Fear The Walking Dead

Nån som kollat in nya zombie serien?
Det är bara två avsnitt ute hittills men den verkar lovande!
 
 
 
Personligen så tröttnade jag på Walking Dead för det var bara samma skit i varje avsnitt så jag är glad att man kan få en ny serie! Det kommer väl hända samma grej efter ett tag men det är oftast bäst i början när kaoset bryter ut!Testament Of Youth

Vera Brittain har blivit antagen på Oxford för att studera och uppfylla sin dröm om att bli en författare. Men det första världskriget bryter ut och de hon älskar mest måste kämpa i kriget. Hon vill nu göra allt för att vara nära dem så hon avbryter sina studier för att bli sjuksköterska åt alla skadade soldater ute på slagfältet.

 

Oj oj, Bea kom hem till mig så glodde vi på den här tillsammans och hade en sleepover. Det här är hennes typ av film, inte min. Men jag visste att Colin Morgan (Merlin) var med i den så jag har velat se den skitlänge bara av den anledningen.
En ganska typisk krigsfilm egentligen, den har kärlek och krig och tragedi. Men det som var lite annorlunda var att man fick följa HENNES liv och se vad hon fick gå igenom medan männen var och krigade. Man fick inte se en enda scen från själva krigandet. Man fick aldrig se männen i action, det var bara henne när hon skrev brev och reste och jobbade som sköterska liksom. Det är ju uppenbarligen lite mer än så men jag vill inte avslöja allt som hände i filmen. Jag och Bea satt med våra föraningar och sa "det där kommer hända och sen kommer det hända". Men vi hade fel. Vi fick typ ett enda rätt, men resten var fel. Så vi blev lite förvånade.
 
Och så kan jag väl tillägga att det här är baserat på Vera Brittains riktiga historia också.
 


12 Monkeys

En man från en framtid där en procent av världens population överlevt ett virus som nästan utplånat oss människor kommer tillbaks för att stoppa den organisation som skapade och släppte ut viruset.

 
Aa, jag lyckades få ihop handlingen i en enda mening.
Jag satt hela tiden och väntade på att värsta grejerna skulle hända men jag tror jag förväntade mig lite mer alltså. Men samtidigt så borde jag inte gjort det för det är en 90-tals film om tidsresande med Brad Pitt och Bruce Willis. Jag fick det jag borde förväntat mig. En helt okej film, men inget jag förmodligen skulle vilja se igen. Varför är det här en kultfilm? Kanske inte en av de största kultfilmerna men man har ju hört talas om den. Jag hade bara ingen aning om vad den handlade om. Aja. Den var okej. Men när man förväntat sig mer så blir den automatiskt lite sämre.


Ex_Machina

 

En ung man vinner ett lotteri på sitt jobb där han får åka till en avlägsen plats hos en IT-miljardär för att vara med i ett väldigt hemligt experiment som kommer förändra världen. Mannen har skapat en robot, och experimentet går ut på att se om roboten kan övertyga andra att den är mänsklig. Om den blir godkänd så betyder det att de står med världens första AI.En rätt så komplex handling när man väl närmar sig slutet av filmen, den döljer mycket under ytan så att säga, som att man ser toppen av isberget men har ingen aning om att det är ett berg under. Så självaste handlingen trodde man först var rätt så enkel men blev lite mer komplicerad. HOWEVER så kändes den så jävla seg. Den gick långsamt framåt vilket gjorde att jag inte riktigt fastnade. Lite efter mitten så började jag ge den lite mer uppmärksamhet, och mot slutet ville jag se vad som hände. Men den var fortfarande seg.
Så kort sagt:
Handlingen = 4
Utförandet = 2
Hela filmen = 3Intressant fakta: Houston, we have a problem

Apollo 13 skulle varit den tredje bemannade månlandningen, och även om resan till en början var helt vanlig så ändrades det snart. Tre dagar in i resan den 13 april år 1970  så exploderade en av deras syretankar vilket ledde till att en av astronauterna sa något som senare skulle bli en klassisk replik: "Houston, we've had a problem" (även om det ändrats till "Houston, we HAVE a problem"). Så nu var Jim Lovell, Jack Swigert och Fred Haise i livsfara 321 860 km ovanför jorden. Efter självaste explosionen så hade de problem med värme, vattenbrist och systemet i farkosten samt brist på koldioxid. Syret de hade började läcka ut i rymden från den första syretanken, så de blev tvungna att flytta sig själva till månlandaren. Självaste månlandningen ställdes in, och målet var nu att komma tillbaks till jorden. De lyckades landa och var alla oskadda, men det var en händelse som skakade hela världen och kunde slutat katastrofiskt.

 

 

 

My Sal Mineo tattoo

Jag har jobbat i tre dagar på mitt nya jobb och två människor har undrat om min tatuering. Liksom det kräver så mycket av min energi att inte sitta och rabbla upp hela Sal Mineo's livs historia. Så jag säger bara "min favoritskådespelares autograf" så undrar dom vem det är så säger jag "Sal Mineo, han var känd under 50 och 60-talet och var med i en film med James Dean" (även om han var med i två, men då skulle jag bara hålla på med det jag försöker låta bli med).

 
För, tro mig, jag kan nog få in Sal Mineo i nästan vilken diskussion eller vilket samtalsämne som helst.
Honom och Will & Grace.


Nostalgi-tisdag

 


Bajskorv!

IGÅR beställde jag skit från cdon.com för jag hade en jääääävla rabattkod men kunde inte hitta mycket. Så jag tog liksom saker som jag kanske inte VERKLIGEN ville ha men som jag TYP ville ha. Bara för jag fått tillbaks mitt jävla jobb så nu kan jag köpa grejer igen. Men så får jag ett mail IDAG att man kan boka säsong 2 av The 100!!!!!!! Varföööööööööööööööööööööööööööör?????? Varför kunde det inte kommit igåååååååååår???? Nu måste jag fan beställa meeeeeer jävla skiiiiiiiiiit.
 
Men gud förbannat vad jag väntat.
 
 

Säsong 2 var sååååååååå braaaaaaaa om du inte kollat på The 100, KOLLA och om du tänker "naaaeee...." så får du FAN TA OCH HÅLLA UT för även om jag tyckte den var fett bra från början så tyckte jag att säsong 2 var sååå mycket bättre. Eller dom var så jävla olika. Det hände mer grejer i säsong 2, det blev mer kaos och drama.
 


Fan vad jag hatar Kanye West

Jag tål inte människan.
 
Han verkar vara den drygaste jäveln i universum. Fyfan.
 
 
Jag vet att det här var hur jävla random som helst. Men jag såg precis videon med honom, Paul McCartney och Rihanna. Jag blev bara arg av att se honom. Han gör mig arg, stressad och irriterad.
 


Yes, yes I do.

 


Jag tror jag är redo för Merlin

 
Eller jag vet inte. Jag vet bara inte hur fan jag ska kunna säga hej då till dessa två töntar. Speciellt när jag vet vad som händer. FYFAN.
 

 

The Judge

 

Han som är en väldigt framgångsrik advokat måste åka hem till sin hemstad i Indiana för att gå på sin mammas begravning. Där träffar han på sina två bröder samt sin pappa som han inte träffat på flera år. Han kommer inte bra överens med sin pappa som är stadens domare, men när pappan hamnar i en situation där han blir anklagad för att ha kört på och dödat en man, så måste nu Hank försvara sin gamla pappa i ett nästan hopplöst fall.

 
 
Vissa dramafilmer kan vara rätt långa för att få med all drama, men den här kändes lite för lång. Den var bra, jag gillade den, det var en bra film om en far och son relation där de tvingas komma överens och acceptera varandra men har väldigt svårt för att göra det. Sen har de ju slängt in lite annan drama. Den var ganska hjärtvärmande och fin. Och kanske ett par lite smått roliga ögonblick. En välbalanserad film.
 
 


Svar

 
Men det är inte braaaaaaaaaa min kära vän!
Fan det står så jävla många varningar att man vågar fan inte!
 


Jävla balle!

Jag köpte insomningstabletter när jag var i New York och hade tänkt ta en ikväll för jag har inte kunnat somna förrän 4 på morgonen sedan jag kom hem, men nu dricker jag jäääävla vin och man får inte ta med alkohol. Jävla penis. Fan vad dum jag är. Aja, då får jag bara hälla i mig mer vin.
 
 
Kanske lite annat när jag ändå håller på.
 

 

Något jag HATAR

En av sakerna jag hatar mest i hela jävla världen är när folk avbryter mig. Eller om jag säger något och dom ändrar samtalsämne på en gång, lägger inte ens till ett "mhm". Typ "åh vet du vad som hände mig, fan vad jobbigt" så får man tillbaks "kolla på den här bilden haha visst är den kul".
 
Fast avbrytandet är värst. You wanna know why? För när jag pratar och säger något, och blir jag avbruten mitt i meningen, så känns det inte som att det jag har att säga är viktigt. Som att personen jag pratar med skiter fullständigt i vad jag har att säga. Aha, du MÅSTE prata nu, så det betyder att du är viktigare än mig eller har nåt viktigare att säga. Käft.
 
 


Intressant fakta

 Amerikaner äter ungefär 10 miljarder munkar varje år.

 

Överviktiga bilförare har dubbelt så stor chans att dö i en bilolycka.

 

Det nyligen utdöda språket Ubykh från Ryssland hade hela 84 konsonanter men bara två vokaler.

 

Antika Rom var 8 gånger tätare med folk än var New York är idag.

 

Krokodilers ansikten är 10 gånger mer känsliga än våra fingertoppar.

 

Urea som är huvudingrediensen i urin läggs i cigaretter för att de ska ta fram smaken mer.

 

Höns kan se dagsljus 45 minuter innan människor kan.

 

80% av alla flygolyckor händer antingen under de första tre minuterna eller sista 8 minuterna av flygturen.

 

Det finns tillräckligt guld i hela jordklotet för att kunna täcka jordens yta med 45 cm tjockt guld.

 

"Fortune cookies" gjordes först i USA och kom inte till Kina förrän på 90-talet då de kallades för "genuina amerikanska fortune cookies".

 

Om man solar i en timme på stranden till sjön Karachai i Ryssland så blir man exponerad av en dödlig dos strålning.

 

En medium stor tub av tandkräm har tillräckligt med kemikalier för att döda 13 hundar.

 

Julius Ceasar hade två systrar, och båda hette Julia.

 

Om man lämnar ett glas med mjölk i Lut öknen i Iran så blir det inte dålig. Det är så varmt där att värmen dödar bakterierna i mjölken.

 

Bara 5% av världens population har varit på ett flygplan.

 

 

Jag bara älskar Bad Girls Club

   
 
Fan vad jag hatar tvillingarna
 


Hot Pursuit

 

En väldigt ordentlig polis blir tvingad att rymma med en kvinna som hon måste skydda från farliga knarklangare som jobbade med kvinnans man samt poliser som jobbar åt andra badguys.

 
En kul tjejkomedi som man kollar på med tjejkompisar eller kanske med mammsen. Eller själv. Jag kollade själv. Den kunde varit lite roligare men man skrattade några gånger i alla fall. En rätt så typisk komedi men funkar det så funkar det. Det är en sån där enkel komedi som inte är för överdriven men det händer saker hela tiden och de är på gång hela tiden. Två väldigt olika karaktärer som tvingas komma överens med varandra då de är i en gemensam situation. Den var lite skoj. Inget jag vill äga på dvd men....
 


Paul Blart 2

 

Det var 6 år sedan som Paul räddade sin galleria, men nu har han förlorat allt förutom sin dotter, så de ger sig av till Vegas för att ha en liten semester då Paul blivit inbjuden för att hålla tal på en poliskonferens. Men tur för hotellet så har de bjudit in honom samtidigt som de blir rånade på dyr konst av några riktiga elakingar. Pauls dotter hålls gisslan så nu gör han allt för att skydda det enda han har kvar.

Jag tycker inte den första är särskilt kul, men den är roligare än den här. Jag tror det är för då hade man inte sett nån sån komedi förut, den var ny. Nu har man ju sett den, och den här var exakt likadan bara att dom var på ett hotell istället för en galleria. Jag skrattade kanske två gånger och det var när han ramlade för det ser så kul ut. Annars var den alldeles för överdriven.
 

 

Svar

 
Asså det här var när jag träffade Ben:Det här var jag efteråt när jag träffade Moe och Alex:
 
Min mamma tvingade henne att följa med och betalade för hennes flygbiljett... Visst så var det inte så kul att bli stressad när man verkligen ville träffa alla medlemmar och glo lite mer på Ben, men hon hade också suttit och väntat enda sedan konserten slutade. Jag hade också väntat men hon satt nere själv och blev väl rastlös, så ser hon att jag inte går fram och säger hej så hon antog väl att jag hade stått där i en halvtimme utan att säga hej så hon blir pissed och ville bara därifrån liksom. Så jag blev ju lite sur att jag inte fick ta in upplevelsen och reagera naturligt och njuta men samtidigt så förstår man väl.... Lite...
 
 


New York

Jag kan lugnt säga att jag gillade Long Island bättre än Manhattan då det var mindre och mysigare och inte lika mycket folk eller turister. Det var inte lika dyrt heller. Manhattan är enbart för turister och folk som har pengar. Huntington i Long Island var mer en sån där klassisk small town som man ser i filmer. Skitmysigt.
Här är i alla fall vårat skithotellrum på Long Island med duschen i sovrummet, vår lunch på Kentucky Fried Chicken, Moe med Mimmi och Spiderman, innan konserten, toaletten från konserten och lite annat skit:
 

Jag tog ett par bilder med digitalkameran också som jag tog med ifall mitt minne på mobilen skulle bli fullt. Jag har inte tagit mycket bilder alls i USA alltså. Jag hade bara ingen lust.
 
 
Men första hotellet på Long Island som vi var på sen mataffären precis över gatan, plus Moe som tar en selfie samtidigt som jag råkade fånga ett gay par som håller hand i Manhattan
 


Bästa dagen i mitt liv

Jag måste bara få ut min Breaking Benjamin upplevelse:
 
Så en vän till mig fixade så jag och Moe skulle komma backstage på konserten, vilket också betydde att vi kan gå före folk i ledet och komma in tidigare. Så vi ställde oss i den lilla kön som var till VIP pass, och snackar med en snubbe bakom oss som var där själv. Han var väl runt 30-40 år gammal. Sen kommer vi fram till biljettluckan och nämner först mitt namn. Inget på listan. Vi nämner Moe's namn. Inget på listan. Så då tänker jag att det MÅSTE stå i min kompis namn. INGET PÅ LISTAN. Jag börjar få panik och tänker "jag måste ringa min kompis och säga att det är problem med biljetterna!" men mitt wi-fi har inte funkat alls i USA, och det fanns inte ens wi-fi där så vi kutar ut och springer runt till butiker och cafén för att se om det finns wi-fi nånstans, men så kommer snubben som stog bakom oss i kön och säger att vi kan låna hans mobil för att ringa (för våra svenska mobiler fungerar annorlunda och det blir dyrt och allt). Så jag loggar in på min facebook på hans mobil och hittar min vän, och ringer honom, och vi har aldrig faktiskt snackat i telefon förut, men jag hade inte ens tid att liksom "hur är det vad gör du" utan jag gick rakt på sak och hade panik och sa att det var problem liksom stackarn så fick han snacka med snubben i biljettluckan. Det visar sig att det fanns ÄNNU en lista där båda åra namn stog med. Det var en annan sorts VIP. Snubben bakom oss i kön hade den typ som man betalat för och man får då en bild och autograf med bandet backstage efter konserten. Men nu var det också så att det fanns bara ETT pass, så Moe kunde inte komma backstage. Jag var själv. Panik. Men inget att göra åt.
Så konserten var FETT BRA och jag stog och grät ibland.

 
Sen var konserten slut. Jag börjar bli skitnervös. Folk med VIP delades upp och de som betalat fick gå först för att få sina autografer och bilder, medan vi andra fick gå bort till baren där bandet skulle komma och hänga sen. Så jag satt och väntade. Sen såg jag snubben från kön som lånade ut sin mobil, och jag var på väg till honom och gick runt hörnet på baren, så kommer Ben (sångaren) ut PRECIS då framför mig. Jag tvärnitade och backade i panik. Sen smet jag förbi till snubben från kön, som heter Alex föresten. Så sa jag att jag vågade inte säga hej till bandet, speciellt Ben. Efter nån minut eller två av stirrande så hör jag Moe bakom mig och hon lät skitirriterad och stressad och sa "kommer du eller, kom igen nu, säg hej så drar vi" vilket gjorde mig väldigt taggad (inte). Men Alex såg ett tillfälle och gick fram till Ben och sa "I have a friend who's dying to meet you, she came all the way from Sweden". Och det var sekunden jag dog. Han tittade på mig. Sa hej, räckte fram sin hand. Jag tog hans hand. Sen minns jag bara småsaker. Jag kommer inte ihåg allt som sades då jag var i panik-mode. Men jag kommer ihåg att jag fick en kram, att jag halvgrät, han tog tag i min hand en andra gång och höll kvar, och jag råkade säga "I'm touching Ben Burnley" vilket fick honom att skratta lite och sa något i stil med "det är inte så spännande som du tror". Så råkade jag också säga "you're so pretty" så sa han "SO ARE YOU" och det var andra gången jag dog. Eller tredje. Kramen dödade mig. Men NU SKA NI FÅ HÖRA EN SAK SOM LÅTER SOM EN ABSOLUT LÖGN MEN JAG SVÄR PÅ SAL MINEO ATT DET HÄNDE. Alex var snäll och gav mig nya albumet så Ben kunde signera det åt mig, och jag frågade Ben med hundvalp-ögon om han kunde signera, så kommer han med sitt ansikte typ 5 centimeter från mitt och förklarar jättesnällt att många som var där har betalat pengar för sina autografer och bilder, så om någon ser att han signerar nåt åt mig så kommer ALLA vilja ha. MEN NU KOMMER DET HELT JÄVLA GALNA. Han sa att han kan se om det finns nån signerad poster kvar som jag kan få, och han börjar gå till den avspärrade sektionen in till scenen, så säger han kom. HAN SA KOM. Jag fick gå med honom till där scenen var borta från alla människor, stå själv med honom medan han ringer någon och säger att dom ska komma med en poster till mig, SEN STÅR VI DÄR SJÄLVA I TYP TVÅ MINUTER och jag gråter och försöker prata med honom och det är det helt jävla galnaste jag någonsin upplevt. Och jag har inga bildbevis bara för Moe inte fick något pass. Men det knäppa var också att hon hade lätt kunnat komma med. Ingen kollade passen. Jävla skit. FYFAN VAD SNÄLL HAN VAR.
 


De gula plupparna är folk... Bara för att visa typ hur mycket folk det var som omringade oss. Det var ju mer folk men jag orkade inte göra fler pluppar. Skillnaden mellan det och att sedan få stå själv med människan!
 

Signerade postern som han fixade, och mitt pass.
Nu kan jag dö.
 


Nostalgi-tisdag

 


Camilla är nog min favorit Bad Girl


Från Bad Girls Club alltså...
 
Först så HATADE jag henne, hon var en av dom som man blev förbannad på, men nu älskar jag henne! Eller älska är väl ett starkt ord, men hon är en av mina favoriter i alla fall.
 


Dean + Cas forever

 
 

 

Med tanke på att jag är i USA och hänger med Breaking Benjamin så fick ni en till intressant fakta igår


 

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen:

Jag behöver säsong 2 av The 100


 

 

Intressant fakta: Det blå folket från Kentucky

I Kentucky, USA år 1960 så kom det in en kvinna till en kliniksent på kvällen då en ensam sköterska jobbade. Sköterskan kollade på kvinnan och såg att hon var helt blå, men innan hon kunde ge kvinnan hjälp så sprang hon ut igen. Sköterskan ringde upp doktorn som kom på en gång, och satt och väntade ifall kvinnan skulle komma tillbaks. Hon kom inte tillbaks, men en ung pojke och flicka om in istället, båda var lika blåa som kvinnan hade varit.
De båda hade en väldigt sällsynt blodsjukdom som gör att huden ser blå ut, och anledningen är onormalt höga nivåer av methemoglobin i blodet som är blått och är den icke-funktionella formen av den röda hemoglobin som transporterar syre. Methemoglobin är det syrefattiga blodet i våra ådror som man ser igenom huden på händerna och handlederna. De blåa ådrorna är färgen dessa människor hade över hela kroppen. Så kortfattat hade de för lite syre i blodet.


"Den första blåa mannen i Kentucky" och hans familj på 1800-talet.

Pojken och flickan bodde i skogen med sin familj, en väldigt tajt familj som gärna inte lämnade skogen då många av dem var blå-aktiga. Denna sjukdom är genetisk och även om den är väldigt sällsynt så dök den upp mycket i den här familjen då de inte lämnat sitt hem mycket. De alla skämdes över att vara blåa, vilket var enledningen till att de nu kom till kliniken och bad om hjälp. Efter att läkaren hade listat ut vad som var fel kom han fram till att ironiskt nog ge dem en spruta med ett blått färgämne. Pojken och flickan testade frivilligt en varsin spruta, och magiskt nog så gick de från blå till rosa på nästan en minut. Läkaren gav dem en massa tabletter för att ta med tillbaks till deras familj som de alla måste ta regelbundet.

Intressant fakta: The real Men In Black

 Denna bild är från en övervakningsvideo som fångades år 2012 på ett hotell i Kanada.
Dessa två män som var klädda helt i svart kom in till hotellet och började fråga frågor om en anställd som nyligen sagts ha sett ett UFO. Den anställda jobbade inte denna dag, och männen frågade om honom och om hans upplevelse. Vittnen har sagt att dessa män inte hade några ögonbryn eller ögonfransar och att de bar peruker.

 

 

 


Nu MÅSTE jag se de sista avsnitten av Merlin

Jag drar imorrn! Jag har typ tre hela avsnitt som jag måste se EFTER VARANDRA liksom det är bara för mycket! Eller är det fyra? Jag kommer inte ihåg hur många jag inte sett...
Men jag mår illa bara jag tänker på det, för jag vet vilka som dör!
 

 
Alla dessa kommer vara jag. FAST VÄRRE. Jag vill men jag vill inte.
 


Nya Bad Girls Club är ute!

YES! Den här säsongen ser ut att bli bra! MASSA DRAMA YAYYYYY!


Jag vet inte varför jag gillar att kolla på det här programmet. Det är kul när dom bråkar hahaha
 


Svar

 
AAAHHHH! Som sagt så vill jag egentligen inte säga att det till 100% kommer hända för då kommer det säkert inte hända, men jag är fett nervös!
 
 
Perfekt jävla gif också. Att jag ska få se Breaking Benjamin är som när Kristen Bell fick se en sengångare.
 


Definitivt den bästa karaktären i Ant-Man

 
 
Och definitivt en underskattad skådespelare!
 


SPÄNNANDE NYHETER

Jag har alltid haft en teori om mitt liv att när något jävligt dåligt händer så kommer något bra hända, och tvärt om. Så jag har tillfälligt förlorat mitt jobb, och får absolut ingen inkomst. Så jag har haft världens jävla ångest angående pengar och hyra, samtidigt som jag har en hel jävla resa till New York inbokad och planerad. Men det är där det positiva nu kommer in. För det första ska jag dit enbart för att se mitt absoluta favoritband Breaking Benjamin, och min bästa kompis ska nu med. Så jag kommer inte vara ensam och vi kan gå runt och shoppa innan och efter konserten.

Men det är nu det ULTIMATA kommer in. Det som gör att förlora jobbet är så jävla värt det. För det första så kollade jag in deras set list för att se vilka låtar de kommer spela så jag kan plugga på lite extra så jag kan sjunga med varenda jävla ord. Men fatta vad förvånad jag blev när jag såg att de kommer spela MIN JÄVLA FAVORITLÅT SOM DOM ALDRIG BRUKAR SPELA FÖR DEN ÄR FÖR LJUS ATT SJUNGA:

 


SEN SÅG JAG ATT DE KOMMER SPELA SIN QUEEN-COVER AV WHO WANTS TO LIVE FOREVER SOM ÄR DEN BÄSTA COVERN I UNIVERSUM JÄVLA HELVETE:
 
 


Men gissa vad? Jag har något ännu bättre. Håll i er, för dessa nyheter har fått mig att sitta och gråta i timmar. Jag känner en snubbe på facebook som jag snackat med i ett par år. Och jag VISSTE att jag hade kvar honom av en anledning. Han var med i samma band som före detta trummisen i Breaking Benjamin. Vilket var anledningen till att jag haft kvar honom, bara ifall att något med Breaking Benjamin skulle dyka upp i mitt liv. Jaa, stackarn, jag känner mig som världens utnyttjare. Men det visar sig att det var värt det. FÖR HAN HAR FIXAT VIP ÅT MIG OCH MIN KOMPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ska få träffa mitt jävla favoritband! JAG SKA FÅ TRÄFFA BEN BURNLEY LIKSOM JAG GRÅTER BARA JAG TÄNKER PÅ DET! Folk som har känt mig i 10 år förstår vad jag menar när jag säger att jag ska få TRÄFFA BEN BURNLEY! Jag vill egentligen inte säga det för mycket, för en annan teori jag har om mitt liv är att när jag säger något som kommer hända, så händer det inte sen. Bara för att jag sagt att det kommer hända. MEN OH MY GODDDDDDDD!!!!!!
 
Breaking Benjamin har varit mitt favoritband i typ 11 år nu, kanske 10, jag kommer inte exakt ihåg när jag hittade dom, men att den här dagen äntligen kommer? Det är något jag aldrig trodde skulle hända.
 


Ant-Man

 
Scott är en inbrottstjuv som precis kommit ut ur fängelset och som bestämmer sig för att lämna brottsligheten bakom sig. Men han blir erbjuden ett lätt sista jobb som visar sig bli hans störta jobb någonsin. Han hittar en konstig dräkt i ett väldigt komplicerat kassaskåp som är undangömd för att inte hamna i fel händer. Men den som skapat dräkten inser att Scott är den perfekta mannen för denna dräkt då han lyckades ta sig in i kassaskåpet utan problem. Nu måste han hindra att ett tredje världskrig bryter ut då dräkten inte hamnade i fel händer, men fel händer skapade en kopia.
 
 
Hur lyckas all Marvel filmer? När man först såg trailern till den här filmen så tänker man (eller jag) "men guuud vad töntig den ser ut...". Men så har man hört att "aa den ser töntig ut, men den var bra!". Så jag gav den en chans för både Bobby Cannavale som spelar Vince i Will & Grace var med, och Michael Peña som är med i End Of Watch. Jag älskar båda, så jag gav den en chans. Plus att det är ju en Marvel film! Och den hade i stort sett allt som alla andra Marvel filmer har: action, humor, spänning, röd tråd genom själva filmen och hela Avengers storyn. Bra skådespelare också. Och den kändes lite roligare än de andra filmerna, men det är väl det man får om Paul Rudd är huvudrollen. Men samtidigt så var det inte han som gav all humor, utan karaktärens brottsling-kompisar som är lite halvdumma och roliga. Jag kunde inte riktigt komma över hela grejen att han är så liten och kontrollerar myror och skit, men det funkade i alla fall. Jag får leva med det. Jag skulle gärna tagit lite mer av Michael Peña dock.
Om du gillar alla Avengers filmerna så kommer du gilla den här. Förmodligen. Jag är typ 80% säker.
 

 

Nostali-tisdag

 


Sooooooooool

Idag låg jag ute på ballen som jag börjat göra nu när solen tittar fram!Varmt som fan men vad ska man göra. Jag behöver få lite färg.
Mina naglar matchade min saft och burk/sugrör så jag var tvungen att ta kort!
 

 

Crash

Idag glodde jag på Crash som jag köpte för några dagar sen. Jag vet att jag sett den förut, men kom inte ihåg ett skit. Jag tänker inte skriva någon "recension" som jag brukar göra, men kan säga att det är en jävligt kraftig drama som tar ett hårt tag om olika rasistiska problem som många upplever i vardagen.Vissa scener var så jävla starka, som när Michael Peñas karaktär håller om sin dotter, sen när Matt Dillons karaktär drar ut kvinnan från bilen. Sandra Bullocks karaktär var en bitch också, men scenen som allt byggde upp till var värt det.

 
Hennes sista scen var så jävla fin tyckte jag.
Det var fan svårt att hitta bilder från den här filmen! Snälla säg inte att den är underskattad! För den var jävligt bra!
 


Jag sitter och kollar på första säsongen av Orphan Black

Och tänkte genast att "fan vad jag saknar Vic, varför var inte han med i säsong 3 för?"

 
En jävligt underskattad karaktär enligt mig.


Jag vill glo på nån film med dum humor

 
Ahhh... 22 Jump Street... Yes... Perfekt!
 
 


Sense8 får en andra säsong!

Vilket betyder MER LITOOOOOOOO


 
Hoppas dom gör den snabbt som fan för jag behöver den. Nu.
 

 

Igår var jag tvungen att kolla på Rebel

 
 
Jag kopplar den här filmen till thai mat, och jag hade det, så naturligtvis var jag tvungen att kolla. Plus att jag tänkt på den i några dagar nu.
 

 

Alla har en favorit Avenger

Min är Captain America
Och jag har många anledningar. Folk som får mig att må dåligt över att han är min favvo kan dra nånstans.
 
Oh captain, my captain.
 

 

Idag tvingade jag familjen att åka på dagstur till Åland med mig

 

Så det var lite halvsoligt vilket sög för man ville ju sitta och sola ute på däck! Och jag har blivit så jävla täppt i näsan så jag kunde inte riktigt njuta av buffén heller... Men jag hittade kul alkohol på taxfreen! ROOOOOSA med fin bild på framsidan! Själva utseendet är sååå JAG, men sen efter att vi var klara där inne så gick vi ut på däck och jag var så jävla nyfiken för det stog inte smaken på flaskan, så jag öppnade och smuttade lite snabbt och den smakade verkligen hallon/lakrits, så jävla gött, så jag gick ner och köpte en till. Har aldrig sett dom på bolaget så jag passade på. En ganska lyckad dag!
 

 

Intressant fakta: Lita inte på främlingar

Lilla Charley och hans bror Walter var utomhus och lekte en vanlig sommardag år 1874. De fick besök av två män med häst och vagn som erbjöd godis och fyrverkerier om de följde med männen, vilket de gjorde. Charleys äldre bror fick 25 cent för att gå och köpa fyrverkerier, och medan han var och gjorde det så försvann de två männen med 4-åriga Charlie.
Pojkarnas far fick brev om att ge kidnapparna 20 000 dollar för pojken, vilket var en enorm summa på den tiden. Kidnapparna hade fått för sig att familjen var rik, vilket de hade ganska fel om. Pappan hade inte pengarna att ge så han hade inget val än att gå till polisen, vilket kidnapparna sagt att han inte bör göra då de hotade lilla Charleys liv. Snart blev detta stora nyheter och nämndes ofta i tidningarna, så ofta att det publicerades en bild på hur Charley såg ut. Det gjordes till och med parfymflaskor med hans ansikte ingjutet i glaset så att man inte skulle glömma bort att leta efter honom.
Många gånger försökte man att ge kidnapparna pengarna som de bad om, men de dök aldrig upp. Tillslut slutade kommunikationen och man hörde aldrig något från dom eller Charley igen, och ingen av dem hittades eller arresterades.Detta är ett av de första fallen som fått oss att säga till våra barn om främlingar med godis.
 


Varför måste Jon Stewart sluta för

Bara för att jag religiöst börjat kolla på The Daily Show.

 
 

 

Kan dom inte bara komma ut med säsong 2 av Sense8

Liksom jag behöver mer av Lito typ NU
 
 

 

Nu har jag en vecka att se klart på Merlin

Men jag vågar inte. Jag kollar på klassikerna istället.
 

Bästa avsnittet EVER.
Haha asså Leon.... "hihi ska du mörda Arthur haha okej ha det så kul" liksom åh.. Allt med det där avsnittet.
 


En klassisk historia om hur jobbig jag är

Detta är en klassisk situation som jag alltid lyckas hamna i.
Så jag hade en trevlig dag med Bea och Dessi idag, vi käkade lite thai sen glodde vi på Criminal Minds tills jag och Bea dog för vi har anitingen blivit förkylda eller fått nån allergi för våra näsor kliar som fan och vi nyser tills vi pinkar på oss. Men hursomhaver, när vi skulle hem så var mitt tåg på perrongen så jag skyndade mig lite och satte mig sedan på tåget. Och åkte hemåt, som vanligt. Tills jag kom till stationen innan den näst sista. Jag satt och tänkte "yes, en station kvar sen är jag där jag ska vara." Men eftersom jag är JAG så kollar jag ut genom fönstret och tänker "jag känner inte igen mig". Sen helt plötsligt är jag på flygplatsen. Awesome. Så jag kliver av och ringer Bea och säger "jag är på Arlanda. Fel tåg. Kul." Och så kollar jag på tavlorna, och nästa tåg kommer om - wait for it - 29 minuter! YAYYYYYYYYYY. Så inte nog med att jag åkte ungeffär 10-15 minuter åt fel håll, men jag måste vänta i en halvtimme på nästa tåg som ska ta mig 10-15 minuter till den hållplatsen igen så jag kan åka 15 minuter åt rätt håll för att sedan gå av och ta min buss som åker i 20 minuter för att komma hem till mig. Samtidigt som jag gör allt jag kan för att inte få en massa nysattacker bland folk. Det är så jääävla härligt att vara jag ibland. Här är en fin liten karta för att demonstrera hur jag åkte:
Min kära mormor

När hon, jag och mamma käkade lunch för nån dag sedan så såg hon min fina Sal Mineo tatuering och undrade vad det stog, så sa jag att det var en skådespelare som dog på 70-talet och som var känd på 50-talet. Så visade jag mitt fina mobilskal med denna bild:Och sa att "där är han, och där är James Dean" så sa hon "James Dean, han var min!" alltså att hon var kär i honom då... Så sa jag att "jaa han var min också, men sen såg jag Sal Mineo!" och att dom var med i en film tillsammans, och nämnde då Ung Rebell och sa att den här bilden är från den filmen så sa hon att hon sett den men kommer inte ihåg Sal...
 
Hon skulle säkert minnas om hon såg den igen... Liksom man glömmer inte bara Sal från Rebel.

Omöjligt.
 


Nu måste jag knarka lite Criminal Minds

Och dreggla och skratta åt Reid

 
 

 

Äntligen har jag fått liiiiite färg!

Igår var det sooool så jag passade på att dra hem till mammutt för att sola med henne, sen fick vi besök av moster. Och jag gjorde en fin ring. Nu har jag blivit en halv nyans brunare! Yäääää!
Med den här sommaren vet man ju inte när man får sol så man får passa på när den väl är ute!


Jag drömde nåt skitläskigt inatt

Men jag vet inte om jag vaknade av drömmen eller om jag vaknade för att det faktiskt hände. Det var det som var så creepy. Jag "hörde" nån tjej som SKREEEEK som att hon höll på att bli mördad, men att det började lite kvävt först och blev högre och klarare sen. Som att hon typ kom ut från lägenheten under mig. Att hon skrek där inne och tog sig ut och skrek. Det var så jävla creepy. Och jag blev ju så osäker också. Det var ju förmodligen en dröm, men du vet när man precis vaknat ur en dröm så är man inte riktigt i verkligheten på en gång? Som när man drömmer att man är arg på en kompis, så vaknar man och är fortfarande arg? Eller om man drömmer att man har en spindel på sig, så vaknar man och försöker fortfarande slå bort den och kollar under täcket. Jag var så jääävla osäker på om jag drömde det eller inte! Det är läskigt att bo själv ibland.
 
 
 


Nostalgi-tisdag

 


Kall dusch / varm dusch

 
Kul att veta!
 

 

Jag har börjat kolla om på säsong 4 av Glee

Och är snart klar
 
 
 

All the good stuff.
 


Ännu en tjejdag!

Idag med bara mig, mamma och mormor.

 
Jag ser så glad ut för jag älskar att vara med på bild.
Vi käkade lunch och halvshoppade lite. Sen fikade vi hos mormor.
 
Gött.
 

 

Haunter

 

Lisa lever i en upprepad dag hemma med sin familj där de lever samma dag om och om igen. Allting är sig likt och samma saker händer varje dag. Hon vet själv att hon och hennes familj är död, men vet inte hur det hände eller hur länge de har levt denna upprepade dag. Men en dag ändras rutinen. Och nästa dag ändras något mer. Snart upptäcker Lisa vad som händer och hon försöker desperat att ändra på det.

 
En film som var lite mer Hollywood, men när det gäller skräckfilmer är det dem man ska kolla på nuförtiden. Den hade ett annorlunda koncept där man inte får följa de levande som blir trakasserade av de döda, utan man får följde den som är död i dess "döda" liv. Och hur det först bara är samma gamla tråkiga dag de får uppleva hela tiden men att när mista lilla detalj ändras så blir man uppmärksam och undrar vad fan det är som pågår. JAg gillade den. Inte så typiskt läskig utan lite mer spännande.
 

 

Random hotnessDarren Criss
 

 

Tjejdag

Igår åkte jag, Angelica, mamma och Tindra till mormor för att fira hennes födelsedag, sen drog jag med mamma hem för att glo på film med henne och kissen. Både min morfar och pappa är bortresta så vi alla är själva hemma.

 
 

 

Demonic

Polisen kommer till ett övergivet hus där några ungdomar precis blivit mördade. De hittar en överlevande och lyssnar på när han berättar vad som hänt under natten. De skulle ta sig till detta hus som sägs vara hemsökt för att dokumentera och kommunicera med andar, men efter att de gjort en seans gick allting fel, och nu saknas två av ungdomarna.

 
 
Som skräckfilm så funkade den, men jag fastnade inte riktigt. Jag kollade igenom hela och hoppade till nån gång eller två men den var inte särskilt spännande. Den var ganska typisk med en dålig twist i slutet. Ingen som jag såg komma men det var inte PANG twist utan en "okej... coolt... aja...". Men om man kollar ensam på kvällen med lamporna av så kanske den blir lite bättre?
 


RSS 2.0