En snabb paus från min paus för att säga RIP Freddie Mercury <3

Idag var det 21 år sedan som han dog.
 
 

 
 

Jag tänker ta en liten paus från bloggen.

Förmodligen kommer jag tillbaks om... Två veckor? Kanske?
Jag behöver bara en paus. Inte för att det är ansträngande, eller för att nån bryr sig men jag har börjat tröttna. Förut ville jag hit för att skriva av mig om saker men nu har jag inget jag behöver skriva av mig om. Nu är det mest att när jag har en period vill jag lägga upp bilder.
 
Så vi får se om jag har mer spännande saker att dela med mig av sen. Jag har ju ingen data iallafall, så det blir inte mycket uppdaterat ändå. Det kommer intressant fakta när jag kommer tillbaks. Det har jag inte lagt upp på ett tag.
 
Tjolahopp så länge!
 

 
 

People's Choice Awards

Jag bestämde mig för att sitta och rösta lite till People's Choice Awards, och först kom det favorit skådespelare där jag var tvungen att välja mellan Liam Neeson och Bradley Cooper. What........... Hur fan ska man välja det liksom, så jag satt "oooohhhh AAAAHHHH ååååhhh naaahhhhh blahhhh" men valde Liam. Och sen kommer det här:
 
 
 
Jag gillar alla (även om jag tröttnat på Once Upon A Time och Vampire Diaries) men likkkkkssssoooommmm.... Jag väljer Doctor Who och Supernatural över Walking Dead men jag kan inte välja mellan Doctor Who och Supernatural! OH MY GOD.
 
What to dooo.... Man kanske får hoppa över den där.
 

 
 
 

Kan jag få se ut som dig?

 


Castiel....

Även om jag börjat tröttna på honom så har han sina klassiska moments
 
 

 

Nu tror jag att jag officiellt tänker lämna Glee.

Har dom seriöst gjort Gangnam Style?
 
 


NÄR MERLIN TRODDE ATT ARTHUR DÖTT

 
 


RIP min lilla mishmish

 
Min data är officiellt DÖD.
 
Jag älskade min data. Jag gör det fortfarande. Det är den enda datan jag någonsin haft, den är typ.... 4 år gammal eller nåt. Och nu DOG den. Min pappa och jag åkte med den till några "specialister" som sa att det finns inget att fixa, den är död. Men jag fick köpa nån grejja som gör att man tar ur minnet från datan och sätter i den här grejen som gör att det blir typ en extern hårddisk. Så sa pappa "coolt att du fick behålla hjärtat iallafall" och jag ville bara gråta.
 
Seriöst. Jag älskar min data.
 
Visst, jag kan köpa en ny men det blir inte samma sak. Det är som att ens husdjur dör och så köper man ett nytt husdjur som ser likadant ut. Det går inte.
 
Plus att jag är pank... Och så måste man fixa om hela iTunes till mobilen och ipoden.... FYYYYYFAN!
Det har jag gjort typ 3 gånger nu! Lika jobbigt varje gång!
Man måste importera typ 20 album, konvertera låtarna på typ hälften, sen försvinner en massa låtar, man måste fixa om alla namnen på albumen, och många låtar, artister.... Det är mycket jobb. Helvete.
 
 


Denna gif är dedikerad till Moe:

 


Varför finns inte Reid i verkligheten, och varför är han inte min?

 


Crazy little thing called love...

 
Forever min favoritvideo med Queen, förutom Hammer To Fall och I Want To Break Free.
 


Emrys!

 
Jag hann glo på senaste Merlin imorse! Emrys!Merlin var med! YAYYY!
 
 


Svar

 
Jag såg också när hon var där haha fett skön!
 


Ibland är livet orättvist och hemskt

Den senaste tiden har jag känt små panikattacker som smyger sig upp i mitt innersta. Fan vad jobbigt det är. Helt random börjar mitt hjärta dunka och jag blir jättenervös! Jag säger inget, gör inget, det bara kommer helt random! Men speciellt nu, bland folk. Om jag känner mig utsatt eller i centrum, eller inte ens det så får jag panik. Och rodnar. Det hände på jobbet idag. Fyfan. Jag var tvungen att anstränga mig så jävla mycket för att inte få panik. Det är så awesome att vara jag ibland.
 
 
Hur fan ska jag undvika mina attacker?
 


Twilight: Breaking Dawn part 2


Sista filmen i Twilight sagan, där man får se fortsättningen till när Bella fött sitt och Edwards barn som de döpt till Renesmee. Nu är Bela förvandlad till vampyr och utforskar hennes nya färdigheter men har lite svårt att vänja sig. Renesmee är hälften människa och hälften vampyr. Hon växer snabbt, snabbare än en vanlig människa och har sina egna färdigheter. Men en kall dag ute i snön när hon fångar snöflingor, ser Irina, en kusin till Edward och hans familj lilla Renesme och skyndar sig genast därifrån när hon tror att det är ett odödligt barn. Dessa odödliga barn som hon trodde det var, har Volturi tvingats förgöra då de inte kan kontrollera sig själva. När Irina berättat för Volturi och visat det hon sett, är deras uppdrag att döda Renesmee och hela vampyrklanen.


Vad lättad jag blev över att filmen var bra, eftersom jag betalade för den och spenderade två timmar av mitt liv i en biosalong. Jag har inget emot Twilight, men jag är inte direkt galen i filmerna heller. Den första tycker jag är bra, och det står jag fast vid. Den här var lika bra som den första. Lite ironiskt att jag bara gillar den första och sista filmen, att alla emellan är lite sådär.
Den här filmen hade lite humor, spänning, överraskningar och var bara underhållande helt enkelt. Jag gillade den, och rekomenderar den till de som inte heller är så förtjusta i Twilight serien. Tjolahopp.
 


Sal Mineo & Jill Haworth

 


Craig <3

 
Jag älskar att Doktorn kan förstå vad bebisar säger.
 


Paloma Faith

 
Ibland kan jag hoppa av min lilla "rock-vagn" och försvinna in i annan musik. Just nu har jag börjat lyssna lite på Paloma Faith, men eftersom jag fortfarande inte har nån data har jag inte så mycket tid att kolla in mer av hennes låtar. Så hittills kan jag bara föreslå New York, Just Be och Picking Up The Pieces för er att lyssna på.
 


Merlin saving his baby

 
Pappsen kom hem med donken, så satte vi i Merlin.
 
Det är så mina lördagar ska vara.
 


Neverland


I tidiga 1900-tals London är det ett gäng föräldralösa pojkar som jobbar åt en man, genom att råna folk på smycken, klockor och liknande småsaker. Deras nästa uppdrag är att bryta sig in i en antik affär, men mannen de jobbar åt bestämmer sig för att göra det själv, eftersom han vet exakt vad han vill ha och för att det blir en för stor risk för pojkarna. Men en av pojkarna, Peter, vill göra jobbet i alla fall och säger inte till de andra att uppdraget blev inställt. Väl där stöter de på sin chef, men han blir inte arg. De letar efter den speciella skatten, och hittar den i ett annat rum. I en låda, längst uppe på en hylla, låg det ett klot som började lysa när man rörde det. Mannen klättrar upp och lyfter upp klotet. Men han ramlar, och helt plötsligt står Peter där helt själv i en antik affär med ett stort hål i väggen och golvet. Vart tog de vägen? Nu måste Peter hitta dem och hjälpa dom tillbaks till London.
 
Vanligtvis brukar jag inte bry mig om dåliga effekter, fråga vem som helst, jag bryr mig inte. Men effekterna spelade en stor roll i den här filmen, och de var så dåliga att allt bara förstördes. Det såg ut som att dom stog i ett tv-spel. Sen var filmen onödigt lång och hade en seg handling. Dom hade lätt kunna klippa ner den till en och en halv timme. Men den var TVÅ och en halv timme lång. Och hon den där tjejen spelade över så jävla hårt. Och indianflickan rörde inte på sitt ansikte alls. Men resten av skådespelarna var pra. Han som spelade Peter var så söt! Och som sagt, om filmen var lite kortare, om de klippte bort allt onödigt skit som fanns emellan hade den varit mycket bättre. Plus effekterna då.
 


Shopping

Idag drog jag in till stan och köpte en massa julklappar! Men jag måste åka en omgång till tror jag. Det blev typ HALVA julklappar. Och jag råkade köpa en liten julklapp till mig själv också. Eller... Två.
 
 
Snart vill jag nästan inte lägga upp något mer med Queen för jag tror att folk börjar se hur galen jag är. Det här är en av de hårdaste perioderna jag haft. Fyyyyyyyyyyfan.
Jusstja, den fina bilden på mig: det är ett inside joke. Den är till för att se dum ut. Just FYI.
 

 

Svar

 
BRA!
 


More of that JAZZ

 
Vet inte varför jag gillar det där albumet så mycket.
 


En random Kyle Gallner dyker upp i Criminal Minds

 


Dags att knarka lite Criminal Minds som jag inte sett på evigheter

 
Oh how I have missed you Reid....
 


Här är mitt officiella "fadderbrev" från dopet i söndags!

 
Jag vet inte varför jag suddade bort mitt efternamn... Men ibland vet man inte vad vissa har för sig liksom.
Anyways!
 


The Break-UpEtt par som var mer kära än någonsin börjar få problem när tjejen inte tycker att han uppskattar det hon gör för honom, och att han inte kan erbjuda sig själv till att göra saker som att diska eller städa. De bråkar och gör slut. Men nu är bara problemet vem som ska få lägenheten. De båda får dela lägenheten medan hon börjar dejta och han tar hem kompisar och köper ett biljardbord. De börjar irritera varandra mer än någonsin.


Jag trodde den här filmen skulle vara supertråkig men det var den inte! Den var inte typiskt rolig så man sitter och skrattar, men den var underhållande och en sån där lite skön romantisk komedi som man kan sitta och dega med. Men jag hatade slutet. Så jäkla dåligt slut. Ibland vill jag ha ett typiskt, klassiskt slut. Men det fick jag inte.
 


Sparkle!

 
Ibland har jag inget tålamod när jag tar bort gammalt nagellack så man ser en massa orange i kanterna. Whateverrrr.
 


Deras reaktion!

 


The DictatorAladeen, en diktator från Wadiya, kommer till USA för att prata med det amerikanska säkerhetsrådet angånde militären, men blir kidnappad av en man som hans farbror Tamir anlitat till att mörda honom. När Tamir tror att Aladeen är död har han anlitat en kroppsdubbel som har blivit manipulerad till att skriva på ett dokument som gör att Wadiyas oljefält är öppet för affärer. Men Aladeen lyckas rymma och har fått sitt stora skägg avrakat. Skägget var det som gjorde att folket kände igen honom, så nu när ingen vet vem han är eller tror på honom, måste han försöka ta sig in på hotellet för att döda kroppsdubbel och se till att dokumentet inte blir påskrivet.


Den här humorn är verkligen inte min humor, men jag bestämde mig för att kolla på filmen iallafall. Jag måste erkänna att jag skrattade ett par gånger, men annars är allt för överdrivet för min smak. De två sakerna som var roligast var när han var tvungen att jobba i butiken, så var det nån liten irriterande pojke där som han sparkade till. Och detta klipp:
 
 


Visste ni att låtarna från Lejonkungen finns på Spotify?

YEEEEEP! Svenska versionen också! Sök bara på En Värld Full Av Liv, and it's theeeeeeeeeere.
 
 
Snaaart eee det JAAAAG som eeee kuuuuuuuuuuuuuung!
 


Alltså ursäkta, men jag måste få ut det här.

Sen när får man inte se ut hur man vill?
Varför måste man hålla tillbaks vem man är för att vissa kanske inte godkänner det?
Varför får man inte uttrycka sig utseendemässigt för att folk inte vill se det?
 
Liksom, om jag vill ha grönt hår, då tänker jag fan färga det så.
Om jag vill gå runt med en magtröja, då tänker jag ha det.
Om jag vill färga topparna rosa, då skiter jag i om folk kollar snett.
 
Ska man gå runt och vara rädd för att få stryk om man ser ut som den man är? Vi alla har fan inte samma stil eller åsikter, vissa tycker det är snyggt att ha svart hår, svarta naglar och svart smink. Vissa tycker det är snyggt att ha rosa läppar, vitt hår och tajta kläder. Vissa tycker det är snyggt att operera sig. Vissa tycker det är snyggt med bara jeans och t-shirt. Varför ska alla se likadana ut? Hur jävla tråkigt är inte det?
 
Måste man döma folk hela jävla tiden? Varför vill man slå någon för att han/hon inte ser ut som en själv? Det är det dummaste jag någonsin hört. "Öh han har skum stil, nu jävlar ska vi se till att han inte kan gå på en vecka".
 
Vi kan inte ens få jobb om vi ser annorlunda ut. Vi får inte ha tatueringar, tuppkammar, piercingar. Vi måste se "normala" ut. Men vem fan är det som bestämmer vad som är normalt? Fuck you.
 
 
Synd att det alltid har varit så här.
När ska vi lära oss att acceptera varandra?
 
 


Är jag den enda som tänkte på Tillbaka Till Framtiden i senaste Supernatural?

 


Svar

 
Nej Glee är inte alls så! Jag trodde också det innan jag började kolla på det, men det handlar om en "kör" i deras skola. Visst så kan det ha ett par sånna ögonblick men det är inte ofta! Jag glor på Glee för handlingen men har börjat tröttna lite nu när hälften gått ut skolan... Inte samma sak liksom. För nu är det lite mer av det där vi hatar, när de är ute och sjunger på gatan och skit. Blah. Säsong 2 var bäst.
 
Som jag brukade beskriva det när jag först började kolla: det är mer Camp Rock än High School Musical.
 


Sexigt värre

Jag glömde säga att jag var på dop i söndags!
Eller skrev jag om det?
Äh här är en bild iallafall:
 
 
Jag hatar att stå inför folk men jag behövde inte göra nåt iallafall.
 


Sal Mineo hohooooo

 
Nope, den perioden tar nog aldrig slut.
 


Åh Cas....

 


Fat Bottomed Girls

 
Jag kan inte fatta att pappa aldrig hade hört den här låten föränn nån dag sedan.
 


Jag saknar Jo

 

 
 

Rock Of AgesEn blond tjej från en liten stad i USA kommer till Los Angeles för att bli sångerska. Hon blir rånad och lyckas få ett jobb som servitris i en rockbar. En superkänd rockstjärna ska komma dit och spela ett gig när hon jobbar, och hon är ett jättestort fan av denna man. Hon träffar en kille som jobbar där, och de blir snabbt kära.


Ursäkta handlingen. Ibland orkar jag inte.
Jag har alltid haft svårt för musikaler, och den här var inte mindre pinsam än någon annan jag sett. Bra musik, visst, men jag hatar när dom pratar, sen helt plötsligt mitt i meningen börjar karaktären och alla i bakgrunden dansa och sjunga, och lamporna och ljuset ändras helt plötsligt och de hoppar upp på möbler och skit. Nein. Sen kunde de inte valt en mindre originell handling.
De två sakerna som störde mig mest var TOM CRUISE och när Catherine Zeta-Jones dansade.
Jag kollade inte klart. Den fick en extra stjärna för musiken.


Fan-fucking-tastic

Gissa vad jag fick idag. Yep. FÖRBANNELSEN. Jag kan inte få den imorrn eftermiddag när jag inte behöver jobba på flera dagar, nej, den ska komma IDAG så jag imorrn måste gå på toa 20 gånger med 3 killar som kommer undra vad mitt problem är. Och jag måste röra på mig hela tiden. Oh joy.
 


Intressant fakta: The Yorkshire Ripper


I över fem år mördade “Yorkshire Ripper” ensamma kvinnor, för det mesta prostituerade. På sena 70-talet letade man efter mördaren i England, och över 250 000 människor blev intervjuade. Den före detta gravgrävaren Peter Sutcliffe hade blivit intervjuad ett antal gånger, men blev aldrig direkt kopplad till morden. En massa fejkade brev och ett kassettband, förmodligen från mördaren, hade skickats in till polisen som förvirrade dem och ledde dem bort från Sutcliffe, men det var av ren slump som man sedan hittade honom, när en polis kollade in en parkerad bil som avslöjade Peter Williams, Sutcliffes påhittade namn. Han erkände till 20 attacker där han använt en hammare för att göra offerna orörliga och sedan kunna knivhugga dem. 13 kvinnor dog från övergreppen. Hans anledning till morden var att Gud hade sagt honom att göra sig av med gatans prostituerade. Den 22 maj 1981 dömdes han till 13 mord och fick minst 30 års fängelse.VH1 Classic

Ahhhh igår funkade äntligen min VH1 Classic, och jag satt och lyssnade på en massa bra musik, när tillslut QUEEN kom! Jag ville skrika och hoppa men alla hade gått och lagt sig.
 
 
Liksom på den kanalen är det BARA musikvideos, och allt är från typ sena 70-talet tills sena 90-talet (kanske till och med tidiga 2000). Och jag älskar ju 80 och 90-talet. We Are The 80's, The Rock Show och Ultimate Hits är några av "spellistorna" dom visar där. Helvete! Men imorse när jag skulle glo så funkade den inte. Vi får väl se ikväll.
 
 

 
 

Någon som smakat denna goding?

 


The Amazing Spiderman

 
En helt ny version av den klassiska Spindelmannen med en ny story och en ny tjej.
Som pojke lämnades Peter Parker hos sin faster och farbror efter att hans föräldrar stressat lämnade honom där och aldrig kom tillbaks. Nu när han är i tonåren hittar han spår som hans pappa lämnat efter sig, och är bestämd att hitta svar till deras försvinnande. Han smyger in i ett labb för att träffa doktor Connors som Peters pappa jobbade med. De kommer genast överens på grund av deras intresse i biokemi och Connors besatthet av att skapa en serum som gör att förlorade kroppsdelar kan växa ut igen. När han tror att han hittat ett serum som funkar, med hjälp av Peter, tar han så klart sprutan. Till en början växte Connors förlorade arm ut, men det slutade inte där.
 
Nu när jag kollar kanske den bara skulle fått tre stjärnor, men sak samma. Det är nånstans mellan 3 och 3½. Filmen var exakt som de andra spiderman filmerna tyckte jag, det är Peter Parker, en tjej och en bad guy. Fast jag tror han var lite yngre i den här filmen, han hade inga kompisar i skolan, åkte runt på en skateboard. Den var lite annorlunda på det sättet. Själva personligheten och hans story. Sen var det ju en helt annan tjej också. Den här filmen hade ganska mycket humor också, jag och min pappa skrattade lite här och där medan min mamma sov. Hon var inte lika imponerad.
Det jag sitter och tänker på nu är, fick man något svar till föräldrarnas försvinnande? Det kom jag på nu. Det tror jag inte. Inte vad jag kommer ihåg iallafall. Jag kanske borde sänka betyget till 3 istället. Äh.
 

 
 

Svar

 
Det måste jag hålla med om faktiskt, vad var det för blickar dom gav varandra i slutet? Blev dom tillsammans eller tog hon han andra? Man lämnades med några frågor.
 
 


GWEN! WHAAAAAAAAAAT?????

 
Snälla säg att Morgana har förtrollat henne för hon kommer KROSSA stackars lilla arthurs hjärta.
 


Oh my god

Okej, ingen bryr sig, men i senaste Merlin. Så sa dom att NÅGON KOMMER DÖ. Och jag tänkte "okej, om det är någon jag måste välja som ska dö, är det Elyan. Isåfall". AND GUESS WHAT. He dead.
 
 
I am so sorry. Liksom jag gillade honom. Men jag gillar de andra mer. Och jag var tvungen att välja någon. Jag känner mig så skyldig. Även om det inte var jag som gjorde nånting. Men shit. Elyan är död.
Om Mordred blir en av gänget nu kommer jag mörda någon.
 


Idag var jag lite pissed för jag färgade håret igår, och låt oss bara säga att det INTE blev som jag hade tänkt.

Men det är tur att det är söndag idag, för nu fick jag se senaste Merlin som fick mig på bättre humör. Eller det var väl mest Gwaine som gjorde mig glad.
 
 


Varför kan inte Malcolm In The Middle finnas på dvd fööööör??

 
 
 


Nu när jag inte har min data måste jag sitta och lyssna på musik på Spotify med deras jävla reklam och limiterade låtar...

Allt jag vill ha är mina Queen och Freddie Mercury låtar liksom.
Dom har inte Freddies solo album. Jag gillar iTunes.
 
 


Snow White and The Huntsman

 
Den klassiska berättelsen om Snövit med en modern twist. Snövits pappa blir mördad av hans nya fru när Snövit är en ung flicka. Den nya drottningen låser in Snövit i ett torn där hon växer upp. En dag lyckas hon rymma när drottningen ville ha hennes hjärta för evig ungdom, och rider in i en farlig mörk skog där ingen vågar gå. Nu skickar drottningen en jägare efter henne för att ta tillbaks henne levande till slottet. Men Snövit och jägaren följer inte längre drottningens order.
 
Jag trodde inte att jag skulle gilla den här filmen, men den var verkligen bra! Den hade allt som den klassiska snövit har: den mörka läskiga skogen, Snövit när hon svimmar där, djuren, dvärgarna, jägaren, drottningen, ALLT! Förutom den klassiska prinsen då, men allt bara funkade. Det enda som störde mig var att Kristen Stewart pratade med en engelsk brytning. 
 

Southern Comfort

Nya Supernatural var så bra!! Garth är tillbaks!
 
 


Okej nu sitter jag tillfälligt vid min mammas data för att kolla på mina serier och uppdatera lite.

Stackars data.... Vi vet fortfarande inte vad som är fel, förmodligen var det typ grafikkortet eller nåt, men jag tror det måste vara nåt annat för liksom... Om det är grafikkortet så är det bara all "grafik" som inte funkar, alltså skärmen. Man ser bara inget. Men mina tangenter var konstiga, och två blinkade. Det ska dom inte göra. Sååååååå.... Vi får se. Men jag kommer förmodligen få köpa en helt ny data. Och det har jag inte råd med.
 
 
 
Nån som vill donera lite pengar?
 


Svar

 
AAAAAHHHHHHHHHH vad glad jag blir! Ginger Snaps var en av mina första skräckfilmer, och den första filmen jag någonsin köpt för mina egna pengar, jag kommer ihåg vem jag var med och vart jag köpte den haha! Det var en vhs också haha, har fortfarande kvar den även om jag uppgraderat till dvd! CLASSIC!
 


Jahupp då var min data paj igen då.

Den vill inte starta och jag vet inte varför. Det är väl virus som vanligt. Så jag kommer när jag kommer. Sorry. Det är inte mitt fel men sorry iallafall. Buhu.


OTP

 
 
 
 


Är jag den enda som älskar Will & Grace?

 


Historisk dag idag


Senaste Misfits avsnittet var lite av en besvikelse... Men som vanligt stannar man kvar för Rudy.

“Well that’s a shame, because I will not leave my cock in a racist vagina. Yep, I’m a man of principle love.”
 

Och jag börjar gilla den nya tjejen mer och mer. Först gillade jag henne inte alls. Men hon är lite av en blandning av Alisha och Kelly.Sen har vi de klassiska ögonblicken.
 
 
Plus att nästa avsnitt SER FETT BRA UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!Nya Walking Dead

 


HAH!

 
Nejjjj men jag måste fan börja läsa lite.... Det kanske skulle hjälpa mig med engelskan och hjärnan. Fantasin. Livet. Jag måste sluta sitta framför datan och tvn.
 
Haha jag älskar Grace.... Nu vill jag kolla på Will & Grace... Nej! LÄS EN BOK!
 


Veronica Mars

 


I don't knowwwwwww.....

 
Jag har vetat ett tag att Adam Lambert fått sjunga mycket med Queen, och jag gillar ju båda men.... Jag känner mig obekväm när någon annan tar Freddies plats. Det är skumt att höra någon annan sjunga det HAN ska sjunga. Och Adam har ju absolut finaste rösten, men den passar inte riktigt Queens låtar. Jag vet inte...  
 
Man kanske vänjer sig?
 


Seriously


 
 


Svar

 
Ingen aning! Jag undrar det själv, är för lat för att faktiskt kolla upp. Men dom har väl bara en sån där liten paus som vissa serier kan ha ibland. Doctor Who har det också nu, och kommer tillbaks i jul. Vet inte varför, nya säsongen började ju precis så.... Det är lite dumt. Men inget att göra nåt åt. Glee kanske också kommer tillbaks runt jul?Gwaine var en badass mofo i nya avsnittet!

 
Min favoritriddare (förutom Arthur)
 


Fuck you Mordred

 
Arthur and the others may be fooled, but me and Merlin are NOT.
Blah!
 


NAAAAAAHHHHHHH

 
 


Ughhh senaste Merlin gav mig de vanliga känslorna

 


Suite Life of Zack & Cody

 
Älskar det alltså. Och Suite Life On Deck.
 
Fattar inte varför. Men det är så jäkla kul.
 


RANDOM ROCK

 


Something Borrowed

 


Darcy och Rachel har varit bästa väninnor sedan de var barn. Nu när Rachel ska gifta sig med Dex - en gammal kompis till Darcy, känner Darcy att hennes liv inte blivit som hon tänkt sig. Men morgonen efter hennes 30-års dag vaknar hon upp brevid honom. De båda försöker lägga händelsen bakom sig, men när bröllopet närmar sig börjar hennes gamla känslor från förr komma fram, och det börjar bli svårare och svårare att glömma vad som hänt.


En vanlig romantisk komedi med förbjuden kärlek. Helt enkelt. Den var sådär, det kändes som att man sett allt förut, men den gick ju att kolla på.


 


Oj oj

 
Dedikerad till Bea
 


BEBIS


 
Den där videon är så jävla rolig alltså
 


Huhuuu idag var det Merlin. Jag ska försöka att inte spamma för mycket.

 


Ett av de bästa citaten från Will & Grace

 


Idag vart jag lite ledsen

Jag och Bea drog till stan och jag skulle köpa en Queen dvd som ALLTID finns där, men när jag faktiskt skulle köpa den hade nån jävel hunnit före mig.
Fuck. Buk-buk-buklaoooooooooooo
 
Men jag köpte ett album iallafall.
 

 

Wristbands

When you are admitted to a hospital, they place on your wrist a white wristband with your name on it. But there are other different colored wristbands which symbolize other things. The red wristbands are placed on dead people.

There was one surgeon who worked on night shift in a school hospital. He had just finished an operation and was on his way down to the basement. He entered the elevator and there was just one other person there. He casually chatted with the woman while the elevator descended. When the elevator door opened, another woman was about to enter when the doctor slammed the close button and punched the button to the highest floor. Surprised, the woman reprimanded the doctor for being rude and asked why he did not let the other woman in.

The doctor said, "That was the woman I just operated on. She died while I was doing the operation. Didn’t you see the red wristband she was wearing?"

The woman smiled, raised her arm, and said, "Something like this?"


 


Svar

 
Haha eller hur! Creepy.
 


Kanderade äpplen NOMNOM

 
Dom vart någorlunda failade enligt mig, men dom skulle bli som dom blev. Jag hade bara tänkt mig nåt annat. Anyways, gott var det iallafall!
 


Mätt

 


Post mortem

 


Snart får vi gäster till halloween fika

 


Vem ska man tro på?

One late night, you are up in your bedroom when you hear your mom calling you downstairs. You are halfway down the staircase when all of a sudden, you see your mom in front of her bedroom door, terrified, she whispers, ‘Don’t go downstairs. I heard her, too.’
 


Cockneys vs. Zombies

 
Den här filmen verkar vara så jäkla kul! Typ som Shaun Of The Dead nästan!
Den ska vi se.
 


Resten av kvällen ska jag kolla in alla halloween specialer från alla serier jag kan komma på

 


I can fly

 


American Horror Story

 


Tunnel

 


Intressant fakta: The Brown Lady


I Raynham Hall i Norfolk, England sägs det finnas ett spöke av en dam som kallas för The Brown Lady. En av de mest kända spökbilderna har tagits där på just detta spöke. Spöket kallas för The Brown Lady för att det ser ut som att hon har en stor, rik brun klänning. Man tror att hon är Lady Dorothy Walpole, systern av sir Robert Walpole. Hon dog av mystiska omständigheter år 1726 och man började se henne kort efter.
Bilden togs år 1936 och syner av henne har minskats under åren, men även innan bilden togs har många sagt att de sett en kvinna i brun klänning. En man vid namn Major Loftus stannade i Raynam Hall år 1849 och sa att han och en vän som hette Hawkins såg en kvinna i en brun klänning som sedan försvann när han närmade sig henne. Han bestämde sig för att nästa kväll gå till samma plats, och han såg henne igen. Men nu när hon vände sig om såg han att hennes ögon bara var två svarta hål.
 


Mean Girls

 


10 serier som passar halloween

Harper's Island
Supernatural
American Horror Story
Misfits
The Walking Dead
Förhäxad
Vampire Diaries
Ghost Adventures
Teen Wolf
Sabrina Tonårshäxan (min personliga favorit till halloween)
 
 


Så här ser min halloween ut:

 


You tell 'em, Jack

 


Svar

 


RSS 2.0