Dom hade mina köksstolar i nya Supernatural

 
Nåt litet jag märkte bara... Skoj. Dom har bra smak. Ikea brorsan.
 


Förra helgen såg jag dessa två filmer:

 
Jag glömde säga det.. Dom två jag beställde...
Ingen bryr sig, men jag skriver lite kort iallafall
 
A Privates Affair med min bebis Sal Mineo gjorde mig LITE förvånad då det var en komedi och jag har aldrig sett honom i en komedi. Men den var lite skoj, som vanligt tyckte jag att man kunde fått lite mer med honom, men man fick rätt mycket iallafall. Det enda som var lite tråkigt var att den handlade i stort sett om en av de andra killarna och att de skulle få vara med i ett program men han hade legat på sjukan och råkade bli gift med en viktig kvinna när han var medvetslös och blir typ arresterad hela tiden så han kan aldrig komma till repningen för programmet.
 
Mad Love med charmiga Colin Clive var störd. Den var sjuk. Eller alltså... Skum. Den handlade om att en mördare skulle bli avrättad, och blev det. Colin Clives karaktär hade mosat sina händer, och han var en pianist så han behövde dom. Så en superkänd och duktig doktor tog mördarens händer och gav dom till Colin Clive utan att säga nåt. Sen helt plötsligt vill Colin börja mörda folk. Men det sjuka var doktorn som var BESATT av Colins fru, och hade köpt en vaxdocka som såg ut som henne och ställt den hemma hos sig. Han var så lugn och skum och creepy... Aja.
 
 

 

NU ÄR DET SÅ ATT

BREAKING BENJAMIN SKA KOMMA TILL STOCKHOLM
 
OCH JAG HAR VARIT HELT DÖD I FLERA DAGAR
 
STRESSEN ÖVER HELA SITUATIONEN HAR NÄSTAN DÖDAT MIG
 
Okej så jag är både ÖVERLYCKLIG och arg på samma gång FÖR ATT jag åkte till New York TVÅ GÅNGER endast för att se dom, av den anledning att dom ALDRIG åkt till europa EVER för sångaren är livrädd för att flyga. SÅ GUD FÖRBANNAT men ändå så ska jag få SE DOM IGEN åh herregud.
 
Så det hela började för några dagar sedan när min kusin messade och sa "jag antar att du har koll på att Breaking Benjamin ska komma till Sverige" och jag tänkte bara "... suck... nu börjar det igen..." för det har kommit rykten i flera år, men typ alla fans vet att det är inte sant, för Ben flyger inte. Så jag undrade vart hon sett det och hon sa att hennes andra kusin sett det på Livenation och tipsade, men jag kollade där och såg bara tre andra datum, fast dom var i europa så jag började undra som FAAAAN men stog och googlade på jobbet HEEEEEEEELA DAGEN men hittade inte ett jävla skit! Sen blev jag medlem på Livenation och såg att HOLY SHIT DET STÅR ETT DATUM I STOCKHOLM men var ändå så jääääääävla skeptisk. Sen dagen efter, eller om det var två dagar, så la dom sjävla upp på sin instagram fler datum i europa PLUS STOCKHOLM OCH DET VAR ÖGONBLICKET JAG DOG och började säga till varenda jävel på jobbet.
Biljetterna släpptes igår kl 9 på morgonen, och jag hade väntat och var så jäääävla redo på att beställa, att igår natt, alltså natten till den morgonen, så drömde jag mardrömmar om det heeeeela natten. Olika mardrömmar om att beställa biljetterna och hur det strulade. På olika sätt. Hela natten. Så mycket älskar jag det här bandet och så ,mycket ångest fick jag. Men jag lyckades. I got my tickets.
 
Jag ska få se den här fittan igen:
 
 
 
Men det är typ en halvår kvar. Hur ska jag överleva i ett jävla halvår????
 
 
Lite kul att jag typ aldrig skriver om dom här på bloggen, men babblar om dom på jobbet så mycket att en av mina kollegor började fnittra lite när jag råkade nämna dom ännu en gång. Jag hade aldrig tänkt på det. Så nu försöker jag hålla tillbaks... Jag kan babbla om Sal istället.
 
 


Intressant fakta: Förbannelsen över The Hope DiamondThe Hope Diamond är världens mest kända ädelsten, och har varit det i ett par hundra år nu. Den har haft många olika ägare, men många av dess ägare har haft otrolig otur efter att de köpt den, så ryktet om en förbannelse startade.


1642: En fransk juvelhandlare som hette Jean-Baptiste Tavernier var i Indien och träffade på en man som sålde en stor blå oskuren diamant, och då blå diamanter är väldigt ovanliga så tyckte han att det var ett kap. Diamanten var den största blåa diamanten i världen och sågs under senare år som världens vackraste diamant.

1668/1669: När han återvände till Frankrike så lyckades han sälja den till kung Ludvig XIV som gjorde den till en kronjuvel. Kungens alla ärvlingar dog senare en efter en, och han själv dog av kallbrand, något som var väldigt smärtsamt tills döden äntligen kom. Jean-Baptiste som sålde juvelen till kungen dog i Ryssland. Han blev söndersliten av vilda hundar.

1774: Ludvig XVI blev snart ägare över diamanten med sin drottning och fru Marie Antionette, men när den franska revolutionen bröt ut så togs de båda till giljotinen och halshöggs. Diamanten försvann under avrättningen och all kaos som kom därefter.  

1830: Diamanten dök upp i händerna av Henry Philip Hope i London som samlade på juveler och ädelstenar. Han hade den största samlingen i världen, och döpte diamanten efter sig själv: The Hope Diamond. När hans arvtagare sir Francis Hope gifte sig med en amerikansk skådespelerska så blev hela familjen snart bankrupt och hon lämnade honom för en annan man.

1908: Stenen auktionerades ut till sultanen Abdul Hamid II av Turkiet. Hans älskare blev ihjälhuggen och han blev kort därefter avsatt från tronen.

1911: Evalyn Walsh McLean var inte rädd för diamantens förbannelse då hon redan upplevt så mycket hemskheter under sin livstid. Men tyvärr kunde hon inte rymma från dess onda kraft då hennes unga son dog i bilolycka och hennes dotter tog självmord. Senare hamnade hennes man på psyket.

1949: Filantropen Harry Winston köper diamanten och donerar den till Smithsonian Institution efter att ha ägt den i ett årtionde. Brevbäraren James Todd levererade den i en enkel brun kartong, och senare så blev hans ben påkört av en lastbil och hans hus brann sedan ner kort därefter. Han var den sista som drabbades av förbannelsen.
 
 
Otur eller förbannelse? Vem bryr sig. Lite intressant att veta om olika människor som ägt diamanten.
 


Varför kollade jag på Ghost Adventures innan jag ska gå och lägga mig?

Det var ett fett creepy avsnitt... Vad fan håller jag på med... Hur ska jag sova nu?

 
Jag kanske skriver om det där tills nästa Intressant Fakta... Ska kolla in skiten. Men inte nu, för nu ska jag försöka sova och krama min nalle extra jävla hårt!
 

 

BÄST

 
 

 

Syfy Alice

 
Den som inte sett den här versionen av Alice i Underlandet bör göra det typ NU.
 
 


Wanheda pt 1

Nya avsnittet av The 100 var najsssss


 

 

Dessa två tillsammans är guld

 


Good save, Cosima

 


Om ingen vill ha Chris Pine så kan jag ta honom

 

 

De nya Sunny avsnitten har inte varit särskilt kul hittills

 Lite besviken är jag. Man har fått nåt litet skratt här och där men...
 
 


The Forest

Sara's tvillingsyster som jobbar i Tokyo som lärare har försvunnit i den kända Aokigahara skogen, som också kallas för självmordsskogen. Sara är övertygad om att hennes syster fortfarande lever, och beger sig dit för att hitta henne. Men väl i skogen så försöker hennes sinne att lura henne med olika syner som försöker få henne att själv ta livet av sig.


Blandade åsikter. Den började någorlunda bra, men sen kändes den jävligt upprepad. Lite smått creepy bara för den mörka skogen och japaner lyckas alltid vara creepy i skräckfilmer. Men det var bara samma sak hela tiden. Hon ser saker och går runt i skogen och letar efter sin syrra. Och blir frestad att ta sitt liv för hon ser grejer. Plus att jag inte är så förtjust i skådespelerskan. Inte jättebra, inte helt värdelös heller. Slutet var inte särskilt tillfredsställande heller.
 


Svar

 
NAJS!
 
 

 

Intressant fakta: Brailleskriften

 


År 1812 i Coupvray, Frankrike levde 3-åriga Louis Braille med sin familj. På dagarna brukade han stå i sin pappas verkstad och se när han arbetade med att trycka hål i läder som sedan skulle bli selar till hästar. Hans pappa var noga med att Louis inte fick röra verktygen, men en dag kollade han bort, och Louis plockade upp det vassa verktyget som hans pappa arbetade med, och försökte trycka hål i lädret. Tyvärr slant han med handen och fick verktyget i ögat. Ögat blev infekterat och infektionen spreds vidare till det andra ögat vilket gjorde honom helt blind. Att vara blind på denna tid brukade oftast betyda att man inte hade någon framtid och de flesta blinda levde på gatorna som tiggare. Men 7 år senare blev Louis erbjuden en plats på en skola för blinda i Paris. Han blev jätteglad och började genast fantisera om bibliotek fulla med böcker som han äntligen skulle få läsa. Men när han kom dit blev han besviken då skolan endast hade tre böcker för blinda. För att göra en bok som blinda skulle kunna läsa så tryckte man bly mot vaxpapper i väldigt stora bokstäver så man skulle kunna följa med fingrarna efter hela bokstäverna. Detta gjorde att en enda mening kunde ta upp en hel sida, så böckerna var både extremt stora, tunga och även väldigt dyra att skapa.
Han kände sig frustrerad på grund av detta och tyckte att det måste finnas något annat sätt för blinda att kunna läsa, annars hade han ingen framtid. På 20-talet när han åkte hem under lovet så var han inne i sin pappas verkstad, och plockade upp verktyget som gjorde honom blind. Han började trycka hål i ett papper och fick genast en idé som nu hjälper miljontals människor runtom i världen att läsa. Han skapade punktskriften när han bara var 15 år gammal, något som var billigare att skapa och som inte tog upp för mycket plats på ett papper. Skriften döptes efter honom (brailleskrift) och kallas fortfarande för det.Jag måste gifta mig med Michael Peña

 
 
Han var det bästa med hela Ant-Man fan
 


Bradley James

Det verkar ha blivit nån jävla grej över Bradley James för han presenterade nåt pris till en söt pojke och höll i mikrofonen åt honom för han var för kort, och nu är folk superkåta på honom, liksom GRATTIS!
 
 
 
Liksom har inte jag sagt "kolla på Merlin" hur jävla länge som helst nu?
 
 
 


Min helg

Ibland när jag inte har så mycket att göra på jobbet brukar jag gå in på amazon och kolla runt, och råkade beställa en film med Sal Mineo oh en med Colin Clive. Jag har inte sett någon av dem, men ville ha nåt med Colin, och vill alltid ha nåt med Sal. Så när jag hittade dessa två filmer för ett rimligt pris och med region 2 så passade jag på!

 
ALLTID på spanska. Det är bara då dom inte är så dyra och har region 2.
Så dessa ska jag kolla på i helgen!Oh my lord, jag visste inte att den här scenen fanns på youtube

 
 
 

 

JAG KOLLADE PÅ SUPERNATURAL IMORSE

Några äldre avsnitt, lite nostalgi-avsnitt!

 
 


Det var EVIGHETER sedan som jag kollade på QI

 
Jag saknar min Stephen
 


Min älskade Theodore

 

 
 
 
 

Idag fick jag träffa mina kära morföräldrar lite

 

 
 

Det här ögonblicket var så jävla fint

 


NYA CRIMINAL MINDS

Reid är tillbaks! Fett bra avsnitt!

 
 


Två nya avsnitt av Sunny är ute!

 
 


JAG VET VAD JAG SKA GLO PÅ

 
BÄÄÄSTA AVSNITTET EVERRRRRRR
 
 

 

Det känns inte som att tillräckligt många uppskattar MurphyEfter ändrade planer igår så kom Moe hem till mig

Long story short: vi skulle på middag hos en kompis men det blev inte så, så vi drog hem till mig och köpte pizza och kollade på film. Standard hangout.

 
Titta vad fint hon hade fixat sminket.
 


Intressant fakta: Mount weather
I Virginia, USA finns en anläggning ifall om världskatastrof som är byggd för att högsta nivån av civila och militära tjänstemän ska kunna överleva under en längre tid.
Byggnaden ligger i Blue Ridge Mountains 77 km från Washington D.C och användes som en väderstation på 1800-talet, och användes under andra världskriget som civil statstjänst. Efter 9/11 så evakuerades de flesta av kongressens ledarskap till Mount Weather via helikopter. I faciliteten finns också många värdefulla målningar som flögs dit via helikopter mellan år 1979 och 1981.
Man vet inte det exakta året som faciliteten byggdes.
 


Nu har jag kollat igenom säsong 2 av The 100

 
 
Jag har inte kunnat göra så mycket mer dessa dagar jag varit sjuk än att bara ligga död på min soffa. Så hela säsong 2 hann jag lätt kolla igenom. Jag kände att jag var tvungen nu när säsong 3 snart börjar. Typ en vecka kvar bara!
 


Let's listen to some good old fashioned punk-rock

Imorse fick jag nåt random Simple Plan-ryck och satte igång deras två första album medan jag städade och har i stort sett varit på det humöret hela dagen. Jag blev 13 år igen. Ibland säger jag att punk-rock/pop-punk-rock är den musikstil jag alltid svarar till, men om jag tänker efter så är det inte sant... Jag känner mer nostalgi till när jag var yngre bara. För om jag lyssnar på punk-rock och pop-rock band som finns nu så bryr jag mig typ inte. Jag gillar bara dom som jag gillade när jag var yngre, vilket i stort sett bara är dessa två:

 
 
Jag bryr mig inte om några av de andra längre, som t.ex Green Day och Sum 41 som blivit supertråkiga, och finns ens Sum 41 längre? Anyways... Dessa två band har funnits där genom många jobbiga perioder i mitt liv men jag blir bara glad när jag hör dom. Speciellt old-school Good Charlotte.
Det kanske inte är så många som vet/förstår det längre men Good Charlotte har alltid varit mitt favoritband, det var mitt första favoritband och jag älskar dom fortfarande. Jag pratar bara inte om dom så mycket. Dom är på samma nivå som Breaking Benjamin är, men ändå snackar jag om Breaking Benjamin typ hela tiden. Jag vet inte varför. Eller jag kanske gillar Breaking Benjamin liiiiiiiiiite mer... Men banden är så olika och jag har olika relationer till dom.
 
Äh, slut på mitt nostalgi babbel. Nu ska jag kolla in en massa av deras gamla musikvideos.
 


Svar

 
Alla är väl ändå tråkiga i den, det är ju en Amy Schumer film
 
 

 

Bastard....

 
 

 

John Cena

Jag kollade upp John Cena bara för att fatta vem fan det är som alla snackar om, och tänkte först "åhhh... nån känd brottare..." men så kollade jag in lite youtube videos på honom och han verkar hur jävla skön som helst!


 
Han är skådespelare också och jag ÄGER FAN EN AV HANS FILMER! Så random... Jag kan inte ta honom seriöst som skådespelare. Visst så är brottning skådespeleri men som en seriös skådis? Noooooo...
Han verkar kul iallafall.
 

 

Jag försökte kolla på Den Gode Dinosaurien idag

Asså jag kanske ger den en andra chans en annan dag, men jag stängde av efter nån halvtimme. Jag fastnade bara inte, och när Arlo och den där pojken blev typ höga/fulla kände jag att det räckte.
 
 
 


Sinister 2

 
 
En mor och hennes två söner har flytt till ett hus mitt ute på landet för att fly hennes våldsamma man, men får besök av en man som undersöker husets mörka förflutna. Genom att bo där så är de ivägen för hans planer att bränna ner huset för att inte fler ska dö.
 
 
Jag hängde inte riktigt med i början men kom ganska fort in i den, jag kommer inte ihåg mycket från första filmen men det enda man typ behöver komma ihåg var alla creepy videos på folk som dör.
Först tänkte jag "mm, helt okej" men sen mot halva filmen och slutet så började jag känna mig rastlös och brydde mig inte riktigt längre. Jag var bara sur på den där skitungen.
 


Idag fyller min bebis år

 

 

Dags för The 100

Dreggla lite över Bellamy...Hur dåligt jag än mår idag så måste jag jobba imorrn

Min chef sa att jag bland annat har hög sjukfrånvaro så jag borde komma till jobbet iallafall. Eller asså om det finns en chans att jag kan jobba så borde jag försöka. Well, shit.
 


Idag har jag käkat en avokado.

Och det är allt. Jag har blivit så jäkla sjuk och har nog aldrig haft sån migrän som jag haft idag. Och fyfan vad jag mått illa, och har ont i hela kroppen. Har inte kunnat käka nåt förutom en avokado.
 
 


Det var alldeles för längesedan som jag glodde på Merlin

 
I want my babies
 

 

Mys med fisen

Igår hämtade Lovisa mig från jobbet så drog vi hem till mig för att käka nachos och onyttigt.

 
Jag hade köttfärs i frysen som vi skulle tina upp, men vi förstog inte min micro så den blev brun och hård. Så vi fick åka och köpa ny köttfärs haha... Men sen blev det lyckat iallafall! Gött.
Vi glodde på The Purge 2 och Liar, Liar.
 
Mysig pysig fredag.
 

 
 

Intressant fakta: Truman Show delusionTruman Show delusion, också kallat för Truman syndrome är en sorts paranoia eller inbillning då man tror att ens liv är övervakat med kameror, och/eller att alla människor omkring är skådespelare och hela ens liv är iscensatt och visas på tv, precis som filmen The Truman Show där Jim Carrey har huvudrollen. I filmen får man se Truman, där han lever ett vanligt och enkelt liv med sina dagliga rutiner, men att han lägger märke till vissa saker och får sedan reda på att hela hans liv är en reality serie där hans fru bland annat är en skådespelerska och hela hans liv visas på tv över hela världen.
Detta började redan på 40-talet då vissa trodde att deras hjärnor var kontrollerade av radiovågor, och under senare år trodde de att de hade ett microchip planterat i hjärnan. Eftersom reality serier har blivit väldigt populärt under senare år så har det blivit lättare att få denna illusion att ens egna liv faktiskt är en reality serie, bara att man inte själv vet det.
"Prognosen" har fått namnet efter den kända filmen med Jim Carrey då några patienter faktiskt nämnde filmen och gav exempel och referenser från den (det är inte en officiell prognos som t.ex schizofrenia eller annat).
 
 


En av mina favoritscener från Sunny In Philly

 
 


Hur kommer man på karaktärer som dessa?


 
Fan vad jag saknat Brian

 

 
 

Anledningen till varför jag såg Star Wars:

 
 
Pretty much.
 


Sal har världens bästa "bitch please" blick

 
Kolla på det där. It's a fucking masterpiece.
 
 
 

Star Wars: The Force Awakens

 
 
Både den goda och onda sidan är ute efter Luke Skywalker som försvunnit till ett okänt gömställe någonstans i galaxen. En del av kartan till denna lokation går från den superheta piloten Poe Dameron till hans lilla droid BB-8 som sedan flyr när en massa stormtroopers attackerar. Skrotsamlaren Rey träffar BB-8 som sedan skyddar och försöker få BB-8 att ta sig till motståndsrörelsens bas med hjälp av stormtroopern Finn som bytt sida och vill hjälpa till samt fly så långt bort som möjligt från den onda sidan.
 
Okej jag har aldrig sett någon av de tidigare Star Wars filmerna. Så nu när jag sagt det så kan vi gå vidare.
Oscar Isaac var superhet och superduktig som vanligt. Tyvärr var han inte med lika mycket som jag hade hoppats, men jag hade ändå fastnat. Även om jag inte sett de tidigare filmerna så har man hört så mycket om karaktärerna och skit för att hänga med. Liksom de tidigare filmerna är så kända att det är nästan omöjligt att inte veta ett skit om Star Wars. Plus att det var nya karaktärer så.........
Den var fullpackad med action, samt lite komedi och drama. Man fastnade jättelätt för alla karaktärer, speciellt Finn. Och jag tänker inte avslöja nånting som hände i filmen, men det var ju en grej som jag verkligen inte förväntade mig. Men det kändes verkligen som att alla karaktärer klickade med varandra och alla skådespelarna var verkligen perfekta för deras karaktärer. Speciellt Oscar Isaac för han klarar allt. Let's get married.
 
 


Criminal Minds är fan bäst

 

 
 
Även om Reid är favoriten så älskar jag verkligen alla karaktärerna. Relationen mellan Morgan och Garcia, Hotch som nästan har pappa-rollen i teamet, Rossi som är så jäääääävla söt att jag bara piper ibland när jag ser honom, och JJ som kan vara så jävla badass ibland. Jag uppskattade inte henne lika mycket förut som jag gör nu. I love her. Hennes och Reids relation som man inte får se så ofta, men hur bra kompisar dom faktiskt är. Och Emily som inte är med längre men jag älskade henne också. Hon var också badass.
 

 

Inatt sov jag högst en timme

Och det var min första arbetsdag på två veckor.
Men jag fick ändå ett "du ser fräsh ut!".
 
 


Legend

 


På 60-talet var tvillingbröderna Ronnie och Reggie två av Londons största gangsters. I filmen får man se vad de gör och vad som händer dem under ett par års tid.
Den här filmen har jag väntat så jäkla länge på. Ända sedan det dör upp bilder på Colin Morgan och Tom Hardy bakom scenerna så har jag bara väntat och väntat och väntat. Två år kanske? Tyvärr blev jag besviken. För det första så var Colin knappt med i filmen alls. Kanske totalt 10 minuter av en två timmars film. För det andra så kändes filmen nästan plågsamt lång. Det kändes som att jag suttit halva dagen och kollat på den. Jag tröttnade ganska snabbt. Men jag vet att jag tänkte under första halvan av filmen att "jaa, den här var bra, 3.5 - 4 stjärnor kanske?" men sen började jag bli lite rastlös. Storyn höll mig inte kvar. Den kändes lite stökig, och hade ingen klar röd tråd. Den kändes lite svag. Tom Hardy levererade som vanligt, men som en helhet blev jag besviken. Den var bra, men.... Inte alls vad jag förväntade mig.
 

 
 

Nu är det dags att börja om med denna serie igen

 

 

A Perfect Day
En grupp av biståndsarbetare i Syren försöker lösa en kris i en väpnad konflikt zon där ett lik har hittats i en brunn. Då de senare fått order att inte röra liket så ignorerar de ordern för att kunna ge byborna vattnet de behöver.

 
Det var den här filmen jag ville se för ett par veckor sedan när jag hade mitt Benicio Del Toro återfall! Den var väl för ny då antar jag. Nu fick jag se den iallafall. Jag hade inga förväntningar förutom att Benny skulle vara med så jag blev inte besviken direkt, men inte imponerad heller. Jag tänkte att det skulle vara en lite lugnare film som det inte händer så mycket i, och det var precis vad jag fick. Den hade lite humor och man lärde känna karaktärerna tillräckligt för att vilja kolla igenom men det var inte värsta WOW filmen. Ingen tung drama, ingen komedi heller... Bara en random film typ. Men det som fick den att funka för mig var den lilla pojken som fick haka på. Och den roliga snubben som verkade lite halvt crazy. Tim Robbins karaktär med andra ord.
 


Den nya Peter Pan filmen... Seriöst?

Jag försökte kolla på den här idag:
 
 
Jag satte igång den, och den verkade någorlunda lovande med lilla Peter och hans kompis på ett barnhem för pojkar. Sen blir dom kidnappade av några skummisar som kom från taket. Och åkte i en båt som flög. Okej så då tänkte jag "acceptabelt, lite skumheter förväntade jag mig". Sen kommer dom till Neverland, antar jag, vilket såg fint ut först med skumma vattenbubblor i himlen som hade fiskar och krokodiler och whatever, "fint" tänkte jag. Så kom dom till nån skum Mad Max värld där alla sjäng Smells Like Teen Spirit av Nirvana. Och så kom Hook ut och halvsjöng den och gick fram mot stupet ovanför folkmassan. Det var då jag stängde av. Allvarligt?
 
Nån som sett den som tycker att jag borde ge den en andra chans? Eller är den så värdelös som jag tror den är?
 


The Vatican Tapes

 


En normal ung kvinna blir besatt av en demon som påverkar säkerheten för de omkring henne. När hon hamnar på psykhem märker de att hon är bortom deras hjälp. När två präster ska utföra en exorsism inser de att det är inte bara vilken demon somhelst i henne.
 


Nuförtiden när man ska döma en skräckfilm så tänker man bara "jaa, den var väl bra för att vara en skräckis gjord NU" då de felsta är antingen för hollywood eller så suger dom. Hårt. Helt värdelösa. Nu tänker jag säga det som man oftast säger: den var bra för att ha varit gjord nu. Den var inte originell, man har sett allt förut, men den var lite creepy och jag tyckte inte att den var värdelös utan jag kunde sitta igenom hela. Så även om man sett skiten förut så gick det iallafall. Inget speciellt förutom Michael Peña. Den var inte för hollywood, inte för B heller. Helt okej. För att ha kommit ut nu, så.... Tre stjärnor. En godkänd skräckis får tre stjärnor av mig.

 


Nu är jag klar med Criminal Minds....

Vad ska man göra nu... JAG VILL HA MER!
Jag måste vänta två hela veckor på nästa avsnitt!
Och Spencer var inte med i de typ tre senaste avsnitten. Han är ju den uppenbara favoriten.


 
 
Då får jag fortsätta med The Fosters då. Eller kolla på äldre avsnitt.
 

 

Ska man börja det nya året med lite Orphan Black kanske?

 

 

Random hotness

 
Tom Hardy
 

 

Ibland kommer jag på att jag träffat den här människan

 
Och jag har bara så svårt för att fatta det.
Han tog min hand två gånger. Och kramade mig. Och sa att jag var fin. (för jag råkade säge det till honom) Det känns inte som ett minne, det känns som något jag hittat på i mitt huvud. För jag hade sån panik så jag var inte riktigt där i huvudet när det hände. Jag kommer bara ihåg att hans hand var squishy och att han var så jäääävla snäll. Och kom fram 10 cm från mitt ansikte för att prata med mig.
Hände det verkligen?
 
Det var inte bara det bästa som hände år 2015, men det bästa som hänt i mitt liv alltså.
Jag har träffat Ben Burnley. 
Hur fan hände det????
 

 

En selfie för en gångs skull!

Igår tänkte jag att jag tar årets sista, så jag kan lika gärna dela med mig av den här på bloggen också:


 
 
Hoppas alla hade en kul/mysig/trevlig nyårsafton!
 


Min nyårsafton

 
Middag, spel, snacks och sedan Croodarna. Jag vet inte varför det blev den filmen. Men det var mys.
 

 
 

Intressant fakta: Mördarspecial - Ted BundyTed Bundy lurade unga kvinnor med sin charm och sin stilighet samt intelligens för att sedan våldta och mörda dem. Inte alltid i den ordningen.
Han hade en knepig uppväxt där hans pappa inte var med i bilden, utan blev lurad att hans morföräldrar var hans föräldrar och att hans mamma var hans syster. Men när han blev lite äldre och hans mamma hittade en man som hon senare gifte sig med så fick han veta sanningen. Han hade ett udda beteénde och kom inte överens med sin styvfar. Han var också väldigt blyg i skolan och hade inga kompisar.
Eftersom Bundy var väldigt bra på att ljuga och manipulera så vet man inte exakt när han faktiskt började mörda då han har kommit med många olika historier, men man vet iallafall att han mördat på olika universitet som han gått på. Han studerade juridik och kom in på både University of Washington och University of Utah. I Washington år 1974 slog han en 18-årig student hårt i huvudet med en metallstång och våldtog henne sedan med den. Hon överlevde men fick svåra hjärnskador och en skadad ryggrad av attacken. Efter det så började ungeffär en kvinna i månaden att försvinna. Vittnen som sett offren innan de försvann beskrev en skadad man som bad dem om hjälp. Han hade antingen kryckor eller en bruten arm, och körde en Volkswagen. Bundy åkte senare vidare till Utah där han fortsatte med samma metod, fast efter ett tag så spelade han rollen som "officer Rosewald". Han hade ställt sin bil på parkeringen vid en galleria, och sa till unga Carol DaRonch att hennes bil hade blivit stulen och att han skjutsar henne till stationen. Väl i bilen försökte han sätta handbojor på henne, men hon lyckades hoppa ut ur bilen med handbojorna fortfarande kvar på ena handen. Hon kunde ge en beskrivning av honom och bilen men han blev inte arresterad föränn något år senare när han blev stoppad av en polis efter att ha kört farligt på vägen. Bilen blev genomsökt och de hittade en kofot, handbojor och en skidmask i bakluckan, och han blev arresterad för misstänkt rån. Väl arresterad kunde han identifieras av Carol DaRonch som mannen som försökte kidnappa henne, och han blev dömd till 15 år i fängelse. När han var inlåst kunde polisen också länka hans dna till ett olöst mord på en ung kvinna från 1974.
I juni år 1977 under sin rättegång lyckades han fly genom att hoppa ut från en fönster på andra våningen och hittades inte föränn 6 dagar senare. Han lyckades också fly från sin cell den 30 december samma år genom att ha sågat ett litet hål i taket och krypit genom ventilen. 16 dagar senare smög han in i ett studenthus där en massa unga kvinnor låg och sov. Där slog han ihjäl och våldtog två unga kvinnor, och slog nästan ihjäl två andra. Lisa Levy, en av kvinnorna, var 20 år och hade blivit slagen med en klubba, strypt med en strumpa, våldtagen med en sprayflaska och hade bitmärken på sig. Den andra kvinnan som dog var 21-åriga Margaret Bowman som fick huvudet sönderslaget och hade också blivit strypt. Hans sista offer blev 12-åriga Kimberly Leach som man hittade vid en svinstia. När han äntligen arresterades så fick han dödsstraff tre gånger för dessa tre han precis mördat. Men han erkände till många fler mord och vidriga detaljer om vad han gjorde med sina offer. Han beskrev hur han tvättade deras hår och sminkade dem innan han gjorde sig av med dem, och kunde åka tillbaks till platsen för att ha sex med deras lik.

Han mördade ungeffär 30 kvinnor, och fick sitta i elektriska stolen den 24 januari 1989. Han blev 42 år gammal.
RSS 2.0