Intressant fakta: Profeter/Nostradamus

Genom tiderna har man hört om profeter som vet vad som händer i framtiden. Men är det på riktigt eller har de bara sagt något som sedan råkade hända? Är det på riktigt? Det får man helt enkelt bestämma själv.

Man har hört om många kända profeter. Ett exempel är Nostradamus (Michel de Nostredame) som levde i Frankrike på 1500-talet. Han publicerade många profetior under sin tid, och vissa av dem kollar man fortfarande på idag. När han publicerade en kalender år 1550 bytte han namn till Nostradamus, och fortsatte publicera nya år efter år med samma namn. Han publicerade en bok full med hundratals olika profetior, ett av hans mest kända verk som heter Les Propheties. Han sades ha sammanställt dom med astrologi, men verkar ha skrivit om andra profetior, mest från Bibeln och en bok som heter Mirabilis Liber. Men detta har inte stoppat honom från att ha blivit en av de mest kända profeterna i historien, och har sagts veta om händelser som den stora branden i London år 1666, och den 11 september attacken år 2001. Men han kom aldrig med något datum till händelserna, vilket gör det lätt för hans profetior att verka rätt.

Det finns två olika sorters profeter: någon som kan se in i framtiden och varna för olika katastrofer och liknande, sedan finns det de som sägs kan kommunicera med änglar och får meddelanden från gud eller andra änglar. En profet kan se små händelser och stora händelser, det finns ingen gräns eller något specifikt som gör dem till en profet förutom hela grejen att veta vad som kommer, vare sig det är jordens undergång eller ett kommande bröllop.
Nnnnnnnnnope

Då var min dag officiellt förstörd.
 
Alla kan dra åt helvete.
 
Jag tar en paus från bloggen nu, jag ska hålla mig borta från facebook också. Alla gör mig så jävla arg, förbannad, besviken, ledsen, oviktig, värdelös osv osv osv.
 
 
 
I'll be back when I'm back.
 
 


The day of The Doctoooor

 


Who

Jag vet inte vad mina känslor håller på med.
Jag kollade nyss på Doctor Who specialen, och jag har aldrig kollat på "Classic Who" med de tidigare doktorerna, jag har bara kollat på 10 och 11, men i slutet alltså. Det kändes så jävla mäktigt när alla stog där.
 
 


RIP

 


Den här dagen kan ju bara dra åt helvete

Jag mådde så jävla dåligt men vi hade planerat en "familjedag" och drog till IKEA för att köpa lite skit åt min brorsa som precis flyttat, sen skulle vi dra till ett centrum som inte låg långt ifrån för jag skulle till Indiska och lämna tillbaks en grej, och gå runt och kolla. Det var anledningen till att jag följde med: centrumet. Det är väl inte så svårt att gissa vad som hände. Vi gick runt i IKEA hur länge som helst och plockade på oss en massa skit åt brorsan, sen drog vi till Mio och köpte lite mer. Sen när vi kommer till centrumet vill inte brorsan hänga med in utan sitter kvar i bilen, och då säger ju så klart mamma "aa men vi springer bara in lite snabbt då så kan Elin lämna den där". ........... ....................... .......................................... Men vi kommer in, går in på Åhlens och FORTSÄTTER KOLLA PÅ EN MASSA SKIT ÅT BRORSAN. Jag bara RUTTNADE och sa JAG GÅR TILL INDISKA och drog därifrån, jag blev så förbannad att jag ÅNGADE medan jag gick. Liksom WOW vilken familjedag det blev, för vi alla fick ju göra allt vi ville göra YES! Den enda anledningen jag följde med var för att gå runt i centrumet och fortsätta med att leta julklappar men NEJ den här "familjedagen" handlade ju bara om min jävla brorsa. Jag kunde stannat hemma och må dåligt istället för att gå runt med min trevliga familj och leta efter skit till min brorsa hela jävla dagen. Det kanske inte låter som en jättebra anledning till att bli förbannad men JÄVLAR. Allt handlarom min brorsa, när jag säger att jag vill göra något så lyssnar dom inte alls. Jag är bara luft alltså. Onödig luft som tar upp plats. Assholes.
När man känner sig så ignorerad som jag känner mig så får man tillslut nog. Nu är jag så jävla arg.
Jag slösade hela min dag på den här skiten. Min söndag. Min jävla söndag. 
 
 


Hanna


Efter att ha vuxit upp i det vilda med sin pappa som är en agent på rymmen, måste de båda nu gå separata vägar för att sedan mötas upp i Berlin. Men resan för båda blir inte alls lätt när de båda blir jagade av andra agenter.


Den var inte alls som jag trodde att den skulle vara, men samtidigt var den exakt så som jag trodde den skulle vara. Superbra skådespelare, men lite konstig handling. Den var väldigt oklar genom det mesta av filmen av den anledning att man skulle få all information i slutet. Varför var agenterna ute efter de här två? Det sitter man och undrar genom hela filmen, jag trodde jag hade missat nåt men nej. Man får veta mot slutet. Och det irriterade mig lite för man fick veta lite svagt varför de var på rymmen men då trodde jag att det var det enda man skulle få, att man redan fått anledningen. Äh, det var lite irriterande bara. Hela filmen får man se Hanna när hon lyckas ligga ett steg före dessa människor. Det är hela filmen. Hon springer. Men det som var lite kul och intressant och lite gulligt var att hon hängde på en familj på semester och blev lite halvt kompis med dottern. Det gillade jag. Man fick nästan aldrig se vad pappan gjorde. Han simmade. Sen hade han ett slagsmål med snubbar som var ute efter honom. Resten var om Hanna. Men sen var det också slutet, vad hände med den där familjen? *SPOILER* - dom blev ju tillfångatagna av dessa agenter och hon rödtotten, men man fick inte se om de släpptes eller om de dog eller vad som nu skulle ha hänt. Vart tog de vägen? Och vad hände med Hanna sen? *END OF SPOILER*
 
 

Svar

 

Vem fan har gett dom rätten att styra och ställa, vem fan har sagt att homosexualitet ska vara olagligt? Varför får man inte gifta sig med den man älskar? För att det står så i bibeln? Bibeln skrevs av människan, inte av Gud. Och som någon smart människa sa, att det finns bevis på att homosexuella finns, men inte att Gud finns, ändå blir man arg över att homosexuella lever som dom gör för att det gör "Gud" arg. Ni vet inte om Gud finns men ändå tar ni någon som förmodligen inte existerar över människor som väldigt mycket existerar och som inte gjort något dumt eller fel. Dom bara älskar någon av samma kön. Det är kärlek och attraktion, inget annat. Vad är det som är så fel med det? Jag kommer aldrig förstå.
Alla har sina åsikter, men fan... håll dom för dig själv istället för att ta ut det på oskyldiga människor. Sluta hitta på dumma lagar som inte gör ett skit än att få folk mördade och våldtagna. Tänk om homosexuella skulle göra heterosexualitet olagligt, bara för att dom tycker det är fel att kvinnor och män är tillsammans. Vad skulle dom tänka och tycka då? Idioter.
 

 

Sjukt

 
Min älskade Stephen Fry gjorde en dokumentär om homosexuella och homofober. Den där snubben alltså, han säger att det är fel att vara gay, och att det är okej att kvinnor och barn blir våldtagna, för det är på "rätt sätt".
En två timmar-dokumentär uppdelad i två delar. Finns på youtube. Check it out.
 

 

Charlie Kelly

 

 

Jag la mig ner i sängen och kände och hörde ett högt KNAK

Min Marabou gick sönder!
 
 


Bull. Shit.

Nu visas Doctor Who specialen runt hela världen. Och vissa länder och städer har turen att se specialen i 3D på bio. Jag kollade upp om det fanns i Stockholm kanske? För jag bor ju en timme från våran kära huvudstad.
 
 
NEIN! Vad fan är det för jävla skitstad den visas i? I don't know, men den är alldeles för långt bort. Jag tänker FAAAAN inte åka dit för att kolla på Doctor Who. Varför visas det inte i STOCKHOLM för? Jag fattar inte.
 
Men det är klart att den visas i Göteborg och nära Malmö.

OCH ÖVERALLT I NORGE. Jävla Norge. Fuck you.
Visst så är det NÄRA Stockholm, men det ser ut att vara nästan ytterligare en timme från mig.
 
 


Freedom WritersEn lärare som börjar ett nytt jobb på en ny skola i ett jobbigt kvarter lyckas ändra sin bråkiga klass till att bli vänner och vilja lära sig. Hon inspirerar klassen till att studera och vilja lämna sina gäng och faktiskt ta studenten. De ändrar hennes liv så som hon ändrar alla deras liv till det positiva, och de lär sig att även en väldigt liten lampa kan ge ljus i ett stort mörkt rum.
 
En inspirerande och hjärtvärmande drama som visar hur vissa ungdomar har och hade det i de tuffare delarna av USA, både i skolan och privat. Man får följa läraren och några av studenterna och se hur de har det och vad de har att säga om världen och livet, hur mycket hopp de har och hur de ser verkligheten.
Själv gillar jag inte Hilary Swank särskilt mycket, och även om hon gjorde ett bra jobb så har jag fortfarande något emot henne, jag kan inte rå för det. Men hon var riktigt duktig i den här filmen, och de andra som spelade tonåringarna var lika duktiga. Om ni är på lite gråt-humör skulle jag rekommendera den. Eller jag rekommenderar den i alla fall.Jag får nog vänta tills imorrn för att få uppleva detta

 


TODAY IS THE DAY

 

 

Fan vad jag vill ha en sån här

 
Så jäääeeevla snyggt
 

 

Jag älskar den här intervjun!Det bästa är vid typ 21.45 när Nikki Minaj snackar om slang och skit, så jävla kul!
 

 

Hallelujah

 


KOLLA IN GOOGLE IDAG

 
 
 


Intressant fakta: AmazonernaIngen vet om amazonerna faktiskt existerade eller om det är en myt, men det finns små bevis på att dessa kvinnor från antikens tid kanske faktiskt fanns.

På en tid då kvinnor bara sågs som mödrar, systrar och döttrar fanns det berättelser och historier om kvinnliga krigare som slogs lika bra, om inte bättre, som män.
Ordet Amazons tror man kommer från det grekiska ordet 'a-mazos' som översätts till "utan bröst". Hippokrates sa att de skar av sitt högra bröst när de var små flickor för att sedan få ett brons-instrument tillsatt som sedan växte med dom och gjorde att de blev starkare i den högra armen och axeln.
Dessa kvinnor hade fulla arméer av bara kvinnor, och sades hata män så mycket att deras land var fritt från män, förutom deras slavar. Men hur fick de barn om de bodde i ett land utan män? Jo då, de trängde sig på sina grannar, och enligt vissa myter var det en speciell stam som hette Gargarean. En gång om året gick kvinnorna dit och kidnappade män från stammen för att sedan ha sex med dem och förhoppningsvis bli gravida. Ingen vet om männen tvingades ha sex med dom eller om de frivilligt gjorde det. Barnen som föddes uppfostrades till amazoner, men dödades eller lämnades tillbaks till Gargarerna om de var pojkar. Vissa män som amazonera hållit som fångar under krig försökte de också få barn med, men bara om de antingen var stiliga eller exceptionella.
Amazonerna sades leva i en del av Turkiet som hette Pontus, men det är bara en gissning.

Amazonfloden i Sydamerika döptes efter amazonerna av den spanska upptäcktsresaren Francisco de Orellana år 1542 när han sa att han såg några amazon kvinnor vid floden, men de flesta tror att han såg en stam av långhåriga män och blev förvirrad.

 

 


Bästa syskonen på tv


 
 
 
 


Hank och Saul <3


Dom borde fått fler scener tillsammans
Jag kan inte fatta att Breaking Bad är SLUT. Slutet var SKIT.

 

Hehhh haha åhhh HOOOHHH

 

 

Leka med MoeSom vanligt! Vi letade lite julklappar, köpte med oss mat hem och kollade på American Horror Story.


Intressant!

Spännande!


 

Min tröja kom idag!

 


Tröjan som Mac har:


Tyckte den var kul... När jag beställde den ångrade jag det, men nu är jag glad att jag köpte den! Yay!Dean med barn

 
 

 

Klassisk Adam Sandler

 

 

Random hotness

 
David Tennant
 

 

ÄNTLIGEN

 
Jag hittade rätt mail. Kolla skiten man måste gå igenom. Ska det vara så svårt??
När jag var i min mail och kollade såg jag att jag mailade till tre personer angående schemat också.
 
Skit universitet.
 
Stress innan, under och efter kursen.
 


Will & Grace har bäst bloopers

02.37 är typiskt mig hahaha lite halvsnurrig
 


Brian, du är ett barn

 
Jag ska kolla om på Queer As Folk igen.
Man går igenom hela skiten så snabbt!
 

 

Säg nån kul 90-tal/tidig 2000-tals komedi

Nu börjar man komma på kul filmer man såg för fett länge sedan och jag vill bara ha MEEEER!
Jag kollade nyss på den här:
 
 
Den är ju så jävla töntig och rolig. Dom där modellerna alltså... När dom gömmer sig i hans dusch medan han är på toa hahaha åååååååååh guuuuud! Jag tror jag måste köpa den. Men den roligaste modellen är inte ens med på bilden!
 
 
Jag kan inte komma på någon kul film att kolla på... Kom med förslag FÖR FAN!
 

 
 

Om ni trodde att jag var arg på Stockholms Universitet innan ska ni SE MIG NU

JAAAAAAAAAAAAAAAG BLIR SÅ OTROLIGT JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA GALEN PÅ DET HÄR JÄVLA SKIT UNIVERSITETET liksom hur jävla svårt är det att ha sin jävla skit klart och tydligt på sin jävla skit hemsida liksom jag kan fan inte hitta ett skit!!!!!! SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!
Först innan jag ens startat kursen sitter jag och letar i VECKOR och mailar och skit för att hitta mitt jävla schema och datumet man börjar, nu när jag vill hoppa av den här skiten KAN JAG INTE ENS HITTA HUR MAN HOPPAR AV for fucks sake!!! JAG VILL INTE PLUGGA PÅ ERAT SKITUNIVERSITET LÄNGRE kan ni bara ge mig rätt fucking mailadress så jag kan skicka min jääääääääääääääävla information så jag slipper er!
 
 


Mina favoritkaraktärer i Sunny In Philadelphia
Alltså när Mac gör karate... Och när Charlie sniffar grejer... Eller när han ska skriva nåt...
 


Simon Amstell och Stephen Fry i samma rum går inte att beskriva

 
Varför finns det inte mer än ett avsnitt av Never Mind The Buzzcocks för?!?!
Kan inte Simon få vara med i nåt avsnitt av QI?
 
 


Jag kommer alltid tycka att det här är så jävla gulligt

 
 

 

Snart! SNART!

 


Hahahaha Charlie!

 


MINDFUCK

Dessa två är systrar!!!!!

 
Liksom nu ser man att dom är lika, och dom har ju SAMMA EFTERNAMN for fucks sake, men jag fattade aldrig det.


Idag har jag och Moe busat

Först ville vi vara nyttiga och köpa morötter, gurka och dipp, men så tänkte vi "vad gott med chips och dipp" så vi köpte chips och pepsi också. Oj vad duktiga vi är.
 
Schmexyyyy
 
 


Titta vem jag hittade i Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren!

 
Leonard!
 
Sånt händer när man kollar på filmer några år senare, man känner igen folk! Så skumt!
 


Vill ni veta vilka filmer jag kollat på de senaste två/tre dagarna?

The Fall
Pitch Perfect
Into The Blue
I Know What You Did Last Summer
I STILL Know What You Did Last Summer
Roadkill
Forrest Gump
She's All That
Jeepers Creepers
 
Det kan ha varit någon till men kommer inte ihåg till 100%
 
 
Jag såg en på bio också... Som jag redan skrivit om...
 
Yup. Jag har inte gjort mycket denna helg. Eller idag.
 


Jag fick mitt Brian Kinney armband idag!

 


 
Yay!

 

Vad fan vill jag ha i julklapp?

Eftersom att jag ALLTID är ute efter serier och filmer skriver jag en önskelista åt mina föräldrar bara för att det funkar så bra att passa på med allt jag vill ha, så behöver ingen bli besviken. Men min lista brukar svämma över av grejer jag vill ha, nu när jag försökte börja på min lista kunde jag bara komma på 6 saker:
 
Säsong 7 av Doctor Who
Säsong 7 av Malcolm In The Middle
Freaks And Geeks
She's All That
Crossroads
The Call
 
 
Vad fan är det där för lista? Jag kan bara inte komma på nånting jag vill ha! Jag har redan köpt allt. Det enda jag VERKLIGEN vill ha på den listan är Doctor Who och Malcolm. Dom andra grejerna skrev jag bara för.... Liksom jag vill ha dom men det är inte hela världen om jag inte får dom.


Jag kanske skulle väntat med att köpa säsong 8 av Supernatural... Det kunde jag sparat lite på...
 
 


Hallå kolla

 
Det var allt
 

 

Dilemma

Jag sitter och kollar upp hur man hoppar av en kurs på Stockholms Universitet, för jag känner att den här kursen gör mig så stressad, arg, irriterad, panikslagen, deprimerad och bara negativa saker, men tänker också samtidigt att folk kommer bli besvikna och kommer tänka att jag är dum som hoppar av eller att det är onödigt, och att jag kanske blir besviken på mig själv och att jag kommer ångra det och blahhhhhhhh blahhhh blahhhhh.... Ska jag hoppa av eller inte? Jag vill verkligen hoppa av. Men nu när jag väl kommit in på kursen.... Men kursen får mig att må så otroligt dåligt... Men när kursen är klar? Vad kommer jag få ut av den? Jag behöver inte den här kursen för att bli filmkritiker. Det är bara att googla hur man skriver en recension, och läsa en massa andras recensioner så kan man fan skriva nån proffsig recension. Orka att man måste läsa en massa kulturskit och whatever. Det är bara film. Ge den ett betyg så är det klart. Det finns inget rätt eller fel betyg. Smaken är som baken.
Vi hade en liten föreläsning av en snubbe från Dagens Nyheter som jobbar/jobbade som filmkritiker och han gick ingen jävla kurs, han sa att han hade tur och att det var slumpen.
 
Okej that's it. Jag behöver inte ens göra en lista av "pros or cons", allt pekar mot att jag ska hoppa av.
Jag tror faktiskt att det kommer få mig att må bra.
 


FUCKING HELL

Vaaaaaaaaaaaaaaart fan har alla mina pengar tagit vägen?!
Nyss hade jag typ 20 000 på mitt konto, nu är det typ bara 16 000!!!!!
Okej nu när jag kollar på det är det rätt mycket, MEN SAMTIDIGT ÄR JAG FAN PANK OH MY GOD jag har sparat som en jävla jävel och hade kommit upp i 22 000 och tänker "awesome nu kan jag göra grejer" och jag hade planerat att dra utomlands och grejer, HAH det har jag fan inte råd med nu. Jävla julklappar alltså. Jag har bara mamma, mormor och morfar kvar. Dom får inget. Jag håller i mina pengar nu.
 
Inga fler beställningar online!
 
Vad deppig jag blev nu. Mina pengar.... Mitt liv... Nu har jag inget att se fram emot. Jag vill bara ha pengar i julklapp.
 
 


Den här videon är så jävla rolig

 
 


Oh shit!

Kolla in vad som hände idag!
 


Jag bestämde mig för att vara snäll och städa hela huset idag, och tömde våran fruktskål som hade en massa halväckliga äpplen som ingen kommer äta upp, så jag kastade ut dom på våran baksida, och efter bara typ en timme var det ett rådjur där ute och smaskade på dom! Katten var fascinerad.

 

Ska jag fixa en ny kategori där jag bara lägger upp alla mina arga inlägg?

Det finns nog jäääääääääääääÄÄÄääÄÄääÄääääÄÄÄääääääääÄäääääääävligt många.
 
 


Nu börjar plugget göra mig riktigt förbannad

Vi måste se en film för att skriva en recension om den och sedan lägga upp för att läraren ska se, och skriva ut och lämna in och skit så vi sedan kan sitta i grupper och diskutera recensionerna. Men den här jävla filmen går bara på tre biografer i Stockholm. Okej, jag bor i Märsta som ligger en timme från Stockholm. Jag jobbar. Jag gör annat skit. Den här recensionen ska vara inne på fredag när vi har lektion igen. Jag har ingen jävla aning om när jag ska hinna se den här jävla skitfilmen. Vem fan väljer en jävla film som knappt går att hitta på biografer. Visst så går den också i Filmhuset där vi har våra lektioner, men det är fortfarande i Stockholm, så det är som att den går på fyra biografer då. Alla är lika långt bort. Det tar ungefär lika lång tid att komma till alla biograferna. Och om jag inte ser den här filmen och skriver en recension om den kommer jag inte få godkänt. Liksom, det är det här som hela kursen går ut på. Och det gör mig förbannad. Kunde inte våran lärare valt en film som är LÄTT att få tag på. Någon som finns på dvd, som man kan se online eller köpa eller hyra eller nåt. Nej, hon tror att alla bor i Stockholm och har supernära till dessa biografer.
 
 
Isåfall skulle det vara om jag ser den på torsdag men då har jag bara den dagen på mig att skriva recensionen, ladda upp, och skriva ut. Ehhhhhhhhhhhhhh............................ Känner ni min frustration?
 
Sen är det en bok också som vi skulle ha fått tag på men... Jag hade ingen aning om det. Jag vet inte vart jag ska hitta den. Liksom, tack för att du sa det. Inte.
 
Jag hoppar fan av den här jävla skiten. Jag var arg innan kursen började. I don't need this shit.
 


You're Next

 

På föräldrarnas bröllopsdag träffas alla syskon igen hemma hos föräldrarna för att fira, men får fler gäster än förväntat när de blir attackerade och trakasserade av några män med masker som vill döda dem alla en efter en.Jag fattade inte om det var en skräck eller en skräck-komedi. Nej alltså, allvarligt, det var lite humor men jag fattade inte om den skulle vara en allvarlig skräckfilm med lite humor eller om det faktiskt var en skräck-komedi. Jag kunde inte ta den på allvar i alla fall, den var så töntig och typisk och skådespelarna var lite halvdåliga och den kändes så överdriven och säg till när jag ska sluta. Jag satt och suckade genom hela filmen. Ibland lägger jag upp en "rekommenderas" bild på filmer jag tycker alla borde se, jag borde göra en likadan fast "varning: se ej". And don't even get me started about the music. Musiken i filmen skulle var sån där spännande intensiv musik, men den blev lite pinsam.... Och fick mig att skratta lite då och då, det kom ett par ögonblick då jag tänkte "jaha, nu kommer musiken igen." Och twisten i slutet såg jag from a mile away. Fråga Moe, hon är mitt vittne.
Hur gulligt är inte det här?

 
Den översta är från Jareds bröllop, och den understa är från Supernatural.
Jag älskar att DOM ÄR BÄSTA KOMPISAR OCH KRAMAS OCH GREJER dom är så söta!
 


Aj aj aj mina fötter!!

Tidigare idag var jag och Bea i stan för att leta lite julklappar.... Vi gick runt överallt.
 
Sen nu har jag, mamma och pappa hjälpt min brorsa att flytta in i sin sprillans nya lägenhet, samtidigt som ALLA ANDRA människor som flyttade in samtidigt. Kaos. Jag tror vi drog halv fem och började, och vi kom precis hem. Eller kanske en halvtimme sen, så 5 timmar av att mixa och fixa. Mina fötter gör så otroligt jävla ont nu.
 


Haha vi hann inte fixa bordet innan vi käkade så det blev improvisation.Intressant fakta: Kristall-pyramid på botten av Bermuda Triangeln

År 2012 studerade amerikanska och franska forskare Bermuda Triangeln, och hittade denna pyramid 2000 meter under vattenytan. Den är ungefär 300 meter hög och 200 meter bred, vilket gör den större än Giza-pyramiderna. Den är gjord av något glasliknande/kristall-liknande material, som är helt slätt och verkar lite genomskinligt. Forskarna upptäckte två hål på toppen av pyramiden som rör vatten igenom i en väldigt snabb takt, vilket orsakar väldigt stora vågor och dimma på ytan. Många tror att detta är orsaken till att båtar ofta sjunker där och flygplan crashar. Forskarna säger att denna pyramid kan vara från tiden innan bibeln säger att Noah's ark hände.

 

 

 

SalSal Mineo, en riktig flickfavorit och ett av de största namnen i Hollywood på 50-talet har nu blivit äldre och får inte jobb lika lätt som när han var tonåring. Med pengaproblem och ont om jobb är han nu med i en pjäs som snart har premiär och som troligtvis kommer få honom tillbaks på radarn. Men efter en av de sista repetitionerna när han kommer hem och parkerar bilen på sin garageuppfart får han sig en riktig överraskning när en okänd man hotar honom med en kniv och knivhugger honom i bröstet, vilket blir Sal's olyckliga slut.


Äntligen hittade jag en länk till den här filmen! Jag har väntat så länge!
Men guuuuuuud så seg den var. Jag har egentligen inte så mycket positivt att säga om filmen, förutom att Val Lauren var duktig. Och jag gillade att man fick se lite av RIKTIGA Sal i början och slutet. Men om man vet hur James Franco är, så vet man vad man kan förvänta sig av den här filmen. En film är ett konstverk, och alla konstnärer är olika och gör olika konstverk. Det här var James Franco's konstverk, men det är inte min typ av konst om man säger så. Alla kameror och vinklar och zoomningar kändes jobbiga, det var som att någon satt och experimenterade med kameran hela tiden. Det var FÖR in zoomat mycket av tiden, och dom filmade väldigt mycket bakifrån. Som t.ex när han står och snackar med sitt hembiträde så filmar dom honom bakifrån, men även när hon pratar är kameran fokuserad på honom och gör henne suddig. Liksom, klipp lite, variera lite, filma den som pratar. Det var så jobbigt. Och i de flesta filmer så känns det som att man är MED I FILMEN, jag vet inte hur man ska beskriva den känslan, men i den här filmen så... bjöds man inte riktigt in, man fick ingenting, det var som att se ett gäng stå och prata, och man hör vad de snackar om men du är inte med i diskussionen och har egentligen ingen aning om vad de snackar om. Och om man inte är med i diskussionen och inte förstår vad de pratar om så orkar man inte stå där och lyssna klart på hela deras konversation, man vill gå och göra nåt annat och starta en egen konversation med folk som vill prata med DIG. Så kändes den här filmen, jag ville nästan gå och göra något annat. Den var så seg och tyst och tråkig. Allt Sal gjorde och allt som hände den där sista dagen kunde gjorts på ett annat sätt, ett underhållande sätt, ett finare och mer intressant sätt. Man fångades inte. Och när han pratade i telefon med Courtney och Jill så fick man inte veta vilka de var ALLS man fick bara höra deras namn. Tänk den som ser filmen och har ingen aning om vem Sal var, då har dom definitivt ingen aning om vilka Courtney och Jill är. Trailern var mycket mer lovande och gav mig hopp, men ändå blev jag inte besviken. Jag förväntade mig inte att den skulle vara bra, men vill se i alla fall för SAL MINEO! Lite hopp fanns väl, och lite besviken blev jag men fick ändå allt jag förväntade mig.

 


 


Oh...

 

Bloodkink
 

 

HAAAAAAHAAAAAAAAA jag hittade länken till filmen om Sal MineoooooOOooOOOO!

 
Den kommer säkert suga, men STAY TUNED!
 


Det ska alltid vara nån jävel som äter min mat

Eftersom jag kan vara jävligt petig med min mat, så köper jag back-up mat till när min familj ska äta skit. Och idag blir det falukorv. Jag absolut HATAR falukorv, så jag tänkte ta fram min pizza från frysen. Vart är min pizza? Inte i frysen i alla fall. Så jag går och säger till pappa "nån har käkat upp min pizza". Nu är han på väg till ica. Jag tycker LITE synd om honom, men bara lite. Jag vet inte vem det var som åt den, men nån får åka och köpa ny för jag äter inte falukorv och JAG tänker inte åka och köpa ny när det inte var jag som åt den.
 
 


Fan vad jag lyssnat på Good Charlotte idag

Den här låten (en klassiker) har jag lyssnat på kanske 10 gånger idag
 
 
 
Jag kommer ihåg att mitt mål var att kunna sjunga med i ALLT hahaha, det gick ganska bra. Jag tror jag kan sjunga med till typ 85%. Eller kanske 90%. Fan vänta lite! Det är typ två saker jag har svårt för att sjunga med i: "tired of moving every other weekend" och "and I'm tired of eating off of other peoples plates" det blir bara lfdkhglejhgehrjg för mig när jag försöker. Nån som kan räkna ut procenten av det? Äh. Vi säger 90%.
 


Classic Nathan

 
Synd att han drog
 

 

Stackarn, han vet inte vilken sorts människa han ska vara

 

 

Utan sin grace har Cas blivit en tonåring

 
 
Och Dean är den pinsamma föräldern
 

 

Det här är jag 80% av mitt liv

 
Jag tror inte ni förstår hur mycket det där liknar mig. Det där är JAG.
 


Sweet Dee

 

 

Croodarna


Efter att deras grotta har förstörts tvingas familjen Crood, en familj av grottmänniskor, med hjälp av en ensam grottmänniska att resa tvärs över främmande land för att hitta ett nytt hem. De har levt likadant hela sina liv. Deras grotta = säker, mörkret = farligt. På resan hotas deras liv av många olika djur som gärna äter dom till middag, men de får samtidigt se nya fina landskap och andra ofarliga djur och växter, vilket sakta öppnar den envise pappans sinne för nya saker.
 
Först ville jag ge filmen tre stjärnor, men den fick en halv till för jag tyckte filmen var så söt, och det är liksom en hel familj med en väldigt skyddande pappa som gör att för att dom ska ha det bra och överleva i den vilda världen de lever i. Hans familj betyder allt för honom och det var så fint tycker jag. Sen kommer den där unga grottmannen som dottern blir kär i och då ser pappan honom som ett hot, samtidigt som den där snubben visar dem alla dessa nya fina grejer som gör familjen så jäkla imponerade och då blir ju såklart pappan avis. Och han kan få fram eld! Så det var hela den grejen. Plus att man blir lite ledsen och glad mot slutet. Det kan ha kommit en tår eller två. Men jag har pms så man ska väl inte lita på mig.
Den påminde också lite om Resan Till Jordens Medelpunkt för alla dom där konstiga landskapen med konstiga djur och stora blommor och små mus-elefanter och grejer.
Ps. borde inte filmen hetat typ Familjen Crood? För Crood var deras efternamn, varför heter den Croodarna?
 


Debbie och Brian

 
Hon är mamman han aldrig fick.
 
 


Random hotness

 
Santiago Cabrera
 

 

Det jag älskar med bloopers

Är att man behöver inte ens sett filmen/serien för att skratta. Det är kul i alla fall.

 
Och dessa bloopers är så jäkla briljanta att det är säsong 2-7, så det är 40 minuter av BARA bloopers.
 
HEAVEN!
 

 
 
 

Jag rapade nyss och nös samtidigt

 


Soooooooon!

 
 


Idag kom Bea och hälsade på mig på jobbet

Jag glömde ta kort. Men ni kan få se mina fina teckningar jag ritade på kvitton istället.


Den här nedersta är nästan som ett FOTOGRAFI för jag är så bra på att rita, det ser exakt ut sådär! Och ni ser ju att jag ritade mig själv så jävla exakt också! Shit!
 


I just saw the face of God. His name is Brian Kinney

 
 

 

Det enda positiva från idag


Brian Kinney's armband. Om man kollar på serien vet man vad det är för armband och varför fans vill ha det..
Det kommer säkert vara nåt fel med det. Det kommer aldrig komma, eller så är det för litet, eller så ser det inte ut som det gör på bilden de gav, eller NÅNTING.
 

 

Just nu suckar jag bara åt livet

Allt bara går fel hela jävla tiden. Allt jag kan göra är att sucka. Gud så fantastiskt.
 
Jag tänkte göra mig själv lite gladare genom att beställa kul grejer på internet. Så jag gick till ebay... Och kollade på saker... Så hittade jag två saker. Ett armband, som skänker lite av pengarna till Aid For Aids, och en tröja från en serie. När jag skulle betala försökte jag logga in på mammas PayPal, för det är enda betalningssättet. Så funkar inte hennes lösenord. Alls. Så hon var tvungen att byta lösenord. Och så fort jag tryckte på 'betala' ångrade jag mig. Jag vill inte ha tröjan.
 
 
Hela den här veckan alltså..
 


Sånt här gör mig glad


Att de fortfarande håller kontakten. Och den här sista bilden, ser inte det ut som en äkta mor och son? Titta bara hur han kollar på henne! Mitt hjärta brinner! Och hon och Bryan Cranston verkar vara bästa kompisar liksom, jag blir bara så jävla glad av att se bilder på dom alla.
 


Jeepers Creepers

 
"jeepers creepers, where'd you get those peepers? Jeepers creepers, where'd you get those eyes?"
 

 

James Franco

 

 

Kollar ni inte på Ghost Adventures?

 
Det kanske är dags att börja?
 

 

Snacka om att inte vara på data-humör idag

 


Hatterrrrrrrrr

 
 

 

Well, today sucked.

Det har bara hänt tre bra saker idag: Glee, jag fick äntligen komma hem och kissa, och nu sitter jag och kollar på Viva La Bam och käkar pizza. Resten av den här dagen kan dra åt helvete.
Det tog en och en halv timme att komma till skolan, 10 minuter in i lektionen måste vi alla presentera oss och jag sitter och panikar tills det är min tur och jag fuckade upp vad jag sa, jag var i en annan värld men jag tror inte att jag "made any sense". Resten av lektionen babblade läraren bara, jag har absolut ingen aning om vad hon sa. Allt gick in i ena örat och ut genom det andra. Sen tog det TVÅ TIMMAR att komma hem. Det var så jävla mycket folk överallt. Och nu är alla och ser Avenged Sevenfold utan mig. Plus mer smågrejer som sög då men jag orkar inte skriva upp varenda detalj av min dag.
 
 


Varför jag fortfarande INTE hatar Miley Cyrus

 
 
Hon har en hjärna och använder den, hon har bra åsikter om saker, kommer med bra låtar och gör vad fan hon vill och skiter i vad folk tycker. You go, girl.
 

 

Adam som Elliot!

 

 

Jag kan stirra på den här skiten i evigheter

 
Jag stirrar på två personer som stirrar på varandra.
 
Ursäkta mig men jag måste gå och gråta lite nu.
 


Idag är det skola....

Och efter MYCKET GOOGLANDE vet jag nu hur jag ska åka. Förut teståkte jag till skolan med tunnelbana men när jag kollar SL finns det bara inga tunnelbana-alternativ, inte så som jag åkte sist i alla fall så jag har blivit så JÄVLA osäker på hur jag ska komma dit. Men nuuuuuuu jävlar... ska jag åka BUSS. Och jag fattade inte var busstationen var så jag har suttit i typ en kvart på google maps. And I found it. Vi får se hur det här kommer gå.
 
 


Varför borde man se Inglorious Basterds?

 
That's why.
 

 

Intressant fakta: Astronaut spöke

 

Jim Templeton hade tagit en massa bilder på sin unga dotter, men när han fick bilderna framkallade såg han på en bild av sin dotter att det såg ut som en man i full astronaut-utstyrsel stog bakom henne. Men de båda kommer ihåg att det inte var någon där. Till och med Kodak har undersökt och kontrollerat att bilden inte har manipulerats på något sätt.

 

 
 

Random hotness

 
Tyler Hoechlin
 

 

Oooh nya AHS var najs!

 


QI är så jävla bäst och ingen kan förneka det

 

 

Min blivande make

 
Loki.
 

 

Tillbaka Till Framtiden

 

 

Dean borde vara som en hund lite oftare

 
 
 


Man skäms ju LITE

 
Men bara lite.
 


Heldag med Bea

 
 
(eller halvdag)
 
Hjälpte henne fota lite på hennes pappas jobb, sen drog vi på bio och kollade på THOR igen. Och gick runt lite snabbt bland affärerna. Det låter inte som att det tog så lång tid men jag drog hemifrån 9.15 och kom hem för kanske 30 minuter sen.
 

Det var bara vi i salongen! Förutom nån snubbe som satt längst upp, och hade försvunnit sen. Spöke?
 


MIN MINNESLÅDA

JAA JAG HAR EN MINNESLÅDA. Och kolla vad jag hittade där i!
 

Jag tänker aldrig på att jag faktiskt VANN den dvdn, och från Playahead av alla ställen! Random!
 
 
 

Jag saknar mina bebisar

Igår när jag skulle sova och var på väg till mitt sovrum fick jag en sån där känsla/flashback från när dom brukade höra att jag var på väg och dom VISSTE att det var dags för gurka/sallad/äpple eller whatever dom skulle få. Dom fick alltid godsaker på morgonen och på kvällen. Och dom visste det så dom brukade pipa och låta och springa runt i buren. Jag saknar det.
 
 
Mozart & Aiden. Dom var ett team.
 
 


Ni vet när...

...man säger nåt som man inte tänkte skulle vara så roligt, men så skrattar den andra personen som FAN åt vad du precis sa att du får en sån där lite stolt känsla? Det hände idag hahaha. Det var en kund som undrade om vi hade lite äldre filmer, typ klassiker som Oscar Wilde. Så sökte jag på den och såg att "nej, den har vi inte tyvärr" så ville jag säga att vissa filmer är så gamla att vi kan inte ha dom i butiken, och att vissa klassiker får man inte hyra ut, men så här kom det ut från min mun "vissa filmer är så klassiska att vi inte har dom" och min kollega och hon kunden och hennes pojkvän tyckte det var så jävla kul. Liksom, det var inte meningen att låta kul men så kom det ut... Alla var roade. Unexpected mission accomplished.
 
 
 


Fan vad jag skrattade åt senaste Supernatural!

Det var ett "kul" avsnitt där Dean kan höra vad hundar säger för att kunna lösa ett fall, men för att kunna höra vad hundar säger blir han lite av en hund, för de typ delar... tankar... Det var så jävla kul. Fast jag hade nog skrattat hårdare åt när han "skäller" på brevbäraren om jag inte kände igen det från Malcolm In The Middle.
 
 
(uppenbarligen var scenen i Supernatural längre än vad man fick se i trailern, men han säger "you! you! you!" som att han skäller, likadant som Reese säger "what! what! what!" )
 


Så när fan kommer nya Sherlock?

 
Fan vilken tid det ska ta
 

 

FÖRSTÅR NI

JAG TROR INTE NI GÖR DET
 
 
 
FÖRSTÅR NI HUR LÄNGE JAG LÄNGTAT
 
OCH DOM TOG EN PAUS INNAN
 
JAG VILLE SE
 
DOM TOG EN PAUS
 
OCH NU KOMMER DET
 
JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ SE DET
 
AVSNITTET
 
ADAM LAMBERT
 
FÖRSTÅR NI
 


Random hotness

 
Erik Palladino
 

 

Jag vill bara sväva upp bland molnen när jag ser den här bilden

 


Svar

 
Åh vad fint du sa det! Jag håller med, ibland får man såna där moments när han sjunger, och om man känner igen sig också. Som i Bohemian Rhapsody när han sjunger hela den där början och sen kommer "I don't wanna die, but sometimes I wish I'd never been born at all." Liksom BOOOOOM.
 
Vilken fantastisk människa han var.
 
 
 


Ska man se den här idag eller?

 
Den är väl mer än passande?
 
Plus att min älskling Stephen Fry är med? Så? Ja? Yes? Okej.
 


'twas a sign!

Idag på jobbet hade min kollega satt igång 107.5 på datan, och ibland står jag bara inte ut med den musiken... När den där låten "I like to move it move it" kom kände jag att jag var tvungen att byta till NRJ. Men det var fan samma musik där, så jag tänkte "NOPE nu blir det lugna favoriter!" And guess what. På en gång hörde jag Freddie Mercury's röst. I WANT TO BREAK FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Då blev jag glad! Det var som att universum sa åt mig att byta radiokanal! Eller kanske var det Freddie.....
 
 
 


Thor: The Dark World

 
För att rädda världen från ett evigt mörker, och för att rädda Jane från urgamla fiender måste Thor teama upp med sin bror Loki, men kan han lita på att han står på Thor's sida?

En bra fortsättning från första filmen och Avengers, snygga effekter, en massa humor (även om dom kanske ska ta det lite lugnt med det, annars kommer man inte kunna ta filmen på allvar) ett par kul överraskningar med karaktärer och liknande. Jag gillade den här filmen bättre än den första måste jag erkänna. Det kändes som att den bara hade MER av allt: action, humor, handling. Kanske något mer med fienden, men jag tyckte ändå att man fick se lagom av dom. Det hade kanske varit lite kul att få se mer av hans kompisar också, som i första filmen när de kommer ner till jorden och "krigar". Man fick knappt se dom i den här.
 
 


Varför var våran dvd tvungen att pajja...

Mina föräldrar har en dvd i vardagsrummet som också hade en VHS. Alltså två i en. Och jag hade precis börjat kolla igenom gamla disneyfilmer för att se vilka jag ville ha på dvd, för ibland ändrar man åsikt och uppfattning, liksom en film man tyckte var så jävla bra när man var liten kanske man inte skulle gilla nu. Och jag hann aldrig kolla på Aristocats....
 
 
Jag vågar inte köpa den ifall jag inte skulle gilla den. Jag ÄLSKADE den när jag var liten. Men jag ville bara vara säker. Jag skulle kolla på Lady & Lufsen också. Fuckingshitfuckassholebajs.
 
 

 

Jag MÅSTE kolla på The Librarian idag

 
Varje gång jag ser Cityakuten vill jag kolla på The Librarian. Tack Carter!
 

 

Det här ögonblicket

 
HOW DARE YOU PETER!!! Visst kan Dave vara lite irriterande MEN SLÅ INTE MIN BEBIS OH MY GOD han försökte be om FUCKING ursäkt! Oh lord.... Jag har kollat för mycket på Cityakuten nu. Dags. För. En. Paus.
 

 
 
 

En sen liten skräckis

My cousin and I had gone to San Antonio, and we had heard rumors of some haunted railroad tracks. The story was, a school bus full of children had stalled on these tracks with a train coming. The train was going too fast for there to be time to get the children off. So they all died. When we finally found the tracks, we stopped the car, parking it right on the railroad tracks. We were both a little nervous, and scared, and waited for something to happen. Just when we were about to leave, the car started rolling. We were both too freaked out to do any more than grab each other and gasp, eyes wide, mouths open. After what seemed like an eternity, (but was actually less than five minutes tops) the car stopped rolling. We looked around, and we were off the railroad tracks.

Now, that may not seem spooky, but what we saw next scared us enough to jump back in the car and make the six hour trip home THAT NIGHT. Both of us got out of the car and walked around to the back. After the first six hour drive, our car had accumulated quite a bit of dust on it. That’s not scary, no. But what was scary was the little sets of handprints all over the back of the car.

 

 

 

Ditt ansikte

 
Enda anledningen till att jag kollade på, och köpte Parked. Colin Morgan. Fan vilken duktig människa.
 

 

GravityRyan är på sitt första rymduppdrag med två andra astronauter. När det kommer en storm av skrot förstörs hela deras rymdfärja och Ryan faller fritt ut i rymden utan att kunna stanna. När en av de andra astronauterna lyckas komma och hämta henne och de inser att de är de enda som är kvar, åker de sakta mot en annan farkost samtidigt som deras syre sakta sjunker och andra skrotstormar hotar att ta deras liv.


Den levde inte upp till mina förväntningar men var ändå bra och man satt spänd genom det mesta av filmen. Det enda filmen behövde var lite variation, den kändes lite upprepad. Och det var en grej som jag (och Moe) blev jätteirriterade av, något som hade kunnat förhindrats från att hända. Men som vanligt vill jag inte avslöja ett SKIT så det är mycket jag inte kan diskutera. Men den var bra. Se den. Gå. Nu.
 
 


Random hotness

 
Goran Visnjic
 


Åh cityakuten...


Åh Dave....
 


Breaking Bad är så jävla bra

 
Jag rekommenderar alltid den serien till ALLA som lyssnar. Så jävla spännande och GRYM.
 
Visst kan det vara lite svårt för folk som känner igen Bryan Cranston från Malcolm In The Middle, men om JAG kan komma över det så kan fan vem som helst.
 
 


Jag vet inte vad jag ska hitta påSchmex

 

 

Jag och Arthur

 


Nya bilder

 

Man kan bara ta kort på sommaren och hösten fan.
 

 

Musik

 


Random hotness

 
Matt Smith
 

 

Den bästa, finaste, mest underbara gifen i hela universum

 


Return To House On Haunted Hill

Vilken dålig film. Men Andrew-Lee Potts och Erik Palladino i samma film? Yes.
 
 
Jag fattar inte varför Andy var tvungen att göra en amerikansk dialekt. Hans roll hade varit perfekt om han var brittisk. Och han gjorde inte ett sånt jäkla bra jobb med dialekten heller. Eller så kanske det är för att jag VET att han inte är amerikan.
 

 

Det var det, det.Halloween är typ slut. Varför inte avsluta med The Craft?

 

 

Idag hade vi gäster och drog sedan till kyrkogården

 
Det är en sorts tradition vår familj har. Vi käkar, fikar och drar sedan till kyrkogården för att tända ljus på familjemedlemmars gravar. Kallt som satan, men det är superfint med alla ljus.


Moonlight

 

 
 
 

Coven

 

 

Next Time You’ll Know Better

(kommer inte ihåg var jag hittade den här men, google-magic people)


Have you ever walked into a room and found a vampire?

No, not the sexy kind, but a foul creature with bony limbs and ashen skin? The kind that snarls as you enter, like a beast about to pounce? The kind that roots you to the spot with its sunken, hypnotic eyes, rendering you unable to flee as you watch the hideous thing uncoil from the shadows? Has your heart started racing though your legs refuse to? Have you felt time slow as the creature crosses the room in the darkness of a blink?

Have you shuddered with fear when it places one clawed hand atop your head and another under your chin so it can tilt you, exposing your neck? Have you squirmed as its rough, dry tongue slides down your cheek, over your jaw, to your throat, in a slithering search that’s seeking your artery? Have you felt its hot breath release in a hiss against your skin when it probes your pulsethe flow that leads to your brain? Has its tongue rested there, throbbing slightly as if savoring the moment? Have you then experienced a sinking, sucking blackness as you discover that not all vampires feed on bloodsome feed on memories?

Well, have you?

Maybe not. But let me rephrase the question:

Have you ever walked into a room and suddenly forgotten why you came in?

 


 


Trick 'r treat

 

 

Mitt drömhus på halloween

 
Min familj är inte riktigt inne på hela halloween-grejen. Men så här ska mitt hus se ut sen när jag blir äldre.
 

 

Jag ville alltid vara en häxa när jag var liten

 
 


Inspiration

 

 

Det sägs att detta händer när någon går på din framtida gravNär tar halloween slut?OuijaAnd the celebrating continues

 

 

Dracula

 
 
 

 

Halloween-firande med gossarna


Lite Sherlock-cluedo


Och tacos
 
Jag är så dålig på att ta bilder men nånting blev det i alla fall
 

 

Svar

 
Alltid!
 


Intressant fakta: Clinton road


Clinton Road är en lång skogsväg i Passaic County, New Jersey som sägs vara en av de mest övernaturliga platserna i USA. Många konstiga och ovanliga händelser har rapporterats där sedan år 1900.
År 1905 byggdes det ett slott som sägs varit en plats för många sataniska ritualer innan det brann ner. Många besökare har fått plötsliga blåmärken, störande syner och epilepsi anfall under besöket.
Det finns många olika historier om vägen, en är om en pojke som drunknat under en bro, och det sägs att om du kastar ner ett mynt kommer myntet kastas tillbaks av pojkens spöke. Det har också rapporterats om spökbilar som t.ex en pick-up som dyker upp bakom en och kör ibland in i bak av bilen till slutet av vägen då ljusen släcks och han vänder om.
Folk som kör förbi på vägen har ofta känt en obehaglig känsla, rädsla eller illamående, så jobbiga att de måste vända. Andra har sagt att de sett konstigt klädda människor ovanligt tidigt eller sent på dagen som stirrar tillbaks och sedan försvinner, eller sprungit längs vägen som om de försöker jaga iväg en. Man har också sett människor dansa som om de utför en slags ritual, och ovanliga djur.


RSS 2.0