Random hotnessGerard Way
 


Svar

 
Joo jag håller nog med, även om jag inte såg hela men jag kom ju halvvägs vilket är rätt så långt med tanke på att det var en två timmars film. Om jag hade sett klart den hade jag skrivit i min lilla sugiga recension att den kändes jääävligt upprepad och låtarna lät exakt likadana. Och jag blev lite småsur och irriterad på Askungen och prinsen. Varför kutade hon därifrån hela jävla tiden, och varför gick hon tillbaks till balen hela tiden och dansade med prinsen hela tiden och prinsen jagade henne hela tiden liksom SLUTA. Jag blev bara arg. Och varför fick man aldrig se dom tillsammans inne på balen? Äh.
Den kändes lite dum.
 

 

Ibland går det inte att kolla klart på en film

Även om man tänker "den är helt okej" men man kollar ändå inte klart.
För mig händer det om den slutar ladda (om man streamar) eller dålig kvalité eller om jag pausar och ska gå och göra nåt, så kommer jag tillbaks och tänker "meh, jag vill glo på nåt annat".
 
Det har hänt hittills med:
 
 
Jag satt nyss och streamade The Theory of Everything, och kollade i en hel timme. Men jag fastnade inte riktigt, och pausade för jag skulle käka middag. Så kom jag tillbaks och kände att jag vill spendera min kväll med nåt annat. Synd, för jag kan tycka att teorier och snack om rymden kan vara intressant och hans teorier är ju jävligt kända. Men jag trodde nog att den kanske skulle ha lite mer av honom när han inte var drabbad av sjukdomen. Man fick så otroligt lite, men samtidigt är det mycket som ska klämmas in i en två timmars film. Hela hans liv och berättelsen om hur han fick sjukdomen och vad han gjorde medan den utvecklades osv osv. Jag orkade bara inte. Exakt samma sak hände med Into The Woods. Jag kollade en hel timme på den också, så skulle jag göra nåt, och sen orkade jag inte kolla klart.
Heatstroke var för tråkig. Inte alls vad jag trodde den skulle handla om.
Annabelle slutade ladda men var inte tillräckligt intressant för att jag skulle hitta en annan länk eller försöka senare. Jag kom inte in i filmen alls, kollade kanske en kvart eller nåt. 20 minuter kanske. Jag vet inte varför jag satte igång den. Jag har ALDRIG velat se den för bara tanken av att se en "skräckfilm" med en docka som mördar folk. Det känns lite pinsamt. Speciellt med tanke på att liksom... Den riktiga dockan såg inte ut sådär. Och det var inte som Chucky. Den bara flyttade på sig lite ibland. Äh jag vet inte...
 
 


Natt På Museet: Gravkammarens Hemlighet

 
Magin i museet är på väg att ta slut då den magiska plattan förlorar sin kraft. Ahkmenrah säger att hans pappa är den enda som vet hemligheten om plattan, men han är tyvärr i det brittiska museet. Så Larry tar med sig plattan, Ahkmenrah och ett par andra för att se om de kan rädda plattan och alla i museet.
 
Filmen hade i stort sett samma kvalité som de andra två (även om den första är lite bättre). Samma humor och alla gamla karaktärer är tillbaks, med några nya. Jag skrattade högt några gånger, men det är sån där film som är mer underhållande än rolig.
 


Nu är det dags igen

 
Ursäkta mig.
Ingen spam, bara denna gif.
Jag försöker kontrollera mig.
 
ALLTSÅ TITTA PÅ DOM!!!! MAN VILL JU BARA GRÅTA!!!!
 
GAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
 

 

Då har man sett Kingsman för andra gången

Min dag blev inte som planerat, men blev inte sämre för det!
Planen var att dra till läkaren, sen se om den fanns nån tatueringsstudio i närheten som hade drop-in så jag kunde fixa en fin liten kruddelutt på handleden och sedan åka hem och kolla på Merlin med en stooor skål glass, men på vägen till läkaren messade jag min kära vän Bea för att se om hon ville kolla på bio med mig. And she did. Så vi såg Kingsman. Den var så jävla bra att jag tyckte den var värd att se på bio en andra gång.
 
 


 

Intressant fakta: En promenad i rymden

 

År 1965 skickas två ryska män ut i rymden. Sovjetunionen ville skicka en av dem på historiens första rymdpromenad, och Aleksei Leonov blev den rätta mannen för jobbet. När de lämnat jordens atmosfär och svävar uppe i rymden så beger sig Leonov ut från farkosten. Han svävar fritt i 12 minuter, men när han ska in i farkosten igen upptäcker han att rymddräkten har utvidgat sig så mycket att han inte får plats. Utan någon som kan hjälpa honom och med bara 30 minuters syre kvar måste han tänka snabbt. Eftersom dräkten utvidgat sig på grund av rymdens vakuum så bestämmer han sig för att lätta på trycket, och öppnar väldigt försiktigt lite på armen. Efter ett par minuter har dräkten krympt tillräckligt för att hans ka kunna ta sig in igen.
Men väl inne är det ett nytt problem som uppstår. Farkostens automatpilot fungerar inte, vilket betyder att de inte kan ta sig tillbaks med en säker landning på deras destination. Så de måste försöka manuellt ta sig ner till jorden och landa. De lyckas, men hamnar långt bort från vart de från början var tänkta att landa, och hamnar i Sibiriens vildmark mitt i vintern. De får sitta ensamma och frusna i farkosten under två hela dagar tills räddningen kom.Idag blir det äventyr till läkaren, sen hem och gråta till detta

 


ANTM säsong 21

Jag sitter och kollar på senaste säsongen av Top Model efter att ha sett nyheterna om en av deltagarna som hittats mördad. Varje gång jag ser henne nu så tänker jag "hon är död". Så jävla skumt.
 
 
Hon var bara 19. Tror jag.
Hon var 18 när hon var med i Top Model.
 
Tragiskt.
 

 

ALL THE SHIPS ARE CANON

 
 
 
Synd att jag redan råkade se spoilern om Clarke och Lexa, annars hade jag skitit på mig när jag såg det. Fan vad jag önskar att jag inte hade sett spoilern! JAG HATAR SPOILERS och det där var en STOOOOR jävla spoiler.
 
Sorry om det här är en spoiler för nån hahahaha ahhh.... Men jag har redan varnat, om nån tänkt kolla på serien får du hålla dig borta från min blogg tills du hunnit ikapp.
 


YAAAAHHH nya The 100!

 Om jag inte redan låg ner när jag såg detta hade jag nog svimmat:Cheese and rise.
 
Så i detta avsnitt fick vi se Murphy och Raven, men inget Monty och Jasper....
 


Nostalgi-tisdag

 


Sunny in Philly

Hittills har jag bara lyckats se tre eller fyra av de nya avsnitten. Varje gång jag tänker kolla så är ALLA videos gröna, men audion funkilerar.

 

 

Random hotness

 
Sebastian Stan
 


Saturday Night Takeaway

Fyfan vad jag har suttit och skrattat åt senaste SNT.
Dom körde photobooth grejen igen!
 
 
 
Fan vad glad jag är att dom är tillbaks!
Jag älskar Ant och Dec!
 


Natalie Wood om hennes första intryck av Sal Mineo

 
 


Jag skulle kunna rama in den här bilden

 
 


Monty och Jasper är så söta

 
 


Undra varför jag har kiss och bajs-humor

(Jag snackar om att vi borde göra efterrätt idag)
"Vi kan ju göra chokladpudding!"
 
Så lägger mamma till:
"Jag ska göra chokladpudding... sen..."
 
Och pappa skrattar.
 
 


Nu har jag ett par intressant fakta klara

 
Då behöver jag inte tänka på det!
All I want to do is entertain y'all!
 
Tre stycken hittills, jag ska se om jag kan få ihop lite fler.
Varje fredag eller lördag lägger jag upp nåt!
 
Uppdatering: jag fixade ännu en! YES!
 


Road Train

 

Fyra vänner som är ute och kampar i Australiens vildmark finner sig strandsatta efter att deras bil kört av vägen. Anledningen till det var en stor lastbil som körde in i dem, och de ser att den står en bit bort. Två av dem beger sig dit för att se om de kan få hjälp, men ingen är där. Så de bestämmer sig för att ta lastbilen och köra till närmaste stad. Vad de inte vet är att lastbilen drivs på döda lik, och de själva kommer snart bli lastbilens bränsle.

 
Den sög, men jag förväntade mig inte mer. Jag kan ju erkänna att jag har sett mycket värre, det var bara själva handlingen som var så pinsam.
Jag hade bara en anledning till varför jag ville se den, och varför jag såg hela:

DAAAAAAAAMN
 


Den här människans ansikte

 
Jag mår nästan illa. Hur är det möjligt att vara så jävla fin? Oh right, han är en trollkarl.
 


Ännu en normal konversation med familjen

Min brorsa snackade om sin bil som står i vårat garage:
"Jag skulle vilja rulla ut den och köra lite"
 
Så säger pappa:
"Jag skulle vilja gå på toa och rulla ut den"
 

Vem vill komma och käka middag med mig och familjen?Äntligen kollade jag lite på QAF


Och jag satt och printscreenade lite kul scener


Jag gillar Ellie Gouldings röst

 
Och jag vill ha hennes hår
Minus det snaggade på sidan
 


Faaaaan vad jag vill glo på Queer As Folk

 
 
Det kanske är dags nu alltså
 


Är jag verkligen den enda som kollar på Merlin? Och shippar Merthur?

 
 


Intressant fakta: Behå-skandalen

År 1950 jobbade några unga kvinnor med att samla mynt från telefonautomater och räkna, och lägga i rullar. Men när Marie Orr inte ens hade tillräckligt med pengar till sin lunch bestämde hon sig för att sno några mynt. Eftersom företaget inte vet hur mycket pengar som kommer från telefonerna förrän Marie och de andra flickorna räknat dem, så vet hon att det skulle vara enkelt att komma undan med att ta några mynt. Men vart skulle hon lägga dom? Hon hade inga fickor, så den närmaste platsen hon kunde tänka sig att lägga dom var i bh:n. När hon kom undan med det bestämde hon sig för att göra det igen, och igen. Efter att hon kommit undan med det flera gånger bestämde hon sig för att dela med sig med sina kollegor. De alla lade i rullar av mynt i sina bh:ar och kom undan med flera hundra dollar om dagen. De kom undan med det i ett helt år, men när en av de andra flickorna trodde att hon blivit rånad så ringde hon polisen. När polisen kom hittade dem rullar av mynt från företaget, och flickorna blev arresterade.
Men ingen av dem fick spendera tid i fängelset då det inte fanns några konkreta bevis på att företaget blivit stulna på pengar, när dessa pengar tagits eller hur mycket. Det fanns inga bevis på att dessa flickor tagit pengarna, även om de verbalt erkänt.

 
 


Jag vill se Kingsman igen

 
'twas good.
 

 

Varken Murphy eller Raven var med i senaste The 100...

 
Why....
 

 

Jag ville fnissa och gråta på samma gång

 
Jag sa "oh..." högt för mig själv när dom sa det där. Jag insåg inte att dom i Mount Weather inte vet vad som hänt med Finn... *gråter*
 
 

 

DET VAR INTE SÄSONGSAVSLUTNING AV THE 100!

YES!
Mer avsnitt!
 
Senaste var fett bra som vanligt! Alltså förlåt men den här serien är så bra...
 
 


Bellamy fick en massa kramar i detta också!

 


En beskrivning av Supernatural

 
Jag tyckte det såg så kul ut på "genre", den har liksom bokstavligen allt. Synd att det inte står komedi, för den har väldigt mycket av det också juueeee!
 


Okej så nya Supernatural

 

Nej. Jag orkar inte mer. Vadå "Dean's in trouble"? Ska den där skiten börja igen som var i början av säsongen? Jag orkar inte det. Inte igen. Varför måste det vara så jävla kaotiskt för? Kan dom inte bara jaga spöken och wendigos som dom brukade? Måste det vara Cain's märke och skit på gång nu? Pleeeeaaaseeeee!
 


Nostalgi-tisdag

 


Mickey i nya avsnittet av Shamless mördar mig

 
 
 
 
ÄNTLIGEN MICKEY, GRATTIS, DU VISAR DINA JÄVLA KÄNSLOR
Fan vad jag ville gråta
 


Fan... Nu gillar man ju Murphy

 
 
 


Blended

 
 
 

Efter att ha träffats på en blindträff som inte gick riktigt bra, lyckas Lauren och Jim oväntat träffas ett par gånger efteråt. När de båda får reda på att Laurens kompis dejtar Jims chef, och att de hade planerat att åka på en familjesemester i Afrika så blir både Jim och Lauren intresserade av att åka i deras plats då den blivit inställd. Men inte tillsammans. Tyvärr kan man inte alltid få som man vill, och de träffar varandra på hotellet i Afrika. Nu måste de spendera tid med varandra då hela veckan är planerad med aktiviteter för de båda och barnen.
 
Den var riktigt kul och söt, men lite lång! Även om tiden fylldes ut riktigt bra så är det lite svårt att sitta i nästan två timmar och kolla på en komedi. Men jag skrattade flera gånger, och har en svag punkt för Adam Sandler komedier. Vissa hatar hans filmer, men det beror helt på vilka andra som är med. Om det är andra komiker med extrem humor så ska man förmodligen hålla sig borta. Men annars är dom fan guld. Om det är någon som sett Just Go With It med Jennifer Aniston så ska du veta att den här var ungefär samma typ av film.
 


Alla hjärtans dag dejt


With the girls!
Vi alla skulle käkat tillsammans egentligen och sedan kolla på bio men det blev bara jag och Angelica som käkade. Synd, men så blev det! Och lite stressigt också med tanke på att det var PROPPAT med folk överallt och vi skulle hinna med bion! Men vi hann. Och på vägen hem dunkade vi nostalgi musik som Five, BSB, Bubbles, Hanson och Toto i bilen.

En trevlig alla hjärtans dag.Kingsman: The Secret ServiceEggsy får chansen att bli en riktig James Bond, och får gå med i ett team av unga rekryterade i samma ålder för att genomgå olika test och stressade situationer för att se vem som passar bäst att bli en Kingsman agent, efter att en plats blivit ledig i det stora teamet av "riddare". Men han passar inte riktigt in bland de andra sökande, och tänker på ett helt annat sätt än de andra, vilket kan vara en fördel och en nackdel.

 
I liked it.
Och jag lovar, genom NÄSTAN hela filmen tänkte jag "det här kanske är den första filmen jag vill ge 5 hela stjärnor till" men sen sjönk den lite till "aa men jag kan tänka mig 4.5 alltså" men sen blev det 4. För den hade en perfekt balans mellan action och komedi, och den skulle ju vara en action/komedi inte nån action film med lite komedi i. Så den var ju skitkul, men också spännande och smart. Kanske lite väl mycket fantasi när det gällde alla spionvapen och grejor. Men jag tyckte den var så jäkla bra. Det var bara en grej i slutet som jag tyckte förstörde. För den hade en viss typ av humor genom hela filmen, liksom riktig HAHA humor, men den där lilla grejen mot slutet passade bara inte in. Det var inte samma humor. Och jag fattar inte varför dom hade med det.
Annars så.


Sånt här gillar jag

 
 
När killar inte är rädda för att ha en nära relation med nån som är gay.
Vissa vågar ju inte för att dom tror att de själva kommer se gay ut om de umgås med nån som är gay. Men det här gillar jag. Tyler Carter och Jeffree Star som är typ bästa kompisar. Loves it.
 

 

ÄNTLIGEN fick jag se nya Supernatural!

 
 
        
 
 


Jag hittade en bra låt med Sleeping With Sirens

 


Intressant fakta: KapalaEn Kapala eller en "skallkopp" är en kopp/skål som är gjord av överdelen av en mänsklig skalle och används i ritualer som både Hindu Tantra och Buddhist Tantra, särskilt i Tibet där de dekoreras med inristningar eller metaller och juveler. Ordet Kapala är ett låneord från sanskrit (ett filosofiskt språk som talas inom hinduism, buddhism och jainism) till tibetanska och betäcknar ordet skalle eller panna men också mer specifikt det mänskliga kraniet.

 

 
 

Sunny

 
Sån udda men rik humor

 

Fortfarande inget Supernatural, men jag fick iallafall se nya the 100!

 
Fan vad jag älskar Octavia! Jag är så glad att hon inte dog i början, även om jag önskade det då!
 


Jag längtar tills Orphan Black kommer tillbaks!

 
Nu när The 100 har säsongsfinal nästa vecka (jag vill inte ens leva utan den serien nu, hur ska jag överleva till nästa säsong oh dear lord) så kommer jag behöva någon annan serie som jag kan längta till varje vecka.
 


Hur gör man en skitdag bättre?

Kolla på QI!
Den här dagen har bara allmänt sugit, vilket slutade med att jag stog och grät i duschen. Och jag som hade tänkt glo på Supernatural, men alla länkar till nya avsnittet hade inte synkad audio.
 
Så jag bestämde mig för att kolla på avsnitt av QI som hade Brian Cox som gäst.
Får jag gifta mig med honom?
 
 
 
Så jag fick skratta lite i alla fall.
 


Lite tisdags-nostalgi!Jag känner mig som en 13-åring när jag hör den här låten


Nu sitter mamma och pappa och kollar på Breaking Bad

 
 


Jasper är en sån där uppenbar favoritkaraktär

 
 


Ian neeeeej! Gah... Shameless...

 
 
 


Tillbaka Till Framtiden marathon

 
Idag drog jag och köpte thai mat, Marabou och kakor, drog hem och satte igång alla Tillbaka Till Framtiden filmerna. Jag har alltid snackat om ett Marathon men har aldrig faktiskt gjort det. Jag har aldrig kollat på alla tre filmerna efter varandra. Men idag gjorde jag det. Blev nyss klar, och började runt 2.Det var min lördag det.
Men jag har precis köpt dom på blu-ray! Jag var tvungen!
 
 

Svar

 
BRA! Det kommer nog bli sånt när jag är alldeles för lat för att läsa och skriva om nåt specifikt. Även om jag själv vet att det är mer intressant att läsa en hel text om något eller någon eller en händelse.
Men är man lat så är man!

 
 


Intressant fakta: Random och kul fakta

 

Kackerlackor levde 120 miljoner år innan dinosaurierna. Och om de råkar röra en människa springer de genast iväg och tvättar sig.

Ett paket mjölk kan innehålla mjölk från tusentals olika kossor.

En rå morot lever fortfarande när du äter den.

Magnolian är den äldsta levande blomman i världen, som först kom till för 100 miljoner år sedan.

En människolever kan växa tillbaks även om 75% av den har tagits bort.

Den kinesiska frukten "siraitia grosvenorii" är 300 gånger sötare än socker.

Månen är äggformad, den ser bara rund ut för att den stora sidan är vänd mot oss.

Himalaya bergen bildades 25 miljoner år EFTER att den sista dinosaurien dött.

År 1895 fanns det bara två bilar i Ohio, och de krockade med varandra. Lyckat.

Valar har höftben, vilket betyder att de en gång i tiden måste lämnat havet och skaffat sig ben, men begav sig tillbaks till havet då de inte gillade livet på land.

År 1939 dog 839 får av samma blixtnedslag i Utah.

Ända sedan 1940 så har 157 människor ramlat ut ur flygplan utan fallskärm och överlevt.

Hugo Boss designade nazist uniformerna.

Alla neandertalare var laktosintoleranta.

 

 

Asshole

 
Fan vad snygg han är alltså.
 

 

Det här ögonblicket var ett av favoriterna i nya The 100

 
 
BEBISAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!
 
 


The 100 spoilers!

Så jäkla bra avsnitt, som vanligt!
 
 
Man bryr sig typ bara om Bellamy just nu.
     


Fast det där höll inte länge.


Och jag gillar den nya Clarke. Äntligen har hon börjat bli lite badass! Go Clarke!

     
 


Det var ju slutet på en TOPPEN jävla dag

Inte.
 
Det har varit en sån otroligt jävla hemsk dag idag. Inget kul eller bra har hänt. Alls. Precis allt har sugit. På lunchen pratade jag om att jag MÅSTE beställa biljett till Issues och att jag pratat om det jätte länge men bara inte gjort det. Så fick jag reda på att det är SLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT på fucking biljetter. Men mitt internet funkade inte så jag messade mamma som sitter bakom en data hela dagarna och bad henne kolla runt och se om hon kunde beställa nån.
När jag kommer hem så ber jag henne beställa från nån skummis sida som det alltid kostar typ dubbelt på, och om konserten ställs in så får man inte pengarna tillbaks. Hon kollade priset och sa ungeffär 800. Med tanke på att det är Issues som jag älskar och Sleeping With Sirens och Pierce the Veil - alla band som jag gillar så tänkte jag "det är värt det". Tre band för 800 kr.
Så frågar jag nu "beställde du? Hur mycket EXAKT blev det så jag kan sätta över pengar" så säger hon 900. Ursäkta vad sa du? 900? VAD I JÄVLA HELVETE DU SA 800 FOR FUCKS SAKE! Om jag hade vetat att det var 900 hade jag inte velat köpa den där jävla biljetten! Jag är så jävla arg just nu. Och jag måste sova.
 

 

Bear's wild weekend with Stephen Fry

TACK BEA!
Åh jag älskar Stephen Fry, och jag tycker det är så kul att Bear Grylls tar med sig kändisar ut i det vilda. Jag vet att jag googlade för att se om Stephen hade fått följa med ut för kanske nåt år eller två sedan efter att jag såg att han tagit med sig folk ut. Men nej, ingen Stephen.
Men nu finns det!
 

Åh vad duktig han var! Och jag älskade deras konversationer, både när Stephen pratade om hans självmordsförsök och om deras tro. Älskade hela jävla grejen.
 
Fuck yes.
 


About A Boy

Så jäkla bra avsnitt av Supernatural!
 
 
 

Klassiska SPN är tillbaks! YES! Subtil humor, ett jobb vid sidan om deras stora problem som de klarar av galant även om det ser ut som att de inte kommer klara av det. YAH!
 


Fan vad jag gillade nya Shameless

 
Det enda som går att ta bort är Frank. Ingen bryr sig om honom eller hans handling. Bokstavligen ingen. Ingen vill se vad han håller på med. Please go away.
 

 

Hoppas att Clarke och Lexa blir kompisar

 
Man märker att Lexa respekterar Clarke, men känner ändå att det inte spelar nån roll om hon dör eller inte. Hoppas hoppas hoppas att dom genuint börjar gilla varandra!
 
 
Jag ska försöka att inte lägga upp så mycket The 100 föresten....
Men det är så jäkla bra.... Nån gång i veckan MÅSTE jag med tanke på att det kommer nytt varje vecka.
 

 
 

Vine

Nån som har Vine?
Själv har jag bara den appen för att följa andra folk och skratta lite, jag lägger aldrig upp nåt själv. Men jag har märkt att det är många som inte vet vad det är, även om det blivit så OTROLIGT populärt! Du vet om det är någon som delat en 6 sekunders lång video på facebook så är det förmodligen från Vine. Jag fick min kusin att ladda ner appen idag och föreslog några som jag följer.
Här är i stort sett alla jag följer, och dom är NÄSTAN i ordning med favoriterna högst upp.

Thomas Sanders
Klarity
KingBach
DAN Nampaikid
Jerry Purpdrank
Christian DelGrosso
Curtis Lepore
Ry Doon
Bo Burnham
Vincent Marcus
David Lopez
Anwar Jibawi
Brandon Calvillo
Josh Peck
Brendon Urie

Om du vill skratta lite föreslår jag att du laddar ner appen, och om du redan har den bör du kolla in några av namnen ovan! Speciellt Thomas Sanders, han är så jäkla rolig. Han har återkommande grejer som Disney Pranks, Misleading Compliment och Story Time! Alltid kul.

 

 

Random hotnessLee Pace
 

 

Taken 3

 
 


Efter att ha blivit huvudmisstänkt för mordet på sin fru, så rymmer ----- för polisen samtidigt som han försöker skydda sin dotter från samma öde som hennes mamma då den riktiga mördaren fortfarande är på fri fot. Nu måste han hitta vem det var för att slippa livstid i fängelset.


Okej jag såg den på bio och glömde skriva.
Jag tyckte den var lika bra/dålig som tvåan. Den här trilogin har inte lyckats särskilt bra för mig, det var bara den första som var bra. Lite som The Hangover. Vissa filmer får bara inte fortsätta. Den gick att kolla på och var inte helt värdelös men det blir för mycket.... Liam Neeson sa själv att han aldrig ville göra en tredje film om det är någon som blev tagen igen, men det kändes nästan likadant iallafall. Samma princip, han är ute efter en bad guy som gjort något mot honom/ någon i hans familj. Och han vet exakt hur han ska göra och hitta människan och han slåss helt perfekt och överlever bilexplosioner och bajs. Njaaaeee.... Visst så är de flesta actionfilmer så här men... Det var acceptabelt i den första. Men i tre hela filmer? Det orkar jag inte.
 
 


Damn right

 
 
 
 


Nu har jag börjat knarka en till Nick Jonas låt

 
Vet inte varför. Men jag gillade den.
 


RSS 2.0