Nu har jag fixat lite i film kategorin

Filmer som jag verkligen gillade, och tycker att andra borde kolla in har jag lagt upp en sån här bild:


Hahaaaaaaaaaa för.... jag vet inte. Jag kom på det när jag skrev om Remember Me.
Så jag kollade igenom ända till januari 2012. Alltså ett år tillbaks. Och jag har fan bara betygsatt filmerna i ett år! Trodde det var längre. Men det var därför jag inte gick längre tillbaks. Anyways.
Check it outtttt om ni vill se bra filmer.
 


Remember Me

 

21-åriga Tyler lever ett studentliv med sin bästa kompis. Hans föräldrar har separerat efter hans brors självmord vilket lämnar hans 11-åriga lillasyster själv hos modern. Han tycker inte att hans pappa bryr sig tillräckligt, och saknaden efter hans bror gör honom ilsken. Efter att försöka stoppa ett slagsmål i en av New Yorks gränder blir han och hans kompis arresterade ev en polis som han käftade emot. Nu när de blivit utsläppta och kommer till skolan igen ser de polisen - med sin dotter som går på samma skola. Kompisen övertygar Tyler att bjuda ut henne för att jävlas med polisen, men han får snabbt riktiga känslor för henne.
 
Förvånansvärt bra.
Ibland kan Robert Pattinson störa mig lite för han har ETT sätt att spela på. Men det passade i den här filmen, för han ska vara lite "mörk" och "moody" för han har upplevt något jobbigt och har ingen pappa att vända sig mot och måste ta hand om sin lillasyster så hon vet att någon finns där för henne. Han måste vara som en pappa till henne. Och det är jobbigt. Men sjävla storyn var bra, själva filmen var verkligen en DRAMA film - det var mycket drama. Kärlek, bråk, familjemedlemmar som inte lever sina roller de givits osv osv. Den hade också en liten twist i slutet som jag inte förutsåg. Men jag är lite seg, det kanske var uppenbart men jag blev lite mindfucked iallafall. Det jag kände, angående twisten, var att dom borde slutat precis där. Det hade varit ett så otroligt bra slut till filmen, att bara lämna oss där. Vi hade kunnat leva utan de små andra klippen man lämnades med. Visst, så kanske många hade velat veta vad som hände, men det tyckte jag var ganska uppenbart. Jag hade kunnat leva utan det iallafall.
 
 


Alice tar efter mammsen

 


DEEEEAAAAR LOOORDAHHHH

 
Som vanligt kan jag inte säga VARFÖR JAG ÄR IRRITERAD men wooowwwwww. The nerve of some people. Har du hört talas om originalitet? NEJ?
 
Didn't think so.
 
 
Egentligen förtjänar du inte ens en Merlin gif. Men.... bitch, please.
 


Det är julafton för mig idag

Jag drog in till stan för att möta lilla Bea där, och jag hittade grejor!
 
(plus en hoodie, och två böcker som kom med posten när jag kom hem)
 
Säsong 5 av Merlin(!!!!!!), säsong 7 av Supernatural, nya Resident Evil, The Boys Are Back, Looper och en tidning med QUEEEEEN på omslaget och en lång artikel inuti!
 


Intressant fakta: Brookdale Lodge

En uppmålad James Dean på sidan av byggnaden, och hotellets skylt

I Brookdale, Californien, finns en gammal semesterort som kallas för Brookdale Lodge, och som nu på senare år har gått i konkurs. En gång i tiden var det ett väldigt populärt hotell som haft många kända besökare, som t.ex. Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Joan Crawford och till och med president Hoover. Men platsen har haft både positiva pch negativa historiska händelser. På tidiga 1900-talet såldes landet till domaren J.H Logan som gjorde platsen till ett campingområde, men år 1918 drunknade hans unga systerdotter Sarah i bäcken som inte låg långt därifrån. År 1922 tog doktorn F.K Camp över och byggde The Brookroom, en resturang som omger samma bäck Sarah dog i. Bäcken rann genom resturangen så gästerna kunde sitta och titta ned på det rinnande vattnet. Bäcken rinner fortfarande genom den övergivna resturangen.
 
På 70-talet var det också en 13-årig flicka som drunknade i inomhus poolen. Poolen har fönster som leder ner till en bar, där gästerna kunde sitta och titta på de som simmade. Poolen tömdes efter att flickan dog.
 
Fönster in till poolen
 
 
En gammal bild på resturangen
 


Undra hur många djupa andetag jag tagit idagDen här gifen

 
Hahahahahahahahahahahahahaha aaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!!!
 


The Bourne Identity


En fiskarbåt hittar en man mitt ute i havet. Han har blivit skjuten i ryggen och har något i höften som visar ett banknummer. Han vaknar upp och kan inte minnas vem han är, och efter två veckor på båten kommer de i land. Han åker till en bank i Schweitz som banknumret leder till. Där finner han en massa pengar och olika pass. Men nu är en massa män efter honom och vill se honom död. Varför? Vem är han? Och vilka är de?
 
Jaa, filmerna jag kollar på och skriver om här är heeeelt random. Sue me.
Den här filmen talade bara inte till mig. Om man kan säga så på svenska. Jag fann den inte särskilt intressant. Om man kan säga så på svenska. Den kändes lite.... Lång, men också- hur fan säger man. Utdragen. Men lite halvt spännande. Jag ville bara veta vem han var och varför dom där var ute efter honom. Det var allt.
 


Will & Grace bloopers

 
BÄST!!!
 


Tom Hardy

 
 


Issues

Så jag gillar ett band som heter Woe, Is Me.
Men dom har bytt sångare, och även om den nya är fett bra och duktig så gillade jag han innan MYCKET bättre. För hans röst är mycket renare och har en sorts R&B stil.
 
NU HAR JAG HITTAT HANS NYA BAND!
 
Lyssna och njut av hans fina röst:
 
 
 
Väldigt likt Woe, Is Me också!
 
 

 

Svar

 
Scenerna med Martin Freeman är det bästa i hela filmen! Assåååååå i den där baren! Jag dör!!!!
 


Zak Bagans

Zak: "If there is a spirit present, punch me in the face."
 
 
 
 
 
Skummis.
 


Min familjs humor

Vid middagen:
 
Mamma: Det är han som inte behöver kratta
Jag: Varför behöver han inte kratta?
Mamma: För han heter Inge Löv
 
 
 
 


Party

 
By myself. Och mammsen om hon vill.
 
Jag RÅKADE köpa chips, glass, marabou och turkisk peppar. Så nu ska jag kolla på Ghost Adventures, eftersom jag inte kollat på hela senaste säsongen. Eller jag har kollat på 5 avsnitt. Nej... 6. Sen har jag inte haft tid.
 
OJ OJ OJ ni bryr er om mig och ghost adventures, I KNOWWWW.
 
Let's do this.
 
 
 


Mindfuck!

Eller inte...
 
Men jag kollade på Ghost Adventures idag, och det var nån präst som sa att man inte borde bära ett kors utan jesus kropp på, för det är som en tortyrsymbol. !!!
 
 
Det har jag aaaaldrig tänkt på! Själv är jag inte särskilt kristen, jag tror på vetenskapen och typ... Karma... Men kan ju bära kors ibland om det är något fint. Men korset är ju det han blev uppspikad på, så om man bara har ett tomt kors går man runt med det han hängde på och dog på och grejjooooorrrrr. Så man borde bära ett kors med hans kropp på, som symboliserar det att han offrade sig för våra synder typ...
 
Eller jag kanske ska specifiera att prästen snackade om exorsismer, att vanliga kors inte har samma effekt, för de är som en tortyrsymbol... Eller okej, det var så han sa. Men han kanske menade att de är som en tortyrsymbol för demonerna. Men han sa inte 'för demonerna' så...
 
Är det nån kristen här som har någon åsikt? Är ett tomt kors en tortyrsymbol?
 
 


Jag vill ha både kaffe och te samtidigt

Men jag gjorde te för jag vill sova inatt
 
 
Gött
 


Merlin säsong 5 bloopers

 


Sämst printscreen men det här ögonblicket var för bra för att inte dela med mig

 
Det var roligare när man såg det haha
 
Anyways.... Carry on.
 


Två bilder som gjorde att jag definitivt ville ha en katt

 
 


Would I Lie To You?

 


Varför var dom tvugna att göra Prometheus till en blu-ray och dvd i en?

Varför inte sälja den på BÅDE blu-ray och dvd - separat?? Eller så kunde dom haft båda skivorna i ett dvd-fodral... För jag måste skaffa ett tomt dvd-fodral till en av skivorna nu. Annars ser det skumt ut i min hylla... Vad irriterande...
 
 
 


Intressant fakta: Burke & Hare


William Burke och William Hare mördade, under en 10 månaders period år 1828, 16 personer i Edinburgh, Irland. De sålde liken till en doktor Robert Knox som dissekerade dem under anatomi lektioner. Han brukade få lik från avrättade brottslingar, vilket inte bröt mot några lagar alls, men senare blev det svårare att få tag på färska kroppar. Man började då gräva upp gravar, men det blev också svårare och svårare efter att vakter placerats på kyrkogårdarna. Så Burke och Hare tjänade pengar på att mörda folk och ge dem till doktorn. Det började med att en hyresgäst i Margaret Hare's vandrarhem dog av naturliga orsaker, och de tog med kroppen till Edinburgh University för att se om någon ville ha den. De träffade en assistent till doktor Knox som betalade 7 pund och 10 cent, vilket motsvarar ungeffär 731 pund idag (1130 dollar). Sen var det en gammal sjuk man som de hjälpte lite på traven genom att supa honom full och sedan kväva honom. Senare offer började de inte bry sig om hur de dog, bara de dog. Ett fall av två offer var en gammal kvinna och hennes stumma son eller barnbarn. Kvinnan dog av en överdos av smärtstillande, men pojken som var 12 år gammal lade Hare över sitt knä och bröt hans rygg. Han har senare berättat att detta mord var det som störde honom mest på grund av pojkens ansiktsuttryck.
Detta höll bara i ungeffär ett år, när folk började bli misstänksamma och människor försvann, med ovanligt många dödsfall. Man kom då fram till dessa två, men bara Burke dömdes för morden och blev hängd den 28 januari år 1829, vilket betyder att idag är det 184 år sedan som han dog.
 

Burke's skelett finns att se på University of Edinburg's anatomi museum.

 

Det är så uppenbart

 
 


Jag är en hippie

Är jag den enda som inte gillar tabletter? Jag gillar dom inte för de är onaturliga. Och det är många jag inte tror på, dom är bullshit. Nu hörde jag mamma säga något om tabletter som gör något med kalorier, jag kommer inte ihåg vad hon sa... Men bantningstabletter helt enkelt. WHY? Varför inte bara äta nyttigare och träna, som hon redan gör? Varför köpa tabletter som förmodligen inte gör ett skit ändå? Sen är jag tveksam om huvudvärkstabletter, de hjälper inte mig personligen. Huvudvärken går över av sig själv. Och halstabletter? pffffffff PLACEBO.
Och p-piller.... snälla.... Visst, dom hjälper, men för det första: om du tar dom för att inte bli gravid - varför inte bara använda kondom, den skyddar mot sjukdomar också. Och om den spricker, tough shit. Skyll dig själv. Om du tar dom för mensen: acceptera att du är en tjej och kommer få skiten en gång i månaden. Jag hatar sjävla grejen att stoppa mensen i flera månader. Det kan inte vara bra för kroppen alltså...
 
Yup. Jag är en hippie.
 
 
Evssssss.
 


Sassy Merlin

 
Första avsnittet.
 
 


Det här går bara inte....

 


Kids today...

 


Varför kan inte Simon Amstell vara min kompis

 


Dean i de där kläderna...


 
 


LARP and the real girl

Jag drömmer inte va? Det här avsnittet hände verkligen????
 
 
DET VAR SOM SUPERNATURAL VS MERLIN!!! DOM NÄMNDE TILL OCH MED MERLIN OCH LANCELOT!!!! LIKSOM! WHAT WHAT WHAAAAAAAAT
 
Ett av Supernaturals bästa avsnitt hittills! Från ALLA säsonger!!! There is still hope!
 


James Dean var med i Queer As Folk huhuhuuuuu

 
"He knew how to live, and how to die"
 


QI <3

 
Brittisk tv alltså.
 


Jag är så jävla snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Alltså jag är för snygg för att ens kunna ta en bild. Min skönhet fastnar inte.
 
 
Seriöst. Den som ser snygg ut när hon kommer ut ur duschen borde brännas på bål.
 


Random Merlin. Bara för att.

 


Your faces........

 
 
Det måste vara olagligt i åtminstonde ETT land.
 


Jag är på lite dåligt humör, så nu blir det MERLIN här igen

 
They make me happy.
 


Bra serier får inte mer än 5 säsonger verkar det som

Chuck. Veronica Mars. Heroes. Primeval. Queer As Folk. MERLIN.
 
Det enda undantaget är Supernatural som är på säsong 8. Fast om jag ska vara helt ärlig så var säsong 5 deras senaste BRA säsong. Så.... Eller alla är ju BRA men det började spåra ur och bli lite sämre efter säsong 5.
 
 
 


Predators


En främmande miljö, och en främmande planet. Ett gäng människor släpps från himlen ner till en krigszon där de är de jagade. Och de alla har något gemensamt.


Jag var på ett Adrien Brody humör för några dagar sedan, så jag såg ett par filmer med honom.... Inklusive den här. Han väljer verkligen varierade roller och filmer. En fucking kameleont. Hursomhaverrrrr så tyckte jag att den här var bra. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, aliens och honom. Vilket var vad filmen handlade om egentligen. Typ. Ursäkta mig, men jag orkar inte skriva något fint här. Tjolahopp.


Det känns som att alla är sura på mig.

Och jag känner mig värdelös som vanligt. Great.
 


Svar

 
 
 


Hjäääääälp vilket dramatiskt avsnitt av Queer As Folk!

 
Vic dog! Oh my god!!!!!!!!!! Och det är klart att han och Debbie bråkade innan! Så nu mår hon fett dåligt för hennes sista ord till honom var 'Fuck you'.
 
 
Och hon smällde till Brian för han sa att Vic hade tur! Men nu jävlar har Brian fått reda på att han har cancer! Liksom! WHAT THE FUCK IS GOING ONNNNNNN
 
 
 


Hur kan man resa i tiden?

Något fint Ben Miller (från Primeval, YESSS) sa om tidsresande:


Before I was a comedian, I was a physicist, so I know a bit about this. One way would be through a wormhole. We think that certain parts of space are connected to different parts, possibly at different times, and you could possibly move between them.
But there is also a simpler way. Look up at the stars at night. Because they are so far away and the light takes such a long time to reach us, in many cases you are seeing the star as it was thousands of years ago. If we had a strong telescope, we could see the planets that circle those stars, too, and that means that if there are people on those planets with really strong telescopes, they would be able to see us as we were thousands of years ago. They may be seeing the Earth as it was 1,000 years ago, when the Vikings were settling and when there was no electric light and no cities. So when you look at the stars at night, you are time-travelling with your eyes.
 
 
Ben Miller everybody.
 


Undra varför jag älskar Breaking Benjamin så mycket

Jaaaaa jussja, FÖR DOM HAR INTE EN ENDA DÅLIG LÅT
 
 
 

 

Idag fotade jag lite mer!

 
Det blev inte mycket, med tanke på att jag gick samma väg som jag gick förra gången, men fotade det jag missade och fotade lite mer av det jag gillade förra gången.
 
Jag känner ett seriöst handikapp när jag inte kan redigera! Jag vill förstärka färgerna!!!!!
 


Will & Grace 4ever

 


Jag gillar att kunna säga "dom där två är tillsammans i verkligheten"

 
Andrew-Lee Potts och Hannah Spearritt från Primeval
 


DITT ANSIKTE JAG FÖRSTÅR INTE VAD ÄR DET SOM HÄNDER

 


COLIN MORGAN VANN!!!!!!

 
Han vann en NTA för Best Male Drama Actor whoop whoooooooooop!!!!!!1!!1!111!1!!!
 

 
Och jag var med och röstade huhuuu det känns som att jag är med i något historiskt
 
 
Synd att inte Merlin vann bara... Tänk om BÅDE Colin och Merlin hade vunnit OJ OJ OJ
 


Jag är Karen Walker

 
Även om jag skulle vilja ha barn, så är det där typiskt mig. Alla som känner mig kan säga det.
 


Wrecked


En man vaknar upp i en kvaddad bil mitt i skogen. Hans ben sitter fast, och hans minne är borta. En död man sitter i baksätet, och en annan ligger en bit bort i skogen. I bakluckan ligger en väska full med pengar. Nu måste han få loss sitt ben och kämpa om sin överlevnad i vildmarken.
 
Det är svårt att få en sån här film att vara intressant. Tyvärr tyckte jag inte att de lyckades så bra med denna. Jag kollade på lite mer än halva, sen skippade jag igenom lite till slutet. Det kändes som att jag redan hade sett det, och jag kände inte att det var tillräckligt viktigt att se, som att de bara tog lite smågrejer för att fylla ut liksom. Men annars var den någorlunda. Men så klart var den seg. Eftersom, att den börjar med att han sitter fast i en bil. I ett par dagar. Sen kommer han loss, men kan inte gå. Så han kryper runt i skogen. Jag orkade inte kolla på det. Han hittar en väska här, ett blad där, en gren där, kommer till lite vatten. Men slutet var bra.
 


Best friends

 
Att kolla på gamla avsnitt gör mig bara ännu mer deppig....
This has got to stop....
 


Nu har jag lyssnat igenom Woe, Is Me's nya album, och jag har hittat min favorit låt

 
Början är fett tung.
Och 2.35 gör hela låten alltså! ÄLSKAR DEN DELEN, när jag hörde det tänkte jag "oh SNAAAAAP"
 


Svar

 
Typ! Jag fick idén av Tillbaka Till Framtiden hohooooooo
 


Tro det eller ej... Men det är faktiskt jag som gjort min header

 
Hahahahahahaaaaaaaaaa.................................
 
Så går det när man bara har Paint!!!
 
 


Det är så otroligt frustrerande att inte ha något redigeringsprogram

 Jag kan inte ändra storlek, färger, kontrast, skärpa - NÅGONTING.
 
Och jag som tagit lite nya bilder....
 
+ en massa meeeeeeeeeeer 
 
De hade sett så otroligt awesome ut om jag hade kunnat fixa lite! Och såklart så försvinner färgen lite när man laddar upp här...
 
 

 
 

High School


Henry och Travis är två high school elever som förlorat kontakten under åren, och kan inte vara mer annorlunda från varandra. Travis är skolans pundare medan Henry är skolans toppstudent. Men när de bestämmer för att hänga i deras gamla trädkoja testar Henry en joint. Hur kan en joint vara farlig? Inte alls, men när skolan dagen efter ordnar att alla elever ska göra ett drogtest får han panik. Hela hans framtid kommer vara förstörd om hans drogtest kommer ut positivt, vilket det till 100% kommer göra. Så den enda lösningen är att göra hela skolan hög på marijuana genom att smuggla i lite i skolans brownies till den stora bakförsäljningen.
 
 
Jag måste bara säga att jag PRECIS fattade titeln. High school. Get it? HIGH? För hela skolan blir hög? HAHAAAAAAA okej.
Trailern var roligare. Men själva filmen var okej, jag tyckte bara att den var lite långtråkig när jag förstog att hela filmen är helt enkelt hela den skoldagen. Så filmen går ut på att hela skolan blir hög av att äta brownies och de här två huvudkaraktärerna har olika saker de måste göra, som att få tag i ett par nycklar som går till ett rum med övervakningskameror som filmat dem när de bytte ut brownies.
Ett bra citat från filmen: "What?".
Ni fattar om ni ser den.
 

 

När jag sitter och skrattar åt absolut allt betyder det att jag måste gå och lägga mig

 
GOODNIIIIIIIIGHT
 
 
 


Parked


En man som bor i sin bil, försöker hitta en bostad. Men under tiden i kalla Irland, träffar han en ung man som också bor i sin bil. De båda skapar ett speciellt band med varandra, och även om den unga mannen röker på och träffar underliga typer så hittar de båda på saker de kan göra tillsammans för att fördriva tiden.
 
En fin liten film om vänskap mellan två helt olika individer. Den hade fått lite högre betyg om den inte var så.... Hur ska jag säga... Inte lugn, men ganska... Mono. Saker hände, både fina och dramatiska och lite roliga. Men den kändes ändå lite långsam på något sätt. Det är en "independent" film, kanske något som många kallar för B-film, och de flesta är så. Alltså det är inte en "hollywood" film. Jag skulle personligen inte kalla den för en B-film. Det är en "independent" film. Men jag vet inte hur jag annars ska förklara det för de som inte förstår... ANYWAYS. Colin Morgan. Han är så otroligt jävla duktig att jag vill spy. Han gjorde hela filmen. Han var väldigt övertygande som en knarkare. Och jag gillade vänskapen karaktärerna skapade. Slutet fick mitt hjärta att värka lite.
 

 

Jag har mindre än två säsonger kvar av Queer As Folk

 


Intressant fakta: Ancient Ram Inn


Ancient Ram Inn är en 1000 år gammal liten byggnad i Wotton Under Edge, England, som upplevt många våldsamma historier. Staden är väldigt gammal, och den första skrivna referensen är från 1142 vilket var 350 år innan Columbus seglade till Amerika. Byggnaden tillhörde en herrgård där man höll rättegångar och hängde folk, och är en av Englands top 10 mest hemsökta byggnader och har bevis för människooffer genom åren. Byggnaden som nu är ett litet hotell ligger på en hednisk gravplats, där man hittat många kroppar från barn och vuxna som man säger har både blivit mördade och offrade till djävulen. Ungeffär 10 personer har gått till kyrkan för att få en exorsism efter att ha stannat i huset.Är jag den enda som tycker att det är creepy när månen lyser så mycket att man får en klar skugga?

Den blir som en lampa liksom.
När jag går i en mörk skog utan lampor så ser jag helt plötsligt mig skugga och vart jag går.
 
 

 

Ska vi se om jag kan gå en vecka utan att lägga upp något Merlin relaterat i bloggen?

Haha ni troooooooooooooooooor!
 
 
 


Min blogg behöver lite Freddie Mercury...

 
Ahhhhhhhh sådär ja.
 
 


Seven Psychopaths


En manusskrivare som skriver en film om 7 psykopater hamnar mitt i en kriminell situation när hans två kompisar kidnappat en gangsters hund. Filmen visar parallellt handlingen om manusskrivaren och alla 7 psykopater när han försöker skriva om dom, och när hans kompis hjälper till lite med karaktärerna och deras egenskaper.
 
SYND att filmen inte var som jag tänkt mig. Den var så utdragen och långtråkig. Det skulle vara en komedi, men jag kan inte ha skrattat en enda gång... Jo, en gång. Dom snackade om en actionscen i en kyrkogård så sa en av dom något om en vietnamesisk man med nunchucks, så sa den andra att nunchucks är japanska. Sättet han sa det på var lite kul, men det var det enda... Men jag tror att den kändes lite överdriven samtidigt som att dom nästan inte försökte få in några faktiskt ROLIGA scener eller repliker. Jag vet inte hur jag ska beskriva det.
 
 

 

Jag önskar att jag kunde vara lika sassy som Sherlock

 


Random hottness

 
Evan Peters.
Så jäkla härlig bild. Den är så chill, passar totalt i svartvitt. Och så är det en random söt råtta i hans knä. Älskar den här bilden.
 
 


Simon Amstell är bäst

 
 


Stolen


För 8 år sedan rånade Will Montgomery och hans tre kompisar en bank. De andra kom undan medan Will sprang med pengarna. Han togs tillslut av polisen - efter att han bränt alla 10 miljoner dollar de lyckades ta. Nu efter 8 år släpps han äntligen och åker för att träffa sin dotter. Men en av de andra bankrånarna kidnappar dottern eftersom han inte fick sin andel av pengarna.  Nu måste han få tag i 10 miljoner dollar på 12 timmar medan han försöker hitta mannen och sin dotter.
 
De flesta tänker på Taken när de hör om den här filmen men det enda de båda filmerna har gemensamt är en kidnappad dotter och en pappa som vill få tillbaks henne. Den här filmen är mer om hämnd än något annat. En typisk actionfilm om kidnappning... Pengar. Springande. Bilar. Inga explosioner men fortfarande ganska typisk. Malin Åkerman var med i filmen, och man fick höra henne och Nicolas Cage prata svenska lite kort, vilket var intressant. Han lyckades inte så jättebra, men fortfarande bra försök haha. Aja, inte superbra men inte heller helt bortkastad tid tycker jag. Det enda som störde mig lite var Josh Lucas, han var nog inte helt rätt för den här rollen.
 


In a land of gay and a time of gay, the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young gay. His name... Gay.

 
 


Svar

 
Eftersom serien fick fler säsonger än den skulle haft från början och bytte författare och skit så förändrades mycket tror jag, det fanns inte mycket mer att hitta på typ. Sen har jag tröttnat på Castiel, han skulle egentligen bara varit med i ett par avsnitt. Jag älskade honom förut men han har haft sin tid i serien tycker jag, det har blivit för mycket... Säsong 7 var deras sämsta säsong tycker jag. Säsong 8 har varit okej hittills, men om jag ska vara ärlig har jag inte sett de senaste avsnittena. Så jag kan inte säga så mycket egentligen. Jag föredrog när det bara var Sam och Dean som jagade övernaturliga varelser och personer. Nu när allt handlar om änglar och Leviathans (sämsta skiten ever) och himlen och skit är jag inte lika intresserad. Dessutom känns det som att de försöker "please" oss tittare genom att "ge oss vad vi vill ha" vilket är Sam, Dean och Castiel. Och "roliga saker".
 
Okej mycket babbel men jag har åsikter haha
 
 


Hahahahahaha jag mördar mig själv vad fan är mitt problem

Om jag kommer ihåg, så brukar jag sätta igång min tv på VH1 Classics runt 21-22.00 för kanalen börjar funka kl 21.00 och då är det We Are The 80's. Kul musik, ibland kan Cyndi Lauper komma, och idag hade jag tur och fick se Queeeeeeeeeeen. Men jag sitter ALLTID kvar tills kl 22.00 för då börjar The Rock Show, och visar en massa klassisk rock. Och typ 98% av gångerna visar dom nån Queen video.
 
Så nu satt jag och lyssnade ett tag på We Are The 80's och väntade på The Rock Show. Men efter ett tag tänkte jag, vänta lite... Hur mycket är klockan? 22.34. Det visar sig att jag suttit och lyssnat på mer än en halvtimme på Boogie Wonderland som visas typ en gång i veckan.
 
 
Det är bara jag som tycker att det är kul
 
 


Colin Morgan i Parked

Igår glodde jag på en film med Colin Morgan som heter Parked (jag kommer skriva om den sen) och han var så bra! Han spelar en knarkare, det var skumt att se honom i den här rollen när man är van att se honom som Merlin.
 
 
Huhuuuuuu
 


Silver Linings Playbook


Pat Solatano kommer hem till sina föräldrar efter att ha spenderat 8 månader på ett mentalsjukhus. Han har förlorat sitt jobb, sitt hus och sin fru, och vill nu försöka få tillbaks sitt gamla liv. Han är besatt av att få tillbaks sin fru, men det är svårt då han har ett besöksförbud. Men under denna tuffa tid träffar han Tiffany, som är på hans våglängd. De båda förstår varandra och är båda lika annorlunda. Men saker blir komplicerade när båda är annorlunda och har sina egna problem.
 
Som vanligt är det min PERSONLIGA åsikt jag skriver här, och jag måste säga att jag höll nästan på att somna under den här filmen. Det kan kanske ha berott på att jag låg ner med ett gosigt täcke över mig, men... Den var två timmar lång, hade typ ingen huvudhandling förutom att han vill ha tillbaks sin fru och att de båda är skumma. Den var inte särskilt kul heller. Fast det skulle väl kanske vara mer mot "mörk komedi" hållet men. Aa. Jag gillade den inte särskilt mycket. Jag tvingade mig själv att kolla igenom hela. Vilket är synd för jag gillar BÅDE Bradley Cooper och Jennifer Lawrence. Men vad fan vet jag, den har fått högre betyg av andra.
 


Svar

 
 
Jag var tvungen att använda den där gifen haha, men jag vet vad du menar
 


You make me smile

 
 
 
 
 


Good ol' fashioned Supernatural

 
 


HUR KAN DOM DÖDA GWAINE

 
FÖRLÅT MEN JAG FÖRSTÅR INTE
 


Om ni inte sett denna film måste ni se den!

 
 
Detachment.
 

 

Om ni inte vill börja kolla på Merlin efter det här klippet, så har ni fel

 

 
 

JÄVLA SL ÄR NI SERIÖSA

Vet ni hur jag kommer till jobbet? Jag smsar.
Men nu har SL bestämt sig för att man måste registrera sig på deras hemsida för att kunna smsa. Varje sms kommer kosta 36 kr. Och jag som är en liten fuskis brukar smsa på reducerat pris, för jag åker bara en kvart. Så dom bryr sig inte om att kolla hur gammal jag är... MEN NUUUUUU kan man typ inte göra så, för min ålder kommer fömodligen vara på deras hemsida om jag registrerar mig. Jag pallar inte betala 72 kr varje gång jag ska jobba. AAAA JAG ÄR SNÅL, WHAT'S UP??????
Så jag tänkte "okej, då får jag åka på remsa" NEJ MEN VAD SÄGER DU, TÄNKER DU ÅKA PÅ REMSAAAAA DÅ TAR VI BORT REMSOR!
Vad fan ska dom ta bort remsor för????? Så nu är det antingen registrering på hemsidan och skicka sms för 36 kr per sms och hålla på och krångla, eller köpa busskort.
 
 


Svar 2.0

 
Allt du säger är exakt hur jag känner (förutom delen med föräldrarna) men du kommer ju kunna flytta hemifrån snart? Om du har ett jobb då. Själv har jag inget riktigt jobb, och är inte tillräckligt hård mot mig själv för att hitta ett. Man kan inte hitta ett eget ställe med 3000-5000 kr i månaden.
 


Svar

 
Det är precis det jag menar, om människorna omkring dig får dig att må dåligt kan du göra något åt det, säg bara SEE YAH eller säg hur dom får dig att må. Eller hur du mår. Om dom inte vill göra något åt det, kan DU alltid göra något. Sen att man helt plötsligt kan må bra säger jag inte att man kan, då hade jag varit världens lyckligaste människa haha, men allt som får en att må dåligt kan man göra sig av med... Det är det jag menar... För då kan man må LITE bättre iallafall. Sen finns det ju djupare saker man inte kan göra sig av med. Tankar till exempel. Det är man fast vid tyvärr. Men man kan ändra tillvaron och kanske inte tänka på det lika mycket.
 
Men jag lyckas inte göra något av detta, så jag är eländig.
 
 
 


Det är bara du själv som kan bestämma om du ska vara glad, eller fortsätta vara eländig.

Jag kommer fortsätta vara eländig för jag orkar inte ta tag i något och förändras. Om jag bara bestämde mig för att göra något, och faktiskt göra det, då hade jag säkert varit på andra sidan jordklotet nu. Det är bara vi som kan ändra på oss, men ibland sitter man fast. Som jag. Men det är för att jag är lat. Jag tänker alltid "om jag hade det" eller "om jag hade så, då hade jag kunnat göra det" osv. Men anledningen till att jag fortsätter tänka så är för att jag inte gör ett skit åt det. Jag skulle vara så mycket gladare om jag BARA GJORDE DET. Men... Här sitter jag.
 
Ett körkort till exempel. Skulle jag behöva. Men jag orkar inte plugga och skaffa och skit. Dessutom har jag lite fobi för det. Jag vill inte ha ett sånt stort ansvar. Liv och död liksom. Tänk om jag kör på någon. Krockar. Kör av vägen. Tappar koncentrationen. Jag har koncentratrionsproblem, jag bara försvinner.
 
Och nu är jag helt borta för jag kollar på film. Så vi avslutar detta babblande inlägg.
MY POINT IS, om man är ledsen eller eländig, deprimerad, så kan man ändra på det, om inte helt och hållet så kan man ändra tillvaron och kanske bli LITE gladare. Det är som det där citatet i The Perks Of Being A Wallflower: "We accept the love we think we deserve", det är samma sak med tillvaron, sen är man så van vid stället och folket att man bara nöjer sig med det liksom.
 
Okej nu räcker det. Tjolahopp.
 
 

 
 
 

Nu fick jag ett ryck och måste glo på Inglorious Basterds

 
Eli Roth <3
 


Dear looooordahhhh

 
Min familj har bestämt sig för att bli nyttig, vilket betyder att jag också måste bli inblandad i deras nonsens att sluta äta godis och grejer. Och dom tror att jag är på deras sida. Men i verkligheten sitter jag här och nu med godis i famnen.
 
 


Om ni inte gillar Simon Amstell....

 
 


Trust


En drama film om internets mörkare sidor. 14-åriga Annie har pratat med en kille online i mer eller mindre 2 månader. Han sa först att han var i hennes ålder men berättar sedan att han är 20. De bestämmer en träff i gallerian, och hon blir förvånad när hon ser att han är mycket äldre än han sagt. Men de pratar och han vinner snabbt hennes förtroende igen. Hon följer med honom till ett motell, där han får som han vill. När alla tror att hon blivit våldtagen är hon själv övertygad om att de hade sex, inget annat. Men hennes pappa är fast besluten att hitta pervot som rört hans dotter, och FBI blir också inblandade. Men de jobbar inte lika snabbt och passionerat som pappan till ett offer.
 
Det känns som att jag ger alla filmer 3½ i betyg nu för tiden. Men jag har haft tur med de senaste filmerna! Inte en enda dålig på ett långt tag!
Den här filmen var en stark drama om en familj som genomgår något traumatiskt, och dottern blir ju fan psycho... Hon försvarar killen som våldtog henne. Nästan lite som Stockholmsyndrom. Men jag tror att hon innerst inne fattade att det som hänt var fel. Hon visste bara inte hur hon skulle hantera det. Hon ville väl inte acceptera det och sa att de hade sex och var kära. Man hade en klump i halsen genom nästan hela filmen. Synd att sån här skit händer i världen. Jag blir alltid lite ledsen när jag ser såna där pappa/dotter relationer, när något händer dottern och pappan gör allt för att hjälpa och fixa. Jag gillar Clive Owen också, han är en övertygande pappa.
 


Awwwww yeahhhh

Jag drömde om Colin Morgan inatt
 
 
 
I approve....
 


Hur fan kan Ted vara den "fula" i Queer As Folk??

 
Han är ju hur söt som helst!
 
 


Ursäkta men:

 
 
 
 
 
Den här fick mig att skratta så otroligt hårt så jag var tvungen att dela med mig
 


Svar

 
 
Har ingen aning om varför ens NÅGON läser allt nonsens jag lägger upp haha
 

 

Vem är jag

 


Ni vet att jag börjar bli galen va?

Allt är Merlin och allt gör ont.
 
Folk måste bli förbannade på mig på grund av allt MERLIN. Det är allt jag pratar om.
Allt jag tänker på.
Allt.
 
 


Drinking my sorrows away

 
Ingen serie har någonsin krossat mitt hjärta som Merlin har gjort.
Fyfan.
 
Så nu sitter jag och försöker supa bort åtminstonde HÄLFTEN av mina känslor
 


Svar

 
Jaoo jag har sett den, håller totalt med om att den sög. Fett besviken blev man. För jag gillar Colin Farrell också.
 
 
 


Jag tappade precis andan och mitt hjärta slutade slå

 
 
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR GWAAAAAAAIIIIIIINEEEEEEEEEE?????
 
 
Det här kan jag inte acceptera...
Jag som nästan bestämt mig för att se de sista avsnittena, men nu kan dom FORGET IT
 
 


Alltsssssåååååå

 
Programmet jag brukar redigera bilder med går inte att installera på min data...
 
 
FAN VAD FÖRBANNAD JAG BLIR. Hur i jävla helvetes skit bajskorv ska jag kunna redigera bilder?????????????
 
MAN KAN INTE GÖRA ALLT I PAINT YOU KNOWWWWWWW
 
Den installerar till typ 90% sen stannar skiten upp. FUCK YOU.
 

 
 

Intressant fakta: Vincent Van Gogh's död

När Vincent hade fått en del av sitt öra avskuret hamnade han på ett sjukhus år 1888 där han spenderade sin tid i ett yrande tillstånd, och lokalbefolkningen kallade honom för den rödhårige galningen. Han skrev sedan in sig själv på ett psykhem där han målade ett av sina mest kända verk - The Starry Night. Han lämnade hemmet i maj år 1890.


Den 27 juli samma år sköt Vincent Van Gogh sig själv i bröstet. Sjävla skottet dödade honom inte, utan infektionen gjorde det två dagar senare. Hans bror Theo, en av de få människor som Vincent höll sig nära under hela sitt liv, besökte honom innan han dog. Enligt Theo var hans sista ord "the sadness will last forever". Under hela sin livstid sålde han bara en målning (Red Vineyard at Arles). Han blev 37 år gammal.

(Jag har skrivit om Vincent Van Gogh förut, som ni kan läsa HÄR.)

 Burke & Hare

 
En rolig twist av den någorlunda sanna historian om mördarna Burke & Hare. De två kompisarna har dåligt med pengar och inser att döda människor kan säljas för en ganska stor summa till läkarlinjen. Men de orkar inte vänta på att folk ska dö, så de tar andras liv i sina egna händer. Så att säga.
 
Jag hade svårt för att bestämma mig för om den skulle få 2½ eller 3 stjärnor. Men den var faktiskt ganska underhållande. Inte HAHAHA rolig, men underhållande. All brittisk humor är inte likadan, jag brukar gilla brittisk humor, för det mesta. Men jag kunde inte bestämma mig för om den här faktiskt var ROLIG. Anyways. Jag tror att det var för två av skådespelarna som jag har problem med. Andy Serkis gillade jag inte riktigt, och inte hon som spelade hans fru heller. Henne har jag jättesvårt för. Om det hade varit en typisk Simon Pegg och Nick Frost komedi hade den nog varit mycket bättre.
 


J. Edgar


J. Edgar Hoover startade och styrde FBI i nästan 50 år. Hans metoder var inte särskilt accepterade av vissa poliser och människor men han var respekterad på grund av alla brottslingar han lyckades få arresterade. Hans privatliv var något som kunde få alla att förlora sin respekt för honom, vilket var en stor anledning till varför han hade en personlig hemlig mapp som han litade på sin assistent att hålla hemlig med sitt liv. Filmen visar två sidor av honom: när han var ung och startade byrån, och när han är en gammal man, både hans privata liv och proffesionella.
 
I början var jag inte så uppmärksam vilket gjorde att jag var likadan under resten av filmen. Den hade sina starka ögonblick och sina svaga. Och den hoppade fram och tillbaks hela tiden. "Nutiden" var på typ 60-talet när han pratade med olika människor om hur han startade byrån och resten. Så när han pratade om det hoppade man tillbaks i tiden när han var ung. Sen var han helt plötsligt gammal igen och håller på med nåt annat. Sen var han ung igen. Det kändes lite jobbigt. Men storyn var bra, baserat på en riktigt människa och historia osv. Helt okej. Bättre än dålig. Dåligare än skitbra.
 


Jag älskar att hitta nya fina bilder på James Dean som jag aldrig sett förut

 
Hans glasögon. Me wantzzzzzz
 


Shopping med mamma

Jag måste sluta ta med mig plånboken när jag går ut.
Det var mamma som skulle shoppa, inte jag! Men jag höll ganska hårt i plånboken iallafall. En tröja, ett mobilskal, två ringar och tre filmer. Inte så farligt.
 
 
Jag älskar att vi ser lika retarded ut.
 


Ett av mina favoritavsnitt av Merlin

 
Säsong 3 avsnitt 8 - The Eye Of The Phoenix.
Gwaine, Merlin och Arthur tillsammans går aldrig fel.
 


Ni vet i duschen när man börjar tänka på saker och helt plötsligt blir en filosof? Eller planerar sitt liv och grejer?

Not me. Idag när jag duschade hade jag bara en enda tanke på repeat i mitt huvud.
 
"it's 'leviOOOsa', not 'leviosAAA'."
 
 
 


Varför är inte jag rik?

 
Just nu har jag nästan inga pengar efter att ha betalat min data. Nu behöver jag nya glasögon. Sen är det typ 4838660285 filmer jag måste köpa och 78475 serier. Säsong 2 av Teen Wolf är en av dom. Som jag glömt bort. Jag  glömmer bort allting nu för tiden.

Hur kan man glömma Sterek?
 
 


Katten är så irriterande när hon är busig. Hon försöker riva ner mina posters.

 
Jag älskar henne, men fan... Håll dig borta från mina posters... Hennes favorit är den jag har på wiL Francis och Bert från The Used när de kysser varandra. Den ser helt fucked ut nu.
 


YYYEEEESSSSS!!!!

 
Queer As Folk! Ted och Emmet!! ÄNTLIGEN! Jag har väntat så länge! Dom är så perfekta tillsammans!
 
 
Det kommer inte hålla för jag har råkat se och läsa en massa spoilers men för ögonblicket:
 
 


Bloopers är alltid kul

 
Men jag får ont i hjärtat samtidigt.
 
Alltså när Gwaine springer och ramlar i snön.... Jag dööööööööööööööör!!!
 


Svar

 
 
JAG SKULLE VERKLIGEN BEHÖVA DIN HJÄRNA.
 
Jaooooo jag fick "medias färgklick" haha, på grund av hur jag klädde mig och mitt hår. I ettan hade jag svart hår med en turkos slinga som sedan blev grön, sen blekte jag luggen och lekte lite med den - färgade den rosa, röd som blektes och blev rosa, hade turkos och rosa samtidigt, sen färgade jag hela håret rött, sen blekte jag det så det blev orange.... OCH DET VAR HÅRET. Jag brukade ofta ha mina ljusblåa jeans, lila hoodie, olika färger på mina t-shirts och alltid antingen converse med olika färger eller ett par sneakers som var vita med typ grön, orange och rosa. Och lila. Tror jag. De hade många färger....
 
Men nu kan man inte se ut så om man vill ha jobb! Jag skulle lätt ha orange eller rött hår igen. Rött går väl, men jag håller mig till blont så länge.... JAG HADE LILA OCKSÅ kom jag på nu när jag kollade igenom bilder:
 
 
 
Oh snap, om ni kollar noga på bilden längst upp till vänster där jag har lila hår ser man lite av mina sneakers. Dom har lila på sig. Cheeeeeseeee.... Den här längst ner till höger är den enda jag hittade där jag hade turkos i håret. Jag önskar att jag kunde hitta nån bild där jag har röd/rosa lugg.... Det finns säkert på min bilddagbok nånstans. Här är en bonusbild:
 
 
You are very welcome. Haha fast jag tänkte mest på tröjan och mina örhängen. Och mitt hår var typ borderline orange där.
 


Arthur Pendragon

 


Nom. Nomnomnomnom. Nom. Nomnom....

 
 


Okej hur lång tid har det gått sen BBC kom med nyheterna om Merlin? 6 veckor?

 
Och jag är fortfarande inte över det.
 
 
 
 


The Final Call (Cellular)

 

En kvinna blir kidnappad och hålls tillfångatagen uppe på någons vind. Telefonen där uppe slås sönder för att hon inte ska kunna ringa några samtal, men efter att kidnapparen lämnat rummet hör hon att den funkar. Efter mycket tid och tålamod lyckas hon komma fram till någon. Han svarar och tror först att hon driver med honom. Men efter att hon lyckats övertala honom att gå med telefonen till polisen hör han när kidnapparen kommer in i rummet igen. Nu är han hennes enda hopp till frihet, när både hennes och hennes familjs liv står på spel.


ÄNTLIGEN! Jag har tänkt se den här jävla filmen i flera år men glömde att den existerar. Skitbra! Det är en sån där film man sitter och spänner sig genom hela filmen. Spännande, irriterande, man sitter och skriker åt karaktärerna hela tiden. Det är så filmer ska vara, man ska bry sig. Chris Evans var ju också bästa valet till huvudrollen. Han bara har "DET". Jag kan inte förklara varför han var det perfekta valet, men kolla på filmen så förstår ni. Jag kan inte se någon annan spela den rollen.
 
 
 


Gggwwaaaaiiiinnneee is the love of my life

 


Jag önskar att jag kunde klä mig så här varje dag

 


Tack gode NÅGON så har jag lyckats sluta kolla på Queen och Freddie Mercury bilder varje dag

 
Jag antar att ni är glada att jag slutat spamma en massa Queen?
 
Men jag skulle lätt kunna börja igen....
 
 


Svar

 
Ahh den skulle jag ju kolla på! För länge sedan! Den glömde jag!
Jag ska glo på den sen, om jag kommer ihåg...
 


Okej nu avslutar vi Sal's födelsedag med en av mina absoluta favoritbilder på honom.

Det enda som suger är att jag har glömt bort vad hon heter. Men det är många som inte vet. Jag har för mig att hon inte är någon skådespelerska, det har totalt försvunnit från mitt huvud. Men fin bild är det iallafall.
 
 


Sal kunde spela trummor och sjunga.

 
Han lärde sig spela trummor inför en roll, och blev fett bra på det.
 


Den här bilden ser nästan ut som att den tagits idag

 
I wish... Fast han hade haft grått hår och en massa rynkor om den tagits idag men iallafall. I wish.
 


Ursäkta spammen, men ni måste förstå att en speciell dag som denna måste jag göra dessa saker

Om den här mannen fyller år idag måste jag tyvärr lägga upp en massa bilder på honom för att sprida ordet. Och för att fira att han existerat. Om jag kunde skulle jag ordnat en fest men jag känner ingen som skulle uppskattat det. Så jag firar på mitt sätt.
 
 
Grattis bebis <3
 


Klassisk gif av Sal och Jimmy

 


Exodus

 
Sal och Jill Haworth i Exodus, tre timmar lång men totalt värd det.
 


Jag bjuder på de här bilderna

 
 
 
 

 

Eftersom det är Sal's födelsedag idag tänker jag spamma er med mina favoritbilder på honom

 


Hoppas ni två hittade varandra i himlen

 
 
Det gör så ont i hjärtat när jag tänker på att Sal en gång sa att när han och James Dean hängde tillsammans så trodde han bara att han såg upp till Jimmy och beundrade honom, men när han senare förstog att han var gay så var det försent för dem två.
 
 

 

Babyface

 
Hans glasögon, hår, kostym och bara ALLT i den här bilden alltså.
 


Grattis älskade Sal

 
Idag skulle han blivit 74 år gammal.
Hoppas den där idioten som knivhögg honom ångrade det. Asshole.
 


Bästa citatet från Mean Girls

 


Snurrig och sörjandes har jag glömt bort att kolla på Supernatural

 
Castiel är iallafall tillbaks med sina kul kommentarer
 


Svar

 
 
 
Hahahahahha assssssssssååååååååååååå den här:
 
Och den hääääääääääär jag döööööööör
 
 
 


Patrick

 
Ännu en karaktär jag blivit kär i.
 


Svar

 
Jag menar inte bara att det har slutat, men HUR det slutade. Man fick inget lyckligt slut. Vet du hur det slutade? ARTHUR DÖR. Och det var Merlins jobb att rädda Arthurs liv, vilket i stort sett var vad hela serien gick ut på, att någon ville döda Arthur eller att hans liv var i fara på nåt sätt och att Merlin måste rädda honom med sin magi utan att någon får reda på att han har magi för det är olagligt. Det var Merlins öde... För om Arthur överlever skulle han och Merlin lyckas få tillbaks Albion, där alla kungariken accepterar magi igen. MEN ARTHUR DÖR. Och vem tar hans tron? GWEN. Den där jävla bitchen. JAG FICK INTE MITT LYCKLIGA SLUT. Hur ska jag kunna leva vem det där slutet?
Jag gillade också Heroes, älskade det, och vet att det sög att det bara slutade så där, man fick inget slut över huvud taget liksom. Jag kommer ihåg att jag satt och väntade på nya säsongen men så säger dom helt plötsligt att det inte kommer några fler säsonger. Dom borde åtmistonde fått göra ETT till avsnitt för att avsluta allt...
 
Världen är orättvis ibland.
 
RIP Merlin och Heroes
 


Filmtips: The Wedding Date

 


Min mens kunde inte bara vänta EN dag

EN ENDA fucking dag var allt jag bad om.
 
 


Intressant fakta: Centralia


Ett område i Pennsylvania, USA, är känt för en övergiven gruva under marken som brukade användas som en soptipp. Den fattade eld år 1962 och har inte slutat brinna sedan dess, och förväntas att brinna i 150 år till. Staden var tvungen att evakueras då marken började ge efter och för att röken var farlig. Väldigt få byggnader står fortfarande i staden, och en av dem är stadens kyrka som knappt påverkades av branden.
Den här platsen var också en av inspirationerna till filmen Silent Hill som handlar om en stad som blivit övergiven av samma anledning. Småsaker som refererar till Centralia syns genom hela filmen.
 


INGEN FÖRSTÅR MIN SMÄRTA

 
 
 


Bea, det här inlägget är till dig:

 
Hahaha jag och Freddie...
 


I love my fags

 


Good Charlotte i The Factory!

Om ni skrollar ner kan ni se en ny film jag glodde på, och jag var bara tvungen att printscreena det här ögonblicket, jag hatar mig själv för det men sån är jag:
 
 
Whoop whooooop!
Okej det här inlägget är ett av mina 10038297467465278523 onödiga inlägg. Sorry.
 
Carry on.
 


RANDOM ROCK

 


Det är så dåligt att Jo dör, hon och Dean borde blivit tillsammans

 
Jag saknar Jo och Ellen! Alla bra karaktärer ska alltid dö...
 


True love

 


The Factory


Två poliser söker efter en seriemördare som oftast går efter prostituerade. Man har aldrig hittat kropparna efter tjejerna, men de försvinner en efter en. Polisen vet vilken typ av bil han kör och går efter alla ledtrådar de har. Men när en av polisernas dotter försvinner blir han desperat efter att hitta mannen som tagit alla flickor. När de får fler och fler ledtrådar upptäcker de att han faktiskt inte mördar dem. Han håller de tillfångatagna till han får det han vill ha.
 
Twiiiiiiiiiiiiiiiiiist i slutet! Jag känner mig så dum som inte såg det, det var ganska uppenbart om man tänker efter... Om jag hade vetat att det fanns en twist kanske jag hade sett det. Bajskorv! Anyways, jag såg på IMDB att den inte fått så bra betyg men jag tyckte den var bra! Spännande. Inte för mycket stress, inte för mycket "cheesy" grejor, en pappa som är desperat efter att hitta sin dotter. Låter lite som Taken. Själva handlingen är faktiskt någorlunda lik men själva filmen är heeeeeelt annorlunda. Jag gillade den. Men alla har väl sina åsikter. Jag gillade att den där snubben var helt störd och lyckats hjärntvätta tjejerna han kidnappat. Skummis.
 


Film film film

Har ni nån lista av filmer ni vill att jag ska göra?
 
Rekomendationer?
 
Frågor om nån film ni undrar över?
 
Nån film ni vill se som jag kanske sett?
 
Nån annan fråga? Om nån film? Kanske?
 
 
JAG ÄR PÅ FILMHUMÖR OCH VILL BARA HJÄLPA, REKOMENDERA ELLER WHATEVER
 
 


JAG HATAR THE ROLLING STONES

Nyss såg jag en sekund av en av deras musikvideos och jag fick världens huvudvärk. Dom gör mig förbannad. Jävla.... ÅHHHHH. I don't like 'em. Mick Jagger och hans jävla moves.
 
 
 


Svar

 
 
And my faith in humanity is restored...
 
 


The childish Doctor

 


House At The End Of The Street


En mor och en dotter flyttar in i ett nytt hus, med ett grannhus som har en mörk historia. Den unga flickan i grannhuset hade våldsamt mördat sina föräldrar. Sonen som nu blivit äldre bor där ensam, och blir trackasserad av stadens invånare. Men han får snart en ny kompis och kärleksintresse - den nyinflyttade 17-åriga Elissa. Det hon inte vet är att han har en mörk hemlighet gömd i sitt hus.


Det här trodde jag skulle vara en skräckfilm, eller en läskig thriller men det var mer åt drama/thriller hållet. Fast det gjorde inte mig något, jag tyckte den var bra. Första timmen var mest i drama kategorin, sen får man reda på mer och man får se när andra får reda på mer och mer saker. Och sen kommer förstås hela thriller kategorin och leker med handlingen. Den hade en twist. Inte en jättestark twist, men vi alla gillar en twist mot slutet eller hur?
 


Logan Lermans ansikte

 


Aj aj aj min mage....

Varför måste jag jobba idag för........
 
 


Idag behöver jag Freddie Mercury för att överleva

 
Det är en sån dag
 


Vart tog snön vägen?

 


TOBY TURNER

 
Bäst!
 


Goooooooooonies!

 
Nån mer som absolut älskar den här filmen? Nej? SHAME ON YOU!
 


Varför måste det göra så ont


 
 


The Apparition


Efter ett misslyckat experiment med att tala och få fram andar blir nu ett ungt par hemsökta av en ande som lyckats ta sig från sin värld till våran.


Jag visste inte hur jag skulle beskriva filmen på något annat sätt men det där är typ vad den handlade om. Kort och enkelt. Ett par som bor tillfälligt ensamma i hennes föräldrars hus medan dom inte är där, och något följer med dom hem. Inte så jättebra. Inte särskilt spännande. Lite tråkig. Som mat med för lite salt. Man vill lägga till något, den saknade något. Men vem vet, ni kanske tycker den är skitbra? Det är bara min personliga åsikt.
 


På nåt sätt är jag glad att David och Michael gjorde slut.

Michael förtjänar någon bättre, och Brian såg det på en gång.
 
 
VARFÖR KAN INTE MICHAEL OCH BRIAN BLI TILLSAMMANS JAG FATTAR INTE JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ JUSTIN MEN ÄNDÅ BÖRJAR JUSTIN OCH BRIANS HISTORIA BLI SÅ MYCKET BÄTTRE OH MY GOD QUEER AS FOLK MÅSTE SLUTA LEKA MED MINA KÄNSLOR
 
Ingen som kollar på Queer As Folk?
 


Shibby!

 
Har inte glott på Dude, Where's My Car? på EVIGHEEEEEEEEETER!  Så jag sitter och glor nu. As we speak. Den är så dum och töntig men det är en klassiker.
"Jesse and Chester are shibby at the moment, please leave your shibby at the beep. SHIBBYYY!"
 


Sunshine Cleaning


Två systrar bestämmer sig för att starta en egen städfirma. De har hört att man kan tjäna mycket pengar på folks våldsamma dödsfall - genom att städa upp röran. Vissa är känsliga för blod och liknande, men de bestämmer sig för att bli vana vid det då de verkligen behöver nya jobb.


Jag gillade verkligen den här filmen. Jag visste inte hur jag skulle börja, så jag bara kommer snabbt till saken - den var bra! En drama film om en familj som har sett bättre dagar. Det är en sån där film som bara sätter sig rakt i hjärtat. Jag tänkte på den hela dagen. Även om jag tyckte att den var jättebra, så fick den inte bättre betyg än 3½ av 5. Vilket fortfarande är bra! 7 av 10. Lite smått deppig, men det var ju drama. Typ. Den har familjer och blod, folk som förlorat någon och folk som försöker förbättra sina liv.
 
 


Oh, mr Ackles....


 


Svar

 
The Perks Of Being A Wallflower! Jag skrev om den för någon vecka sedan ;)
 
 
Jag får det VÄLDIGT ofta, men jag tycker exakt samma sak, vi är väldigt lika... Samma ögon, och det är det som gör typ hela ansiktet. Fast jag har lite rundare ögon men iallafall. Och att vi båda är blonda gör att vi nästan blir tvillingar!
 


Mamms och papps på nyårsafton

 


Love of my life

 


Vince <3

 
JAG ÄLSKAR VINCE OKEJ
 
Vissa gillar inte när serier tar in fler karaktärer, dom gillar när det bara är de vanliga huvudrollerna, men jag absolut älskar Leo och Vince, jag är så glad att Will och Grace valde dom.
 
BÄST!
 


The Watch

 


En man blir mördad i stadens stormarknad, och ------ bestämmer sig för att starta en grannpatrull för att hålla staden säker och kanske hitta mördaren. Tre män går med, av helt fel anledning, men tvingas ut för att skydda grannskapet iallafall. Det blev inte alls som någon tänkte sig när de hittar något bortom denna värld. Bokstavligen.


Filmen var inte alls som jag hade förväntat mig. Lååååångt bort. För det första trodde jag att den skulle vara jätterolig. Men som vanligt var det inte min humor. Synd. För jag gillar Ben Stiller. Men så klart låg Akiva från The Lonely Island och Seth Rogen bakom filmen. Jag gillar The Lonely Island, och Akiva är den som ligger bakom det mesta av deras humor men det passar inte till en film. Och Seth Rogen har ju sin speciella humor också. Det funkade bara inte. Sen förväntade jag mig att det bara skulle vara en kul film om en grannpatrull, inte fyra snubbar som helt plötsligt jagar aliens. What?? Det blev för skumt. Dom hade en bra idé men bara sket på den. Dom skulle skippat hela aliengrejen.
Totalt skrattade jag nog tre gånger. När Vince Vaugh skriker på sin dotter, när de är på polisstationen och försöker psyka den där ungen, och när JaMarcus och han andra snackar om "this is the shits" "no, it's just the shit" "this is just shit".
 


Stop it

 
</3
 
Den där scenen
 


Banoffee paj

 
Fulaste men godaste.
Jag hade tråkigt så jag lekte lite med grädden hehhh...
 
Anyways. Dags för mig att SLUTA baka och BÖRJA gå mina promenader igen. Lite läskigt nu bara med all is.
 
 


Äntligen har jag börjar kolla på The Voice Australien

Enda anledningen till att jag kollar:
 
 
Mr Joel Madden
 


The Perks Of Being A Wallflower


Charlie's första dag i highschool är inget att hurra för. Han har svårt att skaffa kompisar och de elaka tonåringarna som går på hans skola hjälper inte situationen. Men en eftermiddag på skolans fotbollsmatch bestämmer han sig för att säga hej till Patrick, en väldigt högljudd kille som går sitt sista år. Patrick säger trevligt hej och börjar småprata lite. Efter en liten stund kommer Sam, Patrick's styvsyster. De bjuder med honom till att hänga efteråt och börjar genast starta ett starkt band mellan varandra. Men Charlie har vissa problem som sakta börjar komma fram till ytan.


En superdeppig film med små söta stunder och Ezra Miller's roll Patrick som lättar på stämningen lite. Men jag kan vara ganska känslig för deppiga filmer ibland, och den här gjorde mig inte glad.
Det negativa: även om jag tycker att Logan Lerman är en fantastisk skådespelare så hade jag svårt för att acceptera honom i den här rollen, det kändes jättekonstigt att se honom som en blyg, deprimerad tonåring med problem. Han var ju duktig, men det var någon som kändes fel. Sen kunde jag inte sluta tänka på Emma Watsons dialekt. Hon är ju brittisk och var tvungen att göra en amerikansk dialekt i filmen och ibland hörde man att hon verkligen KÄMPADE. Men hur som helst var själva filmen bra. Jag fattade inte om den utspelade sig i nutid eller på 80-talet eller 90-talet eller liknande för det var kassettband och vinylskivor men.... Sak samma. Bra och ledsen film. Söt. Min favoritkaraktär var Patrick, inte för att han var ROLIG, men för att han var gay och kär i en kille som gör allt för att ingen ska få reda på att han också är gay och är tillsammans med en kille. Och man såg hur smärtsamt det var för Patrick att också dölja sina sanna känslor. Han är jätteledsen men döljer det med humor. Han var bra. Jag hade lätt sett en film med hans karaktär som huvudrollen.
 
 


Jag har glömt bort att jag fortfarande har ett par avsnitt av säsong 4 av Breaking Bad kvar att glo på

 
Min kväll är officiellt planerad
 


Spanglish


Flor och hennes dotter emigrerar till USA för ett bättre liv. Flor hittar ett jobb hos en rik amerikansk familj som städerska/barnsköterska. Hon har inte lärt sig engelska än vilket gör det svårt för henne att kommunicera med och förstå familjen. Men det är där hennes dotter kommer in. Under sommaren får Flor och hennes dotter bo med familjen i deras sommarhus på stranden i Malibu, men familjens mamma börjar ge Flor's dotter mer uppmärksamhet än hennes egna. Nu kämpar Flor med att lära sig engelska och att behålla hennes dotter, samtidigt som att hon ska klara av jobbet.


Den här filmen är en sån där film man aldrig kollar på för man tror att den suger, men jag blev positivt överraskad! Den var jättesöt, ganska rolig och hade mer drama än jag trodde. Och om ni tänker "neeeeeej Adam Sandler" så ska ni veta att det här var verkligen inte en typisk Adam Sandler film. Han var skitduktig i den här och spelade inte alls som han brukar göra i resten av hans filmer. Det enda "dåliga" var att filmen var 2 timmar lång och hande ingen början, mitt och ett slut. Den bara började, höll på i två timmar, och slutade. Vilket gjorde det svårt för mig att skriva om handlingen för den handlar om så mycket samtidigt. Dessutom var slutet väldigt öppet, man fick aldrig veta vad som hände efter. Man lämnades med ett frågetecken liksom. Men jag gillade den här filmen, jag skulle rekomendera den till en ledig dag.
 


 
Jag har inte ens sett avsnittet men vet vad som händer.
Jävla skitserie.
 


Folk är så söta när dom tror att dom vet allt om mig

 
 


Jag tror jag ska börja 2013 med att kolla på Queen dokumentären och Freddie Mercury dokumentären direkt efter

 


RSS 2.0