När Glee gör Gangnam Style

 
Why
 


Jag sitter och glor på Glee

 
Om någon bryr sig
 

 
 

Svar

 

Det här var bokstavligen mitt ansikte när jag läste din kommentar, den kanske säger allt jag behöver om vad jag tycker om mig själv hahaha men TACK!
Jag har inte alls bra självförtroende och kan säga nåt negativt om varje del av min kropp. Tyvärr. Jag önskar att jag hade bättre självförtroende, men jag har alltid varit så här.

Tjolahopp!
 


Random hotness

 
Channing Tatum
 

 

Håll mig borta från amazon!

Fan vad jag sitter och beställer skit!
Nu har man hittat smink och kläder och massa grejer, for fucks sake!
 
 


Jag godkänner verkligen dessa två

 
Så söta tillsammans!
 


Would You Rather

Iris' bror behöver en benmärgstransplantation, och efter att deras föräldrar dött är de båda ensamma och hon måste ta hand om honom själv. De har inga pengar, men en rik man har erbjudit sin hjälp om hon kommer och äter middag med ett antal andra människor som också behöver hjälp med pengar. Men middagen går ut på att de alla måste leka "antingen eller", och bara en person kommer få gå därifrån med pengar.


Det är såna här filmer jag gillar! Sjukt som det låter, men jag gillar skräckfilmer och skräck/thrillers. Men vissa såna filmer går ut på att vara så äckliga och blodiga som möjligt, men den här handlade om moral och att "göra det rätta" men samtidigt om hur desperata människor också är. Att välja det rätta av två fel alternativ.

 

 

Queen of sass

 

 

Fan vad jag önskar att jag kunde hitta den här filmen på dvd

 
Jag har velat ha den i fleeeeeeeeeeeeeeeera år. Jag har den inspelad på vhs, och det står Hunden och Delfinen på för jag visste inte vad den hette då, men nu vet jag att den heter Zeus and Roxanne.
SÅ JÄVLA BRA!
 
Varför ska det vara så svårt att få tag på vissa filmer?
 


Sir, your smile

 


HAHAHAHA

ÅHHHHHHHH long john... jag kollade lite på gamla inlägg, och såg detta:
 
 
HAHAHAHAHAHAHA oj oj ojjjjjjjj det var en lång period. Den är fan inte slut än.
 

 

Random hotness

 
Josh Brolin
 

 
 

Svar

 
Det är inte personligt för MIG, det är om en kompis, jag tror inte hon skulle vilja att jag delar med mig på bloggen om situationen :/
 


Who Killed Teddy Bear?

En ung kvinna som jobbar som en dj på det lokala discot får obscena telefonsamtal och verkar bli förföljd av en främmande man. En manlig polis som jobbar med att hitta mannen har blivit besatt av dessa sorters fall, och blir personligt engagerad i fallet och med den unga kvinnan.
 
Jag blir bara aldrig van vid skådespeleriet i äldre filmer, jag vet inte varför. Skådespelarna var bra, men vissa scener skrattar man åt. Som när en kvinna dog, hon var skitduktig annars, jag satt och tänkte "hon är bra, det känns naturligt" men sen när hon dog, det såg ut som att hon försökte vara rolig. Och mot slutet när polisen träffar "mannen" så istället för att slå honom, ger han mannen en massa örfilar. Som såg jätteroligt ut. Men filmen var bra! Jag trodde den skulle vara ännu mer kontroversiell, typ sexscener eller nakenhet men det var typ ingenting. För filmen var "förbjuden" (hur säger man) i England, så jag tänkte "oj shit vad fan gör dom i den här filmen". Det kanske var Sal's tajta badbyxor.
Jag vet inte hur det var på 60-talet, men det kanske var dansen också. För mig såg det skitkul ut när dom dansade, men på den tiden kanske det var "för sexigt", vad fan vet jag.
 


Mini-julafton igår


Moe kom hem till mig så bytte vi julklappar.
Fast glädjen höll inte länge när vi fick reda på dåliga nyheter som jag kanske inte ska dela med mig.
 
Så bra men dålig dag.
 

 
 

Dean Winchester

 
 


Ichabod Crane

 

Alltså jag gillar Abby, men Crane är ju helt klart bäst.
 
Han fattar absolut noll.
Innarnet hahahaha....
 


Intressant fakta: Blåvalen

Blåvalen är den största varelse som någonsin funnits på denna jord. Den är tre gånger större än den största dinosaurien och väger ungefär lika mycket som 2700 människor. Tungan väger mer än en elefant, och hjärtat är lika stort som en bil. Magen kan hålla ett ton av mat, och under sommaren äter den konstant och sväljer nästan tre ton mat om dagen, men det största blåvalen kan svälja är något i samma storlek av en grapefrukt.
Under de resterande 8 månaderna av året äter blåvalen nästan ingenting.


 

 

Tänk att Amy kom tillbaks

Det är det jag velat skulle hända enda sedan hon och Rory "dog", Jag ville bara att hon eller båda skulle komma tillbaks och göra NÅGOT även om det bara var i en sekund. Så kommer hon och krossar mitt hjärta samtidigt som Doktorn.

Det var så fint att de båda kom in i serien samtidigt, och han behövde inte lämna serien själv. De båda kom samtidigt och gick samtidigt.
 
 
 


Jag har fortfarande Doctor Who känslor

 
Min doktor!
 


Fuck that

“And now it’s time for one last bow, like all your other selves.
Eleven’s hour is over, and now it’s time for twelves.”
 
 


Mitt hjärta gör så ont just nu

 
Jag hade totalt glömt bort julspecialen av Doctor Who.
Hur fan kunde jag glömma det??? Jag tänkte bara på de gamla, inte den nya.
 
Min älskade doktor är borta nu. Jag satt redan och grät när han började byta kropp, men när Amy kom alltså.... Jag sitter fortfarande och halvgråter.
 


Jared Padalecki

 


The Franco brothers

 


Säsong 4-Castiel

 
 
 
Yummm
 

 
 

Åhhhh Logan....

 


DET FUNKADE

Nu har jag äntligen den här filmen på dvd


Jag vet inte om jag vill erkänna det här, för det gör att jag ser ut som en total galning

Men det är väl ingen nyhet, så jag delar med mig i alla fall.
 
I inlägget under skrev jag om hur min dvd inte kan spela in skit från tvn, för jag vill spela in en film med Sal Mineo. Och mamma och pappa skulle iväg till Siba för att köpa nytt surround sound system. Så.... Jag hängde med. Och köpte en ny dvd spelare. Som kan spela in från tvn. Så jag kan spela in den här filmen med Sal Mineo.
 
MEN SAKEN ÄR DEN ATT jag frågade först vilka som kunde spela in, och om dom ens hade nån. Så visade han den enda dom hade, och den kostade typ 2990 kr. Jag hade LÄTT lagt ut dom pengarna, men vi fick en massa rabatt på en massa grejer, så tillslut behövde jag bara lägga ut typ 900 kr. Eller om det var 990, jag lyssnade inte. Så 2000 kr i rabatt är inte dåligt!
 
Där hade jag tur!
 
Så nu får vi hoppas att det funkar!
 
 
 


Fuck my life, once again

Nu gick jag upp, satte igång tvn, kollade vad som fanns - HOLY SHIT SOMEBODY UP THERE LIKES ME ÄR PÅ TV (SAL MINEOOOOOOOO) och jag dog. För den var nästan slut. Och jag har aldrig sett den från början. För jag kan inte hitta den på internet.
Men jag ser att den börjar 13.35 igen.
 
Så jag tänkte "nu när den ÄNTLIGEN är på tv och jag har en chans att se den från början, så vill jag se om det går att kanske SPELA IN DEN! Så jag googlar hur man gör på dvd. Welll..... det går ju såklart inte. Man måste ha en inspelningsbar dvd. Och det verkar som att jag inte har det. Så. Fuck everything.
 
 
Den här bilden, som är min bakgrundsbild på min mobil, är från filmen.
 
 


Död är jag. Jag är död.

Så igår var det julafton, och jag gick upp runt 6 för att sedan dra till kyrkan med min mamma, moster och kusin. Vi är inte troende, men hjälpte till åt de hemlösa och fixade mat, dukade bord och jag och min kusin la julklappar under granen de hade och delade ut dem till barnen när alla kom sen.


 
Sen kom de alla hem till oss mot kvällen och spelade spel och grejer. Det blev ganska sent, och jag jobbade ju idag så nu när jag gått upp tidigt och jobbat och hållt på är jag bara sååå döööd.... Har knappt sovit ett skit.
 
 
MEN MEN!
 
 


Marathon av DW julspecialer


När jag kommer hem från jobbet...............

 

 

Man kan inte fira jul utan dessa två

 
 

En speciell hälsning från Jensen Ackles och Jared Padalecki

 
 
 

Jag måste lyckas kolla på Harry Potter nån gång idag

 
Eller imorrn kanske... Så jävla perfekt julfilm!
 
 
 

Hoppas jag måste presentera någon för någon annan idag

Jag måste få använda den här repliken:

 


 

God jul från Simon Amstell!

 
 
 
 

Alla Doctor Who julspecialer idag YES

 
 

God jul från Chuck!

 
 
 
 

God Jul från Sleepy Hollow!

 
 
 

God jul från It's Always Sunny In Philadelphia!

 

 
 
 

God jul från Doctor Who


 
 
 


God jul från Supernatural


 
 

Nu är det julafton! God jul!

 
 

 

Det är julafton om... 7 minuter

 

 

Älskade Freddie

 
 


Ett av de bästa ögonblicken i Malcolm In The Middle's historia

 


Hansel & Gretel

 

Syskonen Hans och Greta har jagat häxor sedan de var små då de blev tillfångatagna av en farlig häxa som var redo att äta upp dem. Efter att de lyckats döda henne bestämde de sig för att de ville hjälpa andra och döda alla häxor de hör talas om. De blir tillfrågade om hjälp i en stad där en massa barn börjat försvinna, och får sitt livs jobb att jaga denna häxa som kidnappar barnen för att under en blodmåne göra en formel som ger henne evigt liv.


Mitt enda problem med den här filmen var att den var så jävla töntig. Eller den var inte töntig med utförandet eller så, eller jo, ibland när dom slogs och så. Men det jag tyckte var töntigt var att DET ÄR KLART att dessa två syskon ska vara så coola och sexiga i sina tajta svarta kläder och en MASSA jävla vapen och skit. Så otroligt jävla Hollywood. Det var mitt problem. Och när jag först såg häxorna rullade jag med ögonen och suckade. Men själva storyn funkade, och utförandet funkade. Skådespelarna var bra, vilket nästan är viktigast enligt mig. Och storyn måste ha något som får en att sitta kvar, jag ville först se varför barnen försvann, för det var uppenbart att dom inte var döda. Okej nu var det ett par dagar sedan som jag såg filmen, jag glömde skriva om den, men jag satt kvar av en anledning i alla fall. Filmen var bra, lite smått töntig bara. Lite för Hollywood, om dom hade hållit sig till något mer klassiskt hade den kanske funkat bättre.  
 


Supernatural vs Back To The Future

 


Will & Grace

 
Jag är så glad att jag kollade om på Will & Grace. Det är så många avsnitt jag glömt bort.
 
 


Förstår ni hur jobbigt det är att gilla Sal Mineo?

Jag tror inte ni förstår.
 
Man kan inte hitta ETT SKIT någonstans. Jag har letat efter filmer att kolla på online, ladda ner och köpa. Antingen är det Region 1 som bara funkar i USA eller så kostar filmen 300 kr att beställa eller båda. Och ladda ner och kolla online behöver jag inte ens nämna. There's nothing.
Nu hittade jag ÄNTLIGEN en av hans filmer att beställa, regionfri, men allt blev 225 kr. För en film.
 
Men han är värd det.
 
 
Och vi ska inte ens börja prata om hur svårt det var att hitta min bok om honom. Och hur dyrt det blev. Och hur länge jag väntade. etc etc.
 


Mitt problem med att kolla på Merlin

Jag vill kolla när alla riddarna är med, så jag kollar oftast på säsong 4, och halva säsong 5
 
 
 
GAAAAAAAAAAAHHHHHHHH
 
Men jag ska fan kolla om från början
 


Fan, nu måste jag kolla på Merlin

 
 


Jävla idioter. Jag hatar er båda.

 
 
Vilket betyder den totala motsatsen såklart.
 

 

Random hotness

 
Tom Hardy
 

 

Jag måste jobba imorrn

 
Jag vill inte.
 


The Colony

 
Efter att vi förorenat luften har jorden gett upp, och fryst till is. Världen är förfrusen och har ständigt snöstormar vilket gör det omöjligt för oss människor att leva ute, så vi skapade kolonier under jorden. När en av kolonierna får ett SOS från deras grannar ger sig tre män ut för att hjälpa, men när de kommer dit märker de att alla är döda.

Jag försökte att inte avslöja allt för mycket.
Den var bra! Om man ignorerade någon dålig effekt lite här och där, samt små töntiga saker som låg utspridda. Men själva storyn var bra, och det var inte för mycket framtids-tjafs som många liknande filmer har. SPOILER SPOILER SPOILER - det är någonting med människor som är så jävla läskigt ibland, läskigare än monster och spöken och skit. Människor är de största monster som finns enligt mig. SLUT PÅ SPOILER. Jag blev lite förvånad över att en viss människa dog väldigt tidigt. Fast det har väl inte så mycket med filmen att göra egentligen. Jag tänker bara "oh" och gav tummen upp. För han offrade sig själv. Anyways, jag kan bara ge spoilers om jag ska säga mina andra åsikter. En töntig och negativ sak kan jag säga: det var mycket action och slagsmål och gevär och pistoler för de blev attackerade, men han huvudrollen fick sitt ansikte MÖRDAT av... någon. Och man ser att han får slag mot munnen och näsan och skit, han sprutar fan blod. Men sen klipper dom till en bild mot hans ansikte och där är hans perfekta vita tänder och fina näsa - de mår så bra så. Inte ett spår av blod eller någonting. Sånt hatar jag.
Men annars satt jag spänd i stort sett genom hela filmen, spännande var det.
Varför kollade jag klart på Bates Motel så jävla snabbt för?

Nu ångrar jag det! Jag saknar det! I want more!
Det känns som att jag bara kollade på en film, inte en hel jävla säsong av en serie!
 
 
Fast det var bara 10 avsnitt, vissa serier har över 20 avsnitt per säsong så...... Döm inte.
 


Sleepy Hollow

 
Nu är jag fast.
Men jag ska försöka spara LITE på avsnitten.
Tre imorrn. Kanske fyra.
Sen nåt på måndag. Eller två.
Jag borde vara klar på måndag/tisdag.
 
 

 

Well fuck

Normans brorsa är het
 
 
 
Alltid när jag ser honom tänker jag på The Pacifier. Alltid.
Vad tråkigt att jag blev klar med serien så snabbt. Undra när nästa säsong kommer. 
 


Okej nu kör vi med nästa serie!

Sleepy Hollow.
Jag har sett ett avsnitt men jag godkänner. Så nu har jag planerat min helg.
 
 
 
Den handlar om de fyra ryttarna! Och en snubbe som levde på sena 1700-talet, dog, och vaknade upp nu i våran tid. Älskar sånt! När dom inte fattar ett skit, det är så kul! Påminner om Castiel, Thor och Captain America.
Döden rider runt på sin vita häst, men Ichabod (han ovanför som dog och vaknade upp) hade huggit av hans huvud, så döden har inget huvud nu, men det är det han letar efter. Och dom har det. Och staden heter Sleepy Hollow. Så serien heter Sleepy Hollow. Lite som filmen men ändå inte. Många ändringar, som funkar.

Om jag kollar på 5 till avsnitt idag och 6 imorrn blir jag klar imorrn. Awesome.

 
 


Svar

 

Vi tar ett lån, hittar nåt bra ställe, ser till att vi får servera alkohol och kanske hitta nån som kan ta hand om bokföring och grejer! Nåt sånt här tänkte jag:


 

Uppenbarligen är jag ju en konstnär, men stora fönster, myspys, något som separerar sofforna och borden så det blir liiiite privat på något sätt så det blir mysigare. Typ.
Om man tar ett ställe där många bor kommer det väl alltid vara ett par människor där?
 


Hours

 

Mitt i stormen Katrina kommer ett gift par in då den gravida frun har magsmärtor. Hon klarar sig inte, men den 5 veckor för tidigt födda dottern gör det. Hon kan inte andas själv och läggs på en respirator. När sjukhuset evakueras stannar pappan kvar, men elen håller inte länge, och respiratorn går på ett manuellt batteri som måste vevas upp var tredje minut. Pappan kämpar nu med att hålla sin dotter vid liv och försöker skaffa hjälp med sina tre minuter i taget.

 
Jag har en lite blandad åsikt om den här filmen, men det var en bra drama på något sätt, med lite spänning. Eftersom han var helt ensam i det där sjukhuset kunde ingen hjälpa honom, och han måste sitta och veva upp det där jävla batteriet hela tiden. Så han har bara tre minuter på sig att kuta någonstans i taget, sen måste han tillbaks så hans nyfödda dotter kan andas. Den var lite sorglig och fin, hemsk, spännande. Men samtidigt kändes den lite upprepad också.
Och jag brukar vanligtvis inte gilla tillbakablickar, men man fick se hans karaktär och has fru och hur de träffades, och andra ögonblick de upplevde tillsammans. Det var lite gulligt när han satt och pratade om henne med sin dotter och visade bilder och grejer. Paul Walker var skitduktig som vanligt. Och jaa, jag sitter och kollar igenom has filmer. De som verkar bra.Random hotness

 
Benicio Del Toro
 

 

Svar

 
Jag vill ha en "chill" bar, en som inte har alldeles för hög musik, men det ska inte vara DÖTT liksom, jag vill att det ska vara en bar där man sitter och umgås med ett par soffor där större grupper kan sitta, och lite mindre bord vid väggarna, sen såna där bord man står vid. Och platser vid baren så klart. En mysig bar ska det vara! Lite mörkare belysning osv.
 
Men om vi ska stå ut kanske vi kan köra på en lite rockigare bar? En mysig rock bar? Så vi spelar inte skrikig rock, men kan spela lite klassisk rock och kanske Breaking Benjamin, Stone Sour, Avenged Sevefolds lugnare låtar och liknande. Yes?
 
Och INTE i Märsta!
 


Jag vill öppna en bar

Nån som hjälper mig?
 
Alltid när jag säger nåt till mamma och pappa säger dom bara "okej jaa vad kul" men dom hjälper inte. Så ingenting händer. Varje gång jag säger att jag vill göra något. "Mhm" sen fortsätter mitt tråkiga liv.
 
Men jag har alltid velat ha en bar.
Så jag måste plugga nån ekonomi skit. Kanske jobba lite kort i en annan bar för att se hur skiten funkar. Och få tag på folk. Som kan fixa saker.
 
KOM IGEN!!!!
 
 


Intressant fakta: Alcatraz fängelsetAlcatraz, det mest kända fängelset i amerikansk historia, byggdes i mitten av 1800-talet som en anläggning för militären, men gjordes om till ett fängelse och mentalsjukhus år 1934. Omgivet av iskallt vatten och starka strömmar gör det nästintill omöjligt att ta sig till land utan en båt.
Totalt har 36 fångar försökt fly från fängelset, och 15 av dem dog. Men det är tre fångar som man inte vet om de dog eller inte. Frank Morris och bröderna John och Clarence Anglin samt en fånge som hette Allen West hade kommit på en flyktplan där de grävde genom betongen bakom ventilerna i sina celler, som sedan leder till taket. Men Allen West kom inte ut från sin cell i tid och lyckades då inte rymma med de andra tre. Den 11 juni år 1962 rymde de tre männen, och sades ha byggt en gummiflotte av regnrockar. Ingen vet om de lyckades komma till land eller om de drunknade. Man hittade aldrig några kroppar, men också inga tecken av att de fanns på fasta land heller.
Fängelset har en mycket mörk historia och många vakter och fångar har blivit attackerade och dödade under åren.
Under ett upplopp år 1946 rymde fångar från sina celler och höll 9 kriminalvård officerare inlåsta i en cell för att rymma, men när de upptäckte att de inte kunde komma ut, tog en fånge ett gevär och sköt ihjäl dem i cellen.
Det finns också en historia om en fånge som var inlåst i en cell, och bad vakten att släppa ut honom då han sa att det var någon annan där inne med honom. Morgonen efter öppnades cellen och fången var död. Han hade blåmärken och rivmärken och hade blivit ihjälslagen. Men det finns inga historiska bevis på att det faktiskt hänt.

Fängelset stängdes år 1963 på grund av för höga kostnader, men byggnaden är öppen för turister.
 

 


Top 20 julfilmer

Eftersom jag gör det varje år kanske jag inte ska sluta nu.
 
Varje år ändrar jag listan lite. Men i år orkar jag inte länka till trailers så om ni är nyfikna får ni söka på youtube själva, sorry!


The Holiday
Harry Potter
Ensam Hemma
Ensam I New York
Frozen (Disney, 2013)

Frozen (2010)
Just Friends
Die Hard
Gremlins
Edward Scissorhands

Wind Chill
Love, Actually
Cast Away
Kalle Och Chokladfabriken
Noel

Snuten i Varuhuset (Paul Blart: Mall Cop)
Hook
Bridget Jones Dagbok
De Fem Legenderna
Narnia
 
 
 
(Som vanligt är dom inte i ordning)
 


Disconnect

 
 

En film som visar tre olika handlingar i resultat av internets bi-effekter.


En otroligt stark film som visar vad internet kan göra. Man får se ett gift par som förlorat sin bebis, och som har problem med äktenskapet på grund av just den anledningen, och deras uppgifter har stulits av någon som spenderat alla deras pengar. Sen får man se en ung kille som jobbar med att visa sig själv på webbcam och tillfredsställa sig själv för betalande kunder. En kvinna från en nyhetsstation tar i kontakt med honom om en intervju, och de börjar lära känna varandra. Och den sista är en ung tonårskille utan kompisar som får ett meddelande från en tjej på facebook som visar sitt intresse för honom, men det han inte vet är att de egentligen är två andra killar från hans skola som jävlas med honom. När dessa två killar lyckats övertala honom att skicka en nakenbild sprider de bilden runt i skolan. Något som sedan får väldigt dramatiska effekter.
Eftersom allt detta faktiskt händer var det intressant att se hur det kan påverka de utsatta och konsekvenserna allt har. Väldigt sorglig, dramatisk och hemsk. Men bra. Den var bra gjord, höll en intresserad och väl utförd.

 


Varför ska man hitta nya serier för

 
Kolla på den här jävla serien för fan.
Ni kommer inte ångra det.
 


Well, fuck.

Nu måste jag kolla på Hannibal.
 
 
Jag hinner kolla på ett avsnitt.
 


Oh

 

 

HAHAHAHA jag är så rolig!

Jag kollar igenom lite gamla inlägg på min blogg, och såg precis det här:


 
JAG KOMMER FAN IHÅG DEN DRÖMMEN. Han kom och krossade våra krukor och slängde runt skit. How dare you liksom hahahaha
 


Jag insåg precis en sak

Den nya Disney filmen heter Frozen. Men det gör en av mina favoritfilmer också:
 
 
 

 
Hur såg jag inte det tidigare?
 
 


Svar

 
Du, jag har kollat på fem avsnitt idag, och har fem avsnitt kvar så jag vet att jag kommer bli klar imorrn! Det är omöjligt att inte knarka avsnitten!
Och han ser verkligen ut som en ung Norman Bates, det är fan creepy
 

Okej man ser väl inte RIKTIGT om man jämför bilder, men man märker när man kollar. Hela kroppstypen och allt, man ser verkligen likheten. (Fast Anthony Perkins är sååååååå mycket snyggare nomnomnom)
 


Jag älskar Döden!

 
Det där låter skumt för "icke Supernatural-fans"!
 
 
Men han är så jävla bra! Och lite skumt stilig, jag bara älskar honom! Så otroligt badass och läskig på en trevligt sätt liksom jag fattar inte. Hela den där konversationen han och Dean hade där, när han säger att han är äldre än Gud och skit, så jävla häftigt.
 


"Yes love"

 
Bästa delen i hela jävla intervjun
 


Svar

 
Oj då! Ska försöka att inte avslöja nåt.
 
Men måste bara säga att SATAN vad bra den är, börja kolla nu!
Alltså jag har bara kollat på fem avsnitt hittills men SHIT vad det har hänt mycket på bara fem avsnitt! Det har säkert hänt saker som är värt tre hela säsonger! Så jävla spännande!
 


Bates Motel

Om ni ursäktar mig ska jag bara knarka lite av den här nya jävla serien jag börjat kolla på.

 
Två avsnitt in. Måste. Se. Mer.
 
Handlar om det som hände innan filmen Psycho när Norman Bates och hans mamma flyttade in till huset och öppnade motellet, fast det utspelar sig i nutid. Bra bra.
 


Identity ThiefEn vanlig familjeman från Denver reser till Florida för att konfrontera en kvinna som stulit hans identitet och spenderat en massa pengar samt begått en massa brott i hans namn. Han vill få tillbaks henne till Denver för att få henne arresterad. Resan tillbaks blir en lång och ovanlig roadtrip för de båda.

Den var kul. Inte det roligaste jag sett, men den var kul. Jag gillar hela den där klassiska grejen när två personer inte kommer överens och bråkar och liknande, men sen blir de tillslut bästa kompisar. Man blir så glad av det, det funkar alltid. Den här kändes kanske lite väl överdriven men sånt kan funka ibland. Det som inte övertygade mig helt var att jag skrattade inte riktigt åt den. Kanske nån gång men jag var mest road bara. Jag ville skratta. Men den var söt, lite jobbig men på ett bra sätt. Ni vet när nåt händer och man tänker "nej nej nej gör inte så nej nej ÅÅÅHHH GUD".
 


The Heat


En kvinnlig FBI agent skickas till Boston för att paras ihop med sin totala motsats som jobbar för Boston-polisen. Deras jobb är att hitta och ta fast Bostons stora knarkkung, men de båda jobbar inte så bra tillsammans.
 
Som vanligt, vem gillar inte Sandra Bullock? Och Melissa McCarthy är ju så jävla rolig. När jag kollade på filmen kände jag igen mig i båda karaktärerna, jag svär som en jävla jävel och kan vara lite hård och pojkig ibland, men samtidigt är jag en lite tjejig tönt som lätt skulle torka av telefonen innan jag svarar i den. Joo då, den var jätterolig faktiskt. Den kändes som en rolig och kvinnlig version av End Of Watch, minus handfilmandet. Jag satt och skrattade högt flera gånger, men det var en grej jag skrattade riktigt hårt av så jag hörde inte vad dom sa efter det, men jag får väl kolla om. Jag ska köpa den i alla fall.
 


IBLAND KAN JAG INTE HÅLLA MIG

 
HAN. ÄR. SÅ. SÖT!
 
(eller var) *gråter*
 

 

Random hotness

 
Jared Leto
 

 

Time is not the boss of you

 
 


Då var det dags igen

 
 

 

Graham Norton är så jävla rolig, det spelar ingen roll vilka gäster han har

 
Den här Red Chair var fan bäst.
 


Jag tänker kolla om på Will & Grace från början

 


Push


I en värld där många av oss har psykiska krafter som telekenesis och framtids visioner jobbar en hemlig regering med att omvandla dessa människor till soldater genom att spruta in ett serum som gör krafterna starkare, men ingen har överlevt testerna än - förutom en. Regeringen är nu efter henne, men hon har hittat en säker plats hos en telekinetisk kille och en ung flicka som kan se framtiden. Men framtiden ser inte ljus ut för någon av dem.
 
Förlåt käraste Chris Evans, men jag gillade inte den här filmen. Fast det var inte hans fel, om det inte var han som skrev och regisserade filmen. Den kändes bara så svag och lite tråkig. Jag kände inte att jag brydde mig särskilt mycket. Om handlingen eller karaktärerna. Så dom var ute efter en väska med det där serumet. Mhm.
Näe den var inte så bra.
 


Alltså ursäkta men jag har bara knarkat en massa filmer

Så det har inte blivit mycket uppdaterat här förutom "filmrecensioner".
 
När jag kommer hem från jobbet blir det film. Sen kanske jag kollar på någon till film. Sen sprider jag ut dom på bloggen. Hoppas ni gillar det för jag tänker inte skriva skiten i onödan.
 


White House Down

Det vita huset och presidenten ligger under attack, men som tur är så har Cale tagit med sig sin dotter på en rundtur tidigare under dagen, och de båda gör allt för att stoppa denna attack.

 
Varför gillade jag den här så mycket? Jag vet inte.
Den hade mycket action, MYCKET action. Det hände grejer hela tiden, men den var också lång. Fast jag kände att den var inte onödigt lång som många filmer är. Eftersom det var väldigt mycket som hände, och det var en jävla attack mot vita huset och presidenten så behövde de alla grejer som de hade i filmen. Den hade inga onödiga scener. Inga jag kan komma på i alla fall. Jag har typ inget negativt att säga om den här filmen, vilket inte händer ofta. Den var bra. Och jag har en vana att kolla betygen på IMDB och såg att den bara fick tre stjärnor där. Varför håller jag inte med? Vanligtvis brukar jag hålla med eller ge lägre betyg än vad de tycker. Inte den här gången. Jag gillade själva grejen att hans dotter är där inne och hon är en lite rädd rebell som filmar "the bad guys" och lägger ut på nätet och skit. Och hans uppdrag är att hitta henne samtidigt som han och presidenten springer runt och skjuter folk och försöker att inte själva blir skjutna. Jag vet inte, jag bara gillade den, okej?
Får jag också tillägga att DAMN Channing Tatum.


Äntligen hade jag mitt Tillbaka Till Framtiden marathonOch när jag väl var igång satte jag igång Goonies också
 
Jag känner att de av någon skum anledning hör ihop. Bara för att jag växte upp med båda och kollade lika mycket på dem alla. Fast jag var rädd för Goonies när jag var väldigt liten, jag tror jag kom över det när jag var runt 10 eller 11.
 
På grund av älskade och söta Sloth
 
 


Inatt drömde jag att en kopp te var min telefon

 
 


Don't cry for me little Merlinnnnn

 
(I stil med 'Don't Cry For Me Argentinaaaaaa)
 


My hero

 


Mina favoriter från Cityakuten

 
 
Bara så ni vet.
 

 

Dean Winchester

 


De Fem Legenderna


Jack Frost har i 400 år gett oss våran vinter, men när Pitch som också är känd som boogeymannen vill ge oss mardrömmar och mörker bestämmer sig de fyra legenderna att kontakta Jack Frost för att hjälpa till med att stoppa honom.

Jag hade ingen aning om vad den här filmen skulle handla om, jag bara satte igång den. Och jag har velat se den ett tag, men bestämde mig för att glo idag. Eftersom jag inte visste vad jag skulle förvänta mig så hade jag varken höga eller låga förväntningar, men jag blev ändå lite besviken. Den var bara lite tråkig. Inte seg eller så, men bara lite tråkig. Söt var den. Med barn som tror på tandfen och tomten och påskharen. Men ingen tror på Jack Frost så han blir ledsen för ingen ser honom och grejer, han känner sig ensam. Så den var ju inte dålig! Smaken är som baken fan, jag tyckte bara att den var lite smått tråkig, inte tråkig, bara LITE tråkig.
 


Who You love

 
Nån som hört John Mayer's och Katy Perry's nya låt?
 
Super chill.
 


Sötnosar

 


Queer As Folk har så jävla många bra citat

 


Ush vi ska få gäster idag.

Ska jag låsa in mig i mitt rum och knarka Will & Grace kanske?
 
 


Mini-Mike var så söööööööt!


Tandställning och allt! Söt!
 


The Hunger Games: Catching Fire

 

Hunger spelen är nu på sitt 75:e år, och för att fira det tar de vinnarna från varje distrikt för att spela mot varandra. Katniss och Peeta måste nu ännu en gång tävla mot alla distrikt, men de har inte alla på sin sida.


Jag kände att den var exakt likadan som den första, förutom att det har blivit sån jävla kaos! Kaos i alla distrikt där om man bara höjer handen och visslar får man en kula i huvudet. Kaos. Men den var bra, jag har inte riktigt fastnat för dessa filmer men de är underhållande och annorlunda. Den var väldigt dramatisk och actionfylld.

 

 

Fan, nu ska jag gå och lägga mig

Och kom på att jag drömde om The Grudge inatt.
 
Jag kan inte förklara hur läskigt det var, men jävla läskigt var det.
 
Då ska vi se hur lång tid det tar för mig att somna!
 
 


Intressant fakta: Jobbigt läge

Den kanadesiska botanikern Charles Budd Robinson blev mördad i Indonesien år 1913 av bybor på ön Ambon. Han hade frågat folket där om en av pojkarna kunde klättra upp i ett träd och hugga ned en kokosnöt, men orden kokosnöt och huvud låter väldigt lika, så han blandade ihop de två väldigt lika orden och råkade säga huvud istället. Byborna trodde då att han frågade dem om den lilla pojkens huvud, vilket gjorde att de trodde att han var en huvudjägare, så de mördade honom.

 

Sorry.
Det kanske märks att jag inte orkade fixa nån bra fakta. Men jag har varit ovanligt upptagen. Lite kul var den i alla fall! Kolla in mina paint-skills! Det där är ett konstverk!
 
 


Frozen

 

Prinsessan Elsa har sedan hon föddes haft iskalla krafter som hon och hennes lillasyster Anna haft roligt med när de var barn. Men efter en olyckshändelse som gjorde att lilla Anna's huvud frös till is, minns hon inget om Elsa's krafter. Under resten av deras uppväxt har Elsa's krafter hålls hemliga, men när deras föräldrar dör, blir Elsa drottning och hennes krafter avslöjas för hela kungariket då hon inte kan kontrollera dem. Hon råkar frysa hela kungariket och flyr mot bergen, men Anna är inte långt efter. Med hjälp av en främling och hans ren färdas de mot Elsa's gömställe för att få henne att tina upp kungariket.


Alltså ursäkta men den här filmen var så bra. En klassisk men samtidigt ny Disney-handling som var söt, fin, kall och varm, den hade mycket rolig humor, romantik, drama, äventyr, magi och fin musik. Kristen Bell hade rösten till Anna och jag hade ingen aning om att hon kunde sjunga så fint! Lite kär blev jag i den här filmen. Om ni gillar Tangled kommer ni gilla den här, det var samma stil och humor men den var ändå annorlunda. Bra bra!
 


Nejjjj nu vill jag kolla på O.C

 
 


Svar

 
Nämen! Hahaha, jag kommer ihåg att jag blev så jävla glad när jag fick reda på att de gjort en låt tillsammans! Jag har en version av låten där han inte sjunger alls! Skumt när man är van vid hans delar av låten, men whatevs! 
 
 


Åhh nu är jag trött

Igår jobbade jag, och storstädade resten av dagen, och idag drog jag iväg och julshoppade helt själv och bar på en massa tunga grejer... Sen när jag kom hem bar jag ut all skit jag rensade ut från mitt rum.
 
 
Så fatta vad glad jag blev sen när jag satte igång Rebel Without A Cause och käkade mat jag köpte med mig hem. Gött. Skoj. Sal Mineo och James Dean. Mys. Bajs.
 
Och imorrn ska jag städa hela huset. Jag längtar INTE.
 


Prisoners

 
 

Två familjer spenderar thanksgiving med varandra, och när de yngsta döttrarna från familjerna ska gå ut för att hämta något kommer de aldrig tillbaks. Föräldrarna kontaktar polisen som letar efter henne både dag och natt, men den ena pappan tycker att det tar för lång tid och tar saken i egna händer då han är helt säker på vem som tagit dem.

 
 
Jag måste börja med att säga att den var så onödigt lång (2 och en halv timme) den hade varit så mycket bättre om den var kortare, för då hade den hänt saker hela tiden istället för onödiga sega scener som man inte är ett dugg intresserad av. Det gjorde filmen seg. Men handlingen var bra, skådespelarna och allt var bra. Förutom att jag ville somna och börja göra annat efter ett tag, för inget hände. Men det var värt att sitta igenom för man undrade om den där pappan faktiskt hade rätt, sen började man ifrågasätta allt, och börjar tänka att polisen var på rätt spår. Sen tänker man att det kanske är någon annan. Det är en sån film, när man undrar vem det är. Så den var bra, det var den, men den hade fått högre betyg om den varit kortare med lite högre takt.
 


9 säsonger

 
Damn.
 


Varför måste Supernatural ha en paus för...


 

Random hotness

 
Paul Walker
 

 

10 år sedan
Wikipedia gör mig förvirrad. Det står att detta album släpptes i början av 2003 i Sverige, men jag VET att, okej nu ska ni få höra min fina lilla historia:
 
Nån gång i december år 2003 gjorde dom reklam för The Young & The Hopeless på tv, och jag hade inte hört en enda låt med Good Charlotte, jag hade aldrig hört talas om dom, men av det jag hörde på reklamen VISSTE jag att jag skulle ha det där albumet. Jag sa till mamma att "kolla, det där albumet vill jag ha i julklapp!" Varje gång den reklamen kom igång ropade jag på mamma eller pappa för jag ville så gärna ha det där albumet. Sen någon dag innan julafton kom reklamen igen och jag sa, igen, till mamma att KOLLA DÄR ÄR ALBUMET JAG VILL HA! Så sa hon "jaha, ville du ha den där skivan?" totalt serös också, och jag gick på det. Fan vad ledsen jag blev, för jag visste att det var försent att få i julklapp då. Men så blev det julafton och där var skivan. Jag tror inte jag någonsin blivit så glad över en julklapp. Jag lyssnade på det konstant i ett helt år.
Men så okej, om dom gjorde reklam för albumet i slutet av 2003, då måste det betyda att albumet var nytt i Sverige då, yes? Jag vet att jag var 12 år gammal. Jag fyllde 12 år 2003, i början av 2003 var jag 11 och jag VET att jag inte var 11 när jag fick albumet. Så förvirrad är jag. Jag är en förvirrad människa.
 
 
Fan vad jag bläddrade igenom texterna och skit. Och jag satt med min lilla freestyle (aa, shiiiiiit) och lyssnade om och om igen. Och varje kväll när jag skulle sova satte jag igång albumet på min cd-spelare och lyssnade tills jag somnade. Om jag lyckades lyssna igenom hela utan att somna lyssnade jag bara igen.
 

Mitt första album, mitt första favoritband, min första konsert.
 
 


VET NI VAD

Jag kom hem typ 17.20

Så fixade jag käk på en gång, käkade. Jag var klar med det strax innan kl 6.

Sen städade jag mitt rum. Jag blev precis klar. Klockan är snart halv 10!!
Jag rensade ur min garderob, rensade ur min byrå som det inte ens fans kläder i, bara en massa gammalt skräp som ska slängas eller ut i förrådet. Så jag har nu kläder där i WOHOOO.
Och ni skulle sett ovanpå min byrå. Man ser längst till vänster lite... Men nu är det TOMT och jag är så glad.

Fan vad trött jag är nu. Mina före och efter bilder suger, man ser inte ens vad jag gjort. Man ser inte vilken jävla skillnad det blev alltså. Satan i gatan. Plus att jag råkade städa lite innan jag tänkte på att ta kort. Och jag städade lite snabbt igår också för Moe kom.


 
Två stora papperspåsar PROPPADE med kläder, och en stor papperspåse proppad med random skit.
 


Nyklippt

Igår direkt efter jobbet klippte jag mig hos Moe så hängde vi lite

Topparna bara, för jag är en FEGIS

 

Gulliver's Travels

 

Lemuel Gulliver har varit kär i samma tjej i fem år, och de råkar jobba i samma byggnad. När han en dag tar till sig modet att bjuda ut henne, fegar han ur och säger att han skriver och reser istället. Hon blir imponerad och erbjuder honom ett jobb som innebär en resa till Bermuda. Han åker dit, men hamnar i en konstig storm som tar honom till en annan plats där människorna är pyttesmå.

 
Roligare än jag trodde, men ändå inte HAHAHA-rolig. Det är typisk Jack Black humor, som funkar när man är på det humöret. Den hade många kul skådespelare som levererade. Men den blev liiiiite långtråkig efter ett tag där i mitten av filmen. Men kul i alla fall, den funkade.
 


Fan vad jag älskade när Ted och Emmet var tillsammans

 
Så jävla perfekta... Men sen var Ted tvungen att fucka upp allt. Jävla skit.
 
 


V/H/S 2

 
 

Som en fortsättning på första filmen är det två personer som går till ett hus och hittar en massa vhs band, och kollar på dem.

 
Jag var inte säker på om det var samma hus som första filmen men.... Sen var jag lite osäker på vad de där två personerna gjorde och varför dom gick in i huset. Dom letade efter någon, nån kille... Och den där killen hade varit där. Och filmat sig själv. Sen får man väl se. Enkel handling, bara en massa korta skräckfilmer i en skräckfilm. Jag tror faktiskt jag gillade den här bättre än den första. Skum som FAN, precis som den första, men jag tror att de här berättelserna var bättre. Helt jävla störd.


Snålslag

Jag skulle beställa en grej från Amazon, men jag tycker alltid det är onödigt att bara köpa EN grej, så jag letade efter annat att beställa. Jag la till saker för 605 kr. Men sen fick jag snålslag och började ta bort en massa. Så jag gick från 605 kr till 150. Men det var bra saker! En julklapp som jag inte kan säga vad det är för något, och en film med SAAAAAAAL MINEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Egentligen vill jag inte ha den ELLER DET ÄR KLART JAG VILL HA DEN men dom andra som jag verkligen vill se finns inte. Någonstans. Att kolla på eller köpa. Whoop-de-frickin-doo.
 
Men men.
 
Jag tar det jag får.
 
Allt med denna bebis
 
 

 

Vilken jobbig dag, så mycket folk

På vägen till jobbet träffade jag Leo (yay!) så vi snackade hela vägen dit på bussen, sen jobbade jag ensam (tjohoooo) men typ alla kunder ville snacka med mig. Båda mina favorit kunder kom in och båda snackade jättelänge, egentligen har jag inga problem med det, men jag trodde jag skulle få en chill dag. En av dem frågade om jag var intresserad av att GÅ UT med sin jagvetintevad typ kompis eller nåt som är 21. Jag är 22. Jag vill inte gå ut med någon som är yngre än mig, SORRY. Sen blev jag lite irriterad av det eftersom jag kommer inte till jobbet för att bli ut-pimpad. Okej. Så sluuuta upp med det. Don't ever ask me again. Sen efter jobbet gick jag prommis med Malin, och på bussen hem träffade jag min moster/faster eller whatever (min morbrors fru). Jag är inte vad vid att prata med så många människor på en dag.

 

 
 


Svar

 
 
 
Men älskade vän vad söt du är! Men spendera inte dina värdefulla pengar på mig! Bara att du ens tänker på mig när du ser nåt gör mig glad hahaha
 


I'm taking you out for a spa day

 
 


Jag känner mig så tom när jag inte kollat på Malcolm på ett tag

 
Jag sitter och väntar på att jag ska få sista säsongen i julklapp. Men jag kommer kanske inte ens få den. Ska jag knarka online istället... Jag har redan knarkat halva säsongen (eller mer) så det gör väl inte så mycket. Jag har sett allt förut i alla fall. Okej då kör vi.
 


Race To Witch Mountain

 

Jack är en taxiförare med ett förflutna. Han sätter sig i bilen för en vanlig dag på jobbet, och ser att han redan har två unga passagerare. Men passagerarna är jagade, och de är inte alls som de verkar. Mänskliga.

 
Jag vet inte vad jag förväntade mig. Men jag brukar gilla filmer som den här, men den kändes bara lite tråkig. Allt dom gjorde var att springa och köra i den där taxin. "The race is on" stämmer verkligen för det var som en barn version av Fast & Furious. Den var inte särskilt rolig heller. Och hon den unga skådespelerskan kändes så överdriven. Synd.


Boyfriends

 


Hur kan man inte älska Karen Walker


 
My hero
 


Svar 3.0

 
I know, me too
 
 


Svar 2.0Kanske det!
 
Hahahahahaha
 
 


Svar

 

 

Ska man kolla på lite Cityakuten för att dreggla lite över Dr Kovac?

 
Mmmmhmmmm... Yes.
 

 

Motherfuckers

 


Men nej

 
Hela den här grejen gör mig så ledsen
 
 
Kan inte bra människor bara sluta dö????
 


Glitter glitter glitter

Så fint så fint så fint
 

 

The Lazarus Project

 

Ben är en före detta brottsling, men har lämnat det livet bakom sig för sin fru och sin dotter. När han får parken från sitt jobb kommer hans bror med ett förslag om hur de snabbt och enkelt kan få tag på pengar. Men lätt blir det inte när de bryter sig in i en byggnad och polisen kommer. Ben får dödsstraff, men promenerar sedan plötsligt längs en skogsväg. Han försöker förstå vad som hänt, och det enda han blir sagd är att han fått en andra chans av Gud.

 
Förlåt, men filmen var vääääääääääääldigt seg. Det var de sista 20 minuterna som allt hände på. Annars var det bara han i sitt nya liv, och han misstänker att nåt är skumt. Men inget händer och man får inte reda på ett skit. Förrän i slutet. Men det allra sista i filmen slog väldigt hårt nu när Paul dött. Det kändes lite jobbigt.
 


Jag vill köpa säsong 3 av Teen Wolf bara för denna magiska scen

 


Julmys hos Bea igår

 
Glögg och grejer
Kollade på The Holiday
Åt lussebullar (typ)
Julpysslade
 

 

Noel

Det är julafton i New York och man får se hur sex människor spenderar dagen. Rose tar hand om sin sjuka mamma på sjukhuset och går och hälsar på en annan patient där hon träffar patientens besökare. Samtidigt har det förlovade paret Mike och Nina problem med förhållandet på grund av Mike's avundsjuka, och han blir förföljd av stackars Artie som är en äldre man och som tror att Mike är hans återuppståndelse av sin döda fru. Samtidigt som detta händer planerar Jules att spendera julafton i akutmottagningen då han spenderade sin bästa julafton där när han var 14. Man får se hur dessa människor också träffar på varandra under dagen.


Jag trodde att jag skulle gilla den mer, men den var helt okej. Första halvan var mycket bättre än den andra, den var mer lovande. Mot halva filmen var jag inte lika intresserad längre men fortsatte kolla i alla fall bara för att se vad som händer och hur den slutar och vad dom tänker göra. En - inte så glad - julfilm. Men den hade ett lyckligt slut. Jag har ingen aning om varför filmen heter Noel. Kanske är nåt annat språk, men Noel är ju också ett namn. Ingen i filmen hette Noel. Det kanske betyder ängel. Filmen heter "En ängel i New York" på svenska så... Och den hade ett sorts ängel-tema. Men vad fan vet jag.

 


Min present åt pappa på 50-års dagen!Unless you're a cop, we don't need to tell you anything

 


Random hotness

 
Rupert Young, Eoin Macken, Bradley James, Tom Hopper
 
 


Blir ni inte helt gosiga inombords när ni ser den här människan?

 
Är han inte bara den mest underbara lilla människa som någonsin vandrat på denna jord?
 
 


The Perfect Score

College är något många ungdomar i USA stressar över, och många av deras föräldrar har planerat barnens framtid sedan dagen de föddes. I denna film får vi följa sex ungdomar som alla behöver ett högt betyg på slutprovet, och kokar ihop en plan för att stjäla svaren för att få det perfekta resultatet.

Som en lite modernare och mer spännande och kreativ version av The Breakfast Club där sex olika ungdomar som inte känner varandra, förutom två bästa kompisar, teamar ihop sig och blir tillslut kompisar. En film om vänskap! Och stöld. Och inbrott. Men den var bra och spännande och rolig. De som gillar The Breakfast Club borde gilla den här.
 
 


Intressant fakta: Häxor som brändes på bål

 

På 1600-talet tror man att häxor jagades och brändes på bål, men även om det faktiskt var många kvinnor, och män, som blev anklagade för häxkonst så var det inte alls lika många som man tror, och de hängdes istället för att brännas. Mellan år 1440 och 1650 brändes bara tre häxor i England och en av dom hängdes innan. Det finns bara 200 avrättningar som man vet om i England som är resultat av anklagelser angående häxkonst, men alla av dem hängdes. I Skottland, Italien, Frankrike och Tyskland brändes häxor, men det var vanligast att kväva, strypa eller hänga dom först.
Malcolm Gaskill som skrev en bok om detta säger att det borde varit ungefär 40 000 män och kvinnor som dog i Europa mellan år 1450 och 1750, till skillnad från det andra tror som är 5 miljoner kvinnor. Det var inte bara kvinnor som blev anklagade, man tror att av de 40 000 som dog så var en fjärdedel av dem män.
När någon anklagades för häxkonst fick de inte automatiskt dödsstraff. Man var tvungen att ha bevis på att de skadat någon annan, och juryn straffade bara 25% av de anklagde, men alla dem fick inte dödsstraff.The Winchesters

 


undra när jag äntligen kommer bestämma mig för att se det här ögonblicket:

 


Kevin....

 
 
 


Eight Below

 

Jerry och hans team jobbar i Sydpolen, med ett gäng slädhundar. Deras chef kommer ner dit och ber om hjälp att komma till ett berg för upptäckten av en speciellt sten, men resan dit är inte lätt, och det visar sig att resan hem blir värre. Jerry tar med sig chefen och slädhundarna på resan, men en stor storm tvingar dem att vända om. De kommer knappt hem levande, och flygs direkt till sjukhus. Men hundarna lämnas kvar ensamma, och stormen gör det omöjligt för någon att flyga tillbaks för att hämta dem.

 
Fyfan vilken jobbig film om man är djurälskare, speciellt hundar. Tårarna sprutade åt alla håll. Hundarna var skitduktiga skådespelare! Människorna också, men dessa hundar var verkligen tränade! En söt och sorglig och fin film om en snubbe som älskar sina hundar och tvingas lämna dom bakom sig. Och gör nästan allt för att försöka ta sig tillbaks och hämta dom. Det går flera månader och han förlorar hoppet, samtidigt får man se vad hundarna har för sig. Ush ush. Om ni vill gråta - varsågoda.
Plus Paul Walker. Rest in peace.
 


Ohhh lord

 

 

Så sant så sant

 


Svar


 
Sångaren i Lifehouse! Mums!
 
 


Random hotness

 
Jason Wade
 

 

Bröder på tv och i verkligheten

 
 


21

Ben går på MIT och har en framtid på Harvards läkarlinje - om han kan få ihop 300 000 dollar. En av hans lärare ser vilken otrolig hjärna han har, och erbjuder honom en plats i ett team som åker ut till Las Vegas på helgerna och räknar kort. Ben accepterar och får snart ihop tillräckligt med pengar. Men när är det egentligen tillräckligt?

 
En smart film om smarta människor, som är baserad på en verklig händelse. Jag hoppas att mycket av det inte faktiskt hände i verkligheten men jag antar det. Den kändes LITE upprepad när man fick se dom i Las Vegas hela tiden, men den funkade i alla fall med allt annat som hände och den röda tråden som fortsatte. Och det är klart att det finns en bad guy som man ska bli så förbannat irriterad på! Men annars hade nog inte filmen varit lika bra. I en sån här film måste man ha en bad guy. Mycket hände, mycket action, spänning, lite romantik och vänskap. Alla ingredienser till en lyckad film. Bravo.
 


Idioter

 
 
 


Senaste Supernatural

 
Eftersom det är många som kollar på Supernatural tänker jag inte säga vad som häNDE MEN FAN VAD JAG STOG OCH SVOR OCH SKREK JÄVLA SATANS BAJSKORV.
 
Have fun.
 


Svar


 


Random hotness

 
Logan Lerman
 

 

Charlie Kelly - nr 1 på min lista av blivande makar

 
 


HAHA! Classic.

 
 


Bad Grandpa


Irving Zisman (Johnny Knoxville) är på en roadtrip med sin sonson efter att pojkens mamma åkt in i fänglese och ska nu lämnas över till sin pappa då han skulle få 600 dollar i månaden för att ta hand om honom. På vägen hittar de på en massa bus och träffar på många olika människor.
 

Det som var lite annorlunda med den här filmen från resten av alla Jackass filmer var att det är en film med en handling och en röd tråd som går genom hela filmen. Även när dom bara sitter i bilen utan att någon ser dem är de fortfarande i sina roller för att fortsätta själva berättelsen filmen har. Men dom jävlas fortfarande med folk, det gamla vanliga som är kul. Det var kanske inte den roligaste Jackass filmen, men den hade fortfarande sina ögonblick som får en att skratta högt eller tappa hakan.Will & Grace just made my day

 
 


Satan vad jag har blivit förkyld

Då blir det Will & Grace hela dagen då.

 
 


Svar

 
Njaaaaaeeeee jag håller inte med. Visst så gillar jag inte den låten, och budskapet är ju inte direkt inspirerande, men den var inte pinsam. What Does The Fox Say är pinsam. Och när dom sjöng Gangnam Style.
 
 
Pinsamt värre.
 
 


Hela den här "skaffa jobb"-grejen gör mig så stressad

 
Det verkar som att det är så jävla lätt för ALLA ANDRA att skaffa jobb men inte för mig.
Jag har aldrig känt mig så värdelös i hela mitt liv.
 


Random hotness

 
Timothy Olyphant
 

 

Förmodligen mitt favorit ögonblick i The Day Of The Doctor

 


Cry_wolf


Owen flyttar från England till USA för att börja i en ny privatskola som hans pappa skickat honom till. Han träffar en annan student där som bjuder in honom till en lek som hon och hennes kompisar gillar att leka där en spelar en varg och alla andra är får. Leken går ut på att ljuga, anklaga och manipulera. Men de vill ta leken till en annan nivå efter att en ung flicka blivit mördad några dagar tidigare, och bestämmer sig för att leka leken med hela skolan och skriver ett falskt mail om en seriemördare som går från skola till skola med samma mönster. Hela skolan får mailet, och leken börjar. Men snart visar det sig att de själva blir fåren istället för vargarna.
 
Även om det tog ett tag för saker att verkligen komma igång, så hände det ändå saker hela tiden. Man satt bokstavligen och försökte gissa vem det var genom hela filmen. Och även om jag inte heller blev så överraskad när man fick reda på det, för det kändes rätt uppenbart, så fick man ändå en liten twist mot slutet som jag inte tänkte på. Eller två faktiskt. Men det var en bra thriller/skräck till en lördagskväll. Ladda upp med chips och läsk, och försök gissa vem det är.
 
 


Alltså om det är barn på min buss idag....

 
 


Dags för lite Merlin

 

 

Okej... Glee... We need to have a serious talk

Är det typ en regel att ni måste ha en super pinsam låt varje säsong eller? Snälla säg att jag DRÖMDE att ni sjöng "what the fox say".
 
 
 
Jag kunde inte kolla på hela. Jag tror jag satt kvar tills första "ding ding ding ding" kom.
 
 


Red State

Tre bästa kompisar som är den typiska tonårspojken kör en kväll ut mot skogen för att träffa på en kvinna som de planerat samlag med. Men när hon bjuder in dem och ger dem ett par öl, vaknar de sedan upp på ett främmande ställe. En kristen grupp som straffar syndare har nu i uppdrag att straffa tonåringarna, men planerna blir påskyndade och komplicerade när två av killarna bryter sig fria. Blir det ett lyckligt slut för tonåringarna? Eller blir det ett lyckligt slut för kyrk gruppen?


Handlingen var svår att skriva utan spoilers. Det mesta av det här kommer vara spoilers så SPOILER VARNING. När jag såg trailern verkade filmen ganska mörk och annorlunda och fick mig att tro att dessa killar skulle var fångar hos en störd kristen typ kult eller nåt, och att de skulle fortsätta sitta i burar och grejer, men det var bara så det började, typ 70% av filmen är poliser som skjuter mot huset, och den kristna gruppen som skjuter tillbaks. Men den fick betyget den fick för den hade en massa händelser som jag inte förväntade mig, och tänkte ibland "WHAT!" och "NEJJJJJJJJJ what the fuck". Man hejjade på vissa karaktärer men blev så klart besviken för att de man hejjar på dör oftast. Den var ganska annorlunda men samtidigt typisk. Jag trodde den skulle vara mörkare, men det var mest maskingevär och poliser.Vad har jag gjort under min lilla "paus"?

Knarkat Catfish som går på MTV


 


Alla i hollywood ska akta sig, because they're dropping like flies

 
Helvete då.....
 
 

 

Okej nu har jag lugnat ner mig

Let's go!
 


RSS 2.0