Vi kan avsluta denna hemska dag med en fin gif

 

 

Such a waste

 
 
Så jäkla länge sedan jag såg den filmen. Perfekta tillfället kanske?
 


Fina, fina människa, du lämnade oss för tidigt

 


Den ultimata scenen från Giant

Det finns inte så många scener från Giant, för det första har inte Jimmy huvudrollen i den, han är typ den tredje huvudrollen. Sen är den så otroooooligt lång och ganska tråkig, det enda som är bra med filmen är faktiskt James Deans scener. Men inte så mycket händer i de scenerna.
Men den här är klassisk.


 
Han har nästan inga pengar och bor i ett litet hus en bit bort från deras stora fina hus, så hittar han en vacker dag olja och kommer för att säga FUCK YOU ALL.
 
 


En scen från Rebel Without A Cause

 
En lite komisk scen i ett övergivet hus där de leker lite
 


Eftersom vi ska fira Jimmys liv, så tänkte jag lägga upp en scen från varje film han varit med i

Ni kan ta det lugnt, det är bara tre filmer.

Här är en av mina favoriter från hans första East Of Eden.


 
Han är så fiiiiiiin!
 
 


Vad är det för dag idaaaag?

Jo det är 59 år sedan som James Dean dog

Så nu blir det min årliga James Dean spam


Den ultimata trion

 
 
 
Det där är Doctor Who för mig.
 


Fan, det är måndag men jag vill kolla på Sagan Om Ringen

Jag vill ha lite Boromir i mitt liv just nuHinner jag?
Jag hinner, men kommer inte hinna göra nåt annat... Ska man offra en hel kväll?
Ja.


SvarÅh en massa Merlin kramar!

 
 


Random hotness

 
Jason Statham
 

 

Social ångest

Något jag verkligen HATAR att göra är att berätta för folk att jag har social ångest, och förklara exakt VAD som är jobbigt för mig att göra och uppleva. Ibland händer saker som gör mig panikslagen, men jag vill inte vara irriterande eller "spela offer" och förklara att DETTA ÄR JOBBIGT FÖR MIG.
Som till exempel, om någon vill umgås och säger "kom vi kan käka där, och göra det här, vi kan ta en fika" och whatever. Jag gillar inte att sitta ute bland folk och äta. Jag gillar inte att sitta ute bland folk. Punkt. Men jag vill inte säga det, så jag måste alltid komma med en ursäkt eller säga "nej, jag orkar inte". Och då låter jag som en lat och tråkig bitch. Men samtidigt så tycker jag att jag sagt det flera gånger till mina närmaste kompisar, men antingen är det svårt att förstå eller så lyssnar dem inte. För jag får alltid samma förfrågan. Och jag måste komma med min ursäkt. Men ibland går situationen heller inte att undvika. Som när man redan är ute och gör något, så blir man hungrig. OH FUCK. "Vart vill du käka, vad ska vi käka, vad är du sugen på". Och medan magen kurrar säger jag att jag inte är hungrig. MEN VI FÅR VÄL KÄKA IALLAFALL DÅ JÄVLA SKIT så blir det donken eller nåt annat ställe som det är absolut fullproppat på.
 
Jag vill inte skriva världens jävla lista på vad som är jobbigt för mig, men om du har en kompis som du vet har lite problem med folk eller är kanske lite blyg eller nåt, snälla googla bara. Det finns många olika små saker som man kanske inte tänker på som är så otroligt jobbiga för andra människor, så kolla bara upp. Det är olika för olika människor men många saker som de flesta har gemensamt.

Här är ett exempel av en lista på saker som är vanliga för oss med social ångest:
 

Jag bockade av varenda grej på listan. Men sen finns det mer specifika små saker.
 
Som ett exempel: stå inte upp och prata med personen om den sitter ner.
Det hände mig på jobbet för ett tag sedan, att jag satt ner och han kom och pratade med mig, ganska nära också, och stog upp. Jag var tvungen att ställa mig upp och låtsas göra nåt. För jag vill inte säga "det där gör mig obekväm".
 
 
Anyways.... jag bara babblar på.... Men det skulle vara skönt om fler människor förstog.
 


Om ni har TNT

Så ska ni veta att The Fall visas kl 21.00!

 
Så jääääääääävla bra film!
 


Jag tror jag måste börja kolla på Bones

 
Eller så gör jag som jag brukar - kollar upp avsnitten Stephen Fry är med i och glor på dem utan att fatta nånting av vad som pågår.
 

 

Om 10 dagar börjar Supernatural!

 
 


Jag tror jag tänker dränka mina sorger med Malcolm In The Middle

 
 


Intressant fakta: Tidigare liv

År 1930 när Shanti Deva från Delhi, Indien var 4 år gammal så sa hon till sina föräldrar att hon en gång levt i ett ställe som hette Muttra (som idag heter Mathura) och sa att hon hade haft tre barn, och att hon dött när hon födde barn, och att hon hetat Ludgi. Eftersom flickan fortsatte hålla sig till denna historia började hennes föräldrar kolla upp sakerna hon berättat. Det visade sig finnas en by som hette Muttra och att det funnits en kvinna som hette Ludgi som nyligen dött där. De tog Shanti till byn där hon började prata i den lokala dialekten, och kände igen sin man och sina barn från sitt tidigare liv. Hon gav till och med 20 korrekta fakta om Ludgis liv.

 

 

Anthony Perkins' ansikte

 
 Jävla snygging alltså
 
 


Road to Red Rocks

ÄNTLIGEN kom den här jäkla dvdn med Mumford & Sons


 
 
Man vet att jag fastnat för ett band när jag köper en live dvd.
 
Eller så betyder det bara att dom är jäkligt bra live.
 


Random hotness

 
Chris Evans
 

 

Jag bara måste dela med mig

Både jag och mamma grät av skratt


Stephen Fry och Ricky Gervais på twitter = GULD


 
 
 

 

Stephen Fry är min hjälte

Så eftersom jag varit lite nere dessa två dagar tänker jag bara sitta och knarka olika videos och grejor med honom! Och jag tänker såklart börja med QI

 

 

I nästan tre månader har jag väntat på detta ögonblick

På jobbet så spelas det ganska mycket musik, speciellt där jag brukar sitta och jobba. Ibland är det house, ibland random populära, ibland rock, ibland allt på samma gång. När det väl är rock brukar jag tänka "när fan ska det komma låtar som JAG gillar" för man har hört NÅN låt nån gång med typ Avenged Sevenfold eller Papa Roach, så jag har alltid haft hopp. Men hoppet började försvinna. Jag brukar sitta och tänka "bara nån låt med Breaking Benjamin eller Queen. Det är allt jag begär".
 
Well guess what. Idag när jag stog och jobbade vid datan där dom spelar musiken så hörde man helt plötsligt en bekant liten melodi. DET VAR DIARY OF JANE MED BREAKING BENJAMIN. Jag var tvungen att säga till mig själv "Elin, LUGN. HÅLL DIG LUGN."
 
 


David Tennants ansikte

 
Ögonbryn. Jag måste kolla på tians säsonger nu. Fuck.
 
 

 
 

Av nån anledning har jag fastnat för Nick Jonas nya låtInte min typ av musik. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte det är HANS typ av musik heller. Som att han helt plötsligt blivit Miley Cyrus och vill desperat lämna sin bakgrund och sitt förflutna och ändra sin look och sitt sound för att bli accepterad av dagens samhälle och ungdomar som bara gillar "coola" grejer/människor/musik.


Det är sån här musik Nick Jonas ska hålla på med:

 
Det passar honom så mycket bättre tycker jag.
Men jag tänker ändå lyssna på den nya låten. Musik är musik, men lite mer JAMMY JAM passar honom bättre. Han ska hålla i sin jävla gitarr och spela den. Och verkligen sjunga. Fyfan.
 


Random hotness

 
Hugh Dancy
 


O Death

För de som inte kollar på Supernatural, kolla på det här klippet!

I den här säsongen handlade det om de fyra ryttarna, och dom letade efter Döden, så får man se honom för första gången genom det här klippet när han kommer till staden dom är i, och det var så jäkla annorlunda från nåt man sett i hela serien att jag fick de galnaste rysningarna när jag såg det för första gången. Så jävla badass! 
 
Jag älskar honom! Och perfekt låt till scenen också!
 
 


Bara för att jag är så envis-

Så har jag aldrig sett det här avsnittet av Merlin:


En kvinna som kallar honom för master och bugar åt honom. Och han tycker inte att han förtjänar det.
 
 
 
Jag vill så gärna se det men.... Nej. Jag kommer få ångest.
 
Då kommer jag sitta och tänka "ett avsnitt mindre". Jag kommer inte ihåg vilket avsnitt jag låg på men jag tror jag kanske har 4 avsnitt kvar som jag aldrig sett. Och jag "sparar" på dom. Och när jag säger sparar så menar jag att jag aldrig tänker se dom. För då är serien officiellt slut. Det går bara inte.
 


Jag vill så otroligt gärna träffa Stephen Fry

Det är väldigt få människor i denna värld som jag väldigt väldigt väldigt gärna skulle vilja träffa, och hälften av dom är redan döda. Men Stephen Fry lever fortfarande, och han är nog den människa jag helst skulle vilja träffa och bara få sitta och prata med. Jag tror inte ni förstår. Liksom, jag är inget riktigt fan av honom, visst så älskar jag QI, men har egentligen inte sett så mycket mer med honom. Jag har läst typ ett kapitel i hans bok. Jag är inget fan av hans jobb, jag är ett fan av HONOM. Jag bara älskar honom som en människa. Han verkar så underbar och trevlig och smart och intressant. Som en solstråle.

Sen kommer jag ihåg när jag fick reda på att han är deprimerad och bipolär. Hur förvånad jag var. Men det är också nåt jag skulle vilja sitta och prata med honom om. Bara hälla ur mig allt liksom. För det är inget jag pratar om, med NÅGON, men av nån anledning är han den enda jag skulle kunna tänka mig prata med.

Han har gjort en dokumentär om depression där han pratar om sig själv och med andra människor i olika nivåer och som har olika typer av depression. Jag har undvikit den med mitt liv, men kollade på första delen nyss. 
Någorlunda intressant, men jag vill inte fortsätta kolla.
Av just den anledningen som jag undvikit den, det är så svårt att kolla på. Höra folks historier och hur dom tänker, hur dom brukade tänka osv.
Jag kollar hellre på nåt man blir glad av.
 
 
Hursomhaver. Jag vill träffa Stephen Fry. Så jävla hårt.
 
 


Det var längesedan jag hade en skum dröm som jag kom ihåg

Nu ska ni få höra.
 
Den var inte lång, bara skum.
 
Jag drömde om dessa två:
 
 
Gissa vad vi gjorde? Åh det var så hett.
 
Gissa.
 
Gissa.
 
Så jävla awesome dröm.
 
Gissa.
 
Nej, GISSA.
 
 
Okej...
 
Vi åt tårta. Så jävla god tårta.... Vi åt nästan upp hela...
Looooooord.... Sexigt värre.
 
Jag drömde om blåbär också. Men då var inte dessa två hetingar med. Jag satt själv tror jag. I skogen. Det fanns vanliga små, men så fanns det såna där STORA amerikanska. Gött.
 


Diabetes - here I come!

Jag köpte lite godis idag


 
Det är lördag.
 


Neeeeeeeeeeeej!!

Honey Boo Boo's föräldrar ska separera!
 
 
 
Vad händeeeeeeeeeeeer
 
 
Sluuuuuuuuuutaaaaaa
 
Faaaaaaaaaan
 
 


Random hotness

 
Robert Pattinson
 

 

Jag har aldrig varit så här populär i hela mitt liv

Jag vet inte vart jag ska ta vägen.
 
 


Intressant fakta: HolodomorPå tidiga 1900-talet sågs Ukraina som en klar källa för mat och pengar åt Ryssland. När Stalin fick makten år 1924 ökade han skatten åt bönderna i Ukraina, och de var tvungna att jobba på sitt eget land som anställda åt staten. Många bönder gjorde då uppror, men sköts. År 1928 ökade Stalin skatten för bönderna samtidigt som han ville ha en större andel av skördningen.
Vid 1932 var bönderna tvungna att ge bort sitt utsäde vilket resulterade i svält då de inte kunde plantera nästa års skörd. Mellan februari och augusti år 1933 tvingades de lämna över allt ätbart, samtidigt som den hemliga polisen undersökte alla sorters fordon efter smuggling av mat. Man ville att effekten skulle vara en svält av sådan NIVÅ att efter de ätit alla sina husdjur och gnagare, så gick de vidare till kannibalism.
Kraven upphävdes samma år, men efter att flera byar låg övergivna. Överlevande flyttades till sibiriska tvångsarbetsläger, och ryska nybyggare skickades till Ukraina för att ersätta de döda. I flera år nekade föreningar i Sovjetunionen att svälten någonsin hänt, och än i dag, även om Ryssland håller med om att inkompetent jordbrukspolitik bidragit till svält, så nekar de till att det fanns medveten politik av folkmord. Officiellt så har Holodomor aldrig hänt.

 

 
 


BÄSTA PARET

 
Okej, egentligen inte ett PAR men... Alltså... Dom ser ut som ett par. Och borde vara ett par.
Och ingen kan övertyga mig om att dom inte var det bakom kameran. Sättet dom kollar på varandra. Dom ville. Vi alla vet det. Dom var kära, men visade det bara inte. För oss.
 
Åh.... Mitt hjärta....
 

 

"Will it be hot? Will it be cold? Will it be wet? Will it be dry?"

 

 
 

Oj då

Så jag har uppenbarligen fastnat ganska hårt för Mumford & Sons. Och speciellt deras låt Lover Of The Light. Men jag visste inte att jag lyssnade på den så ofta här hemma att mamma håller på att bli galen. Fan visste jag att den hördes ut från mitt rum så högt. Men varför blir hon galen för, den är ju så jääävla bra!!!!
 
Nu har jag hittat mina uppenbara favoritlåtar:
 
Lover Of The Light (duhhh)
Ghosts That We Knew
Below My Feet
Timshel
Babel
 
 
Dom knarkar jag.
 

 
 

How to become a heroine

 
Bara för att jag suger och aldrig läser bloggar så glömmer jag helt och totalt bort att mina kära vän Bea har en superfin blogg som ni borde kolla in! Klicka på den fina bilden bara.
 

 

Jag har blivit så satans förkyld

 
 
Men får skylla mig själv som går runt i stan kl 4-5 på morgonen i bara hoodie och låga skor.
 
Fan, och jag som köpte glass idag för jag tänkte "jag har ont i halsen, skönt att käka glass när man har ont i halsen." Men jag känner ju INGEN smak. Onödigt att käka en jävla Ben & Jerry's om man inte känner nån smak.
 


Random hotness

 
Marcus Mumford
 

 

Svar

 
Jag köpte TVÅ PAR hörlurar idag så det här aldrig händer igen.
 
 
 


JÄVLA HÖRLURAR

Det är klart att dom ska paja NU PÅ KVÄLLEN när man ska åka till jobbet, och sen in till stan direkt efter jobbet! Och sen hem! Liksom! Jag hinner ju fan inte åka och köpa nya!
 
 


Varför ser man inte ut så här alltså

 
Världen är så orättvis
 

 

Lover Of The Light

På min itunes står det att jag lyssnat 53 gånger på denna låt. Men jag har lyssnat en massa på mobilen och youtube också. Och kollat/lyssnat på den här live versionen


 

På typ 3 dagar
Varför har jag fastat så hårt för den här låten????
 
 


Idag ska jag nog bara glo på en massa klassiska Doctor Who avsnitt

 


Grönan med Bea!

 
 
Okej nu har jag varit på Gröna Lund tre gånger denna sommar. Nu räcker det. Men det var kul.

 
Det enda som INTE var kul, var att vi tänkte att vi ska åka så många som möjligt, men vi får bara VÄGRA en varsin. Jag vägrade fritt fall, och hon vägrade Eclipse (som är nån suuuuperhög attracktion med gungor eller hur fan man ska säga.... gungor som är jääääävligt högt uppe i luften) så jag tänkte av någon anledning "vi ska våga åka den där nya som heter Insane! Vi måste 'face our fears' och bara åka den!" så vi ställde oss i kön. Den var inte så jättelång. Jag började få lite panik. Bea också. Men vi såg så många barn som åkte så jag tänkte att hallå... Om barn kan åka den här, då kan vi. OCH VI SÄTTER OSS OCH SPÄNNER FAST OSS. Börjar åka. Och då kickar paniken in. Jag har en panikattack. Eller den började när vi började åka, men den första gången man åker ner, då var det kört. Ren, klar panik hade jag. Sen när vi var klara så var jag såååå lättad att jag började halvskratta men tårarna rann, så kom en sån där som tar hand om alla som ska åka, som kollar att man sitter fast och whatever och frågade "oj är du okej hur mår du vill du ha papper oj oj" liksom fan vad orolig han blev. Jag vägrar tro på att han aldrig sett någon gråta från den där alltså. Anyways. Inte kul med panik.
 
Sen efteråt drog vi UUUUUUT för att träffa "Darin" som jag nämnde förra veckan haha... Den här gången var vi inte fulla. Någon av oss. Eller lite tipsy vart vi väl, men aa... Det var kul. Och trevligt.
 
Ingen mer Gröna Lund för mig inte!
 
 Okej så nu är det ju så här

Jag visse inte att Marcus Mumford-
 
 


-var Austin Carliles-
-och Alex Vlahos'-
 
-kärleksbarn.
 
Men nu vet jag det.
 
 


Bad Neighbors


Ett par som precis startat en familj med en nyfödd och ett hus får några nya grannar som visar sig vara ett gäng college-killar som gillar att festa hela natten lång. Paret försöker visa att de är coola men att killarna måste tona ner det lite. När de inte gör det blir det krig mellan grannarna.

 
Inte riktigt min humor. Ibland kan det funka men inte ofta... Det är ungefär samma komedi som Bridesmaids och The Hangover. Och jag gillar de filmerna, men den här funkade inte riktigt för mig. Sorry. Någonstans halvvägs/slutet in i filmen började jag hålla på med annat och halvkollade.
 
 
 

Svar

 
Jaa men det är typ dom jag laddat ner och Babel och Winter Winds.
Hans röst är så jäkla mäktig alltså.
 
 
 
Jag ska sitta nu och leta efter lite fler bra låtar med dom.
 


Intressant fakta: Bennington triangeln

 Bennington triangeln, som ligger i sydvästra Vermont, är en plats som mellan år 1945 och 1950 hade 5 mystiska försvinnanden.
Den 75-åriga Middie Rivers ledde en grupp av jägare den 12 November år 1945, och på vägen tillbaks låg han framför gruppen, och sågs aldrig till igen. Det enda man hittade från honom var en patronhylsa som låg i en flod.
Paula Welden var en 18-årig student som var ute och vandrade den 1 December år 1946, hon sågs heller aldrig till igen, och inga bevis hittades.
Exakt tre år senare tog veteranen James E. Tetford en buss tillbaks till sitt hem Bennington Soldier's Home, efter att ha varit på besök hos sin familj. Vittnen sa att han sågs till på stationen innan denna, men att när bussen stannade vid hans destination var han inte på bussen, men hans bagage var det.
Den 8-åriga pojken Paul Jepsen försvann den 12 Oktober år 1950 när hans mamma matade grisarna. Även om han hade en väldigt synlig röd jacka så hittades han aldrig av spaningspatruller.
Freida Langer var den sista som försvann, vilket var 16 dagar efter Paul Jepsen, när hon vandrade med sin kusin i Glastenbury berget när hon halkade i en ström. Hon bestämde sig för att snabbt komma upp igen för att byta sina kläder, men sågs sedan aldrig till igen. Inte vid liv i alla fall. Hon var den enda som man hittade liket av, men det var 6 månader senare. Hennes kropp var i sånt dåligt skick att man inte kunde komma fram till någon dödsorsak.

 

 

 

Rebel, rebel

 
 
 
 
Det är lite skumt att jag alltid har haft nåt emot äldre filmer, men ÄLSKAR den här filmen. Inte bara för James Dean och Sal Mineo, men den är bara BRA. Om man är ung så känner man igen sig och relaterar till karaktärerna som är tonåringar med olika problem och whatever. Och den utspelar sig bara under en dag. Man får se en dag i dessa tre tonåringars liv. På 50-talet. Jag bara gillar den.
 
 


Jag behövde verkligen en ny låt att knarka

 
Jag glodde på Inside Llewyn Davis idag, och kollade på extramaterialet bakom scenerna och såg sångaren från Mumford & Sons och såg att han har varit med och producerat det mesta av musiken och fick höra honom sjunga lite (han sjunger i en av mina absoluta favoritlåtar som är med i filmen också) så jag bestämde mig för att kolla in Mumford & Sons för man har hört så mycket om dom, så hittade jag den här låten.
THANK GOD. Fan vad bra den är. Jag har lyssnat på den typ 7 gånger i rad nu.
 
 


Någon som känner igen sig?

 

 

Om du har TCM

Så ska du veta att Rebel Without A Cause börjar kl 16.45 idag!
 Och sen 22.40 börjar East Of Eden!
 
 

JAMES DEAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
 
 


Bästa ögonblicket i Merlins historia

 
 
"That one's ancient, probably wouldn't hurt a fly"
"If you did want to hurt a fly, or even a human, what would you use?"
 

 

Freddie Mercury is my hero

 
 

 
 

Om ni fortfarande inte sett Orphan Black

 
(Även om ni har)
 
Så jävla najs teaser! Har aldrig sett den förut.
 
 


Guardians Of The Galaxy

 
Perfekt mängd humor
 


Random J2

 

 

I love you ArthurJag glömde berätta en viktig och rätt cool grej

På mitt lilla äventyr i fredags, när vi åkte tunnelbana så skulle vi (jag, Angelica och Tobbe) av men av någon anledning var jag och Angelica extra långsamma och hann inte - dörrarna stängdes så Tobbe stog där ute helt själv, så jag och Angelica fick åka en extra station. När vi hoppade av, och åkte tillbaks till rätt station stog Tobbe där med några snubbar och jag tänkte "åh han har träffat nya kompisar" men så visade det sig att HAN HADE RÄDDAT LIVET på en av dom som hade ramlat ner på spåret, och han hade ropat dit de andra snubbarna för att hjälpa till. Holy shit. Den där snubben kunde dött.
 
Aja, ville bara berätta för det var coolt. Och jag vet inte varför jag glömde det.
Asså den där snubben var fett full och hade aldrig tagit sig upp själv.
 
Läskigt.
 
 


Random hotnessMatthew Gray Gubler
 

 

Jag har kollat på mina bebisar typ hela dagen idag

 Leon är inte dum, han vet att nåt är på gångHerre min skapare

ÄVENTYR!
Läs vidare om du vill veta vad jag haft för mig igår/inatt/imorse
 
DEL 1
Igår tänkte jag och Angelica bara dra till Gröna Lund för att ha lite kul efter jobbet, och kul som fan hade vi med våra åkband och väldigt korta köer och skit - sen kom vi på att det finns ju fan en bar där, så vi kutade runt, tog en shot, kutade vidare till nästa karusell (vi hade bara tre timmar på oss innan dom stängde för att ha kul) och efter ett tag var vi liiite påverkade (och då menar jag det) men vi bestämde att vi ville fan vidare. Så vi drog till våra två nya hangouts.
På första stället kom Angelicas kompis och joinade men jag hade redan blivit väääldigt påverkad och råkade sitta och spy på toan men mådde bättre sen så vi drog vidare till nästa där vi träffade en snubbe som såg lite ut som Darin, så honom snackade vi (jag) med resten av kvällen, sen stängde allt. Så eftersom Angelica inte bor långt därifrån bestämde vi oss för att dra till henne för att fortsätta, men då hittade vi en till snubbe som hakade på av nån anledning. Okej så nu var vi jag, Angelica, hennes kompis Tobbe, snubben vi träffade i baren och den här snubben vi träffade på tunnelbanan. När vi väl var hos Angelica bestämde hon och Tobbe sig för att vi skulle dra till honom med all alkohol och supa, men FAN vilken prommis det var.
 
Okej *andas*
 
DEL 2
När vi var väääldigt nära Tobbe hade snubben från baren (Darin) dragit hem till sig (och nu var klockan runt 5 skulle jag tro) och Angelica var så jääävla full och vi ville inte ha med oss tunnelbana-snubben med oss till Tobbe för vi visste fan inte vem han var, men Angelica tyckte att han var schysst och blev supersur när jag sa NEJ HAN SKA INTE MED och jag kände att hon hade druckit alldeles för mycket, så jag tog flaskan ifrån henne. Hon blev så sur att hon bara satte sig ner. Och jag sa "okej sitt där" så jag och Tobbe drog till honom för jag tänkte "hon kommer, hon vet vart han bor också så hon klarar sig". Vi gick in till honom, chillade, och väntade på Angelica. Hon kom aldrig. Efter ett tag tänkte jag "nää vi får gå och hämta henne". Men alltså hon fanns ingenstans. Vi letade och letade men hon var inte där. Så vi tänkte "har hon dragit till sig?" så vi tog tunnelbana till henne, och började gå mot hennes lägenhet. När vi var där plingade vi och kollade i brevinkastet och whatever. Ingen hemma. Och jag börjar få panik. Sen kom jag på att jag "försökte" memorera tunnelbana-snubbens nummer för det var någorlunda lätt så jag tänkte att han kanske gick tillbaks till henne och hämtade upp henne för han bodde i närheten så jag försökte ringa några olika "kombinationer" men ingen jävel svarade. Så vi tänkte "aa. Det är kört." Så vi börjar gå och har ingen aning om vart vi ska ta vägen. Sen ser vi henne gå där en bit bort. Fan vad arg och lättad jag var. Men det blev lite roligare när jag kom att tänka på att det påminde lite om The Hangover. Det visade sig att hon hade satt sig på tunnelbanan men somnade och åkte till slutstationen.
 
 
Det vart inte många bilder alltså, men det här är typ det jag fick till. Tyvärr.
 

Angelica och tacos innan Gröna Lund, och shots på första stället vi var på

Tobbe och "Darin" som vi kallade honom. Han heter Kristoffer men...... Darin.
 
Så jag kom hem lite efter 10 idag. Död är jag. Jag är död.
 


Intressant fakta: The Elephant Man

 


The Elephant Man är en känd film om en man som hade ett missbildat ansikte, men det är också en man som fanns på riktigt. Joseph Merrick som föddes i Leicester, England levde mellan 1862 till 1890 kallades för The Elephant Man på grund av kraftig missbildning och tumörer som man idag kallar för Proteus syndrom. Missbildningarna började när han var fem år och blev värre och värre under åren. Han hade ett jobb på en cigarrfabrik när han var 13 men blev tvungen att sluta när missbildningen på hans hand blev värre. Både hemma och ute på gatan och i skolan blev han både fysiskt och psykiskt misshandlad, vilket gjorde att han flyttade när han var 17 till ett fattighus då han inte kunde bo hos familj eller få inkomst för att försörja sig själv.
När han var 22 år gammal fick han ett jobb som ett professionellt missfoster på en cirkus där han blev relativt bra behandlad. Men efter att freakshows blev förbjudna i Storbritannien och Merrick blivit lurad av en showman i Belgien så kom han tillbaks till London och tog i kontakt med en läkare som ville jobba med experimentering av hans tillstånd. Merrick blev ganska känd i London och hade många besök av kändisar, därav prinsessan - och sedan drottning - av Wales som han blev väldigt bra kompis med.
Han dog år 1890 i sömnen, förmodligen av kvävning. Hans skelett finns att se i The London School of Medicine and Surgery.

 

 

 

Det var så länge sedan jag glodde på nåt med Ant och Dec

 
 
Jag saknar mina töntar.
Ska nog glo på lite I'm A Celebrity i helgen.
 
Yes. Det låter bra.
 

 

Charlie är så jäkla het i den här videon

 
Damn girl. Guy.
 


Fy. Fan. Vad jag mår illa.

Min mat är verkligen på väg upp. Och vet du varför?
 
 
Okej, jag tycker det är lite smått irriterande på facebook att om någon lagt upp eller delat en video så börjar den spela automatiskt, fast som tur är utan ljud. Men nu var jag på facebook och skrollar bara ner ett par centimeter, så ser jag nån snubbe med en söt liten hund, SÅ BÖRJAR HAN SLÅ DEN. VEM FAN VILL SE NÅT SÅNT. JAG VILL INTE SE EN SNUBBE SLÅ EN SÖT LITEN HUND. Jag såg bara att han började slå och var tvungen att skrolla ner. Men såg också att videon var TVÅ videos på delad skärm, videon brevid var på FÖRHOPPNINGSVIS samma snubbe som fick sitt ansiktet sönderslaget. Blooood överallt. Såg inte om det var samma snubbe för jag ville inte se videon med hunden men hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas att det var han.
 
Fyfan vad jag mår illa.
 
JÄVLA OLLONSKITARSLEBAJSFITTKORVJÄVEL som slår djur. Jag vill verkligen spy alltså.
 
 
 


VARFÖR FINNS INTE DEN HÄR SERIEN ATT KÖPA PÅ DVD

 
Jag kommer aldrig förstå varför bara USA får köpa. Varför. Varför.
 
 

 

Typ jag hela tiden

 

 

Jag vill se Guardians of The Galaxy igen

 
 


Värdelös dag

Jag hinner inte ens skriva upp allt som jag tycker gått fel.
 
Men lite snabbt: jag jobbar själv tills på torsdag TRODDE JAG, det har kommit in nån kvinna som ska jobba med mig och min kusin på våran station fyra timmer om dagen, okej? Hennes första dag var idag, och hon kom in kl 1. Vi alla har en timmes rast som vi får dela upp hur vi vill, och jag tar en halvtimmes lunch och sedan en halvtimmes rast. Jag hade tagit min lunch vid 11. Men sen när den där kvinnan kom var jag tvungen att jobba med henne och ge henne uppgifter och se till att allt gick rätt osv. Jag kunde inte lämna henne. Så jag fick en halvtimmes rast på 9 timmar. Totalt. Jag har jobbat en extra halvtimme som jag inte får betalt för. Lilla jag blev arg.
 
Sen ska man fylla i sina tider osv på två olika papper, men båda var slut. Det fanns två kvar av den ena, och den som tar sista ska gå och fixa fler. Jag tog den ena så tog en annan kvinna den andra och hon gick för att fixa. Så jag fyllde i min och la på högen, så kommer EN AV snubbarna som jag inte är så förtjust i och halvskojar men med ATTITYD you know och säger "vem tog sista, du tog sista, du ska ju fixa nya" och jag blev bara så jävla lack men sa typ "hon fixar nya" men han lyssnade inte. Lilla jag var nu PISSED.
 
Sen går jag in i omklädningsrummet och är död och arg och hungrig och byter om. Går mot bussen. Och ser den komma DÄR BORTA. Jag missar den. Cool. Hur tror du mitt humör blev nu?
 
När jag äntligen får gå på nästa buss så åker jag, men måste till ica för att köpa lunch till imorrn, så jag köper och går in till gamla jobbet för att säga hej lite snabbt, och passar på att köpa snus till mammsen. Så ska han jäääääääävlas med mig och säger "legitimation?". Yeah, han vet att jag är tillräckligt gammal men släpper det inte och säger "vi måste se på folk som aldrig visat" och jag orkade inte.... Jag var såååå nära att visa hur sur jag var men skrattade bort det och visade mitt jäääääääääääääääävla leg.
 
 
Aaaaa ni tycker det där var långt? Då ska ni veta att det är fler saker som byggt upp min ilska idag, men det där var de största grejerna. Jag är fortfarande på dåligt humör. Jag har ingen Marabou. Varför köpte jag ingen.
 


RSS 2.0