Today was a good day

Dagen är snart slut, och förutom min otroliga jävla huvudvärk så godkänner jag min födelsedag.
 
Inte för mycket, det var lagom. En chill dag för mig själv ute i solen med katten, familjen kommer hem och vi käkar middag, jag öppnar mina presenter och kutar till bussen för att möta Moe och göra det hon planerat. Som tur var så hade hon inte planerat något stort, bara ännu mer chill med LEO och DESSIIII som kom! Fast jag träffade Leo på bussen men visste inte att hon skulle komma! Och Dessi var bara världens chock! Fett glad blev jag. Anyways. Vi hade kul. Eller jag hade i alla fall.
 

Och vi hängde med en 70-årig snubbe vid namn ÅKE. Han var kul.

 
Det gör vi igen.
 


Trött. Huvudvärk. Blah.

Ikväll tvingar Moe ut mig för NÅNTING som hon inte vill säga. Vet inte vart vi ska eller vad vi ska göra. Jag vill bara vara ful och dega här hemma. Jag vill kolla på disneyfilmer. Måste jag ut bland folk? Jag vill inte fylla år.
 
 
Vänta nu ändrade jag mig. Jag vill kolla på Merlin istället.
 


Intressant fakta: Lilith

När man hör Adam och Eva tänker man direkt på de två första människorna på jorden. Men Adam har en historia innan Eva kom till jorden. Han var gift med någon som hette Lilith, som skapades samtidigt från samma jord som Adam. Just av den anledningen bråkade de väldigt mycket då hon hade så mycket stolthet och egen vilja, och ville fly Eden eftersom hon inte ville vara jämlik honom. När hon flydde kom det tre änglar som fångade henne och beordrade henne att gå tillbaks till Adam. Hon vägrade och sa att hon skulle döda barn och nyfödda, men lovade att inte röra de som bar en amulett med de tre änglarnas namn.

Eva skapades sedan av ett av Adams revben efter att Lilith lämnat Eden, så att Eva skulle vara lite underlägsen till Adam i resultat av att de inte skulle bråka lika mycket, och fick ingen fri vilja. Ända sedan dess har Lilith varit ute i världen och hämnats över hur hon blivit behandlad av Adam och änglarna.  

Legenden om Lilith kommer från olika källor långt bak i tiden, och namnet nämns bara en gång i bibeln i en lista av djur som en demon i mörkret. En annan säger att hon är en oemotståndlig demon som förför män och mördar dem, och barnen hon bär åt dem. Anledningen till varför man alltid trodde att Lilith var en demon var för att namnet översätts till "nattens demon". 
Denna legend är nästan lika gammal som bibeln, men blev inte en legend förrän på medeltiden då alla olika berättelser började bindas ihop och fann gemensamma trådar. Hon är mest känd i den judiska mytologin och nämns alltid som en spädbarnsmördare.
 
 
 (Tack till kära Beata Holmring som hittade detta åt mig <3)
 


Dagens händelse med pappa

Vi är på väg hem och stannar i en korsning utan trafikljus.
 
Pappa: VARFÖR STÅR DU STILL FÖR DET ÄR DU SOM SKA KÖRA. Kör för fan!
*efter en liten stund börjar vi köra*
Pappa: Varför kör vi rakt fram för?
 
 
Hahahahahaaaaaaaaaa ååååååååååååååh pappa.... Vi skulle svängt till vänster...
 
Aja.
 


Jag råkade gå till systemet

Och köpte två likörer. Dom var så goda att jag druckit mig lite smått tipsy på dom....
 


Alltså inte mycket, men bara så man känner sig trött och seg. När det känns så jävla bra att ta ett djupt andetag.
När man blivit lite gosig.


 

Imorrn fyller jag år

 
Jag vill inte.
 


Jag tror inte ni vill veta hur många gånger jag kollat på End Of Watch under dagarna som datan var på verkstaden

 
Fast om jag ska vara ärlig så tappade jag räkningen. Det var kanske 3-5 gånger. En dag på jobbet var det så lugnt att jag satte igång den.
 


Queen Queen Queen Queen

Då var det dags!!
 
 


Mitt gamla rum!

 
I miss it... Men det var så mörkt och det kändes så litet... Nu är det LJUST och STORT, det känns renare och det känns mer som att man får plats. Men fan, jag älskade mitt rum. Jag hade spenderat så jävla mycket tid på att sätta upp dom där. Nu har jag bara i taket. Och på garderoben. Och min dörr. För jag orkade inte ta bort.
 


Tom Hardy är på msn's hemsida

 
Old news för fannnnnn
 


Nu när datan äntligen är tillbaks måste jag göra annat

Kanske inte så viktiga saker, men i alla fall.
 
Jag lovade mamma att vi skulle glo på Blair Witch.
 
 


Hahh skojj

Det sista inlägget jag fick lägga upp var om att jag längtade tills Hunter kom in i Queer As Folk. Well guess what, jag har hunnit kolla på så mycket Queer As Folk att han precis kommit in nu när datan är tillbaks. Cool beans!
 
 


IT'S BAAAAACK OH MY GODDDDDD!!!MIN ÄLSKADE ÄLSKADE DATOR!!!!


Datan har fortfarande inte kommit

Vilken jävla tid det ska ta då!!!


Intressant fakta: Night witches


"Night witches" var ryska kvinnor som bombade tyska linjer under andra världskriget. Deras plan var väldigt gamla och högljudda, och motorerna kunde hacka eller sluta fungera vilket gjorde att dessa kvinnor klättrade ut på vingen för att starta upp den igen. Och eftersom planen var så bullriga att tyskarna lätt hörde dem komma, flög de upp till en viss höjd, stängde av motorn, åkte ner mot tyska positioner, släppa sina bomber, och startade snabbt upp motorn igen för att flyga iväg.
Deras ledare flög över 200 uppdrag och fångades aldrig.Jahupp då blir det inte så mycket uppdaterat här på ett tag.

Om jag inte går till mammas data men det orkar jag aldrig.

Datan är på reparation och jag vet inte när den kommer hem igen.

Men på fredag är det en intressant fakta som kommer läggas upp automatiskt iallafall! Så... Aja.


Fan vad jag längtar tills Hunter kommer in i QAF!

 
Jag absolut älskar relationen mellan honom, Ben och Michael!!!!
 
Man kan ju skippa en hel säsong och börja kolla när han kommer in, men det finns en massa annat emellan som jag vill kolla på.... Finns det ingen här som kollar på Queer As Folk????
 
I'm so lonelyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
 


Vilken tur jag har!!!

Varför ska det ALLTID bli problem med datan?????
 
Nu har en av fläktarna slutat funka och datan brinner upp på 5 minuter! Imorrn efter jobbet blir det doktorn för datan då. Skoj. Nu måste jag sitta framför min tv för att ha något att göra. Och det finns inget på tv. Det enda jag kände att jag kanske skulle kunna kolla på var Top Gear men så var det AMERIKANSKA Top Gear!!!!!
 
Och Hannah Montana har varit igång under hela dagen, men inte NU när jag faktiskt vill/måste kolla på tv!
 
 


Mother's Day

 
Tre kriminella bröder åker hem för att gömma sig efter att en bankrån gått snett. Men de har inte varit hemma på ett tag och märker väldigt snabbt att det inte är deras hus längre, och att det är en liten fest nere i källaren. De tar gästerna till gisslan och tvingar en av dom att hjälpa deras bror som blivit skjuten. Men de kan inte hålla koll på alla helt själva, så de ringer sin mamma för att få hjälp.
 
Jag vet inte hur jag hittade den här filmen eller varför jag kollade på den, men gjort är gjort. Inte den bästa skräck/thrillern men gick att kolla på. Ganska intensiv lite här och där, men också ganska seg. Eftersom det är en remake kan jag inte säga att den var originell, men den hade väl något annorlunda att komma med. Den kändes ändå ganska typisk, men också lite hemsk när det gällde vissa delar. Det var inte helt bortkastad tid, men det beror nog också på humöret man är på när man kollar. Jag var på det här humöret när jag kollade så det kanske var därför den funkade?
 


Killar som rakar armhålorna

 
 


Sååå jag har skaffat nya glasögon

Och jag tycker de påminner lite om James Dean's.
 
 
Fast hans är rundare. Men jag kan ju få drömma lite.
 


Nu vill jag bara sitta och kolla på Hannah Montana

Jag har aldrig sett sista säsongen. Kanske är dags?
 
 
AAAA JAG KOLLAR PÅ HANNAH MONTANA VAD VILL NI
 
Fett kul är det!!
 


Jag vill bli som Debbie när jag blir gammal

 
Och jag vill ha en son som Michael.
 


Jag har hittat en bok om Sal Mineo som jag vill haaaaaa

 
Den har typ allt som min andra bok har, men vill ändå ha den. Me wantssssss it!!!
 
 


Gangster Squad

 
Maffiakungen Mickey Cohen styr Los Angeles på 40-talet, men när 40-talet börjar ta sitt slut börjar hans karriär göra samma sak. LAPD polisen John O'Mara har bestämt sig för att samla ihop ett gäng som ska stoppa Mickey för gott, och allt går som planerat tills Mickey listat ut vem det är som saboterar för honom.
 
Trailern såg mycket sämre ut, men själva filmen var bra. En actionthriller med gangsters på sena 40-talet. Hattar, kostymer, gevär. Den hade ganska mycket gevärskjutning men det kändes ändå ganska lagom. Den var inte så komplicerad heller: det var bara ett gäng som planerade hur de skulle förstöra för den där maffia bossen, sen får man se när dom gör det. Det var väl ingen film jag skulle orka kolla på igen inom den närmsta framtiden, men den var bra för att se en gång. Inom ett år kanske jag har sett den igen. Josh Brolin är ju med!
 


Hahaha jag suger

Förut (för ett långt tag sedan) skrev jag att om man tar bort två bokstäver från Merlin så får man Elin. Men om man byter en enda bokstav får man fan hela mitt efternamn också. Något som är mer uppenbart än mitt förnamn.
 
Varför tänkte inte jag på det?
 
 


Grave Encounters 2

 
 
En ung filmälskare ger sig ut med sina kompisar för att dokumentera händelserna bakom filmen Grave Encounters för att se om den är riktig eller falsk.
 
Man kanske ser på bilden att filmen sög, men jag gav den en chans när jag hört att den var bättre än den första. Jag kommer inte ihåg så mycket av den första, men jag vet att den var bättre än den här. Dåliga skådespelare, långtråkig, när det väl hände nåt var det inte alls läskigt, och "spökena" var så dåligt gjorda, som i första filmen. Jag kollade inte klart utan bara skippade igenom tills slutet och det verkar som att det skulle vara någon sorts twist men jag orkade inte bry mig. Boringggggggg.
 


Intressant fakta: Allen Lee Davis

 

Den 8 juli år 1999 fick Allen Lee Davis dö i den elektriska stolen, en händelse som var så våldsam att den skickade en chockvåg runtom i världen.

Davis hade dömts för mordet av Nancy Weiler som var gravid när hon mördades. Hon hade blivit slagen i ansiktet och huvudet med en pistol ungefär 25 gånger tills hon nästan inte kunde kännas igen. Han dömdes samtidigt för mordet av Nancys 5-åriga och 9-åriga döttrar som båda blev skjutna.
Anledningen till varför folk blev så chockade av hans avrättning var på grund av bilderna som hade tagits och spridits där han hade ett bränt huvud, ben, skrev och näsblod när han fortfarande satt i stolen.

 

 

Bilderna av hans avrättning finns på google men jag fick ont i huvudet av att se dom så ni får googla om ni är nyfikna.

 Imorrn ska jag upp tidigt

Men jag vill glo på End Of Watch nu. Jag hinner inte kolla på någon film. Men vill se den.
 
 
Jag kanske kan glo på halva. Fast jag vet att jag kommer kolla klart om jag sätter igång den.
 


Elin, sluta trycka ner dig själv!

Jag borde tatuera in det på min panna eller nåt. Undra hur många gånger om dagen jag säger "fan vad du suger" till mig själv. "Fan vad dum jag är. Vad ful jag är. Vad värdelös jag är. Vad tjock jag är."
 
Jag skulle kunna gå in mycket djupare på hela ämnet, men tänker inte göra det.
 
Elin, du är inte ful. Du är inte fet. Du vet att du är smartare än du tror. Bara för att du har ett dåligt minne och suger på matte betyder inte att du är dum. Det finns smalare tjejer än du, ja, men det kommer alltid finnas någon smalare och snyggare och smartare än dig. That's life.
 
Ursäkta mitt lilla pep-talk till mig själv, men jag kommer behöva det varje gång jag ser det.
 
 


Jag känner mig fulare och fetare än någonsin

Men jag är sugen på kakor.
 
 
I hate myself
 


Supernatural!!!!!!!!!!

HUR FAN KUNDE DOM SLUTA SÅ DÄR
 
OH MY GOD
 
Alla änglar föll från himlen och dom tänkte "aa men här kan vi sluta då" NEEEJ!!!!!!
 
 
Och Sam dåååå?????????? Han håller på att dö och dom tänker "ja, perfekt, THAT'S A CUT!".
 
 
 
Nu ska man vänta tills NÄSTA SÄSONG.
 


Wrong Turn

Varför älskar jag den filmen så mycket? Av nån skum anledning känner jag att det är en av de mest ultimata sommarfilmerna. Jag blir glad när jag ser den.
 
 


Nu ska ni få skratta lite åt min hjärna

Jag tänkte dela med mig av en dröm jag hade för några nätter sedan, som jag fortfarande tänker på för den var så skum.
 
Okej, så jag skulle nånstans, typ skolan tror jag att det var, även om jag slutade för tre år sedan. Och jag hade bråttom för jag var redan sen, och istället för att borsta tänderna kände jag att jag var tvungen att göra en svart fransk manikyr på tänderna. What? Och inte med nagellack, nej, med en svart kajal penna. Yupppp....
 
Så här kände jag att mina tänder skulle se ut innan jag kunde gå någonstans:
 
Varför är jag ens förvånad... Jag drömmer alltid sånt där skumt skit... I don't get it...
 
Men där har ni det. Förhoppningsvis är jag inte den enda som har dessa otroligt underliga drömmar.
Fast det är bättre än att drömma om att jag mördat nån i alla fall.
 


Robert Gant

 
Visste ni att Robert Gant, som spelar en homosexuell karaktär i Queer As Folk faktiskt är gay i verkligheten? De flesta är väldigt förvånade över det då han ser väldigt "straight" ut och är musklig och biffig. Jag var själv förvånad när jag fick reda på det. Homosexuella män kommer i alla storlekar och former. Yup yup.
 


Mina älskade serier


It's a filthy addiction.
 
Sen kan jag tillägga att de som inte fick plats i bilden är säsong 1 och 2 av Baywatch, en hel jävla box med Will & Grace som innehåller alla 8 säsonger. Sen har jag säsong 1 och 2 av Game Of Thrones också. Fan det känns som att jag har fler... Men antar att det var allt... Näääää det kan det inte vara.... Äh.
Jag ska uppdatera Merlin när jag har tillräckligt med pengar, och köpa säsong 1,2 och 3 igen i de där fina boxarna som är längst till höger. Ahhhh yes.....
 


Castiel är jag. Jag är Castiel.

 


Mitt ben har somnat! Nu kan jag äntligen använda den här gifen:

 


Broadchurch

Jag har kollat på ett avsnitt sen har jag glömt att fortsätta. Men orkar inte nu. Nu är det dags för annat.
 
Men Doktorn och Rory!!!!
 
 

 

Django Unchained kommer ut om en vecka! Whoop!

 

 
 

Freddie Mercury är död

Jag vet, no shit Sherlock, men idag på vägen hem lyssnade jag på Queen (oj det säger du inte) och fick ett sånt där ögonblick där jag tänkte "Han är död. Shit. Han finns inte längre". Det gjorde mig ledsen.
 
 


Merlin känslor.

Gwaine känslor.
 
 
Känslor.


Sorrrryyyy

Igår jobbade jag, fotade Malin och drog på bio med Moe så....... Jag hann inte lägga upp nåt...
 
 
 


Fyfaaaaaaaaaan vad gott det var med Marabooooouuuu!!!!!

 


Evil Dead

 
4 kompisar ska bo i en stuga ute i skogen för att stödja deras heroinberoende kompis som bestämt sig för att sluta. Men de känner en konstig lukt, och finner en gammal källare med upphängda djur och en bok. I boken finner en av killarna en dold text som han läser upp - ett väldigt stort misstag. Han har nu väckt en demon som lever på själar och gillar att besätta levande människors kroppar för att få tag på dom.
 
Liars. Den här filmen var inte bra. Den var INTE läskig, om något var den lite äcklig, men inte alls bra. Det enda pluset var att skådespelarna var bra. Eller kanske inte Oscar-material men jag har sett mycket värre. Sen har jag sett sämre filmer också men det här är definitivt ingen film jag skulle se igen, och jag skulle inte rekommendera den till nån annan. Om ni inte gillar töntiga låg-budget skräckisar. Töntigaste slutet också, jag ville gråta.
Men han som spelade huvudrollen var het i alla fall, så lite hade man att kolla på.
 


Detta är jag idag

 
Så mycket kläder men inget är rätt
 


Darren Hayes är så fin

Eller var. Eller är. Men när han var ung alltså. Wooooooohhh.
 
 


Nu skiter jag i att jag ska jobba imorrn

Jag hade planer. Nu är det dags för alkohol. Som jag hade planerat.
 
 


Nu kan jag äntligen kolla på Queer As Folk i vardagsrummet igen

Jag kan inte göra det när familjen är hemma. För all porr. Men jag gillar att sitta där för det är öppet, stor tv och surroundsound. Så på morgonen käkar jag frukost och kollar på mina bebisar.
 
Snart kommer Ted's meth beroende.
 
 
Älskling! Det är så jobbigt att kolla på!
 


Det har blivit mycket End Of Watch snack här

Men den är så bra! Så jag ska kolla nu ännu en gång!
 
 
Deras bromance är så söt!!! Älskar dom!
 


Faaaan jag ska jobba imorrn!

Trodde jag skulle få vara hemma så jag hade en massa planerat, men så säger chefen "då ses vi imorrn då!".
 
 


Idag friade nån snubbe till mig

 


Weird!!!

Nya Supernatural, jag glömde kolla vad avsnittet hette men hoppas det heter Weird!!! bara för det där i början. Fan, jag tyckte synd om Cas, han vill att Dean ska förlåta honom.
 
 
Men fan vad kul det var när han handlade. När han tog toapapper. Hans blick hahaha
 
 
Det var det.
 


Om ni är osäkra på om ni vill se End Of Watch, kolla på det här klippet

 
Ni kommer garanterat veta om ni vill se den eller inte.
 
Men ni borde se den.
 

 
 

Min jävla hjärna

Idag drog jag iväg till uppsala, men det är såklart att jag på heeeeela vägen dit, heeela tiden jag var där och heeeeela vägen hem tänkte på om jag faktiskt drog ur min plattång. Fan vad jag hatar min hjärna. För det är bara jag som skulle vara tillräckligt snurrig och stressad för att glömma det. Så jag brukar vanligt vis säga till mig själv när jag har dragit ur den för att komma ihåg, men jag gjorde inte det idag. Så jag tänkte "huset kommer brinna ner. Katten kommer brinna." Så jag har inte kunnat njuta nånting. Jag hade ont i huvudet, var spänd och stressad.
 
Sen stannade vi förbi mormor och morfar också. Och med min huvudvärk och stressade hjärna ville jag bara därifrån på en gång, men det kortaste man kan stanna hos mormor och morfar är typ 2 timmar. Alltså I love them, men idag ville jag bara hem hem hem. Dom ville visa deras nya hus så jag var tvungen att komma med.
 

Fint var det i alla fall.


 

Nu fick jag åtminstonde pappa att kolla på End Of Watch

Mamma ville inte kolla för hon tyckte den var för hemsk och våldsam (haaaaahhhh hon har sett värre)
 
Så hon missade ögonblick som dessa:
 
 
"Sometimes I don't know when you're kidding. I need to know when youre kidding."
"I'm not kidding."
 
 
Guld.
 


Pitch Perfect kommer ut om en månad!

 


Frank Grillo ska vara med i nya Captain America

Och han ska spela THE BAD GUY.
 
 
Chris Evans och Frank Grillo i samma film?
 
I need a moment....
 


Intressant fakta: Tjernobyl katastrofen


Den 26 April år 1986 exploderade ett kärnkraftverk i Tjernobyl, Ukraina. Händelsen är den värsta kärnkraftsolyckan i historien där 190 ton radioaktivt material släpptes ut i atmosfären vilket förstörde flera miljoners liv och marker. De som blev utsatta för materialet och överlevde, blev väldigt missbildade och fick sjukdomar. Missbildningar har ökat med 250% samtidigt som cancer har ökat med nästan 2400% och självmord har ökat med nästan 1000% i de förorenade områdena. Ungefär 9 miljoner människor, inklusive 4 miljoner barn, blev utsatta av olyckan. Specialister säger att 1 miljoner människor kommer få cancer som direkt resultat all strålning. I Vitryssland som ligger granne med Ukraina, har nästan 400 000 människor tvingats lämna sina hem på grund av all förorening och radioaktivitet som fortfarande finns kvar. Ungefär 2000 städer och byar har övergivits av samma anledning och förblir obebodda.

 


Fan vilken jobbig sits jag sitter i nu

And I don't know what to dooooo.... Eller jag vet vad jag ska göra. Men när? Och hur?
 
Varför.... Varför.....
 
 
Nej men seriöst det här måste vara den jobbigaste situationen jag någonsit upplevt, och jag kan inte berätta.
 
Det involverar ett asshole i alla fall. Det är allt ni behöver veta.
 


Kära kära sol

Jag och Moe drog till Väsby Centrum och bara satte oss ute i solen. Najs, men VARMT.Vi hade trevligt och snackade med nån 50/60-årig snubbe vid namn Tojvor (vet inte hur det stavas) och snackade lite halvt med två snubbar från Manchester. Eller en var DEFINITIVT därifrån, den andra sa Egypten men det lät som att han snackade brittiska i alla fall så bara antog.


 

Så förbannad att jag svettas jusst nu...

Stay cool stay cooool......
 


End Of Watch

 
 
 
Patrullerande poliserna Brian Taylor och Mike Zavala hittar en bil full med pengar och vapen som tillhör en mexikansk kartell och som specialiserar sig i människohandel. De två poliserna hittar mer och mer som tillhör samma kartell och fängslar fler och fler som är inblandade. Under tiden sätter samma kartell ett pris på deras huvud.
 
Vad glad jag är att jag köpte den här filmen nu. Jag förväntade mig inte att den skulle vara så bra! Trodde det bara skulle vara ett par poliser med ett par kameror och att man fick följa med dom när de jobbade. Men det var MYCKET mer än så.
Jag gillade att man fick lära känna karaktärerna och att man lärde sig att älska dem. Man fick se hur de är som personer och hur de är med varandra och andra människor. Hur de är på jobbet och hur de jobbar, vad de jobbar med osv. Den var lagom lugn och hade lagom med action, men var aldrig tråkig. Inte om man gillade karaktärerna. Jag tyckte om när det bara var en enkel scen med dom i bilen, för det var två bästa kompisar som satt och bara pratade. Det gjorde att man lärde känna dem ännu mer. Vilket jag gillade. Och jag blev överraskad över hur mycket action det faktiskt var. Det var mycket på gång vilket jag inte förväntade mig. Filmen hade allt: drama, komedi, spänning och action. Skitbra.
Det enda "negativa" var att det skulle ju vara Brian som filmade allt, och hade satt en kamera på Mike's jacka, men det var uppenbarligen fler kameror än så. Jag trodde att ALLT man fick se var det han filmade. Men det var ingen stor grej. Det var bara nåt jag tänkte på.
 


Fan vad trött jag är

Igår gick jag på längsta och varmaste promenaden med Malin efter jobbet.
Inatt sov jag typ 3-4 timmar.
Jag har jobbat hela dagen.
Efter jobbet gick jag, Malin och Moe och satte oss i parken utanför mitt jobb, så vi gick lite och jag tvingades på en stor gung-grejja där jag fick klättra lite och hålla i mig för att inte dö.
Sen drog vi upp till Maxi.
Sen skulle vi alla hem åt olika håll så Moe lämnade av mig vid en busshållsplats.
Jag sitter på bussen och hittar hennes plånbok i min väska.
Jag hoppar av vid ica för att möta henne igen.
Sen går jag in till ica för att vänta på nästa buss.
 
Oh my sweeeet baby jeeesus....... Mina ben.... Min kropp.... Mitt huvud.......
 

Och jag ringde mamma när jag var på ica för att se om vi behövde nåt när jag ändå var där. Hon säger gräddfil. Jag köper gräddfil. När jag kommer hem ser jag att vi behöver både mjölk och bröd. Awesome.
 
Men jag är ledig imorrn i alla fall.
 


I spy with my little eye....

... Avenged Sevenfold i It's Always Sunny In Philadelphia!!!
 
 


Varför måste folk känna igen mig???

Fan vilken jobbig dag! Jag träffade typ 2 människor jag känner/kände förut en gång i tiden. Sen får man ett meddelande från någon som såg mig för nån dag sen. Som jag aldrig faktiskt pratat med. Ever. Och som jag inte riktigt kan placera nånstans. Men antar att det är från skolan.
 
 
Visst så kan man inte undvika det på jobbet. Om dom sett mig och sett att jag sett dom, då är det för sent. Då måste man säga heeeeeeejjjjjjjjj hur måååååååååår duuuuuuuu hur ääääääääär deeeeeeeeet vad gööööööööööööör duuuuuuuuuu. Men om någon ser mig ute. Säg inte hej. Det är inte jag som är otrevlig, jag hatar bara att säga hej till folk. Inget personligt. Som vanligt. Ingen ska ta något personligt. Det är jag med mina problem.
 


John Barrowman är med i Arrow!!!!

Hade nyss tvn igång och hörde en bekant röst så kollar jag upp och ser den här jäveln!!!
 
 
WHAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!
 
 
 


Game Of Thrones

Är jag den enda som inte alls hänger med? Jag vet vad typ 3 människor heter. Jag har ingen aning om vad dom håller på med eller varför. Det är krig. Men mellan vilka? Jag är helt borta. Fast kollar i alla fall.
 
Mina favoriter är Jon Snow och hon rödtotten
 
 
Och Arya, vet inte varför men gillar hennes story och att hon inte är rädd för stora läskiga män som sliter andra män i stycken, hon står upp för sig själv och de hon bryr sig om. Okej så jag vet varför jag gillar henne.
 
 
Och såklart Khaleesi för hon är fucking badass
 
 


Jag vill heta Queen i efternamn

Fett najs. Ett av mina favoritband är Queen och jag heter Queen i efternamn. Hur awesome skulle inte det vara?
 


Svar

 
Men det är eran familjetid! Jag vill inte vara den som bara hänger på, hatar det! Gå ni, jag hittar på nåt. Annars väntar jag på dvdn eller kollar online.
 


Svar

Inget personligt men jag kan inte åka tåg med folk! Min ångest och panik är på den nivån nu... Om du inte vill mötas där typ haha
 


De ser så olika ut men har så lika namn

Anthony Hopkins och Anthony Perkins
 
 
Morgan Freeman och Martin Freeman
 
 
 
Med en förvirrad hjärna som min är det inte lätt att få till deras namn.
 


Jag vill se nya Iron Man och Star Trek men har ingen att gå med

Som vanligt får jag vänta tills dom kommer ut på dvd.
 
 
Eller så kan jag tvinga med nån när jag fyller år.
 


Dean, varför lyssnar du inte på dig själv?

 
Fast då hade det inte blivit någon serie.
 


Hugo Stiglitz

 


Ibland blir jag så lackkkk

Och jag säger aldrig så men nu säger jag så.
 
Om jag säger något till någon, då åker det in genom ena örat och ut genom det andra. Men om någon annan säger samma sak då är den människan så smart och det är så sant och oj oj ojjjjj.
 
 
Why am I even wasting my fucking breath.
 

 

Svar

 
Haha inga boobs när du ändå håller på då? Äh, jag nöjer mig med kossen!
 


Kan någon komma och sätta i någon av mina Queen dvder?

Du får ett glas rosé.....
 
Jag orkar inte röra på mig....
 
Men är på Queen humör....
 
 


Ni vet hur inatt var "Draculas natt"

(typ, det stog nåt i boken som jag lagt upp lite längre ner)
 
JAG DRÖMDE OM DRACULA!!!!!!!
 
Fast det var en blandning av Bela Lugosi's Dracula och Nosferatu
 
 
Han stog utanför fönstret och glodde på mig. När jag såg honom vinkade han och jag vinkade tillbaks.
 
Yeah, jag borde skitit på mig men konstigt nog var jag inte rädd.
 
 


Vissa människor är så jävla töntiga

De gillar inte den här bilden jag gjort av Breaking Benjamins logga:
 
 
För att den är TJEJIG med BLOMMOR och är inte ROCK eller BREAKING BENJAMIN.
 
 
Fuck off. Så det är vintage blommor. Jag älskar Breaking Benjamin så jag får göra vad fan jag vill med deras jävla logga. Jag gör den rosa och glittrig med regnbågar om jag vill. Jag sätter dit boobs och en jävla koss om jag vill, jag tror inte dom bryr sig så vad fan ska ni bry er för. Det är blommor. Bara blommor.
 


Nu har jag några intressant fakta på gång

Och jag har bestämt mig att lägga upp varje fredag, så ni får vänta tills dess! Jag har till tre fredagar, så jag har tre veckor på mig att skriva ihop lite fler.
 
 


Lawless


På tidiga 30-talet fanns det fyra bröder som jobbade med att sälja hembränt - något som inte uppskattades av polisen. Men när affärerna börjar gå bra vill en massa andra ha en del av pengarna, och det är lite de inte skulle göra för att få som dom vill.
 
Många har sagt så mycket bra saker om den här filmen, så jag kände att jag måste se den. Den levde inte riktigt upp till sitt rykte, men den var fortfarande bra. Lite smått seg men underhållande. Dessutom är den baserad på en verklig händelse också så man kan ju inte riktigt säga att den var tråkig. Väldigt bra skådespelare, fint filmad och man hölls kvar till slutet också. Den är helt klart sevärd.
 


Egentligen skulle jag och mamma kollat på Psycho ikväll

Men vi kollade på Jackass 3D istället. Snacka om att gå med motsatsen.
 
 


May 4thAll evil things comes out tonight. #Dracula


 

Kollade ni på Nalle Puh när ni var små?

Är det NÅN som kommer ihåg det här klippet?
 
 
 
 
Asså det där är en KLASSIKER i min familj, vi brukar sjunga på den ibland. Ända sen jag var lite har vi sjungit på den. Och jag har inte sett den sen jag var säkert 8 eller 9 men kommer fortfarande ihåg texten. Mamma brukar sjunga "En nasseskjorta, riktigt torr" men jag säger alltid "GICK TILL TORGET, sen säger han att en stannade kvar, vad fan ska han säga att skjortan är riktigt torr för".
 
Faaaaaaaaaaaan vad jag vill kolla på Nalle Puh nu......
 


Jag drömde om Freddie Mercury i natt

Så jag kollade automatiskt på dokumentären i morse.
 
 

 
 

MMMMMERLIIIIIN JAG VILL KOLLA PÅ MERLIN!!!

 
I LOVE YYYYYYYYY!!!
 
Fan tänk om man kunde göra sådär.
 


Oj oj jag hittade några gamla bilder

 
Röd/rosa luggen.
 
Så kunde man också se ut.
 


Intressant fakta: Tyska American PsychoMario Z var 27 år gammal när han år 2009 lockade hem en hemlös man till sitt hus, som han sedan mördade med en yxa. Han styckade kroppen och tog bort huden från ryggen. Han lade in armarna och benen i frysen, och begravde resten. Två dagar senare ringde han polisen och sa "God dag, jag har mördat en man!".
I pressen blev han känd som den tyska American Psycho. När han dödade den hemlösa mannen var han 27 år gammal, lika gammal som Patrick Bateman från novellen och filmen American Psycho. Mario Z gillade också att ha på sig fina kostymer, han var intelligent och stilig, vilket man tycker liknar huvudrollen från filmen.Aha då var det dags igen för nu börjar jag bli förbannad

Jag kommer inte in på 1channel.ch så har ni några andra bra förslag på sidor man kan kolla på serier?
 
 


Panic Button

 
4 människor har vunnit en resa till New York, och på resan dit får de lära känna varandra - mer än de skulle vilja, då de tvingas svara på ett antal frågor om sig själva. De tar inte leken på fullt allvar förrän de får höra om konsekvenserna.
 
Det står att det är en skräckfilm men det var en THRILLER. En skräckfilm blir man rädd av, den här blev man inte rädd av. Den var mer intensiv och spännande. Man ville se vad som hände. Filmen var ganska lugn och lite smått seg men jag ville ändå se hur den slutade för det kändes som att det var något mer. Jag ville se anledningen till allt. Men slutet var ganska svagt tyckte jag. Man blev också lite frustrerad av att dom var på samma lilla plats genom hela filmen. Den var okej att kolla på men jag tyckte att något saknades, den var lite svag. Och sen själva titeln? Panic button? I slutet nämnde han nån jävla panic button men det fanns ingen panic button? Eller missade jag något?
 


Det är viktigt att folk som precis hittat den här bloggen vet att-

- när jag har hittat nåt nytt som jag gillar eller bara kommer tillbaks till nåt jag älskar så ska ni veta att DET ÄR SNART ÖVER, mina perioder varar inte så länge. Och jag FÖRSÖKER verkligen att inte spamma bloggen.
 
Ett par perioder som var jobbiga men som inte är så intensiva längre:
 
James Dean
Sal Mineo
Anthony Perkins
Merlin
Supernatural
Queen
Glee
 
Det var dom jobbiga i alla fall, kanske hade några fler jobbiga men kan inte komma på just nu. Anyways. Ibland kan det bli lite mycket av samma grej men det är för att jag har min period. Ibland kommer jag tillbaks till Merlin bara för att den serien har krossat mitt hjärta och alla känslor kommer tillbaks. Och man ser Sal Mineo här lite då och då. Som nu till exempel. Min header. Man märker när jag har en period.
 
 


VARFÖR KAN JAG INTE KOLLA PÅ MINA SERIER

Det går inte att komma in på sidan.
 
 
Fuck.


“There’s no sense in nonsense, especially when the heat’s hot.”

Nu köpte jag ÄNTLIGEN Safety Not Guaranteed. Har väntat sen i onsdags. Oj, igår. Okej så jag har inte väntat så länge då. Eller jo. En vecka typ. Men den kom ut igår.
Jag gick in i butiken och var 1000000000000% säker på att dom skulle ha den, men jag fick leta som en galning och var sen tvungen att fråga, och hon visste inte ens var hon hade ställt den! Hon sa att dom precis fått in den (yeah no shit Sherlock) så vi båda letade i nån minut och hon fick fråga sin kollega. Asså. En sån här jävla bra film ska inte vara så svår att hitta. Dom hade bara 6 stycken också. Bättre än mitt jobb i alla fall, vi fick bara in TVÅ.
 
 
Synd att den inte fått mer uppmärksamhet här i Sverige.
 


Fresh Prince!

Det ska jag nog knarka idag.
 
 


Alltså ursäkta, men kolla in min nya design!!

Yeah, jag gör inget proffsigt, men fuck that. Sal Mineo. Det var allt.
 
 


Varför måste Sal Mineo vara så jävla opopulär?

Jag kan inte hitta några jävla citat!!!
 
Nu måste jag skumma igenom hans biografi för att hitta själv.
 


Hitchcock

Jag har tänkt se Hitchcock ett tag nu bara för att... Aaa.. Alfred Hitchcock.
Men nu blev jag nyfiken och kollade vem som spelade Anthony Perkins och såg att det var den här snubben:
 
 
 
Han var säkert jätteduktig, fan vet jag, men NEJ. NEEEEEEEJ. Nej. nej.... Nu vill jag inte se den längre.
 


Nu är jag på Anthony Perkins humör

Jag tror jag kanske ska glo på Psycho...
 
Han är så jävla snygg i den här filmen! Hans leende är helt fucking magiskt! Och hans axlar är inte ens mänskliga!
 
 
Ugghhhhhhh!!!!!
 


Nu ligger jag på säsong 2 av Queer As Folk

Har börjat kolla om.. Så klart... Nu var det avsnittet när Michael klär ut sig till Godiva och kysser sin chef.
 
 
Så fucking awesome! You go Mikey!!!
 


Svar 2.0

 
Oj oj nej det har den inte, vet inte hur man gör sånt... Eller OM man kan göra det...
 
Du får helt enkelt komma hit lite då och då!
 
 


Jag förstår inte vad det är för fel på min data

Varje gång jag ska installera mitt redigeringsprogram stannar den ALLTID här:
 
 
Skiten stannar upp och jag måste ta upp aktivitetshandlaren för att stänga ner.
 
 


Varför sa jag att jag kunde jobba idag? Vad tänkte jag med???

 


RSS 2.0