My two favorite queers

 
Jag älskar när dom har scener tillsammans
 


Hur kan man inte älska dessa två?

 
Fan vad jag önskar att de fortfarande levde. Och var tillsammans. Även om Jimmy inte var gay (fast ryktas om att ha varit bi), och jag gillade Sal och Courtney tillsammans men kom igen... James Dean och Sal Mineo som ett par? HIMMELRIKET.
 


QI ibland alltså...

 
Hur kan man inte gilla det programmet, jag förstår inte.
 


Change of plans

Imorrn skulle jag egentligen åkt till Sälen med familjen, men jag stannar hemma av dessa anledningar:
 
* Jag ska inte åka skidor så jag kommer ha supertråkigt
* Det skulle varit jag med 9 andra människor (panik)
* Inget jobb på en vecka skulle betyda att jag förlorar en massa pengar
* Katten skulle vara ensam i en hel vecka, förutom ett par minuter om dagen då en av mammas kompisar kommer och ger henne mat plus rengör lådan
 
Och fler anledningar som jag inte kommer på nu. Men det fanns bara två anledningar till varför jag faktiskt kanske ville åka med: mamma skulle bli glad, och sen ville jag gå in på alla små skumma affärer dom har.
 
Men nu kan jag ha ett Queer As Folk marathon med mig själv.
 
 
Inte så pjåkigt.
 


Imorrn är det Doctor Whoooooo!

 


Bebisbesök igår

 
Kusin och lilla Tindra.
 


Jag gillar den här "spökhistorien"

An elderly man was sitting alone on a dark path. He wasn’t certain of which direction to go, and he’d forgotten both where he was traveling to and who he was. He’d sat down for a moment to rest his weary legs, and suddenly looked up to see an elderly woman before him. She grinned toothlessly and with a cackle, spoke: “Now your *third* wish. What will it be?”
“Third wish?” The man was baffled. “How can it be a third wish if I haven’t had a first and second wish?”
“You’ve had two wishes already,” the hag said, “but your second wish was for me to return everything to the way it was before you had made your first wish. That’s why you remember nothing; because everything is the way it was before you made any wishes.” She cackled at the poor man. “So it is that you have one wish left.”
“All right,” he said, “I don’t believe this, but there’s no harm in wishing. I wish to know who I am.”
“Funny,” said the old woman as she granted his wish and disappeared forever. “That was your first wish.”

 


 


Inspirerande ord

 


The Five-year Engagement

 
Ett par som bor tillsammans i San Fransisco har precis bestämt sig för att gifta sig med varandra, men deras liv tar snart två olika riktningar och de måste anpassa bröllopsplaneringen till deras nya liv. Även ett oplanerat bröllop kan gå fel.
 
Filmen kändes onödigt lång och utdragen. Visst så hade den sina små söta ögonblick, och jag skrattade kanske två gånger men den var mest jobbig och typisk. Den kunde varit sämre, men jag kände ändå att jag nästan inte orkade kolla klart. För man fattade nästan vad som skulle hända i alla fall.
 


Jag har totalt glömt bort Vampire Diaries!

Jag kollade aldrig klart! Men jag kommer fortfarande ihåg alla spoilers så det kommer ju inte direkt vara lika kul eller spännande att kolla. Men jag saknar Klaus.
 
 
Note to self: kolla klart på vampyrerna.
 


Will & Grace + Fab 5 + The L Word + Queer As Folk =

 
I like. Eller det är väl bara Will & Grace och Queer As Folk jag bryr mig om men i alla fall. I still like.
 


Castiel på en buss

 
Var jag den enda som skrattade? Han är en ängel och kan förflytta sig vart han vill på en halv sekund. Men han sitter på en buss. En ängel. På en buss. Castiel.
 
Det var kul.
 


The Losers

 
En specialstyrka på fyra män har skickats ut i Bolivias djungel för att döda en man. De lyckades med uppdraget, men allt gick inte som det skulle. När de räddat ett tjugotal skolbarn från att ha dödats, blev de offer för en explosion som egentligen var för teamet. Så när alla tror att de fyra männen är döda, vill de hämnas de döda barnen.
 
En vanlig action film. Inget mer att säga om det. Den har allt alla andra action filmer har: explosioner, pistoler, gevär, en bad guy, the good guys, en bedragare.... Som vanligt. Men den gick att kolla på. Jag tror att anledningen till det var för Chris Evans - komedin i filmen.
 

 

Nu har man äntligen kollat på Supernatural

Och nu har äntligen Meg dött.
 
 
Jag skiter i om nån gillade henne, jag tyckte att hon var en så onödig karaktär som fick vara med alldeles för länge. Och även om jag gillar Cas så tycker jag att hans tid borde tagit slut för ett par säsonger sedan. Det känns som att dom bara bullshitar upp en massa olika handlingar åt honom för att göra alla fans glada.
 


Supernatural

Varför har jag inte kollat på de senaste avsnitten? Vad håller jag på med? Förut var det MY TOP PRIORITY liksom, men nu? Fast aa... Man har ju tröttnat lite... Faktiskt... Vilket är synd...
 
Men nää nu ska jag kolla. Jag har inget bättre för mig.
 
 


FINALLY

 
FINALLY
 
FINALLY FINALLY FINALLY
 
Jag sitter och glor på Reunion specialen just nu.
 


Svar

 
Jag hittade den för 169 på Akademibokhandeln!
Den fanns på Åhlen's också men den kostade typ 199 där. FUCK THAT SHIT. Fattar inte varför den inte finns på ICA.
Men den går ju att beställa på cdon.com också.
 
 


Nu är jag på sånt där jobbigt humör igen

När jag vill se 7 filmer samtidigt, och kolla på 3 serier och en musik dvd. Samtidigt som jag vill sitta vid datan. Och kolla på tre serier där också. VAD FAN ska jag göra....... Jag vill kolla på Doctor Who. Och Queer As Folk. Och Walking Dead och Supernatural. Och alla filmer jag köpte idag. Vet inte vad man ska hitta på.
 
 


Intressant fakta: Inbrott i Buckingham Palace


Michael Fagan, en man med fyra barn från England, bröt sig in i Buckingham Palace den 9 Juli år 1982. Han lyckades undvika ett antal alarm samt poliser och vakter. Han vandrade runt och kollade på olika tavlor och målningar, åt cheddar ost, drack en halv flaska vin och satt till och med på tronen ett tag innan han tröttnade och gick.
 


Min favorit probation worker

 
Han var så skön! Alla bra dör fan! Skitserie!
 


Svar

 
Me too. Allt gick på 948 kr! Holy shiiiiiit! Men det var mindre än din summa i alla fall
 
 


Okej, den bra delen av min dag

Jag åkte in till stan för att shoppa loss med Bea.
 
 
När jag är med Bea brukar det inte bli så mycket kläder haha, nu köpte jag EN tröja.
Och jag hittade ÄNTLIGEN The Perks Of Being A Wallflower. Shit liksom. Och ännu ett Queen album. Nu har jag bara ett kvar, sen har jag alla. OCH EN HOBBIT MUGG. Så jääääääävla fiiiiiin! Alla dvärgar är med! Plus Gandalf! Kostade bara 80 kr! Fatta!
 
Det var det.
 


NI KAN ALDRIG GISSA VAD SOM HÄNDE MIG IDAG

Gissa. GISSA vad som hände. Eller nej, ni kommer aldrig kunna gissa.
 
Efter att jag och Bea varit i stan idag, så åker jag på bussen hem, kliver av vid min hållplats, går en liten bit - alltså i typ nån minut eller nåt - när jag inser. Att. Jag. Inte har min väska. WHAAAAAAAAAAT. Så jag kuuuuutar till den "första" hållplatsen typ två stationer bort. För min hållplats är den näst näst sista/ tredje hållplatsen om man räknar med den första. Så jag vet vart jag ska kuta nånstans OM JAG HAR TUR. För att problemet var att jag måste komma i tid till bussen kommer igen, och hoppas att det är samma buss jag satt på. Den turen hade jag TACK GODE NÅÅÅÅÅGON!!!! Den kom typ precis när jag hade kutat dit. Och han busschauffören var snäll. Jag frågade om det var samma buss som åkte *därifrån* så pekade jag, och han sa jaaaa. Så undrade jag om jag fick kolla om min väska fanns på bussen, men han hade den där hos sig. Safe and sound.
 
 
Detta är en av de många anledningarna till varför det är jobbigt att vara jag.
 
 


Happy Tennant tuesday!

 


Sånt här får mig att skratta

 
 


Fan vad lat jag är

Till min "Intressant fakta" kategori har jag hittat gamla grejer jag skrivit om och bara kortar ner. Så jag kopierar och klistrar in från mig själv. Är inte det lite sorgligt. Inte för att jag skrivit om så mycket, men som till exempel Harry Houdini. Jag snodde den texten från mig själv. Nu har jag hittat lite mer som kanske skulle passa in i kategorin.
 
 
Jag får fan ta mig lite tid att skriva om något nu.
Något som FAKTISKT ÄR INTRESSANT.
 

 

"You better come through this you little shit"

 
Var tvungen att kolla på det där avsnittet av Queer As Folk igen. MIKEYYYYYY!!!! Don't diiiieeeee!!!
 


Doc can be a real badass

 
Det där ögonblicket passar inte riktigt in i filmen måste jag erkänna, men det är så awesome att höra Doc säga nåt sånt! HAN SA 'SHIT'! Och han kallade tidsmaskinen för 'baby'! För övrigt är han en galen vetenskapsman men här är han som en modern (för 80-talet då) snubbe som fattar "the lingo". I like.
 


Är jag den enda som inte tar åt mig komplimanger?

 
Jag vet att bilden är för komedi... Men den är ganska sann i alla fall. Tänkte att den passade.
It's funny cause it's true. Eller?
 
 
Hur många komplimanger jag än får, så kommer jag aldrig ändra min åsikt om mig själv. Om varenda människa i världen tyckte att jag var snygg så skulle jag fortfarande tycka att jag var ful. Om alla i hela världen ville vara min kompis så skulle jag ändå tycka att jag är helt värdelös.
Jag skiter i vad andra tycker om mig, det är min åsikt om mig själv som räknas. Tycker jag.
 
 
Anywas. Random.
 
Tjolahopp.
 


"I love you"

 
Synd att jag inte gillade Justin i början, då hade jag kanske njutit mer av deras scener tillsammans. Men han var en irriterande liten snorunge i början! Nu har han mognat!
 
Så jag råkade kolla på ett till avsnitt... Men inget kan toppa det avsnittet fan. Snaaaaaaaacka om draaaaamaaaaa!!!!! OCH BRIAN SA "I LOVE YOU" TILL JUSTIN!!!!
 
 


Nämen Francis, vad gör du i American History X?

 
Bestämde mig för att kolla klart på American History X som jag började kolla på för nåt år sedan. Eller mer. När jag stänger ner en film så händer det sällan att jag fortsätter kolla på den. Men jag glömde totalt bort att han som spelar Francis från Malcolm In The Middle är med i en scen i början! Synd att det är den enda scenen också.
 


Michael Bohn är den skummaste skummisen

 


Nu när My Chemical Romance splittrats kanske man ska kolla på deras dvd

For old times sake.
 
 


WHAT DID I JUST DO

Jag spenderade just 700 kr snabbare än jag kan säga QUEER AS FOLK.
 
Men det är det värt. Typ. Alla 5 säsonger. För typ 680 kr.
 
 
Yeah it's worth it.
 


Kan jag snälla få den här

 
Bara att istället för vinyl vill jag ha cd. Och kanske till och med någon liten extragrejja så man kan lyssna på ipod eller iphone där också. Om nån kan fixa till mig fyller jag år 31 maj. Tackar.
 
 
 


Finaste presenten ever

 
Brorsan fyller år på måndag, så jag åkte och shoppade idag för att se om jag hittade nåt passande. Och jag såg finaste presentpappret! Disney prinsessor! Så det köpte jag. Samtidigt som jag köpte presenten då. Det blev så jävla fint! Med rosa snöre också!
Okej, så det kanske inte passar att ge en sån här present till sin brorsa men han är ju den enda som fyller år på ett tag! Jag var tvungen att använda pappret!
 


The Bells Of St. John

Jag såg ett litet klipp från Doctor Who, ett klipp som ska typ förklara nästa avsnitt antar jag, men det gjorde att jag saknade Doctor Who lite... Man kanske ska kolla på nya säsongen? Vet inte hur många avsnitt dom gjort nu. Det har visst varit en paus. Men jag har inte märkt nåt!
 
 
Eller så kollar jag kanske bara på gamla avsnitt igen.
 


Nää vad ska man hitta på... Kolla på lite Misfits kanske?

 


Pappa sitter och kollar på Jackass 3.5

Jag vill också men orkar inte gå dit.
 
 


Sneaky McFly-attack!

I morse satte jag igång tvn och såg att Pretty Little Liars precis börjat så jag kollade lite halvt på det, och efter ett tag hör jag något bekant... MCFLY! Man hörde en av McFlys låtar i bakgrunden hahaaaaaaa! Dom har bra musiksmak i alla fall.
 
 


Intressant fakta: Tiyanak

Likt de grekiska mytologiska sirenerna lockar en tiyanak till sig sitt byte med sin röst. Man hör ett barn gråta från ett långt avstånd och följer ljudet för att hitta barnet. Vissa säger att man blir hopplöst förlorad efter att man går på jakt efter ljudet. Andra säger att man hittar en bebis mitt inne i skogen. När man lyfter barnet förvandlas det till ett monster med stora vassa tänder. Det äter då personen, och förvandlas tillbaks till en bebis för att sedan börja locka till sig nästa person.
Hur som helst slutar varje berättelse med "och han sågs aldrig till igen..."

Legenden har ett par olika ursprung men själva tiynak-myten kommer från Filippinerna efter den spanska koloniseringen. De kristna tror att detta är de förlorade själarna från barn som dött innan de döpts, och på senare år har de också börjat tro att det är själar från barn som dött under aborter.


 Jag har bara 4 avsnitt kvar av Queer As Folk

Fan, jag som bara gissade att det var runt fyra, men det är EXAKT fyra avsnitt kvar! Jag vill kolla men samtidigt inte, för sen finns det ingen mer liksom! NOOOOOO!
 
Mina bebisar!
 
 


So Undercover

 
Molly och hennes pappa jobbar som självständiga privatdetektiver och tar generellt fast män som är otrogna mot sina fruar. Men Molly får en chans att jobba undercover åt FBI på ett universitet för att hitta någon som inte är den han/hon säger den är. Så nu måste tuffa Molly förvandlas till sockersöta Brooke och bli bästa kompis med tjejen som hela uppdraget handlar om.
 
En väldigt typisk chick-flick i samma stil som Miss Secret Agent och.... Det var nån till film jag tänkte på när jag satt och kollade men den var VÄLDIGT lik Miss Secret Agent nu när jag tänker efter. Båda är "poliser" och är egentligen lite pojkiga och bryr sig inte särskilt mycket om sitt yttre men har nu höga klackar, tajta klänningar och löshår. Och vet hur man slåss. Och får inte berätta för någon.
Den var inte JÄTTE kul eller JÄTTE spännande, och inte särskilt originell men jag tyckte att den gick att kolla på. Jag skulle nog inte orka se den igen men whatevs. Den var underhållande under tiden. Önskar bara att den hade haft lite mer humor. All komedi borde inte varit om en dum blondin. Det kändes så typiskt. Lite mer originalitet så hade den funkat bättre, inte en Miss Secret Agent rip-off. Och lite tydligare med uppdraget kunde dom varit också. Jag fattade inte riktigt vad den där tjejen hade med uppdraget att göra. Eller vad uppdraget var. Hon skulle hitta NÅGON som hade NÅGOT. Och den där tjejen hon skulle bli kompis med hade NÅGOT med saken att göra. Eller så är jag bara seg. Aja.
 

 

JAG FRYSER IHJÄL

 
Hela jävla dagen har jag varit helt skakis för det är så kallt. Helvete!
 


Fan vad jag älskar Queer As Folk

 
 
Och jag är snart klar med hela serien... Typ 4 avsnitt kvar... Vad ska man göra sen?
 


Okej jag lyckades få internet att funka. Och jag firade genom att kolla på mina bögar!

 


Så inte nog med att jag inte kan gå in på sidan jag kollar på mina serier, men nu funkar inte internet ALLS. Great.


Jag gillar när mina band är kompisar med varandra

 
Speciellt när man är väldigt inne på båda banden samtidigt. Fan vad perfekt att Sleeping With Sirens och Pierce The Veil är kompisar och har turnerat tillsammans. Något som gör det ännu bättre är att de turnerat med andra band jag gillar. Ett helt jävla clusterfuck av en massa band jag gillar.
 
 


Gissa vad jag är på för humör?

 
Det är som vanligt.
 


Varför får jag inte kolla på Queer As Folk?

 
Jag saknar Brian och hans asshole-attityd. Det är allt jag behöver just nu. Men jag kan inte få det.
 


Jag har ont i min käke

Jag har tuggat för mycket. Fan. Jag som har godis.
 
 


Ibland orkar jag inte med komplimanger

Vanligtvis säger jag bara tack (för om man kämpar emot blir det bara värre) men om dom bara fortsätter och fortsätter så orkar jag inte säga tack längre, då säger jag bara "jag vet.
 
 
Det är ett bra sätt att få dom att sluta.
 


American Violet

 
 

I en småstad i Texas bor ensamstående mamman Dee Roberts med sina tre barn. Hon jobbar hårt för att skrapa ihop pengar till hyran och mat. Men när hon en dag är på jobbet som vanligt, stormar polisen in och för med henne till stationen. Hon får reda på att hon blivit anklagad för att ha langat droger på en skolgård, och bara ett vittnesmål kan få någon att bli arresterad. Så nu måste hon kämpa för rättvisan och sin oskyldighet, eller spendera 16-20 år i fängelset för något hon inte gjort.

 

 Hela filmen handlar om rasism helt enkelt. Det står både "inspirerad" och "baserad" på verklig händelse, men den är BASERAD. Den handlar om riktiga människor och vad de gick igenom. Dee Roberts är en riktig människa (fast hon heter inte så i verkligheten) som gick igenom det som händer i filmen. Man får också se i slutet vad som hände efter, och att hon fortfarande bor kvar där osv.
Filmen i sig var bra, man ville se henne få rätten på sin sida liksom, för den där lagen var helt sjuk, att om en enda människa anklagar dig för något så är det tillräckligt för att få dig arresterad. Sen att man får två alternativ - skyldig eller ej: erkänn och bli släppt, men förlora din bostad, och aldrig mer kunna få jobb osv, eller så får du sitta flera år i fängelset. För ingenting. För att man har någon som inte gillar dig.
Men sen tyckte jag att filmen kunde vara lite otydlig med vissa saker, dom började något men avslutade det inte. Som hur hennes mamma lyckades få ut henne ur fängelset. Jag bara ANTOG att det var för signaturerna hon samlade, men man fick aldrig se eller veta något mer om det. För borgen var på typ 70 000 dollar, men om hon fick ett antal signaturer så skulle den inte vara lika kraftig. Men jag fattade aldrig. Det var såna småsaker som jag tänkte "kunde man inte bara få se.... vad som hände...."
Men bra skådespelare, bra handling, kraftig film. I like.

 


 


Nya Loka

 
Götttttttt!!! Jag tror jag gillade jordgubben bäst. Men citronen kom nära efter. Chokladen var också god, men jag blev nervös av den anledningen att den faktiskt smakar choklad. Men det är en kolsyrad vattendryck. Som smakar choklad.
 
 
 


Oooohhh Jimmy!

 
Han har en fin profil
 


Classic

 
Från Ferris Bueller.
Det är mycket roligare i filmen, han gör det i takt till musik. Det går inte att förklara... Men fyfan... Så jävla kul.
 


Svar

 


Jag blir en väldigt elak människa när jag söker jobb

Speciellt när mamma hjälper till. Jag tål inte när folk sitter och pekar på dataskärmen så jag inte ser, och säger "klicka där" och när dom läser högt och håller på. Fan vad förbannad jag blir. "klicka där" JAAAAAA JAG SER!!!! DET STÅR KLICKA HÄR SÅ JAG KLICKAR DÄR JAG ÄR INTE EFTERBLIVEN.
 


Jobbig dag

Först missade jag bussen. Bussen som kom efter skulle en hel jävla skolklass med barn på. Efter typ 3 stationer skulle ÄNNU en skolklass på. Hela jävla bussen var så proppad att ingen annan jävel kunde komma på, men bussen stannade vid varenda station i alla fall. Så jag blev 20 minuter försenad. Men min chef brydde sig inte så det var väl ett plus. Men sen kom det två ungar som hade omkull TRE lådor med plockgodis. Det kanske inte låter mycket, men lådorna var helt fulla, så det blev jääävligt mycket att städa upp. Plus att det är min tur att städa på måndagar, så jag städade hela butiken. Samtidigt som jag tog kassan. Det är inte kul.
Sen kom det bara allmänt jobbiga kunder. Ovanligt många. Ovanligt många jobbiga. Som vill betala 44 kr med kort och två kr kontant. Och har 60 kr i förseningsavgift på en film men "hade kommit översens med chefen om att bara betala 40". Och som bara allmänt börjar småsnacka. Lägg av. Gå.
 
 
Tur att jag är ledig imorrn. Annars............... Annnnnnaaaarssssss.......
 
 


Den här låten är så typiskt mig

 
Eller kanske inte. Men jooo. Det här är bara min typ av människor. Och jag gillar när mina band gör musikvideos där de får testa lite skådespeleri. It's fun.
 
Och hur fan lyckas Kellin sjunga så där jävla ljust? Många tjejer kan inte ens sjunga så där.
It's fucked up.
 


NOOOOO!

Jag ville kolla på Queer As Folk men sidan funkar inte!!!
 
 
 


Då var man tillbaks i en SWS period

 
Jobbigt värre.
 
Jag trodde min Pierce The Veil period skulle hålla längre. Nu är jag förvirrad.
 


Varför finns inte den här filmen på ica?

 
Det är en av de mest populära filmerna bland ungdomar i USA och England (och säkert fleeeeer länder) men finns inte bland nyheterna på ica. Det finns världens skitfilmer som man knappt hört talas om, men inte den här.
Varför. Varför?
 
Fuck you ica.
 


Är det någon som firar St Patricks Day idag?

I don't get it...
Vad har Sverige med St Patricks Day att göra... Visst, England och USA och alla andra engelsk-talande länder firar det, men varför skulle vi göra det? Varför? För att dricka grön öl?
 
 


All Time Low

 


Något som ger mig glädje

Jag älskar att rekommendera filmer. Jag älskar att ge någon en film som kanske kommer bli en av deras favoritfilmer. Jag gillar att mitt förslag kanske ger dom glädje en liten stund. Eller kanske längre. Att den filmen jag gav kanske är något dom kommer gå runt och tänka på.
Jag älskar att dela med mig av filmer jag själv gillar och älskar. Om jag ser en jättebra film försöker jag få alla andra att se den också, för jag vill ge dom den njutningen jag själv fick av filmen.
 
Som Detachment till exempel.
 
 
För er som inte vet, så jobbar jag i en videobutik. Och idag kom det en kund när jag hade det jättelugnt. Han visste inte vad han hade lust att kolla på, så jag sa att jag vet hur han känner, och att jag själv letar efter nån ritkigt tung drama men det är svårt att hitta för man vet inte riktigt vad man ska leta efter. Så sa han direkt att han också skulle vilja se någon liknande film. Så jag gick till drama-sektionen och tog fram Detachment som förslag, och den tog han med sig hem. Om någon undrar vad jag har att rekommendera så säger jag alltid Detachment. Om dom inte vill se någon komedi eller nåt. Men jag tycker bara att den filmen är så fin och sorglig och aa... Tung. Jag vet inte. Jag bara älskar den. Alla borde se den. Hoppas han den där kunden gillar den.
 

 
 

My jaaaaaaaaaaaaam

You're The Voice kom på radion idag, om jag hade varit själv hade jag suttit och sjungt med.
 
 
Merlin känslor uhuuhuhuhuuuuu......
 


Mmmmmmm

 
Sitter och myser med detta i knät just nu. Gött sörru!
 


Vet ni hur jobbigt det är att sätta upp posters i taket?

Speciellt när det är av trä? Så man sätter upp med nålar/pins/vad det nu heter.
Snacka om work-out.
 
Men jag gjorde det i alla fall. Jag bytte ut några posters.
 
Här är de nya:
 
Inte för att någon bryr sig.
Två Sleeping With Sirens, två All Time Low, en Pierce The Veil och en på Austin Carlile. Förut var det typ... Fall Out Boy, Muse, M.Shadows och Matt Tuck, Green Day, McFly och Bert McCracken.
 
 
Yup, yup!
 


Jag drömde om Kellin Quinn inatt

 
Jag kan inte fatta att han är gift och har barn. Han ser ut att vara typ 17.
 


Världens fucking polisbil åkte förbi mitt hus nyss

THEY'RE AFTER ME.
 
 


VAD FAN SKA MAN GÖRA IDAG

Jag känner inte för att göra ett skit. Men vill ändå göra något. Jag känner inte för att kolla på film eller serier. Jag vill inte sitta vid datan. Inte kolla på tv. Det är för tidigt för att sitta ute i solen. Jag måste tvätta håret men gör det sen. Jag känner mig ful och fet så vill inte baka. Och vill inte gå ut bland folk. Så. Vad fan ska man göra.
 
 
Grrrrrrrrr!
 


"I loved her more than anything"

 
Om han bara visste att det var Walt som dödade henne... Fyfaaaaan alltså. Jävla Walt. Han är så jävla självisk! Ush! Han har förstört Jesse's liv mer gånger än jag kan räkna! Och han bryr sig inte! Och Jesse vet inte! Åh!
 


Jag började min dag med Ghost Adventures

 
Mmmmmmhmmmm....
 
Och har hittills kollat på Mulan och Ringaren I Notre Dame, ska fortsätta kolla på lite Disney. Så det är så jag tänker avsluta dagen. Sounds gooooood yesssssssss
 


Goon

 
 
Doug jobbar som en utkastare i en bar, men känner att han vill göra något annorlunda, så han provar att bli hockeyspelare. När han på uttagningen spöar upp nästan halva laget sprids ryktet och han får en plats i ett riktigt hockeylag med uppgiften att skydda en särskild i laget. Nu försöker han bli accepterad av de andra i laget, och mannen han ska skydda ute på isen samtidigt som han försöker få sitt livs kärlek att gilla honom tillbaks.
 
Filmen var exakt så som jag hade förväntat mig. Inte så jätterolig, men gick att kolla på. Det är en snubbe som ska spela i ett hockeylag men är inte särskilt bra på att åka, det enda han kan är att spöa skiten ur folk och det är det han gör genom hela filmen typ. Det enda jag inte visste var att han skulle vara lite "efter". Han är inte ett dugg smart men är typ supersnäll, fattar noll. Hans hiss går inte enda upp helt enkelt.
Men filmen handlade om vänskap, så det var lite smått fint och gulligt. I alla fall mot slutet. Men jag skulle jättegärna vilka räkna svärorden som sades under hela filmen.
 


Då var det dags att städa

 


I'm up... I'm up.....

Jag gick upp för en halvtimme sen... Jag vet att det är "vanlig tid" för resten av världen men det är mitten i natten för mig... ZzzZZzZZzzzzzz.....
 
 


Det ska komma några nissar imorgon för att kolla värmen i vårat badrum

Dom skulle komma runt 7-8 på morgonen.
Varföööööööööööörrrrrrrr......
 
Min lediga dag...... Så måste jag vakna tidigt... Seriöst... I wanna sleeeeeep....
 
 
Buk-buklaooooooooo
 
 


Vilse i Arlanda

Idag åkte man till Arlanda för att leta jobb. Och pinsam som jag är går jag vilse. Jag hoppade av bussjäveln i Skycity men hamnade då lite fel, där skulle jag inte gått av. För då blev jag tvungen att gå runt hela jävla Clarion Hotel - som jag skulle in till. Om någon tänker "men man går ju bara dit och sen dit" FUCK YOUUUUU du vet inte hur det är att var jag hahahaaaaa..... Jag såg inget övergångsställe - bara en massa vägar för bilarna. Så jag gick RAKT ÖVER vägen, och ruuuunt hotellet. Där man inte får gå. På gruset vid alla fönster. Pinsamt värre, men jag kom fram tillslut och låtsades som ingenting. Sen gick jag in och... aa... lämnade in några CVn.
 
Men när det var klart - vaaaaaart finns närmaste busshållsplats? Jag måste gått runt typ 20 minuter och letat. Eller en kvart kanske... 10 minuter. Vad är minst pinsamt? Äh. Jag följde efter några människor, och tillslut hittade jag en som skulle dit jag skulle. Orka fråga folk liksom, go with the flow. Om det inte finns nåt flow, följ efter några ensamma människor och försök se så lite creepy ut som möjligt. Man kommer fram förr eller senare.
 
 
 

 

Conan The Barbarian

 
Conan föddes in i krig när hans mamma dog kort efter att han föddes ute på slagfältet. Hans pappa fick uppfostra honom ensam, vilket gjorde honom till en stor krigare. Men när Conan fortfarande var ung, blev hans by attackerad, och hans pappa dog. Nu är Conan ute efter hämnd efter mannen som dödade hans far på ett brutalt sätt.
 
Det var TYP vad filmen handlade om, det var nån skum mask också som alla ondingar vill ha. Typ som härskarringen i Sagan Om Ringen, den där masken håller mycket makt. Men om jag ska vara ärlig så var jag inte så uppmärksam. Jag och mamma hade båda bestämt oss för att se filmen - för en anledning: Jason Momoa. Yeah.... Vi båda satt och dregglade. Fan, vilken handling? Det enda jag ser är ögonbryn och muskler. Och hår. Nej, men... Om jag ska snacka om själva filmen då, jag tyckte den inte var så koncentrerad på handlingen, den var mest koncentrerad på all action, alla fights, allt våld. Dom ville att den skulle vara "häftig" inte spännande. Eftersom det är Conan The BARBARIAN ville dom att han skulle vara en snubbe som mördar alla i sin väg typ. En man utan känslor. Så varannan minut kom det ett nytt slagsmål, man fick aldrig en paus. Det var lite irriterande och snurrigt. Det skulle varit mer handling, och mindre slagsmål.
 


Idag gick väl bra

 
 


Vad trött man är

På allt.
 
 


Ush

Imorrn måste man åka och leta jobb. Men inte bara det. Nej. Jag måste presentera mig och prata och låtsas vara intresserad. Vad hemskt. Och det kommer vara massor med folk. Och jag kommer åka vilse. Ohhh...
 
 
 


Oooh Mr Pinkman

 
Han har finaste tänderna alltså. Orättvist. Asshole.
 


Svar

 
 
 


Jag saknar Sal

Jag kanske ska glo på Rebel.
 
 
 


Ni kanske inte visste detta om mig

men jag har vampyrtänder:
 
 
Yeah. Sexy.
 


Klockan är bara 21.00

 
Jag är fan helt DÖD.
 
 


Beautiful Boy

 
 
Två föräldrar som börjar glida ifrån varandra med en son på college ser en dag på nyheterna att det är en skottlossning på sonens skola. De fruktar det värsta när det ringer på dörren, och hela deras värld faller ihop när de får reda på att deras son är död. Men den andra dåliga nyheten är att det var han som sköt. Nu försöker de handskas med detta, alla arga och sörjande föräldrar, och alla nyhetsreportrar som kampar utanför deras hus.
 
Det som saknades i den här filmen var Kyle Gallner (sonen). Man fick absolut INGENTING, när det är honom det handlar om. De skulle byggt upp mer, vad som hände honom i skolan, hans anledning till utbrottet, förhållandet till föräldrarna osv. Det enda man fick se i den här filmen var föräldrarna när de gråter och skit. Och bråkar och bor hos hennes brorsa och hans fru och barn. Absolut ingenting hände. Den handlade knappt om nånting. Bara två föräldrar som förlorat en son. Den var så tråkig och ensidig. Jag kollade inte klart. And I don't regret it.
 


Savage Garden

 
Deras musik gör mig glad. Det är glad och skön "feelgood" 90-tals musik.
 
 
 


IDAG FYLLER JOEL OCH BENJI ÅR!

 
Ya'll grew up nicely.
 
Aj mina känslor.... Jag kommer aldrig sluta älska dom. Mina bebisar, hjältar, första favoritbandet. Joel var min första riktiga crush. Dom byggde upp hela mig, min stil, min musiksmak. Dom har format den människa jag är idag. And I love them.
 
 


What the actual fuck

Okej, ni vet redan att jag gillar Queen, det är ingen nyhet okej? Så nu går vi vidare.
 
Jag kollade in lite vad som fanns på cdon.com, och sökte såklaaaaart på Queen.
 
Detta är en hel sida av saker som kom upp. Det inringade är faktiskt Queen saker.
 
 
 
TVÅ saker. TVÅ.
 
 
Vad i helvete är resten av sakerna som kommer upp? Vad har dom med Queen att göra? Har dom Queen i namnet? Handlar det om någon drottning? NEJ. Så vad fan gör dom där?
 
I WANT QUEEN INTE FUCKING ICE AGE!!!!!!!!!!!
 
Okej, jag är inte pissed bara.... What?
 


Tarzan

 
Jag och mamma kollade nyss på Tarzan.
Den har jag inte sett på FLEEEEEEERA år, men jag visste att jag skulle sitta där med en klump i halsen. För det enda jag kommer ihåg från filmen är typ att den där lilla apan i början blir uppäten av en fucking leopard eller vad det nu var. Sen att Tarzans föräldrar dör av samma leopard när han är en liten bebis. Asså den här filmen är så jävla sorglig! Ush! Och ni vet han Clayton? The bad guy? Jag hade totalt glömt bort att han BLIR HÄNGD i filmen.... Hur fan kan man ha sånt där i barnfilmer??? Crazy.
 


Grattis bebis!!!

 
Ben från Breaking Benjamin.
Alltså..... Alla som känner mig vet hur mycket Breaking Benjamin betyder för mig. Och jag kan inte fatta att det snart är 10 år sedan som jag hittade dom. Tiden går så jävla snabbt. Dessutom har jag haft världens CRUSH on Ben. Kan ej rå för det. Han är typ fulsnygg. Men han är stilig på något sett. Det bara är nåt. I love him.
 
Okej. Nu räcker det.
Men jag ber er, lyssna på åtminstonde EN låt av Breaking Benjamin, ni kommer inte bli besvikna. Det är bara att ta vilken som helst, den kommer vara bra. Ni kommer gilla den.
 
 


Har äntligen köpt lite färg och skitSka testa. Det kommer nog INTE gå bra. Men vi får se.
The Cry Of The Owl (The Watcher)


Robert Forrester lider av depression och ligger mitt i en skilsmässa. Det enda som får honom att känna sig glad är en kvinna som bor i ett hus utanför staden. Han brukar åka till huset mitt i natten och titta på henne när hon diskar, lagar mat och när hennes pojkvän kommer. Han blir glad av att se deras lyckliga förhållande. Men en kväll råkar hon få syn på honom, och när han tror att han ligger illa till bjuder hon in honom. De blir genast vänner, och snart mer än så, vilket gör pojkvännen arg. När Robert och nu ex-pojkvännen hamnar i ett slagsmål, försvinner pojkvännen sen, och polisen tror att han drunknat i floden. Vilket gör Robert skyldig till mord, om de hittar liket.
 
Okej för det första: LOOOOLLLLL till bilden, det ser ut som en jävla skräckfilm men det var det INTE. Jag kunde bara inte hitta nån annan bild. Så bli inte lurade, det var typ en drama/thriller. Han smygtittar på henne i skogen vilket gör att man ska tro att han är creepy, men det är fan hon som är skum. Hon bjuder in honom på kaffe, sen förföljer hon honom. Och alla tror att han dödat hennes pojkvän vilket gör att alla vänder sig mot honom, och han förlorar jobbet och skit. Den var inte läskig. Och inte så spännande heller, eftersom man fick veta allt som hände. Man fick inte sitta och tänka "mördade han honom eller inte oj oj", man visste exakt. Dom kunde gjort mycket mer med storyn och filmen, men den gick att kolla på i alla fall. Inte så mycket action, men den var inte dålig tycker jag.
 
Dessutom köpte jag den för 20 kr så whatevsssssssssss
 


Lekdag med the hoe

 
Först prommis, sen kände vi att vi borde dra till Väsby Centrum för det fanns så billiga filmer på ICA, sen kunde vi shoppa lite också. Jag råkade hitta tre till filmer. Men whatever.
 


MIN ÅSIKT OM MELODIFESTIVALEN

SKYLINE SKULLE HA VUNNIT.
 
Jag kollar aldrig på melodifestivalen men mamma lyckades få mig att kolla, so I did. Han som vann nu tyckte jag också var bra, jag gillade honom för han är typ den svenska Adam Lambert. Sååå jävla lika, både på stilen, ansiktet, håret och rösten. Men Skyline skulle fan vunnit.... Den var bäst. Så.
 
Och hur fan kom Sean Banan ens med?
 
Sen VAD FAN ÄR DET DÄR FÖR JÄVLA RÖSTNINGSMETOD?????? Sen när får hela jävla Europa rösta på vem som ska vinna NU???? Det är fan BARA Sverige som ska avgöra vem som vinner! Det är vem VI tycker ska representera VÅRT land i den stora tävlingen!!!! Alla andra länder ska fan inte få ha nån jävla åsikt, och ska som faaaaaan inte få avgöra vem det är som vinner, vem som ska representera Sverige! Liksom!!!!!!! Visst, om det BARA hade varit Sverige som röstat hade han Yoko Ono vunnit, men whatever! Det hade varit landets åsikt i alla fall! Och det är det hela skiten går ut på!
 
 
Jag ska fan stämma nån. Get my lawyer.
 

 

Svar

 
 


I am a pessimist

Så, nu känner ni mig.
 
Jag är den mest negativa människa jag vet/känner. Men ändå om någon säger typ "det här suger" så vill jag att den människan ska se på den positiva sidan. Vilket är skumt. Det är bara när det gäller mig som jag ser det negativa i allt och alla. Men jag vill att andra ska se det bra och fina som finns.
 
 


Hur är det rättvist att vissa får vara skitsnygga och de flesta får sitta och känna sig skitfula i jämföresle?

Varför kan inte alla vara lika fula/snygga så ingen behöver känna sig värdelöst ful eller känna sig bättre och snyggare än alla andra? Varför kan bara VISSA vara modeller? Varför måste vissa vara överviktiga även om dom är nyttigare än någon som är supersmal? Varför är vissa så otroligt jävla långa, och vissa är frustrerande korta?

Jag säger inte att vi alla ska se likadana ut, bara att vi kan få vara lika snygga/fula. Eller att det inte fanns nåt som var "snygg" eller "ful".
Fan, jag har så otroligt jävla dåligt självförtroende och jag önskar bara att det inte fanns nåt sånt. Man sitter och kollar på serier med snygga tjejer, filmer med snygga tjejer, lyssnar på artister eller band med snygga tjejer. Det som gör ännu mer ont är att de både har TALANG och utseende. Fyfan alltså.
 
Såååååååå jääääävlaaaaaaa orättvist!
 
 


Svar

 
Awesome, den ser jag verkligen fram emot att se.
 
 


Det här spelet

 
 


Oh really?

 
Det känns som att jag väntat väldigt länge.
 


I hate myself

Jag råkade köpa filmer idag. Och jag har bara sett 3 av dom, så resten suger väl. Men dom kostade 20 kr styck! Förutom Tarzan då. Så jag bara plockade. Det hade blivit mer om jag inte kände mig stressad.
 
 


I JUST GOT THE CURSE!

 
Finally! Shit vilken tid det tog...
 
 
 
Anyways. Carry on.
 


Vart fan har Doctor Who tagit vägen?

Jag har inte kollat ett skit efter att Amy och Rory dog.
Har fan inte haft nån lust. Jag gillar inte nya karaktärer, speciellt inte hon som kommit in nu. Vet inte varför. Jag kommer säkert gilla henne sen, men just nu pallar jag INTE.
 
Men jag gillar ju elfte doktorn..... I miss you...
 


Idag var en nice dag

 
Prommis, städat lite, suttit i solen och bara slappat. Jag har gärna fler dagar som denna.
 


Svar

 
Det är inte bara om dig, believe meeee
 
 


Min intressanta fakta blev lite längre än vanligt

Men jag skrev om honom för några år sedan, helt random också. Vet inte varför. Jag kände mig väl kreativ, och bara läste om honom och skrev lite om hans liv. Så jag snodde den där från mig själv och kortade ned lite. Den var mycket längre, tro det eller ej!
 
Men jag tyckte att det kanske kunde vara lite intressant för de som inte vet något om honom. Vissa har ju bara hört hans namn, och vissa kopplar bara hans namn med kedjor eller saker man bryter sig ut från. Så... Där har ni lite.
 


Intressant fakta: Harry HoudiniFödd den 24 Mars år 1874 och dog den 31 Oktober år 1926, känd sedan han var 24 år gammal (1898) och fortfarande en av de mest kända magikerna genom tiderna.

Hans egentliga namn var Erich Weiss och föddes som den sjunde sonen till en judisk rabbin i Budapest, Ungern. Han började sin karriär som trollkarl år 1891 men fick sitt genombrott år 1898 när han bröt sig loss ur kedjor, handklovar och tvångströjor. Han ville inte göra alla typiska trollkarlskonster och konkurrera med andra trollkarlar, så istället övergick han mer och mer till utbrytarkonsten, det han blev mest känd för.
Anledningen till världsberömmelsen han fick till skillnad från samtida utbytarkungar var att han hade en viss känsla för marknadsföring. Han brukade ta av sig sina kläder och bli fastkedjad vilket var en av anledningarna till hans Europaturné. Det närmaste han kom till Sverige var Köpenhamn där han den 16 Juli 1913 hade en succépremiär på Cirkus Beketow. Det blev endast en föreställning där för dagen efter fick han ett telegram där det stog att hans mor hade avlidit. Efter det bröt han kontraktet med cirkusen och reste tillbaks till New York den 20 Juli och lämnade all rekvista bakom sig.


Harry Houdini var nog en av de mest engagerade människorna som var fast bestämda på att avslöja falska medum, som kontaktar de "döda" åt betalande troende kunder. Han stod inte ut med att de lurade kunder med döda familjemedlemmar och vänner som de ville ta kontakt med, så han bestämde sig för att avslöja deras lögner genom att anlita spioner och träffa dessa medium själv. 1922 utlyste tidsskriften Scientific American två priser vardera på 2500 dollar till den som kunde producera ett andefotografi taget under kontrollerade former och den som kunde framkalla en autentisk, synlig, fysisk manifestation. Houdini var en av de fem sakkunniga som ansågs till en domarpanel som skulle överse att evetuella sökande testades på ett riktigt sätt. Ett av de mest kända och omtalade medierna som ansökte till att testas var mediet Margery. Priset höll på att delas ut till henne men Houdini hade inte varit med under förberedelserna och insisterade på att inget skulle bestämmas föränn han var närvarande. När testet ägdes rum och Houdini äntligen fick se vad hon kunde göra så var det inte svårt för honom att också avslöja att hon var en bluff.
Houdini avslöjade många bluffmakande medier under åren, och anledningen till att han gjorde det tros vara för hans mors död, han ville nog hitta någon som kunde kontakta henne på riktigt. Före sin egen död bestämde han ett kodord med sin fru för att se till så framtida medier inte ska övertyga henne om att de har tagit kontakt med honom, och vice versa.

Houdini dog vid 52 års ålder av blindtarmsinfektion. Många tror att det var J.Gordon Whitehead som dödade honom. Han hade sagt att Whitehead skulle slå så hårt han kunde i Houdinis mage, utan att han skulle känna nånting. Men Houdini hade inte hunnit spänna till magen och fick ett par jättehårda slag i magen så hans blindtarm sprack. Flera läkare tror att han hade dött iallafall för infektionen i hans blindtarm hade funnits ett bra tag innan han fick smällarna i magen, men att Whiteheads slag knappast hjälpte.
Efter slagen i magen uppträdde Houdini i ungefär en veckas tid även fast han hade otroligt ont i magen. Under en föreställning kollapsade han, återupplivades, fortsatte med showen och kollapsade igen. Han vägrade att åka till sjukhus men övertalades sedan, blev opererad och fick 8 dagar på sig att leva.

Begravningen hölls i Times Square, New York och han begravdes i Queens bredvid sin mor.
 


Nu har jag varit vaken sedan typ 5 på morgonen

Fan vad trött jag är... Men känner att jag måste vara uppe lite längre.
 
Ska fixa ihop en intressant fakta. Eller typ en biografi. För jag orkar inte skriva en helt ny. Jag är slö.
 


Jag har fått en egen låt

Och den är inte så dålig heller!
 
 


Detta beskriver min tillvaro just nu

 
Inget som kan rås för, men så är det.
 


Nomnom tacos idag

 
Jag var tvungen att lägga upp den där gifen okej...


Breaking Bad

 
Som vanligt har jag glömt bort att kolla på de sista avsnitten. Men jag kanske ska spara... Det är ju sista säsongen EVER.
 
 


Varför måste jag vara så barnslig

Jag hittade en gammal sida med spel på som jag brukade spela, och det finns ett "sushi restaurang" spel.
Man får välja ett namn, och sen ett namn på resturangen.
 
Det är ganska uppenbart vad jag valde för namn:
 
 
Hahahahhaaaaaaaaaa... Och gissa vad min restaurang heter? Poopalainen. Yep. Jag är en vuxen människa.
 
 


Exakt så här gör Alice när man ska borsta henne:

 
Det är så jävla gulligt! Hihiiiiiii!
 
 


Jag kan stirra på den här gifen i evigheter

 


JAG ÄLSKAR NY MUSIK

Snälla säg att ni kommer ihåg dessa nissar:
 
 
Man behöver bara lyssna i tre sekunder så är man tillbaks på 90-talet. Sååååå jääävla niiiice!!
 
Nu har jag suttit och laddat ner (oops, heheeee) en massa av deras låtar. Och lyssnat på repeat på vägen till och från jobbet.
 
 
 
 


"Lance... alot...?"

 
En badass bild på Lancelot. Varför gillar jag honom helt plötsligt för... Så jävla irriterande.
 


Connor Temple

 
 
"Door's solid. We're not getting through there."
 


Simon Amstell

My type is me, but better. Which I think is okay. I just need to find somebody who wants himself but much much worse.
 
 
"Do you remember when food became so processed and unnatural, and certain foods became labeled organic, like it was a kooky luxury to not consume poison?"
 
 


Nu har jag kollat på Sal Mineo bilder igen....

 
Frustration..........................
 


Om ni inte gillar Malcolm In The Middle, har ni fel

 
Ibland relaterar man, ibland skrattar man. Eller ibland - ALLTID.
 


Snabba Cash & Snabba Cash II

 
Snabba Cash  
Johan "JW" Westlund vill inget mer än att passa in bland de rika stekarna på Stureplan, men har dåligt med pengar och lyckas inte riktigt leva upp till deras standard. Så när han får chansen att tjäna över 20 000 kr på ett jobb tar han det, men lyckas gräva sig djupare och djupare ner i den kriminella droghandeln då han blir erbjuden mer och mer pengar.
 
Snabba Cash II  
JW släpps från fängelset efter tre år, och nu har han en plan för att ställa allt till rätta. Men allt ändras när Mrado Slovovic, en av hans kompisar från fängelset rymmer, och berättar var de kan få tag i en massa pengar. JW känner sig skyldig till att hjälpa honom, så nu hamnar han i en massa trubbel igen.
 
 
Den första filmen var mycket bättre än den andra, handlingen var mycket klarare och den hade en klarare röd tråd. Den andra filmen var lite dimmig för mig, det kanske märks om ni läser handlingen jag skrev. Jag hade ingen aning om vad jag skulle skriva för jag upptäckte att "vad fan handlade den om egentligen?". Dom var ute efter pengar, men varför? Det missade jag. Sen hade JW inte lika stor roll i den här andra filmen. Det är parallell handlingar mellan tre människor i båda filmerna - JW, Jorge och Mrado i den första, och Mahmoud i den andra. I den här andra filmen kändes det mer som att Jorge och Mahmoud hade de större rollerna. I alla fall lite mot mitten av filmen. Och lite mot slutet.
 


Jag har alltid drömt om att ha Falcor för mig själv

 
Jag kan inte vara den enda... Det vet jag... Det är omöjligt... Alla älskar Falcor. It's a FACT.
 


Min fina nyckel

 
Vi har bytt lås på dörren, och fick då en varsin ny nyckel. Men den ser typ likadan ut som den förra, så jag pimpade den lite för att se skillnad.
 


Ännu en serie jag verkligen måste börja kolla på

 
Min brorsa säger att den är fett kul, men jag har bara inte pallat sätta igång ett avsnitt och kolla. Jag har så mycket annan skit att glo på, och jag ligger efter som fan!
 


Jag saknar Jenna

 
Fast om hon hade varit kvar nu hade hon väl varit en vampyr. Alla blir vampyrer i den där jävla serien. Förutom Jeremy då. Och på tal om honom, jag fick VÄÄÄÄÄRLDENS onödigaste och största spoiler om honom.... 
 
 


Mina två favoritriddare (förutom Arthur)


 

Vart har alla mina Linkin Park låtar tagit vägen....

Sitter och lyssnar nu. Det tar mig tillbaks till den gamla goda tiden.
 
 
 

 

"Snygg tröja, bra musik!"

Sa en trevlig man idag om min Queen tröja!
 
 
Första gången en främling lagt märke till den och kommenterat. Det gjorde mig glad.
 


Vill någon gå och sätta i nån Queen dvd åt mig?

Jag orkar inte röra på mig.... Jag åt för typ en timme eller två sedan och är fortfarande så jävla mätt...
 
 


Om jag en dag får en son och döper honom till Atreyu...

... tror ni han kommer bli mobbad då?
 
Förmodligen... Men åh!
 


Nu är jag på Queen humör, men måste dra till jobbet

 
Det får vänta tills jag kommer hem. Fuck.
 


Savages

 
Marijuana odlarna Ben och Chon's delade flickvän blir kidnappad av den mexikanska knark kartellen och måste nu med ont om tid försöka få tillbaks henne levande.
 
Ohh long john.... Den enda anledningen till varför jag ville se filmen var för Benicio Del Toro. Men jag hade så svårt för att sitta kvar och kolla på filmen. När jag börjar hålla på med annat betyder det att de misslyckats. För jag var bara inte ett dugg intresserad. Alls. Hon blev kidnappad. Whoop dee dooooo.... Jag bryr mig inte om hon dör eller inte. Jag bryr mig inte om någon av killarna dör eller blir skadade eller får tillbaks henne. Jag brydde mig inte. Och ni kan väl gissa om jag kollade klart eller inte. Jag såg små snuttar, och efter typ en och en halv timme tänkte jag bara "varför är den här fortfarande igång?".
 


Detta är några av människorna jag ser upp till

 


Intressant fakta: Loong Con

Foton av Carsten Peter
 
I Vietnam finns det en så stor grotta att en skyskrapa skulle få plats. Grottan heter Loong Con och upptäcktes år 2010. Den har en egen djungel som bildades efter att taket av grottan rasade och släppte in ljus, och är till och med så stor att det bildas moln där inne.
 

 

Ughhhh.... Barnvakt....

Men jag har varit produktiv idag i alla fall. Köpte bröd, ägg och liknande, nya Twilight filmen, ny foundation och två nagellack. Sen har jag typ bakat hela dagen. Gjorde sånna där mumsiga marshmallow muffins, så gjorde jag banoffe paj.
 
 
Har inte smakat än men den är säkert god.
Nu ska jag bara klara av denna kväll med de två vildarna jag passar.
 


Life Of Pi
En indisk pojke med smeknamnet Pi finner sig mitt ute i havet med en farlig tiger efter att han och hans familj åkt ut till sjöss på ett japanskt fartyg med djuren från deras zoo. Fartyget sjönk med alla ombord förutom Pi och ett par djur han tappert försöker rädda. Men nu kämpar han och tigern Richard Parker för sina liv mitt ute i Stilla Havet.
 
Jag förstår verkligen alla priser och nomineringar den här filmen fått. Den var jättefin och jättebra gjord. Den var sorglig och spännande också. Och hade sina små komiska ögonblick. Men det är en film man bara ser en gång. Ibland när jag dömer en film tänker jag "skulle jag kunna tänka mig att se den igen?" Inte den här. Men den var bra. En varning bara: djurvänliga folk ska tänka noga om dom verkligen vill se den. Jag önskar att jag hade fått den varningen.
 

Älsklingar <3

 


Sabrina kommer alltid vara kul

 
Jag såg henne som en förebild när jag var mindre.
Det förklarar faktiskt ganska mycket....
 


Får jag lägga upp en bild på Merlin idag?

Den är bara så jäääääävla SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT
 
 
Vill ni inte bara DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
 
 


RSS 2.0