Myspys blir det ikväll med läskig film

 


Krympta huvud

(Jag har redan skrivit om det här nån gång förut, men tyckte det passade)

Processen till att krympa ett huvud börjar med att ta bort huvudet från kroppen. Sedan gör man ett snitt i bak i nacken, och tar bort all hud och kött från huvudet. Röda frön placeras sedan under ögonlocken, och sedan sys de ihop. Munnen hålls ihop av tre trädnålar. Sedan tar man bort fettet från huvudet. För att huvudet ska hålla sin form använder man en trädkula som man format till samma sorts form. Det är då man kokar huden från huvudet i vatten med en massa örter som innehåller tanniner (något man kan använda för att hantera läder, eww eller hur?). Sedan torkar man huden med varma stenar och sand, medan man formar den för att hålla den mänskliga formen. Sedan gnuggar man huden med aska. Alternativt kan man dekorera med pärlor i håret osv. Klart! Vems huvud ska vi börja med?
 


Jag önskar att jag hade nån kul dräkt till Alice

 


Halloween filmer


SKRÄCK

1. Ginger Snaps
2. Psycho
3. Scream
4. Cabin Fever
5. Darkness Falls
6. Dawn Of The Dead
7. Dead Silence
8. Paranormal Activity
9. Jeepers Creepers
10. Resident Evil
11. Silent Hill
12.The Grudge
13. The Haunting
14. The Haunting In Connecticut
15. The Others
16. The Ring
17. The Village
18. Instängd (The Descent)
19. Urban Legend
20. The Blair Witch Project

ÖVRIGA

1. Bröderna Grimm
2. Spiderwick
3. Girl, Interrupted
4. Shutter Island
5. Attack The Block
6. Änglar Och Demoner
7. E.T
8. Matilda
9. Harry Potter
10. Hide & Seek
11. Skeleton Key
12. Sleepy Hollow
13. Twilight
14. Mean Girls
15. Det Våras För Dracula (Dracula, Dead And Loving It)
16. Shaun Of The Dead
17. Zombieland
18. Goonies
19. Tucker & Dale vs Evil
20. Hot Chick

Inga är i ordning, jag bara skrev upp dom jag såg i min hylla. Och jag tror jag måste förklara de på den "övriga" listan, de flesta är inte halloween filmer, men jag får nån sorts stämning när jag ser dom och tyckte väl att dom passade av någon anledning. Och vissa av dem kanske hör till "skräck" listan, men de är väl mer thriller än rysare kanske.... Anyways, hoppas ni gillar listan iallafall, och att ni kommer kolla på någon eller några av filmerna! Alla är bra, så oroa er inte haha...........


 


Har ni skaffat er en pumpa än?

 


Den ultimata halloween filmen

 


Walk into the darkness

 


Igen annan som får halloween känsla av att kolla på Sabrina?

 


Igår kollade jag äntligen på Pretty Little Liars halloween special!

Och ni som sagt att jag borde kolla på serien är väl pissed nu, för jag har bara sett de första 5 avsnittena... Och fattade absolut noll i det här avsnittet.... Men Adam Lambert!
 
 
Han är så fin! Och han fick ett par repliker också! Men sen sa han att han skulle uppträda mer så jag satt och väntade på att man skulle få se honom igen. Men nej.
 
 


I'm coming for you.... Or not.

 


Hey, pumpkin

 


Spooooooky Amityville

 


Varför kan inte mitt hus se ut så här på halloween????

 


Dags för creepy historier!

Please Come

A 15-year old boy in a small town in Maryland sat down at his computer after getting home from school one day. He turned it on, logged into AIM, and was then surprised to receive an IM from a classmate of his, who had been absent that day.

It consisted of two words; "Please come." Confused, the boy sent a reply, asking why he’d been absent that day. After two more messages and fifteen minutes with no response, he decided to get on his bike and head over to his classmate’s house. It was a short ride, only about five minutes away.

When he got to the house, he found the door was unlocked. Inside, partially dried blood was splattered over the walls and floors, and an unrecognizable figure was crumpled against the far wall. It was missing an arm and a leg, and bloody streaks on the floor lead away from the body and into the kitchen. The boy slammed the door closed, and immediately called 911 on his cell phone.

When the police arrived, they found three corpses, as well as tracks leading away from the house from the back door. The forensics report concluded that the entire family, the boy’s classmate and his parents, had been killed sometime the previous night.


(Så klart har jag snott den från internet, kommer lägga upp nån eller ett par till)

 HAPPY HALLOWEEEEEEEN!

Idag är det halloween! Eller aa i USA iallafall. Men jag firar idag! Ända tills på lördag!
 
 


Vad är det för dag imorrn?

Inte bara onsdag, neeeeeej.....
 
OoooooOOOoooOooooooooooOOOOOOOOoooo.........
 
 
 


The Magic of Belle Isle


Författaren Monte Wildhorn åker under sommaren till ett hus där han får bo gratis om han vaktar ägarens hund. Monte sitter i rullstol sedan ungdomen, och har förlorat sin fru sedan 6 år tillbaks. Nu är han en alkolist utan inspiration till skrivandet och hoppas egentligen inte om något bättre. Men när han väl kommit till Belle Isle träffar han grannarna som består av en kvinna med sina 3 döttrar. De alla har sina problem, men börjar tillsammans hitta tillbaks gnistan de behöver i livet.


En väldigt söt film, men ganska seg också. Den var ganska seg rakt igenom, inte mycket hände. Och nu sitter jag här och funderar på vad mer jag kan skriva. Men jag kommer inte på nåt. Hon ena ungen var bra skådespelerska iallfall, jättesöt. Den yngsta var också söt. Den äldsta var okej. Jag hade ingen åsikt om henne. Äh, alla var bra. Men filmen var lite smått tråkig. Tjolahopp.
 


Misfits är tillbaks!!!!

 
En massa Rudy! Yes! Synd bara att Kelly inte kommer tillbaks... Älskade henne... Nu har man Seth istället. I don't like him. Never did.
 

 

Dolphin Tale

 

11-årige Sawyer cyklar förbi stranden en dag och finner en man som behöver en telefon angående en strandad delfin. Sawyer går fram till delfinen och ser att den är intrasslad i en massa rep, och vill genast hjälpa till. Hjälpen kommer inom kort för att ta med delfinen till marinsjukhuset. De ser att hennes fena är väldigt skadad och kan tyvärr inte göra mer än att kapa av den. De döper henne till Winter, och försöker hjälpa henne med att få en andra chans till ett normalt liv istället för det andra alternativet - att avliva henne. En protestekniker försöker få fram en konstgjord fena till henne men hon har svårt för att anpassa sig, men ingen i hennes närvaro vill ge upp.


Alltid när det är nån film om skadade djur och folk som ger upp nästan allt för att hjälpa till, vill jag alltid klämma fram ett par tårar. En jättesöt film om en pojke som har det svårt i livet och finner lyckan i att hjälpa en skadad delfin. Han får nya kompisar och hittar något han verkligen tycker om att göra vilket förmodligen kommer bygga upp hela hans framtid.
Jättefin.Meeeeeen dåååååå

Jag kan inte hitta nån gif eller bild av ett av mina favoritögonblick från senaste Merliiiiiiiin....
 
 
Det var när han räddade Arthur, när han "habbalahblahblahblah" *slår handen i golvet* JOOOORDBÄÄÄÄÄVNIIIIING! Det var så awesome. Fuck.
 


Vi fick nästan en Merlin/Gwaine kram i senaste avsnittet av Merlin!

 
Även om jag shippar Merlin/Arthur så kan man faktiskt aldrig gå fel med Gwaine.....
 
 
Typ...
 
 


Ansikten som förstör mitt liv

 
 


Fina konversationer med familjen

Mamma: Det var nåt jag skulle skriva ut...
Pappa: Ett papper kanske?
Mamma: Nu är du så rolig, jag ska spöa dig...
Pappa: Så hårt att det gjorde ont igår?
 
 
 


Jag måste:

 
 


Det här ögonblicket i Modern FamilyLuke sa att han inte vill hålla på med magi längre, så säger Phil nejjjjjjjjj, och så hände det där.
 
Modern Family är så jäääääääääääääääääävla kuuuuuuuuuul!!!!
 
 


Machine Gun Preacher

 

Den sanna historien om föredetta brottslingen och knarkaren Sam Childers som finner Gud och vill börja hjälpa människor. En dag när han och hans familj är i kyrkan hör de om Sudan i Afrika, och Sam bestämmer sig för att åka dit och hjälpa till. Men det var värre än han trodde där borta. Kony, ledaren av LRA, mördar föräldrar och tar deras barn för att få dom att kriga med honom. Han låter barnen slakta sina egna föräldrar i hopp om att rädda sig själva och sina syskon. Sam bygger en kyrka och ett barnhem för att hjälpa alla kidnappade barn, och åker vidare för att hjälpa fler.


Den allra första scenen i den här filmen fick mig att halvt gråta. Men bara halvt, för jag orkade inte och hindrade mig själv. En skitstark film, som får en att öppna ögonen om hur det ser ut i vissa delar av Afrika. Så fort jag stängde av satt jag och tänkte "fan vad mycket onödig skit man har egentligen. Behöver jag allt det här? Här sitter jag och glor på en film om hur folk mördas och krigar och dör och svälter. Om jag sålde min tv skulle jag säkert kunna hjälpa 100 personer eller mer." Men ändå gör man inget. Jag skulle lätt vilja hjälpa folk, kanske inte kriga åt dom, men donera grejer och pengar och bygga saker de behöver.
Anyways, nu började jag snacka om annat. Jag är inget stort fan av Gerard Butler men bra var han i den här rollen, väldigt övertygande. Jag har svårt för såna där hardcore kristna också, jag dömer inte men eftersom jag inte är troende så sitter man ju med olika åsikter... Tyvärr... Bra film iallafall.

 


Jag måste sluta kolla på nya filmer och ge de äldre en chans. Just nu har jag världens Sherlock Holmes humör

 


Så jävla sorgligt!

Jag spelade nyss sims och mina två gamlingar hade precis gift sig (jag såg att dom inte hade gift sig och tänkte "wtffffff" så jag gav dem ett bröllop) och precis efter att dom kommit hem efter vad dom nu gör när dom hoppar in i limosinen, SÅ DOG HAN GUBBEN! Men titta vad skumt det var när döden kom:
 
 
Två hula hula tjejer och döden hade sån där krans. Men det var väl för att gubben dog av ålderdom. Skumt och sorgligt. Stackars gumman. Oj oj oj.
 


ShoppingEn ny tröja, ett par filmer och ett nytt mobilskal!
Nu får jag säga hej hopp till James Dean en tag och välkomna kassettbandet.
 


Svar

 
 
Det är inte billigt att leva.
 


Tidiga Supernatural var bäst

 
Allt var mycket lättare då, ett spöke här och ett monster där.
Sam och Dean kunde jävlas med varandra på väg till nästa jobb.
Träffa en random tjej lite här och där.
Rädda en unge lite här och där.
Gråta lite här och där.
 
Nu är det bara kaos kaos kaos.
Världens undergång.
Djävulen.
Änglar.
Leviathans som tar över jorden.
Den där jävla plattan och den där jävla profeten.
Blah.
 


13


 
Vince och hans familj har det tajt med pengar efter att pappan hamnat på sjukhus och tvingas gå igenom dyra operationer. När Vince överhör en konversation om pengar på sitt sidojobb som elektriker, måste han genast få reda på hur dessa pengar ska tjänas. När mannen dör av en överdos, tar Vince ett kuvert med information om dessa pengar och tar mannens plats. När han får reda på vad spelet går ut på är det försent för att backa ur...


Jag hade ingen aning om att den skulle handla om rysk roulette så jag blev lite positivt överraskad måste jag säga. Jag tycker sånt är så creepy och jag blir nervös av att kolla. Sen hade dom gjort det på ett ganska coolt sätt - inte bara två personer med en varsin kula, utan de hade typ 10 pers som gjorde det på samma gång och i olika omgångar. Anyways. Den var bra. Men jag hade lite problem med han som spelar huvudrollen. Han var duktig men jag gillade honom inte så mycket av nån anledning.Jag längtar tills på imorrn för då är det Merlin

Men samtidigt så längtar jag inte, för jag måste jobba.
 
 
Ähh lyckan av Merlin slår allt.
 


My doctor <3


 

Skjut mig

Fan vilken huvudvärk jag har. Och vi hade ingen Alvedon, bara Ipren.
 
 
 


Journey 2: The Mysterious Island


17-årige Sean tar emot ett nödsamtal med koder från sin farfar på en radio, och bestämmer sig för att hitta honom genom att först ta reda på ledtrådarna i meddelandet. När han väl löst det, med hjälp av sin styvpappa, åker de båda för att hitta honom, samt försöka lära känna varandra och komma överens. Med hjälp av en helikopterpilot och hans dotter åker de iväg till ön som ingen annan lyckats hitta.


ÅH! Jag visste inte hur jag skulle börja, men ÅH VAD BRA! Eller inte SÅ BRA men liksom! Den var precis som den första filmen vilket gjorde mig lättad, för jag gillar verkligen den första filmen. Tänk er Kalle och Chokladfabriken vs. Indiana Jones. Jag är svag för sånna här lite halvt töntiga äventyrsfilmer, jag kan inte rå för det. Inte de bästa effekterna heller men vem fan bryr sig.  Samma humor, samma spänning, samma fantasifulla värld. I like!
Egentligen måste jag klämma in den här gifen:
 
 
 


Alltså OH MY GOD jag slutar kolla på Destination Truth i ett eller två år, sen visar det sig att dom varit i SVERIGE

 
 
Jag kunde träffat dom. Fuck my life.
 
 


Bitten

 
Kvällens avsnitt av Supernatural var inte så jäkla bra, men det där var kul.
 


Grace is my spirit animal

 


Mina planer under halloween är nog att kolla igenom de första fyra säsongerna av Sabrina.

 


Dear God, what have I done....

Jag borde inte vara tillåten att gå in på cdon.com.....
 
Nu har jag beställt dessa album och t-shirts:
 
 
Det gick på 600 kr inklusive frakt. Men innan det hade det gått upp till 1080 kr. Yep. I'm sick.
 
Resten får jag väl skriva upp på önskelistan.
 
 
Hoppas bara tröjorna blev i en bra storlek. Det är så svårt att shoppa online.
 


Idag har jag glott på 3 filmer

 


The Veteran


Robert Miller kommer hem till england efter att ha tjänstgjort i Afghanistan, men har svårt för att anpassa sig till det vanliga livet. Han får en erbjudan om att jobba undercover för att stoppa ett lokalt gangstergäng med kopplingar till en misstänkt terroristgrupp. Men snart tvingas han att ta saken i egna händer.


Det var som en actionfilm utan action. Den var lite för seg för min smak. Hela filmen gick ut på att hitta information. De kunde gjort så mycket mer, släng in några slagsmål lite här och där, en explosion eller två. Men nej. Inget sånt. Allt kom i slutet. Ganska värt det egentligen, ett ganska oväntat slut också. Men 2½ blev det. Sorry. Jag gillar inte att ge ett sånt betyg till skådespelare jag gillar men jag vill ju inte ljuga.
 


RANDOM ROCK

 


Svar

 
 
 
Hahahaha jaaaaa! Alltså han är så bra haha, och när han går snabbt så flyger hans hår! Det ser så fucking kul ut! Han är så bra på att spela gamling! Och hans röst! Oh my god! Bea jag är så stolt över dig att jag mår illa för nu är jag så glad shuhuuuuuuuu! Börja kolla så kan vi båda prata om hur gay Merlin och Arthur är!
 


Jag kan inte fatta att jag inte fick en enda kommentar om min fina tröja idag!

 
Liksom!
 
 


“I take it you didn’t come all this way just to smash my favourite pot!”

Åhhh Bea skrev till mig idag på facebook om att hon såg en liten snutt av Emrys!Merlin (Merlin "förklädd" till en gammal gubbe) och jag blev så glad! Gamling Merlin är så jävla rolig! En av de bästa delarna med Merlin alltså, för han gör så roliga och skumma miner och ljud, sen hans kommentarer alltså....
 
 
Alltså det är unga Merlin som förtrollat sig till en gamling så ingen ska fatta att det är han. Och det har hänt ett par gånger nu, hoppas man får se mer!
 


Recoil


En föredetta polis får sin familj mördad och söker nu hämnd genom att åka till en stad som styrs av ett motorcykelgäng. Gänget välkomnar inte främlingar, speciellt inte honom.
 
Det jag verkligen inte gillade med filmen var den typiska handlingen och hur den utfördes. Den var så otroligt töntig och överdriven. De försökte för hårt, och det funkade bara inte. Läs bara på framsidan "They each have a score to settle" det säger allt. Töntig. Men om ni gillar såna filmer, varsågoda. Kolla på den. Jag gillade den inte. Jag kollade inte klart. För jag brydde mig inte.
 


BODY LANGUAGE

 
Om ni inte sett videon eller hört låten - CHECK IT OUT.
 
omnomnomnomnom
 
 


Svar

 
Kollar du också på Merrrrrrrrliiiiiiin???
 
Hur gillade du det här ögonblicket då:
 
 
*smack*  "OWW!"
 
Hahahaha åhhhhhhhh vad den här jävla serien är braaaa!!!
 
 


Ibland vill jag krama min data när jag lyssnar på Queen

Jobbigt jobbigt...
 
Jag vet inte om ni förstår hur jobbig den här perioden är för mig. De som läst min blogg ett tag har fått stå ut med ett antal av mina perioder, och jag vet att James Dean perioden var lite jobbig. Men den här Queen perioden tar ut på alla mina krafter och PENGAR. Det finns så mycket Queen grejjor att köpa!
 
 
Kolla vad fina dom är...
 
Jag önskar att den kunde ta slut snart, men ändå inte. Liksom försvinn, men gör inte det. ÅHHH!!
 

 
 

Svar

 
 
Hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa men jag orkade inte skriva fint hahaha
 


Synd att jag börjat tröttna på Once Upon A Time nu när det kommit in en het pirat

 


Twilight: Eclipse


Fortsättningen i Twilight sagan, Bella och Edward fortsätter sin romans med Jacobs avundsjuka snabbt bakom. Bella är fast besluten till att bli vampyr för att leva sin evighet med Edward, men Jacob godkänner inte detta beslut. Edward vill inte förvandla Bella om de inte har gift sig först, vilket är precis vad de bestämmer sig för att göra. När Jacob hör detta blir han PISSED och blir en varg och kutar iväg. Samtidigt är det en arme av "newborn" vampyrer som vill döda Bella.
 
Ursäkta handlingen, men jag glömde typ bort vad den handlade om, sen gav jag upp. Men tre stjärnor fick den! Vilket betyder att den var helt okej! Det är bra att jag skriver upp betyget precis när jag sett den, men jag borde göra samma sak med handlingen ibland. Anyways. Samma grej som de tidigare filmerna: Bella och Edward är kära, Jacob är också kär i Bella, och Bella är kär i båda men väljer ändå Edward och Edward vet om det men vill ändå stanna kvar hos henne även om hon är lite halvt otrogen. Tjolahopp.
 


Jag tror jag behöver se det nya Merlin avsnittet igen

 


Ursäkta mig, men Toby Kebbel

 
Han har ett jävligt komplicerat ansikte, men när han ser ut så där, med lite skäggstubb så.... nomnom
 


RANDOM ROCK

 


Snatch

 

En stor diamant har stulits, och nu finns det män som är ute efter den. Tre män som inte är särskilt erfarna försöker ta diamanten åt en man, och får då pengar i utbyte. När den väl är i deras grepp kämpar de för att behålla den. Samtidigt har vi en man som kallas Turkish, som anlitat en boxare med nävar av stål som knockar alla sina motståndare efter en sekund. Men boxningspromotorn Brick Top vill att han ska lägga sig i rond fyra. Det kommer knappast hända.


Efter att ha tänkt se filmen i flera år, såg jag den NU. Pinsamt, men så är det. Synd att jag inte sett den tidigare. En typisk Guy Ritchie film, väldigt lik Rocknrolla. Smarta repliker, lite halvt rolig, pistoler och brott. Slagsmål. Den var bra. Benicio Del Toro kunde haft en större roll, men man kan ju inte få allt. Vanligtvis brukar jag inte gilla Brad Pitt men han var skitbra i den här filmen! Och sen har vi ju också såklart Jason Statham och Vinnie Jones.

Nu kan jag klämma in lite snabbt att jag såg Lock, Stock & Two Smoking Barrels också, som är en film av Guy Ritchie. Superlik denna och Rocknrolla också, men inte lika bra. Eller den var bra, men inte LIKA bra. Jag orkar bara inte skriva om den.Weeeevil!

 
Veronica Mars var så jävla bra på grund av replikerna de hade.
Så smarta och roliga, badass och heartbreaking. En av de bästa serierna ever, och den hade bara 3 säsonger. De som ställde in den borde skämmas. Och stämmas.
Jaa, det var meningen att det sista skulle rimma.
 


David Tennant

 
Älskar den bilden på honom
 


The Great Stones of Nematon

 
 
Ni vet att The Pandorica ligger där under va?
 


YOUR kingdom

 


Fatta hur mycket jag älskar detta ögonblick:

 
Alltså....
 
 
Ni förstår inte. Jag skrattade så hårt att jag inte fick ut ett ljud.
 


The Death Song of Uther Pendragon

Oh my GOD! Bästa avsnittet från säsong 5 hittils!!
 
 
Sååååå mycket Merthur <3
 


Heartache

 
 
Dean ibland alltså...
 


College

 


My king. My queen. My prince. My hero.

 


IKEA

 
När man följer med föräldrarna till IKEA kan man få fina saker.
 
 


Killer Elite


Elitagenten Danny hade lagt sin karriär på hyllan, men tvingas in igen när hans mentor Hunter kidnappats och hålls som gisslan. Nu måste Danny göra som kidnapparen säger, annars dör Hunter. Uppdraget är att mörda tre stycken lönnmördare från de brittiska specialstyrkorna och få det att se ut som olyckor, samtidigt få dem att erkänna mordet på kidnapparens söner. Han skaffar ett par killar som hjälper honom utföra uppdraget, men ledaren till männen som ska mördas ligger dem på spåren.
Att den är baserad på en sann historia gör hela grejen lite annorlunda men det kändes fortfarande som en typisk actionfilm. Dom måste ju ändrat lite och gjort allt mer passande för en actionfilm, men iallafall. Eftersom att den är BASERAD gör att det mesta är sant, vilket jag gillar. Folk måste lära sig skillnaden mellan INSPIRERAD och BASERAD. Den var spännande, lagom lugn och hektisk. Lagom komplicerad och lagom handling. Den var lagom. Helt okej.
 


Midnight är ett av mina favorit Doctor Who avsnitt

Och inte bara för att fucking MERLIN är med,
 
 
men för att det är ett jävligt creepy avsnitt också. Love love love.
 
 


Svar

 
Jag har också alla på dvd ju, men mamma har lånat ut första säsongen! Så jag är fast med säsong 2 och 3, men jag gillar inte början av säsong två för jag har aldrig gillat Duncan och då är ju dom två tillsammans BLAHHHH!!
 


Idag när jag låg och degade i sängen efter att ha kollat på film kollade jag upp i taket

Detta är lite av synen jag ser:
 
 
Men en av affischerna CAUGHT MY EYE
 
 
Ska vi gå lite närmre?
 
 
Nämen, vad är det jag ser?
 
 
IT'S BEEN STARING ME RIGHT IN THE FACE! Jag visste att jag satte upp den av en anledning!
Det är ödet!
 

 

Idag har jag varit helt död, men har ingen aning om varför

Jag har gäspat tills tårarna börjat rinna. Bokstavligen. Fan vad trött jag är.... Ughhhh....
 
 


Logan <3

 


Paranormal Activity 4


Vi har fått följa en massa paranormala upplevelser som tycks förfölja en viss familj. Först fick vi se en man och en kvinna som blev hemsökta, sedan fick man se kvinnans syster och hennes familj bli plågade. Efter det fick vi se hur allt började när de var små. Nu får man se en helt ny familj bli hemsökta av samma demon. Men vad är det de har gemensamt? Vad kopplar den här familjen till de två tidigare familjerna?


Det positiva: man gillade karaktärerna (förutom föräldrarna). Tjejen som hade huvudrollen var inte irriterande, den lilla pojken var creepy och hennes kompis/pojkvän var rolig och söt. Sen hade den sina läskiga och creepy ögonblick. Men det negativa är att man har sett allt förut. I dom tidigare filmerna också, det kändes inte nytt. Och så är det hela "verklighetsgrejen" att ännu en familj som är hemsökta lyckas filma absolut allt från början till slut och får med ALLT på video. Hmmmmmmmm..............................
Sen en till negativ sak, som inte har med själva filmen att göra, är att jag såg den på bio. Och då har man en massa idioter som sitter och snackar när man försöker lyssna när det är spännande. Sen skriker dom lungorna ur sig åt minsta lilla sak. Assholes. Vissa borde inte få gå på bio alltså.
 


Paranormal Activityyyyyyy

Jag och Hoe Moeeee drog och glodde på nya Paranormal Activity ikväll haha
 
 
Nu är jag helt död.... God natt.
 

 

Veronica Mars är bäst

 
Jag satt och kollade på några avsnitt från säsong två, och nu har alla känslor kommit tillbaks.
Crap... Måste kolla om på hela jävla serien alltså.
 


Svar

 
Nya American Horror Story var fett bra! Det enda som gjorde mig lite "uhhh..." var hela alien grejen. Och hur Adam Levines karaktär kommer passa in i historian. Sen trodde jag det skulle vara som i första säsongen att man får se nutiden och man får se tillbaks på ett visst årtal. Men whateverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Och jag håller med om Vampire Diaries, jag har börjat tröttna lite...
 

 

Quizkampen suger. Mamma tvingar mig att spela mot henne, men frågorna suger, det är sånt där ingen jävel i världen kan.

Men ibland har man tur alltså.
 
 
Och den bästa:
 
 
Wrong Turn?
 
 
Av alla förslag på filmer han INTE regisserat tar dom Wrong Turn?
 


Igår kom mamma in i mitt rum när jag lyssnade på musik, och jag råkade lyssna på Queen just då.

Så frågade hon om jag inte tröttnat på dom snart.
 
 
 


Hugo

Hugo bor i en tågstation, där han vrider upp klockorna efter att hans farbror försvunnit och hans pappa dött. Hugo och hans pappa hade ett projekt tillsammans där de hittade nya fungerande delar till en leksak, och när pappan dog försökte han själv hitta delar och laga den. Men när han en dag försöker hitta nya delar, tar en man hans anteckningsbok med instruktioner till hur man lagar den. Nu måsta han jobba för mannen för alla olika delar han stjälat och för att få tillbaks boken. Under tiden träffar han mannens barnbarn och börjar se livet från ett annat perspektiv med hjälp av böckernas och filmernas magiska värld.


Jaa, hur fan skulle man skriva den där handlingen...? Hursomhaver, inte riktigt min typ av film. Även om jag blev positivt överraskad av att det inte var en massa fantasy och grejor, så var den fortfarande inte så jäkla bra. Den var söt och så, men jag började tröttna efter ett tag. Onödigt lång var den också. Den skulle utspela sig på typ 20-30-talet i frankrike (men av nån anledning pratade alla engelska) och första halvan av filmen handlade om den där "leksaken" han försökte fixa, men sen helt plötsligt handlade det om film. Nu när jag tänker efter vill jag ta bort en halv stjärna, men jag vet att jag gav den 3 stjärnor av en anledning så jag får lita på mig själv.


 


Nu är alla serier tillbaks!

Och att American Horror Story kommer tillbaks runt halloween är PERFEKT!
Det skapar perfekta stämningen.
 
 
Men nu när allt är tillbaks blandar jag ihop och glömmer bort, så jag var tvungen att skriva upp ett fucking schema. För det var Supernatural idag och det glömde jag. Så jag får kolla imorrn.... Buhuhuhuuu...
 
Liksom här är alla serier jag glor på som är tillbaks nu, med nya avsnitt:

Once Upon A Time
Walking Dead
Misfits (kommer om två veckor)
Supernatural
Modern Family
American Horror Story
Vampire Diaries
Ghost Adventures (ett program, ingen serie, men whatever)
Doctor Who (kommer tillbaks i jul igen, suger som fan fucking assholes)
Merlin
Glee

Det där är inget jag kan komma ihåg i huvudet liksom.


VI BLEV RÅNADE IGÅR

Jag var inte där (tack gode gud) men nån jävel kom in med en hammare!
 
 
 
 
 
Bastard.... Men seriöst... En hammare? Och cykel? Tönt.
 
 


Det har inte ens varit halloween än, och dom har redan lagt fram alla julsaker i affärerna

 


Hahahahaha alltså den här kommentaren

 
 
Men det är ju så sant, liksom kolla på det där ansiktet
 
 
 
Sen har vi ju den här gifen också
 
 


Intressant fakta: Alfred Packer

Alfred Packer föddes år 1842 i Allegheny County, Pennsylvania och krigade i det amerikanska inbördeskriget. Han blev senare en malmletare (som letar efter naturresurser som t.ex. mineraler, olja, växter osv) och han och fem andra - Shannon Wilson Bell, James Humphrey, Frank Miller, George Noon, och Israel Swan åkte till Gunnison, Colorado trots varning om hotande väder. Packer gick för att leta efter mat, och när han kom tillbaks hävdade han att Shannon Bell satt och åt på en av männen. När Bell såg Packer försökte han attackera honom med en yxa, så Packer sköt honom. Den 16 april nådde Packer äntligen civilisation igen och sa att Bell hade blivit galen och mördat de andra. Sedan erkände han att förhållandena hade varit så illa att när den äldsta resenären , 65-åriga Israel Swan dog, åt de honom. Fyra eller fem dagar senare dog James Humphrey och blev också "uppäten". Frank Miller dog i en olycka och slutade på samma sätt, vilket också hände med George Noon. Packer dödade sedan Bell i självförsvar. Den 5 augusti 1874 erkände Packer att han hade dödat de andra och blev dömd till 40 år för mord.

 


 

Frustration!

Jag sitter och försöker göra en blandskiva till min lilla papps, men alla låtar får ju inte plats! Det behöver raderas typ en till låt, men jag har redan suttit och raderat typ 10 stycken. Nu kan jag inte välja bort fler.
 
 
Jag skulle ju behöva välja bort nån Queen låt, för jag har lagt in så många och jag vet att han inte är världens största Queen-fan. Men hur i helvete ska jag kunna välja bort nån? Jag har redan tagit bort typ 4 stycken. Vilken ska man ta bort liksom?
 
Åhhhh alla låtarna är så bra.... Woe, Is Me kanske.... Eller Atreyu.... Stone Sour....
 
 


RANDOM ROCK

 


Varför kan inte jag se ut som Rita Hayworth?

 
 


Åhhhh Gwaine...

 
Mumsssssssss
 
 


TITTA VAD JAG HADE PÅ MIG IDAG

 
Trummisen i The Academy Is... som blev misshandlad. Han heter Andy men kallas för The Butcher haha, så jag visade mitt stöd idag! Inte för att nån har en aning om vem han är eller så, men iallafall.
 
Tjolahopp!
 


Grattis Rita Hayworth

         
 
 
Hon var så jävla snygg... Ughhhhhhh.......
 
 


Hesher


TJ har förlorat sin mamma i en bilolycka för två månader sedan och bor med sin pappa och farmor. Som om att förlora sin mamma inte är tillräckligt, blir han mobbad i skolan. Men nu har han hittat en ny "kompis" vid namn Hesher, en hemlös hårdrockare som bestämt sig för att flytta in hos TJ och hans kvarstående familj efter att Hesher tvingades ut från sitt lilla gömställe.


Jag trodde det skulle vara en ROLIG film, som kanske hade nån sorglig stund, men den här filmen var verkligen sorglig och deppig med ett par kul stunder. Så mycket död och trubbel liksom. Men han Hesher var ju en skum snubbe, det var det som var kul. Att han var så annorlunda och alla i hans omgivning tänkte "vad fan är det för fel på honom?" men det visar sig att han förändrar deras liv. Jag gillar såna filmer.
 


Crazy little thiiing called looove....

 


Svar

 
Åhh jag vet, varför frågade jag ens liksom
 
 
 


Varför finns det så många filmer och serier att kolla på?

Nu har jag totalt glömt bort att jag var mitt i Malcolm In The Middle. Nu vet jag inte vart jag låg nånstans.
Fast jag har ju sett alla avsnitt... Man kanske ska ge serierna jag inte sett en chans först?
Men Malcolm är så braaaaaaaaaaaa!!!
 
 


RANDOM ROCK

 


Blitz


I england tvingas polisen att kolla sig bakom ryggen vart de än går när det är en seriemördare som bestämt sig för att bara gå efter poliserna. Nu måste de hitta honom innan han mördar fler, och den tuffaste polisen av alla, Tom Brant, är fast bestämd att hitta mannen.
En typisk brittisk actionfilm. Men Jason Statham är ju så bra!
Det kändes bara som att man sett allt förut. Det var som att kolla på ett avsnitt av Criminal Minds eller nåt, det fanns ingen originalitet. Jason Statham gjorde hela filmen, helt klart.
 


The Walking Dead!

 
Nya avsnittet var så bra!
 

 

Svar

 
 
Jaa...
 


Vem gillar inte Freddie Mercury

 


Åhhhh ångest ångest ångest åh gud åh gud åh gud

Varför gjorde jag det inte
Varför gjorde jag det inte
Varför gjorde jag det inte
 
Nästa gång måste jag göra det åh gud åh gud åh gud
 
Om jag får chansen på onsdag kanske.
Håll ut tills på onsdag! 
 
Kanske kanske kanske.
 
 
Fuck.
 


Svar

 
Haha jaa men uncle Phil <3
 


Ett av mina favorit moments från The Great Pretender

 


Intressant fakta: Pacific barreleye fish


En Pacific barreleye fisk (Macropinna microstoma) hittades i det djupa vattnet utanför Kaliforniens kust av Monterey Bay Aquarium Research Institute (MBARI: s), och är det första expemplaret av sitt slag. Fiskens huvud har genomskinlig hud och visar två gröna saker som faktiskt är ögonen. De två prickarna ovanför munnen, som man vanligtvis tror är ögonen, är faktiskt fiskens så kallade näsborrar.

(Jag hade jättesvårt för att skriva den här texten så ursäkta om det står lite konstigt men jag översatte bara skiten från engelska till svenska)Fresh Prince

 


Okej Merthur eller Merdred?

 
Hmm..... Nää. Merthur. Forever and always.
 
 
Eller vad tycker ni?
Hahahahahhaha åhhhhh ingen bryr sig... Vad sorgligt... Mitt liv är...
 


MERLIN MERLIN MERLIN whoop whooooop!! Jag orkar inte spamma, så jag tar allt i ett och samma inlägg

Merthur yayyyyyyyyyyyy
 
 
Morgana dör aldrig buuuuuuuuu
 
 
Percival och Gwaine hade inga tröjor idag heller yayyyyyyyyy
 
 
Mordred är tillbaks och han blev en riddare buuuuuuuuuuuuu vi gillar inte honom
 
 
Men vi shippar honom och Merlin yayyyyyy
 
 
 
Tackar.
 


Pierre Bouvier

Jag älskar hur han inte bryr sig om att se ut som en tönt.
 
 
Those are some serious white-boy moves.
 


Uuuuhhhh..... Jag mår illa...

Jag bad min brorsa köpa choklad när han var ute och åkte. Och han vet att jag gillar marabou, så han köpte en. Men av ALLA olika marabou sorter som finns köpte han Non Stop. Av alla olika marabous. Non Stop.
 
 
Jag uppskattar tanken men alltså... Det där är typ den äckligaste maraboun. Förutom den med mörk choklad. Och russin/mandlar. Anyways. Nu finns det bara en rad kvar. Och jag mår så jäääävla illa. Jag kan inte fatta att jag tröck i mig allt det där. Men jag kollade på Doctor Who! Om det är spännande och sorgligt trycker jag i mig onyttigt.
 


Imorrn är det Merlin. Förbered er för en spam.

 


Oj oj oj vart har Sal tagit vägen här har ni honom

 


Jag är lite stolt över mig själv faktiskt

Idag ville jag in till stan, men ingen kunde, så jag tänkte "jag kan dra in själv, det har jag gjort förut. Let's do it.". Så jag drog in själv. Jag är stolt för att jag kan gå runt själv i butiker och skit, eftersom jag alltid haft så svårt för det. Visst, vissa butiker vill jag inte gå in i själv för då får jag ångest, och vissa kan jag inte stanna så länge i men... Aa. Shoppat LITE har jag gjort!
 
 
Queen tröjan hittade jag inte i stan men jag tog med den på bilden iallafall haha
Och jag vet att den där "Play The Game" tröjan ska vara en sån där hipster Gina Tricot tröja, men jag ser bara Queen. Dom har en låt som heter Play The Game. "everybody play the gaaaaaaaame of looooveee...". OCH ÄNTLIGEN KÖPTE JAG SÄSONG 6 AV DOCTOR WHO. Jag orkade inte vänta på att dom ska sänka priset och jag orkade inte beställa online. Så nu köpte jag den för 600 fucking kronor.
Så köpe jag ett par tajts/leggins också men har dom på mig. Orkade inte ta av och ta en bild.
 


Elevator


Det är en firmafest på gång uppe i Bartonbyggnaden. Alla ställer sig i hissarna efter att de fått sina ID kollade, och väntar på att få åka upp. Väl på väg upp i en hiss, finns chefen med sitt barnbarn och några andra. Barnbarnet tyckte det skulle vara roligt att trycka på stoppknappen för att en av de andra är klaustrofobisk, och lite elak. Men när de försöker få hissen att åka igen - rör den sig inte. Efter att ha ringt vakter och liknande väntar de på hjälp. Men det är inte bara hissen som ger människorna i hissen panik nu. Det visar sig att en av dem har en bomb som inte går att stoppa. Nu måste de försöka komma ut på egen hand.
 
Jag trodde att det skulle vara en sån där film där man ska få sitta och gissa vem det är som har bomben (typ som i Devil) eftersom man fick ledtrådar i början och informationen att det är NÅN som har en bomb. Men man fick reda på vem det var och varför rätt snabbt. Då tänkte jag "jaha, hur ska filmen hålla mig kvar nu när man vet?". Men jag satt kvar. Man ville se hur eller OM de kom ut levande liksom.
 


En av anledningarna till varför man älskar Matt Smith

 


Highlander

 


"There can be only one". En man som inte kan dö lever nu i 80-talet efter att ha väntat flera hundra år på att slåss mot den sista mannen som också vill åt priset- ett pris ingen vet vad det är.
 
Vi alla vet varför jag kollade på den här. Eller kanske inte alla, men den är känd för sitt soundtrack. Bara Queen låtar. Så fort man nämner Queen är den nån som frågar om man sett den här filmen. Och pappa sa att den var bra, vi hade den hemma (på vhs) så jag satte igång den. Och jag som vanligtvis gillar 80-tals filmer gillade INTE den här. Den var så töntig, och tråkig, med dåliga skådespelare. Helvete. Besviken blev jag. Men bra musik hade den. Lyssna på Princes Of The Universe med Queen.
 


Who gave you the right to look the way you do

 


Jag hatar när man sätter igång elementet för första gången på typ ett år. Fan vad det luktar.

 


Dean, please...

 


Det är främlingar i mitt hus

Dom håller på att byta ytterdörren och garagedörren. Just nu håller de på med ytterdörren och det är SVINKALLT i hela huset! Jag sitter instängd med katten. Hungrig och kall. Och har mens. Jag vill inte gå ut härifrån. För då måste jag gå förbi dom.
 
 
 


Jag visste att jag inte borde göra det... Men jag gjorde det ändå...

Jag gick in på en sida PROPPAD med Queen och Freddie Mercury bilder i full storlek. Tusentals. Och jag har hittat så många nya fina bilder.... Helvete.... Min data kommer dö...
 
 
För mycket... För mycket... Kan... Inte.... Sluta....
 


Modern Family är bäst på subtil humor

 


Mysdag

Prommis till ica för att köpa mjölk, men råkade köpa grädde också. Så jag gjorde varm choklad och sprayade på lite medan jag gjorde fotbad och glodde på film. Myspys.
 


TransitEn familj ute på en campingsemester stannar vid en rastplats för att sträcka på benen. När de inte ser bilen, passar fyra bankrånare på att gömma sitt byte i familjens bil. Oventandes om pengarna som ligger i en av deras väskor, kör de vidare mot sin destination. Inte nog med att de har fyra miljoner dollar i sin bil, men nu har de också fyra bankrånare, som är beredda för att göra vad som helst för att få tillbaks pengarna, efter sig.
 
En spännande thriller som får dig att sitta och säga "NEJJJ! SPRING! GAHHH! KOM IGEN!". Den var bra. Det är ju klart att man sitter och spänner sig när det är ett gäng mördande bankrånare som faktiskt kan tänka sig att mörda barnen också. Frustrerande, som vanligt, också. Man tänker "varfööööör men åhhhhh". Jag gillade den.
 

 

When life gives you lemonade - make lemons. Life will be all like: "whaaaaat?"My knights <3 And Merlin <3

 
Jag älskar när han får Arthur att se dum ut.
 


Det är så mycket jag vill kolla på, men har så lite tid. Jag saknar Will & Grace.

 


AHHH VAD JAG LÄNGTAR TILLS PÅ SÖNDAG!

NYTT AVSNITT AV MERLIN!
 
 


Är det ingen här som kollar på Modern Family?

 


Oh my God. Jag kom på att jag har inte kollat på en enda Queen video på två dagar. Daaaaaa fuuuuuq. Här har ni en fin gif på Freddie:

 


Okej Bea, jag vet inte om du kommer hinna se det här, men beskriver inte det här hela vår relation på något sätt?Ursäkta för noll uppdateringar men jag knarkar Queer As Folk.

Jag behöver verkligen inga fler serier, jag vet inte varför jag ens kollade in den serien men nu är jag fast. Helvete. Eller joo, jag vet varför jag kollade in den. Bögar. 4 stycken. Alla är söta.
 
 
Men nu tror jag att jag kollat klart för idag. Kanske ett till avsnitt sen, men jag tror jag ska uppdatera lite här. Lägga upp några queues för imorrn, Eftersom jag ska glo på film HELA DAGEN. Fun fun fun!
 


Varför kan jag inte sluta?

 
Det är en drog. Jag köpte 10 filmer idag. Och hyrde en.
 
 
Och jag har bara sett två av dem, så resten ska ni få höra om sen!
 


Vilken härlig dag

Bara slappat, lekt med katten, kollat på film och kollat på 8 avsnitt (oops) av Queer As Folk. Det bara hände. Den är så bra! Lite smått töntig här och där, sen får man nästan låtsas att det inte är en porrfilm gjord till en serie men ändå! Brian och Michael borde bli tillsammans, Justin är en töntig och jobbig liten pojke... Ush... Han och Brian passar inte tillsammans.
 
 
Kolla, Michael och Brian är mycket sötare:
 
Fuck Justin... Jag kommer säkert gilla honom sen, men just nu? Nej.
 

 
 

Still not over it

 
Jag kan inte fatta att dom inte kommer tillbaks oh god............
 
 


Den här låten är så otroligt jävla random

 
 
 
Liksom hur, var, när, varför?
Mitt bland alla låter, kommer helt plötsligt "iiiiiibrahiiiiiiiim, allah allah allah, we'll pray for you".
 
Den är inte dålig haha, bara såååååååååååå random!
 


He can't hit he can't hit he can't hit

 


Safe

 
 
Cage-fightern och ex-polisen Luke Wright får besök av några killar från den ryska maffian som mördat hans fru. De hotar honom och går sin väg. Nu när han står på tunnelbanan, redo att hoppa, ser han en kinesisk flicka. Han backar undan, och sätter sig ned. Nu ser han samma killar från den ryska maffian gå mot flickans håll, och ser att hon gömmer sig. Det klickar direkt, och han ger sig genast in i striden. Men varför är denna flicka så viktig? Varför vill den ryska maffian efter henne? Hennes hjärna är bättre än en data, inget går att spåra och det är inga krångligheter. Efter att han hjälpt henne, är hela ryska maffian, kinesiska Triad-gangstrar och polisen efter honom.
 
Skitbra film! Den hade fått en halv stjärna till, om det inte var så att det snabbt blev ganska gammalt att dom sprang runt och flickan gick fram och tillbaks mellan människor hela tiden. Annars alltså. Originell handling, bra utförd, smart, spännande. Jason Statham. Han är bra.
 
 


Sterek

 


Jag har gjort en Sal Mineo och en Freddie Mercury i Sims 2

Jag spelar aldrig Sims, men kände att jag behövde göra dom, så de kunde gifta sig och skaffa barn. They are a happy family now.
 
 
 


Okej, slut på min Merlin spam... Kanske...

 


Hehe....

 


Jag älskar när Merlin och Arthur "bråkar"

 
We all know you're in love.
 


Gwaine och Percival var utan tröjor under hela jävla avsnittet

 


Så mycket Merthur i det här avsnittet

   
 


Riddarna runt det runda bordet gav mig rysningar

 
Så jäkla fint och AWESOME OH MY GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!
 
Kan inte rå för det, varje söndag kommer det komma en fucking Merlin spam.
 


Nya Merlin! Mina Gwaine känslor oh my god!

 
När jag först såg den här scenen mådde jag nästan illa för jag trodde han var död.
Sweet jesus.
 


Hur är det här inte gay?

 
Jag frågar er.... Hur.... är det där.... INTE gay...?
Liksom.... Arthur har bara sex i ögonen. Total sex. Det ser ni klart och tydligt. Han har inga byxor. Han går mot Merlin. Med sex i ögonen. Vänder på honom. Och kollar på hans ass.
 
 
 


Svar

 
Don't. Even. Get me started.......
 
 
NomnomnomnonmomnomnomnomnomnonmonmomnogmnomrinaghvawehfvjEGWCewg
 


Jag kanske hinner se nya Merlin IKVÄLL!!!

 
 


IMORRN ÄR DET MEEEEERRRRLLLLIIIINNNNNN!!!

 
JAG LÄNGTAAAAAAAARRRRRRRRRRR!!!!!!!! GWAINE! ARTHUR! MERLIN! SIR LEON! PERCIVAL!
ALLA MINA BEBIIIIIIISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!!!
 
 


Disney!

 
Kollade nyss klart på Pocahontas, som jag inte sett sen jag var fan... 10 eller yngre måste jag varit när jag såg den senast. Så jävla bra! Köpte den idag, och Mulan. Håller på att samla på mig alla Disney klassiker.
 


Svar

 
Men eller hur! Han säger typ "åhh vad ska jag göra med mitt liv nu, jag har inget" FUCK OFF! Så självisk!
 
 
 


Mr bad guy

 


Grace Adler

 
Älskar henne så jäkla mycket
 


RANDOM ROCK

 


Bitch

 


Colton HaynesThe Doctor

 


Jag gillade inte nya Glee

 
Santana och Brittany gjorde slut, Kurt och Blaine gjorde TYP slut, Finn är tillbaks och jag har aldrig gillat honom, dåliga låtar, ett bra och sorgligt moment som förstördes av ett random musiknummer... Nää...
 
Get your shit together Glee.
 


Alltså seriöst, ni kanske tror att jag skojar, men jag vill ha en sån pyjamas som Michelle har

 


My superman

 


Doctor Who kan var så djupt och hjärtvärmande och inspirerande och sött och gulligt och läskigt och spännande och mindfucking. I love it.

 


Jag kommer alltid älska Crowley

 
Hur evil han än är/blir så kommer han alltid vara en av mina favoritkaraktärer i Supernatural.
 


RANDOM ROCK

 


Visste du att...

... bananer och människor delar 50% av samma DNA? Vi är hälften bananer.
 
 


Det var ingen Modern Family idag på grund av den där jävla debatten mellan Mitt Romney och Obama igår. Jävla politik.

 
Man får se det på den positiva sidan: dom visade Supernatural.
 


WE NEED TO TALK ABOUT KEVIN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


The PianistEn sann historia om en polsk pianist vid namn Wladyslaw Szpilman, en jude som under andra världskriget skickades till ett tyskt område där alla judar fick kämpa för sina liv på grund av fattighet och svält. När han rymmer från området efter att hans familj, och resten av judarna skickas bort, får han gömma sig i huvudstaden med hjälp av några icke-judar som ger honom mat och en lägenhet att gömma sig i.
 
En film jag tänkt se på i evigheter, som jag precis köpt. Den var inte som jag förväntade mig alls, jag trodde man skulle få se mer pianospelande! Men det var en krigsfilm. Bara en massa nazister och explosioner och judar och läger. Han spelade piano typ 3 gånger. Men bra var den, lite långsam men fortfarande bra. Hemsk. Man kan aldrig gå fel med Adrien Brody. Han vet hur man väljer filmer.
 


Hallon&lakrits

 
Shit vad jag satt och åt godis igår. Tog lite från jobbet; bara hallon och lakrits. Jag var så sugen. Och det var så gott. Jag har typ 3 kvar hahaha
 
 


Blooper reel!

 
Bästa bloopern i hela Supernatural Bloopers historia. Fyfaaaaan vad kul det där var. Hur allvarliga dom var, totalt i Sam och Dean-mode typ.
 


Random!

Jag sitter och glor på Doctor Who, och tog bara ett random avsnitt från Donna's säsong - GISSA VAD SOM HÄNDE!!! Dom började sjunga på Bohemian Rhapsody! Queen är överallt.
 
 
 

 
 

Svar

 
HAN ÄR!
 
 


Freddie Mercury

 


Right in the feels...

 
Precis när han tänkte att han kunde berätta om sin magi... Hörde ni det där? DET VAR MITT HJÄRTA SOM GICK I TUSEN BITAR. Och mina tårar som droppar på golvet.
 


The big bang

 


Charlie Simpson

 


Chernobyl Diaries


I Ryssland åker ett gäng på 6 turister till en stad som heter Pripyat där det finns en övergiven kärnreaktor som kallades för Chernobyl. Staden blev övergiven för 25 år sedan och hela området är giftigt av strålningen. När deras guide's bil inte startar tvingas de spendera natten där, och hans råd är att stanna kvar i bilen.


Den här filmen har jag vetat om så jäkla länge, så nu när jag äntligen fick se den var jag inte lika intresserad. Man har också sett bilder överallt, så man tänkte "ahh, den här filmen kommer bli stor!" men den var inte så jäkla speciell. Det kändes som en blandning mellan Blair Witch och Silent Hill typ. Alltså, den var inte DÅLIG men den var inte skitbra heller. Fast tillräckligt spännande för att hålla dig kvar genom hela filmen.
Och jag fattade inte slutet. Tänkte bara slänga in det också.
 


Arthur. Nomnomnomnom.

 


Ett av mina favoritavsnitt från Supernatural:

 
Det som är så creepy med avsnittet är att det faktiskt är människor, inga monster eller spöken eller nåt annat övernaturligt. Människor är de läskigaste monsterna som finns.
 


Hakuna matata

Stephen Fry: The Lion King is based on Hamlet, did you not know?
Sue Perkins: At what point does Hamlet say hakuna matata?!!
 
 


Ibland har jag så svårt för att bestämma mig för vilken doktor som är bäst

 
Dom är så bra på så olika sätt! Men eftersom 11 var min första doktor så håller jag mig till honom, men 10 är ju så braaaaaaaaaaa!!!!!! Ähh det går inte att välja...
 
 

 

Intressant fakta: Seppuku

 
Seppuku är en form av japansk ritual där man begår självmord genom att skära upp sin egna mage. Seppuku var från början endast för samurajer, och var ett sätt för dem att dö med heder än falla i händerna på sina fiender (och sannolikt utsättas för tortyr), eller som en form av dödsstraff för samurajer som hade begått allvarliga brott. Den ceremoniella ritualen, som vanligtvis är en del av en mer utarbetad ritual och utfört inför åskådare, består av att placera en kniv eller svärd i buken och flytta bladet från vänster till höger i en skärande rörelse.
 


Alltså ursäkta, men den här bilden

 
Hur jävla fin får man vara......
Och då snackar jag inte om tjejen.
 
 


I can't

 
Ibland är det skönt att gråta ut lite. Så nästa gång jag känner för att klämma ut ett par tårar är det bara att sätta igång The Angels Take Manhattan.
 


Åhh jag måste uppdatera filmer och intressant fakta

Men jag orkar inte.... blöhöhööö
 
 
Oroa er inte, det kommer. Snart.
Nån gång. Nån dag.
Very soon. Idag. Imorrn. Kanske dagen efter.
 


RANDOM ROCK

 


Oh Bama

 


Mamma kollade på de två första avsnittena av Teen Wolf med mig igår

Och snart kommer hon få se Sterek.
 
 


I care

 


Igår var dedikerad till James Dean

(som ni kanske märkte) och mina Sal Mineo känslor kom tillbaks när jag kollade på Rebel Without A Cause. När fan ska det sluta?!
 
 


Varför kollar jag på Doctor Who? Man gråter bara.

 


The last farewell

 


The Angels Take Manhattan

 
Alltså mitt hjärta...
 


Aj aj aj mina Doctor Who känslor

 


Mom, I grew an inch!

 


RSS 2.0