Sista Breaking Bad

Är jag den enda som blev lite besviken?
Det var fett bra, men det kändes ändå lite svagt i slutet. Dog han eller inte? Han borde åkt in i fängelset, han hade nog klarat sig bra där. Förutom cancern.
 
Men det som gjorde mig så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA glad var att man fick se Skinny Pete och Badger!!!!!!! Jag har tänkt skitlänge att "om man inte får se dom i sista avsnittet så KRÄVER jag ett miniavsnitt med bara dom" men man fick se dom! Det var ingen lång scen, men jag accepterar!
 
 
Orka att dom inte hade en aning om vad som hänt hahahaha, två av mina absoluta favoritkaraktärer i serien.
 
 
Rest in Peace Breaking Bad.
 


Rest in peace darling


 

Vill ni gråta?

 


Jag har kollat lite på Glee idag

Och när man ser Cory med hela gänget och dom är så glada och skit... Breaks my heart.
 
 


Tack gode någon att jag köpte Hannibal på dvd

Nu när jag såg en film med Mads Mikkelsen blev jag på Hannibal humör
 
 
Grrrrrrrrrrr
 

 

Saker som gör mig glad

 
Malcolm In The Middle vs Breaking Bad
Det är så gulligt att hon kommit till inspelningen och hälsat på... Det gör mig glad. Att dom fortfarande håller kontakten.
 
 

 

Min kära mamms fyllde år idag

Fast jag tog inga bilder för... Jag vet inte varför. Så jag har egentligen inget kul att lägga upp. Men tänkte i alla fall dela med mig av den informationen. Jag gav henne en tröja, halsband och choklad. DYR choklad. Ingen Marabou. Så gjorde jag en banoffee paj också! Den var hon som bad mig att göra, så why not.
 
 
Det var det. Grattis mamms!
 

 

The Three Musketeers

De tre musketörerna och den unga D'Artagnan som är den senaste musketören, förenas när de måste slåss mot en ung och vacker dubbelagent som vill ta över den franska tronen och skapa krig i Europa.

Filmen var exakt som jag förväntade mig: ett stort och galet äventyr med mycket action, men också väldigt töntig. Jag har aldrig velat se den för den verkade så töntig, och den förvånade mig inte alls. Varför jag bestämde mig för att kolla på den var för att den var på tv för någon dag sedan och jag tänkte "Mads Mikkelsen... yes...." Så nu kollade jag. Den gick att kolla på, visst, men jag tog den inte på fullt allvar. Den hade många stora namn som Milla Jovovich, Orlando Bloom, Logan Lerman, Mads Mikkelsen, Luke Evans, Christoph Waltz, och James Corden som jag blev väldigt förvånad över att se. Och det är klart att han fick den typiska roliga/töntiga rollen. Men man ska inte klaga.
Sammanfattning: mycket action, stora namn, töntig.
 


Jag har så många Doctor Who känslor just nu

 
OCH JAG VILL KOLLA men jag ska kolla på Glee. Jag lämnade Glee bakom mig i början av fjärde säsongen, så jag ska börja kolla igen. Det är dags.
 

 

Det här är en av de skummaste videos jag någonsin sett

 
Jag har sett den förut, men det är fortfarande så skumt att se tionde och elfte doktorn tillsammans. Så hur fan ska jag kunna kolla på 50 års specialen? DET ÄR SÅ SKUMT.
 


And by friend, I mean lover

 
Ursäkta mig medan jag går och gråter lite tyst
 

 

Svar

 
Det var där jag hittade det!
När man sitter fast kan man alltid kolla på lite QI
 
 
 
Chris Pine var med i Cityakuten!

Mitt internet var nere typ hela dagen, så jag glodde på tv, och såg att "yayyyyyyy cityakuten är på TNT!" och halvvägs in ser man en random Chris Pine som spelar ett fyllo! Och jag vet inte om jag missade något, men han var med i högst 10 sekunder. Och det var bara så otroligt jävla random. Men jag ville dela med mig.
 
 
Nej, jag såg ett klipp på youtube, och jag räknade. Han var totalt med i 15 hela sekunder. Chris Pine.
 
 
 


Ajajajajajajaj min tumnagelll

Jag gjorde illa mig idag när jag städade... Jag skulle skrapa bort en fläck från köksbänken men den var så hård att den åkte in under min tumnagel..... Det svider fortfarande! SATAN!
 
 


Roligaste Red Chair EVER

 
Om ni brukar kolla på Graham Norton, jag såg det här på tv precis, fyfaaaaaan vad roligt det var.
 
Det börjar vid 3.50
 
 
 
 


Intressant fakta: Koalans fingeravtryck


Vi människor, samt släktingarna schimpansen och gorillan är de enda djuren som har fingeravtryck. Eller? Det kanske kommer som en chock att koalan faktiskt också har fingeravtryck! Koalan har exakt samma fingeravtryck som människor och schimpanser, och på nära håll är det väldigt svårt att se någon skillnad, om någon skillnad alls. Även experter har väldigt svårt för att se skillnaden.

Med tanke på att vi människor är praktiskt taget kusiner med schimpansen och gorillan tack vare evolutionen, och har någon gemensam förfader långt långt bak i tiden, så har vi alla fingeravtryck. Men under 70 miljoner års evolution har vi aldrig kommit i kontakt med koalan. Hur kan den också ha fingeravtryck? Eftersom den levt isolerad i Australien och under sin evolution aldrig kommit i kontakt med människan eller schimpansen, så kallas detta för "konvergent evolution" som helt enkelt betyder att något utvecklats separat men ändå kommit med en liknande lösning.

 


Äääääntligen!

 
Jag var på stan idag, och nu har jag äntligen fått ihop min fina lilla Merlin samling! Jag spenderade nästan en tusenlapp på sci-fi bokhandeln.... Don't judge.... Men det var de första två säsongerna av Merlin, sen första säsongen av HANNIBAL SOM KOMMIT UT och Den Lilla Sjöjungfrun. Hannibal var fan dyrast. 350 kr. Fuck.
 

 

Oh, joy

 
Om ni inte visste, så var East Of Eden James Dean's första riktiga film. Och jag vill inte se någon remake av den. Även om det är Jennifer Lawrence som är med. Fast det kommer uppenbarligen och förmodligen inte vara en remake av filmen, utan en annan del av boken, så... Jag vet inte.
 
Jag tänker bara på det här:
 
 
Jag har aldrig läst boken så jag vet inte om det kommer vara samma karaktärer, men om det är det....

Hmmmmm...
 
 


Random hotness

Aaron Paul
 


JAG ÄLSKAR MERLIN

 
Jag tänkte att jag säger det, så ni vet, ifall ni inte visste, att jag älskar Merlin.
 
I love Merlin.
 
Merlin. I love it. Him.
 

 

Den här gifen behöver vara på min blogg lite då och då

 


Phil är helt klart min favorit i Modern Family

 
 

 
 

Svar

 
Oh sweet jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesus okej jag ska vara försiktig haha
 


När min mamma vill pussas

 


Fan vilken huvudvärk man har idag då

Jag trodde jag behövde äta middag men nej, jag har fortfarande så jävla ont.
 
What to do.... Kolla på Malcolm tills Honey Boo Boo börjar kanske...
 
 


Två av de snyggaste människorna på planeten

 

 

Jag kan inte fatta att Breaking Bad tar slut på söndag


Det är en sån där serie som VEM SOM HELST skulle gilla. Så jävla intensiv och spännande och hjärtkrossande och lite smått kul vid vissa tillfällen.
Men till skillnad från Merlin så TÄNKER JAG SE det sista avsnittet. Jag absolut måste se hur det slutar.
 


När man precis duschat och lägger sig i en rent bäddad säng

 


Mamma har tagit hem en massa godis

Och måste alltid gömma det annars käkar jag upp allt.
Men hon tror också att hon gömt det på ett bra ställe.
 

IT'S MINE!
 


Oh happy dayyyys!

Glada tider i dåliga tider:
 
 


FILM! Och nej, jag tänker inte förklara valen av filmer. Eller det kanske mest är Monte Carlo som bör förklaras. Men det är en töntig chick-flick och såna filmer älskar jag och mammsen att glo på!

Och VET NI hur läääääänge jag letat efter Return To Oz? SEN JAG FÖDDES. När jag var liten var jag och min brorsa rädda för den. Det var en skräckfilm. Vi får se hur jag tycker nu.


 

Top 20 favoritfilmer, Del 2

National Treasure
Iron Man

The Avengers
Cast Away
An American Crime
Titanic
Sherlock Holmes
She's The Man
Raise Your Voice
Scream 2

The Holiday
A Perfect Getaway
The impossible
Sagan Om Ringen (alla, plus The Hobbit)
Resident Evil
Benknäckargänget
Frozen
Den Där Mary
Jeepers Creepers
Pitch Perfect
 
 


Jag har gått igenom en massa gamla bilder

En av anledningarna till att jag vill ha orange hår igen är för att kunna ta såna här bilder
 
 
Med blått kontrast så det orangea och blåa liksom slår emot varandra eller hur man nu ska säga. Jag älskar det mörkblåa och orangea tillsammans.

Nu vill jag fota. Men har NOLL inspiration. Och inget redigeringsprogram. Jag känner mig handikappad. Jag har inte fotat på så jäääääääävla länge. Och sen ser man när folk tar så otroligt fina bilder, så sitter man där och tänker "varför ens försöka". Värdelöst liksom.
 
Åh jag har känt mig så värdelös på sistonde. Eller det gör jag alltid, men EXTRA. Åh jag hatar mig själv.
 


Jag är på ett Game Of Shadows humör

 

Robert Downey Jr, Jude Law och Stephen Fry.
 


Svar

 
JAAA du, det får du fråga henne för jag har absolut ingen aning!
Tack du snälla rara
 
 


När ni är i stockholm

Hälsa på Leo i Gallerian!
 
 
 
Hon blir nog inte så svår att missa! Holy shit!
 

 

The World's End

 
Gary och hans gamla vänner från skolan återvänder till staden de växte upp i för att slutföra ett uppdrag de påbörjade efter att de gått ut skolan. Uppdraget: att dricka en öl i varje pub i staden. De kom aldrig till slutet när de var unga, men Gary har bestämt sig att de måste avsluta vad de började. Men staden och dess invånare har förändrats och att komma till den sista puben vars namn är The Worlds End blir inte alls lätt.

Klassisk Simon Pegg och Nick Frost. Jag älskar de två tillsammans. Om ni sett Shaun Of The Dead eller Hot Fuzz så vet ni vad ni kan förvänta er. Det enda jag inte var så.... Vad ska man säga... Positiv över? Var hela "alien-robot"-grejen. Tyvärr blev det för mycket sån skit, att så fort de gick nånstans blev det slagsmål och en massa blå skit. Men annars så! Yeah!


Nu har jag kommit dit igen

När jag mår dåligt över att folk mår dåligt. Jag vill bara göra all skit bättre för folk men hur fan ska man göra det. Jag kan inte säga att allt blir bättre när jag inte ens kan säga det till mig själv. Så vad gör man.
 
Just keep breathing. Det kanske går över.
 
I dunno.
 


Safe Haven

 
Katie är på flykt från sitt förflutna och letar efter ett ställe att börja om på nytt. Medan en polis gör allt för att hitta henne, så har hon hittat en liten stad hon verkligen börjar gilla.


Den kändes lite onödigt lång, men annars gillade jag den. Den var en nästan typisk romantisk drama men ibland bryr man sig inte. Hon är på fykt från polisen, och blir kär i en snubbe i den här staden hon gömmer sig i. Och han har två små barn och hans fru dog för ett par år sedan. Sonen gillar henne inte först. Det är lite typiskt. Men det funkade. Jag gillade början, men tyckte det var lite suddigt vad som hänt men man får veta mer sen. Och jag gillade när hon väl hittade den här staden och stannade, började träffa folk men öppnade sig inte riktigt. Det enda jag inte riktigt gillade var den lilla "twisten" i slutet. Den hade varit mycket bättre utan den. Så jag försöker glömma att det hände. Vissa kanske tycker att "åååååååhhhh vad gulligt eller fint eller whatever" men jag gillade inte vad det gjorde med hela handlingen.
 


Jag vill vara med i ett gäng som detta

 

 

Nää

Positivt: TACOS!
 
Negativt: Ingen sallad.
 
Positivt: GUACAMOLE!
 
Negativt: Stenhårda avokados.
 
Positivt: EFTERRÄTT
 
Negativt: Viktväktar recept
 
 
Vad fan hände med min glada lördag????
Det ska vara tacos med en massa gött och ett glas läsk till. Och när det väl blir efterrätt vill jag ha tjockis efterrätt. 
I can't have any of it.
 

 


Surveillance

 
 
 

Tre vittnen har tagits in till en lokal polisstation efter att ett antal mord har begåtts, och dessa tre fick uppleva sina nära och käras våldsamma död.
Två agenter har kommit dit för att förhöra vittnena och lyssna på deras historia om hur de kom dit och vad som hände.

Näe...
Twisten i slutet gick väl, men den var seg, typ alla skådespelarna och karaktärerna störde mig FÖRUTOM den lilla flickan. Borde det inte vara tvärtom? Jag ville bara se VARFÖR dom var där, och när det väl kom var det kort och otydligt. Och när twisten kom så tänkte jag först "ah jag hade delvis rätt men ändå såg jag det inte komma!" men sen...... Gick det bara down the crapper. Liksom, vad fan var det där. Ehhh.
 


Fan... Citronkladdkakan tog precis slut

 
Gött som fan. Jag får göra en till.
 

 

En av mina favoritscener från Goonies

 
Den här filmen har egentligen alldeles för många bra scener så att välja EN favorit är svårt.
Men satan vad rolig den här scenen är!
 


En av mina favoritscener från Pitch Perfect

 
Jag har tråkigt så ni får lite kul att titta på
 


En av mina favoritscener från End Of Watch

 
Alla måste se den här filmen
 


En av mina favoritscener från Detachment

 
Så jävla bra film
 

 

Intressant fakta: Undervattenskog

 


Denna sjö är 400 meter lång och finns ungefär 129 km från staden Almaty i Kazachstan. På ytan ser man långa, uttorkade toppar av granar, som nästan ser ut som masterna av sjunkna fartyg. De är det enda tecknet på den översvämmade undervatten-skogen som finns under ytan.
Efter en jordbävning år 1911 bildades en naturlig damm, som tog alla träd med sig. Nu efter mer än 100 år senare kan man fortfarande se den gamla skogen intakt. Vattnet i sjön är så kallt att barren på granarna aldrig faller av, och även om de åldrats så är de desamma, och skapar en kuslig och nästan overklig syn för de som dyker för att se den ovanliga utsikten.


 


Svar

 
Skoja inte! Tror jag ska chilla och kolla på Exodus med älskade Sal imorrn när jag STÄDAT HELA HUSET.
 
Looooooord have mercy.
 
 


Jag sitter och glor på American Horror Story

Och nyss var den där delen när "Sal Mineo" blev mördad
 
 
 
Jag blir lika arg och ledsen varje gång
För allt är så fel, men hur han skrek på hjälp är rätt. Och vart han blev knivhuggen
 
 
 


Jag har så jääävla ont i ryggen


Jag sträckte mig på jobbet

Och imorrn ska jag städa hela huset
 
 
Brian, I love you and I hate you

Top 20 favoritfilmer, Del 1

Goonies
Tillbaka Till Framtiden
The Fall
End Of Watch
This Means War
Panic Room
Detachment
Nyckeln Till Frihet
Rebel Without A Cause
Inglorious Basterds


Fanboys

Final Call
Niceville (The Help)
The Hangover
Due Date
Just My Luck
Wrong Turn
Coyote Ugly
Den Gröna Milen
Sunshine Cleaning

(ej i ordning)


 

The cast of Supernatural

 


How.... dare you....James Franco

 
 


Jag har så mycket jag vill klaga över idag

men det är SÅ MYCKET att jag orkar fan inte skriva det här.
 
Men jobb. Sömn. Mig själv. You know. Allt.
 
 


Eftersom jag hatar mitt liv och allt varit bajs idag

Så tröstar jag mig själv med en Marabou, vilket gör att jag hatar mig själv och mitt liv ännu mer.
Men Honey Boo Boo börjar sen, då kanske jag blir på lite bättre humör.
 
 
Hon är söt som en liten knubbis men inte jag. Så jag borde sluta med Marabou. Men det går inte.
 


How gay is Jack?


Karen Walker <3
 


Random hotness

 
Bradley Cooper
 

 

VISSA jävla kunder alltså

När någon ung människa kommer in och ska köpa snus eller cigg, då kollar man deras legitimation, visst? Så ibland kommer det nån ung snubbe: "ett rött Marlboro tack" Jag: "ja visst, har du legitimation?"
Det här är han:
 
 
"Jag brukar aldrig behöva visa leg, jag har ALDRIG visat leg! Jag är fan 19!"
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH är du 19 jaaaaaaa jag ser dina gråa hårstrån nu, förlåt mig HERRN det ska aldrig hända igen! Skojar du med mig? Du har inte ens kommit i målbrottet??? Du fyllde 18 IGÅR, du har precis kommit ur blöjorna? DET ÄR FÖR FAN KLART ATT DU SKA VISA DIN JÄVLA LEGITIMATION NÄR DU KÖPER CIGG. Skitunge.
 


Idag började jag dagen med att kolla på The Craft

 
You know why? För jag drömde om den. Så det var mitt undermedvetna som sa åt mig att jag vill se den.

Min hjärna känner mig väldigt väl.
 


The Bling Ring

 
Ett gäng ungdomar i LA bryter sig in i kändisars hem och tar med sig smycken, väskor, skor och allt de kan bära för att sedan gå ut och festa och fira. När de googlar adresserna kollar de också när kändisen inte är hemma för att vara säkra på att de inte kommer åka fast. Tyvärr var de inte så smarta att dölja sig för kamerorna många av kändisarna har hemma.

Baserad på sanna händelser. Vissa ungdomar alltså. Idioter.
Filmen var lite halvt tråkig och upprepad men funkade. Huvudhandlingen började på en gång men jag hade gärna tagit lite variation. Det var bara "vi går hem till Paris Hilton och tar lite grejer" sen drar dom till sin klubb dom alltid går till. Det var typ det som hände genom hela filmen, tills slutet där man fick kanske 20 minuter av hur polisen tog dom. Men det var lite kul att se hur dom hade så lätt för att ta sig in och bara inte brydde sig alls, och hur de lyckades komma undan så många gånger och hur länge dom höll sig undan från polisen. Dom bara gick i skolan som vanligt.
Så kanske inte världens mest intressanta film, men tillräckligt underhållande.
 


Seriöst!

   Jag hatar Walt så jävla mycket


BREAKING BAD ÄR DEN SÄMSTA SERIEN JAG NÅGONSIN SKÅDAT!

FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!

 

Som att någon högg mig i hjärtat och bara började vriiiiiiiiiiiida.

Vad ont det gör......Jeeeesus take the wheel....

Vad fan hände igår....
 
Först började det fint:
 


Ett par drinkar, lite Guitar Hero:
 
Men sen minns jag inte mycket mer. Jag har hittat lite skumma bilder på min mobil som Bea tog
 

Plus 500000 till. Tackar.
 
Men jag vet hur kvällen slutade i alla fall

Nu skrattar jag, men igår var det inte lika kul, oj oj oj.
Jag hittade en superkul video som Bea filmade också när jag skulle logga in på youtube, men av någon skum jävla anledning var jag på nån annan sida och skrev mitt youtube användarnamn och lösenord. Varje jävla gång, jag fattar inte hur jag kom dit istället för youtube. aja. Jobbigt men roligt för jag blev så förvånad varje gång att jag FORTFARANDE inte var på youtube.
 
 
DET VAR MIN SÖNDAG. Hur var eran? Hahahahaha
 
 


World War Z

 

Ett virus har brutit ut och sprids snabbt runtom i världen. Viruset gör att den infekterade förlorar all mänsklighet och vill sprida vidare viruset så snabbt som möjligt genom att bita en frisk människa. Nu jobbar militären hårt med att hitta källan och för att slåss mot de infekterade människorna.


Den påminde VÄÄÄLDIGT mycket om 28 Dagar Senare, men hade samtidigt mycket som den filmen inte hade. Som Brad Pitt till exempel HAHA jag var tvungen att slänga in det. Nej men jag brukar ha lite svårt för honom men han var bra och funkade väldigt bra för den här filmen. Den kändes lite onödigt lång men det kom jag över. Det var mycket action genom hela filmen och det började i stort sett på en gång. Hans familj hade inte så stor roll i filmen, men jag tror det var för det bästa, man hade nog tyckt att de var lite irriterande efter ett tag. Det handlade ju om honom och hur han skulle hjälpa till med att hitta källan till viruset och att han hade en bakgrund i militären och grejer. Ibland försvann jag in i mitt huvud lite, så jag hängde med till typ 90% av hela filmen. Jag råkade missa lite ibland. Eller jag tror jag hängde med 95%. Det får väl någon annan döma av hur mycket rätt jag fått om handlingen. Men det är i stort sett vad den handlade om: han hade en bakgrund i militären, han har en familj, han lämnar dom på ett säkert ställe för att hjälpa till med att hitta vart viruset kom ifrån och vad det var för virus, och slåss lite samtidigt.

 

 

Det här är jag idag

 


This Is The End

 
Världens undergång är här, och efter att James Francos inflyttningsfest satts igång, börjar också apokalypsen. Efter att kändis efter kändis dör, lämnas James Franco, Jonah Hill, Jay Baruchel, Seth Rogen, Danny McBride och Craig Robinson kvar och försöker överleva hemma i James Francos nya hus.
 
Första halvan var mycket roligare, men filmen var fortfarande underhållande och jag absolut DOG i slutet! Det är en klassisk Seth Rogen komedi med de klassiska skådespelarna i hans gäng och filmer. Det var så kul att det fanns så många kändisar med, Rihannas scen med Michael Cera i början var nästan det bästa. Och när Emma Watson kommer sen. Den hade vissa såna scener som var så jäkla kul, men den var liiiite seg som en hel film. Det var kul att alla spelade sig själva, även om dom uppenbarligen inte är så där i verkligheten och skulle inte göra allt de gjorde i filmen men roligare än att de spelar andra roller tyckte jag. Jag vet inte om jag är glad eller besviken att James Franco inte var med och skrev nåt. Men han var med i filmen i alla fall!
Skum, annorlunda, kul men också seg. Där har ni det.
 


Intressant fakta: Jumbo

 Jumbo var en känd cirkuselefant som levde mellan 1861 till den 15 september år 1885. Han förflyttades från zoo till zoo under hela sitt liv men var mest känd i London där han lät barn rida på honom. Namnet som gavs till honom vet man inte riktigt vad det betyder men tror att det är något av dessa två swahiliska ord: "jambo" som betyder "hej" eller "jumbe" som betyder "chef". Idag beskriver hans namn något stort i storleken, och han var även inspirationen till den klassiska Disney filmen om den lilla elefanten med stora öron. Själv hade han inga ovanligt stora öron, och han var heller inte ovanligt stor för att vara en elefant (ungefär 3.25 meter hög).
I maj år 1884 var Jumbo en av 21 elefanter som gick över Brooklyn bron i New York för att visa att den håller, efter att 12 människor hade dött på bron ett år innan.

Den 15 september nästa år blev han påkörd av ett tåg i Kanada vilket han omedelbart dog av. Man har inga säkra uppgifter på vad som hände, men det sägs att han räddade en yngre elefant som också gick på spåret, samtidigt som andra säger att tåget körde på den andra elefanten först och körde av spåret för att sedan råka köra på Jumbo. Man hittade en massa metall i hans mage, samt engelska mynt, nycklar, nitar och en visselpipa.
 
 


Flugan tog självmord

 
RIP
 

 

Jag har kollat på fyra nya filmer idag

 
Superchill dag.
 


Jag kollade nyss på World War Z

Och såg det här någorlunda långt in i filmen:
 
 
WHO research facility, Och jag lovar och svär på Breaking Benjamin, Queen, Sal Mineo, Merlin, marabou, Goonies, lördagar och allt annat som är heligt att jag tänkte "haha WHO som Doctor Who, jobbar doktorn där eller?"
Så får man se det här:
 
 
 
HAN JOBBADE DÄR!
 
Hur jävla random är inte det????
 
 


Jag älskar den elfte doktorn av en anledning

 
 


Sötaste brorsorna ever

 


Sinister

 
En känd författare som skriver böcker om mord med lösa trådar, flyttar in i ett nytt hus med sin familj för att skriva sin nya bok. Han är den enda i familjen som vet att en hel familj blev hängd i ett träd ute på deras tomt, men det är inte det värsta med det nya huset. När han hittar en låda uppe på vinden med en massa gamla familjevideos märker han att det inte är familjerna om filmat det. Och varje video har ett hemskt slut.
 
Första halvan av filmen tyckte jag var ganska intressant och spännande, men sen märkte jag att den bara fortsatte så genom hela filmen. Den var ganska lugn och det hände inte så mycket intressant, det var mest samma grej genom hela filmen. Och slutet var inte särskilt chockerande heller. Samtidigt som att hela filmen inte var särskilt läskig. Kanske ett eller två ögonblick som var lite creepy, men annars var jag inte så imponerad. Själva idén var ganska bra, men utförandet kunde varit bättre. Som dom där barnen, dom var inte ett dugg creepy. Alls. Det såg ut som ett bar barn med smink bara. Och dom kunde gjort något mer med sonens mardrömmar och sömngång, jag trodde dom skulle göra något med det eftersom det hände typ två gånger men det visade sig att det bara var en onödig detalj som dom faktiskt kunde gjort något med. Och jag trodde den där polisen skulle haft en viktigare roll också, men det var samma grej där. Eftersom han betedde sig lite skumt och var lite "rolig" på något sett trodde jag att han skulle ha en viktigare roll senare i filmen, men han var också en onödig detalj som dom kunde gjort något med. Jag ska alltid gå in på det negativa, jag vet inte varför. Det gör att den låter sämre än vad den var, den var ju helt okej, jag satt kvar och ville se vad som hände och undrade vad fan det var för skumme videos och grejer, vem som filmat och allt det där. Men jag måste säga att jag blev lite besviken på slutet. Jag vill ha ett "PANG" och "OOOOOHHHHH" men det var typ bara "okej... jaha."
 

 

Zombie zombie zombiiiee

I natt var första natten på länge som jag lyckades sova igenom hela natten (även om det tog evigheter att somna som vanligt) men så är det klart att jag ska drömma om fucking ZOMBIES igen. Varför drömmer jag alltid om zombies? Det börjar bli jobbigt.
 
Jag drömde att det enda jag kunde göra var att klättra upp i ett träd, och jag var tvungen att klättra med min katt. Vet ni hur svårt det är? När en massa zombies är på väg mot dig också?
 
Sen gömde jag mig i ett litet hus som var omringat av zombies.
 
 
Trevligt trevligt.
 


Intressant fakta kommer på söndag

Bara för det passade lite bättre med faktan, you'll see!
 
Om det ens är nån som upptäckt att jag alltid lägger upp på fredagar....
 


Det här är varför jag gillar Khaleesi

 
Hon är fucking badass!
 
Och hon har drakar! Jag vill också ha en drake...
 

 

Ibland får jag mig själv att skratta

Av någon anledning sitter jag och kollar igenom mina gamla film recensioner, och vissa alltså...
 
Savages:
 
Taken 2:
 
Set Up:
 
Savages var nog den bästa recensionen hahahahaaaaaaaaaa

 


We're The Millers

 
Knarksmugglaren David har hamnat i en liten knipa med sin chef efter att han blivit rånad på knark och sin chefs pengar, och måste nu för att komma ur situationen smuggla en massa marijuana från mexico till usa. För att göra det skapar han den perfekta täckmanteln med en familj på semester. Ingen misstänker en glad familj på semester för att vara knarksmugglare, eller hur?
 
Jag trodde den skulle vara mycket roligare än vad den faktiskt var, men den hade definitivt sina roliga stunder. Handlingen var också något jag personligen aldrig sett förut, så lite originalitet fanns där också, men det var den typiska Hollywood humorn som man sett förut, så det blev lite tröttsamt efter ett tag. En typisk komedi som inte var supertråkig.
 


Random konvo

Mellan mig och Bea
 
 
 
Det vanliga.
 
Och nej, jag vet inte varför jag tagit bort våra efternamn. Men ni vet, internet. I dunno. Nästa gång bryr jag mig inte.
 
Menskopp.
 


Svar

 


YYYYYYYYYYES!

 

 

The Call

 
 
Jordan jobbar med att ta emot nödsamtal, men har bytt till att lära nykomlingar efter att tagit hand om ett samtal som fick en ung flicka att bli kidnappad och mördad. När hon en dag tar hand om ett gäng nykomlingar kommer det in ett samtal som hon tar över, denna gång är det en flicka i samma ålder som blivit kidnappad och ligger i en garagelucka. Jordan har nu en chans att rädda den här flickan, efter att inte kunnat rädda den förra.


Av någon anledning har jag alltid haft något emot Halle Berry, men i den här filmen hade man så mycket annat att tänka på att jag inte brydde mig, jag ändrade till och med min åsikt lite. Den var i full gång genom hela filmen, man satt spänd hela tiden och bara hoppades att något bra skulle hända efter att hon fick många chanser att KANSKE komma undan. Och man hade många stunder när man tänkte "vad hade JAG gjort?". Abigail Breslin var superduktig i rollen som en livrädd kidnappad tonåring, väldigt trovärdig och hjärtkrossande. Jag ville nästan gråta genom hela filmen också, när hon ville lämna ett meddelande till sin mamma och liknande. En spännande thriller som du förmodligen inte kommer ångra att du kollade på.
 


Jag höll mig i nästan 3 veckor

Jag sa att jag inte skulle kolla på The Fall på ett tag. Men jag kollade idag på jobbet. Fast, jobbet räknas fan inte! För jag halvkollade, och pausade och stängde av ljudet och skit hela tiden när det kom kunder.
 
Tur att vi hade den inne.
 
 

Svenska subtitles och grejer! LYX!
 


When I hold you in my arms I know that it's forever

 

 

Senaste Breaking Bad

Såhär var jag först:
 
 
Men det höll inte länge. FOR FUCKS SAKE om nån dör då dör jag också. Jag lovar, Gomez kommer säkert dö. Bara för att, Hank kan inte dö för... Aa, han kan inte. Jesse kan inte. Walt kan uppenbarligen inte. Så om NÅN dör är det Gomez. Snälla säg att INGEN dör. Förutom dom där andra jävlarna, jag skiter i dom.
 


Knarka en massa Dan & Phil videos


Bara för att.
 


Svar

 
AHHH! Jag älskar att Patrick och Sam bara accepterar honom på en gång utan att han behöver göra nåt eller bevisa nåt, dom bara "du är en av oss nu, så är det bara", det är så fint! Och Logan Lerman är ju bara hur jävla duktig som helst, hur kan man inte gilla honom? Han var väldigt trovärdig vilket bara krossar ens hjärta ännu mer.
 

 

Perks

 
Alltså den här filmen.... Jag blir så ledsen och deppig när jag ser den, för man känner igen sig. LITE, han har uppenbarligen gått igenom något väldigt traumatiskt som förändrat hans liv och personlighet, men ändå. Jag tror de flesta tonåringar kan känna igen sig lite. Med åtminstone någon av karaktärerna. Jag hatar ignoranta människor som tyckte att filmen var tråkig för att den inte handlade om nåt eller för att inget hände.
 
 
YEAH jag har sett såna kommentarer. Bara för att deras liv är så jävla perfekt så måste den här filmen verka väldigt orealistisk eller nåt. Jag tycker filmen är så jävla hemsk och tragisk. Jag har svårt för att kolla på såna filmer eftersom jag känner verkligen igen mig när det gäller... Sånt. Mer går vi inte in på, men yeah. Jag kollar gärna inte på såna filmer för ofta.
Jag har sett den en och en halv gång. Jag har lite svårt för att komma dit mot slutet av filmen. Men jag ska nog föööööörmodligen kolla på den imorrn. För ni alla bryr er eller hur?! Yes, I thought so.
 


Jag har så jävla tråkigt

Så jag sitter med datan i mitt knä och sjunger till en massa random låtar..

OCH JUST DÄRFÖR ger jag er en lista på typ... Låtarna jag mest gillar att sjunga med till. Bara för att. Med länkar till själva låten. Ifall ni vill hitta lite ny och bra musik. Om det inte är så att ni hört alla. I dunno.

 

 

Jonas Brothers - When You Look Me In The Eyes
McFly - She Left Me, The Heart Never Lies
Toto - I Will Remember
Avenged Sevenfold - Victim (början och slutet)
John Mayer - Gravity, I'm Gonna Find Another You, Something Like Olivia
Amy Winehouse - Me & Mr Jones
James Morrison - I Won't Let You Go
Fightstar - Vincent
Demi Lovato - Fix A Heart
Jeff Buckley - Hallelujah
One Direction - Tell Me A Lie
30 Seconds To Mars - Closer To The Edge
Busted - Why, You Said No
Charlie Simpson - Thorns
Queen - Too Much Love Will Kill You, Bohemian Rhapsody
Paramore - Decode 

 

 


Här har ni en trött tjej

Var det fullmåne inatt eller? Jag kunde inte sova ALLS.
På kvällen var jag inte trött, men gick och la mig vid halv två eller nåt i alla fall. Det tog evigheter att somna. Sen vaknade jag runt 4, och min brorsas väckarklocka började ringa kvart i 5. Den ringde i en kvart. Jag orkade inte gå upp och knacka på hans dörr så jag messade "stäng av". Så stängdes den av. Jag tror jag somnade runt 6. Sen vaknade jag vid 8 eller 9. Och somnade inte om.
 
 

 

JAG FÖRSTÅR INTE DITT ANSIKTE

 

 

V for Vendetta


Remember, remember the 5th of november.
I denna film som utspelar sig några år in i framtiden får man följa en man i en mask som kallar sig själv för V. Han vill hämnas på de som förstörde hans ansikte, och vill starta en revolution, och slåss för friheten. Med sig har han en ung kvinna vid namn Evey, som inte kan bestämma sig för om hon är på hans sida eller inte. Samtidigt är det två detektiver som desperat försöker hitta V och Evey för att stoppa dem från att starta denna revolution som kommer förändra hela nationen.
 
Nej, jag hade aldrig sett den här filmen förrän idag. Om någon hade sagt att STEPHEN FUCKING FRY var med hade jag säkert sett den tidigare. Men det kom som en glad överraskning när jag såg hans ansikte. Hans vackra ansikte. Anyways, jag vet faktiskt inte varför jag inte sett den tidigare, den har bara samlat damm i tv hyllan i vardagsrummet. I flera år. Säkert ända sedan den kom ut på dvd. Synd egentligen. Den var bra, men jag hade lite svårt att hänga med ibland. Det var lite svårt att förstå vad som hänt med regeringen och vad som var olagligt och varför. Var religion olagligt? Jag fattade inte. Det var olagligt att äga en koran, men också tavlor? What? Men det jag förstog var bra i alla fall, Jag gillade V från första början även om man inte riktigt fattade om han var god eller ond. Det var lite mystik genom hela filmen, hela grejen att man aldrig fick se hans ansikte varken innan elden eller efter. På tal om elden, det där viruset eller sjukdomen - jag fattade noll. Absolut noll. Jag var helt borta. Jag vet inte om det är för att jag är dum och seg eller om filmen bara var otydlig. Men jag hängde inte med. Och varför var V i den där fängelse cellen? Fan, jag har ganska många frågor egentligen... Men det bara visar att filmen var bra, jag ger den ett högt betyg även om jag fattade typ 80%.
 


Random hotness

 
Dave Franco
 

 

Det här måste vara det skummaste avsnittet av Ghost Adventures jag någonsin sett

 
NICK VARFÖR VAR DU SÅ CREEPY och Zak du var typ extra allvarlig och skum och Aaron vart fan var du nånstans du var knappt med nånting, och Billy vad fan hände med dig? What the fuck did I just watch?
 
 
Edit: nu har jag kollat på ett par avsnitt och måste bara dela med mig varför jag älskar Ghost Adventures, skippa till 12.50 så får ni se hahaha:
 
 
Det där är typ en av de stora anledningarna till att jag kollar, bajskrig och skattjakt.
 

 

Nu är det allvar

Jag ska äta Marabou och dricka kaffe och kolla på GHOST ADVENTURES.
 
 
 
 
 
 
Det är så mina lördagar ska vara. I love it.
 


Selena

 
En film om den amerikanska/mexikanska sångerskan Selena Quintanilla som visar hennes resa till framgång och tragiska död.
 
Okej nu blev det två stycken "sanna berättelser" i rad, men så är det.
Det var inte så mycket som hände i den här heller, den var lite seg men man kan väl inte be om mer om det inte var mer som hände i hennes liv. Jag kände bara att det var lite otydligt med NÄR hon blev känd, helt plötsligt var det bara en stor publik där. Såna små detaljer hade jag gärna haft fler av. Men annars var det väl lite kul att se vem hon var, hur hon var och liknande. Men även om jag inte riktigt visste vem hon var, så visste jag mer detaljer om hennes död än vad filmen visade. Så det var lite konstigt att man bara HELT PLÖTSLIGT ser henne i en ambulans... Det var det. Lite negativt, lite positivt. Helt okej film ändå. En film man kollar på när man har supertråkigt.
 


3096 Days

 
Baserad på den sanna berättelsen om Natasha Kampbush som blev kidnappad när hon var 10 år och hölls fången av sin kidnappare i mer än 8 år.
 
Ush. Att sån här skit faktiskt händer, det är hemskt.
Som en film var den lite seg, men man kan ju inte säga att den var dålig med tanke på att allt det här faktiskt hände, så för att visa respekt kan man inte öka på saker eller överdriva. Men jo... Lite långsam. Men samtidigt hade man hopp hela tiden. Ibland stog det hur många dagar som gått, så då tänkte man "okej hon kommer inte komma undan idag." Så det kanske dom kunde skippat för att öka spänningen lite utan att överdriva eller hitta på något. Men sak samma.
 


Jag saknar gamla Supernatural

 


Intressant fakta: vattenmelon snö


Vattenmelon snö (watermelon snow), också kallad snö alger, röd snö eller blod snö är en typ av gröna alger som innehåller ett rött pigment. Fenomenet är väldigt vanligt under sommarmånaderna i Sierra Nevada i Kalifornien där snön stannat kvar efter vinterstormar, vanligtvis på höjder av 10.000 till 12.000 fot. När man går på snön får avtrycken den speciella vattenmelon färgen, och har till och med en svag vattenmelon doft.
 


Ni kanske vet vad jag haft för marathon idag?


 

Grattis Freddie!

 
Idag skulle älsklingen blivit 67. Jag får göra en kladdkaka eller nåt för att fira
 

 

Idag fyller kungen år

 

 

Jag är helt hopplös när jag borstar tänderna

Jag borstar och borstar och sköljer och sköljer tills det inte finns något spår av tandkräm kvar. Ni vet, när man borstat tänderna har man en mintig smak i munnen och mintig andedräkt? Jag har ingen smak alls. Det luktar ingenting.
Varför............
 


This is gonna be AWESOME

 

 

Sir, I like your face

 
 

 

Svar 2.0


Jaha men dåså, då håller jag med om allt du sa!
 
 
 


Det känns som att jag är den enda som inte riktigt brydde mig om att Obama var här idag

 
Vet inte riktigt VARFÖR han var här, men det kändes onödigt. Flera tusen poliser, tre skottsäkra limosiner så man inte visste vilken han satt i, helikoptrar, säg till när jag ska sluta. Alltså han är en gäst här men han tror att han äger vårat jävla land och stänger ner typ hela Stockholm för att han tror att han ska bli skjuten eller nåt. Liksom, damn bitch! Take it eeeeeeeeaaaaasssssssyyyyyyy............
 
 


Viggio Morgenstein

 
 
 
Damn this show
 


Svar

 
Jag tyckte den sista var helt okej faktiskt! Man trean är så otroligt pinsam, det verkade som att skådespelarna bara inte brydde sig, det verkade som typ en superdålig B-film eller nåt... Tycker jag... Visst, i den senaste när han polisen blir huggen i huvudet vill jag bara gömma mig för jag nästan skäms, men annars gillade jag den.
 
 
 

 

Jag sitter och samlar på mig en massa Sal Mineo citat

Jag orkar inte med mig själv... Men det är så svårt att hitta citat från honom!
 
Detta hittade jag idag:

"Dress like others if you want to, talk the way they do if you must, but have the courage to be different enough to be able to look at yourself in the mirror and not feel like crawling into a hole. Put your sights on things that will bring you happiness even if you have to be apart from the crowd. Don't be a carbon copy."
 
 


Scream

Jag älskar Scream filmerna för det är en enkel film med en mördare. Det är ingen komplicerad skit med för mycket blod men samtidigt är den inte för enkel, det är bara någon som mördar folk, och man sitter genom hela filmen och gissar vem det är. Klassiskt.
 
Scream 2 är min favorit av alla filmerna.
 
 
 
Trean låtsas jag som att den inte finns. Den är pinsam. Men annars så! Love it!
Jag tänkte faktiskt kolla på tvåan nu!
 
Tjolahopp!
 


Hahaaaaaaa alltså jag blir galen

Jag mailade stockholms universitets hjälp skit och frågade VART MAN HITTAR SCHEMA. Dom sa "åhh vi har haft strömavbrott". WELL NO SHIT men det svarar faaaaaaaaan inte på min fucking fråga.
 
Jag får ont i magen av dessa jävla människor och deras fucking sida. Seriöst.
 
 
 


AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH

 
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!
 
*djuuuuuuuuupt andetag*
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!
 
JAG SATT VID KÖKSBORDET MED MAMMA OCH PRATADE, KOLLADE IGENOM POSTEN OCH OOOOOOOOOHHHH MY GODDDDDDDDDD AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH DET VAR EN STOOOOOOOOOOOR FUCKING SPINDEL OCH JAG RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDE DENNNNNNNNNN!!!!!!!!!
 
DEN STÄLLDE SIG PÅ FUCKING BAKBENENNNNNNNNNNNN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!
 
 
 
FREAKING OOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!
 


Det bästa "wtf" ögonblicket i hela Doctor Who's historia

 
Jag kommer fortfarande ihåg när jag såg det för första gången.... Jag började nästan gråta för jag tänkte bara "OOOOOOOOOOOOHHHH MYYYYYYYYYY GODDDDDDDDDD nooo fucking wayyyyyyyyyyyyy!"
 


Nej nu är det fan dags för mig att sova

Jag råkade fastna på youtube, och jag lyckades komma så här långt:
 
 
 
Hur fan hamnade jag där....
 
Men jag älskar videos med folk som skrattar.
Då skrattar jag.
 


Stockholms Universitet kan suga nåt

Så jag har blivit antagen till en kurs som jag ville gå, men dom har så otroligt jävla mycket komplicerat skit med antagning och allt, och det krävs typ 80 mail för att aktivera sitt konto och skit, så nu när jag fixat allt det försöker jag hitta mitt schema. Where is it? Efter att ha letat i typ 45 minuter så "hittar" jag det. Det från 2012. Och det står nåt i stil med "uppdaterat det senaste dygnet". OHHHH ifall jag ska åka tillbaks i tiden? Awesome. Thanks.
 
Så nu har jag skrivit till den där hjälp skiten support bajsen, så får vi se vad dom säger. Det kommer säkert vara en massa komplicerad skit igen som inte leder någonstans.
 
 
Och NU PÅ ONSDAG ska man dit för att typ... Jag vet inte vad. Få info. I dunno.
Eftersom att jag redan är irriterad och arg vill jag bara skita i den här kursen för den gör mig redan stressad.
 


It's Always Sunny In Philadelphia

Jag har knarkat It's Always Sunny igen. Och jag var tvungen att kolla om på The Gang Runs For Office på grund av talet som Charlie skrev till Dennis... Alltså fyfaaaaaaan... Synd att man inte kan hitta det klippet på youtube.
 
 

Roligaste skiten ever.
 


RSS 2.0