Jag har precis fått en njursten, framkallad av allt socker jag äter för ANDRA gången

 
 
 
Fuck the police.
Jag träffade Bea i stan, planen var bara att gå till sci-fi bokhandeln, men det blev amerikanska godisaffären och vidare till brittiska. Så mycket godis. Och igår köpte jag plockgodis och mörk choklad.
Och på vägen till stan träffade jag Emelie! Så jävla random! Har inte sett henne på ett par år tror jag! Hon jobbar och bor i Spanien så man ser aldrig människan, men vi åkte samma buss till station och så skulle vi båda till stan så vi han prata ikapp oss. Det var trevligt.

Den här bilden är allt man behöver veta om henne. Den beskriver henne bättre än ord alltså.
 


Intressant fakta: The Truman Show i verkligheten

 

 I Nederländerna finns det en facilitet som är specialbyggd för äldre människor med demens. Det är som The Truman Show fast för totalt 150 människor som lever med alzheimers. Faciliteten är byggd som en liten stad med cafén, salonger, butiker osv. Alla som jobbar i salongerna och butikerna är anställda sjuksköterskor, vårdare och doktorer. Om det är någon som är på väg mot den enda utgången så blir de vänligt eskorterade någon annanstans och blir tillsagda att kanske testa den andra dörren eller kanske gå hit eller dit.
Om man tycker att det låter hemskt eller att detta känns fel, så ska man veta att dessa människor är mycket friare här än på någon annan facilitet. De mår bättre, äter bättre och lever längre. De behöver mindre medicin och deras hem är specialbyggda så de känner sig mer hemma med specifika religiösa symboler, konst, kultur eller musik.
 


MÅSTE JAG ALLVARLIGT VÄNTA EN HEL JÄVLA VECKA TILLS NÄSTA AVNITT AV THE 100?!?!

 

DET KOMMER BLI DEN LÄNGSTA VECKAN I HELA MITT JÄVLA LIV
 
BELLAMYYYYYYYYYY OCH WHAT THE FUCK LINCOLNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 


Jag svimmade nästan under den här scenen

 
JÄVLA Murphy alltså,
Still don't trust him.
 


Bellamy och Octavia

 
 
 
Jag vill se mer av dom.
Dom separeras hela jävla tiden! STICK TOGETHER för i helvette!
 


I'm an addict

Jag är beroende av många saker: musik, film, serier, kolla hur mycket klockan är, folks godkännande, platta håret. Men det jag är mest beroende av, och det som är absolut jobbigast är socker. Socker socker socker.
Folk kan inte lura i mig något som är sockerfritt, jag känner när det inte är socker i. Och om jag inte känner det på en gång så tänker jag bara "den här smakar konstigt" eller "jag fick ont i huvudet av det här". Om inte munnen märker, så märker kroppen. Jag är beroende av socker. Och det är anledningen till båda mina njurstenar. Förmodligen. Så nu sitter jag här helt eländig med en skål nötter.
 
JAG VILL HA SOCKER! Jag vill baka! Jag vill baka kakor eller cheesecake eller kolor eller kladdkaka! Morotskaka! Göra en random tårta! Sitta med en skål plockgodis och en kopp te! Vill ni veta nåt random på tal om te? Jag som är sockerberoende kan dock INTE ha socker i varken te eller kaffe. Nope. Hell no. Alldeles för sött.
 
Nu vill jag flytta hemifrån mer än någonsin. Om jag bodde själv hade jag suttit med tre ton socker nu. Men min mamma blev sträng nu. Inget socker för mig.
 
 


Vad har jag gjort hela min lediga dag?

 
 
 
Kollat på Will & Grace.

Det är en sån där serie som man kan se om och om och om och om och om igen. Jag har ingen aning om hur många gånger jag kollat på alla avsnitt. Mer än åtminstone 4 gånger iallafall. Men jag brukar bara ta en random säsong och random skiva. Så vissa avsnitt har jag råkat se fler gånger än andra.

Men det är alltid lika kul alltså.


 


There's no place like home

SUPERNATURAL SPOILERS
 


Jag gillade det här avsnittet! Först tänkte jag "eh.. what..." men sen blev det bättre, och i slutet ville man gråta lite. Jag ville det iallafall.


Nu är det så att...

 
 
Inatt åkte jag in till akuten med en bekant smärta i sidan.
Njursten.
 
Bra att jag fortfarande bor hemma, vid midnatt kände jag den där smärtan och gick sedan till mina föräldrars sovrum och sa att nu är det dags. Jag tror jag har njursten igen. Och sen var jag tvungen att lägga mig på golvet. All min kraft bara försvann och det kändes så konstigt! Bokstavligen som att något lämnade min kropp. Jag blev helt skakig och kunde knappt stå upp. Men vi ringde ingen ambulans, vi tog bilen den är gången. För pappa var fortfarande hemma, det var han inte förra gången.
Så vi kom dit, gick in, förklarade vad som var på gång, satt och väntade ett par timmar. Men det som var lite konstigt med den här gången var att smärtan kom och gick. Jag kunde sitta i nästan en timme och må bra, sen fick jag så ont att jag satt redo med en spypåse. Helt jävla spyfärdig blev jag.
Men när jag fick träffa läkaren så kom vi båda överens om att jag inte behövde undersökas mer, utan behövde bara hämta ut medicin och åka hem. So that's what I did.
 
Vi kom hem runt halv 4 tror jag. Jag gick och la mig på en gång, fick en sån där våg av smärta, sen somnade jag. Råkade vakna av mobilen kl 6, och jag hade faktiskt tänkt dra till jobbet, men för det första hade jag sovit totalt kanske 3 timmar, sen hade jag inte hämtat ut min medicin än med tanke på att alla apotek var stängda. Och jag vill inte få den där smärtan på jobbet. Så jag somnade om. Och vaknade vid 9. Jag hade inte messat min chef, så jag blev stressad och tänkte "fuck jag får sparken, ingen vet vart jag är och varför jag inte är på jobbet. Nu får jag sparken" så jag messade honom på en gång men han svarade aldrig. Då tänkte jag "yep, I'm screwed". Men han svarade runt 12 och sa att "sånt händer, krya på dig". Tack gode någon.  
Jag sitter ändå med ångest. Jag får alltid ångest av att vara hemma från jobbet.

Och nu blir det ingen skoj bild på mig när jag är neddrogad och ser döende ut för det hände aldrig.
FINNNNNNN!!!

 
 
....come back....
 

 

Random hotness

 
Andrew Lee Potts
 

 

Varför har ingen sagt att Sunny In Philly har börjat igen?

Jag hann bara se ett avsnitt nu. Det hade kommit ut två eller tre. Så det får väl bli imorrn.

 
 
 


Assholes som förstör mitt liv

 
         
 


Om det är nån som tänkt kolla in The 100 - gör det nu

För jag orkar inte vara försiktig med spoilers. Håll dig borta från min blogg om du tänkt kolla!
 
Jag är på ett Finn/Clarke humör. FINN! Fast jag fattar inte varför han gillar Clarke mer än Raven, fan Raven är sååå mycket snyggare och badass än Clarke, plus att Raven är 100% för Finn, han är hela hennes liv liksom. Så kommer Clarke lite random in i bilden. Girl, bye. Fast jag gillade dom ändå.
 
 


Jag kollade igenom The 100 så jävla snabbt-

- att jag inte ens märkte att hon som spelar Anya är med i Shameless.
Nya Shameless började för ett par veckor sedan, och hon har varit med i typ två scener, men jag märkte bara nu när jag såg nya avsnittet, för jag har kollat igenom hela The 100 sedan förra avsnittet av Shameless släpptes! Antar jag. Joo jag tror det. Jo.
 
 
Anya är BADASS. Fast en jävla bitch. Fortfarande badass.
 


Nu har jag skickat intresse för två lägenheter!

 
PRAY FOR ME!
 
 
 


Jag har så många The 100 känslor just nu

 
Snälla gift er.
Om Bellamy och Raven blir tillsammans tänker jag stämma nån. Det ska vara Bellamy och Clarke.
 


“If death has no cost, then life has no worth.”

Jag har nu fått starta min morgon med att gråta tack vare The 100. Jävla skitserie.
 
 
Jag satt och grät genom hela grejen. Och jag VISSTE att det skulle hända, men inte hur.
Fuck. Fuckalainen.
 
OCH NU VET JAG VARFÖR DET VAR SÅ FÅ AVSNITT! För att dom gjorde som de flesta andra serier, har en paus MITT i säsongen. Mennnnnnnnnn det började för ett par dagar sedan heheee.... Så nu får jag ett avsnitt i veckan. Awesome. Inte.
 


AH!

Imorse myste jag med frukost och Wrong Turn (aa, vad vill du?) och kom på varför han som spelar Bellamy i The 100 såg så jävla bekant ut! Han ser ut som Scott i Wrong Turn!
 
 
 
Okej man ser inte riktigt här, men om man sett Wrong Turn lika många gånger som mig och sedan kollar på The 100 så ser man likheten... Kanske inte tvillingar, men de påminner lite om varandra. Tycker jag.
Jaja, jag är bara glad att jag kom på det i alla fall. Yäääääh!
 

 

Intressant fakta: Dnepropetrovsk mördarna

I Juni och Juli år 2007 mördade två tonåringar 21 människor på en månad i staden Dnepropetrovsk i Ukraina. De två pojkarna hette Viktor Sayenko och Igor Suprunyuck. Morden var helt random och oplanerade, offren valde de ut när det passade. De höll sig mest till enkla offer som äldre människor, barn, gravida kvinnor och fulla människor. Folk som inte kunde försvara sig helt enkelt. Deras metod var att slå ihjäl offren, helst med något objekt som t.ex. en hammare mot ansiktet - oftast så att man inte kände igen offret. Många blev också stympade och torterade där några blev av med sina ögon medan de fortfarande var medvetande. Det dök också upp en video av de två när de torterade och slog ihjäl en handikappad 48 årig man. De slog honom med en hammare och högg honom med en skruvmejsel. Även om videon tagits bort från många webbsidor så finns den fortfarande att hitta.
När de båda blev arresterade blev båda dömda till livstid.

 
(Toppen att när jag skulle leta efter en bild så såg man en MASSA jävla bilder på de två när de tagit selfies med djur de mördat och torterat. Awesome. Verkligen. Hoppas dom har kul i fängelset. Fan vad arg man blir.)
 
 


Mina favvo låtar med Breaking Benjamin


(Visste inte vilken bild jag skulle ta med tanke på att Ben är den enda som är kvar i bandet, men det finns inga nya promos så det fick bli en gammal, whatever)


Jag gjorde så här ett tag sedan med Good Charlotte, då jag listade alla mina favoriter från alla deras album, så jag gör samma sak med Breaking Benjamin! Alla som känner mig vet att det här är MITT band, ord kan inte förklara vad bandet betyder för mig. Liksom, om någon vill veta om jag talar sanning eller nåt så vet dom att jag menar allvar när jag lovar och svär på Breaking Benjamin.
Och bara för att det är rock så betyder det inte att du som inte gillar rock INTE kommer gilla några av låtarna. Det finns några som är lite mer ballad-liknande, vissa har lite lättare ton och melodi. Och vissa är lite hårdare. 

Saturate
I Wish I May
Medicate
Polyamorous
Water
Home

We Are Not Alone
So Cold
Simple Design
Follow
Sooner Or Later
Believe

Phobia
The Diary Of Jane
Breath
You
Until The End
Dance With The Devil
Topless
Unknown Soldier
Had Enough

Dear Agony
I Will Not Bow
Give Me A Sign
Hopeless
What Lies Beneath
Anthem Of The Angels
Lights Out
Dear Agony

Extra
Better Days
Blow Me Away
Who Wants To Live Forever
 
Om du inte gillar rock kan jag rekommendera Follow, Sooner Or Later, Breath, Give Me A Sign, Anthem Of The Angels, Dear Agony och Better Days. Och Rain som jag inte har på listan, den är braaa men jag föredrar versionen med trummor, som inte är på albumet. Äh, kolla in Rain också.
 
SNÄLLA GE DOM EN CHANS, DOM ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BRA!
 


Nu är jag klar med första säsongen av The 100

 
Jag försökte verkligen att inte knarka, men det var så jääävla svårt att hålla sig borta.
Skiiiitbra serie, check it out!
Ska förmodligen kolla igenom hela säsong 2 imorrn. Det var inte små många avsnitt. Vet inte varför. Får kolla in det imorrn också.
 


Supernatural is a serious show

 
 


Folk som dissar prins Philip i Törnrosa

 
Girl, bye. Jag älskar prins Philip.
Det var prinsen i Snövit som inte hade nån personlighet, eller ens nån jävla roll. Har han ens nån replik? Det var evigheter sedan jag såg den...
 

 

SUPERNATURAL IS BACK

 
 
Asså Cas... Snälla söta rara...
 


Idag var folk snälla på jobbet

Inte för att dom INTE brukar vara det, men ibland känner man sig uppskattad.
En av kollegorna sa att jag var deras solstråle, sen hade en annan letat efter mig igår för han hade lagt in en massa Queen på mobilen som vi skulle lyssna på. Sen så hade det varit sån där DUNK DUNK UTZ UTZZ musik igång hela dagen, så gick jag och frågade "när ska jag få Breaking Benjamin?" så sa han att det bara var att sätta igång, men det var ju på hans mobil (tror jag) så jag bara gjorde nån min och sa nåt, kommer inte ihåg, så undrade han vilken låt jag ville höra. Den låten fanns inte SÅ KLART så sa jag att det inte spelar nån roll (för Breaking Benjamin har inte en enda dålig låt) så hörde jag en låt från deras andra album. Sen en till från samma album. Sen ännu en till. Det visar sig att han satte hela det albumet på shuffle.
 
Det är mitt favvo album också!
 
 


Svar

 
 
Du är för snäll ibland asså!
 


Idag är jag hemma och mår dåligt

Men jag försökte fota lite eftersom jag ändå hade smink på mig (jag tänkte att jag kanske klarar av att jobba i alla fall, men nej) såååååå.... Jag hade en idé som involverade glitter. Det var svårare än jag trodde. Fick inte en enda bra bild. Jag såg så jävla retarded ut. Så här får du två bilder av mig när jag kämpar mellan poser.
 

Jag försökte blåsa iväg det först. Själva glittret såg bra ut, men mitt ansikte ville inte samarbeta. Och anledningen till varför jag har bilder som dessa, och bilder på en vit vägg är för jag hade timern som tog 10 bilder i rad. När jag blåste iväg glittret och inte hade glitter kvar blev det såna här bilder. Sexigt värre.

Bilden till höger är typ mitt standard ansikte. Dubbelhaka och ett skumt uttryck.

Men jag har en massa glitter kvar, jag får försöka igen nån annan gång.


Jag har bara sett tre avsnitt av The 100

Men nyss (i slutet av tredje avsnittet) så fick man redan ett WHAT. THE. FUCK. -moment.
 
Ett riktigt
 

Najs bajs.
 


Jusstja, nya Shameless!

Jag glömde skriva förra måndagen att det börjat igen, men nu skriver jag! SHAMELESS IS BACK!

 

 

Vissa låtar är till för att knarkas

Den här har jag haft på repeat hela vägen till och från jobbet idag.
Så jeffla bra!
 


Ända sedan fredags har jag velat ha munkar

Och när jag tänker på munkar så tänker jag också på Orphan Black. Och nu när jag börjat om med Far Cry 3 så tänker jag på Vic varje gång dom nämner Vaas. För det är samma skådespelare. Så jag drog iväg idag och köpte munkar. Och satte igång Orphan Black. Och fick min lilla dos av Vic the dick.Och Felix.
 
 
 
Vem älskar inte Felix.... Allvarligt, alla som sett serien kan hålla med om att Felix är favoriten.
 


Exweeeese me

Nu ska jag kolla in en ny serie. Stort misstag, säkert. Jag kommer förmodligen fastna. Har inte skrivit ett SKIT här, och om jag fastnar kommer det fortsätta vara så.

 
Såååå.... Jag kollade precis på första avsnittet, det var bra! Men vi får väl se om det fortsätter vara bra! Serien heter The 100 och handlar om att jorden har varit övergiven i typ 97 år efter att nåt hände så den blev radioaktiv och allt och alla dog. Men uppenbarligen fanns det överlevande i rymden, så de startade ett samhälle och en ny värld där, men den börjar bli överpopulerad och stationerna börjar paja så de skickar ner 100 unga "brottslingar" för att se om det går att överleva där. Här.
Yup. Jag har redan spanat in en snygging.Boooooyyyyy howdy.
 
*Michael Jackson ljud*
 
 


Into The Storm

 

Tornadojägare är ute efter en stor tornado som de kan fånga på film. Målet är att lyckas stå mitt i den och filma det ingen annan lyckats filma: tornadons öga. Samtidigt får man se vad två bröder och deras pappa gör samtidigt som stormen närmar sig staden. Vad ingen vet är att en storm som ingen annan människa skådat kommer slå emot staden.

 
Okej, nu är det så att jag såg den här filmen FÖRRA helgen. Så jag kommer inte riktigt ihåg varför den fick tre stjärnor, men jag gör så. Kollar på filmen, skriver upp betyget och går vidare med mitt liv. Är för lat för att lägga upp här.
Men nu ska vi se.... Om man tänker efter lite... Parallellhandlingen funkade inte riktigt för mig. Det skulle varit aningen eller. Antingen pappan och hans två söner, eller tornadojägarna. Eller vad man nu ska kalla dom. Båda hade någorlunda bra handlingar/backstory, så om man fokuserat mer på en av dem hade filmen blivit bättre. Visst så fick man se båda handlingarna komma tillsammans sen, men min åsikt är detsamma. Antingen eller.
Det var allt jag kom ihåg. Peter Pan var med. Han brann upp i en tornado. Skumt. Och en spoiler, sorry,
 
 


Jag är på sånt jääävla Breaking Benjamin humör

 


Och jag får så jääävla ont i hjärtat när jag tänker på att dom ALDRIG kommer till Europa. Och dom har typ 4 spelningar i februari. Ska man... köpa en biljett.... till en konsert... och till usa.... kanske....Guys...

Så jag satt och skrev om den där hemska grejen som jag tänkte ha som intressant fakta, men efter att ha skrivit hela jävla texten tänkte jag "Asså... Det här är bara hemskt. Inte intressant. Det här hör inte till denna kategori." Så jag fick hitta nåt annat att skriva om lite snabbt. Så det blev ännu en tråkig denna vecka. Jag vill skriva en lång intressant text om nåt. JAG SKA FAN HITTA nåt jääävligt intressant, och jag ska hitta TID att skriva den på. När jag väl kommer hem från jobbet vill jag bara chilla. Sen på helgen går jag antingen och gör nåt eller så vill jag bara chilla ännu mer. Imorrn kanske.
 


Intressant fakta: Några av världens mest sällsynta sakerDet mest sällsynta elementet, och förmodligen det mest sällsynta över huvudtaget i hela världen, är astatine. Det är ett väldigt radioaktivt material, och är resultatet av radioaktivt sönderfall av tyngre grundämnen. Det är så sällsynt att om man skopade upp allt som finns på denna jord skulle man få ungefär en tesked av det. Man vet därför inte så mycket om det.

Gutenberg bibeln är den första bibeln som översattes till latin, och är den första boken som någonsin tryckts. Den trycktes i Tyskland år 1455 av Johann Gutenberg. Flera kopior trycktes, och om du skulle vilja ha en hel bilaga skulle det kosta dig ungefär 200 - 270 miljoner kronor (25-35 miljoner dollar). Bara en sida går på runt 25 tusen dollar.

William Shakespeare's autograf finns det bara 6 exemplar av, vilket gör den oerhört sällsynt på grund av hans status. En av dessa autografer går på ungefär 3 miljoner dollar.

Den mest sällsynta juvelen är painite. Den upptäcktes först i Burma på 50-talet, och under åren har man hittat källan till de två första stenarna. Nu finns det några hundra polerande stenar i världen. En röd diamant  brukar den också kallas för.
 


He got the booootyFar Cry 4 gör mig arg

Så jag börjar om på trean igen.

YAY JASON! 
 
 


Felix Dawkins

Divorces do really strange things to normals, Sarah. They lose their fake happiness, they forget the way to the mall, and then they come downtown to find themselves.
 


Intressant fakta: Blåa isberg

 

Blåa isberg är delen av isberget som bildades under vattnet, och som sedan vänts upp och ned, så delen som var under vattnet nu får vara på ytan. Det har fått den blåa färgen på grund av syrebrist när den bildades, och reflekteras annorlunda i ljuset.Jag sitter och halvkollar på An American Crime

 
Så jävla hemsk.
 


Funsies

Igår drog jag till Bea för att hänga och käka onyttigt.
 
'twas fun! Vi köpte thai mat på vägen hem till henne, käkade det och spelade bara en massa guitar hero, typ två andra spel också, kollade på ett avsnitt av Miranda och ett av Merlin. Vad fan gjorde vi mer... Gjorde vi nåt mer? Tror inte det. Men sköj var det! Jag gillar att bara hänga och inte göra ett skit. Loves it.
 
Men som vanligt så suger jag och tog inte en enda bild. Skumt att jag - tjejen som ALLTID tog kort på allt och gick media linjen med foto som inriktning - aldrig tar bilder längre. På ett skit.
 
Anyways. Jag vill ha fler såna dagar.
 


Intressant fakta: Utdöd tusenfotingArthropleura är en utrotad varelse, men var ungefär som en vääääldigt stor tusenfoting som var ungefär lika stor som en bil. Den var för det mesta vegetarian och levde på ruttnande växter. Anledningen till varför den kunde växa till en sådan storlek var på grund av bristen av rovdjur och för att jorden då hade mer syre i luften.  Den levde för ungefär 300 miljoner år sedan, och dog ut när klimatet började bli torrare och regnskogarna började dö.

 
 
Jag är glad att den dog för några hundra miljoner år sedan.
Tänk om man skulle se en sån där jävel ute på promenad i skogen. Girl, bye.
 


Random hotness

 
Ryan Gosling
 


Sal's födelsedag är inte komplett utan den här gifenJames Dean och Sal Mineo.
Det ultimata paret. Även om det aldrig hände.
Jag vill alltid gråta när jag tänker på att Sal inte fattade att han var gay då. Jimmy var ju bisexuell, så det hade LÄTT hänt. Sal har själv sagt att det var försent när han förstog att han var gay, att han förstog att han faktiskt var kär i Jimmy men han hade dött för längesen då. Eller aa... Några år sedan. Sal kom ut kanske 7 år efter att James Dean dött.
 


Sal och Natalie Wood

De träffades under inspelningen av Rebel Without A Cause, men så som jag har hört det så verkade inte vänskapen vara särskilt länge. De höll kontakten, men efter att Sal kom ut som gay så verkade inte hennes man vara bekväm med det, och jag tror inte hon heller var helt okej med det. Men jag kanske kommer ihåg fel.Jag har för mig att hon och hennes man skulle ha nån stor middag med gäster men Sal var inte bjuden.


Sal i Exodus

 
Damn boy.
Älskar den här bilden.
 


Sal och Jill Haworth

Dom träffades under inspelningen av Exodus år 1960 och blev tillsammans innan han insåg att han var gay. Hon var 15 när de träffades och blev tillsammans, han var 21.

 
 

De förblev bra kompisar efter att relationen tog slut.
 


Jag vet inte varför jag inte har fler bilder av honom när han blev äldreHan ser ut som en annan människa, men man ser ändå att det är han. Samma fina ögon och mun. Han hade så jävla fina ögon... Valpögon. Bambi-ögon.

 

Jag bara ÄLSKAR den här bilden

 
Jag hade den som header här på bloggen ett tag förut.
Om jag hittade den som större och bättre kvalitet skulle jag skriva ut den och sätta upp på väggen.


Två av mina favvo bilder av Sal

 
 
Jag vet fortfarande inte vad tjejen heter eller vart det här är ifrån.
 

 

Babyface

 
Han har en låt som heter Babyface haha... Yeah, han spelade in några låtar. Två album typ.

 

Sal och Elvis


 

Varför vart han tvungen att bli mördad för?

 
Det är alltid bara bra människor som dör.
 

 

Min lilla bebis hade blivit 76 idag

 


Horoskop

Jag tror egentligen inte på den här skiten, för jag vet att de anpassar sig till DE FLESTA så alla känner att "oh shit det där är SÅÅÅ jag!" så jag tänker vara den jag snackar skit om och säga att det här är såååå jag:
 
 
100 % jag. Jag ska alltid avsluta folks meningar, speciellt mammas för jag känner henne så jävla bra och vet alltid vad hon ska säga. Igår när jag kom hem från jobbet kände jag igen hennes andning och ton, så jag visste att hon skulle säga "jahupp, gick det bra på jobbet?" så jag sa det EXAKT när och hur hon sa det. Pappa tyckte det var creepy men vi alla skrattade haha.. Och jag tröttnar lätt på platser. Så jag vill alltid dra vidare, hur kul jag än har. Och så klart vill alla betyda något för någon, men jag vill inte vara fast vid någon, så jag vill betyda något men inte känna pressen att träffas hela tiden, eller regelbundet. Ibland vill jag umgås varje dag, ibland vill jag umgås nån dag varannan månad.
 
Så det är jag. Nu känner du mig.
 
 


Random hotness

 
Colin Morgan
 

 

Drömkompis

 
 
 


Jag vill ha en mysdag med Goonies och onyttigt

 


Jag har inget att göra. Ska man kolla på Malcolm kanske?

 

 


Draktränaren 2

 

Efter fem år får man se vad Hicckup och Toothless har för sig, och hur byn de bor i har förändrats. Nu har de flesta en varsin drake, och alla drakar och människor lever i harmoni. Men det finns en man som inte vill ha denna frid, utan vill ha krig. Han försöker få alla drakar att kriga på hans sida så han kan vara den mäktigaste drakmästaren.

 
Den här var nog bättre än den första. Den första filmen är bra, men när jag bestämmer mig för att kolla på den brukar jag tröttna lite mot halva filmen/slutet. Den här höll mig kvar hela tiden, den hade bra handling, några fina ögonblick, man ville gråta lite ibland, och den var spännande. Alla karaktärer är tillbaks. Det var kul att se hur Hickup mognat men fortfarande vara samma person.
 


Well, fuck me sideways.

Nu är jag heeelt klar med Far Cry 3. Jag mördade alla jag skulle mörda, gjorde allt jag skulle, sen när det sista kom, så trodde jag bara att man skulle liksom... Springa igenom eller whatever. Inte att man skulle få två alternativ som väljer hur skiten slutar. Jag såg bara ett av alternativen och var för snabb, så jag tröck bara. Och det var fel jävla alternativ. Så jag dog. Eller Jason dog. I'm so fucking sorry.

 
Alternativen var liksom "rädda dina kompisar" eller "gå med Citra" och jag råkade gå med Citra. Det är väl FUCKING klart att jag hade räddat mina kompisar om jag såg det jävla alternativet.
So he dead.
Och jag känner mig som ett stort misslyckande. Jag ville inte avsluta spelet sådär. Jag ville att han och hans brorsa och kompisar skulle LEVA. Jävla skit. Inget jag kan göra åt saken nu.
Jag ska börja med Far Cry 4 imorrn!
 


Fyfan

Jag hittade precis en så otrooooligt hemsk sak som jag tänkte skriva till min "intressant fakta" på fredag, men vet inte om den kanske är för hemsk. Ibland mår jag illa när jag skriver om vissa saker.
 
Vi får se om jag bestämmer mig för att skriva om det. Ush.
Vissa människor alltså. Jag förstår inte.
Vem vill läsa om barnmisshandel?


The Hobbit: The Battle of the Five Armies

 


Den sista filmen i trilogin om Bilbo och dvärgarna ger oss det sista slaget om The Lonely Mountains. Alverna, orcher, människor och dvärgar slåss mot varandra för att de alla vill ha bergen, och guldet som finns där.

 

Bitch please, det kändes inte som att det var mycket som hände i filmen alls. Liksom, det hände ju saker uppenbarligen, det är en 2,5 timmar lång film. Men den kändes ensidig. Allt man fick se var det här kriget. När dom slogs. Det kändes som att det var det enda man fick se. Och när Thorin börjar bli galen. That's it. However så gillade jag den. Inte lika bra som första filmen, och tvåan var nog också liiiite bättre även om jag inte var särskilt förtjust i den heller. Jag hade gärna velat se mer av Tauriel och Kili. Kanske lite mer Thranduil även om man fick en bra mängd. Men man kan inte få för mycket av honom. Sen var det inte så mycket med dvärgarna heller! Inte ens Bilbo kändes det som! Meeeeeeen aja.........

 


Sen julafton

Idag fick jag besök av min kusse och guddottern, som jag bytte julklappar med och fikade. Sköj!
Sen senare fick jag besök av min fina koss som jag också böt julisar med

 
Vi började glo på Förr Eller Senare Exploderar Jag, men jag visste att hon inte skulle gilla den så efter typ en halvtimme eller nåt sa hon "den var seg, stäng av" hahaha. Men det var hon som ville se!
 
Aja, så nu har jag nya fina grejor.


Jag saknar Tweener


 


Okej så nu är det så att det blev tre intressant fakta idag

För jag glömde förra fredagen och jag har inte haft något särskilt intressant som jag orkat skriva om. Så det blev tre korta. Och så får det vara. Jag ska se om jag hittar nåt intressant att lägga upp nästa vecka!
 


Intressant fakta: Barns smaklökar

 

Barn runt 2 år och yngre gillar oftast inte barnmat med grönsaker i då deras smaklökar fortfarande utvecklas och gör att allt smakar beskt, och för att deras naturliga instinkt är att inte bli förgiftade av bär och liknande. En söt smak är lättare att svälja, medan något beskt är samma smak som man skulle förknippa med gift.

 

 
 

Intressant fakta: Buddisten som uppnått Nirvana

 

Dashi-Dorzho Itigilov var en rysk Buddhist Lama som anses ha uppnått Nirvana, med tanke på det livsliknande tillståndet av hans kropp. Forskare och patologer säger att hans kropp är i det skick som om han dog för 36 timmar sedan, och omfattas inte av något makroskopiskt förfall.
Han föddes år 1852 och dog år 1927.

 

 

Intressant fakta: Leylinjer

 
Leylinjer är påstådda riktlinjer där det sägs vara extra starka paranormala krafter, energi-linjer som sträcker sig tvärs över hela jorden. Det är också heliga platser som har t.ex. stående stenar, kyrkor, gamla städer osv. Stonehenge ligger mitt i en korsning av leylinjer, samt pyramiden i Giza, Mount Everest, Ayers Rock i Australien och andra platser ligger i dessa linjer.
Intresset om leylinjer började på 1920-talet när arkeologen Alfred Watkins länkade ett antal kända landmärken med raka linjer, och blev övertygad om att han hittat en gammal handelsväg. Dessa handelsvägar påstås vara källor av mystisk energi och har blivit väldigt populärt bland New Age i Storbritannien. Många tror att platserna som ligger i dessa linjer är kraftkällor, men inget kan bevisas.
 


SPINDELN HAR FÖRSVUNNIT

 
VART FAN HAR DEN TAGIT VÄGEN?!
Okej så jag fick leva i 10 timmar och 40 minuter i 2015, nu dör jag, spindeln kommer hoppa på mig och jag kommer dö
 


Random hotness

 
James Dean
 

 

Jag kommer inte ut från mitt rum

En stor jävla spindel väntar på mig precis vid dörren.

 


Nu är det år 2015

Och jag är arg.
Någon som är förvånad?
 
Så det är så här jag ska starta mitt nya år: förbannad.
På mamma.
Någon som är förvånad?
 
Fan vad trött jag blir. Hon, jag och pappa har stannat uppe för att vi skulle se fyrverkerierna och liksom vara tillsammans vid midnatt när det nya året börjar. Som vi brukar. Men KVART I kommer hon och säger att hon ska gå och lägga sig. What. Hon är trött och "mår illa", och har haft "ont i huvudet". Hon har legat och kollat på netflix bokstavligen hela dagen. Och hon kommer och spelar offer. SOM VANLIGT. Fan vad jag hatar det. Gud vad jag hatar det. Så hon märkte att jag blev sur, jag gick och borstade tänderna jag också då, så stog hon och väntade när jag var klar för att visa att hon "kämpar för att hålla sig vaken så jag kan bli nöjd" typ. Hon säger inget men jag har känt människan i snart 24 år, så jag vet vad hon håller på med. Att man ska säga "men stackars dig, gå och lägg dig, vi behöver inte kolla på fyrverkerierna". Så jag säger sov gott och hon säger "nämen ska du gå och lägga dig". AA DET SKA JAG SUG MIG NI KAN KOLLA PÅ FYRVERKERIERNA SJÄLVA JAG STANNADE UPPE NÄR JAG KUNDE SOVIT SÅ NU TÄNKER JAG SOVA OCH LYSSNA PÅ HUR DET SMÄLLER DÄR UTE FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA ENVIS OCH NÄR JAG ÄR ARG BLIR DET VÄRRE.
Så nu hör jag explosioner ute, och det gör mig argare. För man ser fyrverkerier typ en gång om året, och jag missar dom nu. För jag är envis. Och sur. Fuck it. Jag tycker så synd om pappa också för han hamnar alltid i mitten av min och mammas skit, och är den som lider för nåt han inte gjort. Han ville ju också stå med oss och kolla på fyrverkerierna. Så antingen står han ute själv nu eller så missar han dom också. Eller så kollar han ut genom fönstret.
 
Jag hade hunnit se ett till avsnitt av Prison Break också.
 
 
Gott nytt jävla år.
 


RSS 2.0