Wonderland

 
Wonderland?
 
Jag vill kolla på Alice.
 


Jag hittade första säsongen av New Girl idag också!

 

 

SHOPPING

Äntligen har jag hittat lite nytt! Inte så jättemycket, men nåt är det!

4 tröjor, en klänning, ett par byxor, några strumpor, två bröst hållare, ett halsband och... doftljus... MUMS!
 
 

RANDOM ROCK

 


Gissa vad jag vill kolla på

 

 

Doktorn och Amy

 
Åhhh vad jag saknar dom.... Gamla goda tiden... Dom var så bra tillsammans...
 

 

Nu har jag inte kollat på Queer As Folk på nån vecka

Eller mer. Två veckor typ. AHHH!!
 
 
Brian och Justin huhuuuuuuu
 


Kommer ni ihåg min Anthony Perkins period?

 
Den varade inte så länge. Jag hann bara kolla på en av hans filmer.
 
Men han var fortfarande snygg.
 
 
 

 

Jag tror jag vill kolla på Detachment idag

 

 

Lilla igelkotten


Jag vill ha en.
 


Guardians Of The Galaxy

 
Karen Gillan och Benicio Del Toro ska vara med i samma film!!!! Har ingen aning om vad det är för slags film eller vad de ska spela för karaktärer men omg!!!
 

 

Jag vill testa att sminka mig så här nån gång

 

 

Spenderat hela dagen ute

Jobbat på brännan. Inget händer som vanligt. Men sen fick jag underhållning:De jobbar med att få upp stubbar och rötter som grannjävlarna klagat på. 

Nu sitter jag äntligen och käkar mat

Jag gjorde krämig baconsallad som tog evigheter
 
 
Bara för att jag är så envis och inte ville äta köttfärssås och spagetti.
 
Det var typ baconet som tog tid. Jävla bacon.
 


Valhalla Rising

Den stumma och starka vikingakrigaren One Eye har hållits i fångenskap som en gladiator av en ond klan. Han lyckas en dag ta sig loss från kedjorna och döda sina tillfångatagare, och beger sig av med en slavpojke som var med klanen, mot havet med ett gäng kristna för att finna rikheter och skatter. Under resan dit önskar de att de aldrig gett sig av då de tror de är i helvetet, men när de äntligen kommit till land upptäcker de efter ett tag att de kanske aldrig skulle gått av båten.


Jag visste inte hur jag skulle skriva handlingen för.... Vad fan kollade jag på? Han pratar inte, pojken följer med honom, vart fan är de på väg? De hittar några kristna människor som ska nånstans, följer med dom... Åker båt... Hittar land.... Ska försöka ta över det... Det var det enda jag uppfattade av filmen, det kanske låter som att jag förstog filmen, men det gjorde jag inte. Det enda jag gillade var början när han slogs och dödade folk för det såg så awesome ut och det verkade ganska mörkt och rått. Men sen höll jag på att snarka till alltså.

 

 

Thank you laaaawwwd

Jag lyckades fixa min mail... De bestämde sig för att jag lyckades svara rätt på tillräckligt många frågor och att jag är JAG. Nu har jag bytt lösenordsjäveln och loggat in.
 
 


Intressant fakta: 666

Odjurets nummer är 616, inte 666.

I 2000 år ansågs numret 666 vara ont, men sedan upptäckte man att det faktiskt var 616 istället i staden Oxyrhynchos, Egypten där de fann hela Uppenbarelseboken och såg skillnaden. Man fann ett manuskript som är ett av de äldsta fragment man hittat av Uppenbarelsen, och daterar till omkring 300 e.Kr. där den grekiska texten bokstavligen översätts till sexhundrasexton (616).
Catherine Cory har identifierat antalet som en symbolisk korrelation till kejsaren Nero vars grekiska namn har det numeriska värdet 666 på hebreiska, medan hans latinska namn skrivet i hebreiska blir 616.
Det officiella namnet för fobin för numret 666 är “Hexakosioihexekontahexaphobia” som bokstavligen översätts till ”rädsla för numret sexhundrasextiosex”.
 


Vilken jävla skitkväll det blev då

Nu vill jag kolla på Rebel Without A Cause för att bli på bättre humör men är alldeles för trött för att göra nånting, så jag lägger upp en glad Sal och Jimmy från screentestet istället.
 
 
Är det för mycket begärt att få drömma om dom i natt? Jag skulle behöva det.
 


HAHHHHHH HHHAAAAHHHH

NUUUUUUUU HAR JAG FÅTT NOOOOOOOOOG
 
NU ÄR JAG SÅ OTROLIGT FÖRBANNAD OCH HALVT PANIKSLAGEN ATT MINA TÅRAR KOMMER SNART BÖRJA RINNAAAAA
 
JAG KAN INTE LOGGA IN PÅ MIN MAIL. KONTOT HAR "SPÄRRATS" TILLS DOM Ä SÄKRA PÅ ATT DET ÄR JAG FÖR ATT "NÅGON ANNAN ANVÄNDER DET". Så det är inte nog att jag kan mitt fulla namn, min födelsedag, min säkerhetsfråga och skit, de har skickat "det är inte tillräckligt" till min andra mail som jag skrev in. SKOJAR NI MED MIG JAG HAR ANVÄNT DEN HÄR MAILEN TILL ALLT JAG ÄGER OM NI SPÄRRAR DEN OCH JAG INTE KAN LOGGA IN HUR FAN SKA JAG KUNNA FORTSÄTTA MITT LIV LIKSOM JAG HAR AAAAAAAALLLLLTTTTT PÅ DEN MAILEN!!!! Jag använder den till allt!!!!!!!!!!!
 
JAG HAR INTE VARIT SÅ HÄR FÖRBANNAD PÅ SÅ JÄÄÄVLA LÄNGE
 
DET FINNS INTE ENS EN GIF SOM KAN BESKRIVA HUR ARG JAG ÄR JUST NU
 
 

 

Så här är det att vara jag

Jag sitter och letar som en galning efter Sal Mineo grejer jag vill ha (det finns typ bara tre böcker som existerar, nu lyckades jag beställa en av dem, även om det inte är 100% säkert att jag kommer få den, och äger redan en annan, den tredje har jag hört suger och är bara LIES) och nu letar jag efter filmer han är med i. Nästintill omöjligt, men det finns alltid hopp. Så jag gick in på buylando för jag vet att de kan ha lite äldre filmer, jag hittade fan Exodus som han är med i där. Först blev jag skitglad för Somebody Up There Likes Me fanns med på listan när man sökte på han namn!
 
 
 
 
Men så går man lite längre ner....
 
 
 

Och boken som jag äntligen hittade på en svensk sida har inte full garanti till leverans när det gäller "specialbeställningar" alltså böcker som inte är särskilt populära som de inte har i lager och måste beställa. Om jag knappt kan hitta den nånstans, då kommer nog inte de heller hitta den....Ibland.... Vill jag bara kasta iväg datan, även om det inte är datans fel

Så som vanligt sitter jag och letar efter lite Sal Mineo grejor, för tillfället på Amazon. Boken jag vill ha är fetttttt dyr, men det finns ingen annan, och den finns ingen annanstans. Sen när jag letar efter hans filmer är de antingen region 1 (visst så KAN man köpa en sån men då måste man hålla på med inställningar på dvdn och det pallar jag INTE) eller så finns de inte över huvud taget eller så finns det en bild och jag tänker "YAYYYY" men så står det CURRENTLY UNAVAILABLE. Eller så är de till och med på fucking VHS. Det är jobbigt att älska Sal. För man hittar aldrig nåt.
 
 


Idag har jag kollat på så mycket Hannah Montana

 

 

The Odd Life Of Timothy Green

Paret Green drömmer om att skaffa en familj, men har länge försökt skaffa barn utan framgång. När de vet att hoppet är förlorat vänder de sig mot adoption, men innan de ens hunnit börja med adoption dyker lilla Timothy upp en stormig natt. De lär sig snabbt att han är barnet de alltid drömt om, och de börjar äntligen få livet de alltid velat ha. Men Timothy är inte alls som andra barn.

 
Jag trodde filmen skulle vara värsta hjärtvärkande tårdryparen, men den var inte riktigt som jag förväntade mig. Lite smått söt, men inte lika söt som jag trodde. Jag tror att mina förväntningar var lite för höga, jag trodde den skulle vara jättesöt och sorglig och fin, men den var bara lagom. Den gick att kolla på men jag började bli lite uttråkad i mitten. Lite halvt sorglig mot slutet dock. Och han som spelade Timothy var så jäkla söt. Men jag vet inte... Man fick ingen förklaring var han kom ifrån eller varför. Och varför *SPOILERS* han bara hade sån kort tid hos dom. Och vart försvann han. VEM FAN VAR HAN undrar jag.
 


Svar

 
Joo då ibland bryr jag mig inte alls om hur mycket jag spammar en och samma sak haha men ibland blir jag trött på mig själv, och måste lära mig att kontrollera mig själv. Typ.
 
Fan jag har ju sett några avsnitt av Pretty Little Liars men fastnade inte... Och jag vet inte vart jag låg nånstans...
 


Har jag inte varit duktig med att INTE lägga upp så mycket Merlin?

Det tycker jag. Ibland måste jag hålla mig borta från saker jag är galen i, för annars blir jag GALEN och skiten äter upp mig inifrån. Jag kollade ju på Parked här om dagen, som Colin (Merlin) är med i och jag kände att jag behövde kolla på Merlin, jag blev på världens Merlin humör. Men jag kollade inte! Det är som ett beroende. Men jag känner mig tom. För jag VILL kolla. Det är som att en alkoholist ska hålla sig borta från alkohol. Det är svårt.
 
 
Ooooh baby...
Fuck.
Elin. Du ska INTE kolla på Merlin. Fy dig!
 

 

Tänk att jag såg ut så här

 
Men ibland tar det ett tag innan man hittar sig själv.
 
 


Haha RockyJag måste nästan se om den där säsongen

 

The Hunt / Jakten / Jagten


Lucas jobbar på ett dagis och bor själv med sin hund. Han kommer bra översens med sina kollegor och barnen på dagiset, och är de flesta av barnens favorit. Men när hans bästa kompis lilla dotter som går på dagiset blir ledsen över att han inte känner likadant för henne säger hon till en annan lärare att han betett sig opassande. Något hon lärt sig av sin brors kompis, och berättar en liten historia av det hon hört honom säga. Nu sprids ryktet snabbt, och polisen blir inblandad. Hela staden får höra om ryktet, och då man tycker att barn alltid talar sanning, är det ingen som tror på Lucas när han nekar anklagelserna.
 

Snacka om frustrerande film! En dansk drama (jaa, I know, daaaaansk...) som handlar om en man som blir anklagad för att ha antastat en liten flicka. Helt enkelt. Och alla i staden är förbannade och äcklade av honom och låter honom inte handla i nån butik, han är inte välkommen någonstans. Och det var så jobbigt att se när man vet att han inte gjort nånting. Och när hon flickan säger att hon hittade på det, så säger dom att hon inte kommer ihåg exakt, MEN DET HAR HÄNT. Ursäkta? Var ni där? Hon säger att hon hittade på skiten - LYSSNA.
Den var faktiskt bra, Mads är ju så bra, och de andra var också duktiga, den lilla flickan var duktig för att vara så liten. Sen var handlingen ganska enkel men det var om ett tungt ämne. Själva filmen i sig var ganska lugn, inte så jättemycket hände, men den var underhållande nog för att jag skulle kolla igenom hela.
Så den blev godkänd av mig!
 

 

Ibland blir jag ledsen på iTunes

Jag har 2840 låtar där, sätter dem alla på random för att lyssna på lite musik jag inte lyssnar på varje dag, för att hitta gammal skit och sånt. Men av alla 2840 låtar väljer den allt jag sitter och lyssnar på varje dag. Samma låtar.
 

Why are you doing this to meeeeeee
 


The Last Exorcism Part II

 
Nell försöker bygga upp sitt liv efter händelserna från den första filmen, men det verkar som att demonen som hade besatt henne inte är riktigt klar, utan har ytterligare onda planer.
 
Jag vet inte om den här var bättre än de första, de var väl ungefär lika bra. Men den här hade ingen handkamera vilket var lite lättande för jag börjar bli så jävla trött på det. Den hade smågrejjer som gjorde att jag satt kvar. Slutet var någorlunda oväntat också, inte världens chock men jag förväntade mig inte det i alla fall. Ibland sitter jag och tänker om filmen ska få 3 stjärnor eller 2½.... Nåt emellan kanske.
 

 
 
 

Svar


Ojsan! Nu blev jag tvungen att gå och kolla vad jag skrev haha, men tror inte jag avslöjade nåt...

 
Jag ska tänka mig för!
 

 

Jag såg precis en reklam för Candy Crush på tv

 
 


MEGAN Fox!!!!

Jag har suttit och funderat i flera dagar nu vad hon hette i förnamn, det har sått helt stilla! Alltså jag har suttit och tänkt "Julia... Emily.... vad faaaan heter hon???" Hon heter MEGAN.... For fucks sake... Aja då var det avklarat.
 
 


Anledningen till att jag fortsatte kolla på Game Of Thrones

 
Dessa två. Eller de var en av de få anledningarna till att jag fortsatte. Jag gillade deras story. Att hon tvingades gifta sig med honom och han såg bara henne som någon som kunde föda hans barn och skit, men de båda blev så jävla kära sen. Och att han skulle vara en sån där stor och farlig snubbe som alla är rädd för, men hon kunde säga emot honom och han lyssnade på henne. I loved them. I miss them.
 

 

Fan då, Hannibal kommer tillbaks NÄSTA ÅR

 
Det är för långt.... Fööööör långt.... Will vet att Hannibal är mördaren.... Jag måste veta vad som händer nu!
 


Säsongsavslutningen av Hannibal

 
 
Stackars Will!
 

 

I'm working on a secret project

Och jag önskar att jag kunde berätta men det kommer bli kul när det är klart.

 
 
Saken är den att det kommer nog ta ett tag. Vilket suger. Men mennnnnnnnn....
 
 


Fan vad jag har fått myggbett på mina fötter och ben

Jag skulle kunna ta kort och lägga upp.
 
 
Haha jag ville bara använda den där gifen. Ted <3

Nej men jag råkade klia upp alla och det ser inte så kul ut. Jag var stark i en dag och natt, men lite tidigare idag kunde jag inte hålla mig längre. Ni vet hur skönt det är att klia!
 


Amy Pond

 
Jag älskar Amy. Och jag älskar när hon säger att hon älskar Rory.
 
Nu vill jag gråta.
 

 
 

FILMDAG

Yep, idag ska jag inte göra ett skit. Hittills har jag kollat på Pitch Perfect
 


Matilda


och John Tucker Must Die.
 Nu ska jag glo på Parked

 
 


Lilla bebisen


Synd att han försvinner i nästan en hel säsong sen
 

 

Midsommarafton hittills

Jag blir GALEN  på en av mina kusiner men annars har det varit okej
 
 
Kusin Angelica, Tindra och lilla Chili
 

 

Okej nu är nästan alla här och jag har lyckats få i mig lite alkohol

Och det har tagit mig några minuter att skriva det här så jag har kanske fått i mig lite mer är lite


 
 


Jusstja, glad midsommar folk!

Hoppas ni kommer ha kul, för jag kommer inte ha det.
Jag är fast hemma, och hela släkten ska komma. För det första är jag inte på humör att träffa NÅGON, men nu ska heeeela släkten komma och jag klarar inte av så mycket folk på samma gång. Så vi får se hur det går. Ni får ha lite kul åt mig. Jag kommer vara instängd i mitt rum så mycket det går.
 
 
 


Sorry I'm not sorry

Mads Mikkelsen är het. There, I said it.
 
 
Han har putiga läppar och hans röst och jag vet inte vad, det bara är nåt. Hot stuff.
Först tyckte jag inte det, han har ett så ovanligt ansikte, men nu? Yummmm
 

 

Intressant fakta: Amityville husetDen 13 November år 1974 sköt den 23-åriga Ronald DeFeo Jr sex medlemmar av sin familj till döds. De bodde i ett hus som låg på 112 Ocean Avenue i USA, ett hus som numera är känt som Amityville- huset. Huset som byggdes år 1924 är mest känt som spökhuset i filmerna The Amityville Horror där varje familj som flyttar in blir plågade av en demon som bor kvar i huset. Under sin rättegång år 1975 berättade Ronald att röster hade sagt åt honom att döda sin familj. Han åkte in i fängelse på livstid, och sitter ännu inne i New York.
I december år 1975 köpte George Lutz och hans fru huset och flyttade in med sina tre barn. De lämnade huset efter 28 dagar och sa att de blev plågade av något paranormalt fenomen när de bodde där. Familjen sa att de kände konstiga lukter, såg ansikten i fönstren, hörde skrik, såg objekt som förflyttades och andra konstiga händelser.
Om man sett filmerna så vet man att huset är mest känt för de små halvcirkulära fönsterna upptill, men de har nu tagits bort och gatunumret har ändrats, för att turister inte ska kunna hitta dit.V/H/SNär en grupp killar blir anställda till att bryta sig in i ett hus för att hitta ett vhs band hittar de mer än de förväntat sig. Genom filmen får man se ett antal av dessa störda vhs band som de börjat kolla på, och som de alla till slut kommer få bli en del av.

Jag trodde att filmen skulle ha en hel gemensam handling, så när jag väl började kolla tänkte jag "åhhh... suck...." men fortsatte kolla. Jag hade inga höga förväntningar alls, men kollade. Den blev väl inte så jättemycket bättre, men den funkade då jag inte hade mycket bättre för mig. Inte läskig, men lite smått skum och sjuk. Det var som att se en massa mini-skräckfilmer. De alla var annorlunda från varandra och man visste inte vad man skulle få se. Den sista videon var nog bäst tyckte jag. Den första var sämst. De i mitten var helt okej. Så filmen som en helhet var inte så jäkla bra, men funkade på nåt sätt bara för att den var varierad. Så det var inte det sämsta jag sett.


Mitt paket från cdon.com kom förvånansvärt snabbt

 


Svar

 


Jusste, vill ni veta vad jag hade beställt som jag skäms lite för?

 Yeahhhh....
Men om ni inte sett det så kan ni inte döma mig.


 

Nu ska ni få veta hur duktig jag var igår

Så jag drog till Gröna Lund för att se 30 Seconds To Mars direkt efter jobbet.
 
Jag drog dit SJÄLV. Dessi och hennes brorsa var redan där, så jag satt på ett tåg SJÄLV och åt en snickers och en twix (middag) själv på ett tåg med folk omkring (även om ingen såg mig så var det något jag oftast har ett jävla problem med). Sen efter ett tag satte sig en tjej framför mig utan att jag fick panik. OCH SEN stog jag upp i en spårvagn som var FULLPROPPAD med folk, och jag fick inte panik. Sen gick jag och stog i kö för att köpa biljett, bland en massa folk, NO PANIC. Sen gick jag runt i fullproppade Gröna Lund utan att få panik. Men tack gode någon så såg jag en kille jag känner där, som jobbade med en av barnkarusellerna, och jag frågade om vägen till scenen haha, annars hade jag fått gå omkring i en timme och letat. Men i alla fall.
Oh my god jag lyckades göra så mycket som jag är lite halvt stolt över: jag satt ner med Dessi och hennes brorsa omgivna av en massa folk som väntade på konserten, sen efter satte vi oss inne på en av restaurangerna och sen åkte vi spårvagn hem som var proppad, sen åkte jag tåg med dom hem och båda satt framför mig. Fast jag började få lite halvt panik när det var en gubbe med två stora påsar med flaskor som satte sig bakom oss för jag trodde han skulle vara en sån där skummis som drar en massa uppmärksamhet till sig själv. Men det gick bra.  
 
BE PROUD!
 
Anywayssssss 30 Seconds To Mars var såååå braaaa
 
 
 

Dessi är den enda som ser glad ut hehhhhh...


 

Jag tycker så synd om folk omkring mig när jag är irriterad

Hur har de inte skjutit av mitt huvud?
 
Jag blir irriterad av mig själv fan.
 

 
 

Svar

 
Har för mig att det är natten mot torsdag?
Men om det är så, då tar jag det som ett tecken. Det är meningen att jag INTE ska se dem.
 
 
 

 

Haha Brian....

 
 

 

PAULA ÅKTE UT

FUCK THAT SHIT.
 

Nu vill jag inte kolla längre.
 
 


Ångest inför imorrn

Vet inte om jag ska gå och se 30 Seconds To Mars eller inte.
 
 
Det skulle vara direkt efter jobbet isåfall och då skulle jag hinna precis i tid innan dom börjar. Men jag och Stockholm är inte direkt kompisar, så jag går väldigt lätt vilse. Hmmmm.... Sen måste jag hinna käka...
 
Jag skulle nog ångra att jag inte gick om jag stannar hemma.
 


Will & Grace är min typiska humor

 


Satannnnnn vad jag har ont i magen!

Bara för att jag är så fantastiskt laktosintolerant och kan inte hålla mig borta från det goda...
 
 


This Means War

Den har inte bara komedi, den har ett bra meddelande också
 
 


Inatt drömde jag att jorden rensades på folk

 

 

12e doktorn

Det finns ingen jag hellre vill ha som 12e doktorn än Andrew Lee Potts.
 
 
Han var så jävla bra som Hatter i Alice, och doktorn har ett liknande sätt vilket visar att han verkligen skulle klara rollen med perfektion. Plus ha sin egna lilla version av doktorn.
 

 

Jag råkade gå till cdon.com

Ni vill inte veta vad jag beställde.
 
Ni kan få veta när det kommer.
 
 
Jag skäms. Men ändå inte. För fuck you liksom.
 

 

Matilda

Jag kollade nyss på Matilda för första gången på fleeeeeeeeera år, och hade glömt bort typ 90% av filmen. Alltså, jag ville gråta genom hela filmen. Jag vet att det ska vara en söt, lite halvkul film men den är fan hemsk. Den här stackars lilla flickan bor hos en familj som inte bryr sig ett skit om henne, föräldrarna tror att hon är två år yngre än vad hon faktiskt är vilket betyder att hon inte ens får en födelsedag. Hon har en äldre bror också som får betydligt mycket mer uppmärksamhet och kärlek än vad hon får. Dom låter inte ens henne gå i skolan för hon måste vara hemma och ta emot paket som kommer med posten, men när hon väl får börja skolan är det världens mest stränga rektor som slår barnen och stänger in dem i väldigt små utrymmen med spikiga dörrar. Den enda som bryr sig om henne är en lärare. Men lilla Matilda finner ändå lycka i mindre saker som böcker och sina små magiska krafter hon har...
 
 
Och slutet. Hur hemskt är det inte att ett barn VILL bli bortadopterat, har redan papperna utskrivna sedan flera år tillbaks och har dem med sig i sin ryggsäck. Och föräldrarna bara skriver på dem utan att ens tänka och säger inte ens hej då utan drar bara. Men Matilda är ändå ÖVERLYCKLIG, hon bryr sig inte om att hennes biologiska föräldrar drar, för hon har en ny mamma. Vill ni inte bara gråta???
 

 

Jag lyckades få pappa att kolla på ett avsnitt av Primeval

 
Men jag vet att han skulle vilja kolla på det, för han har satt sig ned bredvid mig när jag kollat ibland. Så det var inte världens accomplishment liksom, men det var HAN som sa att han ville se avsnittet jag snackade om med honom (om en riddare som råkar komma till vår tid och tror han är i helvetet och kallar folk för demoner och skit).Star Trek: Into Darkness

 
Hela Enterprise besättningen hotas av en man som vill inget annat än ont. Kapten Kirk är ute efter hämnd då denna man har dödat en nära vän till honom, och de båda är nära att starta krig. Kirk kämpar nu för jorden, världar omkring och för hans familj: alla ombord på Enterprise.
 
ÄNTLIGEN fick jag se den här filmen, och ÄNTLIGEN fick jag se en BRA film med spänning, action och utvecklade fucking karaktärer holy shit. Ursäkta, men jag blev galen. Äntligen. Så.
Bra film var det! Uppenbarligen var det en uppföljare till den första filmen, den lämnades inte exakt där den slutade, men mycket från den första filmen var refererat i den här, det var samma karaktärer och skådespelare, plus några nya. Även om jag älskar Chris Pine och Zachary Quinto så stal Benedict Cumberbatch den här filmen, han var helt klart bäst. Superduper.
 

 

Alltså ska det vara regn eller sol idag?

Jag hade planerat ett Misfits Marathon

 
 

 

Merthur

 
 

 
 

Zero Dark Thirty


Den 10 år långa historian om hur Usama Bin Ladin hittades och dödades.
 
Okej så jag var inte särskilt dedikerad till att skriva om handlingen, men vi alla vet vad den handlar om.
Själv tyckte jag att det inte var den bästa filmen någonsin, men jag höll ut. Den kändes bara inte så varierad utan man fick se samma saker genom hela filmen, med små ändringar lite här och där. De hittar ledtrådar, pratar med någon högrankad person, hittar nåt annat, pratar, kommer lite närmare... Den är 2 timmar och 30 minuter lång med samma saker som händer hela tiden. Jag kände bara att den sista halvtimmen hade mest att erbjuda. Det var då man blev intresserad. Jag säger inte att den var dålig, den var bra, men den var inte BRA utan bara bra. Men vad fan vet jag, den har blivit nominerad och vunnit en massa skit så.... Jag vet inte... Jag tyckte nog inte att karaktärerna fick så mycket uppmärksamhet, utan allt bara handlade om själva handlingen. Man måste gilla karaktärerna för att gilla filmen, och jag brydde mig inte ett dugg om karaktärerna. Förutom mot slutet, vilket kanske var varför jag gillade slutet mest.


Alltså jag är fortfarande inte van vid att se Brian i Desperate Housewives

 
Kungen av bögarna. Är tillsammans med en medelålders kvinna. Och lär hennes barn att cykla.
 


Svar

 


Intressant fakta: Cirkus freaks

På 1880-talet jobbade en fotograf vid namn Charles Eisenmann med att fota människor med medfödda missbildningar, och tog ett antal väldigt kända bilder på några människor från Barnum & Bailey cirkusen. Även om ett stort antal av hans bilder var falska, så tog han många kända bilder på människor med verkliga missbildningar.


Jag halvgråter och mitt hjärta började dunka konstigt

Jag bestämde mig för att kolla in den där scenen i The Passion Of The Christ som gjorde att jag stängde av filmen för jag sket nästan på mig (jag var ensam hemma, i mörkret, skulle sova ensam hemma hela natten också och förväntade mig inte en creepy scen i filmen) men nu blev jag lika rädd. Fuck.
 
När dom där barnen helt plötsligt fick skumma ansikten.
 
 
Asså.
 
 
Varför kollade jag... Och varför printscreenade jag...
 

 
 

Låt mig

 
Jag håller på att mixa i iTunes....
 


Just nu har jag bara världens Doctor Who känslor

 
Så vet ni vad? Jag ska kolla på Doctor Who resten av kvällen. Den som vill vara med är välkommen.
 


Nu är jag bara allmänt förbannad

Jag älskar mina humörsvängningar.
 
 


Nu blev jag ledsen

Jag har äntligen insett att... Fan... Min älskade doktor.... Han har bara ett avsnitt kvar, och det är 50-års specialen i november. Doctor Who - as I know it - är över. Det kommer en ny doktor. Nästa år förmodligen. Kanske året efter, man vet aldrig med dessa serier. Men vad fan? 11e doktorn! Min doktor!
 
 

Fast det kändes nästan som att det var över när Amy och Rory dog/försvann. Men ändå.
Jag kan inte ens föreställa mig hur alla David Tennant fans kände sig när hans tid var slut.
 


JAG ÄR SÅ FÖRVIRRAD OCH FRUSTRERAD

 
Säsongsavslutningen av Doctor Who!
 
Okej........ Vart fan ska man böööörjjjaaaaaa aaaaahhhhhhh!!!!!!
VARFÖR VAR JOHN HURT DÄR I SLUTET AV AVSNITTET
 
OCH VARFÖR STÅR DET ATT HAN ÄR DOKTORN
 
Det har ju inte avslöjats vem som är nästa doktor så han kan inte vara nästa doktor what what whaaaat
 
Det finns så många teorier att jag vill spyyyyyy, den som gör att jag vill börja gråta är att detta faktiskt är 11e doktorn och att Matt Smith är den 12e vilket betyder att han är sista doktorn men THAT DOESN'T MAKE ANY SENSE men Doctor Who NEVER MAKES ANY SENSE och jag blir gaaaaaaaaaaaaaaalen!!!!!!!!
 
Nu måste man vänta till NOVEMBER för den där jääääävla specialen! NOVEMBER!
 
 
Nu har jag ont i huvudet.......
 

 

Bara för att jag är ledig idag så är det mulet och småregnar

 
Jag ville sola idag.... Och mamma är på väg hem nu, så jag kan inte kolla på Queer As Folk i vardagsrummet. What to doooooo..... Kolla på Merlin kanske....
 


Varför ser jag en massa platta igelkottar på gatan för?

Dom som är så söta!
 KÖR FÖRSIKTIGT FÖR FAN!
 

 
 

Bad Girls All Star Battle

Jag förstår att Rocky drog i första avsnittet efter att hon fick reda på om sin pappa, och sen att all drama i huset bara blev för mycket.

 
Men Shannon... Varför måste du dra bara för att Rocky drar? Det är 100 000 dollar för fan! Måste du vara Rockys jävla svans??? "Oh Rocky ska dra, då får man väl packa då". Stupid....
 


Savage Garden!!

Jag fyllde år för typ två veckor sedan, och två av mina presenter hade blivit restade men idag fick jag en av dom!
 
 
Och pappa är ju en tönt som inte kan hålla tyst så jag fick reda på att jag ska få Savage Gardens andra skiva också! Som också är restad men cdon.com får fan get their shit together och skicka min jävla skiva!
 

 

Svar


Men visst!!! En av mina nya favoritfilmer! Bäst men sämst på samma gång! Skitfilm! I love it!
 


Tips och grejer

 

Jag måste börja med mer frukt och grönsaker, så tänkte att det här kanske hjälpte. Och jag delar med mig. För skiten kan vara bra att veta (speciellt de där för minnet).
 
 


The Master


Året är 1950 och veteranen Freddie har spenderat sina senare år med att supa och driva runt. En natt, som alla andra nätter, vinglar han runt ute i den kalla natten och hamnar tillslut på en båt där han möter Dodd som även kallas för The Master. Han är ledaren för en grupp som kallar sig för The Cause och som tror att de kan få en att gå tillbaks till ett tidigare liv genom en sorts hypnos. Freddie blir Dodd's stora projekt, och Freddie är gör allt Dodd säger.


Alltså ursäkta, men hur fan kan den här fått fyra och fem stjärnor hit och dit? Ibland känns det som att bara för att det är en respekterad skådespelare i en film så måste den vinna en massa priser och skit. Den här filmen gick inte ut på nånting. Jag fattade knappt vad den handlade om. Jag visste inte hur jag skulle skriva handlingen så jag kollade på baksidan av fodralet och bara skrev ihop nåt. Freddie är ett fyllo som är lite halvt psykopat. Den där Dodd snubben tror att man kan resa i tiden med hjärnan och frågar Freddie en massa skumma frågor. Vad fan gick det ut på? Antingen är jag trög, eller så var de väldigt subtila med hela grejen. För jag fattade inte. Den handlade typ inte om nånting. Okej, så jag gav den tre stjärnor. Joaquin Phoenix fick en extra stjärna för jag tyckte han var bra. Sen hade den ett par.... Fan jag vet inte varför den fick tre stjärnor faktiskt. Men jag tyckte väl att den förtjänade det. Den var ju inte urdålig, jag tyckte bara inte att den gick ut på nånting, och att den inte förtjänar mer än tre stjärnor. Så.
 


Game Of Thrones

 
Var det där säsongsfinalen? Seriöst? Suckssssssssssssssss..... Förra avsnittet hade varit en bättre final. Det här avsnittet gav inte mig nånting. Inte ett jävla skit.
 
 

 

På väg till bussen

Imorse när jag gick till bussen gick jag som vanligt, kollade ner lite då och då, ser en jordklump, SEN HOPPAR JORDKLUMPEN ÅT SIDAN OH MY GOD DET ÄR EN FUCKING PADDA!
 
 
Hjärtattack som fan! Jävla padda!
 


Santiago Cabrera i Hemingway & Gellhorn

 
Sweeeeeeeet baby mary and joseph.... Oh lord.... Looordahhhhh....
 
Han har en kamera..... Han röker.... 30-talet... Han snackar med spansk brytning....
 
 


Hemingway & Gellhorn


Det litterära geniet Ernest Hemingway och krigskorrespondern Martha Gellhorn hade en stormig affär, som började när de båda var i Spanien under det spanska inbördeskriget. I filmen får man se hur de träffades, hur affären började och allt det positiva och negativa i deras förhållande som kom under och efter inbördeskriget.
 
Fan.... Jag gillar Clive Owen men hade inte planerat att se den här filmen för den såg inte så bra ut när jag kollade på trailern. Så jag borde inte blivit besviken, men det blev jag. Anledningen till att jag valde att kolla på den var för att jag såg att SANTIAGO CABRERA (Lancelot från Merlin) var med i den!! Surprise surprise, I know.... Men han är så het... Och han pratade med en spansk brytning... Jag vill bara gråta... Anyways, filmen var långtråkig, saker upprepades hela tiden - de drack, hade sex, bråkade, skrattade och sen började det om igen. Shit gets old.
 


Brian vad gör du i Desperate Housewives?

Och varför har du sex med en kvinna?
 
 

 

Drama på jobbet

Igår när jag bara hade jobbat nån timme, kanske inte ens det, hörde jag en tjej skrika där ute, så kom hon in med en kille efter sig som såg jätteskamsen ut och hon sa "men stick" och gick runt och halvgrät i butiken. Jag ville inte lägga mig i men vill nästan säga "eyyy yoooo om hon vill att du ska dra får du gå ut från butiken" men sa inget. Jag sa bara hej så sa hon att hon skulle köpa en dricka. Men hon verkade så ledsen/arg så jag sa att hon kunde ta en haha. JAG KAN VARA SNÄLL MOT FOLK. Men jag tyckte så synd om henne, hon var helt ner dränkt av regnet och jag hörde nåt om "äckligaste" eller nåt så antog att killen gjort nåt. Poor girl.
 


Just nu är jag glad att det är skitväder

För då behöver jag inte sälja några mjukglassar. Hatar det. Jävla mjukglass.

 


Struck By Lightning


17-årige Carson är redaktör för skolans tidning och har hela sin framtid planerad. Men för att komma in på det college han vill gå på måste han komma på något lite mer annorlunda än en skoltidning, så han börjar på en litterär tidning, men behöver andra elevers bidrag. Eftersom att ingen elev bryr sig om skolans tidning, eller litterära tidning behöver han komma på någon sorts taktik för att få bidrag. Det enda han kommer på är utpressning, vilket finner sig vara lättare än man skulle kunna tro.
 
Den här filmen var inte som jag hade förväntat mig. Jag hade inte förväntat mig att den skulle vara bättre, utan bara roligare. Den var inte en typisk komedi som jag trodde, det var en svart komedi. Jag trodde jag skulle bli glad av filmen, men blev bara deppig. Och det gjorde mig besviken. För vem vill bli deppig? Den handlar om en tonåring som har en mamma som inte bryr sig, en pappa som inte bor kvar eller bryr sig, han har inga kompisar men har en ljus framtid. Sen dör han. Och nej, det är ingen spoiler, det är så filmen börjar. Han dör. Jag vet inte, jag blev bara så deppig och fick en sån där tung känsla i bröstet, jag gillade inte det. Men själva filmen i sig var ju helt okej, inte jättekul eller spännande men... Aa. Lite drama aktig.
 


Svar

 
Men det är ju inte lika kul, så måste man hålla på med sladdar och skit!
Det är många som inte laddar ner och har ändå typ 10 filmer hemma, I don't get it.
 


AAAAHH nu måste vi kolla på Desperate Housewives varje morgon!!!

Gale Harold är ÄNTLIGEN med nu!!!!
 
 
Ni vill inte höra ljuden som kom ut ur min mun när man såg honom nyss!!!!
 


Vad är det här om en Lancelot i Once Upon A Time?

Det här är den enda Lancelot:
 
 
Det finns ingen annan Lancelot. Han är den enda. The only one.
 


Det finns många saker i den här världen som verkligen får mig att sucka

En av dem är när jag sitter och glor på VH1 Classics i förväntan av att se Queen, men så kommer Under Pressure. Det är ingen jävla musikvideo. Jag kan lyssna på Queen när fan jag vill, men när jag vet att en av deras videos ska visas på tv, då vill jag faktiskt SE mina bebisar.
 
 
Det är en bra låt i alla fall. Man ska inte klaga. Men.... Fan. Jag tvingades se The Rolling Stones.
 


Joaquin Phoenix har ett fint ansikte

 
Även om han har blivit ganska gammal, vilket syns, så är han fortfarande snygg. Orättvist.
 


Alltså jag dömmer inte,

men jag fattar inte hur man bara kan äga typ 10 filmer.

Vad gör ni om ni vill kolla på film? När ni har tråkigt? När det är dags för filmkväll? När ni ska hänga med nån kompis och kolla på film? Mysa med pojkvännen eller flickvännen? Glor ni på samma 10 filmer om och om igen?

 
I neeeeed an answer!
 
 


Oooooh Breaking Benjamin

 
I wuv youuuu
 


Bullet To The Head


Två kriminella män gör det de är bäst på, men en fiende till dem har sett till att få dem mördade. Hen lyckas bara mörda en av dem, och nu är den andra ute efter hämnd och teamar upp med en polis som faktiskt har i uppdrag att arrestera honom själv.


En otroligt typisk actionfilm utan någon originalitet alls. Anledningen till de två och en halv stjärnorna var för att jag kollade igenom den till slutet, och den hade ett par kul repliker. Sen har man ju sett värre actionfilmer. Men det var allt.


Jag och min design haha

Jag tvingas göra allt i paint hohooooooooooo......................... Inget tålamod där inte.
 


Aftershock

Häromdagen kollade jag in filmen Aftershock som jag väntat i evigheter på, som Eli Roth har producerat och som han spelar huvudrollen i. Wow.... Snacka om besviken jag blev.
Skådespelarna var så dåliga, handlingen var så tråkig, utförandet var så dåligt, deras repliker var nästan töntiga och pinsamma. Jag kollade fram tills allt började hända, men då fick jag nog. Det var så dåligt... Så jag gav upp. Jag stängde ner. Sorry Eli. I love you, men filmen var väldigt dålig. Den kanske blev bättre sen, men jag orkar inte ens ta reda på om den blev det. Jag bara antar att det inte är så.
 
 
Sååå INGEN RECENSION.
 
 


Jag har kollat klart på Bad Girls Club

Så jag tänkte "okej.... Vad ska jag göra nu...." Så hittade jag Bad Girls Club All Star Battle!!!! Det har precis börjat så det fanns bara 3 avsnitt, men yay! Fan, de enda jag gillar som är med är Rocky och Paula... Men Rocky drog i första avsnittet, så nu är det bara Paula kvar. Fan om hon åker ut alltså. Då pallar jag inte kolla. Fast det gör jag nog i alla fall. DRAAAAAAMA.
 
Allt på grund av Natalie. Fan vad jag hatar henne. Hoppas hon åker ut snart.
 
 
Du pratar om dig själv bitch.
 
 
Paula och Rocky snackar också om dig. Ughhhhh.... Jag tål inte henne.
 


Ett av de bästa ögonblicken i Merlins historia

 
Hahaha när Merlin skulle mörda Arthur men ingen tog det på allvar aaaassssåååååå!!!!!
 


Sakta men säkert börjar jag bli så jävla förbannad

Eller egentligen ÄR jag så jävla förbannad men jag känner att det kan faktiskt bli värre.
Det som "put me off" var att jag ville att mamma och pappa skulle köpa choklad ur plockgodiset när de åkte och handlade. Jag sa det minst 10 gånger. Men så kommer de hem med en JAPP. Det är inte chokladen som gjorde mig förbannad, det är att de inte lyssnar. Fatta hur många gånger jag sa det. Och de sa att de skulle skriva upp på en lapp. Jag antar att det jag vill och säger inte är ett dugg viktigt.
Samtidigt har jag världens huvudvärk.
Så satt jag och kollade på film i vardagsrummet nyss, så fort den var klar hör man mamma "är det min tur vid tvn nu?". Jag ska alltid bli bortkörd därifrån, typ "UT FRÅN MITT VARDAGSRUM, DU ÄR INTE VÄLKOMMEN HÄR".
 
Jag hatar att vara på dåligt humör. Men jag kan inte tvinga mig själv att bli på bättre humör.
 
 


Not amused

Grannarna mittemot har någon som tagit studenten idag. Och, inget rasistiskt menat, men de är syrianer. Jag hade tänkt sova nu men dom har musiken på HÖGSTA VOLYM och det här är inte första gången. När något är på gång hos dom slutar det inte förrän typ kl 4 på morgonen.
 
 


Idag tjänade jag 20 extra kronor

Det lönar sig att städa och vara snäll mot kunder! Jag hittade en tia under glasskylen, och fick en tia i dricks av en kund tjuhuuuu! Fan folk har varit så skumma idag. Jag har fått fler än en komplimang idag. Två var flirtiga. Och en bara stog och stirrade på mig efter att han betalat. Så sa jag "tack." Då vaknade han till och sa "oj, jag glömde".
 
 
Människor.
 


Merthur

 
The happy days.
 
Tillåt mig att gå och gråta i ett hörn.
 


Hunter är så jäkla bra

 
Hans attityd haha han är en riktig skitunge men man älskar honom i alla fall.
 


Snart kommer lite filmuppdatering!

 
Jag har varit dålig på att kolla in nya filmer, men nu tog jag med fyra nya filmer hem från jobbet!!
 
 


Sweet sweet hanging

Äntligen kom kvällen som vi gossar sett fram emot - häng hos dessi!!!

Planen var att dricka VÄLDIGT MYCKET och ha marathon med filmer och/eller serier.
Vad som hände var att vi kollade på This Means War, satt och lyssnade på musik och sjöng med, gick ut och satte oss, och gick för att köpa pizza med sällskap av Dessi's brorsa. Fast vi var ju ganska påverkade men planen var att vara typ tredubbelt så påverkade. Jag tror jag var mest påverkad... Råkade göra en väldigt stark drink... Jag orkade inte blanda i mer läsk....Intressant fakta: Robert Berdella

Robert Berdella var en seriemördare som greps den 2 april år 1988 efter att ett av hans offer som han hade torterat i en vecka hoppade ut naken från andra våningen av hans hus och rymde, bärande endast ett hundhalsband. Upp till den här tiden hade han kidnappat och torterat minst sex unga män, och var misstänkt för två andra försvinnanden. Robert Berdella våldtog, torterade och mördade, men sa att han försökte "hjälpa" sina offer genom att ge dem antibiotika efter att torterat dem. Han försökte trycka ut ett av sina offers ögon för att "se vad som skulle hända", han begravde också ett av sina offers huvud på sin baksida. För att göra sig av med kropparna på ett smart och säkert sätt lade han ut sina offers styckade lik till sopbilen för att hämta upp, och hittades aldrig utan lämnades på soptippen.

Han hade detaljerade anteckningar om tortyren, och ett stort antal polaroid bilder på sina offer.

Ett par månader innan han blev gripen hade han blivit erbjuden att köras hem av ett par människor från en bar efter att de sett att han var väldigt berusad. På vägen hem hade han berättat om unga män som han kidnappat och torterat, men det togs inte på allvar på grund av hur full han var.Oohh jag hittade en ny bild på Sal Mineo

 
Jag bara måste dela med mig, så är det!
 


Jag måste kolla om på Teen Wolf

 


Svar

 
Åh jag har inga halstabletter men tack du!
Fast det är nog dags att köpa halstabletter, hostar som en galning!
 


Varför är Bad Girls Club så jävla underhållande för...

Nu har jag bara ett avsnitt kvar av säsong 10. Det var en jäkla bra säsong! Egentligen gillar jag inte Shannon, men älskar att hon äntligen säger emot och kallar de andra för mobbare, vilket dom är.
 


 Fan vad mobbad hon blev under hela säsongen, men nuuuu jäklar!
 
 


Det är såna här scener som brukade få mig att skratta, men som nu får mig att gråta

 


Satan vad sjuk jag har blivit

Nu har jag absolut noll krafter kvar, mitt huvud gör ont, mina läppar gör ont, min hals gör ont, och nu har jag börjat hosta..... Undra hur många gånger jag nyst idag också. Minst 100 gånger. Och jag har gjort slut på ungeffär 5 paket med näsdukar... Oj oj oj.....
 
''


Dags för frulle!

Vet inte om jag ska kolla på Bad Girls Club eller Queer As Folk. Fast jag känner mig på lite bög humör.... Nu har Ted precis checkat in på rehab.. Stackarn.
 

Titta på honom! Bebis!


 

JAG HAR SOVIT HÖGST EN TIMME INATT

Det gick inte att sova på grund av min snooooooorfyllda näsa!! Jag bara låg och nös hela jävla tiden, och kunde inte andas. Ni vet när man är förkyld måste man ju andas genom munnen, och när man har så jävla ont i halsen och munnen blir torr och halsen blir torr sen måste man svälja och sen nyser man, så måste man snyta sig......... Heeela natten... Jag gick upp runt halv 4. Och kollade på Merlin.
 
 
 


Hur jag och min käre vän Bea konverserar
(efter lite fortsatt konversation) 
 


Senaste Game Of Thrones

 
WWWWWWHHHHHAAAAAAATTTT THE FUCK JUST HAPPENED
 
Nej. Nope.
 


Jag har så mycket att göra idag

 
Men använder min mens-ursäkt. Fast egentligen funkar inte det. För jag hade planerat att glo på film och grejer. Vad använder man för ursäkt då?
 
 


FAN VAD JAG ÄLSKAR QUEEN

 
JAG FATTAR INTE
 


Alltså.... Min kattDET ÄR SÅ VARMTFolk som har mössa på sig under sommaren
Fika med mormor och morfar

En sen födelsedags fika. Den där jävla tårtan alltså... Förbannad blev jag... Det blev inte alls som jag hade tänkt mig... Så jag improviserade. Haha det där i mitten är daimkulor/smulor eller vad fan det är som man köper i påse. Gott men fult. Sak samma.
ÅH mormor och morfar... Jag fick servetter med muffins på, ett par strumpor, ett ljus och en 500--lapp. Det är så typiskt dom haha
 


Black Hawk Down

 

I Somalia är det ett inbördeskrig med Farrah Aidid som styr. Den amerikanska eliten har skickats dit för att hjälpa till och för att tillfångata ledarna. Men när en av helikoptrarna krashar mitt i krigszonen och ett av teamen måste gå dit för att hjälpa dem börjar hela operationen som bara skulle tagit en halvtimme gå ur kontroll. Helikoptern blir omringad och de flesta går till fots i ett omringat krigsområde med Aidids trupper som är efter dem.


Den här filmen var jag inte så sugen att kolla på bara för att mamma sa att det var en av de tråkigaste filmerna hon någonsin sett. Tack liksom, nu vill jag verkligen se den. Men jag tyckte inte alls att den var tråkig. Den enda grejen var bara att heeeela filmen var dom på samma ställe, och det var i den där krigszonen och man efter man blev antingen skadad eller dog. Och de var tvungna att smyga runt och döda sig fram och gömma sig från fienden. Men den var ändå underhållande, hemsk och sorglig, lite rolig nån gång... Sen måste jag bara tillägga att jag kände igen typ 95% av skådespelarna. Varenda jävel är med i den här filmen alltså! Tom Hardy var fan den sista jag hade förväntat mig att se i den här filmen, men POOFFFF så var han där helt plötsligt! Okej det har inget med själva filmen att göra men jag skriver vad fan jag vill så tjolahopp där har ni det. Det är en film alla borde ha sett nån gång i alla fall. Tycker jag. Det är inte direkt en "filmkväll" film, men man får skaffa sig lite tid att kolla på den.

 Min älskade GwaineHur ska jag någonsin kunna se de sista avsnitten????

 
En vacker dag kanske... Men den dagen är långt borta.
Jag mår illa...
 


Merlinnnnnnnnn

Sista avsnittet av säsong 3!!!
Varje gång jag ser scenen med det runda bordet alltså... Tårar och rysningar...
 
 
Ahhhhh mahhh gahhhhhhhhh!!!!!!
 
Och när han gör Gwaine, Lancelot, Elyan och Percival till riddare!!!!!
 
 
 


Magic Mike


Mike har många jobb för att skrapa ihop tillräckligt med pengar för att följa sin dröm om att bygga sina egna möbler. Han gör allt från att lägga tak och tvätta bilar på dagen, men på kvällen är han Magic Mike. För att tjäna enkla pengar dansar han på en strippklubb och drar in fulla hus nästan varje kväll. Men på ett av dagsjobben träffar han en 19-årig kille som han kallar för Kid och presenterar honom för sin chef på klubben. Nu jobbar de båda tillsammans och bygger upp en stark vänskap. Men Mike får sedan syn på Kid's syster, och släpper då ögonen från sin nya kompis vilket kommer börja göra saker komplicerat.
Okej jag ska vara ärlig. Vi alla vet varför jag kollade på den här filmen. Jag köpte den för att jag och mamma skulle kolla på heta snubbar som strippar - and that's it. Men man hade ju ändå önskat att den var lite bättre.
Tråkig, svag handling, onödiga scener, dåligt genomförd. Antingen kunde dom gjort handlingen bättre, eller haft mer strippande. Helt enkelt. Ingen kollade väl för handlingens skull.
 


Varför gillar jag Cyndi Lauper för?

Hennes musik (äldre musiken) är så 80-tal, vilket jag gillar. Kul melodier och grejer. Och jag bara älskade hennes stil på 80-talet. Hennes ansikte är så annorlunda. Och jag vill ha det.
 
 
Men det känns som att jag borde INTE gilla henne. Jag bara gör det.
 


Vem vill ha Queen marathon med mig?

Jag tänkte kolla igenom alla dvder jag äger!
3 live och 2 dokumentärer!
 
 
Nu kör vi!!
 


Detta var min pappa en gång i tiden

 
Yeeeaaahhh... Synd att dom inte fortsatte och blev kändisar. Jag kunde haft en rik pappa.
 


RSS 2.0