Jusstja!

För nån dag eller två sedan så kollade jag facebook lite random, och jag har gått med i våran lokala tidnings sida dom har på facebook från när jag praktiserade där. Jag läser aldrig den tidningen för alltså... Det är aldrig nåt intressant. Men så såg jag att de skrivit om byggnaderna runt station - alltså ICA, lägenheterna bredvid och videobutiken jag jobbade i. Det står att skiten ska rivas för att ett nytt höghus ska byggas där, och det betyder att alla boende måste flytta (de blir erbjudna andra lägenheter) och företagen (ICA och videobutiken) måste stängas. Men det som SUGER är att de på ICA blir inte erbjudna nya jobb, och videobutiken blir inte erbjuden ny lokal. WHAT. Det suger ju! Min gamla chef var med på bild hahaha.. Men asså han är egen företagare, liksom det är inte som Hemmakväll utan det är HANS videobutik. Fyfan vad sugigt. Så jag hälsade på lite idag för att dela med mig av hur mycket det suger. Men han hade såklart inte skrivit på ett skit. Damn right.
 
Ehm.. Aa. Lite random men det är inte mycket som händer i mitt liv just nu.
 
 


Jag ska fan glo på The 100

 
 


Fan vad jag har tråkigt

Jag lagade äcklig mat - jag kan inte laga mat. Kan jag inte bara få baka istället? Och nu måste jag diska. För hand. Yay. Men jag orkar inte. Jag vill bara ligga och dö på soffan och kolla på nåt skoj MEN JAG HAR INTE FÅTT MIN SOFFA ÄN. Vad fan håller jävlarna på med? Var den så bekväm att dom behöll den på lagret den stog i? Fan att den inte kunde kommit till mitt jobb då! Måste man jobba imorrn... Jag vill inte... Måste åka och köpa tallrikar...
Jag fixade en intressant fakta tills på fredag i alla fall. Inte världens bästa men det är nåt.
Äh, jag låter disken stå. Jag vill bara chilla och käka glass.
 
Det ska jag gööööööööööra! Har fan tre oöppnade Ben & Jerry's i frysen!
Säg inte till nån.
 
 


Nostalgi-tisdag

 


Glömde senaste Orphan Black!

 
 
 
SÅ JÄVLA BRAAAAAAAA
 


Sci-fi mässan!

Idag drog jag, Angelica, hennes lillebror och dotter till sci-fi mässan för att glo runt och köpa smått och gott! Fan vad mycket grejer det finns där alltså... Jag blev helt snurrig...
 
Här är två random bilder på Angelica med kända filmkaraktärer:
 


Här är lite random grejor jag köpte:

OH OCH RAY PARK VAR DÄR MEN JAG ÄR FÖR FEG FÖR ATT GÅ FRAM OCH FÅ AUTOGRAF OCH BILD så jag står som ett jävla creep på avstånd och glor. Jag var lite småkär i honom förut. Det varade i typ en vecka, men småkär var jag.
If you don't know who he is så är det han som spelar Darth Maul i Star Wars, han är den där gröna skumma snubben i X-Men, var med i säsong 4 av Heroes, har en liten men kul roll i Fanboys... Ehh.. Vad mer... Äh.JAG HAR INTERNET!

Jag sitter här i min ensamhet i lägenheten, officiellt inflyttad. Antar jag. Ingen soffa, men sängen och det mesta av allt annat är här. Jag har stått och diskat skitlänge, och råkade paja ett shotglas! Fan vad arg jag blev. Nu har jag bara fem. Anyways... Aa. Här ska jag sova inatt. Själv. 
 
 
 
Ska försöka fixa mitt playstation så tiden går fort sen. 
 


Random hotness

 
Bradley James som Arthur
 


 

Svar

 
Fan vad bra att du visste att du behövde hålla dig borta! Jag kanske skulle skrivit en varning i alla fall! Tänkte inte på det... Men aa, varje söndag/måndag så bör man hålla sig borta från den här bloggen om man inte sett senaste Orphan Black!
 


Fågelbegravning

Igår på jobbet så såg jag och Lovisa en död fågel precis utanför när vi gick på rast. Den hade förmodligen flygit in i byggnaden eller ett fönster... Stackarn... Så vi skopade upp den med skyfflar som stog lutade mot väggen och gick bort mot gräset för att begrava den. Vi är lite konstiga, men vad fan ska man göra? Det var fan på parkeringen, tänk om nån gick ut på rast och inte såg den så säger det bara "squash" så har man fågelmos på arbetsskorna och parkeringen. Trevligt liksom. Plus, stackars fågel... Man kan inte bara slänga den i soporna fan...

 
Vi lade på några tussisar och satte oss där igen nästa rast för att prata om traumatiska fågelminnen och annat haha... Så det var ju en lite annorlunda rast.
 
Vila i frid lilla pippi!
 

 

Intressant fakta: Våra muskler

När man får en elektrisk chock och flyger flera meter bakåt så är det inte på grund av den elektriska chocken, utan det är våra muskler som drar åt sig och får oss att flyga bakåt, vilket har skapat frågor om just hur mycket våra muskler klarar av.
Det har bevisats att vår hjärna får våra muskler att hålla tillbaka på grund av att våra muskler skulle kunna klara av att slitas loss från våra ben genom att riva senor och liknande om de någonsin kunde användas till max. Om vi skulle försöka använda våra muskler medvetet nu till maximal kapacitet så skulle vi bara kunde använda en tredjedel av styrkan som de faktiskt kan klara av, men vår hjärna stoppar oss.
Man har sett kvinnor som lyckats lyfta bilar för att rädda barn, och män som lyckats lyfta upp, även om det bara var en liten bit, ett halvt ton stenblock från marken för att rädda en annan man. Och då är det bara av rent adrenalin.


Tänk vad man skulle kunna göra om den delen av hjärnan slutade stoppa våra muskler?


FLYTTA FLYTTA FLYTTA

Nu är det full gång med lägenheten, allt är där nu förutom min soffa som borde komma nån gång nästa vecka... Jag hade tänkt sova där i natt nu när sängen får stå i sovrummet, men efter att vi byggt min tv-bänk och ställt på tvn och kopplat in min dvd och skit så hade jag glömt en sladd till mitt playstation, själva kanalerna på tvn funkar inte än och så glömde jag fjärrkontrollerna. Och jag har inte lyckats få igång internet till datan sååå.. Jag vill inte sitta och stirra in i väggen liksom. Så jag får sova hemma ännu en natt. Så det blir väl inte särskilt uppdaterat här på några dagar heller då jag inte kommer ha internet i lägenheten tills åtminstone på måndag. Men jag ska försöka fixa ihop en intressant fakta nu. Så det var väl det....
 
Nu har jag "bott" i lägenheten i en vecka och en dag, men har fortfarande inte fått BO där. Värdelöst.
 
 


Ibland kan jag inte bestämma mig för vem jag gillar mest i Sunny In Philly

Men jag relaterar rätt mycket till Mac alltså


 
 


Nostalgi-tisdag

 


Här dog jag

 
 
ASSÅÅÅÅÅÅÅ Cosima's ansikte efter hon säger "I love you" och sen hur hennes läpp skakar när hon säger "okay" och går in liksom mitt hjärta sprack fan... Och stackars Delphine som måste hålla sig borta och vara kall och skit när allt hon vill är att vara vid Cosima's sida alltså... Skjut mig.
 

 

ORPHAN BLACK

 
SÅ JÄVLA BRA

FAN VAD MAN VÄNTAT

 

Jag behöver en Vince i mitt liv.
En kille som jag vet inte är ett dugg intresserad och som inte förväntar sig nåt, någon man bara kan hänga med och snacka med, men inte känna att man behöver snacka om tjejiga saker. Och som kan ha attityd och problem med humöret, precis som mig haha. Jag älskar Vince... Det är nog därför jag sett de säsongerna mest gånger, dom han är med i. Will and Grace alltså.


Nu är jag helt utmattad

Idag har vi varit på IKEA och Rusta och skit, för att hämta min säng, och köpa en massa annat skit, som hyllor och grejer. Och en spegel. Och smått och gott. Så runt två eller tre kom vi till min lägenhet för att bära in allt. Sen drog brorsan och pappa hem, och lämnade mig och mamma själva. Men så kom min moster och hennes man som bor 5 minuter bort och hjälpte till med att skruva ihop allt. Juste jag köpte köksbord och stolar också! Jag, mamma och moster tog en av hyllorna som tog ett tag, så tog mosters man stolarna och bordet. Så då har man det klart då...
 
Men nu har jag ett problem. Jag hade packat en massa filmer som nu är i lägenheten, och så klart så är mina Hannah Montana dvder där. Och jag är på det humöret nu. Jag är helt död och vill kolla på nåt kul som man inte behöver hänga med i. Men orkar inte streama.
 
 

Jag kommer aldrig vara rädd för att erkänna att jag tycker Hannah Montana är skitkul.
 


Kolla på Queer As Folk

 
 
 
 
Du kommer inte ångra det!
Första avsnittet är väl inte det bästa, men ett par avsnitt in och man blir HOOKED.
 

 
 

Äntligen fick jag Angelica att kolla på Orphan Black

Hon hatar mig nu. För hon kan inte sluta kolla!
 

Intressant fakta: Random fakta om solen


Solen producerar 400 miljoner miljoner miljoner miljoner watt varje sekund, vilket är den årliga konsumtionen av el som USA gör av med - varje sekund.

Den är beräknad att vara 4.6 miljarder år gammal, vilket är nästan hälften av dess uträknade överlevnad.

Vår planet skulle få plats ungefär 109 gånger på jordens yta, och mer än en miljon skulle få plats inuti.

I kärnan är temperaturen ungefär 15 000 000 grader celsius.

100 miljarder dynamit skulle behöva explodera varje sekund för att matcha energin solen utger.

Solens tyngdkraft är 28 gånger tyngre än jordens, så ta din vikt gånger 28 och tänk dig hur tung du skulle vara på solen!

Om vi tog bort solens ljusa yta så skulle vi bara se svart. Det är bara ytan av solen som lyser, insidan är helt kolsvart. Precis som mig.
 


Nu är jag redo för säsong 3 av Orphan Black!

Blev precis klar med säsong 2 igen, har kollat igenom så man kommer ihåg skiten tills nya säsongen! WAHH! Jag hade lite lättare för att hänga med den här gången. Så mycket att ta in och komma ihåg fan.
 
 
 
 


Nostalgi-tisdag

 


Om inte Mickey är med i nästa säsong av Shameless så vill inte jag kolla

 
 
 
Dom kommer förlora mer än hälften av tittarna om han försvinner
 

 

Svar

 


I knowwww det är därför jag blev så arg också, man tänker ju inte att "oj, måste kolla så det är rätt region" liksom man plockar ju bara för man ANTAR ATT DET ÄR RÄTT REGION JÄVLA ANALHÅLOR


 

 

Sci-fi bokhandeln kan suga nåt

Förra helgen var jag på sci-fi bokhandeln och hittade säsong 2 av Orphan Black som gjorde mig suuuperglad för jag har väntat skitlänge på att den ska komma ut på dvd. Så när jag kom hem och skulle sätta i den så stog det "den kan inte visas upp på grund av fel region" eller nåt, så dubbelkollade jag på fodralet, så stog det Region 1. Och jag blev så PISSED. Så idag åkte jag dit för att lämna tillbaks, men EFTERSOM DEN VAR ÖPPNAD fick jag inte lämna tillbaks. Jag fick inga pengar, ingenting. För den var öppnad.
 
Och jag är en sån där människa som har lite problem med humöret - problemet är att jag blir arg väldigt lätt, för småsaker. Så tänk hur otroligt arg jag blir när jag faktiskt har en bra anledning till att bli arg. När jag stog där i kassan och hon sa att jag inte fick lämna tillbaks för den var öppnad, då började jag koka lite. Men jag höll mig lugn. Så sa jag nåt liknande med att "varför säljer ni region 1" så säger hon nåt i stil med att "nya saker släpps tidigare i region 1" och att "det går att kolla på datan om man ställer in region" typ. Och jag sa att jag vill ju inte betala så där mycket för nåt jag bara kan kolla på datan på.............................. Anledningen till varför jag höll mig lugn var för att jag blev såååå otroooooooooooligt aaaaaaarg att om jag hade börjat bråka eller höja rösten så hade jag gråtit. Så arg var jag. När jag är så arg att jag vill gråta, då är jag ARG. Jag började svettas också. Men det som gjorde mig EXTRA ARG var när hon sa att "det är därför det sitter en varningslapp på fodralet så man ska se och inte ta fel" och bla bla. Bitch, varningslapp? En liiiiten vit lapp längst ner till höger, som inte står ut alls, som någon som brukar ha glasögon knappt lägger märke till, en dvd som ligger bland sju hundra triljoner NORMALA DVDER MED RÄTT REGION, tror du jag lägger märke till den där lilla skitlappen? JÄVLA IDIOTER LIKSOM FIXA EN RIKTIG LAPP SOM MAN LÄGGER MÄRKE TILL, GÖR DEN RÖD ELLER NÅT, LÄGG DVDN I EN SPECIELL HYLLA SOM ÄR GJORD FÖR REGION 1 SÅ ALLA JÄVLA SOM FAKTISKT KÖPER REGION 1 KAN HÅLLA SIG TILL DEN DÄR JÄVLA HYLLAN SÅ FOLK SOM JAG INTE BLIR FÖRVIRRADE OCH SPENDERAR VÄRDEFULLA PENGAR PÅ SKIT SOM JAG INTE KAN KOLLA PÅ NU VAD FAN VARNA NÄR MAN STÅR I KASSAN OCH SÄG TILL ATT DET ÄR REGION 1 LIKSOM VAD FAN JÄVLA KUKHÅLOR!
 
Nu måste jag försöka sälja den, och kommer ju såklart inte kunna sälja till helt pris heller så jag har definitivt förlorat pengar på att få hålla i säsong 2 av Orphan Black i region 1. Helt värt mina pengar, DEFINITIVT.
 
Okej. Det var det. Jag åkte i en timme för att komma dit och inte få mina pengar tillbaks, blev förbannad och fick åka i en timme hem sen. Trevlig söndag.
 
Till folk som brukar handla där: dubbelkolla att det är rätt region. Don't be a fool like me.
Jag tänker inte köpa ett skit där igen. Så arg är jag. Min ilska kommer nog aldrig försvinna.
 

 
 

En dag full av äventyr

Jag och föräldrarna drog för att kolla in soffor till min lägenhet, och samtidigt bara kolla efter lite smått och gott. Jag skulle också lämna tillbaks en grej på elgiganten som jag hade köpt åt min brorsa när han fyllde år - en sån där stålgrejja som man lägger kaffegrejor i till kaffemaskiner. Alltså liksom... Aa. Vad fan hur beskriver man, äh jag hade köpt fel i alla fall, det var inte till rätt kaffemaskin så jag skulle lämna tillbaks och köpa RÄTT, men jag behöll den och köpte en helt jävla ny kaffemaskin till mig själv så jag kunde behålla den där lilla ställningen och använda den till mina kaffekapsyler, så köpte jag också rätt till min brorsa. Varför är jag så där.
Sen när vi hade shoppat som faaaaaaaaan, så drog vi på bio! Först käkade vi, jag visste inte vad jag ville ha men mamma ville ha sushi så jag hakade på för att se vad som fanns. Jag hatar sushi, det smakar bara ris och soja med en mjuk, slemmig, smaklös grej ovanpå. Men det fanns REGNBÅGS SUSHI så jag tog en sån.


 
En regnbåge! Inte särskilt gott men åt upp allt förutom två bitar. Jag ångrade det efteråt. Skulle definitivt tagit nåt annat. Varm mat. Ehh... Aa det var min dag. Allt det där tog hela dagen.
 
Nu är jag trött.
 

 

Insurgent

 
Tris, Four och de andra fortsätter kampen mot Jeanine och De Lärda som fått samhället att tvivla på Divergenter, samt alla Tappra som gått över till De Lärdas sida. Nu är Tris och de andra på rymmen då Jeanine letar efter den ultimata Divergenten som kan öppna en speciell låda som innehåller en hemlighet.
 
 
Inte riktigt lika bra som den första, men fortfarande grym! Den hade allt som den första hade, bara det att all action började i stort sett på en gång och höll sig genom hela filmen.
En sak jag inte gillade var Tris brorsa. Jag trodde han skulle ha större roll och faktiskt vara med Tris och gänget och kanske bli lite badass men det slutade med att man inte gillade snubben. Synd. Kanske lite enformig på nåt sätt men den funkade ändå för mig. Den var spännande och proppad med action, men hade fortfarande små pauser så man kunde andas lite. Nån liten twist här och där. Den var bra.
 


Jag är Dennis

 
När nån flirtar med mig
Bokstavligen. Den där minen är liksom ett permanent uttryck på mitt ansikte.
 

 
 

Det är de små grejerna som underhåller mig

Jag fick min pappa att lyssna på LIGHTS nya album, och han älskade speciellt den första låten på skivan, så jag blev lite excited för jag gillar när jag får någon att gilla nåt JAG gillar, så jag googlade henne för jag har alltid velat veta vad hon heter och hur gammal hon är. Så jag såg "hm hon heter Valerie och är 27... " Men så såg jag hennes födelsedag, och kollade ner och såg NÄMEN hon fyller år idag! RANDOM. Så hon är 28 idag då. Coolers.

 
För jag tänkte "hon är 2 år äldre än min brorsa, och 4 år äldre än mig. Jag fyller 24. Ska inte hon vara 28 då?". Well now she is. Äh, det var lite random bara. Intressant.
 

 

Svar

 
FETT TAGGAD! Får hämta nyckeln nu på torsdag men ska storstäda som fan, skrubba skrubba skrubba i badrummet och köket och skit! Ska förmodligen flytta in all skit på helgen då!
 
 

 
 
 

Intressant fakta: Varför 9 månader?Vi är inte klara när vi föds. En bebis behöver mer tid i livmodern innan de föds, men en kvinnas bäcken klarar inte av att trycka ut något större än en 9-månaders bebis huvud, och hon skulle dö om hon försökte föda en bebis som varit i magen längre än 9 månader. De flesta djur kan redan gå själva och äta själva när de föds, men vi är helt beroende av att någon annan tar hand om oss och lär oss att gå och äta, vilket är en brist i den mänskliga evolutionen. När vi föds är våra hjärnor ungefär 30 procent av dess vuxna storlek, till skillnad från schimpanser som föds med 40 procent, något som skulle ta oss 18 till 21 månader att utveckla istället för 9.
 


FAN VAD JAG LÄNGTAR TILLS ORPHAN BLACK

 
 


Svar


 

Det här tyckte jag var lite skoj

Saken är den, att om Breaking Benjamin lägger upp en länk där man ska rösta på dom över nåt, då måste jag rösta. För så är det. Så dom la upp nåt, mellan dom och nåt annat band, så jag gick in och röstade, jag har ingen aning om vilka dom andra är, men resultaten fick mig att skratta högt.


 
Det visar bara hur mycket Breaking Benjamin äger.
 

 

It's Always Sunny In Philadelphia är så jävla dumt

 
 
Men det är just därför man kollar.
Älskade idioter.
 
 

 

Jag saknar Finnnnnnnnn!

 

 

Random hotness

 
Jason Momoa
 

 

Jag tror att jobbet börjat ge mig magkatarr

Eller det kanske är en VISS MÄNNISKA på jobbet som gör det. Så fort jag hör människans röst, så fort jag ser den här personen, så känner jag att jag får ont i magen. Och jag överdriver inte ens, jag har fortfarande ont i magen, och det börjar så fort jag ser henne *ehm* -människan.
PERSONEN behandlar mig som skit, och jag för höra från folk som faktiskt jobbar med personen hela dagarna att "wow, hon gillar inte dig" liksom jag vet inte vad jag gjort för att bli behandlad så. Och jag kan inte gå och klaga till chefen för då kommer säkert den enda lösningen vara att jag blir förflyttad till en annan arbetsplats.
Jag blir så jävla stressad och arg och min ångest slår i taket. Och jag får så otroligt ont i magen.
 
 


Nu har jag hunnit ikapp med Supernatural också!

 
 

Man fick lite Castiel och klassisk Supernatural-humor


Nu har jag äntligen kommit ikapp med Shameless!

Jag hade missat två avsnitt, och det var FUCKING säsongsfinal.
Jag tror inte en enda människa var nöjd med hur det slutade.

 
Ingen kommer ju kolla om dom två inte är tillsammans. Det är fan typ därför Shameless fått så många säsonger, för de flesta kollar på grund av dessa två.


Nostalgi-tisdag

 


Jävla Claude Rains

 
Den här jäveln har varit med i FYRA jävla filmer jag kollat på I RAD nu. Om jag ser honom i ännu en jävla film så kommer jag skita på mig. Jag kollade först på Mr. Skeffington som han hade en stor roll i, sen på The Invisible Man som han hade huvudrollen i, visst så såg man honom inte men han har en speciell röst och han pratar på ett viss sätt, sen kollade jag på The Wolf Man som han var en av huvudrollerna, och sist Phantom Of The Opera. Först när man såg honom tänkte jag "oh där är han!" men sen visade det sig att han var huvudrollen och jag bara... Nää... Jag vill inte... Är han med i varenda jävla film eller?
 
Anyways.
Jag ska kolla på Dracula. Den är jag ganska säker på att han inte är med i.
 
Asså det är ju inte det att jag inte gillar människan men orka att han ska vara med i ALLA filmer jag bestämmer mig för att kolla på. Man vill ha lite nya ansikten fan.
 

 

Okej nu har jag knarkat klart Queer As Folk

 
För ett tag.
 


The Adventurer: The Curse of the Midas Box

 
 
(Jag har ingen aning om hur jag ska skriva handlingen, så jag berättar bara snabbt vad fan den handlade om) Mariah Mundi's föräldrar har försvunnit men innan de försvann gav hans mamma honom och hans lillebror en varsin halva av nån skum hemlig amulett som leder till en skatt, och elakingar är efter den, sen blir hans brorsa kidnappad så han reser till nån ö som har nåt "monster" som tar små barn, vilket passar hans lillebror perfekt. Men Mariah är jagad av elakingar som vill åt den där halvan nu när de har den ena, för den funkar uppenbarligen inte annars. Och aa... Han letar efter sin brorsa medan han låtsas vara nån annan. På den här ön.
 
Det var så jävla längesedan jag såg filmen men jag skrev aldrig om den och jag har inte lagt upp nån film här på ett tag. Så jag lägger upp den. Jag vet att jag tänkte "mjaaa... tre stjärnor kanske..." men jag tror jag nästan vill ge den liiite mindre. Den var lite smått "fattig" med inte världens bästa skådespelare, sen kändes den jäääävligt typiskt och lite fjantig på nåt sätt, men jag kunde sitta igenom hela utan att ta upp mobilen eller göra nåt annat. Ibland börjar jag städa eller kolla facebook eller vine under vissa filmer som inte får mig att fastna. Jag har inte världens bästa koncentrationsförmåga så om en film får mig att kolla igenom hela utan att börja göra något då är den nog värd lite extra betyg. Så tre passar nog.
 
 


Asså Cyndi Lauper var så JÄVLA snygg

 
Och hon är FORTFARANDE snygg liksom kan jag få åldras som hon? Och se ut som hon gjorde på 80-talet? Varför måste jag vara fast med det här ansiktet liksom fuck me sideways
 

 

Äntligen kollade jag på förra veckans Supernatural!

 
 
Denna veckas avsnitt får jag se imorrn eller nåt!
 


Recept på saltkolorna jag gjorde idag

 
Om jag ska vara ärlig så tog jag bara ett random recept på knäck och slängde i salt. Fast jag ändrade liiite. Det är inte så jäkla noga vad man har i eller hur mycket, men jag ville verkligen att de skulle bli mjuka så man inte har sönder tänderna. Vissa recept på knäck gör hårda knäck, och vissa mjuka. Så jag tog lite mer grädde än vad man ska ha. Och bara slängde i sirap och honung.

3 dl socker
1 dl sirap
1 tsk vaniljsocker
2½ dl grädde
50 g smör
2 msk honung
Några nypor flingsalt
 
Saltet fick jag smaka efter lite då och då om jag ville ha i mer. Jag vile verkligen att man skulle känna en lite saltig eftersmak, och tror jag hade i typ 5 nypor med flingsalt! Jag räknade aldrig...
 
Hursomhaver så slänger man bara i allt det där i en tjockbottnad kastrull, och låter det koka upp lite snabbt, sen ska det stå och puttra i en halvtimme. I knäckreceptet stog det 40 minuter, men jag ställde klockan på en halvtimme och rörde om lite då och då, och tyckte det var klart efter 30 minuter. Fuck the police.
 
Sen lade jag bakplåtspapper i en liten form, hällde i skiten och ställde in i kylen. Sen när det hade svalnat och stelnat lite så tog jag ur bakplåtspappret, lade det platt med kolan och skar upp. Låt det inte stelna HELT för då går det inte att skära. Sen har man dem i rumstemperatur. Så de går att tugga på.
 


Intressant fakta: Det mest kyssta ansiktet någonsin

På 1880-talet i Paris hittades en kvinna flytandes i floden Seine. Hennes livlösa kropp hämtades, och lades i ett bårhus för de personer man inte kunde identifiera. Dessa bårhus släpper in folk som saknar sina nära och kära, och kommer till bårhuset för att se om dem är där. Denna kvinna hade många besökare, och även om ingen kände igen henne så kunde ingen glömma henne efter att ha lämnat bårhuset. Uttrycket av frid på hennes ansikte, med något som ser ut som ett litet leende gjorde att folk kom tillbaks för att titta på henne.
Även om ingen någonsin visste vem hon var så ville man göra henne odödlig. Något som kallades för en dödsmask, var att man lade gips och/eller vax över ansiktet tills det stelnade så man hade en permanent bild av personens ansikte så som de såg ut när de var döda, oftast något man gjorde på kända eller rika människor.
Masken av hennes ansikte användes på den första HLR-dockan och har använts på flera runtom i världen. Hennes ansikte kallades också därför "det mest kyssta ansiktet någonsin".

 

 

 

Nån som vill komma och käka hemmagjorda påsk-kolor med mig?

 
Skitgoda blev dom!
 


Kolla in påskägget vi fick från jobbet!

 
SMOCKAT med godis!


Jaha då var det påsk!

Och det firar vi med Rebel Without A Cause!
Det är den enda påsk-filmen jag kan komma att tänka på av nån anledning.

 
 


Sorry

Jag har bara kollat på Queer As Folk när jag kommit hem från jobbet den här veckan. Men jag är inne i serien när allt är så JÄÄÄVLA BRAAAA och jag ville se mer idag men hann inte! Kom hem så jävla sent! BLAH!

 
Jag sätter bara igång datan lite snabbt på kvällen när jag ska sova... Och jag är så jävla trött idag, så kommer sova liksom... nu...
 


RSS 2.0