Jag känner mig nästan skyldig när jag lyssnar på Lostprophets

 
 
Det är som att det är FEL att lyssna på dom nu. Man vill nästan inte att någon ska veta att man lyssnar på dom ibland, för man kanske blir dömd eller nåt. Allt på grund av Ian.
 
Liksom det han gjorde, eller TÄNKTE GÖRA och vad han redan gjort är så jävla sjukt att jag nästan mår illa. Det bevisar också att man ska inte försvara sina idoler för man känner dom fan inte. Man har ingen jävla aning om vad dom håller på med när ingen ser. Man vet inte vad som pågår i deras huvud.
 
Jag har aldrig ÄLSKAT Lostprophets, men dom har ju mer än ett par bra låtar.
 
Ush. Blandade känslor alltså.
 
Det han gjorde var så sjukt att jag inte ens berättar för folk jag känner. Vad han gjorde. Och jag tycker så otroligt synd om hans bandmedlemmar.... Dom hade inget med saken att göra, men nu hatar många BANDET för något bara sångaren gjorde. Deras karriär, i alla fall i Lostprophets, är över.
 
Oj vad jag började babbla om det här då! Men lyssnade på dem i morse och har tänkt på det typ hela dagen. Ush. Jag brukade ha posters av honom och bandet i mitt rum.
 


Random hotness

 
Charlie Simpson
 

 

Detta var scenen som fick mig att älska Sucre

 
 


Nu är jag klar med första säsongen av Prison Break

T-Bag är fortfarande min favorit. Jag förstår inte hur han INTE kan vara den uppenbara favoriten.

 


Intressant fakta: Gorillan Binti

 


En gorilla från Brookfield Zoo i Illinois, USA som hette Binti Jua är mest känd för en incident som inträffade den 16 augusti 1996 när en 3-åring klättrade på väggen bakom honan och föll ned till reservatet där hon levde. Pojken blev medvetslös efter fallet och bröt sin hand, och medan de som såg på skrek av skräck och fasa så gick Binti fram till barnet, lyfte upp honom, gav honom några klappar på ryggen och bar honom till entrén som personalen kommer in och ut ifrån - vilket räddade hans liv.

 

(Inte så jäkla intressant men kände att jag behövde komma med NÅNTING)

 

 

Blåst

 
Jag älskar unika och annorlunda karaktärer, speciellt i komedier. Och alla jävla karaktärer i It's Always Sunny In Philadelphia är karaktärer man inte ser någon annanstans alltså. Så jävla bäst.
 

 

Kärlek

 
 
 


En av de bästa karaktärerna i en serie EVER

 
Grace Adler
 
 

 

Åh Mickey

 
 
 
 
Varför gillar man the bad guys som egentligen är snälla för? Oh....
 

 

Freaks and Geeks

 
Ska man ta och kolla om på den igen kanske? Mmmm en ung James Franco...
 
Eller James Franco över huvudtaget....
 

 

Kolla vad katten gjort

 
Pappa sa att det var en hårboll.
 
Mmmm...
 

 

Det är inte särskilt trevligt att föna och platta håret i den här värmenDewey

 


Nu är jag helt inne i Prison Break

Eller halvt. Jag är BARA intresserad av nissarna som försöker ta sig ut. Jag skiter fullständigt i brorsan, hans son, hon advokaten och Frank Grillo. Jag fattar inte alls vad dom håller på med. Men gänget som håller på och gräver och fyller hål och springer i tunnlar och jävlas med vakter och skit gillar jag.
Speciellt T-Bag. Han är så härligt creepy.
 
 
Hela det där när han satt och snackade med hon som ringde polisen på honom, när han säger "You brought that old dirty bastard right on home, there was a candle in the window just waiting for me to walk up those front steps (han är en mördare och våldtäcksman och sa att hon gjorde att han lämnade sånt bakom sig men när hon ringde polisen kom det tillbaks). You know I'm gonna get out of here someday, and when I do, don't think that I won't remember what your front steps looks like, Susan."
 
Det var så jävla najs att jag NÄSTAN rös.
 
 

Random hotness

 
Johnny Knoxville
 

 

Jag vet inte om ni förstår

Men det här avsnittet

 
Det här avsnittet
 
Det. Här. Avsnittet.
 
Förstår ni?
 


Tjejdag med mammut

Shopping, lunch och bio.Trevligt trevligt.


 

Maleficent

 

Berättelsen om den onda Maleficent och Törnrosa - men inte som den originellt berättats. Man får till en början se Maleficent som en flicka och hur hon när hon blir äldre kom att hata kungen och hela kungariket, och varför hon lade förbannelsen över den unga oskyldiga  Aurora.Den var lika bra som jag förväntat mig, men jag hoppades nästan att den skulle vara lite bättre. Det jag tyckte om var att man fick se Maleficents bakgrund, och se att hon hade en mänsklig sida. Det jag inte var så förtjust i var att dom hade ändrat så jäkla mycket av berättelsen. Att t.ex. den som var "the bad guy" var helt plötsligt "the good guy" och vice versa. Jag hade gärna sett mer klassiska grejer. Jag vet att den skulle handla om Maleficent, men hade gärna sett lite mer av Aurora och prins Philip, och lite fler klassiska scener med feerna.
Jag har aldrig varit särskilt förtjust i Angelina Jolie men hon var fan perfekt som Maleficent måste jag säga. Och satan vad snygg hon kan vara ibland. Bitch.Hannibal säsong 2 blooooooopers!

 


Ugh

Ugh

 
Ugh
 
ughughughughughughughughughuguhughughhhhhhhhhhhhh
 
 
Jag vill bara dra och starta ett helt nytt liv. Helt själv. Hej då.
 
I wish.
 
 

 

Varför finns inte den här serien att köpa i Sverige?

 
 
Jag fattar inte? Säsong 1 och 2 finns men det är allt man får. Det är totalt 17 avsnitt. När det finns hela 9 säsonger av serien med cirka 13 avsnitt per säsong. Hallå. Hur har dom tänkt där. Varför får bara amerikanarna äga serien på dvd? Min brorsa köpte säsong 1 och 2 på dvd men han har flyttat hemifrån nu så jag måste köpa själv.
 
Satan.
 

 

Mark Ruffalo

 


 

Dessa två....

 
Fan vad dom gör mig glad....
Om man ändå fick träffa dom...
 
 

 

Orka att Frank Grillo är med i Prison Break

 
Så jävla random
 

 

Säsong 4 och 5 av Merlin är bäst

 
 
Det finns så många karaktärer man hatar och älskar.
Och bra avsnitt.
Och grejer.
 
 
Sorry men jag har blivit på Merlin humör igen. Fast när är jag INTE på Merlin humör????
 


Charlie Simpson är så jävla bra

 
Så jävla bra låt, röst, framträdande, allt.
 
Han gör sån bra musik alltså. Fast jag saknar Fightstar också.
 
 


The lost picture

Vi hittade den!

 
Lite halvt pinsamt för vi var helt borta. I alla fall jag och Angelica, jag vet inte hur fulla dom andra två var... Och den där rosen fick jag av nån annan random snubbe haha, kul men lång historia som jag KNAPPT kommer ihåg så det är ingen idé att börja.
 

 

SvarJag vet, så otroligt jävla hemskt alltså. Jag fattar inte hur man kan göra så mot en människa, speciellt ett barn som är helt oskyldigt. Hon var ju så skadad att man inte visste om/varför hon var mentalt efterbliven!
 
Nej det har jag inte! Kanske ska kolla in den om den är bra? Jag såg dokumentären dock, där man fick se videos av när man precis hittat henne och när de gjorde tester och lärde henne prata och grejer.
 


Det här är typiskt migIntressant fakta: Genie (Wild Child)I Los Angeles den 4 november år 1970 hittade myndigheterna en tretton årig flicka som varit inlåst i ett rum det mesta av sitt liv. Hon hade varit under konstant kontroll av sina föräldrar som höll henne inlåst med en pottstol och en säng, och tvingades att sitta själv dag och natt i mer än 10 år. Hon lärde sig aldrig att prata och lärde sig knappt att gå. När man hittade henne gick hon väldigt konstigt med händerna upp framför sig som ett djur, gick fortfarande i blöja och gav ifrån sig ljud som bara bebisar gör. Hon spottade, sniffade och klöste hela tiden, och hade aldrig lärt sig att kommunicera då hon alltid blivit straffad för det.

Läkare och forskare blev förvånade över hur snäll och omtänksam hon var, och de bevisade att en varm och kärleksfull miljö kan kompensera för ett brutalt förflutet. Man trodde att flickan, som man sedan kallade Genie, var mentalt efterbliven. Hennes pappa hade själv bestämt det när hon var liten och låste därför in henne och höll henne borta från civilisationen. När forskare undersökte hennes hjärnvågor kom de fram till samma sak, men vet inte om det var på grund av misshandel när hon var liten eller om hon föddes med det. Genie var hennes föräldrars fjärde barn, och inte den enda som blivit utsatt för misshandel. Även hennes mamma blev styrd av pappan som förbjöd all kommunicering runt Genie. Ingen fick prata med eller i närheten av henne, och om hon själv gav ifrån sig något ljud slog pappan henne med en pinne. Han brukade också skälla och morra som en hund åt henne. Deras andra barn var en flicka som dog när hon bara var två månader gammal efter att pappan hade lämnat henne i en byrålåda i garaget då han tröttnat på hennes skrik. En annan bebis dog av okänd anledning kort efter födseln, och en annan sex år äldre bror till Genie som även han blev misshandlad av fadern, men överlevde till vuxen ålder.

Under flera år försökte man lära henne att prata och kommunicera. Hon lärde sig många ord men hade svårt för att få ihop hela meningar, så man lärde henne också teckenspråk. Fem år efter att man hittat Genie fick hennes mamma tillbaks vårdnaden om henne och stämde alla forskare och läkare för testerna de gjort på henne, men efter ett tag tyckte hon att det var för svårt för att ta hand om Genie vilket resulterade i många olika fosterhem under åren. I ett hem hade hon blivit straffad för att ha spytt, vilket gjorde att hon var rädd för att öppna munnen och kunde därför ännu en gång inte prata, utan använde sitt teckenspråk.

Idag bor Genie i ett hemligt och skyddat vuxenhem i Kalifornien.

 Ingen uppskattar Merlin, och det gör mig ledsen


Arthur gör det senare, på sitt sätt. Men ändå.
Uther var ett asshole. Blah.
 


Gissa vad jag börjat kolla påYep yep. Men kollar mest för den här människan:

Har kollat på fyra avsnitt och har inte riktigt fastnat än, men folk säger alltid att det är så jävla bra! Så måste kolla på några till och se. Jag gillar inte huvudrollen särskilt mycket, inte hans brorsa heller. Eller någon annan förutom han ovanför och cellkamraten till huvudrollen.
 
Jag kanske ändrar mig?
 


Jag är så jävla glad att Malcolm börjar på tv när jag kommer hem

 
Då käkar jag middag och kollar på två avsnitt! Perfffff!
 
 


Jävla Agravaine

Ibland har jag svårt för att kolla på säsong 4 av Merlin på grund av Agravaine. Fan vad jag hatar honom. Jag hatar karaktären - skådespelaren verkar fett kul när man ser bloopers, men fan vad jag hatar Agravaine.
 
 
 
VARJE avsnitt han är med i har jag minst en gång sagt "jävla Agravaine". Jag tänker inte ens på det, det bara kommer ut. Jag säger ALLTID det. Så fort jag ser honom eller om han säger nåt säger jag rakt ut "jävla Agravaine." Fucktard. Hatar honom. Asshole. Ugh.
 
 

 

Excuse you

 
Ett av mina favoritögonblick från 22 Jump Street
 


Random hotness

 
Robert Downey Jr
 

 

Alla älskar Charlie

 
 
 

Barndom

Jag lyssnade precis igenom detta album för... därför.
 
 
Fyfan vad sämst.
Barbie Girl och Doctor Jones är de enda "bra" faaaaaan......... Vad synd. Jag trodde jag skulle hitta en massa bra musik jag kunde lyssna på.
 
 


Jag är fan Dennis Reynolds

 
 
 


Nu snackas det om ett musikal-avsnitt i nästa säsong av Supernatural

 
 
 
Snälla låt inte det hända.
 


Måndag

 
Den där videon är fan guld.
 

 

Random hotness

 
Freddie Mercury
 

 

Nya Hercules filmen ser plågsamt pinsam ut

 


Nu när man knappt hinner sitta framför datan är det svårt att gå när man väl har tid

Jag hade planerat hela min dag: att sitta och kolla på Merlin.
Men jag gick ut och solade, sen gick jag in för att uppdatera lite, och har inte kunnat lämna datan. Nu skrev jag precis klart en låååång intressant fakta tills på fredag. Klockan är halv fyra och jag har inte kollat på ett enda avsnitt av Merlin. Men nu ska jag. Om jag lyckas lämna datan.
 


HALLÅ

HALLÅHALLÅ
 
HALLÅ
 
 
SER NI VILKA DET ÄR ELLER
 
COLIN MORGAN OCH TOM HARDY I EN OCH SAMMA FILM???????
 
DON'T MESS WITH ME
 
DON'T
 
HALLÅ
 
JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN JUST NU
 


22 Jump Street

 
Förra gången var det high school, nu är det college. De har fått ett nytt uppdrag om att hitta en drog på ett college efter att en student dött, men historien upprepar sig när de går undercover och en av dom får roligare än den andra, och moralen ifrågasätts samtidigt som de skapar nya vänskaper.

Den var rolig, men inte lika rolig som första. Den hade ändå mycket man skrattade åt, men kändes lite lång efter ett tag, och klassiskt upprepad - även om det var tänkt så för det skulle vara kul om samma skit händer igen, men njjaaaääääeeee det funkade inte helt för mig. Sen kom vissa skämt för ofta så det inte var kul efter ett tag. Hela grejen om att de ser gamla ut - för gamla för college. De skämten blev gamla väldigt fort. Men i helhet tyckte jag den var kul - NÄSTAN lika kul som första.

 

 

 

Vil ni höra den roligaste twisten som någonsin hänt mig?

Okej det hände inte mig, det var min kusin, men jag var där och det var bara så JÄVLA kul. Okej, så vi var på krogen i fredags, och på en av krogarna kom det en snubbe som satte sig med oss, sen kom två av hans kompisar - superfulla btw, förutom snubben som först kom och satte sig. Han och min kusin snackade och liksom hade grejer gemensamt och whatever, han var lång och då blev hon automatiskt superintresserad. Dom gick ut för att ta ett bloss och jag lämnades med de superfulla kompisarna: den som satt och sov och var så full att han hade tårar i ögonen, och den andra vars andedräkt lukade öl/spya. Skoj. Anyways, krogen stängde och vi sa hej då, och hon hade gett sitt nummer till den där snubben.
Igår hörde han av sig till henne och hon kollade upp honom för att se hur gammal han var. Hon och jag är 23, det är lite gammalt men ändå inte, eller hur? Man tänker inte på att man kanske kommer träffa yngre människor som ser ut att vara jämngamla. Kan ni gissa where I'm going with this?
HAN VAR BARA 19 !!!!!!!!!!!!
 
 
HAHAHAHAHAHA åååååååh faaaaaaaaaan vad vi skrattade!
 
Han gick ut gymnasiet för ett år sedan. Han är fortfarande tonåring. Min kusin är en peddo!
 


Herre. Gud.

 
Han är så JÄVLA FIN.
 

 
 

Nu ska ni veta

Jag har inte uppdaterat ett skit för jag jobbar och kommer hem och dör på sängen, sen har min kusin sovit här ett par dagar, och vi drog ut på äventyr igår efter jobbet. Satan vad full jag vart. Och satan vad kul vi hade. Det började väldigt segt, och en skummis kom och försökte snacka med oss och vi kände att vi inte lyckades hitta nåt ställe vi ville stanna på, men det kom sen.
Det är klart att det inte finns nån bild på mig. Eller det FANNS en som vi tog på oss igår när vi skulle dra hem men den försvann, jag har ingen jävla aning om vart den tog vägen. Så jävla synd.
 
 


Intressant fakta: Marie FikáčkováMarie Fikáčková erkände till att ha dödat cirka 10 spädbarn på tre år, men man kunde bara bevisa mordet på två stycken.
Hon föddes den 9 september år 1936 i Tjeckien, och var uppväxt i en väldigt dysfunktionell familj. När hon blivit lite äldre skaffade hon ett jobb på sjukhuset i hemstaden på förlossningsavdelningen. År 1960 när hon bara var 24 år gammal blev hon dömd för morden av två spädbarn, men erkände till att ha mördat 10 fler sedan år 1957. Hennes metod var att slå dem runt på huvudet vilket resulterade till att de dog inom timmar eller dagar. När man upptäckte de två små flickorna som dött och undersökte dödsfallen upptäckte man allvarliga hjärnskador, och att en av dem till och med hade brutna armar. En av barnen var bara 20 timmar gammal, den andra var fem veckor gammal. Hennes motiv var aldrig riktigt förklarat, utan hon sa bara att hon inte tålde barn och att deras skrik och gråtande var irriterande.
Ett citat hon sa om ett av morden: "When I was pressing little Prosserová's head, I could feel my fingers sinking into it. I did not feel any skull cracking at that time. I was just pressing the little head and my fingers got deeper and deeper. My anger faded away after a while and I could continue working."
Marie dömdes till döden genom hängning ungefär ett år senare.

Bilderna är av henne där hon demonstrerar hennes metoder till morden.

 

 

Sån här drottning skulle jag vara

 
Minus det fina ansiktet och håret.
 

 
 

Nu har jag fastnat för de här två låtarna

 
 
 
Inte typiskt min musik men jag kan inte sluta lyssna
 


Jag har börjat säga detta i verkliga livet

 


Random hotnessChris Evans


Nu ångrar jag hur jag spenderat min eftermiddag/kväll

Jag visste inte vad jag ville kolla på så jag tog fram End Of Watch, men satte i Inglorious Basterds, fast ångrade sedan det och satte i Horrible Bosses. Men gissa vad. Jag ångrade det också och satte i Cityakuten.
 
Men NU kom jag på att jag vill/ville/hade säkert velat kolla på Merlin. Och nu är det försent.
 

Kolla på Merlin i sista gifen.
Jag förstår inte. Jag förstår inte hans fina ansikte. Hur. Man ser verkligen att han tänker "idiot".


Det här avsnittetJag dööööööör

 
Jag tycker det är så otroligt underhållande att han är så hatad, tyvärr så tycker jag det.
 

 

Nu har mamma och pappa börjat kolla på Orphan Black

and they love it.

 
Mamma råkade somna (för hon var trött, inte för det var tråkigt) så pappa fortsatte kolla utan henne för han tyckte det var så bra. Jag tror han bara har ett eller två avsnitt kvar.
 
Mission accomplished.
 


Jag tänker alltid på James Dean när jag hör den här låten, tack vare den här videon

 
Det var första gången jag hörde låten, under min STORA James Dean-period.
 
 


Den här intervjun var äntligen på tv igår

 


James Dean och Paul Newman

 
Jag kan inte fatta att Paul Newman egentligen skulle spela James Deans brorsa i East Of Eden, och att James Dean egentligen skulle spelat Paul Newmans roll i Somebody Up There Likes Me mot Pier Angeli som var James Deans flickvän, och mot Sal Mineo som han också spelade mot i Rebel Without A Cause.
 
Mindfuck.
 
Jag kan inte sluta tänka på hur jävla awesome det hade varit om Jimmy inte dog så han kunde spelat den där rollen i Somebody Up There Likes Me. Visst så var väl han och Pier inte tillsammans längre, men ändå. Och han och Sal verkade ha blivit så bra vänner efter Rebel. Men nej, han dog. Fuck me sideways.
 


Jill Haworth

Ibland intalar jag mig själv att jag är lite lik Jill Haworth, för då kan jag låtsas att jag på ett eller annat sätt varit i kontakt med Sal Mineo. Typ.

 
 
 

Lite lik är jag va? Bara lite? (snälla)
 


Åh Criminal Minds

 
Reid är definitivt min favvo.
 
Men satan vad jag shippar Morgan och Garcia alltså.
 


Igår hade jag ett litet breakdown

Helt plötsligt började jag gråta när jag stog i duschen. Jag måste sett så dum ut. Men ibland kan man inte välja vart det händer någonstans. Jag har inte gråtit på ett tag så det var väl skönt att släppa ut det antar jag.
Aja, varsågod för infon.
 
 


Idag var jag på barnkalas!

Min kusins dotter fyllde hela 2 år! Eller hon gör det om ett par dagar tror jag, men vi firade idag.
Det roligaste med IASIP

Är nog Charlie's dyslexiDet kanske inte är jättekul att skojja om för det är jobbigt att ha, men fan vad kul det är i den här serien alltså.... Det är inte typisk dyslexi antar jag, dom gör den "rolig" men shit pommes alltså.


Random hotness

 
 
Jared Leto


Idag åkte jag och kusinen iväg efter jobbet för att köpa godis

Men det råkade bli godis OCH GLASS


Min mage är inte platt alltså. Jag måste sluta med det här.
Men samtidigt så lever man bara en gång.

 

Classic

 
 

 

Intressant fakta: The choke pear/torture pear

Det finns inga förstahands bevis på hur detta redskap användes, men den har nämnts i ett antal texter under århundradena. Man tror att den först uppfanns på 1500-talet, och användes för det mesta som ett tortyr redskap. År 1639 nämndes den i samband med en rånare som använde en "mekanisk munkavle" för att tysta en rik fransman medan de rånade offrets hem. Den nämns i fler texter under 1800-talet där det sägs att den använts mest av rånare i Holland. Hur man då använde apparaten var att man satte den i offrets mun, och vred på en nyckel så att den öppnades, och kunde inte stängas utan nyckeln.
Det finns andra "teorier" om att man också använde den internt som en metod av tortyr - att man stoppade upp den i vagina eller anus och öppnade. Men den är mer känd dom en munkavle för att offren skulle tystas.

 


Min dag: jag jobbade, kom hem, knarkade Grey's Anatomy.

 
 
Det var allt. Jag käkade ett par pannkakor där någonstans också.
 
 
 


Ooooooh captain Hook

 


Jag känner att det här kommer vara jag om jag lyckas bli gammal

 
Jag kommer bokstavligen blir lite halvt psycho och säga att jag är 23. För just nu säger jag att jag är 19. Okej det gör jag inte, men jag vill inte ens låta folk veta att jag faktiskt är 23. Jag börjar bli gammal!


Y'all know the 11th is my favorite doctah

 
 


Jag var tvungen....

"Vilken karaktär från Tillbaka Till Framtiden är du?"

Jo då, framtida Marty. Men beskrivningen stämde rätt bra.


Jag kan komma på två dåliga beslut jag gjort som förstört. Att jag valde media med foto som inriktning i gymnasiet (fast jag hade inte träffat alla underbara människor jag känner om jag inte gjorde det, men min framtid är lite fucked) och att jag tog jobbet i butiken. Butiken var nog värst. Jag har kastat bort typ tre år av mitt liv.
 
Anyways, klicka på bilden om ni också vill göra testet!
 


Nu vill jag knarka Supernatural

 


Drama utanför mitt hus

Man får blandade känslor när nåt sånt här händer: först tänker man "oj vad spännande, vad har hänt?!" men sen tänker man att "om det är en ambulans helikopter så måste nåt allvarligt hänt".

Den landade på våran baksida, och det var en vanlig ambulans på framsidan med en polisbil i lekplatsen som är mitt i våran gata. Det var visst nån liten pojke som drunknat - eller han levde men det var allvarligt, vi hörde att han lät när dom tog in honom i helikoptern och att ambulansmänniskorna sa nåt om att "han har hostat upp VÄLDIGT MYCKET VATTEN" osv så, aa. Spännande men hemskt.
 
 
 
Dom gick igenom på våran tomt också. När dom kom, sen upptäckte dom väl den allmänna vägen som faktiskt går ut till åkern.
 
Och jag var bara tvungen att ta kort på mamma och pappa när dom tog kort på helikoptern. Dom ser så töntiga ut. Men det är inte ofta en helikopter landar på ens baksida!
 
Hoppas allt går bra för pojken.
 
Uppdatering: det var en 2-årig pojke som ramlat i en pool. Ingen var väl uppmärksam antar jag.
 


Filmlistor

Jag hade totalt glömt bort att jag brukade lägga upp top whatever filmlistor.
 
Det ska jag börja göra igen.
 


Top 20 Disney filmer

 
1. Ringaren I Notre Dame
2. Janne Långben The Movie
3. Törnrosa
4. Aladdin
5. Tangled
6. Mulan
7. Den Lilla Sjöjungfrun
8. Pocahontas
9. Tarzan
10. Frozen11. Lejonkungen
12. Askungen
13. 101 Dalmatiner
14. Svärdet I Stenen
15. Skönheten och Odjuret
16. Basil Mus
17. Aristocats
18. Snövit
19. Pinocchio
20. Bambi
 
 


Bäst

 


Random hotness

 
Aaron Paul
 

 

En av mina favoritkaraktärer

 

 
 

ALLTSÅ NEJ

NU ÄR JAG SÅ JÄVLA VARM OCH TRÖTT OCH IRRITERAD OCH SPOTIFY HJÄLPER FAAAAAAAAAAAAAAN INTEEEEEEEEEEE JAG BLIR SÅ JÄVLAAAAAAAAAAAAAAAAA ARGGGGGGGGGG VARFÖR GÅR DET INTE ATT LOGGA INNNNNNNNNNNN FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
 
 
 
FÖRST STÅR DET ATT JAG ÄR "OFFLINE" MEN DET HAR STÅTT DET I FLERA DAGAR NU SÅ JAG AVINSTALLERADE OCH INSTALLERADE IGEN MEN NU KOMMER JAG INTE ENS IN FÖR DET ÄR NÅT MED BRANDVÄGG ELLER PROXY MEN JAG KAN INTE FIXA NÅN AV DOMMMMMMM VARFÖRRRRRRRRRRR JAG FATTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR INTEEEEEEEEEEE
 
 
DEN HÄR JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SKITEN ALLLLLLTTTTSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
 


 

Oh lord

 


Jag kan seriöst gå och lägga mig nu

Jag tröck precis i mig så jäääävla mycket thai mat.... Jag var hungrig, och tänkte "gött", och samtidigt "det här har jag betalat för så det måste ätas upp. Oavsett hur mycket det är får jag inte slänga för då kan jag lika gärna slänga iväg pengar. Det här ska in i min mun, ner i min mage, bli bajs, och bajsas ut. För jag har betalat för det." Så nu är jag såååå proppad... Jag kan knappt andas....
Och jag är så trött. Och varm.
 
 
 


Christ on a log

 


Jag är på sånt otroligt Ant & Dec humör

 

 

Vet ni att jag faktiskt gillar mitt jobb?

Liksom jag har bara jobbat i en vecka, men jag tänker inte "ååhhh mörda mig jag vill vara VART SOM HELST förutom på jobbet" utan... jag trivs faktiskt. Hittills i alla fall. Även om jag tycker att lunchen kan vara lite jobbig. För det är så ljust och litet och det är runda bord. Så man ser alla man sitter med. Och dom ser mig. Men tack gode någon så har jag min kusin som jag kan sitta med. Och vi brukar ta ett eget bord, men det är inte alltid det finns ett helt ledigt så vi måste sitta med NÅGON. Men det har gått bra hittills.
 
Be för att det fortsätter så.
 


Jag kommer få kapa av mitt ben

Det gör fortfarande skitont från när min katt attackerade mig! Det är lite svullet och är jätte ömt och när jag ställer mig upp och blodet åker ner i benet så dunkar det och jag kan inte lägga min vikt på det alls.
 
Jävla katt.
 
 
Säkert infekterat.
Jävla skit.
 


Idag fick jag en fin ring av mormor

 
Den är från 60-talet, äkta guld och tror stenen är en ametist! Love it. Men hon har så smala fingrar att den passar bara på mitt lillfinger eller så som jag har på bilden. För jag har prinskorvar.
 
 


Letters To Juliet

 

Sophie jobbar på The New Yorker som en "fakta checkare", och är på semester i Italien med sin fästman, men de båda känner för att göra olika saker. När han är ute och letar efter recept och ingredienser till sina nya restaurang som han ska öppna i New York så går hon ut för att kolla in staden. Hon hittar en liten plats där man kan skriva brev till Julia, som i Romeo och Julia, och hittar ett gammalt brev som legat gömt i 50 år. I brevet är det en ung kvinna som skrivit om att hon måste välja mellan två män i sitt liv och vet inte hur hon ska göra. Sophie bestämmer sig för att svara på brevet, och får en vecka senare besök av kvinnan som skrivit det, och hennes sonson. Sophie som alltid drömt om att skriva och bli journalist ser nu en toppen grej att skriva om, och följer med när de letar efter kvinnans långt förlorade kärlek.

 
Filmen hade en originell story som var lite söt och så, men själva filmen kändes rätt så långsam, upprepad och förutsägbar. Som exempel "aa det är klart att kvinnans sonson är söt och samma ålder, men rätt så dryg med värsta attityden och dom ska små tjafsa och grejer - sen blir dom kära" duuuhhhh.... Det har man sett sååååå många gånger. Men den gick att kolla på, även om man nästan visste hur den skulle sluta så var det rätt fint ändå. Om man börjat kolla på filmen är det ganska värt att kolla klart.
 


Undra hur många marabous jag ätit under min livstid

 


Man får ta chansen när den kommer

 

 

Den här låten är sommar

 


Random hotness

 
Gabe Saporta
 


Jag satt och undrade över vad jag ska glo på. Now I know.

 
 


Kolla vad kattjäveln gjorde mot mig idag


 
Hej då shorts.
 
Jävla bitch.
 
Hon såg en katt och dum som jag är går jag dit för jag tänkte att om dom ska försöka döda varandra måste jag stoppa det, men den andra katten drog så då attackerade hon mig istället. Det ser värre ut i verkligheten. Och det är mer på baksidan av benet.
 


FYFAN vad jag längtar till den här filmen

 
Den kommer vara så jäääävla bra
 
Och bara för jag säger det och längtar så kommer den väl suga. Typiskt mitt liv.
 
Nej, men HOPPAS den är bra! Den borde!
 


Vet ni vad jag fick för random känslor idag på bussen hem?

 
Jag bara satt och lyssnade på musik. Så helt plötsligt såg jag hans ansikte i min hjärna. Bara POFF.
 
Det var exakt det här ansiktet jag såg i mitt huvud:
 
 
Visst är det intressant? Det är så ovanligt att jag tänker på Sal Mineo eller hur?
 


SvarJaa det var synd att skivan skulle hacka så jag inte kunde kolla klart. Men samtidigt är jag för lat för att hitta den online och skippa dit jag låg och fortsätta, för nu är jag över det.
 
Liksom den verkade helt okej men jag orkar inte.
Jag håller med om att den var fint filmad. Skitfina miljöer och grejer. Om du vill se en FIN film ska du kolla på The Fall. Fin handling, skådespelare och miljöerna asså... Jesus Christ. Alla miljöer är äkta. Så otroligt snygg film.


Svar

 
 
ÄR HAN OCKSÅ MEEEED????????
 
JALLLLLLAAAAAAAAA
 
 


IDAG ÄR DET FREDAGIntressant fakta: Hohenzollern slottetHohenzollern slottet i Tyskland är ett fäderneärvt slott som gått genom familjen Hohenzollern, som uppstod under medeltiden och som så småningom blev preussiska kejsare. Slottet ligger på toppen av Berg Hohenzollern som är ungefär 855 meter högt. Slottet började byggas någon gång i början av 1000-talet.
Bland de preussiska historiska ägodelar som går att se i slottet finns bland annat Wilhelm II's krona och några av Fredrik den stores personliga ägodelar, samt ett brev från amerikanska presidenten George Washington som tackade Baron von Steuben, en ättling av huset Hohenzollern, för sin tjänst i det amerikanska frihetskriget.
Idag är slottet ett populärt turistmål.

 
(Okej så det här var inte superintressant, men KOLLA VAD FINT HERREGUD VEM DRAR DIT MED MIG?)
 


IMORRN ÄR DET FREDAG

 


Den här snubben var fan läskig

 
Hoppas han bara spelade för kamerornas skull, för om han är sådär i verkligheten vet jag fan inte....
Då blir jag rädd...
 
 


TITTA VAD SOM ÄR PÅ GÅNG

 
DEN SKA VI SE
 
OM OCH OM IGEN
 
OCH URSÄKTA MEN JAG SÅG CHRIS PINES NAMN
 
JAG ORKAR INTE KOLLA UPP MEN OMG
 
OM HAN ÄR MED I FILMEN
 
 
ASSÅ
 
YES
 


Har ni märkt att jag inte är lika arg längre?

Vad fan hände? Vart tog mina utbrott vägen?
Jag vet att jag är arg, inombords, för det är jag alltid. Men... Jag har inte skrivit nåt argt inlägg på länge... Tror jag? Fan jag kommer inte ihåg. Jag får ta och bli lite arg och skriva nåt här.
 
Jag är inte glad men jag är inte arg heller.
 
 
 


Man blir lite ledsen

Nu har jag jobbat i den där butiken i typ tre år, så man liksom fastnar för vissa kunder som kommer in ofta. Och det gick så snabbt, nu kommer jag förmodligen aldrig se dom igen. Om jag inte får jobba där på helger eller nåt. Men min chef blev sur på mig när jag sa att jag fått nytt jobb och inte kan jobba. Liksom jag är så glad att slippa butiken för jag tröttnade för typ... Två år sedan. Och jag har sagt till mig själv "Elin, du MÅSTE komma härifrån snart!" men det hände aldrig. Men nu har jag lyckats. Och jag får lite ångest för jag behövde se en av mina favoritkunder och rekommendera en film till henne och grejer. Men jag är lite lättad också. Fast nu är jag på ett nytt ställe med nya människor som jag inte känner. Jag har bara min kusin. Tänk om hon är sjuk nån dag. Eller flera dagar. Jag kommer sitta för mig själv i lunchrummet. Eller så kommer folk att sätta sig vid mig så får jag panik. För jag känner inte dom. Eller vi har väl pratat lite, men man märker att det är såna människor som egentligen inte skulle gilla mig utanför jobbet.
 
Jag kände mig nästan hemma i butiken, men det var nog därför jag behövde sluta. Jag kommer sakna mina kollegor och stammisar. Men samtidigt så... SLIPPER JAG STÅ I KASSAN OH MY GOD.
 
 


Svar

 
Procon på dsv! Bara vanligt lagerjobb, lite halvt tråkigt ibland men sånt är livet!
 


ÄÄÄÄÄNTLIGEN!!

NU ÄR DEN ÄNTLIGEN MINNNNNNNNNNN!!

Mamma och pappa hittade den på ica så den låg på min säng när jag kom hem!De första säsongerna av Supernatural är legendariska


Hur fan kan man skippa dom, liksom what? WHAT?
HUR FAN KAN MAN SKIPPA DE FÖRSTA SÄSONGERNA DET ÄR JU DOM SOM ÄR BÄST DET ÄR DOM SOM ÄR GRUNDEN TILL ALLT DET ÄR DOM SOM HAR BÄSTA SKÄMTEN OCH HUMORN OH MY GOD LIKSOM VAD FAN ÄR DET MAN SKIPPAR TILL?????????
 
Hur som helst.
 


Halt and Catch Fire

Jag satt och kollade in den här nya serien med Lee Pace, som handlar om datorer. Men det var alldeles för mycket data-snack att jag bara gav upp. Det var inte intressant för mig alls. Synd, för Lee Pace är så fin.
 
 

 

Svar

 
Tackar! Det är lagerjobb så tufft som fan, men det är nära och lönen är bra såååååå... Plus att jag jobbar med min kusin så allt känns lite lättare då och man känner sig inte ensam! En bra deal tycker jag!
Men alltså, jag jobbade för första gången idag, och jag... är... helt.. döööööd....
 
Hela kroppen har gett upp.
 


RSS 2.0