Jag kan inte sitta här varje dag i typ en vecka och vänta på The Fall

 
Jag behöver den NUUUUUUUUU. Fan, det här är det positiva och negativa med att hitta en ny bra film.
Det positiva: JAG HAR HITTAT EN NY BRA FILM.
Det negativa: JAG MÅSTE HA DEN PÅ EN GÅNG.
 


Random

Jag sitter och kollar inne på mitt Itunes för att hitta lite ny och gammal musik och tänkte lite random att jag ska se hur många Queen låtar jag har, och om jag har fler med nån annan artist. 167 låtar hade jag med Queen, och äger inte fler låtar av någon annan artist eller band. MEN JAG MÄRKTE att jag hade 109 låtar med Green Day och 109 låtar med Good Charlotte. Hur random är inte det?? Exakt lika många låtar av båda banden. Skumt.
 
Det var det.
 
 
Random Gwaine i ett random inlägg. Random.
 


Svar

 
MEN LÄGG AV VI ÄR JU SOULMATES! Fast jag sparar på avsnittena som fan för det bara finns två säsonger! Men jag råkade beställa första säsongen igår hohoooooo, sen kommer den andra whoop whoop!
 
Hur blir man INTE helt och totalt kär i Ned liksom?????
 
 
 


Svar

 
Åh älskling, tack, cdon.com är alltid den första sidan jag kollar på. Fan vad arg jag blev när jag såg att dom bara hade blu-ray. Jävla idioter.
 
 
Jag hittade den på amazon så beställde därifrån hohooooooo inget kan stoppa mig!
 


Den här scenen är typ den bästa scenen i hela The Fall

 
Så gulligt och roligt
 
"Everybody knows you like throwing oranges at the priest! Even the priest knows!"
 


James Dean i Giant

 
 

 
 
 

Pushing Daisies måste vara den sötaste serien jag någonsin sett

Den är ROLIG och söt. En massa paj, kärlek och humor. Och död. Och liv. Och färger.


Om ni inte vet vad den handlar om så är det en snubbe som kan få saker/folk/djur tillbaks till liv när de dött genom en beröring, men om den/det/han/hon lever i mer än en minut efter beröringen kommer någon annan i närheten dö. Och om han rör vid djuret/människan som han fått tillbaks till liv igen dör dom FOREVER. Så om en människa dött, rör han människan och säger "halloj, vem dödade dig" och snackar med människan i en minut, rör människan som sedan dör igen. Och han kan inte få tillbaks den människan till liv igen.

Så det är en kärleksberättelse/komedi om honom, hans kompis som hänger med och snackar med de döda, och en tjej han är kär i som hade dött och som han fick tillbaks till liv men lät inte dö igen så de kan inte röra varandra för då dör hon för evigt. Lite halvt komplicerat att förklara men kolla på första avsnittet så fattar ni allt jag snackar om.

 

 

HAHAHAahaahaaaaahhahaaAAHAHHA

VET NI VEM SOM BÖRJAR BLI GALEN
 
YUPPPPPPP DET ÄR JAAAAAAAAAAG
 
 
JAG KAN INTE HITTA THE FALL PÅ DVD NÅGON JÄVLA STANS I SVERIGE.
 
Hur kan en sån jävla bra film inte finnas att köpa på dvd???????????
 
 
Me wants it nowwwwwwwwww
 
Fuck.
 

 

Pushing Daisies

 
Så jag har börjat kolla på denna serie som är så jävla söt och bra, men får reda på att den bara har två säsonger.
 
 


The Fall


Året är 1920, och stuntmannen Roy Walker ligger på sjukhus efter hans senaste stunt. Medan på sjukhuset träffar han lilla flickan Alexandria som har en bruten arm. Han lovar att berätta en historia om hennes namn, och hon återvänder varje dag för att få höra resten. Tillsammans får de berättelsen om sex banditer som söker hämnd på en ond guvernör att komma till liv.
 
Jag visste inte riktigt vad filmen skulle handla om, jag hade bara hört nåt om den och bestämde mig för att kolla in den. Satan vad glad jag är att jag gjorde det. Den var så söt, och visuellt fin, jättefint filmad och helt otroliga miljöer, bra skådespelare. Hon lilla flickan var så söt, en karaktär man bara automatiskt älskar. Och jag älskade "språk-hindret" mellan dem, att hon inte kunde så mycket engelska och han försökte förklara ibland. Relationen mellan dem gjorde ju hela filmen, även om han utnyttjade henne med hans berättelser så märkte man att han gillade henne i alla fall. Den var ganska annorlunda och originell med hela parallellhandlingen mellan dem och banditerna i berättelsen. Sen var den inte så fullt allvarlig heller, en ganska lätt känsla genom hela filmen med en någorlunda tung handling om man tänker efter. Speciellt mot slutet. Jättefin och söt och bra. Och lite sorglig.
 


Karen Gillan's hair appreciation

 
Still not over it
 


Random hotness

 
Tom Hardy
 PAIN

Fan vilken jävla mensvärk jag haft idag. Varsågod för informationen. Jag var tvungen att gå hem tidigare från jobbet för jag mådde så jävla dåligt. Nu har jag legat och vridit på mig ett tag och kollat på Glee. Nu mår jag lite bättre, och fortsätter med att kolla på Glee.
 
 


Despicable Me 2

 
Gru rekryteras av AVL (Anti-Villain League) för att hitta och stoppa en ny superskurk som uppfunnit ett serum som förvandlar den sötaste lilla kaninen till ett supermonster. Men han får inte jobba ensam, utan får sällskap av en eldig rödtott.

Lika bra som den första filmen. Lika rolig och söt, samma stil och samma galna uppfinningar. Alla minions är tillbaks samt de tre barnen. En klar fortsättning och som tar ett steg framåt för Gru och barnen. Slutet gjorde mig lite tårögd också.


DEAR GOD WHYYYYYYYY

Jag nästan halvgråter just nu. VARFÖR HAR DU GJORT DETTA WHYYYYYYY
 
 
 
KAAAAAREEEEEENNNNNNNNNNNN WWWWHYYYYYYYY!!!!!! Jag har alltid varit så jävla avundsjuk på hennes håååååår och hon rakar av det för en rolllll oh my god den där filmen BETTER BE GOOOOOOD.

Hej då vackra hår.
 
Come back soon.
 


Grown Ups 2

 
Gänget är tillbaks och sommaren har bara börjat. Vad kan de hitta på för rackartyg under en dag?
 
Det blev en kort handling. Men filmen var bara ALL OVER THE PLACE. Den hade sina roliga ögonblick med den klassiska Adam Sandler humorn, men den kändes lite för överdriven och snurrig. Den första var ENKEL men super kul. Det var bara gänget och deras familjer i en sommarstuga. Den här handlade inte om nånting, man bara såg vad de gjorde under dagen innan barnens sommarlov. Lite besviken blev jag, men jag satt fortfarande och skrattade, så tre stjärnor fick den och förtjänade den. Och en sista grej: vart fan var Rob Schneider??
 


Random hotness

 
Charlie Simpson
 

 

Svar

 
Boken jag vill ha finns inte där haha.............. Den är lite svår att hitta. Speciellt i Sverige. It suckssss
 

 

Svar

 
Me too.
 


People Like Us


Sam har precis fått reda på att hans pappa dött, men åker motvilligt till familjen han lämnat bakom sig då han och hans pappa aldrig kommit överens. När han får något efterlämnat av fadern han alltid velat bli älskad av blir han nästan överlycklig, men får då reda på att han ska lämna det till någon annan. Denna andra person är hans 30-åriga syster han aldrig visste fanns. Han lär sakta känna henne och hennes son utan att berätta vem han är, och börjar bli involverad i deras liv vilket kommer göra situationen värre än han tänkt.

Den var inte direkt som jag hade tänkt, men gjorde den inte sämre för det. Jag trodde att man skulle få se mer av dem tillsammans, och att den skulle vara lite roligare men den lutade ganska mycket mot drama-hållet. Det är en drama vilket jag vet nu, men trodde det skulle vara en mer ROLIG drama. Det var några dagar sedan jag såg den så alla mina åsikter har försvunnit ur mitt huvud, men den var bra, lite söt, jag gillade relationen mellan honom och hennes son. Och slutet var supergulligt. Det högg lite i hjärtat.
 


Random hotness

 
Matthew Gray Gubler
 

 

Aj mitt hjärta

 

 

Det är för varmt för att vara ute

 
 
Är jag den enda som inte njuter av den här värmen?
 
 


90-tal

Jag sitter och kollar in en massa Five och Backstreet Boys videos.
Fan vad jag vill tillbaks.
 
 
 
Gissa vem som var min favorit i Five hahahahaha
Oj oj oj
 


Jag fick precis ett mail från bokus

Om boken jag beställde för 5000 år sedan.
 
 
 
Dom skrev i alla fall att den är FÖRSENAD och inte att den inte kommer.
 


Vad håller ni två på med?

 

 

Jävla idioter

Killar tror att bara för att jag står bakom en kassa så är jag ingen människa och har inget liv. Dom tror att om dom kommer in med en jävla attityd och säger "Varför är du så fin idag, när får jag bjuda ut dig då?" så kommer jag automatiskt fnittra och säga "jaaaa jag är ledig ikväll tjohohohohohohohoooooooooo". Fuck you. Jag hatar såna killar.
 
Och jag hatar meloner. Mamma varför hade du i melon i den här fruktsalladen? Cheeeeesus....
 
Och jag hatar värme.
 
Fan vad jag hatar saker. Försvinn.
 


Intressant fakta: Thomas Midgley Jr

Thomas Midgley Jr föddes den 18 Maj och dog den 2 November 1944. Han är mest känd för sina uppfinningar, och oturen han hade med dem.

 

De två mest kända är nu förbjudna då de är en fara för samhället och dåliga för miljön. Han uppfann bly i bensin, som man nu vet är väldigt dåligt för oss och miljön. Det andra var användandet av klorfluorkarboner (CFC) i kylskåp. När CFC kommer ut i luften bidrar det till växthuseffekten och förstör vårat ozonlager.
År 1940 fick han polio som gjorde honom handikappad. Han hade svårt för att göra vardagliga sysslor som t.ex att komma ur sängen. Detta inspirerade honom till att uppfinna något som hade många strängar och remskivor för att få ur honom ur sängen, men otur som han hade råkade han strypa sig själv i denna uppfinning.

 
 


Moe var nyss här och kollade på början av säsong 2 av Glee med mig

 
/Cry
 


Ursäkta men jag behöver lite Freddie just nu

 
Jag ska nog glo på någon av Queen dvderna. Vi får se om det blir live eller dokumentär.
 
 


Det känns inte som att jag har tid med nånting längre

Åhhhhhhhhhhhh varför måste man leva. Ibland undrar jag. Det är jobbigt.
 


Jag sket nästan på mig nyss

Bokstavligt talat. Fan vad jag svettades. Gissa vad som hände.
 
KATTEN HADE SMITIT.
 
Och jag visste inte när. Så hon kunde varit i Kina nu. Jag gick runt där ute och ropade "Alice! Aaaaalice!" Men jag såg ingen jävla Alice någonstans! En levande fucking mardröm! Sånt där drömmer jag bara om!
Men precis när jag stängde våran altandörr (som hon hade lyckats klämma sig igenom lilla öppningen) såg jag en liten skit katt komma skuttandes.
 
Fan vad arg jag blev. Och smutsig var hon. Full med skräp i pälsen. Så jag borstade henne med ilska. Men så klart tyckte hon det var jättegosigt. Nu är jag mer förbannad än jag varit hela jävla dagen.
 
 
Fast det är svårt att hålla sig arg. För nu är jag glad att hon är tillbaks.
 

 

Fan vad arg jag varit idag

På jobbet också. Den stora chefen är på semester så det var bara jag och min "chef"/kollega. Det är bara vi hela veckan, och han är en sån där som är glad hela tiden och skrattar och skämtar, och när man är så arg och irriterad som jag så bygger han bara på min ilska.
 
Och eftersom det bara är vi två sätter vi igång musik på youtube ibland, lite Queen och sådant. Men ibland när han kanske ska gå och göra nåt ett tag så sätter jag bara igång min youtube spellista så man slipper gå och byta låt hela tiden. Men ibland går han förbi kassan OCH BYTER LÅT. Mitt i en låt. En gång var det Savage Garden och HELT PLÖTSLIGT SLUTAR LÅTEN och en annan börjar spela. Så ser jag honom där. Fyfan vad arg jag blir då. Och han gillar Queen, älskar dom säger han till och med, men han sätter bara igång tre låtar. Samma låtar, om och om igen. Han kommer få mig att INTE GILLA Queen snart. Det är The Show Must Go On, Bohemian Rhapsody och Don't Stop Me Now. Och ibland kan han kanske variera lite och sätta igång Who Wants To Live Forever.
 
Annars om det inte är youtube är det radio. 107.5. Om ni inte vet vad det är för kanal. Så är det sån där musik jag sakta men säkert blir galen av. I alla fall när man hör det i 5 timmar i sträck när man jobbar.
 
 
Och inte nog med det. När jag redan känner att jag kommer explodera. Så kommer det en snubbe som ska hyra film. Och jag märker på en gång att han kollar på mig. Men jag hjälper honom att hitta den, sen hyr jag ut den till honom och hela tjafset. Så säger han "så, när slutar du?". *exploderar*
ALDRIG råkade jag säga, men önskar att jag hade sagt "där är dörren."
Vem fan tror du att du är.
 
 


Svar

 
 
Jag litade på min kära kompis Bea som sa att den var bra när vi var i Buylando sist och shoppade filmer! Vilken tur att jag chansade! Nu blir alla glada! Det måste varit ödet!
 


Badger från Breaking Bad är bäst

 
Och jag älskar när han förklarar att MÄNNISKORNA I 28 DAGAR SENARE ÄR INTE ZOMBIES. Jag stör mig alltid på det när folk kallar dom för zombies. Zombies är döda människor som äter människor. De i 28 dagar senare fick bara ett virus som gjorde dom superarga. Så arga att de bet dig, och du blev smittad om du fick nåt i munnen eller i blodet eller bara i systemet. Man kunde skjuta dom i magen, så dog dom. Så kan man inte göra med zombies. For fucks sake.
 


A Little Princess

 
 
Oj vad tårarna rann. Jag såg den här på tv för några år sedan men kom inte ihåg ett skit. Jag visste inte ens att jag hade sett den när jag satte i den i dvd spelaren.
 
 
Miss Minchin: Don't tell me you still fancy yourself a princess? Child, look around you! Or better yet, look in the mirror.

 


En ovanlig dag på jobbet

Det kom in en tjej som hittat en vessla av alla djur, och undrade om vi hade någon låda hon kunde lägga den i för att ta den till veterinären. Skitsnäll var hon, och den där vesslan! Som en mini-version av en iller, så jävla söt! Jag önskar att jag hade tagit kort... Helvete... Men dom kom tillbaks sen (hon och hennes kille då) och sa att dom släppte ut den vid skogen som inte är så långt bort. Och visade bilder haha.
 
 


Svar

 
En... Tsk?
 


Gissa vad jag kollade på för film imorse

 
 
 
Bara för att jag haft den där låten i huvudet de senaste tre dagarna.
 
 


Fan vad förkyld jag har varit de senaste dagarna

Det var ju inte längesedan jag var superförkyld! Nån månad sen bara! Eller två kanske. En? Två?
 


Random hotness


Mads Mikkelsen
 


Okej nu är jag lite påverkad

Av alkohol
 
Och tänkte bara säga att jag lskar James Dean och Sal Mineooooooooooooo
 
 
 
Nu tänker jag spela sims och göra en Jimmy och en Sal karaktär och dom ska bli kära och gifta sig och adoptera en massa rödtottar och svarta barn
 


Cityakuten

Helt plötsligt har jag upptäckt att Cityakuten går på TNT varje dag. Så nu halvknarkar jag det.
Fan vad hemskt, just nu handlar det om nån galen sjuk jävel som kommer in till ensamma gamla kvinnor och våldtar och misshandlar dom. Fyfan.
 
Sjuka jävlar. NAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH och nu kysser nån snubbe som kör ambulanser tjejen som är förlovad med George Clooneys karaktär! OH MY GOD what are you doing woman!
 
Oj oj oj!
 


Nu har jag äntligen hunnit ikapp med Breaking Bad

SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT senaste avsnittet!!!
 
Det känns som att man ska TRO att Hank fattar att det är Walt, men JAG TROR FAN ATT HANK FATTAR ATT DET ÄR WALT! När han sitter och skiter och ser den där boken! AHHHHH!!!
 
 
OM 20 DAGAR KOMMER FORTSÄTTNINGEN!!!
 
 
 


Jag ser fortfarande en massa platta igelkottar på vägen

Och tänker på deras små igelkott-familjer.... Det är andra små igelkottar som kommer sakna de påkörda igelkottarna när de inte kommer hem. Och vi verkar inte bry oss. Det gör mig ledsen.
 

RIP alla påkörda igelkottar.
 


Idag tänker jag inte göra ett skit

 

 

Svar

 
 


Random hotness

 
Ben Mansfield (som Cpt Becker i Primeval)
 

 

Nu har mamms och papps dragit

Och kommer inte hem förrän om en vecka.
 
Vad ska man hitta på?
 
 
 
 


Jag drömde att jag fick min Sal Mineo bok inatt

Den var helt sönder och grejer. Kanske är ett tecken att jag inte kommer få den. Det stog att det skulle ta 11-20 dagar. I onsdags hade det gått 20 dagar. Fast dom kanske menar arbetsdagar så något hopp finns det väl....
 
 

 

Konversation vid middagsbordet

Jag: Jag tänker baka sockerkaka efter middagen. Fast jag kommer äta upp det mesta av smeten för det är den godaste delen.
Mamma: Jaha så det var så du tänkte.
Jag: Så bajsar jag ut sockerkakan sen.
Pappa: Du kan bajsa direkt i formen.
Jag: Eller i muffinsformar. Så blir det chokladmuffins.
 
 
Någon som vill äta middag med oss?
 
 
 

 
 

Jag älskar den här scenen

 
Stackars Ted
 
 

 

Intressant fakta: Optografi

Ett optogram är en bild av ögats näthinna, något man trodde på sena 1800-talet och tidiga 1900-talet kunde visa vad den döde sist såg. Man trodde att ögat "sparade" det sista de såg, och att ett optogram kunde visa just det. Poliser brukade fotografera offrets ögon i tro om att detta faktiskt var sant, men man hade fortfarande inte kunnat bevisa denna fakta.

Den tyska fysiologen Wilhelm Kühne gjorde många experiment om detta, och var inspirerad av Franz Christian Boll's upptäckt av rodopsin - ett ljuskänsligt pigment som finns i näthinnan. Kühne upptäckte att rodopsin kunde under vissa förhållanden bli "fast" och fungera som ett negativt fotografi.

Han experimenterade på många djur för att få fram rätt kemikalier att ha på ögat för att fixera bilden på näthinnan. En av hans mest framgångsrika experiment var på en albino kanin som tvingades kolla på ett fönster med galler. Kaninens huvud täcktes under några minuter för att all rodopsin skulle samlas på näthinnan. Sedan fick den kolla mot fönstret i ungefär tre minuter för att utsätta ögonen för ljuset. Sedan halshöggs (stackars) kaninen, och ögonen skivades av från topp till botten. Den bakre halvan lades i en alunlösning för att fixera den blekta rodopsin som sedan resulterade i en bild av fönstret kaninen tittade på.

Kühne kunde inte vänta tills han fick testa detta på mänskliga ögon, och fick chansen år 1880 när en man halshuggits för att ha mördat sina barn. Ögonen skickades till Kühne, och även om han fick fram en bild så fanns det inget på bilden som liknade något i mannens synvinkel när han dog - och även om det på bilden liknar ett giljotin blad så hade mannen en ögonbindel under halshuggningen.
Optografi blev aldrig särskilt populärt, men användes när man försökte hitta Jack The Ripper, och lyckades användas som bevis i ett fall år 1924 när en man mördat hela sin familj och hushåll med en yxa. Bilden man fick fram tycktes se ut som honom med en yxa, och han erkände till morden senare iallafall.
 
 
(Jag måste tillägga att jag vet inte om 'optografi' är det svenska ordet för det, utan bara översatte på mitt sätt)
 
 

Oz the Great and Powerful


Oscar jobbar som en illusionist på en karneval, och har ett rykte med damerna. När han en dag försöker fly i en luftballong från en arg pojkvän till en av kvinnorna han har förfört, flyger han rakt in i en tornado som för honom till landet Oz. Han har ingen aning om vart han är, men får reda på att en profetia i landet har sagt att en trollkarl ska komma till landet och döda den onda häxan, för att sedan ta tronen som kung av landet. När han hör detta vill han genast hjälpa till då han tror att uppdraget kommer vara super enkelt. Men så är det aldrig.
 
En väldigt modern version av den klassiska berättelsen om trollkarlen från Oz och smaragdstaden. Det verkar som att det skulle vara hur trollkarlen kom dit, och allt ska vara innan Dorothy kom dit. Men på något sätt tyckte jag inte riktigt att det funkade, inte mot slutet i alla fall. För i den klassiska filmen så får man ju se när Dorothy och dom kommer dit och man får se att trollkarlen inte är så jäkla mäktig utan sitter bakom en gardin och fixar rök och grejer, vilket dom slänger in i det här slutet så det gillade jag, men ändå så var det hela grejen att han kommer från Kansas. Från vårat land liksom, och sen stannar han där? Men det där ska väl inte vara ETT RIKTIGT STÄLLE det var väl bara i Dorothy's huvud när hon var medvetslös? Och vart var rubinskorna? Skulle dom inte slängt in nåt om dom också? Så i den klassiska filmen borde väl trollkarlen nämnt att "oh Dorothy jag hör att du kommer från Kansas - JAG OCKSÅ!". Och han blev tillsammans med Glinda...? Så är det väl ändå inte i den klassiska... Eller har jag missat nåt... OCH VÄNTA LITE nu kom jag precis på att Glinda ser ut som en tjej han är kär i HÄR i nutiden eller hans nutid eller vad man nu ska säga, och i slutet säger han att "jag förstår nu att jag har redan allt jag vill ha" men så kysser han Glinda? Han är ju kär i hon som är i Kansas? Ska han stanna kvar i Oz och bli tillsammans med en god häxa istället för att åka hem och bli tillsammans med hon som han faktiskt är kär i? Oj oj oj jag kanske går in lite för djupt på det här, det blev ovanligt mycket babbel, men ibland har jag många åsikter och nu när jag väl börjat skriva kan jag inte sluta.
 
Nu låter det som att det bara fanns negativa saker om filmen, men den var helt okej, några småsaker bara som jag inte gillade (allt jag precis pratade om) men den var lite smått kul, och söt, den hade vissa saker som var sammanhängande med den klassiska filmen. Det tog bara ett litet tag innan allt började, det bästa i hela filmen var ju hela "kriget" eller vad man nu ska kalla det för. När han fixade ihop alla sina illusionsgrejer för att få häxorna att tro att han verkligen är den mäktiga trollkarlen.
Sen ska jag inte babbla mer, jag har lite mer åsikter men det kanske räcker nu.
 


Random hotness

 
Darren Criss
 

 

Brian och Justin hihihihiiiiiii

 
Jag hatade dom tillsammans när jag först började kolla på serien. Nu är jag glad att jag faktiskt uppskattar deras kärlek. Det var Justin jag hade problem med, men nu älskar jag honom!
 

 

Random hotness

 
Anthony Perkins
 

 

Gammal bild jag tog åt Simple Plan

 
Som dom skulle ha med i nåt.
 
Mina feta fingrar. Och orangea hår. Och fula handstil.
 

 

Jag måste köpa The Impossible

 
Varför köpte jag inte den när jag var i stan.... Helvete....
 

 

Okej så alla mina planer har bajsats på idag

Därför blir det Queer As Folk hela dagen.
 
 
 
 


Shit vad jag knarkar Glee nu

 

Jag hade glömt bort hur mycket olika känslor man får. Och det är skumt att se Cory nu när han är död. Det känns inte som att han är borta.
 
 


Kan jag få????

 
 

 
 

Random hotness

 
Gale Harold
 

 

The Librarian II: Return To King Solomon's Mines

 
 
 
Flynn är tillbaks, och ännu en gång vilar världens öde på hans axlar. Han hade fått en mystisk karta som sägs leda till Kung Solomon's gruvor, men innan han ens hinner kolla på den blir den stulen, och han måste nu hitta kartan, och Kung Solomon's gruvor samt hans heliga bok innan de hamnar i fel händer.
Lika töntig, härlig och dåligt gjord som den första, men jag föredrog nog den första så den här fick liiiiite sämre betyg. Men jag tror det var för den där tjejen, hon irriterade mig. Antingen var hon dåligt skriven som karaktär eller så var det en dålig skådespelerska. Hon kändes FÖR överdriven och jobbig. Men annars var den som första filmen: supersöt och rolig huvudroll, superdåliga effekter och en typisk och cheesy handling. Fast lite smått förvirrad blev jag för i första filmen blev han typ tillsammans med den där brittiska livvakten han hade som hängde med i hela filmen. Men i den här nämns hon inte ens. Han blir kär i den här bruden.
 
 


HOW DARE YOU

Varje gång jag öppnar internet kommer jag till msn's hemsida där det är lite nyheter och grejer.
 
Så såg jag det här:
 
 
Och kollade av någon anledning igenom det. 30 stycken tragiska dödsfall i Hollywood.
 
 
James Dean kommer och jag tänker "DET ÄR KLART dom är dumma i huvudet om dom inte tar med honom"
 
 
 
Sen kommer Natalie Wood och jag tänker "hohooo jaaa tar dom med henne också! Awesome!"
 
 
Det står till och med "Rebel Without A Cause- stjärnan" Så...... VART ÄR SAL. Både Jimmy och Nat får vara med men inte Sal? Vadå var inte hans död tragisk? EXCUSE YOU.
 
Cory var fan inte ens med. Sup with that?
 
Bastards.
 
 

 

Duktig var jag idag

När jag skulle på bussen hem idag var den PROPPPPPPAD så jag gick in lite för jag tänkte "här får jag stå då" men så såg jag tre platser där i början av bussen så jag gick dit. Två kärringar satt med sina väskor på den där platsen där man sitter 4, men brevid satt en man som tog bort sin vad det nu var så jag fick sitta där. FUCK. Det är den där platsen som är vänd så man åker baklänges OCH VÄND MOT VARENDA JÄVEL I BUSSEN.
 
Men ingen panik.
 
*proppad buss
*varmt som fan
*gick för att ta en plats
*satte mig på sämsta platsen i hela bussen
*halva bussen kollade på mig
 
 
Jag är lite stolt i alla fall.
 
Men gör det gärna inte igen.
 


Igår drog jag och Bea till stan

Uppdraget var väl.. Filmer, antar jag. Inget särskilt egentligen, men jag behövde inga kläder så.
 
Vi drog till Buylando, för det finns så mycket serier och filmer där, både supergamla och nya, och jag hade hopp om att det kanske fanns något med en särskilt skådespelare, som ni kanske kan gissa vem jag tänkte på.
 
Så jag går till kassan och frågar om man kan söka på skådespelare och se om dom har nåt med den skådespelaren:
 
Jag: Kan du kolla om ni har nåt med Sal Mineo?
Hon: Vad hette hon, eller va?
Jag:
 
SAAAAAAAAAAAAAL MINEEEEEEEEEEEEEEEEO
 
Dom hade två filmer. En har jag, och den andra spelar han en apa som dör efter 10 minuter.
 

 

The Librarian

 

"Well well well, proffessor Harris. I should've known he was evil. he gave me an A- "

 


The Librarian: Quest For The Spear


Flynn har aldrig haft ett jobb i hela sitt liv, utan har spenderat den mesta av sin tid i skolan. Han har haft toppen betyg hela sitt liv, och bor fortfarande hemma med sin mamma som är desperat av att han hittar ett riktigt jobb och en flickvän. En dag får han ett mystiskt brev där det står att han blivit accepterad till en intervju som bibliotekarie, och han ser till att passa tiden. Men detta bibliotekariejobb är inget typiskt kontorsjobb, utan är en cover för en av världens största och hemligaste bibliotek som håller många av historiens viktigaste objekt. Ett av dem är en tredjedel av spjutet som sägs ha stuckit Jesus ena sida när han hängde på korset, och som sägs ge sin ägare kraften över världen. Denna tredjedel av spjutet blir stulet på Flynn's första dag på jobbet, och det är hans uppgift att ge sig ut mitt i Amazonens djungel för att få tillbaks den, och för att stoppa de som tog den att inte få de andra två delarna.
 
Den här filmen var så töntig och typisk och förutsägbar och hade så dåliga effekter och säg till när jag ska sluta, men jag blev så kär. Fan vilken härlig film. Den var så rolig också, jag satt och fnittrade genom hela filmen. Det var subtil men samtidigt överdriven humor, som var lite töntig men som ändå funkade. Den som inte blir kär i Flynn måste ha..... Dålig smak. Om du kollar på filmen och inte blir kär i honom... Alltså... Det är omöjligt. Allt det negativa med filmen gav den mer karaktär och jag bara ignorerade det samtidigt som jag bara älskade den ännu mer. Jag äskar när filmer har en huvudroll som är så lätt att älska. Till och med den här bilden får mig att fnittra. "Mild violence, mild coarse language" hihihi!
Jag såg att de flesta ger den 3 stjärnor, och det förtjänar den egentligen, men jag kände att den behövde lite högre betyg än så.
 
 
Visste ni föresten att jag faktiskt skrivit om "the spear of destiny"? Ch-ch-check it HÄR.
 


Sal och Jimmy tar hand om Cory i skådespelar himlen

 
I just know it. Jag vet inte hur himlen fungerar, men om vi har tur så....
 

 

Random hotness

 
James Franco
 

 

Svar

 
Jaa jag tycker så synd om ALLA just nu: hans familj, vänner, fans, LEA och hela Glee familjen liksom...
 
*gruppkram*
 
 
 

 

Cory Monteith hos Ellen

 


Eftersom jag behöver en ny design...

tänkte jag att jag kan ha så här ett tag.
 
RIP
 


Stackars Lea <3

 
 
Jag mår fan illa
 

 

Det har fortfarande inte sjunkit in

 
 
 

 
 

SERIÖST

Nej men allvarligt
Seriöst
 
ALLVARLIGT????
 
Är Cory Monteith SERIÖST död eller jävlas hela internet med mig?
 
 
Snälla Sal, Jimmy & Freddie säg att hela internet jävlas med mig
 

 

Ugh jag behöver en ny design

Jag gillar den här, men vill ha färger. Det är sommar, jag borde ha färger.
 


Danggggg

 
Sal såg bra ut med lite scruff.
 
 
NEJ JAG SKA INTE SPAMMA ER MED SAL MINEO.
 
Men jag råkade fastna på google images. Och hittade lite nytt. På honom.
 


MIN DAG BLEV GENAST BÄTTRE

FÖR JAG SÅG PRECIS ATT JAG ÄR LIKA LÅNG SOM SAL MINEO VAR
 
 
 
 
168 cm baby yeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhh!!!!
 
 
 

 

Oh glorious day

 
* För fucking varmt
* Försöker sola, men blir bara superbrun på ryggen och ingen annanstans
* Mamma får mig på dåligt humör genom en kommentar
* Försöker hjälpa mamma göra en tårta och får blå karamellfärg på händerna som dyker upp lite här och där även om jag tvättade mina jävla händer (hittar nytt på händerna och till och med på mina jävla fötter)
* Ska käka grillad lax men har ingen störkaviar till såsen så pappa blir lite halvpissed och drar och köper det för att jag inte vill ha nån annan sås (eller äta utan)
 
To be continued för dagen är inte slut än.
 
 

 

Min mamma vet alltid hur hon ska få mig på bättre humör

Jag har smörjt in mig med sånt där cocos-body butter.
 
Mamma: Det luktar rätt starkt om den där
Jag: Aha
Mamma: Det luktar inge vidare
 
 
JO MEN TACK DU LUKTAR JU OCKSÅ ROSOR.
 
Bara en sån där kommentar kan få mig att bli på så otroligt dåligt humör. Jag vet att det inte är nånting, men hon kan komma med såna där små kommentarer ibland, något som egentligen inte är nåt stort men hela mitt humör bara sjunker ner och jag känner inte för att göra nånting längre. Jag var på bra eller helt okej humör. Sen PANG DITT LOTION LUKTAR SKIT. Thank you.
 
 
Nu vill jag slänga den. Sånt intryck ger hon mig. Med en sån liten kommentar.
 


Random hotness

 
 
Ashton Kutcher
 

 

Fuck you Gwen

Vet ni att jag mår illa och blir tårögd när jag ser henne?
 
 
För jag hatar henne så mycket. Hon gör mig så förbannad. Jävla Gwen. Först leker hon med både Arthurs och Lancelots känslor, sen när hon är kär i Arthur flirtar hon med Gwaine, sen kommer Lancelot tillbaks och hon börjar leka med dom igen, sen väljer hon såklart Arthur för han är PRINS och kommer bli KUNG så hon kan blir DROTTNING sen nu..... Säsong 5......... Dear loooooooooooord vad jag vill döda henne.
 

 

Svar

 

 


Nu har jag äntligen kollat på Casino Royale

Jag hatar sånna typer av filmer (eller hatar och hatar, det beror på filmen) och den här var lika tråkig som jag trodde den skulle vara. Den gick att kolla på, men jag orkar inte skriva om den.
 
För jag hade bara en anledning till att kolla på den:
 
 
 
 


Vem gillar inte Colin Morgan

 
Sötare än så blir man bara inte
 

 

Svar

 
Jajjjjjjjamensannn, hon har köpt ny pollenmedicin så vi får se hur det går med den, annars ska jag personligen proppa ner medicin mot kattallergi ner hennes hals.
 
 
Eller om det är pälsallergi eller whatever.
 


Random hotness

 
Max Irons
 

 

Intressant fakta: The blood eagle

Något som ibland nämns i nordiska legender är The Blood Eagle, vilket var en tortyrmetod för avrättningar förr i tiden. Man har inga konkreta bevis eller anteckningar på detta, utan den enda informationen man har är något som man fått läsa om lite här och där.

När man skulle utföra detta började man med att skära revbenen av offret från ryggraden, bryta revbenen så att de liknade blodiga vingar, och sedan dra ut lungorna genom såren i offrets rygg. Offer för metoden, som nämns i skaldediktningen och Norsesagasna, tros ha inkluderat kung Aella av Northumbria, Halfdan son till kung Harald Hárfagri från Norge, kung Maelgualai i Munster, och möjligen ärkebiskop Ælfheah av Canterbury.

De historiska detaljerna har blivit förändrade under tiden, och medan vissa ser detta som bevis på grymhet från de hedniska till de kristna, så ser andra det som sagor och myter eller också bara felaktiga översättningar.
 
 


Mitt liv kan ju bara inte bli bättre

Min mamma är galet pollenallergisk men nu säger hon att det kanske är en allergi mot katten. Som vi haft i snart ett år. Bullshit säger jag, men hon säger att om det är så kan vi inte ha kvar henne.
 
 
 
Toppen.
 


Jag är ledig hela helgen!

 


Random hotness

 
Colin Farrell
 

 

The Impossible

 
 
 
En stark film om en familjs kamp att överleva efter tsunamin i Thailand.
Efter att ha firat julafton i det tropiska landet ligger de vid poolen morgonen efter och ser en stor våg av svart vatten komma mot dom som tar allt i sin väg. De splittras och kämpar för sina liv för att sedan kämpa med att hitta varandra igen.

Fyfan. Om ni vill gråta - varsågoda.
Saken är den att jag har sett riktiga videos från tsunamin och såg hur hemskt det var. Visst så är det inte som att ha varit där, men filmen kändes så verklig och man kom snabbt in i den och kände hur familjen kände. Den var så hemsk och sorglig och frustrerande. Sen vill jag inte avslöja för mycket.
 
 

 

Random hotness

 
Toby Kebbell
 

 

Det här är nog det bästa från alla Supernatural bloopers EVER

 

 


Senaste Teen Wolf

 

 

Nu vill jag bara kolla på en massa sorgliga avsnitt av Doctor Who och gråta lite

 

"I will never be able to see you again!"
"I'll be fine. I'll be with him."
"Amy, please, just get back into the TARDIS! Come along Pond, please!"
"Raggedy man, goodbye!"

 


MINA RANDOM SKUMMA TANKAR

Som jag tänkte på i morse.
 
 
VI LEVER PÅ EN PLANET I RYMDEN.
 
Hur skumt är inte det? Vi lever på en planet. Vi bor i rymden. När vi tittar upp mot himlen ser vi rymden. På natten ser vi ibland en måne som är fetttttt långt borta som också är i rymden. Vi kan se stjärnor, som egentligen bara är en massa klot av gas. Typ. Som också är fettttt långt borta. I rymden. FÖRSTÅR NI.
 
ALLTSÅ DET ÄR VANLIGT FÖR OSS men om man tänker efter! Tänk! Vi lever på en planet! Det är så skumt!
 
Äh jag kanske är trött.
 
 


Teen Wolf

Alltså i början när jag började kolla tyckte jag att Tyler Posey var så jävla dålig skådespelare, men han har blivit så mycket bättre. Jag kommer ihåg den här scenen:
 
 
Den skulle vara rolig men jag kunde bara tänka på hur dålig jag tyckte han var haha...
 
Stackarn. Jag gillar honom bättre nu, han har lärt sig.
 

 
 
 

Random hotness

 
Timothy Olyphant
 

 
 

Ugh

James Franco har precis gjort en film om Sal Mineo (yayyyyyy) men som vanligt är jag tveksam över han som spelar Sal.... Jag kommer säkert älska honom sen. Men just nu tänker jag bara egghhhh ughhhh

Här är han:


 
I dunnooooooo.... Sal hade ett så gulligt ansikte som sakta blev manligare och manligare. Den här snubben har inte ett sånt ansikte. Han ser för hård ut.
 
 


Jared

Förlåt, men du är så jävla ful som tjej. Eller transvestit då...
 
 
Och det där var den finaste bilden på dig.
 

 

Vågar jag erkänna att jag gillar den här låten?

 


The Haunting In Connecticut 2

 
Familjen Wyrick flyttar till ett historiskt hem i Georgia. Ett ensamt litet hus ute i skogen som en gång i tiden var en plats för slavar som passerade mot friheten, men som denna familj får reda på att det fortfarande pågår då de blir hemsökta av de som inte lyckades passera. Lilla flickan Heidi har ärvt hennes mammas och mosters gåva att se bortom denna enkla värld vi lever i, och pratar ofta med en gammal man som kallar sig för Mr. Gordy. Denna man var den förra ägaren som bodde och dog i huset på 70-talet.

Jag vet inte om det är för att jag kan ha riktigt dålig smak ibland eller om alla andra bara har fel, men jag tyckte den var bra. Ganska typisk egentligen, den var inte superläskig eller supercreepy men jag var underhållen i alla fall och försvarar den mot de som säger att den suger. Så det så. Bra skådespelare, helt okej handling, jättesöt mot slutet när man kände att hjärtat värkte lite. Kanske lite överdriven sån där vad det nu heter.... Ni vet hela grejen som filmen bygger upp mot, slutscenen så att säga när allt blir pang panggggg och sen lättar det upp mot slutet. The storm before the calm om ni fattar vad jag menar. Själva det var lite "ehhhh.... hmmm..." men resten av filmen gillade jag. Jag tyckte bara inte att den borde fått heta The Haunting In Connecticut 2. För den hade absolut noll saker att göra med första filmen. Dom är fan i Georgia, inte Connecticut. Och bry er inte om postern, det där händer inte i filmen. Hon på bilden är inte med i filmen. Om det inte är mostern. Men det ser inte ut som hon. Och hon svävade aldrig. Aja.
 


Svar


 
 
 


Random hotness

 
James Dean
 

 

Första gången jag kollade på Hannibal var Hannibal min favorit

Men nu kollar jag igenom en andra gång och gillar Will mer
 
 
Alltså jag älskar fortfarande Hannibal, men lägger mer märke till Will nu. Me likey.
 


Det var varmare än satans arsle ute idag

Och det är det fortfarande.

 
Hetare än de varmaste lågorna i helvetet typ.
 
Jag tål inte värme. Fyfan.
 


Idag på jobbet märkte jag att tröjan jag hade på mig var genomskinlig

Heeeyyyyy macarena!
 
Men man får väl bjuda lite på sig själv.
 
 


Random hotness

 
Ian Somerhalder
 

 
 

Jag ska snart till jobbet

Men vill redan hem. Jag vill kolla om på Hannibal.
 
 
 
Did you just sniff me?
Yes... I did.
Why Hannibal?
Because I cannibal.
Hahahahaha. Wait what...
 
 

 

Fan jag ska jobba imorrn

 


Nu ska jag kolla på Veronica Mars tills det är dags att sova

 
 


Sal Mineo i Tonka

 
 
Jag satt och printscreenade lite under filmen hohoooooooo
Min bebis haha det var skumt att se honom som indian
 


Tonka

 
Den unga indianen White Bull hittar och tränar en häst i hemlighet för att visa resten av hans grupp att han inte är helt värdelös, och för att visa ledaren att han förtjänar att gå ut och jaga, och senare vara med i strid. Han döper hästen till Tonka, och jobbar hårt med att förtjäna hans tillit. Tonka litar tillslut på White Bull, men ingen annan som kommer i närheten.
 
Om ni känner igen han på bilden kanske ni förstår varför jag kollade på den här filmen. Ni anar inte hur svårt det är att hitta filmer med honom! Jag trodde ärligt talat att den skulle vara sämre, men den var faktiskt underhållande och hade en ganska stark handling, en röd linje, och ett bra slut. Om jag hittade den på dvd skulle jag lätt köpa den!
 

 

Random hotness

 
Jensen Ackles
 

 

Idag gjorde jag och Bea ett nytt försök

Vi drog till Grönan, och även om vädret såg ut som det gjorde igår så regnade det inte i alla fall!
 
Och tro det eller ej, men jag åkte några karuseller. Eller aa.. En bergodalbana och en bergodalbana/karusell.
 
Men först var vi i lustiga huset. Och alltså... Den här bilden. Ni förstår inte. Storyn bakom bilden var att vi skulle sjunga En Helt Ny Värld och vara Aladdin och Jasmine. Men bilden togs så sent så vi båda var lite halvt borta på grund av farten och guppet som kommer och grejer. Men fin blev den i alla fall. Vi köpte en varsin nyckelring.
 
 
Sen köpte vi sockervadd.
 
 

Och hade till sist mysigt i kärlekstunneln. Den var skum. Så vi kände att vi var tvungna att bete oss likadant.
 
 
 
 


Random hotness

 
Shannon Leto
 


Intressant fakta: Robert JohnsonRobert Johnson föddes år 1911 och dog år 1938 vilket gjorde honom 27 år gammal när han dog. Han sades ha sålt sin själ till djävulen då folk tyckte att han hade rest bort och sedan kommit hem med den här makalösa begåva att spela gitarr bättre än någon annan de någonsin hört, och att hans död var väldigt oklar och dåligt dokumenterad. Han skrev också en låt där han sjunger om att han gick till en vägkorsning och faktiskt sålde sin själ till djävulen som heter Crossroad Blues eller bara Crossroad. Hans mest kända låtar spelades in år 1936 och 1937, men hans album sålde inte så bra och han spelade mest på klubbar och barer, och ute på gatan. I början av 60-talet fick han en lite bredare publik efter att en LP som hette King Of The Delta Blues Singers släpptes med ett par av hans låtar. Nu är han en av de mest kända blues sångarna i historian, och ses som en av de mest ikoniska gitarristerna.
En teori om hans död är att han blev förgiftad av en man vars fru Robert hade flirtat med, men inget lyckades bevisas.

 


 
 

I dunno

 
 

 

En stor våg ev deppighet och värdelöshet slog mig precis

Toppen.
 


Fan vad sur jag blir nu

Jag och Bea hade tänkt dra till Gröna Lund idag, men det skulle regna hela dagen så vi drog inte.
 
JAG HAR INTE SETT EN ENDA DROPPE FALLA TILL MARKEN IDAG OCH NU ÄR DET SOL.
 
 


Svar

 
Fyfan vad orättvist.


 
 
 


Random hotness

 
Sal Mineo
 

 

Marley & Me

John och Jenny är redo att ta nästa steg som man och fru, men John bestämmer att de skaffar en hund innan de skaffar barn. Hundvalpen Marley gör att de får fullt upp med att köpa nya möbler och be om ursäkt till andra hundägare, och samtidigt lär de sig att det inte var så lätt som de trodde att ta hand om ett annat liv, men det är försent när Jenny blir gravid.
 
En jättesöt och hjärtvärmande film som både är romantisk och sorglig. En romantisk komedi/drama skulle man kunna säga. Jag har hört så mycket om den här filmen att den får den tuffaste mannen att gråta. Visst så var den ganska sorglig, men mest mot slutet bara. Jag trodde att man skulle gråta genom hela filmen. Men den var underhållande och fick mig att skratta lite då och då. Man ser att de två huvudrollerna går igenom ett helt förhållande och man får se deras bra och dåliga sidor och upplevelser. Hela filmen är från när de skaffar hundvalpen tills den blir gammal, så man får se hur de lever ungeffär 10 år med hunden och när de skaffar barn osv.
 


Inatt drömde jag en till mardröm

En dröm jag kan drömma ibland: att världen gick under. Min favoritdröm.
 
 
 


Satan vad trött jag varit idag

Hela natten drömde jag mardrömmar. Jag kommer bara ihåg små detaljer. Vill ni höra okej då berättar jag.
 
Först var jag ute och typ tältade mitt ute i vintern med nån kompis eller två. Sen var det någon som var söndersliten utanför tältet, och jag var omringad av vargar. Så jag kutade för mitt liv.
 
Sen drömde jag att det var en liten pojke, jag vet inte om jag var släkt med honom eller om jag bara kände honom, men han hängde i alla fall i ett träd helt igenomfrusen, som en isglass. Men han levde fortfarande. Så jag försökte få honom till liv igen. Eller hur man nu säger.
 
Den sista började glatt, jag gick runt med en slushie och skulle träffa en kompis, sen åkte jag tåg/tunnelbana, det var nån sorts blandning. När jag var på tåget så upptäckte jag att min mobil och ipod var borta, så jag började leta. Sen hittade jag min ipod, men vart fan var min mobil?? Så jag gick fram och tillbaks för att leta, så fick jag låna någons telefon för att ringa, och precis då vaknade jag av mitt larm på mobilen (haha random). Men så råkade jag somna om, och drömmen fortsatte. Det var då det blev SKUM MARDRÖM och jag kommer knappt ihåg och jag kan inte beskriva varför det var läskigt. Tåget åkte in till stationen, och stationen sprängdes i luften. Och en snubbe jag känner jobbade där. Men på nåt sätt så typ... Jag kommer inte ihåg... Men det var några skumma monstermänniskor som hade och ville ha min mobil.... Det var nånting... Jag kommer inte ihåg. Men det var läskigt.
 
 
Det var min natt! Jag orkar inte ens kolla i min drömbok för att tyda allt det där...
 


Ibland tänker jag på Sal Mineo och kommer att tänka på det här från hans biografi:

Okej backstoryn: John Ford är regissören till en film Sal är med i där Sal spelar en indian, och Ford är typ ett asshole som super och inte ens vill göra den här filmen, here we go.Det gör mig arg. Hur fan kunde han behandla min bebis sådär? Och bara jag ser att han kallade honom för Saul...
 
 


Mensvärk to the max

Idag på jobbet kände jag att nää. Jag vill hem. Jag vill bara vara hemma och ha mens. (för jag har mens, aa varsågod för informationen). Jag mådde så illa och började bli så irriterad på allt och började få huvudvärk. Så jag frågade min chef om jag kunde gå hem tidigare, och innan jag ens hann komma med en ursäkt sa han "ja du kan gå nu om du vill".
 
 
Han avbröt mig och lät mig inte prata, men jag fick gå hem så ALL IS WELL.
 
 


Donna och Doktorn

Ibland kan jag inte bestämma mig vilken companion jag gillar mest.
 

 

Får jag lägga upp en random bild på Queen?

 
Tack tack.
 
(sena 70-tals Queen omnomnomnom)
 

 

Random hotness

 
M.Shadows
 

 

Svar

 
Men är den bra då? Jag älskar Adam Sandler, och brukar gilla hans typiska filmer men börjar bli lite trött på filmer där han spelar så överdrivet.... Och såg den där trailern för ett långt tag sedan och anledningen till varför jag aldrig såg den var för han verkade så där överdriven som jag inte gillar..... Men om du tycker den är bra måste jag ju ge den en chans! Jag kanske blir positivt överraskad!
 


Svar

 


Senaste Teen Wolf

 
Allt det där på bussen var ju bara bäst
 


Idag hade jag en förvånansvärt lite smått halvtrevlig dag på jobbet

Kanske berodde på att det inte kom in så många kunder, och när det väl kom någon behövde jag inte ta honom/henne. Vi hade inget internet! Och hela vårat kassasystem är liksom... Det styrs... Eller hur man nu säger, av internet. Vi behöver internet för att komma till vårat program vi använder. Vilket också betyder att våran kortläsare inte funkade, så om det kom någon kund var de tvungna att ha kontanter, och vi var tvungna att veta automatiskt hur mycket det de ville köpa kostade. Vi hade bara en miniräknare och en bit papper att skriva upp på.
 
Så jag vet faktiskt inte egentligen varför det inte var lika långtråkigt som det brukar vara. Dagen borde varit jättejobbig, men det var den inte. Hursomhaver.
 
 


Vem älskar inte Sandra Bullock

 
Jag vill ha ett Sandra Bullock Marathon.
 
Two Weeks Notice
Magiska Systrar
The Proposal
All About Steve
Miss Secret Agent
Premonition
Murder By Numbers
The Blind Side
Speed
 
Fan vad många bra filmer hon varit med i
 


Jag saknar Supernatural

 
Och då pratar jag om säsong 1-3, inte när allt blev så jäkla komplicerat. När Dean var tjejtjusaren och Sam bara kom med sitt bitchface. När Dean var lite asshole-ig och Sam var den unga killen som pluggade juridik. Och det värsta de mött var demoner. Men sen kom det änglar och Gud och profetior och Lucifer och Dean hamnar i helvetet och Sam hamnar i helvetet och Dean hamnar i skärselden och blahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Fast säsongsavslutningen av säsong 8 var ganska najs. Eller slutet av säsongsavslutningen.
 


Random hotness

 
Logan Marshall-Green
 

 

Vad fan har hänt

Hela mitt liv har jag gått runt och känt mig så ful och tjock och värdelös och skit. Jag har gått i skolan från när jag var 6 år tills jag var 19 - alltså 13 år. Nu har jag jobbat på mitt jobb i över ett år och bara ett par månader sen började killar att stöta på mig och flirta. VART FAN VAR NI ÄCKLIGA MÄNNISKOR NÄR JAG GICK I SKOLAN. Vart har ni varit hela mitt liv? Jag kanske hade mått bättre om jag hade killar som visade intresse när jag var yngre. Nu är det för sent, nu ser jag hur äckliga ni är. Ni är bara irriterande. Men sen också, jag har sett ut så här hela mitt liv. Visst så har väl stilen ändrats lite, men under tiden jag jobbat på mitt jobb har jag sett exakt likadan ut. Men nu helt plötsligt. Dom frågar "är du ny här, hur länge har du jobbat här?". Och jag säger bara "jaa ett och ett halvt år kanske". Idioter. Det känns nästan som att nån jävlas med mig.
 
 


KANINER

JAG VILL HA EN
 
 
JAG HADE EN NÄR JAG VAR LITEN OCH JAG SAKNAR HENNE SÅ MYCKET
HON VAR SÅ SÖT
DOM ALLA ÄR SÅ SÖTA
JAG VILL HAAAAAAAA
 


Undra när Hannibal kommer ut på dvd

 
Me wants it nowwwwwww
 


Matilda <3

 
 

 

Random hotness

 
Chris Evans
 

 

RSS 2.0