The Good Lie

 
 
I tidiga 2000-talet får flyktingar från Sudan som väntat i flera år att bli förflyttade äntligen få komma till USA. Men den moderna amerikanska världen är den totala motsatsen till världen de växt upp i, och de har lite svårt att anpassa sig.
 


Den var lite seg men väldigt söt och fin. Hemsk också, med lite humor. Den får bara tre stjärnor för jag tänker på hur det var att kolla på den. Jag fastnade inte så hårt, och blev nästan lite uttråkad. Handlingen var definitivt bra, men utförandet var inte lika bra. Skådespelarna var bra. Men jag vet inte... Den saknade något. Vet inte riktigt vad.



ONCE UPON A TIME SPOILERS

Men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud förbannat.
 
Jävla bajshelvete. Jääääääääääääävla skit. Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit asså.
 
 
Well that shit didn't work now did it.
 
Okej FÖR DET FÖRSTA Emma, så skulle du gjort det där INNAN HAN MÖRDADE MERLIN FÖR I JÄVLA HELVETES BALLE FÖRBANNADE JÄVLA SKITSERIE.
Och för det andra.... HAN MÖRDADE MERLIN VAD I JÄVLA HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
 
Han måste komma tillbaks på nåt sätt! Som i Supernatural, om nån är död så kan dom alltid komma tillbaks! PLEASE! Jävla Hook jag hatar honom nu... Bastard. Jag kommer aldrig förlåta honom. Asshole.
 
 
 




Idag är det två år sedan som Paul Walker dog

 
 
Varför. Liksom. Why.
 


Handsome Men's Club

 
Så jävla kul
 

 

The Hunted

Jag såg nyss The Hunted för andra gången i mitt liv. Jag kommer ihåg att jag inte gillade den så mycket första gången jag såg den, men den var bättre denna gång! Vet verkligen inte varför. Men så är det.

 
Jag är fortfarande inte riktigt över min lilla Benicio Del Toro period.
Han är så jävla bra.
 
Det enda som suger är att han är inte med i så många bra filmer.
 


Äntligen såg jag ett avsnitt av Supernatural!

 
Så jäääääääääääääääääävla bra avsnitt! Måste vara ett av deras absolut bästa! Hela avsnittet utspelade sig i deras bil, vilket kan låta som om det är begränsat med händelser men det händer fan mycket i den bilen haha... Det var mycket fint mellan Sam och Dean, lite humor och den vanliga Supernatural-actionen man brukar få. Men från ett annat perspektiv vilket var lite intressant. Jag älskade det här avsnittet.
 

 

Jag önskar att jag var Jack McFarland

 

 

Jag är så glad att det fanns 3 Breaking Bad avsnitt på planet

 
 

 

CIVIL WAR

 
I slutet skrek jag WHAT ARE YOU DOING lite högre än vad jag borde ha gjort.
 

 

Varför plågar jag mig själv

Idag kollade jag på både Toy Story 3

 
Och Den Otroliga Vandringen
 
 
 
 
Liksom jag skojar inte när jag säger att tårarna sprutade
 

 

Intressant fakta: Mördarspecial - Zodiac

(Jag tänker lägga upp fakta om några kända/intressanta mördare och olika fall. För jag har inte så mycket bättre att komma med. Men jag tycker det är intressant ibland, så... Deal with it.)
 
Zodiac
 

En av de mest kända mördarna är Zodiac-mördaren. Han är så känd på grund av flera anledningar, varav den största är att han aldrig hittats. Hans mystik och kryptiska meddelanden är den andra anledningen till hans popularitet.
I sena december år 1968 hittades Betty Lou Jensen och David Faraday, ett ungt tonårspar skjutna i en parkerad bil. Eftersom man aldrig hittat Zodiac så vet man inte om det faktiskt var han som mördade dessa två, men man tror att det är så. I juli nästa år så hittade Zodiac ett annat par: 22-åriga Darlene Ferrin och 19-åriga Mike Mageau. Paret, precis som det första, satt parkerade i sin bil. Mördaren skjöt båda med en pistol, men Mageau dog inte direkt, utan började skrika av smärta medan mördaren började gå iväg, men blev sedan skjuten igen. Han överlevde för att kunna berätta vad som hänt. Efter denna händelse skickade märdaren ett brev till tre lokala tidningar om händelserna från 1968 och 1969, händelser som bara någon som var där hade kunnat veta. Han skickade även med ett chiffer som han ville skulle publiceras. Han hotade med en massaker om chiffret inte löstes. En skollärare lyckades lösa chiffret och sa att det stog "jag gillar att mörda för att det är så kul." I resten av chiffret stog det att offren han mördar/mördat kommer bli hans slavar i efterlivet. Han skickade in fler brev under sommaren och hösten av 1969 där han också döpt sig till Zodiac.
I september av det året så attackerade han sitt tredje par, Cecilia Shepard och Bryan Hartnell, med en kniv. Cecilia blev huggen mellan 10 till 20 gånger i fram och dog av sina skador efter ett par dagar. Bryan överlevde sina 6 till 8 huggsår i ryggen och kunde ge en beskrivning av mördaren. Han hade en bödel-huva med en symbol på som såg ut som hårkorset man ser med en siktad pistol, vilket skulle bli Zodiacs kännetecken.
Zodiacs sista konfirmerade mord var Paul Stine som var en taxiförare. Han fick en kula i bak av huvudet den 11 oktober år 1969. Man lyckades aldrig få tillräckligt med bevis för att få fram en misstänkt, och denna mördare är antingen död eller fortfarande på fri fot.

 


I'M HOME!

Idag kom jag hem lite innan 11 på förmiddagen efter nästan en vecka i New York med Bea. Fan vilket äventyr vi haft, men precis som förra gången jag var i New York så var mitt huvuduppdrag att se BREAKING BENJAMIN! Som vanligt så var dom som en dröm att se live, man kan inte förvänta sig mer eller mindre asså. Helt jävla perfekt. Och ja, så spelade Sevendust och Shinedown då. Men jag brydde mig uppenbarligen inte lika mycket. Jag fyllde nästan hela mitt minne på mobilen med bilder och videos på Breaking Benjamin.




Så jag har inte lyckats ta skitmycket bilder då minnet blev fullt hela tiden så jag fick sitta och radera för att få plats med mer, men lite bilder blev det! Jag snodde ett par av Bea också.


Vi gosade med min fina nalle som jag köpte på Disney store



En massa jävla kul inne på Ripley's Believe It Or Not! Vi vågade inte ta för mycket bilder där inne.


 
Och lite random New York äventyr i Times Square, tunnelbanan, ett klassiskt diner som vi hittade och en kul photobooth bild vi tog när vi skulle på bio!
 
 
Nu är jag helt död. God natt.
 


Nu drar jag och Bea till New York för att hälsa på Breaking Benjamin

 

 

Intressant fakta: Museum of death


Det finns ett museum i Thailand som heter Siriraj Medical Museum, men som också brukar kallas för "museum of death" då det är fyllt med preserverade kroppar, skelett och kroppsdelar där på display. Museet är populärt bland läkare och medicinska studenter men är också öppet för andra som är nyfikna eller intresserade.
Det finns också den mumifierade kroppen av Thailands första kända seriemördare som mördade barn på 50-talet och sedan åt dem.
Kropparna som finns där är inte bara från thailändare utan har hämtats eller blivit donerade från hela världen.
 


Asså dessa två tillsammans är en av mina nya favoritduos!

 
 


Jag måste sluta vara så arg

Nu har jag pajat en matlåda för att locket inte ville stängas helt.

 
Och gjorde illa handen också... Fast det var lite kul. Jag skrattade lite åt mig själv efter. För jag är så dum i huvudet.
 


Brian Kinney är bäst

 

 

Jag har bara sett de två första avsnitten av nya Supernatural säsongen

 
Jag måste nog knarka alla i helgen
 

 

Nu är mina onsdagar tråkiga

Det är ju inget Bad Girls Club!
 
 

 
 


Random Freddie

 

 

Once Upon A Time!

Jag har många frågor! Men har glömt bort hälften! Vad hände med Merlin? Hur fan kan det finnas två stycken Dark Ones? Jag fattar inte Mulans story, hon hade ju gått med i Robin Hoods gäng? What's going on???
 
 
 
Fan vad glad jag är att man fick se Mulan igen föresten, jag har faktiskt tänkt på både henne och Ruby, så kommer båda tillbaks i samma avsnitt haha...
 


De tre senaste dagarna har jag upplevt två av mina värsta mardrömmar

I söndags så var jag inne på Ica och när jag kom till kassan och skulle betala så märkte jag att jag inte hade mitt kort med mig. Fuck.
Och imorse så försov jag mig. Jag vaknade när jag vanligtvis måste gå till bussen. Alltså en timme senare än vad jag brukar vakna. Min mobil hade dött under natten vilket är skumt för den var nästan fulladdad när jag gick och la mig.
 
Men båda situationerna löste sig tack gode Sal!
När jag stog i kassan på Ica så frågade om jag kunde kuta in till videobutiken brevid supersnabbt, vilket jag fick. Eftersom jag jobbat på videobutiken så hoppades jag att jag fick låna pengar, och det var den snälla som jobbade så jag fick låna 200 kr, och kutade tillbaks in på Ica och betalade.
Och imorse när jag försov mig så flög jag upp ur sängen och slängde på mig ansiktet och kläder och var ute ur lägenheten efter en kvart, vilket gjorde att jag hann med nästa buss. Så jag hann precis i tid till jobbet.
 
 
 

 
 
 

Mina favoriter i Breaking Bad

 
Förutom Jesse då.
 

 

Svar

 
Det var därför jag inte skrev "vila i frid" haha... Men känns som att alla bara dör fan.
 
Jag var först rädd att lokalen skulle eldas ner, för då ryker ju min lägenhet också (och kanske jag också om jag ligger och sover). Men nu är bränder det jag är MINST orolig för. Det brukar stå en vakt där utanför, inte HELA tiden men han står där ofta. När flyktingarna kommer så undrar jag om det kommer stå vakter. För tänk om dom tar sig in i min lägenhet och antingen väntar på mig, eller attackerar mig. Eller följer med mig upp för min trappa och tvingar sig in med mig. Eller om dom drar in mig i sin lokal när jag går förbi. Eller slänger in mig i en buske. Liksom det är så mycket som kan hända. Så om inte sigtunahem kan ge mig en ny lägenhet måste jag flytta hem igen. Annars kommer jag inte kunna sova om nätterna. Jag vågar inte gå hem. Eller gå och slänga mina sopor. Gå och tvätta.
Det är bullshit.
 


Orka att Don Vito har dött

 
 
 
Han var en av de bästa grejerna med Viva La Bam ju.
 


Nu har jag börjat kolla om på Breaking Bad

Fan vad jag saknat Jesse!


 
 
 


I'm scared.

Lokalen under mig är ett dagis. Fast nu har det flyttats eller stängts eller nåt. Gissa vad det ska vara nu? Ett asylboende för ensamkommande flyktingar. Dom säger att det är flyktingbarn, så först tänkte jag "okej, whatever, det är väl nästan som ett dagis då. En massa barn." men när dom säger barn så ljuger dom. Det ska vara ungeffär 40 stycken unga män i min ålder. Alltså dom kan vara mellan 18 och 30 år gamla. 40 stycken i lokalen under mig.
 
Så nu måste jag ringa kommunen och skit och säga att jag behöver få bo nån annanstans för jag vågar inte bo här. Och om det är nån jävel som läser det här och tänker "rasist!" så vill jag bara tillägga att jag hade varit TYP lika rädd om det var 40 stycken svenska unga män i min ålder. Men saken som gör detta värre, mycket värre, är att detta är ENSAMKOMMANDE FLYKTINGAR som inte har ett jävla skit att förlora och som faktiskt begår brott för att få hamna i fängelse. Så.... Jag skiter på mig här.
 
Vad fan ska jag göra????? Jag som äntligen trivs i min lägenhet.
 
 


Filmkväll med mamma

Igår åkte jag hem till mamma för hon skulle var själv, så vi glodde på två av våra favoriter, och sen sov jag över.
 
Vi körde lite Nyckeln Till Frihet:





 
Och lite Gröna Milen
 
 
 
 
Det råkade bli två fängelsefilmer. Men dom är så bra!
Och nu är det så att ibland träffar jag folk som inte sett dessa filmer eller som bara sett en av dom eller en halv. Och det gör mig helt galen, för de här filmerna är bokstavligen två av de bästa filmerna i HISTORIEN.
 
Så kolla på filmerna om du inte sett dom. På engelska är det Shawshank Redemption och Green Mile. Om man inte vet eller inte orkar googla. I got all the facts.
 


 
 

Intressant fakta: Random fakta

År 2010 var det ett trafikstopp nära Bejing som var 100 km lång och varade i nio dagar.

Sedan människan uppfan verktyg av sten så har våra hjärnor tredubblats i storlek.

Bakterier som blir smittade av virus kan ta självmord för att inte smitta sina grann-bakterier.

Sniglars anus sitter på huvudet.

Elefanter suger på sina snablar likadant som barn suger på sina tummar.

New York får 15 gånger mer snö än Sydpolen.
 
Mot slutet av medeltiden så kunde man betala skatt med öl.

Mannen som skickade världens första email år 1971 kommer inte ihåg vad det stog i mailet.

Man vet bara en pirat som grävt ned en skatt, och man vet bara ett fall av att "gå på plankan". Det finns heller inga bevis alls på att någon pirat ägt en papegoja.

Alla pandor i världen ägs av Kina.

Det är omöjligt att vissla i en rymddräkt.

Drottning Elisabeth II härstammar från profeten Mohammed.

 


Jag vill glo på Inside Llewyn Davis

Det får bli på lördag. Eller nåt. Jag vill bara chilla med mitt täcke och en kopp te på soffan och musiken från filmen. Oscar Isaac är ju ett plus också.

 
 


Då vart man klar med Once Upon A Time

 
 
Det kommer ett till på måndag och sen är det paus. Yay.
 
Jag älskar Merlin fan! Love him! Och jag hatar Arthur! Fuck that bastard!
 


BUSTED IS BACK!

 



WHAT THE FUUUUUCK!!!!!!!
 
JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!!!!!!
 
 

 

Merlin är med i Once Upon A Time!

Så nu har jag kommit till storyn som utspelar sig i Camelot. Den första man fick se var Arthur (tekniskt sett så har det varit Lancelot man sett först men whatever) men jag haaaaaatar Arthur! Jävla douchebag! Så ska det inte vara! Arthur ska vara noble och göra allt för sitt folk och kungarike! Näej...
Men nu har Merlin äntligen kommit. Och jag godkänner. Hittills.

 
Lite söt. Men också självsäker. Den Merlin jag är van vid döljer sin magi för typ alla, han är mäktig men visar inte det. Den här Merlin i Once Upon A Time märker man har mycket mer erfarenhet och är "vis" liskom.
I like.
 
Fast min favorit kommer ju alltid vara denna Merlin:
 



Sassy och klumpiga Merlin.
 


Child 44




Den här filmen får ingen recension då jag inte såg hela. För jag orkade inte. Den fångade inte min uppmärksamhet alls, den var så jävla tråkig. Jag tror jag såg halva, men vet inte exakt när jag stängde ner. Jag borde sett halva iallafall. Inga karaktärer stog ut, jag brydde mig inte alls och fastnade inte för någon. Handlingen verkade vara helt okej men jag orkade bara inte. Jag kände att jag inte ville slösa min tid på den här filmen. Så jag kollade inte klart. Sorry, Tom Hardy, I love you men gud förbannat.
 


Varför är jag en sån som ingen lyssnar på

Fatta hur frustrerande det är när man säger något till någon, man ger ett tips t.ex. Så lyssnar inte den människan, utan går till någon annan som ger exakt samma tips. Och DÅ lyssnar människan och tar det tipset. Liksom, uttrycker jag mig inte som jag ska? Varför är allt jag säger så jävla oviktigt? När jag säger exakt samma jävla sak som den "smarta" människan?
VARFÖR LYSSNAR INGEN PÅ MIG????
Jag kan UPPREPA mig själv, men ändå händer samma skit. Människan lyssnar inte på mig, utan går till någon annan och får höra exakt samma skit som JAG sa, men reagerar helt annorlunda som om den andra människan är den smartaste jäveln i universum.
Det är som att man är van vid att jag säger dumma saker, som att jag inte vet vad jag pratar om, som att jag är dum i huvudet och man kan inte lita på vad jag säger eller nåt. JAG ÄR SMARTARE ÄN VAD MAN TROR och det kommer från mig med världens dåligaste självförtroende.
 
LYSSNA PÅ VAD JAG SÄGER FÖR FAN.
 
Helvete vad arg jag blir!
 


Random hotness

 
Jason Momoa
 
Hej och hå!
 

 

Nu är jag seg med att lägga upp skit igen

Denna gång är det Once Upon A Time's fel. Jag har börjat kolla ikapp igen.

Dessa två är som vanligt det jag är mest intresserad av:

 
Yasssssss!
 


Förlåt men jag måste dela med mig

 
Nu sitter jag och kollar på Sal Mineo bilder igen, och hittade den här med en förklaring: han hade tränat på gymmet, och under tiden hade några fans brytit sig in i hans skåp och tagit alla hans kläder, så här satt han i en lånad rock och väntade på kläder.
 
 
Lilla vännen.
 


Hallå

 
Din lilla jävel. Fyfan vad söt du är.
Jag älskar när jag hittar nya bilder på Sal!
 

 

Escobar: Paradise Lost

 
Nico jobbar med sin bror på en strand i Colombia, och ser en dag en vacker tjej som han börjar prata med. De faller direkt för varandra, och det visar sig att hennes farbror är Pablo Escobar. Pablo är en familjeman och låter Nico bo där med hela hans familj, och ger honom ett litet jobb på fastigheten. Men när Pablo gjort ett avtal med myndigheterna om att ge sig själv till polisen så ligger alla nära vänner och familjemedlemmar i fara, och gör att Nico är på rymmen.
 
 
Jag hade egentligen noll förväntningar för den här filmen då jag sett trailern för att tag sedan och tyckte inte den verkade intressant. Men sen kände jag att man kanske ska ge den en chans iallafall.
Som vanligt så var ju Benicio Del Toro grym, men själva filmen kändes så lugn. Och det kändes som att den var uppdelad i två delar. Första halvan var när Nico blir kär i henne, sen presenteras han för Pablo och hela familjen och de har det bra och kommer överens och allt är fantastiskt. Sen helt plötsligt så måste Pablo gömma sig vilket också betyder att hela familjen också måste göra det. Så börjar alla dö. Och Nico gömmer sig och springer. Det låter nästan bättre än vad det faktiskt var. Det var en konstig stämning med en konstig handling som inte riktigt passade.
En helt okej film men inget jag skulle orka sitta och kolla på igen.
 

 

Welcome back Good Charlotte!

 

 

Kolla in unga Benicio Del Toro

 
Liksom what. You're killing me.
 

 

Jag kommer ihåg när jag såg det här för första gången

 
Det var första gången jag skrattade riktigt hårt åt någon film eller serie någonsin.
 

 

Varför är inte jag Emily Blunt för?

 

 
 

Idag är jag hemma med den där trevliga värken man kan få en gång i månaden

Så jag tror att jag ska kolla igenom alla halloween specialer som jag inte hunnit glo på.
Pushing Daisies var ett bra jävla tag sedan som man såg.


 


Random Sal

 
Bara för han är så jävla fin!
 

 

Sicario

 
 
En FBI agent går med en grupp utvalda män som jobbar för regeringen, speciellt för att stoppa kriget över droger mellan den mexikanska gränsen och USA. Hon vet dock inte riktigt vad hon ger sig in i då de två som håller i upppdraget ljugit för henne om uppgifterna.
 
 
Jag visste att jag ville se den här filmen just för att Benicio Del Toro var med, och idag tänkte jag att jag skulle se den, men ville dubbelkolla om den verkligen verkade bra så jag kollade på trailern. Vad såg jag då? Josh Brolin. Jag satte igång filmen på en gång. Jag kollade inte ens klart på trailern. Benicio Del Toro och Josh Brolin i samma film med Emily Blunt i huvudrollen? Done. Fan vad avundsjuk jag är på henne just nu.
Men hursomhelst, den kunde kännas lite seg men var ändå spännande, såna här filmer brukar vara antingen eller. Antingen supertråkiga/överdrivna eller spännande/intressanta. Den här funkade, då huvudkaraktären inte var redo för vad hon skulle få uppleva eller jobba med och det ingår inte alls i hennes jobb. Plus en liten twist. En jävligt liten, men som fuckade upp henne och jobbet lite mer. Den var lite lugn bara. Den kändes som en blandning av Breaking Bad och End Of Watch. Den påminde om Breaking Bad för att det handlade om droger och knarkkungar och folk som vill stoppa detta, och End Of Watch för det är en polis som hamnar mitt i skiten som är mycket större än vad hon trodde och hon vet inte riktigt hur hon ska agera.


Halloween firande med Lovisa och Patrik



Och nu imorse

 
Tyvärr har inte jag en enda bild på mig själv från igår. Men om man ser vad Lovisa har på sig, hon var en drake, jag hade exakt samma fast jag var en rosa kanin! Vi drog ut på krogen och bara hoppade runt och drack och halvdansade och hade kul! Det var riktigt najs faktiskt... Men det blev sent... Vi kom hem till mig halv 5 på morgonen. Och jag vaknade 10. Så jag sov 5 timmar, och hade dessutom varit upppe i 24 timmar, och jobbade samma dag också.
 
Så jag har varit helt död idag.

Men jag har varit nöjd med denna halloween! Roligaste på flera år, definitivt.
Idag kollade jag och Lovisa på Modig, Jeepers Creepers och Repo-Men. Och bara chillat. Najs.
 


RSS 2.0