Fan vad jag är mätt

Jag och mamma har tjej-helg för pappa är ute med sina polare under helgen. Och idag käkade jag och mamma en massa nachos med en massa guacamole och sen har vi käkat en massa godis och druckit en massa te och kollat på två filmer.
 
Nu håller jag på att somna. FORTFARANDE MÄTT.
 
Åh, gud....
 
 


Vill ni veta nåt jätte intressant?

Jag fick en film med Sal Mineo idag hahaha.
 
Crime In The Streets.
 
Jag har aldrig varit supertaggad på den för jag antog att Sal inte hade sån jättestor roll i den, och visst så var han inte huvudrollen men hans roll i filmen var ändå rätt stor.
 
 
 
Och den var MYCKET bättre än jag förväntade mig! Jag är inte direkt världens största fan av 50-tals och 60-tals filmer men den kändes ganska annorlunda från alla andra filmer från den tiden. Som jag sett i alla fall. Den kändes rätt så modern på något sätt.
 
Dvdn jag fick var på spanska haha, jag tar det jag kan få! Det gick att ställa in till engelsk audio i alla fall.
 
 


Parked

 
 
Jag har sagt det förut och säger det igen: den här filmen är värd att se bara för Colin.
Han är så jävla bra i den här filmen.
 


Intressant fakta: Potoooooooo


Potoooooooo (Pot8os) var en känd tävlingshäst på 1700-talet som föddes år 1773 i Storbritannien och vann 34 tävlingar på sju år, han besegrade även många andra stora tävlingshästar på slutet av 1700-talet.
Namnet han fick från början var egentligen "potatoes" och hans ägare bad en man i stallet att skriva hans namn på en foderbehållare, men hörde fel och trodde att han bokstavligen menade "pot-åtta-o" alltså pot följt av åtta o'n. När ägaren såg att det stod Potoooooooo tyckte han att det var så roligt att han behöll namnet på hästen.

 
 
 
 


Då har man glott på Veronica Mars hela dagen

 
 
En högt rekommenderad serie att glo på. Även om den bara fick tre säsonger.
 

 

The Wolfman

Idag var en sån dag då jag kände för att ge nån film jag inte orkade kolla på en andra chans.
Och jag var på humör för Benicio Del Toro.Jag köpte den här filmen för några år sedan och kollade kanske 20 minuter, sen ville jag väl kolla på nåt annat och kollade aldrig klart.

Den var bättre än jag trodde!


 
Men en recension får den inte. Jag orkar inte.
Inte jättemycket action men ändå så hade den det. Helt lagom med grejer.
 

 

Sånt här gör mig ledsen och glad på samma gång

 

 

ÄNTLIGEN nytt Supernatural

 

 

Random hotness

 
Benicio Del Toro
 

 

Den här filmen suger lite halvt, men den här scenen alltså

 

 
 

Det som gör att jag längtar till måndagar

 
 


"Kevin I'm sorry"

 
"It was my fault. And there's nothing I can do to make that right. I am so sorry."
 


Svar
Och den bästa:

 
 
Jag hatar inte, hon har kul, men det gör henne inte mindre pinsam och jobbig.
 


Nu lockar jag till mig både TJEJER och killar!

Idag fick jag min första komplimang från en tjej! Trevligt trevligt. Haha hon sa "jag brukar inte säga så här, men du är söt." Jag blev så chockad! Jag trodde hon skulle säga nåt om butiken för vi gör om, men så var det ju inte.
 
 
Av någon anledning blir man lite gladare om en tjej ger en komplimang, för killar kan vara så otroligt sliskiga.
 


Dessa två

 
 


Mickey to the rescue!

 

Fan vad jag älskade den här scenen!
 


Är jag den enda som tycker att Taylor Swift är pinsam?Coach och Stiles

 
 


Min pappa kan få mig att skratta högt ibland

Jag, pappa och mamma snackade om att pappa ska ut i skogen med sina kompisar och att mamma inte kommer ihåg vart dom ska, så han sa att "tänk om det händer något så har du ingen aning om vart jag är!" så sa hon att "du kan ju ringa"

Jag: Men han kan ju inte ringa om han är död!
Pappa: Om jag är död är det inge bråttom
 
 
 
Våran humor.
 


Mean Creek

 
Ett gäng ungdomar tar med skolans mobbare på en dag ute på vattnet för att hämnas efter att han fått ett utbrott och slagit en av dem. Men deras plan blir värre än de planerat.
 
Jag orkade inte skriva handlingen. Som vanligt. Jag trodde den skulle vara mycket bättre så jag blev lite besviken men den var inte helt värdelös heller. Det var mot slutet jag blev lite uttråkad, annars var den någorlunda underhållande. När de först planerat att hämnas, sen tyckte de att han var helt okej så de bestämmer sig för att inte göra det längre, men sen händer det i alla fall. Det var typ handlingen.
Och.... Det var min åsikt om filmen! Bra. Helt ok.
 


Nu har jag Merlin känslor

 
 

 
 

Ni kanske redan visste det här men...

... den här människans ansikte


 
Ush. Ush ush ush.
 
Snälla ligg bredvid mig när jag vaknar imorgon.
 
 

 

Oh Mickey you're so fine you're so fine you blow my mind

 
HEY MICKEY!
 

 

Ååååångestattack!!

Nej men seriöst mitt hjärta gör ont och jag blev skakis och började svettas lite.

Jag var på amazon och skulle beställa nåt åt min brorsa som fyller år om en månad och hittade två tröjor som jag bara skulle ta EN av men kunde inte bestämma mig så jag tog båda. BÅDA. Det gick på över 600 kronor!!!!!!!!! WWWHHAAAAAATTTTTT plus att jag tog en film för typ en hundring också så allt gick på 740 kronor! OCH NU HAR JAG INGA PENGAR OH MY GOD JAG FÅR SÅN OTROLIG JÄVLA ÅNGEST VARFÖR FINNS AMAZON FÖR alltså nu skakar jag!


Varför kan man inte spola tillbaks för?!?!?! Varför tog jag båda tröjorna för??!?! VARFÖR???????

Jag vill gråta.

Och nu fick jag ont i huvudet också.


 

Det här fick mig att skratta högt!

Jag är på amazon igen, och söker på Sal Mineo (igen) och skulle se om det fans några kläder.
 
 
 
 
 
Sale mini
 


Random hotness

 
Elvis Presley
 


Svar

 
 

 

SNART BÖRJAR HANNIBAL

 
SÅ JÄVLA TAGGAD!
 

 

Fin dag

Nu jävlar är det dags för att kolla på en massa filmer man inte sett på flera år. För ett par dagar sedan var det Den Där Mary, idag var det The Village och Signs.
 
 
 
 
(Joaquin Phoenix hooohhh yes....)
 
Vilken ska man ta nu då?
 
Big Mommas House kanske? Jumanji? Beethoven? Armageddon? Femte Elementet? Det finns fan ett par.
 
 

 

Ett av de bästa paren på tv


Fan vad jag älskar dom
 


De här skorna kommer snart!

 
Snälla säg att de är allt jag förväntat mig och att jag har råd!
 
Okej, så när kommer de flygande bilarna?? Vi har ett år på oss folk!
 

 

Svar

 
TYVÄRR håller jag inte med! Eller, han kanske gjorde Dead By April, men inte med sitt growlande... Jag gillade INTE hur han growlade, men han hade en fin sångröst!
 


Den här kramen får mig alltid att vilja gråta

 
Arthur var så glad över att se Merlin att han fick en kram. DOM KRAMAS ALDRIG och visar aldrig sin kärlek för varandra! Kramen är så fin och ärlig att jag vill pissa på mig. Kolla vad glad han är.
 
Så jävla bra avsnitt.
 


Intressant fakta: Rumäniens bermuda triangel

Hoia-Baciu skogen ligger i Rumänien och fick sitt namn från en bonde som med sin flock av 200 får försvann inne i skogen. Men det är inte det enda försvinnandet som är förknippat med skogen. En ung flicka lekte en dag i skogen medan hennes mormor hängde upp kläder ute på tomten. Den unga flickan kom inte tillbaks, och familjen letade dag och natt i skogen i flera år utan att hitta henne, och gav tillslut upp hoppet. Efter fem år kom flickan tillbaks, men var inte detsamma som hon var när hon försvann, förutom det att hon hade exakt samma kläder som hon hade dagen hon försvann.
Skogen är känd för sina oförklarliga händelser och historier som inkluderar folk som har upplevt och sett olika sorters ljus, orber, UFO's, konstiga bilder som tagits med kameror och man har upplevt underliga och plötsliga känslor som ångest och panik eller att man är iakttagen, samt att många mått dåligt efter de lämnat skogen då de spytt, fått rivmärken, migräner eller liknande. Elektronik som kameror, telefoner och annat slutar också ofta att fungera eller börjar bete sig konstigt. Många träd har också växt konstigt och är krokiga istället för raka. Alla dessa oförklarliga händelser och försvinnanden har gett skogen smeknamnet "The bermuda triangle of Romania".
En man som hette Emil Barnea tog tre kända bilder på ett flygande tefat den 18 Augusti år 1968 som flög ovanför skogen, äkta eller inte så blev bilderna väldigt kända och har blivit undersökta av många olika specialister under åren.


Den första bilden han tog, den andra och den tredje (i ordning)

För bättre bilder: googla Emil Barnea så kommer de upp.

 

 

NY MUSIK NY MUSIK NY MUSIK!

Först kommer Issues ut med nytt album, och nu såg jag att Dead By April också kommit ut med nytt! Sitter och lyssnar nu. Dom behöver byta ut den där nya growlaren.
 
 
Jag tyckte den förra var dålig, nu önskar jag att han kunde komma tillbaks fan.
 


Imorrn är jag ledig

Fyfan vad skönt. Jag ska kolla på Queer As Folk hela dagen.

För jag känner mig ensam och deppig. Och sen går vi inte in på det något mer.


 

 

Don't you give me that face.

You ugly bastard.
 
Idag på bussen hem satt jag längst in mot fönstret och kollade ut (vart ska man annars kolla) och jag satt på sidan där folk går ut. Och jag lovar, jag stirrade inte på människorna som gick ut, men jag såg att en av dom glodde på MIG så jag kollade och han hade den skummaste blicken. Han stirrade verkligen, men inte med en sån där "hej snygging"-blick, utan en sån där "vad ÄR du får något"-blick med rynkade ögonbryn och allt som om jag hade nån jävla dildo i pannan eller nåt.
Det här var bokstavligen jag:
 
 
Jag var så förvirrad.
 
Och man kan ju tänka att han kanske kollade på någon spegelbild eller nåt, NEJ. Han gick åt andra hållet men med huvudet vänt mot mig och han verkligen glodde RAKT på mig. Han kollade bakåt på mig med den där blicken. VARFÖR.
 
 


FRANKS AND BEANS!

Jag kollade på Den Där Mary imorse.
Om du inte gillar den kan vi inte vara kompisar. HAH skoja, men seriöst. Älskar den filmen.
 
 
 
 
Fun story: när jag var liten (nånstans mellan 8-11 kanske) så hade min pappa lånat den av en jobbarkompis PÅ VHS och jag kollade på den om och om och om och om och OM OCH OM OCH OM igen för jag tänkte "vi måste lämna tillbaks den snart!" och... den är ju lite opassande för en liten flicka men jag brydde mig inte ett skit. Egentligen är den mest opassande scenen när han runkar. Men som sagt så brydde jag mig inte. Jag älskade den här filmen.
 
 

 

Issues nya album är så jävla bra

 
Jag har svårt för att hitta bara en favorit alltså. Och den här låten är den sämsta på hela albumet fan. Inte för att den är dålig, men för att dom andra är bättre. FAN VAD JAG ÄLSKAR NY MUSIK.
 
Om ni gillar typ r&b/metal/pop/screamo/rock eller whatever borde ni kolla in dom.
 


I feel like shit

Mens. Mensvärk. Ont i ryggen. Migrän. Och så otroligt jävla trött. Och kall.
 
Idag på jobbet fick jag i uppdrag att fixa videotoppen precis hur jag ville och ställa alla mina favoriter på toppen, men kunde inte ens njuta av det för jag hade så ont i huvudet att mina ögon vattnades. Så jag gick hem en timme tidigare. Men jag kände mig skyldig i alla fall för vi håller på att göra om så jag behövdes bakom kassan. Men jag har typ legat och sovit sedan jag kom hem.
 
Nu försöker jag vakna med kaffe. Utan Marabou,
 

 

The Butler

 

The Butler är en film om en man som givit hela sitt liv åt att servera den vita människan. Man får följa honom kort i början av sitt liv för att sedan få se honom som en butler i vita huset där han jobbar åt åtta olika presidenter under åren som går. Man får samtidigt se hans äldsta son kämpa för deras rättigheter och också uppleva många händelser som hamnat i historieböckerna.

 
Inspirerad av en sann händelse som de flesta filmer är idag, hur mycket som var sant är jag för trött för att kolla upp. Men bra var den, först tyckte jag att den liknade 12 Years A Slave lite på grund av hela svarta människor vs vita människor, men den var väldigt annorlunda. Man ska inte jämföra filmer, så jag ska inte. Den här handlade om hela revolutionen på 60-talet med en glimt av 50-talet också när det nästan var som värst. Från när han är pojke, till tonåring, till vuxen, till gamling. Jag tror att anledningen till att dom gjorde den här filmen nu var för att unga människor ska få öppna ögonen lite och verkligen förstå vad många människor gått igenom och att uppskatta det vi alla har nu. Och också förstå hur stort det är att Obama är president och hur mycket det betyder och vilken stor grej det är för hela historien. Den hade många stora skådespelare, vilket kan vara lite överskattat enligt mig men det funkade i alla fall. Ibland känns det som att dom tar in en massa stora namn för att filmen suger så den behöver få uppmärksamhet så folk ska se den, men den här behövde inte alla de där stora namnen. Men jag tror att många ville vara en del av en film som har sån betydelse. Äh, jag orkar inte babbla mer. Ni ska veta att jag skriver det här i sömnen. Se filmen.
 


Jag gillade Chuck. Jag saknar Chuck.

 
Jag fattade aldrig varför han försvann.
 

 

Random hotness


Joaquin Phoenix
 

 

Varför måste Mickey skämmas över vem han är???


 
 
Jag blir ju ledsen i ögat fan


Lyssnar på Issues nya album

 
'tis good.
 


Can evil Stiles come out and play?


Loves it.
 


Skithörlurar

Det spelar ingen roll hur dyra hörlurar man köper, de alla håller lika länge: typ två månader.
 
Fyfan. Mitt i en Queen låt också...
 

 
 


ÄNTLIGEN fick man se Shameless

Vad skumt det är att bara få se ett avsnitt i veckan. Det känns som att jag väntat en månad sedan jag sist fick kolla på det. Synd bara att man inte fick något med Mickey och Ian. Men NÄSTA AVSNITT!JAG SKA KOLLA PÅ FRESH PRINCE

 


Nu är jag så där igen när jag inte vet vad jag vill kolla på

Jag har typ 10 nya filmer som jag köpt, men känner inte för att glo på nån av dom.
Ingen serie heller.... Vad fan ska man göra??????
 
I HATE THIS!!
 
 


Halloween specialen av Ghost Adventures

 
Jag dog, kom tillbaks och dog igen, fy fan vad kul det där var!
 

 

Dan and Phil

 
Jag kan kolla på deras videos hela dagen, så jävla kul.
 
Typiskt min humor
 


Evil!Stiles

 


Så här kommer jag vara om jag får barn


 
Ni kanske tror att jag skojar men det gör jag inte hahahaha

Hon är min inspiration.
 


Den här kramen

 
 

 

Homefront

 
 
 
 

En före detta narkotikapolis flyttar med sin dotter till en småstad för en ny start, men får inte starten han hoppats på och får allt annat än frid när en lokal knarklangare får reda på vem han är.


Alltså jag tänkte "oooh Jason Statham och James Franco? YES." Och visst, så var dom bra, båda är väldigt duktiga skådespelare, men själva filmen kändes lite medelmåttig och ointressant. Inte alls som jag förväntade mig. Den gick att kolla på, men handlingen har ju gjorts i typ sju miljoner andra action/thrillers. Så man kollade inte på något nytt. Det handlar om hämnd som vanligt.

 
 


Alltså hallå

USA är helt jävla fucked up. Eller hela världen är det, men nu är det en lag som gäller i hela Kansas att homosexuella får inte göra ett skit. Alltså, om de går till en restaurang kan de nekas att bli serverade bara för att de är gay. Samma sak gäller affärer, hotell och liknande. De kan få sparken från sitt jobb bara för att de är gay. Och det finns inte ett skit de kan göra åt saken.  
 
Läs den där SKITEN här om ni är intresserade. Jävla idioter.
 
Jag fattar inte. Jag kommer aldrig göra det.
Det är bara kärlek. Liksom. Nää, jag fattar inte.
 
 


Fan vad jag får saker gjort

Först kollade jag igenom hela nya säsongen av New Girl, och nu kollade jag på del 2 av säsong 3 av Teen Wolf. En halv säsong alltså. Skönt att få det gjort.

 
What's next?
 

 
 

Delivery Man

 

David är en vanlig kille som lever ett vanligt liv, med ett vanligt jobb. Men hans förflutna kommer nu tillbaks för att förändra hans liv. För 20 år sedan donerade han sperma till en spermabank, och han får nu reda på att han är far till 533 barn. 142 av dessa barn vill veta vem han är, och han har alla deras profiler i ett kuvert. Men hans nyfikenhet tar över och han kikar på profilerna, och träffar sedan flera av hans barn utan att säga vem han är.

 
Handlingen blev lite skum men whatevs.
Filmen var inte RIKTIGT som jag förväntade mig, men var inte sämre för det. Jag trodde bara det skulle vara en roligare film, men den var mer söt än rolig. Den hade många kul ögonblick men kände inte att det var temat för filmen. Det skulle inte vara en typisk komedi, det skulle mer vara en underhållande söt film. Vilket det var. Den var fin. Den fick mig att önska att jag också hade ett par hundra syskon som alla är i min ålder.
 


Jag är den töntigaste tönten EVER

 
Men jag bryr mig inte. Jag är så glad.
 
Happy Valentines day to me.
 

 

Nu har jag kollat igenom nya säsongen av New Girl!

 
Har inte kollat sedan säsongen började, vet inte varför det tog sån tid!
 


Glad alla hjärtans dag folk!

 

 

Jag har varit på sånt där jobbigt Queen humör sedan igår

 
Kollade på Queen dokumentären igår. Ska kolla på Freddie dokumentären nu. Sen blir det live dvder.
 
Bara så ni vet.
 


Intressant fakta: Glasgow smile

 

Glasgow smile är en gängtortyr som oftast förekommer bland gäng i London, men kommer ursprungligen från Glasgow i Skottland. De tar en kniv och skär offret från mungipa till mungipa ut mot kinderna för att skapa ett stort leende. De slår och sparkar sedan offret för att få dem att öppna munnen så såren blir större och går upp mot öronen vilket, beroende på hur stora såren blir och hur fort såren behandlas, kan förblöda men lämnar oftast stora ärr. Metoden kallas också för Glasgow grin, Chelsea grin, Cheshire grin eller Chelsea Smile.
 


"I've come for the lizard."

 
Fan, nu vill jag kolla på Primeval.
 

 

Svar

 


Lee Pace? Yes, please. Det är omöjligt att INTE bli kär i honom, speciellt i den filmen.


 
DAMN YOU NU VILL JAG KOLLA PÅ THE FALL! Hinner jag? Jag hinner.
 
Om du blir kär i honom när du ser The Fall ska du kolla på Pushing Daisies. Ingen kan hjälpa dig efter det.
 


DET HAR INTE KOMMIT NÅT NYTT SUPERNATURAL

 
 
Vad fan ska man glo på dååååå
 
 


Idag gråter vi

 
Vila i frid bebis
 

 

Den här dagen är både positiv och negativ

Sal dog den här dagen, men samtidigt så föddes MOE YOOO!!!
 
Grattis tönt!


 
Så kan vi slänga in en random schmexy bild som jag tog för några somrar sedan
 
 
Nu börjar vi bli gamla!
 


Random hotness

 
Alexander Vlahos
 

 

Svar

PERCIVAL! Asså skojja inte, man blir nästan gråtfärdig fan.
 
Han var med i elfte doktorns första avsnitt också!
 
 

Det var därifrån jag kände igen honom när jag såg honom i Merlin!
 


Åh, kolla på Merlin med tända ljus, en kopp te och mitt varma täcke

 
(och kexchoklad SHHHH säg inget till någon)
 

 

Jag gillar Mickey

 
 


Ni vill inte veta vad jag håller på med just nu

 
 
Men jag hade rabatt. Så jag passar på.......... Jag skäms.
Jag älskar verkligen den första bilden, men det stog att den hade låg upplösning och kan se pixelerad ut.
Fuck my life.


Det bästa med Saturday Night Live

 


Jag har inte kollat på Queer As Folk på ett tag

Emmet och Ted åhhh jag saknar er!

 

 

Åh, Gwaine

 
 

 

Då var jag klar med Shameless


Nu får jag bara se ett avsnitt i veckan.
Jag kommer ruttna.
Alla serier har paus!
 
OCH VART FAN ÄR IAN?????
Vart är min Ian och Mickey action?!?!?!
 


Karen Walker

 

 

Well, fuck.

Jag tänkte glo på Jurassic Park 3 för jag tänkte "ögongodis!" men Billy var inte så het som jag mindes.

 
Jag trodde har var mer buff och hade kortare hår. Och var snyggare.
Nu har jag ingen lust. Eller ska jag glo i alla fall? Kanske senare. Det var så länge sedan! Jag kommer ihåg att den var min favorit från trilogin. Och jag var fett kär i Billy.
 


Svar

 
Alltså inget illa menat till Jimmy, I love him, men det bara är nåt med Sal som jag inte kan förklara! Du vet som när man ser typ en supergullig liten hundvalp eller kattunge när man bara måste säga "awwww" eller "wiiiiieee!" så blir jag när jag ser honom haha han gör mig så glad och jag vet inte varför!
 
 


Note to self

Ta ALDRIG ur din jävla bok ur väskan, för när du väl vill läsa den kommer den inte vara där.
 
 
Carry on.
 


Då har man äntligen fått se Inside Llewyn Davis på bio!

 
 
All musik med världens högtalare, och Oscar Isaac i närbild på en superstor skärm. HEAVEN.
Jag satt och tänkte genom typ 60 % av filmen "vad fin hy han har".
 


Så kan vi ta en specialare där han är med Sal också OJ OJ OJSå kan vi ta en del 2 också! Grattis till James Dean!

 
 


Svar

 
 
Jag hade tänkt vara snäll i år och inte göra det MEN VILL DU HA SÅ FÅR DU DÅ KÖR VI YES!
 
 
 

 

Den här dagen gillar vi!

 
 
 
Grattis bebis.
 


Jag vill se mer av dessa två, tack

 
 


NEEEEEEEEEJ mina bebisar!

 

Åh jag älskar Mickey och Ian's story! Fan vilket asshole Mickey's pappa är! DAMN YOU!
 
 


Intressant fakta: The Crow

 

 

Under filmningen av filmen The Crow som släpptes år 1994 råkade skådespelaren som spelar huvudrollen bli skjuten av en pistol som skulle varit tom.
Brandon Lee som var son till Bruce Lee och Linda Emery spelade Eric Draven, en man som dött och sedan kommit tillbaks för att hämnas, och den 31 Mars år 1993 filmade de en scen där huvudkaraktären skulle bli skjuten, men efter att ha råkat glömma att rengöra pistolen efter att den använts på testdockor hade ett fragment av en kula lämnats kvar i pistolen, och träffade då Brandon när den laddats med blanka skott. Han fick genomgå en 6 timmar lång operation, men gick inte att räddas. Han dog 28 år gammal.
För att göra klart filmen använde man två stuntmän och specialeffekter för att göra så det såg ut som honom.

 

 

När det händer nåt kul i Hannibal

 
 
Det händer typ aldrig.
Ge oss lite mer, fan.
 


Random hotness

 
Andrew-Lee Potts
 

 

Äventyr

Jag behövde komma ut ur huset så jag drog till stan på jakt efter lite filmer. Jag hittade tre stycken som jag letat efter! Success! ÄNTLIGEN KÖPTE JAG DISCONNECT. Första affären jag var på hade inte den. Som vanligt. Dom hade tagit tillbaks den för det var typ nån annan skiva i fodralen... Just my luck... Så jag gick till mitt back-up ställe som är dyrare... Men jag fick den i alla fall.

 
Och jag kände redan PÅ VÄGEN in till stan att jag var kissnödig. Allt jag kunde tänka var "I'm doomed, jag tänker inte åka tillbaks". Så jag smög in på bion. Till deras toaletter hahaha. Jag hade fan tur, det var bara en människa där inne som kunde öppna åt mig. För man måste ha en kod. Sen när jag gick ut var det en tjej som stog där och väntade, så jag höll upp dörren åt henne, hon blev skitglad! Fattar inte varför, hon verkade jävligt tacksam och sa "åh vad schysst" och liknande... Hon kanske trodde att man MÅSTE knappa in koden och att det bara är EN toalett eller nåt. I don't know.

Så det var mitt lilla äventyr!
 


Jag älskar End Of Watch

 
 


Fish taco?

 

 

Klassisk Supernatural humor

 


Åh, Dean....

 

 

Varför började jag kolla på Shameless för?

 
JAG BEHÖVER INTE FLER SERIER ATT KOLLA PÅ, TACK SÅ MYCKET.
 

 

Det som gjorde Pacific Rim sevärd

 
 
Det enda.
 

 
 

Jaha, det var ju ett kul avsnitt

 


Svar

 
 


Jag sjöng precis I Want To Break Free från början till slut

Jag visste inte att jag kunde den utantill.
 
 
Men då vet jag det nu. Good to know.
 
 


Random hotness

 
James Dean
 
 


Är det nån här som kollar på Shameless?

Amerikanska versionen?
Jag blir så otroligt jävla förvirrad av dom där "det här hände förra veckan" för ibland visar dom något som inte hänt! Jag tänker "oh shit har jag missat ett avsnitt? Har jag skippat ett?" men när jag går till avsnittet innan har jag fan sett det! Jag fattar inte!
Som till exempel när Sheila äntligen kan gå utomhus och är redo att gå till baren så ramlar det nån jävla bil från himlen typ som skrämmer skiten ur henne. DET HAR JAG INTE SETT. Och nu ligger jag där Franks mamma precis dött, så när jag börjar kolla så kommer en sån där "det här har hänt" och då visade dom ett litet klipp där han går till Monica och gråter över att hans mamma dött. DET SÅG JAG INTE. Det kommer sån där skit hela tiden. JUSSTJA för några avsnitt sedan så dog ju Karens pappa, eller dom hade hittat honom, och begravt honom, så såg man ett lite klipp av Karen när hon pissar på hans jävla grav. Det har jag INTE sett. Är jag dum eller? Har jag skippat en massa jävla avsnitt eller nåt?
 
Ursäkta mitt babbel, det kanske inte är någon som kollar på Shameless, men i alla fall. Jag hatar att vara förvirrad. Eller så har jag hållt på med mobilen precis då. Men hur man kan jag ha missat så mycket isåfall.
 
 


Det är alltid Dean och Cas

Så när det väl är Sam och Cas tar man vara på det.
 
 
 


Jag lyckades få mamma att kolla på första avsnittet av Hannibal

 
 
 
Hon gillade det, så vi ska fortsätta glo nån dag!
 


 

Mamma och pappa sitter och glor på de sista avsnitten av Merlin

Jag håller mig 500000 mil borta.


Ibland känner jag att jag är redo för att kolla, men sen tänker jag "hell no."
 

 

AHHHH kollade nyss på Shameless och Ben var med!

 
Hoppas han kommer fler gånger wihiiiiii!!!
 


Åh Crane vad jag älskar dig

 


För en gångs skull kollade jag på Melodifestivalen

Pinsamt. Vad fan var det med den där snubben som sjöng en hel jävla låt om att ha sex i köket och på ett kaffebord och skit? "pants off in the hallway, one time in the kitchen, one time on the coffeetable"? Jag och pappa skrattade lite åt det och sa att han sjöng om att han var dålig i magen.
 
Men är det där vad vi ska ha som representerar vårat land i den stora tävlingen? Snälla säg att det kommer bättre låtar i de andra tävlingarna.
 
 


Då har man börjat kolla på ÄNNU en till serie

Nu är det Shameless.
 
Men alltså VARJE avsnitt dör jag lite inombords på grund av den här människan:
 
 


Som också är den här människan från Malcolm In The Middle:Det kommer nog ta ett litet tag innan jag slutar tänka på det.
Men han är nog min favoritkaraktär hittills.
 
 


James Dean vs It's Always Sunny In Philadelphia

 
Loves it.
 

 

Älskade Merlin

 

 

RSS 2.0