Nostalgi-tisdag(Bara för att mina föräldrar och morföräldrar är där just nu)
 


Jag har kollat på så jävla mycket Queer As Folk dessa två dagar

 
 
 
Och det fortsätter imorrn.
Den här serien alltså. En av mina absoluta favoriter.
Perfekt balans mellan drama och komedi.
 


Random Sal


För han är så jävla FIN att jag inte vet vart jag ska ta vägen


Eftersom jag förmodligen inte kommer lämna mitt hus idag

Vad fan ska man glo på...

Queer As Folk?
Eller kanske Merlin?
 
 
 
Random film kanske.... Vad svårt det ska vara...
 


Jag och mamma kollade på Benknäckargänget för typ 120e gången idag

En av våra favoritfilmer som vi typ ALLTID kan glo på


Random hotness

 
Bob Morley
 
 

 

Nu är jag på Will & Grace humör

 


Nu har jag spenderat hela förmiddagen med SNT

Jag har missat de två senaste så jag kollade på dem nu! Fan vad jag skrattade. Det är så jävla kul.
När dom prankade Stephen Mulhern och Anthony Cotton alltså.... Och när dom körde Ant vs Dec, när Dec fick frågan om vad han gillar att leka med och ett av alternativen var hans "sausage dog" liksom jag kissade lite tror jag.


Svar

 
I know den heter 30 Minutes Or Less! När den var ny hade jag tänkt se den men har velat se den mindre och mindre under åren... Den verkar inte så kul... Plus, nu när man vet att den är inspirerad av en jävligt hemsk sann händelse så blir man liksom ännu mindre sugen på att se den. I alla fall jag!
 

 

Intressant fakta: Pizza-bomb

År 2003 fick Brian Wells som jobbade som ett pizzabud ett samtal om en pizzaleverans, som han senare upptäckte var falsk. Men sättet han upptäckte det på var allt annat än ett bus samtal. När han kom till adressen som var sagd så tvingades han under pistolhot av två män att ta på sig en stor krage av metall som en bomb var fäst vid. De gav honom sedan en lapp med instruktioner där det stod att han skulle råna en bank samt andra uppgifter som att leverera pengarna till en specifik plats. Han hade fått veta att om han gör dessa uppgifter på en viss tidsgräns så kommer inte bomben att explodera.
Kort efter att han fått bomben placerad runt sin nacke så rånade han en bank med ett hemmagjort hagelgevär och krävde 250 000 dollar, men gick ut med mindre än 10 000 och blev tagen av polisen utanför banken. Medan han blev hotad av polisen så bad han dem ringa bomb experter. Polisen ringde en halvtimme efter att banken rånats, och tyvärr kom dem tre minuter försent. Bomben detonerades och Brian's död visades på live nyheter. Utredare kom fram till att bomben hade exploderat även om han klarat av alla uppgifter i tid.

 

 
Hemskt. Liksom titta på honom. Stackarn. FAN! Jag hatar att behöva se såna här bilder som tagits av folk i deras sista minuter liksom. Han satt där, exakt sådär, sen exploderade den där bomben runt hans nacke. What the fuck. Jag hatar vissa människor så jävla mycket. Vem fan gör sådär. Bajshålor.

Okej så jag tänkte att den här kanske var lite mer intressant än den jag tidigare publicerade.
 

 

Intressant fakta: Bajs = liv?

Avloppsvatten kan användas för att skapa främmande liv, eftersom det mesta av avföringen som produceras i rymden kastas ut i stället för att tas tillbaka till jorden. Arthur C. Clarke hade en teori som kallas "Toilet of the Gods", vilket tyder på att människor även kan härstamma från en annan civilisations avföring. Man har hittat en hel del skräp i jordens omloppsbana som är täckt i avföring.

 

 
Ursäkta bilden. Jag visste inte vad jag skulle lägga upp så jag gjorde en fin bajskorn i rymden.
 
Jag lägger upp en bättre fakta imorrn! Har inte hunnit nu i veckan! AAH!
 


Låt mig få berätta om igår

Jag skulle dra direkt efter jobbet för att se Issues (och Sleeping With Sirens och Pierce The Veil) och direkt när jag kommer till station så är det "kraftiga störningar i trafiken". Tåget var inte där. Jag väntade kanske 20 minuter eller nåt, sen kom det. Och dörrarna på arenan hade redan öppnats när jag satte mig på tåget. Det skulle ta lite mer än en timme att komma dit OM TÅGEN GICK NORMALT. En sträcka som vanligtvis tar en kvart tog 45 minuter. Då gav jag upp och ringde en taxi, för jag fick panik. Jag var verkligen redo att gråta.
Okej, så jag ringde taxi, den kom, det var en snubbe som var lite över 50 kanske. Tyvärr var jag tvungen att socialisera med honom, men han var trevlig och gillade mig så han stängde av mätaren när vi började närma oss så jag sparade åtminstone nån hundring på det! Skitsnäll! Så jag kom fram kanske en halvtimme innan konserten skulle starta, men kön var skiiiiiiiiiiiitlång fortfarande! När jag började närma mig ingången så hörde jag hur det började dunka musik. Vilka fan tror du det var. Yeah, du gissade rätt. Issues. Dom började spela när jag fortfarande stog i kön utanför. Panik panik panik. FAN VAD ARG JAG BLEV OCKSÅ. Så när jag väl kom in så slängde jag av mig jackan och väskan och kastade pengar på han som tog emot och kuuuutade upp för dom där tvååå jääävla trapporna upp till scenen. Jag tror jag missade kanske två eller tre låtar. Fatta vad besviken jag blev.
 
OCH EN ANNAN SAK SOM SÖG var det att alla tre band spelade inte länge alls! Det kändes som att dom spelade 5 låtar var typ! Men mellanåt när man skulle vänta på nästa band så kändes det som att man väntade en timme typ. Så lång tid brukar det väl fan inte ta. Inget av banden spelade i en hel timme....
 


När jag kom in och Issues spelade så brydde jag mig inte, jag skulle fram. Jag skulle ha en bra plats. Och någorlunda bra blev det! Jag kunde NÄSTAN röra Michael när han hoppade ner i publiken! Och tyvärr så blev det inga bra bilder alls, speciellt på Issues för jag var upptagen med att sjunga och hoppa.
I kön träffade jag två random tjejer från Schweiz som jag snackade med och hängde med resten av kvällen! Vi träffades i kön, men sen kutade jag ju iväg och skrek till Issues, sen gick jag och pinkade och tjejerna tänkte väl likadant för vi träffades där igen haha. Så jag undrade om dom ville haka på till merch-hörnan innan Sleeping With Sirens började spela. Och om dom ville ta en öl sen också. And we did. Jag hatar öl men ville ha en.
 
Dom var trevliga! Vi hängde efteråt också! Drog till Kelly´s och tog nån drink eller två. Gick och önskade låtar i baren. Dom är turister och ville ut nånstans men jag är aldrig ute, så jag kunde bara Kelly´s, men dom gillade det! Sen var jag tvungen att ta en taxi hem också. Det blev inte lika billigt. Chauffören var lika trevlig som den första, men ingen rabatt fick jag hahaha.... Haaaaaaahaaaaaaaa.... Tror det gick på lite över 800 kr. Så långt bort bor jag.
 
Så sammanfattat var kvällen lite av en besvikelse men jag hade ändå kul. Jag önskar bara att Issues kunde väntat med att börja spela tills alla var inne. Och att dom spelat lite fler låtar. Jag missade tre av mina favoriter. Vet inte om dom spelade dom ens, men det får jag väl aldrig veta.
 


Nostalgi-tisdag

 


Imorrn ska jag äntligen få se Issues

 
Direkt efter jobbet får jag dra. Vet inte hur fan jag ska hinna käka nåt. Sen kommer jag ju vara död dagen efter... Men det kommer det nog bli värt. Whooooop!
 
 


Failure

 
BREAKING BENJAMINS NYA SINGEL HOLY SHIT YES YES YES
 


Snart börjar säsong 3 av Orphan Black!


Men säsong 2 har fortfarande inte kommit ut på dvd....


The Captive


Åtta år efter försvinnandet av 13-årige Cassandra dyker det upp bevis på att hon kanske faktiskt fortfarande är vid liv. Föräldrarna som kämpat hårt under dessa år att hålla ihop, samt poliser som höll i fallet börjar nu gräva djupare för att finna henne.

 
 
 
Som hel så var den okej, den hade sina plus och minus. Bra skådespelare - jävligt bra. Handlingen var någorlunda originell, man ser inte mycket sånt här i filmer. Visst så ser man kidnappningar hit och dit, men den här kändes som att den står ut lite från mängden. Det var bara jobbigt när den hoppade i tiden. Den var i nutid, dåtid, ännu längre bakåt, nutid, låååångt bak, lite längre fram, nutid. Man blev förvirrad, det gällde verkligen att lyssna och hänga med för att fatta hur långt bak i tiden dom hoppade i filmen.
Såna här filmer är alltid så hemska när man ser hur det effekterar föräldrarna. När det verkligen slår hårt, och mitt i sorgen och paniken så blir en av föräldrarna huvudmisstänkt bara för att dom inte har nåt annat att gå på. Så jävla hemskt. Och ibland när ett barn blir kidnappat så hittas liket ett tag efter. Man bara antar att barnet kommer bli mördat. Men ibland kan det vara värre när dom är vid liv. Det som kidnapparen gör med barnet liksom. Att barnet är vid liv för en anledning. Så jävla sjukt. Äckligt. Hemskt. Att sånt faktiskt händer. Stackars föräldrar. Jag tänker aldrig skaffa barn.
 


Mina kompisar är Mac och Dennis. Jag är Charlie.

 

 

Sweet, sweet hangin'

 
Jag och Bea lekte idag. Först kollade vi lite kul till MIN LÄGENHET OMG sen drog vi till henna och spelade spel och åt gott och skrattade och planerade MIN LÄGENHET WTF. Jag köpte såna där neon-lysande "glasögon" och en blinkande ring som jag tänkte kunde vara ett kul tema till min inflyttningsfest i MIN LÄGENHET HOLY CRAP.
 
Kolla vad fina tröjor vi har! Min snygga Queen och hennes Marvel asså. Perfektion.
 


Jag missade James Deans födelsedag

 
Han ger mig sitt bitchface bara för det... Förlåt! Mer än en månad sen också hahaaaa...
Grattis i efterskott!
 

 

Words of wisdomNy låt från Mumford and Sons!

 


Intressant fakta: Huset som blöder

 

Ett gammalt par Minne och William Winston, då 77 och 79 år gamla, bodde fridfullt i sitt hus i Southwest Atlanta år 1987. En kväll när Minnie kom ut ur duschen såg hon en massa droppar av blod på golvet. Hon gick genast för att väcka sin man, och sa att han skulle komma och kolla. Förutom blodet på golvet i badrummet såg de blod på väggar och golv genom hela huset, även i ett litet utrymme i källaren som man knappt kan nå till.
När polisen kom så tyckte de att det också var väldigt konstigt, och hade lika stora frågetecken som det gamla paret. Den första teorin om blodet var att det tillhörde ett skadat djur, men när det testades var det definitivt människoblod. Den andra teorin som snabbt visades inte stämma var att det tillhörde William men han nekade till det och gav sitt blod för att låta det testas. Han hade rätt. Blodet i huset var blodgruppen 0 men både William och Minnie hade blodgruppen A. Man hittade aldrig källan till blodet, eller anledningen till varför och hur det hamnade i deras hem.
Median kallade deras hus för "huset som blöder" och namnet håller än idag.

 
 


Svar

 
Jag blev också glad för mig haha! Den är i Sigtuna, inte drömlägenheten eller drömområdet men det får duga! Jag tar det jag får alltså! Hoppas bara inte det kommer bli nåt skit, jag har ju sån allmän otur när det gäller allt. Men om jag bestämmer mig för att ha inflyttningsfest så är du bjuden!
 


Okej nu är det så att...

... efter att ha tänkt på lägenheten heeela dagen igår, och kände att jag började få ont i magen på kvällen, och i morse, och ha gått och halvgråtit på morgonen på jobbet, och sedan gått och gråtit i omklädningsrummet så bestämde jag mig för att ringa Sigtunahem angående lägenheten för att se om dom gått till nästa människa i kön. Det hade dom inte, och den var fortfarande min om jag ville ha den. Så jag drog på lunchen och skrev på kontraktet. Lägenheten är min.
 
 


Mickey och Ian är det bästa med ShamelessMickey tar hand om Ian, yayyyyyy!


Svar

 
Jag har sån jäääääävla ångest över det, jag börjar ångra att jag sa nej nu! Nu när jag söker på andra lägenheter hamnar jag så jävla långt ner JAG KOMMER ALDRIG HÄRIFRÅN och jag får så ont i magen! Vill bara gråta! Om jag hade tagit den här jävla lägenheten kunde jag flyttat in mitt i april. Men nej. Fan vad dum jag är! Varför sa jag nej?!
 
 


Nostalgi-tisdag

 


Den här serien...

 
 
 
 


BAAAAAAAAAAAAAAAAJS

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
 
Jag hade hittat en lägenhet som jag tänkte "helt okej" men det var ingen visning på den. Sen efter ett tag så stog jag längst upp på listan, så den var min om jag bara sa ja. Vet ni vad jag sa? Jag sa ja. Så den var liksom MIN om jag bara skrev på kontraktet. Men idag drog jag och två kollegor iväg för att kolla på den, jag skulle skriva kontraktet imorgon kl 7.30 på morgonen, men det bestämde jag INNAN jag kollat på den. Så idag efter att jag lyckats ringa in och låna nyckeln och sedan dra iväg och kolla på den så tänkte jag "njaaeeee...." och har tänkt på det bokstavligen hela dagen. Men nyss bestämde jag mig för att jag inte vill ha den.
Så jag måste åka in och snacka med den här bruden och säga "tack men nej tack, jag vet att jag skulle skriva på kontraktet nu, men jag vill inte". Så det kommer vara lite jobbigt för hon verkar inte vara den trevligaste människan. Och jag har tagits bort från kön, så om jag söker på nån lägenhet nu så hamnar jag längst ner. Det måste jag också säga att jag vill ha tillbaks alla mina poäng jag hade. Men hon kanske kommer hata mig nu. Jag kanske inte får tillbaks alla poäng. För jag vet inte hur många jag hade.
Eller så kanske hon gör så att jag ALDRIG kommer få nån lägenhet.
Jag kommer aldrig härifrån.
 


Idag hälsade jag på min mormor och morfar föresten


Titta vad söta.
Jag vet att ni blir avis.
 


Jag är ju helt dum i huvudet

Det är ingen nyhet, men här ska du få höra:
 
Idag drog jag och föräldrarna iväg för att leta present till min bror, och samtidigt så köpte jag lite åt mig själv, inklusive en trådlös kontroll till Playstation 3. För jag orkar inte sitta där med en sladd och skit, plus att min sladd är så jävla kort. Så jag har suttit och funderat över hur man får den att funka, och jag har googlat och skit. Nu när jag satt på inställningar så höll jag på lite med min gamla för jag hade inte fått den trådlösa att funka än, så drar jag ur sladden och sätter i den trådlösa för att den ska laddas och skit.
Så ser jag att lampan lyser på min gamla som jag dragit ur sladden på. Det visar sig att DEN var trådlös också! VAD I HELVETE jag har suttit i flera månader med sladden i, och köpt en helt ny trådlös idag. Hur kunde jag inte veta att den var trådlös liksom....
 
 
Det var väl därför sladden var så kort också... För den är bara till för att kontrollen ska laddas.
Jag är så jävla dum.
 


The DuffEfter att Bianca får reda på att hon är en DUFF (Designated Ugly Fat Friend) bestämmer hon sig för att göra något åt saken. Men när en pinsam video av henne släpps ut så har hon svårt för att fortsätta med planen att bli en snygg och egen person för att imponera på killen hon är intresserad av.

 
Jag hade svårt för att få till handlingen.. Sorry...
Den handlar helt enkelt om att hon ser ut som en vanlig tonåring, med lite slapp stil som sönderslitna jeans och för stora tröjor med nåt tryck på, och hennes två bästa kompisar är två skitsnygga populära tjejer. Men när en snubbe kallar henne för DUFF och förklarar vad det är så blir hon ledsen och förbannad. Sen hjälper han henne med att fixa en normal stil och snacka med killar för att hon sedan ska kunna snacka med killen hon är intresserad av.

Den var allt jag förväntade mig, inte suuuperkul men den var definitivt underhållande och jag skrattade mer än ett par gånger. Bianca är en sån där karaktär med en stor personlighet, man bara gillar henne automatiskt. Synd bara att hon skolans bitch var lite för överdriven. Den var skoj. En sån där kul high school romantisk komedi.
 


Running With The Boys

 
LIGHTS har kommit ut med en musikvideo till en av mina favoritlåtar från nya albumet!
Yeyyyyy!
Nu vill jag skaffa cykel tills i sommar. Fan.
 


Intressant fakta: The happy couple

Frank och Hazel var ett nygift par som väldigt gärna ville ha barn. Året var 1921 i Hammond, Indiana, och bara några veckor in i äktenskapet kommer Hazel hem med goda nyheter: hon var gravid. Eftersom hon var en sjuksköterska insisterade hon på att ta hand om graviditeten och förlossningen helt själv, och Frank litade på att hon visste vad hon gjorde. När dagen kom, så höll sig Hazel inne i sovrummet för att föda, och Frank satt nervöst utanför och väntade. Sedan kommer hon ut och berättar att dom fått tvillingar - en pojke och en flicka. Men det var ett litet problem med de nyfödda barnen. Hazel berättar att de hade ett medfött problem med ögonen och att de måste hållas i mörker. Frank litar återigen på att Hazel vet bäst, så han går med på att de får hålla sig i den mörka barnkammaren. När de gick ut på promenader med barnvagnen hölls tvillingarna i vagnen med en filt över.
En dag när Hazel skulle bege sig ut på ett ärende, och lämnade barnen och Frank hemma, blev han nyfiken och ville kika på sina barn då han aldrig fått se dem eftersom de behövde hållas i mörkret. När han gick in i barnkammaren och drog bort filten som låg över dem blev han förstummad. Vad han såg var två dockor. Övertygad om att hon hade mördat de riktiga tvillingarna ringe Frank polisen och Hazel blev arresterad. Hon ville inte förklara för Frank varför hon ljugit, men bröt ihop när polisen förhörde henne. Hon förklarade att hon inte kunde få barn men ville göra sin man lycklig så hon ljög. Men Frank tror inte på hennes historia och säger att hon hittat på det för att dölja att hon faktiskt mördat deras barn. Polisen hittade aldrig några lik, och inga grannar eller vänner hade faktiskt sett dessa barn då de alltid hade en filt över sig. Så ingen vet om hon faktiskt födde barn eller inte.

 
 (Jag kunde inte hitta nån genuin bild som hörde till faktan, så bilden är på två random 20-tals dockor)
 


Bellarke was canon, and then it wasn't...

 
 
 

Clarke where are you goingggggggggggg??????
 
 


Säsongsfinalen av The 100

 
 
 
 
So good.....


GMAIL KAN ALLVARLIGT SUGA NÅT

VARFÖR ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT HITTA SIN JÄVLA INKORG PÅ GMAIL LIKSOM JAG MÅSTE VARA DEN DUMMASTE MÄNNISKA SOM NÅGONSIN VANDRAT PÅ DENNA JORD JAG KAN INTE HITTA INKORGEN NÅGON JÄVLA STANS OCH JAG KÄNNER ATT JAG KOMMER ANTINGEN EXPLODERA ELLER STRYPA NÅGON
 
 
 


Hela dagen har jag tänkt "vad fan är det som händer 10 mars?"

Ben Burnley fyller ju år SÅKLART.


En av mina favoritsångare, sångaren i mitt favoritband, en av mina största idoler, en av mina första celebrity crushes.... Ben Burnley allesammans. Gå och lyssna på Breaking Benjamin. Han är hjärnan bakom ALLT i bandet. Han är Benjamin, han skriver låtarna, melodierna, spelar gitarr och sjunger.
Bäst.
 
Grattis!
 


Nostalgi-tisdag

 


Hej och hå och jag kan inte komma över hur het Colin Morgan är i The Fall


             
          
 
 

 

När Brian ville donera blod till Michael

 
 
Ugh...
Alla är en jävla risk. Alla kan ha sjukdomar. Sexuella eller andra. Liksom, fuck.
 

 
 

Resultaten från sjukanBig Hero 6

 

Hiro är en ung, smart och robot-byggande tonåring som precis fått uppleva ett av livets största tragedier: att förlora någon. Bestämd för att hitta den ansvarige använder han sig av sin talang för att ta sig an denna fiende.

 
 
JAG TRODDE DEN SKULLE VARA BÄTTRE! Bajskorv! Den var jättesöt och kul, jag skrattade högt flera gånger, men det var nästan samma sak genom mer än halva filmen kändes det som. Han bara uppgraderade Baymax och uppgraderade hit och dit och byggde det och det. Jag tänkte det när den närmade sig slutet att "den var helt okej, men jag skulle nog aldrig vilja se den igen.". Både Hiro och Baymax var så jäääävla söta och jag älskade deras vänskap, och det blev lite sorgligt och skit... Men det var det enda jag gillade med filmen. Tyvärr.
 


Äntligen lyckades jag se alla nya Sunny In Philly!

 
 
 


Upon A Burning Body

Jag har hittat ett nytt band. Fuck. Eller det är najs, men det är absolut det enda jag lyssnat på i en hel vecka. Om det finns nån rockare som kollar in min blogg borde du kolla in Upon A Burning Body!
 
 
Låtar jag kan rekommendera, de låtar jag hittat hittills (jag har fortfarande deras första album att kolla in) är dessa:
 

Jag orkade inte skriva upp så jag printscreenade bara alla låtar jag äger. Och ja, jag måste betygsätta, speciellt när det är ett nytt band så jag kan skillnaden på låtarna när de fortfarande är nya!
Men jag kan definitivt säga att mina favvos är - okej jag tänkte skriva upp men nää.. Alla jag gett fyra stjärnor till är så jävla bra. Enligt mig. Men om jag får välja tre till exempel, så väljer jag Desperado, Red Razor Wrists och The World Is My Enemy Now. Och... The New Breed. Once Upon A Time In Mexico är också najs. Och Sin City. Alla är bra.
 


Lucy

 
 

Vi människor använder som mest ungefär 20% av vår hjärna. Men vad händer när vi kan använda oss av andra och större delar av hjärnan? Lucy blir tvingad att smuggla något dyrt och eftertraktat i sin mage åt några riktiga elakingar, men när det börjar läcka och sprider sig i kroppen upptäcker hon en helt ny värld och nya egenskaper.


(Jag ville verkligen kolla upp det där om att vi använder 10% av vår hjärna, men Mythbusters kom fram till att vi kan använda 35%, sååååå... Äh, jag skrev 20. Whatever.)
Okej, åsikten om filmen. Jag ville se den för jag vill verkligen se en tjej i huvudrollen av en "action" film. Girlpower liksom. Men den var lite för skum och lite för sci-fi. För overklig. Men jag tyckte det var intressant att lyssna på snacket om evolution och hjärnkapacitet och allt det där. Men det mesta verkade nästan vara fiction. Och när hon fick det där i blodet så blev hon så mono liksom ingen ändring på ton eller ansiktsuttryck. Hon blev värre än Kristen Stewart, skittråkig. Synd som fan, för Scarlett Johanson kan ju spela. Dom kunde tagit vem som helst för den här rollen. Jag visste att den skulle vara lite sci-fi men blev ändå någorlunda besviken.

 

 

Charlie + Dean forever

 
 
Jag vill ha en relation som dom har.
Som syskonkärlek fast man inte är syskon.
 
I want it.
 

 

Intressant fakta: Vem är Benjamin Kyle?

År 2004 vaknade Benjamin Kyle utanför en Burger King i Georgia. Han var helt naken, och kunde inte minnas vad som hänt, vart han var, eller vem han var. När han hade gått till närmaste sjukhus förklarade han att han inte kunde minnas nånting, och fick diagnosen retrograd amnesi vilket betyder att man inte kan minnas någonting - inte ens sitt namn. Han hade en känsla av att han föddes den 29 Augusti år 1948, och att han hade bröder, men inget annat. Och det var inte ens minnen, det var bara någon han kände på sig. En gissning. Han kände inte att han hade någon annan familj som barn eller fru eller liknande. Polisen gjorde grundliga undersökningar, även FBI, men inget kunde hitta någonting. Hans fingeravtryck fanns inte i någon databas, de kunde inte hitta hans ansikte på någon försvunnen person anmälan. Han hade inte ens ett personnummer. Hans namn - Benjamin Kyle - fick han på grund av initialerna BK som han fick då han hittades utanför Burger King.

På en tv intervju sa han att han inte existerar, och att ingen letar efter honom. Men två personer tror att de kan ha träffat honom i ett våffelhus i Georgia, vilket han tyckte kunde stämma då han visste hur maskinerna fungerade på hans nya köksjobb. Men eftersom hans ansikte visades överallt i undran om någon kände igen honom så måste väl någon vetat vem han var? Om han hade ett jobb måste kollegor känt igen honom, hans chef, vänner, familj. Men ingen kom fram.
Så det stora mysteriet är då, hur hamnade han utanför Burger King, var helt naken, kunde inte minnas en enda detalj som hans egna namn, och varför kan man inte hitta någonting om honom, inte ens ett personnummer? Vem är Benjamin Kyle?

 

 

BLOOD MUST HAVE BLOOD

THE 100 GÖR MIG GALEN! SÅ JÄVLA BRA!
 
 
 
 


Karen Walker är bäst

 

 

Zachary Quinto ska vara med i säsong 3 av Hannibal!!!!!

 
Inte som en stor karaktär, minst ett avsnitt, men i alla fall! Jag tar det jag får!
 
Haaaaaaaaallelujah!
 


Better late than never

Jag hann inte se nya Shameless igår, så det fick bli idag.
 
 

Fan vad jag blev glad över Debbie's handling! Äntligen en bra handling! Och goooooood for you Fiona fan jag orkar inte med Jimmy/Steve/Jack. Och stackars Mickey....
 


Nostalgi-tisdag

 


As Above So Below

 

Scarlett är på jakt efter sanningen, och tar med sig en vän som ska filma hennes resa i jakt på De Vises Sten. Allt hon funnit hittills tar henne till Paris då hon tror att svaren finns i tunnlarna under staden. Med ett team som kan tunnlarna beger de sig under staden för att hitta en gömd tunnel, och finner något de aldrig kunnat drömma om - i sina värsta mardrömmar.

 
Först kom jag inte riktigt in i den, det tog kanske 40 minuter innan jag slutade tänka på annat. Men sen blev den lite bättre. Jag får alltid lite halvt panik av instängda utrymmen, speciellt när det är mörkt och man kan se något gömma sig i mörkret. Det är creepy. Därför fortsatte jag kolla. Jag förväntade mig inte mycket, så den var inte nån besvikelse, men den hade kanske varit bättre om man sett på bio (med folk som håller käften) då det är mörkare, bättre ljud och man koncentrerar sig lite mer. Liksom nu låg jag på sängen med datan kopplad till tvn mitt på dagen. Det kanske förstörde lite.
Men den var helt okej! Jag hoppade till nån gång och kröp ihop lite. Lite smått creepy måste jag säga! Sen var slutet lite kul/smart också. Men det var en grej jag inte fattade... Och jag kan inte skriva det här utan spoilers... Men nästan i slutet, när det var kanske 10 minuter kvar eller nåt... Hur? Gjorde hon det där? Undrar jag? Nån som sett filmen och vet vad jag snackar om? Jag fattade inte.


RSS 2.0