Det här är jag just nu:

 
Huvudvärk. Trött. Inte riktigt på humör för nånting. Proppar i mig pepparkakor. Har inte riktigt kunnat ta in glädjen av julen, och är inte alls redo för ett nytt år. Det här året har varit både skitkul och katastrof på samma gång. Jag vill inte ha ett nytt år. I don't want it at all.
 
Fast nu har jag blivit lite nedstämd för jag har sett så jävla mycket Criminal Minds och läst om seriemördare.
Men när jag tänker tillbaks på mitt år, och tänker på hur nästa kommer se ut så blir jag inte direkt... Glad?
 
Jag hoppas bara att jag kommer tycka annorlunda. Snart.
 


Det finns fyra anledningar till att kolla på Britain's Got Talent

Ant, Dec och David Walliams


 
Plus alla roliga auditions.
 


Extra julfirande

För några dagar sedan åkte jag iväg med dessa två för att byta julklappar, shoppa och fika:

Och igår kom dessa två hem till mig för att byta julklappar och fika:

 
Och jag har typ två till som jag måste göra det med... Julen fortsätter FOREVER!
 


Jag har kollat på en och en halv säsong av Criminal Minds på en vecka

 
Hela säsong 9, halva säsong 10... nu ska jag börja på säsong 11. Jag hade redan sett första halvan av säsong 10 såååå... Let's do this.
 

 

En av de tråkigaste sakerna med att inte bo hemma längre....

... är att inte kunna gosa med kissen


 


Älskar den här bilden

 
Bakom scenerna av Bride Of Frankenstein
 

 

Kolla vad fint jag fixat i köket

 
Gjorde bordet lite längre och satte upp ett av Fightstars albumcovers, fast originalbilden! Alla deras albumcovers är så jävla grymma, och jag hittade han som gjort alla dom bilderna på Deviantart för flera år sedan. Den där bilden är en av mina absoluta favoriter.
 
 


Jag hittade en julbild med Sal!

 
Sal och Jill Haworth! Vet inte vilket år, men början av 60-talet iallafall. Whoop!
 

 

Ängel

 

 
 

Jul 2015

Det blev bara jag, mamma, pappa och min bror i år som vanligt. Ibland hakar mormor och morfar på men de kände inte för det i år. De har haft lite problem och morfar får inte köra för han har åkt in till sjukhuset ett par gånger, och mormor vågar inte köra när det är mörkt så... Vi blev bara fyra! Men det var mysigt.Jag åt så mycket att jag somnade på soffan. De andra kollade på första Harry Potter men jag började kolla i kors och jag frös, så när man är jääävla mätt och varm och gosig så vet man ju vad som händer...

 
Detta är mina fina julkappar från i år. Minus strumpor som jag fick av mormor och morfar. Och en digital klocka som man kan styra mobilen med typ. Den är lite för modern för min smak, jag är inte så teknisk. Men jag fick den endast för att min brorsa fick nya Guitar Hero och mamma visste inte vad hon skulle köpa till mig för samma summa så min brorsa köpte den av mig haha... Så jag får ge mig ut och köpa nåt annat åt mig själv. Eller så går det till räkningar. Nu är man ju vuxen.
 
Jag fick ett fotbad med tillbehör av mamma och pappa, samt en våg till mat och bakning och Marie Serneholts no.1 parfym. Och en random brandsläckare som både jag och min bror fick. Så fick jag säsong 9 av Criminal Minds av min brorsa. Choklad, pengar och strumpor av mormor och morfar. Och det var det. Vi köper inte så mycket åt varandra, vi alla är fattiga. Förutom min brorsa. Jag tror han tjänar mest av oss alla.
 
 
Myspys!
 


Doctorn och magi

 


Julen är inte över än

Här är jultomten den 24 december år 1937!

 

 

Intressant fakta: Mördarspecial - John Wayne GacyJohn Wayne Gacy, också känd som The Killer Clown, Pogo the Clown, The Clown Killer, presenterar den klassiska dubbla personligheten i många seriemördare. Offentligt, bar han en trevlig och engagerande personlighet, och arbetade även med att underhålla barn. Men bakom stängda dörrar, hade han en kärlek för att våldta och mörda unga män och dödade 33 personer innan rättvisan äntligen hann upp med honom. De flesta han mördade var hemlösa prostituerade som han våldtog, torterade och kvävde, men fem av offrena var unga tonåringar med familj.
Under 60-talet jobbade han på ett KFC och kunde jobba upp till 12 timmar om dagen. Han extrajobbade senare också som en clown vilket han använde till sin fördel genom att lura hem unga män till sitt hus och lyckades övertala dom att ta på sig ett par handbojor som han sa var falska.
Hans första arresterande var för våldtäkt på en ung kille som han hade bundit fast. Den unga killen hade gått till polisen och berättat vad som hänt, men Gacy blev inte arresterad på en gång, utan anställde en annan pojke som skulle köra den anklagande ut i skogen och slå honom. Men den anklagande lyckades fly och sa till polisen vad som hänt så de kunde arrestera den anlitade pojken, som sedan skvallrade. Detta ledde till ett arresterande av Gacy, och han fick sitta 18 månader av ett 10-årigt straff för bra betéende.
När han kom ut så startade han ett eget företag, gifte sig med sin andra fru då hans första lämnade honom och tog med sig deras två barn. Men äktenskapet höll inte länge, och Gacy hade svårt för att hålla kvar sin falska trevliga presonlighet. Ända sedan 1972 hade han mördat unga killar, och sedan gömt liken i mellanrummet under huset. Men år 1978 plockade han upp Jeffrey Rignall som han sa att han kunde dela en joint med, och drogade honom med kloroform. Han hade vaknat upp bunden till en stol där en naken Gacy stog framför honom med en massa sexleksaker redo. Efter att ha blivit våldtagen så dumpades han i Lincoln Park vilket gjorde honom en av de väldigt få överlevande offren av Gacy. Tyvärr hade hans sista offer inte lika tur. 15-årige Robert Priest skulle precis bli upphämtad av sin mamma från sitt jobb, men sa att han skulle prata med Gacy. När polisen undersökte den som senast hade pratat med Robert så såg dem att Gacy var arresterad för våldtäkt på en underårig. Han blev arresterad och erkände mer än bara våltäkt, utan erkände också mord på mer än två dussin pojkar.
Polisen hittade 29 kroppar under hans hus, plus fyra i floder eller bäckar i närheten.
Han avrättades med en giftinjektion den 10 maj 1994, och hans sista ord var “Kiss my ass”.

 


Hoppas mammut och papput vill glo på Supernaturals julspecial

 
Det är faktiskt lite av en tradition vi har startat, jag hoppas bara den håller!
 

 

GOD JUL!

 
 

 

Sal och Jimmy kommer vända sig i sina gravar på grund av min header

 
Sorry my darlings, men det är inte som att det existerar nån bild på någon av er med en ritktig tomteluva!
 

 

Misstänksam knackning på min dörr nyss!

Om jag dör inom den närmsta timmen så var det den random snubbe med röd jacka som nyss knackade på min dörr och plingade! Han knackade två gånger! Vem gör det? Kvart över 8 på kvällen innan julafton? Vad fan vill du? Go away!
 
Nu blev jag helt skakis, jag blev så jävla skrämd! Här sitter jag med min glögg och ska kolla på Britain's Got Talent så skrämmer du livet ur mig och förstör mitt buzz!
 
 
 


Finbesök igår av Emelie och Moe

 
The angel and the devil som vi sa om bilden hehe...
Vi har inte hängt på flera år så det var kul att få hänga vi tre igen! Snacka lite skit, lite politik och nyheter och världskriser, käka lite pizza och FÖRSÖKTE fika men vi blev så mätta...
 
Förhoppningsvis kommer det hända lite oftare nu!
 

 

SvarTro mig, jag har läst det.


 
Han är verkligen en av de mest störda mördare jag någonsin läst om.
 
Ush ush.
 
 

 

Everything has to end some time, otherwise nothing would ever get started

Jag kollade nyss på en av Doctor Who's julspecialer.
 
 

 

The 100 säsong 3 trailer!

 
 
OH MY GOD
 
Jag rös.
Jag längtar.
 


Nu är jag äntligen klar med alla julklappar!

Jag och hoemoe drog iväg och köpte det sista idag. Nu kan man slappna av lite. Jag är inte supernöjd med allt men bitch what. Du får det du får och så är det. God jul. Haha nää men jag tror det blir bra... Hoppas alla blir nöjda! Handla julklappar blir alltid lite halvt stressigt fan. Jag är så petig när det gäller sånt. Det måste blir bra.
 
Anyways.
 
KLAR!
 
 

 
 

Vem kollar inte på Orphan Black?

Du missar ju för fan Allison Hendrix!

 

 

Vad är det med mig och Far Cry 3?

 
Det är så jävla kul!
 

 
 

Gimme chocolate!

Min pappa och brorsa visade mig ett nytt band. Jag har en speciell familj.


 
 
Men jag gillar dom! Något man aldrig hört förut. Kontrastet är lite intressant också.
 


Min fredag

Idag hade jag och min kollega med oss fredags-fika till jobbet, sen visar det sig att det skulle vara det iallafall så det blev dubbel fika, PLUS att vi fick en stor plåtburk PROPPAD med choklad nere på vår avdelning. Hej diabetes.
 
På vägen hem sedan så träffade jg en gammal stammis kund från videobutiken jag jobbade i, som jag har saknat som fan! Så vi stog och snackade i typ en kvart så jag precis hann med min nästa buss. Hon är så jävla härlig, man kan snacka med henne i evigheter. Jag berättade att eftersom jag slutade där så jävla abrupt så hann jag inte säga hej då, och jag hann inte rekommendera Inside Llewyn Davis till henne. Den kom ut typ dagen efter att jag slutade där. Jag älskade att rekommendera filmer till henne. Hon älskade varje film jag sa att hon skulle kolla på, och jag VISSTE att hon skulle gilla den! Så nu har jag äntligen fått rekommendera den till henne. Ett och ett halvt år senare.
 
 
 
Älskar den filmen. Men den är tyvärr inte för alla.
 
 

 

Intressant fakta: Mördarspecial - Albert Fish

(Jag har redan skrivit om Albert Fish men tänkte att han var typ extra jävla störd och hemsk så jag lägger upp min text om honom igen, plus en extra liten del av totalt stört beteende. Enjoy.)
 
Albert Fish
Albert Fish, född 19 maj år 1870 i Washington, dömdes till dödsstraff efter att ha strypt 10-åriga Grace Budd till
döds den 3 Juni år 1928. Han hade sett en annons från Edward Budd, hennes äldre bror, där det stog att han letade efter ett sommarjobb. Fish kom till deras hus, låtsades att han ägde en stor gård och att han behövde anställda, med planen att mörda Edward i baktanken, men såg istället lilla Grace. Han frågade om han kunde ta med henne på ett litet kalas, vilket han fick, och det slutade med att hon var den som blev mördad i ett hus han valt ut lite tidigare. Efter att ha gripits, erkände han med rysande detaljer och erkände till att ha strypt flickan till döds, skurit upp hennes kropp i tre delar och åt lite av varje del. I erkännandet sa han att han hade en konstant
sexuell spänning medan kan kokade Grace's organ med morötter, lök och bacon som han sedan åt. Fish hade släktingar som led av mentala problem: en farbor och en halvbror, som båda dog på mentalsjukhus, en moster, två bröder, en syster och hans mor. Förutom att vara en mördare, kannibal och en "coprophagic" (gillar att äta mänsklig avföring), var Fish också en sadomasochist: han gillade att lägga bommullstussar i alkohol, trycka upp i rumpan och tända eld. Han gjorde också så med några av barnen han trackasserade. Han blev dömd för tre mord totalt: Grace Budd, 8-åriga Francis McDonnell som han hängt upp i ett träd med knäsenan nästan helt av efter att han våldtagit honom, och 4-åriga Billy Gaffney som försvann från en kompis hus. Kompisen hade sett Fish och sagt att "the boogeyman" tog honom. Fish hade hängt upp Billy upp och ned, piskat honom med sitt skärp och grävt ur hans ögon samt skurit av hans näsa och druckit hans blod.
Det sades att Fish angrep minst 100 barn i 23 olika stater och föredrog afrikanska barn eftersom myndigheterna inte brydde sig lika mycket om de försvann, och kan ha mördat, styckat och ätit av så många som 15 barn.

I flera år gillade Fish att trycka in nålar i son kropp, helst området mellan analhålet och pungen. Han brukade vanligtvis ta ut nålarna, men ibland stack han in dem så djupt att de inte gick att ta ut. Efter han greps visade röntgen att han hade 29 nålar kvar i sin kropp. Efter rättegången som dömde Fish till att vara skyldig, sa han ‘What a thrill that will be, if I have to die in the electric chair. It will be a supreme thrill-the only one I haven’t tried.’

I Januari år 1936 satt Fish i den elektriska stolen och eftersom mer än två dussin nålar fortfarande var kvar i hans kropp, blev det en liten kortslutning, och en andra "jolt" av elektricitet var nödvändig för att avsluta jobbet.
 
 

 

Man of my dreams

 
 
Forever and ever
 

 

Nu är jag klar med första säsongen av The Fosters!

 
 
Fett bra!
Och sista scenen i sista avsnittet asså.... Jag fick en rysning som spred sig över hela kroppen, mina ögon vattnades och jag mådde illa. Fyfan. Jag måste se vad som händer nu.
 

 

 

Då har man äntligen sett nya Supernatural

 
Det var bra, inte lika bra som tidigare avsnitt, men det funkade. Inget jag fick nån större reaktion av. Jag tänkte bara på Adam hela tiden. Varje gång dom nämner "buren" så tänker jag på att han och Michael är ju för fan fortfarande där med Lucifer. Varför får man bara se Lucifer för?? I don't get it. Get Adam out of that fucking cage.
 


Merlin är en så jävla fin serie

 
 

 

Idag fyller min kära vän Lovisa år!

Vi var ute och firade henne igår, vilket var lite sköj.

 
Så idag är man lite bakis vilket jag inte varit sedan halloween. Trevligt trevligt.
 
 

 

Intressant fakta: Mördarspecial - Richard Ramirez

Richard Ramirez

Richard Ramirez, Född år 1960 i El Paso i Texas, började sitt liv som brottsling vid en ung ålder och hade en knepig barndom. När han var 12 började han sniffa lim i skolan och hängde runt i kyrkogårdar på kvällarna. När han var 13 såg han sin kusin skjuta sin fru, och stog så nära att fruns blod stänkte ned hans ansikte. Denna händelse fick honom att flytta till Los Angeles för att starta med sitt rånande, mördande och allt annat han fick för sig.
Hans första bekräftade mord var på en 79-årig kvinna i juni år 1984 som han hade övergripit sexuellt för att sedan hugga henne med en kniv. Han skar hennes hals sist vilket blev dödsorsaken. Ungeffär ett år senare attackerade han och skjöt en 22-årig kvinna utanför sitt hem som överlevde. Hennes rumskompis hade inte samma tur utan blev skjuten rakt i huvudet. Ramirez dödade minst 10 mer människor, och hans sista mord var på Inez Ericksons fästman år 1985. Hon tvingades säga att hon älskar satan och blev tvingad att göra sexuella tjänster på Ramirez efter att fästmannen skjutits i huvudet. Hon kunde ge en svag beskrivning av honom till polisen, och en granne som skrivit en del av hans registreringsskylt kunde hjälpa till med att få honom identifierad. Polisen släppte informationen till allmänheten vilket gjorde att Ramirez blev grovt misshandlad av invånare som kände igen honom.
Han dömdes för 13 mord, 5 mordförsök, 11 våldtäkter och 14 inbrott, och fick livstid. Uppenbarligen.
År 2009 kopplades han till mordet på en 9-åring från San Fransisco som visade sig vara hans första mord (som man känner till). Han dog år 2013 av cancer i lymfkörtlarna.
Mer än 1600 jurymedlemmar intervjuades innan de hittade tillräckligt med folk som var villiga att lyssna på hans fall.Goosebumps

 
Zach flyttar in i ett nytt hus och blir vän med sin granne som är i samma ålder. Men hennes pappa beter sig underligt och insisterar på att unge Zach inte får komma dit och träffa dottern. Men när de trotsar hennes fars önskemål så råkar de släppa lös farliga karaktärer från en speciell samling av böcker från R.L Stine som skrivit de kända Goosebumps historierna. Nu måste de alla hjälpas åt att ställa allt till rätta innan karaktärerna blir kvar i vår värld för evigt.
Nu var det ett tag sedan som jag såg filmen, jag glömde att skriva om den bara. Men jag skrev upp betyget direkt efter filmen. Det jag kommer ihåg är att den kändes lite halvt töntig med låg budget, ungeffär som en Disney Channel film. Det kändes verkligen som att se en film från Disney Channel. Som att den är gjod för 10-åringar. Jag somnade mitt i också, och vaknade lite mot slutet. Vilket kanske säger en del. Men nej, jag var inte så imponerad. Sorry. Jack Black spelade fett skumt i den här också. Han brukar vara bra men jag gillade inte honom alls i den här.
 

 

Nu blev jag på VÄRLDENS David Tennant humör

Tack vare den här videon

 
 
Synd att man har skit att göra i helgen, annars hade jag definitivt knarkat Doctor Who!!
 

 

Ted var med i The Fosters!

Okej han heter Scott Lowell, men vi alla känner igen honom som Ted i Queer As Folk!

 
Asså jag måste bara säga, The Fosters är så jävla dramatiskt att jag sitter och fnissar ibland. Och kan skratta högt. Men jag knarkar iallafall. Det är fett bra, men daaaaaaamn vad dramatiskt. Jag har sett 9 avsnitt hittills och liksom... Det har hänt tillräckligt för att fylla 10 säsonger. Ta det lugnt.
 

 

The Fosters

Ännu en serie... damnit...
Så jag kollade in ett familjedrama som heter The Fosters, har hittills bara sett tre avsnitt men den verkar skitbra hittills! Love it! Om jag ska förklara kort så är det ett lesbiskt par som har tre barn varav två av dem är adopterade, och de tar in en ung tjej som precis kommit ut från en ungdomsanstalt för att hjälpa henne lite.

 
Det blir mycket drama för hon är "trubbel" men försöker bevisa att hon inte är det och bla bla bla.
 
It's good.
 

 

Älskade Spencer

 

 

Men liksom seriöst

 
Kan inte jag få behålla honom?
 

 

Den som inte har en liten crush på Tatiana Maslany needs to check themselves

 
 
Bästa kvinnliga skådespelaren asså
 

 

Nåt jävligt random som jag tyckte var lite intressant.

Men som absolut ingen kommer bry sig om. Jag tyckte bara det var lite random.

Så av nån jävla anledning har jag börjat gilla Colin Clive, som spelar Dr Frankenstein i Frankenstein. Så det är klart att jag kollat upp honom, och läst lite snabbt. Han dog när han bara var 37 år gammal.
 


Men vem dog när han också bara var 37 år gammal?

 
Sal Mineo! Sal föddes också två år efter att Colin dött.
 
 
Som jag sa, random.
 

 

Två personer som kan få mig att må så jävla mycket bättre när jag har en dålig dag

 
Ant och Dec. Dom är ALLTID roliga! Älskar dom så jävla mycket.
 

 

Ibland behövs det lite random Brian Kinney på min blogg

 
Det känns som att jag måste kolla om på Queer As Folk ännu en gång. Jag blev precis klar liksom. Men det var ett bra tag sedan som jag kollade på första säsongen.
 

 

Varför kollar jag på Criminal Minds innan jag ska sova för??

Jag kommer inte våga sova!

 

 

Queer As Folk kom ut för 15 år sedan

 
 
Hur i helvete...
 

 

Intressant fakta: Mördarspecial - Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer ansågs vara USA’s värsta seriemördare genom tiderna. Han hade våldtagit, mördat och/eller ätit av minst 17 personer under en period på cirka 13 år.
Som ung hade han alltid varit intresserad av det makabra, och började med att döda djur i en ung ålder. Grannar som bodde i området när han var ung hade upptäckt ett hundhuvud på en påle i skogen utanför hans hus, och senare grodor och katter i samma skick samt skelett från djur i hans skjul. När han bara var 18 så gick han
vidare från djur till människor. Bara veckor efter sin examen lurade han hem en liftare vid namn Steven Hicks som han senare slog och ströp ihjäl. Han styckade sedan kroppen och spred ut kroppsdelarna i skogen.
Efter att ha gått på college ett kort tag så gick han senare med i armén. När han kom hem år 1987 så träffade han ännu en Steven, denna gång Steven Tuomi som han träffade i en bar och dödade sedan på impuls. De nästa av Dahmers 15 offer fick möta samma öde, två av dem var 14-åriga pojkar. Han lurade oftast hem dem till sin lägenhet där han lovade pengar om de poserade för honom nakna. Han brukade även ha sex med dem innan han blev våldsam.
Han sa senare till polisen att han inte kunde hantera tanken på att de lämnade honom, så han såg till att hans lägenhet var deras sista destination. Vissa kunde han inte släppa taget av alls, så han var tvungen att äta en bit av dem för att "keep them with me as long as possible" som han sa i en intervju år 1994. Han brukade även ha sex med vissa som han dödat. Som att käka dom inte var tillräckligt liksom. År 1991 blev han gripen av polisen då en halvnaken man med handbojor hade lyckats rymma från hans lägenhet.
Han blev dömd till 15 livstider i fängelset, vilket blev 957 år totalt. Han blev ihjälslagen av en annan fånge år 1994 som var "väldigt äcklad" av kannibalens brott.
 


Föremål som hittades i Dahmers lägenhet var bl.a.:
Ett mänskligt huvud och tre påsar av organ, i en av påsarna fanns ett hjärta, som hittades i kylskåpet.
Tre huvuden, en överkropp och olika inre organ som fanns i en fristående frys.
Kemikalier, formaldehyd, eter och kloroform plus två skallar, två händer och manliga genitalier som hittades i garderoben.
Ett arkivskåp som innehöll tre målade dödskallar, ett skelett, en torkad hårbotten, manliga könsorgan och olika fotografier av sina offer.
En låda med två skallar inuti.
Ett 57-liters kar fyllt med syra och tre överkroppar.
Offrens identifiering.
Blekmedel som använts för att bleka skallar och ben.
Rökelse. Grannarna klagade ofta till Dahmer om lukten från hans lägenhet.
Verktyg - hammare, en vanlig såg och olika borrar.
En injektionsnål.
En blodig madrass.
En bibel.Just My Imagination

Jag är så glad att Supernatural blivit bra igen!Frankenstein och Dracula

Igår såg jag Frankenstein för första gången i mitt liv, och såg både Bride Of Frankenstein och Dracula idag.

 
 
Det jag tänkte på när jag först såg Frankenstein var "fan vad kort den var!" för den var bara lite längre än en timme, men alla dessa klassiker har visst varit så korta. När jag såg Bride Of Frankenstein tänkte jag under hela filmen "vart fan är hon?". Hon var med i de sista 10 minuterna av filmen typ. Kanske inte ens det. Skumt som fan då den heter BRIDE Of Frankenstein och hon är med på typ varenda poster. Men aja. Dracula sög. Jag fattar inte varför den är sån klassiker. Jag höll på att somna och började hålla på med mobilen hela tiden. Den var supertråkig. Den enda jag gillade i filmen var Renfield. Skådespelaren är fan med i båda Frankenstein filmerna.
 
Nu har jag sett alla klassiska skräckisar förutom Creature From The Black Lagoon men den tänker jag vänta lite med. För den verkar suga. Av alla dessa klassiker som jag sett, så är Frankenstein min favorit. Jag gillade den, monstret var lite kul när han morrade, sen var ju vissa effekter hur kul som helst, som när han kastar Dr Frankenstein i slutet när man ser hur tydligt som helst att det är en docka, det såg så jäkla kul ut. Och samma sak i andra filmen. Men jag gillade den verkligen. Jag skulle lätt sätta igång den nu!
 
 


Äntligen har jag sett Frankenstein!

Jag gillade Colin Clives ansikte

 
 
 
 Jag kanske ska glo på Bride Of Frankenstein då, han är med i den också! Yeyyyyy
 


RSS 2.0