
 


Finaste Zachary QuintoKing of the crossroads

 
JAG ÄLSKAR CROWLEY!!!
 


Haywire

 
Om jag ska vara helt ärlig, så har jag absolut ingen aning om vad den här filmen handlade om. Det var nåt med CIA och hon som har huvudrollen blev typ förrådd av andra inom CIA eller nåt. Men alltså... Jag kollade inte klart. Jag var inte ett dugg intresserad och fastnade inte alls.
 
Så jag tänker inte ge den nåt betyg. Sorry.
 


Teen Wolf

 
Varför... Varför...? För ett långt tag sedan såg jag första avsnittet av denna serie och fastnade inte alls. Nu ser jag skiten överallt och hör hur folk älskar serien. Så jag gav den en till chans och såg andra avsnittet. Fortfarande inte bra, men jag kollade på ett till avsnitt och blev fortfarande inte övertygad. Sen ett till avsnitt och tänkte "fan vad skådespelarna suger, effekterna suger, dialogen suger, musiken suger". Nu ligger jag på avsnitt 9 och kan inte sluta. Jag orkar inte. JAG BEHÖVER INTE FLER SERIER ATT KOLLA PÅ!
 
 
Stiles asså <3
 


Svar

 
Vad bra att nån blir glad av det!
Den filmen ligger faktiskt på listan av alla miljontals filmer jag planerat att se :)
 
Vi får se när jag kommer till den!
 


Stephen Fry <3

 


TwixtEn författare som vanligtvis skriver övernaturliga historier om häxor, kommer nu till en liten stad för en boksignering. Han och hans fru har dåligt med pengar då karriären börjar gå åt helvete, och han ber sin chef om ett förskott om han skriver en ny bok om vampyrer då han hittat inspiration av den lilla stadens cherriff som berättar om en flicka som blivit mördad. Chefen går med på det och boken börjar nu formas, med hjälp av drömmarna han helt plötsligt börjat få. I drömmarna är det en ung flicka som pratar med honom och berättar om en tragedi staden varit med om. Dröm efter dröm får han reda på mer och mer.
 
 
Gud vilken tråkig film. Den var så skum och tråkig. Och dålig. Det var bara en sak som fick mig att le lite, när han var full och skulle försöka skriva, när han gjorde olika dialekter, det var lite skojj. Men annars saknade den spänning, skräck, drama, komedi, det fanns liksom inget som fick mig att vilja kolla klart.
 


Igår hälsade jag på Angelica, Tindra och Psycho!

 
Hon bor verkligen åt helvete asså, tog typ två timmar att komma dit haha... Men nu hittar jag iallafall!
Lilla nyfödda bebisen Tindra! Två veckor gammal. Och katten Psycho är det första djuret som verkligen gillat mig, hon kom till mig så fort jag satte mig hahaaaaa! Men det var för jag gosade med henne som en galning.
 
Aja, vi fikade, gjorde middag och bara hängde. Good times.
 


True love

 


Whoooo vad trött jag är

Jag har varit vaken sedan kl 4 imorse. Jag vaknade och kunde inte somna. As usual. En sak som var AWESOME när jag hade gått och lagt mig igår kväll också var att precis när jag somnat så ringde det, och det messades och ringdes och messades. Varför är jag så jävla populär när jag sover?
En regel jag har, som ingen verkar veta om, är att INGEN får messa eller ringa efter kl 22.00 till mig. Eftersom jag har sömnproblem gillar jag att lägga mig tidigt ibland, och blir uppenbarligen PISSED om nån väcker mig när jag äntligen somnat.
 
Om jag hör att jag får ett sms ignorerar jag det bara, men jag glömmer också bort det sen och svarar inte haha... Sucks to be you.
 
 
 


Intressant fakta: Mount Everest

 

Mount Everest har ungeffär 200 döda människor liggandes utspridda över berget. "The death zone" ligger på cirka 8000 meter, där luften är otroligt tunn. Brist av syre gör att en klättrare blir väldigt svag och lätt svimmfärdig, och om de svimmar finns det en stor chans att de får frostskador. Många människor förlorar sina liv där, och kropparna lämnas i samma position som de dog, och har till och med blivit riktmärken för vissa resenärer. På bilden ovan ser man liket av "green boots" som han kallas, och har varit där sedan 1996.


 


INSANITY

 


SNART KOMMER NYA MODERN FAMILY!!!

 


Jag vet att jag lägger upp mycket Sal Mineo

Så det här är den sista bilden av honom jag kommer lägga upp på ett tag:
 
 
Den är SÅ JÄVLA FIN
 
 


Idag vill jag glo på My Chemical Romance DVDn

 
Det var så längesedan!
 
The good old days...
 
 


Nu har det fan tagit mer än en jävla halvtimme att skriva ett fucking inlägg här, varje gång jag klickar på publicera dyker det upp en bild på en fucking kossa!

Vilket gör mig jävligt sugen på en hamburgare asså. -från mobiljäveln for fucks fucking sake jag är så förbannad att jag skakar och svettas


American Horror Story

Jag presenterade American Horror Story för Moe, hon fastnade inte riktigt men verkade lite intresserad åtminstonde haha. Jag tror att hon behöver se ett par till avsnitt för att verkligen fastna. När man får reda på mer skit, det är då det blir bättre. Längtar tills oktober!
 
 


Big MiracleUppe i kalla Alaska jobbar reportern Adam med små nyheter som händer byborna i staden. När han är ute på isen och filmar, ser han i bakgrunden en massa vatten som flyger upp. När han går närmare ser han att det är tre valar som är fast i isen. Han bestämmer sig för att göra ett repotage om det och skicka till chefen. När det godkännts och visats på tv sprids det runt hela världen och alla vill veta hur det går när man försöker rädda valarna.

Själva handlingen och historian var så söt och sorglig, speciellt också när man vet att det hänt på riktigt också. Det enda jag inte gillade var att det var bara samma skit genom hela filmen. Nästan som att kolla på en scen om och om igen. Med små ändringar. Ingen film jag skulle orka se igen, men den var rätt bra för att se EN gång.


 


Mitt internet är fortfarande fucked

 


Sleepover

Moe is sleeping @MA HAUSSSSEEE!!
 

 

Nu är det fan läggdags för mig

Jag råkade ta ett par cider och är typ halvt borta. Och nu fick jag världens hicka. Jag lyssnade på en massa Good Charlotte, Panic! At The Disco och Family Force 5 på typ högsta volym. Jag märkte att jag verkligen behöver gå och lägga mig när jag höll på att somna till Family Foprce 5 hahaha
 
 
Anywayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyssssssssss
 
 
Jag tål inte alkohol
 
OCH DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP MN¨N JÄVLA BILD JÄVLA FITTINTERNET OCH JÄVLA BLOGG.SE JÄVELLLLLLL OH ,MY GOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
 
assssssshole!!!
 
 


IntrudersFilmen har en paralellhandling mellan en mor och hennes son i Spanien, och en familj i England bestående av ett par föräldrar och deras dotter. Denna flicka i England hittar sin katt uppe i ett träd och klättrar upp för att hämta den, när hon ser något i ett hål i trädet. Hon tar ut en liten ask med en ihopvikt pappersbit. Hon öppnar och läser texten om "hollow face". Hennes liviga fantasier gör att detta monster blir hennes verklighet, och hennes pappa gör allt för att hjälpa henne. Samtidigt som detta händer får man se pojken och hans mamma när de försöker göra sig av med detta monster också. De tar hjälp av en präst men inser att han inte kan hjälpa dom.
 
Själva idéen av ett "monster/demon" som FAKTISKT FANNS gjorde mig lite tveksam, dessutom att han stjälar barns ansikten liksom, haha. Men sen visade det sig att det var "fantasi" vilket gjorde att jag kunde komma in lite mer i filmen. Men den var så tråkig. Jag blev aldrig rädd eller skrämd, det var inte spännande... Tråk, tråk, tråk. Men jag gillade twisten mot slutet.
 


För en minut sedan var det soligt med typ tre moln på himlen

Nu är det mörkt och ser ut som att det ska börja åska och regna.
 
 
 


Landscapes

 
Tänk att det där är min baksida.
 


OH MY GOD

Jag kom precis på en sak. Tänk om Anthony Perkins och Sal Mineo hade blivit tillsammans.
 
 
 
Jag vet att Anthony Perkins inte var gay (även om det fanns rykten) men jag skiter fullständigt i om INGEN av dom var gay, jag får fantisera hur mycket jag vill! Fan vad fina dom är.
 


Psycho

Igår kom jag hem sent, så jag käkade bara middag, och satte i Psycho som jag lånade från jobbet. Jag poppade lite popcorn, öppnade en cider... Myspys med Anthony Perkins!
 
 


Rumor Has It

 

Sarah Huttinger's lillasyster ska gifta sig, så Sarah åker med sin fästman till bröllopet. Väl där pratar hon med sin mormor och får då reda på att hennes mamma, som dog när Sarah var 9,  hade åkt bort en helg innan sitt egna bröllop, där hon kanske hade legat med en annan man. Nu tänker hon att hennes pappa kanske inte är hennes pappa. Men inte bara det, alla dessa händelser som hennes mormor berättar om låter väldigt mycket som filmen The Graduate - som baserats på en bok - som sägs handla om verkliga människor och händelser. Har filmen och boken baserats på hennes familj? Hon hittar författaren till boken för att ta reda på sanningen.


Inte så jätterolig film, isåfall var det mormorn som var bäst. Inte så mycket hände heller. Det har nåt med Jennifer Aniston att göra, varje film hon är med i verkar vara en besvikelse. Jag fattar inte... Filmen gick att kolla på, och hon gjorde ett jättebra jobb, precis som de andra skådespelarna, och handlingen var ju okej. Det var bara själva filmen som var lite tråkig. 


Tema: GUL

När jag gick på promenad idag bestämde jag mig för att ta med Merlin.
 
 
Awesome. Blev inte så mycket bilder...
 


SPN i Criminal Minds

HAHAHA asssssåååååååå okej, så jag knarkar säsong 6 av Criminal Minds, och FÖRST ser jag att Meg 2.0 är med i ett avsnitt.
 
 
"Coolt!" tänker jag. Sen är Balthazar med i de följande typ tre avsnittena.
 
 
När han försvunnit kommer Ash!
 
 
Alla i Supernatural är fan med i den här serien! Undra vem som kommer nu då heheee
 

 

Nu ska jag knarka mer Criminal Minds

Sorry men jag är helt fast. Jobbigt.
 


Pink

 


James Dean

Fan jag har inte lagt upp nåt med honom på evigheter! Vi snackade om honom vid middagen. Jag gjorde ett litet quiz till mina föräldrar haha, dom fick ALLT fel. Anyways.
 
 
Purrtayyy
 


Gillar ni mina naglar?

 
Det går från orange till rosa! Eller från rosa till orange, beroende på hur man ser det. Tjolahopp!
 


I LOVE THE 80'S & 90'S

Jag råkade fastna inne på iTunes och har nu fixat min 80-tal/90-tal spellista. Fan vad bra den blev.
 
 
Vissa av artisterna och grupperna som är med är:
 
Toto
Huey Lewis & The News
Backstreet Boys
Britney
N'Sync
REO Speedwagon
Wham!
Kiss
Green Day
Cyndi Lauper
 
osv.


Jahupp nu har jag läst klart biografin om älskade Sal Mineo

 
Stackars Courtney <3
Undra vad han håller på med idag.
 


Margin CallFilmen handlar om ett par människor som jobbar på en investeringsbank år 2008 precis innan den finansiella krisen. Krisen gör att många blir arbetslösa, och under en 24 timmars period får vi följa människorna som upptäckte början av detta.


Det var mycket "fuck you", "fuck me" och "fuck" men med tanke på att jag är en som säger mycket sånt tyckte jag det var lite kul. Det lättade upp stämningen lite. Plus Zachary Quinto. Filmen var inte heller särskilt komplicerad, visst så var det vissa ord och grejer som har med bank och pengar och arbetet att göra som är lite svårt att fatta men principen var detsamma. Allt kommer gå åt helvete helt enkelt. Och, Zachary Quinto. Den var bra gjord, fint filmad, bra skådespelare, inte överdriven, inte för dramatsikt eller allvarlig, men ingen humor heller. Det var mest det där "fuck" som lättade upp det hela. Zachary Quinto.


 


Boulevard Of Broken Dreams

 


Moe är en tjuv!

Vi hittade en sparkcykel. Hon tog den.
 
 
 


Svar

 
Yes I diiiiiid!!
 
 


Intressant fakta: ett av de tidigaste sexuella morden

Ett av de tidigaste dokumenterade sexuella morden hände i den lilla staden Alton, England i juli år 1867. En ung advokats medelklass-kontorist vid namn Fredrik Baker närmade sig en 8-årig flicka som han visste hette Fanny Adams och övertalade henne att gå på en promenad med honom. Flera timmar senare när flickan inte kommit hem, och hennes vänner informerade modern att hon hade gått bort med Baker, gick mamman ut för att leta efter sin dotter. Hon mötte Baker när han återvände till staden. Han berättade, på ett lugnt och behärskat sätt, att hennes dotter hade gått för att köpa godis.

Barnets kropp hittades på en åker flera timmar senare, halshuggen och uppskuren i bitar. Hennes könsorgan saknades och hittades aldrig. Baker blev omedelbart arresterad, men påstog sig vara oskyldig. På hans kontor, hittade polisen något Baker skrivit: “Killed a young girl today. It was fine and hot.” Under rättegången sa han att han menat att skriva: “Killed a young girl, today (the weather) was fine and hot.” När han mötte flickans mor dagen flickan mördades, var han lugn och samlad, och hans kläder var rena trots att han just hade styckat en kropp, vilket betyder att Baker måste ha tagit av sina kläder innan han dödat Fanny Adams.


 


Jag knarkar en massa Criminal Minds just nu

En av anledningarna:
 
 


Nu ligger jag i boken där han blev knivhuggen.

Min vackra bebis.
 
 
Vem vill släcka ljuset i dessa ögon?
 
 
Ni skulle sett vad som stog på sidan innan också... Även om jag redan visste det, för jag har kollat på dokumentären, så stog det att det sista han och hans pojkvän sa till varandra var "I love you".
 
 


Flower powerDear god, what have I done?

Jag säger till mig själv: "Elin, du är tjock. Köp inte godis. Baka inte." Vad gör jag? Jag bakar en sockerkaka. Och äter upp hälften av smeten. Okej nu överdrev jag, inte hälften... Men nästan. Hahaha NEEEEEEEJ MEEEEEEN smeten är ju godast! Det vet alla! Holy crap!
 
 


Äntligen sol!

Och jag är ledig! Jag solade bara två timmar, det är allt min kropp klarar.
 
 
Faktiskt. Hahaha.
 

 

Bebisar!

 


True

 


Tindra

Kolla in min kusin-dotter!
 
 
(Stjälat från facebook)
 


Fullt upp!

Oj oj oj idag jobbade jag, sen när jag kommer hem ska Moe komma och klippa pappas hår, sen glodde vi på Misfits... Vi kollade klart! Och Moe gillade INTE sista avsnittet! Fast ingen gillar det haha. Jag längtar tills nya säsongen. Och såklart tog vi lite kul bilder:
 
 


Sunday

Me & Moe drog till väsby centrum för att dra till New Yorker. Rea. Jag hittade bara ett linne, strumpor och en billig skit ring. Sen gick vi till Vagina Tricot. Där hittade jag ett billigt nagellack. Så jag kom inte hem med mycket men en kul dag var det! REGN REGN REGNNNNNN!!!
 
Vi var fast i bilen i typ 15-20 minuter när vi väntade på tåget.
 
Jusstja! Vi köpte vänskapsarmband också haha.
 


VARNING

Denna blogg kommer inte ha så många uppdateringar de närmsta dagarna på grunt av mitt FUCKING internet. Jag kanske lägger upp ett par saker om jag lyckas få upp internet men ni ska vet att det tar tid med bara ETT inlägg. Det här tog säkert ett par minuter. Jävla skit. Så därför kommer det inte bli SÅ MYCKET eftersom jag blir förbannad. Hehh.... Som vanligt då.
 


Grrrrrrrrr

Tom Hardy
 
 
Faaaaaaaaaaaaaaaaan vem ska jag se nya Batman med????
 


Karen Walker <3

 
Varför kan inte jag vara som henne?
 
 

Svar

 
Har aldrig sett det faktiskt, och skulle säkert börjat kolla på det om jag inte redan kollar på så många serier... Om serierna jag redan kollar på tar slut kanske jag ger det en chans!
 
 


De senaste dagarna har jag och Moe kollat på så mycket Misfits

Jag råkade göra henne beroende.
Fast hon har inte lärt sig att acceptera att Nathan IS GONE.
 
 
Vi alla älskar honom, I know, men Rudy är fan en bra replacement.
 


SORRY!

Mitt internet är helt hopplöst alltså.
 
Plus att jag jobbade idag så jag kunde inte uppdatera nåt iallafall. Tjolahopp.
 


Intressant fakta: Iron maidenIron Maiden var en uppfinning som användes på 1600-talet till tortyr av brottslingar.Den var cirka 2 meter hög och kunde rymma en man. Offret bands inne i Maiden och en av de två dörrarna stängdes, som punkterade offrets kropp med strategiskt placerade spikar som inte trängde in i några viktiga organ. När den var helt stängd kunde skriken från offret inte höras utanför, offret kunde heller inte se något ljus eller höra någonting. Detta ökade den psykiska smärtan. Dessutom blockerade spikarna såren så det tog många timmar - till och med dagar - för offret att dö.
 


Whore

 


Kan inte Doctor Who bara börja NUI love Sal Mineo

 
Varför måste jag alltid hålla på... Men den funkade.
 


Igår bestämde jag mig lite random för att faktiskt gå ut

 
Skojj. Jag har hittat min drink föresten. Mango caramel mojito hahahaha, den är så SÖT men typiskt mig.
 


Jag glömde totalt att dela med mig!

Min käraste kusin Angelica har tryckt ut en dotter idag! Om hon fortfarande håller fast vid det, så kommer hon få heta Tindra! Och detta betyder att jag TYP blivit moster! WAAAOOOOO
 
 
Jag vet att jag kunde skrivit det där finare men jag orkar inte haha
 


EWW!!

Igår kväll! NO!
 
 
 
Så jävla stor och äcklig! HATAR SPINDLAR!
 


Svar

 
 
HAHAAAAAAAAAAA jag kommer nog aldrig sluta blogga! Det är som en sorts terapi för mig, även om jag bara lägger upp en random bild på en skådespelare så BEHÖVER jag lägga upp den bilden!
 
Jag har inte kunnat blogga för mitt internet är helt FUCKED! Men det verkar må lite bättre nu.
 


Jaoooooo

 
Även om det gjorde mig glad att dom började följa mig så var det inte så chockerande för jag såg att dom följer rätt många, men att dom faktiskt gick in på min sida och gillade en av mina bilder?
 
 


What have I been up to?

Umgåtts med Moe mest.
 
Hon skaffade tatuering:
 
Vi köpte brända mandlar:
 
Vi har hängt med Elina och Maximus:
 
Vi har gått promenad:
Yep. Så går det när man inte har internet. Man måste umgås med folk.
 

 
 

Doc & Marty

 


Franco

Sometimes I get a little sad, and I feel like being alone. Then I talk to my cat about it, and he reminds me I’m James Franco. Then we dance. - James Franco
 
 


IDAG ÄR DET GHOST ADVENTURES!!!!!!!!!!

Om någon lagt upp avsnittet på youtube då. Jag hatar att bo i sverige!
 
 
Mamma brukar också gilla det för hon tycker att Zak är het hahaha
 


Nu försöker jag uppdatera lite

Även om det tar evigheter att skriva ett inlägg.
 


Svar

Jag har inte köpt den, I wish! Visst är den söööööööt??? JAG VILL HAAAAA!!
 


Mitt internet är FUCKED. Kommer tillbaks när det går att komma ut igen

-Från mobiljäveln


Min fina bakgrundsbild

 


Oldschool

 
Bästa albumet som någonsin gjorts!
Första albumet jag någonsin ägt, mitt första favoritband, första bandet jag såg live.
 
Forever in my heart <3
 


The Grey

 
Ett team av olje-borrare är redo att åka hem på ett gemensamt plan från Alaska. John Ottoway är en av teamet, men jobbar med att skjuta varjar som hotar arbetarna. När de alla är uppe i luften börjar planet skaka och de krashar mitt ute i ingenstans. 8 stycken överlever krashen, inklusive John, och försöker nu överleva det kalla vädret. Men de inser snart att det inte bara är vädret som hotar deras liv. Vargarna vet att de är där.
 
Om Liam Neeson är med vet man att filmen kommer vara bra. Början var bra, handlingen var bra, det var lagom med spänning och action. Det var bara NÅNTING den hade kunnat behöva mer. Plus att jag hatade slutet. Jag hatar när dom gör sådär.
 


Butterfly Effect

 
Så jäkla bra film
 


Misfits

 
Jag råkade komma hem med alla tre säsonger av Misfits.
 


Shopping med Bea

Hon testade klänningar. Alltså när hon först kom ut med den där klänningen DOG JAG! Så jävla roligt!
 


I need this because of reasons!!

 
 

 

Safe House

 
Matt Weston, en ung CIA agent som är stationerad att bevaka ett av CIA's säkerhetsrum i Kapstaden, Sydafrika får in en föredetta CIA agent vid namn Tobin Frost som varit på flykt i flera år. Han fångades och togs in för att förhöras, men den skyddade anläggningen blir attakerad och alla förutom Weston och Frost blir mördade. Weston tvingas nu fly med Frost, och hålla ögonen på honom tills de kan ta sig till nästa säkerhetsrum samtidigt som det är människor ute efter något Frost har på sig. Men Frost gillar inte idéen av att vara övervakad.
 
I början var jag någon helt annanstans i mitt huvud men jag kom fort in i filmen igen. Saken var den att jag försvann lite då och då, filmen lyckades inte få mig att stanna kvar. Man förstog vad som hände men jag satt inte fastklistrad vid tvn. Den var ganska bra iallafall, men det är en sån där typisk action/thriller. Det är snubbar med pistoler, bilar, blod, adrenalin, pang pang, explotioner osv osv.
 


Skumt väder

Det är molnigt/mulet/regnigt men det är också varmt. Jag svettas som en gris.
 
 


Alltså nu har jag verkligen fått nog av mitt jobb och min chef

Hur jävla dum får man vara, fan vad arg jag blir. Jag brukar jobba måndagar, onsdagar och söndagar. Förra söndagen skulle jag inte jobba. Idag drog jag till jobbet som vanligt, jag jobbar ju på söndagar, eller hur? FEL. När jag kommer in säger min chef:
"du jobbar inte idag?"
"Va? SEN NÄR?" frågade jag då.
"jobbade du förra söndagen?"
"nej...?"
"jobbade du söndagen innan det?"
"jaaaa" (och alla andra söndagar innan det jävla idiot)
 
Men liksom?????? Han har inte sagt nåt, helt plötsligt jobbar inte jag på söndagar och han förväntar sig att jag ska fucking läsa hans jävla tankar! Så nu kommer jag inte få ETT SKIT.
 


My garden

 


Åhh jag vill spamma Sal Mineo idag!

Men det ska jag inte... En bild bara:
 
 
Hihiiiiiiiiiiiii!!
 


Igår bad jag om att det skulle vara skitväder idag

I got what I wanted *evil laugh*
 
 


Jag ser Sal Mineo som en hundvalp

 
Jag vill bara nypa hans kinder!
 


Intressant fakta: Death by a Thousand Cuts

Denna form av tortyr var aktiv i Kina så sent som 1905. Offret torterades genom att bli skuren med en jättevass kniv. Tortyren började oftast med att skära ut ögonen, vilket gjordes för att offret's smärta skulle fördubblas. Sedan gick man vidare med att skära av öronen, näsan, läpparna, fingrar, tår och till slut stora delar av kött. Tortyren kunde vara i upp till tre dagar.


 


Our Family Wedding & Friday

 
Our Family Wedding: Vad händer när två helt olika familjer måste planera ett bröllop tillsammans?
 
Den var så tråkig. Jag orkar inte ens skriva vad den handlar om. Det var helt enkelt en latino tjej som ska gifta sig med en svart snubbe och deras familjer kommer inte överens. Skojj. Den verkade mycket roligare i trailern.
 
Friday: 90-tal i ett svart område. Två kompisar sitter på framsidan och röker på.

Jag kollade inte ens klart. Den var också så jäkla tråkig. En av snubbarna är en värsta stoner som helt plötsligt är skyldig nån snubbe pengar. Och dom blir höga.
 
 (till båda)
 


Stephen Fry

 

“ Here are some obvious things about the weather:

It’s real.  You can’t change it by wishing it away.  If it’s dark and rainy it really is dark and rainy and you can’t alter it.  It might be dark and rainy for two weeks in a row.

BUT

It will be sunny one day.  It isn’t under one’s control as to when the sun comes out, but come out it will.  
One day.

It really is the same with one’s moods, I think. The wrong approach is to believe that they are illusions. They are real. Depression, anxiety, listlessness – these are as real as the weather – AND EQUALLY NOT UNDER ONE’S CONTROL. Not one’s fault.

BUT

They will pass: they really will. ”

— Stephen Fry


 


Wild Child

 
Sämst film egentligen, men en awesome chick-flick.
 


Filmtips

IDAG:
 
21.05 Inglorious Basterds, SVT1
22.00 Accepted, TV6
 
 


Behind the scenes

 


The swamps

 
Mina två favoritbilder från idag.
 


Corey Taylor

Så jag köpte Rock Sound idag, för det fanns lite THE GOOD OLD DAYS musik där i, tre fulla sidor med Simple Plan, en hel sida med Of Mice & Men och såklart COREY'S COLUMN. Corey's kolumn är det bästa med Rock Sound alltså. Anyways, jag läste den och såg att han kollar på Sherlock! Holy shiiiiit!
 
 
Han klagar också på att det bara är 3 avsnitt per säsong! Vi måste gifta oss!
 


Oh snap!

Om någon redan följer dig på instagram och du gör så dina bilder är på privat, kan de som följer dig fortfarande se dina bilder! Då vet jag att jag inte ska ta några nakenbilder då.
 
 


Jag fick pappa att kolla på This Means War med mig igår

Och det är ju såklart att jag frågar honom vem han tyckte var hetast av Chris Pine och Tom Hardy. Det är en liten grej han och jag har haha, han måste välja ena eller den andra.
 
Han gillade Tom Hardy! Hahaha han sa "asså jag gillade ju den där engelsmannen...". Jag trodde han skulle gilla Chris Pine för han var med i Star Trek. But no. Tom Hardy blev det.
 
 


Photoshoot

Jag fotade Leo idag, skitfina bilder! Just nu sitter jag och kollar igenom lite och försöker se om det går att redigera... Det enda som inte funkar var det att solen inte var framme idag. Vi fotade på stranden, och vattnet är vitt för att hilmen var vit. Fuck.
 
Ett exempel:
 
Antingen blev hon kolsvart och vattnet normalt eller så blev det såhär. Eller vattnet blev ju inte normalt men man såg vågorna. Så om man inte ser att hon står på sand så ser det skitskumt ut.
 
Men men... Det fanns andra bilder också. Jag lägger upp några sen när jag redigerat!
 

 

JAG KAN INTE ANDAS!!!!

 


It was night, and now it's day.

 
 


Btw

Alla bilder jag lägger upp i kategorin FOTO är mina, om jag inte skriver nåt annat.
 
 
 


Walk

Jag och Moe tog en prommis till Ica. På vägen hem fick vi sällskap av en kissemiss!
 
Min p.o.v:
 
Moe's p.o.v:
 
Haha.... Jag snodde bilden av Moe. Om ni inte redan förstog det. Missmahak på instagram.
 


Jonah Hex

 
Jonah Hex blev tvingad att mörda sin bästa kompis efter att ha vägrat att bränna ner ett sjukhus som hans chef  Turnbull tvingade honom till. Denna bästa kompisen var chefens son, vilket gör att Jonah ser sin familj brännas till döds efter att Turnbull ville hämnas. Jonah får ett brännmärke på sidan av ansiktet för att påminnas om mannen som tagit ifrån honom allt. Efter att Jonah hämtat sig från allt ville han också hämnas, men får höra att Turnbull dött i en brand. Nu när han inte har någon att hämnas på bygger ilskan upp och ingen vågar vara nära honom. Efter att ha jobbat som en prisjägare ett långt tag får han höra att Turbull inte är död trots allt! Turnbull har hittat ett nytt vapen som kan förstöra kontinenter, och Jonah blir tillfrågad att hitta mannen. Hur kan han säga nej?
 
Okej det var skitsvårt att skriva om handlingen med tanke på att jag faktiskt inte ens satt framför tvn under hela filmen! Men den var bättre än jag trodde. Jag hade de lägsta förväntningarna man kan ha, men jag ville se den för Josh Brolin. Den var lite smått töntig, och om det inte hade varit Josh Brolin tror jag inte att den hade gått att kolla på. Så egentligen vet jag inte om jag kan ge den ett rättvist betyg för bara jag ser Josh Brolin vill jag ge den 10 stjärnor liksom. Men nu tror jag att den fick ett rättvist betyg. 5/10 alltså, 2,5/5.
 


Well hello

 


Instagram

Jag hatar att bli beroende av saker, men ni kommer få många instagram bilder nu.
Som denna till exempel:
 
 
Jag läste min fina Sal Mineo bok idag och såg att dom nämnde Doctor Whoooooooooooo!
Så nu vet jag att Sal kände en snubbe som skrev för Doctor Who! OH MY GOD!
 


Jag kan också

 
Haha man ser totalt min fina James Dean tavla i bakgrunden som jag fick av koss Moe!
 


Idag direkt efter jobbet tog jag och Malin en promenad och klagade på allt mellan himmel och jord

 
Några spökhistorier klämde vi fram också, med tanke på att vi gick förbi en kyrkogård. Creepy.
 
Så det var skojj. Förutom att det var så jävla varmt och jag hade jeans på mig.
 


Daisies

 


Halima

Nu är jag helt död. Ska bara käka och kolla på Fresh Prince. Jag kommer somna.
 
 


GHOSTFACERS!

 
Synd att jag inte hinner se det här avsnittet nu.
 


Saker jag och Moe pratar om

 


She's Out Of My League

 
Kirk jobbar på en flygplats med ett par av sina bästa kompisar. En vacker dag kommer det in en vacker blond kvinna som ska med flyget. Hon är en uppenbar skönhet som drar till sig alla blickar, och även om Kirk också fann henne attraktiv var han den enda som inte försökte imponera på henne, vilket gjorde att han var den hon kom ihåg. Hon hinner med flyget, men hur ska dom då träffas igen? Såklart har hon tappat mobilen, och de bestämmer en träff där hon kan få tillbaks den. Hans klumpiga nördiga personlighet gör henne intresserad och de börjar dejta. Men kommer det funka? En vacker, framgångsrik tjej och en nördig, spinkig kille med ett halvdåligt jobb?
 
Den var inte så jäkla kul, men jag älskade hans kompisar och hennes bästa kompis. Det var allt jag hade att säga. Den var inte så jättekul. Tjolahopp.
 


Jag älskar Adam Lambert

Inte hans musik, men jag älskar HONOM. Som person, som människa. Han verkar så söt och rolig och snäll. Plus att han har ju en fantastisk röst, men musiken är lite för schlager/pop/party för min smak. Det finns ju såklart ett par låtar jag gillar men aa...
 
 


Alltså jag måste platta håret, käka frukost och ta på en bh men istället sitter jag här.

 


Kolla vad jag fick igår!!!

 
ÄNTLIGEN!!!
 
 


Svar

 
Dookieliquid haha, men jag lägger aldrig upp något intressant! Jag tar kort på min tv och skit. Jag har faktiskt precis gjort så andra kan se mina bilder bara för två av mina kompiser så gärna ville se skiten haha.
Och jag följer inte tillbaks... För jag orkar inte ha en massa random bilder där.
 
 


Heldag med Moe

Först var vi bara på baksidan med Maxi, sen drog vi till the donkelonk, drog hem till mig igen och glodde på Fresh Prince. But guess what?
 
 
Hon sov. Som vanligt. Hahahaha men I don't blame her! Min nya säng är så skön!
 


Vilken härlig dag!

Ett par avsnitt av Doctor Who när jag gick upp runt 10-11, sen UT I SOLEN!
 
"väderprognosen" ljuger som fan. Det fanns inte ett enda moln på hilmen ju!
 
 
 


Intressant fakta: The Eastern State Penitentary

 Eastern State Penitentary är ett av de äldsta fängelserna i Amerika, som är ungeffär 180 år gammalt. Det byggdes år 1829 och höll totalt över 5000 män, som gjort allt mellan att ha våldtagit och mördat. Fängelset är annorlunda från de flesta gamla fängelser, med deras isolerade fängelseceller. Det gjorde att fångarna inte kunde se eller prata med varandra vilket gjorde dom sakta men säkert galna. De fick också ha en full mask på sig när de skulle flyttas så de inte kunde kommunicera med varandra. Ett straff som vissa fångar fick var "the mad chair" där de blev fastbundna så hårt att cirkulationen nästan slutade, och de fick sitta där i flera dagar utan mat. Många mord begicks också i fängelset, och minst två vakter dog där, båda blev ihjälslagna. En vakt dog på 1830-talet och blev ihjälslagen när han skulle fixa en såg. En annan dog när han skulle låsa upp en cell när fången rusade ut och började slå. Fången sa att han slog honom en gång och kommer inte ihåg något efter det. Efter mordet hade han bara gått och lagt sig för att sova. Många fångar dog också av sjukdomar som tuberkulos runt år 1829. Upp till 1930-talet hade hundratals dött från olika anledningar. Många som var inne på livstid dog också av ålder, cancer och självmord. En sak man minns från fängelsets historia var år 1945 när en fånge vid namn Willie Sutton lyckades fly genom att ha spenderat ett år att gräva en tunnel ut till trottoaren utanför fängelset. Han och två av hans kompisar kröp ut men fångades igen kort efter.En annan sak fängelset är känt för är fången Al Capone som var inlåst där. Al Capone, eller scarface som han kallades av vissa, är nog mest känd för massakern han icensatte på alla hjärtans dag år 1929. Även om han aldrig blev dömd för just det brottet så åkte han tillslut in för skattebrott.


 


Vad ska man med glasögon till om det inte är nån styrka i?

Varför vill man vara en wanna-be glasögonorm? Jag säger inte att det är fult med glasögon, men som en glasögonbärande ung kvinna säger jag att det är så mycket skönare att gå utan glasögon. Varför vill man köpa fejk-glasögon att gå runt med? Why?
 
 


Hoppas jag får Fresh Prince imorrn

 


Fina himlen

 


Desirée

 
 


Jag är ledig imorrn!!

Jag har varit ledig sedan i onsdags, men efter att ha jobbat idag är jag så fucking glad att jag är ledig imorrn! Shiieeet pommes, vad fan ska man hitta på då..? Glo på nya filmer som jag kan skriva om här kanske?
 
Några intressant fakta kanske? Eller ska jag spela tv spel heheeee...
 
 


Ditt ansikte. Jag förstår inte.

 


Marvel sequels

 
 


It's funny cuz it's true

 


Misery

 
Författaren Paul Sheldon har skrivit en hel serie noveller om en kvinna som heter Misery. När han precis skrivit klart sin senaste novell hamnar han i en stor snöstorm med sin bil och råkar köra av vägen. Nästan totalt medvetslös blir han räddad av sjuksköterskan Annie Wilkes som tar med honom hem till sig. Där tar hon hand om hans skador och han börjar förbättra sig, förutom hans brutna ben som tar betydligt längre tid. Annie berättar hur mycket hon älskar hans noveller och att hon är hans största fan, men Paul börjar märka att vissa fans är lite galnare än andra. 
 
Jag förstår varför filmen är en klassiker, Stephen King och allt, men den var lite för seg för min smak. Den hade vissa delar där man blev stressad och tänkte "nej, nej, nej!" men det hände ändå inte så mycket. Fast den blev mycket bättre mot slutet måste jag säga. Den första halvan var jätteseg, sen aaa.... Händer det grejer.
 


Svar

 
Jag har de första två säsongerna på dvd!!!
 
 


RSS 2.0