Nu har jag en massa nya bilder på Sal

Inte för att nån bryr sig.
Men kolla vad söt han var när han var liten!!!!
 
 
 


Holy shit titta vad jag sitter och spelar!

 
RAYMAN! Jag fick igång vårat gamla Playstation 2 och spelar nu några gamla klassiker haha.
Synd att jag inte kunde hitta crash bandicoot...
 


Sal Mineo A&E Biography

Jag kollade nyss på biografin om Sal Mineo och grät lite. Alldeles för kort, men det var kul att se bilder och videos man aldrig sett förr! Men man fick också se en kort video när polisen var på brottsplatsen där han blev mördad. Man fick se honom ligga på marken.... Jag vill väl fan inte se min bebis ligga död på marken?! Ush.
 
 
 Rest in peace <3
 


Låt inte mig stå vid filmhyllan

 
What have I done.... Jonah Hex suger säkert, men det är Josh Brolin. Bad Boys har jag aldrig sett, tänk om den suger? Och Lassie? Why? Jag tänkte att man kanske kan gråta lite till den. Hur Många Lingon Finns Det I Världen... Var det värt att köpa den? De enda jag är säker på är The Beach och Big Mommas House 3. Just Like Heaven har jag för mig var bra, jag har bara sett den en gång... Mark Ruffalo. Det är därför.
 


Svar

 
1. Supernatural
2. Merlin
3. Doctor Who
4. Malcolm In The Middle
5. Veronica Mars
6. Misfits
7. Vampire Diaries
8. Modern Family
9. Heroes
10. Sherlock/Primeval

Sherlock och Primeval fick delad plats för båda behövde vara med på listan och jag kunde inte välja bort nån annan serie... De som inte kom med är Glee, Familjen Savage, Chuck, The Walking Dead, American Horror Story, OC, Fresh Prince och Sabrina. Och kanske nån till som jag glömt. Kyle XY typ. Navy CIS.
 


Chris Evans

 
 


Alice?

Kanske.... Men då kommer jag vara klar halv 2 på morgonen... Jag är en gamling, jag pallar inte vara vaken så länge. Om jag inte är värsta hyper men är redan trött... Åhhhhhhhh ångest! Jag vill glo på Alice!!!
 
 
Hatterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr <3
 


Jag är ett chokladmonster

 


Top 40 komedier

Jag trodde jag redan gjort den här listan, men det hade jag väl inte... Annars skadar det inte att göra en till lista. Här har ni mina Top 40 KOMEDIER.
 
1. Tillbaka Till Framtiden
2. Goonies
3. The Hangover
4. Accepted
5. Fanboys
6. Benknäckargänget
7. Due Date
8. This Means War
9. Tropic Thunder
10. Just Friends
 
11. Ferris Bueller's Day Off
12. Evan Den Allsmäktige
13. 17 Again
14. She's The Man
15. Dum & Dummare
16. I Now Pronounce You Chuck & Larry
17. School Of Rock
18. White Chicks
19. John Tucker Must Die
20. Mean Girls
 
21. Romy & Michelle
22. Meet Bill
23. En Natt På Museet
24. Billy Madison
25. The Ringer
26. New York Minute
27. The House Bunny
28. Easy A
29. Tangled
30. Sydney White
 
31. Employee Of The Month
32. Shaun Of The Dead
33. The Pacifier
34. Heart & Souls
35. How To Eat Fried Worms
36. Two Weeks Notice
37. Paul
38. Tonårsliv
39. Horrible Bosses
40. The New Guy
 


Jag har fått en ny säng föresten!

Orkar inte ta kort, det är inget speciellt, den är bara lite större och jävligt bekväm.
Fast jag saknar min gamla lilla knöliga säng lite. Den var så hård och knölig, och lät. Typ om man råkade röra sig på nåt skumt sätt smällde det till. Och den knakade. Eller gnisslade eller vad man ska säga. Ni vet såna där fjädrar. Yep... Och så hade den liksom... Vad heter det. Staket. Hahaha ni vet som en soffa, den hade kanter? Wtf? Hur ska man säga. Aja. VEM FAN BRYR SIG OH MY GOD VARFÖR BESKRIVER JAG MIN GAMLA SÄNG.
 
 


Sneak peek

 
Från fotograferingen igår med Dessi och Gizmo. Jag har redigerat några till men är inte helt nöjd med dom, så vi får se om jag kommer med lite fler bilder när jag redigerat mer!
 


Nu har jag köpt godis att ha i min nya fina skål!

 
Gött.
 


Sal Mineo fan clubÄppelpaj!

 


MINA KÄNSLOR

 
 


Nya bilder på Ghost Adventures!!

 
Är jag den enda som absolut älskar dom? Jag känner mig så ensam... Zak vad fan har du på dig för skor.
 


Jag blir så blind av att redigera bilder. Jag får fortsätta imorrn.Todayyyy

Idag fotade jag Dessi och hennes katt Gizmo, sen drog vi hem till henne för att leka med hennes andra katt Filur! SÖTA! Eller Gizmo är ju skitful men när man lär känna honom blir han lite sötare.
 
 
Bilder från fotograferingen kommer senare idag eller imorrn!
 


OH MY GOD!!

OHHH MYYYY GOOODDDDDDDDDDDD!!!!
 
Merlin hela morgonen! Finalen! Ahhh mahh gaaahhhdddd!!!
 
 
Nu har jag kollat på alla avsnitt som finns, hur fan ska jag klara mig tills säsong 5???
 
 


Hur fan ska jag kunna sova nu efter The Woman In Black...?

Slutet mördade mig. Bara den där sekunden. Nu vill jag inte titta under sängen, ut genom fönstret eller i spegeln ifall att jag kommer se... Nån....
 
The Woman In BlackI början av 1900-talet måste advokaten Andrew åka och fixa papper till ett hus som måste säljas, annars förlorar han jobbet. Eftersom han förlorat sin hustru och är ensam med sin son och barnsköterskan behöver han behålla jobbet, så han lämnar sonen med barnvakten. Väl där i den lilla staden som det stora gamla övergivna huset ligger utanför får han inget varmt välkomnande från byborna. Han får bo uppe på vinden hos ett par, och åker sedan nästa dag till huset då han tycker att han kan göra sitt jobb bättre om han får vara där. Han hör underliga saker och ser skuggor. Ute på gården ser han en kvinna klädd i svart, och går ut för att hälsa. Utan att se kvinnan hör han skrik och rop, och skyndar sig mot ljudet men finner där istället sin kusk som väntar på honom. Dagen efter bestämmer han sig för att spendera natten i huset för att fullborda sitt arbete. Natten är allt annat än stilla, och han är definitivt inte den enda i det övergivna huset.


I början av filmen hängde jag inte med alls, jag var inte ett dugg intresserad av vad som hände och jag har ingen aning om varför, men jag var tvungen att stoppa filmen och googla handlingen innan jag kunde fortsätta kolla. För jag hade ingen aning om vad som hände. Men sen kom jag in lite i filmen när det började hända grejer. Jag tyckte att handlingen var lite svag, men att dom också försökte väldigt HÅRT med att ha en handling över huvud taget. Det var därför det inte funkade. Det var för mycket saker på en gång. Men det jag tyckte dom lyckades med var hur creepy den var. Inte läskig - creepy. Den hade sina PANG PANG moments men de var förutsägbara. Det är nånting med tysta saker i den mörka bakgrunden som funkar för mig. Det ska vara inte så uppenbara saker som spännande musik - sen PANG ETT ANSIKTE - och sen är det tyst igen medan karaktären kollar sig runtom i rummet och det är tomt. Nej, en figur i bakgrunder som lurkar omkring medan huvudkaraktären håller på med nåt annat är fett creepy om man gör det rätt.

Okej jag hade många åsikter om den här filmen. Daniel Radcillfe var bra, men jag blev inte övertygad om att han hade varit gift och hade en son. Man ser att han är alldeles för ung. Men han spelade bra, han kan ju inte rå för hur han ser ut. Eller hur ung han är.


 


What did I just do...?

Jag köpte This Means War och säsong 4 av Fresh Prince.
 
 
 
Det var nära att jag köpte en massa andra grejjor men jag fick snålslag. This Means War var viktigast iallafall. För nu har jag väntat som en galning, och jag grät nästan när vi fick in dom på video. Den kom ju ut idag, och när jag gick till ica för att se om dom hade den ville jag bara lägga mig ner och dö när den inte var där. Så... Då får man beställa.
 


Det är så lätt att skaffa jobb. "Skaffa jobb säger dom".

 


Jag tycker synd om folk som inte kollar på Merlin

 
Liksom... Vad gör ni om dagarna? Om kvällarna? Hur lever ni? Hur andas ni?
 

 

Två av mina favoritkunder kom in idag men jag fuckade upp det med båda

Den första var den döva snubben som luktar så gott, och jag vet vad han vill ha för snus nu så jag hämtade en dosa, och han försökte typ säga YES det är den jag vill ha, men jag trodde han menade att han ville ha två så jag var påväg att hämta en till så sa han nejjjjjj hahaha... Åh... Men han skrattade iallafall.
 
Den andra som är min ABSOLUTA FAVORIIIIIIIT hörde jag typ inte vad han sa, och han verkligen PRATADE med mig så om jag hade hört vad han sa hade vi kunnat ha värsta konversationen men jag tror han fattade att jag inte hör ett skit... Eller så tror han att jag är dum eller otrevlig...
 
 
 


Jag kom hem precis i tid, nu regnar det som fan!

Myspys.
 


Ibland alltså

När jag skulle sova igår kände jag att jag var tvungen att ladda ett till avsnitt av Bad Girls Club. Jag kollar från nyaste till gamlaste haha, nu är jag i mitten av säsong 5. Bitches be crazy.
 
 


Hahahahahaha

 
BÄST
 


Vart är jag?

 
Vilken dag är det?
Vad heter jag?
Vem är jag?
Vad händer?
 
 


Jared Leto är så fin

 
Varför såg han inte ut så när jag träffade honom? Jag hade attackerat honom! Så det kanske var för hans eget bästa då... Men iallafall....
 
 


Idag glodde jag på tre filmer

Jag kanske skulle ha kollat in nya filmer jag aldrig sett förut men jag var på humör för Wild Child, En Natt på Museet 2 och Horrible Bosses.
 
 
Charlie Day är typ bäst i den filmen hahaha
 


Ledig!

Det är så fucking skönt att vara ledig! Jag vill vara ledig imorrn också, onsdagar SUGER. Förut gillade jag onsdagar för det är leverans då vilket betyder att man har saker att göra och dagen går ganska snabbt då men NU.... NUUUUUUUUUUU blir jag galen, för jag verkar ha TVÅ chefer helt plötsligt. Drives me fucking insane.
 
 


Trust me, I'm the Doctor.

 
"I'm the Doctor, I'm a time traveller. Everything I told you 12 years ago is true. I'm real, what's happening in the sky is real and if you don't let me go right now everything you've ever known is over."
 


Svar

Ingen aning om när nya säsongen kommer men jag skulle tro att det blir den sista säsongen iallafall, med tanke på att de inte har så många tittare... Jag hoppas som fan på att man kommer få svar på grejer iallafall! Som vart tog Chuck vägen och vem var han? Kommer Adam komma ut från buren? Och jag tycker pappan ska komma tillbaks. På nåt sätt. OCH BOBBY OH MY GOD! Hamnade han i helvetet eller?????????
 
Snyggast? Hur fan ska man välja liksom? Men det är väl uppenbart att Dean är smokin', John var också superhet. Castiel. Chuck var söt. Adam var också söt. Ehh... nån av dom? Roligast är Crowley. Definitivt. Han är också het. På nåt sätt. Kanske är "the bad boy" grejen.
 
 
Jag har skum smak i killar/män. Det är inte de typiskt heta som jag oftast går efter.
 

 
 

“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.”

Michael Jackson (August 29, 1958 – June 25, 2009)
 
 


Intressant fakta: Peoples temple

"I tell you I don’t care how many screams you hear, I don’t care how many anguished cries … death is a million times preferable to ten more days of this life. If you knew what was ahead of you, if you knew what was ahead of you, you’d be glad to be stepping over tonight."
 
 
The People's Temple var en kult ledd av en man vid namn Jim Jones. Jones satte ursprungligen upp sin kyrka i San Francisco, Kalifornien, men han blev så störd från folket utanför, eftersom de befann sig i ett enormt befolkat område. För att göra hans anhängare mer tillbakadragna, ordnade han en by i Guyana - ett litet land på norra Sydamerikas kust. I månader försökte Jones att förhandla fram en massflykt av hans Jonestown anhängare till Sovjetunionen men när Jones hade dödat en amerikansk kongressledamot och en reporter som hade kommit för att undersöka Jonestown, hävdade han att Sovjetunionen inte skulle ta dem. I stället för att ha hans kult förstörd, arrangerade Jones ett mass-självmord. Men många av anhängarna blev tvungna att ta giftet under pistolhot, vilket gjorde att händelsen var ett fall av mord också. 909 anhängare, inklusive Jones själv och nio andra i den närbelägna staden och landningsbanan dog av förgiftning i detta 1978 mass-självmord. 276 av offren var barn.
 


Jag tror jag ska sitta och kolla på Supernatural hela dagen imorrn.

 
Yes, I think so.
 


TITTAAAAAAAA!!!!

 
Nu har jag fixat kläder åt Gwaaaaaaaaineeee!!!!
 
Och om ni inte förstår mitt språk: jag har köpt ett mobilskal till min iphone! Som heter Gwaine!
Jag vill gråta! Det är så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!!!!!!!
 
 


Evanescence

Nu har jag fastnat på den här låten igen. Shit.
 
 
Jag kommer ihåg när jag var liten och lyssnade bara på Slipknot och Evanescence. Sen kom Good Charlotte och efter ett halvår eller nåt så kom resten en efter en.
 
Gamla goda tiden.
 


Jeffree Star

Hur fan ser du ut??
 
 
Liksom.... Take it easy with the botox.
Gör han ens musik längre? Eller är han bara där?
Och hans hår??? Hur ramlar det inte aaaaaav???
 


Sleepy koss

Jag, Moe och Leo glodde på Nyckeln Till Frihet hemma hos Moe, och vem somnar? Leo.
 
(Snodde bilden från Moe. Fin dubbelhaka jag har. Whatever.)
 
Aja. Det var skojj när hon var vaken iallafall haha
 


Asshole

     
 


IKEA

Sweet jesus, idag drog jag, mamma, pappa och mormor till uppsala för att kolla på Ikea och andra affärer. Det är klart att jag bara köper doftljus inne på ikea och kläder på andra affärer. Jag får fan inte gå in i affärer som har rea. Det är farligt. Mina pengar bara FLYGER iväg!
 
 
Mamma och pappa köpte en stor blomma som vi var tvugna att ha i bak, så mamma och mormor hade sin egna lilla djungel där haha.
 
ÅHHHHHH sen gick vi in på Arken för skojs skull, vi går in dit ibland för att kolla på kaninerna och marsvinen, OCH DET FANNS TVÅ KANINER SOM HADE SKÄGG DÄR INNE!!! Jag blev så kär! Varför går jag in dit för? Jag kommer bara ut med tårar i ögonen.
 

 

Svar

Jaaaa jag tog med Merlin! Var tvungen att testa honom, och midsommarafton är väl ändå perfekta tillfället??
 
Hahahaaaaaaaa jaoooooo hela min släkt är söt och fin så I don't blame you for being jealous! Men din familj är också fin ju! Ni syskon älskar varandra iallafall, vad gör jag och min bror liksom? Den enda kontakten vi har med varandra är när vi rapar vid matbordet.
 
 


Varför har jag ont i lungorna?

Seriöst, jag börjar få panik. Varför gör det så ont. Kan. Inte. Andas.
 
 


Fan vilken mixad musiksmak jag har helt plötsligt

Mitt 13-åriga jag slår mig i ansiktet just nu
 
 
Jag har Disney låtar, Backstreet Boys/Nsync/Britney, Family Force 5, Of Mice & Men, All Time Low, Adam Lambert, McFly och John Mayer i EN spellista.
 
Det är alltså Disney, pop, hiphop/rock/party, metalcore, punk/pop/rock, dancepop, pop/rock och soul. I en liten spellista på min iTunes. Som jag lyssnar på typ varje dag.
 


Nina & Ian

Dom är så fina tillsammans
 
 


Bradley James

 
Asshole.
 


Jag och kusinen åkte och handlade igår. Vi kom hem med en vattenmelon.

 


Midsommardagsfrukost

 


Vart har dessa två dagar tagit vägen?

Shit.
 


Midsommar 2012

 


En normal konversation mellan mig och min pappa:

Jag: Det här smakar bajs
Pappa: Jag tror det är bajs
Jag: Bajs är gott
Pappa: Bajskorv
 
 

 
 

En normal konversation mellan mig och min mamma:

Jag: Vill du kolla på nåt avsnitt av Merlin med mig?
Mamma: Nej inte idag, jag orkar inte
Jag: Men skit på dig då, jag vill inte kolla med dig iallafall
Mamma: Skit på dig
 
 


iUNO! iDOS!

 
 


Jag vill ha ett Marabou-träd

Igår när jag och mamma skulle kolla på Merlin kom jag med en marabou, och hon undrade vart alla mina marabous kommer ifrån, och om jag har ett marabou-träd inne i mitt rum.
 
 
Man kan aldrig äta för mycket marabou.
 
Marabou är ren lycka.
Pure happiness.
 


Jag har alltid tyckt att såna här hundar är fula, men jag vill fan ha en nu

 
Den ska heta Percy.
 


Shuuueeee

 
ISOn kan gå upp till 6400 på Merlin! Sisky kunde bara gå upp till 1600. Jag älskade Sisky men har alltid velat ha en kamera med högre ISO haha YÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHH
 


Titta vad jag fick av mamma!

 
I shall name him......... MERRRRRRLIN.
 


WWIIIIIIEEEEEEEEEEEEEE!!!!

 
BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
 
 


Varför kan inte jag se ut som Karen Gillan?

 
GAAAAAHHHHHHHHHHHHH
 


Är det sorgligt att jag sitter och dricker bailey's och kollar på Merlin helt själv?

 
I think so.
 


Merlin gör mig så glad!

Alltså ni förstår inte! JAG BLIR SÅ GLAD!
Nu såg jag ett par avsnitt med mamma och jag ville bara gråta och skratta för jag blev så glad.
 
 
Blandade känslor som fan. I love it.
 
Arthur och Merlin är så gay för varandra. Bara det gör mig lycklig.
 


Craig & The Doctor <3

 
JAG ÄLSKAR CRAIG! HAN ÄR BÄST!
 
The Lodger är ett av mina favoritavsnitt från hela Doctor Who's historia alltså. Love it.
 


Ett år sedan idag

 
RIP <3
 


Tog en lång promenad med Malin så vi båda kunde prata av oss om "jobbet"

Det känns lite bättre nu. Jag har lugnat ner mig lite iallafall. Nu har jag köpt marabou, grädde och Bailey's så ska jag göra kladdkaka sen och kolla på Merlin. Åhhhhh vad skönt det ska bli. Merlin. Kladdkaka. Yesssss.
 
 


Ni vet när man är så arg att man gråter?

 


Skönt, KORT DAG

 
Jag hade äntliget fått nog av fittan på jobbet som både jag och Malin (den andra tjejen som jobbar där) blir galna av. Det verkar som att hon sagt till min chef att jag hade snackat med någon på telefon som undrade om butiken och hur stor den var och skit? Yep. Never happened. Han var en kund som undrade om nya Sherlock Holmes och några andra filmer och hur många vi hade kvar typ. Hon hörde min del av konversationen och det verkar som att hon skrivit om en hel fucking historia om den konversationen för min chef. Hon får mig att se dålig ut hela tiden, och hon har skapat problem med Malin och hennes flickvän. Så jag råkade halvskrika på min chef idag när han frågade mig om DET DÄR SAMTALET så jag drog. Jag var redo att slå någon så jag gick hem.
 
Jag måste prata med honom och säga att om inte hon och jag får olika dagar att jobba på slutar jag. Jag skiter i hur svårt det är att få jobb för hon kommer få mig att få sparken snart iallafall.
 


Igår när jag plattade håret blev det inte riktigt som jag hade tänkt

 
En av mina prisbelönta skumma miner:
 
 
Yep. OFF TO WORK!
 


Intressant fakta: Buckley's halloween murder


Detta är Susan och John Buckley med sin mamma på halloween.
Denna halloween skulle alla barnen i området ha en docka som de skulle låtsas hugga huvudet av, men Buckley barnen tyckte att det skulle vara roligare att faktiskt mörda deras mamma, så när barnen i området gick upp till dörren tog syskonen en yxa och mördade henne. När alla i området hade listat ut vad de faktiskt hade gjort ringde de polisen, men barnen var långt borta tills dess. Den enda bilden som finns på dem är denna bild, tagen av ett annat barn som var ute på bus eller godis. Mammans kropp hittades sedan halvuppäten.Vad tysta ni har blivit

Har jag råkat skrämma iväg er?
 
 
Okej fram med en till intressant fakta.
 


Jordgubbar & tiramisu glass

 
Gott som fan.
 


Min fina bakgrundsbild:

 
Mina fina bebisar
 


Mmmmmhmmmmm tänk positivt

Som jag redan sagt måste jag hålla mig borta från tradera, men jag hittade ett fint iphone skal med Jimmy på som jag köpte, ett Rebel Without A Cause skal. DET VAR SÅ FINT. Hoppas det passar.
Med mig tur kommer det vara nåt fel. Men då får det bara ligga nånstans och se fint ut.
 
 


Åh nu blev jag pissed

Bara EN MASSA SKIT på en gång.
Hoppas mamma kommer hem från sin promenad snart så vi bara kan glo på O.C och käka jordgubbar. FAN VAD ALLA SKA HÅLLA PÅ HELA TIDEN. Lämna mig ifred! Jag blir så stressad! FAN!
 
Fatta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Sluta vara så jävla själviska!
 
 
Jag känner mig självisk när jag tänker att andra är själviska och inte tänker på hur JAG känner eller hur jobbigt det är för MIG osv osv osv men egentligen är det ju fan så. INGEN TÄNKER.
 


Every fucking day

 
 
Jag längtar tills jag kan få vara självständig. Nu måste jag räkna med andra folk hela tiden, jag vill bara leva med och för mig själv. Dra härifrån.
 


Summerrrrrrrr

 


Zombie-zombie-zombieee zombie-zombie-zombieee

Re-re-re-animated

Back-back backback from the dead!

Imorrn tänker jag...

Ta en prommis till ica och antingen:

Köpa skit till äppelpaj och GÖRA ÄPPELPAJ
eller...
Köpa naturgodis
eller...
Köpa frukt och göra fruktsallad
eller...
Inte köpa ett skit

Hur som helst tänker jag faaaaan kolla på Ferris Bueller
Josh Brolin i 21 Jump Street!Perfekta människa.Sad :'(

Kortet jag fick av mormor och morfar när jag fyllde årOm ni inte förstår varför det är sorgligt; hunden dog för ett par dagar sedan. Avlivades. Han hade så ont från en operation.FALSE ADVERTISINGNär jag såg det där sket jag nästan på mig, jag trodde det hade kommit en säsong 6. BUT NO. Det var nåt om att det skulle vara säsong 5 i USA typ. Eller nån ny kanal.Jag har fortfarande inte sett det sista avsnittet av säsong 5, bara för att jag inte vill att det ska ta slut.Jobbet gör mig GALEN

Eller det är inte JOBBET, det är en person FRÅN jobbet. Jag var tvungen att gå tidigare idag, jag klarade inte av att stanna. Jag måste prata med min chef alltså, det går fan inte.Jag hatar att jag har typ anger management problems/extra stark pms. Vissa saker gör mig bara galen, jag behöver slå någon. På bollarna. Med en motorsåg. Som är igång.Jahupp då har man hittat en ny knarklåtFamily Force 5 är så awesome. Dom vet hur man delar upp och mixar olika musikstilar. Det bara funkar.Nej

Om en halvtimme måste jag till jobbet.
Det regnar som en jävel.
Jag har mens.
Och jag har inte sovit på typ en vecka.


Jag måste rensa ur min garderob

Josh Brolin är så fin

Jag och mamma kollade nyss klart på Sherlock Holmes 2, och när jag stängde av och kollade runt på tv, vad var då igång?Dubbel dos av Robert Downey Jr.

Min fina hög av BBCJag älskar min lilla hög av Merlin, Primeval, Sherlock och Doctor Who. Den är inte klar än, har fortfarande några säsonger och specialer kvar att köpa men... Den är så vacker...

Mismatch som fan (Bea fattar) men jag känner bara kärlek när jag ser den. Mismatch som att dom är olika tjocka och ser inte likadana ut men fortfarande. Kärlek.

Vill någon donera 35000 kr till mig?Jag måste hålla mig borta från tradera alltså.Okej jag är superglad över Sherlock Holmes 2, men jag kom nyss på en sak som gjorde mig ännu gladare

STEPHEN FRY ÄR MED I DEN.

Titta vad föräldrarna kom hem med:Jag sa att om dom såg den skulle dom köpa den. And they did. Så lite gladare blev jag nu.Den här dagen kan dra åt helvete

Jag tänker glo på The Avengers. Igen. För RDJ, Ruffalo och Hiddleston.

Kanske nån ny film jag inte sett. Eller två. Eller tre.

Mamma messade nyss och sa att Milton dog imorseLiksom.............. Vad fan ska man göra nu då.............................
Nu finns det ingen att gosa med........ Alls........
Lilla Mulle............Alltså Austin ditt jävla asshole, varför måste du vara så söt???

Den där headern tog evigheter tro det eller ej

Och nu har jag ändrat och laddat upp den typ 40 gånger efter att ha hittat en massa fel men nu orkar jag inte. Så får den se ut nu. Jag ser skit som fortfarande stör mig men fan. Whatever.Intressant fakta: Preston CastlePreston Castle öppnades på sena 1800-talet, och höll de värsta ungdomarna som var för bråkiga för samhället. Åldern varierade mellan ungdomarna, de kunde vara mellan 8 och 24 år gamla. De kunde ha gjort allt från att ha rånat folk till att ha mördat någon för att få komma dit, men det fanns också många som inte hade gjort någonting. De kunde vara hemlösa eller eller rymt hemifrån, förlorat sina föräldrar eller liknande. De fick arbeta när de var där, genom att odla sin egen mat ute på fältet, men det hjälpte inte med attityden eller diciplinen. Många slagsmål bröt ut, med ett exempel där en pojke blev knivhuggen vilket startade ett stort slagsmål. Många av ungdomarna som bodde i Preston Castle dog av sjukdomar, men det fanns 26 stycken som dog under misstänkta omständigheter.År 1965 blev en lärare mördad på gården av två pojkar. Han skulle hjälpa dom med något, och fick ett järnrör i huvudet när han skulle böja sig ned. En städerska, Anna Corbin, blev också ihjälslagen på 50-talet när hon var i källaren. Man fick aldrig reda på vem som gjorde det.
Samuel Goins och Joe Lopez var två ungdomar som försökte fly, men Samuel blev nedskjuten när de sprang. Joe dog senare under misstänkta omständigheter, och de ligger nu begravda bredvid varandra på kyrkogården nära slottet efter att ingen kom för att hämta kropparna.Fan alltså... Merlin.Fan vad töntiga Dead By April låter efter att man lyssnat på Of Mice & Men hela dagen


Heldag med Moe

Fan jag har bara en massa bilder på Moe nu för tiden, vi umgås så mycket och det är det enda jag har att ta kort på typ haha men anyways... Det är uppdatering iallafall... Here you go:


Först prommis och gick ut med Maximus, sen glodde vi på Wrong Turn.


Så drog vi vidare till Kista för att lämna en present hos hennes syrra, drog till donken, åkte hem igen och fick kladdkaka.


Moe's fina rum, plus Marilyn Monroe tavlan hon fick av mig i födelsedagspresent YAYYY!!


Sen glodde vi på Blair Witch.

Jag hade sämst början på denna dag, så det var skönt att få vara lite glad igen. Poop.GAAAAHHHHHH

FÖRBANNADDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!

Här försöker man städa huset men NEJ det är klart att jag ska bli förbannad och ALLT ska fuckas uuuupppp!!!! För det första är det en jävel som irriterar mig till noll gränser han bara fortsätter och fortsätter, jag är redo att gnaga av hans huvud alltsååååååå!!!!!!! Sen ramlar allt, jag slår i allt och nu när jag skulle torka golvjäveln ramlar hinken omkull med vatten och medel och skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!
Alltså varför har dom gjort om?? Allt är segare, jag hittar ingenting och det är svårare/mer komplicerat att skriva ett fucking inlägg nu.
 


Intressant fakta: Den ensammaste valen i världen

År 2004 skrev The New York Times en artikel om den ensammaste valen i världen. Forskare har följt henne sedan 1992 och de har hittat problemet:

Hon är inte som andra valfiskben valar. Till skillnad från andra valar, har hon inga vänner, ingen familj. Hon tillhör ingen stam eller något gäng, har ingen älskare, och hennes röst är inte som andra valar, den är unik. Medan resten av hennes typ kommunicerar mellan 12 och 25Hz, sjunger hon uppe i 52Hz. Vilket är problemet - ingen annan val kan höra henne. Alla hennes desperata försök till kommunikation förblir obesvarade. Varje rop ignoreras. Och hon blir mer och mer ledsen och mer frustrerad efter varje ensam sång hon sjunger vilket gör att hon går djupare i förtvivlan efter alla år som går.Ny låt från Of Mice & Men!

Rudy Wade

East Of EdenJames Dean ser bra ut i hängselbyxor.

Yes.Burn The FleetIbland får man skivor med musiktidningar, och jag fick en liten skiva med ett band som heter Burn The Fleet, och på baksidan såg jag att det fanns en låt som heter River Song. Det måste dom ju ändå fått from Doctor Who... Hur random skulle det inte vara att dom bara hittar på det själva liksom. Så jag satte igång skivan. Dom är väl helt okej men inget jag fastnade för. Anyways.

River Song.

Sparkle

BlindnessEn epedemi som kallas för den vita sjukdomen bryter ut, där de drabbade helt plötsligt blir blinda och ser bara ett vitt ljus. En kvinna, vars man var en av de första som blev drabbade, verkar vara immun mot sjukdomen, och efter att de drabbade måste gå i karantän låtsas hon också vara blind för att få vara med sin man. Fler och fler drabbade hamnar i karantänen och utan sköterskor eller vakter tvingas de klara sig själva och dela upp mat och skapa regler. Det finns tre olika vårdavdelningar där uppenbarliga ledare framställs för varje avdelning. Karantänet blir som ett helt nytt samhälle och kaos börjar bryta ut.


Jag förväntade mig mer av filmen, lite mer kontrollerad spänning eller nåt. Man får mest bara se när dom sitter i karantänet och hur äckligt allt börjar bli, med tanke på att alla är blinda kan de inte städa upp liksom. Det är svårt att hitta till toaletterna och liknande. Sen är det klart att det ska vara nån idiot som inte kan acceptera att det är nån annan som bestämmer så då blir det kaos och ingen vågar säga emot. Jag vill inte avslöja för mycket, men om man hade fått se mer av vad det var mot slutet hade den nog varit lite bättre. Man vill inte se en massa instängda blinda människor. Inte jag iallafall.
Out in the sunJag försökte sola i de typ 5 minuter som solen var framme, men tog kort på fina blomman som var bredvid mig istället.
Alltså Mark RuffaloYummmmmmmmmmmmmmmmersssss
Holy shit

Kolla vad jag fick av Leo:3 stycken! Snart kommer jag rulla fram alltså!
Hang

Moe hämtade upp mig direkt efter jobbet, vi drog och köpte gott, messade Leo, och kollade på Ringaren I Notre Dame.Sen drog Leo och nu glor jag och Moe på Coyote Ugly.


PrometheusDet är år 2094 och ett team på 17 landar sitt skepp Prometheus på en främmande planet där de fått ledtrådar till vart människan kommer ifrån. De ser en mangjord byggnad som gör dem nyfikna, och några från teamet skickas dit för att utforska. Där inne hittar de en massa konstiga cylindrar, en stor staty i form av ett huvud, och liket av en alien som de misstänker var en av "ingenjörerna" som vi människor kommer ifrån. De hittar sedan fler lik och misstänker då att de alla är döda. Eller? Vad kan hända på en främmande planet? Kan man lita på sina egna teammedlemmar?


Ibland hade jag svårt att fatta eller hänga med och började försvinna in i mitt huvud, men det beror nog mest på att jag hade en hostattack som jag försökte hålla inne. Fyfan, gå inte på bio om du är förkyld.
Men jag gillade den, det var lagom med action, mystik, skräck och tid att lära känna karaktärerna lite. Och folk pratar om slutet att man blev lite WHAT THE FUCK så jag blev osäker på om jag faktiskt fattade det för jag fick inte den reaktionen. Jag blev lite mer OHHHHHHH...... Om det var det jag tänker på måste man sett första Alien.Grattis Ryan Dunn!

Fan jag kan inte fatta att jag missade Ryan Dunns födelsedag som var igår! FUCK!
Han skulle blivit 35.
Top 20 Action

Tjolahopp, då har jag fixat min top 20 action! Och nu står dom faktiskt i ordning, kanske inte världens mest allvarliga ordning, men den stämmer ganska bra. Det är inte bara REN action, vissa är lite mer thriller, sen finns det ett par komedi också. Som till exempel The Pacifier och This Means War, dom är action-komedier. Aja.

ENJOY.

1.
Taken
2. Die Hard (alla)
3. Iron Man (1&2)
4. Sherlock Holmes (1&2)
5. This Means War
6. The A-Team
7. Resident Evil (alla)
8. The Avengers
9. Boondock Saints (1&2)
10. The Pacifier

11. Never Back Down
12. American Gangster
13. Attack The Block
14. Repo Men
15. Jumper
16. Speed
17. Terminator 2
18. Walking Tall
19. S.W.A.T
20. Charlies Änglar
EW jag råkade göra jättesvagt kaffe

För mycket socker. För mycket vatten.


Titta vad fin jag fick av Bea igår!THE EXPLODING TARDIS! Målad av Van Gogh! Inte på riktigt då, men i serien (Doctor Who).
Jag har inte gått till jobbet än men längtar redan hem


Men In Black IIIAgent J måste åka tillbaks i tiden för att stoppa en alien från att mörda agent K. Denna alien hade fått armen avskjuten av agent K år 1969 och fick honom infängslad i 40 år på månen. Nu är han ute efter hämnd. Alla spår från agent K har raderats från nutiden, vilket betyder att han blev mördad. Så nu måste agent J hindra detta från att hända.


Josh Brolin. Det är allt jag har att säga. Nej men den var kul, den roligaste av alla tre filmerna faktiskt. Spännande, rolig, den hade en sorglig stund med lite mindfuck. I liked it. Plus, you know... Josh Brolin.
Bio igen
Flottigaste burgarna på donken. Så jävla gott.
Vi hade två omgångar, först såg vi Men In Black, sen glodde vi på Prometheus.Ringaren i Notre Dame

Jag såg Ringaren i Notre Dame igår för första gången på säkert 10 år. Fyfan vilken hemsk film. Speciellt i början ni vet när han går ner till festivalen, och dom ska kröna den fulaste snubben till "kung". Så tror dom att han har en mask på sig, och blir sen äcklade när dom inser att han faktiskt ser ut så. Men så blir han ju krönd eftersom han är fulast, och när alla firar honom med konfetti, en krona och bär runt honom och klappar och sjunger, så ser man hur glad han är.Sen kommer tomaten. Och en till tomat. Och sallad och annat skit och då vill jag bara dö, när dom binder fast honom och hans tröja slits sönder och skit. Så jävla HEMSKT.Sweet jesusNån har gjort en gif av det.


The Cabin In The WoodsEtt gäng på 5 kompisar ska åka till en kusins stuga ute i skogen för en kort semester. Väl hemmastadda börjar deras personligheter förändras och de finner underliga saker. En kväll öppnas källardörren och de vill såklart utforska och kolla vad som finns där nere. De finner en dagbok till flickan som bott där på tidiga 1900 talet och det hon skrivit är ingen bekväm med. De läser en liten text på latin som hon skrivit, vilket väcker den döda familjen som kommer för att döda ungdomarna. Men något stämmer inte, förutom att det kommer en zombiefamilj med yxor och kedjor. Ett ord kommer de att tänka på. Dockteater.När filmen var slut tänkte nog varenda människa inne i bioteatern "vad fan kollade jag nyss på?". Den första halvan var faktiskt bra, helt okej skräckfilm/thriller som jag hade gett kanske 3 eller 3½ stjärnor till. Sen kom DET DÄR. Men jag var ändå OKEJ med det, den var fortfarande bra. Sen blev det bara kaos. Det blev för skumt och för mycket. Dom skulle skippat slutet. Tonat ner det lite. Men jag gillade humorn. Det var sån där humor som faktiskt fick mig att skratta.Köpte nya filmer igår!Varför gjorde jag det? DOM FÅR INTE PLATS NÅNSTANS!
Det åskar ute


SvarNää jag brukade. Jag vet inte varför jag slutade, det bara blev så. Samma sak med Greys Anatomy, det är ju bra liksom men jag bara slutade kolla. Och nu vet jag inte vart jag ligger nånstans.

Bio

Igår drog jag och kossan till stan för att glo på bio. It was fun.
Vi kollade på Cabin In The Woods. Jag skriver om den sen.

Nu måste ja göra min i ordning för att dra på bio med Bea!
Skitdag

Fan den här dagen sög. Allt sög. Allt var ett helvete.
Det enda roliga var när Malin kom. Så kunde man prata och skratta lite.Men fan mot slutet av dagen ringde någon och skällde ut mig, för att jag "tagit för mycket betalt" när dom hyrt filmer i en vecka. Man ska ta betalt extra om det ska vara i en vecka, och det tyckte inte dom. 

For fucks sake.


Så nu får jag väl sparken. För det råkade bli 4 dagar. Systemet är skit alltså, jag skrev 7 dagar men sen när jag mixade med priserna försvann det. Varför blir det alltid så?! Aja. Så imorrn skickas jag väl hem.

Skäll kommer jag få iallafall.

 

Intressant fakta: Dockan med växande hår

Legenden om Okiku dockan, döpt efter flickan som för länge sedan brukade leka med den, är en 40 centimeter stor docka klädd i en kimono med svarta ögon - och växande hår. Denna mystiska docka som är hemsökt av den lilla flickans ande har gjort folk i Japan förbryllade i årtionden.

Okiku dockan har funnits i Mannenji templet sedan 1938, och enligt templet hade den traditionella dockan kort hår när de först fick den, men över tiden har det växt ungeffär 25 centimeter ned till dockans knän. Även om håret klipps regelbundet fortsätter det växa.

Det sägs att dockan ursprungligen köptes år 1918 av en 17-årig​pojke vid namn Eikichi Suzuki när han besökte Sapporo för en marin utställning. Han köpte den som en souvenir till hans 2-åriga syster Okiku. Flickan älskade dockan och lekte med den varje dag, men året därpå dog hon av en förkylning. Familjen placerade dockan på husets altare och bad till den varje dag i minne till Okiku.
Efter ett tag märkte de att håret hade börjat växa, vilket de trodde var ett tecken på att flickans ande hade besatt dockan.

År 1938 flyttade Suzuki familjen till Sakhalin, där de gav dockan till Mannenji templet. Dockan har varit där ända sedan dess, och ingen har till denna dag kunnat förklara varför dockans hår fortsätter växa.
EWWWWWWWWWWW

Mitt snor är jättegrönt.


Moe kom hit för att hänga och glo på film

Vi glodde på Girl, Interrupted. Eller snarare JAG glodde på Girl, Interrupted.Haha hon sov mest i början av filmen, jag väckte henne sen. Stackarn.War HorseUte på landet i england under första världskriget föds en häst. Den växer upp för att bli en busig liten rackare med en massa energi. En dag tas den med ut till marknaden för att säljas bort på auktion. En man som egentligen ska köpa en stor stark häst för plogning lägger bud, och efter att ha lagt ett bud på mer än vad han har råd med, vinner han. Väl hemma blir frun arg, men sonen glad. Sonen tränar upp hästen till att förstå visslingar och liknande. När fadern inte har råd att betala för hästen blir sonen envis och tränar den till att ploga så de kan plantera rödspättor och betala. Även om hela staden står och skrattar åt sonen och hästen som försöker ploga den steniga och hårda jorden ger de inte upp. När regnet kommer blir jorden mjuk och de jobbar hårt hela natten, men det var i onödan. Efter en regnig storm förstörs allt som växt, och hästen säljs till en soldat som ska ut i krig, vilket lämnar sonen helt förtvivlad. Sedan får man följa hästen Joey när han går från ägare till ägare under kriget. Han kom att kallas "mirakelhästen".


Jag trodde att det här skulle vara värsta snyftarfilmen med Tommy Hiddles och Benny Cumber men nej. Tom och Benedict var med typ 5 minuter var. Och även om det var lite smått sorgligt och hemskt ibland så var den rätt långtråkig. 2 och en halv timme lång. Av en häst och krig. Inte riktigt min typ av film.
Nu har jag fixat i filmhyllan!Mina skräckfilmer (som står längst upp) svämmade över, men nu fixade jag så de balanserar på andra filmer heheeeeee.... Jag behöver en ny hylla. Men då skulle inte filmerna under få plats. Shit. What to do.
Jag är på Disney-humör idag

Nu tänker jag glo på båda Micke & Molle filmerna.

Milton <3
HAN ÄR SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!
Vi satt och gosade lite i solen.

Han ska till veterinären imorrn, han har också fått njursten! Eller bara sten, som blockerar urinröret typ så han kan inte pinka. Stackarn! Min lilla lurviga bulle!
Mina slavar jobbade hårt i trädgården
De gjorde ett bra jobb så jag tror dom ska få mat idag.


Men de gjorde sig inte av med ohyran, så sömn får dom inte.NEEEEEEJ BEBIS!!!!!Lär känna mig!

Ingen frågar så jag sparar er trubblet:


1. Name: Elin
2. Age: 21 (jag börjar bli en kärring)
3. Height: 168 cm
4. Weight: Nåt mellan 55 och 60
5. Relationship status: Gift med mig själv
6. Birthday: 31 maj
7. Favorite color: Rosa
8. Favorite bands: Breaking Benjamin/Good Charlotte/Fightstar/Simple Plan/Avenged Sevenfold
9. Last song listened: Cute Is What We Aim For - There's A Class For This
10. Favorite movie: BTTF/Goonies/Hangover/Ferris/Rebel Without A Cause/Devil/Wrong turn
11. Last movie watched: War Horse
12. Favorite book: Sal Mineo - A Biography
13. Last book read: Supernatural - Witch's Canyon
14. # of siblings: 1
15. # of pets: 0
16. Best school subject: Foto
17. Mac or PC? PC.
18. Cell phone type: iPhone.
19. Current shirt color: Grey.
20. Gamer? Nej
21. Day or night? Night.
22. Summer or winter? Sommar
23. Most-visited website? Tumblr.
24. Celebrity crush: James Dean/Sal Mineo/Tom Hardy/RDJ/Ben Mansfield/Martin Freeman/Ben Burnley/Austin Carlile/Charlie Simpson/Joel Madden
25. Biggest turn on: Humor.


Jag har för många favoritfilmer/band och celebrity crushes.Jag säger att jag ska kolla om på Misfits

Men jag kollar bara på ett random avsnitt, sen går jag och gör nåt annat. När jag väl tänker fortsätta vet jag inte vilket avsnitt jag glodde på. Jag känner också att jag inte har tid längre. Så många filmer. Så många serier.Pannkaka + banan + sirapThe OC

Fan OC är så fucking bra. Jag kollade på tre avsnitt imorse, och var tvungen att trycka stopp innan det fjärde avsnittet för mamma har inte sett det, vi brukar glo tillsammans.

Shit vad svårt det var att trycka stopp. Det är som att sluta kissa mitt i ett härligt flow man hållt inne hela dagen.


Well hello there, Dean

Imorrn vill jag glo på Girl, Interrupted


Nu har jag gått och blivit förkyld

Tom Hardy mördar mig fortfarandeOkej nu står det mellan Gwaine och Merlin

Namnet till min iPhone.
Gwaine låter bättre men han ser ut som en Merlin. Skitjobbigt!

Gwerlin. Maine. Gwainlin.
Hänga med Moe och MaximusWildernessEtt gäng brottsliga ungdomar skickas ut till en ö för att lära sig lite vildmarksdiciplin efter att en av deras rumskamrater tagit livet av sig. Pappan till denna kille kunde inte acceptera att de andra inte hjälpte hans son, samtidigt som han också visste att det var dem som drev honom till självmordet då han inte riktigt passade in attitydsmässigt eller utseendemässigt. När de väl är på ön med tälten uppe och elden brinnande börjar de sakta men säkert märka att denna ö som egentligen skulle vara övergiven, har ännu en gäst som inte är särskilt välkomnande. Konstiga dödsfall börjar hända och de tvingas fly och kämpa för sina liv.


Jag fick en liten Flugornas Herre känsla över den här filmen, där de liksom är strandsatta och kämpar för sina liv, där det finns en tydlig ledare, nån annan som vill vara ledare, en som är gruppens bitch som inte kan klara sig själv, och ingen kommer överens med varandra vilket bara skapar trubbel. Men den var bra. Lite jobbig, men bra.Snart kommer Doctor Who!

Jag vet inte om jag ska längta eller inte....

ÄNTLIGEN SOL!

Och folk har tagit studenten idag också, vilken tur att vädret blev bra idag av alla dagar!

Själv solade jag. Man måste passa på fan! Jag testade instagram också, älskar färgerna man får fram.
Färgerna till höger blev finast tycker jag.Jag vill glo på Will & Grace men är för tröttJobbigt.
Vad ska jag döpa min iPhone till?

Jag har en vana att döpa allt jag äger, mina tidigare mobiler har hetat Bob, Frank och liknande, en mp3 jag hade hette Bert, min kamera hette Sisky, min ipod heter Ruby, min data heter Misha som jag kallar för mishmish..... Vad ska jag döpa min iphone till?

Det står mellan Merlin, Gwaine, Crowley och Sally.

Jag vet att jag är en jobbig människa som döper mina grejjor men det är en vana. Kom med förslag om ni har några. Åh jag orkar inte. Nu vill jag radera allt jag skrivit. Äh jag publicerar iallafall.

Bajs. Den kanske bara ska få heta bajs? Det låter bra. Poop. I like it.
Här har ni en söt Sal Mineo:WWWWWWIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE vad söt!!!
The Art Of Getting ByGeorge är en konstälskande tonåring som inte förstår meningen med livet. Allt är meningslöst och vi alla kommer ändå dö tillslut enligt honom. Det är snart slutet av sista året i skolan och han har inte gjort en enda skoluppgift under detta år vilket gör att han inte kommer få ta studenten om han inte skärper sig. Uppenbarligen bryr han sig inte. Snart börjar han prata med Sally, en populär men komplicerad tjej som ser något bra och roligt i honom. De blir vänner men George börjar få djupare känslor för henne än vad hon har för honom. Detta vet inte hon såklart, eftersom han har svårt att uttrycka sina känslor för folk. En konstnär kommer till skolan för att prata om en karriär i konst och George gillar genast hans ärlighet och tavlor. De blir kompisar och han presenterar Sally som hans kompis. George och Sally börjar bråka om Gud vet vad en dag, och när hon går ute på en promenad ser hon konstnären sittandes ute och ritar. Du kan få gissa vad som händer.


Jag hade inte direkt höga förväntningar när jag satte igång filmen, men jag hade förväntningar. Jag trodde att den skulle vara bättre än jag trodde, eftersom jag trodde att den skulle vara helt okej. Vad fel man kan ha. Den var jättetråkigt enligt mig. Det hände inte mycket. Ingen klimax eller nånting. Bara blah genom hela filmen.
Put your iTunes on shuffle and create the soundtrack to your life.


Opening credits: John Mayer - Free Fallin'
Waking up: Supernatural - Ghostfacers song
Falling in love: The Lonely Island - No Homo
Fight song: Green Day - Christian's Inferno
Breaking up: My Chemical Romance - Heaven Help Us
Getting back together: Glee - Teenage Dream
Wedding: Glee - Jump
Birth of child: Boys Like Girls - Love Drunk
Final battle: Simple Plan - Shut Up
Death scene: The Veronicas - Mother Mother
Funeral song: Avenged Sevenfold - And All Things Will End
End credits: Explosions In The Sky - First Breath After Coma


Jag har tråkigt.

Här sitter jag bara och käkar godis och glor på film.

Detta skriver jag faktiskt på min nya mobil! Bara testar lite. Anyways, har glott på massa film idag så STAY TUNED.

Fuck... Allt finns inte på mobilen. Min fina pussmun kommer inte med. Och grejjor. Jag får fixa på datan. Eftersom jag ändå har den framför mig haha.


Intressant fakta: Columbine massacrePå förmiddagen klockan 11.10 den 20e April år 1999 gick Eric Harris och Dylan Klebold in i sin skola Columbine High School i Colorado. För alla andra på skolan var det en vanlig skoldag, men Eric och Dylan hade länge planerat denna dag. Tidigare under dagen hade de placerat en hemmagjord bomb en bit bort från skolan som en distraktion från vad de hade tänkt göra, men den exploderade bara delvis, så brandkåren var de enda som kom för att släcka elden. När de väl var i skolan placerade de två andra bomber i matsalen som de gömde i sina väskor. De lade väskorna under borden där de flesta satt och åt. Enligt planen skulle bomberna skapa en så stor explosion att taket skulle rasa ner både i matsalen och biblioteket, men till skillnad från deras första, bomb exploderade dessa inte alls. De gick tillbaks till sina bilar som de parkerat perfekt vid utgångarna i baktanken att skjuta alla som sprang ut efter att bomberna exploderat, men detta hände inte. När bomberna inte exploderade beväpnade sig Eric och Dylan med sina gevär och gick in i skolan. De började skjuta mot elever som satt ute på gräset, och eleverna inne i matsalen kollade ut för att se vad som pågick, och trodde att det var ett skämt eller en filminspelning. När de insåg att det inte var fallet utbröt panik, och rummet evakuerades. De lyckades också varna andra lärare och elever som gömde sig och låste dörrarna. En lärare gick för att säga åt dem att sluta då hon trodde att de höll på med en filminspelning eller liknande. Både Eric och Dylan sköt mot henne och en annan elev vilket fick glas att skada dem. Läraren som fick glassplitter i axeln sprang till biblioteket för att varna eleverna och säga åt dem att gömma sig. Efter det ringde hon till polisen och gömde sig också.
En polis anlände till skolan och började skjuta mot Eric och Dylan. När Eric var tvungen att ladda om geväret efter att ha skjutit 10 skott mot polisen gick de in i skolan igen, och polismannen ringde efter förstärkning. Eric och Dylan gick runt i korridorerna och sköt mot alla de såg. Klockan 11.29 gick de in i biblioteket där 52 elever, 2 lärare och 2 bibliotekarier satt och gömde sig. De började skjuta mot alla som satt och gömde sig under bänkarna, och siktade mest mot de med vita kepsar eftersom de var skolans "populära" killar, de som var engagerade i sport. En av de överlevande från biblioteket heter Craig Scott, som hade en vit keps på sig. Han har sagt att när han hörde vilka de tänkt sikta på tog han av sig sin keps och gömde den under sin tröja. Den första flickan som blev skjuten och dog utanför skolan hette Rachel Scott. Hon blev skjuten 4 gånger och var Craigs syster. 

Vissa har också spekulerat om att de ville döda folk som tror på Gud då de frågat ett par offer om de trott på Gud innan de sköt. Efter att ha tröttnat på att skjuta folk inne i biblioteket lämnade de rummet klockan 11.42, vilket lämnade 34 oskadda elever och 10 skadade redo att fly.
De båda gick runt i skolan och sköt lite utan att döda någon och kom sedan tillbaks till det tomma biblioteket klockan 12.02 där de sköt sig själva i huvudet.Totalt dödade de 12 elever, en lärare och skadade 21 andra.


Här är Craig Scott's berättelse:


MITT INTERNET ÄR CP IDAG!!!!

DET STÄNGS NER HEEEEEEEEEEEEEELA TIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN


JAG KAN KNAPPT GÖRA NÅTTTTTTTTTTTTTT JAG BLIR GAAAALEEEEEEEEEN!!!!!

Georgia Rules


Rachel som växt upp i San Fransisco åker till Idaho för att stanna hos sin mormor efter att ha bråkat med sin mamma. Rachel har bara träffat sin mormor en gång och vet att hon och hennes mamma inte kommer överens heller. Rachel lever efter sina egna regler vilket måste förändras enligt hennes mormor som har sina egna "Georgia"- regler. Rachel skapar och för med sig trubbel, vilket ingen i den lilla religiösa staden gillar alls. Men Rachel har sina anledningar.


När jag började kolla på den här filmen tänkte jag att det skulle vara den typiska "tjejen som växte upp i stora staden kommer till lilla staden där hennes mamma kommer ifrån med en dålig attityd och slutar med att hitta en kille och älskar staden" men det var totala motsatsen till vad mina förväntningar var.

Först gillade jag inte att det var just Lindsay Lohan, jag har inga problem med henne alls, men jag tyckte inte att rollen passade henne. Förutom det var filmen rätt okej faktiskt. Felicity Huffman och Jane Fonda var skitbra i filmen, och Linday är en bra skådespelerska som fick rollen att funka, men dom kunde valt nån bättre.SvarOJ OJ är det försent nu?
Det är avsnitt 11 i säsong 3 iallafall, det heter Mystery Spot (ett av mina absoluta favoritavsnitt, måste sett det typ 20 gånger eller nåt).STEPHEN FRY
Han är typ min Gud. Jag måste köpa hans bok.

Även om Sal Mineos biografi redan är min bibel så kan det inte skada att leva efter en till bok.
Dregglade jag inatt?

Jag har för mig att jag vaknade och liksom *slurp slurp* *torka bort* *rulla runt* *snark*

Fina Adam


Tungpiercingen <3GAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH kill me now.Idag har jag jobbat och lärt mig nya mobilen

Jobbigt.

Och kolla vad jag gjort, jag har kollat in lite mobilskal:Och det där är bara Doctor Who! Plus att jag inte ens hann kolla igenom alla sidor. Fan vad många fina det finns. Dags att kolla upp Supernatural, Merlin och annat skojj!
Svar


Happy late b-day TO ME

Moe och Leo kom för att "fira mig" lite tidigare ikväll (dom drog nyss) och titta vad Moe gav mig!
HAH MAH GAHH kolla på tavlan! SÅ FIN JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOO OOO OO OOO OOO O O!

Leo skulle ge sin present sen hahaaaaaaa.....

Fina kompisar har man <3

Fuck jag glömde

Jag ser fram emot The Hobbit och Star Trek 2 också.

FUCKALAINEN
Aj aj aj

Måste bajsa men är förstoppad..... Det gör ont..............

Så har jag jätteont i halsen också.

 
När jag är förbannad finns det ingen återvändo

Varför funkar inte nya mobilen? Den ska ha samma nummer som gamla men om nån messar kommer det till den gamla, jag kan inte skicka nåt från den nya heller. Jag hatar att vara dum.

Åhh min nya mobiljävel

En iPhone och jag är ju så jävla oteknisk att det är inte sant. Det tog säkert 1½ timme att fixa musiken. Hur fixar man så man kan vara på internet när man är ute? Mitt internet funkar bara hemma.Jag råkade göra mamma förbannad också för hon var ivägen när jag bara försökte fatta själv, så det är klart att jag börjar bli skitirriterad och säger att hon ska låta mig försöka förstå själv, så hon börjar smälla i saker vilket gör mig mer förbannad än vad hon är.

Så nu är jag en irriterad jävel.Svar
SOM FAN! Donna! Och Colin Morgan (Merlin) är ju med i ett skitbra avsnitt jao!


Filmer jag vill se

Jag håller på att bli galen.


Filmer jag MÅSTE SE NU är:

* The Dark Knight Rises

* Prometheus

* Men In Black 3

* Gangster Squad

* Iron Man 3


Sen sitter jag och väntar på:

* This Means War

* Sherlock Holmes 2: A Game Of Shadows


* Hunger Games

* The Avengers

Naaaaeeeeeej!!

Kathryn Joosten har dött! Hon som är med i Desperate Housewifes! FUCK!RIP.Oliver Trask

Jag och mamma sitter och knarkar en massa O.C och nu har vi kommit till när Oliver kommer in. Jag hade totalt glömt bort honom! Han är söt. Psycho, men söt.


Zack <3Älskar verkligen honom <3

Så jävla söt! Som en nallebjörn! BEBIS! Med skägg! Gullepuff!
Jag behöver fortfarande säsong 4 av Doctor WhoVill nån köpa åt mig?
Karen Walker

Intressant fakta: Jesse Pomeroy

Jesse Pomeroy (1859-1932) är den yngsta person som dömts för mord i första graden i Massachusets historia. Han mördade 2 personer och brutalt torterade många andra, när han bara var 14 år gammal. Jesse växte inte upp i en lycklig familj, hans pappa piskade honom med en hästpiska och brukade slå honom bakom deras utedass. Pappan brukade klä av Jesse och hans bror och övergrep sig på dom sexuellt innan han slog dom, vilket gjorde att Jesse skapade en njutande länk mellan sexuell tillfredsställelse, smärta och bestraffning. Han älskade att se smärtan och skräcken i sina offers ögon och blev glad av att se dom lida.

Jesse stog ut från mängden bland barn i hans ålder med sin kluvna läpp, sitt stora huvud och sitt blinda vita öga, vilket hans mamma sa var en reaktion av ett vaccin.
Liksom många seriemördare började Jesse med att tortera djur men gick sedan vidare till människor. Hans första kända torterade offer var William Paine. I december år 1871 hörde två män ute på gatan någon som grät i en stuga och de blev chockade av vad de såg. 4-åriga William hängde halvnaken och nästan medvetslös i handlederna och var helt vit av kylan. Den 18 mars år 1874 attackerade och dödade han 10-åriga Katie Curran genom att skära av halsen och sedan huvudet. I april samma år torterade och dödade han 4-åriga Horace Millen genom att skära av henne halsen. Den kvällen greps han för mordet på lilla Horace och erkände inte bara till de två morden men också till 27 andra. På den här tiden var det dödsstraff som gällde men staten hade aldrig avrättat någon så ung. Han dömdes så småningom till hängning men det ändrades sedan till livstidsstraff.
Shopping igår

Jag, Angelica, mormor, mamma och pappa drog till uppsala igår för att fixa en ny mobil till mig, som jag kommer få använda om ett par dagar (behövde nåt micro kort av nåt slag) sen drog vi till nån galleria, kommer inte ihåg vad den hette, och shoppade loss! Fan vad jag hittar grejer på vagina tricot nu för tiden.

Fyra tröjor köpte jag, tre nagellack, ett par örhängen, ett par solglasögon och en body splash.
Och min fina bh såklart.Jag ville in på kukbus också men det hann vi inte. Jag fick en massa nytt iallafall, vilket är bra!Och trångt vart det i bilen (jag var tvungen att sitta i mitten) men whatever.Svar
Dream HouseTITTA INTE PÅ TRAILERN OM NI VILL SE DENNA FILM.
Den avslöjade för mycket, vilket förstörde lite för mig.

Den handlar om en familj, i ett fint litet hus, som precis flyttat in. De håller på och renoverar och kunde inte vara lyckligare. En kväll säger den yngsta dottern att hon såg en man utanför fönstret, och pappan går för att kolla. Han säger att det bara är grenar som formar illusionen av en man, och att det var henes spegelbild i förnstret. Men dagen efter ser han fotspår utanför huset som leder till fönstret.


Början av filmen var jättebra, i mitten var den inte lika bra, men sen blev den bättre mot slutet igen. Det ska vara en thriller med en twist, men dom avslöjar "twisten" i trailern vilket gjorde att jag redan visste vad det var som skulle hända. Och det förstörde hela grejen tyckte jag.En fin bild innan jag går och lägger mig:James Dean och Natalie Wood i Rebel Without A Cause. Yum.
Sorry for NOLL uppdateringar! Som vanligt!

Men nu har jag verkligen varit upptagen, med att fylla år och grejjor. Det är mer jobb än man tror haha... Plus att jag och mamma bara suttit och knarkat The O.C som ett par galningar. Jag har glömt bort hur jävla bra den serien är!Imorrn ska jag jobba till 5, men när jag kommer hem ska jag försöka lägga upp lite skojj grejjor, INKLUSIVE EN INTRESSANT FAKTA.Then / NowLiksom.
Den Oändliga Historien

Falkor! Shit vad jag vill kolla nu.

Äntligen hittade jag en rosa bh i storlek D!99 kr också, YES! Jag brukar inte lägga upp sånna här bilder, men älskade hur den satt. Man kan ta av dom där banden också, så jäkla bra! Önskar att dom hade i alla färger. Det fanns en fin mörkblå jag ville ha också, men såklart har dom inte i storlek D. Bara A, B och C.Fest hemma hos mig!


Det tog mig hela dagen att fixa den här skiten alltså!


Nu jävlar blev det en riktig fest alltså, jag och kusinen med en massa spel jag hittade i förrådet haha
Jag vann i varenda jävla spel vi spelade alltså! Eller vi spelade yatzy och tre omgångar av monopol men shit... Jag vann varje gång. Jag vinner aldrig. Det var skitkul haha! Men det var en omgång som jag hamnade i fängelset typ 6 gånger i rad, och då överdriver jag inte. 6 gånger i rad, MINST. Då skrattade vi som fan.
Intressant fakta: Sjöjungfrusyndromet

Det finns en sällsynt medfödd missbildning som heter "sirenomelia", också kallad för sjöjungfrusyndromet, där barnets ben är ihopväxta vilket gör att barnet ser ut att ha en fena. Bara en av 100 000 föds med det men överlever oftast inte utanför mammans mage då hjärtat påverkats av denna missbildning. Det finns bara tre barn i världen som överlevt de första veckorna.
Vart är solen? Jag vill sola!

Hospital

Idag hade jag tid på sjukhuset för röntgen, för att se om stenen är ute.

Men for fucks sake, jag trodde att man skulle få veta direkt om den var ute så vi kunde ta ut den om den var kvar, men jag ska få svar om 7-10 dagar! WHAAAAAAAAAAT! Tänk om stenen är kvar? Mina tabletter är slut!


Sjukhuset kan man inte lita på.
RSS 2.0