Nostalgi-tisdag

 


Svar

 
F#CK Y'ALL  = New Yorker på killavdelningen
Jurassic World = HM
Den gråa med växt grejor = HM från killavdelningen
Den gröna håliga = Gina Tricot
 
 

 

Jag var tvungen att testa detta

 Det här var min:


 
Det är som att jag tittar mig själv i spegeln.
 
 

 

YAY Krystal kommer vara med i nästa säsong av Orphan Black!

 
Jag ville VERKLIGEN se mer av henne, men så gjorde dom DET DÄR och jag trodde det var kört för henne men så läste jag att DOM HAR PLANER FÖR HENNE och jag bara YESSSSSSSS
 

 

Jag hatar när folk försöker förklara nåt för mig som jag redan vet

Eller om dom berättar nåt och börjar förklara som om jag inte vet det.
 
Som t.ex en snubbe jag snackar med på facebook. Han ÄLSKAR Sucker Punch och nån gång frågade han, eller så sa han att jag måste se den, så börjar han förklara handlingen. Skitlångt meddelande blev det också. Så tänker jag bara.... "jag har sett den typ 3 gånger...".
 
Idag fick jag ett meddelande om att Oscar Isaac är skitbra och duktig, och han var bra i Sucker Punch "han spelade den där snubben" och börjar förklara karaktären. Liksom BITCH JAG VET VEM OSCAR ISAAC ÄR OCH JAG VET HANS ROLL I SUCKER PUNCH DET ÄR DEN ENDA ANLEDNINGEN TILL VARFÖR JAG GILLAR FILMEN. Så nämnde han nån till film som han är med i, och en som han SKA vara med i och jag tänker bara BITCH JAG HAR SETT DEN FILMEN OCH VET VAD HAN SKA VARA MED I DET ÄR FAN OSCAR ISAAC HAN ÄR FAN EN AV DE BÄSTA SKÅDESPELARNA JAG VET. Jag gillar varken Star Wars eller X-Men men han ska vara med i båda nya filmerna och jag tänker se båda bara för han är med i dom. Jag älskar Oscar Isaac. Försök inte förklara för mig vem han är eller vad han varit med i. Herregud vi har känt varandra i typ 3 år och du vet inte att jag äskar Oscar Isaac? Please....
 
Så säger jag "jag älskar speciellt honom i Inside Llewyn Davis" så säger han "aha den måste jag kolla in"
 
 
Du kommer till mig och försöker förklara vem Oscar Isaac är men du har inte sett hans bästa film?

Gud förbannat.
 
Liksom... Jag blir inte arg eller irriterad, det kanske verkar som det, men man blir ju lite smått frustrerad när någon lägger ner tid på att förklara en massa som man redan vet och som dom borde veta att man vet.
 


Varje dag efter jobbet har jag kollat på Queer As Folk

 
Det här är tredje gången jag kollat om på serien. SÅ JÄVLA BRA!
 

 

Idag har jag shoppat!

Det var längesedan jag verkligen shoppade. För nu när jag jobbar så måste jag ha arbetskläder på mig, förut kunde jag ha mina egna och då köper man ju nya fina kläder hela tiden. Den enda gången jag har egna kläder på mig nu är till och från jobbet. Och på helgen om man ska nånstans. Så nu köpte jag lite!Den där F#CK Y'ALL var så jäkla najs haha

Sen åkte jag hem för att käka grillat och klappa fina kissen!

 
Wuhuuuuu!
 

 

SWEET BABY JESUS

Man är ju tvungen att använda en gif med Ben, men egentligen vill jag använda en sån här:

 
Sååååå jävla glaaaad och nervös och stressad!
 
Jag har väntat i 10-11 år på detta. Bara för att jävlarna inte spelar utanför USA. Men nu är dom tillbaks efter en typ 5 års paus, jag har semester när dom är på turné och jag har pengar. Det är så perfekt. Det måsta hända NU.
 

 

Betongvägg-1, mina knogar-0

 

 

Yeah, you go Brook!

 


Jag gillade henne mer och mer i den här säsongen
 

 

Intressant fakta: Vad är en fisk?

Biologen Stephen Jay Gould kom fram till att fiskar inte finns. Det vi kallar fisk är tekniskt sett fisk, men ändå inte. Förklaringen är:

Ordet fisk har ingen biologisk mening. Vi kallar allt som simmar i havet för fisk, men allt som simmar i havet är inte en fisk. Biologiskt talat så är en lax mer släkt med en kamel än en pirål.
Det är likadant som att allt som flyger är inte fåglar. Det finns flugor, getingar, humlor, flygande ödlor, örnar, fladdermöss osv. men det betyder inte att de är släkt bara för att de alla kan flyga. Alla "fiskar" är inte släkt med varandra, vilket gör att de alla är inte fiskar. Det är ju såklart att fiskar finns, men det är ett väldigt vagt ord och stämmer inte in på allt vi kallar för fisk.
Så vad är en fisk? De kan variera väldigt mycket, som hur varm eller kallt de kan leva. Vissa klarar av 40 plusgrader och vissa kan leva i -2 grader. Det som vanligtvis klassificerar en fisk är: fjäll som skyddar kroppen, de andas med gälar istället för lungor, de har parade lemmar i form av fenor, lever i vatten, har en ryggrad med kotor som skyddar ryggmärgen, de kan inte reglera sin kroppstemperatur och de har en skyddad hjärna samt en klart ansikte med ögon, mun och andra sinnesorgan. Men det finns ett par undantag som t.ex. pirålen har inte fjäll eller ryggrad, mudskippers kan leva på land, lungfisken använder lungor för att andas, nejonöga har inte parade fenor och tonfisken är varmblodad.

 

 

 

Sofia är fortfarande en av mina favvosar från OITNBYeehhh...
 

 

Säsongsfinalen av Orphan Black!

Jag glömde skriva om det juuuuuu!!

 
 
Rudy!
You go Helena!
Delphine!
Vad fan var det där som kom ut från hans mun?!
Middagen! Så söt!
Ehmmm... Rachel? Hennes öga??
Krystal mår bra! Hoppas man får se mer av henne i nästa säsong!

Jag gillar inte säsongsfinaler av Orphan, det är alltid nåt stört som händer!

 

Efter en hemsk dag på jobbet ska jag lugna mig med QAF

 


Dark Before Dawn

Breaking Benjamins nya album kom ut idag!
Jag har haft det på repeat hela daaagen!


 
Albumet får 11 av 10 stjärnor. 20 av 10. Så jääääääävla braaaaaaaaaaa!!!!

De låtar jag fastnat mest för (förutom Angels Fall, Failure och Defeated) är:
Hollow
Great Divide
Bury Me Alive
Ashes Of Eden
Close To Heaven

Hittills i alla fall! Jag gillade varenda jävla låt.
 


Nostalgi-tisdag

 


Den här säsongen var bra, men hade mycket dom kunde gjort bättre

Som den här grejen med Doggett

 
Dom borde gjort mycket mer med det. Det kändes som att det skulle bli värsta grejen när det hände, men sen sket dom i det bara och kastade bort hela den handlingen. Dom kunde gjort sååååå mycket mer.....
 


Nu är jag klar med säsong 3 av Orange Is The New Black

Jag är så otroligt jävla glad för Brookes skull


 
Nu kan jag FAN INTE VÄNTA PÅ SÄSONG 4! 
Poussey var alltid en av mina favvosar, och nu är hon snäll och är där för Brooke, men varför kom det i SLUTET FÖR jag vill se mer av det! HOPPAS DOM BLIR TILLSAMMANS!!!!!!
 


När faaaan ska säsong 2 av The 100 komma ut på dvd???Det här börjar bli löjligt. I NEED IT!!!


Intressant fakta: Objektet från AiudEn metallkil gjord av aluminium hittades år 1974 två kilometer öster om Aiud, Rumänien vid en flodbank. Begravd i lera ungefär 10 meter ner i jorden med denna metallbit hittade man också två ben från en mastodont.
Det som gör detta konstigt är, för det första: formen av metallbiten, men också det att den är gjord av aluminium. När man undersökte metallbiten och benen som den hittades med kom man fram till att den måste vara ungefär 11 000 år gammal då den låg i samma lager som en död mastodont. Aluminium uppfanns inte förrän år 1808, och behöver nästan 538 graders hetta för att kunna göras. Aluminium började heller inte produceras förrän år 1885. Den var också täckt av oxid som var ungefär en millimeter tjockt, och räknades vara åtminstone 300 till 400 år gammalt.
Ingenjörer säger att metallbiten liknar foten av ett landningsställ som finns på t.ex. helikoptrar och flygplan. Som uppenbarligen inte fanns samtidigt som mastodonter.
Noll uppdatering tack vare Will & Grace

När jag kommit hem från jobbet har jag bara lagat mat och kollat på typ alla avsnitt som Vince är med i.

 
 

 

Queen party på jobbet!

Igår kände jag mig så där uppskattad igen.
I våran hörna på godsmottagningen spelas det alltid hög musik, men oftast ingenting JAG vill lyssna på, dock så säger jag ingenting. Visst så kan 80-tal och 90-tal vara kul att lyssna på ibland, men inte hela dagen varje dag. Så igår när jag såg att en av killarna skulle sätta igång musik sa jag "sätt igång nåt bra" så undrade han vad "bra" musik är, då sa jag bara bra musik haha... I mitt huvud tänker jag Breaking Benjamin och grejor som jag gillar att lyssna på... Tyvärr gillar jag ju rock. Konstigt nog är det väldigt få människor på jobbet som gillar det.
Men så letade han efter spellistor på spotify som helt enkelt hette "bra musik" men när jag stog brevid honom såg jag en bild på ett av Queens album, vilket fick mig att säga "Queen!". Så han satte igång ALLA deras låtar på shuffle. Modigt! Det kom mycket skumma låtar, men också många bra! Vi lyssnade på Queen i typ två timmar!
 
 
Så han fick sitt 80-tal och jag fick mina bebisar.

Prioritering at it's finest.
 


Nostalgi-tisdag

 


SvarJag fattar inte hur hon INTE kan vara allas favoritkaraktär!
 

 

Jag fick hälsa på Pelle idag!

 
Vet fortfarande inte om det är en flicka eller pojke men kallar honom/henne för Pelle i alla fall!
Stackarn har bara en liten bulle där svansen ska vara... Men så söt! Han/hon mjauar alltid när jag kommer!
Han/hon gosade med min väska också, jag älskar den här kissen!
 


Spy Movie

 

Susan har i 10 år jobbat som en agent. Tyvärr har hon aldrig fått jobba ute i fältet. Men då alla agenter har blivit avslöjade av en elaking så måste CIA ha någon ute på fältet som är okänd. Nu får Susan sin stora chans att få göra det hon alltid velat göra: gå på ett hemligt uppdrag och fånga skurkar!
 

Den här filmen var så jävla rolig! Melissa McCarthys filmer är alltid 50/50; antingen är dom skitkul eller supertråkiga. Den här var superkul! Nästan varenda karaktär var bra, som Jason Stathams till exempel. Han var så jäkla kul. Synd att Björn Gustavssons karaktär inte var med så länge, han verkade skitrolig han också! Jag satt och skrattade hela tiden. En sån där lite halvt dum men rolig film.
Helt klart sevärd! 

Men gud förbannat, Helena

 
Hahahaha alltså jag älskar henne....
 

 

The Drop

 

Bob och hans kusin Marv sköter en bar som ägs av några väldigt dåliga killar. När baren blir rånad finner sig Bob och Marv i en jobbig situation när barens ägare och polisen följer deras varje steg.


Ingen speciellt action-fylld film. Den hade ingen särskilt stark handling heller. Men tillräckligt för att hålla en kvar. En drama/thriller... Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om den. Handlingen med Tom Hardy's och Noomi Rapace's karaktärer gillade jag. Allt med hunden. Men jag fattade inte riktigt allas roller i filmen. Jag hade svårt för att förstå det. Så blandade jag ihop två karaktärer så jag hängde inte riktigt med där heller. Om handlingen med Tom och Noomi's karaktärer hade varit liiite starkare, om det hänt mer mellan dem kanske... Eller om bara den allmänna handlingen hade varit lite mer intensiv så... Men den funkade. Lite seg bara.

 


 


Varför kan man inte köpa IASIP utanför USA

Jag fattar inte grejen. Är det bara amerikanare som får njuta av dessa idioter på dvd? Måste vi andra ladda ner och streama? Det suger bajskorv.
 
 
 


Just nu är jag på sånt där jobbigt Sal Mineo-humör

 

 

Rebel, rebel

Kolla vad fint jag hittade:
Har ingen aning om vart det är ifrån, om det är en tidning eller nåt, men snyggt var det!
 

 

Aaaall byyy myyyseeeelf

Jag behöver nog skaffa fler kompisar. Ingen vill gå på bio med mig.
 
Tur att man har föräldrarna i alla fall. Fast dom hade jag redan planerat med imorrn. Jag ville se Pitch Perfect idag. Så nu sitter jag och kollar in nya säsongen av Orange Is The New Black. Och har gjort skitmiddag.
 
Livin the dream.
 
 

 

Intressant fakta/varning

Jag läste nyss om en snubbe som käkar mycket tofu, och han hade fått åka till doktorn för han hade så jääävla ont, det visade sig att han hade ena njuren SMOCKAD med njursten! Totalt hade han 420 stenar i vänstra njuren, och vanligtvis om man har fler njurstenar så får man göra något som får dem att krossas så man kan pinka ut dem, vilket han hade gjort några år tidigare då han hade TIO njurstenar i ena njuren. Men nu fick han genomgå en operation där läkarna fick plocka ut stenarna en och en. Det tog dem två timmar.

Men Guinness rekord för flest njurstenar på en gång är 172 155 som någon hade år 2009.

Orka... Jag klagar på EN njursten. Hur fan lyckas man få så många????
 
Anyways, ät inte tofu. Drick en massa vatten. Men inte för mycket. För gissa vad. DÅ FÅR MAN NJURSTEN! 
 
 


Intressant fakta: Tara Calico

19-åriga Tara Calico gav sig ut för att cykla i New Mexico den 20 september år 1988 och sågs aldrig till igen. På morgonen gav hon sig ut på sin vanliga cykeltur och bad sin mamma att komma och hämta henne om hon inte var tillbaks runt lunch. När hon inte kommit tillbaks så åkte hennes mamma ut för att leta, och åkte där Tara vanligtvis cyklade. När hon inte sågs till så ringde mamman polisen. De enda spåren man hittade var hennes trasiga Walkman och ett kassettband lite längre bort, men inga spår av Tara eller hennes cykel sågs till. Vittnen hade sett henne cykla, och någon hade sett en bil följa henne, men inga vittnen av själva kidnappningen fanns. Man hittade aldrig bilen heller och fallet lades ner i brist på bevis att följa. Det var inte förrän ett år senare som en polaroidbild av henne hittades på en parkeringsplats i Florida. Det var en kvinna som hittade bilden, och beskrev en vit skåpbil som hade stått parkerad där tidigare vid platsen hon hittade bilden. Polaroiden visar en ung tjej och en liten pojke som båda är bundna och har munkavel. Man trodde att flickan kunde vara Tara, och att pojken var en 9-årig Michael Henley som försvunnit på en campingrunda det tidigare året. Men tyvärr hittades Michael Henleys kropp ett år senare i området från campingen som han försvunnit från, och troddes ha gått vilse och dött av naturliga orsaker. Taras mamma fick se bilden och sa att det måste vara hon på grund av ett ärr på benet, och att boken som ligger bredvid flickan på bilden är hennes favorit. Men många analyser gjordes och alla kom inte överens om det var hon eller inte.
Två fler bilder med flickan hittades under loppet av några månader efter men de visades aldrig för publiken. Pojken och flickans sanna identiteter blev aldrig fastställda.

 


Idag blev jag glad på jobbet

Så på jobbet sitter jag i min egna lilla hörna vid godsmottagningen. Typ alla på jobbet tillhör nån sorts grupp där alla har ett gemensamt papper med sina namn där de skriver sina tider som t.ex hur länge dom gjorde det där eller det där osv.
Jag har bara mitt egna lilla papper där jag skriver mitt namn och hur länge jag var där (ibland får jag göra andra små saker hos andra grupper så då skriver jag upp mitt namn och min tid på deras papper.)
 
Så som sagt hör jag inte till nån speciell grupp, men om det är någon jag tillhör så är det godsmottagningen, men ända sedan jag började på det här jobbet så har inte jag haft mitt namn på någon grupps papper. Men nu har jag börjat få lära mig lite mer grejer på godsmottagningen, så DOM HAR UPPDATERAT SITT PAPPER och skrivit upp mitt namn! JAG TILLHÖR ÄNTLIGEN EN GRUPP! Ibland har jag gått runt och blivit lite ledsen och tänkt "jag är så ensam, jag har ingen grupp, jag har bara min ensamma lilla hörna" men idag hade vi ett minimöte med våran gruppledare som samlade oss på godsmottagningen, och typ det enda han tog upp var "Elin behöver hjälp, hon hjälper er hela tiden så ni får hjälpa henne, och då får ni hjälp tillbaks så ni vinner på det, hon tillhör den här gruppen nu, hjälp henne, hon behöver hjälp med det och det, så där kan det inte se ut" (för det är kaos i min hörna). Det jag gör är att packa om små saker och lägger i nya påsar eller kartonger, men vissa saker ska upp i hööööga hyllor som jag uppenbarligen inte når till. Man måste ha en truck. Jag har inte truckkort eller truck. Så dom måste köra iväg allt det där jag packat som jag inte kan lägga in i hyllorna själv. Men dom gör det inte, så det är kaooooooos i min hörna.
Och jag brukar gå runt och tänka "jag måste hjälpa alla andra hela tiden som ligger efter, men då ligger jag efter med mina grejer och då vill inte dom hjälpa mig. Jag hjälper alla men får ingen hjälp tillbaks." Så jag blev glad när temat på minimötet var ELIN BEHÖVER HJÄLP. HJÄLP HENNE.
 
Så jag tillhör en grupp, och dom måste hjälpa mig.
  

Nu har jag suttit och kollat in What Would You Do videos i typ en timme

Det är så JÄVLA bra. Och jag sitter och blir förbannad.
Om jag själv hade sett eller hört sånt där i verkliga livet hade jag nog flippat ur.
 
 
 
Man blir nästan gråtfärdig alltså!
 


Nostalgi-tisdag

 


Orphan Black SPOILERS

 

 
Jag älskade fan Krystal... Men det är klart, en ny karaktär som man GILLAR, vad händer då?
 


Nya Hannibal har ju för fan kommit ut

 
 
Det var inge bra.
Jag fattade absolut noll.
Och det enda man fick se var Hannibal och hon.
Varför var hon med honom.
Jag förstog inte.
 
 

 
 

Brian Kinney

 

Jag vet att jag säger det hela tiden, men kolla på Queer As Folk.

 


Overprotective Dean

 
Snacka aldrig skit om Sam när Dean är i närheten.
 
Åh... Gamla Supernatural var guld....
 

 
 

Svarden ser ut att suga åsnebajs (även om den har fått jävligt bra betyg) men det känns som att Tom Hardy är värd det.
 


Intressant fakta: De första Men In Black?
I augusti 1966 reste två brasilianska elektroniska tekniker till en affär för att köpa material till deras arbete och en bil. De gav sig av med pengarna för bilen, och stannade till vid en vanlig affär för att köpa en vattenflaska och regnkappa. Efter att de lämnat affären sågs de inte till förrän några dagar senare.
En man som flög sin drake i Rio de Janeiro såg deras döda kroppar i skogen, men det konstiga var hur de såg ut och vad man hittade bredvid kropparna. De båda hade snygga kostymer på sig, och mörka skyddsglasögon gjorda av bly samt regnrockar. Bredvid kropparna hittade man ett paket med två blöta handukar, en tom vattenflaska och en skrivbok. I boken stog det anteckningar på portugisiska som ledde:" 16.30 var vid specificerad plats, 18.30 svälj kapsuler, efter effekt skyddsmetall vänta på mask signal."
Mannen i affären sa att de verkade ha bråttom och kollade nervöst på sina klockor hela tiden. Vem/vilka de skulle träffa vet man inte. Man vet heller inte hur de dog då kropparna inte visade några bevis på våld eller trauma och deras autopsi genomfördes försent så man kom aldrig fram till deras dödsorsak.
En teori är att de experimenterade med radioaktiva material vilket kan förklara skyddsglasögonen, men förklarar inte regnkapporna, de blöta handukarna eller kostymerna.
Många tror uppenbarligen att de hade en dejt med utomjordingar. Men då det inte finns många andra teorier förutom experiment med radioaktivitet så.... Varför inte?

 
 
 

Random hotness

 
Tom Hardy
 
(jag tror jag måste gå och se Mad Max bara för han är så JÄVLA HET JAG SVIMMAR NÄSTAN)
 

 

Nu har jag varit hemma i två dagar med förkylning

Vad har jag gjort?
Kollat på Big Bang Theory!


Jag slutade kolla nån gång i mitten av säsong fyra när den fortfarande var på tv för jag var inte så förtjust i Amy eller Bernadette, jag tyckte det var roligare när det bara var Penny och killarna, men nu ÄLSKAR jag Amy! Bernadette är okej, men Amy är så jävla bäst. Så nu har jag ett par säsonger att glo på.
 
Jag beställde säsong 5 och 6 för ett par dagar sedan då jag redan hade köpt säsong 4 för typ 20 kr på Sci.fi mässan och kollade precis klart på den. Så jag behövde mer. På tal om det, jag fick säsong 5 och 6 igår, och jag satt på soffan och gjorde nåt, så helt plötsligt hör jag VÄRLDENS LJUD VID DÖRREN och jag sket nästan på mig men det var bara brevbäraren som tröck in paketet i brevinkastet. För det första har jag aldrig varit hemma när jag fått post, och för det andra så skickar dom alltid mina paket till ica för dom "får inte plats i brevlådan". My ass. Titta vad bra det gick. Jag fick nästan en hjärtattack men det får fan plats.
 


Hur fan ska man leva utan Supernatural nu då

 
 
När kommer nästa säsong? Typ ett år kvar? Eller?
 

 

Lägg av. Nån får komma hit och sova med mig nu.

Jag har precis lagt mig i sängen, nyser, sträcker mig efter näsdukarna och börjar precis snyta mig, så hör jag en liten melodi från kaninen på sängbordet bredvid mig. Jag fick den av pappa när jag flyttade in, han sa att han hade hittat den på jobbet. När han sa det så sa jag "creeepy" men så sa han att den säkert/förmodligen/hade ramlat ur en pall eller kartong eller nåt med massor av såna (han jobbar också på ett lager-liknande ställe). Så då tänkte jag inte så mycket mer på det. När man drar den i svansen så spelar den en sån där melodi från du vet såna där askar som man öppnar så är det en ballerina som dansar till en liten melodi. En sån typ. Så när man drar den i svansen spelas "daddy's gonna buy you a mockingbird" melodin.
 
Och jag rörde den inte ens nu, den bara började spela av sig själv. Som i en jävla skräckfilm.
Hur fan ska jag sova? Jag var tvungen att gå ut i hallen och slänga in den i garderoben. Jag tänkte slänga ut den utanför min dörr men det ösregnar ute och det finns liksom inte tak som täcker den... Jag vill ju inte förstöra den... Men om jag hör den i garderoben tänker jag bränna den. Jag tänker fan inte vara huvudrollen i Annabelle.
 


Jag har blivit så jävla förkyld

 

 
 

Kolla in dörrmattan jag fick i present av mamma och pappa

 
Jag har sagt till pappa att jag vill ha nån i den stilen som "fuck off" eller "go away" eller nåt, så hittade han den här och den är ju så jäkla perfekt!
 

 

Man mår alltid bra av Queer As Folk
 

Nostalgi-tisdag

 


Äntligen fick man mycket Alison-action i senaste Orphan Black!

 
 
 
 


Svar

 
Åh jag blir alltid glad när nån uppskattar att jag lägger upp sånt ibland!
Jag försöker alltid lägga upp nåt varje fredag, men ibland kan det hända att det kommer på en lördag... Om jag varit riktigt lat eller upptagen. Tack kära du!
 

 

RSS 2.0