Hanni-banni

 


"You don't... You're breakfast."
 


Typiskt mitt liv

Jag beställde från amazon för ett par dagar sedan, men väntade med Sal Mineo filmen jag hade hittat för jag tänkte "den kommer vara kvar tills nästa gång jag beställer". Mmmm. Den kommer vara kvar.. MEN -


 
AWESOME den är typ dubbelt så jävla dyr nu! GREAT! Verkligen! I love it!
 
 
 
Jävla skit.
 


Helenaaaa <3

 
 
Jag behöver säsong 2 NUUUUUUU
 

 

Jag har kollat på Breaking Bad hela dagen

 
Jag bytte precis till Will & Grace men vill nästan byta tillbaks... Men då kommer jag kolla hela kvällen så det blir för sent, Will & Grace är lättare att stänga av.
 


Största misstaget jag gjort idag

Jag följde med föräldrarna till nåt slott som precis öppnat där man kunde plocka äpplen och solrosor och typ... Fan vet jag. Kolla på saker. Så fort vi kom dit fick jag ångest och ville hem. Det fanns inte ett skit där och jag ville bara hem och fortsätta glo på Breaking Bad.

 
Vi var inte där så länge iallafall
 


Då var kräftskivan överstökad

Det var kul att se mormor och morfar i alla fall, de verkade vara på bra humör.
Då blir man själv på bra humör!


 


Svar

 


Den är ju så dålig! Men heta människor att titta på

 


Random hotness

 
Sebastian Stan
 
 

 

Jag känner mig lite så här idag

 
Vet inte varför. Jag drog till Stinsen för att köpa lite grejer, mest för nåt till morfar som fyllde år för ett litet tag sedan, helt själv. Med ersättningsbuss som tog en timme dit och en timme tillbaks. Och gick runt själv. Jag brukar inte ha nåt emot det men kände mig så ensam idag.
Och nu på kräftskivan vi ska ha här hemma har jag ingen heller. Kusinen skulle ta med nån kompis, min brorsa kommer inte ens... Jag kommer sitta själv med föräldrarna typ. Och mormor och morfar.
Näe jag vet inte... Bara en liten känsla man har liksom.
 
 
Anywayyyyyyyyyysssssssss........
 
 

 

Felix Dawkins

 
 
 
Mamma har bestämt sig för att vi ska ha kräftskiva här hemma...
Jag låser in mig i mitt rum och glor på Orphan Black. Och käkar choklad.
 
 


Intressant fakta: Sacsayhuaman

 

Sacsayhuaman är en känd arkeologisk plats byggd av inkaindianerna i Peru som är känd för mysteriet bakom storleken på stenarna och hur perfekt de passar ihop. De är också ett mysterium då man inte vet hur man skulle kunnat hantera stenar av sådan storlek (vissa väger upp till 360 ton) på den tid de placerades, vilket man räknat ut var runt 1438.
Man vet inte helt säkert vilket syfte denna "befästning" byggdes för - om det var för militär utbildning eller om det var ett religiöst syfte. Det finns underjordiska tunnlar och en amfiteater, och det fanns också stora förråd för vapen och livsmedel.

Idag ligger det mesta i ruiner och bara 20% står kvar.

 

 
 

Den här intervjun var fan bäst

 
En av mina nya favoriter från Graham Norton
 


Random hotness

 
Mark Ruffalo
 

 

Presenter och julklappar

Fan vad svårt det är ibland att köpa skit åt andra människor. Jag vill vara ute i god tid i år och börja planera julklappar nu, men fan vad folk fyller år också! Jag satt nyss på amazon och kollade runt lite, men hittar fan ingenting. Vissa saker vågar man inte beställa online heller. Och vissa saker är så DYYYYYRA! Fast det är frakten alltså, den kan vara dubbelt eller MER ÄN DUBBELT så dyr som själva grejen man ska köpa.
 
Jag såg en Breaking Bad mössa som jag tänkte köpa till brorsan men det blev fan 300 kr för en liten mössa. Så den sket jag i. Fan inte värt det. Men jag är snål också. Så det är ju det.
 
 
 
 


Det som gör Breaking Bad så jävla värt att kolla på

 
 
 
En av mina absoluta favoritkaraktärer EVER
 


Träningsvärk...

 
 
Ughhh... På mitt nya jobb så JOBBAR man verkligen...
Jag har tystnadsplikt men tror jag får berätta att jag fick lägga nåt gummi/plast/grejs runt kanterna på en massa bilrutor eller vad fan det var - stora glasbitar som såg ut som bilrutor i alla fall. Och det var SÅ MÅNGA och dom var tunga och jag fick göra det helt själv... Men sen när jag var klar - och det hade tagit två timmar - så sa en av snubbarna som gett mig uppgiften att "oj oj... sa han inte det? Du måste tejpa på alla kanterna så det verkligen sitter kvar" så då var jag tvungen att lyyyyfta alla igen och nästan göra om skiten bara att jag tejpade istället. Så det tog en extra timme. Och nu är inte mina armar glada.
 
Jag kommer se ut som hulken snart.
 
 
Typ
 


So cool. So stylish. So Jimmy.

 

 

Gissa vilken en av mina favoritfilmer är

 
Gissa
 

 
 

Gissa vem som är min favoritskådespelare

 
Gissa
 


Svar

 
SÅ dåligt är det inte, det var bara första avsnittet som jag tänkte "okej... vad... fan..." men sen blev det lite bättre. Teen Wolf har alltid varit lite halvtaskigt tycker jag men jag har fortsatt kolla iallafall, första säsongen var nog bäst... Den här säsongen verkar helt okej, samma kvalitét som serien alltid haft tycker jag.
 
 


Teen Wolf

Jag har inte kollat sedan senaste säsongen började, för jag tyckte det var så otroligt SÄMST. Men av någon anledning kände jag för att kolla i alla fall igår, och kollade på kanske fyra avsnitt. Och kollade på typ lika många idag. Det är det enda sättet för mig som jag kan kolla på Teen Wolf: tre/fyra/fem avsnitt i rad eller ingenting.
 
Jag har saknat Stiles.
 
 
 


Noah

 

När Gud skapade Eva och Adam i sin avbild gav han dem ett val mellan ett liv i frid eller synd. När Adam tog en tugga av den förbjudna frukten kom deras barn och barnbarn och alla deras ättlingar därefter att ha en ond sida. Noah, som är en av ättlingarna, blir tilltalad av Gud och får i uppgift att rädda alla de oskyldiga i världen: djuren. Han tycker att människan förstört jorden och vill alltså starta om på nytt och låta djuren och naturen få leva i frid. När Noah och hans familj börjar bygga en ark så får de leva i fred i tio år, tills andra människor får reda på vad det är som pågår.

 
 
När jag först såg trailern och hörde om den här filmen var jag inte ett dugg intresserad, men nu köpte mina föräldrar den på dvd så jag tänkte "varför inte?". Jag hade klarat mig utan den, och den levde upp till mina förväntningar. Jag var inte ett dugg intresserad. Den var inte särskilt spännande och den kändes nästan lite "övernaturlig" på nåt sätt - dom där stenjättarna eller whatever och Noahs farfar och sen hela Gud grejen och allt det där... Jag tyckte inte den var särskilt bra helt enkelt. Noah var ingen karaktär man gillade eller hejade för direkt, inte jag i alla fall. Inte hans fru heller, jag brydde mig inte. Sen trodde jag först att Ham var lite efterbliven men det visade sig att han faktiskt var normal. Och de andra två brorsorna. Och hon... Okej - man brydde sig inte om någon av karaktärerna helt enkelt. Inte jag i alla fall, så som sagt var jag inte intresserad. Det enda som hände som jag tänkte "åh nu blev den lite bättre" var när Ham äntligen hittade en tjej. Men sen förstörde dom ju det... Och Emma Watsons karaktär brydde man sig bara om i slutet.
Jag kollade igenom hela, det var inte den sämsta film jag sett men inget jag hade velat spendera tid eller pengar på.
 


Huuuur många gånger har jag sett Wrong Turn?

I don't know. Jag önskar att man kunde få reda på det på något sett. Men alldeles för många gånger.
 
 
Jag kollade idag igen. Eller halvkollade, jag halvsov genom hela filmen och bara lyssnade istället.
 


Random hotness

 
James Dean
 

 

Varför är jag så snurrig?

Man blir så trött efter ett tag.
 
I torsdags så skrev jag om hur jag inte kom ut från jobbet - typiskt mig för jag är PINSAM men jag är pinsam för jag är så SNURRIG och förvirrad.
Så i fredags när jag skulle till jobbet, precis när jag skulle till bussen så grävde jag i min väska efter mina nycklar och hittade dom inte. Jag sprang runt i huset som en galning och hittade dom inte! Så dörren fick vara öppen, tur att mamma och pappa fortfarande hade semester. Aja, så nyckeln till mitt skåp satt ju uppenbarligen på nyckelknippan och mina arbetskläder är i skåpet så jag tänkte "fuck fuck fuck hoppas kusinen kommer i tid idag så hon kan låsa upp åt mig" för vi har varandras back-up nycklar. Sen kommer jag till jobbet, går in i omklädningsrummet och ser att mitt skåp står helt vidöppet med mina nycklar i låset hahaha...... Jaaa... typiskt mig....
Sen när jag skulle hem var jag så jävla noga och tänkte "glöm ingenting för det är fredag!" så jag står och checkar av att jag har allting. Går ut mot bussen. Och bara börjar ASGARVA så tårarna rinner, för jag glömde min hoodie. Så jag fick frysa på vägen hem. Lite kul var det. Men jag orkar verkligen inte med mig själv. Jobbigt, för jag måste leva med mig själv hela mitt liv.
 
 


A Little Bit Of Heaven

Marley får reda på att hon har obotlig cancer, men finner en positiv sida av situationen och gör det bästa av det: hon finner kärleken som hon aldrig trott hon skulle finna.

 

Den var lite söt och lite sorglig och lite fin - ingen komedi. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga om den. Den var inte dålig, rätt så bra. Och som jag sa: söt, sorglig och fin. Den går på tv ikväll kl 9 om ni vill se den.

 

Intressant fakta: Karl Grossmann

I Tyskland under åren mellan första och andra världskriget var det mycket fattigdom; en hel hög med pengar kunde knappt köpa en limpa bröd - men köttet däremot , när det väl var tillgängligt, sålde väldigt bra.
År 1921 hörde hyresgäster i ett hyreshus underliga ljud som om det var en kamp i ett av rummen. När de undersökte såg de Karl Grossmann med liket av en mullig ung kvinna. Han erkände till att ha kidnappat och mördat ett antal unga mulliga kvinnor vid en tågstation i Berlin. Han hade först mördat dem, och sedan skurit av fina köttbitar som han sedan sålde till folket i Berlin.
Karl Grossmann hade tidigare blivit anklagad för övergrepp på barn under flera tillfällen, och innan man hittade liket av den unga kvinnan i hans lägenhet hade grannar sagt att han ofta hade sällskap av kvinnor som kom hem till honom, men att man sällan såg någon gå. Man hittade aldrig några lik, men när man undersökte lägenheten hittade man spår av blod som tillhörde minst tre olika människor. Grannar säger att de sett ett femtio-tal olika kvinnor i hyreshuset och att han förmodligen mördat dem alla. Karl sålde mycket kött på svarta marknaden och hade till och med ett korvstånd utanför tågstationen. Man kan inte veta till 100% om allt det var människokött.
Han blev arresterad för mordet på den unga kvinnan och fick dödsstraff, men hängde sig innan avrättningen.

 

 

 

Sanna ord

 
Lois är så jävla bäst
 

 

Nu måste jag tyvärr kolla på Masterchef Junior

 
Jag fattar inte hur dom kan vara så jäkla duktiga.
 


Jag bara är en allmänt pinsam människa

Det är så jag knappt står ut med mig själv.
 
Nu när jag skulle ut från jobbet, så måste vi ha våra kort som man piper och knappar in kod. Jag vet inte, men av nån anledning har jag väl aldrig behövt göra det för jag går alltid ut med min kusin eller nån annan, fan vet jag. Nu när jag skulle ut så tog jag mitt kort - pep - började knappa in koden som är på fyra siffror, men av nån anledning knappades det bara in tre siffor även om jag knappade in fyra. Så jag stog där och pep och knappade in och sa "vad fan?" så kommer en av snubbarna/CHEFERNA (fast han är ung så ser honom som en kollega) och sa "du har ditt kort för nära så den gör om" alltså att den piper om... Och jag fattade inte först... Jag sa "den knappar bara in tre?" så sa han "jaa det är för du har kortet för nära när du knappar in" och jag bara står där som en jävla dum blondin.
 
 
Så jävla pinsamt. Det är svårt att beskriva situationen men lita på mig. Det var pinsamt.
 
 
Aja. Jag skojade till det lite och sa "jag kommer inte ut från jobbet, haha" Ehhh..... Shoot me.
 
 


Nu måste vi fira

Här, lyssna på lite Breaking Benjamin

 
Jag tror inte det finns en själ i universum som INTE gillar den här låten
En av deras bästa, mest kända och ikoniska låtar
Fan jag kommer ihåg när den var ny. Måste sett den ett par miljoner gånger.
 
 


VISSTE NI ATT

BREAKING BENJAMIN ÄR TILLBAKS


 
MITT FAVORITBAND SOM TYP SPLITTRATS OCH INTE GJORT NÅN MUSIK PÅ FLERA ÅR ÄR NU TILLBAKS med andra medlemmar förutom sångaren MEN DET SPELAR INGEN ROLL FÖR BEN HAR ALLTID VARIT DEN UPPENBARA FAVORITEN IALLAFALL TJOHOOOOOOOOOOOO
 
 

 

PUSHING DAISIES SKA KANSKE KOMMA TILLBAKS

 
Bara rykten men SHIT POMMES!
 
Jag har fortfarande inte sett de sista avsnitten för jag försökte spara men sen lät jag dom bara vara (jag fattar inte varför jag gör så med serier, om det inte finns fler avsnitt eller säsonger har jag svårt för att se de sista avsnitten) men gahhhh hoppas hoppas hoppas!!!!
 


Jag har hittat en ny låt

 
So good....
Folk tänker väl "men åh, den har man ju hört miljoner gånger" eller nåt, fuck vet jag, jag har precis hittat den och den är bra. Och så är det. I like.
 


True love


 
 

Svar

 
Mmm. Man blir lite gråtfärdig alltså.
 


Faaaaan vad förkyld jag har blivit

Igår helt plötsligt så bara PANG och jag snorade och tårarna rann och jag nös som satan alltså. När jag kom hem glodde jag bara på Modern Family under mitt täcke och dog sen runt halv tio. Och typ samma idag, näsan kliade mycket värre men jag nös lite mindre... Men sen typ 20 minuter innan jag slutade så mådde jag bra. Jag var typ helt normal. Så jävla skumt. Liksom, nu mår jag bra. Jag är frisk.
 
 
Jag klagar inte. Säger bara att det är skumt.
 
 


Jensen Ackles

 
 
 

 

Så jäkla söt

 
Han passar så jäkla bra i mörkt hår.
 

 

Groot

 
 
 
 
Ibland grät man alltså. Mest för Groot.
 Guardians Of The Galaxy

 

Peter Quill - som också kallar sig själv för Star Lord - blir arresterad och jagad efter att ha upptäckt en orb som en elaking kallad Ronan är ute efter. Peter och ett par andra brottslingar blir tillsammans jagade då denna orb är väldigt efterlängtad av många personer, men om den hamnar i fel händer kommer flera miljarder oskyldiga liv att dö.

 
Det kändes som att jag förväntade mig mer, men blev ändå inte besviken. Marvel filmerna brukar ha ett par kul ögonblick i varje film, men begränsar de roliga scenerna så det inte blir en komedi film. Den här var så jäkla rolig och hade en massa komedi, men det passade så jäkla bra. Den hade nästan kunnat ha lite mer komedi. Och jag hade inte klagat. Visst så hade den inte tillräckligt för att vara en komedi, men det var inte en tung sci-fi/drama/thriller/whatever heller. En lite lättsammare sci-fi/action  liksom. Skitbra. Många karaktärer som man gillade också - speciellt Groot. På tal om Groot, fan vad najs att vara Vin Diesel. Man behöver bara säga "I am Groot" några gånger och få ett par miljoner dollar. Onödigt att ha en stor skådespelare till den rollen.
Tänk vad länge jag väntat på den här filmen, ända sedan jag visste att Karen Gilllan och Benicio Del Toro skulle vara i samma film har jag suttit på mitt arsle och väntat. Sen upptäckte man ju Lee Pace också, då längtade jag ännu mer! Kul att Karen fick spela en elaking också! Och hon dog inte så man kanske får se mer av henne wohooo! Lee Pace dock... buhuuu... Ehehm, aa. Bra film. Se den.
 
 


HAHAHahahahaHAHHahahahaha alltså prata inte ens med mig just nu

Loooooooooooooooord in heaven.....
 
Så min plan var att dra in till stan idag, och köpa lite planerade grejer. Men det blev inte som planerat när jag sa till min kusin att vi kunde träffas innan jag ska gå och köpa mina grejer. För det tog ett tag. Och jag köpte oplanerade grejer som blev jääävligt tunga.
Men saken var den att när vi var klara, så hoppade jag på en jävligt proppad tunnelbana.
Sen gick jag upp på fel sida.
Folk var i vägen, som vanligt, men det var nästan överdrivet idag - som att folk verkligen jävlades med mig.
Mitt humör blev värre och värre.
Två av sakerna jag tänkte köpa fanns inte.
Min påse var så jävla tung att den faktiskt började gå sönder. Så jag fick bära den som en soppåse. Mina armar dog. Och påsen började dö. Och jag var svettig.
Sen gick jag till Clas Ohlson för att köpa en kniv (nej men allvarligt, det var till jobbet, men jag hade gärna använt den på alla människor som gick i vägen idag. No joke.) och köpte en stor påse för att föra över mina grejer i.
ÄÄÄÄÄNTLIGEN tänker jag dra hem, orka med dom sista sakerna jag behövde - jag ville gå hem.
Missade precis tåget.
Står och väntar i en kvart.
Wohoooo tåget kommer, nu ska jag få gå hem! Sätter mig på tåget med en någorlunda bra plats. Så hör man i högtalarna att det PRECIS HÄNT EN OLYCKA och det KOMMER TA ETT BRA TAG INNAN VI KOMMER IVÄG så om man kunde hitta nåt annat alternativ till transport skulle man ta det. Great. Toppen. Awesome. Fantastiskt. Men så hörde jag två tjejer brevid mig snacka om att man kan ta tunnelbanan till Kista. Bra det, för det hade jag aldrig kommit på själv. Så jag kollar sl och halvspringer till tunnelbanan.
Springer.
Joggar.
Går snabbt.
Springer igen.
1 minut innan tunnelbanan kommer, tjohooooo!
Den kommer. Det är en kort vagn. Och det är smockad. Fullproppad. AWEEEEESOMEEEEEEEEEE jag STÅR där med alla äckliga människor och andas deras jäääävla luft och svett i typ 17 minuter eller vad fan det var.
Okej så ÄNTLIGEN FRAMME I KISTA så jag kan ta bussen därifrån till Sollentuna station. Det borde ta fem minuter, yes? No. För det är ju mig vi snackar om.
Jag gick ner på fel sida så jag fick gå igenom hela Kista Centrum. När jag kommer ut ser jag att min buss åker där nere. Hahahahahhaa jag vet inte om jag ska skratta eller gråta alltså. Aja, så jag går ner och väntar på nästa buss. Men så ser jag en alternativ buss som också ska till Sollentuna station. DEN TAR VI! Nej men vad säger du, tar den en jävla omväg som tar typ 20 minuter? Jaaaa det är klart. SÅ jag satt och halvgrät på bussen för jag var så förbannad. Ibland kan jag inte kontrollera mitt humör.
Äntligen framme vid stationen.
Tåget kommer om 10 minuter.
Jag väntar på tåget. Det kommer. Jag sätter mig.
Och jag fick äntligen ett lyckligt slut.
 
 
Det var min dag. Tack för mig.
 
 


Random Freddie Mercury

 Imorrn kommer jag ha världens träningsvärk i nacken

Det där lät fel, låt mig förklara: jag har stått och headbangat i vardagsrummet.
 
Mamma och pappa är i stan, så man får passa på att göra skit man inte kan göra när dom är hemma. Jag satte igång 5 Seconds Of Summer på hööööög volym och bara hoppade, dansade och headbangade tills jag dog.
 
Och aa, man kan headbanga till 5SOS
Den här låten var jag tvungen att lyssna på typ 3 gånger
 
 Riktig konsert musik
 


Svar

 


Ibland kan man inte uttrycka sina känslor utan ett Michael Jackson-ljud


 


Intressant fakta: Grönland-mumierna

 

Grönland-mumierna bestod av 8 döda och välbevarade kroppar som hittades ihjälfrusna i en övergiven Inuit bosättning på Grönland år 1972. Man hittade en 6 månader gammal bebis, en fyra årig pojke och sex kvinnor i varierade åldrar. De alla dog ungefär 500 år sedan och blev naturligt mumifierade på grund av den kalla temperaturen i grottan som de hittades i.

 

 

Jag kollade precis på det här avsnittet

 
Bara för den scenen. Så jävla random. Classic.
 

 

SAL MINEO ÄR PÅ MIN TV!

 
SOMEBODY UP THERE LIKES MEEEEEEEEEEE ÄR PÅ MIN TV!
Det var filmen som jag var tvungen att spela in förut så jag köpte en ny DVD-spelare för min gamla dvd kan inte spela in filmer *michael jackson ljud*
 

 

Yo face

 
Allvarligt, han har så otroligt fint ansikte
 


Idag är jag på ett Dean Winchester-humör

 
Jag har sovit ungeffär 3 timmar inatt (kanske lite mer, kanske lite mindre) så jag vill bara glo på nåt man kan somna till. Nu SKA jag sätta igång Supernatural och krypa under täcket och bara snarka till Supernatural.
 
 

 
 

Kolla vilken fin busshållsplats man har

 
Så fint, så fint.
 
Oj oj oj.
 

 

VARFÖR VILL JAG ALLTID KOLLA PÅ SUPERNATURAL NÄR DET ÄR FÖR SENT

 

 

Jag har fastnat på Amazon igen

Och har bestämt mig för att chansa på en till Sal Mineo film. Ibland när jag ser att det finns en för ett acceptabelt pris med region 2 känner jag att jag borde köpa den. För det är inte ofta man hittar en.
 
Så kollade jag in bilder från den lite snabbt och såg den här:
 
 
EEEEEEEHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMM JAAAAAAAAA DEN TAR VI!


Daaaaaaaaaaaamn boy!


Då tänker jag snacka om det alla snackar om idag

Robin Williams har tagit livet av sig.
 
Fan vad synd alltså. Man hör hur kändisar dör, men det är alltid olyckor och överdoser och skit. Ingenting om komiker som tar livet av sig. Vad är mer hemskt egentligen; att man dör i en olycka och är inte redo att lämna världen, eller att man ÄR redo att lämna världen och är så trött på allt att man samlar till modet att göra det. Och man förväntar sig inte att en komiker ska göra det heller. Speciellt Robin Williams av alla människor.
 
 
Jag tror jag ska glo på Hook, en av favoritfilmerna med honom, bara för att.
 
 
Jag älskade alltid matscenen när jag var liten. Min dröm typ.

Vila i frid.
 


Sassy Arthur (för en gångs skull)

 
 

 

Svar

 
Coooooooooool jag har bara sett Transamerica (skitbra), Hard Candy (njaaaa) och Neverland (om du menar den med hon från Pushing Daisies säger jag bara kolla EJ) på den listan! Försökte kolla på Face Off nån gång men höll på att ruttna, fastnade inte alls, sen har jag tänkt glo på Blues Brothers i fleeeera år men har aldrig gjort det!
Tänker fan glo på Match Point - det är ju han hetingen!
 
 
 


Hur kan man inte gilla Leo?


 
Jag har sagt det förut, och säger det igen: hur fan kan man inte gilla Leo? Jag förstår inte hur vissa människor har något emot honom, visst så var han otrogen EN gång mot Grace (och jag hade mördat honom om det var jag) men att folk inte tyckte han var rolig ens? Han har så jävla många scener och citat som jag tycker är så jävla roliga. Han har sån härlig humor, och var perfekt för Grace.

Nää. Jag älskar honom.
 
 


Igår köpte jag och mamma Boktjuven, och kollade på den nyss

 
 
Skitfilm. Jag har sett den förut och visste ju såklart att den skulle vara sorglig, så jag tänkte vid flera tillfällen "Elin, gråt INTE". Jag älskar Liesel och Max. På ett sätt så älskar jag att de fick en sorts bror och syster relation, men samtidigt önskar jag att det blev något mer mellan dom, oavsett åldersskillnaden.
 
 
 


Faaaaaaaaan vilken skön dag!

Jag har bara glott på film hela dagen. Nästan hela dagen. Hittills har jag glott på Tarzan, White House Down, The Others, Frozen (thrillern, inte Disney), Twilight och försökte glo på Guardians Of The Galaxy och nya Apornas Planet men dog av kvaliten... Så... Vi får se vad jag ska glo på nu.
 
Gahhhh jag har inget annat jag vill glo på typ. Vill se nåt nytt.
 
Ge mig en lista på filmer ni gillar så får vi hoppas att det är några av dom jag aldrig sett.Annars glor jag på Merlin eller Supernatural. Eller kanske Wrong Turn.


Imorrn tänker jag nog kolla på Supernatural hela. Jävla. Dagen.

 
Vilken säsong är frågan... 5 kanske. Eller 3. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........
 
 

 

“The white guy over here looks better to me for some reason.”

 


Familjedag på djurpark!


Det var det.Fatta att det är fredag! Och imorrn ska jag och familjen till Kolmården!

 
 

 

Nåt jag märkt som jag måste dela med mig

 
Bradley James och Matt Sanders kärleksbarn är Luke Hemmings från 5 Seconds Of Summer.
 
Och så är det bara.
 

 

Intressant fakta: Unit 731

Medan nazisterna höll på med sitt hemska i Tyskland så höll något lika hemskt, om inte värre, på i Asien som japanerna hade hand om. De gjorde en massa hemska experiment på olika människor, mestadels kineser.Unit 731 var en forskningsbas i nordöstra Kina där mer än 10 000 mäniskor dog på grund av alla dessa olika experiment som utfördes. Människor blev skurna och opererade utan bedövning - gravida kvinnor fick sin mage och livmoder uppskuren för att få ut barnet utan bedövning, vissa fick armar eller ben amputerade för att man skulle undersöka blodförlust, och dessa organ kunde bli påsydda på en annan del eller sida av kroppen. Vissa frystes ihjäl eller hölls i iskalla förhållanden för att studera kallbrand och amputering, vissa fick också sin matstrupe fastsydd med tarmen direkt, fångar fick sina magar avlägsnade när de var vakna och andra testades för granater. Något annat man experimenterade med var olika virus och sjukdomar som pest, gonorré, kolera, smittkoppor, botulism och syfilis.


(läkare som tros operera på en vaken gravid kvinna som blivit våldtagen)


Experimenten nådde aldrig en gräns och de bara fortsatte med vad de än kunde komma på, som att hänga människor upp och ned tills de kvävdes eller injektera luft i artärerna, injektera djurblod i blodet eller häst urin i njurarna, de lät folk svälta för att se hur lång tid det tog att dö, de kunde också placera människor i höga tryckkammare tills de dog. Folk brändes för att man skulle se hur de överlevde olika grader av brännskador, blev utsatta för höga strålningar, blev injekterade med saltvatten för att se om det kunde ersätta saltlösning, och många blev också begravda levande. Och allt det där är bara en liten del av vad för experiment som utfördes.
De flesta av dessa läkare fick inget straff alls, och de som blev straffade fick bara straffarbete i Sibirien.Jag började må illa och få ont i huvudet när jag skrev detta, och letade efter bilder. Ush.

 

 

Svar

 
Brist av solljus antar jag... Visst så kan jag isåfall förstå burka, men slöja låter lite väl. Brist av D vitamin är en stor faktor i osteomalaci och det man får mest D vitamin av är solen.


Jag märkte nu att jag skyndade verkligen ihop den där, jag borde skrivit mer hahaha, men kände inte att den var så jäkla intressant, jag ville bara få ut nåt...
 


Svar

 
Åh vad duktig du är! Asså jag älskar min kusin, och det är kul att jobba med henne, men jag tror att jag behöver jobba mer självständigt för att lära mig. För jag slappar när jag jobbar med henne och låter henne ta hand om allt så jag lär mig inte lika mycket eller snabbt...
Igår var hon sjuk så jag fick jobba själv hela dagen (och sitta i min ensamhet på lunchen) och jag märkte att jag fattade mer och kom ihåg mer sååååå jag tror jag vet vad problemet är!
 
Det går lite segt men jag lär mig mer och mer så det går väl bättre snart :)
 


Jevla internät

Jag hade absolut noll internet igår, både på datan och mobilen.


 
 
 
Skoj. Och jag hade mycket jag skulle göra. Så jag ska fixa ihop nån bra intressant fakta nu. För att hålla min intressant fakta-fredag igång.
Anyways.
 
Jävla internet.


Intressant fakta: Osteomalaci

Osteomalaci (benvävsuppmjukning) är mjuknande av skelettet. Orsaken till detta kan vara brist på vitamin D vilket också orsakar brist på kalcium, eller så kan också orsaken vara  fosfatbrist eller genetiska avvikelser. Detta kan bero på brist av solljus, brist i kosten eller dåligt upptag i tarmen. Kvinnor med slöja eller burka och äldre personer är de som är mer utsatta för symptomet.

 
 

 

Kolla vem som tror att han får vara i mitt rum

 

 

Gwaine har blivit läkare!

Yaaaaaaaall Eoin Macken (som spelar Gwaine i Merlin, duhhhh) har typ huvudrollen i nån läkarserie SOM SKA VISAS PÅ TREAN HÄR I SVERIGE OH MY GOD jag tror jag faktiskt måste kolla.

Så slänger vi in några bilder på Gwaine, bara för attMhmmmmmOh yesss....

 
Oh dear loooord
 
 


Svar

Alltså det går ju bra och så, men ibland känner man sig så otroligt värdelös... Det gäller att jobba snabbt, men jag jobbar med min kusin som är så jääävla snabb att jag ser ut att jobba i slowmotion. Sen känns det som att alla snackar med henne istället för mig för hon kan lite mer, men jag lär mig aldrig för ingen pratar eller förklarar för mig.... Men annars så! Är mer nöjd med det här jobbet än förra, DEFINITIVT!

Tack för att du frågade :)

 

 

Nu har jag börjat lyssna på dessa nissar

 
 
It was bound to happen sooner or later.
Jag har haft DENNA låt på min ipod ett tag, men kollade in dom lite mer igår. Och hade hört nån till låt innan också. Men nu jäklar.... Dom hade många bra låtar. Låter lite som One Direction fast... dom spelar instrument. McFly kanske. Fast liiite popigare än McFly.
Aja dom är bra. Om ni inte hört eller kollat in dem skulle jag rekommendera den här, Don't Stop, Voodoo Doll, Lost Boy, Good Girls och Beside You. Det är dom jag fastnat för just nu i alla fall, men det kommer väl mer.
 


Jag är ju lite skum...

Imorse när jag satt och väntade på bussen så kollade jag av någon anledning på min spegelbild, och såg att mitt bröst rör på sig fett mycket när jag andas. Alltså det SYNS verkligen när jag andas. Och jag bara satt och glodde på mig själv och tänkte "hjälp... vad skumt det ser ut...."
 

 
Sen vaknade jag igen när det kom någon och ställde sig.
 


Svar

 
 
Hahahahaha, men vi har samma åsikt i alla fall!
 
 

 

Intressant fakta: Photo of a dead man

År 1970 stod John Gilspin på en flygplats i Sydney, Australien och testade sin nya kameralins när ett plan lyfte. Precis när han tog bilden föll 14-åriga australienaren Keith Sapsford, som gömt sig i hjulhuset i flygplanet, ner 60 meter till sin död.

 

 

It's Always Sunny In Philadelphia

 
 
 
Det där beskriver hela serien.
 


Alison Hendrix

 
 


The Fault In Our Stars (Förr Eller Senare Exploderar Jag)

 

Hazel upptäckte att hon hade cancer när hon var 13 år, och det såg inte bra ut. Men ett mirakel gav henne mer tid, och nu några år senare har hon börjat gå till en cancer stödgrupp där hon träffar Gus, en charmig kille i samma ålder. De båda kan inte få nog av varandra och blir snart kära, men cancern spelar en stor roll i deras relation.


Jag vet inte om det var mina höga förväntningar eller vad, men folk har fått den här filmen att låta som om det var DEN PERFEKTA FILMEN och att den är så jäkla bra och man gråter osv osv. Jag tyckte den var bra, men inte SÅ BRA som folk fått den att låta. Den var söt, och sorglig och fin och jag halvgrät en gång. Men det kändes bara som ännu en romantisk drama. Två charmiga huvudroller som man gillade, och filmen hade många kul ögonblick också som lättade på stämningen lite, vilket behövdes på grund av det tunga temat. Så bra var den, jag gillade den. Men jag kanske hade för höga förväntningar. 

The Purge: Anarchy

 

Ännu en natt av den årliga utrensningen, och man får följa ett par, en mamma och dotter samt en främling som skyddar dem genom natten ute på gatan.


Den här filmen var nästan sjukare än den första, mer läskig, spännande och bara bättre. Den kändes lite mer varierad än den första också. I den första får man bara se en familj i sitt hus, men i den här får man följa en liten grupp som springer runt ute på gatan där de blir jagade och kämpar för sin överlevnad. Man får se vad som händer där ute och det tyckte jag var mer intressant. Kudos.

 

 
 

Skansen och grönan med den här tönten idag:Tönten till vänster alltså.
Fyfan vad varmt det var, men det var inget att göra nåt åt. Så var det bara. Men vi hade kul trots värmen!

Träffade några nya kompisar:
Sen drog vi lite spontant till Gröna Lund efteråt, för det ligger precis där
Vi åkte nästan allt som gick att åka och jag fick typ 3 panikattacker och 10 hjärtattacker
Men sen när vi skulle dra TVINGADE jag henne att försöka vinna en stor nalle med mig, and we diddddd fast det blev dyrt.... Men vi splittade så vi får dela på den. Vi döpte honom till Abdullah.

Ett par familjebilder:Det var min dag. HELA min dag.


Och nu är jag på Queer As Folk humör

 
Brian Kinney alltså. Ännu en helt jävla perfekt karaktär.
 
 
 


David Blaine är helt sjuk

 
Mina favoritvideos med honom gick inte att dela så det fick bli en random... Men fan vad duktig han är.
 

 

TITTA TITTA TITTA

 
WIHIIIIIIIIIIIEEEE dom var så kära
 

 

Svar

 
 
 

Undra om han är den mest hatade snubben i rockvärlden just nu


 


Intressant fakta: Siffror

Siffrorna som vi använder idag, och som funnits i flera tusen år har en anledning till varför de ser ut som de gör. De kommer ursprungligen från Indien ungefär 400 f.kr och spreds snabbt till Europa och resten av världen. Sifforna är designade så att varje symbol har samma vinklar som själva numret. Så t.ex. 1 har en vinkel, 2 har två vinklar osv.

 

 

RSS 2.0