Till och med Google sa grattis till mig idag!Shit vad med grejer jag fick av familjen idag! 
Man känner sig så jävla bortskämd när man öppnar presenter... Jag gör det i alla fall... Hatar det.
Jag fick en massa jäkla choklad av mina små kusiner och moster. Så fick jag hårspray som luktade kokos och ett torrschampo som luktade melon och smågrejor av Angelica. Värsta stora lyktan av min brorsa, kanna och burkglas och grejor av mormor och morfar, sen en köksduk och ugnsform (som inte är med på bilden) och en maaaaassa blommor av föräldrarna. Fan vad med grejer jag fick....
 
Nu räcker det.
 


Det är jobbigt att fylla år

Det är så mycket man måste göra....

Men, firandet började igår, Lovisa och Moe kom hem till mig så vi kunde supa lite innan vi drog ut och söp. Det var skojigt!Men sen på morgonen efter (idag) blir man visad såna här bilder:
 
Moe får aldrig sova hos mig igen hahahahha
 
Men hon hade med sig en fin present, kolla in:
 
 
 Jag är en Marabou-fanatiker så det är klart att hon målar en Marabou tavla åt mig! Så jäkla snygg!
 
 
 Men det blev väl en lyckad födelsedag i alla fall.
 


Intressant fakta: Det mest kända huset i London.

 

År 1810 slog Theodore Hook och hans vän Samuel Beazley vad om att Theodore kunde få vilket hus som helst att bli det mest kända huset i hela London på en vecka.
Hur han gjorde detta, är något som man fortfarande pratar om. Det började med att tidigt på morgonen den 27 November så kom en sotare och ringde på Mrs. Tottenhams dörrklocka. Tjänsteflickan som öppnade sa att de inte bett om en sotare. Sedan kom det ännu en sotare, och ännu en. Till slut hade det kommit totalt 12 sotare som blivit tillkallade till Mrs. Tottenhams hus. Och efter det kom det män med skottkärror fulla med kol, och män med stora bröllopstårtor, flera olika pianon hade blivit beställda samt läkare, advokater, präster och alla möjliga olika människor med olika yrken och leveranser kom dit. Theodore hade skickat iväg tusentals brev i Mrs. Tottenhams namn - en kvinna han slumpmässigt valt ut. Allt detta gjorde att Londons täta gator blev överfulla av människor som skulle till Mrs. Tottenhams hus, och gjorde att nästan hela London stod stilla. Detta fick Londons borgmästare att komma till huset samt hertigen av York och Albany, och chefen för Bank of England och ärkebiskopen av Canterbury.
Medan allt detta pågick så satt Theodore och Samuel tvärs över gatan för att titta på.

Detta är numera känt som The Berners Street Hoax.

 

 

Mums

 


Nu börjar man fan tycka synd om RachelLite läskigt när Felix skrek åt henne och var super elak. Hon var ju världens bitch men nu har allt tagits ifrån henne. Hon visste om allt, om Sarah och Allison och alla andra, och att hon är en av dem. Kanske därför hon var som hon var, för hon ville vara speciell... Lite bättre... Men hon ville ju så gärna ha barn, så hon hatar Sarah för att hon fick ett barn. Men nu är hon inte speciell längre, hennes avundsjuka slog tillbaks. Nu är hon hatad och ensam. Det gör mig lite smått ledsen i alla fall. Jag tycker lite synd om henne.


Dom kan fan inte bara lämna det så där....

Jag MÅSTE veta vad som hände med Cas och Crowley.
 

 

Nostalgi-tisdag

 


Min tavla är uppe!

 
It's so prrettyyyyyyyy!
 


ÅHHHHHHHH.... Suck.....

Så här sitter man och försöker kolla in datum och flygplats och hotell och skit för att man vill väldigt gärna se Breaking Benjamin innan man dör och dom spelar bara en jävla konsert som man har chans att åka och se dom på, men det verkar som att just den konserten och staden är mitt ute i ingenstans och flygplatsen är ganska långt ifrån och allt som allt kommer gå på typ 10 000 kr om man ska vara där i ett par dagar.
 
 
Så nu har jag ett speciellt meddelande till Gud, om han/hon finns: vad har jag gjort mot dig? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Allt jag ber om är att se Breaking Benjamin. En jävla konsert. Och den råkar vara i USA för dom jävlarna turnerar aldrig utanför USA. Så. Varför ska du göra det så svårt för mig? Varför?
 
 


Häng med gossarna!

Idag fick jag besök av mina fina vänner som kom för att käka gött och mysa.
Dessi hade med sig hemmagjorda marshmallows som vi mumsade i oss, sen blev det pizza och Dumma Mig, och lite spel som jag köpte idag.

 
Men käraste lilla Dessi klarade inte av att hänga så länge, så efter att hon drog gick jag och Bea på en romantisk promenad ner mot vattnet för att kolla in hur det såg ut. Sen kollade vi på Hannah Montana när vi kom tillbaks... Why not?
 


Supernatural spoilers som satan

Tårarna sprutade.
 
 
 
Det kändes så jävla äkta och mitt hjärta sjönk. Dean var verkligen redo att döda Sam. Så jävla hemskt! Och Sam var med på det också, han kände att okej, det här är för det bästa, det är såhär vi måste göra det. Och när Dean sa "Brother, I'm done.". Fuck me sideways. Jag mådde illa.
 


Jag behöver nya Orphan Black!

 Måste se vad som händer med Sarah och Helena!

 

 

Random hotness

 
Michiel Huisman
 

 

Intressant fakta: Overtoun bron


Overtoun bron i Skottland är en gammal bro byggd av sten år 1859. Anledningen till varför den är så känd är för alla hundar som hoppat av den. Av någon anledning så vill hundar som kommer till bron hoppa av den, och de flesta av dem har dött. Man har till och med sett hundar som hoppat av, för att sedan överleva och springa upp och hoppa igen. Något som är ännu konstigare än hundar som tar självmord från en bro, är att de alla hoppar från samma sida av bron och från samma plats.
Vissa tror att det liggen en förbannelse över bron, då 1994 en man kastade sin son från bron efter att ha sagt att sonen var antikrist. Han försökte sedan själv hoppa från bron.

 

 

 

FAN VAD GLAD JAG BLEV NU

Lättad och glad!
 
Okej så Breaking Benjamin är mitt favvo band, ganska svårt att missa, men så är det en snubbe på jobbet - Patric. Han nämnde en låt jag aldrig hört förut, han säger "jo men jag gillar den där låten One Of A Kind med dom!" säger han. "Det var en kompis som visade den för mig, den är bra". Och jag tänker bara.... Vad fan är det för låt... Och han har nämnt den två gånger. Jag tänker "vilket album är den på, hur fan har jag kunnat missa en låt med Breaking Benjamin, när fan släpptes den, är det en av deras nya som läckts eller vad i hela friden". Så kommer jag hem nu och tänker kolla in den... Och det dyker upp på youtube, men jag kollade inte noga. Jag såg bara en bild på dom och "One Of A Kind". Så jag klickar, lyssnar, men när dom börjar sjunga säger det bara stopp i min hjärna. Det är inte Ben som sjunger. Så kollar jag lite noggrannare på vad det står. BREAKING POINT heter bandet. Inte Breaking Benjamin. Men nån jävel har ändå lagt upp en bild på Breaking Benjamin.
 


Idag fick jag en panikattack på jobbet

Det har hänt förut, men då har jag hunnit till omklädningsrummet innan det hänt. Men jag kände att den var på gång, men stog och fläktade mig för att lugna ner mig, men så kom Lovisa och såg mig. Och då exploderade det.
 
Så här började det...
Jag jobbar inne på ett lager. Tidigt på förmiddagen så hörde man en fågel långt uppe i taket, och det var en svala som lyckats ta sig in när porten varit öppen eller nåt. Jag vet inte hur den kom in. Men då frågade jag om dom kunde ha porten öppen så den kunde flyga ut men då fick jag bara höra "då kommer det fler in". Det dummaste jag någonsin hört. Porten öppnas hela jävla tiden och jag har jobbat där snart ett år, det här är första gången en fågeljävel flugit in liksom... Aja. Så deras lösning, männens lösning alltså, var att FÅNGA den och DÖDA den. Jaa, smart, om ni får tag i den, släpp inte ut den då, nej, DÖDA den istället. För det är ju logiskt. Kukhålor. Så både jag och Lovisa var helt förstörda och hade sån ångest båda två och jag med mitt problem med humöret var samtidigt FÖRBANNAD.
 
Så nu ska jag förklara panikattackens roll i det hela.
När jag var liten fick jag uppleva två väldigt traumatiska händelser med fåglar involverade. Jag ska inte säga exakt vad som hände, men båda händelserna var jävligt traumatiska och jag klandrar fortfarande mig själv.
Så när alla snackar om att FÅGELN SKA DÖ och dom börjar skämta om det och snackar om det som om det är helt okej, att mörda fåglar är helt jävla normalt och dom har inga problem med det. Så hör jag den kvittra där uppe och tänker på hur rädd den måste vara och liksom... Jaa då väckte det gamla känslor och jag fick panik och började gråta. Tur att det bara var Lovisa som såg mig. Stackarn, hon försökte lugna mig. Som tur var så hade hon snackat med några och förklarat hur man kan släppa ut den så gick dom med på det. Och dom nyheterna hade hon när hon försökte lugna ner mig så attacken var kortare än vad den kunde varit.
 
Men aa... Inte en rolig dag. Heeeela dagen har jag tänkt på den där fågeln. Jag vet inte om den flög ut eller om dom dödade den. Dom SA att den flög ut, men dom kanske sa det för att inte göra oss upprörda.
 


Pelle Svanslös

Det här är Pelle, han/hon bor på min gård!

 
Okej, den heter inte Pelle, men jag har döpt den till det för den har ingen svans... Stackarn... Och den är så söt! Inte blyg alls, eller kanske lite, men den brukar mjaua och låter dig klappa den. I love it.
 

 

Det här fick mina ögon att börja läcka

 
Hela jävla scenen. Personligen har jag börjat tröttna lite på Cas, han är inte samma som han var förut. Men att se vad Dean gjorde med honom nu alltså... Jag satt och skrek åt Dean att sluta! STACKARS CAS!!!!
 


Nostalgi-tisdag

 


Mumford & Sons: Wilder Mind

 
 
Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad besviken jag blev.
Man har ju hört Believe och Wolf och tänkt "joo men dom här var ju bra, så dom har ändrat sound men låter ändå bra!". Så lyssnar man igenom albumet. GUD vad tråkigt det var.
Ibland måste man lyssna några gånger på låtar/album för att uppskatta dom, så vem vet, jag kanske kommer gilla låtarna senare, men som första intryck var det så jävla tråkigt.
När jag lyssnar igenom ett nytt album så lyssnar jag en gång och väljer ut de låtar som stog ut mest, och lyssnar sedan sönder dom. Sen lyssnar jag igenom albumet en gång till och hittar fler låtar som jag kanske inte tyckte stog ut så mycket första gången jag hörde dom. Men nu hittade jag inte en enda låt som jag tyckte stog ut. Förutom Believe men den har jag ju hört redan.
 
Synd.


Tänk att jag äntligen sett detta avsnitt av Merlin

 

 

Jag glömde nästan se nya Orphan Black idag

 
 
Jag kom på det runt 3 att det fanns ett nytt avsnitt ute.
Faaaan Helena! What did you dooooooooo???? Hur fan ska Sarah komma ut nu???? Och vad fan är det som händer med alla som Castor snubbarna haft sex med?!?! Smittar dom med något??? What the fuck?!?!


Det här var lite kul tyckte jag!

 
Just det där när de sitter och stirrar, Arthur kan göra så jävla roliga miner ibland.
 Idag gjorde jag nåt speciellt

Jag glodde på ett avsnitt av Merlin som jag aldrig sett förut. VÄRLDEN KOMMER GÅ UNDER holy shit! Men det var bra! Det hade sina kul ögonblick, och jag har redan sett skitmånga bilder och skit från avsnittet så jag kände igen mycket, men visste inte vad som var på gång.
 
 
 
Nu har jag bara fyra avsnitt kvar som jag aldrig sett.
 

 

I love Sal Mineo

 
Babyyyyyyyyyyyy!
 
Jag måste skaffa min Sal Mineo tatuering alltså. Nu.
 


Hyllan är uppe!

Föräldrarna och brorsan kom hit idag för att fixa grejor i lägenheten, som att sätta upp hyllan ovanför min tv (jag var duktig och byggde ihop den igår) och så satte dom upp en whiteboard i hallen som jag kan klottra på, och så fixade dom plattorna ute på balkongen. Jag kunde verkligen inte hjälpa med nåt så dom fick bara kakor och kaffe. Och det var allt jag gjorde. Så nu sitter jag i min ensamhet och kollar på Sal med min fina hylla!

 
Moe kom hit också för att kolla in och hänga! Första gången hon kommit hit haha, vi kollade på första avsnittet av Supernatural, och första avsnittet av The Returned som hon ville att jag skulle kolla in. Trevligt trevligt.
 


Jimmy Fallon är alltid kul att glo på

Speciellt när han hittar på sånt här skoj med gäster

 
Dom ska försöka smyga in ord i random konversationer med varandra, man vet att det kommer vara kul om Ricky Gervais är med! Fanns en med Chris Pratt och Steve Carell också som var kul!
 


Intressant fakta: Buktaleri
Buktaleri var från början en religös akt, och sågs senare som häxkraft. Ordet buktalare betyder att tala från magen (latin, ventriloquist: venter = mage och loqui = tala). Man trodde att rösterna som kom ut var från de döda som satte sig i magen på buktalarna. Man trodde att de kunde prata med de döda och att de tolkade ljuden samt kunde förutsäga framtiden. Man trodde också ibland att buktalaren var besatt av demoner.
Runt medeltiden började det ses som trolldom, vilket senare ledde till framträdanden på scen när spiritualism och magi blev populärt. När man senare förstod hur man talade från buken så att säga, så var det inte lika mystiskt längre och blev något man gjorde inför publik för underhållning. Man började med buktaleri som underhållning under 1700-talet, och det har bara växt sedan dess med många olika typer av dockor och gosedjur.


 


Kolla in vad jag fick av Lovisa idag!

 
Nästan 90% alkohol. Liksom... Hjälp...
Har aldrig smakat absint men har alltid varit nyfiken. Hört att den smakar lite lakrits. Den luktade lakrits. Vågar ej dricka själv. Så jag får vänta med den! Coolt i alla fall!
 

 

Det bor några gangsters nedanför mig

Och dom spelade sån jävla hög hip hop, så jag öppnade min balkong och satte igång Upon A Burning Body på hög volym haha, det är de små sakerna i livet som gör mig glad.
 
 
 


Leeeedig idag!

Jag vet att alla är lediga idag haha men fuuuck vad skönt.... Jag behövde verkligen sova ut... Men råkade vakna av larmet på mobilen halv 6. Somnade såklart om, men FAN! Har för mig att jag drömde nåt najs också. Helvete. Sen behövde jag pinka vid 7. Så jag pinkade och gick och la mig igen. Vaknade vid 10. Så jävla awesome.
 
MEN EFTERSOM JAG BOR SJÄLV NU så har jag städat hela dan. Kollade på Fanboys när jag käkade frukost, sen har jag bara städat städat städat. Booooring.
 
 
Den enda Star Wars filmen jag sett hahaha, men den är så jävla bra både för humorn och man behöver inte ha sett Star Wars för att fatta skämten i filmen. Det är typ "the basics" som alla vet.
 


Oj dåDom kom ut med en ny låt idag! DEFEATED! Älskar gitarren som satan!
 

 

Nostalgi-tisdag

 


Välkommen till min lägenhet!

Vill du se hur jag bor?

Min fina trappa:Här är hallen:


Mitt stökiga sovrum till höger:
 
Mitt skitiga badrum till vänster:
 

Köket:Köksbord och James Dean:Ballen (in progress, jag skulle testa att sätta upp ljusslingor men såg en spindel och tänkte "nope.")

 

Soffan och nya soffbordet som vi köpte och byggde ihop igår:


Och såklart tv och filmer!
 
Det är i stort sett mitt hem. Mycket ska fortfarande göras, som tapetsering i vardagsrum/kök och en till hylla ska upp ovanför tvn, en stooor tavla ovanför min säng och mer grejor! Ballen kommer nog bli största projektet... Fan vad med grejer jag ska ha dit... Gardiner, ljusslingor, bord och stolar, blommor..... Hjälp...
 


Nu har jag köpt Breaking Benjamins nya album på iTunes

 
Visst så får man inte låtarna förrän albumet släpps, men fick Failure och Angels Fall att lyssna på tills dess!
 

 

Newer Elements of Our Defense

 
 


Det här var så jäkla kul

När Simon inte fattar vad han säger så Dec måste komma och översätta hahaha

 


Godzilla

 

Godzilla kommer upp från havet efter att ha legat och chillat i några år, och får sällskap av nåt annat monster/alien som vill ha barn och dom smashar en massa jävla byggnader. Och lite sidohandling med en snygg militärsnubbe och hans snygga fru och deras söta barn och dom blir tvungna att vara separerade under hela grejen. Han måste hjälpa till med att döda monsterna. Många dör. Bryan Cranston var inte med så länge i filmen. Vilket var ett misstag.

 
 
Nu orkade jag verkligen inte tänka igenom en handling till filmen. Jag hängde inte riktigt med och var inte så fullt intresserad heller. Jag tror jag blev lite distraherad av annat då jag var tvungen att se första halvan för typ två dagar sedan och fortsätta idag. Men jag var inte så jätteintresserad från början heller! Jag trodde jag skulle tycka att den var bra för från vad jag hade hört så var den rätt bra. Men jag vet inte... Om jag hade varit mer fokuserad så hade den kanske varit bättre. Men den kändes onödigt lång och var upprepad. "AHHH monstrerna attackerar! Ahh nu lugnade det ner sig... AHHH dom attackerar! Ahh.... AAAAHH! Aahhh... NU KOMMER DOM IGEN!" Liksom efter ett tag orkar man inte. Men den sög ju inte heller. Blandade känslor. Det var lite fint i slutet. Och jag gillade början med musiken och gamla videos från när de testade kärnvapen och grejor. Jag fick också lite Jurassic Park-vibbar. Som en sorts monster/alien version.
 


Nu har jag varit uppe mycket längre än vad jag får

 
 
Tack vare Britain's Got Talent. Jag hade missat de senaste två avsnitten. Men det var värt det. Så många bra och roliga auditions. Och mina två töntar så klart.
 
 


Nu har jag kollat på Eden för andra gången i mitt liv

Sån jäkla hemsk film. Baserad på en sann händelse. Jag har för mig att den är LÖST baserad, men ändå baserad. Jag vet inte exakt hur mycket dom ändrat i storyn men i alla fall. Hemsk.

 
 

 

Svar 2.0

 JAG HÖRDE FAILURE IDAG PÅ RADION NÄR JAG SATT I BILEN MED PAPPA! JAG BARA SKREK "BREAKING BENJAMIN!" OCH BÖRJADE KLAPPA MINA HÄNDER OCH BLEV TÅRÖGD! Vad glad jag blev!
Och nu har jag hört Angels Fall föresten.
 
 
Jag vet inte ens vart jag ska ta vägen. Det perfekta jävla bandet.
 


Edge Of Tomorrow

 

Major William Cage skickas in i en tidsloop för att återuppleva en krigsattack mot invaderande aliens, och hur både han och hela hans kamrater dör om och om igen. Det han nu måste göra är att få tag på den vältränade soldaten Rita varje dag och förklara för henne om och om igen vad det är som händer då hon själv varit i hans position. De försöker nu tillsammans vinna kriget med hjälp av Cage's erfarenhet om vad som händer imorgon. 

 
Min pappa sa att den hade en massa kul humor, men jag höll inte med. Ett par små ögonblick av lite lättad stämning kanske, men inget jag skrattade eller ens log åt. Men det förstörde inte riktigt nåt i alla fall, det är bra ibland att actionfilmer har sina små kul ögonblick för att filmen inte ska bli så seriös. Då blir det nästan bara jobbigt att kolla tycker jag. Men samtidigt så har jag svårt för Tom Cruise så det kanske var därför jag inte skrattade. Men den var liiite bättre än vad jag trodde, tyvärr så kändes den lite upprepad. Vilket är svårt att undvika då den helt enkelt var en action/alien version av Groundhog Day. Man fick se hur han upplevde samma jäkla dag om och om igen och hur han var tvungen att ändra smågrejer och förklara samma saker hela tiden. Men jo, jag godkänner filmen! APPROVED.
 

 

Om man inte gråter till Supernatural så har man nåt fel som är trasigt

 


Doctah

 
 
 


Den här måste vara den roligaste scenen i hela Hannah Montana

 
Och det som kommer efter när Lily håller på med "FOOTBALL" och tar sig i armhålan, sniffar och gör en konstig min alltså.... Så jävla kul... Alla måste se avsnittet när Jonas Brothers är med! CLASSIC!
 

 

Intressant fakta: Byberry Mental Hospital


 
Byberry Mental Hospital var ett mentalsjukhus som öppnades år 1907 och stängdes år 1990 i Pennsylvania. I sjukhuset hölls människor som var allt från mentalt ostabila och funktionshindrade, till kriminella av alla sorter. Patientgränsen överträffades snabbt och sjukhuset hade över 7000 patienter år 1960. På grund av de hemska förhållandena var de tvungna att stänga. Det har varit övergivet sedan det stängdes.
Att ett sjukhus måste stängas på grund av hemska förhållanden låter tillräckligt, men när man får höra några exempel på vad som hände innan det stängdes så undrar man hur de lyckades hålla igång så länge.
Mänsklig avföring låg längs hallarna där många patienter också sov, och personalen var våldsam och trakasserade och misshandlade sina patienter. En patient fick en tand utdragen utan bedövning, medan en annan dödade och styckade en kvinnlig patient. Mördaren hittades aldrig men offrets kroppsdelar hittades utspridda runt byggnaden. Man hittade en patient som lekte med hennes tänder också. När sjukhuset var på väg att stängas så hittades två nyligen släppta patienter döda i Delaware floden två dagar efter att de släppts.
 


SUPERNATURAL SPOILERS SPOILERS SPOILERS

HALLÅ
 
 
 
HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
 
 
 
SPOILER
 
 
 
SKROLLA INTE NER OM DU KOLLAR PÅ SUPERNATURAL OCH INTE SETT ELLER HÖRT OM SENASTE
 
 
 
 
 
 
 
 
SKROLLA INTE NER
 
 
 
 
SPOILERRRRRRRRRRR
 
 
 
 
Okej..................
 
 
 
What the actual fuck.... Det här måste varit EN AV DE SÄMSTA grejerna de gjort... Förutom då de dödade Jo och Ellen, och när de tvingade Ruby att byta kropp.... Och när Bobby dog...
 
De har gjort många dåliga beslut i den här serien, men det här?!?!?!?!?!
 
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
 
 
 
 
 
JAG GRÄT.
 
Charlie var fan bäst! Jag blev alltid glad när jag hörde att hon skulle vara med! För jag älskade hennes relation med Sam och Dean, och att hon precis fått träffa Cas! Dom två skulle ju FAN BLI POLARE GUD VAD ARG JAG BLIR NU NÄR JAG TÄNKER PÅ DET.
 
Skit.....
 
Vila i frid Charlie.
 


Svar

 


Yo bro!
1, det går bra, nu börjar det se ut som ett hem när soffan äntligen är här! Jag ska köpa ett soffbord på söndag, och sängbord till sovrummet! Så måste jag köpa lite möbler och gardiner och skit till ballen så man kan sitta och mysa där nu i sommar!
2, NEJ JAG HAR INTE HÖRT DEN men för ett litet tag sedan så verkar det som att deras låtar läcktes innan de ville släppa dom så jag har tvingat mig själv att hålla mig borta tills dom släpper låtarna själva, men samtidigt så har jag inte varit vid datan så mycket heller! SWEET BABY JESUS!

Nu sitter jag och dricker kaffe ur min fina Doctor Who mugg och ska fixa en intressant fakta! :DI min ensamhet....
 
 


Nostalgi-tisdag

 


Kukhålor

Ibland blir jag bara så trött... alltså, jag flyttar hem igen, det här var för jobbigt.
Jag beställde min soffa för över två veckor sedan. Det stog 3-5 arbetsdagar. Min pappa fick ringa in och skälla på dom i torsdags/fredags och säga NU KOMMER NI MED SOFFAN och dom lovade att komma med den idag. Och de höll sitt löfte. Men gissa vad. Jag hade betalat för leverans på eftermiddagen (okej kl 8 på kvällen är väl acceptabelt) och för uppbärning. Och med uppbärning så menar jag två snubbar (minst) som bär upp soffjäveln. Så kommer det en snubbe helt själv och frågar "orkar du?". BITCH SAY WHAT. Jag fick hjälpa honom bära upp soffan. FATTA VAD JOBBIGT DET VAR. Den var uppdelad i olika delar, men basen av soffan var ju hel och STOR. Och tung som en jävel. Det tog skitlång tid för oss att försöka få in den genom dörren. Jag bor på andra våningen och har en egen trappa som är utomhus. Det regnar och den var tung och vi fick vrida och lyfta och släpa... Jag måste kolla noga på soffan sen och se om det blivit märken.
 
Jag ska ha pengar tillbaks. Give me my money.
 
Tur för dom att jag faktiskt jobbar på lager och lyfter någorlunda tungt. Tänk om jag fortfarande hade jobbat i butiken eller nåt. Jag kunde inte ens lyfta upp armen.
 


Det känns som att allt jag säger till folk åker rakt in i ena örat och ut ur det andra

Liksom inget verkar fastna. Är allt jag säger och tycker så otroligt lätt att glömma?
Ibland känner man sig så jävla uppskattad alltså. Verkligen.
Att man kan säga något om och om och om och om igen under flera års tid, men det fastnar inte.
"Jag vill se den/det här" *ser personen åka och se den/det med någon annan*
"Jag vill åka dit" *ser personen åka dit med någon annan*
"Jag vill göra det här" *ser personen göra det med någon annan*
 
 
Suck my dick.
 

 

Orphan Black var inte lika bra den här veckan

Alltså det var ju BRA, fan det är Orphan Black vi snackar om, men det var inte lika starkt som tidigare avsnitt.


SPOILER - jag fattade inte riktigt grejen med att de är syskon... Om originalen var syskon... Är klonerna verkligen SYSKON då? Eller? Hur fungerar sånt där, jag vet inte... För liksom... Kloner är inte syskon - de är kloner. Men Sarah och Helena är syskon för de delade livmoder och mamma. Eller kvinna som födde dem då. Liksom alla från Project Castor har väl fan inget att göra med Project Leda förutom originalen? ÄH DET ÄR SÅ KOMPLICERAT. Whatever jag får lita på dem helt enkelt.
 


Svar

 

 


Födelsedagsfirande med Bea igår

Hon fyllde år för nån vecka sedan typ, och vi har inte hunnit fira henne, och jag hade inte hunnit ge hennes present så vi gjorde det lite slarvigt igår! Te och kakor! Sen efter drog vi lite random för att kolla på nya Avengers.Och jaa, om man tittar lite närmare på "fatet" som kakorna ligger på så är det en papperstallrik med prinsessor... Jag har inte hittat tallrikar som jag vill ha än. Så jag lägger min mat på prinsesstallrikar. Varför inte liksom?
 
Och jag fick en jättefin inflyttningspresent!
 
 
 
STEPHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!! Han är min gud, och jag skojar inte. Fyfan vad jag älskar honom! Kolla bara! Kolla vad fin han är! Med sin fina kavaj och en random drink och grejer!
 
 
 
Världens mest underbara människa, det är verkligen min dröm att få träffa honom.
Tack Bea! Jag SKA läsa båda hans böcker snart!
 


Avengers: Age of Ultron

 

När Avengers trodde att de äntligen klarat av sitt uppdrag med att få tag i Loki's spira så visar det sig att de fått något nästan värre att ta hand om efter att Tony och Bruce undersöker den. De försöker utveckla ett program som skapar fred i världen, men då de faktiskt lyckas så får denna energi från spiran och stenen ett eget liv och tar form i en robot som skapar kaos.

 
Alla jävla Avengers filmer är lika bra. De lyckas alltid. Jag förstår inte grejen. Så otroligt mycket action och spänning, med små doser av komedi som passar in perfekt. Nu fick man också äntligen lära känna Hawkeye/Clint lite bättre. Jag har alltid tänkt att han är den med minst personlighet och att han är den jag minst litar på, men det ändrades i den här filmen. Istället för att ge karaktären en egen film som dom gjort med Thor, Captain America och de andra så fick man bara gå in lite djupare i den här filmen. Man behövde inte mer än så. Skitbra. Som vanligt.
 
 


Så jag trodde att jag skulle ha en massa bilder från igår kväll

Det blev EN bild. På brasan. 

 
Det blev blandade känslor under kvällen också, jag var glad för det mesta, kissnödig hela tiden (men så är jag när jag dricker tyvärr), mådde ganska så illa hela kvällen, spydde efter att vi träffade Patric på nåt ställe (fast inte på grund av Patric då hehhh) sen råkade jag dela med mig av något jag aldrig velat dela med mig av med någon. Jävla alkohol. Så nu vet Angelica, hennes kompis och Patric nåt om mig som ingen annan vet. Coolers. 


 

Intressant fakta: Kalas hos Anatoly Moskvin

47-årige Anatoly Moskvin arresterades år 2011 efter att information kommit ut om att han grävt upp minst 150 gravar, och tagit hem döda flickor han grävt upp. I åldrar mellan 3 och 12 år gamla hade han grävt upp nyligen döda små flickor, tagit hem dem, och klätt upp dem för att ha små kalas hemma hos sig. Inte creepy alls. Det exakta antalet är oklart, men runt 150 små flickor totalt hade han grävt upp och tagit hem till sig under flera års tid. De som upptäckte hans mörka hemlighet var hans föräldrar som kom på besök efter att ha varit borta på semester.

 

 
Jag mår illa.
 

 

RSS 2.0