Snart klar med Sons Of Anarchy!

Jag har bara en säsong kvar. Nu kollade jag precis på sista avsnittet av säsong 6. Holy shitballs. Liksom genom hela säsongen så finns det ju vissa chockerande ögonblick, och visst så händer det skit i sista avsnittet av varje säsong men... Yo.... Det där avnittet...
 
 


Jag fick en halv hjärtattack inatt

Eller igår kväll. Jag hade gått och lagt mig, var halvt död, hade nästan somnat. Så åker min jävla rullgardin upp. Jag kan lugnt säga att jag nästan sket på mig.
 


Intressant fakta: Cotard Delusion

Cotardsyndromet är en sällsynt psykisk sjukdom där patienten antingen bildligt talat eller bokstavligt talat tror att de är döda.
I en undersökning av 100 personer med syndromet så trodde 55% att de var odödliga, och 69% nekade deras existens över huvudtaget. Man kan tro att man inte existerar men också att man förlorat blod och/eller inre organ.
Neurologen Jules Cotard beskrev sjukdomen år 1880 som en form av depression där en mild diagnos var självförakt och förtvivlan, och en allvarligare diagnos var intensiva vanföreställningar om förnekan av ens existens och kronisk psykotisk depression.
Ett fall om en patient som hette Mademioselle X beskrev henne som en form av anorektiker då hon trodde inte att hon behövde äta. Hon nekade existensen av delar av hennes kropp och behovet att äta. Hon sa också att hon var dömd till evig fördömelse och kunde därför inte dö en naturlig död, så hon svälte till slut.


 


Zootropolis

 

Judy har hela sitt liv drömt om att bli en polis och jobbar hårt under hela sin barndom och ungdom för att få sitt drömjobb. Allt hennes hårda jobb lönar sig när hon får ett jobb i Zootropolis, men det var inte så kul eller spännande som hon trodde när alla ser ner på henne för att hon är en liten kanin. Men hon får sin stora chans att visa vad hon går för när en kidnappning landar i hennes knä, vilket visar sig vara större än någon kunde tro.Alltså förlåt, jag vill inte ge folk för höga förhoppningar eller nåt, men jag tyckte den här filmen var såååå jävla söt och rolig och spännande. Jag satt och skrattade så jäkla mycket, och ville typ gråta ibland, och alla djur var så söta, och så var det en sån där klassisk situation där två fiender jobbar tillsammans och blir bästa kompisar. Så jävla sött, jag älskar sån skit. Alla karaktärer hade sin egna karisma och alla hade något att ge till filmen liksom. Den var skitkul och söt och fin och hade lite spänning. Och det är en sån där "jag ska visa att alla har fel" typ av film också. Good good. 


Häng med Lovisa

Zootropolis, mat, onyttigt, sleepover, the usual.

 


Svar

 
Det jag är på nu hette Procon och har nyligen bytt till Aditro. Jag brukar göra lite olika saker på jobbet men det vanligaste vi gör på min avdelning är att gå runt och plocka reservdelar i hyllor för att sedan boka dem och skicka ut till olika kunder, ganska standard lagerjobb haha... Inte så spännande men dagen går snabbt när det finns mycket att göra :)
 


Halvt jobbig dag

Men en fin liten kommentar gjorde det lite bättre.
 
Idag fick vi inhyrda reda på att vårat bemanningsföretag inte ska jobba med DHL längre, så vi fick välja mellan att stanna kvar på vårat bemanningsföretag och flyttas till nån annan plats, eller skriva nytt avtal med ett annat bemanningsföretag som ska jobba med DHL... Vilket är ett ganska jobbigt beslut - vilket man än tar. Så jag har känt mig frustrerad och panikslagen och gråtfärdig för allt kändes bara skit.
Men så sa en gubbe på jobbet "Elin, det är klart du ska gå över till det andra företaget, annars förlorar vi ju en toppentjej!"
 
 
Jag kommer nog bli tvungen att gå till det nya företaget, för jag vill stanna på DHL just för det är ganska nära där jag bor och jag har fått lära mig så mycket nu. Det suger bara balle att man ska gå med provanställning igen....
 

 

Saturday Night Takeaway har börjat igen!!!!!!

 
 
 


Så i fredags hängde jag med Lovisa

Det blev från fredagen till lördag förmiddag, vi var uppe hela natten och glodde på film och videos.
Vi kollade på Den Där Mary och hon fick se Goonies för första gången! 
Sen lite random videos på youtube... Kollade vi på nån mer film? Jag tror inte det... Vi spelade lite spel! Det var mest youtube videos faktiskt.
 

 

Kan inte Orphan black börja NU?

 

 

Intressant fakta: Lawson Family MurdersCharlie Lawson och hans familj var på 20-talet en vanlig medelklass familj som sedan lyckades få ihop tillräckligt med pengar för att bygga sig en egen farm. Enligt många var de en lycklig familj med inga som helst bekymmer över pengar eller annat.
Några dagar innan julafton år 1929 tog Charlie sin fru och sju barn till en fotograf för ett familjeporträtt. Detta var ganska ovanligt för en sådan familj då det var mer för överklassen som gjorde sånt med tanke på att det var lite dyrt på den tiden. Men de tänkte inte mer på det, utan fick sig ett fint julporträtt. På eftermiddagen den 25 december efter att de ätit sin julmiddag och öppnat sina presenter så gömde sig Charlie bakom en tobakslada och sköt sina två döttrar. För att vara säker på att de faktiskt var döda så började han misshandla kropparna, och släpade sedan in dem i ladan och täckte över dem. Han gick sedan och sköt sin fru som stog ute på verandan medan tre av hans andra barn gömde sig. Tyvärr hittade han dem också, och sköt dom på nära håll. Sist så tog han deras bebis som han slog huvudet på sidan av barnsängen så hon dog. Den enda överlevande var den äldsta sonen Arthur som var 16 år gammal. Han hade skickat sonen på ett ärende innan morden, något man inte har någon aning om varför han gjorde. Efter att han mördat familjen så gick han ut i skogen och tog självmord.
Vad man vet om morden är att han hade planerat det innan, att det definitivt inte var något impulsivt just för familjeporträttet han ville att de skulle ta innan, och för att han skickade iväg sin äldsta son. Teorier om motiven finns, som vanligt. Man tror att han antingen fått en störning i frontalloben från en tidigare skada som gjorde honom våldsam, impulsiv och tog bort hans rationella tänkande - något som är vanligt hos många oorganiserade mördare. En annan teori är att han hade ett förhållande med en av sina döttrar som kanske blivit gravid. Och en sista är att han bevittnat ett organiserat brott och var rädd för sin familjs säkerhet så han valde att döda dom snabbt och utan lidande.
Men man vet inte säkert vad som fick honom att begå detta våldsamma brott på julafton.
 
 


Intressant fakta

Jag fixar alltid en kul eller whatever fakta till varje fredag men jag är så jävla inne i Sons Of Anarchy just nu, och ska partaja med min kära vän Lovisa imorrn efter jobbet så NÅNTING i helgen kommer väl komma... Om jag inte dött.
 
 


Jag ville ha den här tidningen....

Men hittade inte den på pressbyrån....

 

 

Jag har tre favoriter i SOA

Dessa tre är dom:

 
Tig är helt störd i huvudet, I love it.
 

 

Kolla vad jag har köpt

Boken köpte jag i New York när jag var där sist, så köpte jag en liten Doc och Marty i helgen!

 
 

 

Får jag göra en snabb liten Sal Mineo spam?

Även om det var en trevlig dag i lördags med min bästa polares födelsedag, så var det faktiskt 40 år sedan som min ängel dog.


 
 


Födelsedags/ alla hjärtans dag-mys med Moe

I lördags så fyllde min kära vän Moe hela 25 år, så vi var hemma hos mig och myste. Jag gjorde enchiladas till henne så glodde vi på film. Gött.

 


Åh, Ted

 

 


Intressant fakta: Hello from the other side

 

Den 12 september, 2008 så krockade ett tåg med ett godståg i Kalifornien. Godståget hade tre passagerare medan det vanliga hade 225 ombord, varav 135 människor blev skadade och 25 dog. Bland passagerarna fanns 49-åriga Charles E. Peck som hade varit på en arbetsintervju för att kunna flytta närmare till sin fästmö. Fästmön och hennes familj hade hört om olyckan och blev genast oroliga, men blev lättade när de alla fick telefonsamtal från honom. När de svarade så var det tyst i luren och om de ringde upp så kom man direkt till röstbrevlådan, men de fann ändå hopp om att han var okej. Man spårade signalen från hans mobil till den första vagnen i tåget, där de hittade hans döda kropp. Han hade dött när tåget krashade, men telefonen ringde ändå upp fästmön och andra i nästan 12 timmar. Man hittade aldrig telefonen.
 
 
Intressant/mystiskt/skumt?
(Jag såg min chans och tog den med rubriken, sorry)


Hur startar jag varje morgon nu?

Med en liten dos av GHOST ADVENTURES!
Uppenbarligen så måste jag kolla på min nya tv så mycket jag kan, och sätter igång den på morgonen när jag käkar frulle, och just då så är Ghost Adventures på Tv4 Fakta! Synd bara att det är mitt i ett avsnitt när jag käkar frukost. Men jag tar det jag får.
 
 
 
 

 

Juicy spoilers

Det var ett misstag att leta efter videos med Juice på youtube... Fan vilka jääääävla spoilers...


 
Jag ville bara se några roliga scener som varit liksom. Men nej. Bara en massa spoilers.
 

 

Min allmänna attityd

 

 

Mycket har hänt idag

Men ändå inte.
 
Jag satte upp en fin bild på Ben (sångaren i Breaking Benjamin) vid min data, så kom min kollega och pekade fingret åt honom. För han blev väl lite avis och visste inte vem han pekade fingret åt. Så blev jag arg, och sa vem det var. Så blev han rädd. Och sa att han inte gillade honom, "men Sal gillar vi" sa han haha... Sen på slutet av dagen fick jag lyssna på en massa Breaking Benjamin så det var trevligt.
Så ritade jag en skitful kisse åt en annan kollega. Men hon blev glad iallafall.
Och en annan kollega trackasserade första kollegan jag snackade om. Och sa en massa snuskiga saker för att han skulle själv sluta snacka snusk hehe.... Vad fan hände mer... På vägen hem ställde sig en snubbe och pinkade på perrongen vid tåget. Det var trevligt. Äh... Det var en händelserik dag men kommer inte ihåg allt som hände...

 
Det har varit en Breaking Benjamin-dag iallafall. Det är mina favoritdagar.
 

 
 

Jag vill ha tillbaks den här människan i mitt liv

 

 


 
När fan kommer nya säsongen??
 

 

JAG LÄNGTAR TILLS APRIL

 
 


Kolla in mina kontrollers!

Jag beställde en rosa för några veckor sedan, och den kom ÄNTLIGEN igår. Jag har inte testat om den funkar än, men hoppas! Jag är så jävla töntig men whatever... Dom är fina.
 
 

 

SOA paus

Jag har bara kollat på en massa Sons Of Anarchy men behövde se nya The 100.

 
Jag var faktiskt lite förvirrad och förstog inte riktigt vad det var som hände, jag vet inte riktigt vad det handlar om... Jag hänger inte med.. Men det var bra! Jag är glad att Lexa är tillbaks.
 


Intressant fakta: The Birds18 Augusti 1961, Capitola Kalifornien.
Mitt i natten börjar folk i denna lilla stad vakna av att någonting kraschar igenom deras fönster. När de undersöker så de ser hundratals galna fåglar som flyger in i väggar, gatulampor, fönster och liknande. Några timmar efter attacken såg man hundratals av fåglar som låg döda på gator och folks tomter och stranden. Många teorier började komma fram som t.ex. dimma som kanske gjorde dom förvirrade med sämre syn, men dimma var vanligt. Man trodde annars att det kanske var en militär nervgas i atmosfären då de hade en anläggning inte så långt därifrån, men det har aldrig gjort dem galna förut.
År 1991 hände det igen. Exakt samma sak längs samma kustlinje. Varför? Forskare undersökte maginhållet av fåglarna och upptäckte ett naturligt gift som i höga doser kan ge detta galna humör och förvirrning. Giftet produceras av en algie som en viss plankton äter. Denna plankton äts av små fiskar som sedan fåglarna äter. Fiskarna påverkas inte av den giftiga algien, men fåglarna gjorde tyvärr det.

Denna händelse som hände år 1961 fångade uppmärksamheten av den kända filmregissören Alfred Hitchcock som genast skrev en film med samma händelser. År 1963 släppte han The Birds som handlar om en lugn stad som blir attackerad av galna mördarfåglar.


Ögonblicket jag blev kär i Juice

 
Jag kände igen honom från Veronica Mars, så han fick min uppmärksamhet på en gång, men jag älskar hans karaktär!
 

 

Idag blev jag arg på en kollega

Det hade byggts upp ett tag, men ett allmänt dåligt humör, huvudvärk, trötthet och hans beteende som gick över gränsen gjorde att jag bubblade över.


Det tar för lång tid att förklara helt, men han brukar bara vara allmänt irriterande. Jag skulle bort till honom för att leta efter ett paket, något man gör borta hos honom. Så jag stog med en massa andra paket i famnen och letade efter det här sista hos honom, så kommer han och säger "vad gör du här?" på ett skojigt sätt, men jag var inte på humör så jag sa bara "jobbar." så kommenterade han det på ett skojigt sätt som han alltid gör. Vilket blivit irriterande. Så står han bara och glor på mig, utan att hjälpa eller gå och jobba. Bara står där liksom. Så ser jag i ögonvrån att han härmar mig - hur jag står med paketen. Och då började jag koka lite. Men det som gjorde att jag kokade över var att han började slänga upp en massa andra paket i min famn ovanpå mina och säger typ "jobba jobba" och jag bara..... !!!!!!!!! slängde undan dom och höjde rösten och sa "LÄGG AV". Då blev det tyst. Fan vad arg jag blev. Jag kan inte riktigt beskriva situationen, men som sagt så har det där byggts upp en tag och jag var bara verkligen inte på humör. Han pratade inte med mig på resten av dagen.
 
Vilket var skönt.
 
 


Well, shit

Så jag har haft lite för mig, i lördags drog jag till stan för att shoppa och hänga med Bea, vi drog hem till henne sen och bara käkade, käkade och käkade lite mer. På vägen hem hoppade jag av och hängde med Lovisa för att testa hennes nya skateboard. Kallt men kul.

 
Sen i söndags drog jag iväg och köpte en ny tv. De kunde inte leverera till mig så min kära bror och far fick hämta den i måndags, och jag fixade helt själv. En 55-tum som väger typ 5 ton, och jag fick skruva ihop skiten som håller upp den, och sedan lyfta upp den på min tv bänk. Lite svettigt men jag lyckades. Jag har bara inte listat ut fjärrkontrollen.. Den vill inte funka... Men jag har inte orkat bry mig riktigt för dvdn går att glo på vilket är viktigast för jag har börjat glo på Sons Of Anarchy nu. Helt okej hittills! Och jag har skaffat mig en favorit.
 
 
 


RSS 2.0