Tyvärr är det såhär jag hittar "nya" och "moderna" låtar

 
Jag lyssnar aldrig på radio.....
 


HAH!

Fan vad länge jag tänkt på att Sal liknar nån! NU KOM JAG PÅ!
 
Han ser ut som fucking karate kid!!!!
 
 
 
Ahhh... Okej då behöver jag inte tänka mer på det.
 


Random hotness

 
Gerard Way
 

 

Kill me NOW

James Franco håller på med/har precis gjort en film om Sal Mineo (yayyyyyy)
MEN. Det här är skådespelaren som spelar Sal:
 
 
Jag vet att jag har skrivit nåt om det här förut, men jag känner att jag behöver skriva det igen... Han är säkert superduktig, jag har aldrig sett något han är med i, men HAN SER INTE UT SOM SAL. Vissa kanske inte tycker att sånt är viktigt, men hela grejen med Sal är att han såg så otroligt söt och oskyldig ut med sina stora ögon och putiga läppar och pojkiga utseende.
 
 
Ser ni nån likhet ALLS? Because I don't.....
 
 
Vi får se hur det blir.
 


Oh...

 
 


Jag har inte spammat Merlin på ett tag

Jag ska se vad jag kan göra åt saken
 
 
 

 

Fuck you Gwen

 
I'm not amused.
 

 

The Adjustment Bureau

 

David Norris står inför en plats i USAs senat när han träffar Elise och de blir hopplöst kära inom några minuter. Även om de är ämnade för varandra, så finns en större makt som inte vill att de ska vara tillsammans, och ordnar så de förlorar kontakten. När ödet fortsätter få dem att träffas måste denna större makt ta till lite mer extrema åtgärder.


Den här filmen har legat i min hylla i typ ett halvår nu, så jag tänkte att det kanske var dags att faktiskt kolla på den.  Den kändes lite jobbig och "hoppig" när den hoppade med tre år senare, 11 månader senare osv. Och sen allt det där med dörrarna, och att de förlorade kontakten hela tiden och hittade varandra hela tiden, det kändes lite jobbigt. Som att de ville att det skulle kännas komplicerat på ett bra sätt, men jag tyckte att det blev lite sämre. Annars var det en annorlunda romantisk thriller. En sån där som lämnar huvudkaraktären med ett dilemma: ska vi få våra drömmar bli uppfyllda utan varandra, eller ska hon och jag få leva tillsammans och ingen av oss får våra drömma uppfyllda.

 

 

Whaaaaaaa

Jag såg säsongsavslutningen av Orange Is The New Black. DOM KAN INTE BARA LÄMNA DET SÅDÄR! Jag måste få se vad som händer ohhhh my godddddd
 
 


DOKTAHHH

Ska vi kolla på lite Doctor Who? Yes... I think so....
 

 


You know what

Jag har lyssnat på One Direction typ hela dagen
 
Samma 5 låtar för det är dom enda jag har
 

Fast jag har lyssnat medan jag städat, men i alla fall.
 


Alltså dom här två

 

 

Intressant fakta: Big eared midget

På tidiga 1900-talet när Cayetano Santos Godino bara var 16 år gammal terroriserade han Buenos Aires och blev kallad "big eared pest" eller "big eared midget". Han var skyldig för mordet på 4 barn, misslyckade mord på 7 andra och han brann ner 7 byggnader.

År 1912 blev han anklagad för många brott, som mordet på 13-åriga Aurora Laurona som hittades mördad i ett övergivet hus den 26 januari, och 5-åriga Reyna Vainicoff vars klänning han satte eld på, vilket hon ett par dagar senare dog av. Han satte eld på en tågstation, försökte kväva 8-åriga Roberto Russo, började misshandla Carmen Ghittoni som kom undan med mindre skador tack vare att en polis såg och stoppade händelsen, han kidnappade Carolina Neolener men misslyckades när hon skrek och grät och blev räddad av en granne. Lite senare under året satte han eld på två stora skjul som snabbt släcktes. Den 3 december samma år såg han lilla Jesualdo Giordano som lekte utanför sitt hus. Han erbjöd pojken godis om han följde med  honom. När han gav pojken lite godis, och sedan lovade mer, tog han med honom till ett litet övergivet hus. När de var inne slängde Godino pojken på golvet och misslyckades först med att kväva honom med sitt bälte, så han skar det och band pojkens armar och ben. Han började slå honom, och lämnade huset för att leta efter en spik att hammra in i pojkens huvud, men såg sedan pappan som letade efter sin son. Godino sa att han inte sett honom, och gick tillbaks till huset. Efter att han hammrat in en spik i pojkens huvud gömde han kroppen, som hittades av pappan några minuter senare. Tidigt nästa morgon blev han tagen av polisen och erkände alla sina brott.
Innan detta år av många olika brott, hade han begått många andra. Han begravde en liten flicka levande i ett dike efter att han inte lyckats kväva henne, han brände en bebis ögonlock med en cigarett, misshandlade en 18 månader gammal flicka med en sten i huvudet, puttade in en 2-årig pojke i taggiga buskar, han försökte dränka en annan 2-årig pojke, och han brände ner två hus, ett tegelbruk, en station full md spårvagnar och en annan byggnad.

Från år 1913 till 1944 då han dog under märkliga omständigheter satt han inne på ungdomsanstalt och vanligt fängelse. Under denna tid försökte han döda ett par andra intagna, han blev misshandlad och dödade två katter.Jag hade totalt glömt bort att James Deans framtänder var lösa

 
Han brukade skoja med folk och typ ta ut dom och lägga på bordet och liknande.
 
Där har ni en liten intressant fakta.
 

 

I just died

 


Den Lilla Sjöjungfrun kommer ut på dvd i slutet av september!

 
 
Taggad!
 
 
Då har vi bara 101 Dalmatiner och Törnrosa kvar då!
 

 

Random hotness

 
Paul Wesley
 

 

Jag längtar tills Percy 2 kommer på dvd

 
Jag orkar inte skriva Percy Jackson: Sea Of Monsters så jag säger bara Percy 2. Om det är okej.
 


Fan vilken jobbig dag

Det är så otroligt jobbigt att vara tjej ibland... If you know what I mean.... Jag fick slänga i mig två Alvedon innan jag gick till bussen, jag vet inte om dom hjälpte men jag dog inte i alla fall.
 
Hoppas det blir bättre imorrn.
 
Sorry för dåligt med uppdateringar.
 
Fast ingen bryr sig egentligen. Men sorry i alla fall.
 


REBELLLLLLLLLL

Om ni orkar vara uppe från 00.20 till 02.10 och har TCM så kan ni kolla på Rebel Without A Cause!!!! Den är igång nu också men det är typ 20 minuter kvar....
 
 

 

Får jag babbla om Sal Mineo lite snabbt?

Nu när jag läser min bok så ser jag lite småsaker som fastnar i mitt huvud.
 
Jag läste om när han var på en av hans filmpremiärer och att när han hade kommit lite tidigare och tittade ut genom fönstret så var ingen där, men nästan gång han kollade ut var det typ 8000 människor som kom bara för att se honom, och att efter ett par timmar kom polisen och fick göra en liten gång åt honom. En av poliserna undrade om han ville stå uppe ovanför teaterns ingång så han kunde se ut mot alla och vinka utan att bli ihjältrampad, men han sa nej "jag är inte tillräckligt viktig för det" så han hittade något mindre att stå på. Och sen kommer det här citatet:
 

"I was crying and couldn't control my emotions. I started mumbling about my gratitude, and then the police lines broke. My clothes were ripped and after it was all over you couldn't recognize me. It was just wonderful."

 

Hur kan man inte älska en sån positiv människa???? Som trodde att han inte var tillräckligt viktig eller att ingen brydde sig tillräckligt, men sen kommer 8000 människor och ALLA vill ha en bit av honom! Och han får alla sina kläder förstörda och säkert en massa jävla blåmärken och skrapsår, men han tycker att det är fantastiskt!

 

 

 

Now You See Me

 
Magigruppen som kallar sig själv för The Four Horsemen gillar att chocka och gå till det extrema. När de lyckas använda sitt trick till att råna en bank tvärs över världen och sedan få pengarna att regna över publiken blir FBI inblandade, men för agenten Dylan Rhodes blir det inte lätt att jaga fyra väldigt smarta och påhittiga illusionister som älskar att använda sig av det de kan bäst: magi.
 
Filmen hade många smarta lösningar till saker, och när man trodde att man visste vad som hände så får man reda på att det var tvärt om. Det var mycket frågetecken och illusioner, som förväntat, men också mycket action med biljakter och jagande bland folktäta publiker. En smart film helt enkelt. Väldigt underhållande. Även om jag inte riktigt gillade twisten mot slutet så valde jag att se förbi det. Och acceptera det. För det var en annan twist som jag blev glad över. Så det jämnade ut sig.
 
 

 

Jag sitter och halvkollar på VMAs

Och jag har absolut ingenting mot Miley Cyrus, men Miley...
 
 
That's enough. Hon bara juckar och sticker ut tungan hela tiden.
 
Visst om hon gör det i sin video för det har lite med saken att göra typ "vi gör vad fan vi vill och skiter i vad andra tycker" men det har redan blivit gammalt och det börjar bli löjligt.... Så... Snälla sluta.
 

 

Det här måste vara en av de roligaste gifs jag någonsin sett

 


SNÄLLA KAN JAG FÅ

SNÄLLA KAN JAG FÅ
 
 
SNÄLLA KAN JAG FÅ
 
 


Bebisar

 
 


Fan vad jag längtar

 

 

Nu önskar jag att jag hade satt i Sabrina istället

Min film är typ slut, så jag hinner se ett par avsnitt, men jag vill KNARKA det nu.
 
 


Jag är lite på sånt här humör just nu

 
 

 


Oh snap

Jag glömde visa vad min katt gjorde på min arm
 
 
 
Jag tog med henne på äventyr i skogen som ligger precis vid vårat hus, vi gick inte långt men när jag bestämde att vi skulle gå hem igen ville hon inte, så jag lyfte upp henne. Och så hände detta. Det ser faktiskt inte så jättefarligt ut men bilden fångade inte upp allt... Jag fick tre någorlunda djupa rivsår. Tack liksom.
 

 

Ibland är det en förbannelse att äga många filmer

Jag kan stirra på min hylla i en timme utan att hitta nåt att kolla på. Antingen vill jag se 10 filmer eller sp hittar jag inte en enda film jag vill kolla på.
 
 
Så nu glor jag på Horrible Bosses. Igen.
 

 

Random hotness

 
Legolas (min första kärlek, förutom alla medlemmarna i alla då existerande pojkband)
 

 

Jag känner mig så tjock och ful

Men har en hel godispåse och en halv Ben & Jerrys kvar som ingen annan kommer äta upp.
 
Nu måste jag äta annars är det slöseri med pengar
 
 
Great.
 


Tack till Orange Is The New Black

Nu vet jag att en halvtimmes promenad om dagen kan hjälpa mot ångest. Jag har aldrig tänkt på att man kanske ska googla skiten och se vad man kan göra åt saken... Men nu kom jag hem efter en svettig halvtimmes promenad iallafall.
 
 


Så nu har jag kommit in en bit i min ÄLSKADE Sal Mineo bok

Men börjar bli liiiiite irriterad på grund av en liiiiiiiiten sak... Nu är jag där Sal fick en roll i Rebel Without A Cause med James Dean och Natalie Wood. Men det var typ två eller tre hela sidor om VEM SOM HADE SEX MED VEM och om att James Dean hade sex med killar och att VISSA säger att Jimmy var gay, VISSA säger att han var bisexuell och VISSA säger att han var straight. Och att Nat hade en affär med regissören och det ena och det andra och bla bla.... DET ÄR EN BOK OM SAL, INTE OM ALLA SKÅDESPELARNAS SEX LIV. Liksom...
 
 
Men men.... Jag slänger in den här gifen:
 
 
Bara för att den har LITE med saken att göra. Dom är så söta att jag nästan bajsar i byxan...
 

 

Det börjar bli sent men IDGAF

Jag tänker kolla på Horrible Bosses igen.
 
 
 
 


Orange Is The New Black

Så jag har börjat kolla på den här serien (fuck, en till serie) och den verkar bra hittills, jag är bara på fjärde avsnittet men man fattar vad det handlar om. Jag gillar inte huvudrollen särskilt mycket men det är kul i alla fall. Dessa två är mina favoriter:
 
HAHAAAAAAAA Crazy Eyes! Hon är så jävla rolig!!!
 


Svar

 
Jag var tvungen att kolla in det klippet haha! Michael Buble verkar fett skön, jag gillar honom. Fast jag lyssnar inte på hans musik, men jag har sett honom lite här och där och han verkar vara en kul snubbe!
 
 


Intressant fakta: Yang Xinhua

 

 
Yang Xinhua mördade 67 människor under tre år, och är fortfarande en av Kinas värsta seriemördare. Han började mörda år 2001 tills han fångades och avrättades år 2004. Han använde sig av hammare och till och med en köttyxa för att mörda hela familjer. Man vet inte mycket om hans motiv, men han sa en gång att hans flickvän gjort slut med honom och han ville "hämnas mot samhället". Innan morden hade han varit häktad för våldtäckt och rån, och började med morden efter att han släpptes år 1999.
 
 

 

FUCKING SHITBALLS vad kallt det är ute!!Random hotness

 
Kellin Quinn
 


Lyckad dag

Förutom att jag vaknade halv 5 och inte kunde somna om, men annars så!
Morgonprommis, dusch, mys ute i solen med katten, MIN BOK KOM, det fanns lunch hemma (väldigt ovanligt), köpte två nya tröjor samt ringar och nagellack, bio med Bea och såg Percy som jag inte alls trodde jag skulle få se på bio med någon. Sååååå yeahhhhh........ Det är i alla fall en lyckad dag för mig.
 
 


Percy Jackson: Sea Of Monsters


När halvblods lägret blir attackerat och förlorar sin skyddande sköld, ger sig Jackson, Annabeth och Grover ut på uppdrag till Monsterhaven för att hitta det gyllene skinnet som förhoppningsvis kommer läka trädet som håller skölden, men en halvblodig gammal kompis kommer tillbaks och är också ute efter skinnet, men har inte samma planer.
 
Fin handling det blev men whatevssss. Personligen gillade jag filmen, den var precis som den första och hade en massa humor, spänning, söta ögonblick, klassiska myter och legender med grekiskt ursprung som alla gudarna och cykloper osv osv osv osv. Me likey. Jag orkar inte skriva mer. Men bra! Var den! Kolla på den!
 


Nu ska jag på bio med lilla Bea

 


Svar

 


Det här blir sista gången på ett tag som jag får kolla på The Fall

 
Nu måste jag lägga av med detta knarkande av filmer.
 

 

MIN BOOOOOOOOOK

 
DEN KOM IDAAAAAAAAAAAAAAAG
 
När jag såg den där gula jävla bilen köra förbi mitt hus tänkte jag IDAG ÄR DAGEN, IDAG ÄR DAGEN.
And it was!!!!! Den är så fiiiiin och det finns fina bilderrrrrrrrrrr!!!!!!
 
Satan i gatan!!
 
 


Nu jävlar ska jag bli tjock

Pizza till middag, sen har jag köpt en massa jävla godis och glass.
 
Jag kommer säkert få en hjärtattack.... Äh, det är det värt.
 
 


Varför fick Pushing Daisies bara två säonger för...

 


OCH NU KÄNNER JAG ATT DEMONERNA BÖRJAR KOMMA

Mamma sa nyss att min moster berättade att min kusin på 10 år sprang hem och grät från skolan för att nån skitunge hade gett honom en "wedgie" i matsalen. Alltså jag blir snurrig för jag blir så arg. Jag har ju problem med humöret, så när något händer som gör att man faktiskt blir arg - då blir jag ARG. Oooooooooooooooooooh loooooooord give me the strength to not bash that kids face in........ Jag skiter i att han är 10..... eller hur gammal han nu är...
Det är mobbning. Oavsett vilken ålder så accepterar jag det aldrig.
 
 


Satan vad trött jag varit idag

Jag blev tvungen att sova en extra halvtimme för att jag inte kom upp ur sängen.
 
Ughhhhhh och tråkig dag på jobbet också. Nån som minns om den där creepy leverans gubben som jag var tvungen att säga till min chef om att han gjorde mig obekväm? Eller jag kanske aldrig skrev det här... Anyways. Nu önskar jag nästan att jag inte sagt nåt till min chef, för den där gubben skulle komma idag, och varje gång han ska komma säger min chef "din kompis kommer idag" och jag tänker "what vilken kompis, vadå vad händer" så säger han aa... HAN.
 
 
Han kom inte. Tack gode någon.
 


Den här boken kommer bli min död

Jag beställde TRE saker på amazon sist: Malcolm In The Middle, Pushing Daisies och MIN JÄVLA SAL MINEO BOK. Efter en vecka kom Malcolm. Idag kom Pushing Daisies. VART. Är. Min. Bok.
Varför är det så otroligt svårt att få tag i den här boken?
 

It better be worth the wait.
 


Hur normala människor dansar:

 
 
Hur jag dansar:
 
 


Classic Will & Grace

 

 

Dags för jobb i nya skor

 
 


Horrible Bosses

 


Titta vad jag har i mitt tak

 
 


The Purge

 
Året är 2022 och brottsligheten har minskat drastiskt. Under en hel natt varje år har man ordnat så att under 12 timmar är allt lagligt. Om man vill lätta på trycket och kanske ta kål på chefen, eller din svärmor, få tag i den där stora plasma tvn du inte har råd med, då är det bara att passa på under den här natten. Men var försiktiga - polisen, ambulanser och brandkåren går inte att få tag i på under dessa 12 timmar.
En familj som valt att inte ta del av denna aktivitet har inte så mycket tur då sonen väljer att hjälpa en ung man som är skadad och behöver trygghet, och människorna som är efter honom ser vilket hus han sprang in i. Nu har de ett val: släppa ut främlingen och låta mördarna få ha kul, eller hjälpa honom och riskera att hela familjen blir våldsamt mördade. Valet är svårare än de trodde.
 
Det var en originell och sjuk idé, men framförandet kunde varit bättre. Allt började för snabbt vilket gjorde att det pågick för länge och nästan blev lite tråkigt. Om de hade tagit det lite lugnt och börjat bara LITE längre in i filmen hade det haft en mycket större effekt. Men jag brydde mig inte så mycket. Jag hejade på snubben de släppte in. Resten av familjen brydde jag mig inte så mycket om. Det är det jag säger ibland, att man måste lära känna karaktärerna annars skiter man fullständigt i vad som händer. Jag hade nästan ingen aning om vilka dessa människor var förutom att pappan jobbade med säkerhet på hus just för denna kväll. Men men... Man kan inte få allt.
 

 

Ignorant people

Ibland när jag lyssnar på någon låt på youtube, som kanske... Låt oss säga Queen. 80-tal. Då ser jag ALLTID någon kommentar om att "det här är så mycket bättre än Justin Bieber och One Direction". Eller kommentarer om att dom är gay och skit. Varför ser man alltid såna kommentarer? Till och med på modern musik, som kanske My Chemical Romance (det var det enda jag kunde komma på) men varför är det alltid Justin Bieber och One Direction som suger? Bara för att dom är moderna? För att många gillar dom? Eller för att det är pop? Varför är dom gay? Freddie Mercury var gay, men ändå ser man en kommentar om att Justin eller One Direction är gay som om det skulle vara något dåligt. Eller att dom är gay för att dom är pop.
Det börjar bli så jävla irriterande. Alla gillar inte samma musik. Dom suger inte för att dom inte låter som Queen eller My Chemical Romance. Det är pop musik. Det är modernt. Det är NU. Det är inte 80-tal och det är inte rock. Musik är musik. Om du inte gillar det betyder inte att dom allmänt suger eller är gay. Liksom... shit! Leave us alone!
 
Det är såna människor jag har problem med, som inte kan vara öppna för nya saker. Det är bara musik.
 
När jag var 12 lyssnade jag BARA på rock, och bara ett år innan det levde jag för Britney och Christina och Backstreet Boys, men sen trodde jag att om jag gillade pop  - bara EN pop låt, så skulle jag vara tvungen att skämmas över mig själv eller nåt. Jag vet inte vad jag trodde, men jag fick INTE lyssna på nåt annat än rock. Men här sitter jag nu. Jag har ett par låtar med Justin, One Direction, Lady Gaga, Britney, Rihanna och ALLA dessa artister som "suger" eller är "gay" eller "konstiga" eller vad vissa nu säger. Som vissa tycker att man borde skämmas över. Att man borde skämmas om man lyssnar på båda stilarna.
 
Vissa är ju idioter. Man borde egentligen tycka synd om dom. Men nej, det är bara irriterande.
 


Jag vill ha en jeansjackaRandom hotness

 
Matt Smith
 

 

Jag blir orättvist behandlad av hela min familj

Och har blivit det hela mitt liv. På grund av att min brorsa är två år äldre.
 
Loves it.
 
Han har fått två extra år av ALLT. Men jag måste sluta/börja med allt samtidigt som honom. Vilket betyder att jag får två år mindre av allt han får.
 
Som t.ex julklappar, jag vet att det är materiellt men när jag var yngre betydde det uppenbarligen mer. Hela släkten bestämde att vi skulle sluta köpa julklappar till varandra, vilket betyder att han fick två års julklappar mer än vad jag fick. Av hela släkten. Det är många julklappar.
 
Och som nu t.ex han betalar mamma och pappa för att få bo kvar här hemma. Han började för ett år sedan när han fick jobb. Men samtidigt tyckte mamma och pappa att JAG borde göra något för att bo kvar. Så jag städar heeeela huset varje fredag för att jag inte får samma inkomst som han får. Men det borde jag få göra om ett år. För då börjar jag tekniskt sätt samtidigt som han gjorde. MEN NEEEEEEEJ.... han får bo gratis här hemma utan att göra ett skit i 23 år, medan jag som ALLTID hjälpt till med skit här hemma får bo gratis i 21 år.
 
 
 
Förstår ni vad jag menar? Så jävla orättvist. Och jag har sagt det två gånger, men det går in genom ett öra och ut genom det andra. Dom fattar, men dom bryr sig inte. Min brorsa fattar bara inte. För han är dum. I huvudet.
 


Min dag

* Skulle dragit till IKEA med mamma och brorsan men mamma kände inte för att dra, sen säger hon såklart "men gå och fixa dig så åker vi då" och då vill jag såklart inte åka längre för hon vill inte osv osv
* Allmänt sur på mamma
* Kände att jag behövde choklad så på vägen till ica var det extra mycket folk på bussen
* Mycket trafik runt ica så jag gick till övergångsstället som är WAYYYY over there, jag fick nästan gå runt
* Väl inne på ica så var det typ 6 människor och en barnvagn vid godiset så jag kunde inte ta den maraboun jag ville ha (jag och Marabou, ni förstår inte. Jag ville ha Daim eller vanlig men fick ta apelsin. Även om den är god så duger den nästan inte när jag vet vilken sort jag vill ha)
* Bussen gick bara en gång i halvtimmen så jag fick gå hem.
* På vägen hem stannade en liten pojke på en cykel och försökte prata med mig. Jag fattade inte vad han sa.
 
 
Det var det som hänt hittills. Nu väntar jag bara på nästa skit som ska hända
 


IBLAND GILLAR JAG MIG SJÄLV

Jag kollade på min blogg och skulle spara en bild, men när jag högerklickade så, aa, ni kan ju testa att högerklicka själva. Fan, jag glömde bort att jag gjort det där. Jag skrattade högt.
 
 
 


Vad dålig jag är på att kolla in nya filmer

Ibland är jag bara nöjd med det jag har i min hylla. Eller så kollar jag på serier. Så sorry för dålig uppdatering om ni gillar att läsa om nya filmer jag kollat på!
 
 


Jack the Giant Slayer

 
Jack är en enkel tonårs bonde som bor med sin farbror utanför kungariket. Efter att han varit på marknaden för att försöka sälja sin häst lyckas han byta den mot några bönor som sägs vara värda mer än pengarna han egentligen hade fått. Senare när han är hemma och regnet kraftigt faller ner får Jack besök av en ung tjej i hans ålder som frågar om hon kan få komma in. Det visar sig att det är prinsessan Isabelle, och innan de hinner bekanta sig börjar huset skaka och en stor bönstjälk tar med sig hela huset upp i luften, med prinsessan fortfarande där inne. Nu måste Jack och flera män från kungariket klättra upp för att få tillbaks prinsessan, men de får samtidigt reda på att legenden om jättarna som de fått höra om som barn faktiskt är sann.
 
Inte det bästa jag sett på länge, men den funkade. Den var inte så spännande, och den kändes lite seg och tråkig. Men det är ju en klassisk berättelse, som dom gjort lite mer Hollywood, och ibland funkar det - ibland funkar det inte. Jag tror att vissa av dessa stora Hollywood filmer skulle vara så mycket bättre om dom var lite enklare och inte så "over the top". Men som sagt så FUNKADE den, den var bara inte så där superbra.
 


Är det fel att jag grät när jag såg det här?

 

 

Bless your face

 
 
Fuck.
 


Vem fan gillar inte Nathan Young

 


Nu har mamma nåt emot Pushing Daisies av någon anledning

Hon vill inte kolla med mig...........
 
 
 
Vi såg bara det första avsnittet. Sen har jag inte lyckats få henne att kolla igen.
 
Fail.
 


Random hotness

 
Colin Morgan
 

 

Titta vad jag hitta

Jag sitter och glor på lite My Chemical Romance videos för att kolla in allt jag missat då jag aldrig lyssnade på deras sista album eller kollade på deras videos, SEN SER JAG DET HÄR MITT I ALLT!


 
BRIAN VAD GÖR DU PÅ SCEN MED MY CHEMICAL ROMANCE
 
Fett skumt att se honom spela en sån här låt.
 


Intressant fakta: Apokalypsens fyra ryttare

De fyra ryttarna som för med sig apokalypsen kommer på sina hästar som representerar sina respektive namn: Kriget, Svälten, Döden och Segraren. Vissa har missuppfattat Segraren som Pesten istället, men detta är något som spridits tack vare en roman som skrivits av den spanska författaren Vicente Blasco Ibáñez år 1916.
I kapitel 6 i Uppenbarelsen har Jesus fått en skriftrulle av Gud och öppnar sju förseglingar som ger oss en titt på framtiden. De första fyra sigillen släpper ut Apokalypsens Fyra Ryttare, som egentligen inte kallas för de Fyra Ryttarna i boken, utan är ett passande namn de givits under åren.

 En målning av Victor Vasnetsov från 1887, de fyra ryttarna och lammet (Jesus)I watched as the Lamb opened the first of the seven seals. Then I heard one of the four living creatures say in a voice like thunder, "Come and see!" I looked, and there before me was a white horse! Its rider held a bow, and he was given a crown, and he rode out as a conqueror bent on conquest.

Segraren - Den första av de fyra ryttarna i Uppenbarelseboken. Segraren kan också tolkas som Erövraren, och bär med sig en båge och bär en segrarens krona. Han representerar militär erövring, och vissa har sagt att han rider som Antikrist eller som en representation av falska profeter som ser likheter mellan Jesus på sin vita häst med en av sina många kronor. Den vita färgen representerar godhet i Bibeln och den framgångsrika spridningen av evangeliet. Man har också sagt att den första ryttaren faktiskt är Jesus och framträder som Guds ord, men eftersom att det är Jesus som öppnar sigillen kan han inte vara den som också kommer och rider med de andra ryttarna. Många säger nu för tiden att han heter Pesten och spred med sig sjukdomar över landet. Under många av de tidiga århundradena fanns det många stora och dödliga sjukdomar som dödade miljontals människor under en kort tid, något som kunde vara väldigt skrämmande och kanske mer passande för en av ryttarna.


When the Lamb opened the second seal, I heard the second living creature say, "Come and see!" Then another horse came out, a fiery red one. Its rider was given power to take peace from the earth and to make men slay each other. To him was given a large sword.

Kriget - hans namn gör det uppenbart vad han representerar, och han rider på en röd häst som representerar blod, det han står för och orsakar. När han rider ut på jorden börjar människor döda varandra. Han står för krig och massmord. Hans vapen är ett stort svärd som tyder på att blod kommer spillas när han rider. För att vara mer specifik än att han helt enkelt står för Krig så står han för inbördeskrig till skillnad från erövringskrig som den första ryttaren sägs bringa.


When the Lamb opened the third seal, I heard the third living creature say, "Come and see!" I looked, and there before me was a black horse! Its rider was holding a pair of scales in his hand. Then I heard what sounded like a voice among the four living creatures, saying, "A quart of wheat for a day's wages, and three quarts of barley for a day's wages, and do not damage the oil and the wine!"

Svälten - Han rider på en svart häst och bringar svält till folket. Han bär på en våg som tyder på hur brödet hade vägts under en hungersnöd. Av alla de fyra ryttarna är Svälten den enda som kommer med ett citat. Han pratar om priserna för vete och korn men säger att vinet och oljan inte ska ändras. Detta indikerar att han höjer priserna för säd, men vin och olja är fortfarande för svårt och dyrt för en vanlig arbetare. En förklaring till detta kan varit att de rika skulle ha överflöd av lyx medan de som bara har råd med bröd skulle gå utan. Detta leder till orättvisa och avsiktlig produktion av mat till de rika, något som hade kunnat uppstå under tiden Uppenbarelseboken skrevs. Det kan också betyda bevarandet av kristna, som använde olja och vin till sina sakrament.


When the Lamb opened the fourth seal, I heard a voice of the fourth living creature say, "Come and see!" I looked and there before me was a pale horse! Its rider was named Death, and Hades was following close behind him. There were given power over a fourth of the earth to kill by sword, famine, and plague, and by the wild beasts of the earth.

Döden - den fjärde ryttaren i Uppenbarelseboken. Han sägs rida på en blek häst, och som oftast beskrivs som grönaktig, ungefär som ett ruttnande lik. Han är den enda som givits ett namn i Uppenbarelseboken, och kallas ibland också för Pesten, Plågan eller Sjukdomen. Ett vanligt namn för honom är också Liemannen då han skördar människor som en bonde skördar sina grödor och har oftast med sig en lie - ett redskap man oftast använder för att skörda majs och liknande. Döden har beskrivits som en skelettliknande figur med en luva sedan så sent som 1400-talet, men man vet inte om det är han som orsakar döden eller om han bara för en vidare till efterlivet.

 

 

 

Min familj skrämmer skiten ur mig ibland

Nu säger dom alla att de hört fotsteg och ljud från våran tvättstuga.
Typ när dom är ensamma hemma eller när alla ligger och sover har de varit inne på toaletten (tvättstugan är precis utanför) och de har hört att någon är i tvättstugan. Liksom, man HÖR när någon är i tvättstugan och dom har varit POSITIVA att någon varit där. Så positiva att dom säger något till "den som är i tvättstugan". MEN INGEN ÄR DÄR.
 
Okej får jag bara visa hur KLART man hör att någon är där genom att visa hur det ser ut:
Det röda är dörrar, jag kände att jag behövde visa vart dom är av någon anledning. (okej det ser ut som att vi har värsta badrummet med fucking bastu och allt men det är mindre och fattigare än det faktiskt ser ut) Men ser ni hur NÄRA man är?? Om man sitter och skiter på toan så HÖR man om någon är i tvättstugan. Om man står och tvättar händerna HÖR man om någon är i tvättstugan. NÄR MAN STÅR I DUSCHEN HÖR MAN OM NÅGON ÄR DÄR OKEJ.
 
Hur i helvete ska jag våga gå dit nu på kvällarna och borsta mina tänder????
 
 


En av de mest fantastiska bilderna i universum

 


Random hotness

 
Robert Sheehan
 

 

Svar

 
Jag såg det här och tänkte på dig
 

"Sometimes you need to remind yourself that you were the one who carried you through the heartache. You are the one who sits with the cold body on the shower floor, and picks it up. You are the one who feeds it, who clothes it, who tucks it into bed, and you should be proud of that. Having the strength to take care of yourself when everyone around you is trying to bleed you dry, that is the strongest thing in the universe."

 

Be aldrig om ursäkt för att försöka prata med någon eller nå ut till folk eller för att vara den du är.

 

 

Oj oj nu har jag kollat på Teen Wolf

Det blev 5 avsnitt. Som jag inte hunnit kolla på. Men lyckades knarka nu.
 
 


Men nu räcker det

Imorse kollade jag på Supernatural i vardagsrummet, och nu när jag kommer hem säger pappa att dvdn funkar inte. VILKET BETYDER att den skivan sitter fast där i nu.
 
 


Nu blir det Misfits

Jag behöver lite Nathan i mitt liv
 
 


Min katt nyste precis över hela min arm

 


James Dean var med ett par gånger i My Chemical Romance dvdn

 
I never noticed
 

 

Life On The Murder Scene

Fyyyy faraoooooo vad länge sedan det var jag kollade på denna dvd
 

Dom var så små
 
 


Kolla.

 
Det är denna vandalism jag bor med, och bott med i 22 år.
 
Vad FAN är det där.
 
 
 


Jag har missat så jäkla mycket Teen Wolf

Men hittar en massa annat att kolla på istället. Nu är jag på It's Always Sunny In Philadelphia humör.
 
 


Svar

Tack gode Mercury att jag inte är ensam
Jag vet bara inte vad jag ska tycka. Kan hon inte sjunga låten som den SKA vara?
Och what's up with the hair? Inte för att det har nåt med låten att göra men iallafall shieeet vad fult det var.
 


Hayley vad har du gjort. Vad håller du på med.

 
Jag ska inte börja babbla. Jag kommer förmodligen få en massa hat då. Så jag håller tyst.
 


NYA BREAKING BAD

 
OH MY GODDDDDDDDDD
 

 

Bling bling


Eftersom jag saknar min blingade ipod så blingar jag mobilen istället.
Ibland är det kul att pyssla.
 


Undra vad man ska hitta på för intressant fakta tills på fredag

 


Nu åskar det som fan ute

Och jag ville mysa med kladdkaka och Malcolm In The Middle, men ingen i min familj säger att dom kommer äta den, och även om jag vill säga att jag kan äta en hel kladdkaka själv (vilket jag kan) så VILL jag inte det för jag känner mig så tjock. Och jag ville inte göra en hel jävla kladdkaka om jag måste slänga halva sen.
 
 


Malcolm In The Middle marathon


 
En av de roligaste serierna ever.
 


The Conjuring

 
Familjen Perron flyttar till sitt nya hus ute på landet där paret med deras 5 döttrar har tillräckligt med plats för att börja leva sitt nya liv. Kort efter att de flyttar in märker dem att de är inte de enda som bor i huset. När döttrarna börjar genomgå våldsamma upplevelser bestämmer sig paret för att kontakta Ed och Lorraine Warren som är specialister inom det paranormala, för att bli av med andarna för gott. Men det är inte bara spöken som plågar familjen, utan något mycket ondare.
 
Inspirerad (inte baserad) av en sann händelse, med samma namn och människor. Ed och Lorraine Warren har man nog hört om förut, om man läst och hört om Amityville och Haunting In Connecticut och dockan som rör sig av sig själv (Annabelle) dom är väldigt kända inom det paranormala. Det var lite kul att man fick se Lorraine i publiken en liten stund in i filmen! Filmen var väl som de flesta andra skräckfilmer men en av de bättre filmerna. Vissa är lite tråkiga och för typiska sen har vi de som faktiskt är värda att se. Alla skräckfilmer nu för tiden är inte värdelösa, och jag tyckte den här var lite smått creepy. Ibland har jag svårt för "spök"-filmer men samtidigt är det såna filmer jag gillar mest. Många av oss har väl upplevt åtminstonde en gång att man är rädd för att kolla in i spegeln igen när man tvättar ansiktet eller liknande. Eller att släcka lampan när man lämnar ett rum. Eller hör ett konstigt ljud mitt i natten. Jag är sån i alla fall, och vet egentligen inte om jag tror på sånt, men kan absolut inte rå för det. Så när jag ser en sån här film hjälper det inte alls min paranoida hjärna.
Filmen hade lagom mycket PANG ögonblick, lagom mycket spänning och creepy scener. Den kändes inte alls seg tyckte jag. Själva historian bakom "spökandet" var kanske lite halvt svag samtidigt som den var lite överdriven, jag önskar att dom hade hittat på nåt annat. Och Annabelle-dockan hade dom gjort om HELT, det ska vara en sån där tyg docka, men dom hade gjort om den till den där ultimata creepy dockan som ler och rör på ögonen och skit. Men annars var det en film som höll kvar känslan genom hela filmen. Den tappade inte den där känslan när man kollar bakom karaktärerna och ut genom fönstret för att leta efter skuggor och liknande. Man gillade karaktärerna och hejade på familjen att allt skulle gå bra vilket jag gillar.

Det var en scen som jag tyckte var speciellt creepy även om man inte fick se någonting så SPOILER VARNING - när en av döttrarna kände att någon drog henne i benet och hon sa till sin syster som sov i sängen brevid att "sluta dra mig i foten, det är inte kul". När hon ser att systern ligger och sover sätter hon sig upp och tänker "wtf...." osv osv. När hon ser att dörren rör sig och hon tittar dit. Det var då jag tänkte att "om det där var jag hade min säng varit blöt nu". När hon säger till sin syster att vakna, och frågar om hon ser det. "ser vad?" "det stirrar rakt på oss" Sånt där skrämmer skiten ur mig, för jag tänker att om jag såg något bakom min jävla dörr mitt i natten som stirrade rakt på mig. NOPE. Eller om min syster hade frågat mig om jag ser "det där bakom dörren som stirrar rakt på oss" hade jag hoppat ut genom fönstret.
 
För de som gillar skräckfilmer skulle jag rekommendera den här.
 


Love you Cory

Nu är det dags att byta design, även om jag älskar Cory och saknar honom och allt, så kan man inte ha den där designen för alltid. Jag tröttnar alltid... Så nu blir det en tråkig design.
 
Jag kör utan header ett tag. För jag har inga fina. Och kan inte fixa för jag har inget redigeringsprogram.
 


Svar

 
Yeahhhhh det står alltid "slutsåld" eller "tillfälligt slut" eller liknande, men det betyder alltid "vi har aldrig haft och kommer aldrig ha den här boken så dra härifrån". Assholes.
 
Men nu bestämde jag mig och beställde från amazon
 
 
Dyrt blev det men så är det.............
 
Tack för hjälpen i alla fall!
 

 

Sal Mineo dokumentär

En kort, men fortfarande. Lite om hans tidiga liv, karriär och död. Jag blir så jävla frustrerad när jag hör eller läser om mordet, för dom vet inte om dom fångade rätt man. Alla vittnen säger att de såg en VIT man med BLONT hår, men ändå fångar dom en svart man med afro. What???? Och han erkänner, men sen erkänner han inte? HALLÅ BESTÄM ER är han rätt man eller inte????
 
 
 


HANNIBAL GAG REEL

 
Det är inte hela men i alla fall nåt man kan skratta lite åt!
 


Dilemma....

Eftersom Bokus inte kunde skicka boken jag beställde, sitter jag på Amazon igen och letar. Och jag har hittat boken jag vill ha, men nu är frågan.... Ska jag ta en begagnad för typ 30 kr eller ska jag ta en sprillans ny för typ 300 kr? De begagnade är billiga, men alla är åtmistonde LITE slitna, och har främlingars baciller på sig. En sprillans ny har INGENS äckliga händer rört utan är bara för MINA händer och baciller. Och är inte ett dugg sliten.
 
Men det blir så dyyyyyrt... Men samtidigt är det Sal Mineooooo....
 
Han sitter säkert uppe i himlen och kollar ner på mig och tänker "Elin... Älskling... Du har redan en bok om mig. Du behöver inte en till." Men då säger jag, med kärlek: "mind your own business."
 
 

Jag vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 


Svar

Åh jag älskar Suite Life On Deck!!!
 

Jag vill också ha dom säsongerna på dvd! Jag brukar alltid kolla på cdon.com, amazon.co.uk eller discshop men hittade inte :( Jag får leta vidare!
 


That's it. Bokus, you're on my list.

 
 

 

Intressant fakta: Peary och eskimåerna


Eskimåerna hade bestick långt innan någon från resten av världen hade kommit dit. En man som hette Ross var den första europeiska mannen de träffade. Han kom dit år 1818 och fick träffa 200 eskimåer. Eskimåerna trodde de var de enda människorna i världen, men hade ändå bestick av metall. Vart fick de materialet ifrån? Svaret är meteoriter. Tre meteoriter fanns inte långt ifrån där de levde och de högg av bitar från de tre meteoriterna och använde dem till att äta.

En amerikansk man, Peary, kom dit år 1880 och stal deras meteoriter som de gjorde bestick av och sålde till museum ett för 40 000 dollar. Han tog med sig 6 barn också, 4 av dem dog av tb. Ett av barnen överlevde och uppfostrades av ett amerikanskt par i USA. Han såg senare på ett museum ett skelett som han sedan upptäckte var hans pappa. Han klagade över det men Peary valde att inte göra något. Det var inte förrän år 1993 som skelettet begravdes.
 
 


Random hotness

Detta inlägg är dedikerat till Jacob, bara för att han tycker att mina James Dean inlägg är så viktiga och intressanta, den enda anledningen till att han kommer tillbaks till min blogg.
 
 

Oh looooooooooooord.
 
 


Heldag med gossarna

Jag och Dessi drog hem till Bea idag för att hänga, och hänga gjorde vi! Men konstigt nog tog jag inga bilder, det blev bara videos! Det här är den enda bilden jag tog:
 

Av Beas drink haha hon ville röra om med något och tog den där av alla saker.
 
Det var det. Kul var det. Många olika aktiviteter. Som ni kan få gissa.
 


Jag fick precis mamma att kolla på ett avsnitt av Pushing Daisies med mig

 
Hon godkände.
 

 

Äntligen

Tänk att jag har gått typ varje dag och kollat i brevlådan för jag längtade efter den här filmen.

 
Så fort jag kom innanför dörren skuttade jag in i duschen, sen när det var överstökat fixade jag middag och satte i filmen håååååhhhhh!!! Jag märkte att min pappa blev lite intresserad när han gick förbli ibland. (jag satt i vardagsrummet där det finns surroundsound).
 

 

NU ÄR JAG GLAD

 
MITT PAKET KOM IDAG
 
 


Okej nu räcker det

 
Klipp dig människa
 


Iron Man 3

 
Tony har ångestattacker sedan han och resten av The Avengers var i New York. Sedan den stora händelsen har han jobbat på en massa olika nya Iron Man prototyper, och samtidigt har ett nytt hot dykt upp - en terrorist som kallar sig för The Mandarin som experimenterar med något väldigt explosivt.
 
Jag hade totalt glömt bort att den här ens existerade. Sånt händer när man inte kan se den på bio, och sedan lever vidare. Nu längtar jag tills den kommer ut på dvd! Det här måste nästan vara den bästa av hela trilogin! Jag tror det är för att den hade en massa olika miljöer och lite annorlunda människor, som den där pojken till exempel. Och att han är själv i den där staden, nästan som i första filmen, och har inget annat än sin talang att jobba med. Den hade mycket humor också som de andra filmerna, det är det jag gillar - att den inte är 100% allvarlig action, utan kan komma med några roliga scener eller kommentarer. Ibland kan actionfilmer vara för allvarliga och det gör dem tråkiga. Helt klart godkänd!
 


Visste ni att jag är kär i Martin Freeman's ansikte?


Because I am.
 


Random hotness

 
Aidan Turner
 

 

Bara Supernatural fans förstår det här

 
Och varför jag lägger upp det idag
 

 

Jag har så mycket kärlek och så mycket hat samtidigt

Hur fan funkar det? Jag absolut hatar när familjemedlemmar eller vänner är ledsna eller mår dåligt. Eller när VEM SOM HELST mår dåligt egentligen. Då mår jag också dåligt och vill fan gråta. Men ibland känner jag också "fuck everyone, allt och alla suger, jag hatar världen".
 
Folk som känner mig vet att jag hatar allt. Jag hatar människor. Jag håller väldigt mycket hat inombords.
Men i hemlighet älskar jag så mycket. Jag vet bara inte vad det är. Så fort någon är ledsen vill jag göra allt bättre för den människan men jag vet inte hur jag ska göra det, jag vet inte vad jag ska göra. Så jag bara sitter på mitt arsle och kollar på medan den människan mår dåligt.
Och jag skyller det på mina sociala problem och min ångest. Visst så är det en jävligt stor anledning till varför jag bara sitter på mitt arsle, men samtidigt borde jag bara säga åt mig själv att "Nu räcker det! Kom igen nu!".
 
Det funkar aldrig.
 
 


Det är så svårt att ta det lugnt med Pushing Daisies

Jag vill sitta och knarka varenda avsnitt som finns, men det finns totalt 22 avsnitt så jag vill liksom... spara på dem. Eftersom det inte finns eller kommer finnas fler avsnitt. Så. Så är det.
 
 

 

Random hotness

 
Lee Pace (dedikerad till Bea)
 

 

Okej så hela den här grejen med nya doktorn är lite jobbig

Men INGET slår när Merlin ställdes in.
 

 
Jag har fortfarande inte kommit över det. Jag har fortfarande inte sett de sista avsnitten.
 
Det går inte. Jag skulle jättegärna vilja se hur det slutar, men samtidigt så vill jag leva med att det fortfarande finns avsnitt av Merlin som jag aldrig sett förut.
 


HAN HAR FAN REDAN VARIT MED I ETT AVSNITT AV DOCTOR WHO

HAN TRÄFFADE TIAN OCH DONNA!!
 
 
(visst så var Amy med i det avsnittet också, men det var en sån liten roll att jag inte lade märke till henne först)

Är jag den enda som inte godkänner den nya doktorn???? BAJS!
 


Okej nu sitter jag och halvgråter och är lite halvfull för att jag inte är nöjd med den nya doktorn

Jag tror det är för att jag var så bestämd med att ANDREW LEE POTTS borde blivit den 12e doktorn, och om inte det så borde någon liknande bli den nya. Men så får man HAN. Den DÄR snubben. Alltså! Jag kommer gråta mig själv till sömns... Jag kollade knappt på den senaste säsongen för att jag inte gillade Clara, men kollade tillslut för Matt Smith är fan min doktor, han är min favvo, så jag kollade för honom. Men nu blir det en ny COMPANION och DEN DÄR till doktor. For fuckssssssssssssss saaaaaaaaaaaaaaaaaaake.........
 
 
 
POTTSY skulle blivit den nya doktorn. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH
 
 
Livet är så orättvist
 


FETT BESVIKEN BLEV JAG NU

Det här är den nya doktorn
 
 
 
 
jag ville att det här skulle bli den nya doktorn:
 
 

Jag har typ en lista på 10090883676374723459234 andra människor som skulle passa... Fuck... Nej. NEJ. Nope.
 


You know what?

Jag tänker kolla på The Fall
 
 
 
 
Jag kan inte vänta. Jag måste se den nu.
 


Idag är en sån där dag då jag känner att allt kommer göra mig förbannad

Det började med att mamma väckte mig, sen kunde jag inte kolla på Pushing Daisies när jag skulle käka frukost, och nu drog pappa iväg och handlade när jag tidigare frågade om han skulle någonstans för jag måste fylla på mitt busskort IDAG.
 


Svar

 


Dear or no deal MCFRRRRRYYYYYY!!!!

 
Jag kollade på när McFly var med på Deal or No Deal och SNACKA OM INTENSE!!! Orka att det stog mellan 1p och 10,000 i slutet! Jag satt och halvskrek genom hela skiten! Oj oj oj.
 


Random hotness

 
Freddie Mercury
 

 

På söndag får man veta vem som blir den 12e doktorn

 
Jag mår illa.
 
Tänk om dom valt sämsta människan.
 
 
 

 

OKEJ NU HAR DOM SAGT ATT MIN BOK SKULLE SKICKAS INOM ETT PAR DAGAR FÖR EN JÄVLA VECKA SEDAN

MÅSTE JAG SKAFFA EN ADVOKAT ELLER EN YRKESMÖRDARE
 
 

 

Åh Gooooooonies var precis på tv

Bästa filmen everrrrrr
 
 
HEEEYY YOOOUUU GUUYYYYYYYYSSSSSSS!!!
 

 

Fili, and Kili -

 
"You must be Mr Boggins!"
 
Jag kollade på The Hobbit idag igen. Det var inte meningen.
 

 

Ceremony


Två vänner ger sig av under helgen för att umgås då de inte träffats på ett år. Men när en av dem tror att det faktiskt är av den anledningen, så har den andra helt andra motiv då han är på uppdrag att få tillbaks kvinnan han älskar - och kraschar hennes bröllopsfest.
 
Det var nära att jag inte skrev om den här filmen, ibland kollar jag på en film så är jag för lat för att skriva här. Men här kommer det.
Jag blev inte särskilt imponerad av filmen, men tyckte att den var någorlunda underhållande i alla fall. Det var inte så mycket som hände, och den kändes inte som en typisk komedi då jag inte skrattade särskilt mycket. Det var mer en lätt känsla än humor genom filmen. Sen gillade jag inte slutet så mycket, men kände att det var ganska realistiskt i alla fall vilket kan vara ganska annorlunda. Det brukar vara det typiska "han får tjejen" eller "hon nobbar honom som fan" men det här kändes som det som faktiskt skulle hända i verkligheten. Hennes bror och blivande man var nog de två som var mest underhållande för mig, huvudrollen kunde säga nåt kul till sin kompis ibland också men det var väl det. Den var ganska otydlig i helheten också (om man säger så) angående hur de träffades och varför han var så kär och varför det inte funkade osv. Om man hade fått lite mer sånt så hade filmen kanske fått en starkare handling och man förstog motiven, men det kändes nästan lite mystiskt och hemligt varför han ville få tillbaks henne. Det verkade inte ens som att de hade haft en relation, eller de hade de inte ens. Tror jag. Men den funkade för en sån där dag då man inte har ett skit att göra eller kolla på.
 


Intressant fakta: Spökskepp

 
Ett spökskepp är ett skepp som hittats antingen utan någon besättning, eller med en död besättning, något man funnit ett antal gånger genom tiderna. Många av dem har setts ute på havet flera gånger efter att man hittat det, men snabbt försvunnit igen. Här är tre av de mest klassiska historierna och upptäckterna.


Mary Celeste
Ett av de mest kända spökskeppen är Mary Celeste, ett brittiskt/amerikanskt handelsfartyg som hittades på drift ute i Atlanten år 1872. Alla segel var uppe och ett helt förråd fullt med mat som skulle räcka i 6 månader till var kvar, men livbåten, kaptenens loggbok och ännu viktigare - hela besättningen och deras personliga tillhörigheter var borta. Det fanns inga tecken på våld eller någon kamp så pirater, kidnappning och liknande uteslutes. Många olika teorier finns angående vad som hände, vissa galnare än andra, men många som verkar ganska sannolika, t.ex. att en storm eller något tekniskt fel gjorde att de lämnade skeppet och sedan dog ute till havs.
Skeppet har alltid sagts ha en förbannelse över sig, även innan den klassiska händelsen. År 1885 förstördes skeppet då dess sista ägare kraschade henne utanför Haiti efter att försökt begå försäkringsbedrägeri.


The Octavius
Berättelsen om Octavious är nu mer en legend än fakta, men fortfarande en av de mest kända historierna om ett spökskepp. År 1775 steg besättningen av The Herald ombord då de hittade skeppet utanför Grönlands kust. Väl ombord hittade de hela besättningen och passagerarna genomfrusta, förmodligen frysta på ett ögonblick då de hittade kaptenen vid sitt skrivbord fortfarande med en penna i handen och sin loggbok framför sig. De rädda männen återvände till sitt skepp med loggboken, och såg att den senaste loggposten som var halvt färdig var daterad till 1962, vilket betydde att skeppets skick hade varit likadant sedan 13 år tillbaks.
The Octavious sågs aldrig till igen efter denna händelse.


SS Ourang Medan
I februari år 1948 fick man nödsamtal från ett antal skepp nära Indonesien från det holländska fraktfartyget SS Ourang Medan. Meddelandet var detta: "Alla officerare inklusive kaptenen är döda och ligger i navigationshytten. Hela besättningen är förmodligen död." Därefter fick man oläslig morsekod, och slutligen ett sista meddelande: "...jag dör."
När det första räddningsfartyget kom några timmar senare försökte de kontakta de på fartyget men fick inget svar, så de skickade folk för att gå ombord, och vad de upptäckte var en sån skrämmande syn att Ourang Medan är en av de märkligaste och mest skrämmande upptäckten av ett spökskepp genom tiderna. 
All besättning och befäl var döda med öppna ögon vända mot solen, armarna utsträckta och en skrämd blick på deras ansikten. Till och med fartygets hund var död som såg ut att morra på en osynlig fiende. När de närmade sig kropparna i pannrummet kände de en kyla även om temperaturen var 43 grader. När de tänkte bogsera fartyget kom det upp en rök som fick dem att lämna skeppet snabbt och hann precis innan det exploderade och sjönk. Ännu idag är Ourang Medan's öde ett mysterium. 
James Franco's humor kan vara så jävla kul

 
Fan vad jag älskar den här videon
 


Satan i gatan vad jag har ont i nacken

Jag sträckte mig imorse när jag skulle fixa mina jävla förbannade kuddar. KNAK sa det och jag kunde inte röra mig. Jag har knappt kunnat röra mig på hela dagen, även om det är LITE bättre nu. Men jag kan inte titta åt höger. Eller lite kan jag märkte jag nu, men knappt. Det var ett helvete att tvätta håret. Så jag har bara myst idag och försökt att inte röra mig nånting. En bra ursäkt att inte göra ett skit. Jag har kollat på Glee, Rebel Without A Cause och The Hobbit. Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Pushing Daisies kanske. Paj.
 
 


Jag förstår inte den här jävelns ansikte

 
Som en jävla kameleont.
 
 


 

RSS 2.0