Äkta vänskap

 


Hallå jag har TYP fått jobb!

Jag tror det i alla fall! Det gick så snabbt att jag inte hängde med, jag var på intervju tidigare idag, sen fick jag ett samtal av samma snubbe när jag gick av tåget att jag skulle komma in imorrn och jobba och få kläder och skit. Och på fredag skulle jag jobba också.
 
Äntligen slipper jag mitt skitjobb i butiken!
 
 
Fast jag kommer väl förmodligen jobba deltid där... Fortfarande... Fast med annat schema.
 


Amazing Spider-Man 2

 

Peter Parker har haft fullt upp med att skydda New York från olika faror sedan det förra fiaskot som hände. Men saker från hans föräldrars förflutna har börjat komma till ytan, och han är på gång att få förklaringar till deras försvinnande samtidigt som nya hot mot staden dyker upp.


Jag blev inte särskilt impad av den här filmen, tyvärr. Den första var mycket bättre enligt mig. När den första kom ut var det bara som typ... "a breath of fresh air" den kändes ny och fräsch och hade ett par kul moments osv. men så fort den här började kom det bara en massa roliga grejer och jag tänkte "är det här en komedi eller", dom borde tagit det lite lugnt. Sen kändes han Max/Electro så otroligt random och nästan onödig, han var där och gjorde grejer men jag tyckte inte han hörde hemma i filmen alls. Som att han skulle vara THE BAD GUY när det borde handlat om Peter's kompis från början. Den skiten borde inte kommit i slutet. Det kändes som att filmen började när den var slut. Allt kändes bara konstigt och fel. Den var inte DÅLIG men den kändes inte rätt eller helt planerad, den hade bara en massa random grejer tyckte jag. Anyways. Min åsikt. Don't be mad,
 
 

 

Random hotness

 
Timothy Olyphant
 

 

Fatta att den här filmen kommer ut nu på tisdag


"Well, I could say we should talk about this when you're less angry, but that would be...
That would be... When would that be?"
"Fuck You."
 
Jag har väntat i ett halvår. Jag har väntat sedan januari på att den ska släppas på dvd. Och dagen är snart här. Jag kunde haft den för en månad sedan om jag beställde från England, men jag pallade bara inte. Jag ska ge den ett svenskt stöd genom att köpa den härifrån.
 

 

Divergent

 
 


I framtiden delas människor upp i fem olika grupper för att samhället ska fungera. Men väldigt sällan finns det de som inte passar in i någon av grupperna, de kallas för Divergents. Beatrice är en av dem, och väl i sin grupp som hon tvingats välja själv måste hon anpassa sig till den nya och hårda livsstilen, men upptäcker också snart att alla divergents jagas av de som tycker att dem är farliga. Men hjälp av en av ledarna i sin grupp lär hon sig hur hon kan gömma sig och undvika att bli fångad.
 
Den var mycket bättre än jag trodde, men också LÄNGRE än jag trodde. Den är lite över två timmar lång, men saken är den att den var underhållande från början till slut. Det fanns typ ingen del av filmen som jag tyckte var tråkig. Ändå kändes det som att NÅGOT saknades, men jag vet inte var. Det var inte den perfekta filmen, men bra var den så högt betyg får den. Jag fick en sorts Hunger Games-känsla av den, på grund av hela framtidsgrejen, sen är huvudrollen en tjej som står ut och imponerar alla och slåss och kämpar för sitt liv, sen är det lite kärlek och vänskap och grejer. Om man gillar Hunger Games borde man gilla den här. Det är samma stil.
 
 


När killar försöker alldeles för hårt och bara inte fattar vinken

 
 


Pouty face

 

 
 

Dricka smirre ur ett av de fina glasen jag fick av Bea

 


Och ploppa i några jordgubbar HÅÅÅHHH

Idag har jag bara kollat på film hela dagen. Jag har kollat på Tin Man, End Of Watch, Freedom Writers, Niceville och nu kollade jag precis klart på Devil. Jag vill göra samma sak imorrn.I did it. Jag kollade på End Of Watch.

 
"I'm not kidding*
 
 
 
Classic.
 

 

Faaaaaan vad jag vill kolla på End Of Watch nu

 
Men jag är så jäääääääävla trött... Jag får glo imorrn.
Jag vill glo nu. Nej. Don't.
 

 

Random hotness

 
Jake Gyllenhaal
 

 
 

Classic Cas

 

 

Då var mamms och papps hemma igen

And they brought gifts!
 
 
Okej så man ser inte så bra men jag är lat...
Fyra tröjor: Doctor Who (Keep Calm and Don't Blink), nån random katt som det står "Meow's it goin'?", en Hooters och så ser man en med Sam och Dean som gömmer sig under muggen ovanför den röda. På muggen är det den där grumpy cat så står det "Good Morning? No such thing." Sen hade mamma köpt underkläder från Victoria's Secret, och lite random godis och lipsmackers och en massa annat som jag inte orkade hämta och ta kort på. Typ bodysplash, mer godis och nagellack och grejjor.
 
Rätt snälla föräldrar har man ändå! Synd bara att Doctor Who tröjan är i small... Den är för tajt för mig... Jag har för stora boobs... och är tjock...
 


Intressant fakta: Den yngsta avrättade människan i USA

 
 

Den yngsta avrättade människan i USA var den 14-åriga George Junius Stinney Jr. som inte fick en rättvis rättegång, och som fick sitta på en bibel för att kunna avrättas i den elektriska stolen.

Han var 14 år, 5 månader och 6 dagar gammal när han avrättades och är den yngsta som avrättats sedan åtminstone 1900-talet. Den 16 Juli år 1944 fick han tjäna sitt straff för mordet på 11-åriga Betty June Binnicker och 8-åriga Mary Emma Thames. Man hade hittat flickorna i ett dike med svåra huvudskador, men det fanns inga bevis på att han hade mördat dom förutom att han och hans syster hade pratat med flickorna samma dag de mördades. Rättegången han fick varade knappt två timmar, och han hade tre poliser som vittnade mot honom och som sa att han erkände morden.
Dagen efter att han hade arresterats fick hans pappa sparken från sitt jobb, och resten av familjen tvingades fly från staden vilket lämnade George ensam under sin 81-dagars rättegång. Det enda beviset som sa att George var den som mördat flickorna var de tre polisernas ord, men George's advokat frågade inget mer om det, och utmanade dem inte alls. Det fanns inga skriftliga rapporter om erkännandet, och under rättegången nekade George till det. Hela juryn bestod av vita människor på grund av ras-segregering. Hela staden höll vita och svarta människor separat genom en järnväg. Förutom de tre poliserna, så kallades ytterligare tre "vittnen": mannen som upptäckte de två flickorna, och de två läkare som undersökte kropparna. Det tog 10 minuter för juryn att finna honom skyldig för morden.
Dagen då han avrättades var han 157 cm lång och vägde 40 kg. Stolen var inte gjord för någon i hans storlek, så han var tvungen att sitta på en bibel för att komma upp till rätt längd, och masken var för stor också, vilket gjorde att den föll av när den första vågen av elektricitet träffade honom. Man kan bara föreställa sig synen som publiken fick se.

 

 

Imorrn är det slut på allt det roliga

Mamma och pappa kommer hem, så nu kan jag inte stå i köket och dansa eller baka muffins mitt i natten.
Jag spenderade min sista ensamma dag med Bea.
 
 
Finaste bilden hahaha, vi gjorde lax, sen hade jag förberett äppelpaj som vi käkade, så glodde vi på film och sjöng Singstar och grejor! Skoj! Vi får väl se när man får en till dag som denna.
 

 

Svar

 
Joo då jag kan hålla med om att det kan bli lite VÄL ibland... Men Issues är i alla fall inget kristet band (lyssna på Love Sex Riot så får du höra HAH) de enda kristna band jag kan komma på, som jag lyssnar på, är Family Force 5 och Flyleaf som jag VET har skrivit typ kärlekslåtar som är till gud (Love Addict och All Around Me).
 
Men dom är bra.
 
 
 


Random hotness

 
David Tennant
 

 

Girlpower!

Nu har jag fastnat på den här låten

 
Så naturligtvis lärde jag mig precis en skitful version av dansen som börjar 3.04. För jag har inget bättre för mig här i min ensamhet.
 


Drake

 
Om man ändå fick höra HELA konversationen, fast det är ju det som är skämtet uppenbarligen, men i alla fall.
 
Vart har hans fot fastnat? Varför får hunden ett anfall? Och vad är det för paj? Äpple? Rabarber?
 

 

Matt Smith kan vara elak

 
Alltså kolla på Kit hahaha han är redo att dö fan
 

 

Misha Collins

 
 


Kolla och lyssna

 
Alltså jag gillar den här låten, och videon var fett söt, men dom borde tagit nån annan låt... Eller alltså, dom har andra låtar som är BÄTTRE..... Men whateverrrr
 
Still good.
 


The Tall ManDen lilla staden Cold Rock i Washington är omgiven av skog, och övergivna tunnlar. Det är ont om jobb, och det finns ingen skola för barnen. Men ingen skola gör ingen större skillnad om det inte finns några barn. Sedan långt tillbaks har unga barn kidnappats av en lång mörk figur som fått namnet Tall Man. ---- får en kväll se denna man ta hennes son ifrån henne, och hon beger sig ut för att hitta dom.
Jag måste säga att genom första timmen av filmen sitter man som ett stort jävla frågetecken. Jag satt och tänkte "jag. fattar. noll." Uppenbarligen får man en förklaring, men jag tycker att det var för sent, och man borde fått lite mer ledtrådar för det var inte ens kul att sitta och fatta så lite genom sån stor del av filmen. Den var inte särskilt spännande eller intressant heller, men man ville ju så klart veta vad och vem och varför och vad fan så man kollade klart. Den hade en originell story och en bra förklaring. Men det var NÄSTAN inte värt det.
 

 

Bröder

 

 
 

Tians bästa avsnitt

 


Nachoooos

Jag och Moe gjorde nachos och myste idag efter jobbet.

 
 
Sen kollade vi på Skönheten och Odjuret för HON HADE ALDRIG SETT DEN FÖRUT.

Liksom, what.
 

 

Oh, Elton...

I natt drömde jag att jag och Elton John var bästa kompisar.
 
Sen när jag var hemma hos honom fick jag träffa hans bitchiga assistent.
 
Sen brann hans hus ner och han kom till mig för tröst.
 
 


You so prettyyyy

 
Det är så orättvist när killar är finare än en själv.
 

 

Näääär kommer säsong 3 av Hannibal?

 


Fan vilken värk jag har i hela kroppen...

Jag lyckades få hit Moe igår, och fick henne att dricka ett par glas haha, vilket slutade med att vi stog och dansade i mitt vardagsrum i typ 2 timmar! Eller mer... Eller mindre, jag vet inte när vi började.
 
Och det som gjorde denna värk toppen idag (get ready for some sarcasm) var att när jag hade varit uppe på Ica och skulle ta bussen hem så gick dom bara en gång i halvtimmen och jag hade precis missat bussen, så jag fick gå hem med min tunga påse. Och värk.
Och jag hade sovit i mina kläder som jag hade på mig, och ena byxbenet var fortfarande upprullat haha jag måste sett ut som en jävla luffare. Med mitt stora lockiga hår, och jacka....
 
 
 

Man får bara lära sig att skratta åt det.
 
Åt mitt liv.
 


Jag vet vad jag vill ha för tatuering

 
Jag gillade vad Cosima sa om den (i Orphan Black):
"Look. See this spiral? This is the golden ratio and it’s a mathematical pattern that just repeats itself in nature in flower petals… and honey bees… and… you know, the stars in the galaxy and every molecule of our DNA”
 
I want it. Nu.
 


Orphan Black's bästa scen någonsin


Allison och Helena var bäst.
 
Hands down.
 


Så många Helena känslor just nu

 
 


Auntie Helena!

 

 

Stackars Fee

 


10 dagar kvaaar

 

 

Säsongsfinalen av Orphan Black

Alla mina känslor


 
 

 

Nu vet jag att man inte kan lita på apotekare

I onsdags tog jag två till hål i örat som jag velat göra ett bra tag nu
 

(wohooo) så jag drog till apoteket dagen efter med Bea för att köpa nåt man kan tvätta med. Så vi stog och kollade på grejerna och frågade en kärring i kassan vilken man ska ta, så fucking rekommenderade hon små servetter som hon hade där, och jag frågade "kan man tvätta örat med det, är det bra när man tagit hål" och blah, så sa hon "jaaaa" så jag köpte. Och jag tvättade örat med dom där små servetterna typ tre gånger men tänkte "fan vad det svider alltså, ska det vara så" så läste jag på paketet. Det står att man kan tvätta huden med den, men bara INTAKT hud, alltså håll borta från SÅR.
 
HAAAAAAAALLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
 
Så nu kommer mitt öra ramla av!
Okej, nej, men alltså det är så jävla ömt och gör ont och svider. Och jag kunde inte lämna tillbaks eller gå dit idag för det är fucking stängt. Så jag ska gå imorrn.
 
 


Allison Hendrix

 
Jag älskar henne.
 

 

Random hotness

 
Kit Harington
 

 

W.E.

 

En film som visar en parallellhandling mellan Kung Edward VIII's affär med den amerikanska Wallis Simpson, och en blomstrande romans mellan en gift kvinna och en rysk säkerhetsvakt i 2000-talets New York.


Den här filmen hade klarat sig mycket bättre utan parallellhandlingen. Det borde varit antingen eller, men när man såg båda handlingarna så kändes det som att se två filmer samtidigt, vilket kändes lite jobbigt och jag hade svårt att hänga med i handlingen om Kung Edward och Wallis för det hoppade så mycket. Och jag var mer intresserad av den "nutida" handlingen om kvinnan och säkerhetsvakten.

 


Hur har allas midsommarafton varit?

Själv vaknade jag kl 1 på dagen, gick upp och glodde på The Vow, sen på Love, Actually sen kollade jag på W.E. sen på Skicka Vidare... Vad fan. Vad gjorde jag mer? Jag kollade nyss klart på Skicka Vidare. Det finns en tom lucka på min dag. Jag har varit vaken i 9 timmar och 30 minuter. Det har inte tagit så lång tid att kolla på 4 filmer... Eller kanske. Typ alla var cirka 2 timmar. Så en och en halv timme UTAN film, jag fixade i köket... Jag kanske gick upp lite efter 1 också, det var väl inte prick... Anyways.
Det var min midsommarafton. Och jag avslutar den så här:


 
Ett glas vin och Bea's chips. Jag får köpa nya tills på onsdag eller torsdag eller när fan vi skulle ses!
 
Glad midsommar allesammans!
 

 

Jag tror att Arthur var mer kär i Merlin än vad Merlin var i Arthur


 

Asså jag bara sitter och trycker i mig vattenmelon

 
Så gott.
Så somrigt.
Så vattnigt.
 
Så sött.
 
Så gött.
 


Intressant fakta: Morden i Juarez

 

Sedan år 1993 har ungefär 260 unga kvinnor försvunnit från staden Juarez i Mexiko. Även om man säger att siffran ligger runt 260 så säger lokala invånare att det är närmare 400. Myndigheterna har officiellt lämnat det vid 76 - där alla har blivit våldtagna, händerna bundna, håret avklippt och/eller fått sina bröst stympade. Några av dem har fått sina huvuden krossade genom att blivit påkörda av en bil eller av annan anledning. De flesta av kvinnorna blev dödade på vägen hem från sina arbeten, och under åren har morden blivit mer och mer brutala. År 2002 arresterades två busschaufförer efter att åtta lik hade hittats, och de båda erkände till att ha våldtagit och mördat de åtta kvinnorna, plus tre andra. Efter att de två hade arresterats, så fortsatte man hitta nya mördade kvinnor. Även efter att ha arresterat ett dussintals fler misstänkta män så har morden aldrig slutat.

 

 

 

Yo

 
Bitch
 

 

Sen present från min koss

 
Oj oj oj bling bling bling
 

 

Det här är min humor

 

 
 

OTP

 
 


Intressant fakta: Bårhuset i Paris


Denna illustration visar hur människor i Paris cirka år 1870 står och kollar in på lik som visas upp i ett bårhus med ett stort fönster. Anledningen till varför man gjorde detta var för att det skulle vara lättare att identifiera döda människor som man inte visste vilka det var. De fick ligga i ett kylt rum med ett stort glasfönster så människor lätt kunde se in. Men detta visade sig inte vara den bästa idén då nästan 40 000 människor lockades dit om dagen, så bårhuset fick stängas år 1907.

 Jag måste dela med mig av den här bilden

 
Jag och kissen. (Tagen med polaroid)
Det är så där jag gosar med henne, men det håller i 5 sekunder för sen ska hon ner
 


Sleepover - done

Nu har jag haft kul med mina gossar, dom kom och vi började grilla foooood!
 
 
Gött var det. Sen vart det bara... suddigt.
 
 

Jag bestämde mig för att börja baka scones vid typ... äh vet inte. 1 eller 2 eller 3. Eller jag skulle FÖRBEREDA så det var klart på morgonen sen. Dom vart helt okej. Jag kommer ihåg att det var mjöl överallt. Och när jag gick upp på morgonen var det mjöl över hela golvet och bänken. Vad som hände vet jag inte.

Kvällen vart inte som jag hade tänk mig men det var kul och trevligt i alla fall! Det är alltid kul med mina gossar.
 


Sleepover med gossarna idag

Let's have some fun


 
 


Åh nä

Nu gav jag mamma och pappa en varsin kram för dom ska till New York tidigt imorgon bitti och ska vara borta i 9 dagar.
 
 


Idag märkte jag att...

Sal Mineo och Brendon Urie påminner lite om varandra...


 
Är det bara jag som tycker det eller?
Båda har fylliga läppar, och valpögon med fina markerade ögonbryn. Och mörkt hår.
 


Random hotness

 
Matthew Gray Gubler
 

 

Jag kommer ihåg när Lip var min favorit i Shameless


Han gjorde inget speciellt för att INTE bli min favorit, det är bara det att... Mickey.
 
 

 

Nästa vecka är säsongsavslutning av Orphan Black

Så once again kommer jag inte ha nåt att leva för.
Allergi-chock

Nu har jag exakt så som jag hade när jag fyllde år för två veckor sedan. Så nu vet jag i alla fall att det INTE är förkylning, det är allergi. Har aldrig varit allergisk förut men... Är väl det nu. Toppen.
 
Mitt huvud känns som att det ska explodera, min näsa kliar som satan, täppt i näsan. Jag får vara beredd på träningsvärk i magen imorrn också för FAN vad jag nyser.
Mens har jag också fått. Fast det har så klart inget med allergin at göra - bara min vanliga tur.
 
 
Love my life.
 


Sötaste trollkarlen ever

 
 
 
Hihiiii huhuuuuuu


Vad har jag börjat kolla på?

 
Yep... Har faktiskt aldrig sett det förut, men det känns som att resten av världen har det.
 
I need to keep up.
 

 

Jaaaaaag vet vad jag ska glo på

 
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 

 

Vertical Limit

 
 
 

Ett gäng bergsklättrare ska ta sig till toppen av K2, men hamnar mitt i en storm som sedan resulterar i en lavin. Tre av dem lyckas ramla ner i en spricka som skyddar dem mot den dödliga snön, men de har inte långt kvar att leva utan mat och vatten på en sån höjd. En av klättrarnas bror samlar ihop en grupp som ger sig ut på ett räddningsuppdrag för att hämta dom, men tiden håller på att ta slut.Detta är nog en film som man måste vara på rätt humör för att se på. Men jag var på rätt humör när jag såg den så givetvis tyckte jag om den! En spännande och frustrerande äventyrs-drama som gör att man sitter spänd genom det mesta av filmen. Och den gör att man aldrig kommer vilja gå och klättra i berg. 


Brian Kinney

 
The ultimate homo.
 
Fan vad jag sitter och printscreenar en massa skit nu.
Men Queer As Folk har så jävla många bra citat.
 

 

Jag och mamma kollade precis på Frozen tillsammans

Den finns för 99 kr på ÖB!
 
Glömde säga det. Passa på om ni inte redan köpt den!
 


Älskade lilla Olaf.
 

 

The Unborn

 

Casey har börjat drömma underliga mardrömmar, och har börjat se oförklarliga saker i verkliga livet. När hon sitter barnvakt åt familjen som bor mittemot henne märker hon att sonen beter sig underligt och attackerar henne. När hon sedan går till läkaren och undersöker sitt öga får hon reda på något som sakta börjar få henne att förstå vad det är som pågår. Med hjälp av sin kompis och en gammal kvinna, får hon hjälp med att förstå det förflutna och vad som måste göras för att fixa hennes framtid.

 
Okej, så jag trodde automatiskt att den skulle handla om att hon var gravid och det var nåt på gång med barnet i hennes mage. Men så var det inte. Lite mer komplicerat än så.
Jag har tänkt se den här filmen så jäkla länge, men hittade den nu för 10 kr så jag köpte och kollade. Men jag tänker inte säga "den var bra för att ha kostat 10 kr", den var faktiskt inte så dålig som det står på IMDB. Den fick visst ganska dåligt betyg där, men det här är en sån där typisk skräckfilm jag skulle glo på. Jag tyckte inte alls den var dålig. Kanske inte superspännande eller läskig, men den var inte långtråkig eller, det hände grejer hela tiden och den hade inte en superenkel och tråkig handling. Men pojkvännen hade en onödig roll i filmen. Det borde bara varit hon och hennes bästis.


Intressant fakta: Drake ekvationen

Dr. Frank Drake skapade en ekvation år 1961 som hjälpte att urskilja antalet av planeter i vår galax som kan ha levande varelser. Enligt hans beräkningar kan det finnas mellan 1000-100,000 utomjordiska civilisationer i vintergatan.


N
= Numret av civilisationer i vår galax som radiokommunikation skulle kunna vara möjlig

R = Genomsnittet av stjärnbildning - 10 per år

fp = En bråkdel av bra stjärnor som har ett planetsystem - 0.5

ne = Numret av planeter runt dessa stjärnor inom ett "ecoshell" - 2

fl = En bråkdel av dem planeter där liv utvecklas - 1

fi = En bråkdel av levande arter som kan utveckla intelligens - 0.01

fc = En bråkdel av intelligenta arter med kommunikationsteknik - 0.01

L = Livslängd på den "kommunikativa fasen" - 10.000 år

 

 

 


Jag dooooooooog precis av skratt!

Katten hade inte torkat rumpan ordentligt efter att ha varit och rafsat i lådan, och gick och kanade på golvet - och det såg såååå roligt ut! Jag och mamma blev tvungna att duscha av henne och en hel korv åkte av... nasty.
 
Men hon ser så jävla rolig ut när hon glider runt på golvet alltsåååååå
 
 
 


När Marty får se hur hans pappa var som ung

 
Fucking classic.
 
 

 

Idag fyller en av mina favoritfilmer år!

 


Nu är jag äntligen klar med Orange Is The New Black

Jag vet inte om jag hade nån favorit i första säsongen, men alla har nog samma i den här säsongen:
 


Jag vet inte om jag är nöjd över hur sista avsnittet slutade.
Och jag tänker INTE avslöja NÅNTING. Men... Nääeee jag vet inte jag.
Det kändes inte satisfying.
 


Ni vet när man bara fastnar för en karaktär

 
 
 
Första gången jag såg honom tänkte jag bara "yup, min favvo".
 
 


Idag fick jag gratis toffifee

Jag och Malin drog till ÖB som precis öppnats, inte för att vi är nåt stort fan av ÖB, men whatever, jag behövde ändå handla en massa. Och eftersom det öppnades idag så fick man en massa gratis skit! En hel ask med toffifee och tuggummi och nån jävla spray deo och grejer. I like free stuff haha.


Lilla Malin är som mig och vill inte vara med på bild men... Jag tar kort i alla fall.

Jag tänker fortfarande på att jag fick gratis toffifee. Gött ska det bli.Fan vad jag har fastnat på den här låten

 


Varför är jag fortfarande uppe

Jag har inte sovit på två dagar, var helt jävla död på jobbet idag och har så ont i fötterna att jag knappt kan stå. Men nu när jag är ledig imorrn och kan sova ut och skit, så sitter jag vid datan. Elin, gå och lägg dig. Sov.
 
På tal om det, jag drömde om Cory Monteith inatt. Vi satt och åt flingor.
 
 
Random.
 

 

Även om han är på min header så känner jag att jag måste...

 
HIHIIIIIIIIII WIIIIIIEEE okej.
Då behöver jag inte lägga upp nån bild av honom på ett tag.
Asså han var så jääävla brun i den där filmen, det måste varit smink.
 
Det är från Giant om nån undrar. Med James Dean, Elizabeth Taylor och Rock Hudson. Sal var med i totalt typ 5 minuter.
Totally worth it.
 
 

 

Dec's reaktion

 
Fyfan vilka töntar, jag behöver mer av dom i mitt liv
 

 
 

Svar

 
 


Hannibal är en sån visuellt snygg serie

 

Så jävla snyggt gjord
 


Åh...

Idag var jag och paranteserna och kollade på ett hus som dom var lite intresserade av. Den enda anledningen till att jag var LITE intresserad var för att huset hade en stuga som hörde till - med kök och toalett och hela skiten som JAG skulle få bo i om vi köpte huset. Den var fett mysig också, men det märkes att den var GAMMAL. Anyways, jag tänkte "oooh I can work with this". Men så ändrade dom sig och tyckte det var för dyrt och för litet. Vilket jag håller med om. Men jag ville ha en egen liten stuga att bo i.
 
 
 


Random hotness

 
Darren Criss
 

 

Jag är förstoppad

 

 

Jag råkade köpa 11 filmer idag

Om ni är i Stockholm nåt - gå till torget. Det finns filmer för 10 kr styck!
Vet inte när det försvinner, men man får ju passa på!
 
 

 

BRITAIN'S GOT TALENT

Så jäääävla besviken blev jag.
 
Mina bögar vann inte, men inte nog med det - när dom dansade så BUZZADE SIMON DOM. Allvarligt. Simon du förtjänar en JÄVLA smäll på bollarna. Och sen när vinnaren skulle avslöjas, så fick man veta vem så var på sista plats, näst sist, osv osv osv... Vilka var sist? Mina bögar.


FUCK THAT okej vad fan var det för skit???? Kunde dom inte bara sagt "in no particular order" som dom brukar???? OCH SEN HON OPERA SÅNGAREN HUR FAN KOM HON SÅ LÅNGT??? Hon hade ingen stark röst alls vad faaaaaaaaaaaaaaaaaan (!)
Men dom som vann förtjänade det. Dom var duktiga.

 
Jag var inte förvånad över vinnarna, men... what... ändå... Bars & Melody... är det nån som kollar på BGT eller, avslöjar jag en massa skit nu? Äh. Jag blev förvånad över att Bars & Melody kom på tredje plats. Åtminstone andra plats, men tredje? Wow.
 
 
OCH DARCY OAKE WHAAAAAAAAAAAAAT jag trodde han skulle komma myyyycket längre, typ andra eller tredje plats! Så jävla duktig! Man sitter helt spänd fan! Jag sket nästan på mig.
 
Collabro var fett duktiga, dom förtjänade att vinna. MEN DET GJORDE MINA BÖGAR OCKSÅ. Om jag hade fått välja vilka som skulle vara top 3 hade det varit Yanis & gänget, Darcy Oake och James Smith. I den ordningen.
 
 
Så, nu har jag skrivit av mig. Tack så mycket.
 


Orphan Black spoilersssssss

Cosima nooooooooooo! Don't diiieeee!
 
Så jävla mycket på gång i det här avsnittet, största chocken var väl ändå Tony! Liksom, what the fuck.
 
 Och om man tyckte det var creepy så skulle man bara kolla vidare för ytterligare mardrömmar(AAAAAAAH OMG NOOO AAHH NAAAAAAAHHH SLUUUUUUUUTAAAAA)
 
Kul kul.
 


Nu är jag och mamma förbannade på varandra

Och städar ilsket.
 
Jag brukar städa hela huset varje fredag, för jag är ledig på fredagar. Men igår dammsög jag bara för jag tänkte "båda mina föräldrar är lediga så dom kan ju hjälpa till". Big mistake. Så tänkte jag förra fredagen också, och samma sak hände då. Mamma blir sur om jag inte städat hela huset, och då blir jag förbannad.
Den här morgonen var jag så jävla täppt i näsan, snuvig och hade ont i halsen. Jag känner mig fortfarande så, men jag stog med en kopp te och sa "vad ska man hitta på nu då" så sa hon sarkastiskt "städa" och log mot mig.
 
Well fuck my ass, då blev jag förbannad och började städa toaletterna.
Och hon fattar inte varför jag blir sur.
 
För det är det enda jag är bra för - att städa huset. För jag gör inget annat hemma. Eller?
Fel.
 
Hon märker bara inte när jag gör nåt. Jag hjälper till hela tiden, jag köper mat, fixar i köket, jobbar, köper fan presenter hela tiden. Min brorsa har ALDRIG gjort nåt sånt, men han har aldrig behövt göra ett skit. Men eftersom jag ALLTID gjort sånt, då märks det inte. Det märks bara när jag INTE gör det.
 
Och det är anledningen till varför jag är sur.
 
 


Orange Is The New Black - is back!

Jävla Alex alltså, jag hade varit PISSED!
 
 
 
 
Och jag är ju dum i huvudet, jag tänkte "åh ett nytt avsnitt wohoo" men eftersom den här serien bara visas på netflix och inte på tv, så släpps hela säsongen på en gång. Så jag har en hel säsong att glo på.
 


Sarah och Helena måste hitta varandra igen

För jag vill ha mer sånt här

 
Det där avsnittet var så jävla bra
 


VARFÖR BOR INTE JAG I ENGLAND

Alltså! Åh.. Jag blir så frustrerad.
 
Ant och Dec ska nu i sommar åka på "turné" med sitt program Saturday Night Takeaway och ska köra det i arenor exakt likadant som dom gör på tv, fast det här kommer inte vara på tv då.
OCH JAG VILL SÅ OTROLIGT GÄRNA GÅ MEN FATTA VAD DYRT OCH JAG HAR INGEN ATT GÅ MED OCH ALLA BILJETTER ÄR SÄKERT SLUT ÅH MITT LIV SUGER SÅ HÅÅÅÅÅÅÅÅRT
 
 
Jag kommer aldrig få se eller träffa dom EVER.
Ni förstår inte hur glad dom gör mig. Jag kan vara hur låg som helst, och sätta igång nån video med dom och mitt humör bara flippar från -100 till +10000000000
 
 
Helvete.
Anyways.
Sug mig.
 


Det var så länge sedan jag kollade på QI

 


Jag vill allvarligt ta bort min jävla facebook

Jag förstår bara 20% i alla fall.
 
De enda anledningarna till att jag har den kvar:
* Kontakter som man kanske annars aldrig skulle få tag i eller hitta igen
* En massa bilder och videos som jag vill ha kvar
 
Oh... Jag trodde det var mer. Men så är det.
Jag får bara ångest varje gång jag går in och kollar. Jag blir deprimerad och mår dåligt.
I want it GONE!
 
 


Jobbigaste dagen igår på jobbet

Vi hade fått ett nytt kassasystem på morgonen, och ingen av oss fattade någonting. Så under hela dagen var vi lite halvt sega så det bildades köer, men sen var det mycket som streckkoden inte funkade på så vi fick knappa in typ ALLT manuellt. Men inte nog med det. Ett nytt kassasystem som vi inte fattade, sen blev det STRÖMAVBROTT. Skoja inte. Så det kom flera kunder, och jag var tvungen att säga "om du har kontanter så går det, annars för du gå till ica". Då skrev jag upp på en lapp allt dom köpte och hur mycket dom betalade. Jag fick stå där med en miniräknare.
 
Never again, tack.
 

 
 

Intressant fakta: Mystiska blommor på gravenCaroline Walter som bodde och begravdes i Freiburg i Tyskland, dog år 1867 av tuberkulos när hon bara var 16 år gammal. Hennes syster Selma ordnade så att gravstenen var en skulptur av henne i verklig storlek, och varje dag efter begravningen märkte hon att det låg en ny blomma vid hennes arm. Själv hade hon ingen aning om vem som kunde lämna blommorna där, och ingen annan verkade veta det heller. Än idag ligger det en ny blomma på samma ställe och ingen vet vem som lämnar den. Varje dag i 146 år har det legat en ny blomma vid Carolines arm.
 


NU MÅSTE JAG SKÄRPA MIG

Jag kan bara inte avsluta saker!
För några dagar sedan tänkte jag lite random "åh, jag vill kolla på Heroes" men sa sedan åt mig själv att "NEJ ELIN du får inte börja kolla om på en ny serie förrän du kollat klart på Will & Grace, Merlin, Veronica Mars och Queer As Folk!"
 
Tyvärr kan jag inte lyssna på mig själv. Och är snart klar med första säsongen av Heroes.
It's so gooooooooood.... Har inte kollat på EVIGHETER och har nästan glömt det mesta!
 
 
 
 
 


Mina älskade töntar

 


Random hotness

 
Jensen Ackles
 

 

Jag har hittat ett tillfälligt botemedel mot depression

 
Vad som helst med Ant och Dec egentligen, men har precis börjat kolla på Push The Button som går ut på att två familjer tävlar mot varandra med olika utmaningar och frågor med 100 000 pund i potten som minskar och minskar efter varje utmaning beroende på hur duktiga dom är! Och bara en familj vinner oj oj oj.
Så jävla kul.
 
 

You so pretty

 
 
 

 

The Winchesters

 

 


Random Merlin-känslor är värst

 

 

Jag var tvungen att kolla på den här intervjun igen

 
Snälla kolla bara, det är så jävla kul!
 
 


"Sarah told me to check on you"

 
 
 


Folk behöver förlora humöret på Catfish lite oftare

 
 
 
Me likey. Speciellt Nev och Max. Jag vill se mer av det. Men producenterna gillar inte det.
 


Vill ni se mina fina fötter från igår?

 
Jag hjälpte mamma ute på tomten men det kom in jord i mina skor hela tiden så jag blev arg och sparkade av mig dom. Och jobbade barfota. Mycket skönare!


Senaste avsnittet av Catfish

 
Thank you Nev. Fyfan vilket asshole den där snubben var, jag hade gjort samma sak.
Hahaha och producenten bara tog ner kameran och sa "shit...!"
 
Bästa ögonblicket som någonsin hänt i hela programmets historia.
 


Fan vad skönt

Konstigt nog så mår jag så otroligt mycket bättre idag. Fysiskt. Liksom igår var jag bokstavligen halvt död, mitt huvud gjorde så ont, ansiktet gjorde ont, min näsa och mina ögon rann och jag nös så mycket och så HÅRT att jag har träningsvärk i magen idag.
Men så fort mitt huvud landade på min kudde kände jag att jag började kunna andas genom näsan och bara försvann. Jag sov så bra inatt. Och idag kliar det bara lite i näsan. Jag har inte nyst en enda gång. Jag fattar inte.
 
Men jag klagar inte.

 


Daaaaaaaaaamn Orphan Black

 
 
*Michael Jackson ljud*
 


RSS 2.0