Jag är Will Graham

 

 

Intressant fakta: Bättre sent än aldrig

 

År 1912 hölls de olympiska sommarspelen i Stockholm. En av deltagarna som sprang maratonloppet, hette Shizo Kanakuri. Han kom aldrig till mållinjen och ingen hade sett honom, så hans försvinnande gjorde att han listades som försvunnen hos polisen. Han var officiellt försvunnen i 50 år - tills en journalist fann honom i södra Japan, där han levde ett vanligt och normalt liv.
Under loppet hade han stannat i en trädgård i Sollentuna där han satte sig ned och blev erbjuden saft. Han stannade i en timme, tog tåget tillbaks till hotellet och åkte hem nästa dag. Han ville inte säga till någon att han inte avslutade loppet för att han skämdes.
År 1966 bjöds han tillbaks till Stockholm för att avsluta loppet. Hans tid blev 54 år, 8 månader, 6 dagar, 8 timmar, 32 minuter och 20.3 sekunder.
 
 


Vad ledsen jag blir

Jag var så jävla redo att köpa Disconnect idag på Maxi för den kom ut igår. Men det är klart dom inte hade den. ALLTID när jag är på uppdrag att köpa nån ny film jag är ute efter så finns den inte.


 
Då får man beställa den jäveln.
 

 

Familjekväll med White House Down

 
 
Köpte den idag, whoop whoooooooop!
 

 

WHAT

 
 
 
 
Snälla förstör inte. Hoppas att det egentligen inte har ett skit med Supernatural eller deras karaktärer att göra.
 


Kemin mellan dessa två

 

 

I'm over it

Jag är en svag människa och pallar inte med den här jävla "vara utan socker" grejen.
 
Nu har jag käkat pannkakor dränkta i sylt, och jag ska äta havrebollar som mamma gjort.
Och det är bara början.
 
 
Tjock och glad får man vara.
 


Jag vill se Inside Llewyn Davis igen

 
Men ska försöka vänta tills den kommer på bio.
 
Jag är bara rädd att den kommer vara en sån där film som bara går på typ en biograf i hela Stockholm. Hoppas inte.
 
 

 

Random hotness

 
Mads Mikkelsen
 

 

Jag älskar Garth

 
Han är så snäll och får Dean att kramas och skit.
 
Men jag gillar INTE vad de gjort med hans storyline. Det förstörde hela jävla grejen nu.
 
Still love him. Men helvete.
 

 

"Kevin is gone?"

 
Supernatural-känslor
 

 

For fucks sake

Jag drömde om Sal Mineo i natt, men det blev en kort dröm för jag väcktes av att mamma fönade håret. Liksom. När jag äntligen får drömma om min bebis så väcker mamma mig. Tack. Tack så mycket.
 
 


Svar 2.0

 
It's a deal!
 

 

Minutemen är på tv!

 
Jaaaa det är en jävla Disney film, men jag älskar den. Och jag har letat efter den jättelänge. Så nu när jag kan spela in skit från tvn kan jag äntligen få den här på dvd! Whoop!
 


 

What's it like to be really attractive?

 
Ibland alltså.
 
 


Svar

 
Okej om du tar skådespelaren så tar jag hans karaktär för Gwaine är MIN! Hahahaha
Och Lancelot. Ingen rör Lancelot.
 
 


Jag älskar musik

 
 
Fightstars bästa låt, lyssna och njut
 
 


Save me Barry!

 


Fan vad sugen jag blev på tionde doktorn och Jack nu

 
Sötnosar
 

 

Random hotness

 
Riddarna i Merlin
(Rupert Young, Tom Hopper, Bradley James, Santiago Cabrera, Adetomiwa Edun, Eoin Macken)

 


Possession


Jess är en kvinna vars liv vänds upp och ned när hennes man Ryan och hans bråkiga bror Roman hamnar i en bilolycka som lämnar båda i koma. Men när Roman vaknar upp tror han att han är Ryan, vilket får Jess att tro att antingen har Roman blivit helt och totalt galen eller så har hennes man kommit tillbaks till henne i hans brors kropp. Hon blir snart övertygad om att det är hennes man med sin brors ansikte, men är det verkligen möjligt?
Det kändes som att filmtiteln fick en att tro att filmen handlar om något helt annat. Som att det är någon sorts skräck/thriller men det är en drama/thriller. Och nu blev jag så arg på filmens omslag, det här är bilden jag tycker att den ska ha, och det verkar vara den officiella bilden men jag hittade INGEN med bra kvalité. Det har inget med själva filmen att göra, men annars fanns det bara bilder som VERKLIGEN gör att det ser ut som en skräckfilm. Eller så kommer filmen THE Possession upp. Okej, nog med det.
Filmen var bra faktiskt, och man satt och undrade och tänkte "shit, det är hennes man, men det är fan inte det, men det kan vara, men det kan inte". När man väl kollar på filmen vet man inte riktigt vad det är för sorts film man kollar på, allt beror på om det är hennes man eller inte. Det är då man förstår vad man kollar på för film. Är det någon sorts övernaturlig drama eller en psycho thriller? Man hölls kvar också, handlingen var bra, utförandet var bra och skådespelarna var bra. Det var en svensk tjej i också! Vet inte vad hon heter, men man känner igen henne. Även om filmen var bra kändes det som att den förtjänade bara tre stjärnor. Tre stjärnor är bra men inte BRA. Den behövde något mer bara.
 


Vad mycket skit det är om Justin Bieber helt plötsligt

Okej han har blivit arresterad och släppts.
 
 
Vad intressant.
 


Hannibal säsong 2 trailer

Varning: den avslöjar ganska mycket, som jag nu önskar att jag inte hade sett. MEN FAN VAD BRA DEN HÄR SÄSONGEN KOMMER VARA HOLY SHIT.

 
 


Två bra scener från Rock'n'Rolla

 
Jag var tvungen att se filmen typ tre gånger innan jag fattade hela handlingen. Det var så mycket på gång men nu fattar jag vem som var skyldig vem pengar och tavlan och allt.... Vad seg man kan vara.
 


Jobbet börjar bli jobbigt

Jag hatar att gå till jobbet, jag får sån ångest. Jag brukar inte snacka om jobbet så mycket här, för jag vet att det är inte en bra idé att snacka om jobbet på internet, det är så man får sparken.
 
Men nu börjar jag få nog.
 
Min chef/kollegas pappa har börjat hos oss, och vi alla försöker lära upp honom, och jag brukar få lämnas själv med honom i några timmar och lära upp honom. Men nu har han varit hos oss i typ 2 månader och jobbar som om han varit hos oss i två dagar. Eller en vecka högst, han har börjat lära sig lite. Men vanligtvis tar det kanske 2-3 veckor innan man lärt sig allt och kan jobba självständigt där. Och jag blir så frustrerad. Idag gjorde han ett fel som gjorde att JAG nästan fick skäll. Jag har sagt åt honom flera gånger om den här grejen, och han säger "ja ja, jag förstår, okej" men det verkar som att han ljuger, för han gör aldrig som jag säger. Och nu blev det fel. Och kunden var tvungen att komma tillbaks, vilket gjorde att chefen var tvungen att fixa detta, och då blev han arg. Jag tror han blev arg på mig också för han tycker att det är mitt jobb att övervaka och se till att allt blir rätt, men så fort jag kollar bort händer det nåt och då är det typ mitt fel. Jag vet inte.
 
Okej, jag var tvungen att skriva av mig lite, jag blir GALEN och arg och frustrerad. Som att jobbet inte var jobbigt nog, nu måste man komma till det här varje dag.
 
 
 


Dead Man's Shoes

 

En soldat kommer hem för att hämnas på ett gäng killar som behandlat hans mentalt handikappade bror väldigt illa några år tillbaks.

 
Jag hörde bra saker om den här filmen men fann den lite smått tråkig. En vanlig "hämnd" film där en snubbe ger sig på ett gäng killar helt själv och lyckas mörda dem alla utan problem. Men den var hemsk, man fick se tillbakablickar av vad de där killarna hade gjort mot hans bror, man blev lite ledsen i ögat liksom. Stackarn. Han förstod inte vad som hände, och var för snäll för att säga nej. Hjärtat sjönk i slutet också. Så den var ju inte värdelös direkt, men den var inte särskilt originell och höll mig inte fast. Det är en sån där film som gör att man kan göra lite grejer på mobilen medan man kollar, men man tvingas kolla upp från mobilen när det händer nåt. Men jag måste bara säga att Toby Kebbell som spelade brorsan var så otroligt bra i den här filmen. Väldigt övertygande. Han är duktig.
 


Random hotness

 
Jared Padalecki
 


Jag är på ett random Jackass humörÄlskade Crowley

 
 
Hahaaaa det är kul för att han är en demon... Och var kung över helvetet... Eller tekniskt sett är han fortfarande det... ÄLSKAR CROWLEY!
 

 

Won't Back Down

 

Jamie är en ensamstående mamma med en 8-årig dotter som har dyslexi. När hon märker att dotterns skola inte gör något för att hjälpa henne med sina svårigheter, och att lärarna knappt bryr sig, frågar hon en av lärarna om hon vill hjälpa med att starta en egen skola. De kämpar nu mot skolstyrelsen och unionen, och är långt ifrån att ge upp.

 
Nu när jag sitter och tänker vad jag hade för åsikter om filmen kan jag inte komma på några. Jag tyckte bara att filmen var bra. Jag vet inte vad, den var väl lite inspirerande och fin osv. men det var bara BRA helt enkelt. Två mammor som kämpar för att sina barn ska få lättare att lära sig i skolan, och för att resten av barnen också ska få det roligare och lättare i skolan. För att bli inspirerade till att få en framtid de själva vill ha, vare sig de vill blir en astronaut, en professionell prinsessa eller president.
 
 
 

Lördags mys med mammsen

 
Vi gjorde havrebollar och kollade på halva Rock'n'Rolla sen satte vi igång Den Lilla Sjöjungfrun.
 
 


Sleepy Hollow säsongsfinalen

 
Det är klart att dom slutade med världens jävla cliffhanger. Bastards.
 

 

Random hotness

 
Aidan Turner


Okej så igår var jag och Bea på bio

Vi såg Walter Mitty, och han jobbade på LIFE Magazine. Där inne på kontoret fanns det en MASSA stora bilder av olika omslag de haft på tidningen.
 
Vill ni gissa vem jag letade efter? Ni kan få EN gissning.
 
Rätt.
 
 
 

 

The Secret Life Of Walter Mitty

 

Walter Mitty är trött på sitt liv och finner sig själv i dagdrömmar oftare än han kan räkna. Han har jobbat på LIFE Magazine i över 16 år och känner sig fast, men företaget tas över och ger nästan alla sparken, och Walters jobb är att fixa en framsida till den sista bilagan. Han har fått en filmrulle av en känd fotograf som ofta fotat till tidningen, men den bästa bilden fanns inte på rullen. Nu ger sig Walter ut på sitt livs äventyr för att hitta fotografen och fråga var bilden är.

 
Filmen var roligare än jag trodde, och bättre. Jag älskar Ben Stiller och hans humor, det är en nästan lite subtil humor men ändå inte. Cinematografin (nu får vi se om det faktiskt är ett ord) var superfin, såklart eftersom han var på både Island och Grönland, och klättrade i berg och allt. Dom tog verkligen sin tid att hitta alla dom här lanskapen att filma vid. Det enda jag tyckte var lite jobbigt med filmen var alla hans dagdrömmar, för ibland kändes det som att dom kom för ofta, och det var lite jobbigt när man inte fattade om det var en dagdröm eller inte. Det var ju väldigt uppenbart när han drömde men jag blev ändå lite förvirrad.


Igår var en underlig kväll


 

Intressant fakta: Insomnia

 
År 1964 höll sig Randy Gardner vaken i 11 dagar och 24 minuter (264,4 timmar) vilket slog det tidigare rekordet av 260 timmar och 17 minuter. Han var 17 år gammal och höll sig vaken utan hjälpmedel. Doktor William C. Dement kontrollerade experimentet, och det blev väldigt känt bland sömnforskarsamhället. Doktorn sade att extrem sömnbrist har små sidoeffekter, och att Gardner slog honom i ett spel av pinball på den tionde dagen han hade varit vaken. Men en annan man som övervakade honom sa att han hade extrema beteendeförändringar, korttidsminne, problem med koncentration, paranoia och hallucinationer. På den elfte dagen ombads han att göra matte, men slutade mitt i. När han blev frågad varför sa han att han glömde bort vad han höll på med.

När experimentet var klart tillfrisknade han snabbt av att sova 14 timmar ena natten och tio timmar nästa natt. Inga långsiktiga psykologiska eller fysiska effekter hade dokumenterats.
 
 


Varför är jag typ den enda som kollar på Merlin?

 
 
Fan vad ensam jag känner mig
 


Svar


HAHA vad kul att du frågar just idag, för jag har fuskat som fan idag. Jag gick på bio och åt godis. Jag kan inte gå på bio utan något att äta på. Eftersom det är en vana med godis så måste jag ha godis... Fast jag var inte så sugen konstigt nog. Så jag åt inte så mycket.
 
Men annars går det väl bra, men jag får ju i mig socker i alla fall eftersom det är socker i typ ALLT. Det finns inte mycket att äta om man ska vara HELT utan socker.... Jag dricker typ té istället och försöker nöja mig med frukt.
Och jag har inte vägt mig, men jag bryr mig inte om vikten. Jag tänker bara köra på tills jag ser någon skillnad. Eller tills jag ger upp!
 
 


12 Years A Slave

 
 
 I 1800-talets New York bor en man med sin familj i ett fint hus och ett fint kvarter. När frun och barnen reser iväg hittar mannen ett tillfälligt jobb, men upptäcker till sin förfäran att han blivit lurad. Han blir neddrogad och såld som slav, och genom filmen får man följa hans 12 år hos olika ägare och plantage med varierande arbetsuppgifter. Allt är baserat på den sanna historian om Solomon Northup.Den får betyget den förtjänade, men den kändes VÄLDIGT LÅNG och lite utdragen. Men samtidigt förstår jag att den ska visa hela hans historia, och det var säkert mer som hände men som inte fick plats i filmen. Den var väldigt hemsk och lite jobbig att kolla på med råa scener. När hon Patsey blev piskad mådde jag illa och ville titta bort men man hörde i alla fall. Alla skådespelare var riktigt duktiga, och Benedict Cumberbatch var en oväntad överraskning! Eftersom dom filmade i New Orleans fanns det många fina scener med natur i bakgrunden, och bara allmänt filmande av träsk och deras typiska träd. Inte så mycket spänning men man satt och hoppades hela tiden. Jag tänkte aldrig på att man vet att han kommer få vara en slav i 12 år, utan jag tänkte bara på att han kanske lyckas rymma i alla fall. Tyvärr hade varken jag eller han den turen. Helt sjukt det där med slavhandeln. Tur att vi inte lever så längre.

 

 


 


Kärlek

 

 

Jesse Pinkman

 

 

Random hotness

 
Charlie Day
 

 

Torsdagar är nog en av mina favoritdagar

Jag är ledig från jobbet, och är ensam hemma. Jag kan bara sitta och dricka te och glo på film.
 
Nu har jag redan kollat på Rock'n'Rolla och The Outsiders.
 
 
Så nu är jag nöjd efter att ha sett två bra filmer.
 

 

Aha, då försvann min kväll

Jag råkade kolla in en miniserie med David Tennant och Toby Kebbell. Tre avsnitt, alla var en timme långa. Och nu ska jag sova för jag svimmar snart.
 
 
 
 
Den heter The Escape Artist för den som är intresserad. Den var bra.
Handlar om en familjeman med fru och en son, han jobbar som en sån där... Vad det nu heter... Han försvarar anklagade i rätten. Och när han lyckas få ut en anklagad mördare, så mördar den anklagade den här mannens fru. Och nu är det en annan som försvarar honom i rätten, men den här mannen är 100% säker på att det var han. För han såg honom utanför när han hittade sin fru. Jag vet att det blev mycket "han" men whateverrrrrr jag skriver det här i sömnen.
 
 

 

Nu har jag börjat om med Merlin från början

 
Tjohooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
 

 
 

Jag älskar den här fotograferingen så jävla mycket

 

 
 

The Sitter

 

Noah bor fortfarande med sin mamma och har en tyst kväll planerad hemma, men blir tvingad att sitta barnvakt åt en väninnas barn. Något han aldrig tänker göra igen.

 
Jonah Hill kan vara kul ibland, och har kommit ut med kul grejer, men det är alltid 50/50 med honom. Antingen är det en kul film eller så är det sån där extremt överdriven humor, som den här. Ibland blir det för jobbig. Jag vet inte om jag skrattade nånting, men den var ju underhållande. Lite jobbig var den... Men inte det sämsta jag sett heller. Jag har blandade åsikter.
 


Snälla ge mig

 

 

Jag drömde om Colin Morgan inatt

Hallelujah.

 
Fast han var inte med så mycket. Vi skulle på någon sorts social träff, typ som "the prom", man skulle vara lite fint klädd. Men han gick dit innan mig för det var typ en sista sekunden-grej. Och vad händer? Jag spenderar hela kvällen med att hitta något att ha på mig. Sen är det försent. Jag fick aldrig gå ut med Colin Morgan.
 
 


Random hotness

 
Jason Statham
 


Nu har jag knarkat alla tre Karate Kid filmerna

Jag råkade. Första igår, andra i morse och nyss den tredje. Det är väl inte riktigt att knarka dem, men nästan. Dom var som Tillbaka Till Framtiden; första är bäst, sen den andra, och den tredje är sämst. Fast fortfarande bra. Jag hade bara sett den första filmen förut. Jag kände igen mycket från den andra men har aldrig riktigt kollat på den. Den tredje hade jag ingen aning om vad den handlade om. Bra bra.
 
Då har man gjort det.
 

Får jag tillägga det jag gillade med filmerna? För det första: vänskapen mellan Daniel och Mr Miyagi. För det andra: den klassiska "good guy vs bad guy" handlingen. Av någon anledning blir det aldrig gammalt.
 
 


Fruitvale Station

 

Oscar bor i Bay Area, San Francisco med sin flickvän och deras lilla dotter. Det är nyårsafton och hans mammas födelsedag, så de planerar en helkväll av firande. Efter att ha varit och kollat på fyrverkerierna med sin flickvän och deras vänner tar de tåget hem. Men när han hamnar i slagsmål på tåget är polisen på väg och tåget stannar. Detta är den sanna berättelsen om vad som hände Oscar Grant på Fruitvale tågstationen tidiga nyårsdagen år 2009.

 
Man får följa Oscar genom dagen innan händelsen, och filmen vill verkligen visa vilken bra kille han var, oavsett hans förflutna. Att han var en familjeman som älskar sin familj och sina vänner, och att han hade ett tufft liv men jobbade på det. Den var väl inte spännande direkt, eftersom det är en drama, och lite smått seg, men det var värt att lära känna honom för att få reaktionen i slutet och för att respektera och förstå att det som hände var verkligen fel. Jag var tvungen att kolla igenom trailern för att se om jag kan avslöja nåt, men jag lämnar det. Trailern gör att filmen ser skitspännande ut, men det där var bara en jätteliten del mot slutet av filmen. Den här händelsen alltså. Sorgligt.
 


Jag sitter och glor på Karate Kid

Han som spelar Daniel påminner så jävla mycket om Sal Mineo

 
Han är som 80-tals versionen av Sal Mineo.
 
Åh får jag slänga in en bild på Sal? Jag slänger in en bild på Sal. En söt.
 
 
 


Ursäkta, men jag har bara kollat på Psych hela dagen

Jag kommer ihåg när det först kom ut... Varför slutade jag kolla?
 
 
 


The Cube

 

7 främlingar vaknar upp i ett litet rum med 6 olika luckor, en på vardera vägg, tak och golv. De alla undrar varför de är där, men inser snart att tiden går och de måste ta sig ut. Men vilken lucka väljer de? Bakom varje lucka finns ett till rum som är identiskt till det andra, men alla rum förutom ett har en dödlig fälla. De måste hitta de rätta rummen i denna labyrint av kuber som leder till deras frihet.

 
Jag måste bara börja med att jag har faktiskt sett den här förut men det var superlängesedan så jag kom inte ihåg ett skit, därför jag skriver en snabb och dålig recension.
Den var i stort sett exakt som jag förväntade mig, men jag gillade inte skådespelarna särskilt mycket. Jag kände att han den svarta snubben överdrev lite, och den unga tjejen var inte särskilt duktig. Sorry. Sen är det klart att hennes karaktär är ett jävla mattegeni och kan allt som någonsin existerat om matte och nummer och liknande. Och hon fattar hur allt funkar. Såklart. Men den var spännande och frustrerande och man tänkte "oj oj han eller hon kommer dö". Men det var fan inte så mycket dödsfall som jag trodde. Det var mest hur dom skulle komma ut och vilken lucka de skulle ta. Och bråk. Ändå värd att se.
 


Min favoritscen i August Rush

 
Rekommenderad film föresten! Om ni vill gråta en skvätt
 


Hannibal är tillbaks sista februari!

 
 
Fast det blir väl första mars för oss som inte orkar sitta uppe tills typ 3 på morgonen.
 
 

 

Session 9

 

En liten grupp med asbest rengöringsmän får ett två veckors jobb på ett övergivet mentalsjukhus som de måste göra klart på en vecka. Men sjukhusets mörka förflutna väcks tillbaks till liv när de kommer och börjar sitt arbete.

 
Men åh vilket slöseri med tid. Jag kollade på den för den hade bra betyg på imdb och kommentarerna på youtube sa att den var bra. Så jag kollade. Och jag väntade på att något bra skulle hända. Nåt intressant? Spännande? Ingenting. 40 minuter gick och jag tänkte "okej den har en seg start. Det är en sån film." Men nej, den var seg genom hela filmen, och jag fattade absolut ingenting. Det skulle vara en psykologisk thriller/skräck men jag vet inte om det är för att jag är seg eller dum eller nåt men jag fattade inte. Var det den där Simon som var på de där sessionerna eller? Eller han var på den sista sessionen, session 9, så jag antar att det måste vara så. Men var han i den här snubbens kropp eller vad? Blev den här snubben besatt av Simon eller? Jag kände inte att man fick någon förklaring alls. Varför honom. Var det Simon. Varför Hank. Varför. Vadå.
Nej, slöseri med tid.
 
 


Moriarty is BACK!

 
YES!!!!
 
Och nu behöver vi bara vänta ett år på nästa säsong!
 
 


Mina drömmar....

Varför har jag de sjukaste drömmarna? Nu ska jag berätta om något jag drömde om i natt.
 
Okej. Det var jag och någon av mina kompisar, men kommer inte ihåg vem det var. Vi satt på knä på någon mini-matta ute i skogen. Men den var inte stilla, det var som en flygande matta fast den drog oss framåt i leran. Tycker ni det låter sjukt? Vänta. Okej, mina föräldrar var bakom oss i en vagn, ni vet häst och vagn? Det var bara en vagn. Som drog sig framåt själv också. I leran. Sen helt plötsligt var det två små grisar, och två män. De letade efter tryfflar. What??? Men grisarna såg så jävla olyckliga ut, och en av männen pökade den på magen liksom, som om han retade den. Så sa jag "hallå vad fan gör du?" Då blev han förbannad och sköt grisen i huvudet. Mer kommer jag inte ihåg.

Liksom ibland vill jag inte somna och drömma. Ni har ingen aning om vad som pågår i mitt huvud. Inte ens jag vet.
 
 
Kan jag inte få drömma glada drömmar? I natt drömmer jag gärna om... Hmm... Ett slott gjort av Marabou. Med fontäner som sprutar pepsi. Buskar som det växer naturgodis på. Jag kan få vara gift med... Åhh vem ska vi ta? Tom Hardy, Aidan Turner, Oscar Isaac, Timothy Olyphant, Josh Brolin - vem som fucking helst! Jag vill inte drömma om små grisar som dör och skit. For fucks sake.
 
 


Inside Llewyn Davis

 

Llewyn Davis är en folk-musiker som lever från soffa till soffa. Filmen visar en vecka i hans liv år 1961 när han försöker lyckas som musiker och kämpar mot livets hinder samt den kalla vintern i New York.


En musik drama med lite komedi och bra musik. Filmen var en lugn film som om jag ska vara ärlig, inte mycket hände i. Den visar hur han kämpar med pengar och någonstans att sova, och med musiken. Han vill få sin musik att komma ut till publiken men inget händer för honom. Det var ingen riktig drama sådär att det är något stort som händer, den visar bara honom när han inte har tillräckligt med pengar och har svårt att hitta någonstans att sova. Men det betyder inte att den var dålig. Den fick mig att sitta kvar och vilja kolla igenom hela. Så själva filmen var bra, en "chill" film. Väldigt duktiga skådespelare. Jag älskar Oscar Isaac han är så jäkla bra. Superfin röst också. Jag trodde Justin Timberlake skulle vara med mer men han hade typ 2 eller 3 scener bara. Men det spelar ingen roll. Det var inte hans film, det var Oscar Isaacs. Hoppas han får priser för den här.
 


Intressant fakta: Tarrare

 

Tarrare var en fransk soldat som levde mellan 1772 och 1798. Han var mest känd för sina ätvanor - han hade en väldigt stor aptit och var alltid hungrig. Han åt så mycket att hans föräldrar inte kunde försörja honom, och kastade då ut honom när han var tonåring.

Hans första jobb var att svälja olika objekt framför publik. Han svalde saker som korkar, stenar, hela äpplen och levande djur.
När krig bröts ut gick han med i armén, men när de inte heller kunde ge honom tillräckligt med mat blev han tvungen att leta efter mat i rännor och liknande, men det var inte tillräckligt. Han lades in på sjukhuset på grund av utmattning och blev en försökskanin för läkarna. De var förbluffade över hur mycket han kunde äta. De gav honom mat för 15 personer som han åt upp i en enda sittning. Han åt också levande katter, ormar, ödlor, hundvalpar, och svalde en hel ål utan att tugga.
Generalen Alexandre de Beauharnais anställde Tarrare som en kurir i den franska armén med avsikten att han skulle svälja en massa dokument, passera fiendens linje och sedan återfå dem från sin avföring när han var säker.
Men eftersom Tarrare inte kunde tyska blev han fångad av preussiska soldater på sitt första uppdrag, och blev slagen och torterad. Han släpptes sedan vid franska linjen.
Efter detta var han desperat efter ett botemedel mot hans åkomma, och läkare försökte bota honom med tobak piller, vinäger, löskokta ägg och liknande, men inget hjälpte. Han smög ut från sjukhuset och letade runt efter något att äta. Men han kastades sedan ut från sjukhuset efter att han försökt dricka blod från patienter, äta döda lik och misstänktes ha ätit ett litet barn. Men efter fyra år kom han tillbaks då han led av svår tuberkulos. Han dog kort efter av extrem diarré.

 

 

Choklad

 
 
Jag måste ju sluta med socker för fan. Det har bara gått typ två dagar.
 
 


Sleepy Hollow har börjat igen

Men jag hade totalt missat det för ingen hade sagt nåt.

 
Och det skulle kommit ett nytt avsnitt idag också, men ingen har laddat upp nåt.
 
Varför. Det är säsongsfinalen också. Den ska vara extra lång!
 


Sweet dreams

Jag drömde om Tom Hardy i natt. Men det var en ganska skum dröm, som gör att jag ser honom väldigt annorlunda. Idag i alla fall. Det går förhoppningsvis över.
 
 

 

Jag är på dåligt humör

Det är andra dagen utan socker. Och nu äter jag NYTTIG mat...... Kill me....... Now...
 
Allt jag vill ha just nu är choklad. Vad smart av mig att sluta precis innan den där bästa veckan i månaden.
 
 
 


Jag trodde inte jag skulle gilla Cloe Moretz som Carrie

 
Men hon var najs. Najs bajs.
 

 

Svar

 
Haha okej vi kan inte alla gilla samma saker, för hur kul skulle det vara men.. WHAT? Det är ju så jävla bra! Visst så absolut hatar man Walter men det finns så många andra karaktärer att älska, och det är ju så spännande! What! Fortsätt inte kolla om du inte tycker det är bra fan, om du inte gillar det nu efter fyra säsonger kommer du nog inte ändra din åsikt. Kolla på Bates Motel eller nåt! (eller Merlinnnnnnn)
 


Titta vad vackert

 

Man vill nästan gråta 

John Watson

 


Jag kommer alltid älska den här scenen

 


Och ALLT med Badger
 

 

Jag behöver nya Doctor Who på dvd...

 
Vilken tid det ska ta innan man får den jävla säsongen då. Den är uppdelad i två delar hela tiden.
It's pissing me off.
Jag har fan redan 50-års specialen på dvd.

 

Visade jag mina nya sminkborstar föresten?


ROSAAAAA!

Jag kan inte ett skit om smink så använder bara typ fyra av dom, men nya behövdes och fina är dom! 

Random hotness

 
Bradley James
 

 

Min moster gillade inte Due Date

 
Jag fattar fortfarande inte varför. Det är så typiskt hennes humor.
 


Jag gör aldrig nyårslöften, men nu jävlar

12 dagar för sent, men här är mitt enda nyårslöfte: jag ska sluta med godis och skit. Jag säger det hela tiden, och det håller högst en vecka, men jag ska FAN sluta nu. Jag är sockerberoende och har varit det sedan låååååååååångt tillbaks, jag minns inte ens. Typ sedan jag var 12.
Men jag ska samtidigt försöka gå ner i vikt. Jag ska försöka hålla mig tills i sommar så man kanske vågar ha lite mindre kläder på sig. Man måste bjuda lite på sig själv, då kan man lika gärna se bra ut också.
 
Få lite bättre självförtroende.
 
 
 


Jag lyckades äntligen få mamma att kolla på End Of Watch

 
 
Hon har alltid haft något emot den ända sedan hon en gång började kolla på den men tyckte att dom var "dåliga" poliser och att "poliser ska inte göra så" bara för att en av dom slogs mot en kille i början av filmen. Liksom. Jag sa att dom är inte så och filmen är inte så. Så nu kollade vi och hon tyckte den var "helt okej"! Success!
 

 

Svar

 
Jag tyckte den var bra! Lite töntig bara, men jag kan gilla töntig skit ibland. De som har läst böckerna tycker alltid att filmen är sämre men det är ju såklart inte samma sak...
 


Älskade idioter

 

 

Nu har jag äntligen kollat på nya Teen Wolf

Jag är så seg... Men ett bra avsnitt var det! Ett av de bästa om jag får säga det själv. Väldigt psykologiskt och man tänkte "är det verkligt eller drömmer dom". Nu fick man även se hur duktig Dylan O'Brien faktiskt är.
 
 
 
Och så fick man ett klassiskt roligt ögonblick
 
 Bra bra
 


The Host

 

Våran planets våld, krig och farliga utsläpp har stoppats när vi blivit invaderade av utomjordliga varelser. De tar över våra mänskliga kroppar och lever i fred och vänlighet. Men det finns fortfarande många människor som kämpar emot detta. Melanie, hennes bror och nya pojkvän lever på rymmen, men när dessa varelser hittade deras gömställe försöker Melanie ta sitt eget liv så hennes bror och pojkvän inte blir hittade. Tyvärr händer det hon kämpat så hårt mot: en av dessa varelser tar över hennes kropp för att hon inte ska dö. De utnyttjar nu det för att se hennes minnen och hitta resten av motståndelsen.


Okej jag visste inte hur jag skulle skriva handlingen utan att skriva allt som hände i filmen.
Den var bättre än jag trodde, men den hade också sina töntiga ögonblick som jag var tvungen att rulla ögonen åt. Man märkte att det var hon som skrivit Twilight som också skrivit den här. Lite söt och fin var den väl, rätt spännande också. Men samtidigt var det något som störde mig lite.... Jag kan inte specificera vad det var, men något var det. Fast snälla aliens var väl ändå något nytt! Inte för att det var så snällt av dom att ta över våran planet och leva i våra kroppar, men det kunde varit värre.

 


OH MY FUCKING GOD

Vet ni vad som hänt UTANFÖR MITT JOBB idag? Jag jobbar nära tågstationen i Märsta (och tar bussen därifrån också), och det står i fucking aftonbladet att det var fyra människor som blev attackerade av någon med en machete. Blod överallt.
 
Läs artikeln HÄR.
 
 
Nu räcker det fan. Nu vill jag VERKLIGEN inte vara kvar här. Jag vill bort. Ut. Iväg.
 
 


Är det ingen som kollar på Hannibal?

När fan kommer nästa säsong... Måste kolla upp det


 


Random hotness

 
Cory Monteith
 

 

Idag ska jag bara lata mig

Som vanligt... och kolla på It's Always Sunny In Philadelphia
 
 
Tills jag kan lista ut vilken film jag vill kolla på
 
 


Merthur forever

 

 

Intressant fakta: Sawney Bean


Alexander Bean, också kallad Sawney Bean, avrättades på 1400 eller 1500 talet i Skottland för anklagelser av kannibalism. Han hade mördat och ätit över 1000 människor, och kontrollerade en klan på 48 människor.

Vissa historiker tror att hans historia ändrats under århundradena och blivit överdriven, eller att han inte ens existerat över huvudtaget, men är ändå en del av Edinburg's turist industri i England. Enligt The Newgate Calendar som är en bok med en lista av olika brittiska brottslingar, så föddes han på 1400-talet och lämnade sitt hem med en hemsk kvinna som han sedan skaffade 14 barn med. De bosatte sig i en grotta och bodde där i ungefär 25 år. Under tiden startade de ett eget inavlat samhälle då deras 14 barn skaffade 32 barnbarn med varandra. Klanen han kontrollerade var alltså sin egna familj. Eftersom det inte var lätt att få tag på mat i en grotta, gick de ut på natten och jagade. Men djur verkade de inte ha tålamod för, utan mördade antingen individuella människor eller små grupper. Byborna i byarna runtom märkte försvinnandet av folk men visste inte att mördarna bodde så nära. Grottan de bodde i var undangömd och ungefär 180 meter djup, och eftersom Sawney och hans familj bara kom ut under natten visste ingen att dom fanns där på dagen. Byborna organiserade grupper som gick ut för att leta efter anledningen till försvinnandena, och gick förbi grottan men trodde inte att någon människa skulle kunna bo där och vägrade då att gå in. Många oskyldiga människor anklagades och försvinnandena fortsatte.
En natt överföll de ett par på hästar, men mannen var skicklig med sitt svärd och pistol. Kvinnan på hästen föll till marken, och Sawney och familjen mördade henne, men innan de kunde ta mannen såg de att det kom människor, så de flydde.
Nu när deras existens var avslöjad, tog det inte lång tid innan de hittades och avrättades. Männen fick sina könsorgan, händer och fötter avhuggna och fick blöda till döds medan kvinnorna brändes efter att de tvingats kolla på när männen dog.

 
 


Idag får jag göra detta:


Egentligen ska jag inte behöva en ursäkt för en radom Sal Mineo spam, men... HAN FYLLER ÅR IDAG så..
 


Grattis älskade älsklings älskling!Jag är ledig imorrn

Vad fan ska man hitta på?
 
Kanske drar på äventyr och köper nya Percy Jackson...
 
 

Fast då måste jag sminka mig och hålla på.... Vara ute bland folk... Ush.
 
 


The Sign Of Three

 
 


Svar

 
I know, men jag väntar tills torsdag när det visas på mtv
 
 


Carrie

Den opopulära tjejen i skolan blir konstant retad av alla studenter, men vad de inte vet är att hon är telekinetisk. När hon börjar lära sig just vad hon kan göra med sina krafter får hon hela skolan att betala efter att de bestämmer sig för att göra skolbalen till en personlig attack.

 
Vi alla vet väl vad som händer i filmen så jag behöver inte oroa mig för att avslöja en massa skit? Om ni inte sett någon av filmerna eller läst boken så kanske ni ska sluta läsa nu.
Jag trodde inte jag skulle gilla den särskilt mycket men var bara så nyfiken. Jag trodde det skulle vara en väldigt överdriven Hollywood version men den var faktiskt bra! Nu var det så länge sedan jag såg de andra två filmerna, jag kommer bara ihåg dusch scenen och den kända grisblod scenen så jag kan inte riktigt jämföra men det ska man inte behöva. Eftersom det är en NY VERSION så ska inte allt behöva stämma med de andra två, eller boken, man ska bara döma själva filmen i sig, och den var bra. Den börjar lite som en ungdomsdrama med en ung mobbad och ovanlig tjej med en väääldigt kristen mamma som inte låter sin dotter umgås med folk eller ha moderna kläder, smink, vänner osv. Sen får man också följa de populära tjejerna i skolan och vad de pratar om, vad de tycker om Carrie och vad de ska göra på balen och allt det där. Jag tror inte man fick så mycket av deras handling i de andra filmerna, eller så har jag bara glömt det, men det gillade jag. Att det inte BARA var Carrie (även om filmen handlar om henne) utan vad som hände omkring henne också.
Nu orkar jag inte babbla mer.
Den var bra, spännande, det var inte för mycket telekinetiskt skit, slutet var grymt när hon mördade folk. Yup yup.
 


Nu har jag suttit och tänkt "vad fan ska man glo på"

Sen såg jag den i hyllan. The Fall. Yessss den ska jag glo på.
 
 
JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAaAAaaAaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAA
 
 

 

Random hotness

 
Jason Momoa
 

 

Jag saknar Kevin

 
Han var inte en av mina favoriter, men nu saknar jag honom. Please come back.
 


The Echo

 
Bobby som är ex-brottsling släpps från fängelset och bosätter sig i sin mammas lägenhet efter att hon dog när han satt inne. I lägenheten bredvid hör han hur en man misshandlar sin fru, men när Bobby lägger sig i börjar underliga och oförklarliga saker hända. Han hör konstiga ljud och ser saker som inte är där.
 
Den kändes seg och lite halvt tråkig. Men anledningen är att den inte kunde bestämma sig för om den skulle vara drama eller thriller eller skräck. Det var som en drama film som slängde in lite halvläskiga grejer lite här och där, och jobbade upp nån thriller-story. Det kändes lite konstigt och jag tyckte inte att det funkade tyvärr.
 
 
 


Nu ska jag kolla på en massa tjejer som slår skiten ur varandra

 
 

 

Skitdag, då knarkar man Sal Mineo för att må bättre

 
Tänk att det inte spelar någon roll hur dålig min dag var, han får mig alltid på bättre humör.
Alla behöver någon/något sånt.
 

 

My Sassy Girl

 
Charlie flyttar från en småstad till New York för att uppfylla sina drömmar och skaffa sig jobbet han alltid velat ha. Men när han äntligen ligger på rätt väg träffar han en tjej. En full och galen, men vacker tjej som tuppar av på tunnelbanan. Han vill inte lämna henne där, och tar henne hem till sig. Efter det börjar de umgås, först mot hans vilja, men han kan inte hjälpa att han börjar falla för henne. Även om hon förstör alla hans planer som han jobbat hårt för.
 
Jag hatar när trailern ser bättre ut än själva filmen, för man får så höga förväntningar. Den hade sina ögonblick, och var väldigt söt. Men den kändes lite jobbig och "hoppig", den hade svårt att hålla en röd tråd kändes det som. Lite huller om buller. Och hon kändes lite FÖR crazy. Men sen i slutet också när man ska få en förklaring så kändes det så svagt och stressat på något sätt. Lite random.
Den var verkligen söt och gullig, men en sån här film ska också ha ett sånt där ögonblick när man vill gråta, så är det bara. Den här lyckades inte riktigt med det. Men den allra sista scenen var nästan värt hela filmen. Det gick lite snabbt men det var lite fint och kul tyckte jag. Och det fanns små grejer som gjorde att man satt och log. Min favorit scen var nog när de satt i tunnelbanan och lekte den där leken.
 


Skit

Har ni någonsin fått en sån där random panik känsla och får världens tyngd i bröstet? Och blir helt plötsligt så otroligt ledsen och deppig och bara ger upp? Och hjärtat börjar dunka men det känns nästan som att det dunkar i otakt? Sen försöker man desperat hitta något som gör en glad eller börjar tänka på något annat, men hittar ingenting? Och djupa andetag hjälper inte alls? Eller är jag helt ensam om det?
 
 


Nu har jag kollat på så många David Blaine videos

 
Han är kul
 


Random hotness

 
Matthew Gray Gubler
 


Teen Wolf börjar på torsdag!

 
 


Dina ögonbryn

 

 

Då har man äntligen kollat på nya Sherlock avsnittet

Men jag blev bara så förvirrad över hela "hur Sherlock fejkade sin död" grejen. Det där han berättade för Anderson, var det hur han gjorde det eller ljög han? För man fick så otroligt många versioner.
 
However så var avsnittet bra. Lite förvirrande, men bra. Lite kul. Lite känslosamt. Lite spännande.
 

Det som är kul är att nästa avsnitt är ikväll. Men jag kommer inte palla att kolla på det.
Kanske imorrn. Kanske om en vecka.
 


Det här var så jäkla kul

 
 
 
Jag såg en del av det på tv igår, det är CRAZYYYYY
 
 


Bring It On

 
Efter att ha fått ta över hejarklacken får Torrance reda på att deras rutin är stulen från en annan hejarklack. Torrance och den nya medlemmen i hejarklacken, Missy, måste nu se till att de kommer på en helt ny rutin till den stora tävlingen de ska delta i, och bygger upp en stark vänskap med varandra, samtidigt som Torrance har ögonen på Missy's bror.
 
Neeeeeeeeeeeeeeej, jag har aldrig sett den förut... Men jag blev kär! Det är en typisk tjejig tonårsfilm med en massa tjejer i en jävla hejarklack men jag bara älskade den, jag fattar inte varför. Och Cliff var bara så otroligt DREAMY. Men en film om vänskap kollar jag gärna på, hon Torrance är en typisk blond tjejig tjej, sen kommer Missy med sin fake-tatuering och smutsig look och attityd. Men de andra filmerna som kom efter den här skulle jag nog inte orka kolla på.
 
 


And so it begins....

 
 

 

Jag önskar att jag kunde träffa Jared Padalecki

 
Han verkar så jävla skön
 
 

 

Jag behöver Bates Motel på dvd

 
Men den är så dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyr....
 
Jag vill inte vänta men antar att jag måste.
 


Alltså jag har aldrig sett det här avsnittet, bara scenen

 
 
Så jävla kul, men jag tror att det är början av det näst sista avsnittet. När DET händer. Det som jag absolut inte vill se. Det som kommer krossa mitt hjärta i miljoner bitar.
 
Skitserie.
 

 

Svar

 
Allvarligt? Vad bra! Jag hade inte hunnit slänga ihop nån kul fakta så jag stressade ihop den där i morse!
 
 


Intressant fakta: Anonym yxmördare

Mellan år 1911 och 1912 blev 49 människor mördade av en okänd yxmördare i Texas och Louisiana. Hela familjer blev mördade i sina hem.
En mamma och hennes tre barn blev mördade i sitt hem när de låg och sov i början av 1911, och några städer bort dog tre medlemmar i familjen Bryers i februari. Två veckor senare dog en familj på fyra i Lafayette. I april när mördaren var i San Antonio, Texas, mördade han en familj som hade fem familjemedlemmar. Alla familjerna blev mördade i deras sängar, och ingenting stals från deras hem. Alla offer var mörkhyade eller mulatter.
Mördaren dödade till och med en familj med sex stycken medlemmar i november samma år, och lite senare ännu en mamma med tre barn. Polisen arresterade en mörkhyad kvinna vid namn Clementine Barnabet som fick sitta inne i tidiga 1912, men det stoppade inte massmorden. Ytterligare familjer blev ihjäl hackade medan de sov.
När en familj på fem blev mördade lämnade mördaren en lapp bakom sig där han skrivit "When he maketh the inquisition for blood, he forgetteth not the cry of the humble - human five". Efter detta arresterades två medlemmar av en liten sekt som kallades "Sacrifice Church" då de tyckte att lappen liknade något de skulle skriva, och vissa sa att deras grupp hade länkar till vissa voodoo sekter i New Orleans. Men polisen hittade inga bevis på att de hade något med morden att göra, så de släpptes kort efter arresterandet.
I tidiga april år 1912 förvånade Clementine Barnabet polisen med ett bekännande om de tidigare morden, och att hon varit med på möten i "Sacrifice Church". Hon sa också att morden var länkade till en voodoo amulett som gav dem tillgång till att göra vad de ville utan att åka fast, så de ville testa magin bakom amuletten genom att begå en massa yxmord. Men hon arresterades aldrig efter bekännandet.
Klockan 4 på morgonen den 16 augusti år 1912 vaknade James Dashiells fru av att en yxa högg av hennes arm. Mördaren missade målet, och kvinnans skrik väckte hela familjen, vilket fick mördaren att springa snabbt ut ur huset. Kvinnan såg bara en man, men kunde inte identifiera honom.
Än idag har morden aldrig lösts.

 


Efter en jobbig dag kommer jag hem till detta:

 
 
VET NI HUR LÄNGE JAG LETAT EFTER DEN HÄR FILMEN
 


Kan jag få min Sal Mineo film imorrn?

 
Tack tack.
 

 

Knarka knarka knarka Merlin

 
Jag har börjat kolla om från början.
Det är både en bra och dålig idé.
 


The Hobbit: The Desolation of Smaug

 

Bilbo och dvärgarna fortsätter sitt äventyr mot Erebror för att ta tillbaks sitt hemland från draken Smaug, och träffar på nya karaktärer som inte alla är vänner.

 
Om jag ska vara ärlig blev jag LITE besviken faktiskt. Den första filmen satt man spänd och stirrade genom hela filmen, men den här var jag inte lika intresserad av. Jag vet inte varför, jag längtade tills man fick se Legolas och Thranduil, samt Stephen Fry's karaktär som The Master. Jag tror en av anledningarna var att eftersom det var en direkt fortsättning från första filmen så fick man ingen uppbyggnad av filmen utan man slängdes bara in i filmen på en gång. Sen tyckte jag inte att Legolas var samma Legolas som man fick se i Sagan Om Ringen trilogin. Den här Legolas verkade vara ett asshole. Det var inte alls samma person. Den här Legolas verkade mycket äldre, både i utseendet och personligheten. Det kändes inte riktigt rätt, och gjorde att man inte riktigt kände att filmerna hör till varandra. Sen var inte Smaug ett dugg läskig. Och hela grejen att han pratade med Bilbo gjorde mig lite mindre intresserad också. Det var nåt som inte stämde med den här filmen. Det var inte lika mycket äventyr som jag hoppats på. Och för mycket green screen.
Och jag sitter och tänker på betyget. Jag vill ge den tre stjärnor men känner ändå att det är för lite. Men tre och en halv känns samtidigt för mycket. Jag kanske kommer ändra mig sen och ÄLSKA den här filmen. Men just nu vet jag inte riktigt.


Bored

Jag satte igång Battlefield men kollade typ en halvtimme och började sen hålla på med annat.

 
Jag har inget att kolla på.
 


Detta var i stort sett min nyårsafton:

Vi bestämde oss för att spela spel, för vi är inte direkt några "firare" vi firar inte mycket.
Och katten ville också vara med.
 

 

Nyårsafton är så överdrivet 


Note to self:

Jobba aldrig på nyårsafton igen.
 
Fan vad med folk. Jag fick inte vila.
 
 
 


RSS 2.0