Svar

 
 
Du är snäll du!
 
Nej jag är inte modell, har aldrig varit och tänker aldrig bli! Hatar att stå framför kameran, har alltid varit den som står bakom. Men tack för komplimangen/komplimangerna! Glad att du gillar bloggen!
 


Vad fan är Valborg... Det är bara en ursäkt för folk att festa och supa

 


Valborg med kossen

Jag och Moe hade inget att göra så vi bestämde oss för att åka ner till brasan lite random. Så vi drog och bara stog och gick runt. Inte så kul men ganska najs i alla fall. Bättre än ingenting.
 
 
De enda bilderna jag tog haha.
 


Nu känner jag att demonerna börjar komma....

Redigeringsprogrammet jag alltid använt går fortfarande inte att installera på den här datan, och när jag ska försöka igen måste jag TA BORT DET för det står att det är installerat men det går fan inte ens att ta bort, sen när jag ska installera ett annat står det att en installation redan är igång och att den måste avslutas innan jag kan installera nåt mer. JAG HÅLLER INTE PÅ ATT INSTALLERA SKIT JÄVLA CP DATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 
 
Sen när jag försöker ta bort eller avinstallera står det ERROR.
 
Jag kan inte installera. Jag kan inte avinstallera.
Jag blir så arg att jag inte finner några ord, jag är bara skakis.
 
 


Nya bilder!

 
Gick ut med katten och tog med kameran. Hon var så svår att fota så jag fotade mig själv. Det var dags.
 


Mmmmmmm Ben Burnley

 
Mmmmmmmmmhhhhhhmmmmmmmmmm.....
 


Charlie

 
Jag gillar henne. Hon borde vara med oftare.
 


Jag måste börja varje morgon med Queer As Folk

Resten av dagen blir bara skum annars.
 


Brun utan sol

Jag brukar köra med brun utan sol för att få en NORMAL HUDFÄRG. Jag är inte bara blek, jag är fan genomskinlig. Så jag brukar blanda ut brun utan sol med vanlig lotion för att inte blir FÖR brun. Men nu ser jag att jag har fan blivit brun AV solen. Att sitta lite i solen lönar sig efter ett tag. Men jag tar nog ändå lite brun utan sol. Jag har blivit beroende.
 
Anyways.
 
 
Random inlägg.
 
Allt jag lägger upp är random....
 


Idag har jag varit på världens Simple Plan-humör

 


Älskade, älskade gif

 
Som vanligt vill jag kolla på Rebel Without A Cause nu.
Det kanske är dags för ett James Dean/Sal Mineo marathon?
 


Svar

 
 


Idag skrattade jag tills jag grät

Tack vare denna lilla filur:
 
 
En sak ni borde veta om mig: när jag ser nåt gulligt skrattar jag. Och ibland har jag svårt för att sluta. Alice kan få en sån där min som bara är så otroligt jävla gullig. Som när hon sitter ner och man ska klappa henne så kollar hon upp med huvudet och kisar med ögonen, så ser man hennes lilla mun och lite av tänderna. Det är bara den roligaste och sötaste skiten jag någonsin sett.
 
Så jaa, jag stog och skrattade rumpan av mig medan hon kollade förvirrat på mig vilket gjorde att jag skrattade mer.


Mama

 
 
Efter fem år helt själva ute i ett övergivet hus har Victoria och Lily blivit tvungna att överleva och anpassa sig till det vilda. De var bara små när deras pappa tog med dem dit, och efter att han dog hade de ingenstans att ta vägen. Men de var inte ensamma. Nu har deras farbror äntligen hittat dem efter att ha letat alla dessa år, och får nu vårdnaden. Han och hans flickvän ska få ta hand om de två flickorna i ett stort nytt hus, men än har de inte fått ett lyckligt slut.
 
Jag kom bokstavligen precis hem från bion. Den här filmen var så otroligt jäkla creepy. Den var läskig, men jag tyckte att den var mer CREEPY vilket gör den läskig. Jag är inte rädd för läskiga saker, jag är rädd för creepy saker. Jag såg säkert 90% av filmen. Jag var tvungen att kolla bort. Det var inte HON som skrämde mig mest, det var ljuden hon gjorde. Och det var så mycket värre i en biosalong. Jag skulle rekommendera den till er som gillar skräckfilmer. Någorlunda originell jämfört med dagens skräckfilmer. En annorlunda story, men samma gamla vanliga *PANG* scener, när man VET att det kommer. Men det var bra för jag ville inte se haha. Creepy. Hur ska jag sova nu.
 


Min lilla älskling

 


Nu ska ni få veta vad jag drömde om

 
Yyyyyeeeeeaaaaaahhhhhh jag drömde om BREAKING BENJAMIN. Fan, varför kan jag inte få drömma om dom oftare?!?!? I denna dröm skulle dom bo hemma hos mig ett tag. Vet inte varför. Men så var det.
 
Jag drömmer aldrig om Breaking Benjamin. Borde jag inte göra det varje natt, när jag ändå har deras fucking logga uppmålad på mig vägg?
 
 


Ultimata lyckan

 
 Jag lyssnade på lite random musik på vägen hem, och den här låten kom. Jag blev så glaaaad! Fan, Simple Plan kan få mig att känna sån där lycka som väldigt få andra saker kan. Den här låten gjorde mig så glad att jag rös.
 
Fyfarao vad bra det här bandet är. Jag kan inte förklara känslan jag får när jag lyssnar på dom. Det är som att det inte finns något negativt i världen. Allt är regnbågar.
 


Jag och mamma sitter och dricker en varsin sån här just nu


Vaniljglass med fanta.
Ska jag vänta tills på onsdag eller ska jag kolla på Safety Not Guaranteed nu?

 
Eller ska jag kolla nu OCH på onsdag?
 


Släppa ut katten (hahhh)

 
Idag har katten fått gå ut lite. Vi vågar inte ha henne utan koppel ifall hon kutar iväg och vi aldrig får se henne igen. Men hon går ganska lugnt i alla fall. Hon ligger mest och myser i solen.
 


Schmidt

 
Alltså han kan vara så kul, men ibland kan jag inte sluta tänka på att han var med i Veronica Mars. Så jag tänker alltid "Leo, vad gör du där? What's wrong with you?".
Men man märker vilken bra skådespelare han är.
 


Folk bara irriterar mig idag

Det började i morse när morfar stormar in i huset, smäller i dörren och skriker "ELIN!!! EEEELLLLLIIIIIIINNNN!!!! DAGS ATT GÅ UPP NU! ELIN!!!!!" Och han är typ halvt döv så även om jag ropar högt hör han inte så jag måste skrika "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!". Sen har det bara varit småsaker genom hela dagen.
 
 
Evs. Nu lyssnar jag på Savage Garden. All is good.


Intressant fakta: The Dyatlov Pass incident


I slutet av januari år 1959 skulle 10 människor vandra på de snötäcka bergen i Ryssland. De vandrade upp på berget Kholat Syakhl som översätts till "De dödas berg".

En av vandrarna gick hem tidigare, men de 9 andra fortsatte, och sågs aldrig vid liv igen. På natten den 2 februari vet man aldrig riktigt vad som hände. Deras tält hade slitits upp inifrån och de hade börjat vandra i snön utan skor, samt lämnat allt de äger kvar i tältet. Man hittade två lik under ett träd ungefär en och en halv kilometer från lägret, klädda i endast underkläder. Det fanns rester från en brasa, och nästan 5 meter upp i trädet såg man brutna grenar vilket betyder att någon klättrade upp för att förmodligen leta eller kolla efter något. Man hittade tre andra lik separat någonstans mellan trädet och lägret. De låg 300, 480 och 630 meter från trädet, och en av dem hade en krossad skalle.

Två månader senare hittade man de fyra andra. De låg i en ravin ungefär 100 meter från trädet man hittade de första två liken. De hade klädesplagg som tillhörde de andra från gruppen vilket gör att man tror att dessa fyra dog sist och tog då kläder från de andra för att överleva. Det konstiga med dessa klädesplagg var att de var radioaktiva. Kropparna visade ingen yttre trauma, men en kvinna saknade hennes tunga, och två hade krossade bröstkorgar och brutna revben. En doktor som undersökte kropparna sa att ingen människa skulle kunna göra en sådan skada. Ett exempel på något som skulle kunna göra det är att bli påkörd av en bil.
Även om man kommit fram till att de flesta av dem dog av hypotermi så finns det fortfarande många obesvarade frågor.
 


New Girl

Safety Not Guaranteed fick mig att börja kolla på New Girl igen. Jag hade absolut ingen aning om vart jag låg någonstans så jag bara tog nåt avsnitt. Jag har inte kollat sen... Serien började fan. Undra varför jag slutade.
 
Nick är helt klart min favorit i serien.
 
 
Han är bäst när han är full. Vilket verkar vara hela tiden.
 


Ett av de bästa Doctor Who ögonblicken EVER

 


Alltså skoja inte.......

Sotaren är här. Och som vanligt hade inte jag en aning om att han skulle komma. Så han stog och plingade och knackade på dörren. Det här hände förra gången också.....
 
Fan vad trött jag är........
 
Och varför har han ingen egen stege för......
 
 
Och ni ska veta att ja, det är nu man vanligtvis går upp, eller till och med börjar jobbet eller skolan, men ni ska veta att jag börjar kl 12. Och jag är till och med ledig idag. Så det är mitt i natten för mig.
 


Ibland är man ju lite FÖR sexig

 
De två senaste bilderna jag skickat till folk i sms haha, jag orkade inte gräva upp fler.
Varför måste jag skicka såna här bilder? Inga normala.
 


Ooooh Safety Not Guaranteed kommer ut på dvd om en vecka

 
Vilken tur man hade där då!
 


Safety Not GuaranteedDarius är en ung praktikant på en tidning i Seattle som följer med en journalist och en annan praktikant för att skriva en artikel om en man som skickat in en annons om att åka tillbaks i tiden. Planen är att hon ska få honom att lita på henne och få honom att tro att hon vill åka med honom, när hon egentligen berättar allt för de andra två som tror att han är helt galen. När han tycker att han kan lita på henne tillräckligt, tränar han henne för uppdraget, och de båda börjar genast komma varandra närmare och delar med sig av saker de aldrig berättat för någon annan.


Ursäkta handlingen, jag hade svårt för att få till det med ord vad den handlade om. Tre personer ska skriva en artikel om en man som tror att han kan åka tillbaks i tiden. There. Men seriöst, jag älskade den här filmen. Så jävla söt och rolig och hjärtvärmande. En ny favorit tror jag. Men det är ingen sån där film där det är mycket som händer, det är mer en "chill" film, ganska lugn men så otroligt bra. Jättesöt verkligen. Jag önskar bara att han journalisten faktiskt blev tillsammans med den gamla flickvännen, de verkade perfekta för varandra. Det var det enda jag tyckte saknades. Sorry för spoilern men jag måste säga vad jag tyckte.
 
Favoritögonblicken i In Bruges

 
Det var typ allt det där som gjorde filmen värd att se. Hans jävla fascination av dvärgar.
 


I'm a goddess

Idag på jobbet sa min chef att det hade kommit in någon och sagt "vem är den där gudinnan du har anställt?" eller nåt liknande. Jag blev kallad gudinna i alla fall hahahaha ååååååhhhhhhh om den kunden hade sagt det till mitt ansikte hade jag bara dött. Awkward.
 
 
 


NU ÄR JAG GLAD

Våran bebis har spenderat hela natten på sjukhuset men fick komma hem idag! De vet fortfarande inte vad det är för fel med henne så hon ska tillbaks på fredag. Men just nu är jag glad att hon är hemma i alla fall!
 
 


In Bruges


Två torpeder från London skickas till Bruges i Belgien för att ligga lågt i två veckor efter ett jobb som gått fel. Medan de väntar på ytterligare instruktioner vill en av dem utforska staden medan den andra aldrig upplevt något tråkigare. Men de båda hittar snart saker att göra.
 
Jag blev lite besviken när jag såg den här filmen. Trailern fick den att se så otroligt rolig ut, men själva filmen kändes lite långtråkig. Den hade sina roliga ögonblick, några väldigt roliga faktiskt, dessutom var den lite smått sorglig och fin när det gäller vänskapen. Men vissa scener kändes så långa och onödiga och tråkiga. Den är nog ganska värd att se i alla fall, en film med klassisk brittisk humor som Rock N Rolla och Snatch. Jag kommer säkert köpa den här filmen sen och absolut ÄLSKA den. Men som första intryck var den bara bra. Inte jättebra. Bara bra. Som ni ser själva: 3 stjärnor. Inte 4. Inte 3½.
3 stjärnor = bra/okej.


Svar 2.0

 


Jag drömde att Martin Freeman kramade mig inatt

 
Jag får ingen sexdröm, bara en kram. Anyways. Man ska inte klaga.
 
 


Svar

 
 
Du är väldigt välkommen här haha.
Continue.
 


Svar

 
LYSSNADE DU PÅ LUGNA FAVORITER FÖRESTEN? För jag lyssnade också idag och dom spelade den!
 


Tänkte bara påminna er om att det här faktiskt hänt

 
Det är ingen dröm, ingen blooper, det där hände faktiskt.
 
Merlin drog ner Arthurs byxor bara för att gå och tafsa.
Sen ramlar dom omkull och ligger på golvet och brottas.
 
 


Savage Garden är bra. Yes.
 

Jag vill inte jobba imorrn

 


Scott från The Kardashians kan vara så jävla skön alltså

 
 


JAG KAN INTE FATTA ATT DET FAKTISKT ÄR PÅ GÅNG!!

 
10 och 11 är tillsammans i samma avsniiiiitttttttttt oh my goddddddddd!!!!!
 
Om jag dör innan det där avsnittet kommer ut kommer jag bli så jävla pissed.
 


John Watson

 


Är det skumt att jag vill ha den här stilen?

 
I just love it. 90-tal.
 


Svar

 
Man ska inte skaffa husdjur, man krossar bara sitt hjärta.
 
RIP din katt och alla våra tidigare husdjur. Och kanske snart lilla Alice.
 
 
Men låt oss hoppas att allt går bra i alla fall!


Nu har jag sett Inglourious Basterds tre gånger denna vecka

Även om Hans Landa är en självklar favorit så bara ÄLSKAR jag Hugo Stiglitz.
 
 
Han borde haft fler scener.
 


Nu är jag inte på humör för att göra nånting

När kissen var hos veterinären sist så sa dom att hon är sjuk och har nåt virus eller vad fan det var, så hon ska till en annan veterinär på tisdag för att kolla upp lite noggrannare vad det är och om det går att fixa men hon kommer förmodligen avlivas.
 
Fan vilken tur man har då.
 
 


Nästa fredag kommer en INTRESSANT intressant fakta åt er

 
Jag ska försöka lägga upp något varje fredag så det blir ett jämnt mellanrum. Så man inte lägger upp för ofta eller för sällan. Nu gäller det bara att hitta en massa grejjor. Fast jag har en massa redan att skriva om, saken är att det kommer ta slut förr eller senare. TIME TO GO HUNTING.
 


Svar

 
I spoke too soon.... Hon fick ingen lejonklippning... Fast dom SA att hon skulle få det, och vi lämnade in henne för att hon skulle få det, men det behövdes väl inte. Hon har bara ett par kala fläckar där tovorna var.
 
 


Media reunion

Jag hade kul igår.
Det var en liten reunion för alla som gått media under de senaste typ 10 åren på Rudbeck och vi träffade en massa folk vi gick med och våra favvo lärare! Sen drack vi oss halvfulla på vin som dom serverade. Och drack oss lite fullare på cider som vi drack i en bar utanför Dessi.
 
 
Bea och Dessi före:
 
 
Bea och Dessi efter:
 
Det är inte ofta jag faktiskt är glad men jag var det igår. Jag behöver fler dagar/kvällar som dessa.
 

 

AHHHH MJÖLK NÄR MAN PRECIS BORSTAT TÄNDERNA

 


Intressant fakta: Essex County Hospital CenterI New Jersey finns det ett övergivet mentalsjukhus där ungefär 10 000 personer sägs ha dött. Detta mentalsjukhus har underjordiska tunnlar som är anslutna till varandra, för att man lättare ska ha tagit sig från byggnad till byggnad.

År 1872 bestämdes det att ett lokalt sjukhus för de mentalt sjuka skulle finnas för att kunna ta hand om de som behövde hjälp. Man byggde då denna byggnad för att först hjälpa sjukhuset ta hand om patienter som inte fick plats, men gjorde det sedan till ett officiellt sjukhus för de mentalt störda. Mentalsjukdomar sågs som något man skulle skämmas för, så man skickade iväg sina älskade till dessa sjukhus som var gömda från samhället. De blev behandlade med elchockterapi, dränkta i vatten, instängda i små utrymmen och många fler omänskliga behandlingar. Tusentals patienter fanns där samtidigt, med alla olika sorters mentala sjukdomar. Det fanns allt från mördare till mongoloider.
År 1895 bestämde de att de behövde mer utrymme så de byggde fler byggnader. Hela intuitionen sågs som ett samhälle där de odlade sin egna mat, de hade ett bageri, skrädderi och liknande.
År 1917 gick värmen sönder och patienterna fick sova i minusgrader i flera veckor vilket resulterade i många dödsfall där många frös ihjäl, och många dog av sjukdomarna som följde.JÄVLA SKITDATA

FAN VAD FÖRBANNAD MAN BLIR DÅ!!!!!!
 
Jag kan inte installera mitt jävla redigeringsprogram på den här jävla skitdatan och måste därför jobba i fucking PAINTjäveln fucking asshole skit och när jag klickar på spara tänker jag automatiskt att "spara som..." kommer upp MEN NEEEEEEEEEEJ den sparas automatiskt när jag klickar där uppe, så om jag öppnat en bild och börjar redigera och fixa skit och tänker spara den som en fucking kopiajävel så sparas den ÖVER bilden så jag inte har originalet kvar! KUUUUUUUUUUUUUUUUUUK!
 
 


Svar

 


Svar

 
Kollade nyss på Inglourious Basterds, han gör fan hela den filmen!
 


Ooooh idag fyller David Tennant år!

 
Grattis!
 


Top 25 filmer man gråter av

Armageddon
A Walk To Remember
Bucket List
Castaway
Shindler's List

The Holiday
My Girl
P.S I Love You
Dagboken
Sisterhood Of Travelling Pants

Bridge To Terabithia
Finding Neverland
Stand By Me
Titanic
Den Gröna Milen

Nyckeln Till Frihet

Lejonkungen
The Boy In The Striped Pyjamas
The Perks Of Being A Wallflower
The Last Song

Den Otroliga Vandringen
Skicka Vidare (Pay It Forward)
Vid Din Sida

The Help (Niceville)
An American Crime
 
 
Have fun!!
 


Ledig

Vad ska man kolla på. Det är regnigt och mysigt.
 
Jag önskar att jag hade glass hemma... Då kunde jag knarkat Will & Grace. Fast jag kanske gör det i alla fall.
 
 


HERE COMES HONEY BOO BOO

Jag och mamma har hittat ett gemensamt program igen. Fan vad vi älskar att sitta och glo på Honey Boo Boo. Fast vi båda håller med om att mamman är våran favorit.
 
 
Kan ni fatta att hon bara är 33????????? Stackarn, hon ser så mycket äldre ut. Fast hon fick sin första dotter när hon var typ 15 eller 16. Sen fortsatte dom bara ploppa ut.
Och personligen tycker jag att Honey Boo Boo (Alana) är jävligt irriterande. Jag kollar för mamman och de andra döttrarna.
 

 

Jag drömde om James Dean inatt

 
 
Inga klagomål här inte.
 


Django UnchainedÅret är 1858, och i vildmarken i Texas friar en tysk prisjägare en slav vid namn Django för att hitta tre brottslingar som är efterlysta. De båda jobbar bra tillsammans, och bestämmer sig för att fortsätta med det tills de lyckas hitta och fria Djangos fru som jobbar hos en ond plantageägare.
 
Jag kunde inte bestämma mig för om den skulle få 4 stjärnor eller 3½, men med tanke på att jag alltid gillar Quentin Tarantinos filmer bättre när jag ser dom andra gången så tänkte jag att vi hoppar dit på en gång. När man ser för första gången så ser man det ju för FÖRSTA GÅNGEN och allt är nytt och man vet inte vad som ska hända osv, dessutom är hans filmer ganska annorlunda. Men när man ser andra gången kan man uppskatta allt mer. HOWEVER så var det två saker jag hade att säga. Det första var att, jag trodde den skulle vara mer lik Inglourious Basterds med långa intensiva scener, men den var lite smått seg för min smak. Fast den var bra i alla fall, jag ville bara ha lite MER. Sen var det ett litet ögonblick i en scen mot slutet som jag inte kan avslöja, men det var en sak som såg så skumt ut som dom kunde gjort annorlunda, och BORDE gjort annorlunda för alla fattar och ser att det där går inte. Men den hade hans vanliga brutala och råa element som vi alla älskar och uppskattar.
 


Stackars Alice

 
På väg till farbror doktorn för att rakas. Efter att hon steriliserades fick hon klumpar i pälsen, något som är väldigt vanligt efter sterilisering, och nu ska hon få en sån där lejonrakning HAHAHA åhhh jag vill inte skratta men det kommer se så otroligt kul ut!!
 


Dessa två låtar har jag knarkat de senaste dagarna

 
 
Så jjjääävvvlllaaa olika men så jjjääävvvlllaaa bra!
 
 


Fan vad jag knarkat Bad Girls Club de senaste dagarna

 


Tvingade in mig själv till stan idag

Och thank God så kunde Bea hänga på runt 12. Så vi har gått runt lite i regnet!
 
Jag hittade lite grejjor:

Ahh Shindler's List som jag tänkt köpa, hittade den billigt också! Fan vad jag ångrar den där blåa musse pigg tröjan nu. Varför köpte jag den? Anyways.
 
Välkommen till mitt stökiga rum. Jag bestämde mig för att köpa en klänning. Förhoppningsvis kommer jag faktiskt använda den i sommar. Vi får se.
 
Hatar att ta bilder mot spegeln. Men kom inte på nåt annat sätt att ta kort på klänningen.
 


Lancelot & Merlin

 
När jag kommer hem måste jag kolla på VARENDA AVSNITT Lancelot har varit med i.
 


Aj mitt huvud!

Och jag måste dra till jobbet om en kvart.
 
 


I like your face

 
Don't look so surprized!
Nej men seriöst, jag vet inte vad det är men jag älskar Martin Freemans ansikte.
Lilla igelkotten.
 


Vad skönt nu när man har Queer As Folk på dvd

Då kan man göra lite finare printscreens av dessa roliga ögonblick:

 
HAH!
Fast jag kan bara arbeta i Paint vilket är THE BIGGEST PAIN IN THE ASS.
 


Produktiv sysselsättning

Nu har man sökt ett par jobb. Mamma satt och hjälpte till. Det här var första gången jag inte blev arg och skällde ut henne. Jag blir alltid så arg och irriterad av att söka jobb med henne men nu hade vi det smått trevligt och kul faktiskt. Skumt. Anyways.
 
Jag är på väääärldens Sherlock-humör så nu tänker jag glo på något random avsnitt.
Fan det har tagit mig en kvart att skriva det här. Jag råkade starta ett avsnitt och har halvkollat medan jag skrivit det här. Damn you Sherlock!
Valde The Hounds Of Baskerville.
 
 

 
 
 
 

JAG DÖR

Jag bestämde mig för att kolla in Gizoogle bara för att se vad det är (det är som google fast på skoj som visar sökningar med "hip hop" språk som t.ex Google=Gizoogle) så jag bara skrev Savage Garden och titta vad fan som kom upp:
 
 
 
Det var skoj!
Dags att försöka göra något produktivt istället.
 


Hur kunde jag hata denna människa

 


Kan jag få bo i ett sånt här hus??

 


Vad ska jag kolla på.....

Jag ska försöka få mamma att kolla på Teen Wolf med mig, men annars vill jag kolla på Sherlock eller Doctor Who! Varför kan jag inte kolla på alla samtidigt??? Sen vill jag kolla klart på Bad Girls Club.
 
Hmmmmmmmmmmmmm.
 
 


Intressant fakta: Kevin Hjalmarsson


I Arvika den 16 augusti år 1998 hittade man 4-årige Kevin Hjalmarsson runt 21.30 vid vattnet. Han hade varit ute och lekt men hade inte setts sen kl 17.00. Man trodde först att han hade drunknat men fick sedan reda på att han blivit mördad. En 5-årig pojke börjar efter några veckor berätta att han och hans 7-årige bror dödade Kevin. I rätten säger han att de tre hade lekt tillsammans men att de sen hade börjat argumentera om vem som skulle få bestämma i deras lek, och att bråket sedan blev fysiskt. En av pojkarna hade hittat en pinne som han höll mot Kevins hals till han började kvävas. De släpade honom sedan mot vattnet och lämnade honom där.
År 2011 erkände en av pojkarna att det inte var en olycka utan en planerad handling. De båda fick 10 års psykisk behandling, och deras identiteter förblir dolda.
Svar

 
 
Saken är den att jag kommer fan ha tillräckligt med pengar nu när man får lön det är därför jag känner att jag inte kan sitta still för jag vill dra NU NU NU NU NUUUUUUUUU jallaaaaaaaaaa Beaaaaaaaa!!
 
 


Idag är en Stand By Me dag

 
Regnigt, molnigt, mörkt och tråkigt. En mysdag, och då kollar man på Stand By Me.
Eller Nyckeln Till Frihet kanske.... Nej. Stand By Me. Let's go.
 


FAN VAD JAG VILL DRA UTOMLANDS

Bara sola, dricka ute i solen och bara chilla!
Inte ut och festa, utan bara... aa. Chilla! Helvete! Gå runt i affärer, bli brun, hänga, ha kul....
 
 


Nu har jag skrivit några intressant fakta

En publiceras imorrn, nästa kommer på fredag nästa vecka, och en till fredagen efter. En i veckan räcker för fannnnn.... Fast dom är väl inte så jävla superintressanta så det är inget att se fram emot.
 
 
Eller det beror väl på vad man är intresserad av.
 


I heart Freddie Mercury

 


Mmmmmmerlin!

 
Varför känner jag inte en enda människa som kollar på den serien? I feel so alooooooooone!
 


Kan jag få alla dessa?

 


En av anledningarna till varför National Treasure är så bra är för Riley


 
 
Och för att filmerna bara är så jävla bäst helt enkelt. Tvåan är min favorit. Vet inte varför, Sean Bean är fan med i första. Men jag föredrar den andra av någon anledning.
 

 

Fail

Jag skulle skriva om typ 3 olika grejer för att lägga upp i intressant fakta kategorin men kollade på en massa Bad Girls Club istället, och nu har jag ingen lust att skriva om nån intressant fakta.
 
 
Bad Girls Club är så otroligt jävla underhållande.
 


Reservoir Dogs

 
Loves it.
Har inte sett den på evigheter! Men bestämde mig för att kolla idag.
Michael Madsen är så jäääävla het i den.
 
 


Svar

 
 


Idag kom det in någon som förstörde min dag. Lite.

En snubbe jag gick i samma skola som i högstadiet. Jag absolut hatar varenda människa därifrån. Förutom kompisarna då. Men det var så många som gav mig ett helvete, och han var en av dom. Och det är klart han känner igen mig och säger "hej elin" med den där tonen... Ni vet, "heeeeeeeeej".
Fuck off.
 
 


Ni får ursäkta min intressanta fakta

Det är en sån där jag snott från mig själv som jag skrivit för läääääänge sen. Vet inte ens när eller varför. Men det måste varit nåt med skolan. Anyways. Jag bara klippte ner den lite. Men det kan vara lite intressant att lära sig om månen! Jag orkade inte skriva om nåt nytt, men tyckte det var dags att lägga upp nåt.
 
 

 

Intressant fakta: Månen

Nu när du läser detta så rör sig månen bort från oss. Varje år så tar månen lite av jordens rotationsenergi, och använder det för att driva sig bort ungefär 3,8 centimeter högre upp i sin bana. Forskare säger att när den formades så låg månen ungefär 22 530 kilometer borta från jorden. Den ligger nu mer än 450 000 kilometer ifrån. Hur gammal är månen egentligen? Genom att ha utforskat åldern på månstenar så vet vi att månen är ungefär 4,6 miljarder år gammal, eller ungefär lika gammal som jorden. Det sägs att månen skapades när en sten lika stor som mars krockade in i jorden, kort efter att solsystemet började formas cirka 4,5 miljarder år sedan.

Månen är ungefär en fjärdedel av jordens storlek och massan är ungefär en åttiondel av Jordens massa. Din massa här på jorden skulle vara exakt samma om du stod på månen, men inte din vikt. Om du väger 60 kilo här på jorden så skulle du väga ungefär 22 kilo på månen. Så nästan två tredjedelar av din vikt försvinner.

Månen har ingen atmosfär och inget globalt magnetiskt fält heller. Men det är genom atmosfären som ljud och ljus färdas. Detta betyder att man inte kan höra någonting på månen. Himlen är alltid svart för att ljus inte kan spridas, till skillnad från jorden där ljus sprids och ger himlen en blå färg och på Mars där det sprids genom en tunn atmosfär och ger himlen en röd/rosa färg.Siiiimonnnn vad gör du i Game Of Thrones??

 


The Boy In The Striped Pyjamas

 
I Tyskland under Hitlers regerande finns det en 8-årig pojke, Bruno,  med en soldat som pappa. De flyttar ut till landet, och från sitt fönster kan Bruno se en "bondgård" med konstiga människor. De alla går runt i pyjamas. Han går dit för att undersöka och hittar en pojke som sitter för sig själv. De börjar prata, och blir genast kompisar. Bruno kommer dit nästan varje dag med mat och saker de kan leka tillsammans med. Men Bruno börjar sakta förstå vad som faktiskt händer i denna "bondgård" och varför alla går runt i pyjamas med olika nummer.
 
"A story of innocence in a world of ignorance" säger typ allt. Bruno är så oskyldig och förstår inte varför judarna är så annorlunda från alla andra, varför de är så "onda" och varför man inte ska gilla dom. Han tycker att alla är likadana och jämlika. Vilket är rätt. Filmen är söt och oskyldig och hemsk. Man får se soldaternas sida istället för judarnas sida, och båda är ganska hemska. Judarnas är såklart hemskare, men ingen av dom är lyckliga. Och när Bruno bara vill leka och göra något för att hjälpa till, händer det värsta som kan hända.
När jag kollade på filmen satt jag nästan och väntade på slutet för jag visste vad som skulle hända. För Bea berättade. Och neeeej, det är inte ditt fel Bea, filmen förstördes inte! Jag ville att du skulle berätta vad som hände, det var anledningen till att jag ville se den.
 
 


JAG HADE TOTALT GLÖMT BORT ATT MERLINATURAL FAKTISKT HÄNT!

 
Typ. Det är inte Excalibur som Dean försöker dra ur stenen, men jävligt nära.
 


Förutom att ha plågat mig själv med Merlin idag, så har jag städat upp bajs

Bokstavligen. Katten var lös i magen, och hade bajs kvar i svansen och rumpan så jag försökte duscha henne men det gillar hon INTE. Skitjobbigt var det. Jag stängde in oss på toaletten så hon inte kunde springa ut, men det är klart att hon sprang ut ur DUSCHEN så hela badrummet var blött. Sen när jag var klar med det var jag tvungen att gå runt och kolla om hon bajsat ner huset. Men som tur var fick jag reda på att hon var lös precis efter att hon varit på toa så det var bara lite på golvet. Men jag moppade hela huset. Ifall att.
 
Nu ligger hon och myser i solen.
 
 
Stackarn. Inte hennes fel att hon var lös i magen...
 


Idag har jag torterat mig själv

Genom att kolla på Merlin.
 
Och inte bara några random avsnitt, nej, jag kollade om från början på säsong 5. Vilket är deras sista säsong. Ever. När dom fortfarande är lyckliga och allt är bra. Innan allt går åt helvete.
 
Men några skratt fick jag i alla fall. Som den här scenen:
 
 
 
Och den här:
 
 
 
Och den här:
 
 
Och den här:
 
 
 


Nu är jag så jävla trött

Jag, mamma och pappa satt och glodde på The Hobbit, mamma klarade inte av att stanna uppe så hon gick och sov efter typ halva filmen, nu ligger pappa och sover och jag håller på att somna. Det är väl inte särskilt sent för de flesta, men jag som har problem med att sova är alltiiiiiiiiiid trött.... Vilket är skumt. Jag är alltid trött men kan aldrig sova. Hur fan funkar det. Jag har svårt för att somna, och när jag väl somnat vaknar jag några gånger under natten.
Anyways. The Hobbit. Martin Freeman. Aidan Turner. I like. Pappa liked. Mamma kommer like.
 
 
Jag orkade inte leta efter en fin bild som har både Bilbo och Kili så ni får Kili och Fili istället.
Good night.
 


Liam Neeson och Alan Davies på Graham Norton

 
Den här intervjun är så jävla rolig
 


The Hobbit är ute nu!

 
Lilla jag visste att den skulle komma ut idag så jag var redo att dra till ica!
FILMKVÄLL! Måndagsmys!
 


For A Good Time Call...

 
Lauren och Katie är totala motsatser till varandra men båda har något gemensamt - de har inte råd att bo själva i dyra New York. Så en gemensam vän presenterar dem för varandra och det visar sig att de träffats förut. En händelse som gjort att de hatar varandra. Men de båda väljer att försöka ignorera det, och flyttar ihop. Efter ett tag får Lauren reda på att Katie jobbar som en telefonsex operatör, och kommer på en bra affärsidé de kan jobba med tillsammans. De båda öppnar deras egna linje för telefonsex.
 
Jag har alltid haft så otroligt svårt för sex-komedier. Jag är mer ett fan av "klassiska" komedi filmer - som faktiskt har humor. Vissa sex-komedier kan funka, men oftast inte. Inte för mig i alla fall. Den här var inte särskilt rolig, men den har verkligen haft mixade recensioner. Det är en film man antingen älskar eller hatar, det finns inget mitt emellan. Det är en film om vänskap och sex. Själva vänskapsdelen av filmen var helt okej men väldigt svag. Jag tycker inte att de lyckades så bra med den delen av filmen, de kunde gjort så mycket på ett annat och bättre sätt. Som första gången de träffades på den där festen. De kunde ha gjort något helt annat för att de skulle hata varandra, det där var så svagt och dåligt. Jag kan sitta här hela dagen och skriva om vad de kunde gjort bättre. Men den fick två stjärnor i alla fall, vilket är 4 av 10. Så det är inte den absolut sämsta filmen jag någonsin sett. Men den var inte bra.
 


ÅH JAG VILL KOLLA PÅ FILM OCH SERIER MEN SIDAN FUNKAR INTE

 
Jag får verkligen som jag vill idag
 


Uppdatering:

I snöstormen.*insert pissed off GIF here*


Vad irriterad man blir

Vi skulle käka vanlig mat som en vanlig familj, och pappa behövde handla så jag tänkte "bra då kan han fylla på mitt busskort när han ändå är där" men så visar det sig att denna tjockisfamilj tänker beställa hem pizza istället. Så jag, som har mens, behöver duscha, känner sig fet och äcklig, blir FÖRBANNAD för jag vill inte ha pizza. Jag måste fylla på mitt busskort. Jag vill inte gå ut bland folk. Nu måste jag dra upp till ica själv och fylla på mitt busskort. Jag måste klä på mig. Och sminka mig. Gå ut bland folk med mitt fula finniga ansikte, mitt flottiga äckliga hår. Och med en dålig attityd. Fyfan vad pissed jag blev nu.
 


10 Years

 
En massa gamla vänner träffas igen efter 10 år på sin high school reunion och pratar om gamla minnen och vad dom gör nu.
 
Jag visste inte hur jag skulle skriva handlingen förutom att det var en high school reunion, för det var ingen början, mitten och ett slut utan allt var bara en 'mitten' genom hela filmen. Det var inget stort som hände, det var bara småsaker lite här och där som hände. Den var inte speciellt rolig heller, men ganska söt om man orkar kolla på hela. Jag gillade speciellt två saker, men vill inte avslöja för mycket om det är någon som bestämmer sig för att kolla på den. Men den sista halvtimmen kan man säga, när han musikern spelar sin låt. Man måste sett hela filmen för att gilla när han uppträder, och den andra grejen jag gillade. Som jag inte kan förklara utan att avslöja.
Sammanfattning: Ganska söt, lite romantisk, inte speciellt rolig. Eller intressant.
 


I have seen things you wouldn't believe

 
Nya Doctor Who avsnittet var helt okej, jag har fortfarande svårt för Clara men jag har märkt att de flesta har det, så jag är inte ensam om det i alla fall!
 


Nu såg man Azazel också!

 
Vampire Diaries, Heroes och Supernatural samlas tillsammans i Lost.
 


Jag bestämde mig för att börja kolla på Lost

Och helt plötsligt är Damon där!
 
 
Random! Sen hittade dom Matt i ett flygplan!
 
 
Men han fick inte leva länge.
 
Så det är som en sorts sci-fi eller fantasy serie? För jag vet att det är nån svart dimma sen, och jag har hört nåt om isbjörnar. Och det var nåt stort som nyss dödade Matt (vet inte vad hans karaktär hette, om han ens hade nåt namn).
 


Katten sket nästan på sig när jag startade dammsugaren

Hon försökte springa förbi men ramlade nästan omkull för hon fick sån panik hahaha
 
 
 
Jag borde inte skratta men ni skulle sett haahahahaaaaaaaaaa!!!!!!
 
 


Hur ond och elak Crowley än blir, kommer han alltid vara min man

 


När fan ska dom få ut Adam ur helvetet?

Det är som att han aldrig existerat. Han är deras brorsa for fucks sake!!!
 
 
Dom får ut Bobby (thank god) men dom tänkte inte ens på Adam? What? Han har varit där MYCKET LÄNGRE och det är deras fel att han är där. Är inte han fortfarande instängt med Lucifer och Michael? Stackarn.
 


Är jag den enda som ser att Dean och Benny klart och tydligt är kära?

 
Det där är inte vänskap. Det är kärlek. Stackars Dean, han vet inte vem han ska välja mellan Benny och Cas. Han passar bättre ihop med Benny. Okej jag ska sluta med gay-snacket. Men det är sant.
 


Oj då la inte jag upp nåt igår?

 
Vad fan höll jag på med? Jobbade... Sen... tv spel... ah.. det förklarar saken....
 


Svar

 
Men det är ju sånna där man redan sett :(
Om det finns några liknande, lite mindre kända kanske...........
 


Undra om man kanske ska glo på Stand By Me...

 
Älskar den filmen... Jag vill se fler liknande, men vad fan ska man söka på liksom. 80-tals feel-good film? Om någon vet någon liknande denna, och typ Goonies, Ferris Bueller och bara andra bra 80-tals och 90-tals filmer... Kommenteraaaaaaaaaaa....
 


Jag och Michael delar samma dröm

 


BIG GORILLA-WOLF MOTHERFUCKERS

 
Jag uppskattade inte den här filmen lika mycket när jag först såg den. Men nu älskar jag den.
Attack The Block. Recognizeeeeee.....
 


Varför är jag en sån här människa

Jag sitter och halvkollar på VH1 Classics i hopp om att dom kanske visar något med Savage Garden. Fast jag börjar ge upp nu. Men något skumt är att dom inte ens spelat Queen. 'sup with that?
 
 


Svar

 
 
Nejjj det hör jag inte så ofta, förutom från mammsen, min kompis och hennes mamma hehhhh...
 


Vad lång Bröderna Grimm var. Den tog precis slut.

Nu är det dags för Veronica Mars.
 
 


Jag fick nästan en komplimang idag

Eller jag tror det var på väg mot det hållet i alla fall.
 
En snubbe och hans kompis kom in, så kollade en av dem på mig lite överraskatt och frågade "är du ny här?" så svarade jag "ganska". Då frågade han tillbaks "hur ny?" och jag svarade "nåt år kanske". Sen sa han, tills hans kompis avbröt, "ETT ÅR?? Fan då borde jag kom-" eller nåt liknande när hans kompis avbröt. Eller är jag så jävla egoistisk som tror att det var på väg mot det hållet? Vad var han annars på väg att säga?
 
Anywaysssssssss...... Man kan ju alltid hoppas. Fast jag hatar att få komplimanger på jobbet egentligen. Det är lite awkward/pinsamt. För vem fan gör så. Ger den som står i kassan en komplimang om utseendet. Skumt.
 


Nää... Ska man kolla på Alice kanske?

 
Okej, you convinced me.
 


Hur kommer det sig att varje gång jag ska kolla på Bröderna Grimm så stänger jag av den halvvägs?

Eller innan. Jag fattar inte varför. VARJE gång jag ska kolla på den orkar jag inte se klart. Det är som att jag aldrig är på humör för den filmen. Jag vet inte om jag ens sett klart den. Någonsin.
 
Nu är den igång medan jag skriver det här. Pallar inte kolla.
 
 


Nya Doctor Who

Äntligen glodde jag, och jag blev väl inte direkt besviken, men det var inte det bästa avsnittet de gjort. Men den nya öppningen är fin.
 
 
Och doktorn var söt i sin munk-frisyr. Han borde vara en munk lite oftare.
 
 


Eden

 
Den unga studenten Hyun Jae och hennes kompis går en kväll till en bar med falska ID. De blir bjudna på en varsin shot av en ung man vid baren. Han och Hyun Jae börjar prata, och hon får sedan skjuts hem av främlingen. Men han är inte som hon trodde, och hon finner sig själv mitt i en organisation som har hand om människohandel. Men hon smider snart en flyktplan som sakta men säkert går som hon planerat.
 
Löst baserad på den sanna historian om Chong Kim, som blev kidnappad och såld som sexslav i mitten av 90-talet. Man kan aldrig säga att en sån här film är dålig eller tråkig. Om den är det ska man vara glad. Och man ska vara glad att det inte är en själv det handlar om. Men filmen var intressant, man ville se exakt vad hennes plan var, och hur skadad hon blivit av hela situationen. Det enda jag inte riktigt "gillade" var att man inte riktigt fick veta hur långt det gått sedan hon kom dit. När man ser på filmen verkar det som ett par månader, men det är egentligen ett par år. Sen hade jag gärna sett vad som hände när hon kom hem till sina föräldrar. Och hur det gick med den andra tjejen. Jag ska inte avslöja för mycket.  Men filmen var bra, jag hade inte direkt några förväntningar, jag visste bara vad den skulle handla om och tyckte det kunde vara intressant. Lite smått långsam kanske, men ändå underhållande och intressant. Man hölls kvar.
 


Jag vågade åka till stan idag

Men eftersom jag alltid har sån tur fick jag ett GAMMALT tåg. Jag som har fått ännu mer ångest över folk nu för tiden, har jääävligt svårt att åka tåg. Speciellt gamla. I vintras när jag skulle åka och handla julklappar fick jag också ett gammalt tåg men var tvungen att gå av halvvägs in till stan på grund av ren panik. Men idag lyckades jag åka hela vägen! Framgång! Tåget hem var mycket skönare, inga folk alls.
 
 
Ahh och jag träffade Bea när jag var där också! Vi gick till sci-fi bokhandeln. Jag hittade en fin mugg.
 
Så. Mission accomplished.
 


Oh my sweet Doctor

 
Det är på gång! Kommer i november, men det är på gång!!!!!!
 
Tionde och elfte doktorn tillsammans!
 
 


Intressant fakta: The last jew in Vinnitsa

 
Denna bild hittades i en tysk soldats fotoalbum och beskrivs som "den siste juden i Vinnitsa".
År 1941 på den 16 och 22 September hade alla judar i området samlats för en folkräkning, men sköts istället ihjäl, och begravdes i massgravar som tyskarna hade grävt. Judarna fick gå i grupper och tvingades ta av sig sina kläder och ställa sig i ett led framför ett av de uppgrävda dikena. Bakom dom gick sedan en soldat och sköt dom en efter en i huvudet. Sedan fick nästa led gå fram och kasta klorkalk på kropparna då vissa fortfarande rörde på sig, och fick sedan gå och ta av sig kläderna och uppleva samma sak de nyss såg.

Man vet inte så mycket om denna specifika bild, förutom att det står 'The last jew in Vinnitsa' på baksidan.
 


Nu har jag äntligen fått min lön

 
Jävla påsk. Alla dagar var fan röda dagar så jag kunde inte få mina pengar.
Men nu är dom här.
And I'm spending it all.
Eller inte.
 


Jag tror jag drucking för mycket Pina Colada mix

 


Igår försökte jag kolla på Passion of The Christ

Men var tvungen att stänga av när det kom en scen med skitläskiga ungar. Nu när jag är själv hemma blir jag jäääävligt paranoid och creeped out om jag ser nåt sånt. Speciellt på kvällen. Precis när man ska sova. Och bor vid en åker och en skog. Jag tänker inte ens leta upp en video eller bild på dom. Ni får utforska saken själva. För det börjar bli sent nu. Eller det ÄR sent. Och mörkt.
 
 
Läskiga barn är typ det värsta jag vet.
 


Den enda alkoholen vi har hemma är Pina Colada mix

Så jag sitter och dricker det för att kunna somna lättare. Sorgligt, I know.
 
 
Gott som fan är det i alla fall.
 


Jim Parsons är så jävla söt

 


Skitungar

Idag kom det in två flickor som skulle köpa godis. De sa att jag var jättefin, speciellt mitt hår och min tröja hahaha. När de skulle betala hade de en 50-lapp men godiset kostade 68 kr. Så det är klart att jag inte kunde säga nej... Vilket betyder att jag fick betala 18 kr från min egna ficka.
Det är som att betala 18 kr för en komplimang. Eller tre då, mitt hår och min tröja. Fast dom var två stycken så det blir typ 6 komplimanger. Eller inte.
 
Men en av dom har varit inne i butiken förut, och när hon kom in och jag sa hej sa hon "ÅÅÅH hej!"
 
 
Men nästa gång tänker jag fan inte bjuda på 18 kr...............
 


Nu har jag sett sista Queer As Folk avsnittet

 
Sämst men bäst på samma gång!
 
Det negativa:
Justin och Brian gifte sig inte
Justin drog till New York
Ted blev tillsammans med BLAKE. Har alltid hatat Blake, men han bryr sig om Ted i alla fall
Emmet och Drew blev INTE tillsammans
Emmet och TED blev inte tillsammans. Dom är så perfekta tillsammans, jag fattar inte.
 
Det positiva:
Michael och Ben adopterade Hunter (officiellt)
Brian bestämde sig för att öppna Babylon igen
Ted hittade kärleken
Justin följde sin dröm
Det slutade lyckligt med alla dansande inne på Babylon, vilket betyder att allt kommer fortsätta vara bra
 
 
 
Aj mitt hjärta..... Vad glad och ledsen jag är nu
 


Argo

 
När den amerikanska ambassaden i Teheran, Iran blir stormad under den iranska revolutionen passar de på att ta ett antal amerikaner gisslan. Men 6 stycken lyckas rymma utan att någon märker, och tar skydd i ett hus som "gäster". Den amerikanska CIA agenten Tony Mendez har en galen plan som ska få hem dom: han låtsas vara en filmproducent som letar efter platser att filma, och har allt som behövs för att få alla att tro att dessa 6 människor är hans filmteam.
 
De första 10-15 minuterna var jag inte särskilt intresserad för det var så mycket att förstå, och jag är dum så jag förstog inte så jätte mycket. Men när jag väl fattade vad filmen skulle handla om blev jag mycket mer intresserad. Den var spännande, intressant, hjärtvärmande, hemsk och smart.
Och mot slutet satt jag bokstavligen så här:
 
 
Så den borde ni se.
 


RSS 2.0