Svar

Bra att nån håller med! Jag är så lat att jag inte orkar läsa böckerna, men hon gjorde ju absolut INGENTING i den här filmen, hon var bara DÄR. Filmen hade haft en annan känsla om det bara var killar.
Men jag gillade den.
 

 

Svar

 
 
Jag tänkte faktiskt ha med både Logan, Jensen och Jared! Men kände att även om de alla är jäkligt duktiga så är dom inte på min ULTIMATA lista. Plus att jag inte sett Jensen eller Jared i särskilt många roller, har mest sett dom som Sam och Dean. Man märker att dom är jääävligt duktiga, men som sagt: inte på min ultimata lista.
 


Några av de bästa skådespelarna som finns - enligt mig


Alla dessa människor ovan tycker jag är några av de duktigaste jävlarna som existerar. Så otroligt duktiga på vad de gör. Nu är det ju så att jag har MÅNGA fler favoriter, och jag kan mycket väl glömt någon som verkligen förtjänar att vara på den här lilla listan, men dessa är de som jag kommer på just nu. Synd att det inte är fler tjejer... Några kvinnliga skådespelare jag verkligen gillar är Debra Messing, Sandra Bullock, Jennifer Lawrence och nyligen Shailene Woodley. Hon är nog en ny favvo.
Jag skulle kunna sitta och rabbla upp en massa manliga favoriter hela dagen.
Men som sagt. Den här listan är de ULTIMATA.
 


The Maze RunnerNär han vaknar upp utan minne möts Thomas av en stor grupp av pojkar i samma ålder i ett litet instängt främmande samhälle. Ingen av dem minns hur de kom dit, men de vet att de inte kan lämna platsen. Bortom väggarna finns en stor dödlig labyrint, och Thomas är bestämd på att hitta en väg ut.

 

Spännande.
Den började lite bättre än vad den fortsatte, men var fortfarande bra och jag ville VERKLIGEN veta hur den skulle sluta. Vad fan det var för ställe, varför dom var där, vilka som tagit dit dom, och om de skulle lyckas hitta en väg ut. Men den hade varit bättre om den var lite enklare. Jag tycker alltid så, enklare är bättre. Typ 90% av tiden är enklare bättre. De där grejorna i labyrinten hade vi klarat oss utan. Jag vet att filmen är baserad på en bok, så om det är så i boken ska det vara så i filmen annars blir folk förbannade för varenda jävla detalj måste stämma annars kommer någon dö. Men då säger jag att författaren hade kunnat skippa det. Och jag ska inte avslöja för mycket... Men aa. Slutet var inte vad jag förväntat mig. Det kändes lite... Cabin In The Woods + Hunger Games.
Men den var ändå bra. Dylan O´Brien är bra. Det var därför jag längtat efter att få se den, enda sedan jag hörde om filmen och att han skulle vara med tänkte jag "YAAAASSSS GE MIG!". Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, kanske inte riktigt vad jag fick men ändå mötte den väl mina förväntningar. Jag visste inte vad den skulle handla om förutom att de ofrivilligt hamnat på den här platsen med en labyrint.
Och jag kan lägga till också att de kunde totalt skippat Theresa. Jag vet inte vad hon kommer ge i nästa film men hon kändes så otroligt onödig i den här.

Aja. Jag kommer alltid på negativa saker att skriva om även om den var bra.
Bra karaktärer, spänning, mystik, originalitet, effekter, röd linje. Den var bra.
 

AH MAH GAHH TRAILERN ÄR UTE!

 
Det där var i stort sett det enda man fick se av honom MEN FUCKALAINEN jag kommer dö! Och jag hörde inte om det var hans riktiga dialekt eller om han gör en skotsk dialekt, det gick så snabbt HOLY SHIT
 
NÄSTA VECKAAAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!
 


Det märks att jag inte är på humör för ett skit längre

Jag hängde på Moe till Maxi idag, och behövde gå in på Kicks för att köpa en ny dipliner och mascara. Så jag hämtar mitt skit och går till kassan. Som vanligt står ingen där, men jag ser att hon står och hjälper en kund. Moe står utanför och väntar, och vi har lite halvt bråttom så jag står och väntar och väntar... Äntligen kommer hon till kassan, men bara för att blippa in ett nagellack till den där kunden hon hjälper. Så säger hon "kommer strax" och jag säger "ok". Så väntar jag dubbelt så länge medans hon står där med den där jävla kunden. Jag måste stått där åtminstone 2-3 minuter. Jag gav upp. Bara lämnade min skit där och gick.
 
 
 
Inget tålamod längre.
 
 


You're the doc, Doc

Jag kollade på Tillbaka Till Framtiden idag. Det var en sån dag.

 


Intressant fakta: Stanfordexperimentet

Stanfords fängelse-experiment var en psykologisk studie om människan i fångenskap och dess påverkningar på humör och beteende, både på fångarna och vakterna. Experimentet pågick under 1971 som leddes av psykologen Philip Zimbardo på Stanfords Universitet. Frivilliga spelade rollerna som både fångar och vakter, och levde i ett falskt fängelse i källaren av Stanfords psykologi byggnad. Alla kom in i sina roller snabbt och klev långt bortom gränserna. Detta ledde till farliga och psykologiskt skadliga situationer. En tredjedel av vakterna ansågs ha äkta sadistiska tendenser medan många av fångarna blev känslomässigt traumatiserade och fick lämna experimentet tidigt. Experimentet höll i 6 dagar.
Zimbardo avslutade experimentet tidigare än förväntat på grund av det kränkande och anti-sociala beteendet av sina försökskaniner.

 

Experimentet inspirerade den tyska filmen The Experiment som släpptes år 2001, och den nyare amerikanska versionen som släpptes 2010 (skitbra film).
Trött.

Psykiskt och fysiskt.
 
En till början slapp dag med kul och trevliga grejer, sen blev det JOBBA JOBBA HÅÅÅÅÅÅÅRT OCH SNABBT! Och jag har bara varit så otroligt trött, och eftersom det är så kallt där jag sitter så har jag fått låna en av "kollegornas" jacka (vet inte om jag ska kalla honom kollega, han jobbar där jag sitter men inte MED mig... anyways) och den är så stor och varm och gosig så jag har nästan somnat liksom. Men sen blev det en explosion av jobb och jag svettades på ställen jag inte visste man kunde svettas. Jag hann inte ens klart.


Och nu har jag ångest angående min helg.
Ska jag slappa och sova ut och vila?
Eller ska jag ut på äventyr och ha kul?
 
Jag köpte en röd väst så jag kunde klä ut mig till Marty McFly på scifi mässan imorrn, och även om jag längtat och planerat och letat efter den där jävla västen så känner jag inte för att gå nu.. I'm over it... Känns bara jobbigt.
Men jag läste om det och det verkar vara så mycket grejer där - Tillbaka Till Framtiden grejer! Så jag vill gå men samtidigt så vill jag inte. Nu har jag ingen aning om hur jag ska göra.
Jag är bara helt jävla slut.
 
Åhhh...
 
 


Girls, girls, girls

ÄNTLIGEN kollade jag på nya Supernatural! Ännu ett bra avsnitt, med en ny karaktär.

Som jag faktiskt gillade!


 
Tur att hon inte dog, jag vill se mer av henne.
 

 

Nu har jag typ övergett Sleepy Hollow

Det har blivit för mycket på gång. Jag kommer säkert kolla ikapp nån gång senare i livet som jag brukar göra med Teen Wolf, men jag kommer inte sitta och längta efter ett nytt avsnitt varje vecka.

Men det här ögonblicket var kul:


 

Crane säger fortfarande kul grejer, men det var bättre i säsong 1 när det var lite enklare handling.
 


Igår råkade jag spela istället för att kolla på nya Supernatural

 
I'm sorry Dean!
 
 
 


Inte sett Parked än?

 
You don't know what you're missing mofo!
 

 

Nu känner jag att jag nästan övergett min data

Jag bara sitter och spelar Far Cry 3 istället.

 
It's fun. Jag blir förbannad för jag dör hela tiden (jag suger) men är så bestämd på att klara uppdragen.
 
 


Jag kan inte sluta kolla på de här klippen!

Sjukt och kul! Mitt favoritklipp är det som börjar vid typ 15.30

 
"I'm sorry, do you have any FUCKING IDEA... How rude that was...?"
 
Och:
 
 
Hahahaha han är så grym!
Jag kommer aldrig kunna kolla på Vic från Orphan Black likadant nu efter att jag sett detta.
 


Freddie Mercury


Han var som en busig liten hundvalp.


“The most important thing, darling, is to live a fabulous life. As long as it’s fabulous, I don’t care how long it is.”


Vila i frid min ängel.
 
Idag var det 23 år sedan som han dog.
 

 

JAAAAAAAA

 


*Michael Jackson ljud*

 
 
Colin Morgan som nån polis/detektiv/whatever i The Fall.
Jag har bestämt mig för att INTE kolla på tidigare avsnitt, utan göra som jag brukar: kolla på bara det han är med i och fatta noll.


Intressant fakta: Kranial deformation/huvudbindning
Huvudbindning eller kranial deformation är något som gjordes på spädbarn för att forma huvudet. Man gjorde det oftast när de var en månad gamla då skallen är som mjukast, och fortsatte i 6 månader.
Det var vanligt förr i tiden i olika kulturer men utövas fortfarande på några få ställen i världen. Man vet inte exakt hur länge detta utövats, men man tror att det funnits långt innan skriftliga bevis. Det första skriftliga man hittat om det är i Hippokrates beskrivning av Macrocephali eller Lång-huvuden som uppkallades efter sin praktik på huvudbindning.
Hunnerna, och stammar i östra Tyskland praktiserade detta, samt indianer i Nordamerika, Maya och Inka stammarna, och de Australiska aboriginerna.
Man tror att kranial deformation var något man gjorde för socialt status eller för att visa vilken stam man tillhörde.


Hallå

Denna snubbe som är "the bad guy" i Far Cry 3 som jag köpte igår (tv-spel):
 
 Är också denna snubbe:

 
 
Vic the dick från Orphan Black! Jag började spela spelet idag och i introt så fick man se the bad guy och jag tyckte han liknade Vic från Orphan Black, rösten var ganska lik också så jag var tvungen att kolla upp. DET VAR FAN HAN! Holy crap! Han är fan läskig som den där snubben!Idag råkade jag köpa tre tv-spel

 
 
Far Cry 3 och två stycken Dead Island.
Konstigt nog så har jag alltid velat ha dom, jag har bara aldrig tänkt på det. Jag har alltid tänkt "dom verkar spännande, om jag spelade tv-spel skulle jag nog vilja ha dom". Men nu har jag ett PS3!
 

 

Breaking Bad spin-off

Saul Goodman ska få en egen serie. What.

 
Han var en av mina favoriter, men spin-offs brukar oftast suga. Snälla förstör inte....
 
 

 

LIGHTS

Förut för ett tag sedan skrev jag att jag lyssnade igenom Lights nya album, och jag hittade mina favoriter på en gång men delade aldrig med mig. Ingen bryr sig kanske, men vet att jag uppskattar alltid tips på ny musik. Så.
 

Running With The Boys
Meteorites
Muscle Memory
Speeding
Oil & Water
Up We Go
Portal

 

Det är låtarna jag FORTFARANDE sitter och lyssnar på. Man ska helst ha hörlurar eftersom det är lite synth-popigt.

 

 

Ask Jeeves

 
 
It was a good one.
 


My favorite couple

 
 


MEN JÄVLA SKIT

DET ÄR JU ETT NYTT JÄVLA SUPERNATURAL UTE IDAG
 
BAJSKORV
 
JAG HINNER INTE KOLLA NU
 
JAG MÅSTE VÄNTA TILLS IMORRN EFTER JOBBET
 
FUCKKKKK EVERYTHING
 


Knarka Will & Grace

Det var ett bra tag sedan som jag glodde, så nu måste jag självklart kolla igenom en massa jävla avsnitt. Fan vad jag saknat Karen och allt hon säger.
 
 


Mina tänder svettas

Jag käkade precis thai mat som blivit över. Och jag som redan är känslig för stark mat, så var det fucking röd curry som smält min mun. Fan vad starkt det var. Det är fan plågeri att äta sån stark mat.
 
 


Band Aid 30

 
Fan vilken tråkig. Det enda bra var Roger Taylor och Paloma Faith.
Jag fattar inte hur dom klippt ihop den här låten. Dom tar folk vars röster inte passar ihop alls med delen de sjunger, eller människan som sjunger innan eller före - det smälter inte ihop! Den blir hackig och man blir nästan liksom.... Man sitter och gör grimaser när man lyssnar! GRRRR!!! Paloma fick inte ens visa att hon kan sjunga fan. Och Roger sjöng inget alls, han bara spelade sina jävla trummor. Satan.
 
Aja.
 

 

Fortfarande sjuk

Men jobbade i alla fall. Nu är jag död. Så jag ska dricka te och glo på Will & Grace tills jag somnar.

 
 


Det verkar som att jag kanske får vad jag önskat mig

Jag har blivit så jäääävla förkyld och har typ feber, så jag skulle kunna få min heldag av Queer As Folk i alla fall! MEN - jag vågar inte sjukskriva mig för det har blivit så otroligt strängt angående sjukskrivning, chefen snackade till och med om det i torsdags eller fredags att man måste vara döende om man ska stanna hemma, annars får man jobba ändå. Såååå.... Vi får väl se vad som händer.
 
Jag saknar mina bögar.

 
 


Fan vad jag bara vill ta en heldag och knarka Queer As Folk

 
 
 


Random hotnessIdris Elba


Idag lyckades jag kolla på hela säsong 2 av Simple Life


Nicole är så klart bäst.

Fast det är en grej på en borttagen scen som fanns på extramaterialet som jag också sett på youtube när Paris busringer till folk som hyr ut rum när hon låtsas vara nån gamling, det är så jäkla kul... Hon kan vara kul.. Men Nicole är så jävla rolig.
 
 


Idag var jag ute och shoppade, och hitta BÄSTA GREJEN

 
YAAAAAAS BITCH! Har alltid tänkt "fan jag vill ha en sån där helium grej, vart fan får man tag i en sån" och har hört att det är så svårt att få tag i, men så gick jag förbi Teknik Magasinet idag och bara såg den stå där.
Jag lovar och svär att jag tänkte på helium typ 10 minuter tidigare när jag var inne på Clas Ohlson.
 
Ödet.
 


Why not

 
Detta ska bli min helg.


A Portrait of the Artist

Av någon anledning fick jag ett Aiden ryck igår och lyssnade lite på dem och ville genast kolla in gamla musikvideos (klassikerna) men satte igång lite av deras nyare som jag aldrig lyssnat på (för jag tycker det nya, som jag hört, suger). Så jag satte igång den här och tänkte genast "suck...." men höll på med nåt så jag hade igång den i bakgrunden, och hörde det vanliga som jag inte är så jäkla impad av, MEN SEN hörde jag mot slutet något som gjorde att jag tänkte "vad fan är det här, är det fortfarande samma låt eller har en ny börjat??? NAJSSSSS!"
Varför gör dom inte mer sånt för??? Wil har en jäääkla bra growl/skrik röst som han borde använda mer! DAMN! Man har fått små små små smakprover i tidigare låtar, men det här var verkligen något annorlunda!


 
Från typ 2.20 kom det som fick mig att reagera.
 
Me likeyyyyyy... Måste jag lyssna på allt deras nyare nu bara för att se om dom gjort mer sånt eller?
 


Intressant fakta: Paranötter

Paranötter (Brazil nuts) innehåller radium och är 1000 gånger mer radioaktivt än något annat ätbart. Om man har fickan full av nötterna och går in i ett kärnkraftverk så kommer förmodligen larmet för en radioaktiv läcka att gå.

 
Short but sweet.
 
 


Dean loves his bro, yo 
 
Så jävla gölligt!
 


Jag sitter och äter naturgodis utan att ha tagit en laktostablett

 
Jag kommer dö imorrn.
 


Supernatural spoilers SOM FAN

Fan fiction. Definitivt bästa avsnittet från denna säsong. Fan vilket bra avsnitt!
Dom lekte så jävla mycket med handlingen och allt som hänt i hela serien, tar upp saker som de missat och leker med det (som att Adam är kvar i buren till exempel) och tar upp saker som vi fans brukar snacka om, som att Castiel och Dean är kära i varandra. Fan fiction.

 
 
 
OCH I SLUTET AV AVSNITTET OH MY GODDDDDDDDDD CHUCKKKKKKKKKKK
 
 
 
 
AHHHHH MAHHHHHH GAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag trodde det var Cas som stog där för man fick bara se armen och det såg ut som hans trenchcoat men SEN VISADE DOM ANSIKTET OCH JAG BARA DOOOOOOOOOOOOOG!!!!
 


Jag kommer aldrig INTE tänka på den här videon när jag hör den här låten

 
 
Jag har haft den på repeat hela vägen till och från jobbet idag.
 


It's Always Sunny In Philadelphia

 


Min kära papputt

När jag kom hem idag låg det två daimbollar på min säng. Fyfaaan vad GÖTT!

 
 
 

 

Jag vill resa någonstans

Jag vill resa någonstans själv.
Jag vill inte att någon ska veta vem jag är, och jag vill inte veta vem någon annan är.
Jag vill vara anonym.

Jag vill uppleva något nytt.
Men jag vill göra det själv.
 
 
Bara dra till nåt soligt ställe, gå ner till stranden, sola, läsa nån bok, rita, skriva. Supa.
Kanske träffa några nya människor på nåt uteställe och ha kul.
 


Jag beställde precis skit för 1125 kr på amazonSunny In Philadelphia s8 bloopers

Deras bloopers är alltid så jäkla roliga


 
 


Åh mina gudar....

Idag har jag jobbat extra på jobbet, och det var väääldigt mycket fysiskt jobb som absolut mördat min kropp... Men min dag började bättre! Jag tänkte ta en tidigare buss så jag var 100% på att jag skulle hinna med den som går till jobbet, men det visade sig att just när jag tänkte ta min buss så gick den bara en gång i halvtimmen. Så jag fick stå och vänta i lite mer än en kvart. 20 minuter kanske. Vad ska man göra då? Jo, rita Good Charlottes och Breaking Benjamins loggor på busshållsplatsens glas.

Väldigt fula versioner såklart. Deras loggor är nåt jag lärt mig för typ 10 år sedan och bara automatiskt ritar när jag ska kluddra. Klottra.


Aa... Nu ska jag bara sitta och dö och käka choklad.
 


Let's Be Cops

 

När två bästa kompisar ska på en high school reunion hörde de att man ska klä ut sig, och de hade den perfekta utstyrelsen - poliser! Men när de kommer dit visar det sig att det är en maskerad. Så de går ut på stan och låtsas vara poliser, men råkar hamna i en riktigt polisutredning.


Tyvärr hade jag förväntningar, det ska man aldrig ha. Den var inte dålig men inte BRA heller, jag skrattade ett par gånger men den funkade inte riktigt för mig. För mycket kaos och hit och dit. Den kändes "all over the place" och hade behövt lugna ner sig lite, med lite mer riktigt handling. Det kändes som att den fokuserade mest på att vara rolig med själva grejen att de hamnat i skiten när de borde haft fler situationer med vanliga människor på gatan, tycker jag, för det var det som var den roliga grejen.
Ganska originell idé för en komedi men den kändes lite som 21 Jump Street. Samma humor och samma stil, två poliser som inte är särskilt duktiga och har hittat ett gäng jääävligt olagliga typer som de måste få tag i själva. Man har sett skiten förut. Men den funkade. Kanske inget jag skulle se igen.

 

 

Ouija

 

En tonårsflicka finner sig hjärtekrossad när hennes bästa kompis tar livet av sig. Hon hittar ett ouija bräde i kompisens rum, och bestämmer sig för att ta med deras andra kompisar för att försöka kontakta deras döda kompis. När de får kontakt med en ande börjar de få meddelanden och upplever konstiga saker - men de börjar också dö en efter en.
Och sen vet vi alla hur det går.

 
 
Kan jag få se en bra film? Snälla?
Den här jävla filmen, jag visste och förväntade mig det, men hoppades att den inte skulle vara den typiska jävla skräckfilmen. Man kan se en typisk skräckfilm men ändå tycka att den är bra, om den är bra gjord med en någorlunda handling och bra karaktärer. Den här jävla filmen var så jävla typisk på de dåliga sätten. Huvudrollen var så stel och tråkig och hade en permanent orolig blick på sitt ansikte som störde mig. De andra karaktärerna - pojkvännerna och den andra tjejen hade absolut noll personlighet, man fick inte veta ett skit om dem vilket är DÅLIGT för då bryr man sig inte. Alla skräck-ögonblick när man skulle hoppa var så förväntade. Till och med "twisten" i slutet såg jag från fem miljoner ljusår ifrån. OJ VILKEN TWIST DET VAR SYSTERN INTE MAMMAN okej.... Och sen MÅSTE MAN BRÄNNA BRÄDET OCH KROPPEN FÖR ATT STOPPA men gud vad spännande... Shut the fuck up... Jag kom precis hem efter att ha sett den på bio med Moe. Vi båda satt och halvsov mot slutet. Och tänkte faktiskt gå ut, men såg att det var typ en kvart kvar så vi stannade. Men ibland blev jag nästan arg och ville bara skrika "DET RÄCKER NU!" Jag har sett mycket värre filmer, men det är nåt när man ser den på bio. Om jag såg den på datan hade den kanske fått ett halvt betyg högre, men bio? Nope. Jag betalade för det där, den sög. Suck my asshole.
 


Intressant fakta: Ancient astronauts

"Ancient astronauts" - forntida astronauter är något som vetenskapsmän tror är utomjordiska varelser som besökt människan långt bak i tiden, och på så vis påverkat vår utveckling i kultur, teknik och religion. En till teori är att gudar från de flesta, om inte alla religioner är dessa "forntida astronauter" då deras avancerade teknik kunde verkat gudomlig för den forntida mannen. Att dessa forntida astronauter existerade har aldrig tagits på allvar av akademiker och har inte fått mycket uppmärksamhet av studier i ämnet.


Urgamla konstverk som ser ut att föreställa astronauter - eller aliens?


Det finns så många olika teorier om hela denna idé att aliens har kommit till jorden och påverkat oss. En teori om detta är att allt liv på vår planet är av utomjordiskt ursprung. Vissa tror också att, även om det inte är så, så tror de att vi människor åtminstone påverkats - att aliens har påverkat vårat dna och vår hjärnfunktion då människans hjärna har utvecklats väldigt mycket - väldigt snabbt, och att delen av vår hjärna som styr kommunikation sägs vara från utomjordiskt ursprung. Sättet vi kommunicerar och påverkar varandra är så annorlunda från andra varelser på jorden. Vi är unika. Men varför?

 

 

Jag kollade in två till avsnitt av How To Get Away With Murder

Fortfarande bra.

Han Harry Potter snubben är fett söt!

 


Jag är på Good Charlotte-humör

 

Så jag bestämde mig för att göra en lista på mina favoritlåtar de gjort, och vilket album de är på. Eller okej, jag listade alla deras album och valde ut mina favoriter på de albumen.

Så öppna spotify och gör en Good Charlotte lista, för här kommer musik!

 

Good Charlotte
Waldorf Worldwide
Festival Song
East Coast Anthem
I Heard You
Screamer
The Click
Let Me Go

The Young And The Hopeless
A New Beginning
The Anthem
Lifestyles of the Rich & Famous
Wondering
The Story of My Old Man
Girls & Boys
My Bloody Valentine
Hold On
Riot Girl
Emotionless

Chronicles Of Life And Death
The Chronicles of Life and Death
Walk Away (Maybe)
S.O.S
Predictable
Mountain
We Believe
In This World (Murder
Falling Away
Meet My Maker

Good Morning Revival
Misery
The River
Dance Floor Anthem
Keep Your Hands Off My Girl
Victims of Love
Where Would We Be Now
Break Apart Her Heart
Something Else
Broken Hearts Parade

Cardiology
Counting The Days
Silver Screen Romance
There She Goes
1979
Right Sex On The Radio
Were I Belong

Extra
Overcome
Superman Can't Walk
Thank You Mom

 

 

Listan blev längre än förväntat... Jag har egentligen fler låtar jag gillar, men då behöver man inte ens välja ut låtar... Som Young & Hopeless t.ex, det är mitt favvo album av typ ALLA mina band, ett av de bästa albumen EVER så jag älskar varje låt på det albumet, men valde ut mina ABSOLUTA favoriter.

 

 

11 


Ett av mina favoritögonblick med Ant och Dec

 
ÅÅÅÅÅHHHHH guuuuud...
 
För den som orkar läsa, och som bryr sig, så kan jag förklara: han som säger "you made me swallow" är en känd kock, och han var med i Ant och Decs program I'm A Celebrity Get Me Out Of Here som har kändisar i djungeln och som får göra olika uppgifter som är läskiga eller äckliga, som t.ex att äta insekter och liknande. Vilket är just det han fick göra, och Ant och Dec "tvingade honom att svälja". Och i den här videon ska de äta burgare som han gjort, men en av dem är gjord med äckelpäckel. Och Dec tuggar på den.
 Sååååååååååååååå there you go!
Jag bara älskar att de båda reagerade likadant och samtidigt. Dirty minds.
 
 


Random hotness

 
Max Irons
 

 

My babies

 


Varför älskar jag den här serien så mycket...Inget nytt Supernatural. Då blir det ny serie istället

Har tänkt kolla in How To Get Away With Murder sedan första avsnittet kom ut, och jag kollade precis. Den är bra! Wohooooo en till serie, för det behöver jag ju verkligen! Jag har kollat in de två första, och hittills är det bra. Imorrn fortsätter jag.

Den handlar om fyra unga elever som studerar i Law School och deras lärare som är en väldigt duktig advokat. Hon har valt ut dessa elever för att jobba åt henne, och det man får se är det som hände tre månader sedan, och som sedan jobbar sig fram till något man bara fått se små glimtar av: dessa elever försöker göra sig av med ett lik.


 
Coooooooooooool
 


Never forget

 

 
 

Snowpiercer

 

18 år in i framtiden har världen fryst till is, och de enda människor som finns kvar lever på ett tåg som aldrig stannar, då de alla kommer dö av konsekvenserna. En hel värld och ett fungerande samhälle finns på detta tåg, men de som lever i den fattiga delen har valt att göra uppror mot de rika, och mannen som byggde tåget. De måste ta sig igenom alla vagnarna, och komma förbi de som håller ordningen.

 
Jävla skit... I did it again... Köpte en film utan att kolla på den först... Men jag såg CHRIS EVANS och JAMIE BELL och JOHN HURT och läste på baksidan och tänkte "hmmm den verkar braaaa". Så kollar jag. För det första märkte man att det inte var en amerikanare som gjort filmen, inte för att det hade något med hur dålig den var, men man märkte att den var lite annorlunda. Det som förstörde filmen var utförandet och dialogen. I början av filmen var den helt okej, men så fort den där kvinnan kom in och höll det där talet så märkte jag att något var lite "off". Sån stil jag inte gillar. Sen kom det fler scener som jag gjorde grimaser åt. Och vissa dialoger. Sen kändes den lite för overklig för mig. Det var inte fantasy eller sci-fi, men man vill att den ska kännas äkta på något sätt, som att det där skulle kunna hända, men det var för overkligt. Så jag kunde inte njuta. Synd.
 


Svar

 


Oh snap

 
Dean till sin mamma när han åkte bak i tiden och råkade träffa henne. Hon dog när han var 6, så den här scenen är så jävla sorglig. Han saknar henne så jäkla mycket och hade så gärna velat lära känna henne.
 
Sad.
/ugly crying
 


Halloween fika

Som vanligt skulle folk komma hem till oss för att fika, för det är alltid hos oss, spelar ingen roll om vi vill eller inte - alltid hos oss. Och jag var inte social alls, men tvingades ut från mitt rum när guddottern Tindra kom in och ville sno min data. That ain't happening, så jag fick komma ut.Och hon ville sitta hos mig hela tiden.
 
Fattar inte varför. Jag fick inte hålla på med mobilen heller för den skulle hon ha.
 


BIG YES!

Jag och Bea bestämde oss sent igår för att dra till Comic Con idag, fan visste jag att man kunde köpa biljett på plats! Fy fan! Billigt var det också!
Vi måste gått typ 10 varv runt hela skiten, och köpte lite småsaker. Jag köpte en Captain America kortlek och mugg, sen en Breaking Bad t-shirt, Dean's amulett (Supernatural) och auryn från Den Oändliga Historien; alltså dom där ormarna på framsidan av boken. Yeeeaaahh.... Men jag tog inte kort på det... Jag glömde nästan helt bort att ta kort på grejer så här är lite random:
 
Bumblebee och R2D2
 

Fin teckning som Bea ritade på oss:
 
 
OCH VI LYCKADES VARA DÄR TILLRÄCKLIGT LÄNGE FÖR ATT SE RJ MITTE FRÅN BREAKING BAD men jag är för feg för att faktiskt träffa honom, plus att det kostade 100 kr eller nåt för att träffa så jag stog som ett creep och tog några smygisar på honom
 
 
Och så några selfies på oss
 
 
Vi tog en varsin ballong från Ghostbusters hörnan också. Helium yao. Gratis heliumballonger är ett måste.
 
Eftersom detta var rätt så oplanerat så blev det sista sekunden utklädnad, jag gick som Amy Pond från Doctor Who när dom var i America och träffar The Silence - den här outfiten helt enkelt:
 
 
Och Bea drog som Susan från Narnia, jag orkade inte leta fram nån bra bild men det här är väl det hon tänkte sig:
 

En lyckad dag.
 


Jag, mamma och pappa kollade på The Marked Ones igår

(Paranormal Activity)

Mamma gillade den inte, för hon tyckte inte den var läskig (men ändå täckte hon ansiktet med sin filt hela tiden) och jag som alltid säger att skräckfilmer inte behöver vara läskiga för att vara bra.

Själv gillar jag den på grund av karaktärerna, och de små roliga ögonblicken.


    
 
 
Och speciellt slutet, för jag tyckte det var ett sånt jäkla bra WHAT THE FUCK moment.
 


Intressant fakta: The candy man

 

Ronald Clark O'Bryan dödade sin 8-åriga son på halloween år 1974 med förgiftat godis för att få ut försäkring. Han förgiftade godiset med cyanid, och kan också ha gett ut det till andra barn för att försöka täcka mordet, men varken hans dotter eller något annat barn åt av godiset. O'Bryan låg efter med avbetalning på bilen som låg på nästan 100 000 dollar, och ville då få ut försäkringen från lilla Timothy för att betala.
Han avrättades 10 år senare, och under avrättningen kom en massa utklädda ungdomar för att hurra.

 


 


Ibland är jag bra

Jag ville glo på Merlin, så jag satte igång första avsnittet av säsong 4, och det visar sig vara ett halloween avsnitt (samhain). PERFEKT!

 


Jag önskar att jag kunde klä ut kissen i nån kostym

 
 

 

Läs alla Goosebumps online!

Y'all know, Kalla Kårar! Så jäkla najs att man kan hitta online. Egentligen är det ju skräckisar för yngre folk, men man kan fortfarande läsa och njuta!

 
Man kan ju googla, men HÄR är en länk, HÄR är en annan, och HÄR är ännu en till.
 
 
Enjoyyyyyyyyy
 


Jag gillar korta historier

En kvinna som gillar utomhuslivet går och campar själv. Efter två veckor kommer hon hem, och ska framkalla bilderna hon tagit på miljön efter att inte träffat en enda själ. Förutom bilderna hon tagit, så får hon också en massa bilder på sig själv när hon sover under olika nätter.

 

 
 

Fest? Eller inte? Det är frågan.

 
 

 

I just saw my reflection blink

 
 

 

ZOMBIE MARATHON

 
 


Hoppas ni alla har en kul halloween!

 
Jag fattar aldrig vilken dag man firar här i Sverige, om det var igår eller idag...
 
 


RSS 2.0