Fuck my life and then fuck it some more

Säsongsavslutningen av Shameless är nästa vecka.
 
 
Jag vet inte hur jag känner...
Ska man vänta ett år på Ian och Mickey? Nej. Det går inte.
 
Orphan Black börjar snart i alla fall. Orphan Black börjar och Shameless slutar. Båda är typ lika bra. Men Orphan Black har inte Ian och Mickey! FUCK.
 


VET NI vad jag drömde om inatt

Det var så JÄVLA SJUKT
 
Okej, jag satt lite random på en buss SOM VÄLTE OMKULL NER FÖR EN BACKE VID SIDAN AV VÄGEN men jag klarade mig helt oskadd för jag höll i mig (what the fuck) och kröp ut genom fönstret. Och det var en massa snö ute. Sen såg jag busschauffören och han hade en pistol riktad mot mig, och jag liksom höll upp händerna och sa nåt i stil med "skjut inte" eller "det är okej" eller nåt. Han sköt inte, utan bara gick iväg typ.
 
Okej, så det där var lite random och lite halvt sjukt.
 
Men sen stog jag, och gick lite sakta och tänkte "är det här verkligt, drömmer jag?" och jag lovar, jag koncentrerade mig så jävla hårt och tänkte "om jag drömmer nu så kan jag vakna nu" för man kan typ göra så när jag drömmer, det har hänt förut. Och jag nöp mig själv i armen och skit, men vaknade inte så jag tänkte "HOLY SHIT DET HÄR HÄNDER VERKLIGEN" men jag vaknade aldrig! Jag började drömma om annan skit sen!
 
 
 
Hur???????
 
Tänk om det händer när jag har världens mardröm sen! Typ zombies och skit!
 

 

Ännu mer Shameless spoilers!
Kan vi bara kolla på Mickeys vackra leende en gång till?
Yes, good.
 


Alltså Kevin är så jävla skön

Ett stort jävla slagsmål är på gång i hans bar, och detta är han:
 
 


SHAMELESS SPOILERS SHAMELESS SPOILERS

 
Jeeeeeeeeeesus take the wheel.....
 
Dom mördar mig långsamt.
 
 

 

Random hotness

 
Johnny Knoxville
 

 

Nu har jag varit duktig och kollat på nya Hannibal

Dags för mer..... ANT & DEC
 
 
I feel no shame, dom är så jävla roliga.
 
Jag behöver lite glädje i mitt liv, så jag tänker knarka, knarka, knarka videos med dom tills... Jag vet inte. Tills jag tröttnar. Vilket är aldrig.
 


Hahahahannibal!!!!!

Det senaste avsnittet var fett bra (fuck, Beverly är DEFINITIVT död, och Hannibal dog nästan SHIT)


men fy satan vad bra nästa avsnitt kommer bli! DAAAAAAAAAAAMN!

Efter varje avsnitt tänker man "fan" av många olika anledningar, antingen dog någon eller så är det nära att någon kommer på Hannibal, men han kommer undan. Nästa avsnitt. Nästa avsnitt.


KOM IGEN, TESTA MATEN OCH LÅS IN JÄVELN FOR FUCKS SAAAAKE!
 
 

 

Alltså förlåt

Men jag har knarkat videos med Ant & Dec bokstavligen hela dagen
Min mamma

Hon och pappa ska ta bussen (nu) och jag lovar, för precis 10 sekunder sedan sa jag "ni kan ju ta kvart i-bussen". Då säger mamma: "när går den?"
 
Herregud....
 
Nu vet jag vart jag fått det ifrån.
 


Jag har suttit och funderat på vad jag ska kolla på...

 
I think I found it!
 

 
 

Ska man kolla på lite It's Always Sunny In Philadelphia kanske?

 


GUD vad tråkigt Glee har blivit.

Man märker att Cory's död fuckat upp hela skiten. De hade en plan hur allt skulle sluta, men när han dog så plötsligt så förstår jag att det blev väldigt svårt att ändra allt. Fyfan vad dåligt det blivit.
 
 


The Grand Budapest Hotel

 

Gustave H som är en concierge på The Grand Budapest Hotell blir falskt anklagad för mord, och med hjälp av den unga pojken Zero som jobbar i lobbyn, rymmer de för att visa hans oskuld.

 

En film med snabbt tempo och lagom komedi, spänning och mycket vänskap. Jag måste säga att jag blev lite besviken, när man ser trailern så ser man alla dessa kända ansikten, och jag såg mest fram emot Jude Law och Adrien Brody. Även om de hade någorlunda stora roller i filmen så kände jag att man inte alls fick se dom tillräckligt. Samt fler ansikten som man fick se en eller två gånger bara.
Men själva filmen i allmänhet var bra, ingen typisk komedi men fortfarande rolig, och väldigt visuell och färgglad.

 

 

Fun-day med Bea!

 
Vi drog till den engelska affären för att köpa EN MASSA gooooooodis sen drog vi på bio.
Det gick snabbt men jag hade kul i alla fall haha
 


Intressant fakta: Dödahavsrullarna

 
 I grottor några kilometer från Döda Havet hittade man skriftrullar mellan år 1946 och 1956, därav namnet Dead Sea Scrolls. De är en kollektion av 981 texter som innehåller historiska, religiösa och språkliga texter, och innehåller de tidigaste kända överlevande manuskript som ingick i den hebreiska bibeln. Texterna är skrivna på hebreiska, arameiska, grekiska och nabatéiska.
Skrifterna har daterats till många olika datum, som 408 f.Kr. och 318 e.Kr. Man har hittat bronsmynt på platsen som dateras från 135-104 f.Kr. till 66-73 e.Kr.

Man vet inte säkert vem som skrivit rullarna eller var de kommer ifrån, men teorier är att de kommer från en judisk sekt som hette Esséerna, men nya tolkningar säger att rullarna har skrivits av präster i Jerusalem, Zadokites eller av andra okända judiska grupper.
Det är många rullar som inte kunnat identifieras på grund av det dåliga skick de är i, men de har alla i stort sett något med biblisk betydelse att göra, som psalmer, kopior av texter från den hebreiska bibeln, regler för judiska grupper osv.

Dessa texter är ca 2000 år gamla, och genom många olika tester har man kommit fram till att de flesta av dem (ca 85-90%) är skrivna på bearbetad djurhud, som kalv, get, gasell och stenbock. Ca 8-13% av dem är skrivna på papyrus, och ungefär 1-2% är skrivna på skivor av brons som består av cirka 99% koppar och 1% tenn.

 

 

Det här var jag för en liten stund sedan:

 
Jag satt och kollade på Ant & Dec's Saturday Night Takeaway och skrattade som vanligt, sen sa dom att nästa avsnitt är sista avsnittet för "säsongen" eller året eller vad man ska säga. 7 avsnitt??? Allvarligt?? 7 avsnitt per år? WHAAAAAAAA jag trodde jag hade typ 80 miljoner avsnitt att njuta av, men då är det typ två avsnitt till av det som går nu, och ett till från förra året som jag just nu sitter och glor på... Okej, så jag kommer knarka det här ganska snabbt.
 
Fan vad synd.
 


NORMAN är PSYCHO

Äntligen får man se något av Norman när han är sin mamma, han börjar verkligen bli CREEEEEPY! Liksom, han verkar kär i sin mamma. Så creepy.
 
 
 
 


JAG HAR FAN GLÖMT BORT NYA BATES MOTEL

Jävla Ant & Dec som fått mig att tänka på dom istället!
 
 
Damn you two...
 


Nu har jag kollat på Supernatural och Teen Wolf

(äntligen)
 
Ingen mer evil!Stiles... (buhuuu)
 


Men vi har Dean och Crowley.
 
Crowley är så jävla sassy! Jag älskar honom
 


Queer As Folk är bäst

 
 
 


Bra start på dagen

Jag får ett sms från mamma som säger att min moster skickat min deviantart sida som länk till en fotograf som behöver någon som jobbar extra.
 
Jag vet inte ens vart jag ska börja.......... För det första så väckte hon mig. För det andra har jag bara skitbilder på min deviantart från när jag började gymnasiet. För det tredje vill jag inte jobba som fotograf. Och för det fjärde, dom bara gjorde utan att fråga mig först. OCH FÖR DET FEMTE har jag sagt 9 000 000 000 000 000 000 gånger att jag inte vill jobba som fotograf. Dom har skickat jobblänkar till mig flera gånger och jag har alltid sagt TACK MEN NEJ TACK jag vill inte jobba med foto.
 
OCH NU MESSAR MAMMA OCH SÄGER ATT HAN SKULLE KONTAKTA MIG PÅ FACEBOOK guuuuuud vad irriterande!
 


Ant och Dec MÅSTE dansa mer!

 
 
 
Det är fan det bästa som finns! Jag vill ha mer!
 


Tack vare dessa två har jag inte hunnit se nya Teen WolfBara för att jag såg dom på Graham Norton var jag tvungen att först kolla in alla gamla klassiker med dom som när dom jävlas med Busted och när dom och McFly jävlas med nån random kvinna...
Och nu har jag kollat på en massa av deras Saturday Night Takeaway
 
Jag har skrattat tills jag gråtit.


Jag skrattade så tårarna rann

 
Han mot slutet som inte reagerade var fan GULD!
 
 


Random hotness

 
Nico Mirallegro
 
 


Älskade Graham

 
Den här intervjun var så JÄVLA rolig, ni måste kolla!
 
Även om man inte vet vilka vissa är (eller alla) så är det ALLTID kul att kolla på Graham's intervjuer.
 


I can't catch a break

Allt jag bad om var en pizza. En god pizza. Det var allt.
Jag får en pizza med sallad på. Vem fan vill ha sallad på sin pizza. Anledningen till att man beställer pizza är för att bli fet. Man vill ha en fet pizza. Är man nyttig om man har sallad på sin pizza eller? Nej, det är fortfarande en PIZZA. Bort med den där gröna skiten!
 
Jag blev så förstörd att jag satte igång Queer As Folk.
Det var det enda som kunde hålla mig från att mörda någon medan jag åt min pizza med SALLAD på.
 
 

 

Fuck it

Imorse var jag duktig och cyklade på motionscykeln och gick sedan på löpbandet, så jag förtjänar en pizza. Liksom mamma och pappa håller på med någon helt hopplös bantning och tänker uppenbarligen inte på mig alls för vissa dagar har dom "fast dagar" när dom bara för liksom... äta flytande. Soppa och skit. Men då har jag inget att äta för dom tänkte inte på mig och har inte ens nån soppa till mig.
Idag skulle dom äta "omelett". Typ ett ägg med typ... majs.
Jag tänker fan inte äta det, jag svälter! Skithungrig är jag, jag tänker inte äta nåt jävla ägg till middag.
 
 
Så pizza blir det!
Jag känner att jag är på så otroligt dåligt humör idag. Inget tålamod alls. Och världens huvudvärk.
 
Jag förtjänar en pizza.
 


Svar

 
Oh realllyyyyyyyy, jag har bara ett par stycken låtar av dem, men denna är definitivt min favorit! Jag hittade dom när jag gick mitt första år i gymnasiet tack vare Cobra Starship (samma sångare). Kanske ska kolla in dom igen och se om jag gillar resten av deras låtar, dom är ju definitivt lite rockigare än Cobra Starship!
 
 


Oscar Isaac är så underskattad

 
Det är Inside Llewyn Davis också.
 
Orättvis värld vi lever i. Men jag tror han snart kommer vara en av de riktigt stora snubbarna i Hollywood.
 

 

Lycka i form av musik

 
Ahhh... It takes me back to the good ol' days....
 


När Cas inte förstår

 
 
I miss it


Random hotnessSal Mineo
 

 

Nu ska jag klara mig en månad utan Felix

 
 
Hur ska det gå
 

 

OH MY GOD HANNIBAL

HOLY FUCKING SHIIIEEET
 
SLUTET
 
 Man vill ju hoppas på att hon inte dog, men vi alla vet att hon dog! Jävla helvete! FUCK! NOOOO!Vad FAN ska jag kolla på

Jag känner inte för att kolla på någon ny serie. Och jag är inte på film-humör just nu.
Kanske ska kolla om på My Mad Fat Diary.... Eller? Jo... Eller?


 
Den gjorde mig så deprimerad att jag stannade hemma från jobbet i två dagar. Men den var så bra.
Jag måste bara sluta ta allt så personligt så blir den nog lättare att kolla på.

 

Den här kramen

 


Jag gillar ditt ansikte

 

 

Well, shit.

De där helikoptrarna som flög runt i mitt område här om kvällen letade inte efter nån galning som rymt, dom letade efter en försvunnen kille! Det är nåt "search party" som ska ut nu vid tre, mina föräldrar ska med... Vet inte om jag ska gå... Det är ju inte direkt så att vi kommer dela upp oss och gå en och en, så min närvaro kommer väl vara ganska onödig... Men jag känner mig som en dålig människa om jag inte hakar på.
 
Positivt: jag hjälper till att hitta nån som är försvunnen. Negativt: Jag har precis fått förbannelsen och kommer inte kunna vara ute särskilt länge i alla fall. Och kommer känna mig dålig och obekväm med kramp och illamående.
Men folk kommer döma mig om jag inte går med. Om jag bara sitter hemma på mitt arsle. Dom kommer tro att jag är lat.
 
Hur fan ska jag göra??? Jag har en halvtimme på mig.
 
Fuck.
 


Random hotness

 
Adam Lambert
 

 

Jag känner mig så vilsen nu när jag inte har mer Orphan Black att kolla på

 


Svar

 
Alltså jag tror inte jag någonsin kommer fastna för Pretty Little Liars, jag har gett upp det helt och hållet... Och jag kollade inte lite av det första avsnittet av Black Sails men var inte på humör så vi får se när det kommer, men kanske kan kolla in The Following! Ska egentligen kolla in typ 10 andra serier hahaha
 
Serier alltså... Dom tar aldrig slut
 


Dagens album

 
Inte min typ av musik direkt, men ett album som jag gillar att bara sätta igång för att ha någon musik i bakgrunden när jag håller på med nåt. När jag inte riktigt vet vad jag känner för att lyssna på. Jag kan sätta igång det när jag är på jobbet när jag inte vill lyssna på radio.
 
Good good.
 


Då var jag klar med Orphan Black

Vad fan ska jag göra med mitt liv nu? Nästa säsong börjar om exakt en månad. En hel jävla månad.
 
 
 

 

Random hotness

 
Jensen Ackles
 


Vem älskar inte Mickey 

 

Lite halvt fail

Jag träffade Bea i stan för att halvshoppa lite, jag ville till Beyond Retro för jag hade fått för mig att jag ville ha nån kul 80-tals eller 90-tals tröja/t-shirt eller nåt. Jag hittade ingenting.
Men jag kom hem med säsong 7 av Doctor Whooooooo i alla fall!
 
 
 
ÄNTLIGEN har jag hittat den, den har alltid varit uppdelad i två delar när jag velat köpa den.
 
 


Dessa två

 

 
 

Intressant fakta: Begravd två gånger

 

Margorie McCall som dog år 1705 i Irland av en sjukdom, förmodligen någon sorts feber, begravdes med en värdefull ring som hennes man inte lyckats ta av hennes finger på grund av svullnad. Detta gjorde att gravplundrare såg hennes grav som en guldgruva då de kunde sälja både hennes kropp och ringen. Och rätt som det var grävdes hon upp kvällen efter hon begravts av några som ville åt ringen, men eftersom hennes fingrar fortfarande var svullna bestämde de sig för att skära av fingret. Då satte sig Margorie upp och skrek. Uppenbarligen hade hon bara hamnat i ett koma, och dessa gravplundrare lyckades väcka henne genom att råna henne. Man vet inte vad som hände med rånarna, men Margorie klättrade ur hålet hon var begraven i, och gick hem. Hennes man som var hemma med barnen sägs ha dött så fort han såg henne, och begravdes på samma plats som Margorie precis kommit upp från.
Margorie gifte om sig och hade fler barn, och när hon dog (igen) återlämnades kroppen till Shankill kyrkogården i Irland där hennes gravsten fortfarande står med texten "Lived Once. Buried Twice."

 


 

Jag vill börja fota igen. Men har noll kreativitet eller inspiration

 

Jag ÄLSKAR porträtt. Men när jag inte har något registreringsprogram har jag bara noll lust.
 


Nu börjar jag bli riktigt paranoid

Det är MINST två helikoptrar som flyger runt ovanför mitt hus och mitt område, och då tänker jag att dom letar efter någon. Tänk om det är nån galning på rymmen. Som gömmer sig någonstans här i området. Kanske utanför mitt hus. Som kanske står och kollar in på mig genom fönstret.
 
 
 


Det KAN hända att jag inte gjort ett skit idag.

Det enda "bra" jag gjort är att jag gick på prommis, sen gjorde jag fint i köket... Annars har jag bara spelat tv-spel, käkat godis och kollat på Orphan Black. Fast det blev inte så mycket Orphan Black, jag kollade precis på sjunde avsnittet. Trodde jag skulle knarkat klart allt idag men så blev det inte.
 
Alltså Felix
 
 
 
Älskar honom. Ännu en bög, yay.
Jag fattar inte. Men han är så skön!
 
 


Orphan Black

Okej.... Jag har kollat in en ny serie... Igen...

Jag är hopplös. Men har tänkt kolla in den länge och bestämde mig nu när jag inte hade något att kolla på, och den verkar så jävla bra hittills! Komplicerad handling, men spännande!

Om jag ska berätta snabbt så är det en brittisk tjej som bor i USA, hon har varit borta i 10 månader och kommer nu tillbaks, står på en tågstation, ser en tjej som gråter, och när hon kollar närmare ser tjejen EXAKT ut som henne, sen hoppar tjejen framför tåget. Hon snor tjejens väska som är kvar på plattformen, kutar iväg och... För att inte fortsätta babbla i fem tusen år - hon tar tjejens identitet. Och försöker sno pengar av henne för hon såg att hon hade 75000 dollar på ett konto men saker går snett och nu måste hon fortsätta låtsas vara den här tjejen som hon får reda på är en polis, och får snart reda på att det finns FLER tjejer som ser exakt ut som henne.

Det där var den KORTA och OKOMPLICERADE versionen av handlingen. Mycket på gång. Spännande. Och jag har redan en favorit karaktär.


 
 
Har bara kollat på tre avsnitt men ska typ... Kolla klart imorrn. Det finns bara en säsong hittills.
 

 

Svar

 
Åh nej stackars din mamma! Och alla andra som blev tvungna att gå, det är en jävla bra bit från stationen till oss stackare! Och det jobbiga med snön var att hur man än vred sig så blåste det i ansiktet, man såg inte ett SKIT! Lycko dig (fast kanske inte) som stannat hemma.
 


Är Supernatural allvarliga??

 
Snooki? Allvarligt? En fråga bara.... Varför? Hela Jersey Shore grejen är över... Det var den för längesedan, ingen bryr sig längre, så varför? Varför var SNOOKI med? VARFÖR?

Tur att det bara var en scen...

Aja, det var inte ett totalt värdelöst avsnitt i alla fall. Vilket gjorde den där scenen ännu mer onödig. Men i alla fall.
 
 
 


KAOOOOOS

Vad fint väder vi har!
 
På bussen hem kände jag på en gång att den höll på att glida runt och hade svårt att köra. När jag suttit på den kanske fem minuter (vi hann precis åka förbi två stationer) så stannade den. Först trodde jag att det var trafiken, att alla kör försiktigt så det blev kö, men så hörde man på radion att "ALLA BUSSAR I OMRÅDET STÄLLS IN, INGA ÅKER NÅGONSTANS ALLA SKA STANNA".
 
 
Så jag var tvungen att gå ut i snöstormen, men som tack var så var det ganska nära centrum, så jag ringde min kära pappa och bad honom komma och hämta mig.
Jag tycker så JÄVLA synd om alla människor som inte kan/kunde komma hem, som inte har en pappa att ringa. Hur fan ska man komma hem om man inte kan köra bil eller ta bussen? Ska man gå i en timme ute i den här snöstormen eller? Omöjligt.
 
Ush ush.
 
Det var lite kul/hemskt att åka förbi alla bussar som stannat. Jag såg min som stog och blinkade, men såg också andra övergivna som bokstavligt stannat mitt i vägen. Det stog en mitt i en rondell. Skumt.
 

 

Unpopular opinion

Folk som dömer andra hur dom ser ut när dom dansar.
 
Who the fuck cares?
 
Om någon dansar konstigt eller ser ut som en idiot, vem fan bryr sig? Dom har kul och känner musiken, och uttrycker sig själva liksom orka att man måste se sexig ut eller ha nån jävla rutin.
 
Jag ser hellre ut som om jag har ett jävla epilepsianfall när jag dansar än att inte ens ha kul för jag måste se ut som nån jävla Beyoncé eller nåt.
 
 
 

 

Lovelace

 
 

Den sanna berättelsen om Linda Lovelace som var stjärnan i en av de största porrfilmerna under tiderna. Även om hon bara var i porrindustrin i 17 dagar så blev hon genast ett fenomen och alla visste vem hon var. Men bakom filmduken var ingenting glamoröst.

 

Jag läste lite random om porrindustrin och vad många tjejer som gör såna filmer går igenom, vad dom tvingas göra och hur de påverkas samt hur folk som kollar på porr påverkas. Och hur männen som gör filmerna tänker och behandlar kvinnor. Så otroligt jävla hemskt. Därför valde jag att kolla på filmen.
Och det är just det filmen handlar om, hur hon tvingas göra saker hon inte vill göra och hennes man som misshandlar henne och bara behandlar henne som generellt skit. Hemskt att så många människor får gå igenom sån här misshandel. Och att det är så svårt att komma ifrån.
Filmen var bättre än jag trodde, men inget jag gärna skulle vilja se igen. Bra för att se på en gång.

 

 


Coach <3

 

 

Dead Man Down

 

En man är ute efter hämnd på de män som dödade hans fru och dotter, och jobbar med just de männen för att gillra en dödlig fälla åt dem. Samtidigt är det en kvinna som bor i lägenheten mitt emot honom som vill ha hämnd på mannen som krockade in i hennes bil och förstörde hennes ansikte. De båda börjar komma varandra nära, men kommer de få jobbet gjort innan männen får reda på vem han verkligen är?

 
En typisk action/thriller om hämnd. Jag hade inte direkt någon värdefull åsikt om filmen, den var inte dålig, men inte superbra. Inte originell. Men gick att kolla på, den var tillräckligt underhållande för att jag skulle sitta kvar, men jag var inte fastklistrad. Hursomhelst så var det ju Colin Farrell (mums).
 
 


SvarGiiiiiiirl.

 
 
Mmmmmhmmmmm
 

 

Ibland ÄLSKAR jag Isaac

 
Hans jävla kommentarer ibland.
 

 

Jag var inte alls redo för nya Teen Wolf

Fyfan vad glad jag är att jag inte såg några spoilers innan jag kollade!
 
 


Svar

 
 


Det är så kul att Mickey typ bor hos Fiona och resten av gänget nu

 
 

 

Emrys är bäst

 


Jag vet inte vad det är med David Tennant

 
Bara Bea kan förklara.
 
Men han är så charmig liksom!
 


Efter ett par jobbiga dagar blev jag genast bättre av ett nytt Shameless


Det kanske är uppenbart att Mickey är min favorit?
Det är fan tortyr att bara få ett avsnitt i veckan.
 


SvarDom är!

Jag sa att jag inte skulle kolla mer men kollade klart på alla avsnitt i alla fall.
Tror det kom ut nytt idag. Ska kolla in det nu sen måste jag hitta något gladare att kolla på!
 
 


Blöh.

Jag vill nästan smsa min chef och säga att jag är sjuk imorrn. Eller hela veckan. Men då förlorar jag pengar.
 
Jag känner inte ens för att andas. Så lite vill jag röra på mig. Och jag vill inte träffa en enda människa. Jag vill bara vara för mig själv. Ruttna i min ensamhet.
 
 
Sorry för depp.
 


Nej, inget mer Mad Fat Diary

 
Fan jag blir psychad och mer deppig än vad jag behöver. Jag sitter fan och dränker mig i vodka nu.
 
Jag behöver nåt man blir glad av.
 
 
Nåt med Sal kanske.
 
Jag känner inte ens för det... Hur blev det så här?
 
Vilken skit dag det här blev.
 


Nu knarkade jag första säsongen av My Mad Fat Diary

När man kollar på vissa serier ska man känna sig glad och vilja fortsätta med nästa säsong osv.
 
Men nu när jag är klar med första säsongen har jag bara en tung känsla i bröstet. Jag mår inte bra av att kolla på den serien fan. Det är bara en massa depression.
 
Fast jag kanske fortsätter bara för att se Rae och Finn.
 
 


Random hotness

 
Corey Graves
 

 

Loooooord nya Hannibal

 


The East

 

Sarah jobbar på ett underrättelseföretag som skyddar hela sin kundkrets till 100%. Hon skickas ut för att låtsas gå med i en motståndsgrupp som saboterar för företag som medvetet begår skadlig brottslighet genom sina företag. Hennes uppdrag är att få deras namn så de kan bli arresterade då de hotar hennes företags klienter, men när hon väl lär känna dem ser hon att de inte är så dåliga, och börjar snart hamna på deras sida.

 
Mot första halvan kändes den bra och intressant, och någorlunda spännande. Men sen kändes det som att den aldrig tog slut, den blev lite halvt tråkig och började kännas lite upprepad. Fast var ändå helt okej. Det var bara ett par saker som jag kände att de kunde tagit ut från filmen. Hela den där "romantiska" grejen mellan henne och ledaren kunde dom skippat tyckte jag, den kändes så otroligt onödig och dom gjorde inget med den handlingen. Det kändes inte riktigt som att någon av dem gillade den andra men tvingade sig själva. Det kändes lite konstigt. Om dom bara hade kört på hela vänskaps grejen mellan henne och hela gruppen hade det funkat bättre. Och kanske lagt in någon sorts twist på något sätt? Den kändes lite platt mot slutet och andra halvan av filmen.
 


Mitt internet var en jävla bitch igår.

Så jag kollade bara på filmer och serier, för ett segt internet gör mig lätt förbannad.
 


Random hotness

 
Dylan O'Brien
 

 

Alltså... Jag hittar inget release datum för Inside Llewyn Davis

Så jag kollade på amazon, och där står det 24 maj. Men det är England. Måste jag seriöst beställa från England? I fucking MAJ? Borde den inte redan kommit ut på dvd?

 
 
 Jag fattar noll.
 


JAAAAAAAAAA

 

DETTA FÅR GÄRNA HÄNDAAAAAAAA!!!
 
 


Boktjuven

 

En ung flicka i Tyskland som under andra världskriget blir adopterad av ett par efter att hennes yngre bror dött, och när hennes adoptiv pappa lär henne att läsa och skriva blir böcker hennes passion. De tar in en jude som får bo nere i källaren, och han inspirerar henne snart till att skriva sina egna berättelser och att beskriva världen med sina egna ord, samtidigt som kriget är i full fart utanför deras hem.

 

Vad skönt att äntligen få se en bra film. Nu kan jag andas igen.
En söt, hemsk, fin, spännande men samtidigt lugn film som ändå underhåller en. Man lär sig att gilla alla karaktärer, speciellt Liesel. Det jag gillade mest var relationen mellan henne och Max. Även om den var lite över två timmar lång och hade en någorlunda enkel handling så kändes den varierad och utspelade sig under några år under kriget, inte bara en viss kort tid i hennes liv. Man ser karaktärerna utvecklas under tiden och man får se hur Liesel påverkar och öppnar upp många människor.

Japp, den var bra.
 


Svar

 


Kan vi få se mer av Sam när han är full?

 
 

 
 

Battle: Los Angeles

 
Jorden har blivit invaderad av aliens, och nu kämpar militären hårt för att försvara vår värld.
 
Varför kollade jag ens på den här... Ett misstag. Jag gav den en chans, och tyckte inte att den var helt värdelös i början men sen blev den tråkigare och tråkigare, och mot slutet satt jag bara och spelade candy crush.Bates Motel har ju för fan börjat!

Det hade jag totalt glömt bort, så nu hade jag TVÅ hela avsnitt att kolla på.
 
 
 

 

Intressant fakta: Poveglia Island och böldpesten

 

Under romartiden samlade romarna alla som blivit smittade av pesten på en ö utanför Venedig i Italien som heter Poveglia Island - en ö som ryktas ha en av de mest hemska förflutna i historien.
Och historien upprepades på 1630-talet när böldpesten bröts ut, men denna gång blev värre än förra. Människor spreds ut och dog på olika öar runtom Venedig, men Poveglia Island hade flest folk och dödsfall. På ön dog inte de smittade av bara sjukdomen heller. Det var krig, mord och andra dödsfall som hände på ön. Doktorer och andra som inte var smittade slängde många sjuka i gropar, som det redan låg döda människor i, och satte eld på dem. Och även om böldpesten och alla dödsfall var läskigt så verkade det inte vara tillräckligt läskigt för alla doktorer som använde läskiga masker. Dessa masker var proppade med örter, och doktorerna brände örter omkring sig för att inte bli smittade av pesten och för att rengöra luften. Anledningen till att maskerna såg så läskiga ut var också för att skrämma bort onda andar, då en av deras teorier var att onda andar var orsaken till pesten. Dessutom luktade de gott, vilket var ett plus på grund av alla ruttnande lik. Så alla de smittade fick lukta på sig själva och alla de döda, samtidigt som de fick se dessa "demoner" gå omkring.
Paranoida som alla på den tiden var, ville de inte bara utvisa de smittade, utan tog också de som visade minsta lilla tecken på någon form av sjukdom. Om du hostade var du död.
Totalt tror man att ungefär 160 000 människor dog på ön.

Jag såg End Of Watch igår

Men känner att jag kanske måste se den igen. Nu.
 


Bonus:
 
 


Supernatural

 


NU ska jag baka scones och kolla på Alice!

 
Hohhhh Hatter....
 
 

 

Sweet, sweet dreams

I natt drömde jag att Tenacious D hade en konsert på min baksida och Englands drottning satt där också. Ska jag kolla i min drömbok vad det betyder?
 
 
Fan det var nåt mer stört jag drömde... Varför glömmer man den där skiten så fort för?
 


Kolla min katt

 
Hoppas det är soligt imorrn, då ska hon få gå ut lite på baksidan
 

 

Nu kollar jag om på alla serier från början

När jag är klar med Merlin, Veronica Mars, Will & Grace och Queer As Folk blir det Doctor Who.
 
 
 


Är jag den enda som kan glo på BÅDE Breaking Bad och Malcolm utan att bry mig om Bryan Cranston?

 
Liksom, han är så duktig att jag nästan inte tänker på att det är samma människa. När jag kollar på Malcolm ser jag bara Hal, och när jag glor på Breaking Bad ser jag bara Walter White/Heisenberg. Två helt olika karaktärer. Min hjärna anpassar sig så bra att jag inte tänker på det.
 


Justin Bieber.

 


Åh, Nathan

 
 

 

Svar

 


Men åh, jag tyckte den var bekant men kunde inte placera den så jag bara antog... ANYWAYS.

 


Gissa vad jag sitter och glor på

 
 
Så otroligt jävla länge sedan!
 

 

Random hotness

 
Brendon Urie
 

 

"Oh come on, come on!"

 
Fan vad jag älskar Goonies.
 

 

JAG SAKNAR GAMLA CASTIEL

 
Alltså jag gillar Cas, men han borde försvunnit för länge sedan, hans karaktär har blivit så utspelad, dom bara skiter ut en story åt honom nu för dom har ingen jävla aning om vad dom ska göra med honom, men måsta ha kvar honom för annars kommer alla fans bli arga.
 
Och det suger.
 
Liksom kolla på gifen, kolla in hans självförtroende. Så jävla badass. Nu är han en förvirrad tönt. Som mördar några änglar ibland. Näe.
 
 


Okej, nu lägger vi upp lite random Merthur

 
 
OCH SÅ gråter vi tillsammans.
 


Nightmares

Har ni någonsin haft en sån där mardröm som gör att man vaknar upp och vill inget annat än att det ska bli morgon? I natt drömde jag något som gjorde att jag nästan sket på mig, men kan fan inte beskriva med ord vad det var. Det var mest KÄNSLAN jag hade i drömmen. Sen vaknade jag och var varm och nästan skakis, kollade på klockan och såg att oh, joy, klockan är bara två. Jag har sovit i typ en timme. Jag har hela natten kvar.
 
När man vaknar från en mardröm har man den där paranoida känslan och tror automatsikt att något kommer för att mörda en, eller att någon ska stå där och kolla på en eller att om man blundar kommer någon röra dig, men om man öppnar ögonen kommer man se något. BARA efter en mardröm. Man kan inte tänka logiskt liksom.
 
Eller är det bara jag?
 
Jag hatar mardrömmar.
 


Kan jag få gråta? Jag behöver gråta.

 

Okej, nu gråter jag.
 
 
Av glädje.
 


Hela den här showen var så jävla rolig

Men det här var bäst alltså


 


Hannibal är en sån jävla snygg serie

 


SHAMELESSSSSSSSSS!!!!

 
 
 
JAG DOOOOOOOG OCH KOM TILLBAKS FÖR ATT DÖÖÖÖ IGEN!
 
 

 

Jag längtar tills detta kommer


Shiiieeet.
Fast det är i säsongsavslutningen. Antar jag.
 
 


The Monuments Men

 
 

Den oberättade sanna historian om hur nazister under andra världskriget stal all konst och mästerverk de kunde hitta, och hur ett grupp män gav sig ut för att rädda och lämna tillbaks så mycket de kunde.
 
En film jag faktiskt kände mig ganska taggad för att se. Och den var i stort sett precis vad jag förväntade mig, fast den hade lite småkul och söta ögonblick. Jag trodde att den skulle vara lite roligare men den funkade. Många bra varierade skådespelare som skapade balans genom hela filmen.
Det enda jag tänkte på var varför Cate Blanchett spelade en fransyska. Kunde dom inte hittat nån riktig tjej som var från Frankrike. Som hon från Inglorious Basterds, hon är bra. Fast hon vill väl kanske inte vara med i två nazist filmer.
 


American Hustle


En bedragare och hans förföriska partner som lurar folk på pengar mot lån, tvingas att jobba med en FBI agent för att få fast andra bedragare i utbyte om att inte hamna i fängelset.
 
Ännu en film jag tyckte var lite seg och tråkig. Handlingen kändes lite suddig för mig också, en ganska enkel handling egentligen men det funkade inte för mig. För mycket namn och skit på gång. Nej. Inte alls min typ av film. Men Jennifer Lawrence och Bradley Cooper gillade jag. Jag har alltid haft något emot Christian Bale. och även om jag hade inte något emot honom i den här filmen så blev den inte bättre för det. Sorry.
 


The excellent adventure

 
Det blev inte så excellent som vi förväntade oss. Ett nytt försök nästa gång hahaha
 
 


Nu blev jag så jävla sugen på att kolla på Alice

  
 


Cyndi Lauper

 
Om jag var ung på 80-talet hade jag LÄTT sett ut så där
 

 

En av mina favoritfilmer

 
 


Kolla bara

 
Inte bäst kvalitet men en av de bästa scenerna i Queer As Folk. Förut gillade jag inte Justin så mycket, men nu säger jag bara "GO JUSTIN!" Jävla homofobjävlar alltså.
 
 


Always and forever

 
Det där kommer ALLTID vara en av de absolut bästa ögonblicken i Malcolm In The Middle, eller någon serie över huvudtaget.
 
 


Bea, en blodig Tennant

 
Bara för dig. (och mig, hoooohhhh)
 
 


Oj då

Helt plötsligt blev klockan halv två, och jag ska upp tidigt för att dra ut på äventyr med Bea!
 
God natt!
 
 


Casino Royale är på tv

 
 
omnomnomnomnom nom
nom
nom
omnom
 


Jag sitter och glor på Baywatch

 
EDDIIIEEEEEE!!! Jag var så kär i honom när jag var liten
 

 

Vilka här använder Google Chrome?

Jag använder alltid Internet Explorer på grund av vana, men har börjat gå in mer på Chrome och blir seriöst galen. Det är reklamgrejor ÖVERALLT och dom poppar upp HELA TIDEN det går fan inte att göra ett skit på Chrome.
 
Är jag den enda som upplever detta eller? Hur blir man av med reklamskiten????
 
 


Bohemian Rhapsody

 


Lip Gallagher

 

Lip: You really wanna get your ass shot off in some, some 'stan' somewhere?

Ian: Stan?

Lip: Yeah, pakistan, afghanistan, irakistan

 

 

 

Nu har jag kollat på Malcolm hela dagen

 
En av de roligaste serierna som någonsin existerat.
 

 
 

Svar

 
Jag gillar inte systern särskilt mycket, men håller med om att det blivit sämre.
Fast det kommer ju fortfarande några kul ögonblick.
 
 
 
 
 


Intressant fakta: Madame LaLaurie

Marie Delphine LaLaurie var en högt socialiserad kvinna som på 1800-talet levde i ett stort och fint hus i New Orleans med sin man och två av hennes döttrar samt deras slavar. Hon var gift tre gånger varav hon fick fyra barn med två av dem. Den 10 april år 1834 började deras hus brinna, och det visade sig att två av slavarna hade startat elden. De hittades fastkedjade vid spisen. Brandmännen leddes av andra slavar upp till vinden där de hittade en massa missbildade, lemlästade och vanställda slavar som satt fast med handbojor i väggarna och golvet. Man har aldrig hittat några direkta källor till i vilket tillstånd slavarna hittades i, men det finns många historier. De flesta säger att många av dessa stackars människor hade varit hennes leksaker som hon experimenterade med. Vissa av dessa experiment hade varit att sy fast deras händer på olika kroppsdelar, eller att sy igen deras munnar så de svalt ihjäl, men sen fanns det några ännu sjukare experiment: en kvinna var instängd i en liten bur med alla lemmar brutna och återställda så hon skulle likna en krabba. En annan kvinna hade blivit av med sina ben och armar, och blivit skuren på det sättet att hon skulle likna en larv. Sen fanns det en man som blivit offer för ett bisarrt könsbyte. De flesta av dessa människor var döda, men de som fortfarande levde bad om att få dö. De alla, både döda och levande, flyttades till ett fängelse där folk kunde komma och kolla på dem. Under två dagar hade upp till 4000 människor kommit för att kolla på de torterade slavarna.
Denna upptäckt gjorde att Marie Delphine LaLaurie flydde, förmodligen till Paris, men hittades aldrig.

Denna person och händelse har inspirerat karaktären som Kathy Bates spelar i den tredje säsongen av American Horror Story.
 


August: Osage County


En familj återförenas efter en tragedi som leder till en begravning och gör att alla samlas i huset de växte upp i.
 
Jag blev inte särskilt imponerad av filmen, de enda jag gillade var Julia Roberts och Benedict Cumberbatch. De andra var okej, Julia Roberts och Meryl Streep var huvudrollerna vilket betyder att de syntes mest så man fick inte riktigt se SÅ mycket mer av de andra, därför har jag inte någon stark åsikt om dem, och därför säger jag att jag gillade Julia Roberts. Sen gillar jag ju bara allmänt Benedict Cumberbatch och tyckte han var duktig. Jag tyckte filmen var riktigt seg, men det började hända lite mot mitten/slutet som var någorlunda intressant. Jag skulle vilja ge filmen en halv stjärna mindre men håller fast vid tre stjärnor.
Jag fattar inte vad det är med filmer som har så jävla många stora namn, och så visar det sig att filmen suger. Okej den sög inte, men många av dessa filmer med stora namn brukar aldrig imponera mig. Det är som att de är för "Oscar-gjorda" så att de är för.... Hur fan ska jag förklara? De försöker imponera så jävla mycket att det blir tråkigt? Det går inte att förklara det jag försöker säga...
Filmen funkade men jag skulle aldrig vilja se den igen. Tack.
 


NU kollade jag på New Girl

Vad fan är det med mig
 
 

 

Åh, Adam Lambert i Glee

 
It makes me happy.
 

 

Det var så mycket bra med nya Supernatural

 
 


Dean är 100% done

 
 
 
 


GHOST. GHOSTFASERSSSS

Are back!

 
 
 
Synd att inte hela teamet var tillbaks, men totalt värt det i alla fall!
 


Well shit.

Idag blev samma skit som igår. Direkt när jag kom hem så käkade jag och laddade upp mina serier. Nytt Supernatural, Glee, New Girl och Bad Girls Club. Jag började med Supernatural, sen Glee men somnade efter det. Sen startade avsnittet igen av sig själv, så jag låg och lyssnade igenom hela skiten igen.
 
 
 
Nu ska jag fan gå och lägga mig, I don't give a fuck. Haft huvudvärk hela dagen och är bara så otroligt trött.
 


Här har det inte blivit så uppdaterat

Sorry.
 
Jag har jobbat, sovit, och med resten av min tid kollat på Veronica Mars. Från början.
 
Även om jag vet att det aldrig kommer hända, så förlorar jag aldrig hoppet om att Veronica och Weevil blir tillsammans. Fy farao. Jag vill inget mer.
 
 
I ship it so hard.
 
 


Svar

 


MEN SKOJA INTE

När jag kom hem från jobbet funkade inte internet så jag tänkte "helvete nu kan jag inte kolla på nya avsnittet av Shameless" men nu när internet funkar igen går jag in för att kolla, men så har det inte ens kommit nåt jävla nytt avsnitt.... da fuq...
 
Då blir det Project Runway då. Är snart klar med säsong 10.
 
 


Vart fan har Glee tagit vägen?

 

 

Kevin är bäst

 
Kan inte jag få någon som honom?
 
 
 

 

Random hotness

 
Brandon Boyd
 
 

 

En försäljare ringde mig idag

Angående abbonemang och lägre pris och skit, det vanliga liksom. Och jag vet inte huuuur många gånger jag sa NEJ, sen började han småsnacka typ "vart jobbar du tjänar du bra med pengar" och skit. Sen försöker han få mig att säga ja igen, och tillsut sa jag bara "ÄLSKADE vän, jag är inte intresserad" så skrattade vi och sa hej då. 
 
Varför måste dom hålla på.
 
Så typiskt killar.
 
Nej är nej. Angående allt. Acceptera det och gå vidare. 
 
 

 

Svar

 
Den kommer inte dö haha, jag skulle kunna gå in på det mer men vill inte avslöja nåt... hursomhaver så har inte katten SÅN stor roll i filmen, det är mest en sidogrej för att skapa kontrast typ. Filmen handlar inte om honom och hans katt, den handlar om HONOM så... Jaa, som jag sa, jag kan gå in mer på det men vill inte avslöja nåt!
 
Men kolla på filmen, jag älskar den!
 


När fan kommer Inside Llewyn Davis ut på dvd?

 
Me wants it nowww
 

 
 

Svar

 
Orka att den här säsongen kommer vara MER dramatisk än förra, hur fan ska dom lyckas med det hahaha, men fan vad jag längtar! It's gonna be goooooooooooood!
 
 


Nu vill jag se nya Hannibal igen

 
Det var najs. Bajs.
 

 

Nu har jag knarkat Project Runway hela dagen

 
På grund av honom. Ännu en bög. Fan det här är första gången jag INTE gillat en bög, det är en annan snubbe som är så jävla irriterande med världens bitchigaste attityd. 
Men den här snubben älskar jag hahaha, HONOM OCH DEBRA MESSING OCKSÅ oh my god! Älskar henne. 
 

 

Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma

Nya Hannibal
 
 
 
'twas very goooooood
 
 


RSS 2.0