Svar

 
 
Jag har inte någon biljett.
 
Kill me.
 
Walter Jr från Breaking Bad ska vara där imorrn och på söndaaaaaag for fucks saaaake!
 

 

Nån som har kul planer i helgen?

 
 
 


Yeeees...?

 
 

 

10 serier att kolla in under halloween

 

 

(Inte i någon speciell ordning)

 

 
 

Intressant fakta: Body bakery

I Ratchaburi, Thailand finns ett bageri där de bakar bröd i form av kroppsdelar. Brödet ser så realistiskt ut, att detta bageri har fått mycket uppmärksamhet över hela världen. Konstnären som heter Kittiwat Unarrom är sonen till en bagare, och skapar dessa läskiga skulpturer gjorda av bröd. Han målar dem alla för hand för att de ska se så realistiska ut som möjligt, och alla är helt ätbara, men det är inte alltid folk vill äta dem på grund av dess utseende.

 

 
 


30 filmer att kolla igenom denna halloweenFinal Destination
28 Dagar Senare
Dawn Of The Dead
Cabin In The Woods
The Haunting In Connecticut
Jennifer's Body
Land Of The Dead
Stay Alive
The Grudge
Mama

Ginger Snaps
E.T
Mean Girls
The Others
Zombieland
Signs
Twilight
The Craft
Practical Magic
Carrie

Dead Silence
The Village
Jeepers Creepers
The Conjuring
Shaun Of The Dead
Paranormal Activity
Scream
Silent Hill
Darkness Falls
Harry Potter

 
 
 
 

 

Halloween är inte läskigt längre

Så här såg ungarna ut förr i tidenJag hade ju personligen skitit på mig om jag såg någon av dessa gå förbi mig.
 
 


Ska du gå nåt i skogen idag?

 
 


Idag är det Halloweeeeeen!

 
 

 
 

Jag glömde NÄSTAN bort nya Supernatural

 
Lite halvt tråkigt om jag ska vara ärlig.
Synd, precis när Dean blivit normal igen så kommer ett tråkigt avsnitt.
 
 


Om du inte tycker Hannah Montana är kul tycker jag nästan lite synd om dig

 
 


Idag var en hemsk dag

Jag har varit gråtfärdig hela dagen, jag började halvgråta på jobbet, sen har jag blivit tårögd lite då och då under dagen, sen när jag äntligen fick åka hem så kunde jag inte hålla mig längre och stog och grät i skogen efter att jag gått av bussen. Jag är patetisk.
 
Jag hade planerat att kolla på Merlin och käka choklad och dricka kaffe, men det blev New Girl. Nu har jag blivit på bättre humör tack vare Nick Miller.
 
 


TITTA BARA

 
En riktig scen från Merlin
 
En av mina absoluta favoritscener
 
Den får mig alltid att skratta och säga "neeeej sluuuuta åhhh Merlinnnnn TA AV MEEEEER"
 


Varför ser man inte ut som Rita Hayworth för

 
Jävla skit liksom
 
Hon var till och med snygg när hon var äldre. Jag ser REDAN ut som skit, jag vill inte ens tänka på hur jag kommer se ut när jag är äldre.
 
 

 

Random hotness

 
Charlie Simpson
 

 

Det här måste vara den mest underbara gifen EVER

 
 
Alltså... Jag kan sitta och skriva en hel bok om hur underbar den är.
 


Det borde vara olagligt för mig att googla Sal Mineo

 
Jag vet inte varför jag gör det. Ibland behöver jag det bara.
 
Fan vad jag hoppas att han väntar på mig i himlen när jag dör. Han, James Dean och Freddie Mercury. Vi alla ska sitta och dricka pina coladas och käka Marabou. Och glida runt på molnen.
 
 


Camp X-Ray

 

En ung kvinnlig soldat blir förflyttad till ett läger i Guantanamo Bay, och blir vän med en av fångarna där, vilket snart påverkar hennes jobb.

 
Den var liiiite segare än vad jag förväntade mig, och lite mer ensidig också, men jag visste att jag skulle gilla den. Även om den var ganska lugn och ensidig så hände ändå små saker som var underhållande och höll en kvar. Jag önskar bara att man hade fått se mer med hennes officer - alltså mer drama för jag tyckte dom lämnade det så snabbt, sen skulle jag gärna velat se vem Ali var. Mer bakgrund, vem han var, varför han var där, om han var oskyldig eller inte osv.

 


FAN nu ångrar jag hela min söndag

Jag tänkte "ska jag glo på Merlin?" och satte igång sista skivan på säsong 3 som jag låg på, för jag har kollat om SÅKLART, men märkte att jag visst hade kollat klart på hela säsong 3. Och tänkte då "jag har sett säsong 4 och 5 så jävla många gånger, jag kanske ska glo på nåt annat".

Det ångrar jag nu......

Jag har sett dom flest gånger av en anledning: det är de bästa säsongerna!

 
 
 


7500


Efter att en man dör på ett flyg till Tokyo, så börjar ett gäng av oförklarliga händelser på planet drabba passagerarna och flygvärdinnorna.
 
 
Det fanns inte så mycket mer att säga om filmen, det är helt enkelt det som händer, utan att jag ska avslöja hela skiten. Jag såg att den fick dåligt betyg på IMDB, men det enda som jag tyckte var "dåligt" med filmen var de TYPISKA karaktärerna. En rockig tjej med svart läppstift, läpp piercing, massa tatueringar och dålig attityd som vet absolut ALLT om döden och är så jäkla fascinerad av död och lik och blod. Sen den jobbiga bitchen. Och så klart att det är en snubbe som jobbar som "paramedic" och är en fucking specialist. Och en av flygvärdinnorna har en affär med piloten. Liksom... snark... Men annars var filmen bra för att vara en skräck/thriller gjord i år. Den hade s många olika karaktärer att man inte blev så uttråkad, den hade mycket som hände också. Ett väldigt dramafyllt flygplan måste jag säga. Och i slutet hade den ett AHHHHHHHH-moment. Me likey.
Inte världens bästa film, men enligt mig förtjänade den ett högre betyg. Jag kan vara så petig med moderna skräck/thrillers, den här var inte för Hollywood men den var inte B heller. Och en skräckfilm behöver inte vara LÄSKIG för att vara bra. Man ska inte sitta och skrika och få en hjärtattack av en skräckfilm, den ska bara ha en sån där effekt som får en att sitta lite spänd eller vara intresserad. Man ska vilja sitta kvar och veta vad som händer. Och få en förklaring till varför det händer.
 
 


Merlin är en sån visuellt fin serie


 
 SÅ JÄVLA FIN PÅ ALLA SÄTT OCH VIS GAAAAAHHHHH MÖRDA MIG
 


Alla behöver den här låten i sitt liv

 
 


Jag har random Mickey känslor igen

 
 
Jag skulle behöva kolla om på hela jävla Shameless fan. Snart kommer ju nya säsongen.
 


Jag köpte ett playstation igår!

 
Och man fick två spel på köpet! Ett bilspel (ughhhh.....) och ett "zombie" spel (det är mer som 28 dagar senare, inte riktiga zombies). Jag sitter och spelar det nu.
 
Jag har ingen jävla aning om varför jag köpte ett, jag fick nåt skumt ryck. Alltså jag har velat köpa Xbox eller playstation ett tag nu, men vet att jag kommer typ aldrig sitta och spela, därför har jag aldrig köpt. Men nu blev det så. Så nu får jag fan spela. Men det som är bra att det är inbyggd blu-ray spelare! Så man kan glo på blu-ray filmer!
 


Svar

 

 


The Spectacular Now

 
 

En 18-årig kille som lever i nuet, som älskar alla och som älskar att ha kul, blir dumpad av sin flickvän och går ut och super sig full. Han vaknar sedan på en främlings framsida, och träffar en tjej som går i samma skola. De båda upptäcker att de är totala motsatser: hon är blyg och är duktig i skolan, och han gillar att festa och bryr sig nästan inte om han inte går ut skolan,  men kan inte hålla sig ifrån varandra - och påverkar och förändrar varandras liv.

 
 
Den verkade mycket bättre än vad den faktiskt var. Början var helt okej, och det var något med den klassiska storyn som jag gillade, men den blev ganska tråkig efter ett tag. Det som höll mig kvar var Shailene Woodley, jag gillar henne. Men hennes karaktär i den här filmen gjorde mig nästan lite smått arg. Det är såna tjejer som stör mig, som inte kan säga ifrån och som låter sig påverkas av andras skit. Om ni ser filmen förstår ni vad jag menar. Hon var en sån snäll och duktig tjej men slänger allt åt sidan för en kille. Sånt irriterar mig. Men det var väl det filmen gick ut på, att han var en skit och skiter i om hon blir skit.
 


Intressant fakta: Digerdöden

 

 

Digerdöden var en av de mest ödeläggande pandemierna i människans historia och dödade mellan 75 och 200 miljoner människor under två år mellan 1348 och 1350. Den kom i två olika former: "lungpest" som gav feber och fick en att hosta blod, plus små svarta bölder därav namnet "black death" som digerdöden heter på engelska. Man fick också svullnader under armar, i nacken och innerlåren som sedan kunde blöda och bli infekterade. Denna form var den mest smittsamma och dödliga, som gjorde en sängliggande i ett par dagar och dödade en efter ungefär tre eller fyra dagar. Den andra formen var böldpesten som spreds av loppor där symptomen var feber och förstorade lymfkörtlar - denna form gav en större chans till tillfrisknande.
Man tror att det började i Kina eller Asien, och att det sedan spreds av råttor som var ombord på skepp och båtar. När det sedan spreds runt i medelhavsområdet och Europa så dödade den ungefär 40-60% av Europas befolkning, och det har tagit nästan 150 år att återhämta sig.
Miljontals människor pratade om att de såg bronsfärgade skepp i himlen som spred svart rök, något man aldrig fått en förklaring till. Man tror att de smittade hallucinerade, men det konstiga var att de alla såg samma sak.

Hmmmm...
 
 


SNART ÄR DET HELG!!!!!!

JAG TÄNKER INTE GÖRA ETT SKIT, JAG TÄNKER BARA KOLLA PÅ EN MASSA ANT & DEC


 
 
 
YES YES YES
 
YAAAAAAAAASSSSSSSS!!!
 


Avengers: Age Of Ultron SNEAK PEEK

 
 
 


Random hotness

 
Andrew Lee Potts
 
 
Jag kan fortfarande inte komma över att han inte blev nya doktorn. Helt värdelöst.
 


ÄNTLIGEN SUPERNATURAL

Nu satt jag genom nästan hela avsnittet och tänkte "jag står snart inte ut längre, jag klarar inte av att se Dean så här, det här är det sämsta de någonsin gjort i hela serien
 
 


Men sen kom THE HALLELUJAH MOMENTOCH OM DOM KOMMER MED NÅT JÄVLA SNEAKY ATT HAN LJUGER ELLER NÅT ASSÅ DÅ KOMMER JAG FAN SLUTA KOLLA
 

OCH CROWLEY HJÄLPTE CAS
 Crowley är bäst

 
 
King of hell. King of my heart.
 
 


Fry like a butterfry

 
Lite random Stephen Fry skadar aldrig
 


Drunk Sam

 
 
Classic.
 


nnnNnneeEeejJj nu fick jag ett sånt där ögonblick igen när det är för sent

Jag vill glo på Alice och dregla över Hatter

 
mmMEen dEt är fÖÖöööööööÖööööörseNt
 
 


10 minuter med mamma och jag är förbannad

Hon behöver inte ens göra nåt, jag bara förlorar humöret.
 
Ibland är vi som bästa kompisar, och ibland är hon den perfekta ingrediensen för en huvudvärk. Hon behöver bara hjälpa mig söka jobb och jag sitter och försöker hålla mig från att EXPLODERA. Nu är jag så arg att jag försöker att inte gråta. Jag vet inte varför. Jag blev bara så irriterad. Mitt CV går inte att öppna för jag har inte Word. Så försöker jag skicka till henne men internet slutar fungera varje gång jag bifogar en fil. Sen när vi äntligen listar ut skiten så ska jag göra kaffe. Men det finns ingen mjölk. Dom har precis varit och handlat, men dom köper inte mjölk. Så då blir jag ännu argare. Sen tänker jag skicka mailet till jobbet jag skulle söka, och dubbelkollar att mailen är rätt. Men så står det att man ska bifoga gymnasiebetyg. Det är mamma som skickat den där jävla länken och jobbet, men hon har inte ens läst igenom skiten.
 
ALLT. DET. DÄR. I ONÖDAN.
 
 
 

Jag är så jävla arg just nu.
Och jag skulle kolla på en ny film, men HINNER INTE NU för jag gjorde all den där skiten.
 


Doctor Who marathon med Bea

 
 
Det blir bara bilder på henne för.... aa. Så är det! Halsduken hon har till vänster FICK JAG I TIDIG JULKLAPP som hon stickat helt själv! Skiiiitlång var den, jag hade inte haft tålamodet att göra en sån lång alltså.
Men skoj, vi kollade på sju av våra favvo avsnitt sen spelade vi Left 4 Dead haha, det var kul men stressigt!
 


Det ultimata citatet från Debbie

 
Hon är så jävla bra. Jag vill nästan ha det där som tatuering.
 

 

Intressant fakta: Elektriska stolen

När man först började använda den elektriska stolen som avrättning så var det mycket experimenterande. För varje gång man använde den så ändrade man olika saker, som förbättring. I tidiga stadier lät man den som skulle avrättas ha sina händer i hinkar fulla av vatten. Det har varit många saker som gått fel, i början så kunde det ta lång tid innan personen dog, men efter små ändringar under åren så kom man sist fram till att man bör skapa en sluten krets av strömmen. Man började med att raka huvudet av personen och sedan spänna fast honom över bröst, ben, armar och huvud. Sedan fäste man en elektrod på hårbotten och pannan samt en svamp fuktad med saltlösning; och ytterligare en elektrod som fuktades med ledande gelé och anslöts till ett parti av fångens ben som rakats för att minska motståndet till elektricitet.


En man som satt i den elektriska stolen år 1901 i Ohio State PenitentiaryAtt dö i den elektriska stolen var nog inte det mest effektiva sättet att avrätta någon, och även om den uppenbarligen inte kunde varit kul att dö där, så var det inte heller kul för de som såg på. Resultatet av att få 1000-2000 volt av elektricitet genom kroppen är exploderande blodådror, blåsor på huden och kokande blodkärl. En sak som man kom på var en bra idé var att sätta en tygpåse över fångens huvud då ögonen ibland hoppade ur, och han kunde ibland spy eller börja blöda ur munnen och dregla. Han kunde heller inte kontrollera blåsan. Vittnen som varit med på avrättningar av elektriska stolen har sagt att man hör ett ljud som om någon steker bacon, och man kände lukten av stekt kött.

 

 

 

Jag är så glad att Crowley fortfarande är kvar i serien

 
 
 


Jag hade TOTALT glömt bort Supernatural!

 
Jag gillar fortfarande inte Dean, jag bara hatar hans JÄVLA attityd
 


Men det här avsnittet var lite bättre än förra tyckte jag iallafall. Man fick se LITE av riktiga Dean

 
Såååå... Vi får se. Jag kommer fortfarande kolla. Men Dean... Han var ju min favvo. Nu är han min minsta favvo. Snäääääälla säg att gamla Dean kommer tillbaks!
 
 


Queer As Folk har sån fantastisk drama

 
 
JAG ÄLSKAR DEN HÄR SERIEN SÅÅÅÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!
 

 
 

Success!

Jag hade beställt Charlie Simpson's nya album som kom igår, och efter att jag importerat till datan så gick jag till pappa och sa att han fick låna om han ville lyssna på väg till och från jobbet (för vi har en sorts gemensam grej med Charlie att vi bara gillar honom, fast skillnaden är att jag faktiskt lyssnar på musiken) och HAN GILLADE! Det är inte hans typ av musik men han sa att det var skönt att lyssna på när man körde bil. YES!

 
 
Här är anledningen till varför pappa gillar Charlie:
 
 
 
 
Så jävla klassisk. Omöjligt att inte skratta! Men mitten/slutet är fan bäst när Charlie inte kan hålla sig.
 
"Yeah, but I don't care Bear, cause I'm leaving"
"Did you just call me a carebear?"
*Blank stare*
 
AND TAKE YOUR BIG FAT FUCKING SLUG-LIKE EYEBROWS WIF YAH!
 


Idag hände roligaste grejen på jobbet

Jag och Angelica - min kusin, som jag jobbar med, skulle fika på rasten och köpa en varsin kaka eller nåt från vår automat som finns uppe i lunchrummet. Vi såg att det fanns DAIMBOLLAR så vi tänkte YÄÄÄÄÄÄH!!! Jag började - och för att köpa nåt ur automaten måste man trycka på en knapp som snurrar grejorna, och låta den snurra så det man vill ha kommer fram till luckan, då lägger man i sin peng och trycker på siffran som hela raden har, då öppnas luckan som kakan eller mackan eller whatever ligger i. Så jag snurrade så daimbollen kom fram till luckan, la i min tia, tröck på knappen och TJOHO, JAG HADE MIN DAIMBOLL. Så var det Angelicas tur... Jag antar att vi var så glada för det brukar inte finnas daimbollar, och om det finns så är det bara en. Men i alla fall, hon la i sin tia och tröck på knappen. Men hon hade glömt att snurra. Så hon betalade för en tom plats.
Och vi skrattade rätt länge åt det, för det är så typiskt OSS, jag är bara glad att det inte hände mig. För dom där bollarna är så jäkla goda.
 
 


Det här ger mig nästan alltid rysningar

När Brian berättar för sin döende pappa att han är gay, och hans pappas reaktion

 
Jag vill nästan alltid gråta. Brian hade såna hemska jävla homofobiska föräldrar, att han aldrig berättade för dom. Han fick göra det när han var 30 för hans pappa var döende, och de båda hatade honom MER ÄN VAD DE REDAN GJORDE för det. Fyfaaaaaaaan.... Stackars Brian....
 


Idag fick jag äntligen kolla på QUEER AS FOLK

Det var så länge sedan! Äntligen fick jag min dos av Brian Kinney

 
En av mina absoluta favoritkaraktärer EVER
 


The fall

 
 
 
 
Det är de bilder jag redigerat. Så får det vara.
 


Idag ska du veta att jag har fotat HOE MOE

Det var ett bra tag sedan.
Och bara för att ha nåt att visa, så får du ett väääldigt snabbt smakprov av vad vi gjorde:

 
Eftersom jag inte har nåt redigeringsprogram så vill jag inte visa en massa ofärdiga med tråkiga färger, dessa två förstärkte jag färgerna på jättesnabbt i ett program direkt på internet. Det är allt jag har.
Men om nån dag ska jag sätta mig vid en data som har mitt redigeringsprogram. Så blir det fina bilder.
 


My weird family

Min familj är konstig, det är inget nytt.
Men vid middagen insåg jag att "vi är skumma". Vi satt och käkade, och katten hoppade upp på bordet och gick runt och nosade, och vi sa "nej Alice, ner från bordet!" men ingen lyfter ner henne så hon bara lägger sig ner mitt på bordet medan vi käkar. Ingen gör nåt. Och samtidigt som katten ligger och chillar på bordet så är det en live dvd med Meshuggah som spelar på vår tv på någorlunda hög volym. Och ingen rör en min. Vi bara käkar som om det vore vilken vanlig lördagsmiddag som helst.
 
För dig som inte vet vilka Meshuggah är, eller hur de låter, varsågod:
 
 
 
Det där satt vi och lyssnade på medan vi käkade.
 


Little Machines

 
Jag sitter och lyssnar på Lights nya album. Samma stil som förra, men jag gillar det. Lite chill synthpop typ. Jag vet inte varför jag gillar hennes musik... Eller jag gillar Siberia. Där finns många låtar jag gillar. Har faktiskt aldrig lyssnat på albumet innan, men det kanske är dags?
 
Och jag ÄLSKAR den här bilden! Har alltid velat fota med färgade lampor! Så jäkla snyggt!
 

 

Lone Survivor


Baserad på den sanna berättelsen om de fyra medlemmarna av SEAL som var på ett uppdrag där de skulle döda talibanledaren Ahmad Shah, men gjorde misstaget att släppa tre bönder fria efter att ha blivit upptäckta uppe i bergen. Kort efter att de släppts fria kommer Shah's soldater och de fyra männen är under attack, och utan back-up.


Om jag hade haft subtitles kanske jag faktiskt gett den mer uppmärksamhet... Men jag är lat, och vill inte kolla med hörlurar så jag hörde inte så mycket av vad de sa, så jag tappade intresset lite. Men den verkade hemsk och någorlunda intressant, så jag får nog göra ett nytt försök sen. Men den var också väldigt ensidig, också en av anledningarna till varför jag tappade intresset lite. Man fick lite kort bakgrund i början, sen var dom där i bergen och blev skjutna och sköt andra snubbar. Och det var typ det. Men den kändes ändå hemsk och jag VILLE titta men började hålla på med mobilen. Jag måste slänga iväg mobilen om jag ska glo på film.
 
 


5 Seconds Of Summer's nya musikvideo!

 
Tjuhuuuuu, älskar den här låten!
Men jag som lyssnat på låten så jäkla många gånger märkte att det är en annan version av låten, den låter lite annorlunda... Den andra versionen som jag har är bättre. Även om det inte är mycket skillnad.
 


ASSÅ HALLÅ

 
 
NI FÖRSTÅR INTE
 
*det ultimata michael jackson ljudet*
 


Hur fan kan jag ha mensvärk utan att ens ha fått min mens?

Ughhhhhhh........ MÖRDA MIG.

Den som kommer och skjuter mig får alla mina filmer. Och min tv. Och data. Ta vad fan du vill.Jag vill kolla på Homeland bara för det här

 
Heeeeeliga jesus....
 
Att höra Arthur svära? Oj oj...  
 
 

 
 

American Horror Story: Freak Show

 
'twas not good.
 
Jag tänker inte glo på denna säsong. Fan, dom kanske ska ge upp. Förra säsongen sög också.
 
 


Jag älskar när Crane inte fattar saker

 


Intressant fakta: Självmordsbenägna fåglar

I norra Indien finns en liten by som heter Jatinga, och som verkar vara som vilken by som helst - förutom en sak. Varje år runt september och oktober kommer hundratals fåglar och störtar till sin död runt byns gränser, där de flyger in i byggnader och träd, och något som gör det lite konstigare är att de alltid dör mellan 19.00 och 22.00 på en viss bit av land som är ungefär 1.5 kilometer långt.
Forskare har kommit fram till att fåglarna blir förvirrade av dimman runt den här tiden om året, och dras till ljuset i städerna, så de ibland råkar flyga in i byggnader och liknande.
Det enda som fågelspecialister tycker är konstigt med detta är att fåglarna flyger om natten, och att de väljer just denna lilla by att flyga till.

 

 

Så fåglarna är uppenbarligen inte självmordsbenägna, men staden är känd för "fåglarna som tar självmord".

 

 Det är inte ens halloween och jag stressar redan över julklappar

 
När man väl hittat nåt perfekt på amazon och är redo att faktiskt beställa denna grej som man suttit och undrat över och läst folks betyg och kollat på liknande saker och känner att priset är okej, så shippar dom inte till Sverige.
 


Svar
Okej då har jag glömt bort totalt... Får kolla om.

 
Btw, Doctor Who marathon
 
 
 


Den här bilden beskriver mig mer än ord

 
Bokstavligen jag på alla sätt och vis
 


Nu kommer jag se mest fram emot Once Upon A Time varje vecka

På grund av dessa två:

 
Men en sak undrar jag över... Har jag missat nåt?
Henry? Eller väntar dom med det? Peter Pan? Hellooooooooo var inte Peter Pan kvar i hans kropp på nåt sätt? Eller har jag missat det? Eller minns jag fel? Drömde jag det eller?
 
Aja, Hook och Emma *michael jackson ljud*
 


Supernatural spoilers!

Okej, så idag var det nya avsnittet av Supernatural: säsong 10! Och jag har längtat hela dagen, för jag har undrat vad fan som hände med Dean och whatever. Det var inte så dåligt som jag trodde (alltså att han blivit en demon, nu hade han inte det men det är det jag snackar om) men rätt så nära i alla fall. Jag vet inte, jag gillar inte storyn, och hoppas att dom släpper den på något sätt. För det påminner jääävligt mycket om när Sam inte hade sin själ, men dom lyckades släppa den storyn så förhoppningsvis gör dom det med den här också, för jag gillar inte nya Dean särskilt mycket.
 
 
 
Det är Dean utan en själ. Och det är han som behöver den mest. I don't like.
 
 
Snälla säg att jag kommer gilla den här säsongen.
 


Freddie Mercury måste vara en av de finaste människorna som någonsin vandrat på denna jord

 
 


Dags för Jackass

 
Det var så jäkla länge sedan. Jag behöver fan ett gott skratt!
 

 

Random hotness

 
Paul Walker
 

 

Visste ni att detta var den första musikvideon som MTV förbjöd?

 
Body Language med Queeeeeen! Älskar den videon... Freddie är fan superhet.
 


Vilken hemsk dag

Det enda som gjorde den bättre var avsnittet av Never Mind The Buzzcocks med Stephen Fry
 
 
 


Gissa vad jag är på för humör

Yupp, samma som jag alltid är

 
"And on that second day..." hahaha åhhh... Merlin... Let's get married...
 


Random shopping med kusinen

Och hennes lilla trollunge Tindra! Som råkar vara min guddotter!


Lite kul att vi inte är blodsläkt men Tindra är så lik mig på humöret och vill bara äta kakor och godis hela tiden - precis som mig! Konstigt men kul...VARFÖR ÄR DET SÖNDAG IDAG FÖR

JAG VILL UUUUUUUUUT


 
 


Jag behöver ett Doctor Who marathon av alla mina favvo avsnitt

 


Jag måste vara världens sämsta Queen-fan

 
 
Jag var helt 100 på att Freddie fyllde år imorrn, men det visar sig att han fyller år 5 SEPTEMBER inte oktober... Alltså jag är så förvirrad... Även om jag ser att det står 5 September överallt så tror jag ändå att han fyller år imorrn. Jag är fan säker på det! Fan vad konstigt. Jag fattar inte vad som händer. Aja, så jag är en månad sen. Sorry bebis!
 
Grattis i efterskott då.
 
 
 
 


Så jäkla skönt att inte behöva göra ett skit

Jag har spenderat hela min dag (hittills) med att bara glo på Supernatural. Jag ville glo på alla avsnitt Döden var med i. Jag har ett kvar, och kollar lite på andra avsnitt runtom. Meeeeee likeyyyyy! 
 
HAN ÄR SÅ GRYM
 


Igår var jag helt död

Jag kom hem, käkade, satte mig vid datan och kollade in de två nya avsnitten av Sleepy Hollow (som jag inte hade en aning om att det börjat igen) och käkade godis och drack kaffe till. Men jag råkade ligga ner. Och ta på mig täcket. Så jag halvdog. Men när jag ställde mig upp för att stänga ner datan och tvn så kände jag att jag mådde så JÄÄÄÄVLA illa, och var redo att spy. Men eftersom jag är så envis och tänkte på allt jag käkat och hur otroligt äckligt det skulle vara att få upp det igen så lade jag mig ner, lyssnade på alla Mumford & Sons låtar jag äger på repeat och somnade. Då var klockan runt halv 8 tror jag. Jag vaknade igen vid 12 eller 1. Alltså på morgonen då... Eller natten eller vad man ska säga.
 
Jag måste säga att jag saknat Crane
 
 


Intressant fakta: Skattjakt

 

I över 200 år har man letat efter en skatt som ryktats vara gömd på ön Oak Island som ligger utanför Kanada. År 1795 hittade 18-årige Daniel McGinnis tecken på att marken blivit uppgrävd, och märken i träd som tydde på att rep använts ovanför den rörda marken, så han och två kompisar började gräva. De hittade först inga objekt, men upptäckte ett gruvliknande schakt och brädor så de visste att någon har grävt och byggt detta av en anledning - förmodligen för att gömma något värdefullt. De fortsatte gräva men hittade bara fler lager av brädor och gav upp då de grävde för hand.
Skattjägare har under århundraderna fortsatt att gräva detta hål, och har mest hittat fler plankor, men också olika föremål som kedjor och trä som inte borde vara där, och på det sista lagret av brädor som låg ungefär 27 meter djupt ner fann man ett stenblock med underliga symboler som man lyckades översätta till "fyrtio fot ner ligger två miljoner pund begravt" men stenen försvann år 1919, och det finns ingen bild eller annat bevis på hur symbolerna såg ut, men det har inte stoppat män från att vilja hitta skatten. Strax efter att man hade hittat blocket i hålet så upptäckte man att det fanns en fälla, och hålet fylldes  med vatten ca. 30 meter ner. Man hade också hittat en liten hopknölad pappersbit med inskriptionen VI, och kokosfiber - något som definitivt inte hör hemma på ön.
Sex människor har dött i jakt på skatten, och enligt den gamla Oak Island legenden måste 7 människor dö innan sanningen om skatten avslöjas. 

 
 

Random hotness

 
Marty McFly (Michael J Fox)
 

 

Charlie Simpson - Comets

Nya videon!

 
 


Sötnos

 
 


Idioter

 
 
Jag älskar dom så jäkla mycket
 


Fira Dessi's födelsedag med thai, Lejonkungen och godis!


(Igår)

SKÖJ!
En annan SKÖJ sak: när vi var och köpte godis så tog jag en separat påse för jag orkar inte dela mitt goda godis med deras äckelpäckel, så när jag betalade tänkte jag "hm, billigt, awesome" men eftersom min hjärna inte fungerar som normala hjärnor gör så tänkte jag inte mer på saken. Jag märkte inte förrän jag kom hem från jobbet idag när jag glodde på kvittot. Jag ville se hur mycket jag spenderat på mitt godis, för när jag köper godis köper jag tillräckligt för 10 pers. Och såg först 20 kr för min läsk, sen stog det "lösgodis 16.90". Yooooooo jag betalade var 17 kr för mitt godis! WHAAAAAAAAAAA najssssssss!!!! Stackarn, hon i kassan måste gjort fel. Det BORDE varit liksom.... en hundralapp till. Aa, jag köper lätt lösgodis för 117 kr. Eller 170. Samma jävla sak. Gött.  
 


Jag vill bara ta en dag ledigt och mysa med te och scones och sätta igång Alice

 
Så jävla mysigt att jag nästan svimmar
 


Döden är så jävla cool

 
 
Det kanske lät skumt för de som inte glor på Supernatural
 
Men han är så jävla grym! Han måste komma tillbaks
 

 

RSS 2.0