Min torsdag blev TYP som planerad

Prommis med Hoe Moe Yooo på morgonen.
Sen kom jag hem och knarkade Disney filmer som planerat. Jag började med Projekt Prinsessa, och kollade därefter på Camp Rock. Sen blev det Wizards Of Waverly Place The Movie.
 
(varför jag alltid ska ta kort på min tv när jag kollar på nåt förblir ett mysterium)
 
Jag han kolla på typ 20 minuter av Hannah Montana The Movie sen skulle jag och Moe och till Maxi för att leka med Elinaaaaa
 
 
Sen blev det film och onyttigt hos mig.
 
Nice dag i alla fall.
 


Svar

 
 
 
Skönt att jag inte är ensam
 


Vad är Misfits utan Kelly

 


Är jag den enda som tycker att den här människan är töntig?

 
Tyvärr har jag glömt vad hon heter, men det är ju hon från Grinchen ni vet... Det känns som att hon bara spelar. För att få uppmärksamhet. Liksom helt plötsligt har hon 7 ton svart ögonskugga och eyeliner, klär sig som en hora och röker som en skorsten. Jag säger inte att det är fel att klä sig och sminka sig hur man vill, men det känns inte naturligt när det gäller henne. Jag tycker det känns som att hon spelar tuff för att bli känd. I dunno.
 
Min åsikt. Bara min åsikt.
 


Jag kan inte kolla på Malcolm In The Middle på morgonen

Det är så svårt att trycka stopp. När ett avsnitt väl börjat måste jag fortsätta kolla. Och tiden bara försvinner.
En av de roligaste serierna ever.
 
 

 
 

Austin vad håller du på med

 


Alan Davies är en sån där kille som jag ser mig själv spendera resten av mitt liv med

 
Stephen Fry: What's the ideal way to kiss a Frenchman? 
Alan Davies: A French man? With their consent? 
Stephen: Very well put. What a nice young man.
 
 
 
Han är så rolig och charmig. Synd att han redan är gift. Och bor i England. Och är känd. Och aldrig kommer veta att jag existerar. Han skulle inte bry sig om han visste iallafall.
 
 


BEA, DEN HÄR GIFEN

 
 


Varför har inte jag en större rumpa?

Ni med stora rumpor/höfter har tur.
 
 
Queen sjunger om er, inte mig. Fuck my life. Jag vill ha kurvor! Jag är helt fucking rak! Jag har bara boobs och mage. Jag har en sån där mage med en bulle. Det är en kurva. En kurva jag inte vill ha. Men mamma säger att det är "kvinnligt" så jag får väl lyssna på henne. Men jag vill ha en rumpa! Min rumpa är en pannkaka!
 


HELA MIN TORSDAG ÄR PLANERAD

Jag ska sitta HELA DAGEN och bara kolla på Disney filmer. Och med Disney filmer menar jag inte Aladdin, Lejonkungen, Lilla Sjöjungfrun osv, nope. Jag menar Hannah Montana The Movie, Wizards of Waverly Place The Movie, Camp Rock, Princess Protection Program osv! Oh my god... Jag längtar... Ingen får störa mig på torsdag.
 
 


Titta på mig när jag var liten!

 
Good old days.
 


Har ni märkt att jag försöker lägga upp så lite Merlin som möjligt?

Kanske inte, men så är det. Men nu när vi ändå pratar om Merlin kan ni få lite Merthur:
 
 


Nu är det en massa Teen Wolf reklam överallt

Jag trodde dom hade visat det på MTV i sverige för länge sen.
 
 


Fan vad jag önskar att Minutemen fanns att hitta på dvd"What happened down there is we became friends. That day that we were tied together on that stupid ram statue. This day. This day that you hate so much because you got a little embarassed. This is my favorite day. Even though I'd still be a nerd, it didn't really matter anymore. Because now I had a real friend. And that would always make everything okay. So much for always I guess..."
 
Undra hur många gånger jag har sett den....
 
Om någon vet vart man kan köpa den - säg till lilla mig!
 


Istället för att säga Queer As Folk, säger jag bara "mina bögar"

 
Plus de två lesbiska tjejerna då.. Och en av bögarnas mamma...
Så jävla bra serie.
 


Shit vad jag hittar tillbaks till alla serier då!

Först Vampire Diaries (som jag lyckats se typ 7 avsnitt av) och nu Being Human!
 
 
Aidan Turner nommmmmmmmmm
 


Jag var så positiv när jag var 13-14

 
Hittade gamla bilduppgifter. Fint. Ett lik hänger i trädet med några ballonger. En kyrkogård med en regnbåge. En mördad tjej med blodiga handtryck och en snubbe som står och glor väldigt stolt.
 
 


Your face

 


Det går inte att lägga upp för mycket Karen Walker

 


Det här säger mer om Nathan än 1000 ord

 
 


Intressant fakta: Bonnie & Clyde

 

Clyde Barrow föddes år 1909 i en stad söder om Dallas, Texas. Hans familj var väldigt fattig och såg det som lyx när hans pappa hade råd med att köpa ett tält de kunde bo i.
När Clyde var ung började han begå små brott, som att bryta sönder lås, sno saker lite här och där, stjäla bilar, och rånade till och med en bensinmack. I april år 1930 arresterades han och skickades till Eastham Prison Farm där han slog ihjäl en annan fånge som våldtagit honom fler än en gång. Detta var Clyde's första mord. När han släpptes från fängelset har hans syster sagt att han inte var sig lik.

Bonnie Parker föddes i Rowena, Texas år 1910 och flyttade sedan till Dallas. Hon var en av de bästa eleverna i sin skola och vann olika priser för stavning, skrivning och tal. Hon skrev mycket poetri och kunde uttrycka sig genom dikterna hon skrev. Hennes andra år i High School gifte hon sig med Roy Thornton. De hoppade av skolan och gifte sig sex dagar innan Bonnie fyllde 16. Äktenskapet höll inte länge, men de skiljde sig aldrig, och Bonnie hade till och med på sig sin ring när hon dog.

Det finns många versioner över hur de båda först träffades, men det som låter mest troligt är att de år 1930 träffades hemma hos en kompis. Bonnie följde med Clyde eftersom hon var kär, och stannade vid hans sida under hela deras kriminella äventyr.
Under åren mellan 1930-1934 begick paret en massa brott, stora som små. De rånade butiker, kidnappade och dödade människor. De sägs ha mördat ungeffär 9 polismän och några civila. Under den här tiden började de bli populära bland nyheterna och sågs som kändisar. Även om det var de två som mest hade sina ansikten i tidningarna, så hade de andra medbrottslingar också. Men allt tog slut den 23 maj år 1934 när det var fyra poliser som väntat vid en ödslig väg på att paret skulle köra förbi. Clyde dog av en kula i huvudet och Bonnie fick många kulor i sig, som gör det oklart vilket av dem som var dödsskottet. De fyra poliserna sköt tillsammans ungeffär 130 skott mot paret och deras bil. Bilen finns numera på ett museum på Gotland.

 Ew jag hade i socker i kaffet... Det smakar fel

 


Nu har jag återvänt till Vampire Diaries

Vilket är ganska nice, eftersom jag har en hel säsong att kolla på nu. Och jag visste inte att jag saknat det föränn jag kollade på andra avsnittet av nya säsongen. Jag har saknat alla karaktärerna.
 
Som lilla Jeremy till exempel.
WIIIEEEE han är så söt!
 
Och Klaus the bad boy nomnom
 
Och Damon hohoooooo
 
Okej, Stefan får också vara med
 
Men anledningen till att jag slutade kolla var för att Elena blev en vampyr... Jag gillade inte det.
Men nu har jag accepterat det. Tough shit liksom.
 


Jag kommer alltid vara kär i Ferris Bueller

 


Gifen som gjorde att jag började gilla Of Mice & Men

 
Under 'Second And Sebring' där de sjunger "I need your love like a boy needs his mother's side".
Austin's mamma dog när han var 17.
 


Taken 2

 
Bryan Mills är tillbaks, men denna gång är han den kidnappade. När hans dotter blev kidnappad var han tvungen att döda många män för att få tillbaks henne. Men nu är fadern till en av männen ute efter hämnd, och kidnappar Bryan och hans ex fru när de är på semester i Istanbul. Dottern lyckades undvika kidnappningen, och hjälper nu sin pappa att hitta platsen de är tillfångatagna på, och att komma därifrån.
 
 En populär åsikt är att den första filmen är bättre, och det håller jag med om. Anledningen är att den första filmen hade en mycket bättre och "trovärdig" handling. Den här var en lite för typisk action film tycker jag. Den första handlade liksom om en pappa och hans dotter, och dottern blir kidnappad när hon är utomland med en kompis utan föräldrar och blir såld som sexslav. Sen ska pappan försöka få tillbaks henne och han är PISSED. Den här filmen var bara.... "åh jag och mitt ex har blivit kidnappade, min dotter är kvar på hotellet, nu lyckas jag ringa henne och be om hjälp, åh vad duktig hon är som lyckas undvika jättefarliga kidnappare och spränga 3 granater utan att bli upptäckt, sno typ 5 olika bilar, åh yay jag är fri, jag hämtar frun sen för hon är säker, åh nej hon är inte säker jävla skit nu måste jag få tillbaks henne också". Jag vet inte... Det kändes lite typiskt bara.
 


JAG VÄGRAR ATT ACCEPTERA DETTA

Luke Benward har växt upp!
 
 
Jag trodde han skulle förbli ett barn för evigt!!!!! Whyyyyyyyyyyy
 
Här är han i en film jag gillar väldigt mycket: How To Eat Fried Worms
 
 
Asså den filmen... I love it...
Och han är med i Disneyfilmen Minutemen också:
 
 
En film jag OCKSÅ gillar väldigt mycket.
Varför har du växt upp... Nej... Jag ska glömma att jag sett dom där bilderna. Och att jag skrivit detta inlägg. Han är högst 13. Enligt mig.
 
 


Jag tror.... Att det är dags... För...

MISFITS!!!
Jag behöver lite Nathan i mitt liv just nu
 
 
 


Lancelot känslor

 
Jag orkar inte. Nu när jag faktiskt gillar Lancelot går det inte att kolla på det där avsnittet. Men det är ett så otroligt jävla bra fucking avsnitt!!!!!
 
Fuck you bic... Buk-buk-buklaooooo
 


Varför inser jag NU att jag gillar dig

 
Damnit. Jävla Lancelot.
 


Svar

 


Svar

 
*gasp!* bara för att du vet hur det slutar betyder inte att du inte borde fortsätta kolla!
Du vet inte vad du missar...
 
 
 


Så här kunde man ju också se ut

Jag kollade igenom en massa gamla bilder och insåg att jag haft många olika stilar under åren
 

 
 


Haha Alice

 
 
Jag tog den när hon låg upp och ned på vårat köksbord. Hon ville att jag skulle klappa magen!
 
 


En av Merlins bästa bloopers

 
Hahahahaha asså sääääääämst humor men det är typiskt MIN humor... åh... Marry me...
 


Åh nej..... Gwaine känslor....

 
*gråter*
 


Lite bättre bild på ett av mina nya örhängen

 


Svar

 
 
I know right! De bästa karaktärerna ska alltid dö. Han dör i Merlin också. Bajs.
 


Idag fyller Eoin Macken 30 år

 
Happy birfffffdayyyyyy!!!!!!
 
 


Santiago Cabrera vet hur man ändrar på ansiktet

Asså det är fan läskigt. Jag kollade på Che idag. Detta är andra gången jag ser den. Men den här gången märkte jag något. Det var en snubbe som såg lite bekant ut. Så jag kollade in skådespelarna i den. Yep.

Den här skäggiga människan:


Är också den här hetingen:
 
Som också är den här snubben:
(från Heroes)
 
YEAH! Tro det eller ej! Men han är Isaac Mendez från Heroes - han som målar alla dom där framtidsmålningarna och Lancelot i Merlin! Mindfuck.
 
Det tog mig ett långt tag att känna igen honom i Che också. Han var väldigt hårig, brun och snackade spanska.
 


Ahhhhh!!

 
När jag glodde på Primeval såg jag att Abby hade en VÄLDIGT fin tröja på sig!
 
 
Om ni har lite svårt att se så hjälper jag er llite:
 
 
Fatta hur mycket jag vill ha den tröjan. Så jävla snygg.
 


Hoe Moe

Idag lyckades man hänga lite med Moeeeeee. Vi glodde på Lejonkungen haha
 
Asså.... Om man inte sett Lejonkungen på flera år, så kommer man bara ihåg ett par scener. Och jag kan inte vara den enda som speciellt kommer ihåg när Mufasa dör va? Det är en av dom scenerna som ALLA kommer ihåg väl? Feeeeeel....... Moe kom inte ihåg den scenen. What.
 


Intressant fakta: Andrei Romanivich ChikatiloAndrei Romanivich Chikatilo föddes år 1936 i Ukraina. Hans föräldrar var vanliga lantarbetare och bodde i ett litet hus. När han var liten, fick han sova i samma säng med sina föräldrar. Men Andrei brukade kissa i sängen, och blev av den anledningen slagen av sin mamma. Under andra världskriget gick hans pappa med i armén men blev tillfångatagen efter att blivit skadad i strid. När Andrei växte upp var han väldigt blyg, speciellt mot det andra könet. Den enda sexuella upplevelsen Andrei hade när han var ung var vid 17-års åldern. Han kastade sig på sin systers 11-åriga kompis, och medan han brottade ned henne på golvet blev han så upphetsad att han fick en orgasm.
Men år 1963 gifte han sig med en kvinna, och fick en son och dotter med henne. Han fick ett jobb som lärare i Ryska och litteratur, men fick sparken år 1981 efter klagomål om övergrepp på barn.
Andrei begick sitt första mord år 1978 när han flyttade till Shakhty. Han hade i hemlighet köpt en 9-årig flicka, och hade planerat att våldta henne men kunde inte få en erektion, så han ströp henne och knivhögg hennes döda kropp, vilket hjälpte honom med erektionen. Efter att han begått mordet insåg han att han bara kunde bli sexuellt upphetsat och/eller få en orgasm om han mördade kvinnor eller barn. Andrei's brott var mycket våldsammare än de flestas, eftersom han fortsatte med att knivhugga kvinnan eller barnet till han kände sig sexuellt tillfredställd.
Han blev arresterad år 1990, och under ett förhör erkände han till 56 mord. Efter rättegången år 1992 dömdes han för 52 mord och dömdes till döden. Han blev skjuten i huvudet år 1994.
 
 


Jag har ont i mitt högra hjärta.

 


Okej två intressant fakta på gång.

En imorrn. En på måndag. Yes.
Bitches gets shit done.
 


Jackass 3.5

 


Undra när fan jag ska börja fota igen

 
Kanske när jag lyckats installera mitt redigeringsprogram.
 


Jag gillar när band vågar se löjliga ut

 
Man gillar ett band mer om de har bra personligheter.
 


Nu blir det Primeval resten av dagen

Eller, när jag kommer hem då.
 
Jag kan inte fatta att jag äntligen har säsong 3. När Becker kommer in för första gången, och när Quinn är med! Bästa säsongen!!
 
 


ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT SÄSONG 3 AV PRIMEVAL!!!!!!

 
JAG BESTÄLLDE SÄSONG 1 AV MALCOLM IN THE MIDDLE OCKSÅ!!! Fattar ni hur länge jag velat ha säsong 3 av Primeval?? Och bara NÅGON säsong av Malcolm???? NU HAR JAG BÅDA! Dom är mina!!!!
 
 


Baka baka liten kaka

 
Så jävla sötsugen (som vanligt) så jag bestämde mig för att göra chokladrutor. Här är dom innan dom är rutor. Omnomnomnom.
 


Åh jag har typ tröttnat på internet

Vad jobbigt.... Eller liksom. Jag har bara ingen lust längre. Men ändå sitter jag här. Jag vill kolla på film men ändå inte. Jag vill kolla på mina serier men ändå inte. Jag vill kolla på random youtube videos, men ändå inte...
 
 


Jag vill baka imorrn men vet inte vad...

Det står mellan:
 
Chokladrutor
Vaniljrutor
Brownies
Citronkola muffins
Morotskaka
 
What to doooo what to dooooo......
 


Mina örhängen kom i posten idag!

 
Sämst bild men evs.
Jag var så osäker på om dom skulle passa eftersom dom inte går att justera, men dom passade helt okej! Nice fågelbajs!
 


Jag och Dessi en gång i tiden:

 
Jag och Dessi nu för tiden:
 
 
Jag tycker bara att det är lite kul att kolla på.
Vi var så "rockiga" man kunde bli, och även om vi fortfarande har spår kvar av den tiden, så har vi blivit så otroligt tjejiga. Flickiga. Hur man nu ska säga. Skoj!
 


Jesse måste väl ändå vara allas favorit i Breaking Bad


Jesse Pinkman: Tell this asshole if he wants to learn how to make my product, then he's gotta do it my way! The right way.
Benicio Fuentes: I speak English.
Jesse Pinkman: So you understand what "asshole" means. Now go get me my phenylacetic acid, asshole.Idag har lilla sjuka jag spenderat min lediga tid med att kolla på mina bögar

 


Whip It


Bliss, en tonårsflicka i Texas, kommer inte alls överens med sin mamma. Hennes mamma försöker få med henne i skönhetstävlingar och försöker ge henne livet hennes mamma aldrig fick. Men det är inte alls vad hon vill ha. Bliss känner inte att hon passar in, men en dag åker hon och hennes kompis till Austin för att kolla in ett Roller Derby. Hon blir genast intresserad och vill vara med, men måste ljuga för sina föräldrar vilket visar sig bli svårt.


En sorts drama/komedi som var någorlunda bra. Eller den var bra. Inte jättebra, men den var bra. Underhållande och en sån där film där någon av föräldrarna inte förstår och inte vill lyssna men som till slut ger in. Ännu en film som jag inte riktigt kunde bestämma mig för om den var BRA eller bara bra. Ibland beror det på vilket humör jag är på, vad jag känner för att kolla på osv. Ibland vet man vad man känner för att kolla på, men så sätter ma igång något annat. Då blir det konstigt. Men den här var bra. Jag gillade den. En lite hjärtvärmande film. Med lite hjärtan och drömmar som krossas.
 


Brolin

 
 
Assholes
 


Man har aldrig riktigt uppskattat sin säng föränn man spenderat hela natten på sitt hårda, kalla badrumsgolv

Fyfan.
Jag har spytt hela natten. Jag började runt 1 på morgonen tror jag, så slutade jag runt lunchtiden. Men jag har mått illa absolut hela dagen. Och halvsovit. Jag har inte lämnat min säng. Ushhh jag har så ont i huvudet och nacken och jag mår illaaaaaaa.... Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
 
 
 


Merlin börjar kl 18.15 på SVT2 om någon är intresserad av ett litet smakprov av den bästa serien EVER

 


Sötaste gifen EVER

 
 


Remember when Merlin drog ner Arthurs byxor och började tafsa?

 
Classic.
 


Nu har jag inte kollat på Queer As Folk på ett tag

Jag har försökt spara lite på avsnitterna, eftersom jag har typ en halv säsong kvar bara... Men det är väl dags nu.
 
All good things must end.
 


Intressant fakta: VattenI vetenskapliga termer är vatten - H20 - syre kopplat med väte, det enklaste och vanligaste elementet i universum och de båda är kopplade på det enklaste möjligaste sättet. Om väte var kopplat med någon annan gas hade de båda bara bildat en till gas. Det är endast syre och väte som kan skapa en flytande vätska. 70% av jordens yta är täckt av vatten, och vår hjärna består av samma procent. Förutom luft, är vatten nog det vanligaste elementet vi känner till. Iallafall på jorden. Men hur vanligt och bekant det än är, så är vatten det underligaste ämnet för vetenskapen. Denna vätska är så annorlunda från alla andra vätskor att den teoretiskt sätt inte borde existera.
Det finns väldigt många exempel på varför vatten är så annorlunda, men de konstigaste är t.ex att: vatten kan vara flytande, gas och fast.
Vanligtvis brukar något när det fryser krympa till storleken. Men när vatten blir is expanderar den och förlorar vikt. Det är därför is flyter.
Det krävs tio gånger mer energi att värma vatten än järn.
Utan vatten skulle det inte finnas något liv. Alls.
Även om man kan doppa handen i vatten, dricka det, bada i det, så är det lika hårt som betong om man landar i det i hög hastighet.
Vatten är känt som det "universella lösningsmedlet" då man kan smälta så mycket i det. Hur ofarligt vatten än verkar så äter det upp allt förr eller senare. Järnrör, väggar, golv, tak. The Grand Canyon. Det finns också överallt. Man har hittat spår efter vatten på månen och mars. Till och med på de svalare delarna av solen.High Life


Fyra knarkare bestämmer sig för att råna en bank. Tre av dem har spenderat tid i fängelset, och visar tydliga tecken på det. Så de behöver en med ett oskyldigare utseende för att utföra det första steget i planen. Men planen gick inte riktigt som planerat.
 
En mörk komedi med Timothy Olyphant. Jag var tvungen att se den. Men jag kunde inte riktigt bestämma mig för om jag gillade den eller inte! Och jag vet inte varför! Den kändes lite platt... Om den hade haft lite mer humor eller lite mer... drama? Jag vet inte. Men jag gillade att den hade ett sorts rosa tema. Knarket var rosa. Bläcket från banken var lika rosa. Så pengarna blev rosa. Dom blev rosa. Allt var rosa. Jag gillar rosa. Som ni kanske märkt.
 


Klockan är inte ens 21.00 och båda mina föräldrar ligger och sover

 


Elin, sluta kolla igenom Merlin kategorin... Sluta... Stop. Stop it.

Jag måste hitta något annat att göra. Men jag är på Merlin humör. Så jag kollar igenom alla mina gamla inlägg om Merlin. Ingen bra idé.
 
 


Mina Merlin känslor börjar komma igen

 
Alltså, egentligen borde jag vara glad att serien faktiskt fick ett planerat slut, så att den inte bara fortsätter och fortsätter och de som skriver avsnitterna bara skiter ut nya. Men samtidigt så kan jag inte sluta tänka "en till säsong... Bara en till... Var det verkligen så svårt att bara ge mig EN till säsong...?".
 


Mission Impossible: Ghost Patrol


Agenten Ethan Hunt bryts ut från fängelset för att göra ett jobb efter en bombattack mot Kreml i Ryssland. Jobbet är att rädda världen mot ett kärnvapenkrig.
 
Tänk att jag köpte filmen för mer än ett halvår sedan, och började kolla för ett par månader sedan. Och kollade klart för nån vecka sedan. Vad jobbigt! Fattar inte varför det tagit sån tid... Men nu har jag kollat klart, och den var bra! En typisk hollywood action film, med Tom Cruise. Men bra! Jag har alltid haft ett problem med Tom Cruise, han är inte snygg, rolig, intressant. Och han är ju lite smått creepy när man läst om honom. Men på något sätt lyckades jag se förbi det i filmen. Det var mycket som hände, men ibland kanske det var lite för mycket på gång. Man fick aldrig vila. Men hellre för mycket än för lite.
 


Gissa vad jag råkade göra idag

Yehhh.... Jag kollade på Fredde Mercury dokumentären. Igen.
Men jag skulle träna, och brukar alltid sätta i en serie för då brukar jag träna lika länge som ett avsnitt är. Vilket är perfekt. Men nu orkade jag inte, jag var på Queen humör. Eller, Freddie humör. Så...
 
 
Titta på honom! WIIIIIEEEEEEEEEEE HAN ÄR SÅ SÖT!
 

 
 

Let's play

 


Happy Valentine's day!

 


Jag vill börja kolla om från början på Veronica Mars

 


Vet ni att varje gång jag ser den här gifen börjar jag gråta:

 
 
Speciellt när någon skrivit "Just hold me. Please".
 
 
Men seriöst, kolla hur Arthur lägger sin hand ovanpå Merlins i den ena gifen, och hur Merlin håller och kramar om Arthur i den andra:
 
Vill ni inte bara dö?
 
Vad fan är meningen med livet om Merlin och Arthur inte kan vara tillsammans.
 
 


Better call Saul!

 
Fan, jag älskar Saul... Och Hank. Hank är fan bäst! Men Saul alltså!
 
 
 


Alltså jag har inget emot kristna, eller andra religösa människor, liksom ni får tro på exakt vad ni vill för det gör jag

Men ibland orkar jag bara inte. Det är en tjej jag har på facebook, och jag vet inte varför för vi snackade typ en gång för vi hade ett band gemensamt som vi brukade snacka med men dom är inte tillsammans längre. Och det enda hon lägger upp hela tiden, alla hennes status är i den här stilen:
 
 
Hon skriver alltid om Gud och Jesus.
Ett eller två status nån gång är väl okej, men varje dag. Varje. Dag. Varför har jag kvar henne ens.
 
Anyways.
 


Svar

 

Jag läste i min lilla drömbok, att dessa drömmar är ganska ovanliga, och kan antingen betyda att:

  • man har något i det verkliga livet som man vill ska försvinna, typ vissa känslor osv.
  • man har någon del av sig själv som man inte gillar och som man vill ska försvinna
  • man har djupa känslosamma konflikter, speciellt om man drömmer om en främling eller någon man egentligen inte vill såra, någon som inte gjort något mot dig
  • man känner att en del av dig är död eller ur kontroll
  • man är ovanligt arg i vanliga livet
  • man har blivit djupt sårad


Och om man springer från ett mord kan det betyda att man känner sig hotat från något i verkliga livet.

Hmmm......Breaking Bad har så fin "cinematography"

 
Jag kan inte det svenska ordet, och när jag skulle översätta blev det bara filmkonst... så... cinematography.
 


Haha buhuu

 


Svar

 
Intressant fakta: Bea hittade den där intressanta faktan åt mig!
 


Vila i frid älskling

 
37 år sedan. Kan ni fatta. Och han var 37 år gammal. Jag tror att 37 är mitt otursnummer i år.
 


Mina mardrömmar är tillbaks

 
Har ni någonsin drömt att ni mördat någon?
 
Det har jag drömt många gånger. Och det är så otroligt jobbigt att drömma om det. Alltså, jag drömmer inte att jag sticker en kniv in i någon, jag drömmer om det som händer efter. Att jag måste antingen göra mig av med kroppen eller att polisen är efter mig och att jag måste gömma mig. Varför drömmer jag det?
Inatt drömde jag att jag och en kompis (kommer inte ihåg om det var någon jag känner eller någon påhittad) hade mördat en flicka i våran ålder. I drömmen var vi typ 12. Hur stört är inte det.
 
 

 
 

Intressant fakta: The genious and the boys

"I have never once taken a kid to my bed, they have come to my bed, and I am no one to kick them out"

Daniel Carleton Gajdusek var en läkare och medicinsk forskare som vann ett nobellpris år 1976 för botemedlet mot sjukdomen Kuru, den första prionsjukdomen som visade sig vara smittsam. 

Efter att ha varit i söderhavet och forskat, tog han med 56 barn i åldern 8-12, mest pojkar, hem till USA för att ge dem ett hem och utbildning. Han blev sedan anklagad av en av dessa pojkar som nu är vuxen, för att ha antastat honom som barn. Även om han förnekade aklagelserna så erkände han bara några veckor innan sin död i en dokumentär att han haft sexuella aktiviteter med de flesta av barnen. Han påstod att de alla hade bett honom om sex, att han aldrig bett dom göra något de inte ville. Han sa också att det är något som behövs för att ha en fungerande familj. Själv hade han sin första sexuella upplevelse några dagar innan hans sjunde födelsedag med sin farbror. Och det är ingenting han skäms över eller tycker är fel.År 1996 tillbringade han ett år i fängelse för övergreppen, och levde sedan i exil i Europa där han sedan dog i slutet av 2008.Vem fan tror du att du är

Med ditt jävla ansikte


Och leendeOch skit

 
 


När fan hände det här

 
Merlin och Loki. What.
 


Grace Adler

 
Den där scenen kommer alltid vara rolig
 


Min favorit scen med Justin

 
Jag har aldrig varit så förtjust i honom föränn nu, men den här scenen haha. Han har alltid varit den som inte säger emot Brian, men nu jävlar. När Brian behöver vila men inte gör det, då säger Justin ifrån.
 


Anledningen till att jag kollar på Ghost Adventures:

 


Colin Morgan i Parked

 
En duktig bajskorv.
 


Vi har inte haft så mycket Freddie Mercury här på senaste tiden.

 
Ahhhh nu så.
 


Simon Amstell

 

"My father started breeding again because… what if we run out of Jews ? That’s the actual reason."
More powerful than Gandalf, Voldemort, Harry Potter, Dumbeldore....

 
Merlin.
 


Jag är så töntig

 
Men jag kan inte rå för det.
Mamma och pappa skulle kolla på säsong 5 av Merlin så jag tänkte "yayyyy jag vill också kolla på Merrrrrlin" så jag satte mig och kollade typ 5-10 minuter. Eller mindre. Jag tror det var en scen. Eller en och en halv. Sen började jag bli tårögd och tänkte "nope jag kommer gråta om jag sitter här längre" så jag gick och kollade på Breaking Bad istället.
 
Men hur hade dom tänkt sig att jag skulle kunna kolla på det här utan att gråta:
 
 
 
 


Svar

 
 
 
Om jag ska vara ärlig så försöker jag inte vara rolig, även om jag kan skratta åt mina inlägg själv ibland (hahhhhh!) men glad att någon blir glad! Mission accomplished!
ps. alla gifs är inte mina, jag önskar att jag visste hur man gjorde!
 


Sööööötnoooos!!!!

 
Sluuuuuuuutaaaaaaaaaaa!!!!
Eller neeeeeeeeeejjj gör inte deeeeeeeeeeet!!!!
 


Shaun Of The Dead

 


Idag är jag så jävla lat

 


Random Merlin

 
 
Älskar den här scenen.
 


Senaste Supernatural

 
 
En utomstående kollar på Sam och Dean medan de värmer sig vid ett brinnande lik de precis mördat och nu bränner och begraver.
Phone sex of the dirtiest kind

 


Ted SchmidtSå jävla elakt.
Han är redan vacker!

 
Han har hela sitt liv trott att han är ful, och är den "fula" i gruppen. Men han är den smartaste och finaste, både på insidan och utsidan. Min favorit i Queer As Folk, som också är så otroligt underskattad.
 
 


Intressant fakta: Cleopatra

 

Elizabeth Taylor som Cleopatra, 1963

Cleopatra är känd som den vackra härskaren över Egypten, vilket gör att man automatiskt tror att hon kommer därifrån. Men faktum är att hon var av Grekisk avkomma. Hon var en direkt ättling av Ptolemy den första, som levde mellan 303-285 f.kr och som var Alexander den stores högra hand. När Alexander dog fick Ptolemy ärva ledandet över Egypten, och förklarade sig själv till farao. Under flera hundra år blev alla manliga arvingar döpta till Ptolemy, och de kvinnliga blev antingen Cleopatra eller Berenice. De alla gifte sig och skaffade barn med varandra för att hålla allt inom familjen, vilket gör det nästan omöjligt att kolla upp deras familjeträd.

Den Cleopatra vi vet är Cleopatra VII som levde mellan 69- 30 f.kr, men hennes mamma kunde antingen varit Cleopatra V eller VI. Vår Cleopatras pappa, Ptolemy XII gifte sig med sin syster, som också var hans kusin. Tack vare fynd av gamla mynt så vet man att hon inte var lika vacker som man tidigare trott, men hon fick iallafall inte sin faders utseende - tjock och utstående ögon, ett resultat av århundranden av incest.
På grund av all denna inavel vet man att hon var från en ren Makedonisk/Grek avkomma.
Hon blev drottning över Egypten när hon var 18 och styrde i över 20 år. Hon var den sista faraon, och tog livet av sig efter att Rom besegrade hennes och hennes mans kungarike.Grattis på 82-års dagen James Dean!

                            
                            
                            
 


Jag har råkat lägga upp 3 Merlin-relaterade inlägg i rad. Och nu 4.

Vilket inte var meningen.
 
Men som vanligt så bryr jag mig inte.
 
 


Kontrast

Hörde ni det där? Det var mitt hjärta som krossades. För 727582340872350144583382e gången.
 


Colin Morgan - samma ansikte men så olika roller

 
Vet inte om Parked har kommit ut än MEN JAG VILL HA DEN. Han var så otroligt jävla bra i den filmen.
 


När Merlin ska försöka mörda Arthur, är ett av mina absoluta favoritavsnitt

 
Han är så jävla klumpig, och är så dålig på att ljuga. Speciellt när han och Leon snackar nere bland alla vapen, han ljuger inte ens men Leon tror att han skojjar HAHAHA åhhhhhhhhhhhh guuuuuuuud!!!
 

 

Man kan kolla på Will & Grace bloopers utan att behöva veta vad dom ska säga egentligen

 
Det är lika kul ändå!
 


Nu har jag kollat klart på Game Of Thrones

Vet inte varför, jag har aldrig riktigt fastnat för serien. Men ändå har jag sett alla avsnitt nu. Jag har bara så otroligt svårt för att hänga med! Det är så många namn, människor och olika handlingar, som ändå hör ihop. Det är där jag försvinner. Jag fattar inte vad dom snackar om. Vem dom snackar om. Vad som händer eller varför. Men jag kollar ändå. Och alla är typ släkt.

Shit liksom. Men jag gillar dessa två tillsammans, för jag gillar när skitungen får det han förtjänar:Han ska vara en fucking kung. Jävla tönt. Ush vad jag hatar honom.

Jag gillar den här människan också:
 
Han ser ut som ett monster, och beter sig som ett ibland. Men han har snälla ögon, och jag vet att inombords är han en marshmallow. Eller det hoppas jag iallafall.


 

Första lediga dagen på ett tag

Och jag behöver inte känna mig skyldig över att stanna i sängen hela dagen.
Det är kallt och snöstorm ute. Fick förbannelsen igår. Så, yep. Sängen. Hela dagen.
 
 


Är det skumt att jag lätt skulle kunna tänka mig att ha såna här skor?

 
(Eller liknande)
 
Gissa vems! Oj vad svårt det var att gissa, ja, du har rätt.
 


Söta lilla Alice får vara min header nu

För tillfället.
 
Jag orkar inte experimentera med designen. Så vi håller det enkelt.
 


Cowboys & Aliens


I den gamla västern vaknar en man upp mitt ute i ödemarken utan minne. Han vet inte vem han är, vart han är eller hur han hamnade där. Han finner också något stort metalliknande runt sin handled. När han kommer in till staden får han reda på att han är en efterlyst brottsling. Men innan lagen kan ta hand om honom blir staden invaderad av aliens och kidnappar hälften av stadsborna. Nu är han och några fler män från byn ute på jakt efter utomjordingarnas läger för att se om de kan få tillbaks sina nära och kära.


Den var bättre än titeln iallafall. Jag tror att anledningen många inte sätt filmen är på grund av namnet. Man bara automatiskt tror att den suger. Men den var rätt bra faktiskt. Min pappa gillade den också. Den handlar om cowboys. Och aliens. Som slåss. Helt enkelt. Nej, men den handlar om att dessa aliens åker i sina skepp från stad till stad och tar en massa människor och experimenterar med dem för att hitta svagheter. Och nu ska den här gruppen med män, och en kvinna, förstöra skeppen, stället de "parkerat" och få tillbaks sina föräldrar, barn och vänner.


Idag är en sån där dag då man gör scones, te, och sätter igång Alice

 
 
Och dregglar över Hatter. Så klart.
 


Breaking Bad är löjligt bra

 
Nu har jag spenderat hela kvällen med att kolla klart på säsong 4. Det är jobbigt att gilla så många serier, jag har glömt bort att kolla klart på den här! Men det positiva är att jag har en halv säsong till att kolla på.
Loves it!!


Min ilskaaaaaaa är tillbaks!!!!!!

 
VÄÄÄÄÄÄÄÄÄLKOMMEN!!!!!!!!!
 
Nu är jag arg för jag kan inte hitta mina TVÅ favorit toffsar till håret (mamma har tagit den ena och den andra är borta, toppen, awesome, jag kan inte sätta upp håret, wohooooooo), min fjärrkontroll behöver nya batterier, vi har ingen mjölk så jag kan inte göra te eller kaffe ochhhhhhhhhh mitt internet är seeeeeeeeeeegt som vanligt whoop whooooooooooooooop!!!!!!!!11
 
 
 


Visste du att...

... man på den viktorianska tiden uppfann en tekopp som förhindrade att männens mustach blev blöt?
 
 


Set Up


Gangsterbossen Biggs skickar ut tre av sina män på en diamantkupp. Men en av dem, Vincent, har andra planer och skjuter ner de andra två männen: Sonny och Dave. Det han inte förväntat sig är att Sonny överlever, och är förbannad.


Om jag ska vara helt ärlig kommer inte jag ihåg ett skit från en här filmen. Det var så längesen jag såg den. Fattar inte varför jag aldrig skrev om den. Jag hade bara betyget sparat från när jag såg den. Vilket säkert var oktober/november eller nåt. Varför måste jag hålla på... Anyways. Jag kommer bara ihåg att 50-cent är en tråkig skådespelare. Han är så jävla lugn och mumlar. Och eftersom jag bara gav den tre stjärnor och inte hade bråttom att skriva om den, och eftersom jag inte kommer ihåg något, antar jag att den inte var särskilt intressant men att jag kollade igenom den och var någorlunda road. Det är i stort sett vad tre stjärnor betyder för mig.Yep, jag kollar på Queen dokumentären igen

 


The Boys Are Back


En nybliven singelpappa måste nu utan förvarning ta hand om sin unga son på egen hand. Då han inte gillar att se sin son arg eller besviken är den enda strategin han valt att använda "säg bara ja" vilket skapar en katastrofal och stökig tillvaro. Under sommaren kommer hans tonårsson från ett tidigare äktenskap på besök också, och under ett kort tag verkar det som att allt ska ordna sig.


Jag sa till Bea här om dagen att jag vill se en RIKTIG DRAMA film, en sån där tung gråtar film. Inget kärlekstjafs, utan en riktig DRAMA. Och här fick jag en. Kanske inte riktigt för att gråta, men det var en ganska tung familje drama. Den var bra. Lite jobbig och frustrerande, men bra. Jag har inte så mycket mer att säga men...
 
 


RANDOM MOE

 
Från en gammal fotografering. Nu vill jag fota igen. För jag vet att jag kan göra bättre. Den här var så jävla slarvig. Åh.
 


Intressant fakta: en teori om människans utveckling

Kan det vara så att människor har utvecklats från ett liv under vatten?Det finns många tecken på att det skulle kunna vara så. Vi människor är väldigt annorlunda från andra primater. Några av exemplen är att vi inte har någon päls, fast vi har lika mycket hår som schimpanser. Vi har också ett lager av fett under huden som är tillför en sorts tätning, precis som sälar. Inget annat primatdjur har så. Våra fingrar och tår har också simhud. Nyfödda barn håller även automatiskt andan under vatten. Ett annat exempel är att vi människor gråter saltiga tårar, något inget annat djur i naturen gör heller. En annan sak är också vårat struphuvud. Det sitter längre ned, som hos sjölejon och andra vattenlevande däggdjur. Detta gör att vi, och de, kan ta djupare andetag och hålla andan längre.


Vad tror ni?
Själv vet jag, tack vare Mr Stephen Fry, att vi troligen utvecklats från sjöstjärnor.
Om han säger det, så är det så.


 


Merthur is real

 
Den här serien suger.
Jag hatar den.
Kolla inte på den.
 
 


Looper


Tidsresande har ännu inte uppfunnits. Men om 30 år har den det, och är väldigt olaglig. Joe är en professionell yrkesmördare, och hans måltavlor har skickats från framtiden för att man lättare ska kunna göra sig av med liken. En dag, precis som alla andra dagar, ska han mörda någon. Men när han identifierar offret som sig själv blir allt komplicerat.
När jag ser filmer som denna sitter jag så otroligt koncentrerad för jag bara MÅSTE förstå allt! Och om ingen kan visa att jag har fel så förstog jag. Först trodde jag att slutet var en twist men... Det var det icke. Det fattade jag någon minut efter. Och det gjorde hela filmen liiite svagare. Bara lite. För en sån här film hade varit perfekt för en twist mot slutet för att knyta alla lösa trådar. Men den var bra, annorlunda från alla andra filmer som är ute nu. Det var superskumt att se Joseph Gordon-Lewitt med allt det där sminket. Liksom, det var han men det var inte han. Superskumt. Inget illa mot Joseph Gordon-Levitt, men varför tog dom inte bara en skådespelare som var lite mer like Bruce Willis? Varför hålla på med 5 ton smink? Eller aa, det är klart... Den måste få någon sorts uppmärksamhet. Man lägger märke till filmen mer om man vet att det är han med en massa smink. I don't judge.
Love of my liiiiiife


 
Gwaine <333333
 
Jag mår illa när jag tänker på att han dooooooooog!!!!!!!
 


Ughhh mitt internet håller på att jävlas

Så det är antingen att sitta här och bli förbannad eller kolla på melodifestivalen med mamma och ruttna... Tough choice...
 
 


Issues

 
Oj då. När laddade jag ner låtarna? Nån dag sen? DOM ÄR SÅ JÄVLA BRA!
Jag har inte knarkat klart.
 
 


Svar

 
Saken är den att jag har svårt för att fastna för en ny serie när jag redan knarkar en annan serie. Just nu KNARKAR jag Queer As Folk, men försöker spara på avsnitten för jag har bara en säsong kvar, sen är det SLUT FOREVER.... Och jag har tänkt kolla in Being Human igen, jag kollade på första avsnittet men fastnade inte. Vissa serier blir bättre några avsnitt in i säsongen. Som Teen Wolf. Det kanske är samma sak med Skins?
 
Asså Misfits.... Nej. Nej nej nejjjjjjjjjj. Det är som Glee. NEEEEEEEEJ. Det har blivit såååå dåååligt! Sen första avsnittet i nya säsongen har jag varit tveksam, men efter att Curtis dog? Nope. Inte en enda original människa finns kvar. Liksom, Rudy är kul. Men nää, dom har förlorat mig.
 
 


I natt drömde jag att Ted Schmidt (från Queer As Folk) var min bästa kompis!

Varför kan inte det vara verklighet???

And since God is love and God doesn’t make mistakes, then you must be exactly the way he wants you to be. And that goes for every person, every planet, every mountain, every grain of sand, every song, every tear… and every faggot."
 

 
 

Det här ansiktet gör mig galen

Svar

 
 
För jag är ingen som personligen attackerar folk, hur arga dom än gör mig, och speciellt inte på internet. Som jag sagt förut är min blogg som en publik dagbok, jag skriver som jag känner och vad jag håller på med, tankar osv. men eftersom jag vet att folk läser, kan jag inte skriva namn eller så.
Min teori är att man bara känner sig skyldig om man har något att känna sig skyldig över. Om du inte gjort något som skulle göra mig arg eller irriterad har du inget att oroa dig för!
 
 


Svar

 


Jag kan faktiskt inte komma ihåg om jag ens kollade på något avsnitt.... Jag tror jag gjorde det...Nu har jag bara en säsong kvar av Queer As Folk

 
Men det var en bra säsongsavslutning iallafall. Inte så myckaet dramatiskt hände förutom att Mel födde barnet. Men åhhh Emmet och Ted!!! I love you two!!!

Emmet: I think we should've taken a left at this little squiggle here...
Ted: I thought you knew how to read a map!
Emmet: Of course I know how to read a map! You go down this road, make a left at up yours, then carry on about three miles to go fuck yourself!

Hahahahahahahaahahahhhaaaaahhhhaaaaaaa!


RSS 2.0