End Of Watch-humör

Inatt drömde jag om denna fina snubbe:
 
 
Inget skumt, han var liksom bara där... De flesta kanske känner igen honom från Ant-Man, jag känner igen honom från End Of Watch....
Men det gjorde att jag kände mig sugen på att se End Of Watch iallafall, och jag har tänkt på det typ hela dagen. Nu när jag bor hos mamma och pappa i en vecka, och jag skulle hem till mig för att hämta lite grejer så tänkte jag att jag kunde ta med den. För det första så skulle jag inte hunnit se den iallafall, men JAG GLÖMDE TA MED DEN när jag var hemma. Fuck. Jag pallar inte streama den.
 
Balls.
 

 

Idag har jag känt mig så jääävla skyldig

Jag är kattvakt åt mina föräldrars (familjens) katt, men jag jobbar från 8.30 till 17.30 så jag kommer hem rätt så sent, och med tanke på att det bara är jag som tar hand om kissen så sitter hon själv hela dagen. Men idag efter jobbet var jag tvungen att åka hem till mig och SEN åka till föräldrarna. Och med all halvtimmestrafik och skit så kom jag hem till kissen lite efter 7. Vilket betyder att hon varit ensam hemma i 12 timmar! Och jag kände mig så jävla hemsk! Stackars bebiiiiiis!!!
 
 
 

 

Säsong 3 av Hannibal har fångat mitt intresse igenJag kanske kan ge den en till chans...
 

 

Jag älskade den här scenen i Avengers 2

 
Heartbreaking.
 

 
 

Kattvakt

Mammut och papput har dragit till Grekland för mammas födelsedag, så nu får jag en hel vecka med den här lilla lurvbollen:


 
 


Jag har lyckats installera mitt redigeringsprogram!!!!!

Det gick inte på min förra dator!!!
 
Nu kanske man börjar fota igen då?
 
 


Phil Dunphy är verkligen min dröm-manHallå random mord

Mark och Debbie Constantino som brukade vara med i Ghost Adventures och hjälpa till ibland har dött! Det var inte helt säkert exakt vad som hänt men dom hade visst separerat och han hade en historia av misshandel och skit, så han hade typ kidnappat henne och hållt henne gisslan, sen när ett SWAT team kom så var dom döda. Man tror att han dödade henne och sen sig själv men jag tror att SWAT teamed fuckade upp.

 
 
Hur som helst. Jag blev fett chockad när jag läste det på Aftonbladet.
 

 

Intressant fakta: Wow!-signalenJerry Ehman arbetade på The Big Ear som var ett radioteleskop på Ohio State University år 1977 med dess projekt Extra Terrestrial Intelligence Project och var den första i historien som "fått ett meddelande" från yttre rymden, eller en "annan värld". Jag sätter "citat" för det här är såklart inte spikad fakta att det är ett meddelande från aliens, men fortfarande intressant med tanke på att det är spikad fakta att signalerna inte kommer från vår planet eller ens vårat solsystem.
Den 15 augusti år 1977 så satt Jerry och skannade på rymdradion och såg helt plötsligt hur han fick fram en stark signal som varade i 72 sekunder, och detta kom fram på hans dator vilket han skrev ut för att ringa in signalen och skriva WOW!Det blev känt som WOW-signalen. När man undersökte så kom man fram till att signalen kom 120 ljusår från jorden och att den verkade komma från en del av rymden som varken har stjärnor eller planeter nordväst från den klotformiga stjärnhopen i M55, men man har aldrig lyckats signalen igen.Det bästa i hela Kingsman

 
Jag skrattade så högt när jag såg det där!
 

 

Svärdet I Stenen

 
 

 

The Green Inferno

Eli Roth har gjort en ny film som kommer ut typ nu. I wanna see it.


 
Den verkar lite creepy! Den handlar om ett gäng som vill skydda regnskogen och åker mot nån regnskog när deras lilla plan krashar, och när de vaknar upp har dessa typer tagit dem och... Aa... Torterar/dödar antar jag.
 

 

The Wedding Ringer

 
Doug ska gifta sig med sin drömtjej men har ett problem: han har inga vänner. När det är dags att planera för sina marsalkar och best man så ljuger han och hittar på en massa namn. Men sedan får han höra om en man som går att anställa till sitt bröllop. Dessa två hittar nu på en massa historier för att få deras "förflutna" som bästa kompisar att låta äkta. Men sen gäller det också att hitta resten av killarna till bröllopet och få dem att passa in i historien.
 
 
En kärleksfilm, fast om vänskap. Jag älskar vänskapsfilmer! Filmen kändes lite lång men den var underhållande. Jag hade bara lite problem med huvudrollen, jag tyckte inte han passade riktigt av någon anledning. Det var bara nånting som kändes fel. Men den hade rolig humor, flera saker som jag kunde skratta högt åt. Jag har inte sett mycket som Kevin Hart är med i men kan tänka mig att se mer! Han var bäst i hela filmen.
 


Debbie ger mig liv

 
 
 


Saken är den att... Jag kan inte titta på det här

 
 

 

Ett Päron till Farsa: Nästa Generation

 
Rusty Griswold bestämmer sig för att göra något lite annorlunda för sin familjesemester och tar med sin fru och två söner på en roadtrip tvärs över landet för att åka till en nöjespark han var på när han var ung. Men vägen dit blir allt annat än en semester.
 
 
En fortsättning till originalfilmerna där man får se sonen uppväxt med sin familj som planerar samma typer av semestrar med sin familj som han fick ha när han var ung. Jag har bara sett en halv originalfilm men man fattade att det här var sonen, och att man fick se hans syrra sen, och föräldrarna senare.
Själva filmen var lite för överdriven för mig, jag skrattade ett par gånger men det var alldeles för mycket kaos. Jag fick nästan panik för det är en sån där film där bokstavligen ALLT går fel. Så inte riktigt min typ av film men den funkade. Jag kollade mest för Michael Peña och Charlie Day var med.
 
 


Classic

 
Jag tror min helg kommer bli en Supernatural-helg.
 

 

Torsdagsmys

Precis när jag slutade igår fick jag ett random mess från Lovisa som sa att hon är i närheten och att hon hämtar mig så vi kan käka och hänga, najs! Så vi drog till coop för att köpa mat men visste inte vad fan vi ville käka så vi köpte en hel smörgåstårta som vi delade på.


 
 
Så jäääääävla gott!
 

 
 
 
 
 

Random hotness

 
Johnny Depp
 

 

Intressant fakta: Elisa Lam


Elisa Lam

I februari år 2013 så hittades 21 åriga studenten Elisa Lam i en vattentank ovanpå Cecil Hotel i Los Angeles. Det klassas som en olycka då man varken hittade spår av alkohol eller droger i blodet, eller några tecken på våld eller försvar.
Bara några ögonblick innan hennes död så fångades hon på hotellets övervakningskameror när hon stod i hissen. Hennes beteenede väcker många frågor när det gäller anledningen till hennes död. I videon så ser man att hon först trycker på alla hissens knappar, för att sedan gå ut och kolla som om hon gömmer sig från någon/något, och gör konstiga handrörelser.
Ännu något som väcker misstankar är att hon fick tillgång till den låsta och larmade dörren till hotellets tak, sedan lyckats klättra upp tre meter till vattentanken på taket och hoppat in i den 40 cm breda luckan. Varför gjorde hon detta?
Kroppen hittades två veckor efter hon dött då hotellgästerna klagade på färg och smak av vattnet. (Ewwwww)
Det finns teorier, som vanligt, om hennes död. Den mest troliga är att hon faktiskt blev mördad. Isåfall tror man att det var av antingen en eller flera som jobbade på hotellet, då de troligen har tillgång till taket utan att sätta igång något larm. Sedan också att de lyckades få in henne i vattentanken som är tre meter hög. 

 

Titta vad jag fick i brevlådan idag
It's a filthy addiction.
Något jag verkligen inte kan rå för.
Idag när jag skulle ta bort nåt från handleden, typ nåt hårstrå eller nåt, så insåg jag att "holy shit jag har en Sal Mineo tatuering!". Som om jag inte ser den varje dag liksom...

 

Bästa scenen ever

Jag älskar den här scenen av tre anledningar: Benicio Del Toro, den är allmänt rolig, och den är improviserad.
Okej, det är mer en blooper som kom med i filmen. De alla skulle läsa upp den där lappen, men när Benicio Del Toros tur kom så kunde de inte sluta garva, men de fortsatte iallafall. Och det har blivit en klassiker på grund av det. Jag älskar hans lilla skratt, sen en varsin smäll, hans slappa uttal och när han måste upprepa repliken.
 
 
 
 
"Hand me the fucking keys you cocksucker WHAT the fuck..." Haha åh jag älskar honom...
 


Nostalgi-tisdag

 
 
 


Insidan ut

 
 
När unga flickan Riley tvingas flytta till en ny stad med hennes föräldrar så vet hon inte hur eller vad hon ska tycka om saken. Men hennes känslor försöker hjälpa henne med det, men de har svårt för att komma överens. Inne i Rileys huvud så kan inte hennes känslor riktigt samarbeta som de ska, vilket skapar problem som de nu måste fixa, men det skapar problem för Riley och hennes nya liv.
 


Den var i stort sett som alla andra Disney/Pixar filmer. Kul, söt och man tvingas släppa ut en tår eller två under filmen. Jag har hört så mycket om filmen och att den är så JÄVLA BRA och MAN GRÅTER SOM FAN och OJ OJ OJ. Det var en del under filmen som mina ögon började läcka, men inte mer än vanligt liksom. Jag trodde jag skulle behöva hämta näsdukar eller nåt innan jag började kolla. Så... Den var bra! Jag gillade den, den var hur söt som helst. Själva handlingen kändes lite annorlunda när det gällde karaktärerna. Att man fick följa en liten flicka från när hon föds tills precis innan hon blir tonåring. Man får följa hennes barndom, och se vilka som ligger bakom hennes handlingar och humör. Det var lite sött att man fick se några som varit med henne hela hennes liv (känslorna) och hur mycket de bryr sig om BARA henne, liksom hon är deras liv i stort sett. De lever för henne, och det var lite fint. De kämpar så hårt för henne.
 
 


Fantastic 4 (2015)

 
Reed har jobbat sedan han var liten på en utrustning som kan teleportera objekt. När han hamnar i tonåren har han äntligen lyckats få den att fungera, vilket väcker uppmärksamhet hos rätt personer. Han blir erbjuden en plats på en hemlig bas som vill ta hans arbete till nästa nivå och teleportera människor. Efter mycket arbete lyckas de, och Reed plus tre andra unga killar teleporterar till en annan planet där de blir exponerade och får övernaturliga krafter.
 


Jag somnade i mitten av filmen, inte för att den var dålig men för jag vara bara helt utmattad. Den var bra! Bättre än första filmen som jag bara aldrig riktigt fastnat för. Jag hade inte så mycket mer att säga egentligen. Den var inte superbra, men den var bra. Och det var det.
Enda anledningen till varför jag faktiskt ville se filmen var för Toby Kebbel. Men han var inte med mycket. Som fucking vanligt. Det kanske var därför jag somnade. Men jag hade inte somnat till 100% liksom jag hörde lite av vad som hände. Aja.Crowley är bäst, ingen protest


 

Supernatural säsong 10 bloopers!

Jag har inte sett dom här!!!!!!!


 
Supernatural har alltid bäst bloopers!
 
Men fan vilken kort video! Deras bloopers brukar vara typ 10 minuter långa, den här är bara hälften liksom. Fast den är av hög kvalitet när det gäller humorn så...
 

 

Jag är helt kär i den här tigern

Man får den i vissa uppdrag i Far Cry 4


 
Sjävla uppdragen suger balle men jag älskar tigern så jävla mycket! Den är så fin! Och den hjälper dig att döda dom där läskiga skumma grejorna!
 
 
 


Supernatural börjar om en månad

Då var det dags att gråta igen då.Intressant fakta: The London hammer

The London artifakt eller The London hammer

 


I juni antingen år 1934 eller 1936 (man kan inte komma överens om årtalet) så var Max Hahn och hans fru Emma ute på en promenad i London, Texas då de såg en sten med trä som stack ut från den. De tyckte den såg intressant ut så de tog hem den, och öppnade den med en hammare. Vad de hittade inuti var ironiskt nog en hammare. Arkeologer jobbade med att komma fram till hur gammal stenen och hammaren var, och de kom fram till olika årtal och teorier. Några sa att själva stenen är från Devonperioden vilket är över 400 miljoner år sedan och att hammaren är över 500 miljoner år gammal. Andra arkeologer sa att stenen är 110-115 år gammal. Hammaren har inte varit tillgänglig för detaljerade analyser av forkare eller andra arkeologer, och hålls misstänksamt privat och orörd vilket får många att misstänka en bluff. En man vid namn John Cole sa att "hur kan ett modernt föremål ligga i en sten från Devon eller Ordovicium perioden?" vilket de flesta av oss undrar. Själva hammaren, säger han, är säkert från 1800-talet och har tappats eller glömts bort, och har sedan fått mineraler som sedan hårdnat runt hammaren och fått den att verka mycket äldre än vad den faktiskt är. Om hammaren tappats i, låt oss säga en spricka, bland sten som är från Devonperioden och dessa mineraler bildas och hårdnar runt hammaren, så kommer det uppenbarligen verka som att hammaren och stenen båda är så gamla.
Så i stort sett, eftersom man inte får göra fler officiella undersökningar av hammaren, så har man kommit fram till att den inte är flera miljoner år gammal utan som mest är ett par hundra år gammal.

 


Nya teasern till Breaking Benjamins nya video!

 

 

Med en ny data kommer en massa jävla importering av album

Jag såg den här bilden när jag skulle importera Good Charlottes första album:


 
 
BEBISAR!
 


Jag fick en fin blomma av mamma idag

 
Jag har blivit förkyld men hade inga näsdukar hemma så jag bad henne komma med några. Så fick jag den här, glass och två stora paket med näsdukar haha
 

 
 

Okej, jag har min nya data och den är igång!

Lovisa och hennes snubbe Mathias kom hit igår för att hjälpa mig fixa, han är duktig med datorer och teknologi över huvudtaget så han fixade inställningar och nerladdningar och skit så den funkar som den ska!
 
 
Bild snodd av Lovisa för jag glömde ta kort... Jag bjöd på tacos och lite annat.
 
Så nu har jag en data! We're back in business!
Jag lär mig fortfaranda nya tangentbordet.
 

 
 
 

Mitt jävla humör

i söndags så pajade jag min dator för den började jävlas med mig. Jag känner mig hemsk för jag slog verkligen skiten ur den så slutade den funka. Jag slog sönder min godisskål också så det flög glas och godis över hela soffan och mattan.. 
 
 
Min bh bjuder jag på.
 
 
 
Så det blir ingen intressant fakta imorrn då jag inte kunnat fixa nån... Jag kanske kan lägga upp en på lördag eller söndag. 
 
 
 

Min data är paj

Jag har precis köpt en ny men har inte fixat med den än så jag skriver detta från mobilen. Här är en fin bild på Pelle som jag lyckades ta när jag skulle klappa honom!
 
 
 
 
SÖT! Jaa... Det var väl det... 
 
 
 

Nostalgi-tisdag

 


Idag har jag köpt en fikus

 
Han heter Benjamin. Bokstavligen. Benjamin fikus. Jag hittar inte på! Det var därför jag köpte den, jag behövde en stor bladig blomma som fyller ut lite och ger färg och liv, så hittade jag den här. Det var ett tecken.

It was meant to be.

 

Varför är jag inte rik

Jag kollade in LIGHTS merch för jag ville kolla om hon hade nåt snyggt.
Men alla tröjor jag ville ha kostade fan 25 dollar. Allt var så dyrt! Allt jag ville ha gick på nästan exakt 100 dollar. For fucks sake. Jag vill ha grejer.Intressant fakta: Deja vu och andra mentala fenomen

Déjà vu är när man upplever något nytt, men känner att det har hänt förut eller att händelsen upprepar sig själv. När man bokstavligen tänker "det här har hänt förut". Händelsen är oftast kopplad till en dröm man haft som man inte kommer ihåg, och verkligheten liknar drömmen så man känner att man redan upplevt det men inte minns när eller varför.

 

Déjà vécu är vad de flesta upplever när de tror att de har en deja vu (déjà vu). Deja vu är känslan av att ha sett något förut, medan déjà vécu är när man har sett en händelse förut, fast man faktiskt minns detaljer som lukt eller ljud.

 

Déjà visité är något som inte är lika vanligt. Det är när man kan en massa detaljer och fakta om en plats man aldrig varit på eller besökt. Som t.ex. om man är i en stad för första gången men hittar runt utan problem. Att man vet vart en viss byggnad står men det inte finns en chans att du kunnat veta det.

 

Déjà senti är när man "redan känt" någonting, ett mentalt fenomen som bara finns i minnet efteråt. Ett exempel är att man känner att man talat och sagt något, men att man faktiskt inte sa ett enda ord. (Jag kan säga att jag personligen upplevt detta ett par gånger, skummaste känslan ever. Man bokstavligen hör efteråt att man sagt något, några sekunder efter att man tror man sagt något och att man hörde ens egna röst men det var bara i huvudet. Svårt att förklara. Skumt i alla fall)

 

Jamais vu är motsatsen till deja vu och är när man upplever en bekant situation men har inget minne av det alls. När man vet att man upplevt något förut, att man varit på denna plats, men man minns bara inte.
Chris Moulin på Leeds Universitet frågade 92 frivilliga att skriva ordet "door" 30 gånger på 60 sekunder. 68% av deltagarna visade symptom på jamais vu då de började tvivla på att ordet "door" var ett riktigt ord. Detta har fått honom att tro att jamais vu är ett tecken på hjärntrötthet.

 

Presque vu är en sensation då man "har ordet på tungan" som att man är på väg att säga eller komma på något otroligt eller bra eller smart, men det kommer aldrig.

 

L’esprit de l’escalier är när man kommer på en smart comeback till ett skämt eller en kommentar, men att man komemr på det försent. (Klassiskt mig.)

 

Capgras delusion är ett fenomen då man tror att en nära vän eller släkting blivit ersatt av en identisk person som låtsas vara den du känner. Detta upplevs oftast hos folk med schizofreni men kan upplevas av människor med andra störningar.

 

Fregoli delusion är ett sällsynt fenomen då man tror att olika människor faktiskt är en och samma människa i olika förklädnader. Det upplevs oftast hos folk med paranoia och tron av att personen i förklädnad försöker döda en själv.

 

Prosopagnosia är när en person inte kan känna igen ansikten eller objekt som de borde känna igen. Att man ser sina nära och kära men känner inte igen deras ansikten. Man kan känna igen dess röster eller parfym eller till och med frisyren.

 

 

Jag tror jag tänker göra det i helgen

Jag tror jag tänker se sista Merlin.
 
ASSÅ JAG SÄGER DET HELA TIDEN MEN JAG TROR JAG TÄNKER GÖRA DET NU!
 

 

Stackars Pelle!

Lilla kissen som hänger på gården utanför mig, den utan svans som jag kallar för Pelle (svanslös) satt idag under en av balkongerna och bara stirrade ut för det regnade! STACKARN! Lilla bebisen! Så jag gick och klappade lite snabbt, jag vill inte att nån av grannarna ska se eller höra mig när jag klappar honom för dom kanske tycker jag är helt psycho. Jag gör lite konstiga ljud och bokstavligen kallar honom för Pelle när jag ser honom. Jag vet inte ens om det är en pojke. Men jag typ halv-viskar "pelleeee heeej pelleeee jaaaaaa hallåååå" hahaha... Jag och djur...
 


Nu har jag typ officiellt gett upp

Jag orkar bara inte.
Det är bara en massa skit som kastas mot mig hela jävla tiden och jag orkar inte. Bara en massa jävla skit. Mitt liv är det tråkigaste jävla livet på planeten. I historien. Fyfan. Jag kommer dö om jag stannar i den här staden. Nu vill jag verkligen bara försvinna och starta på nytt. Annars kommer jag bokstavligen bara ruttna bort.
Men vart ska man dra? Nån annan stad? Sverige suger ju balle just nu. Nåt annat land? Alla andra länder suger också balle.
 
Sal, ge mig styrka.
 
 
Tack älskling.
 


Min tv-box kan ju gå och suga nånting

Den stänger alltid av sig när jag stänger av tvn och låtit den vara av ett tag, men ibland när jag startar boxen igen så kan jag inte byta kanal på ett tag, den typ fastnar på nåt sätt. Men varje gång jag startar den så är den på SVT1. Då måste jag alltså sitta och kolla på ettan i typ 10 minuter innan boxen vill starta om och funka normalt.
Idag tänkte jag glo på tv medan jag käkade middag, men såklart så fastnade den på SVT1. Och det var ett jävla program om präster som söker partners. Liksom....
 
 
 
Jag hoppar hellre ut genom fönstret, fyfaaan vad tråkigt! Svensk tv....
 


Nostalgi-tisdag

 


RSS 2.0